Nyhedsbrev april/maj 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev april/maj 2018"

Transkript

1 Nyhedsbrev april/maj 2018 Forår er sådan en dejlig tid, specielt med det vejr vi har i disse dage. I hverdagen nyder vi det alle, store som små. Forårsvejr er fx lig med mindre tøj på ud, leg med vand, blade på træerne (de er gode at lege med og pynte sandkager med), hygge i hængekøjerne uden sko, spise de fleste måltider ude, tilplantning/såning af vores have og generelt bare rigtig gode stunder, med de skønneste børn. Vi suger det hele til os både når vi er hjemme i børnehaven og når vi er på ture ud af huset. En ekstra gevinst er også lyden af fuglesang og traktorer der kører forbi ude på vejen de tiltrækker altid noget opmærksomhed. Det lidt kedelige der følger med foråret, er desværre solcreme. Det er der ikke ret mange børn som syntes er fantastisk at få på. Husk at I skal smøre jeres barn ind hjemmefra om morgenen så smører vi igen til middag. Den solcreme vi bruger er svanemærket og astma/allergi godkendt. En anden lidt kedelig følgesvend ved foråret er flåter husk at tjekke jeres børn dagligt. Vi er ude hver dag og risikoen for bid er stor på denne tid af året. Forældreårsmøde: Den 25. april havde vi forældreårsmøde her i børnehaven. Stor tak til jer der mødte op, det er dejligt med opbakning til den slags arrangementer det er altid en aften med nye information omkring vores hverdag. Vi fik valgt en nyt forældreråd. Følgende er nu medlemmer: - Morten Byrgiel Madsen (far til David og Jacob) Morten var den eneste som ikke var på valg. - Jeanette Jensen (mor til Jonathan) - Stine Dam (mor til Mathias) - Heidi Huus Lund suppleant (mor til Micas) - Mette Thomassen suppleant (mor til Silas) Medlemmerne har allerede konstitueret sig og børnehavens nye formand for forældrerådet er Jeanette Jensen. Repræsentant fra bestyrelsen er fremadrettet Karina Bonde Jensen (mor til Alberte). Repræsentant for personalet er Line og Anita A. (de skiftes og tager hvert andet møde). Karin er med som ledelsesrepræsentant. Her fra børnehaven, skal der lyde en stor tak til det afgåede forældreråd og til Anni som var bestyrelsesrepræsentant. Tak for nogle gode konstruktive møder, tak for samarbejdet og tak for kage

2 Personale: Vi har af og til behov for en vikar her i børnehave og som flere af jer sikkert har lagt mærke til, så er der begyndt at komme et nyt ansigt. Hun hedder Mette Bryndum Jones, er 27 år og tilflytter til området. Mette er uddannet landmand, men har tidligere arbejdserfaring fra daginstitution. Vi benytter også stadig Regina, der er kommet hos os siden efteråret. Regina studere i Aalborg til dagligt, men har studiefrie dage, hvor hun gerne tjener penge hos os. METTE REGINA Den 31. maj, skal vi desværre sige farvel til vores studerende Dina. Dina har snart været hos os i et halvt år, hun skal tilbage til skolen og afslutte sin uddannelse. Vi kommer til at savne Dina. Den 1. juni skulle der være startet en ny studerende her i børnehaven. Det kommer ikke til at ske, da der er sket en fejl i forhold til mailadresser i vores lederskifte. Den mail vi skulle have meldt ind på til seminariet, har Karin aldrig fået. Det er rigtig ærgerligt for vores sted. I perioden fra 1. juni til sommerferien, bruger vi Mette til at dække de 30 timer ved børnene. Hvordan vi dækker timerne fra august til slut november, vil I høre nærmere om. Den 1. december starter der en ny studerende. Nye styrkede læreplaner: Fra regeringens side er de i gang med at udarbejde en ny dagtilbudslov. Det betyder at vi i alle landet daginstitutioner, skal lave nye læreplaner med nye overordnede temaer og mål. Lige nu forventes der at vi kan modtage de endelige retningslinjer for dette medio juli i år. Vi har dog fået lidt åbning for indholdet og vi må sige det ser spændende ud og i større grad end nu, kommer til at passe ind i vores måde at drive børnehave på. Nogle af de primære ting ved De nye styrkede læreplaner bliver, at der skal være fokus på den legende læring og i det hele taget skal legen være omdrejningspunktet for det vi gør med børnene (vi syntes allerede vi gør det, nu skal vi bare have det beskrevet tydeligere).

3 Mandag d. 30. april var vi voksne til fælles personalemøde med de andre omkringliggende Fribørnehaver, hvor emnet var De nye styrkede læreplaner. Ved dette møde fik vi et oplæg fra en underviser fra VIA, der kort kunne give os de første oplysninger omkring det arbejde vi skal i gang med. Vi fik mulighed for at samtale med andre omkring det og i det hele taget fik vi indsigt i det arbejde der ligger foran os. Det kommer I til at hører meget mere om! Børn: Den første marts startede Isak i børnehaven. Isak er mellembarn og kommer ca. tre dage om ugen for at lege med sine nye venner her i børnehaven - velkommen til Isak. Den første april sagde vi goddag og velkommen til Emma, Emil Røjen og William. Emma og Emil er allerede faldet godt til, mens William desværre brækkede benet kort før opstart, han er først nu, ved at komme langsomt ind i børnehavelivet. Her skulle have været et billede af William. Da han endnu ikke er helt på toppen var han ikke i børnehave, den dag redaktøren tog billeder Emil Røjen og Emma Isak Den første maj, har vi sagt goddag og velkommen til yderligere to børn. Denne gang er det Andrea og Jacob (bror til David). De to har haft nogle gode første dage vi glæder os meget til at lære dem nærmere at kende. Andrea Jacob Det betyder at der lige nu går 44 børn i børnehaven og at vi ikke modtager flere børn inden sommerferien, da vi er fyldt op.

4 Maxibørn: Vores maxibørn er i fuld gang med den sidste tid af deres børnehaveliv. Det betyder at de nu er med i SFO en hver onsdag eftermiddag (Anne følger med). Det ser de frem til og de er gode til at finde ud af den mere åbne struktur og ramme, som SFO-livet tilbyder. Inden længe skal børnene også overnatte på skolen, de skal på fisketur med bedsteforældre, de skal til 112-dag i Viborg og i det hele taget, nå så meget som muligt, inden vi skal sige farvel til dem. Indretning af børnehaven: Som skrevet i et tidligere nyhedsbrev, så er vi så småt gået i gang med at ny indrette børnehaven en proces der gerne skal give børnene mulighed for mere fordybelse og ro i deres lege. I multirummet har vi samlet alle vores madrasser, puder og tumlemøbler. Trine er ved at rydde skabene, så vi kan få et af dem fjernet. Det er hermed vores motorikrum. Det er også her de yngste børn sover middagssøvn. I det gamle soverum er vi i gang med at indrette et kreativrum. Et sted hvor man kan sætte sig ind, lukke døren og bare udfolde sig kreativt uden forstyrrelser. Her bliver der mulighed for at kunne lægge malerier til tørre, stille perleplader hvis man ikke er færdig og i det hele taget have kreative processer i gang, uden der nødvendigvis behøver at blive ryddet op. Børnene har allerede taget godt imod det. Det tager lang tid at blive helt færdig med de to rum, da det allervigtigste er at være sammen med børnene i det omfang vi kan inddrage børnene, er de med. Ellers bliver det når der er huller til det, i den daglige struktur. I løbet af året skal vi også have kigget på stuerne her skal der skabes legezoner, ligeledes med det formål at skab ro omkring børnenes leg.

5 Efterlysning: Til vores nye kreative rum skal vi bruge et bord til at sidde ved. Er der mon nogen af jer forældre der har et sådan stående, som I ikke skal bruge mere? I så fald er vi glade modtagere! Træstammer: Vi er så heldige at vi har fået foræret nogle rigtig fine og tykke træstubbe af Silas s bedstefar stor tak for dem. Børnene har allerede taget dem i brug og bruger dem i deres lege. Yderligere har vi indkøbt hammere og søm, så der bankes søm i de største af dem. Det nyder børnene altid dejligt at kunne tilbyde nye aktiviteter. Sangglad: Som nævnt på forældreårsmødet, er vi nu gået i gang med det treårige forløb, der skal certificere os som Sangglad-institution. Vi ser meget frem til processen. Vores sangkonsulent Anne-Mette kommer engang om ugen, for at sparre med os og give os nye ting at arbejde med. Måske har I forældre allerede hørt en strofe af en ny sang derhjemme. Om kort tid får jeres børn en sangbog med hjem, det giver jer mulighed for at synge lidt med. Der er også en hjemmeside her kan I gå ind og læse nærmere, samt finde små videoer at sange fra sangbogen. Om kort tid kommer der også en app I kan downloade -vi skal nok give en melding når den er klar.

6 Projekter: Vi har nu afsluttet vores projekt Hvem er jeg?. Et rigtig godt forløb, hvor alle blev en lille smule klogere på hvem de er. Vi fik arbejdet med hvordan vi ser ud indeni og udenpå, udtryksformer, kropsregulering og følelser. Et rigtig hyggeligt forløb. Vi sluttede af med en rigtig skøn oplevelse på Gudenådalens Efterskole i deres springsal, samt med en dejlig omgang sunde hjemmelavede burger i uge 17. Vi har ikke flere projektforløb inden sommerferien. De næste par måneder vil der være fokus på at få sået og passet vores køkkenhave, arbejdet med udviklingen af Sangglad, komme på turer, få afsluttet maxiforløbet og i det hele taget have plads til det spontane, det der lige måtte opstå. Oprydning i garderobe: Vi voksne, specielt dem fra rengøring, har igen en lille bøn til jer forældre Når I henter jeres barn, vil i så være behjælpelige med at få alt jeres barns tøj samlet sammen og lagt/hængt op på rummet. Det er rigtig svært for vores rengøringspiger at gøre rent i en garderobe, hvor der er meget tøj og sko på gulvet. Se gerne på yderdørene i garderoben her hænger der billeder af hvordan et glad smiley -rum ser ud og hvordan et sur-smiley -rum ser ud. Inddrag gerne jeres barn i oprydningen, så de også får en bevidsthed omkring det. Mangler i nogle af jeres børns ting om morgenen, når I kommer, så kig i den vasketøjskurv der står på gulvet, under den store whitboard-tavle her ligger rengøringen alt det de finder på gulvet. Markedsdag: Afslutningsvis skal vi gøre opmærksom på, at der den 2. juni vil være markedsdag på skolen. En rigtig hyggelig dag, hvor der vil være boder, fiskedam, tombolaer, spisning, musik og meget andet. Så tag gerne jeres børn med og støt op omkring dette. SE NÆSTE SIDE

7 Invitation til markedsdag på Gudenådalens Friskole lørdag den 2. juni 2018 Alle forældre og børn i skole og børnehave inviteres til årets markedsdag. Som altid vil der være boder med sjov & ballade og med mad & drikke. Husorkestreret spiller op undervejs og forhåbentlig vil solen skinne hele dagen. Husk at der er mødepligt for alle børn på skolen og at forældre til børn i skolen snarest vil modtage besked på intra om, hvilken opgave de skal hjælpe til med på markedsdagen. Forældre, der kun har børn i børnehaven, kan bare nyde dagen. Overskuddet fra alle boder og aftensmaden går ubeskåret til aktiviteter på Gudenådalens Friskole og Fribørnehave, så hav småpengene klar og støt GUFS på en rigtig hyggelig dag. Tilmelding til aftensmaden vil foregå særskilt. Program Kl Sambaorkestret går gennem Bjerring Kl Velkomsttale ved skoleleder Sven Wortmann Kl Boderne åbner Kl Boderne lukker og der er fælles oprydning for ALLE Kl Lækker mad i Valhal Kl Oprydning og tak for i dag Tak fordi I læste med så langt, nyd foråret og hinanden. Kærlige hilsner fra Alle de voksne i Team Gudenådalens Fribørnehave.

Nyhedsbrev marts 2018

Nyhedsbrev marts 2018 Nyhedsbrev marts 2018 Vi er godt i gang med en meget kold marts en måned hvor de fleste begynder at længes efter forår. Her i børnehaven vælger vi at få det bedste ud af det. Frost og sne giver anledning

Læs mere

Nyhedsbrev maj juni 2019

Nyhedsbrev maj juni 2019 Nyhedsbrev maj juni 2019 Det er altid en stor fornøjelse at møde ind på arbejde mandag morgen, efter en arbejdsweekend - denne mandag er ingen undtagelse. Hvor ser det bare godt ud, det I forældre har

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Nyhedsbrev marts april 2019

Nyhedsbrev marts april 2019 Nyhedsbrev marts april 2019 Kære forældre Marts måned er gået rigtig stærkt her i børnehaven. Vi voksne har haft en del at se til med ansøgninger, rundvisninger i forbindelse med dette, ansættelsessamtaler

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

NYHEDSBREV JANUAR FEBRUAR Kære forældre

NYHEDSBREV JANUAR FEBRUAR Kære forældre NYHEDSBREV JANUAR FEBRUAR 2019 Kære forældre Godt Nytår til jer alle. Vi er nu godt i gang med 2019 og hverdagen kører igen for både børn og voksne. Her i børnehaven, er vi kommet godt fra start i det

Læs mere

Nyhedsbrev august 2018

Nyhedsbrev august 2018 Nyhedsbrev august 2018 Kære forældre. Velkommen tilbage til børnehaven efter sommerferien. Vi håber I alle har haft en dejlig ferie og har haft nogle gode timer med jeres kære. Vi voksne er veloplagte

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Børnehuset flytter ud i det blå

Børnehuset flytter ud i det blå Børnehuset flytter ud i det blå (Men kun for en dag) Onsdag den 29. maj flytter vi som en del af byfesten alle børn og voksne ned til Spejderhytten. Vi skal hygge os med forskellige lege og sange. Hvile/sove

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj Velkommen til Børnehaven Charlottehøj - En del af Dagtilbud Hasle Børnehaven Charlottehøj Bornholmsvej 9 8210 Aarhus V Telefon 24 52 25 30 Pædagogisk leder Steffen Klitgaard Andreasen Telefon 41 87 28

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Nyhedsbrev for Juni/Juli

Nyhedsbrev for Juni/Juli Nyhedsbrev for Juni/Juli Kære Forældre Så er vi klar til sommer og sol i skrivende stund er der dejligt vejr, så vi håber bare, det må fortsætte. Inden vi er helt klar til at gå på sommerferie, så får

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

Nyhedsbrev juni Fælles. Vuggestue

Nyhedsbrev juni Fælles. Vuggestue Nyhedsbrev juni 2016 Fælles Sommerfest torsdag 16. juni kl 18 for hele børnehuset og skolen. Børnene vil synge et par sange. Husk solcreme på fra morgenen. Vi giver først dit barn solcreme på til middag.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf. 48 17 15 58 Sommerens nyhedsbrev Juni, Juli og August Farvel Vi sagde farvel til Christian fra Bænkebideren i midten af maj måned. Christian er startet i nr.

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

KRUDTUGLERNE`S NYHEDSBREV

KRUDTUGLERNE`S NYHEDSBREV KRUDTUGLERNE`S NYHEDSBREV OKTOBER 2012 Så er sommeren over og dagligdagen kører igen på fuld skrue. Vi har fra sommeren og frem til nu, været så heldige at få syv nye børn ind på vores fløj. Så endnu engang

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Juni Nyhedsbrev Eriksminde vuggestue. Læs i dette blad om: Nyt fra forældrebestyrelse Nyt fra vuggestuen Aktiviteter og arrangementer

Juni Nyhedsbrev Eriksminde vuggestue. Læs i dette blad om: Nyt fra forældrebestyrelse Nyt fra vuggestuen Aktiviteter og arrangementer Juni 2010 Nyhedsbrev Eriksminde vuggestue Læs i dette blad om: Nyt fra forældrebestyrelse Nyt fra vuggestuen Aktiviteter og arrangementer 1 Kære forældre. Så kom sommeren endelig. Vi tilbringer jo meget

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Kære forældre. Tiden er inde til et nyhedsbrev. Et af de længere..

Kære forældre. Tiden er inde til et nyhedsbrev. Et af de længere.. Kære forældre. Tiden er inde til et nyhedsbrev. Et af de længere.. Først vil jeg gerne sige, alle jer der deltog i forældrekaffe mandag den 11. april tak for en hyggelig eftermiddag. Den første rigtige

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Med denne folder byder vi voksne og børn velkommen i Feldborg Frie Børneunivers vuggestue og børnehave. Fælles for vuggestue og børnehave: Hvis dit barn skal gå i

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2019

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2019 Stjernebørn Vester Nebel Skole 2019 Kære forældre og børn Velkommen til vores stjerneforløb i Vester Nebel SFO overgangen til skolen Vi vil gerne med dette lille hæfte fortælle jer om hverdagen i Vester

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen Nyhedsbrev Juni 2013 Børnehuset Ringen Kære Forældre Så er vi ved at lande igen efter vores fyringsrunde og en omrokering. Men heldigvis er vi blevet tildelt de 2 tidligere omtalte ressourcepædagoger.

Læs mere

MAJ 2015. Dagen efter Kr. Himmelfartsdag er som bekendt en lukkedag. For tilmeldte børn i området, er der pasning i Nøddehegnet.

MAJ 2015. Dagen efter Kr. Himmelfartsdag er som bekendt en lukkedag. For tilmeldte børn i området, er der pasning i Nøddehegnet. MAJ 2015 KOM MAJ, - DU SØDE MILDE. Så er vi allerede nået til maj måned det betyder forhåbentlig sol og varme og at foråret er rigtig på vej, hvor alt springer ud, så maj måned er mere end velkommen. Nu

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Mål og Værdier: I Kristrup

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2015

Nyhedsbrev Oktober 2015 Nyhedsbrev Oktober 2015 Fælles Ude 42: I efterårsferien er der pasning for de tilmeldte børn. I denne uge er der ikke planlagt noget fast. Husk! Hvis der er ændringer til de udmeldte tider, skal det meldes

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf Vuggestuen. Juni, juli og August

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf Vuggestuen. Juni, juli og August Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf. 48 17 15 58 Vuggestuen Juni, juli og August Velkommen til Frederik, Alexander, Tristan, Asger og Isabell som alle er startet på Edderkoppen. Kasper, Tristan

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

Smtte-modeller på indendørs læringsrum i vuggestuen

Smtte-modeller på indendørs læringsrum i vuggestuen Smtte-modeller på indendørs læringsrum i vuggestuen Maren Mus Maren mus. Mere alderssvarende tiltag for de yngste børn. En målrettet pædagogisk indretning af Maren mus. Barnets alsidige personlige udvikling,

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækkegården

Velkommen til Børnehuset Bækkegården Velkommen til Børnehuset Bækkegården Børnehuset Bækkegården Daglig leder: kate Halbech bækkegårds plads 3 Tlf: 27599696 3650 Ølstykke mail: kate.halbech@egekom.dk Telefon numre i huset. Rødderne: 72599694

Læs mere

Nyhedsbrev uge Del 1

Nyhedsbrev uge Del 1 Nyhedsbrev uge 40 2015 Del 1 Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6-8 Side 9 God weekend Nyt fra Allan 0-1. klasse Skolernes motionsløb Hjemkundskab Roadtrip Krea Side 11-13 Fokusfag Side 14 Gymnastik

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

I øjeblikket er vi meget optaget af vores udendørsværksteder. Vi udforsker brugen af vand og sand. Vi banker søm i, og saver i træ.

I øjeblikket er vi meget optaget af vores udendørsværksteder. Vi udforsker brugen af vand og sand. Vi banker søm i, og saver i træ. Så er solen virkelig begyndt at titte frem. Det er rigtigt dejligt, for så kan vi alle komme endnu mere ud og nyde vejret og legepladsen. Men det betyder også vi skal passe på solens stråler. Vi skal derfor

Læs mere

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF Nyhedsbrev uge 06-2014 Side 1 Kunst i børnehøjde Side 4 Køkken Side 2 Nyt fra Troels Side 5-8 Børnehaven Side 3 Side 4 Kreativ med de ældste Fastelavn Side 9 Kalender, kontakt mm. KUNST I BØRNEHØJDE PÅ

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

VUGGESTUE & BØRNEHAVE

VUGGESTUE & BØRNEHAVE VUGGESTUE & BØRNEHAVE KONGEVEJENS BØRNEHUS KONGEVEJEN 1 7430 IKAST Tlf. 99604555 sunil@ikast-brande.dk Vedlagt guide til MinInstition KÆRE FORÆLDRE Hjertelig velkommen i Kongevejens Børnehus. Denne lille

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 18/2017 Nyt fra Børnehuset. Bedsteforældredag torsdag den 18.maj Børn og voksne i Børnehuset vil gerne invitere jer til Bedsteforældredag Torsdag den 18.5.2017 Børnehavebørnenes Bedsteforældre

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Velkommen til Gormsvej Slagelse

Velkommen til Gormsvej Slagelse Velkommen til Gormsvej 20 4200 Slagelse 58 52 02 02 Se mere på vores hjemmeside: www.slagelse.dk/soebjerggaard Velkommen Til Søbjerggård Børnehus Søbjerggård er en kommunal børnehave, indrettet i en gammel

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse Nyhedsbrev uge 35-2013 Side 1 Billedskole Musikskole Side 11 Børnehaven Invitation til forældremøde Side 3 Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk Side 14 Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING

Læs mere

Åparkens Børnehave. Velkommen

Åparkens Børnehave. Velkommen Åparkens Børnehave Velkommen Åparkens børnehave er et levende sted, hvor børnenes leg, fantasi og kreativitet er i højsædet. Vi tilbyder børnene alsidige rammer og aktiviteter, som tilgodeser børnenes

Læs mere

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 Børnehuset er en integreret institution, med børnehave og en skolefritidsordning. Vi er en mindre landinstitution, omgivet af marker og

Læs mere

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen.

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 1 Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 2 Den daglige pædagogiske praksis i Vuggestueafdelingen. I denne folder har vi forsøgt at beskrive vores mål for den

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Velkommen til Alfehøjen

Velkommen til Alfehøjen Velkommen til Alfehøjen Lisbet Line Anja Ida Pædagog Pædagog Medhjælper Medhjælper (Barselsorlov) Troldebo Lonnie K Cecilia ------------------- Pædagog Pædagog Studerende Børnehuset Marievang Velkommen

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen:

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: I vores gruppe er vi 5 dagplejer, Kit, Marianne, Lotte, Anja og Annette P. Vi har tilsammen 20 børn i alderen 0-3 år. Lige nu har vi rigtig mange nye små, som

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere