Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2017"

Transkript

1 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2017

2 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej Herning Tlf Mobil birgithn@webspeed.dk Bestyrelsesmedlem Lene Anker Leharsvej Herning Tlf Mobil leneanker@hotmail.com 1. suppleant Hanne Johansen Wagnersvej Herning Tlf asger.johansen@hotmail.com Næstformand Finn Larsen Ilskov Hovedgade 24 B 7451 Sunds Tlf finnlarsen@fiberpost.dk Bestyrelsesmedlem Finn Rasmussen Thit Jensens Vej Ikast Tlf Mobil frikast@mvb.net 2. suppleant Anne Liss Klüver Gudenåvej Herning Tlf Mobil annelissogfinn@hotmail.com Kasserer Elin Christensen A. P. Møllersvej Herning Tlf Mobil elinchr@jubii.dk suppleant Har du spørgsmål vedr. arrangementerne, så Finn Rasmussen Thit kontakt: Jensens Vej formand Ikast Birgit Hesselvig Nielsen, Tlf. tlf / Mobil eller frikast@mvb.ne næstformand Finn Larsen, tlf

3 t Tilmelding til julemiddag Tilmelding til julemiddagen sker ved efterårets arrangementer, første gang tirsdag den 12. september kl eller på (efter den 12. september) NB! Der kan IKKE tilmeldes telefonisk til HK MidtVest Program i papirudgave kan, hvis det ønskes, afhentes hos HK MidtVest i kontorets åbningstid: BEMÆRK NYE ÅBNINGSTIDER: Mandag kl Torsdag kl Fredag kl Har man ikke mulighed for at afhente programmet, kan det tilsendes ved at kontakte formand Birgit Nielsen på tlf / eller næstformand Finn Larsen på tlf Seniorprogrammet på HK s hjemmeside HUSK du kan altid gå ind og se seniorklubbernes aktuelle programmer på

4 hhhhh Tirsdag den 12. september Fra rocker til iværksætter Torben Bohnhardt fortæller om vejen til at skabe sig et nyt liv som iværksætter, om ikke at ligne en typisk iværksætter, og hvordan man kan hjælpe andre, selvom man har en unik baggrund og tatoveringer fra top til tå. Foredraget starter med en kort introduktion af Torbens start og avancement i rockerkredse i Aarhus i 90 erne og 00 erne og så over i det kritiske exit fra miljøet og opstarten som social iværksætter og et nyt menneske. Torbens involvering i rocker-miljøet kom til en brat afslutning efter afsoning af en fængselsdom, og efterfølgende skulle han finde en ny identitet. Med erfaringerne fra rocker-miljøet i frisk erindring tog Torben springet ud i det uvisse og startede op som NLP-udlært terapeut i det projekt, som senere skulle blive til HeadON. Han fortæller om rejsen fra kriminaliteten over i det sociale iværksætteri, og om nødvendigheden af at ville hjælpe sig selv førend man hjælper andre. Sted: Beboerhuset Porshøj, Porsvænget 35A, 7400 Herning. Tid: kl Kaffe m/brød kr. 25,00. Tilmelding unødvendig.

5 Tirsdag den 26. september Historiefortæller og musiker Carl Erik Lundgaard taler om Fra poliopatient til professionel musiker På trods af en lam højrearm og skulder blev jeg professionel harmonikaspiller, lektor på Det fynske Musikkonservatorium og turnerede den halve verden rundt med mine små træharmonikaer. Med det positive livssyn og den vilde lyst som partnere er alt muligt. Mit fortællestof henter jeg frem ved at kigge mig tilbage over skulderen og sætte det i relation til livet nu. Jeg tager udgangspunkt i virkelighedens følelser, ideer, personer, billeder etc. Humor og selvironi er det nødvendige krydderi, der gør det muligt at fortælle om alvorlige og følelsesstærke hændelser. Musik og sange spiller en helt central rolle. Altid har jeg spillet og sunget. Musikken har således, næsten hele mit liv, været som en del af den luft jeg indånder. Således er det også når jeg fortæller. Toner og ord rammer forskellige strenge i sindet, og fremhæver hinanden, og de klinger sammen. Sted: Beboerhuset Porshøj, Porsvænget 35A, 7400 Herning. Tid: Kl Kaffe m/brød kr. 25,00. Tilmelding unødvendig.

6 Tirsdag den 10. oktober En vision for sangen i samfundet Dirigent og kulturentreprenør Mads Bille fortæller om sit liv, om arbejdet med Herning Kirkes Drengekor og med opbygningen af Den Jyske Sangskole og Sangens Hus. Mads Bille er uddannet organist og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium med videregående orgelstudier og korlederstudier i England og Sverige. De senere år har han beskæftiget sig indgående med sangens rolle i samfundet og korets rolle i gudstjenesten. Begge er hovedtemaer i Mads interesse for at udvikle både den folkelige og den elitære sangkultur i Danmark. I 2014 stod Mads Bille, sammen med kollegaen Christian Alstrup, bag lanceringen af det nationale initiativ Sangens Hus, som med støtte fra det danske kulturministerium udgør et nyt samarbejdsforum for sang i Danmark. Sangens Hus åbnede officielt den 17. marts 2014 med Mads Bille som kunstnerisk leder. Mads har lovet at krydre foredraget med fællessang og musik. Sted: Beboerhuset Porshøj, Porsvænget 35A, 7400 Herning Tid: kl Kaffe m/brød kr. 25,00. Tilmelding unødvendig.

7 Tirsdag den 24. oktober Mandelas vej til frihed Fængselspræst Steen Andreassen, Silkeborg fortæller om Mandelas vej til frihed og forsoning. I foredraget vil Steen fortælle om en af de mest særprægede personer fra vor tid, Nelson Mandela. Han sad fængslet i Sydafrika i 27 år, og blev, som en fri mand, præsident og den største fortaler for frihed og forsoning, som Sydafrika nogensinde har set. Mandelas tanker om frihed og forsoning står som en stor inspirationskilde, ikke bare for mennesker i verdens konfliktområder, men også for ganske almindelige danskere, som skal leve sammen i familier og på arbejdspladser. Samtidig kommer i dag også udfordringen med de mange flygtninge og emigranter, som i disse år kommer til Danmark og til det øvrige Europa. Her kan Mandelas tanker også bruges, når vi skal lære at leve sammen med dem. Steen Andreassen har ikke bare studeret, men også mødt denne spændende personlighed, og han viser billeder og fortæller om mødet. Sted: Beboerhuset Porshøj, Porsvænget 35A, 7400 Herning Tid: kl Kaffe m/brød kr. 25,00. Tilmelding unødvendig.

8 Tirsdag den 7. november Foredrag med Leo Skaaning Min barndom og opvækst på Vesterbro Leo Skaaning, der er tidligere leder af Børneinstitutionen på Porshøj, er vokset op på stenbroen på Vesterbro i København, som han har skrevet en bog om. Han kommer og fortæller om hans opvækst på stenbroen og om hvordan trange kår i et udpræget arbejdermiljø, alligevel kan bære frugt. Han har oplevet Istedgade overgiver sig aldrig og om hvordan alle børn var alles børn. Han fortæller ligeledes om sine oplevelser af generalstrejken under krigen, og hvordan man blandt andet væltede en sporvogn for at bygge barrikader mod tyskerne. Sted: Beboerhuset Porshøj, Porsvænget 35A, /400 Herning Tid: Kl. 14,00. Kaffe m/brød kr. 25,00. Tilmelding unødvendig.

9 Tilmelding ikke nødvendig Tirsdag den 21. november Så er tiden kommet til vi skal have vores årlige Julebanko Vi hygger os med bankospil. Fine præmier på såvel 1 række som pladen fuld. Julen nærmer sig, så vi skal selvfølgelig have et glas rødvin og æbleskiver. Pris for plader: 3 stk. for 35 kr., ekstra plader 15 kr. pr. stk. Sted: Beboerhuset Porshøj, Porsvænget 35a, 7400 Herning Tid: Kl Kaffe m.m. kr. 25,00.

10 Onsdag den 6. december Seniorklubbens store julemiddag Så er det igen tid til årets julemiddag med god mad og dans. Først skal vi nyde den traditionelle julemenu: Andesteg og flæskesteg med brune kartofler 2 glas rød- eller hvidvin Dessert: Ris a la mande med kirsebærsovs Mandelgave 1 glas portvin Kaffe og brunkager Under middagen spiller Gerhard Mark (samme gode musiker som sidste år) dæmpet dinermusik og herefter glad og festlig dansemusik med sang for enhver smag. Kom og vær med til en god afslutning på en forrygende sæson. Festen starter kl og slutter kl Deltagerbetaling: Kr. 225,- for medlemmer, Kr. 250,- for ægtefælle/samlever Bindende tilmelding og betaling kan ske fra 12. september ved vore arrangementer efter først til mølle princippet, eller på mail: elinchr@jubii.dk, efter samme dato, dog senest 21. november. Evt. afbud skal ske senest 7 dage før julemiddagen.

11 Tilmelding til julemiddag Jeg ønsker at tilmelde mig julemiddagen Onsdag den 6. december Pris for medlemmer kr. 225,- Navn: Tilmelding kan IKKE ske ved telefonisk henvendelse til HK MidtVest Bindende tilmelding kan ske fra tirsdag den 12. september ved første arrangement og på (efter samme dato) efter først til mølle princippet, dog senest 21. november. Evt. afbud skal ske senest 7 dage før julemiddagen. Adresse: Medbring gerne aftalte penge ved tilmeldingen. Telefon: Pris for ægtefælle/samlever kr. 250,- Navn:

12 Oplysning om/rettelse til adresse Jeg har følgende Navn: CPRnr.: HK MidtVest Seniorers program kan altid læses og evt. downloades på under afdelingen/seniorer i MidtVest

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2016

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2016 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2016 Bestyrellsen ii HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2018

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2018 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2018 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2018

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2018 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 1. halvår 2018 Bestyrellsen i HK MidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2019

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2019 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2019 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2019

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2019 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 1. halvår 2019 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 1. halvår 2015 Tirsdag den 28. april Forårsbanko Vi hygger os med bankospil. Fine præmier på såvel 1 række som pladen fuld. I pausen

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2017

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 1. halvår 2017 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 1. halvår 2017 Bestyrellsen ii HK MiidtVest Seniiorer Herrniing og IIkastt--Brrande kommunerr Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2014

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2014 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2014 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2016

Aktiviteter 2. halvår 2016 Aktiviteter 2. halvår 2016 Gøl s Mindes aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg Tlf.: 98-188950 Åbningstider hverdage fra kl. 9 16 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 Sandblæsning og dekoration

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden EFTERÅRSPROGRAM Seniorklubben HK Handel Hovedstaden Kære medlemmer. Så skal vi i gang med efteråret, men der er stadig mange gode varme dage, som vi skal udnytte. Nu er det nemlig tid til at modtage programmet

Læs mere

Aktiviteter 2 Halvår 2015

Aktiviteter 2 Halvår 2015 Aktiviteter 2 Halvår 2015 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Stavgang Kl. 10.00 11.00 Sidde-gymnastik

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer HK SENIOR 1 Program for efteråret 2016 Udgivet af: HK Hovedstaden JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

Læs mere

Seniorklubben 3F Midtjylland

Seniorklubben 3F Midtjylland Seniorklubben 3F Midtjylland Program for året 2015 Tirsdag den 13. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Tirsdag den 27. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Underholdning: V/ Kjeltringe Truppen. Kaffe

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå.

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå. Andet halvår 2017. August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl. 9.00 Vi starter fra Agtoftsvej kl. 9.00 og kører en tur i omegnen af Sønderborg. Returnerer til Agtoftsvej, hvor vi spiser vor medbragte

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Praktiske oplysninger Årskalender Arrangementer Årstidsfester 2013-14 Side 1 Side 2 Forord: Vi byder velkommen til en ny sæson i vores nye

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mandø, torsdag den 16. august 2018 I

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2016-2017 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2016

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2016 Metal Sønderjylland Seniorklubben Aktivitetskalender 2016 Husk at enkers ledsager betaler fuld pris ved alle arrangementer! Tilmelding til alle arrangementer sker til kontoret på telefon 74 62 28 85 HUSK

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2017 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mariager Fjord, torsdag den 24. august

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR HALVÅR 2020

SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR HALVÅR 2020 SENIORKLUBBEN 2. HALVÅR 2019-1. HALVÅR 2020 SENIORKLUBBEN VELKOMMEN til Den tredje alder hvad enten du er efterlønner, førtidspensionist eller folkepensionist. Det er svært at gå fra et aktivt arbejdsliv,

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen..

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Kære Rådighedslønnere Så er vi halvvejs henne i året og mange ting er sket syntes vi lever både i DSB og BaneDK i en tid hvor de holder os

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 2. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad vil vi gerne i Nykøbing F. Seniorklub?

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2013 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 7. december Julebanko Fra kl. 15.00-21.00 2014 Lørdag den 4. januar Nytårsfest Kl. 17.00-22.30 Lørdag den 1. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl Aktiviteter Juli til December 2016 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider man tors kl. 09.00 16.00. Fredag kl. 9.00 13.00 FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2016 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Sønderjylland, Højer, Grænsen og Brøns

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

FRITIDSGÅRDEN LINDHOLM

FRITIDSGÅRDEN LINDHOLM FRITIDSGÅRDEN LINDHOLM 2. halvår 2018 (8 sider - lige til at tage ud) Mangler du lokaler? Kulturladen udlejes Familiefest - jubilæum - foredrag - udstilling - mindesammenkomst. Kulturladen er en oplagt

Læs mere

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / / _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en .' Afdelingens.~.,..1.. Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen. Akacievej 14

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Nyhedsbrev september 2015

Nyhedsbrev september 2015 Forsiden Nyhedsbrev september 2015 Når dette nyhedsbrev når frem til medlemmerne, er vi ved starten af den første efterårsmåned, hvilket betyder at tilbuddene til jer kommer i en lind strøm. Jeg kan kun

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2017-2018 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 15. november 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Ulla Henningsen du hører lidt

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.17.marts 2018

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.17.marts 2018 Forrygende, flot, fænomenal, fantasifuld, fantastisk forestilling af Cirkus Lillegul Lommetørklæder blev hevet op af lommen, lattermuskler blev maseret og taknemmelighed over at være en del af denne skole

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Program Efterår 2019

Program Efterår 2019 Program Efterår 2019 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Der kan arrangeres samkørsel fra Lemvig, det er gratis. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2015

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2015 Metal Sønderjylland Seniorklubben Aktivitetskalender 2015 Husk at enkers ledsager betaler fuld pris ved alle arrangementer! Tilmelding til alle arrangementer sker til kontoret på telefon 74 62 28 85 Ved

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM EFTERÅR 2015 Besøg i Kongernes Jelling Tirsdag den 1. september skal vi besøge Kongernes Jelling. Efter en større udvidelse og gennemgribende modernisering

Læs mere

Indvielse af orangeri

Indvielse af orangeri Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Indvielse af orangeri Fredag den 31. august kl. 18.00 klipper vi snoren til det nye orangeri! KBIF er vært ved en let buffet med vin, vand, øl og kaffe. Medbring

Læs mere

Nordjylland. Efterårsprogram2018

Nordjylland. Efterårsprogram2018 Foreningen Kantine & Køkken er en landsdækkende brancheorganisation med omkring 700 medlemmer. Et fagligt fællesskab for alle, der arbejder i et storkøkken og brænder for emner som; mad, ærlige fødevarer,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Selmersbo! Tlf Mail:

Nyhedsbrev fra Selmersbo!   Tlf Mail: Matiné Mandag d. 24. september kl. 14.00 kl. 15.30 Vi fortsætter med den store succes! Erik André, vil spille og synge for og med os. Kom og hyg dig over en kop kaffe med kage. Pris: kr. 20,- Quizz Tirsdag

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside   som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2017 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning som

Læs mere

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 14. februar 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Kristian la Cour du hører lidt

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole.

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole. November 2010 2 OPSLAGSTAVLEN 28. november Cross løb Hedvigslundskoven 2. december Juleafslutning 12. december Cross løb Holeskov 16. januar Cross løb Skibhusskoven 4. februar Chokoladeforedrag 13. februar

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Program for efterår 2017. Evt. ændringer vil fremgå af foreningens website: www.shfs.dk Tirsdag den 5. september 2017, Sønderborg Bibliotek, kl. 19.00-ca. 21.00:

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Ved afbud senere end 12 dage før refunderes det indbetalte beløb ikke.

Ved afbud senere end 12 dage før refunderes det indbetalte beløb ikke. HK SENIORER HELSINGØR Velkommen til HK seniorer Helsingørs program for 2. halvår 2018. Aktivitetsudvalget glæder os til at se dig til vores arrangementer. Betaling: Afbud: Til alle arrangementer er tilmelding

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården.

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården. 1 2015 Program 2. halvår 3. sep Vingårdsbesøg 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag 12. nov Sangeftermiddag 3. dec Jul på Kulsviergården Krydderurtehaven på Fredensborg Slot Find os også på 3-dages tur

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/1-30/6 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere