1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold"

Transkript

1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Center for korttidspladser Adresse Mågevænget 10, 6400 Sønderborg Telefon Mail: Klinisk vejleder Lone Semak Dato Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Præsentation af sygeplejefaglige, organisatoriske og ledelsesmæssige grundlag, rammer og vilkår, herunder: 1a) Undervisningsstedet betegnelse, organisation og struktur 1b) Værdigrundlag og målsætning for sygeplejen 1c) Det kliniske områdes patient/brugerkategorier 1d) Organisering af sygeplejen 1a) Center for korttidspladser er betegnelsen for Sønderborg Kommunes samling af borgere, der har brug for sammenhængende rehabiliterings- og sygeplejeindsatser, som ikke kan foregå i eget hjem, men som imidlertid ikke kræver hospitalsindlæggelse. Centeret har 37 pladser, fordelt på faste beboere og borgere på korttidsplads, men de faste pladser vil løbende blive omdannet til korttidspladser. Som studerende bliver man tilknyttet borgere på korttidspladser. Centeret er opdelt i 3 afdelinger. Organisatorisk er vi placeret under Borger, Besæftigelse og Sundhed med sundhedschef og direktør for forvaltningen som øverste ledelse. 1b) Formålet med at samle korttidspladserne i ét center er at styrke og udvikle kvaliteten i rehabiliterings- og sygeplejeindsatserne samt øge fagligheden. Der tages udgangspunkt i kvalitetskriterierne: Høj professionel standard Høj borgertilfredshed Helhed i borgerforløbene Effektiv ressourceudnyttelse Praksis vil tage udgangspunkt i evidensbaseret klinisk praksis og bygge på standarder fra Den Danske Kvalitetsmodel på de områder, hvor de findes. 1c) På Center for korttidspladser er der følgende forløb: Aflastningsforløb Akutforløb Døgnrehabiliteringsforløb Palliative forløb Vurderingsforløb Borgerne er mennesker i alle aldre, dog fortrinsvis ældre, og de udgør en mangfoldig gruppe med hensyn til sygdomskategorier og social baggrund. Mange har kroniske sygdomme som diabetes, KOL, hjerte-/karsygdomme og demens, ligesom der er mange, der har brug for rehabilitering, bl.a. efter hoftenære frakturer. Ernæringsoptimering er ofte et af indsatsområderne for disse borgere.

2 Borgere med erhvervet senhjerneskade, som har brug for døgnrehabilitering vil blive visiteret til Center for korttidspladser. 1d) Der er sygeplejefaglig ledelse i form af centerleder Louise Fogh Moos Jørgensen og daglig leder for sygeplejerskerne Rikke Fribo. Leder for plejegruppen (social- og sundhedshjælpere/- assistenter) er sygeplejerske Benedicte Skipper Bundgaard. Der er ansat 8-9 sygeplejersker, som skal medvirke til at opkvalificere kvaliteteten i indsatsen for de forskellige borgerkategorier. Der er 2-4 sygeplejersker i dagvagt fra kl. 7-15, og en sygeplejerske i aftenvagt fra kl Præsentation af uddannelsesmæssige grundlag, rammer og vilkår, herunder: 1f) Kliniske vejleders formelle pædagogiske kompetence svarende til klinisk vejlederuddannelse og anden pædagogisk uddannelse, fx. 1/6 diplomuddannelse 1g) Uddannelseskoordinatorers og kliniske sygeplejelæreres faglige og pædagogiske uddannelse 1h) Den generelle sygeplejefaglige ekspertise, eksempelvis klinisk erfaring og efter-/ videreuddannelse 1i) Ansvarsfordeling i forbindelse med klinisk undervisning, vejledning og bedømmelse 1j) Strategiplan for pædagogisk kvalificering af de kliniske vejledere/undervisere 1g) Klinisk vejleder er sygeplejerske Lone Semak, der har flere års erfaring som vejleder, og som har en bred klinisk erfaring. 1h) De øvrige sygeplejersker har mellem 3 og 30 års klinisk erfaring fra forskellige specialer. 2 af sygeplejerskerne har ud over basisuddannelsen en klinisk funktion i henholdsvis: palliation klinisk vejledning af sygeplejestuderende 2. Sygeplejefaglige forhold Præsentation af de sygeplejefaglige, tværfaglig og tværsektorielle forhold, herunder: 2a) Typiske patientsituationer, patientfænomener og patientforløb 2b) Sygeplejefaglige opgaver, problemstillinger og metoder 2c) Personalesammensætning og samarbejdspartnere 2d) Sygeplejefaglige udviklingsaktiviteter 2a) Se under 1c 2b) Mulighed for at identificere sygeplejefaglige problemstillinger, planlægge og udføre den almene og den specielle sygepleje hos borgere med vidt forskellige sygdomsforløb. Mulighed for at arbejde målrettet med såvel potentielle som aktuelle problemstillinger. At opnå kompetence i at udføre forskellige instrumentelle sygeplejehandlinger som f.eks. anlæggelse af nasalsonde, pleje af borgere med PEG-sonde, anlæggelse af KAD, SIK, anlæggelse af subkutan kanyle. Der arbejdes her ud fra gældende retningslinier og kompetencekort. At opnå kompetence i sårpleje. At opnå kompetence i forhold til kommunikation både i forhold til borgere og pårørende, plejepersonale samt tværfaglige

3 samarbejdspartnere. At opnå en rehabiliterende tankegang i udførelsen af sygeplejen Mulighed for fordybelse i forhold til borgere med kroniske sygdomme Tværfagligt og tværsektorielt samarbejde Skriftlig dokumentation i henhold til de sundhedsfaglige retningslinjer 2c) Der er ansat social- og sundhedshjæpere, social- og sundhedsassistenter, terapeuter, servicemedarbejdere. Vi har et tæt samarbejde med Sygehus Sønderjylland, praktiserende læger, kommunale træningsterapeuter, hjemmesygeplejen, plejecentre, det sygeplejefaglige akutteam og Det palliative Team. 2d) Sygeplejefaglige aktiviteter højne den generelle faglige kvalitet i forhold til stedets rehabiliterings- og sygeplejeindsatser. Der er bl.a.fokus på hygiejne, læring af utilsigtede hændelser og løbende personaleundervisning i specifikke borgerrelaterede emner. 3. Uddannelsesmæssige forhold Præsentation af den studerendes studievilkår og muligheder i relation til modulernes foreskrevne kompetencer (jf. den generelle studieplan for modulet): 3a) Organisering og tilrettelæggelse af klinisk undervisning i relation til den studerendes individuelle studieplan 3b) Studieforhold og læringsmiljø, der pædagogisk understøtter den studerendes faglige og personlige læreprocesser 3c) Studiemetoder og undervisningsfaciliteter, herunder anvendelse af IKT 3d) Kliniske vejleders funktion og planlagte tjenestetid i forhold til den studerende (6 timer pr. uge pr. studerende anbefales) 3e) Strategi for kvalitetssikring af den kliniske undervisning baseret på systematisk evaluering 3a) Center for korttidspladser modtager studerende i 6. semester. Der planlægges med 32 timers deltagelse i klinisk praksis ugentligt fordelt på dag- og aftenvagter samt enkelte weekendevagter. Der er mulighed for daglig sygeplejefaglig vejledning og deltagelse i konkrete sygeplejeopgaver med løbende refleksion. Læringsforløber planlægges med den studerende ved målsætningssamtalen og under udarbejdelse af den individuelle studieplan. Udkast til læringsplaner skal medbringes den første dag i den kliniske undervining. De personalepolitiske retningslinier skal overholdes. Der skal medbringes straffeattest den første dag i klinisk undervisning. 3b) Da Center for korttidspladser er i en forandningsproces er der motivation for udvikling og læring på stedet. I For sygeplejestuderende vil tilegnelsen af kliniske færdigheder blive vægtet højere end tilegnelsen af administrative færdigheder. For at den studerende kan få mest ud af den kliniske undervining henvises til nedenstående: Du møder omklædt til vagten.

4 Du, i tilfælde af sygdom, ringer og melder dig syg inden vagtens start og melder dig rask, så snart du igen er klar til at møde. Du selv er medansvarlig for at indhente de timer du evt. er fraværende. Du er ansvarlig for egen læring. Du bruger dine læringplaner aktivt i din læring. Du hver dag medbringer dine aktuelle læringsplan, så kollegaer kan spørge ind til den. Du selv er ansvarlig for at fortælle kollegaerne om, hvad du har fokus på. Du reflekterer over det du oplever. Du beder om hjælp, hvis der er noget du ikke selv kan klare. Du siger fra, hvis der er noget du ikke har lært eller ikke kan magte. Du opsøger dine kollegaer i forhold til procedurer for udførelse af opgaver, hvis du er i tvivl. Du sørger for, at de opgaver du bliver bedt om at udføre, bliver gjort. Du giver dig tid til opgaverne og udfører dem med omhu. Du er opsøgende og hjælpsom. Er lyttende og giver rum. Du siger til det øvrige personale, hvis du oplever noget hos borgere, der ikke er som det skal være. Du holder fokus på de borgere du er tildelt. Er opmærksom på kontaktpersonordningen. Du samarbejder med personalegruppen om at have godt arbejdsmiljø og ro på kontoret. Du snarest muligt efter vagtens start præsenterer din plan for, hvilke opgaver du vil udføre, overfor sygeplejersken i din gruppe, og i samarbejde med hende aftaler, hvornår på dagen i evaluerer udførte opgaver samt planlægger evt. nye tiltag. Desuden henvises til at privat mobiltelefon kun benyttes i akutte situationer og efter aftale med personalet. 3c) Studiemetoder: Praktisk deltagelse Problembaseret læring i ukendte situationer Brug af forskningsrelateret litteratur Litteratursøgning Situationsbetinget refleksion. 3d) Der tilstræbes at klinisk vejleder har 4 timers tjenestetid til studerende ugentligt. Klinisk vejleder vil sammen med den studerende løbende planlægge studierelevante opgaver og er ansvarlig for at tildele og supervisere daglig leder. Sikre løbende evaluering. Eventuelle link til det kliniske undervisningssteds hjemmeside: 3e) Kvalitessirking vil foregå ved at følge op på, om læringsmål for den kliniske undervisning opnås samt ud fra studerendes skriftlige evalueringer af den kliniske undervisning på center for korttidspladser..

5 .

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Special og Rehabliteringscenter Adresse Funkevej 9A Telefon 73766200 Mail: lwh@aabenraa.dk Klinisk vejleder Lone Wad Hoffmann Dato 07-11-2018

Læs mere

Beskrivelse af klinisk undervisningssted

Beskrivelse af klinisk undervisningssted Beskrivelse af klinisk undervisningssted 24.11.14 Klinisk undervisningssted Adresse Assens kommune Sundhed og uddannelse, Sdr. Havnevej 5 5610 Assens Att: Reila Frost refro@assens.dk Telefon 64747176 Kliniske

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringcenter Adresse Funkevej 9A, Rødekro 6230 Telefon 73766200 Mail: lwh@aabenraa.dk / gmj@aabenraa.dk

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Hjemmesygeplejen, Haderslev Kommune Adresse Rådhuscentret 7,1 6500 Vojens Telefon Se nedenfor. Mail: Se nedenfor. Klinisk vejleder Se

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon til afdeling 263: 79 18 27 84 Telefon til uddannelses og udviklingssygeplejerske 78 18 35 37 Øre Næse Hals ambulatorium

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Træningsafdelingen Tønder Kommune BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Træningsafdelingen Tønder kommune Carstensgade 6-10, 6270 Tønder Telefon 74 92 80 25 E-mail

Læs mere

Ansøgning om godkendelse af klinisk praktiksted.

Ansøgning om godkendelse af klinisk praktiksted. Ansøgning om godkendelse af klinisk praktiksted. BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon 63337430 / 63336703 Klinisk vejleder Dato Pleje- og Omsorgsafd. Nyborg

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED. Assens kommune Myndighed og udvikling Att: Helle Andersen Willemosegade Assens. 14.

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED. Assens kommune Myndighed og udvikling Att: Helle Andersen Willemosegade Assens. 14. BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon: 64747172 Klinisk vejleder Dato Assens kommune Myndighed og udvikling Att: Helle Andersen Willemosegade 15 5610 Assens

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Afdeling 263 Sydvestjysk sygehus Finsensgade 35 6700 Esbjerg Telefon til afdeling 263: 79 18 27 81 Telefon til uddannelses

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk sengeafsnit, SHS Adresse Kresten Philipsensvej 15, Aabenraa Telefon 79976141 Mail: Berit.ries.larsen@rsyd.dk Klinisk

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Center for Ortopædi og Medicin, Ortopædisk Klinik, Sygehus Sønderjylland Aabenraa Adresse Kresten Philipsens Vej 15. 6200 Aabenraa Telefon

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Medicinsk Center Sygehus Sønderjylland, Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa Telefon Mail: Medicinsk Klinik : 79971600 Mail

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Gynækologisk klinik Adresse Kresten Philipsensvej 15, 6200 Åbenrå Telefon 79972187 Mail: Laila.Rotboll@rsyd.dk Klinisk vejleder Laila

Læs mere

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Vedtaget af Lederrådet for Sygeplejerskeuddannelsen i Region Syddanmark Projektdeltagere: Gurli Harresø, underviser,

Læs mere

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Vedtaget af Lederrådet for Sygeplejerskeuddannelsen i Region Syddanmark Projektdeltagere: Gurli Harresø, underviser,

Læs mere

Praktik (klinisk uddannelse) ved UC SYD. Samarbejdsaftale. Ergoterapeutuddannelsen. ucsyd.dk. Institut for sundhedsuddannelse

Praktik (klinisk uddannelse) ved UC SYD. Samarbejdsaftale. Ergoterapeutuddannelsen. ucsyd.dk. Institut for sundhedsuddannelse Praktik (klinisk uddannelse) ved UC SYD Samarbejdsaftale Ergoterapeutuddannelsen Et praktiksted er et ledelsesmæssigt afgrænset område, der er godkendt af UC SYD som uddannelsessted for 1. Indledning studerende

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon 65151515 Klinisk vejleder Dato Kerteminde Kommune, Hjemmeplejen Bycentret 302, 5330 Munkebo E-mail : mlf@kerteminde.dk

Læs mere

Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa Telefon direkte til Terapien

Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa Telefon direkte til Terapien BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Sygehus Sønderjylland Aabenraa Adresse Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa Telefon 79 97 00 00 direkte til Terapien 79 97 61 63 Yvonne.holm.lorenzen@rsyd.dk

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon til afdeling 136: 7918 2142 Kæbekirurgisk Enhed 631 SVS Esbjerg Sydvestjysk sygehus Finsensgade 35 6700 Esbjerg

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering i Odder er en del af s Ældreservice. I kommunens ældreservice indgår to plejecentre Stenslund og Bronzealdervej, hjemmeplejen

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Region Syddanmark, LP Tønder Adresse Carstensgade 6-10, 6270 Tønder Telefon 99446010 Mail: Lone.Beck@rsyd.dk Klinisk vejleder Lone Beck

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Hjemmesygeplejen, Tønder Kommune Adresse Wegners Plads 2, 6270 Tønder Telefon 74929430 Mail: birras@toender.dk Klinisk vejleder Uddannelses-

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Klinisk undervisningssted Adresse Telefon Klinisk vejleder BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Dato 01-05-2018 Region Syddanmark, LP Aabenraa Opnørplads 1-3, 3.sal, 6200 Aabenraa Tlf.: 99446100 Conni

Læs mere

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Vedtaget af Lederrådet for Sygeplejerskeuddannelsen i Region Syddanmark Projektdeltagere: Gurli Harresø, underviser,

Læs mere

Kasper Isaksen Hanne Brosbøl Madsen

Kasper Isaksen Hanne Brosbøl Madsen BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Specialundervisningscentret, Urban C. Adresse Søndervangen 18, 6700 Esbjerg Telefon Terapien 21597823 Praktikbærende leder Klinisk vejleder

Læs mere

Veneklinikken SVS Brørup Veneklinikken Sydvestjysk Sygehus Brørup Skolegade 12 A 6650 Brørup. Klinisk vejleder:

Veneklinikken SVS Brørup Veneklinikken Sydvestjysk Sygehus Brørup Skolegade 12 A 6650 Brørup.  Klinisk vejleder: BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon til afdeling: 79184982 Veneklinikken SVS Brørup Veneklinikken Sydvestjysk Sygehus Brørup Skolegade 12 A 6650 Brørup

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Region Syddanmark Oligofreniteamet (Pause som klinisk undervisningssted i 2015 og 2016) Adresse Kresten Phillipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted REHABILITERINGSCENTER RIBE LANDEVEJ 128 Adresse Ribe Landevej 128, 6100 Haderslev Telefon Mail: Klinisk vejleder Helle Hilker Mail: hehi@haderslev.dk

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Klinisk undervisningssted Adresse Telefon Klinisk vejleder BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Dato 01-05-2018 Region Syddanmark, LP Sønderborg Sydvang 3B, 6400 Sønderborg Kristijan Balazevic : 99445835/29338608

Læs mere

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Vedtaget af Lederrådet for Sygeplejerskeuddannelsen i Region Syddanmark Projektdeltagere: Gurli Harresø, underviser,

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon til afdeling 261: 79 18 21 57 Telefon til uddannelses og udviklingssygeplejerske 78 18 35 37 Uddannelses og udviklingssygeplejerske

Læs mere

Praktikbærende leder Chefterapeut Marianne Thomsen

Praktikbærende leder Chefterapeut Marianne Thomsen BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted SVS neurorehabiliteringen Grindsted Adresse Engparken 1, 7200 Grindsted Telefon 7918 9400 Hjemmeside http://www.sydvestjysksygehus.dk/wm225688

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Medicinsk Ambulatorium SVS Grindsted Engparken 1, 7200 Grindsted Telefon Ellen Nielsen 79 18 35 37 eller Mobil: 51 18

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Akutafsnittet er organisatorisk set, en del af Sundhed og Omsorg i Struer kommune. Sundhed og Omsorg består desuden af

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Region Syddanmark, Almen psykiatrisk ældreafsnit 52 Adresse Kresten Phillipsens Vej 15, 6200 Aabenraa Telefon 99445710 Mail: Annette.Klit@rsyd.dk

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Hjemmesygeplejen, Tønder Kommune Adresse Danavej 15, 6520 Toftlund Telefon 74929430 Mail: birras@toender.dk Klinisk vejleder Uddannelses-

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon til afdeling 262: 7918 5126 Telefon til uddannelses og udviklingssygeplejerske: 7818 3537 Uddannelses og udviklingssygeplejerske

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Fælleskirurgisk afd. 100, SVS, Grindsted Engparken 1, 7200 Grindsted Telefon: 7918 9100/ 7918 9101 Telefon til Uddanneses-

Læs mere

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Vedtaget af Lederrådet for Sygeplejerskeuddannelsen i Region Syddanmark Projektdeltagere: Gurli Harresø, underviser,

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Ortopædkirurgisk Ambulatorium og Skadeklinik, SVS Grindsted. Adresse Telefon til afdelingen: 79188285 / 79189565 Engparken 1,

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Afsnit for diabetes, hormon og nyresygdomme M14, Diabetes ambulatoriet tværgående forløb 6. semester Adresse Sydvang 1 6400 Sønderborg

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Hjemme- og Sygeplejen i Odder er en del af s Ældreservice. I Ældreservice er Hjemme- og Sygeplejen integreret med både

Læs mere

Fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg og Haderslev

Fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg og Haderslev Fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg og Haderslev BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted ETAC Rehabiliteringscenter Adresse Kvaglundparken 1, 6705 Esbjerg Ø Telefon 76 16 36 90

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Plejeboligerne Bronzealdervej i Odder Kommune er en del af Odder Kommunes Ældreservice. Bronzealdervej er en plejeboligenhed

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon til afdeling 262: 7918 5126 Telefon til uddannelseskonsulent: 79 18 35 36 Uddannelseskonsulent Helene Hermansen

Læs mere

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Vedtaget af Lederrådet for Sygeplejerskeuddannelsen i Region Syddanmark Projektdeltagere: Gurli Harresø, underviser,

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon til ortopædkirurgisk amb: 7918 2320 Telefon til Uddannelses og udviklingssygeplejerske: 7818 3537 Uddannelses

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Klinisk undervisningssted Adresse Telefon Klinisk vejleder BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Region Syddanmark Lokalpsykiatrien Sønderborg Sydvang 1, Bygning E, 6400 Sønderborg Kristijan: 99445835/29338608

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Region Syddanmark, Ungdomspsykiatrisk dag-/døgnafsnit 53-54 Adresse Kresten Phillipsens Vej 15, 6200 Aabenraa Telefon 99446410 Mail: Pernille.Moller@rsyd.dk

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering er en del af Odder Kommunes Ældreservice. OKKA er en døgnåben korttidsenhed med 14 pladser. OKKA`s adresse er Ålykkecentret,

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Neonatal- og barselsklinik Aabenraa Sygehus, Sygehus Sønderjylland Adresse Kresten Phillipsensvej 15, 6200 Aabenraa Telefon 79972330 Mail:

Læs mere

Kvalitetsstandard for klinisk undervisning af studerende på uddannelsen til professionsbachelor i sygepleje

Kvalitetsstandard for klinisk undervisning af studerende på uddannelsen til professionsbachelor i sygepleje Kvalitetsstandard for klinisk undervisning af studerende på uddannelsen til professionsbachelor i sygepleje Formål med klinisk undervisning Tilbyde studerende på modul 6, 11 og 12 på uddannelsen til professionsbachelor

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Afdeling 300, Neurorehabiliteringen Grindsted Engparken 1, 7200 Grindsted Klinisk sygeplejelærer Klinisk vejleder Malene.Dreier@svs.regionsyddanmark.dk

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon til afdelingen: 79 18 95 65 Ortopædkirurgisk Ambulatorium og Skadeklinik, SVS Grindsted. Engparken 1, 7200 Grindsted

Læs mere

Praktiksteds- beskrivelse

Praktiksteds- beskrivelse Praktiksteds- beskrivelse for social- og sundhedsassistentelever på Medicinsk Sengeafsnit Sydvestjysk Sygehus Grindsted Engparken 1 7200 Grindsted Tlf.nr: 7918 9202 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. PRÆSENTATION

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester Børneafdelingen Regionshospitalet Randers 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Intensiv, Sønderborg Adresse Sydvang 1, 6400 Sønderborg Telefon 799 74402 Mail: Klinisk vejleder Bo Meier & Annika Berg Iversen Dato 04-09-2018

Læs mere

Beskrivelse af praktiksted

Beskrivelse af praktiksted Beskrivelse af praktiksted Sygehus: Nykøbing F Afdeling: Medicinsk Afsnit for lungesygdomme Opfyldelse af EU s anerkendelsesdirektiv: a) Almen medicin og medicinske specialer Kontaktperson og stillingsbetegnelse:

Læs mere

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG. MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG. MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse 1 Indhold 1 Indledning... 3 Undervisnings- og arbejdsformer... 4 2 Modul 12 Selvstændig professionsudøvelse... 5 2.1 Varighed...

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Region Syddanmark, Almen psykiatrisk Enkeltafsnit 55 Adresse Kresten Phillipsens Vej 15, 6200 Aabenraa Telefon 99445650 Mail: Pia.Lausten@rsyd.dk

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 6. semester Hjemmesygeplejen Sundhed & Omsorg Odder Kommune 1 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Region Syddanmark Lokalpsykiatrien Tønder Adresse Carstensgade 6-10, 6270 Tønder Telefon 29387571 99446010 Mail: Klinisk vejleder Jonna

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted AKUTTEAM, Haderslev Kommune Adresse Ribe Landevej 128, 6100 Haderslev Telefon Mail: Klinisk vejleder Helle Hilker Mail: hehi@haderslev.dk

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse for Sygeplejestuderende. Ældre & Sundhed i Lolland Kommune

Praktikstedsbeskrivelse for Sygeplejestuderende. Ældre & Sundhed i Lolland Kommune Praktikstedsbeskrivelse for Sygeplejestuderende Ældre & Sundhed i Lolland Kommune Indholdsfortegnelse 1. Organisatoriske forhold på uddannelsesstedet... 3 1.1 Ældre & Sundhed i Lolland Kommune... 3 1.2

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Aabenraa Kommune, Træning og Forebyggelse (TOF) Kresten Philipsensvej 4 A 6200 Aabenraa Telefon 73767519 E-mail Jjoer@aabenraa.dk

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED. 1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED. 1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted: Plejecenter Kong Frederik IX Adresse: Ribe Landevej 128, 6100 Haderslev Telefon: 74 34 73 51 Mail: Klinisk vejleder: Gitte Hattens Lützen

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Region Syddanmark, Almen psykiatrisk sengeafsnit 61 og 63 Kresten Phillipsens Vej 15, 6200 Aabenraa Telefon Klinisk vejleder Dato

Læs mere

Ældreområdet. Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12

Ældreområdet. Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12 Ældreområdet Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12 Klinisk undervisningssted Ældreområdet Hjemme Sygeplejen Billund Kommune Adresse Nygade 29 7200 Grindsted Telefon Teamleder Ann

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk Region Syddanmark undervisningssted Lokalpsykiatrien Aabenraa Adresse Opnørplads 1-3, 3.sal, 6200 Aabenraa. Tlf.: 99446100 Telefon Conni: 99446122 Mette:

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Region Syddanmark, LP Haderslev Haderslev Sundhedscenter Adresse Lokalpsykiatrien Haderslev Clausensvej 25 6100 Haderslev Telefon 99445910

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon afdelingen 79 18 38 80 Neurorehabiliteringen, Grindsted Engparken 1, 7200 Grindsted E-mail : camilla.hoxer.kristensen@rsyd.dk

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 6. semester Regionshospital Randers Anæstesiologisk afdeling 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 6. semester Regionshospital Randers Akut Afdeling 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon til afdeling 261: 79 18 21 57 Telefon til uddannelseskonsulent 79 18 35 36 Uddannelseskonsulent Klinisk vejleder

Læs mere

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Vedtaget af Lederrådet for Sygeplejerskeuddannelsen i Region Syddanmark Projektdeltagere: Gurli Harresø, underviser,

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse

Praktikstedsbeskrivelse Praktikstedsbeskrivelse Praktikstedets navn og adresse Lokalcenter Præstehaven Vestervej 3,5 og 7 8362 Hørning 87948700 Organisatorisk placering Præstehaven i Hørning er en del af Ældreområdet i Skanderborg

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Klinisk undervisningssted Adresse BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Neurologisk klinik, NEUS Kredsløbscenteret sygehus Sønderjylland, Sønderborg Neurologisk klinik Sydvang 1, 6400 Sønderborg Telefon

Læs mere

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF:

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 12 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE

Læs mere

Fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg og Haderslev

Fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg og Haderslev Fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg og Haderslev Sydvestjysk Sygehus Esbjerg BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Adresse Østergade 76, 6700 Esbjerg

Læs mere

Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6

Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6 Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6 Oktober 2010 Indholdsfortegnelse 1. Uddannelsesmæssige forhold i Medicinsk Center... 2 1.1 Syn på læring... 2 2. Læringsmuligheder... 3 3. Vejledende

Læs mere

Generel klinisk studieplan

Generel klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelserne i Odense, Svendborg og Vejle Generel klinisk studieplan Skabelon Godkendt af Taktisk Styregruppe d. 20.2.2017. 24-02-2017 TS 1180943 Indhold Indledning 2 Den almene del 2 Overordnet

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Akutteam, Haderslev Kommune Kong Frederik IX plejecenter, Ribe Landevej 128, 6100 Haderslev Telefon 21 41 90 01 Klinisk

Læs mere

Job- og personprofil for sygeplejerske i akutteam i Assens Kommune

Job- og personprofil for sygeplejerske i akutteam i Assens Kommune Job- og personprofil for sygeplejerske i akutteam i Assens Kommune Assens Kommune som arbejdsplads Assens Kommunes personalepolitik hviler på værdierne respekt, åbenhed, udvikling, arbejdsglæde og ordentlighed.

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Børneafdelingen 640, Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg. Adresse: Finsensgade 35 Telefon: 79 18 20 00, lokal nr.2615 E-mail: dtho@ribeamt.dk

Læs mere

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Vedtaget af Lederrådet for Sygeplejerskeuddannelsen i Region Syddanmark Projektdeltagere: Gurli Harresø, underviser,

Læs mere

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG. MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG. MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed 04/2016 - Modul 11 Indhold 1 Indledning... 3 2 Modul 11 Kompleks klinisk virksomhed... 4 2.1 Varighed... 4 2.2 Særlige forhold...

Læs mere

SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN ODENSE & SVENDBORG. MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse

SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN ODENSE & SVENDBORG. MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN ODENSE & SVENDBORG MODUL 12 Selvstændig professionsudøvelse 07/2016 modul 12 Indhold 1 Indledning... 3 2 Modul 12 Selvstændig professionsudøvelse... 4 2.1 Varighed... 4 2.2 Særlige

Læs mere

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd

Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder. Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Procedure for godkendelse af kliniske undervisningssteder Sygeplejerskeuddannelsen Region Syd Vedtaget af Lederrådet for Sygeplejerskeuddannelsen i Region Syddanmark Projektdeltagere: Gurli Harresø, underviser,

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Intensivklinikken, SHS, Aabenraa Adresse Kresten Phillipsensvej 15, 6200 Aabenraa Telefon 79974330 Mail: Sanne.Nowack@rsyd.dk, Elisabeth.Wiborg@rsyd.dk

Læs mere

Ergoterapeutuddannelsen

Ergoterapeutuddannelsen Ergoterapeutuddannelsen, University College Syddanmark Ergoterapeutuddannelsen Samarbejde mellem Ergoterapeutuddannelsen, UC Syddanmark og kliniske undervisningssteder Lokalt tillæg til studieordning 2011-08-30

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 2. semester Regionshospitalet Randers Kirurgisk Center 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Region Syddanmark, Almen psykiatrisk sengeafsnit 62 og 64 Adresse Kresten Phillipsens Vej 15, 6200 Aabenraa Telefon 99445620 Mail: Susanne.Lindquist.Andersen@rsyd.dk

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 2. semester Pleje og Omsorg, Skive Kommune Resenvej 25, Skive Plejeboliger og Hjemmeplejen 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Mor barn Center, afdeling 156 Adresse Finsensgade 35 Telefon 79 18 20 00 lok. 2739 E-mail: helle.bolvig@rsyd.dk Tanja.guldager.aggerholm@rsyd.dk

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 2. semester Regionshospitalet Randers Akutafdeling 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG. MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed

SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG. MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed SYGEPLEJERSKEUDDAELSE ODESE & SVEDBORG MODUL 11 Kompleks klinisk virksomhed 1 Indhold 1 Indledning... 3 Undervisnings- og arbejdsformer... 4 2 Modul 11 Kompleks klinisk virksomhed... 5 2.1 Varighed...

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED BILAG 1 BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Fælleskirurgisk afd. SVS, Grindsted Engparken 1, 7200 Grindsted Telefon: 7918 9100/ 7918 9101 Telefon til Uddanneseskonsulent:

Læs mere

Retningslinjer for klinisk uddannelse af sygeplejestuderende Sundheds- og Omsorgscentret i Høje-Taastrup Kommune

Retningslinjer for klinisk uddannelse af sygeplejestuderende Sundheds- og Omsorgscentret i Høje-Taastrup Kommune Retningslinjer for klinisk uddannelse af sygeplejestuderende Sundheds- og Omsorgscentret i Høje-Taastrup Kommune April 2013 Dok.nr. 108149-13 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Formål 3. Lovgivning

Læs mere

Sygeplejeprofil. -Sygeplejen Rebild

Sygeplejeprofil. -Sygeplejen Rebild Sygeplejeprofil -Sygeplejen Rebild Sygeplejeprofil Sygeplejeprofilen er udarbejdet med udgangspunkt i sygeplejerskernes egne oplevelser og hverdagsfortællinger, den gældende lovgivning omkring hjemmesygeplejen,

Læs mere