- Forbehold for prototypemøller på arealet Opbakning til arealet Forbehold for arealet. forvejen er udlagt til vindmøller. Det bør fuglene og naturen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- Forbehold for prototypemøller på arealet Opbakning til arealet Forbehold for arealet. forvejen er udlagt til vindmøller. Det bør fuglene og naturen."

Transkript

1 ID/Kommune Antal møller ID-nr. 100, Ringkøbing Skjern 2-4 møller op til 200 m. Miljømæssige påvirkninger + Uproblematisk påvirkning på det foreliggende grundlag - Risiko for negativ påvirkning, (f.eks. beliggenhed direkte op til EFfuglebeskyttelsesområde) + Natur: Området ligger i en afstand til Natura 2000-området Ringkøbing Fjord, så evt. påvirkning af udpegningsgrundlaget, herunder fugle, er uden betydning. møllerne opstilles centralt i området. Bidrag fra samarbejdspartnere Bidrag fra øvrige høringsparter Naturstyrelsens Danmarks Naturfredningsforening, DN+ Positive bemærkninger kommentarer til høringssvar Vindmølleindustrien, VMI - Forbehold for prototypemøller på arealet Opbakning til arealet Forbehold for arealet DN: Arealet er det mest egnede, da det Dansk Ornitologisk Forening: Det står bygherren frit for i den er langt fra Natura 2000, og da det i Færrest negative konsekvenser for nærmere planlægning af et forvejen er udlagt til vindmøller. Det bør fuglene og naturen. konkret projekt at indgå aftaler undersøges, om området kan udvides til Energicenter Nord: Meget om opkøb af ejendomme. flere møller ved opkøb af ejendomme. velegnet, i tråd med fabrikanternes Kommunen har også mulighed ønske om afprøvning af for at ekspropriere til vindmøllerne tæt på realisering af en lokalplan. udviklingsafdelingerne. Niels Christian B. Pedersen: Overholdelse af støjkrav vil Forbehold for gener fra blive taget i betragtning i den lavfrekvent støj. videre planlægning.

2 ID-nr. 107, DN: Området bør så vidt muligt udgå, Dansk Ornitologisk Forening: Da Det er en del af de af Ringkøbing- Skjern - Natur: En lille del af testområdet fordi der kun kan placeres 2 møller op til 200 meter. Arealerne er velegnede til området allerede i dag er bebygget forligskredsen fastsatte med talrige mindre vindmøller, vil de kriterier på baggrund af grænser direkte op til Natura fremtidig naturgenopretning og tæt på yderligere negative konsekvenser Vindmølleindustriens ønsker til 2 møller op til 200 m. område. Fugle på udpegningsgrundlaget fouragerer på Natura for raste- og trækfugle være begrænsede. arealer, at arealer med plads til min. 2 møller på op til 200 m. en afstand af ned til 40 meter fra Energicenter Nord: Meget er egnede. eksisterende vindmøllepark (under velegnet, i tråd med fabrikanternes nedtagning). ønske om afprøvning af vindmøllerne tæt på udviklingsafdelingerne. Interessant område i forhold til Ringkøbing- Skjerns Kommunes ønske om møllerne opstilles centralt i området søvejen mod Vest, som er beliggende i lige linje mellem Vestas fabrik i Lem og havnen i Hvidesande.

3 ID-nr. 19, Ringkøbing- Skjern 2-3 møller op til 250 m. ID-nr. 80, Tønder 2-3 møller op til 250 m. - Landskab: Testmøller vil givetvis virke forstyrrende for opfattelsen af den funktionelle og landskabelige sammenhæng mellem bakkeøen, smeltevandssletten, ådalen og deltaet. - Natur: Risiko for påvirkning af den lokale bevaringsstatus for flagermus (bilag IV-arter). - Natur: Potentiel negativ effekt på udpegningsgrundlaget for svaner og gæs i tilgrænsende Natura område. møllerne opstilles centralt i området. + Natur: Grænser direkte op til Brede Å-habitatområde, som ikke vil blive påvirket væsentligt forudsat at anlæg af møller ikke påvirker vandløbet og dets nærmeste omgivelser. møllerne opstilles centralt i området DN: Området er Danmarks største og Dansk Ornitologisk Forening: Forslag til Nationalpark Skjern fineste flod-delta, hvor testmøller er Vigtigt raste- og trækfugleområde Å er foreneligt med opstilling af uforeneligt med landskabsværdierne og med nationalpark. Vigtigt fugleområde for bl.a. havørn og pomeransfugl. De ikke (bl.a. for havørn og pomeransfugl), inden for Nationalpark Skjern Å og nær prototypemøller i dette område. Påvirkning af landskab, Natura naturgenoprettede dele af Skjern Å-deltaet formidlingsknudepunkt ved 2000-området, herunder bør reserveres til evt. senere naturgenopretning.. Et af områderne med det Lønborggård, Potentielt naturgenopretningsområde. Dansk Ornitologisk Forening havørn på udpegningsgrundlaget og rekreative værdier er største potentiale i forhold til antal møller Vestjylland: Møllerne placeres få opmærksomhedspunkter, som og mulig totalhøjde. hundrede meter væk fra Hestholm vil skulle tages i betragtning i Sø med fugletårn, udsigtspunkter den videre planlægning, når og rastepladser. Vigtigt område eventuelle lokale indvirkninger for havørn og pomeransfugl. på miljøet kan fastlægges i Kritisabelt med nærhed til forbindelse med et konkret naturgenopretningsprojekt for 250 projekt. Ligeledes er mil. kr. pomeransfuglen et Friluftsrådet: Ikke forenelig med opmærksomhedspunkt i den den kommende Nationalpark videre planlægning. Skjern Å. DN: Uforstyrret landskab. Dansk Ornitologisk Forening: Området består af store. Et af områderne med det Områdets betydning for fugle er landbrugsarealer i omdrift. største potentiale i forhold til antal møller ikke særlig godt undersøgt men Landskabet er fladt, åbent og og mulig totalhøjde. vurderes umiddelbart at være af uden bebyggelser. Der er en mindre betydning trods del mindre møller i forvejen beliggenheden nær umiddelbart uden for det Vadehavsområdet. Potentielt afgrænsede område. Mere naturgenopretningsområde, som detaljeret vurdering af vanskeliggøres af møller. påvirkning af bl.a. landskabet vil indgå i den videre planlægning, når eventuelle lokale indvirkninger på miljøet kan fastlægges i forbindelse

4 med et konkret projekt. ID-nr. 116, - Landskab: Landskabets skala DN: Uforstyrret landskab meget tæt på Dansk Ornitologisk Forening: Påvirkning af bl.a. landskabet, Tønder vurderes at kunne rumme møllerne, EF-fuglebeskyttelsesområde. Områdets betydning for fugle er kulturmiljøet, Natura men møllerne vil være meget synlige ikke særlig godt undersøgt men område samt overholdelse af 2 møller op fra Møgeltønder og givetvis virke vurderes umiddelbart at være af støjkrav er særlige til 200 m. forstyrrende på opfattelsen af mindre betydning trods opmærksomhedspunkter, som værftsbebyggelsesstrukturen i beliggenheden nær vil indgå i den videre marsken. - Natur: Grænser direkte op til Natura Vadehavsområdet. Potentielt naturgenopretningsområde, som planlægning, når eventuelle lokale indvirkninger på miljøet 2000-område. Risiko for påvirkning af særligt gæs og svaner på vanskeliggøres af møller. Friluftsrådet: Ikke forenelig med kan fastlægges i forbindelse med et konkret projekt. udpegningsgrundlaget. Nationalpark Vadehavet, som - Støj: Risiko for at støjkrav ikke kan overholdes. - Kulturhistorie: Risiko for negativ ligger tæt på. Kulturarvsstyrelsen: Værftsbebyggelsesstruktur i påvirkning opfattelsen af området er af kulturhistorisk og bevaringsværdig bebyggelse i landskabelig værdi. Møgeltønder.

5 ID-nr. 24, Jammerbugt 2-3 møller op til 250 m. - Natur: Grænser direkte op til Natura 2000-område. Nær vigtige ynglelokaliteter for vadefugle, og skestork samt fuglereservatet Ulvedybet. møllerne opstilles centralt i området. DN: Uforstyrrede landskabsværdier. Området ligger i oplandet til Natura området Nibe Bredning og meget tæt på Dansk Ornitologisk Forening: Vigtigt raste- og trækfugleområde samt potentielt Området består af store landbrugsarealer i omdrift. Landskabet er fladt, åbent og fuglereservatet Ulvedybet. Problematisk, at naturgenopretningsområde. uden bebyggelser. Der er en strandbeskyttelseslinjen ikke respekteres. Friluftsrådet: De rekreative værdier del mindre møller i forvejen. Et af områderne med det har stor betydning i denne del af umiddelbart uden for det største potentiale i forhold til antal møller Limfjorden. afgrænsede område. og mulig totalhøjde. Påvirkning af bl.a. landskabet; Natura 2000-området og rekreative værdier mv. vil indgå i den videre planlægning, når eventuelle lokale indvirkninger på miljøet kan fastlægges i forbindelse med et konkret projekt. Det vurderes, at alle eller hovedparten af møllerne afhængigt af det præcise antal vil kunne opstilles uden for strandbeskyttelseslinjen.

6 ID-nr. 69, + Landskab: Teknisk landskab. Ikke let DN: DN s betænkeligheder dækket af Dansk Ornitologisk Forening: Aggersborg og sammenhængen Vesthimmer -land opfattelig landskabelig sammenhæng med vikingeborgen Aggersborg men dog kommunens indsendte kommentarer. Vigtigt raste- og trækfugleområde samt potentielt med det omkringliggende landskab er orienteret mod 2 møller op vil møllerne være synlige fra Aggersborg. - Natur: Grænser direkte op til Natura naturgenopretningsområde. Kulturarvsstyrelsen: Området Aggersund i sydøstlig retning. Møllerne vil stå i nordvestlig til 200 m område. ligger 3 km. fra vikingeborgen retning fra Aggersborg og ved en - Støj: Risiko for at støjkrav ikke kan Aggersborg, hvis enestående konkret besigtigelse af området, overholdes. karakter vil komme til at er det vurderet, at der ikke er let underordne sig de nye opfattelig landskabelig prototypemøller. sammenhæng med vikingeborgen Aggersborg, som i fugleflugtslinje er beliggende omtrent 3 km fra det foreslåede testområde. Møllerne vil dog blive synlige fra Aggersborg. Påvirkning af bl.a. landskabet, kulturmiljøet, Natura området overholdelse af støjkrav mv. vil indgå i den videre planlægning, når eventuelle lokale indvirkninger på miljøet kan fastlægges i forbindelse med et konkret projekt.

Sammenfattende redegørelse vedrørende miljøvurdering af "Rapport om planlægning for testpladser til prototypemøller frem mod 2020"

Sammenfattende redegørelse vedrørende miljøvurdering af Rapport om planlægning for testpladser til prototypemøller frem mod 2020 Notat Det åbne land og friluftsliv J.nr. NST-119-00018 Sammenfattende redegørelse vedrørende miljøvurdering af "Rapport om planlægning for testpladser til prototypemøller frem mod 2020" 1. Indledning...2

Læs mere

Potentielle testpladser til prototypemøller frem mod 2020

Potentielle testpladser til prototypemøller frem mod 2020 Potentielle testpladser til prototypemøller frem mod 2020 April 2011 Miljøministeriet Økonomi- og Erhvervsministeriet Klima- og Energiministeriet Forsvarsministeriet Justitsministeriet Ministeriet for

Læs mere

NOTAT. Vurdering af ansøgning grundlag for afgørelse om igangsætning af planlægning for vindmøller vest for Stadil

NOTAT. Vurdering af ansøgning grundlag for afgørelse om igangsætning af planlægning for vindmøller vest for Stadil Returadresse Land, By og Kultur - Planlægning Toften 6 6880 Tarm NOTAT Vurdering af ansøgning grundlag for afgørelse om igangsætning af planlægning for vindmøller vest for Stadil Ansøgers oplysninger:

Læs mere

VINDMØLLER I VARDE KOMMUNE V/ Ivar Sande, Plan og Byggechef, Varde Kommune

VINDMØLLER I VARDE KOMMUNE V/ Ivar Sande, Plan og Byggechef, Varde Kommune I V/ Ivar Sande, Plan og Byggechef, Varde Kommune Varde Kommune sigter mod en CO2 neutral energiproduktion Vision Varde Byråd ønsker at medvirke til, at de nationale mål for udnyttelse af alternative energikilder

Læs mere

Oversigt over bemærkninger i foroffentlighedsfasen

Oversigt over bemærkninger i foroffentlighedsfasen 13-09-2016 Lise Overby Nørgård Direkte: 7257 7367 Mail: lio@jammerbugt.dk Sagsnr.: 01.16.00-G00-1-16 Oversigt over bemærkninger i foroffentlighedsfasen Nr. Fra Resumé Forvaltningens kommentarer. 1 Styrelsen

Læs mere

Bidrag fra øvrige. Naturstyrelsens kommentarer til hø- af miljøvurderingen. høringsparter

Bidrag fra øvrige. Naturstyrelsens kommentarer til hø- af miljøvurderingen. høringsparter ID-nr. 40, Aalborg + Landskab: Opstilling af møller vil umiddelbart være foreneligt med landskabets Aalborg Kommune ser positivt på udpegningen af arealet. VMI finder ikke arealet egnet, da der er eksisterende

Læs mere

Esbjerg Kommune. Område 65 Lundsmark syd, Esbjerg/Tønder kommune

Esbjerg Kommune. Område 65 Lundsmark syd, Esbjerg/Tønder kommune Esbjerg Kommune Område 65 Lundsmark syd, Esbjerg/Tønder kommune Området er karakteriseret ved et fladt storskalalandskab; landbrugsjord bestående af store markarealer i omdrift med læhegn og anden bevoksning.

Læs mere

Tillæg nr. 3A til Kommuneplan for Viborg Kommune

Tillæg nr. 3A til Kommuneplan for Viborg Kommune Tillæg nr. 3A til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune Retningslinjer og rammebestemmelser for et vindmølleområde ved Kirkebækvej sydøst for Romlund Rammeområde 04.VM.07_T3 Forslag Tillæggets område

Læs mere

8. Fornyet behandling af ansøgning om opstilling af 5 ekstra vindmøller ved Holmen ved Hemmet

8. Fornyet behandling af ansøgning om opstilling af 5 ekstra vindmøller ved Holmen ved Hemmet Ringkøbing-Skjern Kommune Økonomi- og Erhvervsudvalget 29. september 2015 8. Fornyet behandling af ansøgning om opstilling af 5 ekstra vindmøller ved Holmen ved Hemmet 15-023871 Sagsfremstilling Baggrund

Læs mere

Redegørelse for planlægningsarbejdet af arealer til brug for opstilling af prototypemøller frem mod 2020

Redegørelse for planlægningsarbejdet af arealer til brug for opstilling af prototypemøller frem mod 2020 Notat Landsplan J.nr. BLS-145-00155 Ref. mebri Dato: 20. september 2010 Redegørelse for planlægningsarbejdet af arealer til brug for opstilling af prototypemøller frem mod 2020 I forbindelse med regeringens

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 28. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Novej 10.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 28. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Novej 10. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Novej 10, 6950 Ringkøbing som følge af opstilling af vindmøller ved Nørhede-Hjortmose i henhold til lokalplan nr. 283 for Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Notat - Landskabelig vurdering af mulige vindmølleparker i området omkring Hoven ved Knaplundvej, Hejmdal/Påbøl og Barslund Mose

Notat - Landskabelig vurdering af mulige vindmølleparker i området omkring Hoven ved Knaplundvej, Hejmdal/Påbøl og Barslund Mose Returadresse Land, By og Kultur Planlægning Smed Sørensenvej 1, 6950 Ringkøbing Dato 21. september 2015 Sagsnummer 15-007089 Notat - Landskabelig vurdering af mulige vindmølleparker i området omkring Hoven

Læs mere

Bilag 1: Redegørelse for planlægningsarbejdet af arealer til brug for opstilling af serie 0-møller frem mod 2020

Bilag 1: Redegørelse for planlægningsarbejdet af arealer til brug for opstilling af serie 0-møller frem mod 2020 Bilag 1: Redegørelse for planlægningsarbejdet af arealer til brug for opstilling af serie 0-møller frem mod 2020 Indholdsfortegnelse Vurdering af 68 potentielle arealer til serie 0-møller...4 Aalborg Kommune...5

Læs mere

Ansøgning vedr. vindmølleområde 1

Ansøgning vedr. vindmølleområde 1 Ansøgning vedr. vindmølleområde 1 Sagsnummer: Lokalitet: Ansøger: Konsulent: 01.02.20-G01-7-12 sydvest for Sæsing eksisterende vindmølleområde med 6 stk. 660 kw 4 eksisterende mølleejere bl.a. Niels Jørgen

Læs mere

Vindmølleplanlægning i Roskilde Kommune 2013

Vindmølleplanlægning i Roskilde Kommune 2013 Vindmølleplanlægning i Roskilde Kommune 2013 Analyse af mulighederne for placering af vindmøller i Roskilde Kommune 30. April 2013 Indledning Økonomiudvalget har besluttet, at kommuneplanlægningen skal

Læs mere

Uddybende vurdering af den visuelle påvirkning af oplevelsen af Velling Kirke som kulturelement ved opstilling af vindmøller i Velling Mærsk

Uddybende vurdering af den visuelle påvirkning af oplevelsen af Velling Kirke som kulturelement ved opstilling af vindmøller i Velling Mærsk Uddybende vurdering af den visuelle påvirkning af oplevelsen af Velling Kirke som kulturelement ved opstilling af vindmøller i Velling Mærsk December 2014 Indledning Dette notat er en uddybning af afsnit

Læs mere

Høvsøre. Udvidelse af det nationale testcenter for store prototypevindmøller i. Planlægning og byudvikling. Indkaldelse til ideer og forslag

Høvsøre. Udvidelse af det nationale testcenter for store prototypevindmøller i. Planlægning og byudvikling. Indkaldelse til ideer og forslag Indkaldelse til ideer og forslag Udvidelse af det nationale testcenter for store prototypevindmøller i Høvsøre Marts 2017 Planlægning og byudvikling Indledning Danmark skal også i fremtiden være konkurrencedygtig

Læs mere

Tillæg nr. 3B til Kommuneplan for Viborg Kommune

Tillæg nr. 3B til Kommuneplan for Viborg Kommune Tillæg nr. 3B til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune Retningslinjer og rammebestemmelser for et vindmølleområde ved Kirkebækvej sydøst for Romlund Rammeområde 04.VM.07_T3 Forslag Tillæggets område

Læs mere

Vindmøller ved Thorup - Sletten

Vindmøller ved Thorup - Sletten Vindmøller ved Thorup - Sletten Ideoplæg Indkaldelse af ideer og forslag fra den 15. august 2016 til den 12. september 2016 Invitation til borgermøde Der afholdes borgermøde den 22. august 2016, kl. 19-21

Læs mere

Debatoplæg om vindmøller ved Holmen 2

Debatoplæg om vindmøller ved Holmen 2 Debatoplæg om vindmøller ved Holmen 2 Udvidelse af vindmøllepark ved Holmen Debatoplæg om Lokalplan nr. 400 og Tillæg nr. 62 til Kommuneplan 2013-2025 for Ringkøbing-Skjern Kommune Debatperiode: fra den

Læs mere

Natur og Miljø. Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard. Afgørelse om VVM, Kongehøjvej 21, Ørding, 7990 Ø. Assels.

Natur og Miljø. Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard. Afgørelse om VVM, Kongehøjvej 21, Ørding, 7990 Ø. Assels. Natur og Miljø Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard ln@nyvindenergi.dk Afgørelse om VVM, Kongehøjvej 21, Ørding, 7990 Ø. Assels. Dato: 19-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-11699 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte

Læs mere

Deltag i debatten om nye vindmøller vest for Thorup

Deltag i debatten om nye vindmøller vest for Thorup Til borgere, interesseorganisationer og andre med interesse i det udlagte vindmølleområde Dato: 27. oktober 2014 Kultur, Plan og Fritid Torvegade 15 9670 Løgstør Sagsnr.: 820-2014-26025 Dokumentnr.: 820-2014-218744

Læs mere

Landzonetilladelse: Madumvej 5, 6990 Ulfborg - Husstandsmølle

Landzonetilladelse: Madumvej 5, 6990 Ulfborg - Husstandsmølle Side 1/6 KVA VIND A/S Borrisvej 10 6900 Skjern Dato: 13-01-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-124-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse: Torpvej 6, 7500 Holstebro - Husstandsmølle

Landzonetilladelse: Torpvej 6, 7500 Holstebro - Husstandsmølle Side 1/6 Benny Olsen torpvej@hotmail.com Torpvej 6 7500 Holstebro Dato: 04-11-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-101-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

OPDATERET ANMELDELSE AF TESTMØLLEPROJEKT

OPDATERET ANMELDELSE AF TESTMØLLEPROJEKT OPDATERET ANMELDELSE AF TESTMØLLEPROJEKT Dato: Oprindelig 07.08.2013, opdateret 17. februar 2014 Projekt: 4 prototypemøller og en målemast i Velling Mærsk i Ringkøbing-Skjern Kommune Projektopstiller:

Læs mere

Debatoplæg om vindmøller ved Lønborg Hede

Debatoplæg om vindmøller ved Lønborg Hede Debatoplæg om vindmøller ved Lønborg Hede Debatoplæg om udvidelse af vindmølleparken Lønborg Hede (Lønborg Hede II) Tillæg nr. 59 til Kommuneplan 2013-2025 for Ringkøbing-Skjern Kommune Debatperiode: fra

Læs mere

Rådhusgade 2 Nejrupvej 72 7620 Lemvig 7620 Lemvig J.nr.: 01.03.03P19-0681 Tlf. 20 23 51 57 S.nr.: 98170

Rådhusgade 2 Nejrupvej 72 7620 Lemvig 7620 Lemvig J.nr.: 01.03.03P19-0681 Tlf. 20 23 51 57 S.nr.: 98170 Teknik & Miljø Lone Zeuthen Rådhusgade 2 Nejrupvej 72 7620 Lemvig 7620 Lemvig J.nr.: 01.03.03P19-0681 Tlf. 20 23 51 57 S.nr.: 98170 Farum, 25.3.2014 Bemærkninger til partshøring vedr. husstandsmølle, Nejrupvej

Læs mere

vindmøller, øst for Rendbæk Indkaldelse af ideer og synspunkter Invitation til borgermøde

vindmøller, øst for Rendbæk Indkaldelse af ideer og synspunkter Invitation til borgermøde 1 MØLLE SKJULT AF BEPLANTNING Vindmøller øst for Rendbæk Indkaldelse af ideer og synspunkter Jammerbugt Kommune planlægger nu for opstilling af vindmøller øst for Rendbæk. Det nye vindmølleområde forventes

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 29. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Novej 26.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 29. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Novej 26. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Novej 26, 6950 Ringkøbing som følge af opstilling af vindmøller ved Nørhede-Hjortmose i henhold til lokalplan nr. 283 for Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Natur og Miljø. Afgørelse om VVM-pligt, Næssundvej 380, 7960 Karby.

Natur og Miljø. Afgørelse om VVM-pligt, Næssundvej 380, 7960 Karby. Natur og Miljø Claus Nørgaard Christensen, Næssundvej 380, V. Hvidbjerg, 7960 Karby. E-mail: claus@staalbyg-mors.dk Afgørelse om VVM-pligt, Næssundvej 380, 7960 Karby. Dato: 24-06-2016 Sagsnr.: 773-2016-13969

Læs mere

Vindmøller syd for Østrup

Vindmøller syd for Østrup Vindmøller syd for Østrup Indkaldelse af idéer og synspunkter Jammerbugt Kommune planlægger nu for opstilling af vindmøller ved Østrup mellem Saltum og Pandrup. Den nye møllepark får 6 vindmøller med totalhøjder

Læs mere

Vindmøller ved Pårupvej vest for Assing. Forvaltningens kommentarer til de indkomne bemærkninger BILAG 2

Vindmøller ved Pårupvej vest for Assing. Forvaltningens kommentarer til de indkomne bemærkninger BILAG 2 Vindmøller ved Pårupvej vest for Assing Forvaltningens kommentarer til de indkomne bemærkninger BILAG 2 Bilag 2 Forvaltningens kommentarer til indkomne bemærkninger fra offentlig høring 1 Der er indkommet

Læs mere

Vindmølleprojekt. ved Døstrup/Finderup. Indkaldelse af forslag, ideer og synspunkter

Vindmølleprojekt. ved Døstrup/Finderup. Indkaldelse af forslag, ideer og synspunkter Vindmølleprojekt ved Døstrup/Finderup Indkaldelse af forslag, ideer og synspunkter Forslag og ideer ønskes Dette debatoplæg er indledningen på Vurdering af Virkninger på Miljøet (VVM) af en planlagt opstilling

Læs mere

Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt "Skovengen" i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015.

Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt Skovengen i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015. Vindmøllepark Skovengen Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt "Skovengen" i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015. I fordebatperioden har du mulighed for indsende synspunkter og

Læs mere

Teknik og Miljø. TP Energi Aps, Mimersvej 6, 8600 Viborg, Afgørelse om VVM, Efterskolevej 15, Galtrup, 7950 Erslev.

Teknik og Miljø. TP Energi Aps, Mimersvej 6, 8600 Viborg, Afgørelse om VVM, Efterskolevej 15, Galtrup, 7950 Erslev. Teknik og Miljø TP Energi Aps, Mimersvej 6, 8600 Viborg, tpenergi@outlook.dk Afgørelse om VVM, Efterskolevej 15, Galtrup, 7950 Erslev. Dato: 02-11-2016 Sagsnr.: 773-2016-22836 Navn: Helle Thorning Bertelsen

Læs mere

Natur og Miljø. Thy Wind Power Aps Leif Pinholt Afgørelse om VVM, Kr. Jepsensvej 11, 7970 Redsted M

Natur og Miljø. Thy Wind Power Aps Leif Pinholt Afgørelse om VVM, Kr. Jepsensvej 11, 7970 Redsted M Natur og Miljø Thy Wind Power Aps Leif Pinholt pinholtbak@gmail.com Afgørelse om VVM, Kr. Jepsensvej 11, 7970 Redsted M Dato: 24-06-2016 Sagsnr.: 773-2016-13972 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.:

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune 7. oktober 2015 Side 1. Mødedato: 7. oktober 2015 Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested:

Læs mere

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Dusgårdvej 2 i Lemvig Kommune

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Dusgårdvej 2 i Lemvig Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 25. september 2014 J.nr.: NMK-31-01281 Ref.: BIBIS AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på Dusgårdvej 2 i

Læs mere

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Dansk Vindenergi ApS Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Frederikshavn Kommune Att.: Lene Morthensen Rådhus Alle 100 9900 Frederikshavn

Læs mere

Landzonetilladelse - Holstebrovej 13, 6990 Ulfborg - Husstandsmølle

Landzonetilladelse - Holstebrovej 13, 6990 Ulfborg - Husstandsmølle Side 1/6 VICTOR ENERGY ApS mvp@victor-energy.dk Møllegårdsvej 22 6893 Hemmet Dato: 12-05-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-92-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

- at husstandsvindmøllen er typegodkendt. - at vilkårene skal tinglyses inden der meddeles byggetilladelse.

- at husstandsvindmøllen er typegodkendt. - at vilkårene skal tinglyses inden der meddeles byggetilladelse. Carsten Tovborg Hansen Kærvejen 47 7171 Uldum Plan og Byg Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Christina Duedal Nielsen Dir: 79755682 Mob: e-mail: Christina.D.Nielsen @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-174-13

Læs mere

DEBATOPLÆG. Vindmøller ved Ålsrode. Norddjurs Kommune april 2015. Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.

DEBATOPLÆG. Vindmøller ved Ålsrode. Norddjurs Kommune april 2015. Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs. DEBATOPLÆG Vindmøller ved Ålsrode Norddjurs Kommune april 2015 UDVIKL INGSFOR V A L T NINGE N Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Visualisering af 150 meter høje vindmøller,

Læs mere

Afgørelsen er truffet af formanden, Anita Rønne og den sagkyndige, ejendomsmægler Poul Erik Nielsen.

Afgørelsen er truffet af formanden, Anita Rønne og den sagkyndige, ejendomsmægler Poul Erik Nielsen. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedrørende beboelsesejendommen Tarmvej 111, 6893 Hemmet som følge af opstilling af vindmøller ved Holmen 2 i henhold til lokalplan nr. 400 for Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Natur og Miljø. Entreprenør Tommy Sørensen Afgørelse om VVM, Mellerup 15, Alsted, 7900 Nykøbing M.

Natur og Miljø. Entreprenør Tommy Sørensen Afgørelse om VVM, Mellerup 15, Alsted, 7900 Nykøbing M. Natur og Miljø Entreprenør Tommy Sørensen Afgørelse om VVM, Mellerup 15, Alsted, 7900 Nykøbing M. Dato: 14-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-11576 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte

Læs mere

Natur og Miljø. Cirkel Energi Afgørelse om VVM-pligt, Elsøvej 116, Elsø, 7900 Nykøbing M.

Natur og Miljø. Cirkel Energi Afgørelse om VVM-pligt, Elsøvej 116, Elsø, 7900 Nykøbing M. Natur og Miljø Cirkel Energi kbi@cirkelenergi.dk Afgørelse om VVM-pligt, Elsøvej 116, Elsø, 7900 Nykøbing M. Dato: 26-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-9506 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.: 9970

Læs mere

13. Ansøgning om opstilling af vindmøller ved Sandbæk

13. Ansøgning om opstilling af vindmøller ved Sandbæk Ringkøbing-Skjern Kommune Økonomi- og Erhvervsudvalget 29. september 2015 13. Ansøgning om opstilling af vindmøller ved Sandbæk 15-022379 Sagsfremstilling Ringkøbing-Skjern Kommune har i 2013 modtaget

Læs mere

Debatoplæg. Vindmøller ved Vandel i Vejle Kommune

Debatoplæg. Vindmøller ved Vandel i Vejle Kommune Debatoplæg Vindmøller ved Vandel i Vejle Kommune Kolofon: Debatoplæg til vindmøller ved Vandel i Vejle Kommune. Udgivet af Vejle Kommune, september 2012. Teknik og Miljø. Indledning Vejle Kommune har i

Læs mere

Projektbeskrivelse. Vindmøller vest for Birkende

Projektbeskrivelse. Vindmøller vest for Birkende Projektbeskrivelse Vindmøller vest for Birkende Februar 2014 1 Projektansøger: Wind1 A/S Jesper Houe Projektleder Holgersgade 1 7900 Nykøbing Mors Mobil: 22 52 30 11 E-mail: jh@wind1.dk På vegne af lodsejeren

Læs mere

Vindmøller på Odense havneterminal ved Munkebo

Vindmøller på Odense havneterminal ved Munkebo Anmeldelse af Vindmøller på Odense havneterminal ved Munkebo Eksempel på visualisering af projektet set fra sydsydvest (EMD) Projektansøger Energi Fyn Holding A/S Att: Jette I. Kjær Sanderumvej 16 5250

Læs mere

Direktivforslaget er udarbejdet i enighed af en arbejdsgruppe med Forsvaret, Halsnæs Kommune, og BLST som deltagere og med bistand fra SNS.

Direktivforslaget er udarbejdet i enighed af en arbejdsgruppe med Forsvaret, Halsnæs Kommune, og BLST som deltagere og med bistand fra SNS. Notat Byer J.nr. BLS-145-00133 Ref. jofpa, ATL Den 22. oktober 2009 Høringsnotat Vurdering af høringssvar modtaget i den offentlige høring og sammenfattende redegørelse for miljøpåvirkningerne for Forslag

Læs mere

Scoping - VVM og miljørapport for et område til vindmøller ved Knaplund, Ringkøbing-Skjern Kommune

Scoping - VVM og miljørapport for et område til vindmøller ved Knaplund, Ringkøbing-Skjern Kommune Returadresse Land, By og Kultur Planlægning Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Jeanette Jeppesen Direkte telefon 99741256 E-post jeanette.jeppesen@rksk.dk Dato 14. september 2016 Sagsnummer

Læs mere

Debatoplæg Vindmøller ved Torrild

Debatoplæg Vindmøller ved Torrild Debatoplæg Vindmøller ved Torrild Debatperiode: 16. april 2014 til den 14. maj 2014 Visualisering af 3 nye vindmøller med en totalhøjde på 100 meter, set fra det sydlige Torrild Baggrund Byrådet har i

Læs mere

Jeg HAR sendt den samme skrivelse til Struer Kommune pr. post og vedlagt diverse fotos fra området her, som vi holder meget af.

Jeg HAR sendt den samme skrivelse til Struer Kommune pr. post og vedlagt diverse fotos fra området her, som vi holder meget af. Fra Vibeke Nielsen [vibeke@bikat.dk] Til!De tekniske områder [teknisk@struer.dk] CC BCC Emne Vindmølleplan. "Hindsels" på Thyholm Afsendt 07-02-2015 20:05:24 Modtaget 07-02-2015 20:05:24 indmøllesagen.odt

Læs mere

Screeningsresultatet viste 14 potentielle arealer på minimum 346 ha, som opfyldte de beskrevne kriterier.

Screeningsresultatet viste 14 potentielle arealer på minimum 346 ha, som opfyldte de beskrevne kriterier. Notat Landsplan J.nr. BLS-145-00156 Ref. Jac/kmchr 08. februar 2010 Gennemgang af de 14 arealer; fundet ved en national screening og vurderet i henhold til Risø/DTU og Vindmølleindustriens ønsker til et

Læs mere

Teknik og Miljø. Thy Wind Power Aps Leif pinholt Afgørelse om VVM, Rosøevej 22, 7900 Nykøbing M.

Teknik og Miljø. Thy Wind Power Aps Leif pinholt   Afgørelse om VVM, Rosøevej 22, 7900 Nykøbing M. Teknik og Miljø Thy Wind Power Aps Leif pinholt E-mail: pinholtbak@gmail.com Afgørelse om VVM, Rosøevej 22, 7900 Nykøbing M. Dato: 17-08-2016 Sagsnr.: 773-2016-18127 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 25. april 2012 samledes Taksationsmyndigheden på Tim Kirkevej 13, 6980 Tim.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 25. april 2012 samledes Taksationsmyndigheden på Tim Kirkevej 13, 6980 Tim. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Tim Kirkevej 13, 6980 Tim som følge af opstilling af vindmøller ved Tim i henhold til lokalplan nr. 281 for Ringkøbing-Skjern Kommune sagsnr.

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 7 TIL FAXE KOMMUNEPLAN 2009. Baggrund. Retningslinje. Ramme

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 7 TIL FAXE KOMMUNEPLAN 2009. Baggrund. Retningslinje. Ramme KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 7 TIL FAXE KOMMUNEPLAN 2009 Baggrund Kommuneplantillægget er udarbejdet på baggrund af en konkret ansøgning om opstilling af vindmøller øst for Turebylille. Rammeområdet ligger umiddelbart

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 25. juni 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Purhusvej 4, Ørrild, 8990 Fårup.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 25. juni 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Purhusvej 4, Ørrild, 8990 Fårup. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Purhusvej 4, Ørrild, 8990 Fårup som følge af opstilling af vindmøller ved Trikelshøj i henhold til lokalplan nr. 573 for Randers Kommune sagsnr.

Læs mere

Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsmølle på Vester Trabjergvej 7, 7500 Holstebro

Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsmølle på Vester Trabjergvej 7, 7500 Holstebro Side 1/6 SOLENERGI DANMARK A/S mette@solenergidanmark.dk Søkærvej 11 8970 Havndal Dato: 12-05-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-102-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling

Læs mere

Boet efter John Oluf Riis, Lødderupvang 18, Lødderup, 7900 Nykøbing M. v. Henning Haubo Larsen

Boet efter John Oluf Riis, Lødderupvang 18, Lødderup, 7900 Nykøbing M. v. Henning Haubo Larsen Teknik og Miljø Boet efter John Oluf Riis, Lødderupvang 18, Lødderup, 7900 Nykøbing M. v. Henning Haubo Larsen Afgørelse om VVM- Lødderupvang 18, 7900 Nykøbing M. Dato: 11-08-2016 Sagsnr.:

Læs mere

Miljø- og Planlægningsudvalget 2009-10 MPU alm. del Svar på Spørgsmål 442 Offentligt

Miljø- og Planlægningsudvalget 2009-10 MPU alm. del Svar på Spørgsmål 442 Offentligt Miljø- og Planlægningsudvalget 2009-10 MPU alm. del Svar på Spørgsmål 442 Offentligt Notat Landsplan J.nr. BLS-101-01244 Ref. jac Den 5. marts 2010 Uddybende redegørelse for screening af arealer til brug

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33 KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33 Varde Kommune September 2007 Tillæg nr. 33 til Kommuneplan 2004-2016, Gl. Varde Kommune Baggrund Baggrunden for kommuneplantillægget er et ønske om at

Læs mere

Det Energipolitiske Udvalg (2. samling) EPU alm. del - Bilag 66 Offentligt. LEMVIG KOMMUNE PLAN OG BYG Rådhusgade 2, 7620 Lemvig. 7.

Det Energipolitiske Udvalg (2. samling) EPU alm. del - Bilag 66 Offentligt. LEMVIG KOMMUNE PLAN OG BYG Rådhusgade 2, 7620 Lemvig. 7. Det Energipolitiske Udvalg (2. samling) EPU alm. del - Bilag 66 Offentligt LEMVIG KOMMUNE PLAN OG BYG Rådhusgade 2, 7620 Lemvig 7. januar 2008 Indsigelse mod kommuneplantillæg nr 24 - Forslag til tillæg

Læs mere

Idéoplæg. Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller ved Overgaard Dalbyover. fra til

Idéoplæg. Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller ved Overgaard Dalbyover. fra til Idéoplæg Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller Dalbyover geodatastyrelsen, Miljøministeriet Udbyhøj Råby Gjerlev Gassum Øster Tørslev fra 16.11.2016 Asferg Spentrup Fårup Mellerup

Læs mere

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Forslag Dato for offentliggørelse af forslag 10. april 2013 Høringen starter 10. april 2013 Høringen slutter 5. juni 2013 Redegørelse Med dette kommuneplantillæg

Læs mere

Teknik og Miljø. Inge Lise Nørgaard Afgørelse om VVM - Karbymark 11, Karby, 7960 Karby.

Teknik og Miljø. Inge Lise Nørgaard   Afgørelse om VVM - Karbymark 11, Karby, 7960 Karby. Teknik og Miljø Inge Lise Nørgaard E-mail: ln@nyvindenergi.dk Afgørelse om VVM - Karbymark 11, Karby, 7960 Karby. Dato: 02-11-2016 Sagsnr.: 773-2016-18156 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.:

Læs mere

Debatoplæg om vindmøller ved Knaplund

Debatoplæg om vindmøller ved Knaplund Debatoplæg om vindmøller ved Knaplund Debatoplæg om Lokalplan nr. 358 og Tillæg nr. 73 til Kommuneplan 2013-2025 for Debatperiode: fra den 16. september til den 14. oktober 2016 Herning Kommune Billund

Læs mere

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Geddalvej 51, 7830 Vinderup

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Geddalvej 51, 7830 Vinderup Side 1/5 DANSK VINDMØLLEFORMIDLING APS Oddesundvej 183 7755 Bedsted Thy Dato: 06-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-75-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Regler om støj fra vindmøller

Regler om støj fra vindmøller Jesper Mogensen, Miljøstyrelsen Regler om støj fra vindmøller REGLER OM STØJ FRA VINDMØLLER SIDE 1 Oversigt Vindmøllebekendtgørelsen Anmeldelse og tilsyn med vindmøller Støjgrænser Lavfrekvent støj Vejledning

Læs mere

Natur og Miljø. Anders Ztorm - Afgørelse om VVM, Kjeldgårdsvej 37, 7900 Nykøbing M.

Natur og Miljø. Anders Ztorm - Afgørelse om VVM, Kjeldgårdsvej 37, 7900 Nykøbing M. Natur og Miljø Anders Ztorm - info@solenergidanmark.dk Afgørelse om VVM, Kjeldgårdsvej 37, 7900 Nykøbing M. Dato: 24-06-2016 Sagsnr.: 773-2016-14764 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.: 9970

Læs mere

Teknik og Miljø. Cirkel Energi Kent Remme Larsen Rosenstien Viborg

Teknik og Miljø. Cirkel Energi Kent Remme Larsen Rosenstien Viborg Teknik og Miljø Cirkel Energi Kent Remme Larsen Rosenstien 12 8800 Viborg E-mail: kla@cirkelenergi.dk Afgørelse om VVM - Skolebakken 51, Sundby, 7950 Erslev. Dato: 24-08-2016 Sagsnr.: 773-2016-18152 Navn:

Læs mere

Debatoplæg Vindmøller ved Skodsebølle

Debatoplæg Vindmøller ved Skodsebølle Debatoplæg Vindmøller ved Skodsebølle Marts 2016 Vindmøller ved Skodsebølle Lolland Kommune er et af de steder i verden, hvor der produceres mest vedvarende energi pr. indbygger, og kommunen vil fortsætte

Læs mere

Deltag i debatten om nye vindmøller ved Thorup - Sletten

Deltag i debatten om nye vindmøller ved Thorup - Sletten Deltag i debatten om nye vindmøller ved Thorup - Sletten Jammerbugt og Vesthimmerlands Kommuner har modtaget en ansøgning om udskiftning af 16-18 eksisterende vindmøller med op til 20 nye vindmøller i

Læs mere

Afgørelsen betyder, at kommunen kan vedtage planforslaget i den fremlagte

Afgørelsen betyder, at kommunen kan vedtage planforslaget i den fremlagte Ringkøbing-Skjern Kommune Att.: Niels Peter Lauridsen Niels.Peter.Lauridsen@rksk.dk post@rksk.dk Ribe Stift Att.: Jonathan Pakula Kvist JOPK@km.dk kmrib@km.dk Afgørelse i sag om Ribe Stift indsigelse mod

Læs mere

Notat for Vestas behov for opstilling af fire vindmøller i en bue ved Velling Mærsk

Notat for Vestas behov for opstilling af fire vindmøller i en bue ved Velling Mærsk Notat for Vestas behov for opstilling af fire vindmøller i en bue ved Velling Mærsk Dato Århus N, den 09. september 2014 Forord Med et tilbageblik på tidligere tiders udvikling af møller, hovedsageligt

Læs mere

Debatoplæg. Vindmølleplanlægning i Vejle Kommune

Debatoplæg. Vindmølleplanlægning i Vejle Kommune Debatoplæg Vindmølleplanlægning i Vejle Kommune Kolofon: Debatoplæg til vindmølleplanlægning for Vejle Kommune Udgivet af Vejle Kommune, august 2010 Redigeret af: Marianne Bjerre, Teknisk Forvaltning,

Læs mere

På vegne af Eurowind Project A/S fremsendes hermed VVM anmeldelse af et vindmølleprojekt ved Batum

På vegne af Eurowind Project A/S fremsendes hermed VVM anmeldelse af et vindmølleprojekt ved Batum Viborg Kommune Teknik og Miljø Plan Att: Nina Bødker Prinsens Alle 5 8800 Viborg ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 22. november

Læs mere

vindmøller Debatoplæg om Foroffentlighed for vindmølleplanlægning 1. juli - 31. august 2015 Teknisk Forvaltning - Skive Kommune

vindmøller Debatoplæg om Foroffentlighed for vindmølleplanlægning 1. juli - 31. august 2015 Teknisk Forvaltning - Skive Kommune Debatoplæg om vindmøller Foroffentlighed for vindmølleplanlægning 1. juli - 31. august 2015 Teknisk Forvaltning - Skive Kommune 1 Debatoplæg om vindmøller Hvorfor ny planlægning? Foroffentlighed for vindmølleplanlægning

Læs mere

Teknik og Miljø. Anders Ztorm Søkærvej Havndal Afgørelse om VVM- Næssundvej 128, 7900 Nykøbing M.

Teknik og Miljø. Anders Ztorm Søkærvej Havndal   Afgørelse om VVM- Næssundvej 128, 7900 Nykøbing M. Teknik og Miljø Anders Ztorm Søkærvej 11 8970 Havndal E-mail: cw@solenergidanmark.dk Afgørelse om VVM- Næssundvej 128, 7900 Nykøbing M. Dato: 17-08-2016 Sagsnr.: 773-2016-18153 Navn: Helle Thorning Bertelsen

Læs mere

Solid Wind Power, Frejasvej 4, 6950 Ringkøbing, ,

Solid Wind Power, Frejasvej 4, 6950 Ringkøbing, , Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-19-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 13. januar 2016 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af en SWP 10

Læs mere

Samlede indkomne bemærkninger i foroffentlighedsfase for proejet med fem testvindmøller ved Sdr. Bork

Samlede indkomne bemærkninger i foroffentlighedsfase for proejet med fem testvindmøller ved Sdr. Bork Samlede indkomne bemærkninger i foroffentlighedsfase for proejet med fem testvindmøller ved Sdr. Bork Bemærkning 1 Vedr. Idéoplæg testvindmøller ved Sdr. Bork, MST-531-00041 Forespørgsel vedr. indkaldelse

Læs mere

Miljøministeriet Naturstyrelsen. Måde Havnedeponi. Bilag 2. Oversigt over delkonklusioner. Juni 2013

Miljøministeriet Naturstyrelsen. Måde Havnedeponi. Bilag 2. Oversigt over delkonklusioner. Juni 2013 Miljøministeriet Naturstyrelsen Måde Havnedeponi Bilag 2 Oversigt over delkonklusioner Juni 2013 Notat BILAG 2 Måde Havnedeponi Oversigt over delkonklusioner 21. maj 2013 Miljøer i anlægsfasen Projekt

Læs mere

Debatoplæg om Vindmøller ved Lavensby

Debatoplæg om Vindmøller ved Lavensby Debatoplæg om Vindmøller ved Lavensby - Indkaldelse af forslag og idéer Debatperiode 6. februar til 6. marts 2013 Februar 2013 Vindmøller ved Lavensby Visualiseringen på forsiden viser 5 stk. vindmøller

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 28. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Trehedevej 1, Ølstrup.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 28. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Trehedevej 1, Ølstrup. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Trehedevej 1, Ølstrup, 6950 Ringkøbing som følge af opstilling af vindmøller ved Nørhede- Hjortmose i henhold til lokalplan nr. 283 for Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Dueholmvej 2, 7800 Skive

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Dueholmvej 2, 7800 Skive Side 1/5 ZENIA ENERGY A/S Fabrikvej 12 8800 Viborg Dato: 14-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-142-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Natur og Miljø. Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard. Afgørelse om VVM, Holmgårdsvej 9, Elsø, Nykøbing M.

Natur og Miljø. Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard. Afgørelse om VVM, Holmgårdsvej 9, Elsø, Nykøbing M. Natur og Miljø Ny Vindenergi ApS Lise Nørgaard ln@nyvindenergi.dk Afgørelse om VVM, Holmgårdsvej 9, Elsø, Nykøbing M. Dato: 14-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-11700 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.:

Læs mere

Afslag på ansøgning om opstilling af husstandsmølle på Nørrevej 15, 6990 Ulfborg

Afslag på ansøgning om opstilling af husstandsmølle på Nørrevej 15, 6990 Ulfborg Side 1/7 NY VINDENERGI ApS Fjordvej 1 7900 Nykøbing M Dato: 06-04-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-162-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Projektbeskrivelse. Vindmøller ved Broholm

Projektbeskrivelse. Vindmøller ved Broholm Projektbeskrivelse Vindmøller ved Broholm Maj 2018 1 Projektansøger: Lars Kronshage Ødemark Gods 4190 Munke Bjergby Tlf. 40 75 35 35 www.oedemark.dk På vegne af lodsejer: Anders Sehested Broholm Gods Broholmsvej

Læs mere

VVM-screenings skema ny vej fra den nye by Nye og til Høvej s krydsning af Letbanen Nye

VVM-screenings skema ny vej fra den nye by Nye og til Høvej s krydsning af Letbanen Nye VVM-screening i henhold til 3, stk. 1 og bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning.

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 28. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Trehedevej 2.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 28. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Trehedevej 2. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Trehedevej 2, 6950 Ringkøbing som følge af opstilling af vindmøller ved Nørhede-Hjortmose i henhold til lokalplan nr. 283 for Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse WWW.KALUNDBORG.DK Returadresse:, Karen Christiansen Hallenslevvej 49 4281 Gørlev DATO 30. juni 2017 SAGSNR. 326-2017-21773 Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre et læskur på 4,88m x 6,0m x 2,5m på

Læs mere

November 2014. Vindmøller nord for Krejbjerg. sammenfattende redegørelse. www.skive.dk

November 2014. Vindmøller nord for Krejbjerg. sammenfattende redegørelse. www.skive.dk Vindmøller nord for Krejbjerg November 2014 sammenfattende redegørelse Indhold Indledning og baggrund 3 Planvedtagelse 4 Integrering af miljøhensyn i planerne 4 Miljørapportens betydning og udtalelser

Læs mere

Natur og Miljø. Cirkel Energi Afgørelse om VVM, Brunhøjen 3, Sejerslev, 7900 Nykøbing M.

Natur og Miljø. Cirkel Energi Afgørelse om VVM, Brunhøjen 3, Sejerslev, 7900 Nykøbing M. Natur og Miljø Cirkel Energi kab@cirkelenergi.dk Afgørelse om VVM, Brunhøjen 3, Sejerslev, 7900 Nykøbing M. Dato: 25-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-12329 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte tlf.nr.: 9970

Læs mere

VIBORG STIFTSØVRIGHED

VIBORG STIFTSØVRIGHED VIBORG STIFTSØVRIGHED E-post Viborg, den 17. november 2008 Dok nr. 110415 AN/br Struer Kommune Rådhuset Planafdelingen Østergade 11-15 7600 Struer./. Med Kommunens brev af 22. september 2008 (j.nr. 01.02.20-P15-2-08)

Læs mere

Energipark ved St. Soels. - vindmølle- og solcelleanlæg. Indkaldelse af idèer og forslag PLANAFDELINGEN PLANAFDELINGEN

Energipark ved St. Soels. - vindmølle- og solcelleanlæg. Indkaldelse af idèer og forslag PLANAFDELINGEN PLANAFDELINGEN Energipark ved St. Soels - vindmølle- og solcelleanlæg Fem af de i alt syv vindmøller set fra Lundby syd for vindmølleområdet. Vindmøllerne er visualiseret med en rotor på 126 meter i diameter. PLANAFDELINGEN

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 29. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på No-Bygade 24.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 29. maj 2013 samledes Taksationsmyndigheden på No-Bygade 24. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen No-Bygade 24, 6950 Ringkøbing som følge af opstilling af vindmøller ved Nørhede- Hjortmose i henhold til lokalplan nr. 283 for Ringkøbing-Skjern

Læs mere

UDKAST N O T A T. Sammenfattende redegørelse område til fire forsøgsmøller ved Velling Mærsk

UDKAST N O T A T. Sammenfattende redegørelse område til fire forsøgsmøller ved Velling Mærsk N O T A T Til Kopi Fra Margit Lund Emne Planlægning for område til forsøgsmøller ved Velling Mærsk Afdeling Planlægning Telefon 99741453 E-post margit.lund@rksk.dk Dato 10. juni 2015 Sagsnummer 15-021035-18

Læs mere

Tilladelse til faskiner/mellemgærde ud for matr. nr. 157 og 158 Koldby, Hjerpsted, Tønder Kommune

Tilladelse til faskiner/mellemgærde ud for matr. nr. 157 og 158 Koldby, Hjerpsted, Tønder Kommune NaturErhvervstyrelsen Pioner Allé 9 6270 Tønder Kystdirektoratet J.nr. 14/00592-25 Ref. Ilse Gräber 03-07-2015 Tilladelse til faskiner/mellemgærde ud for matr. nr. 157 og 158 Koldby, Hjerpsted, Tønder

Læs mere

Natur og Miljø. Anders Ztorm - Afgørelse om VVM-pligt, Fjallerslevvej 9, Fjallerslev, 7900 Nykøbing M.

Natur og Miljø. Anders Ztorm - Afgørelse om VVM-pligt, Fjallerslevvej 9, Fjallerslev, 7900 Nykøbing M. Natur og Miljø Anders Ztorm - info@solenergidanmark.dk Afgørelse om VVM-pligt, Fjallerslevvej 9, Fjallerslev, 7900 Nykøbing M. Dato: 13-06-2016 Sagsnr.: 773-2016-13969 Navn: Helle Thorning Bertelsen Direkte

Læs mere

Debatoplæg Vindmøller ved Donsted

Debatoplæg Vindmøller ved Donsted DEBATOPLÆG 6. februar 2013 til den 6. marts 2013 Visualisering af 4 nye vindmøller på 130 meter, set fra Hyttenvej Skagen Frederikshavn Sæby Debatoplæg Vindmøller ved Donsted rojekt: Baggrund Frederikshavn

Læs mere