Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010"

Transkript

1 PRESSE CAMPING August /13 Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010 Den stagnerende efterspørgsel på nye campingvogne har medført, at Bürstner har strømlinet modelprogrammet. Produktsortimentet til den kommende sæson 2010 består af 4 serier og 43 forskellige modeller med priser fra kr til kr ,00. Bürstner er derfor til stede i alle relevante markeds segmenter, fra begynder til topklassen. Premio, som tilbydes til den laveste pris for den prisbevidste kunde, er Bürstners grundlæggende serie og lader intet tilbage at ønske i form af moderne design og behageligt udstyr. Averso er middelklasse serien, og den endnu mere attraktive Averso Fifty serie, som kom til i forbindelsen med selskabets 50 års jubilæum, er fortsat i programmet med en yderligere opgradering. Belcanto udfylder segmenter i den øvre middelklasse, og til sidst supplerer Trecento modelrækken til den kræsne kunde i det øvre markedssegment.

2 2/13 Bürstner Premio er blevet opgraderet billige, men ikke uden fordringer Den populære Premio serie i begynderklassen markerer sin tilstedeværelse ved igen at være en prisbillig letvægtsvogn i Bürstners modelprogram for sæson For den kommende sæson har modellen fået det nye karakteristiske Bürstner design og er nu et fast medlem af Bürstner familien. Friske farver, harmoniske former og et nyt design af vinduerne i front gør den endnu mere attraktiv. Klare linjer giver kroppen en stærkere karakter. Indvendigt har Premio elme dekor og tilbydes nu også med kvalitetsstoffet Novalife som ekstraudstyr. Det fine materiale Novalife, der føles som læder og er rart at sidde og sove på, er rengøringsvenligt og smudsafvisende. En ny model 490 TL styrker serien yderligere. Premio 490 TL har to enkeltsenge i fronten og en hyggelig rundsiddegruppe i bag, som også kan omdannes til en dobbeltseng. Et moderne køkken i tofarvet design med lyse fronter og et nyt belysningssystem: 12 volts spots sætter interiøret i perspektiv helt efter kundens individuelle ønsker. Premio serien findes i 6 grundplaner og 10 forskellige stofvarianter.

3 Bürstner Premio 485 TK 3/13

4 4/13 Fleksibel ledsager for individualister Bürstner Averso i middelklassen Middelklassen begynder med Averso. Bürstner Averso har fået nyt udvendigt grafisk design. Standardversion vil stadig være i hvidt hammerslag, og som tilvalg fås to varianter i glatplade med speciallakering i metal finish sølv eller hvid. Det indvendige design med ahorn Portofino dekor findes ikke længere. Bürstner tilbyder nu møbelfronter i pæretræs dekor for alle Averso modeller. For nemmere adgang til magasinkasserne er der monteret gasdæmpere som standard. Lyslisterne og belysning af opbevaringsskabene i siddegruppen, som tidligere var en del af den kendte lyspakke Ambiente, vil nu være med som standard. Nyt er også den såkaldte baldakinbelysning ved indgangsdøren, der ikke blot giver et behageligt lys i dette område, men som også gør ind og udstigning nemmere, når det er mørkt. Udseendet af Averso har fået et dynamiske og elegant look. Interiørets møbler er i tidløs pæretræs dekor, som går særdeles godt med indirekte belysning, der giver et blød og varmt lys. I køkkenet er gasapparatet med tre blus samt vask flyttet bagud, hvilket giver mere praktisk arbejdsplads foran. Den opklappelige bordpladeforlænger giver endnu mere plads under madlavningen. Afhængigt af grundplanen, er et 104 liter køleskab standard ligesom det praktiske Vario Bad med drejelig håndvask. Averso serien findes i 10 grundplaner og 10 forskellige stofvarianter.

5 5/13 Bürstner fortsætter festen Averso Fifty er stadig i programmet Averso Fifty, som kom med i programmet for at markere Bürstner jubilæet sidste år, er en model som fortsætter på grund af sin store popularitet. Ekstraudstyret i forhold til Averso serien er ligeledes blevet udbygget. En af nyhederne er en elegant glatplade i ren hvid farve som et alternativ til sølvmetal. Den solide Seitz dør, de polerede alu fælge, et flot sengetæpper og en smart væglomme, behagelige nakkestøtter, Novalife Blue hyndestoffet og møbelfronter i en mat Ahorn Portofino dekor supplerer det meget attraktive udstyr. Et andet højdepunkt er Dometic køleskab af 8 er serien, som normalt ikke ses i denne modelkategori. Modelserien, der kan udstyres med Averso Fifty pakken, er udvidet yderligere med den nye model 460 TS, som har en fransk dobbeltseng i front og en rundsiddegruppe i bag. Averso Fifty serien findes i 6 grundplaner. Særligt indbydende og smuk tager Averso sig ud i eksteriørvarianten sølv, hvor det klassiske hvide udseende giver den et mere sportsligt look.

6 6/13 Bürstner Averso:

7 7/13 Harmoni og skræddersyet perfektion Belcanto i den øvre mellemklasse Belcanto serien blev fuldstændigt nydesignet sidste år. I år er der kommet ny udvendig grafik. Ud over standardversion i hvidt hammerslag kan Belcanto alternativt fås i glatplade i farverne, hvid, sølv eller champagne. Air Plus systemet, cirkulerende luftsystem, som er en del af standardudstyret i Belcanto, er nyt for denne sæson. Det sikrer en ideel ventilation af overskabene og giver et behageligt indeklima, hvilket især er vigtigt ved vintercamping. Alle Belcanto modeller med enkeltsenge, har fået praktiske roll up rammer, der sikrer en nem adgang til opbevaringsrummet under sengen. Modellerne med dobbeltaksler er på AL KO chassis. Alle andre modeller er bygget på BPW chassis. Kundernes ændrede købsadfærd har ført til en svag nedgang i Belcantos modelprogram. Nyt er den mindste 390 TS model med en dinette som siddegruppe og køkken i bag og en fransk dobbeltseng i front. Denne campingvogn er for kunder, der er tilfredse med mindre beboelsesrum, men som ikke ønsker at give afkald på komforten. Modellen 460 TS er ikke længere i programmet. Indvendigt er Belcanto uændret på grund af sit omfattende udstyr og høj kvalitet. Alle vinduer kan åbnes og er udstyret med Combi Rollos. Det moderne ahorn dekor giver interiøret en lys og hyggelig atmosfære. Møblerne fra den italienske designer Tecnoform skaber en stemning, der normalt kun findes i flotte designerindrettede værelser på hoteller. Det indirekte belysningskoncept sørger for det rette lys, der indbyder til ro og afslapning. Her opleves Bürstners vision om "Wellness på hjul", som aktiverer alle sanser.

8 8/13 Et godt indendørs miljø uanset årstider sørger de ventilerede overskabe for, idet de virkningsfuldt forhindrer temperaturforskelle. For behagelig temperatur: I modellerne 550 TK, 560 TK, 590 TK og 650 TK kan Alde varmt vand tilvælges som ekstraudstyr. Belcanto serien findes i 13 modeller med 11 forskellige stofvarianter. Belcanto X clusive Kampagnemodeller til en særdeles attraktiv pris Denne serie er specielt lavet til det danske marked. De 3 kampagnemodeller er i de populære størrelser 460 TS, 465 TS og 560 TK. Uanset om du er til sølv eller champagne sparer du op til kr , på de 3 specialmodeller som fås fra kr , til kr ,. Belcanto X clusive er spækket med udstyr og indeholder: Stabilisator Winterhoff, Midi Heki soltag, insektrollo v/indgangsdør, serviceklap, Truma Therme, varmt vand i køkken og bad, springmadras i faste senge, glatte alu plader med specaillakering Sølv eller Champagne, alu fælge, træktøjsafdækning, Seitz sikkerhedsdør, og el gulvvarme.

9 9/13 Bürstner Belcanto:

10 10/13 Skønhed, velvære, ren luksus for sanserne Trecento topmodellen fra Bürstner Som topmodellen i Bürstner campingvognsserie har Trecento et fremragende omdømme, nationalt og internationalt. Til den nye sæson har Trecento fået nyt udvendigt design i champagnefarve, der sammen med iøjnefaldende streamers i 3 D design klart understreger, at Trecento ligger i øverste segment. Ny er Trecento 465 TS med den populære indretning med en rundsiddegruppe i front og en fransk dobbeltseng i bag samt toiletrum med indbygget dusch område, elegant afskærmet bag lameldøre. Trecento tilbyder en komfort, som ikke står tilbage for et femstjernet hotel. I de ædleste campingvognserier samarbejder Bürstner med den italienske møbeldesigner Tecnoform. Den maritime yacht stil bygger på elementer fra nogle elegante yachts i de glamourøse Middelhavs havne. Spejlblanke overflader, flotte greb, mørk moseeg dekor med kanter af ægte træ suppleres perfekt af stilelementer i krom og glas.

11 11/13 Det fløjlsbløde hyndestof og de smukke gardiner er tillokkende, og man sidder utroligt godt i den store rundsiddegruppe med polster af Super flex koldskum. En Trecento er en fest for sanserne. Nydelsen og oplevelsen af velvære når sit højdepunkt i baderummet. Store spejle, smukke træ fronter, en designervask med elegante armaturer løfter standarden op til uanede højder. Et smukt sengetæppe og koldskumsmadrasser af fineste kvalitet er også standard i Trecento, ligesom fladskærmsudtrækket TV Move, der gør det muligt at se TV uanset hvor du sidder. Mini Heki taglugen, som lader lyset og solen strømme ind, har indbyggede LED lamper smukt indbygget i den fine træramme, hvilket giver et let design i campingvogne. Alu fælge, en aflåselig serviceklap, en 40 liter friskvandstank, varmtvandsforsyning og gulvtæppe er standard i topmodellerne fra Bürstner. Priserne er fra kr ,00 kr ,00. Trecento serien findes i 5 modeller med 11 forskellige hyndestoffer.

12 Bürstner Trecento: 12/13

13 Bürstners 2010 modelprogram ser således ud: 13/13 Premio Averso Averso Belcanto Belcanto Belcanto Trecento Fifty Excl. Nordic 400 TS 390 TS 390 TS 390 TS 460 TL 465 TS 465 TS 450 TS 420 TS 420 TS 460 TL 465 TS 580 TK 525 TL 485 TK 450 TS 460 TS 465 TS 560 TK 680 TK 525 TS 490 TL 460 TL 465 TS 500 TK 700 TK 540 TL 460 TS 480 TK 535 TL 800 TK 540 TS 465 TS 500 TL 535 TS 495 TK 550 TK 500 TK 560 TK 500 TL 590 TL 550 TK 650 TK XXX = Nye modeller Stofvarianter: For sæsonen 2010 kommer Bürstner med 4 nye friske stofkombinationer, som kan fås modellerne Averso, Belcanto samt Trecento uden merpris. African Night Estrella Kahlua Sunset Spring

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie!

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! Tekniske Specifikationer, Udgave August 200 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted

Læs mere

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad?

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? Den nye Averso Plus ser ud som en campingvogn, føles som en campingvogn, og alligevel er den helt anderledes end alle andre campingvogne. Det er ikke

Læs mere

BÜRSTNER 171.410.304-10 - A1-08/08. Tekniske Specifikationer August 2008

BÜRSTNER 171.410.304-10 - A1-08/08. Tekniske Specifikationer August 2008 BÜRSTNER 7.40.304 0 A 08/08 958 2008 Campingvogne 2009 Tekniske Specifikationer August 2008 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn. De kan næsten

Læs mere

Tekniske Specifikationer

Tekniske Specifikationer Tekniske Specifikationer Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted med Deres nye vogn.

Læs mere

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler!

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler! Pacific Den ultimative feriestemning Nyd en dag ved vandet uanset hvor du holder ferie. I den nye Pacific føles det nemlig som om man camperer direkte ved stranden. Og selvom bølgernes beroligende skvulpen

Læs mere

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande.

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande. GRUNDPLANER Ekstra udstyr Campingvogn 00 Nordic Plus 560 UF Klapkøje over dobbeltseng, kommode i stedet for klædeskab KNAUS TABBERT GMBH Helmut-Knaus-Straße D-948 Jandelsbrunn Nordic Plus 580 UEG + 580

Læs mere

CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014

CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014 CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014 FINANSIERING INGEN VENTETID BARE AFSTED PÅ FERIE! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder,

Læs mere

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele c trend Bo smukt uden at det koster Med tre sommerlige, skandinaviske bomiljøer og et plus i udstyr, er den enestående i sin klasse. Kendetegn Tilladt totalvægt* Totallængde (inkl. træk) Total bredde Køretøjets

Læs mere

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk Rejs med stil 2010 www.spritecaravans.dk Det er nu mere end 60 år siden, at de første Sprite kom til Danmark, og lige siden har Sprite haft ry for fornyelse og nytænkning i stil og design. Få campingvogne

Læs mere

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl.

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl. Exclusiv 5stjernet camping Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Flotte materialer, Ambiente pakke med stemningsfuld, indirekte belysning og smarte detaljer formidler elegance

Læs mere

Caravans 2011 Kompakt-klasse

Caravans 2011 Kompakt-klasse Caravans 2011 Kompakt-klasse 80 år En ven af familien Kære læser, Ikke uden min familie sagde Arist Dethleffs til sig selv i 1931 og opfandt campingvognen, fordi han ville have sin familie med sig på sine

Læs mere

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes Action 361 LH Pris kr. 106.980,- Glasfibertag Glasfibersider Hjulstøddæmpere 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget TV stik med kabel Vandtank 40 l. indbygget Indlagt

Læs mere

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn!

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn! VEGA2017/2018 Danmarks billigste campingvogn! VeGA 295 En lille vogn og lav totalvægt med alt det nødvendige. Hævetaget skaber både luft og en større ståhøjde, så vognen opleves rummelig. Modellen leveres

Læs mere

Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en

Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en Hymer Nova 465 Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en lille gave på vores 50 års fødselsdag-til

Læs mere

IMPULS TA G P Å I N S P I R AT I O N S T U R C A M P I N G M A G A S I N

IMPULS TA G P Å I N S P I R AT I O N S T U R C A M P I N G M A G A S I N IMPULS TAG PÅ INSPIRATIONSTUR CAMPINGMAGASIN 2012 Der sælges små biler som aldrig før - det stiller krav om lettere campingvogne side 7 Premio Vægt fra 735 kg. Premio Comfort Vægt fra 845 kg. Det elektroniske

Læs mere

Action 361 LH. Ny indretning

Action 361 LH. Ny indretning Action 361 LH Ny indretning Pris kr. 109.980,- Glasfibertag Glasfibersider 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget Radio med CD Søjlebordstativ Dekorative puder

Læs mere

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN design in motion KARAKTEREN GØR FORSKELLEN Collect Beauty. STILFULD, FASCINERENDE, MODERNE: ETRUSCO ER DEN SKØNNESTE MÅDE AT OPDAGE VERDEN PÅ. HJEMME - SELV PÅ REJSEN Collect Moments. DYK NED I ETRUSCOS

Læs mere

IMPULS. Bürstner Innovativ og prisbelønnet side 7-9. KABE Nu også med glatte alu-plader side 3-5

IMPULS. Bürstner Innovativ og prisbelønnet side 7-9. KABE Nu også med glatte alu-plader side 3-5 IMPULS CAMPINGMAGASIN Tag på inspirationstur gennem magasinet, hvor du kan se og læse om de aktuelle nyheder til campingsæson 2011. 2011 KABE Nu også med glatte alu-plader side 3-5 Sprite Har fået en lille

Læs mere

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS Adria caravans 2 action altea adora classica adiva 361 LH + 3 360 LT 390 PS 432 PH 462 PS 462 PK 462 LS 512 DT 512 UP 542 KU 542 PK 542 DT 4-9 432 PS 462 PH 462 PU 472 LU 472

Læs mere

IMPULS. Nye former og farver præger de flotte 2009-modeller, der nu er klar til præsentation hos din CR-forhandler. CAMPINGMAGASIN.

IMPULS. Nye former og farver præger de flotte 2009-modeller, der nu er klar til præsentation hos din CR-forhandler. CAMPINGMAGASIN. IMPULS CAMPINGMAGASIN 2009 Nye former og farver præger de flotte 2009-modeller, der nu er klar til præsentation hos din CR-forhandler. - vi bestræber os lidt mere E L S K E R A L L E Å R S T I D E R ARKITEKTUR

Læs mere

DESEO. Tekniske data / Udstyr. DESEO (plus) Var. 1. DESEO (plus) Var. 3. DESEO active (plus) Var. 1. DESEO (plus) Var. 2. DESEO (plus) Var.

DESEO. Tekniske data / Udstyr. DESEO (plus) Var. 1. DESEO (plus) Var. 3. DESEO active (plus) Var. 1. DESEO (plus) Var. 2. DESEO (plus) Var. KNAUS_WW_DK:PL00-Print.08.009 : Uhr Tekniske data 00 Deseo Sport Seite Caravans Südwind Azur KNAUS_WW_DK:PL00-Print.08.009 : Uhr Seite (plus) Var. (plus) Var. (plus) Var. (plus) Var. family (plus) active

Læs mere

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer 1 / 2015 Caravans 2015 Kompakt klassen Tekniske specifikationer Bevar naturen Egentlig er det helt logisk, at naturen ligger os særligt på sinde - for det er jo netop ude i naturen, at man får de bedste

Læs mere

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN 2009 - vi bestræber os lidt mere E L S K E R A L L E Å R S T I D E R ARKITEKTUR PÅ HJUL Den nye klassiker Bliv medlem af Danmarks nye CaravanClub og få masser af fordele

Læs mere

PRISLISTE & TEKNISKE DATA

PRISLISTE & TEKNISKE DATA 00 -DK- Min Verden Min Verden PRISLISTE & TEKNISKE DATA 00 -DK- LMC Caravan GmbH & Co. KG Rudolf-Diesel-Straße Sassenberg Phone +9 5 /-0 Fax +9 5 /- www.lmc-caravan.com contact@lmc-caravan.de www.lmc-caravan.dk

Læs mere

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling,

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling, Det skal du vide om Hvilke mærker skal du særligt holde øje med i det nye år. Ejvind Rasmussen rapporterer fra verdens største campingudstiling og forudser nogle af de vigtigste trends for campingmateriel

Læs mere

Forårsmagasinet. Nu bliver det rigtig let - eller hvad? side 2. Påske i Paris og vågnende vinstokke i Moseldalen side 10

Forårsmagasinet. Nu bliver det rigtig let - eller hvad? side 2. Påske i Paris og vågnende vinstokke i Moseldalen side 10 Forårsmagasinet WWW.CARAVANRINGEN.DK CARAVAN RINGEN. IMPULS MAGASIN. 2011 Nu bliver det rigtig let - eller hvad? side 2 Påske i Paris og vågnende vinstokke i Moseldalen side 10 Så er der igen op til 15.000

Læs mere

1 / 2016. Campingvogne 2016 Kompakt klasse. Tekniske data Udstyr

1 / 2016. Campingvogne 2016 Kompakt klasse. Tekniske data Udstyr 1 / 2016 N Campingvogne 2016 Kompakt klasse Tekniske data Udstyr Dethleffs fordele symbolforklaring I Dethleffs campingvogne er der mange smarte idéer og standardudstyr for din sikkerhed og komfort. Piktogrammerne

Læs mere

Forårsmagasinet. Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8. Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10

Forårsmagasinet. Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8. Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10 Forårsmagasinet WWW.CARAVANRINGEN.DK CARAVAN RINGEN. IMPULS MAGASIN. 2012 Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8 Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10

Læs mere

Adria Caravans 2006 Tekniske data

Adria Caravans 2006 Tekniske data Adria Caravans 2006 Tekniske data 1965 2005 altea 2006 390 DS 430 PH 430 DK 432 PX MÅL OG VÆGTE Totallængde (mm) 5600 5980 5965 5970 Karosserilængde (mm) 4450 4810 4805 4820 Total bredde (mm) 2070 2070

Læs mere

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm.

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm. KR. 12.220,- RUMBA DYBE SKABE MED BUEDE FRONTER OG GOD PLADS BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET Hurtig og nem be st il li ng! MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET KR. 10.565,-

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør,

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør, Imponerende. Når man gennem 2 år har haft æren i at se over 500 forskellige nye og brugte campingvogne ude og indeni, skal der en del til at imponere en. Hvis der skal findes et udtryk, der bedst beskriver

Læs mere

KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde!

KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde! Lunderskov, den 24. august 2016 KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde! VOGNE KABE har en campingvogn til alle. Der er vores prisbillige Classic, som er blevet børnefamiliernes store favorit,

Læs mere

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

INDHOLD. 4 Komfort uden grænser. 6 Kompetencer. 8 Modeloversigt 10 PREMIO 14 PLUS-PRINCIPPET CAMPINGVOGNE MED HEJSESENG 16 PREMIO PLUS 20 AVERSO PLUS

INDHOLD. 4 Komfort uden grænser. 6 Kompetencer. 8 Modeloversigt 10 PREMIO 14 PLUS-PRINCIPPET CAMPINGVOGNE MED HEJSESENG 16 PREMIO PLUS 20 AVERSO PLUS CAMPINGVOGNE INDHOLD 3 INDHOLD 4 Komfort uden grænser 6 Kompetencer 8 Modeloversigt 10 PREMIO 14 PLUS-PRINCIPPET CAMPINGVOGNE MED HEJSESENG 16 PREMIO PLUS 20 AVERSO PLUS 24 AVERSO 28 AVERSO TOP 32 Indvendig

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Fås i to udstyrsvarianter. Den stråler ikke bare med forbedret teknik, men også i nye klæder. Rettere sagt i to nye klæder. For den velkendte

Læs mere

SPORT Tekniske data SPORT 400 LK 400 QD 420 QD 450 FU 460 EU 500 KD

SPORT Tekniske data SPORT 400 LK 400 QD 420 QD 450 FU 460 EU 500 KD SPORT Tekniske data SPORT Total længde inkl. trækstang (cm) * 596 596 640 666 686 728 Indvendig længde (cm) 400 400 444 470 490 532 Total bredde / indvendig bredde (cm) 232 / 216 232 / 216 232 / 216 232

Læs mere

Camping for funktionshæmmede ---- o ----

Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Campingbegrebet er de sidste 10 15 år udvidet ganske meget. Selv i 2006 møder vi mange ikke campister, der tror at camping er noget med spidstelt, klamme campingvogne,

Læs mere

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer NYT BADEVÆRELSE Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer Badeværelset er indrettet efter de eksisterende installationers placering. Til badeværelset foreslåes elementer, som er enkle, smukke og

Læs mere

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv INDHOLD Indledning 3 Køkken 4-15 Bad 16-23 Bryggers 24-25 Greb og låger 26-27 Enkelte elementer indgår ikke i lagersalgsprogrammet i Tvis gør-det-selv prislisten

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

WILK_DK_2011_PL 19.08.10 01:13 Seite 1. Tekniske data 2010/2011

WILK_DK_2011_PL 19.08.10 01:13 Seite 1. Tekniske data 2010/2011 WILK_DK_2011_PL 19.08.10 01:13 Seite 1 Tekniske data 2010/2011 WILK_DK_2011_PL 19.08.10 01:13 Seite 2 Forklaringer til grundplaner Standardudstyr Hvad vores typebetegnelser betyder: WILK Vida D Dobbeltseng

Læs mere

Model Larissa. Smukt og rummeligt vægophængt møbel i massiv eg. 6 fuldudtræksskuffer med stor kapacitet. 160 cm. sort Swemolit BTvask.

Model Larissa. Smukt og rummeligt vægophængt møbel i massiv eg. 6 fuldudtræksskuffer med stor kapacitet. 160 cm. sort Swemolit BTvask. Model Larissa. Smukt og rummeligt vægophængt møbel i massiv eg. 6 fuldudtræksskuffer med stor kapacitet. 160 cm. sort Swemolit BTvask. Håndlavet Nilo-armatur i bronze / keramisk greb. De 4 små overskabe,

Læs mere

Beduin. Den verdenskendte klassiker. Kendetegn. Beduin fordele

Beduin. Den verdenskendte klassiker. Kendetegn. Beduin fordele Beduin Den verdenskendte kassiker Beduinen opfyder dine højeste forventninger ti udstyr og kvaitet. Kassisk design, a den komfort du kan tænke dig og udstyret med mange ekstra detajer ti modeår 206. Kendetegn

Læs mere

Prisliste 2017 Pr

Prisliste 2017 Pr Prisliste 2017 Prisliste 2017 Pr. 01.09.2016 Autocampere - Fiat Ducato MultiJet Light Modell 2,3 l 130 hk Modell 2,3 l 130 hk A 68 554.000 T 65 567.000 A 70 587.000 T 66 567.000 A 72 593.000 T 67 587.000

Læs mere

på krogen PRØVEKØRSEL

på krogen PRØVEKØRSEL PRØVEKØRSEL 1 2 En sand fornøjelse at have på krogen Ejvind Rasmussen vakte berettiget opsigt, da han prøvekørte Adria Action. Vognen har fremragende køreegenskaber og masser af skabs- og hyldeplads. 80

Læs mere

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn En lun forårsdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, besøgte jeg Køge Caravan Center for at fotografere nogle brugte vogne. Jeg

Læs mere

2015 modeller. Holyday creator

2015 modeller. Holyday creator 2015 modeller Holyday creator Antares & Antares Style «S» : Serie, : ption 335 376 390 400 400 Style 426 440 440 Style 450 450 Style 460 460 Style 466 470 486 526 MÅL G VÆGTE Sovepladser 2 4 4 4 4 6 4

Læs mere

Caravans Kompakt-klassen 1/2011 Tekniske specifikationer

Caravans Kompakt-klassen 1/2011 Tekniske specifikationer Caravans Kompakt-klassen 1/2011 Tekniske specifikationer 1 Dethleffs Pluspunkter: Kun en Dethleffs caravan har disse fordele! Kompakt-klassen: Camping, - let og ukompliceret Velkommen til den nye Kompakt-klasse!

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

IDdesign flex en sofa til dig!

IDdesign flex en sofa til dig! IDdesign flex en sofa til dig! sofa koncept 1 personlige din helt sofa din sofa er vel nok stuens mest personlige møbel. det er her du trækker dig tilbage, når du skal slappe af og lade op. her du hygger

Læs mere

NYT BADEVÆRELSE HYGGELIGT STILFULDT

NYT BADEVÆRELSE HYGGELIGT STILFULDT HYGGELIGT STILFULDT HYGGELIGT STILFULDT Referencefotos TEGNINGER Badeværelset er indrettet funktionelt og enkelt med fokus på rene linjer, lys og gode materialer. Der er lagt vægt på at udnytte rummets

Læs mere

Düsseldorf. CARAVAN SALON 2006 Tekst: Jens-Peder Rasmussen. Foto: Jens-Peder Rasmussen, Peer Neslein samt fabriksfotos. En af de store haller.

Düsseldorf. CARAVAN SALON 2006 Tekst: Jens-Peder Rasmussen. Foto: Jens-Peder Rasmussen, Peer Neslein samt fabriksfotos. En af de store haller. Tekst: Jens-Peder Rasmussen. Foto: Jens-Peder Rasmussen, Peer Neslein samt fabriksfotos. De stærke, og ofte mørke, farver er på vej tilbage, og det er de røde og brune nuancer der præger årgang 2006. Det

Læs mere

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand Prestige 495 UL www.hobby-caravan.de Samlede længde Teknisk tilladt total masse Samlet bredde 7.127 mm 1.500 kg 2.300 mm Sengepladser for voksne 4 Sengepladser til børn 0 Køleskab Super Slim Tower Tekniske

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand Excellent 460 SFf www.hobby-caravan.de Samlede længde Teknisk tilladt total masse Samlet bredde 6.748 mm 1.350 kg 2.300 mm Sengepladser for voksne 2 Sengepladser til børn 1 Køleskab Super Slim Tower Tekniske

Læs mere

INDHOLD. Modeloversigt 4 PREMIO 6 AVERSO AVERSO FIFTY 10 AVERSO PLUS 16 BELCANTO 22 TRECENTO 26. Hjemlig komfort 30. Sovekomfort 32.

INDHOLD. Modeloversigt 4 PREMIO 6 AVERSO AVERSO FIFTY 10 AVERSO PLUS 16 BELCANTO 22 TRECENTO 26. Hjemlig komfort 30. Sovekomfort 32. CAMPINGVOGNE INDHOLD 3 INDHOLD Modeloversigt 4 PREMIO 6 AVERSO AVERSO FIFTY 10 AVERSO PLUS 16 BELCANTO 22 TRECENTO 26 Hjemlig komfort 30 Sovekomfort 32 Kogekunst 34 Lækkert bad 36 Sikkerhed og kvalitet

Læs mere

tekniske data adria caravans 2012

tekniske data adria caravans 2012 tekniske data adria caravans 2012 alpina astella adora action altea 2 Fuld valuta Adria - dit førstevalg! I mere end 5 år har Adria leveret campingvogne til glade forbrugere. Som pioner på området sættes

Læs mere

Autocamper Tekniske Specifikationer 2010

Autocamper Tekniske Specifikationer 2010 Autocamper Tekniske Specifikationer 010 Vores forestillinger om kvalitet...! At beslutte sig for den rigtige autocamper kræver en masse informationer. Vi vil gerne hjælpe Dem, for en Bürstner udmærker

Læs mere

ANNIVERSARY EDITION BYGGET TIL LIVET

ANNIVERSARY EDITION BYGGET TIL LIVET ANNIVERSARY EDITION BYGGET TIL LIVET ANNIVERSARY EDITION 50 ÅR Hobby markerer sit 50 års jubilæum med 3 udgaver af en af de mest solgte serier gennem tiderne. Hobby Excellent vognene har fået fabriksmonteret

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

De Luxe Edition 460 LU

De Luxe Edition 460 LU De Luxe Edition 460 LU www.hobby-caravan.de Samlede længde Teknisk tilladt total masse Samlet bredde 6.748 mm 1.350 kg 2.300 mm Sengepladser for voksne 4 Sengepladser til børn 0 Køleskab Tekniske data

Læs mere

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand ONTOUR 470 UL www.hobby-caravan.de Samlede længde Teknisk tilladt total masse Samlet bredde 6.706 mm 1.350 kg 2.200 mm Sengepladser for voksne 3 Sengepladser til børn 0 Køleskab Tekniske data Model 470

Læs mere

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand De Luxe 515 UHL www.hobby-caravan.de Samlede længde Teknisk tilladt total masse Samlet bredde 7.530 mm 1.600 kg 2.300 mm Sengepladser for voksne 6 Sengepladser til børn 0 Køleskab Super Slim Tower Tekniske

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Bad møbler. ront. Night Light Compact Class. ompact. Front. Night Light. Class. www.cassoe.dk

Bad møbler. ront. Night Light Compact Class. ompact. Front. Night Light. Class. www.cassoe.dk Bad møbler Front Night Light Compact Class www.cassoe.dk ront Night Light ompact Class www.cassoe.dk FROnt JUStERBAR OPhÆngningS- SYStEM UDSKÆRing til AFLØB Super stærk låge i hvid folie med integreret

Læs mere

185 R14 C R14 185 R14 C 185 R14 C

185 R14 C R14 185 R14 C 185 R14 C 2014 ADRIA AVIVA DIMENSIONER OG VÆGT 390 PS 495 LX 490 CP 495 LM Egenvægt ( kg ) 785 1.060 1.050 1.250 Køreklar vægt ( kg ) 835 1.120 1.110 1.310 Max. tilladt totalvægt ( kg ) 1.100 1.350 1.350 1.500 Indvendig

Læs mere

DK/N. Caravans 2012. Kompakt klasse

DK/N. Caravans 2012. Kompakt klasse DK/N Caravans 2012 Kompakt klasse Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no Mød os på internettet! På vores hjemmesider finder du aktuel og supplerende information om vores produkter og kan blandt andet

Læs mere

Forårsmagasinet WWW.CARAVANRINGEN.DK CARAVAN RINGEN. IMPULS MAGASIN. 2013. ERIBA HYMER - nyt kvalitetsmærke hos Caravan Ringen Side 8-9

Forårsmagasinet WWW.CARAVANRINGEN.DK CARAVAN RINGEN. IMPULS MAGASIN. 2013. ERIBA HYMER - nyt kvalitetsmærke hos Caravan Ringen Side 8-9 Forårsmagasinet WWW.CARAVANRINGEN.DK CARAVAN RINGEN. IMPULS MAGASIN. 2013 ERIBA HYMER - nyt kvalitetsmærke hos Caravan Ringen Side 8-9 Se Bürstners nye TOP model Side 3 Spar op til 23.215,- på Bürstners

Læs mere

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber Sprite Super 390 EK er den ideelle langtursvogn for det enlige par. Ejvind Rasmussen udnævner denne englænder til at være særdeles velkørende, rummelig og med mange gode brugervenlige detaljer. Den er

Læs mere

II I',, I ', I. :., I.. -., - Aof,l. SJJaJiflae. ua!i!wej je uaa U3

II I',, I ', I. :., I.. -., - Aof,l. SJJaJiflae. ua!i!wej je uaa U3 ua!i!wej je uaa U3 SJJaJiflae Aof,l I. :., I.. -., - II I',, I ', Standardudstyr Chassis AL-KO syst letvcegts-chassis Galvaniseret chassis, med skratstillede aksler og enkelthjulsophceng Palbsbrsesyst

Læs mere

Forårsmagasinet. Læs om den første campingvogn med hejseseng, de nye 2010-modeller og andre spændende nyheder. I M P U L S M A G A S I N

Forårsmagasinet. Læs om den første campingvogn med hejseseng, de nye 2010-modeller og andre spændende nyheder. I M P U L S M A G A S I N - vi bestræber os lidt mere Forårsmagasinet Læs om den første campingvogn med hejseseng, de nye 2010-modeller og andre spændende nyheder. I M P U L S M A G A S I N 2010 ARKITEKTUR PÅ HJUL Den nye klassiker

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips El i dit køkken Inspiration og planlægningstips Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle fællesrum. Ud over at være et madværksted

Læs mere

Indledning. Hvad er formålet med at lave en god rendering?

Indledning. Hvad er formålet med at lave en god rendering? DK 12.10.2012 Indledning Hvad er formålet med at lave en god rendering? Indledning Er der nogen retningslinjer eller tips som vi kan følge, for at forbedre renderings kvaliteten? Indledning Retningslinjer

Læs mere

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet Lampeshoppen Funky design i topkvalitet Om os Vi har mere end 14 år på bagen som lampeforhandler med hovedvægt på kvalitetslysekroner og ekstravagante lamper til den kræsne forbruger. Vi har altid bestræbt

Læs mere

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand Excellent 540 WLU www.hobby-caravan.de Samlede længde Teknisk tilladt total masse Samlet bredde 7.271 mm 1.500 kg 2.300 mm Sengepladser for voksne 4 Sengepladser til børn 0 Køleskab Super Slim Tower Tekniske

Læs mere

Et kik ud af vinduet

Et kik ud af vinduet CAMPINGVOGNE Et kik ud af vinduet INDHOLD Modeloversigt PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO Hjemlig komfort Sovekomfort Madlavning med komfort Badekomfort Kvalitet Teknik Virksomheden

Læs mere

Giver dig den bedste ferie

Giver dig den bedste ferie 5th generation The future is here 2016 Den prisvindende teltvogn B S LE I G W T H W EIG T LE I S U TR C LU S IN A RO OW AR AR N YE L RE Camp-let giver dig den bedste ferie www.camp-let.dk 1 st A N RAL

Læs mere

Et kik ud af vinduet

Et kik ud af vinduet CAMPINGVOGNE Et kik ud af vinduet INDHOLD Modeloversigt PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO Hjemlig komfort Sovekomfort Madlavning med komfort Badekomfort Kvalitet Teknik Virksomheden

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

De Luxe Edition 440 SF

De Luxe Edition 440 SF De Luxe Edition 440 SF www.hobby-caravan.de Samlede længde Teknisk tilladt total masse Samlet bredde 6.137 mm 1.300 kg 2.300 mm Sengepladser for voksne 4 Sengepladser til børn 0 Køleskab Tekniske data

Læs mere

Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger

Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger Nygaard design er det nye køkken- bad og garderobebrand på det nordiske marked. Nygaard designs fundament ligger i 40 års køkkenerfaring, og er tilført

Læs mere

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA Side 3 M O D U L SYSTEM UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER MED FRANKIA S MODULSYSTEM Individualitet skrives med store bogstaver hos FRANKIA Lad os begynde med

Læs mere

Glimt fra VERDENS STØRSTE campingudstilling

Glimt fra VERDENS STØRSTE campingudstilling MESSE Glimt fra VERDENS STØRSTE campingudstilling DÜSSELDORF Af Ejvind Rasmussen T@Bs storebror På verdens største campingudstilling i Düsseldorf sporedes stor optimisme, da interessen for det frie campingliv

Læs mere

DU SPARER 25% STIL OG STYRKE 03 KANTATE 06 ANDANTE 07 MENUET 08 MINI MENUET. Nu kr. 16.042,- SPAR 5.348,-

DU SPARER 25% STIL OG STYRKE 03 KANTATE 06 ANDANTE 07 MENUET 08 MINI MENUET. Nu kr. 16.042,- SPAR 5.348,- 2015 SPAR 25% 2015 SPAR 25% SPECIAL COLLECTION - Baderumsmøbler / Dansk design STIL OG STYRKE 120 CM SORT MAT / 121 CM K ANTATE / SPEJLSK AB 03 KANTATE 06 ANDANTE 07 MENUET EKSTRA KVALITET / FOLIEREDE

Læs mere

Sådan skaber du miljøet

Sådan skaber du miljøet Joy er årets store nyhed. En strømlinjet skønhed uden sidestykke. Designet er legende formglad, men dog helt gennemtænkt med mange smarte funktioner under overfladen. Et møbel i en klasse for sig selv

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

DU SPARER 25% STIL OG STYRKE 03 KANTATE 06 ANDANTE 08 MINI MENUET 07 MENUET. Nu kr. 16.042,- SPAR 5.348,-

DU SPARER 25% STIL OG STYRKE 03 KANTATE 06 ANDANTE 08 MINI MENUET 07 MENUET. Nu kr. 16.042,- SPAR 5.348,- DANSANI KAMPAGNE 2015 SPAR 25% DANSANI KAMPAGNE 2015 SPAR 25% DANSANI SPECIAL COLLECTION - Baderumsmøbler / Dansk design STIL OG STYRKE 03 KANTATE 06 ANDANTE Nu kr. 16.042,- SPAR 5.348,- kr. 21.390,- 120

Læs mere

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 DENCON CENTER MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED MODERNE UDTRYK HELHED SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST GOD STANDARD På de følgende sider illustreres ideer til møbler og indretning

Læs mere

NYHED IFÖ SPIRA ART. Formet af Skandinavien

NYHED IFÖ SPIRA ART. Formet af Skandinavien NYHED IFÖ SPIRA ART Formet af Skandinavien Ifö har fremstillet porcelæn i Bromölla i Sverige i langt over 100 år, samt produkter til badeværelser i 80 år. Derfor er det heller ikke så underligt, at vi

Læs mere

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise kontormøbler til landets skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise indhold om office2go 1-3 Skriveborde 4-15 Stole 16-23 mødeborde og stole 26-29

Læs mere

TID TIL INSPIRATION 2014

TID TIL INSPIRATION 2014 360 Alt til virksomheden TID TIL INSPIRATION 2014 Gardiner Accessories Manufactured in Denmark Grid / Tom Stepp Basic / Tom Stepp Cph Lighting er en kollektion af indendørs- og udendørs belysning fremstillet

Læs mere

Kom l campingmesse i weekenden. Vi har samlet en masse uds llere l en inspira onsrig messe.

Kom l campingmesse i weekenden. Vi har samlet en masse uds llere l en inspira onsrig messe. CAMPING CAMPING-- OG OUTDOORMESSE 28. og 29. januar 2012 kl. 10-16 Kom l campingmesse i weekenden. Vi har samlet en masse uds llere l en inspira onsrig messe. Kärtnen fra Østrig Storebælt Camping Bøjden

Læs mere

TIPSTEKNIK. Astella Glam Edition fotograferet med Lillebæltsbroen i baggrunden.

TIPSTEKNIK. Astella Glam Edition fotograferet med Lillebæltsbroen i baggrunden. Astella Glam Edition fotograferet med Lillebæltsbroen i baggrunden. 50 Camping-fritid 10-12/2012 TIPSTEKNIK Adria med hang til luksus Astella Glam Edition er en splinterny serie fra Adria, hvor den slovenske

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

HYMER Campingvogne 2006. HYMER-Touring HYMER-Feeling HYMER-Living HYMER-Nova

HYMER Campingvogne 2006. HYMER-Touring HYMER-Feeling HYMER-Living HYMER-Nova HYMER Campingvogne 2006 HYMER-Touring HYMER-Feeling HYMER-Living HYMER-Nova Indholdsfortegnelse HYMER-Touring 6 HYMER-Feeling 14 HYMER-Living 22 HYMER-Nova 30 Teknik 40 Planløsninger HYMER-Touring 44

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani. DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space Dansani.dk CREATE YOUR PERSONAL SPACE Dansani Special Collection Dansani Special

Læs mere

Brillant perfekt luksus.

Brillant perfekt luksus. w w w. f e n d t c a r a v a n. c o m 2013 Brillant perfekt luksus. Brillant er absolut Fendts topmodel. Formfuldendt fra ende til anden. 2 / 3 / 5 At være Opholdsafdeling: Møbler i "Virginiatulipandekor"

Læs mere