På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul."

Transkript

1 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske os. Solen har dog skinnet, og der har været mange dage med lunt vejr. Nu nærmer vi os så september, der officielt er den første efterårsmåned, og dermed nærmer vi os også vintersæsonen for Skyttelauget. Allerede den første onsdag i september er banerne i DGI Byen klar til at tage imod skytterne, og herefter vil det gå slag i slag næsten hver onsdag frem til generalforsamlingen den sidste onsdag i april. På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. Tilbuddene for Skyttelauget frem til jul er mange og fordelt på begge distancer. Således vil der ud over de almindelige træninger henholdsvis onsdag for 15 m og søndag for 200 m være: Landsskydning 200 m i hele september Fugleskydning Bowling Vingsted Juleafslutninger på både 15 m og 200 m Handicapskydning og efterfølgende spisning på 15 m Tilbage er så kun at ønske en god sæson med mange gode resultater.

2 KORTDISTANCE 2017/2018 Skyttelauget byder velkommen til endnu en sæson på vore kortdistancebaner. Den nye kortdistancesæson skydes i gang onsdag den 6. september, hvor skydebanerne i DGI-Byen vil være åbne fra kl Der lægges hårdt ud allerede på sæsonens første aften, hvor der skydes handicapskydning. At begynde sådan kræver noget beroligende, så der vil naturligvis være et par stykke smørrebrød og kaffe efter skydningen. Tilmelding til spisning efter handicapskydninger skal ske senest 3. september til Jan Stoltenborg på telefon eller stoltenborg@mail.dk. Ellers vil sæsonen byde på mere af det kendte, - handicapskydninger hver måned, spisning og kaffe næsten hver måned, juleafslutning, landsskydning, diverse ud af huset konkurrencer, bowling, fødselsdagsskydning, banko, generalforsamling, og så skal det jo ikke undre, om der kommer yderligere. Der er således en hel del at se frem til. Den overordnede plan for den kommende kortdistancesæson er således på plads, og det eneste der nu mangler, - er skytterne. Skyttelauget håber naturligvis på god tilslutning til alle aktiviteter, men er godt klar over, at mange ikke kan deltage i alt. Fat derfor din kalender, og se hvad der er booket ind, og book herefter allerede nu en eller flere onsdage til et besøg på Skyttelaugets skydebaner i DGI-Byen. Med forventningen om en god sæson 2017/2018 vil geværerne stå klar til brug, ammunitionen vil være lagt op, og skydeskiverne vil være klar til at blive fyldt med huller fra den 6. september. På gensyn på kortdistancen i sæson 2017/2018.

3 BOWLING Hvad har bowling og skydning at gøre med hinanden? Tja: Begge er en banesport. Begge kræver teknik og præcision. Begge har et 10-delt mål. Begge kræver kugler for at ramme målet. Begge har dygtige udøvere, når det går godt, og negativt påvirkende udefra kommende kræfter når det går galt. Der er altså mange lighedspunkter. Året bowlingaften for Skyttelauget er allerede på tegnebrættet. Imidlertid er den endelige dato ikke fastsat endnu, idet bowlingbanerne stadig er sommerlukkede. Der planlægges dog på en aften i anden halvdel af oktober i år. Når datoen er fundet vil nærmere tilgå på skydebanerne og via mail fra formanden. Programmet for bowlingaftenen vil være som tidligere år: Ankomst til bowlinghallen Inddeling i hold til hver bowlingbane. Udlevering af fjollede tofarvede sko. Bowling på egen bane og tilråb til nabobanerne. Aflevering af fjollede tofarvede sko. Fælles spisning på et af centrets åbne spisesteder. Præmieuddeling. Nu afventer vi så, at der findes en dato, hvor vi kan få tildelt det nødvendige antal baner, hvilket forhåbentligt vil ske meget snart. Herefter er det op til Dig, at notere det på den hjemlige kalender, og sørge for tilmelding. Da der ikke er ubegrænset antal pladser på banerne, vil deltagelse ske efter først til mølle princippet. Spids pennen eller vær klar ved tasterne, så også din tilmelding kan nå frem i tide, når datoen meldes ud.

4 Efter i 20 år at have afholdt fugleskydning på banerne på Carlsberg Fritidscenter forsvandt denne mulighed samtidig med, at vi måtte skifte skydebaner. Som et forsøg på at holde fast ved fugleskydningen blev det derfor sidste år forsøgt at afvikle den på Københavns Skyttecenter, hvilket gik over al forventning Nu er det igen tid til Skyttelaugets fugleskydning, og igen i år afvikles skydningen på Kalvebod. Årets fugleskydning er sat til: SØNDAG 17. SEPTEMBER KL KØBENHAVNS SKYTTECENTER Skyttelaugets Fuglesnedker er varskoet, og han har meddelt, at han allerede i gang med at save, male, og skrue, så der kan være en brugbar fugl dagen. Fugleskydningsbaner er reserveret på pistolbanerne på Skyttecentret. Fugleskydningsbanerne vil være åbne fra kl , så alle i ro og mag kan få hilst på hinanden efter sommeren. Kl præcis vil den regerende Fuglekonge skyde det første skud mod fuglen. Alle kan naturligvis deltage, så medlemmer af Skyttelauget og medlemmer af Garderforeningen i København samt familier er velkommen. Eneste krav for deltagelse er, at man forud for skydningen har erhvervet sig et eller flere helst flere - skydekort, og således er registreret på Skydelisten. Skydekort kan købes forud for Fugleskydningen, hvor de kan fås ved en af Skyttelaugets salgsmedarbejdere, eller de kan købes på dagen på skydebanen. Hvis nogen allerede skulle være nervøse for

5 ikke at kunne få fat i et eller flere Fugleskydningskort, så skal til beroligelse siges, at trykkeriet kører på højtryk for at sikre, at alle kan få nogle af de eftertragtede Fugleskydningskort. Prisen for skydekort er kr. 20,- pr styk, - men samtidigt køb af 3 skydekort sås til 50,- kr. Et tilbud man næppe kan sige nej til. Deltagelse i Fugleskydningen kan sker på 2 måder. Man kan: Man møder frem på skydebanen, og deltager i både skydningen, spisningen og den efterfølgende lodtrækning om de mange øvrige præmier på skydekortene. Eller man kan: Aflevere sine skydekort med navn påført til en af Skyttelaugets salgsmedarbejdere. Skydekortene vil så være med på dagen, når præmierne efter skydningen fordeles ved lodtrækning. Fugleskydningsmiddag. Ingen Fugleskydning uden mad efter skydningen. Der vil, når den nye Fuglekonge er fundet, blive serveret et par stykker smørebrød og en kop kaffe, og sammen vil vi så fejre den nye Fuglekonge. Tilmelding er ikke nødvendig til selve Fugleskydningen, men er krævet til deltagelse i spisningen. Bindende tilmelding til spisning skal ske senest 12. september, og kan ske enten på skydebanen eller til Formanden på mail o.abildgaard@adslhome.dk eller telefon På gensyn til Fugleskydning søndag den 17. september 2017 kl på Københavns Skyttecenter.

6 KOMMENDE AKTIVITETER LANDSSKYDNING 200 M De Danske Garderforeningers landsskydning på 200 m står døren. I månederne august og september bliver der skudt over hele landet, og naturligvis skal Garderforeningen i København også deltage. Alle gamle gardere bør deltage, og derfor bør DU også være med. Igennem flere år har Garderforeningen i København været den størst deltagende forening, og det skal foreningen også gerne være i år. Din skydning er derfor velkommen. Landsskydningen kan skydes på en almindelig træningssøndag, hvor det eneste der så kræves er, at du står lidt tidligere op, og kommer ud på Københavns Skyttecenter. Slut op om Landsskydningen på 200 m. KORTDISTANCE 6. september kl skydes sæsonen i gang på vore baner i DGI- Byen. Skyttelauget håber at se alle i den kommende sæson. SPISNING OG HANDICAPSKYDNING Der er spisning efter handicapskydning samt ved juleafslutningen, så hvorfor ikke allerede nu sætte kryds i kalenderen: 06 september Handicapskydning og spisning 04 oktober Handicapskydning og spisning 01 november Handicapskydning og spisning 06 december Juleafslutning og spisning Husk tilmelding til spisning enten på skydebanen eller til formanden på mail stoltenborg@mail.dk eller telefon senest søndagen før.

7 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole C. Rasmussen Jægergangen 11 Rødkildevej Bagsværd 2400 København NV Tlf.: Tlf.: Giro-konto: Reg. Nr. Konto Nr NÆSTFORMAND Ole Abildgaard Uglevej 4 Viskumvej Nykøbing Sjælland 2770 Kastrup SKYDEUDVALG John Nielsen Tlf.: Tlf.: o.abildgaard@adslhome.dk viskum20@gmail.com SKYDEUDVALG SIGTEKORNET Michael Clementsen Jan Stoltenborg Vejlegårdsparken 16, st. tv. Jægergangen Vallensbæk 2880 Bagsværd Tlf.: Tlf.: clemme-vgp16@hotmail.com stoltenborg@mail.dk GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN FORMAND KASSERER Jørn Knudsen Niels M. Knudsen Strandboulevarden 175, st. th. Fælleddiget København Ø 2300 København S Tlf.: Tlf.: formand@garderforeningen.dk kasserer@garderforeningen.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE DGI-Byen LANGDISTANCE Københavns Skyttecenter Selinevej 5, Kalvebod Tlf.: (vagten)

8 SEPTEMBER Søndag 03 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 06 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Onsdag 13 Træning 15 m kl Søndag 17 Fugleskydning kl Onsdag 20 Træning 15 m kl Lørdag 23 Vingsted kl Onsdag 27 Træning 15 m kl OKTOBER Søndag 01 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 04 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Onsdag 11 Træning 15 m kl Søndag 15 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 18 Træning 15 m kl Torsdag 19 Bowling kl Onsdag 25 Træning 15 m kl Søndag 29 Langdistance på Kalvebod kl NOVEMBER Onsdag 01 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Onsdag 08 Træning 15 m kl Søndag 12 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 15 Træning 15 m kl Onsdag 22 Træning 15 m kl Søndag 26 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 29 Træning 15 m kl DECEMBER Søndag 03 Juleafslutning på langdistance kl Onsdag 06 Juleafslutning på kortdistance kl Onsdag 13 Træning og handicapskydning 15 m kl Onsdag 20 Træning 15 m kl. 1830

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

52. Årgang September 2013 Nr. 3

52. Årgang September 2013 Nr. 3 52. Årgang September 2013 Nr. 3 Efter en lang og varm sommer, hvor solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel, fortæller kalenderen, at efteråret et kommet. Dermed er det også blevet til, at kortdistancen

Læs mere

54. Årgang November 2015 Nr. 4

54. Årgang November 2015 Nr. 4 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

56. Årgang April 2017 Nr. 2

56. Årgang April 2017 Nr. 2 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar 2017 75 års jubilæum Regionsskydning i

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

51. Årgang November 2012 Nr. 4

51. Årgang November 2012 Nr. 4 51. Årgang November 2012 Nr. 4 Om ikke så længe vil vi blive fanget i julens farver og stemning, og vi vil nyde alt, hvad den må bringe. For Skyttelauget har det igen været et travlt år, hvor træning,

Læs mere

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse.

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse. 50. Årgang NOVEMBER 2011 Nr. 4 Julen står for døren, hvilket selvfølgelig markeres i Skyttelauget: 11. december på langdistancen. 14. december på kortdistancen. Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop

Læs mere

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. 55. Årgang Januar 2016 Nr. 1 20 år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar.

Læs mere

54. Årgang April 2015 Nr. 2

54. Årgang April 2015 Nr. 2 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere

Læs mere

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER 49. Årgang November 2010 Nr. 4 SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER OG JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN SØNDAG DEN 12 DECEMBER. LANDSSKYDNING 15 M 2011 Ikke

Læs mere

Husk at sætte kryds i kalenderen

Husk at sætte kryds i kalenderen 49. Årgang Januar 2010 Nr. 1 Landsskydning på 15 m i januar, februar og marts Langdistanceskydning på Kalvebod Generalforsamling i Skyttelauget Årets Bankoaften Træning på 15 m Handicapskydning og spisning

Læs mere

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 18.30 PÅ FREDERIKSBERG SLOT. AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende ÅRSKALENDEREN Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderfor-eningens

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Kære Garderkammerater! Her er den nye Å R S K A L E N D E R Vi håber at du

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Gode Garderkammerater! Vi nærmer os det nye årtusind og det igen tid til at

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

Våbeneftersyn på Pistol Tirsdag den 25. oktober kl. 19. I år er det kun én dag så der er ingen vej tilbage mød op. Nr. 4 oktober kvartal 2005

Våbeneftersyn på Pistol Tirsdag den 25. oktober kl. 19. I år er det kun én dag så der er ingen vej tilbage mød op. Nr. 4 oktober kvartal 2005 Nr. 4 oktober kvartal 2005 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Geværstart på stadion Den 6. oktober begynder sæsonen for geværafdelingen på Lyngby Stadion. Kl. 18.30 for børn og juniorer og kl.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Andreas Johansen. 40 23 23 99 Næstformand: Ole Høgfeldt. 29 69 64 89 Bestyrelsesmedlem: Torben Bek 72 42 55 76 Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning.

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. DGI Fyn Skydning Holdturnering Reglement Generelle bestemmelser 1 Reglement Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. 2 Inddeling Skytterne opdeles i grupper i henhold til DGI Skydnings

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019 Indbydelse til Ø-stævne Øst i januar / februar 2019 15 m Ø STÆVNE 19. Januar 2019 til 3. Februar 2019 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2019. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2013 15 m Ø STÆVNE 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2013. På

Læs mere

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt.

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt. Nr. 4 oktober kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby KM og DM til Søren Tolstrup Sammen med Amtsholdet fra Frederiksborg Amt blev Søren Danmarksmester. Læs side 2 og 7. Så starter salon

Læs mere

50 m banen på stadion er lukket indtil videre

50 m banen på stadion er lukket indtil videre Nr. 1. januar kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby 50 m banen på stadion er lukket indtil videre Der er fundet skimmelsvamp på banen. Læs mere side 3! Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 15. Januar 2018 til. 4. Februar 2018

15 m Ø STÆVNE. 15. Januar 2018 til. 4. Februar 2018 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2018 15 m Ø STÆVNE 15. Januar 2018 til 4. Februar 2018 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2018. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2014 15 m Ø STÆVNE 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2014. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Nr. 4. oktober kvartal 2009. Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 4. oktober kvartal 2009. Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 4. oktober kvartal 2009 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Våbeneftersyn! Så er det tid for det årlige våbeneftersyn. Læs mere side 5. Pistol: tirsdag den 6. oktober kl. 19-21 Gevær: torsdag

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

MUNKEBO CLEMCO A/S

MUNKEBO CLEMCO A/S Drigstrup Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 SOMMERPROGRAM 2019 AKTIVITETSPROGRAM - SOMMER 2019 Dato: Arrangement: Sted: Ons. d. 10/04 Ons. d. 24/04 Lør. d. 04/05 kl. 10-15.00 Ons. d. 08/05

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2015 15 m Ø STÆVNE 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2015. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3 Juli December 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3 Juli December 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 3 Juli December 2013 31. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 40 68 09 29 Næstformand Henning

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2016 15 m Ø STÆVNE 18. Januar 2016 til 7. Februar 2016 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2016. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

Nr. 1. januar kvartal Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. januar kvartal Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. januar kvartal 2012 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL udelukket fra banerne i Nærum!!! Vi må desværre meddele, at vi er udelukket fra at benytte banerne på Rundforbi Stadion, efter

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2017 Side 2 Formand: Næstformand: Kasserer: Baneudvalg: Bestyrelsen Jan Krog Larsen Mobil nr. 60487201 Sven Erik Andersen Mobil nr. 40416836 Michael Jensen Mobil nr. 21246809

Læs mere

HUSK Våbeneftersyn Onsdag d. 21. oktober Onsdag d. 24. november. DM sølv til SKL i sekund skydning for veteraner. Nr. 4. oktober kvartal 2015

HUSK Våbeneftersyn Onsdag d. 21. oktober Onsdag d. 24. november. DM sølv til SKL i sekund skydning for veteraner. Nr. 4. oktober kvartal 2015 Nr. 4. oktober kvartal 2015 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby DM sølv til SKL i sekund skydning for veteraner. HUSK Våbeneftersyn Onsdag d. 21. oktober Onsdag d. 24. november Geværer Pistoler

Læs mere

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2011 - Vind 7.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2018 Side 2 Bestyrelsen tlfnr. Formand: Jan Krog Larsen 60487201 Næstformand: Sven Erik Andersen 40416836 Kasserer: Michael Jensen 21246809 Baneudvalg: Aage Smedegaard

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Fjerritslev & Omegns Jagtforening

Fjerritslev & Omegns Jagtforening Fjerritslev & Omegns Jagtforening Tennisvej 18, 9690 Fjerritslev Telefon 2085-3243 E-mail fjerritslevjagtforening@gmail.com Hjemmeside www.fjerritslevjagtforening.dk Medlemsblad 2018 I dette blad kan du

Læs mere

Juletræerne stod for skud!

Juletræerne stod for skud! Nr. 1. januar kvartal 2014 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Juletræerne stod for skud! Husk at betale årets kontingent girokort inde i bladet! Sidste frist for betaling er den 1. februar 2014.

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

DDS HOLBÆK. Landsstævne. DGI p DDS juli 2009

DDS HOLBÆK. Landsstævne. DGI p DDS juli 2009 DDS DGI p DDS Landsstævne 2.-5. juli 2009 HOLBÆK De Danske Skytteforeninger Stævnekontor Stævnekontoret etableres i Bredetved tæt ved det store skyttetelt. Her kan du få ændret skydetider, bestille ekstra

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Nu kan du betale med MobilePay i SKL se bagsiden.

Nu kan du betale med MobilePay i SKL se bagsiden. Nr. 3. juli kvartal 2015 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nu kan du betale med MobilePay i SKL se bagsiden. Du har nu også muligheden for at støtte SKL i dagligdagen læs mere side 5 Skytten

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Husk SKL s store pistolstævne som afholdes for 5. gang. I år er det søndag den 16. januar læs mere på side 7.

Husk SKL s store pistolstævne som afholdes for 5. gang. I år er det søndag den 16. januar læs mere på side 7. Nr. 1 januar kvartal 2005 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gentleman på banen Årets juleafslutning, var igen i år et tilløbsstykke. Claus Hansen bidrog med champagne som var med til at løfte

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Sammen med dette blad er der et girokort for kontingent 2015, som bedes betalt inden d. 1. februar 2015.

Sammen med dette blad er der et girokort for kontingent 2015, som bedes betalt inden d. 1. februar 2015. Nr. 1. januar kvartal 2015 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Juleafslutningen blev til mysteriet om mandlen, der forsvandt Læs mere på side 6 Sammen med dette blad er der et girokort for kontingent

Læs mere

SENIORRÆKKE. TIDSPUNKT Tidspunkt for afholdelse af skydningen fastsættes af Præsidiets Skydeudvalg

SENIORRÆKKE. TIDSPUNKT Tidspunkt for afholdelse af skydningen fastsættes af Præsidiets Skydeudvalg SENIORRÆKKE INDLEDNING Individuelt landsmesterskab på 50 m i 3-stillinger blev oprettet i 1995 efter ønske fra garderskytterne, som deltog i de individuelle landsmesterskaber på 200 m. I 2006 ændredes

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 40 års jubilæum 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2015 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2015 Vi inviterer alle interesserede

Læs mere