Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser"

Transkript

1 Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser

2 Indholdsfortegnelse 1. GYLDIGHED TILBUD PRIS BETALING LEVERING MONTAGE, INSTALLATION ETC EMBALLAGE EJENDOMSFORBEHOLD BESKRIVELSER ETC MANGLER OG REKLAMATION ANSVARSBEGRÆNSNING RETURNERING PRODUKTANSVAR TRANSPORT AF RETTIGHEDER OG FORPLIGTELSER TILBAGEHOLDSRET HEMMELIGHOLDELSE TVISTER... 8

3 1. GYLDIGHED Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle Kompetera A/S tilbud, salg og leverancer, med mindre andet er skriftligt aftalt i hvert enkelt tilfælde. 2. TILBUD 2.1 Kompetera A/S tilbud bortfalder uden videre, såfremt skriftlig accept ikke er selskabet i hænde senest 14 kalenderdage at regne fra tilbuddets datering. 2.2 Tilbud afgives med forbehold for mellemsalg. 2.3 Tilbud bortfalder uden videre, såfremt Kompetera A/S med baggrund i retten til mellemsalg, indgår aftale med tredjemand. 2.4 Tilbud for produkter, der ikke findes på lager, er afgivet under forudsætning af, at produktet kan fremskaffes af Kompetera A/S på de af selskabet forudsatte betingelser. 2.5 Tilbud kan alene accepteres under ét, og tilbudsmodtager kan således ikke vælge alene at acceptere dele af et tilbud. 3. PRIS 3.1 Alle priser er i danske kroner og excl. moms. 3.2 Kostpris skal betyde Leverandørens reelle indkøbspris med tillæg af håndteringsgebyr, fragt og forsikring 3.3 Køber er indtil levering har fundet sted forpligtet til at acceptere alle ændringer i prisen, som følge af forøgede omkostninger for Kompetera A/S grundet ændringer i told, skatter og afgifter m.v. 3.4 Kompetera A/S er berettiget til at forhøje prisen, såfremt selskabets leverandørpriser/indkøbspriser forhøjes i tiden mellem datoen for selskabets tilbud og leveringen. 3.5 Betaling sker i fremmed valuta, såfremt handlen er indgået i denne. 3.6 Handles der i danske kroner baseret på fremmed valutakurs, reguleres salgsprisen med forskellen mellem valutakursen i tilbuddet/ordrebekræftelsen eller i mangel heraf mellem den kurs, der var gældende på dette tidspunkt, og den kurs, der er betalt af Kompetera A/S ved selskabets valutakøb, tidsmæssigt dog begrænset indtil 2. bankdag efter Kompetera A/S modtagelse af købers rettidige betaling. Ved afdragsvis betaling fordeles kursdifferencen forholdsmæssigt mellem udbetaling og finansieringssum. 4. BETALING 4.1 Betaling skal ske senest den dato, der er angivet i ordrebekræftelsen eller fakturaen. Såfremt en seneste betalingsdato ikke er angivet, er køber forpligtet til at foretage kontant betaling ved levering. 4.2 Køber er forpligtet til at foretage enhver betaling til Kompetera A/S som aftalt, uanset at levering udskydes som følge af købers forhold.

4 4.3 Køber er forpligtet til at foretage effektiv betaling, og kan alene hvis dette er skriftligt aftalt berigtige købesummen helt eller delvis ved modregning, ved sikkerhedsstillelse etc. 4.4 Køber er ikke berettiget til at tilbageholde eller deponere købesummen helt eller delvis til sikkerhed for opfyldelse af et eventuelt krav mod Kompetera A/S. 4.5 Kompetera A/S er ved købers forsinkede betaling berettiget til at kræve selskabets tilgodehavende forrentet med 2 % om måneden at regne fra forfaldsdagen. 5. LEVERING 5.1 Levering sker, med mindre andet skriftligt er aftalt, på købers adresse "Fran co". 5.2 Køber er ansvarlig for, at der er direkte og uhindret adgang til købers adresse. 5.3 Levering sker, med mindre andet skriftligt er aftalt, alene til et areal der er beliggende i grundplan. 5.4 Levering forudsættes at kunne ske inden for sædvanlig arbejdstid (kl ). 5.5 Leveringstiden er fastsat af Kompetera A/S efter bedste skøn og under hensyntagen til de forhold, der var selskabet bekendt ved tilbuddets afgivelse. Kompetera A/S er ved ændrede forudsætninger berettiget til at udskyde leveringen, uden at køber i den anledning kan gøre misligholdelsesbeføjelser gældende. 5.6 Levering og overholdelse af leveringstiden er betinget af, at køber har opfyldt sine kontraktmæssige forpligtelser forud for leveringen. 5.7 Såfremt forsinkelse ved leveringstiden skyldes, at Kompetera A/S er i en situation som angivet i pkt udskydes leveringstiden med den tid, som hindringen varer. Har hindringen bestået i mere end 6 måneder, er Kompetera A/S berettiget til at annullere aftalen uden i den forbindelse at pådrage sig ansvar. Nærværende bestemmelse finder anvendelse uanset om årsagen til forsinkelsen indtræffer før eller efter udløbet af den aftalte leveringstid. 6. MONTAGE, INSTALLATION ETC. 6.1 Køber sørger for og afholder omkostningerne ved fremførelse af korrekte og tilstrækkelige forsyninger til det solgte, herunder elektricitet, udsugning, vand m.v. 6.2 Hvis det i tilbuddet/ordrebekræftelsen er fastsat, at købesummen tillige inkluderer montage, er Kompetera A/S eneberettiget til at udpege montøren/forestå montagen. 6.3 Uanset om Kompetera A/S har forestået placeringen af det solgte, montagen etc., er Kompetera A/S i enhver henseende uden ansvar for om placeringen af det solgte har utilsigtet indflydelse på købers udstyr, installationer, bygninger, gulve m.v. eller påvirkes på utilsigtet vis heraf. 6.4 Kompetera A/S er, uanset om selskabet har foreslået placeringen af det solgte, har forestået montagen, etc. uden ansvar for bygningernes, gulvenes og andre bygningsdeles egnethed, stabilitet etc. samt eventuelle følger heraf.

5 6.5 Det påhviler køber, i god tid inden levering skal ske, at sikre, at samtlige myndighedstilladelser foreligger. Kompetera A/S er uden ansvar for manglende myndighedstilladelse, og køber er ikke under påberåbelse af manglende myndighedstilladelse berettiget til at afvise levering eller i øvrigt at gøre andre misligholdelsesbeføjelser gældende. 6.6 Det påhviler køber for egen regning at drage omsorg for, at lokalernes klima-, luft- og ventilationsforhold etc. er tilpasset beskaffenheden af det solgte. 6.7 Hvis Kompetera A/S ifølge tilbuddet eller ordrebekræftelsen er pligtig at medvirke ved indkøringen af det solgte, er køber for egen regning pligtig at sørge for, at alle nødvendige materialer i så henseende herunder nødvendig assistance, etc. er tilstede. 7. EMBALLAGE 7.1 Emballage tages kun retur, såfremt dette er skriftligt aftalt. 8. EJENDOMSFORBEHOLD 8.1 Kompetera A/S forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, inkl. instruktionsmateriale m.v. indtil købesummen med tillæg af renter samt evt. omkostninger er honoreret. 8.2 Ved omdannelse af det solgte eller bearbejdning af det solgte opretholdes ejendomsforbeholdet, således at det omfatter den omdannede eller bearbejdede genstand i et omfang svarende til den værdi, som det solgte repræsenterede ved salget. 8.3 Køber har ved påkrav pligt til at forsikre det solgte forsvarligt og efter anmodning afgive forsikringsdeklaration. Forsikringen skal med mindre andet skriftligt er aftalt træde i kraft ved leveringen. Undlader køber at tegne forsikringen eller at afgive forsikringsdeklaration, er Kompetera A/S på købers regning berettiget hertil. Kompetera A/S er i bekræftende fald uden ansvar for, under hvilke vilkår forsikring kan tegnes. 8.4 Kompetera A/S kan kræve, at køber underskriver en af selskabet konciperet købekontrakt indeholdende en bestemmelse om ejendomsforbehold. 9. BESKRIVELSER ETC. 9.1 Tegninger, specifikationer, o. lign., som er udleveret af Kompetera A/S før eller efter tilbuddets afgivelse, forbliver selskabets ejendom, og må ikke videregives eller i øvrigt misbruges. 9.2 Kompetera A/S er berettiget til uden varsel at foretage ændringer i aftalte specifikationer, herunder valg af anden maskine etc., hvis dette kan ske uden væsentlig ulempe for køber. 9.3 Oplysninger og specifikationer er alene vejledende.

6 10. MANGLER OG REKLAMATION 10.1 Køber er straks - og senest 48 timer efter at levering har fundet sted - pligtig at foretage en omfattende undersøgelse af det solgte Undlader køber at foretage den i pkt anførte undersøgelse af det solgte, kan køber ikke senere påberåbe sig mangler ved det solgte, som kunne eller burde have været konstateret ved undersøgelsen Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber straks efter at manglen er eller burde være konstateret, skriftligt give Kompetera A/S meddelelse herom samt nøjagtigt angive hvori manglen består. Såfremt køber har opdaget eller burde have opdaget manglen, og han undlader at reklamere som ovenfor anført, kan han ikke senere gøre manglen gældende Mangler, der direkte eller indirekte kan henføres til overlast, usædvanlig brug, mangelfuld vedligeholdelse eller betjening, brug af forkerte smøremidler, fundamenter samt almindelig slid, kan ikke gøres gældende af køber, og det uanset om Kompetera A/S har afgivet garanti Kompetera A/S er uden ansvar for mangler, der direkte eller indirekte kan henføres til dele, der ikke er leveret af selskabet Mangler ved det solgte vil efter Kompetera A/S beslutning blive afhjulpet eller det solgte vil blive omleveret. Køber er efter, at afhjælpning eller omlevering har fundet sted ikke berettiget til at gøre misligholdelsesbeføjelser gældende, herunder erstatning Skønner Kompetera A/S, at udbedring ikke hensigtsmæssigt kan foretages hos køber eller det sted, hvor det solgte er installeret, skal køber for Kompetera A/S regning returnere det solgte, eller dele heraf, til et af Kompetera A/S anvist sted Defekte eller mangelfulde dele er Kompetera A/S ejendom, og skal af køber stilles til Kompetera A/S disposition Kompetera A/S er eneberettiget til at afhjælpe mangler. Købers forandring af eller indgreb i det solgte fritager således Kompetera A/S for enhver forpligtelse Køber accepterer, at afhjælpning eller omlevering som følge af manglens beskaffenhed, det solgtes karakter, knowhow etc. kan forsinke købers brug af det solgte uden, at køber i den anledning kan rejse krav af nogen art eller gøre misligholdelsesbeføjelser gældende Kompetera A/S er uden ansvar for det solgtes egnethed til specifikke opgaver Det solgte sælges som beset og køber bekendt uden ansvar for Kompetera A/S, med mindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbuddet eller ordrebekræftelsen En eventuelt af Kompetera A/S ydet garanti er personlig for køber, og kan ikke overdrages til tredjemand.

7 11. ANSVARSBEGRÆNSNING 11.1 Kompetera A/S hæfter ikke for driftstab, driftsforstyrrelser, råvaretab, avancetab eller andre indirekte tab i anledning af forsinkelse eller mangler ved det solgte Følgende omstændigheder medfører ansvarsfrihed for Kompetera A/S, såfremt de forhindrer aftalens opfyldelse eller gør opfyldelsen særlig byrdefuld: Arbejdskonflikt og enhver anden omstændighed som parterne ikke er herrer over, så som brand, krig, mobilisering, eller uforudsete militærindkaldelser af tilsvarende omfang, rekvirering, beslaglæggelse, valutarestriktioner, oprør og uroligheder, lovindgreb eller indgreb fra lokale myndigheder, kassation af større arbejder, mangel på transportmidler, almindelig vareknaphed, restriktioner af drivkraft samt mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører, som skyldes nogle af de i dette punkt nævnte omstændigheder Hindres mangelsfri eller rettidig levering midlertidigt som følge af de under pkt anførte omstændigheder, udskydes leveringstiden med det antal dage hvori omstændighederne består. Kompetera A/S levering indenfor 3 uger efter omstændighedernes ophør, anses dog som rettidig levering Kompetera A/S er uden ansvar berettiget til at annullere en aftale, såfremt en eller flere af de i under pkt nævnte omstændigheder samlet har stået på i 6 måneder. 12. RETURNERING Det solgte tages kun retur efter forudgående skriftlig aftale Foreligger skriftlig aftale om returnering, sker transport til Kompetera A/S eller det af selskabet anviste sted for købers regning og risiko. I det omfang Kompetera A/S påføres forsendelsesomkostninger m.v. er selskabet berettiget til at kræve disse refunderet af køber, og modregne disse i købers eventuelle krav mod Kompetera A/S. 13. PRODUKTANSVAR Kompetera A/S er kun ansvarlig for personskade, hvis det bevises, at skaden skyldes fejl eller forsømmelse begået af Kompetera A/S eller andre, som det har ansvaret for Kompetera A/S er ikke ansvarlig for skade på fast ejendom, løsøre eller personer, som indtræder medens det solgte er i køberens besiddelse. Kompetera A/S er heller ikke ansvarlig for skade på produkter, der er fremstillet af køberen, eller på produkter, hvori disse indgår Kompetera A/S er ikke ansvarlig for driftstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andet indirekte tab Såfremt Kompetera A/S må blive pålagt produktansvar over for tredjemand, er køber forpligtet til at holde Kompetera A/S skadesløs i enhver henseende Hvis tredjemand fremsætter krav mod køber om erstatningsansvar efter nærværende punkt, er køber forpligtet til straks skriftligt at underrette Kompetera A/S herom.

8 13.06 Køber er forpligtet til at lade sig sagsøge/indklage ved den ret eller voldgiftsret, som behandler det erstatningskrav, der er rejst mod Kompetera A/S på grundlag af en skade, som påstås forårsaget af det solgte. 14. TRANSPORT AF RETTIGHEDER OG FORPLIGTELSER Kompetera A/S er med frigørende virkning berettiget til at overdrage samtlige selskabets rettigheder og forpligtelser overfor køber til tredjemand. 15. TILBAGEHOLDSRET Køber er ikke berettiget til under nogen omstændigheder at udøve tilbageholdsret i ejendele tilhørende Kompetera A/S. 16. HEMMELIGHOLDELSE Køber er ikke berettiget til under nogen omstændigheder at videregive eller udnytte oplysninger, som køber i kraft af forhandlinger eller indgået aftale med Kompetera A/S er kommet i besiddelse af. 17. TVISTER Enhver uoverensstemmelse mellem Kompetera A/S og køber skal afgøres efter dansk ret med Retten i Lyngby, som aftalt værneting.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

DANSK NORDENTA A/S SÆDVANLIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

DANSK NORDENTA A/S SÆDVANLIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSK NORDENTA A/S SÆDVANLIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Gyldighed Dansk Nordenta A/S leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salg og leverancer, hvor der henvises til Dental-brancheforeningens

Læs mere

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser J. nr. 12-10198 1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser, version 1, af dato 18.06.2013. 1 Generelt Medmindre andet skriftlig er aftalt, gælder disse almindelige

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder

Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder LYNGHOLM KLOAK-SERVICE LYNGHOLM KLOAK-RENOVERING A/S LYNGHOLM TV INSPEKTION ApS 1. Anvendelsesområde 1.1. Nærværende salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Ballomax. Section 17 Ballomax

Ballomax. Section 17 Ballomax ME EX Section 17 Ballomax www.broen.com 19.3-1 IND 19.3-2 HO EX Ballomax KAPITEL 19 Salgs- og leveringsbetingelser www.broen.com 19.1-1 ME HO Salgs- og leveringsbetingelser IND 1. Anvendelse af salgs-

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

Almindelige leveringsbetingelser

Almindelige leveringsbetingelser Såfremt der ikke er aftalt andet gælder følgende leveringsbetingelser for produkter, der bliver leveret af HAGENS FJEDRE A/S: Almindelige leveringsbetingelser Anvendelse 1.Nedenstående, almindelige leveringsbetingelser

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Anvendelse og gyldighed 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Walltec A/S (herefter benævnt Walltec ), medmindre andet er skriftligt aftalt. 1.2. Salgs- og leveringsbetingelserne

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer ICS A/S, (herefter kaldet ICS) leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser

Læs mere

Side 1. Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S. 1. Anvendelse

Side 1. Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S. 1. Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S 1. Anvendelse Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse for samtlige tilbud, salg og leveringer foretaget af ALPHA-elektronik A/S (AE) til

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB 1. Anvendelse til at foretage modregning i nogen del af det fakturerede tid, eller må det anses for sandsynligt, at forsinkelse vil 1.1 Nedenstående

Læs mere

West Diesel as Engineering. Salgs og leveringsbetingelser

West Diesel as Engineering. Salgs og leveringsbetingelser 1. Generelt West Diesel as Engineering Salgs og leveringsbetingelser Medmindre andet skriftlig er aftalt, gælder nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser (herefter Betingelser) for West

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. FD Sikring A/S (FD Alarmer) cvr. nr. 11 77 76 00 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler

Læs mere

Modelforslag til DADIF (Dansk Diagnostik- og Laboratorieforening) Salgs- og Leveringsbetingelser ved salg af løsøre mellem erhvervsdrivende i Danmark

Modelforslag til DADIF (Dansk Diagnostik- og Laboratorieforening) Salgs- og Leveringsbetingelser ved salg af løsøre mellem erhvervsdrivende i Danmark Modelforslag til DADIF (Dansk Diagnostik- og Laboratorieforening) Salgs- og Leveringsbetingelser ved salg af løsøre mellem erhvervsdrivende i Danmark 1. Gyldighed Salgs- og leveringsbetingelserne gælder

Læs mere

S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR

S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR H T B E N D I X A / S 1. ANVENDELSE 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle aftaler, som indgås mellem HT Bendix A/S og

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. TROLDHEDE INSTALLATIONSFORRETNING A/S CVR. NR. 35 52 64 47 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle

Læs mere

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr. 26 10 37 97, Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS 1 Aftalens grundlag 1.1. Nærværende generelle salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem

Læs mere

THE ARMY-PAINTER ApS. Generelle salgs- og leveringsbetingelser

THE ARMY-PAINTER ApS. Generelle salgs- og leveringsbetingelser THE ARMY-PAINTER ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for enhver leverance fra The Army-Painter ApS, CVR-nr. 30 72 01 21 ( Selskabet

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S 123-116064 MWI/JKJ 21.12.2007 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER f o r Wolturnus A/S Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Leveringsbetingelser...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler indgået mellem

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser 1. ANVENDELSE 1.1 Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved salg fra Nytstaaltag.dk (herefter Sælger ) til kunden (herefter Køber ). Dette gælder også, selvom Køber under købsforhandlingerne

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for CITY MOBIL A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for CITY MOBIL A/S Salgs- og leveringsbetingelser for CITY MOBIL A/S Opdateret 25. maj 2018 1. Generelt: Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salg og leverancer med mindre andet er skriftligt aftalt

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser 1. ANVENDELSE 1.1 Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved salg fra Breinholm Gruppen ApS (herefter Sælger ) til kunden (herefter Køber ). Dette gælder også, selvom Køber under

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser for Saxo Solution af april 2014.

Salgs og leveringsbetingelser for Saxo Solution af april 2014. Salgs og leveringsbetingelser for Saxo Solution af april 2014. 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, med mindre disse betingelser

Læs mere

Medmindre andet er skriftligt aftalt, gælder udelukkende de nævnte salgs- og leveringsbetingelser som vilkår for alle leverancer fra Datec Medico:

Medmindre andet er skriftligt aftalt, gælder udelukkende de nævnte salgs- og leveringsbetingelser som vilkår for alle leverancer fra Datec Medico: Medmindre andet er skriftligt aftalt, gælder udelukkende de nævnte salgs- og leveringsbetingelser som vilkår for alle leverancer fra Datec Medico: ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SALG OG LEVERING AF TJENESTEYDELSER

Læs mere

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax:

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax: SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. 1.2. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for COMM2IG A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for COMM2IG A/S Salgs- og leveringsbetingelser for COMM2IG A/S 1. Gyldighed 1.1. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet skriftligt er aftalt. 1.2. Købers generelle

Læs mere

DanVit A/S Salgs- og leveringsbetingelser, december 2016

DanVit A/S Salgs- og leveringsbetingelser, december 2016 DanVit A/S Salgs- og leveringsbetingelser, december 2016 1 ANVENDELSE OG AFGRÆNSNING 1.1 Nedenstående generelle salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse for alle tilbud, aftaler, ordrer/ordrebekræftelser,

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser Tibnor A/S

Salgs- og leveringsbetingelser Tibnor A/S Side 1 af 5 Salgs- og leveringsbetingelser Tibnor A/S 1. Gyldighed 1.1 Nærværende salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salg og leverancer, med mindre andet er skriftligt aftalt. 1.2 Købers

Læs mere

Salgs & Leveringsbetingeler

Salgs & Leveringsbetingeler Salgs & Leveringsbetingeler 1. Anvendelse og afgrænsning Nedenstående generelle salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse i det omfang, de ikke fraviges ved anden skriftlig aftale. Eventuelle modstående

Læs mere

Bestillingsliste ALTANTILBEHØR

Bestillingsliste ALTANTILBEHØR Bestillingsliste ALTANTILBEHØR Velkommen til MiNALTAN s bestillingsliste Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af altantilbehør i meget høj kvalitet. Produkterne er udvalgte ved en række forskellige

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR NOVOFERM DANMARK APS, CVR VED SALG TIL ERHVERVSDRIVENDE

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR NOVOFERM DANMARK APS, CVR VED SALG TIL ERHVERVSDRIVENDE GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR NOVOFERM DANMARK APS, CVR 26905621 VED SALG TIL ERHVERVSDRIVENDE UDFÆRDIGET: 01.10.2019 1 GYLDIGHED OG ANVENDELSE 1.1 De generelle betingelser, der er beskrevet

Læs mere

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver tilbudsgivning fra Madsen Maskinteknik, ved kundens ordregivning eller ved Madsen

Læs mere

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser udgør aftalen mellem Home Innovations aps og køber.

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser udgør aftalen mellem Home Innovations aps og køber. Nærværende salgs- og leveringsbetingelser udgør aftalen mellem Home Innovations aps og køber. Fokus på det vi er gode til Home Innovations aps har valgt en strategi, hvor vi ønsker at have fokus på det

Læs mere

Præsentation 2011 www.ts-tegl.dk

Præsentation 2011 www.ts-tegl.dk Præsentation 2011 www.ts-tegl.dk 1 Profil / Samarbejdspartner 2 Tilbuds anvisning 3-6 Produkter 7 Forbandter 8 TS-PROFILEN 9 Montagevejledning for TS-PROFILEN 10 Montagevejledning for TS-ENDELUK 11-17

Læs mere

AL AKUSTIK AL AKUSTIK

AL AKUSTIK AL AKUSTIK AL AKUSTIK salgs, leje- og leveringsbetingelser. November 2017 1. Gyldighed 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salg og leverancer fra AL AKUSTIK, med mindre andet skriftligt

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Definitioner... 3 2. Gyldighed... 3 3. Indgåelse... 4 4. Priser og fakturering... 4 5. Betaling... 5 6. Levering og risikoens overgang...

Læs mere

Handelsvilkår. Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S

Handelsvilkår. Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S Handelsvilkår Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S 1. Gyldighed 1.1. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet skriftligt er aftalt. 1.2. Købers

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S BEKIDAN MASKINFABRIK A/S ERHVERVSVANGEN 18 DK-5792 ÅRSLEV TLF. +45 6599 1635 CVR-nr. DK 10511038 e-mail: bekidan@bekidan.dk www.bekidan.dk Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik

Læs mere

1.3 Ved eventuel uoverensstemmelse med købers generelle handelsvilkår går PANDA PRINT s almindelige salgs- og leveringsbetingelser forud.

1.3 Ved eventuel uoverensstemmelse med købers generelle handelsvilkår går PANDA PRINT s almindelige salgs- og leveringsbetingelser forud. Panda Print ApS 1. Indledning: 1.1 PANDA PRINT s almindelige salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet er aftalt skriftligt mellem kunden og PANDA

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR HERO GEARS A/S HERO GTSD 2016 (General Terms of Sale and Delivery ver. 2016)

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR HERO GEARS A/S HERO GTSD 2016 (General Terms of Sale and Delivery ver. 2016) ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR HERO GEARS A/S HERO GTSD 2016 (General Terms of Sale and Delivery ver. 2016) 1 Aftalegrundlaget Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem Vestergaards Bogtrykkeri A/S og kunden i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem

Læs mere

ALMINDELIGE LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE LEVERINGSBETINGELSER NL92 for leverancer af maskiner og andet mekanisk, elektrisk og elektronisk udstyr mellem Danmark, Finland, Norge og Sverige samt inden for disse lande. Udgivet 1992 af

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR IC ELECTRONIC A/S (IC)

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR IC ELECTRONIC A/S (IC) ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR IC ELECTRONIC A/S (IC) 1. Anvendelse 1.1 Disse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle produkter ( Produkterne ), der

Læs mere

Handels- og forretningsbetingelser

Handels- og forretningsbetingelser Handels- og forretningsbetingelser for køb hos master care A/S Sofienlystvej 3 DK - 8340 Malling CVR-nr. 36941022 gældende fra den 15. oktober 2016 1. Generelt 1.1. De almindelige handels- og forretningsbetingelser

Læs mere

Pkt. 1. 1. Tilbud er bindende for leverandøren i 14 dage fra tilbudets dato at regne medmindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbudet.

Pkt. 1. 1. Tilbud er bindende for leverandøren i 14 dage fra tilbudets dato at regne medmindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbudet. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser pr. 1/9-03 finder anvendelse mellem bestilleren og leverandøren i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem parterne. Betingelserne er

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Generelt Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder nærværende almindelige salgs- og leveringsbetingelser (herefter Betingelser) for Responsfabrikken A/S, Vestergade

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser samt almindelige forretningsbetingelser for rekvireret arbejde ("Forretningsbetingelser")

Salgs- og leveringsbetingelser samt almindelige forretningsbetingelser for rekvireret arbejde (Forretningsbetingelser) Salgs- og leveringsbetingelser samt almindelige forretningsbetingelser for rekvireret arbejde ("Forretningsbetingelser") for MSCi ApS, CVR-nr. 33 58 05 76 (herefter MSCi ) Februar 2015. Tore Vulpius Adm.

Læs mere

Glashærderiet A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

Glashærderiet A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Glashærderiet A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. 1. Anvendelse Glashærderiet a/s salgs- og leveringsbetingelser er bindende indgået mellem parterne og tilsidesætter dermed alle aftaler og

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for DAN VALS A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for DAN VALS A/S 1. Anvendelse 1.1. Alle tilbud, ordrer og leverancer fra DAN VALS A/S sker i henhold til disse salgs- og leveringsbetingelser, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. 2. Aftalegrundlag 2.1.

Læs mere

Salgs-, leverings- og returbetingelser

Salgs-, leverings- og returbetingelser 1 Salgs-, leverings- og returbetingelser 2 Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer Fisker Skanderborg A/S (Sælger) alle leverancer på følgende vilkår uanset

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Leveringsbetingelser... 4 6. Betalingsbetingelser... 5 7. Ansvar for

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

Køl og frys til erhverv...

Køl og frys til erhverv... Køl og frys til erhverv... Tryghed i købet: Køb og bliv serviceret lokalt PRISKATALOG GYLDIGT FRA SEPTEMBER 2015 Pizzeria GN 1/4-1/3 EGENSKABER Udvendig/indvendig i AISI 304 stål Isolationstykkelse 30

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Anvendelse... 2 2 Tilbud... 2 3 Ordrer.... 2 4 Levering og leveringstid... 2 5 Særligt vedrørende rådgiveransvar... 2 6 Ansvarsbegrænsning... 2 7 Mangler...

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser 4PLUS4 Farvergade 27 D, 2. sal 1463 København K Telefon: 3373 1930 mail@4plus4.dk www.4plus4.dk Salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem bestilleren

Læs mere

TRÆKON Salgs- og leveringsbetingelser vedtaget af Dansk Træforening.

TRÆKON Salgs- og leveringsbetingelser vedtaget af Dansk Træforening. TRÆKON Salgs- og leveringsbetingelser vedtaget af Dansk Træforening. Version 2002 Fjernet tekst markeret med RØD Version 2017 Tilføjet tekst markeret med GRØN Nummerrækkefølgen ændres i flere tilfælde.

Læs mere

HANDELSBETINGELSER 2016

HANDELSBETINGELSER 2016 HANDELSBETINGELSER 2016 AnnebergDesign v/ Jacob Anneberg Vestermarken 6 6670 Holsted CVR: 36355417 kontakt@annebergdesign.dk (+45) 2616 8839 Formål og omfang Disse betingelser fastlægger de nærmere vilkår

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading

Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading 1. Anvendelsesområde 1.1. Nedenstående betingelser finder anvendelse ved salg og levering af Danfo Trading s produkter i det omfang, de ikke fraviges ved

Læs mere

2. juli 2019 GENERELLE BETINGELSER FOR OVERFLADEBEHANDLING. Gardit A/S

2. juli 2019 GENERELLE BETINGELSER FOR OVERFLADEBEHANDLING. Gardit A/S 2. juli 2019 GENERELLE BETINGELSER FOR OVERFLADEBEHANDLING Gardit A/S 1 GENERELT 1.1 Nærværende betingelser og Gardit A/S (herefter benævnt Sælger) tilbud er gældende for alle aftaler om overfladebehandling,

Læs mere

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4 Side 1 af 4 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER I.: Gældende for lagersalg (lagerførte varer) Side 1 og 2. II.: Gældende for skaffe- og forskrivningssalg (ikke lagerførte varer) Side 3 og 4. I Salgs-

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR COMM2IG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR COMM2IG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR COMM2IG 1. Gyldighed 1.1 Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet skriftligt er aftalt. 1.2 Købers generelle indkøbsbetingelser,

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser

Salgs og leveringsbetingelser Salgs og leveringsbetingelser Indledning Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse i det omfang, de ikke er fraveget ved skriftlig aftale mellem parterne og finder anvendelse

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser for Oilpower Hydraulics A/S (herefter kaldet sælger)

Salgs- og Leveringsbetingelser for Oilpower Hydraulics A/S (herefter kaldet sælger) Salgs- og Leveringsbetingelser for Oilpower Hydraulics A/S (herefter kaldet sælger) 1. Indledende bestemmelser 1.1. Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse i det omfang,

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Med mindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer Haunagolf ApS alle leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser i den

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Added Value Communication

Salgs- og leveringsbetingelser for Added Value Communication Salgs- og leveringsbetingelser for Added Value Communication 1. Generelt Følgende vilkår gælder for alle produkter og ydelser leveret af Added Value Communication. Vilkårene finder anvendelse medmindre

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR NOVOFERM DANMARK APS, CVR VED SALG TIL FORBRUGERE

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR NOVOFERM DANMARK APS, CVR VED SALG TIL FORBRUGERE GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR NOVOFERM DANMARK APS, CVR 26905621 VED SALG TIL FORBRUGERE UDFÆRDIGET: 01.10.2019 1 GYLDIGHED OG ANVENDELSE 1.1 De generelle betingelser, der er beskrevet nedenfor,

Læs mere

V. Brøndum A/S' almindelige salgs- & leveringsbetingelser

V. Brøndum A/S' almindelige salgs- & leveringsbetingelser V. Brøndum A/S' almindelige salgs- & leveringsbetingelser Anvendelse Disse salgs- og leveringsbetingelser ("Betingelserne") finder anvendelse, når V. Brøndum A/S afgiver tilbud over for en kunde, opfordrer

Læs mere

Finland, Norge og Sverige samt inden for disse lande. skal eventuelle fravigelser ske ved skriftlig aftale mellem parterne.

Finland, Norge og Sverige samt inden for disse lande. skal eventuelle fravigelser ske ved skriftlig aftale mellem parterne. ALMINDELIGE LEVERINGSBETINGELSER (NL92) LEVERINGSBETINGELSER for leverancer af maskiner og andet mekanisk, elektrisk og elektronisk udstyr mellem Danmark, Finland, Norge og Sverige samt inden for disse

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Med mindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer Akkumulator- og Batteriteknik ApS (i det følgende kaldt Setronic) alle leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

Almindelige handels- og leveringsbetingelser for DB-it ApS ApS.

Almindelige handels- og leveringsbetingelser for DB-it ApS ApS. Almindelige handels- og leveringsbetingelser for DB-it ApS ApS. 1. Almindelige vilkår. Medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne, er nedenstående vilkår gældende for enhver arbejdsopgave udført

Læs mere

Serviceaftale. Gælder i perioden. ITS-teknik Københavnsvej 265 4000 Roskilde. (i det følgende kaldet ITS) indgår herved kontrakt med:

Serviceaftale. Gælder i perioden. ITS-teknik Københavnsvej 265 4000 Roskilde. (i det følgende kaldet ITS) indgår herved kontrakt med: Serviceaftale Gælder i perioden ITS-teknik Københavnsvej 265 4000 Roskilde (i det følgende kaldet ITS) indgår herved kontrakt med: Ringsted kommune (i det følgende kaldet Kunden), Side 1 af 8 1. IKRAFTTRÆDEN

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

Handels- og leveringsbetingelser Bango ProDoor. 1 Generel

Handels- og leveringsbetingelser Bango ProDoor. 1 Generel Handels- og leveringsbetingelser Bango ProDoor 1 Generel 1) Handels- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, ordrer, ordrebekræftelser og leverancer, med mindre anden skriftlig aftale er indgået

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Almindelige betingelser 1.1 Disse almindelige betingelser for salg og levering ( Betingelserne ) finder anvendelse ved salg og levering af produkter og reservedele ( Produkter

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Almindelige indkøbsbetingelser

Almindelige indkøbsbetingelser Almindelige indkøbsbetingelser 1. Generelle bestemmelser Disse almindelige indkøbsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle indkøbsordrer afgivet af AH Industries A/S ( AH ), CVR-nr. 33 85 93 41, til

Læs mere

STANDARDFORBEHOLD HP ANLÆG OG SØN

STANDARDFORBEHOLD HP ANLÆG OG SØN STANDARDFORBEHOLD HP ANLÆG OG SØN For alle aftaler, hvor HP Anlæg og Søn (HAS) udfører bygge- og anlægsarbejder og/eller leverer ydelser til bygge- og anlægsarbejder, gælder Almindelige betingelser for

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser B2B

Salgs- og leveringsbetingelser B2B 1. ANVENDELSE 1.1 Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved salg fra Ladefoged IT ApS (herefter Sælger ) til kunden (herefter Køber ). Dette gælder også, selvom Køber under købsforhandlingerne

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Betingelserne gælder for alle aftaler om Virksomheden

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade 5 8000 Aarhus C Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Kunsulentydelser...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Såfremt der ikke er aftalt andet mellem Sælgeren og Køberen er de følgende vilkår under p. 1 - p. 12 gældende: 1. Tilbud, Priser m.v. 1.1 Køberens ordre er først bindende

Læs mere

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og Salgs og leveringsbetingelser 1. Anvendelse uden for Danmark og Færøerne. Kunden skal skadesløsholde Virksomheden, i det omfang 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

NOVENCO BUILDING & INDUSTRY A/S Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser

NOVENCO BUILDING & INDUSTRY A/S Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser NOVENCO BUILDING & INDUSTRY A/S Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser (herefter benævnt Betingelserne ) finder anvendelse for

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra 1. juli 2011 M.E.D. Skilteteknik ApS Virkelyst 3 DK 4420 Regstrup Tlf. +45 5917 1775 info@skilteteknik.dk www.skilteteknik.dk CVR-nr. 33771649 Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder

Læs mere

WebmindIT - Salgs- og leveringsbetingelser

WebmindIT - Salgs- og leveringsbetingelser WebmindIT - Salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende pr. 1/1-2017 og finder anvendelse mellem kunden og leverandøren (WebmindIT) i det omfang, de ikke fraviges

Læs mere

Enhver leverance sker i henhold til nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale.

Enhver leverance sker i henhold til nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale. Varme & Energi ApS Salgs- og leveringsbetingelser - maj 2018. 1. ANVENDELSE OG GYLDIGHED Enhver leverance sker i henhold til nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

Brødrene Dahls salgs- og leveringsbetingelser

Brødrene Dahls salgs- og leveringsbetingelser Brødrene Dahls salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde 1.1. Nærværende salgs- og leveringsbetingelser gælder mellem Brødrene Dahl (sælger) og en given køber i forhold til alle tilbud, ordrer

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 2019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt gælder disse salgs og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med Varme & Energi ApS, CVR.nr.

Læs mere

Bunker43 s Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser

Bunker43 s Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser Bunker43 s Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser Gældende fra 1. november 2013 Nedennævnte salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, såfremt andet ikke er skriftligt aftalt, i samhandlen mellem

Læs mere

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leverings-betingelser, herefter betingelserne,

Læs mere

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder 1. Aftalegrundlag 1.1 I almindelighed gælder nedenstående betingelser for alle ODSIFs tilbud, salg, leveringer og ydelser, også i tilfælde,

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse salgs- og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med. CVR.nr.9838186, 3100 Hornbæk

Læs mere