Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø"

Transkript

1

2 Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere sammen, og det er derfor nødvendigt med nogle regler og retningslinjer, som kan være med til at skabe et godt miljø, samt tryghed og tilfredshed iblandt afdelingens beboere. Det er i vores fælles interesse, at vore ejendomme og grønne arealer holdes i en pæn stand dels fordi vi alle gerne vil have noget pænt at se på og dels for at holde omkostningerne til vedligeholdelse nede. For at kunne fungere godt sammen med de beboere, der bor omkring os, er det vigtigt, at alle bestræber sig på at tage hensyn til hinanden og forsøger at undgå konflikter. Det er derfor, vi har vores husorden i AAB Silkeborg. Ønsker du ændringer i husordenen? Husordenen skal hele tiden tilpasses beboernes behov. Alle beboere kan derfor foreslå ændringer til husordenen. Ændringsforslag skal altid vedtages på et afdelingsmøde, før de kan skrives ind i den gældende husorden. Læsevejledning Punkterne i husordenen er sat op i alfabetisk rækkefølge, så det er nemt at slå op, hvis der opstår tvivlsspørgsmål om enkelte bestemmelser. Da husordenen er et sæt af fælles regler og retningslinjer beder vi om, at du ved indflytning læser husordenen igennem og dermed bliver bekendt med de forventninger, der er til alle beboere i din afdeling. Ved spørgsmål til den konkrete husorden eller beslutningsprocesserne omkring denne er du velkommen til at kontakte enten dit driftskontor eller AAB Silkeborgs administration. Organisationsbestyrelsen

3 Bemærk Ifølge 40, stk. 1, i bekendtgørelse nr af 10. december 2009 af lov om almene boliger m.v. skal afdelingsmødet fastsætte en husorden for afdelingen. Denne husorden er gældende for afdeling 16 i AAB Silkeborg. Affald Almindelig dagrenovation indpakkes i affaldsposer, som lukkes forsvarligt. Affald afleveres i de dertil indrettede miljøhuse, og må ikke heller ikke kortvarigt henstilles i opgangen/foran hoveddør. Brugte injektionssprøjter må ikke bortskaffes i containerne. Anvisning af affaldssortering skal følges. Antenner Bad og toilet Beplantninger Boremaskiner Cykler Driftslederen Døre Udvendige antenner af enhver form må kun opsættes efter forudindhentet tilladelse hos organisationen. For at undgå tilstopning af afløbsrør bør man være varsom med, hvad der skylles ud gennem vask og toilet. Og husk, at eengangsbleer, vat, avispapir, kanyler o.l. aldrig må kastes i toiletkummen. Eventuelle utætheder i installationerne skal omgående meldes til driftslederen. Alle vil gerne bo i pæne omgivelser. Afdelingen har gjort sit til at skabe en god bebyggelse, og hvis beboerne til daglig vil gøre deres til at værne om beplantninger og de fælles anlæg, kan man fortsat have en pæn bebyggelse. Da brugen af boremaskiner i bygningsdele er til stærk gene for beboerne i de tilgrænsende lejligheder, må boremaskiner kun benyttes mellem kl og på hverdage. Lørdage dog kun mellem kl og På søn- og helligdage må boremaskiner ikke benyttes. Cykling er af hensyn til sikkerheden ikke tilladt på gangstier og fortove. Cykler må ikke henstilles, således at de er til gene for andre, men kun på de pladser og i de rum, der er indrettet hertil. Driftslederen er ansat af organisationen og dermed af dig selv til at varetage en række praktiske ting ved afdelingens drift. Det er ham du skal henvende dig til, når nogle af de fælles ting er gået i stykker eller ikke fungerer, som de skal. Hos ham vil du også kunne hente yderligere råd og vejledning. I hans træffetid er han til din disposition. Kan han ikke træffes, er du velkommen til at lægge en besked i hans postkasse ved kontoret på Solsortevej 2 eller sende ham en . Endvidere er driftslederen ansat til at påse, at nærværende og lignende bestemmelser i lejekontrakten overholdes til gavn for alle. Det er derfor ham, der vil påtale, hvis du/i kommer til at overtræde reglerne. Tag ham det ikke ilde op - det er en del af hans arbejde, som vi i fællesskab har pålagt ham at udføre. Døre der er forsynet med dørpumpe, skal være lukkede, og må ikke holdes åbne ved anbringelse af sten, træstykker eller lignende. Alle aflåselige døre skal låses efter brugen.

4 Branddøre må aldrig blokeres. Pulterrumsdøre skal altid holdes aflåsede. Dørkikkerter El Forsikringer Der må kun monteres dørkikkerter af godkendt type. Beboerne må ikke foretage indgreb i ejendommens elinstallationer. Eventuelle fejl i installationerne skal omgående meddeles driftslederen. Organisationen har for ejendommene tegnet brandforsikring samt hus- og grundejerforsikring. Det er boligorganisationen, der har forpligtigelsen til at vedligeholde glas og sanitet, hvorfor det i forhold til vedligeholdelsesforpligtigelsen er uden betydning om lejer har en glas- og kummeforsikring. Dog i en situation, hvor skade er en følge af, at lejer f.eks. taber noget i toilettet el.lign., vil der kunne være tale om misligholdelse, som beskrevet i Lov om Leje af Almene Boliger 25, stk. 4, og det vil således være lejer, der må betale for en udskiftning. Hvis du laver skade på 3. mand eller 3. mands ting - og er juridisk ansvarlig for denne skade - kan du blive gjort erstatningsansvarlig. Din familieansvarsforsikring vil under normale omstændigheder dække det eventuelle krav. Vi gør dig samtidig opmærksom på, at skader på dit eget indbo, uanset årsag, ikke er dækket af organisationens forsikringer. Vi vil derfor tilråde, at du tegner en indboforsikring (nogle steder hedder denne forsikring familiens basisforsikring) som sædvanligvis automatisk indeholder privatansvarsdækning. Opstår en skade; meld den da omgående til driftslederen og dit forsikringsselskab. Forurening Fravær fra lejligheden Frostvejr Fællesareal Færdsel Garager Glasforsikring Kommer du til at forurene bygningerne og fællesarealerne ude eller inde, har du selv pligt til at sørge for rengøring. Eksempel: Glasskår, olie, tilsmudsning af vægge o.l.. Såfremt du skal være væk fra din bolig i længere tid kan det være praktisk at underrette andre herom. Undgå så vidt muligt nedrullede gardiner og andre synlige tegn, der kan friste eventuelle indbrudstyve. For at undgå frostsprængninger bør radiatorerne i vintertiden aldrig været lukket helt til. På såvel det udendørs som det indendørs fællesareal må intet stilles for længere tid. Ejendomsfunktionærerne kan ved egen foranstaltning og uden noget ansvar flytte sådanne genstande, så de ikke er til gene. Vis hensyn når du færdes på trapper og gange. Garager udlejes til parkering af indregistrerede motorkøretøjer og må ikke anvendes til andet formål. Almindelig vedligeholdelse og udskiftning af ruder foretages af afdelingen. Reparation og udskiftning som følge af boligtagerens forsømmelse eller uforsvarlig adfærd betales af boligtageren.

5 Husdyr (vedtaget ): Én indekat er tilladt, hvis du underskriver en husdyrkontrakt. Henvendelse skal ske til administrationen. Hundehold er ikke tilladt. Det er dog tilladt at have et husdyr på ferie i max. 3 uger om året. Enkeltstående besøg i årets løb må ikke overstige det tilladte antal feriedage. Dog ikke kamp/muskelhund eller hund af blandingsracer med disse 2 typer. Ferie/besøg må kun finde sted efter forudgående aftale med administrationen. Indkøbsvogne Klager Knallertkørsel Kummeforsikring Kælderrum Lys (trappe- og kælderlys) Maskiner Motorcykler Musik Navneskilte Nøgler Parkering Pulterrum (Tilhørende lejligheden) Rotter Henstilling af indkøbsvogne i afdelingerne er ikke tilladt, og man opfordres til at bringe vognene tilbage omgående efter endt anvendelse. Eventuelle klager over andre beboere skal, for at kunne behandles, ske skriftligt og med mindst 2 af hinanden uafhængige lejeres underskrift. Knallertkørsel på afdelingernes stier, fortove og grønne områder er ikke tilladt. Almindelig vedligeholdelse og udskiftning af kumme foretages af afdelingen. Reparation og udskiftning som følge af boligtagerens forsømmelse eller uforsvarlig adfærd betales af boligtageren. Kælderrum tilhørende lejlighederne - se pulterrum. Der gøres opmærksom på, at kælderlokalerne ikke må indrettes til værksteder eller beboelse, og der må således ikke overnattes i rummene. Generelt gælder, at kælderrum og mellemdøre altid skal holdes aflåsede, også selvom rummene ikke benyttes. Lyskontakter må ikke blokeres. Fejl på lysinstallation bedes omgående meddelt driftslederen. Se boremaskiner. Se færdsel og parkering. Benyttelse af radio, fjernsyn, CD-afspiller og musikinstrumenter skal ske med fornøden hensyntagen til naboerne. Vær her specielt opmærksom på apparaternes meget gennemtrængende bastoner. Efter kl bør du vise særligt hensyn til dine naboer ved at dæmpe ned, så du ikke forstyrrer andre beboeres ønske om nattero. I særlige tilfælde (fester o.l.) bør du sikre dig, at naboerne er indforstået med»støj«. Hvor navneskilte er opsat må ingen anden type anvendes. Hold altid navneskilt ajourført, kontakt administrationen ved navneændring. Skal du bruge en ekstra nøgle, henvend dig da til driftslederen eller administrationen. Parkering må kun finde sted på de etablerede parkeringspladser. Knallerter og motorcykler må ikke henstilles i kældre. Hold altid dit pulterrum aflåset, uanset om rummet ikke benyttes. Se i øvrigt under kælderrum. Se skadedyr.

6 Skadedyr Skader Skiltning Snefald Støj Observerer du skadedyr af enhver art (f.eks. rotter, kakerlakker o.l.), bedes dette omgående meddelt driftslederen eller administrationen. Se forsikring Skilte og reklamer må kun anbringes efter skriftlig tilladelse fra organisationen. Hjælp driftslederen så snerydning kan foretages bedst muligt. Dette kan gøres ved at parkere hensigtsmæssigt samt friholde stier og fortove for biler m.v. Vis hensyn. Undgå støjende adfærd, som kan virke generende for andre. Tekniske installationer Tøjtørring Udluftning Vaskeplads Vaskeri Hjejlevej 38 kld. Vinduer Er der fejl i de tekniske installationer, meddel det da omgående til driftslederen, da reparation kun må foretages af autoriserede installatører. Opstår der fejl uden for normal arbejdstid, som kræver omgående håndværksmæssig bistand, kan organisationens nødtelefon anvendes. Det bemærkes, at udgiften, som følge af unødig brug, vil blive opkrævet hos den rekvirerende beboer. Tøjtørring må kun finde sted på tørrepladser og i tørrerum. Ved brug af fælles tørrerum skal de i rummet opsatte regler følges. Tøjtørring må ikke foretages på radiatorer. For at undgå emdannelser og dermed følgende ødelæggelser af træværk, tapet og maling bør du sørge for en effektiv udluftning gennem vinduer og døre. Det anbefales, at der udluftes 2 gange dagligt. Ved langvarig udluftning bør der lukkes ned for radiatorerne. Der bør også foretages udluftning af indbyggede skabe m.v. Det er ikke tilladt at tilstoppe udluftningsventiler. I afdelingen er indrettet bilvaskeplads. Efter endt afbenyttelse skal man sørge for, at vaskepladsen er ryddet og affald fjernet. Ved benyttelse af afdelingens vaskeri følg da nøje de opsatte brugsanvisninger. Vaskeriet er beregnet for beboerne og ikke til vask for familie og venner. I tilfælde af fejl ved maskinerne skal dette omgående meddeles til driftslederen samt ved anvendelse af det ophængte»fejlkort«. I perioder med ustadigt vejr, hold da ikke dine vinduer åbne længere end normal udluftning vil betinge.

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden Afdeling 33

Husorden Afdeling 33 Husorden Afdeling 33 Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Arbejdernes Andels-Boligforenings øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden for afdeling 15, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 15, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 15, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden Afdeling 15

Husorden Afdeling 15 Husorden Afdeling 15 Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Arbejdernes Andels-Boligforenings øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget

Læs mere

DVB København afd. 4, Valby og Amager

DVB København afd. 4, Valby og Amager Husorden for afd. 4, Valby og Amager. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. Et regelsæt i en husorden skal medvirke til, at der i boligafdelingen hersker

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 29 i AAB Silkeborg. - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 29 i AAB Silkeborg. - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 29 i AAB Silkeborg. - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I et boligkompleks er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der for

Læs mere

Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø.

Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø. Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø. I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der

Læs mere

Husorden for afdeling 5, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 5, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 5, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden for afdeling 1, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 1, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 1, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden afdeling 76 - Skansehøj

Husorden afdeling 76 - Skansehøj Vedtaget på beboermøde d. marts 2004 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed, når

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

Husorden for afdeling 4, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 4, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 4, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden for afdeling 48, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 48, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden afd. 48 Husorden for afdeling 48, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi

Læs mere

Husorden for afdeling 9, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 9, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 9, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden for afdeling 4, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 4, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 4, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden for afdeling 20, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 20, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 20, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden for afdeling 1, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 1, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 1, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden for AAB afd. 37 Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for AAB afd. 37 Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for AAB afd. 37 Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I et boligkompleks er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der for afdeling

Læs mere

Ordensreglement afdeling 65 Bredsig 24 A-T, Sorring

Ordensreglement afdeling 65 Bredsig 24 A-T, Sorring Ordensreglement afdeling Bredsig 2 A-T, Sorring - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden for afdeling 46, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 46, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø 1 Husorden for afdeling 46, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden Afdeling 31. Bendtsensvej 13, Nørresundby

Husorden Afdeling 31. Bendtsensvej 13, Nørresundby Husorden Afdeling 31 Bendtsensvej 13, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 31 BENDTSENSVEJ 13. INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER/PARABOLER 3 BAD OG TOILET 3 DØRE/VINDUER

Læs mere

Husorden for afdeling 13 A, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 13 A, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 13 A, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden for afdeling 13 B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 13 B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 13 B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3 Husorden Afdeling 19 Lerumbakken 1 og 3 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER 4 DØRTELEFONANLÆG

Læs mere

Normalhusorden for afd. 25 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afd. 25 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afd. 25 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

Husorden for afdeling 12 B/C, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 12 B/C, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 12 B/C, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Normalhusorden for afd. 25 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afd. 25 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afd. 25 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Ordensreglement afdeling 43 Søndergade 4 A-D, Gjern

Ordensreglement afdeling 43 Søndergade 4 A-D, Gjern Ordensreglement afdeling Søndergade A-D, Gjern - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-17

Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-17 Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-1 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 13 B i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 13 B i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 13 B i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden for AAB afd. 30 - Håndværkervej

Husorden for AAB afd. 30 - Håndværkervej Husorden for AAB afd. 30 - Håndværkervej Velkommen til AAB s afdeling 30 på Håndværkervej. Vi håber, du bliver glad for at bo her. I et forsøg på at sikre, at alle har mulighed for at få et godt liv i

Læs mere

Husorden for afdeling 6, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 6, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 6, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Ordensreglement. for. Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34. Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive

Ordensreglement. for. Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34. Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement for Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34 Bomiva Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø Bomivas øverste myndighed, bestyrelsen,

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 28 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 28 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 28 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø 1 Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Ordensreglement afdeling 64 Dallerup Kirkevej 2-26, Sorring

Ordensreglement afdeling 64 Dallerup Kirkevej 2-26, Sorring Ordensreglement afdeling Dallerup Kirkevej 2-2, Sorring - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden for afdeling 10, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 10, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 10, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Normalhusorden for af. 44 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for af. 44 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø 1 Normalhusorden for af. 44 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har foreslået denne normalhusorden, Bestyrelsen

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø 1 Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 40 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 40 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 40 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden for afdeling 7, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 7, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 7, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 19-71, 8600 Silkeborg

Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 19-71, 8600 Silkeborg Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 1-1, 00 Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 66 Borgergade 105 C+E, 107 K-T, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 66 Borgergade 105 C+E, 107 K-T, Silkeborg Ordensreglement afdeling Borgergade C+E, K-T, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 18 AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 18 AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø 1 Normalhusorden for afdeling 18 AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden Afdeling 12BC

Husorden Afdeling 12BC Husorden Afdeling 12BC Normalhusorden for afdeling 12 B/C i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Arbejdernes Andels-Boligforenings øverste myndighed, repræsentantskabet,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 9, Lindevænget 7-263, 8600 Silkeborg

Ordensreglement afdeling 9, Lindevænget 7-263, 8600 Silkeborg Ordensreglement afdeling, Lindevænget -2, 00 Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 62 Georg Krügers Vej , Sejs - Silkeborg

Ordensreglement afdeling 62 Georg Krügers Vej , Sejs - Silkeborg Ordensreglement afdeling 2 Georg Krügers Vej 2-28, Sejs - Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed

Læs mere

Husorden for afdeling 12 A, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 12 A, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 12 A, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Ordensreglement afdeling 45 Skærbækvej 9 A-C, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 45 Skærbækvej 9 A-C, Silkeborg Ordensreglement afdeling Skærbækvej A-C, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Indhold: Navn, hjemsted og formål. Boligorganisationens ledelse. Repræsentantskabet Bestyrelsen

Indhold: Navn, hjemsted og formål. Boligorganisationens ledelse. Repræsentantskabet Bestyrelsen Indhold: Kapitel 1: Kapitel 2: Kapitel 3: Kapitel 4: Kapitel 5: Kapitel 6: Kapitel 7: Navn, hjemsted og formål Boligorganisationens medlemmer Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet Bestyrelsen

Læs mere

Husorden for afdeling 13AB, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 13AB, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 13AB, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden for afdeling 7, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 7, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 7, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Ordensreglement afdeling 4, Vestergade 81A, 89 A-B-C, 91 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 18

Ordensreglement afdeling 4, Vestergade 81A, 89 A-B-C, 91 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 18 Ordensreglement afdeling, Vestergade 1A, A-B-C, 1 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 1 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af,

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 28 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 28 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 28 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422

Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422 Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422 (17.08.09) Affald I afdelingen har vi en genbrugsordning. Det betyder, at du skal sortere dit affald i følgende grupper: Restaffald, papir, pap, glas,

Læs mere

Husorden for afdeling 18, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 18, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 18, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 40 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 40 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 40 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Ordensreglement. Silkeborg boligselskab

Ordensreglement. Silkeborg boligselskab Ordensreglement Silkeborg boligselskab Ordensreglement - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Silkeborg Boligselskabs bestyrelse har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber

Læs mere

Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej & 13-43

Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej & 13-43 Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej 1-30 & 13-3 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden for afdeling 17, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 17, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 17, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden for afdeling 17, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 17, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø afd.17 Husorden for afdeling 17, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 17 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 17 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 17 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Ordensreglement afdeling 52 Funder Bygade 4 A-Q, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 52 Funder Bygade 4 A-Q, Silkeborg Ordensreglement afdeling 2 Funder Bygade A-Q, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 47 Gunilslund 1-19, Gunilshøjvej

Ordensreglement afdeling 47 Gunilslund 1-19, Gunilshøjvej Ordensreglement afdeling Gunilslund 1-1, Gunilshøjvej 10-200 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og

Læs mere

Husorden Afdeling 22. Skolevej 3-33

Husorden Afdeling 22. Skolevej 3-33 Husorden Afdeling 22 Skolevej 3-33 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 4 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 DØRE/VINDUER 4 EL 4 EMHÆTTER 5 ERHVERVSMÆSSIG

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 100, Landlystvej 48

Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 100, Landlystvej 48 Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 0, Landlystvej - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Afdeling 9. Husorden. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden.

Afdeling 9. Husorden. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. Husorden I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. En husorden skal medvirke til, at der i boligafdelingen hersker god ro og orden. Afdelingens Husdyrreglement

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26 Husorden Afdeling 21 Fjordparken 4-26 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING AFFALD BAD OG TOILET DØRE/VINDUER EL EMHÆTTER HAVER 5 HUSDYR (HUND/KAT) 6 MUSIK -

Læs mere

Husorden Tyttebærhusene Afd. 21 Arendalsvej 301-421

Husorden Tyttebærhusene Afd. 21 Arendalsvej 301-421 Husorden Tyttebærhusene Afd. 21 Arendalsvej 301-421 AFFALD: I afdelingen har vi en genbrugsordning. Det betyder, at du skal sortere dit affald i følgende grupper: Restaffald, papir, pap, glas, olie, kemikalier,

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden for afd. 22 AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afd. 22 AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afd. 22 AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I et boligkompleks er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der for afdeling

Læs mere

Husorden. For. Afdeling Betty Nansens Allé. Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune

Husorden. For. Afdeling Betty Nansens Allé. Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune Husorden For Afdeling Betty Nansens Allé Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 020 - Knudsvej Godkendt på afdelingsmøde den 16.08.2012 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Affald... 2 Beplantninger... 2 Fællesarealer...

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB. Afdeling 3 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet for På sporet Samvirkende Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Ordensreglement afdeling 46 Resendalvej 22-40, 22-45, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 46 Resendalvej 22-40, 22-45, Silkeborg Ordensreglement afdeling Resendalvej 22-0, 22-, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden Afdeling 32. Julius Posselts Vej 11-15, Nørresundby

Husorden Afdeling 32. Julius Posselts Vej 11-15, Nørresundby Husorden Afdeling 32 Julius Posselts Vej 11-15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 4 ALTAN 4 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 5 BARNEVOGNE/CYKLER

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Husorden Afdeling 15. Sdr. Kongevej 20 110

Husorden Afdeling 15. Sdr. Kongevej 20 110 Husorden Afdeling 15 Sdr. Kongevej 20 110 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 4 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER 5 DØRTELEFONANLÆG

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 33 Smedegårdsalle & Nyvej & Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 33 Smedegårdsalle & Nyvej & Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 33 Smedegårdsalle 109 123 & Nyvej 15 25 & 29-39 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid:

Læs mere