Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub"

Transkript

1 Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub

2 Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun få år på bagen. Der er ca. 850 elever på hele skolen, hvoraf de ca. 310 er tilknyttet indskolingen. Der er omkring 315 børn i SFO en og klubben. Der er ca. 35 lærere og 4 årgangspædagoger ansat i indskolingen og 11 fastansatte pædagoger i SFO en og Klubben. SFO en er for de børn, der er meldt ind via kommunen. Har I brug for pasning fra , skal I også have jeres barn tilmeldt morgenmodulet via kommunen. Børn, der ikke er tilmeldt morgenmodulet, må først komme på skolen fra kl Rundvisning Inden dit barn starter i SFO en, anbefaler vi, at I kommer på besøg en dag, hvor I vil få en rundvisning i SFO en. Det vil være en pædagog, der viser jer rundt, så I får en fornemmelse af stedet. Ring meget gerne et par dage i forvejen, så vi er forberedte på jeres besøg. Synligt personale I starten af det nye skoleår og et stykke tid frem, vil alle voksne i SFO en bære en gul vest eller andet, der gør os synlige samt et navneskilt. Så er det nemmere for nye børn og forældre at se, hvem der hører til SFO en. Ligeledes hænger der en plakat på SFO-væggen, hvor der er billeder af personalet.

3 Sko-fri skole Kongehøjskolen er en sko-fri skole, hvilket betyder, at børnene ikke har sko på indenfor. Det er en god ide, at barnet har et par hjemmesko med til indendørsbrug. Forældre bedes ligeledes tage skoene af eller tage de blå overtrækssko på, der står i en spand i indgangene/sluserne. (Personalet er dog undtaget) Garderobe Når dit barn starter i vores SFO/skole, får barnet tildelt en garderobeplads. Her kan barnet stille sin taske, hænge sin jakke og sætte sine sko. Her kan barnet også have skiftetøj liggende. Det er rigtigt rart med skiftetøj, så barnet kan skifte, hvis tøjet skulle blive vådt. Det ekstra tøj og hjemmeskoene kan blive liggende i garderoben, så barnet ikke skal have det med frem og tilbage mellem hjem og SFO. Husk navn i tøjet. Op til hver ferie skal garderoberne tømmes af hensyn til rengøring. Tabulex Når dit barn har sat sin taske og hængt sin jakke op i garderoben, er det meget vigtigt, at han/hun registrerer sin ankomst i SFO en i vores Tabulex-system. Vi viser barnet, hvordan det gøres både ved rundvisningen og i de første dage i SFO en. Grunden til, at vi bruger Tabulex er, at vi skal være sikre på, hvor mange børn, der er i SFO en hver dag og af brandhensyn. Systemet kan også bruges til kommunikation mellem SFO og hjemmet. Ligeledes er det meget vigtigt, at dit barn tjekker sig UD af Tabulex igen, når det bliver hentet og går hjem. Husk hver dag at sige farvel til Svæveren Er dit barn syg eller har fri en dag, må I meget gerne huske at skrive/registrere det på Tabulex. Foto Vi tager billeder af hverdagen i SFO en og disse billeder kører på vores TV-skærm på Gul Gang. Ligeledes vil der i løbet af den første tid i SFO en blive taget et billede af jeres barn til intern brug i vores Tabulex-system.

4 Svæveren Svæveren er en person, som tager sig af mange praktiske ting. Det være sig; sende børn hjem til de rette tidspunkter, holde øje med, om alle børn er tjekket ind i Tabulex, tjekker beskeder fra jer forældre, tager telefonen, tager kontakt til jer forældre, hvis der er behov for dette i løbet af dagen. (Det kunne eksempelvis dreje sig om sygdom). Det er denne svæver, børnene skal sige farvel til, når de går hjem eller bliver hentet. Det er ikke den samme person alle ugens fem dage, men skifter fra dag til dag. Dagens svæver kan man se på SFO-væggen, hvis man er i tvivl om det. Madpakker Barnet må altid sætte sig og spise sin madpakke. Dette foregår i det Blå Hjerterum. Det Blå Hjerterum I det Blå Hjerterum er det altid muligt at finde en voksen, der arbejder i SFO en og her kan barnet altid få hjælp. Ugens aktiviteter I løbet af ugen har vi mange aktiviteter. Der er mulighed for at gå i vores Varme Hal og spille forskellige boldspil eller klatre i vores Tarzan-bane. I vores Kolde Hal har vi rulleskøjter, man kan gå på stylter eller køre på løbehjul på vores ramper. Her skal man tage ALT vores sikkerhedsudstyr på. (Hjelm, knæ-, albue- og håndledsbeskyttere) Vi har alt udstyr i SFO en. Så er der rig mulighed for at være kreativ i vores Krea-lokale. Her syr vi bamser, laver perlekæder, væver og meget meget mere. I vores Træværksted kan man lave mange sjove ting med hammer og sav. Vi har computere, PlayStation og ipads til rådighed. En gang i mellem har vi også bål på Legepladsen, hvor vi laver forskellig slags mad. Der er rigtigt mange ting, man kan lave i SFO en. Man skal bare gå lidt på opdagelse. Der er en tavle på vores SFO-VÆG ved Blå Hjerterum, hvor man kan se alle ugens aktiviteter.

5 Traditioner i SFO en Vi har efterhånden mange traditioner i SFO en. Hver fredag viser vi film i Mediateket. Det er en god og afslappende afrunding på ugen. I januar og februar afholder vi Spilleturnering mellem de børn, der har lyst til at være med i forskellige discipliner (Uno, Kalaha, Stratego, Bordfodbold, indendørsfodbold, FIFA, Just Dance og pool). I februar holder vi fastelavn, hvor vi slår katten af tønden. Vi hygger os. Så har vi vores store MGP/ Kongescenen er din -show i marts/april, hvor de børn, der har lyst til at optræde, kan være med. Her danser og synger børnene på vores store scene. Der er ca. 1½ måneds forberedelser til dette show og det er meget intenst. Det er en kæmpestor dag for børnene (og de voksne ) I juni fejrer vi Sankt Hans. Her brænder vi en heks af på bålet og spiser pølser. I julemåneden går de børn, der har lyst, Luciaoptog igennem skolen. Vi bager, hygger og ser julefilm. Sampasning i skolernes ferieuger I skolernes ferie har SFO en åben for de børn, der har et pasningsbehov hvis I, som forældre, skal arbejde. Vi samarbejder med andre skoler i Aabenraa Kommune. Det betyder, at vi skiftes til at have åben i de forskellige SFO er. I vinterferien (uge 7) har vi sampasning i Løjt SFO. 3 uger i sommerferien har vi, som udgangspunkt, sampasning her i vores egen SFO på Kongehøjskolen. Og i efterårsferien (uge 42) er vi i Høje Kolstrups SFO. Der følger selvfølgelig personale med fra vores SFO, så børnene har kendte voksne med i de uger, hvor vi ikke er i egen SFO. Barnet skal være i SFO`en senest kl. 10, da vi herefter ofte tager på ture ud af huset. Det er vigtigt, at melde til og fra på vores Tabulex-system, om man har brug for pasning i de kommende ferieuger eller ej. I må gerne kontakte personalet med besked herom. Det gælder ALLE ferier også i Påsken.

6 Solcreme Når solen begynder at få mere magt, er det vigtigt med solcreme. Hav gerne en solcreme med navn på liggende i barnets kasse. Er dit barn særlig følsom over for solen giv os der besked herom, så vi kan hjælpe dit barn med at få creme på. Grøn SFO og Klub Kongehøj I Kongehøjskolens SFO har vi et specialafsnit for de børn, der går i special-klasse. Det er en base for børn med særlige behov. Denne base kalder vi for Grøn SFO. Ligeledes i den grønne afdeling har vi vores klub Klub Kongehøj. Klubben er for de lidt større børn fra 4. klasse til og med 6. klasse. Her har 3. klasserne dog også base. De mindre børn må ikke færdes her, da klubben kun er for de store børn.

7 SFO takster gældende for skoleåret 2015/2016 SFO 1: Eftermiddagsmodul: 1252 kr. Tilkøb af morgenmodul: 240 kr. SFO 2 (Klub): Heldagsmodul 700 kr. Søskenderabat: Har man to børn, der går i institutioner i Aabenraa Kommune, ydes der søskenderabat hvilket vil sige, at man betaler fuld takst for det ene barn og halv takst for det andet barn. Juli er betalingsfri måned. Mere information kan ses på Aabenraa Kommunes hjemmeside.

8 Personale i SFO en Andrea (SFO-leder) Anne (Pædagog) Hans (Pædagog) Jane (Pædagog) Camilla (Pædagog) Tina (Pædagog/ Koordinator) Thomas (Pædagog) Kenneth (Pædagog)

9 Personale i Grøn SFO og Klub Kongehøj Dres (Pædagog og Souschef for SFO, Grøn SFO og Klub Kongehøj) Hanne (Pædagog/Grøn SFO) Jan (Lærerstuderende/ Grøn SFO) Lars (Pædagog/Klub Kongehøj/Grøn SFO) Mette (Pædagog Klub Kongehøj)

10 Kom og få en snak Skulle der være noget, I er i tvivl om, er I altid velkomne til at komme forbi og spørge, så vil vi forsøge at hjælpe. Skulle der være noget mere alvorligt, som ligger jer på sinde og I meget gerne vil have et møde med os, er dette også muligt. Vi håber på et godt samarbejde med jer forældre, så jeres barn kan få den bedste mulige opstart og tid i vores SFO på Kongehøjskolen. Endnu en gang velkommen til Mange hilsner fra SFO-personalet på Kongehøjskolen Åbningstider for SFO en: Mandag: og Tirsdag: og Onsdag: og Torsdag: og Fredag: og KONTAKT: Kongehøjskolens hovednummer på Dr. Margrethe Vej: (Skolesekretær Sanne K. Mathiasen) SFO Mobil: Adresse: Kongehøjskolen (0. til 3. klasse + SFO og klub) Dr. Margrethes Vej Aabenraa

11

12 Kongehøjskolens SFO og Klub Et godt sted at være

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun et par år på bagen. Der er ca. 885 elever på hele skolen, hvoraf de 320

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO 1 Værdier og mål: Hverdagen i SFO/Klub er præget af fokus på: Trivsel og udvikling Frihed til at vælge Kreativitet Relationer Det betyder at: Børn føler sig set og hørt

Læs mere

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Vores adresse: Sorring Skoles Fritidsdel Skolebakken 4 8641 Sorring Kontakt: På skolens kontor kan du træffe Skoleleder og Skolefritidsleder på tlf. 89 702 770

Læs mere

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole.

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi tilbyder børnene en hverdag med voksne, som ser og hører det enkelte barn. Vi

Læs mere

FIREHØJESKOLENS SFO Maj 2018

FIREHØJESKOLENS SFO Maj 2018 FIREHØJESKOLENS SFO Maj 2018 Personalet Afd. Vandel SFO personale: Foto kommer Lill Jensen Karin Hansen Gitte Pedersen Christian Studts Merethe Lavindsgaard Pædagog Pædagog Medjælper Medhjælper Pædagog

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev SFO. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for oplysninger, men

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Vores adresse: Sorring Skoles Fritidsdel Skolebakken 4 8641 Sorring Kontakt: På skolens kontor kan du træffe Skoleleder og Skolefritidsleder på tlf. 89 702 770

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev Skolefritidsordning.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev Skolefritidsordning. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev Skolefritidsordning. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til SFO Tusindfryd på Spjald Skole. Her i SFO Tusindfryd er børnene blandet på tværs af årgang, køn og alder. Dette fungerer

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Velkommen til informationsmøde Tirsdag den 9. januar kl

Velkommen til informationsmøde Tirsdag den 9. januar kl Velkommen til informationsmøde Tirsdag den 9. januar kl. 18.30 20.00 Velkomstsang 1. Jeg vil male dagen blå med en solskinsstribe på vælge lyset frem for skyggen gi' mig selvet puf i ryggen tro på alting,

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

FIREHØJESKOLENS SFO Oktober 2018

FIREHØJESKOLENS SFO Oktober 2018 FIREHØJESKOLENS SFO Oktober 2018 Personalet Afd. Vandel SFO personale: Lill Jensen Charlotte H. Hansen Gitte Pedersen Cecilie Bækgaard Ulsø Pædagog Pædagog Medjælper Medhjælper Afd. Nørup SFO personale:

Læs mere

Tabulex og SkoleIntra bruges til meddelelser, info og spørgsmål, der har med SFOen at gøre.

Tabulex og SkoleIntra bruges til meddelelser, info og spørgsmål, der har med SFOen at gøre. FIREHØJESKOLENS SFO Personalet Afd. Vandel SFO personale: Lill Jensen Karin Hansen Bodil Madsen Gitte L. Pedersen Morten Jacobsen Pædagog Pædagog Pædagog Medjælper Medhjælper Afd. Nørup SFO personale:

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben Velkommen til SFO Fristedet og klubben Åbningstider SFO Fristedet og klub Lysabild Børneunivers Lysabildgade 2 A 6470 Sydals Tlf.: 8872 6941 bhabild@sonderborg.dk www.lysabild-skole.dk www.sfoweb.dk SFO:

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

VINDING SFO. Personale i SFO. Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: Tlf. Vinding SFO:

VINDING SFO. Personale i SFO. Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: Tlf. Vinding SFO: VINDING SFO Adresse: Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: 7585 7254 Tlf. Vinding SFO: 7585 8033 E-mail: pigra@vejle.dk Personale i SFO Personalegruppen i skoleåret 2018/2019: Leder: Pia Lykke

Læs mere

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i sommerferien så hermed et program for uge 27 28 og 29. I

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

6.15 SFOen åbner i børnehavens lokaler. Der serveres morgenmad frem til kl. 7.15

6.15 SFOen åbner i børnehavens lokaler. Der serveres morgenmad frem til kl. 7.15 Rudemøllevej 1-3, 7800 Skive, Hem SFO 99153615 Skolen 99153600 Børnehaven Kontor 99153606 Børnehaven 99153605 Udflugt-telefon(BH og SFO) 40143188 Åbningstider SFO: Mandag -torsdag 6.15-7.45 14.00-17.00

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

SFO Grønnemose. Velkommen indenfor. SFO Grønnemose Skolesvinget Søborg tlf:

SFO Grønnemose. Velkommen indenfor. SFO Grønnemose Skolesvinget Søborg tlf: SFO Grønnemose Velkommen indenfor SFO Grønnemose Skolesvinget 10 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til SFO Grønnemose på Grønnemose Skole. Med denne information håber vi at kunne give jer

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Velkommen. til D.I.I. Perlen

Velkommen. til D.I.I. Perlen Velkommen til D.I.I. Perlen KÆRE FORÆLDRE Hele personalet ønsker jer og jeres barn velkommen i D.I.I. Perlen Det er vores ønske, at denne lille pjece kan hjælpe jer med nogle af de spørgsmål, som måtte

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Velkommen til SFO Firkløveren.

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole

Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole Forord Velkommen til SFO Lovsøen. I denne pjece finder I oplysninger, som er værd at vide, når jeres barn starter hos os. Tal også med jeres

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Velkommen til Gummerup SFO

Velkommen til Gummerup SFO Velkommen til Gummerup SFO SFO ens telefon er åben kl.7 8 og 14.10 16.45 (fredag til kl. 16.00) Tlf.nr. 64 74 78 78 Steen træffes på kontoret på tlf.nr. 64 74 78 77 el. mobil 23 46 47 62 Kære XXXXX Personalet

Læs mere

Velkommen til Trollskoven

Velkommen til Trollskoven Velkommen til Trollskoven Information til nye børn og forældre TROLLESGAVE 5 A, Fensmark, 4684 Holmegaard, Tlf. 55884634 / 25450090. Mail-adresse: Frit Fensmark@naestved.dk Hjemmeside: www.holmegaard.dk/holmegaardskolen

Læs mere

Karlslunde skole - SFO Kastanien -

Karlslunde skole - SFO Kastanien - Karlslunde skole - SFO Kastanien - Kastanien SFO, her udvikles og dannes børn KARLSLUNDE SKOLE OG SFO 2018-2019 1 En samlet skole, med et fælles afsæt, for børnenes skyld Kort beskrivelse af vores kerneopgaver

Læs mere

Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com

Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com I Hvad er Kasketten og Hattehuset: Den selvejende institution Hattehuset Kasketten 3 4 klasse Hattehuset 5 6

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Velkommen Med denne lille folder vil vi gerne byde velkommen til Bramdrup SFO. Vi håber, folderen vil give jer et indblik i vores SFO. Med venlig

Læs mere

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang Glidende overgang Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene være

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

TSFO Skoleåret 2019/20

TSFO Skoleåret 2019/20 T TSFO Skoleåret 2019/20 TSFO på Auning Skole Velkommen i TSFO TIDLIG SFO modtager pr. 01.04.19 de børn, der skal starte i 0. klasse på Auning Skole pr. august 2019. Vi er en storbørnsgruppe sammensat

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla Revideret november 2014 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 Ferie Ferie Ferie!!! slap nu af, du har fri, og syng en glad melodi. Op mod solen ler vi, den vil skinne, til ferien er forbi. 1. august 2015 ny distriktsskole i Frederikssund

Læs mere

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene.

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. VELKOMMEN TIL KOMETEN Herskindskolen s SFO, for børnene i 0. - 2.kl ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. Tlf. 29 11 88 81 Kometen (Sirius,

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

PRAKTISK PJECE ALSVEJ

PRAKTISK PJECE ALSVEJ PRAKTISK PJECE ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode år her

Læs mere

SFO Pastinakken. Informations-folder 2014. www.midtskolen.dk. Sofiendalsvej 42, 4690 Haslev. Tlf. (SFO): 20 30 44 26 Tlf. (Kontor): 56 20 44 26

SFO Pastinakken. Informations-folder 2014. www.midtskolen.dk. Sofiendalsvej 42, 4690 Haslev. Tlf. (SFO): 20 30 44 26 Tlf. (Kontor): 56 20 44 26 ÅBNINGSTIDER: MA. - TO.: 6.00-8.00 + 14.00-17.00. FREDAG: 6.00-8.00 + 14.00-16.00. Informations-folder 2014 I SKOLEFERIER: MA. - TO: 6.00-17.00. FREDAG: 6.00-16.00. I skoleferier skal børnene være på Pastinakken

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik

Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik Velkommen Med dette informationshæfte ønskes I og jeres

Læs mere

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Nedenstående er skrevet til Jer som er interesseret i

Læs mere

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole Forsikring: Du/I skal selv tegne ulykkesforsikring på Jeres barn/børn, da SFO/skole/kommunen ikke har en forsikring som dækker børnene. Information 2013 Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole 12

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole

Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole Folder til forældre i indskolingen hos Frederiksborg Byskole Skoleåret 2018-2019 Kære forældre i indskolingen på Frederiksborg Byskole Denne folder er udarbejdet af lærere og pædagoger i indskolingen.

Læs mere

Den praktiske folder

Den praktiske folder Den praktiske folder Praktisk information i Vestermarkskolens SFO 2018/2019 1 Indholdsfortegnelse Vestermarkskolens SFO 3 Telefonnummer 3 Åbningstider 3 Lukkedage 3 Ind- og udmeldelser 3 Dagstrukturen

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

* Tlf * fax * * * * *

* Tlf * fax * * * *  * *Frederiksværk Skole* * Tlf. 4772 1566 * fax 4796 1929 * * frederiksvaerkskole@halsnaes.dk * * www.frederiksvaerkskole.halsnaes.dk * Mini-SFO forløbet: Målet med mini-sfo er at sikre en god overgang fra

Læs mere

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Kære læser Denne folder er beregnet til jer forældre som en orientering om Regnbuen / Skattekisten. Det er vores håb, at I her kan finde

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV Maj 2016 HØJVANGSKOLEN HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Nyt fra skolebestyrelsen Skolebestyrelsen har afviklet ordinært møde torsdag den 28. april og har blandt andet drøftet følgende: Den nye skolehverdag for

Læs mere

Introguide til nye medarbejdere i SFO på Børneskolen Bifrost Rev. 13.05.13

Introguide til nye medarbejdere i SFO på Børneskolen Bifrost Rev. 13.05.13 Introguide til nye medarbejdere i SFO på Børneskolen Bifrost Rev. 13.05.13 Formålet med dette introhæfte er at guide nye medarbejdere lettere ind i ånden og arbejdet i vores SFO. Værdierne for Børneskolen

Læs mere

Furvej 7 7800 Skive 9915 3500

Furvej 7 7800 Skive 9915 3500 Daginstitution Resen Furvej 7 7800 Skive 9915 3500 Daginstitution Resen Kernehuset. Velkommen til Resen Daginstitution. Vi håber både du og dit barn bliver glade og trygge ved hverdagen i Børnehaven, og

Læs mere

Årsplan Solsikkens børnehave 2015

Årsplan Solsikkens børnehave 2015 Årsplan Solsikkens børnehave 2015 januar: 1. Jul Lukket Vinter Lukket Lukket Lukket Lukket 2 Vinter Velkommen til: Freja Maj og Sylvester Velkommen til Freoz og Kathrine Lukket Stuemøde Værksted - Ann

Læs mere

Praktisk information om Børnenes Akademi

Praktisk information om Børnenes Akademi Praktisk information om Børnenes Akademi VELKOMMEN TIL FRISKOLEN BØRNENES AKADEMI Denne pjece er en introduktion til dig som ny forældre på Børnenes Akademi. I pjecen vil vi nævne nogle af de praktiske

Læs mere

Velkommen til informationsmøde Tirsdag den 12. januar kl. 18.30 20.00

Velkommen til informationsmøde Tirsdag den 12. januar kl. 18.30 20.00 Velkommen til informationsmøde Tirsdag den 12. januar kl. 18.30 20.00 Regnvejrsdag i november Fællessang 1. Jeg vil male dagen blå med en solskinsstribe på vælge lyset frem for skyggen gi' mig selvet puf

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Velkommen til. SFO Sødalskolen

Velkommen til. SFO Sødalskolen Velkommen til Indholdsfortegnelse Adresse og åbningstider... 2 Om... 3 Vores dagligdag... 4 Dagens aktiviteter... 4 Spisning... 5 Tøj og sko... 5 Afkrydsning... 6 Telefon... 6 Faste aktiviteter... 7 Traditioner...

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Personale i Børnehaven Tryllefløjten

Personale i Børnehaven Tryllefløjten Velkommen til jer forældre, hvis barn snart skal starte i Børnehaven Tryllefløjten. Vi glæder os meget til at lære jer og jeres barn at kende. Vi ser frem til mange sjove og udviklende timer sammen med

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden

Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden Kære forældre Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden Vores hensigt med denne folder er at give en kort beskrivelse af Lærkereden. Hvordan huset fungerer i det daglige og andre praktiske

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

VELKOMSTFOLDER TIL BØRN OG FORÆLDRE I 0. KLASSE

VELKOMSTFOLDER TIL BØRN OG FORÆLDRE I 0. KLASSE VELKOMSTFOLDER TIL BØRN OG FORÆLDRE I 0. KLASSE 2018 2019 N. Zahles Gymnasieskoles fritidshjem ZAHLITTEN Nørre Voldgade 5-7, 1358 København K. Att. Zahlitten. Telefon: 33 69 79 05. E-Mail: zfo@zahlesgym.dk

Læs mere