Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2013"

Transkript

1 Fælles info Inklusion. Som tidligere omtalt tager 4 af SFO ens ansatte en diplomuddannelse i Inklusion i dette skoleår. Amira har været afsted, Pia er pt. afsted og nu er turen kommet til Helen. Hun tager afsted den 31. januar og her kommer Pia så samtidig tilbage! Rasmus er fortsat vikar. Han startede på 2 årgang for Amira, er pt. på 1. årgang for Pia og skal nu ud i 0. årgang for Helen og så fortsætte der, når Lene K. skal afsted. Og det skal hun når Helen er tilbage! Så Rasmus overtager Helen funktioner i både 0C og SFO de næste ca. 7 uger som uddannelsen varer. på ForældreIntra. Jeg vil gerne opfordre til at deltage i dette møde. Af en række grunde: Det giver dig/jer bedre indblik i SFO s virke Det er en vigtigt hjælp for os med denne dialog med jer for at gøre SFO en endnu bedre. Vi opfatter jeres deltagelse også selvom den er kritisk- som udtryk for støtte og opbakning til os. Se nærmere om tilmelding og deadline i det udsendte materiale! Håber at se mange af jer! Helen Rasmus Uge 7. I uge 7 holder skolen efterårsferie og derfor er der sædvanen tro- åbent i SFO for de børn og forældre der har behov for pasning. Vi sørger for morgenmad til dem der kommer tidligt samt formiddags- og eftermiddagsmad. Børnene skal altså kun have en madpakke med! Vil man være sikker på at vi ikke er gået på en tur så skal man være der inden kl Det vil helt sikkert være muligt at møde senere de fleste af dagene, men slå lige på vores telefon om morgenen, hvis I gerne vil møde senere ind. Mandag laves der et program for ugen og det vil kunne ses når man afeverer/afhenter sit barn. Husk vi lukker kl i uge 7!!!!! Dialogmøde. Det årlige dialogmøde mellem jer forældre og vi ansatte i SFO afholdes torsdag den 7. februar 2013 kl i SFO. Indbydelse og program for aftenen udsendes samtidig med dette Nyhedsbrev her Her et udsnit af de ca. 40 forældre der deltog i mødet sidste år. Efter velkomsten går vi ud i grupper på årgangen og åbner op for dialog mellem forældre og ansatte. Indsamling. Der er som bekendt indsamlingsuge i uge 6 i år! og her er vi koblet op på den store Danmarksindsamling. Vi skal naturligvis også bruge ugen til at sikre det økonomiske fundament for de 2 børn som vi har tegnet fadderskab for. Det kan og må vi ikke svigte! Sidste års indsamling gav dog mere end forventet så vi har faktisk de fleste midler allerede til dette års fadderskaber! Den primære aktivitet i indsamlingsugen bliver madpakker! På hele skolen vil det blive sådan, at vi sammen med børnene laver madpakker tirsdag, onsdag og torsdag i uge 6 og at I derfor ikke skal gøre det! Til gengæld håber vi at I alle i stedet vil donere 50 kr. som går direkte til Danmarksindsamlingen. Der følger mere info om dette til jer alle på ForældreIntra.

2 I SFO vil vi om morgenen i uge 6 tilbyde at I som forældre kan købe frisk bagte boller + frisk brygget kaffe til at tage med i bilen. Man kan naturligvis også indtage det i vores morgenåbning. Også her vil betalingen tilfalde Danmarksindsamlingen samt vores fadderskaber. Vi udsendte lige før jul en dejlig julehilsen m.v. vi havde fået fra det ene af vores 2 sponsorbørn. Vi har netop modtaget brev fra den anden. Dette lægger jeg også ud på ForældreIntra i dag! Nyt fra 0. årgang De sidste par uger er der ikke sket det store. Vi er ved at afslutte vores fuglefoder projekt. Børnene har leget en del på kælkebakken, men er ved at blive mættet af alt det sne, så vi ser mange børn der kommer hurtigt ind. De har dog været kreative med sneen, blandt andet har de bygget sne borge, kastet med sne osv. Vi har haft gang i puslespil, tegnehæfter, pop musik og hygget os. De kommende uger går vi i gang med fastelavns forberedelser, primært i form af masker og andet pynt. Fastelavnsfesten bliver mandag efter vinterferien - 18 februar, samlet for hele huset om eftermiddagen, så børnene skal have sit udklædnings tøj med i skole den dag. Flere informationer følger. Vi minder om datoerne for forældrekaffe: Torsdag D. 31 januar, D. 28 februar, D. 21 marts, D. 2 maj, D. 30 maj og D. 27 juni. På torsdag D. 31 januar starter Rasmus Just, som har været de sidste 7 uger i 1. årgang, i 0. årgang i og med at Helen starter på Inklusion uddannelse. Rasmus skal i alt være hos os i 14 uger altså indtil uge 20, da Lene K. efter Helen tager på inklusion uddannelse. Mange venlige vinterhilsner fra: Lene H, Christina, Helen, Lene K. og Line. Der har været meget gang i dans, musik, limbo m.v. i de sidste uger ofte inde i 0B. God leg på gulvene og børn leger ofte på gulvene. Derfor har vi også rengøring alle 5 dage i indskolingen og samtidig reglen om, at man skal benytte indesko.. Her lidt foto fra livet på 0. årgang: Mange børn fra 0. klasse kan godt lide at være inde i afkrydsningslokalet. Inde hos Ulla som vi sagde før, men nu hedder det inde hos Parisa. Man kan i øvrigt lige skimte i øverste højre hjørne at hun er ved at ajourføre nogle sende lister!!!!

3 på knæ, stående på kælken..også baglæns osv. Der er fantastisk mange muligheder for at udfordre sig selv, hvad tør jeg, hvad magter jeg, hvilke knubs udholder jeg, osv. Sneen og kælkebakken er et super øveområde til motorikken og ballancen. Maibritt (vores praktikant indtil 12/2) har haft en lille gruppe børn med i et lille grøntsagsbilledeprojekt. De fik lavet nogle fantastisk sjove og fantasifulde grøntsagsbilleder. Gang i en omgang boksning. Brydekampe og boksekampe er en del af livet ude i Indegården. Det ligger dybt i vi drenge; vi skal (helst) vide, hvem der er stærkest! Flotte grønsagsbilleder Men vi kan også have mere kreative sider som det ses her!!! Nyt fra 1. årgang Denne periode har været præget af snelege og leg med gran i hule og redebyggeri. Vi har brugt rigtig meget tid oppe på kælkebakken, og børnene er rigtig begyndt at udfordre sig selv med måder at komme ned af bakken på. Sidde baglæns på kælken, ligge forlæns og baglæns, køre mange kælke i flok, siddende Er det en med fuldskæg???...

4 De taler vist for sig selv! Og endnu en.. Og leg med legetøg vist det fra morgenåbningen. Måske fra morgenåbningen??? Børn i færd med at lave grønsagsbilleder Vi har igen gang i vores rollespilsvåben. Aktiviteten er et frit tilbud til børnene, så det er op til dem der har lyst at komme og lave våben. Rigtig mange børn er i gang, men der er stadig mulighed for at starte på et hvis man ikke allerede er i gang. Når våbnene er færdige, bliver de boende heroppe i Fritterhøjen, for vi vil senere på foråret lave rollespilsscenarier for og sammen med børnene. Hertil laver vi våbnene. Planen er at våbnene bor i Fritterhøjen indtil barnet går ud af SFOén.

5 Så er vi igen i gang med rollespil. Nyt fra 2. årgang Pigetur i skatehal. Her i uge 4 har alle pigerne haft mulighed for, fordelt på mandag og torsdag, at komme en tur i Silkeborg Skatehal. Før den første tur fornemmede vi en del skepsis. Helt ærligt er det sjovt? Og ja det var det. Linnea fra 2.b proklamerede efterfølgende at det havde været den sjoveste tur hun havde været på med Fritterhøjen. Ja piger i 2. klasserne er bare for Streeeeet!!!!! Vores seje piger fra 2. årgang afsted til skatehal i Silkeborg. Se det flotte flotte resultat.. I næste uge kommer Pia retur fra sit kursus. Det bliver spændende at se om vi kan få gang i når det nu har regnet på præsten, så drypper det på degnen - effekten.( Kurset er: inklusion). Vi glæder os til igen at være de faste på gruppen; men samtidig må vi jo så også sige farvel til Rasmus. Han skal ned og være sammen med 0-klasserne, for både Helen og Lene K skal på samme kursus. Vi har været rigtig glade for at arbejde sammen med Rasmus. Lykke til, Rasmus. Hilsen de voksne på 1. årgang Tør vi køre ned af rampen selvfølgelig gør vi det!!!

6 Masser af udstyr skal der til.. Se denne flotte borg ud af sne.. Det er en kæmpe skatehal. Lidt svært for et lille SFO kamera at lyse op.. Farvel til Lasse. Det er næsten ikke til at forstå men der er nu snart gået et halvt år siden Lasse startede sin praktik hos os. Det betyder at ham torsdag d. 31. januar har sidste dag hos. Vi har alle, børn som voksne, været glade for Lasse og ønsker ham god vind på pædagogstudiet. Gode Lege i sneen. Nu har vi haft dejligt snevejr i mere end et par dage. De betyder forskellige skift i hvordan børnene lege med sneen. Den første reaktion på sne er som regel at kaste med den. Det går rimeligt hurtigt over og bliver erstattet af kælkefasen. Det er en lidt længere fase. Når de begynder at finde det lidt kedeligt kommer snekonstruktionslegene. Det afstedkommer så en del rollelege. Men det er jo ikke altid at sne bliver så længe at vi når igennem alle fire faser. Først laver man 1, så en mere, og en mere. Og til sidst har man ca. 300!!!! Hvis man er stædig og flittig nok!

7 I fuld fart hen over bumben Men kælke er stadig et hit.. Og den obligatoriske gåtur op af bakken igen Og ikke mindst vore gamle gymnastikmåtter.. Legeaftaler Vi vil minde om, at vi har sendt mail angående en ny aftale, hvor børnene kan ringe fra vores telefon og lave lege aftaler herfra Fritterhøjen. Nummeret på den telefon børnene kan ringe fra er: og starter 1. Februar. Vi vil understrege her, at børnene ikke må bruge egne eller andres mobiltelefoner. Da vi så ikke kan have overblik over, hvilke aftaler, der bliver lavet.

8 Overtøj Vi vil efterhånden lægge ansvaret angående overtøj mere ud til børnene selv. Vi vil i klasserne snakke med børnene om vejret fra dag til dag og få dem til at sætte ord, på hvad der er behov for af overtøj. På den måde skubber vi til, at de selv kan mærke og finde ud af, hvad der er passende. Vi vil opfordre til, at I tager snakken om overtøj løbende derhjemme. Mursten: Vi er lige startet med et lille byggeprojekt med rigtige, små mursten og mørtel. Børnene starter med at bygge en mur uden mørtel. En hvor murstenene ligger lige oven på hinanden og en hvor murstenene ligger i forband. Eksperimentet går på ud på, at vælte muren og opdage hvilken der er stærkest! Derefter kan så bygge med mørtel, hvilket ikke er helt let. Murerne skal helst være så lige som mulige for ikke at vælte. Hvor meget mørtel der skal til er altså også et lille eksperiment. Projektet er tænkt som et fælles, fortløbende projekt, hvor der bliver startet på et byggeri, som andre kan fortsætte. Så hvad der kommer ud af det til sidst, ved vi først, når projektet slutter. Det kræver en del koncentration og finmotorik at håndtere de forholdsvis små mursten og de børn der har været med har været meget optagede af projektet. Gang i husbyggeri med mursten. Mini mursten, men det virker helt livagtig. Med cement og det hele. Lidt flere foto fra 2. årgang på næste side!

9 Musikskolen optrådte for os i SFO lige før jul, men de ringede lige efter jul og spurgte om de måtte komme igen og spille for os på 2. årgang. Og svaret var da naturligvis JA. Så her spilles der Masser af gang i de kreative sysler her filtning som virkelig har trukket mange de seneste uger Og her blæses der.. Nogle af de kreative piger.. Og lidt dans for både publikum og optrædende.

10 Praktiske oplysninger: Kontakt os: Vi har fælles telefon for hele SFO, så uanset hvilken årgang dit barn går i skal du bruge dette nummer: SFO mobil/sms: Mail: sfofritterhojen@skanderborg.dk Skal du have fat SFO leder Ole Drøgemüller kan det ske på: SFO leder: Mail: ole.drogemuller@skanderborg.dk Sende børn: Vi sender børn til fritidsaktiviteter, men det kræver I har informeret os om det. Vi sender også børn hjem fra SFO. Vi sender kl , og og umiddelbart før vi lukker. OBS:På dage, hvor vi har arrangementer (f.eks. OL, fastelavn, karneval m.v. sender vi IKKE børn). Disse dage skal I som udgangspunkt selv sørge for at hente! Åbningstider: Hverdage: til og igen fra skolen er slut til 17.00, fredage dog Ferier: I skoleferier har vi som åben fra til 17.00, fredage dog Der skal ikke ske tilmelding til ferierne. Har i behov for pasning kommer I bare med barnet, dog helst inden Ved senere end så ring lige og check. Dog har vi reducerede åbningstider (06.30 til 16.00) i følgende ferier: Uge 42 (efterårsferien) Dagene mellem jul og nytår Uge 7 (vinterferien) De 3 dage op til påske Uge 28, 29 og 30 (den gamle industriferie) Dagen efter Kristi Himmelfartsdag og Grundlovsdag er der helt lukket. Sygdom: Der skal IKKE gives besked til SFO, når barnet er sygt. Der skal alene skrives i meddelelsesbogen som både skole og SFO ser.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra SFO Vinterferie. Vi holder sædvanen tro åbent når skolen holder ferielukket. Således også i uge 7, hvor der vil være åbent fra 06.30 til 16.00 for de børn der har brug for pasning. Bemærk vi lukker

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012 Fælles info Uge 42. Der er vinterferie i uge 42, men SFO har som altid åbent når der er skoleferie! Vi åbner 06.30, men LUKKER kl. 16.00. Der er igen som altid- ingen til eller fra melding. Dem der har

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015 2015. Så er vi tilbage og allerede godt i gang med det nye år. Og efter en dejlig lang juleferie er der fart på fra starten. Vi har indsamlingsuge allerede i næste uge (3), der er arrangement for 2. klasserne

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014 Sofaer. Vi kunne godt bruge 3-4 sofaer ned til vores Medieland. Vi vil gerne have brugte sofaer, så hvis nogle af jer overvejer at køre sofaen på Genbrugspladsen, eller som det skal hedder fremover Værdipladsen,

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012 Fælles info Ny vikar. Vi har fået en ny vikar i huset. Ja helt ny er hun nu ikke, idet hun har mange års erfaring som pædagog som det fremgår af hendes præsentation nedenfor. Man må sige hun lever op til

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL:

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL: Fælles info Her foto fra øvningen af OL: OL. Torsdag den 12. september skal vi igen igen til det årlige OL! Det foregår på Skovbyskolen og her skal vi dyste mod andre SFO ere fra bl.a. Herskind, Skovby

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2013 Fælles info Juletræer. En stor tak til de forældre der har fulgt vores anmodning om, at droppe deres gamle juletræ af oppe på vores boldbane. Træerne har bare givet så meget god leg. Man tror det næppe,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Meddelelser Ny struktur. Vi syntes selv vi er kommet godt fra land med vores nye struktur. Vi er som sagt gået fra at være årgangsopdelte til at være funktionsopdelte, således at børnene må færdes over

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 3+4 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 3+4 2011 Fælles info Forældremøde. Fritterhøjen afholder vores årlige forældremøde for alle forældre der har børn i Fritterhøjen torsdag den 10. februar fra kl. 19.00. Dagsorden ER udsendt separat på ForældreIntra.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011 Fælles info Vinterferie. Vi har sædvanen tro åben i SFO når der er skoleferie. Dog lidt reduceret i åbningstiden: Alle dage: 07.00 16.00 Tilmelding ikke nødvendig, men vær der inden kl. 09.00, da vi måske

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011 Fælles info Ugens klumme. I dette Nyhedsbrev starter der et lille nyt tiltag; Ugens klumme. Her vil jeg skrive lidt om stort og småt, løst og fast. Der kan være ting der rører sig centralt i kommunen,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012 Fælles info Påske. Så er det påske; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævdeskal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010 Fælles info Åbningstider i julen. Skolebestyrelsen har netop behandlet og vedtaget et oplæg fra SFO om åbning i ferier, bl.a. nu her mellem jul og nytår. Vi er efterhånden ved at være den sidste institution

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2012 Fælles info Påske. Så nærmer påsken sig; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævde- skal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2011. rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2011. rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013 Fælles info Indsamling. Så er indsamlingsugen vel overstået. Der var en dejlig opbakning fra børn og forældre til ugen og det er vi naturligvis glade for. Tak for det! Indsamlingsugen har ligesom 2 hovedformål.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2012 Fælles info Personale nyt. Vores nuværende souschef i SFO, Ulla Nielsen, stopper hos os med udgangen af 2012. Det er bestemt ikke med vores gode vilje at hun gør det; men hun rykker teltpælene op her i

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012 Fælles info Studerende. Vi har fast studerende fra pædagogseminarierne. Vi syntes man som arbejdsplads har pligt til at deltage i uddannelsen af de kommende personer indenfor ens eget fag! Ud over at have

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012 Fælles info Vinterferie. Vi har som altid åben i ferierne og dermed også i uge 7. Pasning for dem der har behov. Til- og framelding som vanligt ikke nødvendig. Husk vi lukker kl. 16.00 alle dage i vinterferien

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Afslutningsfest for 2. klasserne. I går torsdag den 21. juni- holdt vi afslutning

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge OL 2014. Så er dette års OL overstået. Torsdag den 11. september gik vi til Skovby for at dyste i det traditionsrige OL mod Skråvejen (SFO på Skovbyskolen), Herskind SFO, Låsby SFO og 3. klasserne fra

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 36+37 2012

Nyt fra 0. årgang. Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 36+37 2012 Fælles info Udeuger i Fritterhøjen. I de to kommende uger har vi på Fritterhøjen udeuger. Det betyder at vi har aktiviteter der foregår udenfor og derfor bliver ude det meste af eftermiddagen. Det er obligatorisk

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Uge 42. Så er efterårsferien ved at være ovre. Dette Nyhedsbrev laves nemlig fredag i efterårsferien! så en god uge er ved at være godt brugt. Som altid så kører vi helt uden tilog framelding til vores

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015 Kristihimmelfartsferie. I den kommende uge (20) er der kun 3 skoledage. Så er der Kristihimmelfartsdag om torsdagen. Fredag har vi åbent i SFO. Sædvanen tro uden tilmelding; dem der har brug for det kommer.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Så nærmer vi os hastigt datoen for den årlige Arbejdsdag & Sommerfest i Børnehuset. I år er det fredag den 9. juni fra ved 13 tiden (eller når man kan

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Nye børn. Så skete det. De nye børn startede

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev Skolefritidsordning.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev Skolefritidsordning. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev Skolefritidsordning. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra 0. årgang Om mandagen er der bål og mulighed for at snitte pinde. Det er der mange, der nyder at være med til. Vi er begyndt at gå i gymnastiksalen nogle eftermiddage, hvor der er mulighed for

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Åbent i julen. SFO holder åbent den 23. december og den 27. december. Vi har åbent fra 06.30 til 16.00. Den 30. december holder vi flytte dag og har derfor ikke åbent. Spørgsmål eller andet

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 Særlige informationer: Kære forældre. Vi starter op igen, med at lave et nyhedsbrev der vil udkomme ca. hver 6. uge. Opbygningen vil være således at overskrifterne

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Nyhedsbrev Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev Fritterhøjen uge Fælles info Bevægelsesbane. Så har vi haft bevægelsesbane igen. Her følger lidt foto fra dagen: Alle ved at være samlet til start.. Det er en meget varieret bevægelsesbane de skal gennem og der er ofte

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev SFO. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for oplysninger, men

Læs mere

Velkommen i Gittes dagpleje

Velkommen i Gittes dagpleje Velkommen i Gittes dagpleje 1 Jeg hedder Gitte Gudmandsen og min mand hedder Toni. Vi har to drenge, Kasper og Lasse. Lasse er stadig hjemmeboende. Jeg vil med denne bog give jer indblik i min dagpleje.

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 1+2 2011 Forældremøde. Fritterhøjen afholder vores årlige forældremøde for alle forældre der har børn i Fritterhøjen torsdag den 10. februar fra kl. 19.00. Vi arbejder

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

VINDING SFO. Personale i SFO. Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: Tlf. Vinding SFO:

VINDING SFO. Personale i SFO. Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: Tlf. Vinding SFO: VINDING SFO Adresse: Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: 7585 7254 Tlf. Vinding SFO: 7585 8033 E-mail: pigra@vejle.dk Personale i SFO Personalegruppen i skoleåret 2018/2019: Leder: Pia Lykke

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Karneval 2012. Der bliver Karneval den 16. maj som optakt til Galten Byfest. Institutionerne har dog i fællesskab ønsket at ændre på konceptet for Karnevallet. Primært i lyset af de ændringer

Læs mere

VELKOMMEN. Kære barn og forældre. Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til Fritidsinstitutionen ved Ørestad Skole - Melodien.

VELKOMMEN. Kære barn og forældre. Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til Fritidsinstitutionen ved Ørestad Skole - Melodien. VELKOMMEN Til Fritidsinstitutionen ved Ørestad Skole - Melodien Start onsdag d. 2. maj 2018 kl. 9:00 MAJ 2018 Highlights Vores åbningstid er kl. 6:15 17:00 alle hverdage. Kl. 6:15-7:30 serverer vi morgenmad

Læs mere

6.15 SFOen åbner i børnehavens lokaler. Der serveres morgenmad frem til kl. 7.15

6.15 SFOen åbner i børnehavens lokaler. Der serveres morgenmad frem til kl. 7.15 Rudemøllevej 1-3, 7800 Skive, Hem SFO 99153615 Skolen 99153600 Børnehaven Kontor 99153606 Børnehaven 99153605 Udflugt-telefon(BH og SFO) 40143188 Åbningstider SFO: Mandag -torsdag 6.15-7.45 14.00-17.00

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014 Børnekulturdag. Vi er begyndt at øve til Børnekulturdagen, som afvikles onsdag den 28. maj. Øve sangen, øve trommer og øve stylter. Vi går fra Gyvelhøjskolen kl. 14.00 i optog mod Bytoften. Vi er klædt

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere