Nyhedsbrev dec

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev dec"

Transkript

1 Langhøj Dagtilbud og SFO Bækvej 6,Asp 7600 Struer Tlf: Nyhedsbrev dec Så nærmer julen sig igen med hastige skridt, og vi vil sige jer tak for endnu et dejligt år, og ønske jer alle en rigtig glædelig jul og godt nytår! Vi har holdt møde i bestyrelsen, hvor vi både fik sagt farvel og tak til gamle medlemmer, for det store arbejde, de har udført og velkommen til nye. Vi glæde os til det nye samarbejde. Mødet var også konstituerende for den nyvalgte bestyrelse. Lisbeth blev valgt, som formand, Søren som næstformand og Birgitte tog igen posten som sekretær. Der har også været nyvalg i medarbejder gruppen, og Inge blev her genvalgt for de næste 2 år. Tak for en rigtig dejlig fredag med julehygge. Det blev igen en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor børnene nød det de elsker jo altid, når der foregår noget her i huset, som hele familien kan deltage i. Der blev arbejdet flittigt i værkstederne, spist en masse æbleskiver og skumfiduser. Og ikke mindst fik vi set det fine Luciaoptog. Tusinde tak til hele bestyrelsen, for den store hjælpe til alle boderne. Ny fra personale siden: Annika er nu raskmeldt igen og tilbage, hvor hun styrer vores køkken det er så skønt. Men vi vil også gerne sige 1000 tak til Christina for den store hjælp i perioden. Det har været uundværlig. Christina er nu vendt tilbage til skolen og vi har fået en ny studerende, nemlig Sofie. Hun har hængt opslag op på opslagstavlerne, så læs lidt om hende der.

2 Bente er nu flyttet fra vuggestuen til børnehaven, hvor hun er sammen med Lillian og Sofie om årgang Anne Cecilie er ansat til, at dække Bente de første måneder i vuggestuen, da børnetallet først falder yderligere til marts. Vi har fået Orevan i virksonhedspraktik, hun er flygtning - bliver hun og vi glade for hinanden har Orevan mulighed for at være her i de næste 2 år. Martin, som vi har haft i virksomhedspraktik de sidste 3 mdr, skal hold her til jul han skal i gang med en PAU uddannelse herefter og vi ønsker ham alt held med sit nye. Vi er jo midt i en periode med faldende børnetal her i Langhøj. Men når det er sagt, så falder vi ikke, som forventet. Vi har haft en del nye indmeldelser ligesom vi d.d. har haft 27 fødsler i vores distrikt i Så alt dette betyder, at vi er faldende men at der også er dejligt lys forude. Så det glæde os for vores kære institution, men også på vegne af Langhøj, som distrikt. Politisk blev det jo bestemt, at dagtilbuds området skulle opprioteres økonomisk. Hvilket jo glæder os rigtigt meget, idet vores normeringer er meget lave. Der blev tildelt 4.4 mill og for Langhøj Dagtilbud blev det, udregnet i det nuværende børnetal, til ca kr. Den faktiske stigning med afsæt i det kommende børnetal, vil vi regne på, først i det nye år. Men det kommer helt sikkert til at betyde, flere hænder til færre børn hvilket for os i Langhøj Dagtilbud betyder mere tid til fordybelse og mere tid til kvalitet sammen med børnene. Vi har haft drøftelser i bestyrelsen vedr. vores jobtrænings og virksomheds praktikanter her i institutionen. Dette er medarbejder vi har inde i korte perioder, hvor vi yder et stykke arbejde i, at dygtiggøre dem indenfor vores felt give dem en mulighed for at få et bredere CV. Det er jo også en gevinst for os, da dette betyder, at vi i perioder er lidt flere voksne omkring børnene. Men disse forskellige medarbejder, vil aldrig være første kontakt til jer forældre eller til jeres børn. Det er derfor vigtigt, at alle aftaler og den daglige dialog, fortsat er med de faste voksne i institutionen. Da det er her den reele viden, samt overblikket over de enkelte børn er. Husk engang imellem, at kikke ind på vores hjemmeside det er stadig her I finder de fleste ting, såsom gamle nyhedsbreve, pjecer, års kalender osv. Vi er rigtig glade for vores Facebook side, da det er her vi kan give jer et blik ind i vores dagligdag og her I kan se billederne fra hverdagen bla. til snakken med jeres børn om deres dage her ved os. I forbindelse med vores ny tilførte midler, har vi valgt, at prioterer at fastholde overnatningen for vores førskolebørn. Så der vil være en overnatnings dato på den nye årskalender, som I kan se her først i det nye år. Overnatningen vil blive fra fredag til lørdag, hvor I så henter jeres børn lørdag formiddag. Mere info følger, når vi nærmer os dette for de enkelte børn.

3 Nyt fra afdelingerne: Dagplejen: I dagplejen har vi til Heldagslegestuen i oktober, afholdt Bedsteforældredag. Det var en meget hyggelig og dejlig dag for både store og små. Et af punkterne på dagens program var, at vi sang og spillede på instrumenter sammen med Bedsteforældrene.Efterfølgende har vi fået mange positive tilbagemeldinger fra bedsteforældrene, der bla udtaler: "Man får en god indsigt, når man ser sit barnebarn sammen med andre børn, og vi havde det bare så sjovt." På nuværende tidspunkt har samtlige dagplejere særlig fokus på den sproglige udvikling. Nogle dagplejere arbejder ihærdigt med mundmotorikken, (hvor der bla pustes og suges),mens andre arbejder med den sproglige forståelse (hvor der f.eks læres rim og remser). Rikke har også været på naturkursus og deler ud af kreative ideer, som vi alle inddrager i vores hverdage. Til Heldagslegestuen den 8. december skal vi julehygge, hvor vi bla skal pynte et juletræ med børnenes hjemmelavede julepynt. Om eftermiddagen har vi forældrekaffe, og vi får besøg af Julemanden, der danser og synger sammen med os omkring juletræet. Vuggestuen: I den seneste tid har vi, - og særligt jeres børn, haft stor nytte af, at have en øvelsesstuderende tilknyttet vuggestuen, - det er altid rart med et par ekstra hænder og ikke mindst et par nye øjne på vores dagligdag med jeres skønne børn. Desværre har vi nu måttet sende Sabrina tilbage på skolebænken og ønsker hende god vind fremover! Ligeledes har et andet kendt (om end lidt ældre) ansigt, nemlig Bente, lagt vuggestuelivet på hylden for en tid og rykket i børnehaven. Vi trøster os dog med, at vi, såvel børn, forældre og personale, stadig har med Bente at gøre bl.a. i morgen, - og eftermiddagsstimerne og på legepladsen. Når vi siger farvel til nogen, dukker der som regel altid noget nyt op, - nemlig Ann Cecilie, som vi er så heldige at have blandt os frem til marts næste år!

4 I vuggestuen har vi jo også haft bedsteforældredag, det var rigtig fornøjeligt for alle og blev til en super god dag. Vi har kørt et projekt i storegruppen, kaldet Farlige lege. Rikke fra dagplejen og Lene laver et forløb om farlige lege, sat i gang fra vores Ole Henrik Hansen dage. Farlige lege kan være lig med, at køre ned af bakke på scooter, kravle op, bruge værktøj. Et projekt, hvor der skubbes lidt til vores Comfortzone, og en test af, hvor ligger den hos både os som voksne og ved børnene selv. Et rigtig sjovt og spændende forløb. Vi har siden sommerferien gjort meget for, at dele børnene op i mindre grupper om formiddagen, for på den måde, i vores øjne, at skabe det størst mulige læringsrum for børnene. Det er på disse gruppedage muligt for os voksne, at lukke praktiske gøremål, varetagelse af de øvrige børn m.v. ude, for på den måde at øge nærværet og koncentrationen hos børnene i ens gruppe. Gruppedagene holder som bekendt pause i december måned, men vil fortsætte, som en del af hverdagen i det kommende år. Børnehaven: Alle grupper har haft et længere forløb, hvor vi har haft fokus på håndhygiejne. I årgang 14 har vores studerende Christina også arbejdet med temaet, her har børnene bla. tegnet deres hænder så se de flotte billeder på væggene. De store arbejder nu hen imod førskoletiden. Årgang 13 har haft uhygge tema og er nu også kommet godt i gang med kulturspirer forløbet. I børnehaven arbejder vi også med små grupper ud fra kompetencehjulet, hvor de børn der har brug for et boost får det igennem en lille mere intensiv gruppe. Dette så børnene er klar og mere parat til, at modtage og være en del af læringen i den større gruppe.

5 Og nu er vi midt i december. Gaverne er klar til at komme med hjem. Årgang 11/12 har gået luciaoptog på plejehjemmet. Årgang 13 har siger farvel til Martin, fredag den 15/12. Årgang 14/15 har sagt farvel til Morten og Bente er kommet godt igang i B.H ved årg 14/15. Hele børnehaven summer af jul, vi klipper julepynt og bager lidt, det er drille nisser på besøg og vi synger en masse julesange. Og ikke mindst har vi lige haft den dejligste julefrokost med børnene. Vi har igennem bestyrelsen fået spørgsmål fra forældre: Et af dem var dette: Får børnene hjælp til, at finde ud af, hvor meget tøj de skal have på? Og ja, de voksne gør, alt hvad de kan. Børnene støttes hver dag i garderoben med, at få tøjet valgt og tøjet på. Der hvor der kan opstå, at børnene har for lidt tøj på, er når de render ind og ud selv. De voksne, der er ude - er også opmærksomme på dette og børnene opsnappes undervejs men sommetider kan der gå lidt tid, inden de voksne får set barnet. Vi har bla. lavet nye tiltag med billeder af forskelligt tøj hængende i gaderoben, og de voksne snakker med børnene om, hvilket tøj de skal have på - i forhold til hvilket vejr det er. Det er også vigtigt, at I alle har en dialog med de voksne om, hvor meget tøj lige præcis jeres barn har brug for, at få på ud da dette kan være meget individuelt ligesom snakken med jeres børn omkring hvad de skal have på, vil være en god hjælp til at afhjælpe dette. Et andet var: Hvad kan vi sige til hinanden og hvornår er det kritik? Vi har i institutionen arbejdet rigtig meget med, at have fokus på bolden og ikke på personen, så det vil derfor ikke blive opfattet, som kritik, når man spørger ind til vores måder og gøren. Ingen er i tvivl

6 om, at vi alle jo vil det bedste for vores fælles børn. Så er der noget I undre jer over, så kom og sig det. Lad os tage snakken - vi ved jo alle, at det giver dårlige ringe i vandet, at gå med tingene i længere tid. Og hvis vores fælles udgangspunkt altid er barnets bedste så kan det kun være til det gode, at vi får disse snakke. Vigtige datoer: 19. dec. Julegudstjeneste i kirken med børnene kl. 10 Skole juleferien starter d. 21. dec. Langhøj Dagtilbud er lukket dec. Vi åbner igen for tilmeldte børn d. 2. jan og for alle d. 3 januar. Endnu engang, ønskes I alle en rigtig glædelig jul, samt et skønt og festligt nytår fra alle os i Langhøj Dagtilbud. Med venlig hilsen Irma

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale ØSTENVINDEN Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale Nyt fra ledelsen Kære alle i Børneby Øster. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at skue tilbage på endnu et år med

Læs mere

Skårup Børnehus 31. maj 2015 NYHEDSBREV. Biller på Helgetur

Skårup Børnehus 31. maj 2015 NYHEDSBREV. Biller på Helgetur NYHEDSBREV Biller på Helgetur 1 Mens vi venter på, at sommeren skal komme til os her i Skårup, er her lidt nyt fra huset. Vi har haft et forår i børnehuset med mange dejlige aktiviteter og arrangementer.

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer - 1 - Julegaver: Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer Hal: Her i vinterhalvåret er vi i hallen sammen med Regnbuen hver onsdag. Der kan dog være nogle onsdage

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev fra Langhøj dagtilbud

Nyhedsbrev fra Langhøj dagtilbud Nyhedsbrev fra Langhøj dagtilbud Som I ved blev Legepladsaften aflyst i sidste øjeblik dels pga., at der kun var 20 tilmeldte og dels pga. den dårlige vejrprognose. NY legepladsaften: Sæt X i kalenderen

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Nyhedsbrev. December 2013 ÆRTEBJERGHAVE BØRNECENTER

Nyhedsbrev. December 2013 ÆRTEBJERGHAVE BØRNECENTER Nyhedsbrev December 2013 ÆRTEBJERGHAVE BØRNECENTER fra bestyrelsen 2/1-2014 åbner Ærtebjerghave børnecenter som privat institution, og vi glæder os over de muligheder, det giver os til at skabe en god

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Velkommen til SFO Smørum. På Distriktsskole Smørum

Velkommen til SFO Smørum. På Distriktsskole Smørum Velkommen til SFO Smørum På Distriktsskole Smørum SFO Smørum består af 3 SFO er fordelt på de 3 matrikler: SFO Mosehuset på Afdeling Balsmoseskolen - Æblevangen 126, Tlf.: 72598150 SFO Firkløveren på Afdeling

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev - September 2018

Nyhedsbrev - September 2018 Nyhedsbrev - September 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vi tilbage efter en skøn sommer, hvor det i hvert fald ikke er vejret vi kan klage over :-) Vi har sagt farvel til mange skolebørn

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2013 Siden sidst At være noget for hinanden Julemåneden er i mine øjne en særlig tid, uanset om man er troende eller ej. Det er en tid, hvor der kommer en særlig

Læs mere

KRUDTUGLERNE`S NYHEDSBREV

KRUDTUGLERNE`S NYHEDSBREV KRUDTUGLERNE`S NYHEDSBREV OKTOBER 2012 Så er sommeren over og dagligdagen kører igen på fuld skrue. Vi har fra sommeren og frem til nu, været så heldige at få syv nye børn ind på vores fløj. Så endnu engang

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2015

Nyhedsbrev Oktober 2015 Nyhedsbrev Oktober 2015 Fælles Ude 42: I efterårsferien er der pasning for de tilmeldte børn. I denne uge er der ikke planlagt noget fast. Husk! Hvis der er ændringer til de udmeldte tider, skal det meldes

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Nyhedsbrev sep. 2014

Nyhedsbrev sep. 2014 Nyhedsbrev sep. 2014 Lidt nyheder ovenpå den dejligste varme sommer længe. På personalesiden, har vi jo haft en del langtidssygemeldinger, men nu lysner det forude. Helle er tilbage igen og raskmeldt,

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen NYT December 2016 Nu har vi altså jul igen skolen er flot pyntet her i december måned. I skolegården har vi et juletræ, der lyser op i den mørke tid. I klasserne hænger guirlander og anden julepynt. Der

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

I Sdr. Bjert har vi følgende plan, inden vi modtager GLO børnene tirsdag, den 3. april 2018:

I Sdr. Bjert har vi følgende plan, inden vi modtager GLO børnene tirsdag, den 3. april 2018: Til hvem som måtte have interesse. Sdr. Bjert SFO Engløkke 5 C 6091 Bjert Telefon 76 32 33 44 Telefax 75 57 73 24 EAN 5798005331186 E-mail bjertsfo@kolding.dk www.kolding.dk Plan for kommende GLO 2018

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 30. november 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. December 2018 Mærkedage Dec.2018 3. december 11. december 12. december 13. december 14. december 18. december 19. december Brobygning 9.kl. (hele ugen) Lærermøde

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Nyhedsbrev for Juni/Juli

Nyhedsbrev for Juni/Juli Nyhedsbrev for Juni/Juli Kære Forældre Så er vi klar til sommer og sol i skrivende stund er der dejligt vejr, så vi håber bare, det må fortsætte. Inden vi er helt klar til at gå på sommerferie, så får

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Nyhedsbrev december 2016.

Nyhedsbrev december 2016. Nyhedsbrev december 2016. Nu bliver det december, mange af jer får travlt og stresser rundt, vi vil gøre alt for at få en nærværende, spændende, rolig, hyggelig måned med jeres børn. Vi skal synge julesange

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Nyhedsbrev maj juni 2019

Nyhedsbrev maj juni 2019 Nyhedsbrev maj juni 2019 Det er altid en stor fornøjelse at møde ind på arbejde mandag morgen, efter en arbejdsweekend - denne mandag er ingen undtagelse. Hvor ser det bare godt ud, det I forældre har

Læs mere

Det betyder at Tove har sidste dag i Børnehuset Nøddehegnet, fredag den 19. dec., hvor hun tager

Det betyder at Tove har sidste dag i Børnehuset Nøddehegnet, fredag den 19. dec., hvor hun tager VI TAGER AFSKED med en god kollega, en dygtig pædagog, børnenes ven og ambassadør. Tove på Knasterne, har valgt at gå på efterløn, og fratræder med udgangen af året 2014. Det betyder at Tove har sidste

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 10. Ny1hedsbrev uge

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 10. Ny1hedsbrev uge Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk 111111111111111 Ny1hedsbrev uge 51-2013 Side 1 Glædelig jul Side 6 Spilleaften Side 2 Nyt fra bestyrelsen

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 Kære forældre Så er vi nået til december måned, hvor der er tid til hygge og en masse traditioner. Charlotte, vores kommende afdelingsleder for Børnehave

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 46/2017 Nyt fra

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen.

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Nyhedsbrev dec 2014 Kære forældre Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Personale I Gårdhaven siger vi farvel til Anne 31.12.14. Annes sygevikariat for Caroline slutter 1/12, men hun fortsætter måneden

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Langhøj Dagtilbud. Mariehønen. Integreret vuggestue og børnehave. Mariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 irs@struer.

Langhøj Dagtilbud. Mariehønen. Integreret vuggestue og børnehave. Mariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 irs@struer. Langhøj Dagtilbud Mariehønen Integreret vuggestue og børnehave Mariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 irs@struer.dk http://langhoej.struer.dk Velkommen i Langhøj Dagtilbud, Mariehønen. Når

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Nyhedsbrev november 2014

Nyhedsbrev november 2014 Nyhedsbrev november 2014 Kære forældre i dagpleje børnehave og vuggestue. Som lovet får i et kort referat fra vores forældremøde d. 27 oktober. Først vil jeg gerne sige tak for den gode opbakning. Dejligt

Læs mere

NYHEDSBREV JANUAR FEBRUAR Kære forældre

NYHEDSBREV JANUAR FEBRUAR Kære forældre NYHEDSBREV JANUAR FEBRUAR 2019 Kære forældre Godt Nytår til jer alle. Vi er nu godt i gang med 2019 og hverdagen kører igen for både børn og voksne. Her i børnehaven, er vi kommet godt fra start i det

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

Børnehuset flytter ud i det blå

Børnehuset flytter ud i det blå Børnehuset flytter ud i det blå (Men kun for en dag) Onsdag den 29. maj flytter vi som en del af byfesten alle børn og voksne ned til Spejderhytten. Vi skal hygge os med forskellige lege og sange. Hvile/sove

Læs mere

December December, julehygge, nisser og juleferie

December December, julehygge, nisser og juleferie December 2016 Kommende begivenheder 06.12.2016: Koncert m. 3.-4. årgang: Da julemanden gik amok, på Harmonien, Haderslev 07.12.2016: 6. årg dyster i Smart-Parat-Svar i Haderslev Stadionvej 9e, 6510 Gram

Læs mere

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 Børnehuset er en integreret institution, med børnehave og en skolefritidsordning. Vi er en mindre landinstitution, omgivet af marker og

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Den gode overgang. fra dagpleje/vuggestue til børnehave. Brønderslev Kommune Version

Den gode overgang. fra dagpleje/vuggestue til børnehave. Brønderslev Kommune Version Den gode overgang fra dagpleje/vuggestue til børnehave Brønderslev Kommune 2018 Version 150218 Kære forældre Tiden er nu kommet til, at jeres barn snart skal starte i børnehave. Starten i børnehave er

Læs mere

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen:

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: I vores gruppe er vi 5 dagplejer, Kit, Marianne, Lotte, Anja og Annette P. Vi har tilsammen 20 børn i alderen 0-3 år. Lige nu har vi rigtig mange nye små, som

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 Vuggestuen. Januar og februar 2012

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 Vuggestuen. Januar og februar 2012 Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 Vuggestuen Januar og februar 2012 Velkommen til August som starter på Mariehønen d. 16. jan. og til Carla som starter på Edderkoppen d. 16. jan.. Farvel til Victoria

Læs mere

Charlotte, som var startet i praktik her hos os, har fået fast arbejde et andet sted. Vi ønsker hende held og lykke i det nye job.

Charlotte, som var startet i praktik her hos os, har fået fast arbejde et andet sted. Vi ønsker hende held og lykke i det nye job. Humlehave på tur.. Idag gik vi hjem til Birgitte, ca.4km. Vi blev lidt trætte da vi gik, men så hjalp det at synge. Vi løb også lidt og kørte ræs, i vores fantasi racerbiler.. Hjemme ved Birgitte, spiste

Læs mere

Mariehønen. Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave

Mariehønen. Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave Mariehønen Integreret dagpleje, vuggestue og børnehave ariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 grs@struer.dk http://mariehonen.struer.dk Velkommen hos os i Mariehønen Når Jeres barn starter

Læs mere

Nyhedsbrev. 3. november 2016

Nyhedsbrev. 3. november 2016 Nyhedsbrev 3. november 2016 Så er det vist på tide med et nyhedsbrev. Personale; Som tidligere skrevet ud, har Lars af personlige årsager måttet se sig nødsaget til at opsige sin stilling. Det er vi selvfølgelig

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Den første tid i Børnehuset. Vi vil fra personalets side gøre vores til, at børn og forældre får en god start i Børnehuset.

Den første tid i Børnehuset. Vi vil fra personalets side gøre vores til, at børn og forældre får en god start i Børnehuset. Om Børnehuset Søndergården. Børnehuset Søndergården ligger i et spændende, nybygget boligområde med mange forskellige bebyggelser. Området er tæt beliggende ved Måløv station og ved flotte grønne områder.

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Landsbyordningen Ellidshøj november 2013

Landsbyordningen Ellidshøj november 2013 1 Bladet Indhold: Pals Lukkedage Børnehaven netop nu Dussen netop nu Til kalenderen 2 Bladet Velkommen Efter sommerferien har vi sagt goddag til Sylvester, Christian og Magnus i børnehaven og Felix i DUS

Læs mere

Nyhedsbrev November /December 2014. Kære forældre

Nyhedsbrev November /December 2014. Kære forældre Nyhedsbrev November /December 2014 Kære forældre Vi vil alle gerne takke jer for det store fremmøde ved vores forældremøde. Det er dejligt at se så mange engagerede og deltagende forældre, især da vi skulle

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst.

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst. Maribovej 3B 4960 Holeby Myretuen tlf. 54607107 Skovgruppen tlf. 20232119/20235149 E-mail: myretuen@lolland.dk myretuen.lolland.inst.dk 1 Velkommen i Myretuen Kære børn og forældre Vi vil hermed byde jer

Læs mere

Denne avis er til: Februar 2007 1

Denne avis er til: Februar 2007 1 Denne avis er til: Februar 2007 1 Indhold Vuggestueplads???... 3 Rokketænderne... 4 Lukkedage i Paletten... 5 Hjemmesiden... 5 Fastelavn i børnehaven... 6 Hørt i vuggestuen... 9 Fastelavn i vuggestuen...

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Nyhedsbrev juni Fælles. Vuggestue

Nyhedsbrev juni Fælles. Vuggestue Nyhedsbrev juni 2016 Fælles Sommerfest torsdag 16. juni kl 18 for hele børnehuset og skolen. Børnene vil synge et par sange. Husk solcreme på fra morgenen. Vi giver først dit barn solcreme på til middag.

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere