De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 23. april 2018 til følgende dagsordenspunkt:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 23. april 2018 til følgende dagsordenspunkt:"

Transkript

1 TDC Pensionskasse TDC Pensionskasse (CVR-nr ) ( Pensionskassen ) Bilag B1 til dagsordenens punkt d. De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 23. april 2018 til følgende dagsordenspunkt: d. eventuelle forslag fra bestyrelse, revisor, aktuar, Finanstilsynet eller medlemmerne (i) Forslag fra bestyrelsen om ændring af pensionskassens vedtægter (ii) Forslag fra bestyrelsen om ændring af pensionskassens pensionsregulativ Ad. pkt. d. Bestyrelsens forslag om ændringer af Pensionskassens vedtægter og pensionsregulativ For en uddybning af motivationen bag og formålet med de fremsatte ændringsforslag henvises til bestyrelsens redegørelse af 28. marts De foreslåede ændringer af henholdsvis Pensionskassens vedtægter og pensionsregulativ har indbyrdes sammenhæng, og forslagene omfattet af pkt. d.(i) og d.(ii) indstilles således til generalforsamlingens godkendelse som en samlet pakke. Ad. pkt. d.(i) Bestyrelsens forslag om ændringer af Pensionskassens vedtægter 1.1 Vedtægternes 11.1 Nuværende formulering: I henhold til gældende lovgivning, dog mindst 8 dage før hver generalforsamling skal dagsorden og de fuldstændige forslag, samt for den ordinære generalforsamlings vedkommende tillige årsregnskab med revisionspåtegning og årsberetning gøres tilgængelig for medlemmerne til eftersyn. Frist for fremlæggelse af de i bestemmelsen nævnte dokumenter er i gældende lovgivning forlænget fra 8 dage til to uger. Bestemmelsen foreslås ændret i overensstemmelse hermed til følgende ordlyd: I henhold til gældende lovgivning, dog mindst to uger før hver generalforsamling skal dagsorden og de fuldstændige forslag, samt for den ordinære generalforsamlings vedkommende tillige årsregnskab med revisionspåtegning og årsberetning gøres tilgængelig for medlemmerne til eftersyn. Ændringen har redaktionel karakter.

2 2 1.2 Vedtægternes 25 (ny bestemmelse) Indsættelse af følgende som ny 25 i vedtægterne: 25 Udbetaling til selskabet Bestyrelsen kan træffe beslutning om udbetaling af midler til Selskabet som nærmere fastsat i denne 25. Udbetaling kan alene ske, hvis a) beslutning træffes af bestyrelsen i forbindelse med aflæggelse af årsrapporten; og b) TDP efter udbetalingen som minimum har et kapitalgrundlag, der opfylder de til enhver tid gældende krav i lov om tilsyn med firmapensionskasser og regler fastsat af Finanstilsynet med hjemmel heri. Bestyrelsen skal foretage de beregninger og vurderinger, der måtte være påkrævet, med henblik på at dokumentere, at de i ovennævnte pkt. b) anførte betingelser er opfyldte. TDPs ansvarshavende aktuar og TDPs generalforsamlingsvalgte revisor skal attestere beregningerne og vurderingerne, før udbetaling kan finde sted. Beslutning om udbetaling skal herudover ske i henhold til Pensionskassens Udbetalingsregulativ. Ved udbetalinger til Selskabet i medfør af denne 25 (men ikke udbetalinger i medfør af 27), skal der tillige ske udlodning til TDPs medlemmer som nærmere fastsat i Pensionskassens Udbetalingsregulativ. Udlodning til TDPs medlemmer sker herudover i henhold til Pensionskassens Medlemsudlodningsregulativ. Som konsekvens af, at der indsættes en ny 25, bliver de nuværende i stedet til 26-30, og krydshenvisninger til de nævnte konsekvensrettes tilsvarende. Den nye 25 har til formål at skabe hjemmel til, at der kan ske udbetalinger til TDC A/S på de vilkår, der fremgår dels af selve bestemmelsen, dels af de nye dokumenter, der samtidig indføres, hhv. et Udbetalingsregulativ (vedlagt som bilag B2) og et Medlemsudlodningsregulativ (vedlagt som bilag B3). Ved godkendelse af 25 godkendes samtidig de to nye regulativer i den fremlagte form. Bestemmelsens 2. og 3. afsnit gengiver de krav, der i medfør af lov om tilsyn med firmapensionskasser skal iagttages i forbindelse med udbetalinger til en sponsor. 4. afsnit fastlægger den grundlæggende betingelse, at der i forbindelse med enhver udbetaling til TDC A/S i medfør af bestemmelsen tillige skal ske udlodning til Pensionskassens medlemmer. Bestemmelsen suppleres af Udbetalingsregulativet, der fastlægger de nærmere rammer for udbetaling, herunder yderligere beløbsmæssige begrænsninger, samt Medlemsudlodningsregulativet, der nærmere fastlægger, hvordan selve udlodningen til Pensionskassens medlemmer skal ske. Det foreslås samtidig, at de to regulativer ikke efterfølgende kan ændres uden generalforsamlingsgodkendelse, jf. pkt. 1.3.

3 3 1.3 Vedtægternes 14, 5. afsnit og 14, 6. afsnit (nye bestemmelser) Indsættelse af følgende som ny i vedtægterne: Beslutning om ændring af Pensionskassens Udbetalingsregulativ træffes af generalforsamlingen med simpelt stemmeflertal på baggrund af forslag fra bestyrelsen. Ændringerne har først gyldighed, når de er godkendt af Selskabet. Beslutning om ændring af Pensionskassens Medlemsudlodningsregulativ træffes af bestyrelsen i enstemmighed. Såfremt en ændring ikke kan vedtages enstemmigt af bestyrelsen, kan generalforsamlingen med simpelt flertal på baggrund af forslag fra bestyrelsens flertal beslutte ændringer heri. De af generalforsamlingen besluttede ændringer har først gyldighed, når de tillige er godkendt af Selskabet. Den foreslåede nye 25 indfører to nye dokumenter, henholdsvis et Udbetalingsregulativ og et Medlemsudlodningsregulativ som nærmere beskrevet i pkt De foreslåede ændringer af 14 har til formål at regulere, hvordan efterfølgende ændringer af de to regulativer kan ske. 1.4 Vedtægternes 31 (ny bestemmelse) Indsættelse af følgende som ny 31: 31 Overgangsbestemmelse Uanset det i 14, 2. afsnit, anførte, kan beslutning om ændring af vedtægterne, således at 25 i sin helhed udgår, træffes af generalforsamlingen alene, jf. dog nedenfor, såfremt det tiltrædes af mindst to tredjedele af de afgivne stemmer. Hvis en sådan beslutning træffes og vedtægternes 25 udgår i sin helhed, udgår som konsekvens heraf tillige vedtægternes 14, 5. og 6. afsnit, Ændringerne har gyldighed straks efter generalforsamlingens vedtagelse og skal således ikke godkendes af hverken Selskabet eller videnskabsministeren. Beslutning om ændring af vedtægterne i medfør af denne 31 kan dog alene ske, hvis a) beslutning træffes senest på den ordinære generalforsamling, der afholdes i 2019, og b) lov om tilsyn med firmapensionskasser i forbindelse med den kommende lovrevision ikke senest på tidspunktet for afholdelsen af den ordinære generalforsamling i 2019 er ændret således, at udlodning til pensionister kan ske på den i 8, 1. sætning, i Medlemsudlodningsregulativet forudsatte måde. TDP skal senest den 15. januar 2019 offentliggøre på sin hjemmeside, hvorvidt den i pkt. b) nævnte betingelse er eller forventes opfyldt. I bekræftende fald har ethvert medlem ret til at få forslag om ændring af vedtægterne som anført i 1. afsnit af denne 31 behandlet på den ordinære generalforsamling, såfremt der skriftligt fremsættes anmodning herom overfor bestyrelsen inden 15. februar Efter afholdelsen af den ordinære generalforsamling i 2019 er indholdet af denne 31 udtømt, hvorefter bestemmelsen udgår uden yderligere beslutning. Bestyrelsen er bemyndiget til at ændre vedtægterne i overensstemmelse hermed.

4 4 Lov om tilsyn med firmapensionskasser ( FPL ) indeholder i dag begrænsninger på, hvordan der kan ske udlodning til Pensionskassens medlemmer. I henhold til den p.t. gældende FPL kan udlodning til Pensionskassens medlemmer således alene ske i form af forhøjelse af pensionstilsagnene. Der pågår i øjeblikket en revision af FPL. Som led i revisionen er det forventningen, at den nævnte begrænsning udgår, således at det fremadrettet vil være muligt at foretage udlodning i form af årlige tillæg. Den nye FPL forventes at træde i kraft den 13. januar Den foreslåede 31 har til formål at sikre, at generalforsamlingen kan træffe beslutning om, at den nye 25 igen skal udgå, hvis den ændrede FPL ikke som forventet giver mulighed for årlige tillæg. Bestemmelsen har karakter af en overgangsbestemmelse, der er gældende frem til den ordinære generalforsamling i Ad. pkt. d.(ii) Bestyrelsens forslag om ændringer af Pensionskassens pensionsregulativ Bestyrelsen stiller forslag om følgende pensionsregulativændringer: 1.5 Pensionsregulativets 3 Nuværende formulering: 3 Stk. 1. Pensioner, efterindtægt og opsat pension reguleres med samme procentregulering som gældende for de tilsvarende ydelser under Lov om Tjenestemandspension. Ligeledes ydes tillæg efter samme principper som gældende efter Lov om Tjenestemandspension. Ny formulering: 3 Stk. 1. Pensioner, efterindtægt og opsat pension reguleres i henhold til 3a. Tillæg ydes efter de samme principper som er gældende efter Lov om Tjenestemandspension. 3, stk. 2-4 er uændrede. 3 fastsætter den grundlæggende reguleringsmekanisme og den foreslåede ændring indebærer, at regulering nu sker i medfør af den nye 3a, der samtidig foreslås indsat.

5 5 1.6 Pensionsregulativets 3a (ny bestemmelse) Indsættelse af ny 3a med følgende ordlyd: 3a Stk. 1. Pensioner, efterindtægt og opsat pension til medlemmer reguleres årligt pr. den 1. april efter det foregående kalenderårs udvikling i det af Danmarks Statistik offentliggjorte forbrugerprisindeks, jf. dog stk. 2 og 3. Den procentvise ændring beregnes som årsgennemsnittet af de månedlige indeks og afrundes derefter til en reguleringsprocent med én decimal. Reguleringen sker første gang den 1. april Stk. 2. Hvis TDC A/S som følge af konkurs eller betalingsstandsning er ude af stand til at foretage de nødvendige ekstraordinære indbetalinger til pensionskassen, som TDC A/S måtte blive pålagt at foretage vedrørende medlemmer, der måtte blive afskediget af dem utilregnelige årsager før den forudsatte pensioneringsalder, skal ydelserne for disse medlemmer dog med tilbagevirkende kraft pr. 1. april 2019 reguleres i medfør af stk. 3 for perioden fra den 1. april 2019 og frem til tidspunktet for utilregnelighedspensioneringen. Herefter reguleres ydelserne i medfør af stk. 1. Stk. 3. Pensioner, efterindtægt og opsat pension for medlemmer, der i forbindelse med generalforsamlingsbeslutning den 23. april 2018 om overgang til regulering på baggrund af forbrugerprisindekset har frasagt sig at overgå til den i stk. 1 beskrevne regulering, reguleres med samme procentregulering, som er gældende for de tilsvarende ydelser i medfør af Lov om Tjenestemandspension, jf. også 5, stk. 2(d). Stk. 4. Hvis Danmarks Statistik på noget tidspunkt måtte ophøre med at offentliggøre forbrugerprisindekset eller forbrugerprisindekset af anden grund måtte udgå, træffer bestyrelsen beslutning om at reguleringen sker efter en anden i Danmark almengyldig forbrugerprisstatistik, som mest tilsvarer forbrugerindekset i stk. 1, medmindre andet aftales med personaleforeningerne. Uenighed om hvilken statistik, som i Danmark er almengyldig og som mest tilsvarer den forudsatte statistik i stk. 1, afgøres ved faglig voldgift. Den nye bestemmelse fastlægger, at regulering herefter sker på baggrund af forbrugerindekset, som nærmere beskrevet i selve bestemmelsen. Den ny reguleringsmekanisme træder i kraft straks, men sådan at der med virkning fra den 1. april 2019 for første gang bliver reguleret med forbrugerprisindeksets udvikling i foregående kalenderår. Bestemmelsens stk. 2 fastslår, at overgang til den nye reguleringsmekanisme for visse medlemmer er betinget, nærmere bestemt for de medlemmer, der tidspunktet for generalforsamlingen endnu ikke er pensioneret og er under 60 år. Regulativændringer skal godkendes af staten og den indsatte betingelse har til formål at betrygge staten i, at dens udstedte garanti ikke bliver større end den er i dag. Det har således været bestyrelsens vurdering, at betingelsen har været nødvendig for at sikre, at staten kan give samtykke til ændringen i pensionsregulativet.

6 6 1.7 Pensionsregulativets 5, stk. 2 d) Nuværende formulering: d) Procentregulering af ydelserne, jf. Lov om Tjenestemandspension 27 og 3 i nærværende regulativ. Ny formulering d) Procentregulering af ydelserne, jf. Lov om Tjenestemandspension 27, for så vidt angår medlemmer omfattet af 3a, stk. 3, i nærværende regulativ. Konsekvensændring som følge af ændringen af 3 og indførelsen af 3a. ***** Majoritetskrav Vedtagelse af det under dagsordenens punkt d.(i) og d.(ii) stillede forslag kræver, at forslagene vedtages med den i Pensionskassens vedtægters 14.1 og 14.2 foreskrevne majoritet, dvs. at forslagene vedtages med mindst 2/3 af de afgivne stemmer. Vedtægtsændringer, jf. dagsordenens punkt d.(i) kræver i henhold til vedtægternes 14.1 tillige godkendelse fra TDC A/S og videnskabsministeren efter forhandling med finansministeren. TDC A/S har forhåndsgodkendt de foreslåede ændringer med forbehold for vedtagelse på generalforsamlingen. Videnskabsministerens stillingtagen forventes først at foreligge efter generalforsamlingen. Pensionsregulativændringer, jf. dagsordenens punkt d.(ii) kræver i henhold til vedtægternes 14.2 tillige godkendelse fra TDC A/S, videnskabsministeren efter forhandling med finansministeren samt de berørte forhandlingsberettigede personaleorganisationer, der alle, når bortset fra videnskabsministeren, har forhåndsgodkendt de foreslåede ændringer med forbehold for vedtagelse på generalforsamlingen. Videnskabsministerens stillingtagen forventes først at foreligge efter generalforsamlingen. Såfremt de foreslåede pensionsregulativændringer vedtages på generalforsamlingen, vil ethvert medlem af Pensionskassen efterfølgende kunne skriftlig frasige sig ændringen for sit vedkommende i medfør af 35, stk. 2, i lov om tilsyn med firmapensionskasser. Der udsendes efter generalforsamlingen nærmere oplysninger herom. ***** København, den 28. marts 2018 Bestyrelsen i TDC Pensionskasse

De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 30. april 2019 til følgende dagsordenspunkt:

De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 30. april 2019 til følgende dagsordenspunkt: TDC Pensionskasse TDC Pensionskasse (CVR-nr. 71967611) ( pensionskassen ) Bilag A til dagsordenens punkt d. De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 30. april 2019 til følgende dagsordenspunkt:

Læs mere

PENSIONSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE

PENSIONSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE TDC Pensionskasse Bilag C2 til dagsordenens punkt d. PENSIONSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE Dette regulativ er vvedtaget på den ordinære generalforsamling i forbindelse med fusionen af KTASTDC Pensionskasse,

Læs mere

TDC Pensionskasse. Bilag B1 til dagsordenens punkt d. VEDTÆGTER TDC PENSIONSKASSE. Vedtaget på den ordinære generalforsamling den april

TDC Pensionskasse. Bilag B1 til dagsordenens punkt d. VEDTÆGTER TDC PENSIONSKASSE. Vedtaget på den ordinære generalforsamling den april TDC Pensionskasse Bilag B1 til dagsordenens punkt d. VEDTÆGTER TDC PENSIONSKASSE Vedtaget på den ordinære generalforsamling den 3023. april 20189. 2 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted Pensionskassens

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen - om beslutningsforslaget til generalforsamlingen

Redegørelse fra bestyrelsen - om beslutningsforslaget til generalforsamlingen TDC Pensionskasse Bilag A til dagsordenens punkt d. 28. marts 2018 Redegørelse fra bestyrelsen - om beslutningsforslaget til generalforsamlingen Kære medlem I februar måned modtog du brev fra Leif Stidsen,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TDC PENSIONSKASSE vedtaget på den ordinære generalforsamling den 28. april 2016

VEDTÆGTER FOR TDC PENSIONSKASSE vedtaget på den ordinære generalforsamling den 28. april 2016 VEDTÆGTER FOR TDC PENSIONSKASSE vedtaget på den ordinære generalforsamling den 28. april 2016 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Navn og hjemsted Pensionskassens navn er TDC Pensionskasse (herefter TDP ). TDPs

Læs mere

Til medlemmerne i TDC Pensionskasse

Til medlemmerne i TDC Pensionskasse TDC Pensionskasse 999999-99994. april 2019 Til medlemmerne i TDC Pensionskasse Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i TDC Pensionskasse tirsdag den 30. april 2019 kl. 17.30 hos Scandic Odense,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

PENSIONSREGULATIV FOR. TDC Pensionskasse

PENSIONSREGULATIV FOR. TDC Pensionskasse PENSIONSREGULATIV FOR TDC Pensionskasse Dette regulativ er vedtaget i forbindelse med fusionen af KTAS Pensionskasse, Jydsk Telefons Pensionskasse og Fyns Telefons Pensionskasse på ekstraordinære generalforsamlinger

Læs mere

Vedtægter for PenSam A/S

Vedtægter for PenSam A/S Vedtægter for PenSam A/S 2 Vedtægter for PenSam A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at levere services

Læs mere

UDBETALINGSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE. Vedtaget på den ordinære generalforsamling den 23. april Bilag B2 til dagsordenens punkt d.

UDBETALINGSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE. Vedtaget på den ordinære generalforsamling den 23. april Bilag B2 til dagsordenens punkt d. TDC Pensionskasse Bilag B2 til dagsordenens punkt d. UDBETALINGSREGULATIV TDC PENSIONSKASSE Vedtaget på den ordinære generalforsamling den 23. april 2018. 2 1 Dette regulativ opstiller nærmere rammer for

Læs mere

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr. 41 25 79 11 Onsdag, den 4. marts 2009, kl. 16.30 Struer Statsgymnasium, Jyllandsgade 2, 7600 Struer Bestyrelsen for Bang & Olufsen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danica Administration A/S (CVR nr ) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Danica Administration A/S (CVR nr ) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Danica Administration A/S (CVR nr. 20 24 79 40) ----ooooo---- 1.1. Selskabets navn er Danica Administration A/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 2. 2.1. Selskabets formål

Læs mere

Bestyrelsen genfremsætter følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter:

Bestyrelsen genfremsætter følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter: Frederiksberg, den 26. marts 2012 Investeringsforeningen Fundamental Invest indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling, der afholdes på foreningens adresse Falkoner Allé 53, 3., 2000 Frederiksberg,

Læs mere

Pensionskassen kan efter nærmere retningslinjer tegne ophørende forsikringer for medlemmerne.

Pensionskassen kan efter nærmere retningslinjer tegne ophørende forsikringer for medlemmerne. VEDTÆGT 1. NAVN Pensionskassens navn er Arkitekternes Pensionskasse. 2. FORMÅL Pensionskassens formål er at drive pensionskassevirksomhed, herunder at yde medlemmerne alders-, invalide-, ægtefælle- og

Læs mere

Pensionskassens navn er Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger.

Pensionskassens navn er Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger. VEDTÆGT 1. NAVN Pensionskassens navn er Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger. Som binavne anvendes Dansk Agronomforenings Pensionskasse (Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger)

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab 2 Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Liv forsikringsaktieselskab. Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR Vedtægter for MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR. 16 88 84 19 DOC 3 3 2 4 0 4 9 1. Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er MT Højgaard Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018 VEDTÆGTER Hypefactors A/S 7. juni 2018 VEDTÆGTER HYPEFACTORS CVR-nr. 36 68 26 04 Som vedtaget på selskabets ekstraordinære generalforsamling den 7. juni 2018. 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets

Læs mere

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse.

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse. Fondsbørsmeddelelse nr. 06-2008. Forløb af ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indkaldelse til ny ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indgåelse af betinget

Læs mere

PENSIONSREGULATIV FOR FYNS TELEFONS PENSIONSKASSE

PENSIONSREGULATIV FOR FYNS TELEFONS PENSIONSKASSE PENSIONSREGULATIV FOR FYNS TELEFONS PENSIONSKASSE Dette regulativ er senest ajourført Februar 2009 1 Hovedpunkter: Almindelige bestemmelser 1 Pensionsvilkår 2-5 Overførselsregler 6 og 7 Forskellige bestemmelser

Læs mere

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab 2 Vedtægter for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Liv forsikringsaktieselskab. Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX Telecom A/S)

Læs mere

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold Pensionskassen for Farmakonomer April 2016 Vedtægt Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer 10 49 68 37 Indhold Navn, hjemsted og formål 1. Pensionskassens navn 2 2. Pensionskassens formål

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. Grønttorvet København A/S

VEDTÆGTER. Grønttorvet København A/S VEDTÆGTER Grønttorvet København A/S Grønttorvet København A/S CVR-nr. 63347310 Side Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og aktier... 3 Generalforsamlinger... 3 Bestyrelse og direktion...

Læs mere

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Navn og formål 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab. Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp.

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Vedtægter Foreningen Den mobile Retshjælp 1. Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. Foreningens formål er, at drive en retshjælpsordning

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo---- 1.1. Selskabets navn er Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A.

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 2. oktober, 2014 VEDTÆGTER for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. [1/8] 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 1.2 Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 29. oktober 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Fondsbørsmeddelelse nr. 18/2012 Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S Skjern Bank afholder ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

Vedtægter for PenSam Forsikring A/S

Vedtægter for PenSam Forsikring A/S Vedtægter for PenSam Forsikring A/S 2 Vedtægter for PenSam Forsikring A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Forsikring A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets

Læs mere

Bilag D til dagsordenens punkt d. Spørgsmål & Svar (Q&A)

Bilag D til dagsordenens punkt d. Spørgsmål & Svar (Q&A) TDC Pensionskasse Bilag D til dagsordenens punkt d. Spørgsmål & Svar (Q&A) I dette Bilag D til dagsordenens pkt. d om ændring af pensionsregulativ og ændring af vedtægter, er oplistet en række spørgsmål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTBANEN A/S

VEDTÆGTER FOR VESTBANEN A/S VEDTÆGTER FOR VESTBANEN A/S CVR-NR. 35606319 Vestbanen A/S Østergade 17 6840 Oksbøl CVR-nr: DK 3560 6319 Konto: 7700-1410380 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Vestbanen A/S. 1.2 Selskabets hjemsted

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENIIG VARME A/S

VEDTÆGTER. for ENIIG VARME A/S VEDTÆGTER for ENIIG VARME A/S CVR-nr. 25 80 98 07 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er Eniig Varme A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiGruppen Varme A/S (EnergiGruppen Jylland Varme A/S), EG Jylland

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Dokumentdato: 27.03.2008 Dokumentansvarlig: MIC 1 Konstituering Bestyrelsen består af 14 medlemmer, der udpeges

Læs mere

F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G

F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G Kredit G/17/5 F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G Gældende Forslag 1. Navn Selskabets navn er BRFkredit a/s. Selskabets navn er BRFkredit a/s. Selskabets binavne er Jyske Realkredit a/s og Jyske Kredit

Læs mere

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S til indkaldelsen til ordinær generalforsamling i FLSmidth & Co. A/S torsdag den 30. marts 2017 GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr Vedtægter Santa Fe Group A/S CVR-nr. 26 04 17 16 Med ændringer som vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 27. marts 2018. 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Santa Fe Group A/S. 2. Formål Selskabets

Læs mere

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier.

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier. Vedtægter Selskabets navn og formål Selskabets navn er ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S. 1. 2. Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og

Læs mere

VEDTÆGTER. Selskabets navn. Selskabets formål

VEDTÆGTER. Selskabets navn. Selskabets formål VEDTÆGTER 1 Selskabets navn Selskabets navn er: Sampension KP Livsforsikring a/s Selskabets binavn er: Kommunernes Pensionsforsikring Aktieselskab Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for PenSam Holding A/S

Vedtægter for PenSam Holding A/S Vedtægter for PenSam Holding A/S 2 Vedtægter for PenSam Holding A/S Kapitel I - Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Holding A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr VEDTÆGTER for Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr. 29 21 33 64 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Property Bonds VIII (Sverige II) A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns

Læs mere

Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 58134.17.37./av VEDTÆGTER FOR. ENERGI OG SOL A/S CVR-nr. 20042583

Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 58134.17.37./av VEDTÆGTER FOR. ENERGI OG SOL A/S CVR-nr. 20042583 Advokat Kelvin V. Thelin Sags nr. 58134.17.37./av VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL A/S CVR-nr. 20042583 November 2011September 2012 Indholdsfortegnelse 1. Navn og formål... 3 2. Selskabets kapital og kapitalandele...

Læs mere

Vedtægter for Juridisk Alumneforening Syddansk Universitet

Vedtægter for Juridisk Alumneforening Syddansk Universitet Vedtægter for Juridisk Alumneforening Syddansk Universitet Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er»juridisk Alumneforening Syddansk Universitet«. Stk. 2. Foreningen har hjemsted ved Juridisk Institut,

Læs mere

3.1 Selskabskapitalen udgør DKK fordelt på aktier a DKK 20,00 eller multipla heraf.

3.1 Selskabskapitalen udgør DKK fordelt på aktier a DKK 20,00 eller multipla heraf. Bestyrelsens forslag til nye vedtægter for SKAKO Industries A/S. VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S (CVR-nr. 36 44 04 14) 1 NAVN 1.1 Selskabets navn er SKAKO A/S. 1.2 Selskabets binavne er VT Holding A/S og SKAKO

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamling i Foreningen AP Pension f.m.b.a. Dagsordenens punkt 5.b Bilag 4 Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx KOLDING KOMMUNE Grundejerforeningsvedtægt for boligområde, standard: Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS

SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS VEDTÆGTER for SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabets navn er Sputnikkollegiet Frederiksberg ApS. Selskabets hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER SP GROUP A/S

VEDTÆGTER SP GROUP A/S VEDTÆGTER for SP GROUP A/S CVR- nr.: 15 70 13 15 VEDTÆGTER 2 for SP GROUP A/S 1.0 NAVN Selskabets navn er: SP GROUP A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: SCHUBLICH A/S (SP Group A/S)

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR

V E D T Æ G T E R FOR V E D T Æ G T E R FOR 20. november 2018 Side 1 af 9 Navn 1 1.1. Selskabets navn er. Selskabets binavn er BRFkredit a/s. Formål 2 2. Selskabets formål er at drive realkreditvirksomhed og anden virksomhed,

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018 Vedtægter for grundejerforeningen Drejø- CVR. 37 60 87 93 April 2018 Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. AktieUgebrevet Invest A/S CVR-nr Navn. 1.1 Selskabets navn er AktieUgebrevet Invest A/S.

Vedtægter. AktieUgebrevet Invest A/S CVR-nr Navn. 1.1 Selskabets navn er AktieUgebrevet Invest A/S. Vedtægter AktieUgebrevet Invest A/S CVR-nr. 39 18 80 07 Navn 1.1 Selskabets navn er AktieUgebrevet Invest A/S. 1.2 Selskabets binavn er AUInvest A/S. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller via

Læs mere

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013 1 HOLBÆK SERVICE A/S Vedtægter 19. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK SERVICE A/S CVR-NR. 33 03 28 38 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Holbæk Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17.

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17. GENERALFORSAMLING indkalder herved til ordinær generalforsamling torsdag den 25. april 2019 kl. 17.00 på selskabets adresse Aggersundvej 33, 9690 Fjerritslev. Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danica Pensionsforsikring A/S (CVR nr ) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Danica Pensionsforsikring A/S (CVR nr ) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Danica Pensionsforsikring A/S (CVR nr. 16 42 00 18) ----ooooo---- 1.1. Selskabets navn er Danica Pensionsforsikring A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Forsikringsselskabet

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

NVA/nva VEDTÆGTER. for. Ølandhus ApS. Advokatfirma

NVA/nva VEDTÆGTER. for. Ølandhus ApS. Advokatfirma 121-187610 NVA/nva VEDTÆGTER for Ølandhus ApS Advokatfirma 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Ølandhus ApS. 1.2 Selskabets hjemsted er Jammerbugt Kommune. 1.3 Selskabet har begrænset hæftelse,

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S VEDTÆGTER for ENERGIMIDT NET A/S CVR-nr. 28 33 18 78 18. juni 2015 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiMidt Net Vest A/S, ELRO Net A/S og ELRO

Læs mere

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM Vedtægter for Air Greenland A/S (CVR 56996710 ) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat A/S (Air Greenland

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr VEDTÆGTER for Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr. 32774210 J.nr. 206102 AMH/TPJ - 26.04.2016 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er SCANDINAVIAN BRAKE SYSTEMS A/S. Dets hjemsted er Svendborg Kommune.

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø Kap. 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Haraldsted Sø. 1 2 Grundejerforeningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

VEDTÆGTER August Marts for. PFA Holding A/S CVR-nr

VEDTÆGTER August Marts for. PFA Holding A/S CVR-nr VEDTÆGTER August Marts 20192018 for PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er PFA Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets

Læs mere

lørdag, den 21. juni 2014, kl på Hotel Scandic, Vester Søgade 6, 1601 København V, hvor der vil være kaffe, the og vand, med følgende

lørdag, den 21. juni 2014, kl på Hotel Scandic, Vester Søgade 6, 1601 København V, hvor der vil være kaffe, the og vand, med følgende København S, 5. juni 2014 TIL ANDELSHAVERNE I KØBENHAVNS ANDELSKASSE EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING For at kunne fortsætte med at foretage udlån til andelskassens eksisterende og kommende kunder og for

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL APS CVR-NR. 20 04 25 83. Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 66268.17.37./MS. Slettet: 58134 Slettet: av.

VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL APS CVR-NR. 20 04 25 83. Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 66268.17.37./MS. Slettet: 58134 Slettet: av. Advokat Kelvin V. Thelin Sags nr. 66268.17.37./MS Slettet: 58134 Slettet: av VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL APS CVR-NR. 20 04 25 83 Slettet: l Slettet: 3 Juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Navn og formål...

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Copenhagen Network A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Copenhagen Network A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Copenhagen Network A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Copenhagen Network A/S. 2 Formål 2.1 Selskabets formål er at drive IT Business virksomhed og hermed beslægtet virksomhed.

Læs mere

Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab CVR-nr. 13 59 43 76 August April 201712 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er PFA Pension, forsikringsaktieselskab. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Destination Sønderjylland

Vedtægter. for. Foreningen Destination Sønderjylland Jura og Byrådssekretariatet Udkast 3-11-2014 Sags nr.: 14/42287 Vedtægter for Foreningen Destination Sønderjylland 1. Navn, hjemsted 1.1 Foreningens navn er Destination Sønderjylland 1.2 Foreningen har

Læs mere

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage Vedtægter For Aktieselskabet Sønder Omme Plantage www.sdr-omme-plantage.dk Aktieselskabet Sønder Omme Plantage - CVR. nr. 24 10 30 13 INDHOLD Side 1. NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. SELSKABETS KAPITAL... 1

Læs mere

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed.

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed. [Oversættelse] Vedtægter for P/F BankNordik 1.0 Navn 1.1 Bankens navn er Partafelagið BankNordik. 1.2 Banken driver tillige virksomhed under følgende binavne: Norðoya Banki, Sjóvinnubankin, Føroya Banki,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. HB Køge A/S

VEDTÆGTER. for. HB Køge A/S J. nr. 670-33867 SS/JB VEDTÆGTER for HB Køge A/S 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er HB Køge A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 1.2.1. FC Midtsjælland A/S (HB Køge A/S) 1.2.2. FC

Læs mere

Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S CVR-nr

Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S CVR-nr Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S CVR-nr. 24 26 05 77 Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S 13. september 201828. marts 2019 Navn, hjemsted og formål 1 1.1 Selskabets navn

Læs mere

VE D T Æ G T E R. for NK-Vejlys A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål:

VE D T Æ G T E R. for NK-Vejlys A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: VE D T Æ G T E R for NK-Vejlys A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er NK-Vejlys A/S. Selskabets hjemsted er Næstved Kommune. 2. Selskabets formål er at drive elnetvirksomhed i henhold

Læs mere

Forsikringsakademiet A/S 1 1 af 7. Vedtægter for Forsikringsakademiet A/S

Forsikringsakademiet A/S 1 1 af 7. Vedtægter for Forsikringsakademiet A/S Forsikringsakademiet A/S 1 1 af 7 for Forsikringsakademiet A/S Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Forsikringsakademiet A/S. Selskabets hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Selskabets formål er uddannelses-

Læs mere

J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R.

J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R. J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R. 3 1 5 0 1 6 3 6 V E D T Æ G T E R 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er

Læs mere

TIL AKTIONÆRERNE I FCM HOLDING A/S

TIL AKTIONÆRERNE I FCM HOLDING A/S TIL AKTIONÆRERNE I FCM HOLDING A/S FCM Holding A/S ("Selskabet") afholder ekstraordinær generalforsamling søndag den 4. oktober 2015 kl. 17:30 i diskoteket bag cafeteriet i IBF Arena, Stadion Alle 2B,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN

VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Kunstforeningen for Ældre- og Handicapforvaltningen af 3. marts 1998. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere