Hekter oliefyr. Pris kr. excl. montering.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hekter oliefyr. Pris kr. excl. montering."

Transkript

1 Hekter oliefyr 2kW diesel oliefyr Effekt: 0, kw Diesel forbrug: 0,12-0,24 liter pr. time Spænding: 12 volt Forbrug: Watt Funktionsdygtig: -40C til 20C grader Vægt: 2,6 kg Dimension: L323 x H121 x B120 mm Varmesystem til kabinescooter En Bach Delux 26 er født med et elektrisk varmesystem, som udelukkende kan anvendes til at fjerne dug fra forruden og let opvarmning af kabinen. Desværre bruger det en del strøm til dette, hvilket går ud over rækkevidden på køretøjet. Derfor har vi udviklet dette oliefyr som kan monteres i Bach Delux 26. Oliefyret er på 2kw og kan opvarme kabinen i løbet af 5-10 minutter helt op til 35 grader, så er det slut med affugtning af forruder, skrabe sne og is om vinteren, og den store dynejakke kan du lade hænge i garderoben. Til Ældre personer som er kuldskær, er dette en nødvendig installation. Leveres med digital timer funktion. Så du kan sætte fyret til at starte på et bestemt tidspunkt f.eks. 10 minutter før du skal afsted om morgenen. På denne måde slipper du for at sætte dig ud i en kold kabine om morgenen. Mulighed for tilkøb af Fjernbetjening system + GSM-system + Temperatur føler. Bemærk at dette fyr ikke kan anvendes med alle batteri pakker. Pris kr. excl. montering. Tlf.:

2 Pulverslukker til Bach Delux 26 En pulverslukker på 1kg som monteres i Bach Delux 26, og som holder i 5 år efter produktionsdatoen. Dette er en standard pulverslukker i en lille størrelse så den kan monteres og medbringes bag i en Bach Delux 26 kabinescooter. På denne måde er du altid klar hvis uheldet skulle være ude, og der går ild i dit køretøj eller dine omgivelser. Pris - 149kr. Tlf.:

3 Rollatorholder Til folk der bruger rollator, og gerne vil have ven med når de er ude og køre. Den monteres let på bagkofangeren af Bach Delux 26, og sørger for at din rollator følger dig selv gennem hårdt terræn. Montering af en rollatorholder kræver at du tilkøber en bagkofanger til din kabinescooter. Der er også mulighed for at montere andre ting på kofangeren som f.eks. ekstra bagageplads og en stokke holder. Pris 995kr. Tlf.:

4 Iltflaskeholder Iltflaske holder til montering på bagkofangeren af Bach Delux 26. Med denne iltflaskeholder kan du nemt have din iltflaske med på tur. Iltflasken kommer til at sidde udenfor køretøjet på bagkofangeren, hvor den sidder sikkert i holderen. Holderen kan indstilles til iltflasker af forskellige størrelser. Montering af iltflaskeholderen kræver tilkøb af en bagkofanger til Bach Delux 26. Pris 795kr. Tlf.:

5 Fodpumpe med manometer Denne fodpumpe er velegnet til el-scooter og kabinescooter da den kan pumpe 3 slags ventiler. Pumpehovedet er let at montere, og der er mulighed for at stille skiven på manometeret, hvilket gør det nemt at få det rigtige tryk i dækket når man pumper. Det er vigtigt at køre med det rigtige tryk i dækkende, da det mindsker risikoen for punkteringer. Hvis der er for lidt luft i dækkende, kan det også mindske rækkevidden på el-scooteren eller kabinescooteren. Altså er pumpen et vigtigt redskab til både at sikre din sikkerhed under kørsel, samt at sikre at køretøjet operere som det skal. Pris 250kr. Tlf.:

6 Anti-punkteringsvæske 1 liter 1 liter anti-punkteringsvæske som lapper alle utætheder med det samme. På grund af dæktætningsmidlets sammensætning tætner det øjeblikkeligt alle eksisterende utætheder ved fælg og dækvulst og alle utætheder i dæk, slange og fælge. Tætningsmiddel kan bruges til langsomkørende køretøjer, som f.eks. cykler, trillebøre, havetraktorer, ATV, skovningsmaskiner, traktorer, gaffeltrucks og bulldozere osv. Dæktætningsmiddel virker permanent, i hele dækkets levetid. BEMÆRK! - må ikke bruges til hurtigkørende køretøjer såsom personvogne, anhængere eller lastbiler m.m. Egenskaber: Kan anvendes ned til 40 C! Er ikke giftig Er ikke klæbrigt Kan vaske af med vand! Huldiameter op til 12 mm Pris 195kr. Tlf.:

7 Bakspejl Bakspejl med sugekop til montering på forrude. Der er generelt et rigtigt godt udsyn fra kabinen i Bach Delux 26, men det kan være irriterende at skulle vende sig om for at se om der kommer nogen bagfra, især hvis man har dårlig ryg. Dette bakspejl monteres nemt på forruden med en sugekop, så du slipper for at skulle dreje kroppen for at se bagud, og i stedet bare kan bruge bakspejlet som du er vand til fra en bil. Pris 95kr. Tlf.:

8 Solskærm Monteres med sugekop i forruden. En køretur på en dejlig sommerdag kan hurtigt blive spoleret hvis man får solen i øjnene hele vejen. Dette problem løses nemt og hurtigt, ved at montere denne solskærm i toppen af forruden. Den skærmer for solen så du kan nyde turen, samt orientere dig rigtigt i trafikken uden solen i øjnene. Pris 125kr. Tlf.:

9 Stokkeholder af stål Stokkeholder af stål som monteres på bagkofangeren af Bach Delux 26. Med denne stokkeholder har du altid et sted at opbevare din stok når du skal ud og køre, så du slipper for at den vælter rundt inde i kabinen, hvilket kan være både forstyrrende og farligt. Montering kræver tilkøb af bagkofanger til Bach Delux 26. Pris 495kr. Tlf.:

10 Topcase B47 Til dig der har brug for ekstra opbevaringsplads i din kabinescooter. Denne kasse kan monteres på et beslag til Topcase, som monteres på din bagkofanger. Denne Topcase fungerer nærmest som et bagagerum til din kabinescooter, og egner sig til opbevaring af dagligvare, eller tøj. Dimensioner: B x H x D: 57 x 34 x 44,5 cm Bemærk at montering af Topcase B47 kræver køb af både Beslag til topcase, og Bagkofanger til Bach Delux 26 Pris 1.795kr Tlf.:

11 Topcase SH 50 Til dig der har brug for ekstra opbevaringsplads i din kabinescooter. Denne kasse kan monteres på et beslag til Topcase, som monteres på din bagkofanger. Denne Topcase fungerer nærmest som et bagagerum til din kabinescooter, og egner sig til opbevaring af dagligvare, eller tøj. Dimensioner: B x H x D: 60 x 32 x 46 cm Bemærk at montering af Topcase SH 50 kræver køb af både Beslag til topcase, og Bagkofanger til Bach Delux 26 Pris 1.995kr Tlf.:

12 Ekstra fjernlygte Fysiske specifikationer Materiale/glas Polycarbonat Materiale/hus Støbt aluminium Lyskegle/reflektorsystemSpot Udformning Rektangulær Monteringsbeslag U-beslag med 1 bolt Kontakt Uden 2 polet multistik Med Tæthedsnorm IP 69K Lumen 900 Kelvin 6000 Dimension mm 92.4x49.6x45.7 Diagram nr bs Godkendelse CE Materiale/beslag Rustfri stål Ledningslængde mm 500 Elektriske specifikationer Type 2 LED Watt 10 Amp 0.83/0.42 Volt Ekstra forlygte til Bach Delux 26 Selvom forlyset på Bach Delux 26 er kraftigt, med 2x35watts pære og der både er langt og kort lys. Så er det for mange personer med nedsat syn stadig en udfordring at få lys nok i vinterhalvåret, hvor der bliver rigtig mørkt og mørkt meget tidligt på dagen. Så derfor tilbyder vi denne løsning, med en fjernlygte af høj kvalitet, som tåler vind og vejr og som kan monteres som vist på billedet imellem de to forlygter. Dette er en LED lygte så den bruger kun 10Watt men lyser 900 Lumen. Pris 379kr. Excl. Montering Tlf.:

13 Undervognsbehandling af Bach Delux 26 I Danmark er det altid en god ting at beskytte sit køretøj mod salt og rust. Derfor anbefaler vi at du vælger at få dit køretøj undervognsbehandlet allerede fra start, da det beskytter køretøjet og forlænger levetiden i mange år. Kan kun bestilles i forbindelse med køb af nyt køretøj. Pris 1.495kr. Tlf.:

14 Lydisolering af kabine Lydisolering af Bach Delux 26 kabine Bach Delux 26 er i forvejen et støjsvagt køretøj eftersom det er elektrisk, så der ikke er så meget støj forbundet med motoren. Hvis man alligevel syntes den larmer for meget, kan dette lyddæmpningssæt løse problemet. Når man køre i kabinescooteren kan man høre en lyd der bliver højere i takt med hvor hurtigt man køre. Denne lyd er ikke voldsom høj, men for personer med høreapparater kan denne lyd være et mareridt. Så hvis du har høreapparater så anbefales det at du bestiller lyddæmpning til dit køretøj. For personer uden høreapparat vil det med stor sandsynlighed ikke være en lyd man rigtig hører, nærmere den eneste lyd hvor man kan følge med i hvor hurtigt man kører. Men ønsker du så støjsvag en kabine som overhovedet muligt, så er denne lydisolering det rigtige valg. Pris 1.495kr. Tlf.:

15 Gaspedal til foden Fod gaspedal til kabinescooter Hvis du af en eller anden grund ikke kan eller ønsker at styre hastigheden på din Bach Delux 26 med det gashåndtag som den er født med, som man skal bruge højre hånd til. Så er der mulighed for at få eftermonteret en fod gaspedal så du med foden kan styre hastigheden på din kabinescooter. Fod gaspedalen kan monteres så du enten kan bruge venstre eller højre fod, du vælger selv. Pris 1.295kr. Tlf.:

16 FM og DAB+ radio En ny standart Bach Delux 26 ikke har indbygget FM og DAB+ radio. Man kun har musikafspiller til afspilning af musik fra USB eller SD kort. Så vi har udviklet dette radiokit som man kan få monteret i sin Bach Delux 26 kabinescooter, hvis man har ønske om at høre radiokanaler mens man er ude at køre. Radio: DAB digital bilradio med Bluetooth, IPod/Android tilslutning, USB, AUX-indgang og MP3 afspilning. Pris 4.295kr. Tlf.:

17 Beslag til Topcase på Bach Delux 26 Beslag til montering af Topcase Dette beslag er lavet specielt til at montere Topcase SH 50 eller Topcase B47 på Bach Delux 26. Beslaget monteres på bagkofangeren af Bach Delux 26 hvorefter man kan montere en Topcase på beslaget, der er mulighed for at montere en stokkeholder sammen med en Topcase. Der kan være ekstra udstyr som ikke kan kombineres. Er du i tvivl så kontakt os. Bemærk montering kræver tilkøb af bagkofanger til Bach Delux 26. Pris 795kr Tlf.:

18 Batteripakke A85 Kører op til 60 km. på en opladning Forholdsvis tungt batteri En ekstern oplader, som ikke er modtagelig overfor vind og vejr. Batteriet skal vedligeholdes over vinteren A85 batteripakke. Rækkevidde op til 60km, denne batteripakke følger med som standart, når man køber et nyt køretøj. Ved normalt brug i et kuperet landskab med diverse ekstra udstyr tændt, samt lav udendørs temperatur og en føre på 115kg, har vi målt denne pakke til at køre 41km på en opladning. Dette svinger en del afhængig af udendørs temperatur, vægt og hvor kuperet landskabet er. Den forventede lade tid med standart lade stikket er 6-10 timer. Et fuldt afladet batteri tager op til 13.5 timer at genoplade. Pris 7.190kr. Tlf.:

19 Batteripakke S90 Oplader dobbelt så hurtigt som et A batteri. Oplades direkte fra en 220 volts stikkontakt. Er modtagelig overfor vind og vejr Det taget kun 4-6 timer, at oplade. Mulighed for Klat ladning Levetid på 8-10 år S batteriet er endvidere udstyret med et BMS-sikkerhedssystem, som sørger for at batteriet ikke bliver skadet. S batteriet må ikke lades under 0 grader celsius. Batteripakke S90 Rækkevidde op til 55 km på en opladning. Ved normalt brug i et kuperet landskab med diverse ekstra udstyr tændt, samt høj udendørs temperatur og en føre på 78kg, har vi målt denne pakke til at køre 48.8km på en opladning. Dette svinger en del afhængig af udendørs temperatur, vægt og hvor kuperet landskabet er. Forventet lade tid med det standart ladestik som følger med køretøjet, er 4-6 timer. Pris kr. Tlf.:

20 Batteripakke S100 Oplader dobbelt så hurtigt som et A batteri. Oplades direkte fra en 220 volts stikkontakt. Er modtagelig overfor vind og vejr Det taget kun 4-6 timer, at oplade. Mulighed for Klat ladning Levetid på 8-10 år S batteriet er endvidere udstyret med et BMS-sikkerhedssystem, som sørger for at batteriet ikke bliver skadet. S batteriet må ikke lades under 0 grader celcius. Batteripakke S90 Rækkevidde op til 90km på en opladning. Ved normalt brug i et kuperet landskab med diverse ekstra udstyr tændt, samt høj udendørs temperatur og en føre på 78kg, har vi målt denne pakke til at køre 79,2km på en opladning. Dette svinger en del afhængig af udendørs temperatur, vægt og hvor kuperet landskabet er. Forventet lade tid med det standart ladestik som følger med køretøjet, er 4-6 timer. Pris kr. Tlf.:

21 Batteripakke S200 Oplader dobbelt så hurtigt som et A batteri. Oplades direkte fra en 220 volts stikkontakt. Er modtagelig overfor vind og vejr Det taget kun 4-6 timer, at oplade. Mulighed for Klat ladning Levetid på 8-10 år S batteriet er endvidere udstyret med et BMS-sikkerhedssystem, som sørger for at batteriet ikke bliver skadet. S batteriet må ikke lades under 0 grader celsius. Batteripakke S200 Rækkevidde op til 155km på en opladning. Ved normalt brug i et kuperet landskab med diverse ekstra udstyr tændt, samt høj udendørs temperatur og en føre på 78kg, har vi målt denne pakke til at køre 138,1km på en opladning. Dette svinger en del afhængig af udendørs temperatur, vægt og hvor kuperet landskabet er. Forventet lade tid med det standart ladestik som følger med køretøjet, er 4-6 timer. Pris kr. Tlf.:

22 Batteripakke S400 Oplader dobbelt så hurtigt som et A batteri. Oplades direkte fra en 220 volts stikkontakt. Er modtagelig overfor vind og vejr Det taget kun 4-6 timer, at oplade. Mulighed for Klat ladning Levetid på 8-10 år S batteriet er endvidere udstyret med et BMS-sikkerhedssystem, som sørger for at batteriet ikke bliver skadet. S batteriet må ikke lades under 0 grader celsius. Batteripakke S400 Rækkevidde op til 210km på en opladning. Ved normalt brug i et kuperet landskab med diverse ekstra udstyr tændt, samt høj udendørs temperatur og en føre på 78kg, har vi målt denne pakke til at køre 189,2km på en opladning. Dette svinger en del afhængig af udendørs temperatur, vægt og hvor kuperet landskabet er. Forventet lade tid med det standart ladestik som følger med køretøjet, er 4-6 timer. Pris kr. Tlf.:

23 Bremselås Grip lock Rød Bremselås til gashåndtag. Bremselås som kan indstilles efter størrelsen på håndtaget. Fungere som parkeringsbremse til kabinescooteren, samtidig også en form for tyverisikring, da den kan låses med nøgle. Pris 449,95kr Tlf.:

BACH. delux. Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort. Kabinescooter.dk

BACH. delux. Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort. Kabinescooter.dk BACH delux Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort Kabinescooter.dk Velkommen til Kabinescooter.dk Hos Kabinescooter.dk har vi stor viden indenfor el-køretøjer på det danske marked Det afspejles

Læs mere

Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort Kabinescooter.dk

Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort Kabinescooter.dk Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort www.kabinescooter.dk www.kabinescooter.dk Bach Delux 2 er vores kabinescooter, som giver dig bevægelsesfrihed året rundt uanset vind og vejr.. Velkommen til

Læs mere

Bevægelsesfrihed året rundt

Bevægelsesfrihed året rundt Bevægelsesfrihed året rundt Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort Margrethe fortæller... Jeg har fået en nemmere hverdag Velkommen til Du får frihed til at komme rundt......og det kræver ikke kørekort

Læs mere

Bevægelsesfrihed året rundt

Bevægelsesfrihed året rundt Bevægelsesfrihed året rundt Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort Margrethe fortæller... Jeg har fået en nemmere hverdag Velkommen til Du får frihed til at komme rundt......og det kræver ikke kørekort

Læs mere

Bevægelsesfrihed året rundt

Bevægelsesfrihed året rundt Bevægelsesfrihed året rundt Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort Margrethe fortæller... Jeg har fået en nemmere hverdag Kabinescooter.dk Velkommen til Kabinescooter.dk Hos Kabinescooter.dk har

Læs mere

Litium-ion batterimanual. Ebike Elcykler

Litium-ion batterimanual. Ebike Elcykler Litium-ion batterimanual Ebike Elcykler Rev 30-12-2008 Litium ion batteriet Funktion Batteriet der forsyner elcyklen med strøm er et såkaldt litium ion batteri (Spænding: 36 Volt (V), Kapacitet: 10 Ampere

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned

Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned Batteri manual LiFePO4 batterier til Ebike Elcykler Husk altid at have strøm på batteriet. Ved vinteropbevaring oplad batteriet en time hver 2. måned Rev 5-4-2011 Litium jernfosfat batteriet Funktion Batteriet

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf. 6969 0041 HYKER HYKER COMFORT Hvem kan have gavn af en el-kabinescooter? Alle - kort fortalt. Du skal

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

SMART-EL REJSESCOOTER

SMART-EL REJSESCOOTER PRODUKTKATALOG 1 SMART-EL 140 - REJSESCOOTER SMART-EL 140 NEM AT ADSKILLE OG TRANSPORTERE. Rækkevidde op til 15-20 km. Max. brugervægt.110 kg. Hastighed op til 6 km/h. Mål L 103 x B 57 x H 84 cm. Motor

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

Brugermanual til El-scooter model X-10

Brugermanual til El-scooter model X-10 Brugermanual til El-scooter model X-10 Tillykke med din nye el-scooter fra Scooterpartner Vi håber at din nye scooter vil lever op til dine forventninger og giver dig den frihed og livskvalitet som vores

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12 Rækkevidde/batteriets

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium Street med 8 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 4 Motor 5 Display 5 Batteriindikator 6 Assistfunktionen 6 Fejlindikator 7 Batteri 8 Montering af batteri.....................

Læs mere

Brugervejledning. 5 LED Display

Brugervejledning. 5 LED Display Brugervejledning 5 LED Display Indholdsfortegnelse 1. Funktioner 3 1.1 Display 3 1.2 Display funktioner 3 1.3 Assist-funktion 3 1.4 LED display funktioner 4 1.5 Fejlfinding 4 2. Batteri 5 2.1 Af- og påmontering

Læs mere

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

RAAM / CULTIMA. Forhandler Manual C961

RAAM / CULTIMA. Forhandler Manual C961 RAAM / CULTIMA Forhandler Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 4 Brugergrænseflade 5 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkoder

Læs mere

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961 RAAM / CULTIMA BRUGER Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 3 Brugergrænseflade 4 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkode

Læs mere

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2006/1 DK Betjeningsvejledning Golfvogn G180-F Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter...3

Læs mere

Ford Ranger brugervejledning

Ford Ranger brugervejledning Ford Ranger brugervejledning Model Aldersgrænse Bæreevne Ford Ranger 37-96 måneder 30kg Oversigt over dele Del Antal Del Antal Karosseri 1 Kølerhjelm 1 Lys 4 Forhjul 2 Hjulkapsler 4 Baghjul 2 Forrude 1

Læs mere

Milano. Elektrisk scooter. Betjeningsmanual

Milano. Elektrisk scooter. Betjeningsmanual Milano Elektrisk scooter Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores scooter. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på den, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen.

PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen. PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen. Der monteres beslag på den manuelle kørestol, således PD 6A nemt kan af- og påmonteres efter behov. Enkel betjening Kan monteres

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL Læs denne manual omhyggeligt inden du starter med at bruge scooteren. Tak fordi du har købt Strada 3 hjulet el scooter. Vi håber du får store glæden af den. Læs denne

Læs mere

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald.

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald. Indhold 1. Indledning... 2 2. Sikkerhed... 2 SIKKERHED Generel information...2 Sikkerhed... 2 Sikkerhedsfunktioner...4 Beskyttelsesudstyr... 4 Idriftsættelse...... 4 Batteri... 5 Opladning af batteriet...

Læs mere

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning.

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning. SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark Gratis varme, ventilation, affugtning. SV VacPipe. SV VacPipe er udviklet til boliger, større bygninger,

Læs mere

BRUGER- VEJLEDNING. Apollo 265

BRUGER- VEJLEDNING. Apollo 265 BRUGER- VEJLEDNING Apollo 265 Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 Fax. 97 20 91 86 www.sportster.dk sportster@sportster.dk Indholdsfortegnelse: Side Husk 3 Færdsels regler

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO E-Basic med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12

Læs mere

MANUAL TIL CITYELF CE25 OG CE40 E L S C O O T E R

MANUAL TIL CITYELF CE25 OG CE40 E L S C O O T E R MANUAL TIL CITYELF CE25 OG CE40 Forord Tak for dit køb af CityElf elscooter. Elscooteren fås med maks. 25 km/t eller 40 km/t. Denne manual dækker begge modeller. For den bedste oplevelse af din nye scooter

Læs mere

VINTER OG ELBILER. Citroën C-Zero Mitsubishi imiev Peugeot ion. Information om

VINTER OG ELBILER. Citroën C-Zero Mitsubishi imiev Peugeot ion. Information om VINTER OG ELBILER, 1. sal Information om Citroën C-Zero Mitsubishi imiev Peugeot ion DET Danske VINTER- VEJR Danskerne elsker elbilen, men elsker elbilen Danmark og så om vinteren? Velkommen til guiden

Læs mere

AZENO Buffalo SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil

AZENO Buffalo SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil AZENO Buffalo SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil ZENO Buffalo 12v samle Manual Start med at sætte baghjulsakslen på plads. Sæt derefter de 2 motorer fast. Sæt derefter de små sorte rør

Læs mere

Sikkerhed/Forholdsregler

Sikkerhed/Forholdsregler Brugermanual ES-400 Sikkerhed/Forholdsregler Denne manual skal læses igennem før el-cyklen tages i brug. Manualen indeholder vigtige informationer omkring vedligeholdelse, opladning af el-cyklen m.m.

Læs mere

San Diego. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Diego. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Diego Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

KORREKT LADNING HVER GANG

KORREKT LADNING HVER GANG Stay in charge KORREKT LADNING HVER GANG EN NY GENERATION AF LADERE FRA EXIDE Pas godt på dine batterier, så holder de længere. Exide Technologies har som verdens førende batteriproducent, al den nødvendige

Læs mere

BRUGSANVISNING & GARANTI / SERVICE BEVIS SKY800

BRUGSANVISNING & GARANTI / SERVICE BEVIS SKY800 BRUGSANVISNING & GARANTI / SERVICE BEVIS SKY800 . Kørsel Kontrol inden start: 1. Tjek batteri kapaciteten. (Hvis du skal køre langt, skal batteriet være fuldt opladet) 2.. Sædet kan køres frem og tilbage

Læs mere

Betjeningsvejledning. LivingBike 369

Betjeningsvejledning. LivingBike 369 DK Betjeningsvejledning LivingBike 369 Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 14.1 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Identifikation af dele (ID) Illustrationer

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

Brugervejledning Twinny, Twinny Plus, Kivo & Kivo Plus

Brugervejledning Twinny, Twinny Plus, Kivo & Kivo Plus Brugervejledning Twinny, Twinny Plus, Kivo & Kivo Plus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Brugervejledning... 3 Værd

Læs mere

Gratis levering på hele Fyn i forbindelse med køb og salg af scooter.

Gratis levering på hele Fyn i forbindelse med køb og salg af scooter. Velkommen til Svendborg Scooters produktkatalog. Vi håber at du efter grundig gennemlæsning vil finde en elscooter som kan dække dit behov, og give dig mange gode oplevelser i naturen, og dermed mere livskvalitet.

Læs mere

BRUGER- VEJLEDNING. Apollo 250

BRUGER- VEJLEDNING. Apollo 250 BRUGER- VEJLEDNING Apollo 250 Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 Fax. 97 20 91 86 www.sportster.dk sportster@sportster.dk Indholdsfortegnelse: Side Husk 3 Færdsels regler

Læs mere

Amigo Travelmate. Den ideelle kompakte el-scooter til den aktive rejsende. Tekniske specifikationer:

Amigo Travelmate. Den ideelle kompakte el-scooter til den aktive rejsende. Tekniske specifikationer: Amigo Travelmate Den ideelle kompakte el-scooter til den aktive rejsende. I hjemmet eller på arbejdspladsen Medtages på udflugter og rejser Godkendt til flytransport Også udendørs på jævnt og fast terræn

Læs mere

AUTOTEC. Startproblemer? 12000mA / 400A Boost ved 12V. Start Booster. Nu er det slut med at vente på andre! Alt inden for lyd & lys. Nyheder Feb.

AUTOTEC. Startproblemer? 12000mA / 400A Boost ved 12V. Start Booster. Nu er det slut med at vente på andre! Alt inden for lyd & lys. Nyheder Feb. AUTOTEC Nyheder Feb. 2017 Startproblemer? Nu er det slut med at vente på andre! 12000mA / 400A Boost ved 12V Start Booster EXIDE Lithium Power Booster: 12000mA Lithium Batteri 400A (Max Boost ved 12V)

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 4 Motor 5 Display 5 Batteriindikator 6 Assistfunktionen 6 Tænd / sluk af forlygte 7 Nulstilling af triptæller 7 Fejlindikator

Læs mere

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL Læs denne manual omhyggeligt inden du starter med at bruge scooteren. Tak fordi du har købt Strada 3 hjulet el scooter. Vi håber du får store glæden af den. Læs denne

Læs mere

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER.

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. NÅR BATTERIET ER VED AT VÆRE AFLADET KOMMER DER EN

Læs mere

Batterier i autocamperen Lidt historie og teknik omkring batterier (akkumulatorer)

Batterier i autocamperen Lidt historie og teknik omkring batterier (akkumulatorer) Batterier i autocamperen Lidt historie og teknik omkring batterier (akkumulatorer) Bly/syre batteri blev opfundet i 1859, og bruges stadig uden de store ændringer. Det består af blyplader nedsænket i en

Læs mere

BRUGER- VEJLEDNING. Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 Fax. 97 20 91 86

BRUGER- VEJLEDNING. Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 Fax. 97 20 91 86 BRUGER- VEJLEDNING Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 Fax. 97 20 91 86 1 www.sportster.dk sportster@sportster.dk Indholdsfortegnelse Side Husk 3 Færdselsregler 3 Gode råd

Læs mere

Udendørs opvarmning. Udendørs komfort, uanset vejret

Udendørs opvarmning. Udendørs komfort, uanset vejret Udendørs opvarmning Udendørs komfort, uanset vejret Den komplette indendørs komfort, bare udendørs Dimplex udendørs opvarmning i al slags vejr Uanset om der skal etableres et behageligt sted, hvor der

Læs mere

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret.

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Denne guide omfatter også montering af omdrejnings tæller. Lednings nette på en Yamaha FS1 har grundlæggende

Læs mere

KørGrønt Alt andet er helt sort. Optimer din elbils rækkevide

KørGrønt Alt andet er helt sort. Optimer din elbils rækkevide KørGrønt Alt andet er helt sort Optimer din elbils rækkevide Ny teknologi nye udfordringer Elbilen er ny i den danske bilpark. Det er en anden teknologi, end vi er vant til, og udfordringen består i at

Læs mere

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. DK Betjeningsvejledning El-cykel Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 09.02 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Reklamationsbetingelser...

Læs mere

4Wheeler Explorer brugervejledning

4Wheeler Explorer brugervejledning 4Wheeler Explorer brugervejledning Indholdsfortegnelse Indhold 1 1. Introduktion 2 2. Betjening 3 3. Kørsel med Smiley 4 4. Færdselsregler 4 5. Vedligeholdelse 5 5.1. Dæk 5 5.3. Batterier / opladning 6

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Forstøver VectorFog DC20 til batteri

Forstøver VectorFog DC20 til batteri Forstøver VectorFog DC20 til batteri AMERICA A/S I DK 7700 Thisted I E: post@america-thisted.dk I T: +45 9792 0122 SIKKERHED: - Opladeren er til AC 100V-230V / 60 Hz. HUSK altid at tage opladeren ud af

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

El-scooter katalog Jørn Iversen Rødekro ApS

El-scooter katalog Jørn Iversen Rødekro ApS Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Telefon +45 74 66 92 42 Telefax +45 74 66 92 94 iversen@ji.dk www.ji.dk El-scooter katalog Tilbehør En el-scooter fra Jørn Iversen Rødekro ApS

Læs mere

Invacare. Scooter tilbehør. Trusted Solutions, Passionate People

Invacare. Scooter tilbehør. Trusted Solutions, Passionate People Invacare Scooter tilbehør Trusted Solutions, Passionate People Kørekomfort Sædeaffjedring Et affjedringskit sikrer ekstra kørekomfort for dig Affjedring Højde SP1577212 Lav 425 mm SP1577213 Medium 450

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Betjeningsvejledning. Voyager 8. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 11.1 Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

Betjeningsvejledning. Voyager 8. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 11.1 Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. DK Betjeningsvejledning Voyager 8 Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 11.1 Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk Introduktion Tillykke med købet af din nye elektriske

Læs mere

230 V NYHED: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER TIL 230 V A WORLD OF COMFORT

230 V NYHED: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER TIL 230 V A WORLD OF COMFORT PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER PERSONBILER, ERHVERVSBILER, SPECIALKØRETØJER NYHED: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER TIL 230 V 230 V A WORLD OF COMFORT PLUGTRONIC ELEKTRISKE PARKERINGSVARMER

Læs mere

Hardware. Af: Michael Lindgaard. Opdateret:

Hardware. Af: Michael Lindgaard. Opdateret: Hardware Af: Michael Lindgaard Opdateret: 190117 Tracker Digitale Digitale Analog 1-wire CAN CAN PULJE indgange udgange indgang TACHO BILER FM-plug4plus - - - - - - B FM-eco4light 4 2 2 1 - - DB FM-eco4+S

Læs mere

Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter Globusbar, tablets, videokameraer, metaldetektor (GRATIS FRAGT) Udlevering.

Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter Globusbar, tablets, videokameraer, metaldetektor (GRATIS FRAGT) Udlevering. 1887 - - Globusbar, tablets, videokameraer, metaldetektor (GRATIS FRAGT) Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Erantisvej 40 4700 Næstved Mandag d. 30. november -1 Efter aftale

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

Produktorientering. Solarbatteriet er specielt konstrueret til at afgive hele sin energi med konstant høj spænding.

Produktorientering. Solarbatteriet er specielt konstrueret til at afgive hele sin energi med konstant høj spænding. Et strømanlæg består af 3-4 hovedkomponenter: Solpanel / solpaneler Laderegulator Solarbatteri Inverter (omformer 12 volt til 230 volt vekselstrøm) Produktorientering Solpanelet omdanner solens stråleenergi

Læs mere

Cargo9000 El-kabinescooter. Betjeningsvejledning v Betjeningsvejledning. (trehjulet) Modelnummer CNPW Side 1

Cargo9000 El-kabinescooter. Betjeningsvejledning v Betjeningsvejledning. (trehjulet) Modelnummer CNPW Side 1 Betjeningsvejledning Cargo9000 (trehjulet) Modelnummer CNPW6-800 Side 1 Tak fordi du har valgt at købe netop vores produkt. Vi er sikre på, at du bliver glad for dit nye komfortable køretøj. Hvis du følger

Læs mere

ALFA 56. Tips til sikker kørsel Side 1-2. Oversigt over kørestolen Side 3-4. Justeringer Side 5-6. Brugervejledning Side 7-8

ALFA 56. Tips til sikker kørsel Side 1-2. Oversigt over kørestolen Side 3-4. Justeringer Side 5-6. Brugervejledning Side 7-8 ALFA 56 Indholdsfortegnelse Tips til sikker kørsel Side 1-2 Oversigt over kørestolen Side 3-4 Justeringer Side 5-6 Brugervejledning Side 7-8 Opladning af batterier.. Side 9 Bemærk følgende Side 10 Vedligeholdelse

Læs mere

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2 Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Sikkerhedsanvisning: Et alternativ lys skal bæres til hver en tid. Varme: Aluminiumshovedet er designet

Læs mere

AZENO Cabriolet SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil

AZENO Cabriolet SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil AZENO Cabriolet SAMLEMANUAL Tillykke med din nye flotte Azeno el bil Azeno Cabriolet samlevejledning 1. Pak alle dele ud af kassen og gør klar til samling. 2. Start med bag akslen. 3. Tag de 2 plastik

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

El - Cykel Power Sword

El - Cykel Power Sword DK MANUAL El - Cykel Power Sword Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark 11.1 Tel. +45 63 95 55 55 - www.texas.dk - post@texas.dk Registrering af produkt / Reservedele Registrer dit produkt online

Læs mere

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK 1 Indhold Oversigt over dele på el-cyklen... 3 Display E-Fly Nova... 4 Batteripakken... 5 Vedligeholdelse af batteripakken... 5 Garantibestemmelser... 6 10 års reklamationsret...

Læs mere

Hjælpemotorer. El-løsninger til ethvert behov

Hjælpemotorer. El-løsninger til ethvert behov Hjælpemotorer El-løsninger til ethvert behov HJÆLPEMOTORER HJÆLPEMOTORER MED GASHÅNDTAG EL-HJUL BATEC Den ultimative aflastning BATEC Let montering foran kørestol Kan køre 20 km/t Fås både el-drevet og

Læs mere

Brugervejledning Velo Plus

Brugervejledning Velo Plus Brugervejledning Velo Plus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdfortegnelse Værd at vide... 3 Inden første cykeltur... 4 Din første

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk - 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 - Fax. 97 20 91 86 www.sportster.dk - info@sportster.

BRUGERVEJLEDNING. Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk - 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 - Fax. 97 20 91 86 www.sportster.dk - info@sportster. BRUGERVEJLEDNING Apollo 570 Apollo 735 Apollo 665 Apollo 740 Apollo 666 Apollo 745 Apollo 686 Apollo 850 Apollo 730 Apollo 890 Sportster A/S Birkegårdsvej 8 Birk - 7400 Herning Tlf. 97 11 68 46 - Fax.

Læs mere

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7 Betjeningsmanual Gælder for følgende modeller: e3 Venlo e3 Manhattan E3 SYLT EPO Classic L3 Revisionsnr 12 1/7 1 Indledning Det er vigtigt, at du læser manualen før du bruger din nye elcykel. På den måde

Læs mere

Den nye Passat Variant - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Den nye Passat Variant - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums indlæg Sort, Bagagerums indlæg til hele bagagerummet 3G9061160 Pris kr. 479 Pris kr. 586 Bagagerums opdeling Alu 000061166A Pris kr. 1.095 Pris kr.

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere KOMFORT I SÆRKLASSE Høj-teknologi til fordel for dig, for din bil og for miljøet Uanset hvor godt bilerne er udstyret i dag: Der er altid noget der kan

Læs mere

TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: DK montagevejledning 2015/01

TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: DK montagevejledning 2015/01 TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: 12052 DK montagevejledning 2015/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

DK Betjeningsvejledning Model

DK Betjeningsvejledning Model 2008/2 DK Betjeningsvejledning Model Whisper Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Danmark Tel: +45 6395 5555 - www.texas.dk Indholdsfortegnelse Registrering af produkt / reservedele... 3 Reklamationsbetingelser...

Læs mere

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK KM 5.1

Brugervejledning E-Fly Nova Dansk Version Brugervejledning DANSK KM 5.1 Brugervejledning DANSK KM 5.1 Indhold Oversigt over dele på el-cyklen... 3 Display E-Fly Nova... 4 Batteripakken... 5 Vedligeholdelse af batteripakken... 5 Garantibestemmelser... 6 10 års reklamationsret...

Læs mere

Brugervejledning E-Fly Nova II

Brugervejledning E-Fly Nova II Brugervejledning Dansk Nova II 1 Indhold Oversigt over dele på el-cyklen...3 Display E-Fly Nova...4 Batteripakken...5 Vedligeholdelse af batteripakken...5 Garantibestemmelser......6 10 års reklamationsret...6

Læs mere

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Sådan kommer du i gang Det er der i kassen Indhold MojoMINI skærm USB kabel til skærm SD hukommelseskort Pegepind Billader til skærm Monteringsbeslag

Læs mere

Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere.

Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere. Titan 4 el-scooter Ergonomisk el-scooter. Sammenklappelig og adskillelig model. Nem at transportere. Let at klappe sammen uden at skulle bøje sig Lav transporthøjde Nem adskillelse, uden brug af værktøj

Læs mere

www.nolako.dk BELYSNING OG EL-KOMPONENTER

www.nolako.dk BELYSNING OG EL-KOMPONENTER BELYSNING OG EL-KOMPONENTER Nolako 'lbyder et stort udvalg i belysning og el-komponenter 'l opbygning og repara'on af varevogne, lastbiler samt trailere og påhængsvogne. Programmet omfa2er: Arbejdslamper

Læs mere

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E Priser & Udstyr KANGOO Z.E Prisliste gældende fra 01.07.2018 Model Batteri HK FORBRUG (Wh/km) Gearkasse Rækkevidde** Lasteevne (kg)* Grøn ejerafgift Pris Kangoo Z.E 33

Læs mere

Brugervejledning. www.kangaroobike.com

Brugervejledning. www.kangaroobike.com Brugervejledning E- www.kangaroobike.com Version 1.3 2014 Tillykke med investeringen i Winther E-Kangaroo, som har sat nye standarder for komfort og brugervenlighed. Læs denne vejledning grundigt igennem

Læs mere

6150 9135940 TROMLE 91 CM.

6150 9135940 TROMLE 91 CM. 6150 9135940 TROMLE 91 CM. Manual og samlevejledning DAVIDSENshop.dk Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 0 e-mail: mail@davidsenshop.dk REV100615 GEM DISSE INSTRUKTIONER TIL SENERE BRUG Indholdsfortegnelse

Læs mere

MODEL FOTO SORT varenr. HVID varenr. MONTERING PRIS. top 3574001 3574301 stående 499,00. MODEL FOTO SORT varenr. HVID varenr.

MODEL FOTO SORT varenr. HVID varenr. MONTERING PRIS. top 3574001 3574301 stående 499,00. MODEL FOTO SORT varenr. HVID varenr. Aqua Signal har produceret marine belysning og elektronik i over 0 år. Deres sortiment af konventionel og LED-belysning dækker behovene på alt fra små sejlbåde til krydstogtskibe, færger, og endda offshore

Læs mere

CasArt CA 6000 Kassettemarkise med motor og trådløs fjernbetjening

CasArt CA 6000 Kassettemarkise med motor og trådløs fjernbetjening MONTAGE- OG BRUGERVEJLEDNING CasArt CA 6000 Kassettemarkise med motor og trådløs fjernbetjening indhold Markisens dele 2 Generel info 3 Produktfakta 3 Før du går i gang 4 Pakkens indhold 4 Nødvendigt værktøj

Læs mere

HC-CARGO kamerasystemer - godt udsyn og sikkerhed!

HC-CARGO kamerasystemer - godt udsyn og sikkerhed! kamerasystemer - godt udsyn og sikkerhed! 360 graders udsyn Uanset om du kører lastbil, bus, traktor eller personbil er det afgørende, at du har fuldt overblik over alle forhindringer eller farer der kan

Læs mere

Betjeningsvejledning LivingBike 369

Betjeningsvejledning LivingBike 369 DK Betjeningsvejledning LivingBike 369 Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Version 18.1 Identifikation af dele (ID) Illustrationer

Læs mere