Strik Bornholm Workshopkatalog

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Strik Bornholm Workshopkatalog"

Transkript

1 Strik Bornholm 2018 Workshopkatalog

2 Praktiske Informationer Priser Workshops Prisen for 3 timers workshops er DKK 390,- Deltagelse på workshops sælges efter først-til-mølle-princippet. Kaffe/the er inkluderet i prisen. Rabat på workshops Såfremt du har købt en Strik-Festivalpakke via kan du bestille workshops med 20% rabat. Med en Strik-Festivalpakke får du gratis entre til Messehallen og kan deltage på Strikkecafeerne torsdag og fredag på Storløkke Feriepark. Rabatten fratrækkes på faktura. Priser Materialer På enkelte workshops kan der være behov for at tilkøbe materialer, kompendium med videre. Disse tilkøb er ikke inkluderet i workshoppriserne, men afregnes direkte med underviseren/købes i webshop i forbindelse med de enkelte workshops. Priser entré til Messehallen under Strik Bornholm Entréprisen til Messehallen er DKK 35,- pr person pr. dag, og kan købes ved indgangen. Der er også mulighed for at købe entrébillet til både fredag, lørdag og søndag. Prisen for alle dagene er DKK 65,- pr. person og kan købes på Tilmelding Gratis entré: Hvis du har købt en Strik-festivalpakke får du gratis entré til Messehallen. Du kan bestille workshops, festmiddag og entre på kontakte os på mail festival@teambornholm.dk eller ringe til os med dine ønsker. På vores onlinesystem betaler du for dine workshops med det samme. Minimumsdeltagerantal Vi tager forbehold for, at workshops kan blive aflyst, såfremt der er for få tilmeldte deltagere på en workshop. Såfremt en workshop bliver aflyst, sørger vi for at orientere dig i god tid inden, således at du har mulighed for at vælge en anden workshop. Du kan naturligvis også vælge at få hele din betaling for workshoppen retur. Generelle betingelser Bestilte workshops, entreer og festmiddag kan ikke annulleres efter bestilling. Du kan læse om vores generelle betingelser, inden du afsender bestillingen. Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl i workshopmaterialet samt eventuelle nødvendige ændringer.

3 Workshops fredag den 7. september fra kl : Workshop nummer 10 Vævestrik - Ekstra Katrine Wohllebe Fredag den 7. september Begynder Materiale medbringes selv Medbring mindst 2 forskellige farver garn i samme tykkelse og med god kontrast, det vil sige en lys og en mørk, samt pinde i en tykkelse, der giver en jævn og ikke for løs strikkefasthed med garnet. Derudover er det en god idé at have papir, skrivegrej og strikketilbehør ved hånden (fx markører, saks og nål). Kompendium kan købes for kr. 30,- Vævestrik, mosaikstrik, lænkestrik, labyrintstrik kært barn har mange navne. Princippet er enkelt: Strik med én farve ad gangen, men skab spændende mønstre ved at tage nogle af maskerne løst af. På workshoppen kigger vi på "anatomien" i teknikken og prøver enkle ensfarvede og flerfarvede mønstre i vævestrik.

4 11 - Fair Isle Strik Lise Kamstrup Fredag den 7. september Begynder Der medbringes to farver uldgarn, med stor kontrast til pind nr. 3-3,5 og lille rundpind. Hvis du vil være forberedt, så slå tilstrækkelig med masker op på rundpinden, til maskerne glider let. Du strikker nogle omgange med den ene af farverne. Der vil være mulighed for at købe et undervisnings-kompendium til 50,- kr. Fair Isle strik er en af mange betegnelser for to farvet strik med dominans. Det kan også hedde jacquardstrik eller norwegian knit. Den dækker over en strikketeknik, hvor man strikker med to farver, og undgår de lange tråde på bagsiden, selvom mønsteret går over mange masker.

5 12 - Flotte halsudskæringer Hanne Pjedsted Fredag den 7. september Begynder Deltagerne medbringer garnrester og pinde til strikkeprøver. Arbejdspapirer med strikketeknikkerne udleveres på workshoppen (Ingen ekstra betaling). Vi kender spørgsmålet, når et nyt strikkearbejde skal påbegyndes: Skal jeg lave rund hals, firkantet, spidsudskæringer og rib, rullekant eller dobbelt kant? Vi skal arbejde med anderledes og fine aflukninger i en halsudskæring, så en kant næsten er overflødig, men også prøve at strikke masker op usynligt, og lave forskellige flotte kanter, så en halsudskæring ser professionel ud. Vi gennemgår principperne i mange forskellige muligheder (via billeder), og der bliver mulighed for at afprøve både halsudskæring og halskanter efter egne valg.

6 13 Spind på tyrkisk slända/ten Anna Josefsson (S) Fredag den 7. september Begynder Slända/ten findes til udlån på workshoppen. Prøv at spinde med en vaskeægte tyrkisk slända/ten på workshoppen med Anna Josefsson. Anna har mange års erfaring med at spinde på tyrkisk slända/ten og deler glædeligt ud af sine erfaringer. Mød op til denne workshop med uld, spind på den tyrkiske slända/ten og få lækkert garn med hjem.

7 14 Hakning/tunesisk hækling Daisy Tyron Fredag den 7. september Begynder Udstyr kan lånes af underviser Hakning/tunesisk hækling er en håndarbejdsform som fortaber sig i det uvisse. Den egner sig godt til beklædning, da den ikke taber faconen. Det bliver grundteknik, udtagninger og indtagninger, mønster og farveskift, som vi skal arbejdes med.

8 15 - Vandrestrik Jette Korsbak Fredag den 7. september Begynder Medbring lille rundpin nr. 5. Gode gå-sko og ude-tøj. Jette Korsbak medbringer kit til deltagerne. Vi vandrer en rute på omkring 3 km. Undervejs holder vi pauser smukke steder, snakker, strikker, går videre måske strikkende! Opskriften er rimelig enkel, så alle slags strikkere kan være med.

9 16 Tricks og fiduser til den perfekte oldemorfirkant Stine Hoelgaard Fredag den 7. september Begynder Garn i samme tykkelse, 2-3 farver og tilhørende hæklenål. Medbring eventuelt færdige oldemorfirkanter. På denne workshop får du en masse tricks til, hvordan du hækler en rigtig fin firkant, opstart, overgangen mellem 2 farver og tips til hvordan du undgår for mange endehæftinger. Desuden ser vi på forskellige måder at hækle oldemorfirkanter pænt sammen på.

10 17 Estiske strikketeknikker - Ekstra Madam Munch Fredag den 7. september Erfaren Garn (ca 200m/50g) rundpind 80 cm 2,0-2.5 eller strømpepinde i samme tykkelse. Vi skal lære nogle af de fine teknikker, esterne bruger på deres vanter: Opslagning, fletninger (vikkel braid), vandrette masker i to farver, estisk skrårib, mønsterstrik i ret- og vrangmasker.

11 Workshops fredag den 7. september fra kl : Workshop nummer 20 Stjernestunder Vivian Høxbro Fredag den 7. september Tidspunkt Begynder Garn: Lyst, rundt/glat garn (ikke håret). Pinde: 2 strømpepinde, der passer til garnet. Strik stjerner og lær en opslagning, at strikke krydsmasker og vandrette masker. Udgangspunktet er 1800-tals trøjer. Stjerner kan bruges til rigtig meget smukt!

12 21 Det grænseløse strik Mette Larsen Fredag den 7. september Tidspunkt Begynder Rundpinde str Fyld en pose med forskellige garntyper. Der er også mulighed for at købe strikkekit og Artyarn hos mig til det Grænseløse strik. Deltagelsen i Den Store Strikkedyst førte mig ud i strikkens afkroge. Disse kroge vil jeg gerne tage jer med ud i. Vi skal ud på dybt vand, og regler findes ikke. Hvor rejsen ender ved vi ikke, men måske bliver I de nye strikkerebeller sammen med mig. Kan du strikke ret, kan alle være med. I vil blive udfordret ud i strikkematerialer og teknikker. Slut med pind 3 og gråt garn. Kan du strikke ret - så kan du alt. Se mere i min Facebookgruppe: KREATIV STRIK - NO LIMITS.

13 22 Kend din fiber Vithard Villumsen Fredag den 7. september Tidspunkt Erfaren Materiale Alle deltagere skal medbringe strikkepinde 3,0 mm til 4,5 mm. På workshoppen købes og udleveres et materialekit, som koster kr. 50 pr. deltager. Indgår ikke i workshopprisen. Workshoppen bliver en introduktion til de forskellige fibertyper. Hvad er forskellen på bomuld, hør, uld og acryl? Hvad egner de forskellige fibertyper sig til, og naturligvis ikke til? Vi skal også se på, hvordan garn bliver lavet, og hvilken betydning antallet af tråde i garnet har for det færdige resultat.

14 23 Knæk koden Strik på engelsk Madam Munch Fredag den 7. september Tidspunkt Begynder (det er en fordel, at du kan lidt engelsk) En bærbar pc eller ipad Garn (helst lyst garn) og pinde som passer til. Knæk koden - strik på engelsk. Der findes en hel skattekiste af gratis opskrifter på nettet, men de fleste er på engelsk. Så hvis du vil have del i dem, må du lære at knække koden. Det er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Kom godt i gang - der findes kun en løsning - og det er øvelse. På workshoppen vil du komme igennem følgende: De mest almindelige ord og deres betydning En oversigt på, hvor du kan hente hjælp Parvis oversættelse af engelske strikkeopskrifter Strikkeprøver på engelsk Hvor kan du finde gode opskrifter også med input fra deltagerne.

15 24 Hækl et to-farvet halstørklæde Molla Mills (FI) Fredag den 7. september Tidspunkt Begynder 2 nøgler garn og passende hæklenål Vi hækler et varmt og37 tofarvet tørklæde med tapestry teknikken (Usynlig farveskift/jacquard hækling) og med et smukt mønster designet af den finske verdensklassehækler Molla Mills. På dette 3-timers kursus lærer du det grundlæggende i denne specielle hækleteknik. Bemærk venligst, at undervisningen er på engelsk.

16 25 Prova på att sticka Tulpanmönster Maria Gustafsson (S) Fredag den 7. september Tidspunkt Erfaren Tag garn med (gerne nogle forskellige kvaliteter/tykkelser) i 3 farver og passende pinde (selvom man strikker frem og tilbage anvendes strømpepinde eller rundpind). Medbring også gerne notespapir, hæklenål og saks. For at få fuldt udbytte af undervisningen skal du beherske ret- og vrangmasker. Du skal også have prøvet at strikke rundt. Tulipan er meget dekorativt, enten som kant på en trøje eller helt dækkende som en blomstereng. Mønsteret ser avanceret ud, men er slet ikke svært at strikke. Man strikker 3 farver, men kun en farve ad gangen. Vi begynder at strikke mønsteret frem og tilbage og dem som vil, prøver at strikke rundt. Derefter er det frit for at påbegynde et projekt.

17 26 Fineste finesser til dit strikketøj Hanne Pjedsted Fredag den 7. september Tidspunkt Erfaren Deltagerne medbringer garnrester og pinde til strikkeprøver. Arbejdspapirer med strikketeknikkerne udleveres på workshoppen (Ingen ekstra betaling). Vi skal afprøve anderledes opslagninger og nye aflukninger, de flotteste kanter og et næsten perfekt knaphul. Sådanne detaljer gør en stor forskel og viser, at du behersker pinde og garn og kan løfte sit strikkearbejde op til et rigtig flot håndværk. Det er ikke svært, når du har lært hvordan, og hvilken strikker vil ikke gerne vise sit allerbedste arbejde frem? Alle teknikker kan overføres til det personlige strikkearbejde, uanset om man udarbejder egne modeller eller strikker efter opskrifter.

18 Workshops lørdag den 8. september fra kl : Workshop nummer 30 At klippe i strik Lise Kamstrup Lørdag den 8. september Begynder Ud fra en opskrift på en strikkeprøve, som du får mailet, skal du lave strikkeprøven hjemmefra og medbringe denne til workshoppen. Vi gennemgår, hvordan man klipper og monterer en trøje i den klassiske norske genser model. At montere en trøje ved at klippe op til ærmegab og hals kan være meget angst provokerende, første gang man prøver det. Teknikken er alt andet end svær, men det strider bare mod vores sunde fornuft. Barrieren er inde i vores hoved og ikke i sværhedsgraden. Mestrer du først denne teknik, kan du ikke forstå, hvorfor du ikke altid har gjort sådan. Teknikken er den samme, uanset hvilken slags strik du skal klippe i f.eks. sjal, cardigan og trøjer. Metoden er ekstra god, hvor du strikker med to farver og vil undgå de besværlige vrangpinde.

19 31 Islandsk strik / foredrag med workshop Jette Korsbak Lørdag den 8. september Begynder Medbring rundpind, lang rundpind til magic loop eller strømpepinde nr. 5. Jette Korsbak medbringer kit til deltagerne. En fortælling i ord og billeder om 2 danske kvinder, der mødtes omkring passionen for den islandske natur, de islandske heste, sweatrene og det islandske uldgarn alt imens der strikkes!

20 32 Introduktion til neverkont Kathrine Wohllebe Lørdag den 8. september Begynder På workshoppen går vi i gang med et sæt pulsvarmere. Medbring 2 (eller flere) forskellige farver garn i strømpegarnstykkelse ( meter pr. 50 g) eller evt. et garn som skifter farve i lange sekvenser (ikke korte farveskift det fungerer ikke godt til denne teknik). Desuden en rundpind (eller evt. strømpepinde) 2½ + 3 mm. Derudover er det en god idé at have papir, skrivegrej og strikketilbehør ved hånden (fx markører, saks og nål). Kompendium kan købes for kr. 30,- Med denne teknik får du et stykke strik som ligner brede strimler der er vævet op og ned mellem hinanden, men i virkeligheden strikkes der små firkanter i rækker. Vi kigger på "mekanikken" i strukturen og lærer at strikke rundt i neverkont med én eller flere farver.

21 33 - Dekorera och smycka på uld! Anna Josefsson Lørdag den 8. september Erfaren Enkle prøvelapper og alt andet materiale kan købes på dagen. Tag det med som du vil dekorere, garnrester, broderinål, saks og perler, hvis du har. Arbejd med noget du lige har strikket. Fokus ligger på dekorationerne. Vi arbejder med nål, tråd, hæklenål m.m. og teknisk arbejder vi med: kantning, frynser, blomster, figurer og andre motiver samt broderisømme og overflader. Vi arbejder med mange forskellige garnsorter, uld og silke, perler og garner.

22 34 Strik med flot facon Hanne Pjedsted Lørdag den 8. september Erfaren Deltagerne medbringer garnrester og pinde til strikkeprøver. Arbejdspapirer med strikketeknikkerne udleveres på workshoppen (Ingen ekstra betaling). Uanset om du har en rigtig flot barm eller bare er helt almindelig, så sidder en bluse meget flottere, når du har lavet brystindsnit. Udskæringer sidder bedst, når halsen er dybere for end bag eller omvendt: nakken er højere end halsudskæringen foran. Begge problemer kan klares med vendestrik (også kaldet short rows og det er IKKE svært) På workshoppen gennemgås, hvordan du kan lave både brystindsnit og forskel på for og bag i halsudskæringer på f.eks. raglan og runde bærestykker. Vi laver lidt beregninger til den enkeltes brug og så afprøves de!

23 35 Tunesisk hækling mønster og teknikker Daisy Tyron Lørdag den 8. september Erfaren Lånes af underviser Hakning/tunesisk hækling er med sin vævet opbygning god til mange formål. Vi fordyber os i de muligheder som teknikken har, og afprøver forskellige mønster, lejer med farver og rundhakning. Det vil være godt, hvis du har prøvet lidt hakning før, så det ikke er ren volapyk. Teknikken har på en eller anden måde fået påhæftet at det er godt nok svært at strikke. Det er ikke svært, men teknik og en anden måde at tænke strik på. Når du har fået det lært, så må vi udstede en advarsel det er stærkt vanedannende!

24 36 Tofarvet patent Madam Munch Lørdag den 8. september Erfaren Lyst og mørkt garn i en ikke for tynd kvalitet, strikkepinde et halvt nummer tykkere, end du normalt ville bruge til garnet. Vi vil fortrinsvis arbejde i tofarvet patent, og skabe mønstre ved ind- og udtagninger: Opslagning med to farve Udtagning 2 og 4 masker Indtagning 2 og 4 masker Aflukning med to farver Afprøvning af mønster Der undervises ikke i grundlæggende patentstrikning.

25 37 Hækl et par fingerløse vanter Molla Mills (FI) Lørdag den 8. september Begynder Et nøgle garn (gerne uld) og passende hæklenål. På dette 3-timers kursus skal vi lave vi lave et par hæklede fingerløse vanter i din egen størrelse. Mønsteret er designet af den finske verdensklassehækler Molla Mills. Arbejdet er lavet med enkle sting, så alle kan være med. Bemærk venligst, at undervisningen er på engelsk.

26 Workshops lørdag den 8. september fra kl : Workshop nummer 40 Strik og Mindfulness Vithard Villumsen Lørdag den 8. september Tidspunkt Erfaren Materiale Deltagerne skal medbringe et nøgle bomuldseller hørgarn, eller en blanding af de to, til p 3-3,5 og pinde dertil. Strik kan bruges til at stresse af. Strik kan bruges som meditation. På denne workshop går vi helt ned i tempo. Deltagerne får en introduktion til mindfulness og hvad det betyder og kan. Vi kommer til at afprøve et par måder at opleve mindfulness på. Vi mediterer kort sammen, og kommer til at strikke sammen. Deltagerne behøver ikke at have prøvet meditation før, men bør kunne slå op og strikke ret og vrang.

27 41 Det grænseløse gobellinstrik Mette Larsen Lørdag den 8. september Tidspunkt Begynder Medbring gerne garntyper til pind Almindelige pinde eller rundpinde. Deltagelsen i Den Store Strikkedyst erindrede mig om, hvor fantastisk gobelinstrik er, når du har mulighed for at smide alle regler tilside og gå helt amok! Gobelinstrik er udfordrende - på den gode måde. Kan du strikke ret? Så kan du alt! Vi bevæger os ud på et eventyr i materialer, former og farver. Tag med på rejsen og gå GOBELINAMOK! Se evt. mere i min Facebookgruppe: KREATIV STRIK - NO LIMITS.

28 42 Log Cabin Strik Vivian Høxbro Lørdag den 8. september Tidspunkt Begynder Garn: Brug hvad du har lyst til, gerne passende til pinde 3-3,5 mm.. Pinde: 2 korte, 15 cm (kan undværes) og 2 lange, 20 cm strømpepinde i en tykkelse passende til garnet. Denne teknik kan bruges til meget sjovt! Der strikkes ret i bjælker, som stables ovenpå hinanden, og vi strikker en prøve.

29 43 Oldemorfirkanter i nye former Stine Hoelgaard Lørdag 8. september Tidspunkt Erfaren Medbring garn i samme tykkelse i 4-5 farver og tilhørende hæklenål. En oldemorfirkant behøver absolut ikke være firkantet. På denne workshop vil jeg hjælpe dig med at hækle den kendte firkant i andre spændende former som trekantet, rektangulær, 5- og 6 kantet og sågar rund. Desuden får du inspiration til, hvordan oldemor eventuelt kan lægges op i forskellige mønstre og formationer.

30 44 Prova på att sticka magiska ränder/rækker Maria Gustafson (S) Lørdag den 8. september Tidspunkt Erfaren Till detta behöver du ett mellangrovt garn (ca. 200m/100g) i 2 kontrasterande färger och strumpstickor 4 mm. Sax, nål, virknål och anteckningsmaterial kan också vara bra att ta med. När du stickar den enklaste varianten av magiska ränder får du ett resultat som är tvärrandig på ena sidan och långrandig på den andra, det känns nästan som ett partytrick! Tekniken är enkel och lätt att lära och vi börjar med att sticka en handledsmudd. Hinner vi med blir lite rutor och prickar också. Stickar du hellre Magic lopp går detta lika bra (detta lär vi inte ut under kursen, då fokuserar vi på de magiska ränderna). För att få utbyte av kursen bör du behärska räta och aviga maskor samt vara van att sticka runt på strumpstickor (eller magic loop).

31 45 Væg ophæng Strikkede og hæklede Lisbeth Tolstrup Lørdag den 8. september Tidspunkt Erfaren Pinde str. 5-12, garner i farver, der passer til dit hjem. Rundstokke 1-2 cm, 40 cm lange. I boligmoden er grove ophæng i tekstile materialer utroligt populære. Nogle er vævede, andre er knyttede, men i denne workshop gælder det strikkede og hæklede ophæng. Vi gennemgår opslagning, montering og enkle variationer, der kan tilpasses den stil og de farver, du har i dit eget hjem. Undervejs demonstreres klassiske ryaknuder, lærkehoveder og boblemasker, der alle kan bidrage til at variere udtrykket. Vi kommer til at arbejde i grove masker i tykt garn eller melerede farvetoner. Det vil sige, at der er brug for ret kraftige pinde og hæklenåle.

32 46 Vævestrik Kathrine Wohllebe Lørdag den 8. september Tidspunkt Erfaren Medbring mindst 2 forskellige farver garn i samme tykkelse og med god kontrast, det vil sige en lys og en mørk, samt pinde i en tykkelse, der giver en jævn og ikke for løs strikkefasthed med garnet. Derudover er det en god idé at have papir, skrivegrej og strikketilbehør ved hånden (fx markører, saks og nål). Kompendium kan købes for kr. 30,- Vævestrik, mosaikstrik, lænkestrik, labyrintstrik kært barn har mange navne. Princippet er enkelt: Strik med én farve ad gangen, men skab spændende mønstre ved at tage nogle af maskerne løst af. På workshoppen kigger vi på "anatomien" i teknikken og prøver enkle ensfarvede og flerfarvede mønstre i vævestrik.

33 Workshops Søndag den 9. september fra kl : Workshop nummer 50 Brug naturens farver som inspiration i din strik Jette Korsbak Søndag den 9. september Begynder Foto/udklip fra naturen omkring dig, i haven, skoven eller på en rejse. Alle mulige og umulige små garnrester. Strikkepinde /hæklenåle (nr. 3-4). Naturen er eminent til at sætte farver sammen. Bliv inspireret i dine valg af garnfarver og måske vil du opdage nye måder at kombinere farver på.

34 51 Corner to Corner Stine Hoelgaard Søndag den 9. september Begynder Tag evt. en af børnenes eller børnebørnenes perleplader med og hækl efter denne, eller tegn dit eget mønster på et kvadreret stykke papir. Jeg medbringer også mønstre, som du kan bruge. Husk, vi har tid til at tegne på workshoppen. Corner to Corner, eller fra hjørne til hjørne er en sjov hækledisciplin hvor der arbejdes i små firkanter bestående af stangmasker. Der hækles diagonalt fra nederst i det ene hjørne til øverst i det modsatte hjørne. Mellem start og slut tages ud og ind og hækles mønster eller figurer ind efter eget ønske. Lyder det indviklet? Det er det ikke, når koden er knækket!

35 52 Fra ide til færdigt produkt, med et twist Vithard Villumsen Søndag den 9. september Tidspunkt Erfaren Alle deltagere skal medbringe tegneredskaber, papir, både hvidt og ternet, saks, tape samt pinde og garn. Medbring gerne mange forskellige slags garn til at lave prøver med. Derudover skal alle deltagere medbringe en genstand eller et billede af en genstand, der på alle måder kan inspirere. Denne workshop kredser om 2 emner: A) Hvor kan du hente inspiration fra? Hvordan bliver inspiration til tøj? Hvilke redskaber kan du bruge? Kan et redskab kun bruges til et formål? B) Hvad er tøj? Hvor lidt eller hvor meget skal der til før tøj er tøj? Hvordan konstruerer du det så i strik? I løbet af de 3 timer kommer vi omkring begge emner og undersøger hvordan du kommer fra A til B, og måske også meget andet.

36 53 Prova att sticka fiskbensflätor Maria Gustafsson (S) Søndag den 9. september Erfaren Vi kommer att prova att sticka mönstret fram och tillbaka samt runt på rundsticka. Ta med stickor och garn. Fiskbensflätorna går att sticka i alla garngrovlekar, tag gärna med några olika att prova i, men välj hellre ett lite grövre än ett tunt garn att börja provsticka i (ljust garn är alltid lättare att se i). Välj gärna en kort rundsticka när du skall sticka runt så behöver du inte lägga upp så många maskor. Anteckningsmaterial, virknål och sax brukar vara bra att ha med. Fiskbensflätan är en lite annorlunda fläta som du kan sticka utan hjälpsticka. Mönstret kan stickas på lite olika sätt (jag har valt ett av dem) och kallas caliper cables på engelska. Fiskbensflätorna är användbara och passar på det mesta, till exempel halskragar, muddar, vantar och liknande, men även på sjalar.

37 54 Estiske strikketeknikker Madam Munch Søndag den 9. september Erfaren Garn (ca 200m/50g) rundpind 80 cm 2,0-2.5 eller strømpepinde i samme tykkelse. Vi skal lære nogle af de fine teknikker, esterne bruger på deres vanter: Opslagning, fletninger (vikkel braid), vandrette masker i to farver, estisk skrårib, mønsterstrik i ret- og vrangmasker.

38 55 En snor 100 funktioner Lisbeth Tolstrup Søndag den 9. september Begynder Strømpepinde str. 2-6, passende garn, gerne i forskellige kvaliteter, lidt fyld og monteringsgrej. Kender du en Strikkelise eller kunsten at strikke en i-cord på to strømpepinde? Hvis ikke, så har du mulighed for at lære det her. Hvad kan strikkede snore bruges til? Fra helt enkle dekorative effekter langs kanter og åbninger, til kinesisk inspirerede knapper, smykker og små brugsting. Vi kommer til at se enkle opslagninger på langs af de strikkede snore, farverige fletværk og dekorative monteringsmuligheder til for eksemepl tasker og puder. Projekter alle kan deltage i og få glæde af uanset om det er den første snor i strikkehistorien eller nr. 100!

39 56 Stjernestunder - EKSTRA Vivian Høxbro Søndag den 9. september Tidspunkt Begynder Garn: Lyst, rundt/glat garn (ikke håret). Pinde: 2 strømpepinde, der passer til garnet. Strik stjerner og lær en opslagning, at strikke krydsmasker og vandrette masker. Udgangspunktet er 1800-tals trøjer. Stjerner kan bruges til rigtig meget smukt!

40 57 Fineste finesser til dit strikketøj - Ekstra Hanne Pjedsted Søndag den 9. september Tidspunkt Erfaren Deltagerne medbringer garnrester og pinde til strikkeprøver. Arbejdspapirer med strikketeknikkerne udleveres på workshoppen (Ingen ekstra betaling). Vi skal afprøve anderledes opslagninger og nye aflukninger, de flotteste kanter og et næsten perfekt knaphul. Sådanne detaljer gør en stor forskel og viser, at du behersker pinde og garn og kan løfte sit strikkearbejde op til et rigtig flot håndværk. Det er ikke svært, når du har lært hvordan, og hvilken strikker vil ikke gerne vise sit allerbedste arbejde frem? Alle teknikker kan overføres til det personlige strikkearbejde, uanset om man udarbejder egne modeller eller strikker efter opskrifter.

Strik Bornholm Workshopkatalog

Strik Bornholm Workshopkatalog Strik Bornholm 2018 Workshopkatalog Praktiske Informationer Priser Workshops Sidste tilmeldingsfrist er 1. august Prisen for 3 timers workshops er DKK 390,- Deltagelse på workshops sælges efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere

Grundopskrift på. - strikket oppefra og ned og nedfældet af Liselotte Weller på to kopper kaffe og en lækker, hjemmebagt bolle.

Grundopskrift på. - strikket oppefra og ned og nedfældet af Liselotte Weller på to kopper kaffe og en lækker, hjemmebagt bolle. Disclaimer: Opskriften er til fri afbenyttelse i nonkommercielle sammenhænge. Det betyder, at du ikke må videresælge opskriften hverken som din egen eller som min. Du må heller ikke regne med nogen former

Læs mere

STRIKKEFESTIVAL 2017

STRIKKEFESTIVAL 2017 STRIKKEFESTIVAL 2017 Nakskov Bibliotek 4. - 5. november 2017 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel weekend med workshops. Som tidligere år, er det de strikkeglade kvinder, der bruger biblioteket

Læs mere

Montering af strik. Side 1-7 Lotte W

Montering af strik. Side 1-7 Lotte W 1 Montering af strik. Montering af strik er en vigtigere del af arbejdet, end mange mener. Jeg har set meget smukt udført strikkearbejde, der er monteret uheldigt. Omvendt kan strikkede ting reddes ved

Læs mere

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK 24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK på Nakskov Bibliotek 24. 25. oktober Kursusforløb i foråret har vist, at der på Lolland findes en fantastisk masse rigtig dygtige strikkere. En fantastisk masse meget

Læs mere

juli & okt Tisvilde Højskole

juli & okt Tisvilde Højskole 18. - 22. juli & 24. - 28. okt. 2016 Tisvilde Højskole Strikke Stafetten 18. - 22. juli 2016 Ankomst kl. 11, afrejse kl. 14. Pris kr. 3.495,- inkl. fuld forplejning. Undervisere: Heidi Nymann og Charlotte

Læs mere

UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV!

UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV! UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV! OPSKRIFTER PÅ LIDT AF HVERT TIL DEN NYFØDTE. Jeg håber at du må få glæde af dette udpluk af OPSKRIFTSBOGen og ønsker dig god fornøjelse. Med venlig hilsen JETTE STEEN

Læs mere

Finesser / kanter / aflukninger / 2-farvet rib ved Bodil Munch

Finesser / kanter / aflukninger / 2-farvet rib ved Bodil Munch Årsplan 2016 Januar Onsdag 6. i Vejle Beregninger oppefra og ned v. Hanne Torsdag 7. i Viborg Holstebro Onsdag 13. i Århus? Vi ser på hvilke nye strikkebøger som der er kommet ind i julen. Eller hvis du

Læs mere

Nova Kjole. side 1 af 5. Signe Strømgaard Simonsen 2011. af Signe S. Simonsen

Nova Kjole. side 1 af 5. Signe Strømgaard Simonsen 2011. af Signe S. Simonsen Nova Kjole af Signe S. Simonsen Denne enkle, stribede raglankjole har været udgivet på engelsk i det amerikanske online strikkeblad Petite Purls i foråret 2011. Se mere på www.petitepurls.com Særlig tak

Læs mere

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15 Garn og Tråd Festival 2018 3. November kl. 13-15 og 16-18 4. November kl. 10-12 og 13-15 Strikkefestival på Nakskov Bibliotek 3. - 4. November 2018 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel

Læs mere

Grethe-sættet. Grethe-sættet. Str. 1-6 år. Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe. Størrelser

Grethe-sættet. Grethe-sættet. Str. 1-6 år. Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe. Størrelser Grethe-sættet Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe Str. 1-6 år Grethe-sættet Størrelser 1-2 2-3 3-4 4-6 år Garnbehov (hele sættet) 8 9 11 13 ngl á 50g Strikkefasthed

Læs mere

Ghita - en klassisk cardigan

Ghita - en klassisk cardigan Ghita - en klassisk cardigan Design: Hanna Maciejewska Ghita er en smuk og klassisk cardigan med en dyb V-udskæring og et smukt strukturmønster på ryggen. Cardiganen har en elegant konstruktion, strikket

Læs mere

92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE

92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE Version 1 92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

Anna - Cardigan. Artikel: Størrelser: Øvet Design: Kirsten Nyboe Modellen på fotoet er strikket i Str. M.

Anna - Cardigan. Artikel: Størrelser: Øvet Design: Kirsten Nyboe Modellen på fotoet er strikket i Str. M. Anna - Cardigan Artikel: 511410 Størrelser: XS S M L XL 2XL Overvidde: 92 100 108 116 124 132 cm Ryglængde: 61 62 62 63 63 64 cm Garn & forbrug: 7 7 8 8 9 10 nøgler i Farve 1, Rosemary farve Asfalt 170

Læs mere

BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE

BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE Version 2 92172. BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm =

Læs mere

Opskrift: Baby. kvalitetsdesign i en unik stil GARN FORBRUG. Rundpinde: 3,5 mm Hæklenål (til hæklede kant): 2,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm

Opskrift: Baby. kvalitetsdesign i en unik stil GARN FORBRUG. Rundpinde: 3,5 mm Hæklenål (til hæklede kant): 2,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Opskrift Baby GARN FORBRUG Opskrift: Go handmade Soft: 3 mdr. 6 mdr. 100 g 125 g Rundpinde: 3,5 mm Hæklenål (til hæklede kant): 2,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Bloomers Classic

Læs mere

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g.

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g. Trøje strikke af flerfarvet Kauni og inspireret af de mangefarvede Fair Isle trøjer fra Shetlandsøerne og samtidig de helt enkle mønstre, som bl.a. ses i Færøtrøjerne. Fordelen ved at strikke i Kaunigarnet

Læs mere

SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11

SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11 SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11 16-11 BASISMODEL MED RAGLAN VED SPØRGSMÅL TIL OPSKRIFTEN ELLER GARNET Järbo Garn AB Tlf. +46-026 - 27 30 30 E-mail info@jarbo.se VEDR. EVT. RETTELSER

Læs mere

Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016

Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Der skal bruges: Bitorn En kombination af et klassisk nordisk hjulmønster og Tern, et lækkert garn af 75% uld og 25% silke fra Quince & Co har dannet basis for

Læs mere

LUN & LET vers. 2 - unikarina 2012

LUN & LET vers. 2 - unikarina 2012 Lun & Let er en forårs- og sommerbluse, som er en tætsiddende model. Den er mit eget design inspireret af de klassiske sømandsbobler. Efterfølgende er mine noter til Lun & Let. Det betyder, at der kun

Læs mere

JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY

JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY Version 2 91731. JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY GARNKVALITET Alpacka Solo (100 % alpacka, 1 ngl = 50 g, 167 m) GARNKVALITET Llama Silk (70% Mjuk babylama, 30% mullbärssilke. Nøgle ca 50 g = 165

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

CARDIGAN I HULMØNSTER

CARDIGAN I HULMØNSTER Version 2 91789. CARDIGAN I HULMØNSTER GARNKVALITET Llama Silk (70 % Blød babylama, 30 % Mulberrysilke. Ca 50 g = 165 m) STRIKKEFASTHED Ca 23 m x 30 p i mønster på p 3 = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV Garngruppe

Læs mere

Design: Katrine Lindequist Kirketerp-Møller

Design: Katrine Lindequist Kirketerp-Møller Alma Babycardigan Design: Katrine Lindequist Kirketerp-Møller Før du begynder Trøjen strikkes oppefra og ned. Bærestykke og krop strikkes frem og tilbage på rundpind mens ærmerne strikkes rundt på strømpepinde

Læs mere

BASISOPSKRIFT MED RAGLAN TIL BØRN OG BABY

BASISOPSKRIFT MED RAGLAN TIL BØRN OG BABY Version 1 92304. BASISOPSKRIFT MED RAGLAN TIL BØRN OG BABY GARNKVALITET Lilly (70 % viskose, 30 % hør. Nøgle 100 g = ca 335 m) STRIKKEFASTHED Ca 27 m og 38 p i glatstrikning på p 3 mm = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY

SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY Version 3 91733. SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY GARNKVALITET Elise (55 % Bomuld, 45 % Acryl. Nøgle ca 50 g = 170 m) STRIKKEFASTHED Ca 22-23 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 = 10 x 10 cm. Ca

Læs mere

Sommersky Et grundmønster på en cardigan med smukke, smalle ærmer af Liselotte Weller udarbejdet i samarbejde med www.garnudsalg.

Sommersky Et grundmønster på en cardigan med smukke, smalle ærmer af Liselotte Weller udarbejdet i samarbejde med www.garnudsalg. Opskriften er GRATIS og der ydes derfor IKKE support! Opskriften er testet i alle str. Rigtig god fornøjelse. Med venlig hilsen Liselotte Weller & Garnudsalg.dk Sommersky Et grundmønster på en cardigan

Læs mere

Mentha - en dejlig løstsiddende pullover

Mentha - en dejlig løstsiddende pullover Mentha - en dejlig løstsiddende pullover Design: Hanna Maciejewska Mentha er en dejlig løstsiddende pullover med et lækkert hulmønster på ryggen. Pulloveren er strikket oppefra og ned og er så godt som

Læs mere

91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI

91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI 91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI Version 1 91044 CARDIGAN MED MULTIFARVEDE STJERNER OG RAGLAN GARNKVALITET Gästrike 3 tr (100% Uld. Bundt ca. 100 g = 200 m) Fantasi (50% Uld, 50% Akryl. Nøgle ca. 50 g = 120

Læs mere

BABYSÆT CARDIGAN, HUE OG TÆPPE

BABYSÆT CARDIGAN, HUE OG TÆPPE Version 1 92307. BABYSÆT CARDIGAN, HUE OG TÆPPE GARNKVALITET Lilly (70 % viskose, 30 % hør. Nøgle 100 g = ca 335 m) STRIKKEFASTHED Ca 27 m og 38 p i glatstrikning på p 3 mm = 10 x 10 cm Ca 24 m og 38 p

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby. Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn: 175 g 225 g

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby. Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn: 175 g 225 g Opskrift Baby Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn: 175 g 225 g Pinde: 3,5 mm Knapper Dobbelt: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Cardigan Cable Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil Strikket

Læs mere

BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND

BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND Version 1 92168. BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND GARNKVALITET Eko Bomull (100% Økologisk egyptisk bomuld. Nøgle ca 50 g = 120 m) STRIKKEFASTHED Ca 22 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm =

Læs mere

Afro Anne Dukken. af Cecilia Bollin Hagemann. livetiboblen livetiboblen

Afro Anne Dukken. af Cecilia Bollin Hagemann. livetiboblen livetiboblen Afro Anne Dukken af Cecilia Bollin Hagemann af Cecilia Bollin Hagemann, livetiboblen.dk Opskriften er lavet efter inspiration af et billede jeg engang har set af en hæklet dukke jeg forelskede mig i. Jeg

Læs mere

ANNAS FLÆSEKJOLE. By Maria Bach i Mayflower Cotton Merino MD42

ANNAS FLÆSEKJOLE. By Maria Bach i Mayflower Cotton Merino MD42 ANNAS FLÆSEKJOLE i Mayflower Cotton Merino By Maria Bach Jensen @Sanastrik MD2 MYDESIGN er strikke- og hækleopskrifter der gives fra bruger til bruger. Mayflower frasiger sig ethvert ansvar for opskriftens

Læs mere

18-03 NOVA STØRRELSE: XS-2XL

18-03 NOVA STØRRELSE: XS-2XL 18-03 NOVA STØRRELSE: XS-2XL 18-03 BASISMODEL MED RAGLAN, TIL DAMER GARNKVALITET GARNALTERNATIV STØRRELSE OVERVIDDE OVERVIDDE HEL LÆNGDE HEL LÆNGDE Nova 100 % bomuld, 50 g = ca. 170 m Järbo 8/4, MiniRaggi,

Læs mere

Ca 300(350)400(400)450(450) g (fv 28211, grå / 28201, hvid) Ca 250(300)300(350)350(400) g (fv 28345, rød-rosa / 28349, brun-grøn)

Ca 300(350)400(400)450(450) g (fv 28211, grå / 28201, hvid) Ca 250(300)300(350)350(400) g (fv 28345, rød-rosa / 28349, brun-grøn) 91745 MELLANRAGGI Version 2 91745 CARDIGAN MED MULTIFARVEDE STJERNER OG RAGLAN GARNKVALITET Mellanraggi (75 % Uld Superwash, 25 % Polyamid. Nøgle ca. 100 g = 260 m) STRIKKEFASTHED Ca. 24 m og 24 p i glatstrikning

Læs mere

MØNSTERSTRIKKET BLUSE OG CARDIGAN TIL BØRN

MØNSTERSTRIKKET BLUSE OG CARDIGAN TIL BØRN Version 3 91933. MØNSTERSTRIKKET BLUSE OG CARDIGAN TIL BØRN GARNKVALITET Mellanraggi (75 % uld, 25 % Polyamid. Nøgle ca. 100 g = 260 m) STRIKKEFASTHED Ca. 25 m i mønsterstrikning på p 3,5 = 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

Fv 2: Ca. 50 g (fv , sort) GARNFORBRUG

Fv 2: Ca. 50 g (fv , sort) GARNFORBRUG 91964 EKO BOMULL Version 1 91964 PANDA, BAMSER OG PUDER GARNKVALITET Eko bomull (100 % Bomuld. Nøgle ca. 50 gram = 120 m) HÆKLEFASTHED Ca. 23 fm x 24 rk på hæklenål 3 mm = 10 x 10 cm STRIKKEFASTHED Ca.

Læs mere

CARDIGAN/BOLERO: OVERVIDDE. Ca 40(42)47(51)55(58)61 cm HEL LÆNGDE

CARDIGAN/BOLERO: OVERVIDDE. Ca 40(42)47(51)55(58)61 cm HEL LÆNGDE 92172 COLIN Version 2 92172 BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på

Læs mere

91211 TROPIK D A D B C

91211 TROPIK D A D B C 91211 TROPIK D A D C B 91211 SPORTY STRIK GARNKVALITET Tropik (50 % Bambus, 25 % Bomuld, 25 % Akryl. Nøgle ca 50 g = 123 m) STØRRELSE XS(S)M(L)XL(2XL) OVERVIDDE Model A Ca 82(90)98(106)118(130) cm Tunika

Læs mere

LILIAN DAMECARDIGAN MED MØNSTER

LILIAN DAMECARDIGAN MED MØNSTER Version 2 92300. LILIAN DAMECARDIGAN MED MØNSTER GARNKVALITET Lilly (70 % viskose, 30 % hør. Nøgle 100 gr = ca 335 m) STRIKKEFASTHED Ca 27 m og 38 p i glatstrikning på pind 3 mm = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

91218 ELISE ELISE

91218 ELISE ELISE 91218 ELISE 91218 ELISE 69210 69208 69204 69207 69209 Version 5 91218 BASISMODEL MED RAGLAN, TIL DAMER GARNKVALITET Elise (55% bomuld, 45% Akryl. Nystan 100 g = 330 m) STRIKKEFASTHED Ca 22-23 m og 32 p

Læs mere

PIRJO BLUSE TIL BARN OG DAME

PIRJO BLUSE TIL BARN OG DAME Version 1 92159. PIRJO BLUSE TIL BARN OG DAME GARNKVALITET Eko Bomuld (100 % Økologisk egyptisk bomuld. Nøgle 50 g = 120 m) STRIKKEFASTHED Ca 22 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm = 10 x 10 cm Ca 19½

Læs mere

Mimulus - en cardigan med zigzagmønster

Mimulus - en cardigan med zigzagmønster Mimulus - en cardigan med zigzagmønster Design: Signe S. Simonsen Mimulus er designet særligt til os kvinder med kurver. Lavet specifikt til vores proportioner og med tanke og øje for hvad der klæder vores

Læs mere

BABYCARDIGAN OG BUKSER

BABYCARDIGAN OG BUKSER Version 1 91925. BABYCARDIGAN OG BUKSER GARNKVALITET Llama Silk (70 % Blød babylama. 30 % Mulberry silke. Ca 50 g = 165 m) STRIKKEFASTHED Ca 24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG SELEBUKSER MED SNONINGER

BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG SELEBUKSER MED SNONINGER Version 1 92170. BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG SELEBUKSER MED SNONINGER GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm = 10

Læs mere

BLUSE: STØRRELSER-CL 44(48)50-56(62-68)74-80(86-92) cl STØRRELSER-ALDER prematur(prematur)0-2(2-6)6-12(12-24) mdr.

BLUSE: STØRRELSER-CL 44(48)50-56(62-68)74-80(86-92) cl STØRRELSER-ALDER prematur(prematur)0-2(2-6)6-12(12-24) mdr. 91939 COLIN Version 1 91939 FØDDER OG HÆNDER BABYSÆT: BLUSE, BUKSER OG TÆPPE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm

Læs mere

92015 LLAMA SILK G F B D A E H C H

92015 LLAMA SILK G F B D A E H C H 92015 LLAMA SILK G F B D A E H C H Version 2 92015 LUNT SÆT TIL BABY GARNKVALITET Lama Silk (70 % Blød babylama. 30 % Morbærsilke. Ca 50 g = 165 m) GARNALTERNATIV Garngruppe 3 (OBS! Garnforbrug og form

Læs mere

Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/?

Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/? Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/? Da JEG FØRSTE GANG BLEV FARMOR, købte jeg en vaskekurv i plastik og fyldte den med lidt købt og en masse hjemmelavet. Det hjemmelavede blev forsynet

Læs mere

BASISMODEL MED RAGLAN TIL DAMER

BASISMODEL MED RAGLAN TIL DAMER Version 1 91283. BASISMODEL MED RAGLAN TIL DAMER GARNKVALITET Twiggy (73% Akryl, 24% Uld, 3% Viscose. Nøgle ca 100 g = 200 m. GARNALTERNATIV Garbo STØRRELSE XS (S) M (L) XL (XXL) OVERVIDDE Ca 84(92)101(109)122(133)

Læs mere

Strik Bornholm 2016. Workshopkatalog

Strik Bornholm 2016. Workshopkatalog Strik Bornholm 2016 Workshopkatalog Priser Workshops Sidste tilmeldingsfrist er 1. august Praktiske Informationer Prisen for workshops er følgende * 3-timers workshop: DKK 350,- * 6-timers workshop: DKK

Læs mere

Babytrøje med hætte Sværhedsgrad:

Babytrøje med hætte Sværhedsgrad: Babytrøje med hætte Babytrøje med hætte Sværhedsgrad: Garn: Baby Cashmere, 72% Merino uld, 15% Nylon, 13% Cashmere, 50 g = 100 m. Størrelse: 3/6 (9/12) 12/18 måneder = 62/68 (74/80) 86/92 cl. Trøjens mål:

Læs mere

Babysweater med knaplukning

Babysweater med knaplukning Babysweater med knaplukning Babysweater med knaplukning Sværhedsgrad: Garn: Baby Cashmere, 72% Merino uld, 15% Nylon, 13% Cashmere, 50 g = 100 m. Størrelse: 3/6 (9/12) 12/18 måneder = 62/68 (74/80) 86/92

Læs mere

Opskrift på Lapsus-cardigan

Opskrift på Lapsus-cardigan Opskrift på Lapsus-cardigan Denne cardigan er en stor, løs cardigan, strikket i vævestrik i flere stykker. Vævestrik strikkes med én farve af gangen, men fordi nogle masker strikkes, og nogle tages løst

Læs mere

Der er ikke hæklet kant om kluden, og indrømmet den krøllede i hjørnerne, indtil jeg strøg den. Men til en klud gør det jo ikke rigtig noget.

Der er ikke hæklet kant om kluden, og indrømmet den krøllede i hjørnerne, indtil jeg strøg den. Men til en klud gør det jo ikke rigtig noget. Hæklet klud nr. 08-19 Klud nr. 08-19 er ikke rocket science og egentlig ikke særlig indviklet. Den er til gengæld en god øvelse i at hækle med flere farve med pæne overgange og farveskift jeg er langt

Læs mere

OKTOBER 2014. Ateljé Margaretha - Postboks 252-6330 Padborg. Tel. 70 20 22 50 www.margaretha.dk E-mail: kundeservice@margaretha.dk

OKTOBER 2014. Ateljé Margaretha - Postboks 252-6330 Padborg. Tel. 70 20 22 50 www.margaretha.dk E-mail: kundeservice@margaretha.dk OKTOBER 2014 Ateljé Margaretha - Postboks 252-6330 Padborg. Tel. 70 20 22 50 www.margaretha.dk E-mail: kundeservice@margaretha.dk Kære Klubmedlem! Allerede nu vil vi sætte dig i julestemning, det føles

Læs mere

ADRIELLA BLUSE OG CARDIGAN MED HULMØNSTER TIL BARN OG DAME

ADRIELLA BLUSE OG CARDIGAN MED HULMØNSTER TIL BARN OG DAME Version 1 91931. ADRIELLA BLUSE OG CARDIGAN MED HULMØNSTER TIL BARN OG DAME GARNKVALITET Nova (100% bomuld. Nøgle ca 50 g = 170 m) STRIKKEFASTHED Ca 26 m i hulmønster på p 3 = 10 cm GARNALTERNATIV Garngruppe

Læs mere

HIPPIE. 9 BASISMODELLER: cl

HIPPIE. 9 BASISMODELLER: cl 91129 HIPPIE B J 9 BASISMODELLER: 92-164 cl H Version 2 91129 BASISMODELLER MED RAGLAN I HIPPIE TIL BØRN GARNKVALITET Hippie (100% Akryl. nøgle ca 100 g = 170 m) GARNOPLYSNING GARNALTERNATIV Duo Järbo

Læs mere

KAMILLA KARL. By Kattens Masker - Miss Mary. i Mayflower Easy Care Classic MD31

KAMILLA KARL. By Kattens Masker - Miss Mary. i Mayflower Easy Care Classic MD31 KAMILLA KARL i Mayflower Easy Care Classic XX-Small X-Small Small Medium Large X-Large XX-Large Overvidde (brystmål på trøjen) 0 3 111 11 Trøjens længde fra nakken. 0 1 3 Ærmelængde, optil ærmgab FORBRUG

Læs mere

16-02 SAGA BASISMODEL TIL DAMER STØRRELSE: XL - XXL (A) (B) (C) (D) (J) (E) (G) (F) (H)

16-02 SAGA BASISMODEL TIL DAMER STØRRELSE: XL - XXL (A) (B) (C) (D) (J) (E) (G) (F) (H) 16-02 (A) D SAGA BASISMODEL TIL DAMER STØRRELSE: XL - XXL B 16-02 BASISMODEL TIL DAMER GARNKVALITET GARNALTERNATIV Saga 100 % uld, 50 g = ca. 121 m Fuga, Lady, Fantasi, Gästrike 3-trådet, Mellanraggi Bemærk

Læs mere

ISLANDSTRØJE AFTUR MED TASKE

ISLANDSTRØJE AFTUR MED TASKE Version 4 91003. ISLANDSTRØJE AFTUR MED TASKE GARNKVALITET Létt Lopi (100% Ren Ny Ull, Nøgle ca 50 g = 100 m) STRIKKEFASTHED Ca 18 m og 24 p glatstrik med pind nr 4.5 = 10 x 10 cm. GARNALTERNATIV Garngruppe

Læs mere

C2C Hygge Pude - Cotton

C2C Hygge Pude - Cotton C2C Hygge Pude - Cotton Materialer: - Rainbow Cotton 8/4 Dobbelt tråd - Hæklenål 3,5 - Monteringspude 30x50 Hæklefasthed: Ca. 8 firkanter x 8 firkanter = 10 x 10 cm Forkortelser: M: Maske Fm: Fastmaske

Læs mere

KORALL Basisplagg: XS-2XL

KORALL Basisplagg: XS-2XL 17-02 KORALL Basisplagg: XS-2XL 17-02 BASIS TRØJE MED RAGLAN I KORALL TIL DAMER GARNKVALITÉT Korall 100% Bomull (nøgle ca 50 g = 170 m) STØRRELSER XS(S)M(L)XL(2XL) OVERVIDDE(trøjer & cardigan) Ca 92 (99)108(116)129(139)

Læs mere

IDUN BABYSÆT. HØJRE FORSTYKKE Strikkes som venstre forstykke men spejlvendt. Version 2

IDUN BABYSÆT. HØJRE FORSTYKKE Strikkes som venstre forstykke men spejlvendt. Version 2 Version 2 91992. IDUN BABYSÆT GARNKVALITET Bambu Raggi (50 % Uld "superwash", 25 % polyamid, 25 % bambus. Nøgle ca 100 g = 400 m) STRIKKEFASTHED Ca 27-28 m og 40 p glatst på p 3 mm = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

BASISOPSKRIFT TIL BØRN I RAGGI

BASISOPSKRIFT TIL BØRN I RAGGI Version 1 14-03. BASISOPSKRIFT TIL BØRN I RAGGI GARNKVALITET Raggi (70% Uld "Superwash", 30% Polyamid. Nøgle ca 100 g = 150 m) GARNALTERNATIV Gästrike 4 tr, STØRRELSER - CL 92-98(104-110)116-122(128-134)140-146(152-158)

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016 Workshops ved Bodil Munch, Gethe Maag, Hanne Pjedsted, Vivi Petersen, Lis Kruchov og Anne Marie Nielsen. Flere salgsboder med bl.a. uldgarner, islandske garner, strikkekits,

Læs mere

Amy og Alice Design Ilse Funch

Amy og Alice Design Ilse Funch Amy og Alice Design Ilse Funch Dukkerne Sidse og Amy er strikket efter samme opskrift: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Gule nuancer garn til hår. Nogle rester broderegarn eller andet

Læs mere

BASISMODEL MED RAGLAN TIL BØRN

BASISMODEL MED RAGLAN TIL BØRN Version 2 91234. BASISMODEL MED RAGLAN TIL BØRN GARNKVALITET Lady Glitter (97% Akryl, 3% Polyester, 50 g = 120 m) GARNALTERNATIV Fuga, Lady, Gästrike 3 tr, Mellanraggi STØRRELSER 92-98(104-110)116-122(128-134)140-146(152-158)

Læs mere

#Haslevsjalet2019. Design: Stine Hoelgaard Johansen

#Haslevsjalet2019. Design: Stine Hoelgaard Johansen #Haslevsjalet2019 Kære alle sammen Design: Stine Hoelgaard Johansen I år har jeg fået æren at designe #Haslevsjalet2019, som jeg har valgt at strikket i et lækkert mønster i vævestrik, som ligner sommerfugle

Læs mere

Downy Cardigan. No

Downy Cardigan. No Downy Cardigan No. 1006-191-8857 Størrelser: 2-8 år Niveau: Let øvet Hæklenål: 4 mm Materialer: Hæklenål & maskemarkører. Garn: Hobbii Kid Silk, farve Rich Plum. Hvor meget garn skal du bruge? 2 år = 65

Læs mere

Opskrift: Baby. kvalitetsdesign i en unik stil GARN FORBRUG

Opskrift: Baby. kvalitetsdesign i en unik stil GARN FORBRUG Opskrift Baby GARN FORBRUG Opskrift: 3 mdr. 6 mdr. Go handmade Soft: 150 g 200 g Rundpinde: 3,0 og 3,5 mm Hæklenål (til hæklede kant): 2,5 mm Knapper Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades

Læs mere

Trøje i Krydsstangmasker:

Trøje i Krydsstangmasker: Trøje i Krydsstangmasker: (opskriften er på langærmet trøje) Hækle opskrift Hæklenål nr. 3 tilsvarende garn Størrelse ca. 3-4år (5-6år) 7-8år Jeg har brugt ca. 6-7 (8-9) 10-11 nøgle á 50g, 100% bomuld

Læs mere

DAMECARDIGAN. HØJRE FORSTYKKE Strikkes som venstre forstykke, men spejlvendt.

DAMECARDIGAN. HØJRE FORSTYKKE Strikkes som venstre forstykke, men spejlvendt. Version 1 92208. DAMECARDIGAN GARNKVALITET Elise (60 % Bomuld, 40 % Akryl. Ca 50 g = 170 m) STRIKKEFASTHED Ca 26½-27 m og 33 p i glatstrikning på p 3.5 mm = 10 x 10 cm Ca 22-23 m og 32 p i mønster på p

Læs mere

91374 GÄSTRIKE 2 TR A B

91374 GÄSTRIKE 2 TR A B GÄSTRIKE TR A B Version DALARNA BLUSE OG CARDIGAN MED RUNDT BÆRESTYKKE GARNKVALITET Gästrike tr., 0 % Uld, ca. 0 g = 0 m. STRIKKEFASTHED,- m og p i mønsterstrik;, m og p i glat på p. mm = x cm. GARNALTERNATIV

Læs mere

Strikkefasthed : 23 m, 30 p i dobb. Perlestrik med p 4 = 10 x 10 cm.

Strikkefasthed : 23 m, 30 p i dobb. Perlestrik med p 4 = 10 x 10 cm. 119/6 Bluse i perlestrik og hæklet lomme Str. : 0/1 mdr. (3 mdr.) 6 mdr. (1 år) 2 år (4) år Overvidde ca. : 44 cm (48 cm) 54 cm (61 cm) 66 cm (72) cm Hel længde : 21 cm (24 cm) 28 cm (33 cm) 36 cm (42

Læs mere

SOLSTRÅLE HÆKLEDE OG STRIKKEDE BLOMSTERHATTE TIL BABY

SOLSTRÅLE HÆKLEDE OG STRIKKEDE BLOMSTERHATTE TIL BABY Version 3 91440. SOLSTRÅLE HÆKLEDE OG STRIKKEDE BLOMSTERHATTE TIL BABY GARNKVALITET (A) Elise (55 % bomuld, 45 % akryl, 1 ngl ca. 50 g = 168 m) GARNKVALITET (B) Nova (100 % bomuld, 1 ngl ca. 50 g = 180

Læs mere

Babytrøje i Krydsstangmasker

Babytrøje i Krydsstangmasker Babytrøje i Krydsstangmasker Hækle opskriften er med lange ærmer: Hæklenål nr. 3 tilsvarende garn Størrelse ca. (0-3mdr) 6-9mdr (12-15mdr) 18-24mdr Jeg har brugt ca. (3-4) 4-5 (5-6) 6-7 nøgle 100% bomuld

Læs mere

Sweater med kanin Sværhedsgrad:

Sweater med kanin Sværhedsgrad: Sweater med kanin Sweater med kanin Sværhedsgrad: Garn: COOP, Bambus, 50 % bambus, 50 % bomuld, 50 g = 80 m Størrelse: 3/6 (9/12) 12/18 måneder = 62/68 (74/80) 86/92 cl. Sweaterens mål: Overvidde: ca.

Læs mere

91786 I MAYA A D2 D1 B E D2 G H C F

91786 I MAYA A D2 D1 B E D2 G H C F D2 A I 91786 MAYA D1 E B D2 H G C F Version 3 91786 HUER TIL ALLE GARNKVALITET Maya (100% uld, Nøgle ca 50 g = 125 m) GARNKVALITET (E) Moa (82% Uld, 12% Mohair, 6% Polyamid. Nøgle ca 100 g = 150 m) GARNALTERNATIV

Læs mere

Lavinia. Filcolana. - en monteringsfri cardigan i tykt garn. Side 1. Design: Hanna Maciejewska

Lavinia. Filcolana. - en monteringsfri cardigan i tykt garn. Side 1.   Design: Hanna Maciejewska Lavinia - en monteringsfri cardigan i tykt garn Side 1 Design: Hanna Maciejewska Lavinia er en dejlig og varm cardigan, der er hurtig at strikke i det lækre, tykke Naturgarn. Lavinia er designet til at

Læs mere

GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER

GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER Træt af at høre at opskriften sælges kun sammen med garnet Træt af at opskrifterne aldrig helt ligner den trøje du går rundt og forestiller dig? Træt af at lede og lede

Læs mere

H Herresweater med hætte i Mayflower 1 class.

H Herresweater med hætte i Mayflower 1 class. H1710 - Herresweater med hætte i Mayflower 1 class. Str.: S (M) L (XL) XXL (XXXL) Overvidde cm: 106 (110) 114 (118) 122 (126) Længde cm ca.: 66 (68) 70 (72) 74 (76) Fv. 2082, Vinrød, ngl.: Fv. 2027, Bordeaux,

Læs mere

Ylva - Strikket bluse med snoninger og raglan til børn. Størrelse 2-12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Air - Free pattern by DROPS Design

Ylva - Strikket bluse med snoninger og raglan til børn. Størrelse 2-12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Air - Free pattern by DROPS Design Ylva by DROPS Design DROPS Children 30-3 Strikket bluse med snoninger og raglan til børn. Størrelse 2-12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Air DROPS Design: Model ai-005-bn Garngruppe C eller A + A - Størrelse:

Læs mere

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET Opskrift Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET Opskrift: 3 mdr. 6 mdr. Go handmade Couture: 50 g 50 g Go handmade Tencel: 150 g 150 g Pinde: 3,5 & 4,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades

Læs mere

70 % Kid Mohair, 30 % Silke.

70 % Kid Mohair, 30 % Silke. 925: Mayflower Poncho og Tørklæde i Kid Silk. Størrelse: S/M (L/XL) Længde midt for cm: 58 (65) Kvalitet: Garnforbrug ngl.: Strikkepinde, hæklenål: Tilbehør: Strikkefasthed: Mayflower Kid Silk. 70 % Kid

Læs mere

HÆKLET ROMANTISK TUNIKA MED HALSSLIDS

HÆKLET ROMANTISK TUNIKA MED HALSSLIDS Version 1 92070. HÆKLET ROMANTISK TUNIKA MED HALSSLIDS GARNKVALITET Elise (60 % Bomuld, 40 % Akryl. Nøgle ca 50 g = 170 m) HÆKLEFASTHED Ca 19 m i mønsterhækling (på ærmer og nederst på forstykke og ryg)

Læs mere

DIAMANT BOBLEMASKE SWEATER

DIAMANT BOBLEMASKE SWEATER I samarbejde med DIAMANT BOBLEMASKE SWEATER Str: S (M) L Brystmål: 88 (98) 108 cm NO. 1006-191-4394 Forbrug: Farve A: 4 (5) 5 nøgler af Hobbii Tivoli, Grå (farve 16) Farve B: 1 (2) 2 nøgler af Hobbii Tivoli,

Læs mere

TRØJE OG HÆTTETRØJE MED SNONINGSMØNSTER TIL BABY

TRØJE OG HÆTTETRØJE MED SNONINGSMØNSTER TIL BABY Version 1 91540. TRØJE OG HÆTTETRØJE MED SNONINGSMØNSTER TIL BABY GARNKVALITET Nova (100 % bomuld. Nøgle ca 50 g = 180 m) STRIKKEFASTHED Ca 26 m og 36 p glatst på p nr 3 = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV Gästrike

Læs mere

Johanna Juletrøje. Materialer: Forkortelser: lm: luftmaske km: kædemade fm: fastmaske hstm: halvstangmaske stm: stangmaske bml: bagerste maskeled

Johanna Juletrøje. Materialer: Forkortelser: lm: luftmaske km: kædemade fm: fastmaske hstm: halvstangmaske stm: stangmaske bml: bagerste maskeled Johanna Juletrøje No. 1003-184-9447 Materialer: Hæklenål nr. 5 13 (14) 15 nøgler Soft Alpaca, Deep Red 10 1 nøgle Super Kid Silk, Gran 24 1 rest Mayflower Kid Silk, Gul 04 1 rest Mayflower Kid Silk, Brun

Læs mere

Kludenes ABC En strikkeguide for de knap så øvede A-E

Kludenes ABC En strikkeguide for de knap så øvede A-E Kludenes ABC En strikkeguide for de knap så øvede A-E Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Kludenes ABC Der strikkes klude som aldrig før i alt fald af to årsager: A. Vi vil gerne give et lille bidrag

Læs mere

91271 FUGA, SAGA A B B

91271 FUGA, SAGA A B B 91271 FUGA, SAGA A B B Version 2 91271 CARDIGAN MED RUNDT BÆRESTYKKE GARNKVALITET (A) Saga (100 % Uld Superwash. Nøgle ca. 50 g = 104 m) STRIKKEFASTHED Ca 22 m og 26 p i mønsterstrik på p nr 4, ca 22 m

Læs mere

Ca 750 (775) 800 g (fv 46121, blå) RUNDPINDE

Ca 750 (775) 800 g (fv 46121, blå) RUNDPINDE 92019 MIRA Version 1 92019 PONCHO MED LOMME PÅ MAVEN OG MATCHENDE HALVVANTER GARNKVALITET Mira (100 % Extra fin merinould. SW. Ca 50 g = 125 m) GARNALTERNATIV Garngruppe 4 (OBS! Garnforbrug og form kan

Læs mere

Ninni - en hyggelig cardigan med hulmønster

Ninni - en hyggelig cardigan med hulmønster Ninni - en hyggelig cardigan med hulmønster Side 1 Design: Hanna Maciejewska Ninni er hyggelig cardigan strikket oppefra og ned med raglanudtagninger og et fint hulmønster på ryggen. Sæt skønne matchende

Læs mere

ISLANDSKE TRØJER I RAGGI ELLER LÉTT LOPI

ISLANDSKE TRØJER I RAGGI ELLER LÉTT LOPI Version 8 91007. ISLANDSKE TRØJER I RAGGI ELLER LÉTT LOPI GARNKVALITET (A,B) Raggi (70% Uld "Superwash" 30% nylon. Nøgle ca 100 g = 150 m) GARNALTERNATIV Garngruppe 5 (OBS! Garnforbrug og form kan variere

Læs mere

Design: Helga Isager fra bogen: Finstrikket november 2013.

Design: Helga Isager fra bogen: Finstrikket november 2013. Design: Helga Isager fra bogen: Finstrikket november 2013. SWALLOW cardigan størrelse S (M) L materialer Farve A: 50 (50) 50 g Isager Tvinni farve 61 50 (50) 50 g Isager Alpaca 1, på billedet farve 61

Læs mere

Du har med andre ord lavet en amigurumi en kærlig bamse med et sjovt udtryk og et trygt kram!

Du har med andre ord lavet en amigurumi en kærlig bamse med et sjovt udtryk og et trygt kram! Hæklet Sutteklud Dette skulle gerne være en opskrift for dig der har mod på at hækle, men måske ikke helt har haft modet endnu. Opskriften vil blive skrevet som en almindelig hækleopskrift, og nedenfor

Læs mere

Maricia - smuk cardigan med hulmønster

Maricia - smuk cardigan med hulmønster Maricia - smuk cardigan med hulmønster Side 1 Design: Hanna Maciejewska Maricia strikkes oppefra og ned med raglanærmer og et smukt hulmønsterpanel på ryggen. Sæt prikken over i et med matchende eller

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Opskrift Baby Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn*: 150 g 200 g Pinde: 3,0 & 3,5 mm Knapper *Dobbelt: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Cardigan Lace Flounce Go handmade kvalitetsdesign i

Læs mere

Opskrift Teddy & tæppe

Opskrift Teddy & tæppe Opskrift Teddy & tæppe Materialer Teddy 37 cm: Couture: 300 g Soft: 25 g Hækelnål: 3,0-4,0 mm Øjne: 14 mm Fyldvat Tæppe 70 x 70 cm: Cosy: 450 g Pind: 3,0-4,0 mm Hækelnål: 3,0-4,0 mm Teddy - hæklet Tæppet

Læs mere

92183 LOVIKKA GLITTRA TINDRA CURLY NOVA FUGA

92183 LOVIKKA GLITTRA TINDRA CURLY NOVA FUGA F B 92183 LOVIKKA GLITTRA TINDRA CURLY NOVA FUGA E A C C D B Version 1 92183 HÅRBØJLER ENHJØRNING (A): GARNALTERNATIV Nova (100 % bomuld) Nøgle ca. 50 g = 170 m Glittra (60 % cupro, 40 % metallic fibre)

Læs mere