Repræsentationsaftale

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Repræsentationsaftale"

Transkript

1 Repræsentationsaftale (Klubrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens adresse (i det følgende kaldet "fodboldagenten") og Klubbens fulde vedtægtsmæssige navn CVR-nr. Adresse Postnr./By/Land Klubbens kontaktperson og adresse (i det følgende kaldet "klubben") Marker ved afkrydsning, hvilket af nedenstående alternativer, der er gældende: Fodboldagentens virksomhed drives i personligt regi, og afregnes med fodboldagenten personligt. Fodboldagentens virksomhed drives i selskabsform, og afregnes med selskabet.

2 1 Indledende bestemmelser 1.1 Denne aftale regulerer fodboldagentens virke som repræsentant for klubben. Virksomhed som fodboldagent, forstået som repræsentation og fremme af en klubs interesser ved forhandling og indgåelse af en spillerkontrakt eller transferaftale i henhold til denne aftale, må kun varetages af fodboldagenten selv, og sådanne opgaver må ikke udføres af fodboldagentens medarbejdere. 1.2 Fodboldagenten er underkastet DBUs til enhver tid gældende reglement for fodboldagenter, og denne aftale kan ikke give fodboldagenten videregående rettigheder eller tillægge klubben videregående forpligtelser end, hvad der følger af dette reglement. 2 Registrering 2.1 Fodboldagenten bekræfter, at han er registreret eller senest samtidig med indgåelse af repræsentationsaftalen indsender ansøgning om registrering hos DBU, og han forpligter sig til at opretholde en sådan registrering så længe aftalen er gældende. Aftalen bortfalder uden varsel, hvis fodboldagenten ikke længere er registreret som fodboldagent hos DBU - uanset årsagen. 3 Varighed 3.1 Aftalen træder i kraft den og gælder til og med den, hvorefter den ophører uden varsel. Aftalen kan maksimalt have en varighed på 2 år fra datoen for aftalens ikrafttræden. Fornyelse sker ved indgåelse og indsendelse af en ny repræsentationsaftale, hvis parterne er enige om det. 3.2 I aftaleperioden efter punkt 3.1 er aftalen (sæt kun ét kryds): Opsigelig, og kan opsiges af hver af parterne med måneders skriftligt varsel til udgangen af en måned. Uopsigelig. 4 Honorar 4.1 Fodboldagenten modtager et honorar i form af et engangsbeløb på (nøjagtigt beløb og valuta inklusive moms. Ved kontraktindgåelse/ forlængelse anbefales et beløb på højest 3 % af bruttogrundlønnen i hele kontraktperioden og ved transferaftaler et beløb på højest 3 % af den samlede transfersum). Betalingen forfalder den. 4.2 Fodboldagentens honorar må kun betales af den klub, der engagerer ham, og ikke af andre parter. Uanset hvilke aftaler, der måtte blive indgået mellem de involverede parter, skal fodboldagenten derfor uden undtagelse fakturere klubben for sit fulde honorar.

3 5 Fodboldagentens bemyndigelse 5.1 Fodboldagentens bemyndigelse i henhold til denne aftale er: Eksklusiv, for så vidt angår. Ikke-eksklusiv, for så vidt angår. 5.2 Fodboldagentens bemyndigelse er tidsbegrænset, jf. punkt 3 i denne aftale. 5.3 Fodboldagenten er ikke i medfør af denne aftale bemyndiget til at indgå nogen aftaler på klubbens vegne eller på anden måde forpligte klubben i et bindende aftaleforhold. Alle aftaler er betinget af klubbens endelige og udtrykkelige godkendelse og klubbens bindende underskrift. 6 Fodboldagentens forpligtelser 6.1 Fodboldagenten forpligter sig i denne aftales løbetid til at varetage klubbens interesser. Fodboldagenten forpligter sig ligeledes til ikke at varetage interesser, der måtte stride imod klubbens interesser som beskrevet i denne aftale. Dette indebærer bl.a., at fodboldagenten ikke i forhandlinger om klubbens ansættelse af eller transfer af en spiller må have en repræsentationsaftale, en samarbejdsaftale eller et interessefællesskab med en af de øvrige i ansættelsen eller klubskiftet involverede parter eller med en fodboldagent, som repræsenterer en af de øvrige i ansættelsen eller klubskiftet involverede parter. 6.2 En sådan repræsentationsaftale, samarbejdsaftale eller interessefællesskab med en af de øvrige i ansættelsen eller klubskiftet involverede parter er dog lovlig, hvis fodboldagenten på forhånd skriftligt oplyser alle involverede parter om aktuelle eller potentielle interessekonflikter, som fodboldagenten måtte have med en eller flere af de involverede parter, og hvis fodboldagenten opnår alle involverede parters udtrykkelige skriftlige samtykke, førend de pågældende forhandlinger påbegyndes. 6.3 Hvis en klub og en spiller ønsker at lade sig repræsentere af den samme fodboldagent i relation til forhandling og indgåelse af en spillerkontrakt eller en transferaftale, og de betingelser, der er fastsat i punkt 6.2 er opfyldt, skal klubben og spilleren skriftligt aftale, hvilken eller hvilke af parterne, der betaler fodboldagentens honorar. Parterne skal straks indsende deres skriftlige samtykke og honorarfordelingsaftale til DBU som en del af registreringen. 6.4 Fodboldagenten forpligter sig til kun at påtage sig opgaver i det omfang, fodboldagenten kan udføre disse på en effektiv og forsvarlig måde. 6.5 Fodboldagenten forpligter sig til at overholde love og regler udstedt af DBU, UEFA og FIFA. Desuden forpligter fodboldagenten sig til at overholde den offentligretlige lovgivning om arbejdsformidling og anden relevant ufravigelig lovgivning. 6.6 Fodboldagenten forpligter sig til løbende at føre regnskab over modtagne honorarer og til i perioden 1. januar til 14. februar at oplyse DBU om det samlede honorar, som fodboldagenten har erhvervet ret til i løbet af det forudgående kalenderår i henhold til nærværende repræsentationsaftale.

4 7 Klubbens forpligtelser 7.1 En klub, der, i henhold til denne repræsentationsaftale, gør brug af fodboldagenten, er ansvarlig for, at den underskrevne repræsentationsaftale kommer frem til DBU til registrering via en footballagent@dbu.dk senest 5 hverdage efter datoen for parternes underskrivelse. Hvis repræsentationsaftalen ikke er kommet rettidigt frem til DBU, bortfalder den automatisk. 7.2 Ved genforhandling af spillerkontrakter og/eller transferaftaler skal klubben, hvis denne gør brug af fodboldagenten og der forud for genforhandlingen er etableret et nyt fodboldagentforhold, tillige indsende samme dokumentation til DBU, som nævnt i punkt Hvis fodboldagentens bemyndigelse efter punkt 5 er helt eller delvist eksklusiv, forpligter klubben sig til ikke at indgå aftale med andre fodboldagenter, der strider mod den aftalte eksklusivitet. 7.4 Klubben forpligter sig til at deltage i alle møder i Danmark foranlediget af fodboldagenten, som i forbindelse med denne repræsentationsaftale må anses for rimelige. 8 Andre aftaler 8.1 Eventuelle særlige aftaler mellem parterne, som supplerer denne repræsentationsaftale, herunder om ydelser og honorarer af enhver art, skal være i overensstemmelse med principperne i DBUs og FIFAs til enhver tid gældende reglement for fodboldagenter, og skal vedlægges denne aftale og indsendes til registrering hos DBU sammen med denne aftale, eller hvis sådanne indgås efterfølgende, komme frem til DBU senest 5 hverdage efter datoen for aftalens indgåelse. 9 Ændringer af og tilføjelser til aftalen 9.1 Ændringer af og tilføjelser til denne aftale skal være skriftlige og indsendt til registrering hos DBU i overensstemmelse med punkt 8.1 for at være gyldige. 10 Fortrolighed 10.1 Denne aftale er et fortroligt dokument mellem parterne, og ingen af parterne er berettiget til at informere nogen tredjepart om indholdet af aftalen uden specifikt tilsagn fra den anden part. 11 Lovvalg 11.1 Denne aftale skal fortolkes efter dansk ret. 12 Disciplinære klager og civilretlige tvister 12.1 Parterne erklærer sig herved indforståede med og bundne af de herom fastsatte bestemmelser i DBUs og FIFAs til enhver tid gældende reglement for fodboldagenter.

5 13 Behandling af personoplysninger 13.1 Dansk Boldspil-Union behandler som led i sin administration af fodboldagentområdet en række personoplysninger om fodboldagenten og klubbens kontaktperson Oplysningerne behandles med hjemmel i Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 (b) for at kunne opfylde nærværende repræsentationsaftale Fodboldagenten skal overholde de til enhver tid gældende regler inden for databeskyttelseslovgivningen, og dermed behandle de personoplysninger, som fodboldagenten kommer i besiddelse af, på en sikker og forsvarlig måde, således at spillernes personoplysninger beskyttes i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen Yderligere information omkring DBUs behandling af personoplysninger i den til enhver tid gældende privatlivspolitik, kan findes på DBUs hjemmeside. 14 Underskrifter og indsendelse til registrering 14.1 Denne aftale er underskrevet af parterne. Efter indsendelse til registrering hos DBU sendes aftalen retur via til fodboldagenten og klubben, og DBU opbevarer et eksemplar i sit arkiv Fristen for indsendelse til registrering hos DBU er senest 5 hverdage efter datoen for parternes underskrift, jf. punkt 7.1. _ Fodboldagenten (stempel og underskrift) _ Klubben Bekræftelse på modtagelse af aftalen: _ Dansk Boldspil-Union (stempel og underskrift)

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "fodboldagenten")

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Mellemmandens fulde navn CPR-nr. Mellemmandsvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "mellemmanden")

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fulde navn CPR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "spilleragenten") og Fulde navn CPR-nr. Adresse Postnr./By/Land (i det

Læs mere

Cirkulære nr. 105 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 105 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 105 (2016) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse Dansk Boldspil-Unions reglement for fodboldagenter 1. Definition 1.1 Ved fodboldagent forstås en person, som mod eller uden betaling repræsenterer

Læs mere

Cirkulære nr. 108 (2017) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 108 (2017) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 108 (2017) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse Dansk Boldspil-Unions reglement for fodboldagenter 1. Definition 1.1 Ved fodboldagent forstås en person, som mod eller uden betaling repræsenterer

Læs mere

Vejledning til DBU s ophørsaftale - til klubber, spillere og agenter

Vejledning til DBU s ophørsaftale - til klubber, spillere og agenter Vejledning til DBU s ophørsaftale - til klubber, spillere og agenter 1. Formål og anvendelse Ophørsaftalen finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle gensidige aftaler om at bringe en spillerkontrakt

Læs mere

Vejledning til DBU s ophørsaftale

Vejledning til DBU s ophørsaftale Vejledning til DBU s ophørsaftale 1. Formål og anvendelse Ophørsaftalen finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle gensidige aftaler om at bringe en spillerkontrakt til ophør. 1 Den reviderede

Læs mere

Cirkulære nr. 93 (2015) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 93 (2015) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 93 (2015) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse Dansk Boldspil-Unions reglement for mellemmænd 1. Definition 1.1 Ved mellemmand forstås en person, som mod eller uden betaling repræsenterer

Læs mere

Lejeaftale. mellem. (i det følgende kaldet udlejeren ) (i det følgende kaldet lejeren ) (i det følgende kaldet spilleren ) for perioden

Lejeaftale. mellem. (i det følgende kaldet udlejeren ) (i det følgende kaldet lejeren ) (i det følgende kaldet spilleren ) for perioden Efter underskrivelsen: 4 underskrevne originaler; en til udlejeren, en til lejeren, en til spilleren og en til DBU til godkendelse, som lejeren scanner via spillerkontrakt@dbu.dk. Efter godkendelsen hos

Læs mere

Aftale om ophør af spillerkontrakt

Aftale om ophør af spillerkontrakt Efter underskrivelsen: En original til klubben og en til spilleren. Klubben scanner originalen til Divisionsforeningen til godkendelse via kontrakt@df.dbu.dk. Efter godkendelsen hos Divisionsforeningen:

Læs mere

Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark Systemunderstøttelse

Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark Systemunderstøttelse GeoDanmark Weidekampsgade 10 2300 København S tlf: 33 70 37 43 www.geodanmark.dk mobil: 2367 3106 e-mail: anmc@kl.dk ref: : anmc Bilag 1 29. september 2015 Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark

Læs mere

Vejledning til DBU s lejeaftale

Vejledning til DBU s lejeaftale Vejledning til DBU s lejeaftale 1. Formål og anvendelse DBU s lejeaftale finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle aftaler om leje af spillere mellem klubber hørende under DBU. 1 Den reviderede

Læs mere

Vejledning til DBU s lejeaftale - til klubber, spillere og agenter

Vejledning til DBU s lejeaftale - til klubber, spillere og agenter Vejledning til DBU s lejeaftale - til klubber, spillere og agenter 1. Formål og anvendelse DBU s lejeaftale finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle aftaler om leje af spillere mellem klubber

Læs mere

Vejledning til DBU s lejeaftale - til klubber, spillere og agenter

Vejledning til DBU s lejeaftale - til klubber, spillere og agenter Vejledning til DBU s lejeaftale - til klubber, spillere og agenter 1. Formål og anvendelse DBU s lejeaftale finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle aftaler om leje af spillere mellem klubber

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Almindelige købs- og salgsbetingelser

Almindelige købs- og salgsbetingelser Almindelige købs- og salgsbetingelser 1.0 Generelle bestemmelser 1.1 Nærværende aftale udgør aftalegrundlag for STISAGER, i det følgende benævnt sælger og den af STISAGER vedkommende køberkontrahent, i

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Databehandleraftale ISS

Databehandleraftale ISS Databehandleraftale ISS Denne aftale ( Aftale ) er indgået den [dato] mellem ISS Facility Services A/S DK14406042 Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg (den Dataansvarlige ) og [indsæt navn på leverandør] [indsæt

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi

Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi 1 Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Rammeaftalens omfang... 4 4. Aftalegrundlag Rammeaftalen...

Læs mere

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3 Standardbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra Skovdal Nordic, medmindre dette udtrykkeligt er fraveget

Læs mere

Aftale om ophør af spillerkontrakt

Aftale om ophør af spillerkontrakt Ved underskrivelsen: 3 underskrevne originaler til DBU til godkendelse Kopi til spilleren Kopi til klubben Ved godkendelsen hos DBU: 1 original retur til spilleren 1 original retur til klubben 1 original

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Cirkulære nr. 114 (2018) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 114 (2018) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 114 (2018) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse Danske regler om økonomisk kompensation for træning og udvikling, samt fordeling af solidaritetsbetaling På given foranledning meddeles følgende:

Læs mere

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Nærværende kontrakt er indgået mellem: Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7 2860 Søborg (herefter Ordregiver) og < Indsæt leverandørens navn>

Læs mere

vedrørende bestilling og forvaltning af Infrastruktur til Fælles Udbud af Telemedicin

vedrørende bestilling og forvaltning af Infrastruktur til Fælles Udbud af Telemedicin TILSLUTNINGSAFTALE vedrørende bestilling og forvaltning af Infrastruktur til [ ] Kommune [Evt. forvaltning] [Adresse] [Postnr. og by] CVR-nr.: [ ] (herefter "KOMMUNEN") og Region Midtjylland Skottenborg

Læs mere

Reglement for spillerkontrakter

Reglement for spillerkontrakter Reglement for spillerkontrakter Afsnit 1 Indledende bestemmelser 1 stk. 1 DBBF s Bestyrelse fastlægger reglerne for godkendelse og administration af spillerkontrakter i form af nærværende Reglement for

Læs mere

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød.

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød. Databehandleraftale Imellem Dataansvarlig: [Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] Kontaktperson: [Navn på kontaktperson] [email] [Phone number] og Databehandler: PSUPPORT.DK ApS Plantagevej

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren )

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Mellem [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) og Midttrafik Søren Nymarks Vej 3 8270 Højbjerg CVR-nr.: 29943176 (herefter Midttrafik

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Denne databehandleraftale (Aftale) er indgået mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa (Kommunen) Dataansvarlig og Leverandør Adresse Postnummer CVR nr.: (Leverandøren)

Læs mere

Kontrakt. Hovedaftale om levering af systemydelser. 1. Indledning

Kontrakt. Hovedaftale om levering af systemydelser. 1. Indledning Kontrakt Energinet.dk Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia CVR nr.: 28980671 (herefter kaldet Energinet.dk) og XX A/S Vej nr. DK-yyyy By CVR nr.: xxxxxxxx (herefter kaldet leverandøren) har indgået følgende:

Læs mere

Aftale om ophør af spillerkontrakt

Aftale om ophør af spillerkontrakt Ved underskrivelsen: 3 underskrevne originaler til DBU til godkendelse Kopi til spilleren Kopi til klubben Ved godkendelsen hos DBU: 1 original retur til spilleren 1 original retur til klubben 1 original

Læs mere

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Den [dato] oktober 2018 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Parterne... 3 2. Opgaven... 3 3. Aftalegrundlag... 3 4.

Læs mere

Annoncering af. Jobsøgningsforløb. Skabelon for delaftale

Annoncering af. Jobsøgningsforløb. Skabelon for delaftale Dato: Delaftale ident nr: Rammeaftalens ident nr: Annoncering af Jobsøgningsforløb 2013 Skabelon for delaftale Delaftalen indgås i henhold til indgået rammeaftale om annoncering af jobsøgningsforløb ved

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

1 Parterne 3. 2 Baggrund 3. 3 Fortolkningsprincipper 3. 4 Beskrivelse af opgaven 3. 5 Rettigheder og forpligtelser 4

1 Parterne 3. 2 Baggrund 3. 3 Fortolkningsprincipper 3. 4 Beskrivelse af opgaven 3. 5 Rettigheder og forpligtelser 4 Konsulentaftale Vedrørende bistand til sanering af lovgivning på lufttrafikstyrings- og luftfartstjenesteområdet (Air Traffic Management/Air Navigation Services) 1 Parterne 3 2 Baggrund 3 3 Fortolkningsprincipper

Læs mere

Ansøgning om OIL! Firmakort

Ansøgning om OIL! Firmakort Ansøgning om OIL! Firmakort Det er vigtigt at angive fuldstændige virksomhedsoplysninger nedenfor og angive e-mailadresse til modtagelse af fakturaer. 2. Tilmelding til LeverandørService Betaling af fakturaer

Læs mere

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser Direktoratet for Kriminalforsorgen Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser indgået mellem [Konsulentnavn/virksomhed] [Adresse] [Postnr.] CVR-nr. [xx xx xx xx] (Herefter leverandøren ) og Kriminalforsorgen

Læs mere

Gensidig hemmeligholdelsesaftale

Gensidig hemmeligholdelsesaftale Gensidig hemmeligholdelsesaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter samlet betegnet Parterne ) 1 Baggrund for hemmeligholdelsesaftalen I forbindelse med [beskriv her i hvilken anledning/hvorfor

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 Samarbejdsaftale mellem CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 og [Forsikringsmæglerens navn og adresse] (Herefter Forsikringsmægleren ) 1. Indledning

Læs mere

Konsulentaftale. [Navn på kontrakten/aftalen/opgaven]

Konsulentaftale. [Navn på kontrakten/aftalen/opgaven] Konsulentaftale [Navn på kontrakten/aftalen/opgaven] 1 Parterne 3 2 Baggrund 3 3 Fortolkningsprincipper 3 4 Beskrivelse af opgaven 4 5 Rettigheder og forpligtelser 4 6 Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Læs mere

BILAG 1 DATABEHANDLERAFTALE Rambøll som databehandler

BILAG 1 DATABEHANDLERAFTALE Rambøll som databehandler BILAG 1 DATABEHANDLERAFTALE Rambøll som databehandler 1. Indledning 1.1 Denne Databehandleraftale fastsætter de rettigheder og forpligtelser, som finder anvendelse, når Rambøll (i det følgende benævnt

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Databahandleraftale # _ Mellem. Navn Adresse Postnr og by CVR: (I det følgende benævnt Kunden )

DATABEHANDLERAFTALE. Databahandleraftale # _ Mellem. Navn Adresse Postnr og by CVR: (I det følgende benævnt Kunden ) DATABEHANDLERAFTALE Databahandleraftale #00014207_2018-05-23 Mellem Navn Adresse Postnr og by CVR: 12345678 (I det følgende benævnt Kunden ) og Corpital P/S Tobaksvejen 23B 2860 Søborg CVR: 28133391 (I

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene.

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene. Kontrakt vedr. Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Modellering af lokaliteter til

Læs mere

Tillægsaftale. om Hvilende Abonnement. til standardaftale. om gensalg fastnet. mellem. TDC Totalløsninger A/S XXX

Tillægsaftale. om Hvilende Abonnement. til standardaftale. om gensalg fastnet. mellem. TDC Totalløsninger A/S XXX 18. januar 2005 Tillægsaftale om Hvilende Abonnement til standardaftale om gensalg fastnet mellem TDC Totalløsninger A/S og XXX 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse... 1 1.1 Bilagsliste... 2 2 Præambel...

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21.

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21. 1 Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand til forarbejdet til etablering af campus i Næstved 1.1 Parterne Følgende kontrakt er indgået mellem Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved CVR. 2918 9625

Læs mere

Bilag 5 Håndtering og slutdisponering af spildevandsslam

Bilag 5 Håndtering og slutdisponering af spildevandsslam Bilag 5 Håndtering og slutdisponering af spildevandsslam Kontraktudkast Oktober 2017 1. PARTERNE 1.1 Ordregiver Ordregiver er KLAR Forsyning på vegne af SelskabA/S. Kontaktperson på kontrakten: Gitte Birch

Læs mere

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Rønne & Lundgren Advokatpartnerselskab ( R&L ) CVR-nr. 36 44 20 42 Tuborg Havnevej 19 2900 Hellerup 2. GENERELT 2.1 Nærværende forretningsbetingelser

Læs mere

Samarbejds- og fortrolighedsaftale

Samarbejds- og fortrolighedsaftale Samarbejds- og fortrolighedsaftale Dato: (Udfyldes med håndskrift) Obs: Aftalen udleveres sammen med password. Herefter stemples den af værkstedet. Dato, og CVR-nr håndskrives og aftalen underskrives,

Læs mere

Kontrakt vedrørende konsulentydelser på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Kontrakt vedrørende konsulentydelser på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Udkast Tina Braad Partner tbr@holst-law.com T +45 8934 1116 J.nr. 038144-0071 TBR/HAI 25. juni 2012 Kontrakt vedrørende konsulentydelser på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Holst, Advokater Hans Broges

Læs mere

Generelle betingelser for vurderingsydelser

Generelle betingelser for vurderingsydelser Generelle betingelser for vurderingsydelser 1. Gyldighed og aftalegrundlag Dansk Ejendomsforvaltnings vurderingydelser leveres i henhold til en særskilt aftale ( Aftalen ) og på følgende betingelser (

Læs mere

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale (Aftale) mellem Oktober 2014 Sagsnr. 013928-0190 cen/dla Databehandleraftale Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Frdericia CVR-nr.: 69116418 ("Kommunen")

Læs mere

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale Kontraktbilag 3 Databehandleraftale 1. DATABEHANDLERAFTALENS OMFANG OG FORMÅL Formålet med behandlingen af personoplysninger er overordnet set at drive en iværksætterpilotordning som nærmere fastlagt i

Læs mere

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde 1. Gyldighed 1.1 Dette dokument, benævnt Databehandlingsvilkår, beskriver de vilkår Damgaard-Jensen

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale med: Sundby Thy Autoophug Aps. CVR nr. 15234482

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. ("Aftalen") om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige.

DATABEHANDLERAFTALE. (Aftalen) om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige. Databehandleraftale Rev. 1.0 [Navn på dataansvarlig] CVR-nr.: [CVR-nr.] [Adresse] [Land] ("den Dataansvarlige") og Motus A/S CVR-nr.: 14145486 Svanemøllevej 65 2900 Hellerup Danmark ("Databehandleren")

Læs mere

Hans Køreskoles Import & Uddannelsescenter. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse

Hans Køreskoles Import & Uddannelsescenter. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale mellem (herefter "Kunden") og, CVR-nr. 18567288, (herefter "Uddannelsescentret").

Læs mere

vilkårene for anvendelse, behandling, udlevering og forbud mod videregivelse af fortrolige oplysnin- ger.

vilkårene for anvendelse, behandling, udlevering og forbud mod videregivelse af fortrolige oplysnin- ger. Fortrolighedsaftale Side 2 Denne aftale er indgået mellem [Navn] [Virksomhed] CVR-nr. [nummer] [Adresse] [Postnummer/by] (herefter Designeren ) og [Navn] [Virksomhed] CVR-nr. [nummer] [Adresse] [Postnummer/by]

Læs mere

1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7.

1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7. DRIFTSAFTALE ii INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7. FORTROLIGHED 5 8. ANDRE DRIFTSOPGAVER

Læs mere

VARETAGELSE AF OPGAVER PÅ AFFALDSOM- RÅDET

VARETAGELSE AF OPGAVER PÅ AFFALDSOM- RÅDET VARETAGELSE AF OPGAVER PÅ AFFALDSOM- RÅDET MELLEM OG SORØ KOMMUNE AFFALDPLUS INDHOLDSFORTEGNELSE 1. BAGGRUND OG FORMÅL... 4 2. DEFINITIONER... 5 3. OPGAVER OMFATTET AF AFTALEN... 5 4. AKTIVER... 5 5. LEJEMÅL

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Conscia A/S. Conscia A/S Kirkebjerg Parkvej 9 DK-2605 Brøndby Tlf

DATABEHANDLERAFTALE. Conscia A/S. Conscia A/S Kirkebjerg Parkvej 9 DK-2605 Brøndby Tlf DATABEHANDLERAFTALE Conscia A/S Conscia A/S Kirkebjerg Parkvej 9 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 7020 7780 www.conscia.com 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. BAGGRUND OG FORMÅL... 3 2. OMFANG... 3 3. VARIGHED... 3 4. DEN

Læs mere

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING AFTALE - TOTALRÅDGIVNING MELLEM OG ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER TOTALRÅDGIVER INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND...3 2. DEFINITIONER...3 3. AFTALEGRUNDLAG...4 4. YDELSERNE...5 5. VEDERLAG...5 6. MISLIGHOLDELSE...6

Læs mere

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Aftale mellem Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C og Kontrakthaver Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Indholdsfortegnelse 0 1 3 6 8 9 10 11 1 13 1 1 Præampel Aftalegrundlag Opgavens omfang Vederlag

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

KONTRAKT Oktober 2012

KONTRAKT Oktober 2012 KONTRAKT Oktober 2012 Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold mellem Aarhus Universitet Indkøbskontoret Katrinebjergvej

Læs mere

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Kontrakt vedrørende levering af personalefrokost indgået mellem (XXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Bilagsfortegnelse Bilag 1: Udbudsmateriale (kravspecifikation).

Læs mere

Delaftale 1 Organisk affald

Delaftale 1 Organisk affald Miljøstyrelsens Rammeaftale vedrørende rådgivning og bistand Rammeaftale på affaldsfaglige konsulentydelser og -bistand mellem: Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401 København K CVR-nr.: 25 79 83 76 og

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations

Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations Eksportrådet The Trade Council Asiatisk Plads 2 DK-1448 København K Telefon +45 33 92 00 00 Telefax +45 32 54 05 33 E-mail: um@um.dk www.eksportraadet.dk Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations

Læs mere

Rammeaftale om levering af konsulentydelser - UDKAST

Rammeaftale om levering af konsulentydelser - UDKAST Rammeaftale om levering af konsulentydelser - UDKAST Februar 2016 Holst, Advokater Advokatpartnerselskab Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45 8934 0000 holst-law.com CVR nr. 35680470 ID: 40035 104586

Læs mere

Databehandlingsaftale

Databehandlingsaftale Databehandlingsaftale Dataansvarlig: Kunde lokaliseret inden for EU (den dataansvarlige ) og Databehandler: Europæisk repræsentant Virksomhed: ONE.COM (B-one FZ-LLC) One.com A/S Reg.nr. Reg.nr. 19.958

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig)

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) (Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes tilsammen Parterne og hver

Læs mere

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX)

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX) Kontraktudkast vedrørende levering af tandtekniske ydelser indgået mellem (XXXXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Sjællandsgade 40 2200 København N Bilagsfortegnelse Kontraktbilag

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Fastnet (herunder ForeningsKombi) Erhvervskunder

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Fastnet (herunder ForeningsKombi) Erhvervskunder Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Fastnet (herunder ForeningsKombi) Erhvervskunder Oktober 2010 1 Omfang Aftale om TDC ForeningsRabat forudsætter, at kunden har abonnement på fastnettelefoni hos TDC,

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE VEDRØRENDE KOMMUNERNES TILSLUTNING TIL UDFASNING AF KMD SOCIAL PENSION

SAMARBEJDSAFTALE VEDRØRENDE KOMMUNERNES TILSLUTNING TIL UDFASNING AF KMD SOCIAL PENSION SAMARBEJDSAFTALE VEDRØRENDE KOMMUNERNES TILSLUTNING TIL UDFASNING AF KMD SOCIAL PENSION Mellem Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter "Kommunen") og KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København

Læs mere

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK ADMINISTRATIONS- AFDELINGEN J.nr. Udkast KONTRAKT vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder

Læs mere

Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren

Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren BILAG 3 Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren Aftale-id: Bilag 3: Rammeaftale for Gasleverandører 2 KONTRAKTSKLAUSUL Denne aftale er underlagt de til enhver

Læs mere

Vejledning til DBU s standardspillerkontrakt

Vejledning til DBU s standardspillerkontrakt Vejledning til DBU s standardspillerkontrakt 1. Formål og anvendelse Spillerkontrakten finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle professionelle kontrakter. 1 Den reviderede kontraktformular

Læs mere

KONTRAKTUDKAST. Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center

KONTRAKTUDKAST. Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center KONTRAKTUDKAST Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center 1 Side 2 af 8 1. PARTERNE 1 Imellem undertegnede, Dansk Design

Læs mere

Bestillerrådgivningsaftale

Bestillerrådgivningsaftale Bestillerrådgivningsaftale København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Frue Kirkeplads 4 8000 Aarhus C Danmark Shanghai, rep. kontor 83 Loushanguan Road Suite 2635, 26/F Shanghai, Kina

Læs mere

HEMMELIGHOLDELSESAFTALE

HEMMELIGHOLDELSESAFTALE DTU NDA - MARTS 2015 HEMMELIGHOLDELSESAFTALE mellem Danmarks Tekniske Universitet [Institut] Anker Engelunds Vej 1 DK-2800 Kgs. Lyngby CVR-nr. 30 06 09 46 (i det følgende benævnt DTU ) og [Virksomheds

Læs mere

Rammeaftale om levering af konsulentydelser - UDKAST

Rammeaftale om levering af konsulentydelser - UDKAST Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 100320/530 SBJ/MGL Rammeaftale om levering af konsulentydelser - UDKAST Januar 2015 Holst, Advokater Advokatpartnerselskab Hans Broges

Læs mere

Tilladelse. Tilladelsens omfang

Tilladelse. Tilladelsens omfang Tilladelse 1 KODA og NCB giver herved udbyderen tilladelse til at bruge KODA's og NCB's repertoire på Internet på de vilkår, der er fastsat i det følgende. Tilladelsen giver ikke udbyderen nogen eksklusive

Læs mere

TILSLUTNINGSAFTALE VEDRØRENDE DET NYE BIBLIOTEKSSYSTEM

TILSLUTNINGSAFTALE VEDRØRENDE DET NYE BIBLIOTEKSSYSTEM TILSLUTNINGSAFTALE VEDRØRENDE DET NYE BIBLIOTEKSSYSTEM Mellem Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens (herefter "Kommunen") og KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S (herefter "KOMBIT") Bilag 1: Beskrivelse

Læs mere

1. Definitioner. 1.1 I Aftalen har følgende ord følgende betydning, når de skrives med stort begyndelsesbogstav: 2.

1. Definitioner. 1.1 I Aftalen har følgende ord følgende betydning, når de skrives med stort begyndelsesbogstav: 2. Konsulentaftale Indgået mellem konsulentfirmaet MersilConsult.dk/Mersil aps Tlf.: 93 10 15 93 E-mail: info@mersilconsult.dk I det følgende betegnet Konsulenten Og Selskabet xxxxx I det følgende kaldet

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet. (budgetramme)

Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet. (budgetramme) Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet (budgetramme) Indhold 1. Parterne... 3 2. Baggrund og formål... 3 3. Definitioner... 3 4. Leverandørens ydelser...

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

Bilag B Databehandleraftale pr

Bilag B Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (s kunde) indgåelse af aftale om levering af ydelser, som beskrevet i Aftalen, foretager Databehandleren () behandling af personoplysninger,

Læs mere

Vejledning til DBU s standardspillerkontrakt - til klubber, spillere og agenter

Vejledning til DBU s standardspillerkontrakt - til klubber, spillere og agenter Vejledning til DBU s standardspillerkontrakt - til klubber, spillere og agenter 1. Formål og anvendelse Spillerkontrakten finder obligatorisk anvendelse ved indgåelsen af alle professionelle kontrakter.

Læs mere