Regnskabserklæring til revisor for Museum Sydøstdanmark. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regnskabserklæring til revisor for Museum Sydøstdanmark. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres:"

Transkript

1 Museum Sydøstdanmark Algade Vordingborg Regnskabserklæring til revisor for Museum Sydøstdanmark Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Finansielle revision af årsregnskabet for regnskabsåret 1. januar 31. december 2016 med det formål at udtrykke en konklusion om, hvorvidt årsregnskabet giver et retvisende billede i overensstemmelse med gældende love og bekendtgørelser fra Kulturministeriet. Juridisk-kritiske revision og forvaltningsrevision af udvalgte emner i regnskabsåret 1. januar 31. december 2016 med det formål at give en udtalelse for de udvalgte emner, om de dispositioner, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, er i overensstemmelse med meddelte bevillinger, love og forskrifter samt med indgåede aftaler og sædvanlig praksis, samt om de undersøgte systemer, processer og dispositioner understøtter skyldige økonomiske hensyn ved forvaltningen af de midler og ved driften af de tilbud, der er omfattet af årsregnskabet. Erklæringen er i form og indhold udarbejdet efter jeres anmodning og til jeres overholdelse af krav i revisionsstandarder og god revisionsskik, herunder god offentlig revisionsskik i øvrigt om indhentelse af erklæringer fra ledelsen forinden afslutning af en revision for at bekræfte visse forhold eller for at understøtte anden dokumentation, opnået som led i revisionen i øvrigt. Erklæringen er afgivet efter min bedste viden og overbevisning, og efter at jeg har foretaget de forespørgsler, som jeg har anset for nødvendige med henblik på at opnå kendskab til nedenstående forhold.

2 Årsregnskabet for regnskabsåret 1. januar december 2016 I tilknytning til ledelsespåtegningen på årsregnskabet skal jeg hermed erklære: 1) At jeg har opfyldt mit ansvar som medlem af ledelsen for udarbejdelsen af årsregnskabet i overensstemmelse med gældende love og bekendtgørelser fra Kulturministeriet, som angivet i vilkårene for revisionsopgaven beskrevet i tiltrædelsesprotokollatet, herunder at årsregnskabet giver et retvisende billede i overensstemmelse med gældende love og bekendtgørelser fra Kulturministeriet. 2) At oplysningerne i ledelsesberetningen om realiserede og forventede forhold er i overensstemmelse med årsregnskabet og bidrager til at give regnskabslæser en retvisende redegørelse, herunder at eventuelle oplysninger om forventninger til fremtiden er pålidelige og hviler på rimelige forudsætninger i overensstemmelse med BEK.nr /12/2010. At oplysninger i ledelsesberetningen om økonomiske nøgletal og andre oplysninger jf. gældende bekendtgørelse fra Kulturministeriet er i overensstemmelse med årsregnskabet. 3) At værdiansættelsesmetoder og betydelige forudsætninger anvendt til at udøve regnskabsmæssige skøn, herunder for aktiver målt til dagsværdi, er rimelige samt anvendt konsistent. 4) At samhandel med nærtstående parter er gennemført på markedsmæssige vilkår samt at alle forbindelser og transaktioner med nærtstående parter, er blevet regnskabsmæssigt behandlet og oplyst i overensstemmelse med kravene fra Kulturministeriet. 5) At alle begivenheder, der er indtruffet efter balancedagen, og som gældende love og bekendtgørelser fra Kulturministeriet kræver regulering af eller oplysning om, er blevet reguleret eller oplyst. 6) At der ikke er nogen rådighedsindskrænkning, pantsætning eller anden sikkerhedsstillelse i museets aktiver, ud over det i årsregnskabet anførte. 7) At alle museets påhvilende økonomiske forpligtelser efter min bedste overbevisning er oplyst eller indregnet i årsregnskabet. Jeg har ikke herudover kendskab til erstatningskrav, miljømæssige forpligtelser, verserende eller mulige retssager, skattesager eller andre eventualforpligtelser, såsom kautions-, garanti-, pensions- eller lignende økonomiske forpligtelser, som har væsentlig betydning for bedømmelsen af museets finansielle stilling. 8) At jeg ingen planer eller intentioner har, der væsentligt kan ændre de regnskabsmæssige værdier eller klassifikationen af aktiver og forpligtelser i årsregnskabet. 11) At der ikke er fejl, som ikke er korrigeret.

3 Oplysninger afgivet til brug for finansiel revision af årsregnskabet for regnskabsåret 1. januar 31. december 2016 Til brug for afslutning af jeres finansielle revision skal jeg bekræfte: 1) At jeg har givet: a) Adgang til al information, såsom regnskabsmateriale og anden dokumentation, samt andre forhold, som jeg er bekendt med, er relevante for jeres finansielle revision af årsregnskabet b) Yderligere information for revisionens formål, som I har anmodet om c) Ubegrænset adgang til personer i museet, som I har anset det nødvendigt at indhente bevis fra. 2) At væsentlig usikkerhed i relation til begivenheder eller forhold, der kan rejse betydelig tvivl om museets evne til at fortsætte driften, er oplyst over for jer a) og at museets kapitalberedskab efter min opfattelse er tilstrækkeligt til, at der vil være likviditetsmæssig dækning til museets fortsatte drift i regnskabsåret ) At jeg anerkender mit ansvar for udformning, implementering og vedligeholdelse af intern kontrol for bl.a. at forebygge og opdage besvigelser, herunder: a) At jeg har givet jer oplysning om resultaterne af ledelsens vurdering af risikoen for, at årsregnskabet kan indeholde væsentlig fejlinformation som følge af besvigelser. b) At jeg har oplyst jer om min viden om besvigelser og mistanke om besvigelser, som påvirker museet, og som vedrører a) den daglige ledelse, b) medarbejdere, der har betydelige roller i intern kontrol, eller c) andre, hvor besvigelsen kunne have en væsentlig effekt på årsregnskabet. c) At jeg har givet jer oplysning om min viden om enhver påstand om besvigelser eller mistanke herom, der påvirker museets regnskab, og som er meddelt af medarbejdere, tidligere medarbejdere eller andre.

4 4) At museet overholder reglerne i bogføringsloven og bogføringsbekendtgørelsen, skatte-, afgifts- og momslovgivningen, loven om behandling af personoplysninger, relevant særlovgivning for museets drift m.v., og at jeg har oplyst jer om alle kendte tilfælde af manglende eller formodet manglende overholdelse af love og øvrig regulering, hvis indvirkning bør overvejes ved udarbejdelse af årsregnskabet. 5) At alle transaktioner er blevet registreret i bogføringen og er korrekt afspejlet i årsregnskabet. 6) At jeg har oplyst jer om alle de mig bekendte forhold vedrørende identiteten af museets nærtstående parter og om alle relationer til og transaktioner med nærtstående parter. 7) At alle lovpligtige forsikringer er tegnet, at forfalden præmie er betalt, og at museet mig bekendt har tegnet forsikringer i et sådant omfang, at museets aktiver og hele virksomheden er tilstrækkeligt forsikringsdækket i skadesituationer. 8) At jeg har gennemgået og godkendt resultatet af jeres assistance med opstilling af årsregnskab, herunder foreslåede posteringer og øvrige ændringer, der påvirker årsregnskabet. Oplysninger afgivet til brug for revision i overensstemmelse med god offentlig revisionsskik for regnskabsåret 1. januar 31. december 2016 Til brug for afslutning af jeres revision i overensstemmelse med god offentlig revisionsskik skal jeg bekræfte: 1) At jeg har givet: a) Adgang til al information, såsom regnskabsmateriale og anden dokumentation, samt andre forhold, som jeg er bekendt med, er relevante for jeres juridisk-kritiske revision og forvaltningsrevision af museet. b) Yderligere information for revisionens formål, som I har anmodet om. c) Ubegrænset adgang til personer i museet, som I har anset det nødvendigt at indhente bevis fra. 2) At jeg anerkender mit ansvar for at etablere forretningsgange og interne kontroller, der understøtter, at de dispositioner, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, er i overensstemmelse med meddelte bevillinger, love og andre forskrifter samt med indgåede aftaler og sædvanlig praksis.

5 3) At jeg har oplyst jer om alle dispositioner, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, der ikke er i overensstemmelse med meddelte bevillinger, love og andre forskrifter samt med indgåede aftaler og sædvanlig praksis. 4) At jeg har taget skyldige økonomiske hensyn ved forvaltningen af de midler og ved driften af de tilbud, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, for at sikre sparsommelighed, produktivitet og effektivitet i anvendelsen af de tildelte offentlige midler. Vordingborg, den 11. april 2017 Direktør Keld Møller Hansen

6 Bestyrelsens regnskabserklæring til Museum Sydøstdanmark I tilknytning til ledelsespåtegningen på årsregnskabet samt daglig leders underskrift af regnskabserklæring vedrørende årsregnskabet for regnskabsåret 1. januar 31. december 2016 skal jeg hermed bekræfte: 1) At jeg har opfyldt mit ansvar for udarbejdelsen af årsregnskabet, som anført i tiltrædelsesprotokollat af 11. april ) At: a) Jeg har givet jer alle relevante oplysninger og adgang i relation til revisionen af årsregnskabet for regnskabsåret 1. januar 31. december 2017, herunder forhold af betydning for juridisk-kritisk- og forvaltningsrevision. b) Alle relevante transaktioner og oplysninger mig bekendt er registreret og afspejlet i årsregnskabet, som efter min bedste vurdering giver et retvisende billede i overensstemmelse med gældende love og bekendtgørelser fra Kulturministeriet. Vordingborg, den 11. april 2017 Bestyrelsen Torben Nielsen Christian Wedell-Neergaard Ole Madsen Formand Næstformand Ib Poulsen Ulla Neergaard Tinna Damgård-Sørensen Bo Manderup Linda Frederiksen Paul Christensen Kasper Johansen

7 Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet herunder. Med min underskrift bekræfter jeg indholdet og alle datoer i dette dokument. Keld Møller Hansen Direktør Serienummer: PID: IP: :12:36Z Ib Poulsen Serienummer: PID: IP: :55:22Z Christian Jørgen Jens Wedell-Neergaard Serienummer: PID: IP: :58:21Z Ole Madsen Serienummer: PID: IP: :44:51Z Kasper Johannsen Serienummer: PID: IP: :05:04Z Paul Christensen Serienummer: PID: IP: :23:56Z Torben Henning Nielsen Bestyrelsesformand Serienummer: PID: IP: :47:28Z Ulla Bøegh de Neergaard Serienummer: PID: IP: :02:01Z Dette dokument er underskrevet digitalt via Penneo.com. Signeringsbeviserne i dokumentet er sikret og valideret ved anvendelse af den matematiske hashværdi af det originale dokument. Dokumentet er låst for ændringer og tidsstemplet med et certifikat fra en betroet tredjepart. Alle kryptografiske signeringsbeviser er indlejret i denne PDF, i tilfælde af de skal anvendes til validering i fremtiden. Sådan kan du sikre, at dokumentet er originalt Dette dokument er beskyttet med et Adobe CDS certifikat. Når du åbner dokumentet i Adobe Reader, kan du se, at dokumentet er certificeret af Penneo e-signature service <penneo@penneo.com>. Dette er din garanti for, at indholdet af dokumentet er uændret. Du har mulighed for at efterprøve de kryptografiske signeringsbeviser indlejret i dokumentet ved at anvende Penneos validator på følgende websted:

8 Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet herunder. Med min underskrift bekræfter jeg indholdet og alle datoer i dette dokument. Linda Frederiksen Serienummer: PID: IP: :57:49Z Tinna Damgaard-Sørensen Serienummer: PID: IP: :21:40Z Bo Manderup-Jensen Serienummer: PID: IP: :47:05Z Dette dokument er underskrevet digitalt via Penneo.com. Signeringsbeviserne i dokumentet er sikret og valideret ved anvendelse af den matematiske hashværdi af det originale dokument. Dokumentet er låst for ændringer og tidsstemplet med et certifikat fra en betroet tredjepart. Alle kryptografiske signeringsbeviser er indlejret i denne PDF, i tilfælde af de skal anvendes til validering i fremtiden. Sådan kan du sikre, at dokumentet er originalt Dette dokument er beskyttet med et Adobe CDS certifikat. Når du åbner dokumentet i Adobe Reader, kan du se, at dokumentet er certificeret af Penneo e-signature service <penneo@penneo.com>. Dette er din garanti for, at indholdet af dokumentet er uændret. Du har mulighed for at efterprøve de kryptografiske signeringsbeviser indlejret i dokumentet ved at anvende Penneos validator på følgende websted:

Regnskabserklæring til revisor for Odense Lærerforening. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres:

Regnskabserklæring til revisor for Odense Lærerforening. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Beierholm Munkehatten 1 B 5220 Odense SØ Regnskabserklæring til revisor for Odense Lærerforening Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Revision af årsregnskabet

Læs mere

Regnskabserklæring til revisor for Dansk Missionsråd. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres:

Regnskabserklæring til revisor for Dansk Missionsråd. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Beierholm Knud Højgaards Vej 9 2860 Søborg Regnskabserklæring til revisor for Dansk Missionsråd Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Revision af årsregnskabet

Læs mere

Regnskabserklæring til revisor for Gedser Fjernvarme A.m.b.a. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres:

Regnskabserklæring til revisor for Gedser Fjernvarme A.m.b.a. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Beierholm Slotsgade 11 4800 Nykøbing F. Regnskabserklæring til revisor for Gedser Fjernvarme A.m.b.a. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Revision af årsregnskabet

Læs mere

Regnskabserklæring til revisor for Odense Lærerforening og Særlig Fond

Regnskabserklæring til revisor for Odense Lærerforening og Særlig Fond Beierholm Munkehatten 1B 5220 Odense SØ Regnskabserklæring til revisor for Odense Lærerforening og Særlig Fond Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Revision af

Læs mere

Regnskabserklæring til revisor for Business Faxe Copenhagen. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres:

Regnskabserklæring til revisor for Business Faxe Copenhagen. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Beierholm Bregentvedvej 22 4690 Haslev Regnskabserklæring til revisor for Business Faxe Copenhagen Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Revision af årsregnskabet

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening Trekronergade 147 B 2500 Valby. Ledelsens regnskabserklæring vedrørende årsrapporten for regnskabsåret CVR-nr.

Dansk Cøliaki Forening Trekronergade 147 B 2500 Valby. Ledelsens regnskabserklæring vedrørende årsrapporten for regnskabsåret CVR-nr. Dansk Cøliaki Forening Trekronergade 147 B 2500 Valby Ledelsens regnskabserklæring vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2017 CVR-nr. 28953070 Til TimeVision, Godkendt Revisionspartnerselskab Denne

Læs mere

! """!!,-$).*.).* /$)**..)('''!"#$%&& Penneo dokumentnøgle: KGKCD-N2CXK-TS7GU-5HP8E-BAHCQ-1P55E

! !!,-$).*.).* /$)**..)('''!#$%&& Penneo dokumentnøgle: KGKCD-N2CXK-TS7GU-5HP8E-BAHCQ-1P55E !!! #$%&'()** #+$%&'()*,-$).*.).* /$)**..)('''!#$%&& ' ()$!()# 00#012#.!#* 33 *+, - 301 #2 01 ) # ' ) 0 ( 5 7 800 70 9 5 0 & * * * *& *' * ) ) 334506 95:* ;1 4$,-$ 0$. 33 5.)'&& *!*)!0*. - 9/5

Læs mere

Ejendomsselskabet Slotsgården A/S

Ejendomsselskabet Slotsgården A/S Ejendomsselskabet Slotsgården A/S CVR-nr. 25 67 54 87 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2015/16 Indholdsfortegnelse 1 Indledning 71 2 Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2015/16 71 3 Revisionen

Læs mere

Landsforeningen Praktisk Økologi Tudsdamvej Hundslund CVR nummer:

Landsforeningen Praktisk Økologi Tudsdamvej Hundslund CVR nummer: Landsforeningen Praktisk Økologi Tudsdamvej 2 8350 Hundslund CVR nummer: 14 73 80 45 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse 1. Identifikation af det reviderede årsregnskab for

Læs mere

Ejendomsselskabet Godthåbsvej 187 A/S

Ejendomsselskabet Godthåbsvej 187 A/S Ejendomsselskabet Godthåbsvej 187 A/S CVR-nr. 25 67 52 82 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2015/2016 Indholdsfortegnelse 1 Indledning 67 2 Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2015/16 67

Læs mere

Årsmøde, Dansk Psykiatrisk Selskab. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 1/ /

Årsmøde, Dansk Psykiatrisk Selskab. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 1/ / Årsmøde, Dansk Psykiatrisk Selskab Revisionsprotokollat for regnskabsåret 1/1 2018-31/12 2018 2 INDHOLD Identifikation af det reviderede årsregnskab for 2018... 3 Konklusion på revision af årsregnskabet

Læs mere

Penneo dokumentnøgle: 5P4CZ-34NAG-I4CUD-IYDIC-IPVFO-MDZSF

Penneo dokumentnøgle: 5P4CZ-34NAG-I4CUD-IYDIC-IPVFO-MDZSF Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet

Læs mere

Dansk Psykiatrisk Selskab CVR-nummer: Revisionsprotokollat vedrørende: Årsregnskab for 1. januar december 2018

Dansk Psykiatrisk Selskab CVR-nummer: Revisionsprotokollat vedrørende: Årsregnskab for 1. januar december 2018 CVR-nummer: 15792817 Revisionsprotokollat vedrørende: Årsregnskab for 1. januar - 31. december 2018 Indholdsfortegnelse 1 Revision af årsregnskabet... 3 1.1 Identifikation af det reviderede årsregnskab...

Læs mere

Løkkefonden CVR-nr Indsamling via internetdonationer

Løkkefonden CVR-nr Indsamling via internetdonationer Løkkefonden CVR-nr. 34 44 04 17 Indsamling via internetdonationer Indsamlings- og fordelingsregnskab for 1. april 2017-31. december 2017 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

P. Holm ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2014/15. Penneo dokumentnøgle: 5ZKQN-DF48I-WZIZP-PPTQL-2W05T-GN30E

P. Holm ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2014/15. Penneo dokumentnøgle: 5ZKQN-DF48I-WZIZP-PPTQL-2W05T-GN30E P. Holm ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2014/15 Indholdsfortegnelse Side 1 Revision af årsregnskabet 46 1.1 Årsregnskabet 46 1.2 Forhold af væsentlig betydning for vurdering af årsregnskabet

Læs mere

People Like Us ApS CVR nr Vermlandsgade København S. Indsamlingsregnskab 2017 (j. nr )

People Like Us ApS CVR nr Vermlandsgade København S. Indsamlingsregnskab 2017 (j. nr ) People Like Us ApS CVR nr. 37 86 05 06 Vermlandsgade 2 2300 København S Indsamlingsregnskab 2017 (j. nr. 17-920-01849) INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse... 1 Ledelsespåtegning... 2 Den uafhængige

Læs mere

Børne- og Ungdomsforeningen i. Grenaa Frikirke. Årsregnskab CVR-nr

Børne- og Ungdomsforeningen i. Grenaa Frikirke. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Børne- og Ungdomsforeningen i Grenaa Frikirke Årsregnskab 2017

Læs mere

Penneo dokumentnøgle: KQPPP-WY6SK-5XXAL-E7F12-8GILX-N8P4Z

Penneo dokumentnøgle: KQPPP-WY6SK-5XXAL-E7F12-8GILX-N8P4Z Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet

Læs mere

NCTU IVS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 3. december 2014 til 31. december CVR-nr:

NCTU IVS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 3. december 2014 til 31. december CVR-nr: NCTU IVS Langebrogade 5 1411 København K ÅRSRAPPORT 3. december 2014 til 31. december 2015 CVR-nr: 36453001 1. Regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2016

Læs mere

Birgitte Roager Olsens Cancerbehandling i Tyskland

Birgitte Roager Olsens Cancerbehandling i Tyskland Birgitte Roager Olsens Cancerbehandling i Tyskland Indsamlingsregnskab for perioden 3. november 2014 1. april 2015 Ledelsespåtegning Komiteen i Birgitte Roager Olsens Cancerbehandling i Tyskland har dags

Læs mere

Grundejerforeningen Sandager Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2017

Grundejerforeningen Sandager Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2017 Grundejerforeningen Sandager Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2017 Kallermann Revision A/S statsautoriseret revisionsfirma INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. Konklusion på den udførte revision 42 2. Ikke-korrigeret

Læs mere

Ejerforeningen Ferieprojekt Hvide Sande Sluse M.b.a. Årsrapport 2017

Ejerforeningen Ferieprojekt Hvide Sande Sluse M.b.a. Årsrapport 2017 Ejerforeningen Ferieprojekt Hvide Sande Sluse M.b.a. Årsrapport 2017 Årsrapporten er godkendt på foreningens generalforsamling Hvide Sande, den 24/3 2018 Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

H Trier Holding ApS Stidalsmarken Silkeborg. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 8. februar december 2016

H Trier Holding ApS Stidalsmarken Silkeborg. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 8. februar december 2016 Stidalsmarken 9 8600 Silkeborg CVR-nr: 37 44 43 75 ÅRSRAPPORT 8. februar - 31. december 2016 (1. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 15/2 2017 Dirigent Hanne Trier INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr

Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr. 65 62 10 53 Bilag til selvangivelsen for 2017 Himmelev Bygade 70 Postbox 116 4000 Roskilde CVR-nr. 33 78 05 24 T: 4636 6000 F: 4636 0770 E: rir@rir.dk www.rir.dk Uafhængigt

Læs mere

GAP Group ApS. Årsrapport CVR-nr Otto Brandenburgs vej 82, 3. th København SV

GAP Group ApS. Årsrapport CVR-nr Otto Brandenburgs vej 82, 3. th København SV GAP Group ApS CVR-nr. 35 48 38 02 Otto Brandenburgs vej 82, 3. th. 2450 København SV Årsrapport 2015 (Regnskabsperiode 1. januar 2015-31. december 2015) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Vordingborg Erhvervsforening 4760 Vordingborg. CVR-nr Årsrapport 2018

Vordingborg Erhvervsforening 4760 Vordingborg. CVR-nr Årsrapport 2018 Vordingborg Erhvervsforening 4760 Vordingborg CVR-nr. 35 65 17 56 Årsrapport 2018 Efterfølgende årsrapport er fremlagt og godkendt på foreningens generalforsamling, den / 2019. Dirigent 6337 nj Indholdsfortegnelse

Læs mere

Hjælp til Stine Legarth Thomsen

Hjælp til Stine Legarth Thomsen P. Knudsens Gade 9, 1. TV., 2450 København SV INDSAMLINGSREGNSKAB 14. februar 29. august 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Oplysninger om indsamlingen 3 Påtegninger Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning

Læs mere

Penneo dokumentnøgle: GC4OV-KBQ6E-LYALE-YX8N5-662SC-3S81K

Penneo dokumentnøgle: GC4OV-KBQ6E-LYALE-YX8N5-662SC-3S81K Penneo dokumentnøgle: GC4OV-KBQ6E-LYALE-YX8N5-662SC-3S81K Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes

Læs mere

Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr

Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr. 65 62 10 53 Revisionsprotokollat af 25. april 2018 (side 39-42) vedrørende årsregnskabet for 2017 Himmelev Bygade 70 Postbox 116 4000 Roskilde CVR-nr. 33 78 05 24 T:

Læs mere

ISA WORLD SUP. Copencold Hawaii. Denmark 2017

ISA WORLD SUP. Copencold Hawaii. Denmark 2017 ISA WORLD SUP Copencold Hawaii Denmark 2017 Vi er tættere på dig 2 Ledelsens påtegning Projektlederen har dags dato behandlet og godkendt stævneregnskabet for regnskabsåret 1. januar 2017-31. december

Læs mere

Sagfører H. Toftkilds Legat af 1926 Årsregnskab 2018

Sagfører H. Toftkilds Legat af 1926 Årsregnskab 2018 Sagfører H. Toftkilds Legat af 1926 Årsregnskab 2018 CVR-nr. 11 68 98 33 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 2 Ledelsesberetning Legatoplysninger

Læs mere

Penneo dokumentnøgle: LOZHN-525P1-PFUWF-YBB23-DZ248-SWG8Z

Penneo dokumentnøgle: LOZHN-525P1-PFUWF-YBB23-DZ248-SWG8Z Den uafhængige revisors erklæring Til bestyrelsen i Fyns Almennyttige Boligselskab, Assens Kommune og Landsbyggefonden Erklæring på byggeregnskab (skema C) Konklusion Det er vores opfattelse, at byggeregnskabet

Læs mere

The Gospel Fellowship. Årsregnskab CVR-nr

The Gospel Fellowship. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Årsregnskab 2018 CVR-nr. 33566247 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Obton Solenergi Badin Komplementaranpartsselskab

Obton Solenergi Badin Komplementaranpartsselskab Obton Solenergi Badin Komplementaranpartsselskab Silkeborgvej 2, 8000 Aarhus C CVR-nr. 37 10 60 54 Årsrapport for perioden 17. september 2015-31. december 2016 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

Odense Vineyard. Årsregnskab CVR-nr

Odense Vineyard. Årsregnskab CVR-nr Årsregnskab 2014 CVR-nr. 34426244 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 1. januar

Læs mere

Tæmer Abdo Wahab indsamling. IN nr Indsamlings- og fordelingsregnskab. 12. november marts 2017

Tæmer Abdo Wahab indsamling. IN nr Indsamlings- og fordelingsregnskab. 12. november marts 2017 Naverland 2 2600 Glostrup Tlf. 43 43 44 77 Fax 43 43 44 79 haamann@haamann.dk www.haamann.dk Haamann A/S, Statsautoriserede revisorer CVR-nr. 24 25 69 95 Tæmer Abdo Wahab indsamling IN nr. 01704 Indsamlings-

Læs mere

FornyDinBolig ApS Hulvejen 164, 9530 Støvring

FornyDinBolig ApS Hulvejen 164, 9530 Støvring Ullits & Winther FornyDinBolig ApS Hulvejen 164, 9530 Støvring CVR-nr. 35 89 36 60 Årsrapport 1. januar - 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Nordjysk Tandlægeforening CVR-nr

Nordjysk Tandlægeforening CVR-nr CVR-nr. 17 69 59 08 Årsrapport for 2017 Godkendt af generalforsamlingen, den / 2018 Dirigent: STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende netværk

Læs mere

I Mesterens Lys. Årsrapport CVR-nr

I Mesterens Lys. Årsrapport CVR-nr CVR-nr. 26428033 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Resultatopgørelse 1. januar 2014-31. december 2014 5 Aktiver pr. 31.

Læs mere

Sameksistens ApS. Istedgade 62, 5. tv København V. CVR-nr Årsrapport for perioden 1. januar til 31.

Sameksistens ApS. Istedgade 62, 5. tv København V. CVR-nr Årsrapport for perioden 1. januar til 31. Istedgade 62, 5. tv. 1650 København V Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den Bent Dahl

Læs mere

Fornydinbolig ApS Hulvejen 164, 9530 Støvring

Fornydinbolig ApS Hulvejen 164, 9530 Støvring Agerlandsvej 1 8800 Viborg Tlf. 86 62 92 22 Fax 86 62 93 75 E-mail: uw@uw.dk Netværk: RevisorGruppen Danmark Fornydinbolig ApS Hulvejen 164, 9530 Støvring CVR-nr. 35 89 36 60 Årsrapport 1. januar - 31.

Læs mere

Andelsselskabet Stenløse Vandværk

Andelsselskabet Stenløse Vandværk Andelsselskabet Stenløse Vandværk Revisionsprotokollat af 20. april 2017 (side 165-168) vedrørende årsregnskabet for 2016 Himmelev Bygade 70 Postbox 116 4000 Roskilde CVR-nr. 33 78 05 24 T: 4636 6000 F:

Læs mere

Carl Emil Feldt og hans familie

Carl Emil Feldt og hans familie STATSAUTORISERET CVR: 15 91 56 41 REVISIONSAKTIESELSKAB TLF: 33 30 15 15 STORE KONGENSGADE 68 E-MAIL: CK@CK.DK 1264 KØBENHAVN K WEB: WWW.CK.DK Regnskab for indsamling til Indsamlingsregnskab 28. juni 2017-1.

Læs mere

Dansk Missionsråd. Revisionsprotokollat af Årsregnskab for vedrørende. Penneo dokumentnøgle: M5SD6-LBU48-FH5SC-QZ61I-NG8TB-3KCB2

Dansk Missionsråd. Revisionsprotokollat af Årsregnskab for vedrørende. Penneo dokumentnøgle: M5SD6-LBU48-FH5SC-QZ61I-NG8TB-3KCB2 vedrørende Årsregnskab for 2018 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk København Knud Højgaards Vej 9 2860 Søborg Tel. 39 16

Læs mere

Advanced Offshore Solutions ApS. Årsrapport for 2015

Advanced Offshore Solutions ApS. Årsrapport for 2015 Holme Parkvej 268 8270 Højbjerg CVR-nr. 29427356 Årsrapport for 2015 (Opstillet uden revision eller review) 10. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

ÅRSRAPPORT DM REVISION Registreret Revisionsanpartsselskab. Felson One ApS Løvstræde København K. CVR nr

ÅRSRAPPORT DM REVISION Registreret Revisionsanpartsselskab. Felson One ApS Løvstræde København K. CVR nr DM REVISION Registreret Revisionsanpartsselskab Ulstrupvej 10 DK-4682 Tureby Telefon 56 20 60 00 Cvr.nr. 14 56 93 91 Email: info@dm-revision.dk Web: www.dm-revision.dk ÅRSRAPPORT 2018 Felson One ApS Løvstræde

Læs mere

Henriette Lønstrup indsamling. Journalnummer Indsamlings- og fordelingsregnskab. 1. juni marts 2017

Henriette Lønstrup indsamling. Journalnummer Indsamlings- og fordelingsregnskab. 1. juni marts 2017 Naverland 2 2600 Glostrup Tlf. 43 43 44 77 Fax 43 43 44 79 haamann@haamann.dk www.haamann.dk Haamann A/S, Statsautoriserede revisorer CVR-nr. 24 25 69 95 Henriette Lønstrup indsamling Journalnummer 16-920-01474

Læs mere

Nyreforeningen København CVR nr Regnskab for landslotteri afholdt i perioden 15. marts juni 2016

Nyreforeningen København CVR nr Regnskab for landslotteri afholdt i perioden 15. marts juni 2016 STATSAUTORISERET CVR: 15 91 56 41 REVISIONSAKTIESELSKAB TLF: 33 30 15 15 STORE KONGENSGADE 68 E-MAIL: CK@CK.DK 1264 KØBENHAVN K WEB: WWW.CK.DK Nyreforeningen København CVR nr. 59 26 47 10 Regnskab for

Læs mere

Barir Holding ApS. Svanemøllevej 44, 2100 København. Årsrapport for

Barir Holding ApS. Svanemøllevej 44, 2100 København. Årsrapport for Øster Allé 42 DK-2100 København Ø Tlf. 35 38 48 88 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Barir Holding ApS Svanemøllevej 44, 2100 København Årsrapport for 2017 CVR-nr. 37 10 06 33 Årsrapporten

Læs mere

2MT Holding ApS Vandmanden 10 L, 9200 Aalborg SV

2MT Holding ApS Vandmanden 10 L, 9200 Aalborg SV Ullits & Winther 2MT Holding ApS Vandmanden 10 L, 9200 Aalborg SV CVR-nr. 36 39 99 29 Årsrapport 1. januar - 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Foreningen Evangelist. Årsregnskab CVR-nr

Foreningen Evangelist. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Foreningen Evangelist Årsregnskab 2016 CVR-nr. 26414520 Indholdsfortegnelse

Læs mere

BN Invest 2011 ApS. Søfrydvej Frederiksværk CVR-nr Årsrapport for 2017

BN Invest 2011 ApS. Søfrydvej Frederiksværk CVR-nr Årsrapport for 2017 Søfrydvej 10 3300 Frederiksværk Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25. maj 2018 Børge Nielsen Dirigent Indholdsfortegnelse Påtegninger

Læs mere

Årsregnskab for 2018

Årsregnskab for 2018 Grundejerforeningen Bagsværdlund v/karsten Rye Grandvej 29 2880 Bagsværd CVR-nr: 36 87 10 40 Årsregnskab for 2018 1. Indholdsfortegnelse Side Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsens påtegning 2 Den uafhængige

Læs mere

E. Saether Holding A/S

E. Saether Holding A/S E. Saether Holding A/S Ryttermarken 11, 3520 Farurn CVR-nr. 20 4154 87 Arsrapport 2017 Godkendt pi selskabets ordin»re generalforsamling den 31. maj 2018 Dirigent: Building a better working world E.

Læs mere

MUNTHE holding a/s. København CVR nr Årsrapport 2015

MUNTHE holding a/s. København CVR nr Årsrapport 2015 MUNTHE holding a/s København CVR nr. 27 21 07 32 Årsrapport 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2016 dirigent 1 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

JP Property Invest ApS

JP Property Invest ApS JP Property Invest ApS CVR-nr. 31 86 33 33 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2015 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling

Læs mere

Areopagos. Årsrapport CVR-nr

Areopagos. Årsrapport CVR-nr CVR-nr. 10526094 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Resultatopgørelse 1. januar 2014-31. december 2014 5 Aktiver pr. 31.

Læs mere

W B Technology Invest ApS

W B Technology Invest ApS W B Technology Invest ApS c/o Advokatfirmaet Brandt & Lauritzen A/S Amaliegade 35, 1. 1256 København K. CVR-nr. 26 91 58 64 Årsrapport for 2016 (15. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

Sameksistens ApS. Istedgade 62, 5. tv København V. CVR-nr Årsrapport for perioden 1. januar til 31.

Sameksistens ApS. Istedgade 62, 5. tv København V. CVR-nr Årsrapport for perioden 1. januar til 31. Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Sameksistens ApS Istedgade 62, 5. tv. 1650 København V Årsrapport

Læs mere

Foreningen Evangelist. Årsregnskab CVR-nr

Foreningen Evangelist. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Årsregnskab 2017 CVR-nr. 26414520 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Fyns Almennyttige Boligselskab Afdeling 96, Krybilyparken Revisionsprotokollat til byggeregnskab med skæringsdato den 28.

Fyns Almennyttige Boligselskab Afdeling 96, Krybilyparken Revisionsprotokollat til byggeregnskab med skæringsdato den 28. Fyns Almennyttige Boligselskab Afdeling 96, Krybilyparken Revisionsprotokollat til byggeregnskab med skæringsdato den 28. februar 2018 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr.

Læs mere

Visma Addo identifikationsnummer: 48B6-12BE65-41B0A3

Visma Addo identifikationsnummer: 48B6-12BE65-41B0A3 Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

Ejerforeningen Gl. Ladegaard

Ejerforeningen Gl. Ladegaard Ejerforeningen Gl. Ladegaard Revisionsprotokollat til årsregnskab 2018 Piaster Revisorerne, statsautoriseret revisionsaktieselskab Engholm Parkvej 8 3450 Allerød CVR nr. 25 16 00 37 telefon 45 81 45 91

Læs mere

Private Global Property GP ApS Kingosvej Taastrup

Private Global Property GP ApS Kingosvej Taastrup Private Global Property GP ApS Kingosvej 1 2630 Taastrup CVR-nr. 35863826 Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Indsamlingsregnskab for perioden

Indsamlingsregnskab for perioden Ahornsgade 1, kl. th., 2200 København N CVR-nr. 33 23 46 94 Indsamlingsregnskab for perioden 16.08.16-15.08.17 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende

Læs mere

GF GL. Strandbjerggaard CVR

GF GL. Strandbjerggaard CVR GF GL. Strandbjerggaard CVR. 38062905 Årsrapport for 2018 Administrator ADVODAN Hillerød P/S Carlsbergvej 32 D 3400 Hillerød Regnskabserklæring Vi har som administrator for GF. GL. Strandbjerggaard varetaget

Læs mere

Sbi 2012 ApS i likvidation Langelinie Allé 35, 2100 København

Sbi 2012 ApS i likvidation Langelinie Allé 35, 2100 København Sbi 2012 ApS i likvidation Langelinie Allé 35, 2100 København CVR-nr. 15 30 03 96 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Islamisk Center Vest Roskildevej 30 B 2620 Albertslund. CVR-nummer: INDSAMLINGSREGNSKAB 1. januar december 2018

Islamisk Center Vest Roskildevej 30 B 2620 Albertslund. CVR-nummer: INDSAMLINGSREGNSKAB 1. januar december 2018 Islamisk Center Vest Roskildevej 30 B 2620 Albertslund CVR-nummer: 34 65 25 54 INDSAMLINGSREGNSKAB 1. januar - 31. december 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsesberetning mv. Selskabsoplysninger... 3 Påtegninger

Læs mere

Boligselskabet Isafjord A.M.B.A Njalsgade 30A, st. tv., 2300 København S CVR-nr

Boligselskabet Isafjord A.M.B.A Njalsgade 30A, st. tv., 2300 København S CVR-nr Njalsgade 30A, st. tv., 2300 København S CVR-nr. 46 80 70 14 Omberegning af andelsværdi for 2017 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende netværk

Læs mere

Næstved Bykirke. Årsregnskab CVR-nr

Næstved Bykirke. Årsregnskab CVR-nr Årsregnskab 2016 CVR-nr. 60203911 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 1. januar

Læs mere

Regnskab 2016 & Budget Grundejerforeningen Midtergrønningen

Regnskab 2016 & Budget Grundejerforeningen Midtergrønningen Regnskab 2016 & Budget 2017 Grundejerforeningen Midtergrønningen CVR: 32 58 82 12 www.midtergroenningen.advodanglostrup.dk ADVODAN ejendomsadministration Glostrup Torv 6-10 2600 Glostrup mail: adm2600@advodan.dk

Læs mere

Walk With Path Europe IVS

Walk With Path Europe IVS Nrd. Ringgade 70C 4200 Slagelse CVR-nr. 39525011 Årsrapport 16. april 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14. marts 2019 Lise Sperling

Læs mere

DEN SEKUNDÆRE EJERFORENING STORE KONGENSGADE 110 B & F-H ÅRSREGNSKAB FOR 2017 BUDGET FOR 2018

DEN SEKUNDÆRE EJERFORENING STORE KONGENSGADE 110 B & F-H ÅRSREGNSKAB FOR 2017 BUDGET FOR 2018 STORE KONGENSGADE 110 B & F-H ÅRSREGNSKAB FOR 2017 & BUDGET FOR 2018 DEN SEKUNDÆRE EJERFORENING FORENINGSOPLYSNINGER Foreningens navn: Matr. Nr. 270 Sankt Annæ Øster Kvarter, København Beliggende: Store

Læs mere

Visma Addo identifikationsnummer: 478B-477-6C10

Visma Addo identifikationsnummer: 478B-477-6C10 Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

Lars Pinnerup Nielsen. Indsamlingsregnskab. 5. december 2016 til 5. december Indsamlingsnævnet j. nr

Lars Pinnerup Nielsen. Indsamlingsregnskab. 5. december 2016 til 5. december Indsamlingsnævnet j. nr Tlf: 87 10 63 00 randers@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Thors Bakke 4, 2. DK-8900 Randers C CVR-nr. 20 22 26 70 Lars Pinnerup Nielsen Regnskab for indsamling til Støtte og

Læs mere

M. Karlsen ApS Valdemarsgade 1 B, 4. tv., 1665 København

M. Karlsen ApS Valdemarsgade 1 B, 4. tv., 1665 København M. Karlsen ApS Valdemarsgade 1 B, 4. tv., 1665 København CVR-nr. 34 72 42 29 Årsrapport 1. maj 2015-30. april 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 4. oktober

Læs mere

Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads. CVR-nr.: 31334470. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012

Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads. CVR-nr.: 31334470. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 I ReviFaxe Registrerede revisorer Poul Johansson Søren Holt-Nielsen Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads CVR-nr.: 31334470 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 fe

Læs mere

Smedefabrikken ApS. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret CVR-nr

Smedefabrikken ApS. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret CVR-nr Smedefabrikken ApS CVR-nr. 32 30 75 58 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2016 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling af Opgørelse

Læs mere

Andelsboligforeningen Hvidovrevej 279 & 279 A - C, K ø b e n h a v n K

Andelsboligforeningen Hvidovrevej 279 & 279 A - C, K ø b e n h a v n K Andelsboligforeningen Hvidovrevej 279 & 279 A - C, 1 4 1 5 K ø b e n h a v n K CVR.nr. 27 69 88 24 -------------------------------------------- B e r e g n i n g a f n y a n d e l s v æ r d i p r. 1. a

Læs mere

Glen Marc Nesgaard Margretheholmsvej 62, 4. tv København K. E/F Udsigten - Referat af ordinær generalforsamling 2018

Glen Marc Nesgaard Margretheholmsvej 62, 4. tv København K. E/F Udsigten - Referat af ordinær generalforsamling 2018 DEAS Søren Frichs Vej 50 DK8230 Åbyhøj Glen Marc Nesgaard Margretheholmsvej 62, 4. tv. 1432 København K Åbyhøj, 12. juli 2018 Kundenummer 8-965-246-4 Direkte telefon +45 39 46 61 99 jew@deas.dk E/F Udsigten

Læs mere

INDSAMLINGSREGNSKAB FOR. LittleBigHelp. afholdt i perioden 1. september august 2016

INDSAMLINGSREGNSKAB FOR. LittleBigHelp. afholdt i perioden 1. september august 2016 Tlf: 96 20 76 00 frederikshavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Rimmens Alle 89, Box 712 DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 INDSAMLINGSREGNSKAB FOR LittleBigHelp afholdt

Læs mere

JP Property Invest ApS

JP Property Invest ApS JP Property Invest ApS Vesterbrogade 124 B st. th. 1620 København V CVR-nr. 31 86 33 33 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2016 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens

Læs mere

Børns Trivsel Projektet "UNIK" Udviklingsregnskab 1. september august 2018

Børns Trivsel Projektet UNIK Udviklingsregnskab 1. september august 2018 STATSAUTORISERET CVR: 15 91 56 41 REVISIONSAKTIESELSKAB TLF: 33 30 15 15 STORE KONGENSGADE 68 E-MAIL: CK@CK.DK 1264 KØBENHAVN K WEB: WWW.CK.DK Børns Trivsel Projektet "UNIK" Udviklingsregnskab 1. september

Læs mere

APC Partner 1 ApS Svalevej 19, 2900 Hellerup

APC Partner 1 ApS Svalevej 19, 2900 Hellerup APC Partner 1 ApS Svalevej 19, 2900 Hellerup CVR-nr. 30 73 83 73 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 9. juni 2016.

Læs mere

INDSAMLINGSREGNSKAB FOR. LittleBigHelp. afholdt i perioden 1. september juni 2017

INDSAMLINGSREGNSKAB FOR. LittleBigHelp. afholdt i perioden 1. september juni 2017 Tlf: 96 20 76 00 frederikshavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Rimmens Alle 89, Box 712 DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 INDSAMLINGSREGNSKAB FOR LittleBigHelp afholdt

Læs mere

Aars Idrætsklub CVR-nr

Aars Idrætsklub CVR-nr CVR-nr. 16 12 85 11 Årsrapport for 2018 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Interne revisorers erklæring 5 Resultatopgørelse 6 Balance 7 Anvendt regnskabspraksis 8-9 Noter 10-13

Læs mere

Hjemmehjælpen Danmark ApS

Hjemmehjælpen Danmark ApS Hjemmehjælpen Danmark ApS CVR-nr. 36 40 79 13 Strandlodsvej 48 2300 København S Årsrapport for perioden 14. oktober 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Specifikationer til årsrapporten for 2017

Specifikationer til årsrapporten for 2017 Horsens Ny Teater A/S CVR-nr. 15 13 21 32 Specifikationer til årsrapporten for 2017 Horsens Ny Teater A/S Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling af Specifikationer

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Holstebro Svømmeclub Regnskab 2014 Regnskabet er godkendt på foreningens generalforsamling Holstebro, den / 2015 dirigent Sletten 45, 7500 Holstebro Tlf.: (+45) 9741 2211,

Læs mere

WP Trebitz 9 ApS under tvangsopløsning

WP Trebitz 9 ApS under tvangsopløsning WP Trebitz 9 ApS under tvangsopløsning Kildegårdsvej 1 4200 Slagelse CVR-nr. 37 38 70 53 Årsrapport for 2016 (1. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Landsforeningen Praktisk Økologi. Projekt Mere liv i haven

Landsforeningen Praktisk Økologi. Projekt Mere liv i haven Tudsdamvej 2 8350 Hundslund Cvr. nr. 14738045 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger 2 Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæring 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 6 Balance 7

Læs mere

Årsrapport for 2017/18

Årsrapport for 2017/18 Gammel Vartov Vej 2 2900 Hellerup Årsrapport for 2017/18 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. februar 2019 Morten Wind Lindegaard dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

OE af 1/ ApS. Årsrapport for perioden 1. oktober 2016 til 30. september Opstillet uden revision eller review

OE af 1/ ApS. Årsrapport for perioden 1. oktober 2016 til 30. september Opstillet uden revision eller review Paghs Allé 40, 7400 Herning CVR-nr. 11 52 13 47 Årsrapport for perioden 1. oktober 2016 til 30. september 2017 Opstillet uden revision eller review Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Visma Addo identifikationsnummer: E

Visma Addo identifikationsnummer: E Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

DASO HOLDING ApS. Årsrapport 1. oktober september 2017

DASO HOLDING ApS. Årsrapport 1. oktober september 2017 Gammel Kongevej 115, 3. tv. 1850 Frederiksberg C CVR nr. 34483310 Årsrapport 1. oktober 2016 30. september 2017 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI LAURITSHØJ 288, 8541 SKØDSTRUP 1. JANUAR DECEMBER 2018

DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI LAURITSHØJ 288, 8541 SKØDSTRUP 1. JANUAR DECEMBER 2018 Tlf.: 75 18 16 66 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab esbjerg@bdo.dk Bavnehøjvej 6 www.bdo.dk DK-6700 Esbjerg CVR-nr. 20 22 26 7020222670 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære

Læs mere

Bo Plan Udlejning ApS. Hafdrupvej 4A, Andst, 6600 Vejen. Årsrapport for. 1. januar december 2017

Bo Plan Udlejning ApS. Hafdrupvej 4A, Andst, 6600 Vejen. Årsrapport for. 1. januar december 2017 Torvegade 16 DK-6600 Vejen Tlf. 76 96 33 66 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Bo Plan Udlejning ApS Hafdrupvej 4A, Andst, 6600 Vejen Årsrapport for 1. januar - 31. december 2017 CVR-nr.

Læs mere

K/S Beccles Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning CVR nr Årsrapport 2018

K/S Beccles Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning CVR nr Årsrapport 2018 Merkurvej 1K, 7. sal, 7400 Herning CVR nr. 29 18 21 40 Årsrapport 2018 Årsrapport er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10. april 2019 Susanne Tønnesen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Winthers Have ApS. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret CVR-nr

Winthers Have ApS. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret CVR-nr Winthers Have ApS CVR-nr. 35 47 52 22 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2016 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling af Opgørelse

Læs mere

LENDUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TÅRSVEJ 37B, LENDUM, 9870 SINDAL RESULTATBUDGET 2018/19

LENDUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TÅRSVEJ 37B, LENDUM, 9870 SINDAL RESULTATBUDGET 2018/19 Tlf: 96 20 76 00 frederikshavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Rimmens Alle 89 DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 LENDUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TÅRSVEJ 37B, LENDUM,

Læs mere