Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013."

Transkript

1 Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november Antal tilbagemeldinger: 179 af 183 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige mødested? Ikke besvaret: - 1 : - Sygehuset var ikke. Kun Auditoriet. - Men der måtte gerne være et skilt med ambulatorium tæt ved Informationen. - Parkeringspladsproblemer. - Informere om parkeringsplads på forhånd. - Spurgte i Informationen som det første. - Problemer med at finde sygehuset. - Sygehuset var let at finde, men Auditoriet var svært at finde. Et kort ville gøre godt. - Et skilt på P-pladsen udenfor Auditoriet ville være fint vi kunne ikke finde det. - Der var mange flotte skilte. - Jeg blev dog også vist rundt i går af en veninde fra Hjørring. Hvis det ikke var tilfældet, havde jeg set mig nødsaget til at spørge om vej i Informationen. - Men det kunne være virkeligt rart med et kort inden man kommer. - Eventuelt send et kort på forhånd, så man ved, hvor parkeringspladsen er. - De ansatte ved sygehusledelsen var utroligt behjælpelige med at finde vej. - Dejligt med skilte, der viste vej. - Det var svært at nå, når man er med tog. - Fik et lift med en ven. - Ikke besvaret Men der kunne måske godt have stået Aalborg Universitet den vej i stedet for Auditoriet. - Men fulgte også bare med efter nogle. - Man kunne godt lave en lille beskrivelse. - Det var godt, at der var et skilt, som henviste til Auditorium. - Men skiltet om Auditoriet kunne være mere synligt. - Spurgte ved Informationen. - Informationen var gode til at lede én på vej. 2: Oplevede du, at du som studerende var ventet på Sygehus Vendsyssel? Ikke besvaret: Talte ikke rigtigt med nogle. - Ikke besvaret Der er 50/50, der var et skilt, og det gav mig følelsen af, at vi var ventede. - Rigtig god velkomst. - Alt virkede super godt forberedt! - Ingen information om, hvor man skulle gå hen (var nødvendigt at stå i kø og spørge i Informationen) - Det var rart, at der var opsat skiltning, så man bedre kunne finde frem til Auditoriet. - Dejlig velkomst. - Lækkert med kaffe.

2 - Følte sig vigtig og ventet, selv om man kun er studerende. - Det var fra skilte i Forhallen til mad og drikke. - Fint arrangement forventningerne blev opfyldt. - Conni var virkelig god til at byde os velkommen inden det hele startede! 3: Var introduktionen af en passende længde? Ikke besvaret: Den var meget lærerig. - Det der blev fortalt, var meget relevant, men meget af det, havde vi hørt om til andre forelæsninger. - Lidt kortere. - Dog infektionshygiejne lidt lang. - Måske lidt for langt. - Ikke besvaret Måske lidt for lang. - Ikke besvaret For mange gentagelser. - Lidt for mange gentagelser evt. rundvisning på sygehuset i små hold. - Rigtig god variation i oplæggende + rundvisning. - Gentagelser. - Godt med pauser imellem til at strække ben. - MedIS/medicin kunne med fordel opdeles ved studenteroplæg. - Det var en passende mængde information til tiden, der var. - Super fedt med besøget/oplægget af Sille og Div. - Det var lang tid at sidde ned, men meget spændende. - Lidt for lang især fordi de studerende fra 7. semester, der kom efter sagde meget det samme. - Kunne gøres kortere. - For lang. Vi har allerede haft meget om patientmøde og fremgang. - Lidt for lang. - For lang. 4: Har du fået de informationer, som du har behov for relateret til de kliniske forløb? Ikke besvaret: Informationerne har fået mig til at ville forberede mig yderligere. - Det med at få at vide, at man skal udvikle sin kommunikation og objektive undersøgelser og ikke koncentration på diagnoser. - God forberedende info. - Men jeg ville gerne have haft en kort rundvisning. - Det var rart at presset blev lettet lidt, så der ikke er så stor præstationsangst. - Pirathivs oplæg var lidt reklame for MedIS-studiet og ikke så konkret. - Studenteroplæg koordineres med Connis. Lidt for mange gentagelser. Divs oplæg måtte gerne være konkret med hensyn til, hvad han havde brugt det til. - I forhold til oplæggene for henholdsvis MedIS og medicin, kunne I have valgt at opdele os, men jeg synes egentligt, at de to oplæg supplerede introduktionen meget godt. - Er mere beroliget.

3 - Evt. en rundvisning kunne være godt. - Gode forelæsninger. - Mangler dog lidt mere praktisk info. Hvordan ser stuen ud? f.eks. - Kunne godt bruge lidt mere om objektive undersøgelser. - Kunne dog godt eventuelt have brugt en rundvisning. 5: Har du gjort dig overvejelser før introduktionsdagen? Ikke besvaret:: - 0 : - Havde nok forestillet mig, at der ville være noget mere praktisk i forhold til hygiejne, men jeg synes, at det blev forklaret på en relevant og spændende måde. - I forhold til at forberede mig fagligt. - Læst de angivne sider og set på dagsordenen (indblik i hvad vi skal) - Bare tanker vedrørende det, man har læst. - Hvad læringsudbytte var. - Jeg var spændt på at høre, hvor meget vi må få lov til på opholdene, og hvor ofte vi skal på ophold. - Vi var i tvivl om, hvad vi skulle have med på dagen. - Jeg synes at de indledende informationer var lidt sparsomme. - Jeg føler mig mere afklaret. - Læse forberedelse - Læst de dokumenter, der var mulige at åbne fra kompendiet(klinisk). - Ikke store overvejelser. - Læste de forberedende info omkring det forskellige. Det var til gavn. - - Bat forløb, mødesteder, kontaktperson. - Var spændt på at få mere at vide om hvordan kliniske ophold foregår og hvad studerende på MedIS kan bruge det til. - Jeg var spændt på at få mere information om, hvordan klinisk ophold forløb rent administrativt, så som hvor vi skal møde hvor vi bliver hentet osv. - Man har selvfølgeligt været spændt. Mangler hygiejne omkring kittel. 6: Har du fået det fornødne materiale udleveret? Ikke besvaret: Mangler et mere detaljeret kort. - Kunne være fint at få slides udleveret. - Vil gerne have PowerPoints, så man kan slå op, hvis der er noget man vil huske. - Kunne være fint, at have fået kortet over sygehuset, før man kom. - Navneskilt og tavshedspligt er ikke underskrevet mangler desuden journalkoncept. - Oversigt over parkering. - Til dels Kunne godt bruge et dokument over, hvad tøj og andet, vi skulle have på her, her tænker jeg også på, hvor rene skoene skal være. - PowerPoints må gerne komme med på Moodle, både de studerendes + intro + Tinas. - PowerPoints skal på Moodle. - - Men kortet kunne man godt have fået før. - Kort inden ville være godt, - hvor Auditoriet er peget ud.

4 - Der er et par papirer, vi mangler endnu, men de kommer nok. Info mappen er virkelig god! - Rigtigt godt med kort over Hjørring afdelingen. - Men det kunne være rigtigt rart at få udleveret slides og lignende. - Ville gerne have en liste over de ting, der skal medbringes under kliniks ophold. - Hvis det står et sted de ting, der skal huskes til første kliniske ophold f.eks. hængelås osv. - Navneskilt mangler. - Nogle materiale links kunne ikke åbnes. - Navneskilt mangler og halvdelen af materialet kunne ikke åbnes. - Mangler navneskilt fra AAU. - Mangler at vide, hvilken afdeling klinisk ophold foregår på. - Dog ikke navneskilt. - Mangler dog nogle ting til opholdene, som f.eks. navneskilt. - Tror jeg, skal selvfølgeligt lige kigge på det. - Ikke besvaret Det ved jeg ikke helt. - Vi mangler at få udleveret navneskilt. - Mangler dog kittelhygiejne. 7: Føler du dig efter introduktionsdagen klar til at komme i klinikophold ved Sygehus Vendsyssel? Ikke besvaret: - 3 : - Så godt som man nu kan. - Dog er der et par ting, som skal forklares igen og igen. - Dette er dog mere på grund af nervøsitet. - Jeg er blevet mere optimistisk i forhold til relevans til mit studie ( MedIS) - Men det har mest at gøre med kliniske øvelser, som gør at jeg ikke føler, at jeg har nok erfaring inden mødet med patienten. - Jeg glæder mig. - Men stadig svært at forberede sig til møde med patienterne. - Bliver nok ikke 100% klar men fint klædt på, JA!. - En god introduktion. - Jeg føler mig i hvert fald mere klar end før. - Af sygehusets del, men jeg selv skal nok sikre mig lidt mere med at læse op i Subjektiv & Objektiv igen. - Jeg kunne godt bruge en rundvisning. Jeg ville føle mig bedre tilpas. - jeg er blevet mere rolig efter introduktionsdagen, og føler mig klar. 8: Har du forslag til ændringer af introduktionsdagen? Ikke besvaret: - 0 : - Gør opmærksom på at sygehuset giver mad, hvilket var super. - Det ville være rart at få et kort med info om parkering sammen med programmet. - Dele informationen for MedIS og medicin op, så man ikke forbruger en halv time på at høre, hvorfor klinikophold er relevante for det andet studium. - Synes at mange af tingene blev gentaget.

5 - I stedet for at lade 200 mennesker tage til Hjørring for udelukkende at høre foredrag, så kan en håndfuld mennesker tage til Aalborg. - Eventuelt små rundvisninger i hold a 4-5 stk. på sygehusene. - De studerendes oplæg kunne godt være opdelt i henholdsvis MedIS og medicin. - Fortæl at der er gratis mad og vand helst dagen før. - Medicin og MedIS oplæggene kunne godt være opdelt. - God tidsplan. Ikke for mange, henholdsvis for få informationer. - Tusind tak for frokost! - Da man ikke skal rundt på sygehuset, synes jeg lige så godt, det kunne foregå på universitetet. - Det var fint. - Afhold introdag på AAU i Aalborg. - Mindre hold mere praktisk. - Kan godt gøres kortere. - Fælles bustransport fra AAU til Hjørring? - - Fælles transport. Knap så megen forberedelse, for det blev meget gentagelser på dagen. Mere specifikke oplæg fra de studerende blev meget bare snak. - Brug nogen tid på rundvisning. Alt informationen kunne vi i princippet have fået i Aalborg. Udnyt at man er på sygehuset. Evt. fællestransport herop. - Kunne med fordel afholdes i Aalborg. - Hold mødet i Aalborg det kunne være dejligt. - Ryk det ud på universitetet i stedet. Det kunne ligeså godt foregå derude, da vi ikke har fået rundvisning eller lignende. - Slut af med en rundvisning i grupper. Vi skal ikke kunne finde rundt selv endnu, men det vil gøre mig bedre tilpas på sygehuset. - Vis eventuelt en video af en anamneseoptagelse ved en studerende for at se hvordan det fungerer. - Synes at vi mangler at få noget mere omkring, hvordan patienten vil behandles fortælles af en patient. 9: Andet? - Rigtigt godt foredrag om hygiejne. - Rigtigt godt foredrag af Tinna Urth. - Flere eksempler ved præsentationerne. Her kunne det for eksempel være billeder af de forskellige rum, samt af hvordan man forbereder sig inden, og hvad man finder der. Rigtig flot gennemgang af kliniske ophold ved Sille Jensen (anekdoter). - Tak for i dag. - Det er ikke nødvendigt med mappe og farveprint sort/hvid er OK. - Det var super godt. - Det var godt med Div og Silles introduktion. - Vi glæder os! - Jeg synes, at det har været rart at komme i dag. Det var lidt for meget gentagelser i forskellige forelæsninger. Div sagde meget, som Conni allerede havde sagt. - Hvis det ikke er muligt at få en rundvisning i små hold på sygehuset, kunne denne introduktionsdag være afholdt på AAU i stedet for, da det er en lang og dyr tur til Hjørring for at få foredrag i 4-5 timer. - Godt hygiejneforedrag. - Jeg var positivt overrasket over de 14 dages klinikophold, vi kan komme på på 4. semester. - Kunne være dejligt, hvis det var tydeliggjort, at man kun skulle læse og ikke bringe nogen ting med til introduktionsdagen. - Information om parkering. - Lækkert med mad. - God velkomst! Fantastisk med mad og the. Føler mig meget velkommen og glæder mig til ophold. - Lækkert med frokost og the. - God dag. Søde, rare og venlige oplægsholdere. Godt med nuværende studerendes erfaringer. - Hygiejne Tinna var vildt nice.

6 - Rigtigt godt med oplæg fra ældre studerende. - Gode forelæsninger, spændende og belærende. - God introduktion til at komme ud og se sygehuset forberedt på kliniske ophold. - Dejligt med god sandwich til frokost. - Gennemgang af hvordan vi skal vaske hænder og hvordan vi skal spritte hænder helt korrekt. Evt.foretage håndvask. - Jeg synes, at det var lærerigt og godt passende længde. - Gode oplæg. Især dem fra ældre studerende var givende. Dertil var det godt, der var en både medicin og MedIS. Også lækkert med kaffe og mad. - En eventuel rundvisning kunne være godt. - Gode og relevante oplæg!!!! Rigtigt godt med infektionssygeplejerske!!! - Tak for mad. - Kunne godt være holdt i Aalborg, da der ikke var noget praktisk. - Ville godt kunne være afholdt i Aalborg. Da der ikke var noget decideret praktisk. - Tak for god frokost. - Dejligt med mad, the og kaffe. - Da der ikke var så meget praktisk, kunne det sagtens holdes i Aalborg. - Mere fokus på forskel mellem MedIS/medicin. Udnyt at vi er i Hjørring, for i dag kunne vi lige så godt være blevet i Aalborg. - Forstå ikke hvorfor ikke kunne være på universitetet. Supper arrangement. - Indlægget om MedIS og medicin var rigtigt godt. - Tak for mad! - Meget tilfredsstillende. - Måske hvis vi fik lov til at se de forskellige steder, vi skal være. Brug for en patients synspunkt på de studerende. - Tak for mad! -, jeg har følt mig meget velkommen og velinformeret. - Jeg er rigtig positiv overrasket over, hvordan I præsterede at gøre død powerpoint overleverbart.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering. Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb

Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering. Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb 236 besvarelser af 247 mulige svarende til 96% 1: Havde du problemer med at

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014. Antal tilbagemeldinger: 179 af 179 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester 16.03 21.03 2017 Antal tilbagemeldinger: ud af 101 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den 29.02.2012. Antal tilbagemeldinger: 37 ud af 40 mulige. 1: Har du på sygehuset fået den fornødne

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 10.12. 2013 til 13.12. 2013. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 183 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den 25. 26.02.2015 Antal tilbagemeldinger: 131 ud af 138 mulige. 1: Har du fået den fornødne

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester 15.09.17 til 21.09.17 Antal tilbagemeldinger: 150 ud af 165 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 172 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester,

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, 18.10-1.11-2011 Antal tilbagemeldinger: 89 af 93 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige mødested? 24

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 26.11. 2013 til 29.11. 2013. Antal tilbagemeldinger: 177 ud af 185 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 05.12.16 til 08.12. 2016 Antal tilbagemeldinger: 216 ud af 226 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 16.02 03.03.2017 Antal tilbagemeldinger: 194 ud af 199 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 01.12.17 til 07.12. 2017 Antal tilbagemeldinger: 206 ud af 220 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 22. og den 23.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 22. og den 23. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 22. og den 23. november 2016 Antal tilbagemeldinger: 216 af 226 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev.

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev. Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 06.11.12 til 22.11.12 i Brønderslev. Antal tilbagemeldinger: 100 ud af 108 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 01.12. 2014 til 04.12. 2014 Antal tilbagemeldinger: 171 ud af 178 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Antal tilbagemeldinger: 140 ud af 161 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 27.09.16 til 30.09.16 i Hjørring. Underviser Dea Krogh Antal tilbagemeldinger: 83 ud af 98 mulige 1: Oplevede

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 05.12. 2014 til 12.12. 2014. Antal tilbagemeldinger: 171 ud af 178 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 04.04 10.04.2018 Antal tilbagemeldinger: 184 ud af 204 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken var

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 19.02-04.03 2016 Antal tilbagemeldinger: 182 ud af 201 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester

Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester Antal tilbagemeldinger: 136 tilbagemeldinger af 148 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012. Antal tilbagemeldinger: 152 ud af 169 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015 Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015 Antal tilbagemeldinger: 155 ud af 167 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 30.03.2016 til 04.04.2016 Antal tilbagemeldinger: 178 ud af 200 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 70 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 54% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 30.11.15 til 03.12. 2015 Antal tilbagemeldinger: 208 ud af 215 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 04.12. 2015 til 11.12. 2015 Antal tilbagemeldinger: 198 ud af 215 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Semestergruppemøde - MedIS1

Semestergruppemøde - MedIS1 Semestergruppemøde - MedIS1 Dato: 26. november 2012 Semesterkoordinator: Mette Dencker Johansen Referent: Louise Klit Deltagere: Mette Dencker, Johannes Struijk, Helene Nørgaard, Louise Klit, studerende

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg skulle oplyse mit cpr-nr

Læs mere

EVALUERING AF BOSÆTNINGSARRANGEMENTER

EVALUERING AF BOSÆTNINGSARRANGEMENTER EVALUERING AF BOSÆTNINGSARRANGEMENTER I forbindelse med modtagelse af Miljøstyrelsen har de fynske kommuner arrangeret en række bosætningsevents, som havde til formål at åbne op for potentialet i at flytte

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt:

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Inden besøget i Østerhåb har

Læs mere

Vejledning til afholdelse af kursus i makkerlæsning

Vejledning til afholdelse af kursus i makkerlæsning Vejledning til afholdelse af kursus i makkerlæsning Dette er en vejledning til, hvordan du skal afholde kursus i makkerlæsning for unge, som skal agerer makkerlæsere for børn i 1. eller 2. klasse i forbindelse

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2015 Indhold Indledning... 2 Modulevaluering udleveret på modulets sidste kursusgang... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Samlet status... 3

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 77 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 86% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 88 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 67% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2019 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

Kiropraktorer - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem

Kiropraktorer - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Kiropraktorer - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Denne rapport indeholder alle evalueringer fra kiropraktorklinikker i 2018 og frem til nu, som er indkommet via det elektroniske spørgeskema,

Læs mere

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor.

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer (rusvejledere) og KABS (Koordinator Af Bachelor Studiestarten),

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Bekræfte fødselsdag 16. Hvis

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Evaluering, Kerneopgaver, samskabelse og koblingskompetence, E : Distributionsmail sendt til 16 respondenter Besvarelsesprocent: 100%

Evaluering, Kerneopgaver, samskabelse og koblingskompetence, E : Distributionsmail sendt til 16 respondenter Besvarelsesprocent: 100% Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2018 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 42 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 32% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Kirurgisk afdeling, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa 1. Sep 2012-31. Aug 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 ALLE BESØGENDE TOTAL : 8.406 4% 3% 13% 38% Økonomi, revision, business & marketing Jura, Politik & Samfund 30% 21% Studerende på 1.

Læs mere

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 TE/30.11.15 Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 Hotel Park Middelfart Viaduktvej 28 5500 Middelfart 2. november 2015 Velkomst og opfølgning på mødet i juni Tina og Kristian bød

Læs mere

Semestergruppemøde 5. Semester MedIS og Medicin, Mandag d. 17/11-14, kl

Semestergruppemøde 5. Semester MedIS og Medicin, Mandag d. 17/11-14, kl Semestergruppemøde 5. Semester MedIS og Medicin, Mandag d. 17/11-14, kl. 10.00-11.00 Tilstede: Dejan Ristic, Conni Biehl (Sygehus Vendsyssel), Mette Lauritzen (Sygehus Vendsyssel), Søren Hagstrøm (Sygehus

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab Patienttilfredshedsundersøgelse august 2018 1. Hvem udfylder skemaet - sæt kryds Patient Pårørende Begge i fællesskab 323 13 14 2. Er du (sæt kryds) Mand Kvinde 130 221 3. Hvor gammel er du - sæt kryds

Læs mere

Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar.

Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar. Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar. 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Mit første besøg i afdelingen var godt, jeg fandt

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2017 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 45% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg sagde selv mit navn, da jeg kom...

Læs mere

Evaluering 5. sem. Psykologi - efterår 2013

Evaluering 5. sem. Psykologi - efterår 2013 Evaluering 5. sem. Psykologi - efterår 2013 Ved semestrets start blev der fra studiets side informeret klart om målene for modulet Efter min vurdering forstod jeg disse mål 1 Arbejdsindsats i studieaktiviteterne

Læs mere

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål?

Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål? Evaluering af modulet som helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af modulet i forhold til fagets formål? Da det er ledelse i det offentlige, der er i fokus, vil det forbedre udbyttet, hvis der

Læs mere

løbende fremme og udvikle kvaliteten, patientsikkerheden og det faglige niveau

løbende fremme og udvikle kvaliteten, patientsikkerheden og det faglige niveau Patienttilfredshedsundersøgelse på Hejmdal Privathospital 2017 Nærværende patientundersøgelse er fra året 2017, hvor patienter og pårørende er blevet tilbudt at deltage via vores hjemmeside samt med spørgeskemaer

Læs mere

Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ DIGITAL

Læs mere

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Psykiatrisk afdeling, Middelfart Sygehus, Middelfart 1. Sep 2012-31. Aug 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Evaluering 5. sem. Psykologi - efterår 2014

Evaluering 5. sem. Psykologi - efterår 2014 Evaluering 5. sem. Psykologi - efterår 2014 Ved semestrets start blev der fra studiets side informeret klart om målene for modulet Efter min vurdering forstod jeg disse mål Arbejdsindsats i studieaktiviteterne

Læs mere

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Gastroenterologisk afdeling, Odense Universitetshospital, Odense 1. Sep 2012-31. Aug 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? 5 måneders

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Regionshospitalet Randers Kvalitetsafdelingen Kvalitetskonsulent: Stefanie Andersen April 2015. Skyggeforløb af patienter med ondt i maven

Regionshospitalet Randers Kvalitetsafdelingen Kvalitetskonsulent: Stefanie Andersen April 2015. Skyggeforløb af patienter med ondt i maven Skyggeforløb af patienter med ondt i maven 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Hvad er skyggemetoden?... 3 Fremgangsmåde... 3 Resultater... 4 Den faktiske ventetid... 4 Oplevelsen

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia Intern evalueringsopsamling Opsamling - EKSAMEN X = hold 1, hold 2, hold. Alle hold samlet 1. Formen: I hvilken har du oplevet, at eksamensformen har svaret til undervisningen på studieforløbet? I høj

Læs mere

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET 2014 Køn Jeg oplevede, at der var sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.) Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 74 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 57% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Der er mange eksempler på at en elev efter endt uddannelse vender tilbage til virksomheden.

Der er mange eksempler på at en elev efter endt uddannelse vender tilbage til virksomheden. Guide til skolebesøg Denne guide er til dig, der får en skoleklasse på besøg, som er opdelt i før, under og efter besøget. Bagerst i guiden finder du en praktisk tjekliste til forberedelse og aftaler med

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTART PÅ LEISURE

PROGRAM FOR STUDIESTART PÅ LEISURE PROGRAM FOR STUDIESTART PÅ LEISURE ÆNDRINGER KAN FOREKOMME. VI OPDATERER JER LØBENDE PÅ ITSLEARNING OG FACEBOOK MANDAG D. 2. SEPTEMBER 09.00 09.30 Indskrivning Auditorium 09.30 10.50 Velkommen til Leisure

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 71 Svarprocent: 76% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er nogen

Læs mere

Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2

Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2 Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2 Beliggende på plan 8 Til patienter og pårørende Regionshospitalet Randers Medicinsk Afdeling I denne pjece er der oplysninger, som kan have betydning for dig og dine

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 46 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 35% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Kommentarsamling for ambulante patienter på

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Kommentarsamling for ambulante patienter på REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 Kommentarsamling for ambulante patienter på Mave- Tarm- og Leversygdomme Ambulatorium Hospitalsenheden Vest Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Evaluering 3. sem. Psykologi - efterår 2015

Evaluering 3. sem. Psykologi - efterår 2015 Evaluering 3. sem. Psykologi - efterår 2015 Ved semestrets start blev der fra studiets side informeret klart om målene for modulet Efter min vurdering forstod jeg disse mål Arbejdsindsats i studieaktiviteterne

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 48 Svarprocent: 37% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 51% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Evaluering 7. sem. Psykologi - efterår 2014

Evaluering 7. sem. Psykologi - efterår 2014 Evaluering 7. sem. Psykologi - efterår 2014 Ved semestrets start blev der fra studiets side informeret klart om målene for modulet Efter min vurdering forstod jeg disse mål Arbejdsindsats i studieaktiviteterne

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere