HAVNE ARBEJDERE I NAKSKOV OG RØDBY HAVN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HAVNE ARBEJDERE I NAKSKOV OG RØDBY HAVN"

Transkript

1 VERENSKOMST HAVNE ARBEJDERE I NAKSKOV OG RØDBY HAVN TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst Indgået mellem DI Overenskomst ll (Nakskov og Omegns Arbejdsgiverforening og DSA) og 3F Vestlolland DI nr

2 TILLÆGSOVERENSKOMST (til Fællesoverenskomst) mellem DI Overenskomst II (Nakskov og Omegns Arbejdsgiverforening og DSA) og 3 F, Vestlolland Gældende for Havnearbejdere i Nakskov og Havnearbejdere i Rødby Havn DI nr

3 2 Fællesoverenskomsten mellem DIO II og 3F Transport er tiltrådt mellem parterne. Herudover gælder følgende LOKALBESTEMMELSER: 1 Arbejdstid Ugentlig arbejdstid: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 7,5 7,5 7,5 7,5 7 Frokostpause på disse dage fra kl til kl og middagspause fra kl til kl Såfremt virksomhedens tarv berettiger det, og virksomheden og dens arbejdere er enige, kan arbejdstiden lægges på andre tidspunkter end ovenfor nævnt. 2 Overarbejde Når der, efter arbejdsgiverens skøn, er nødvendige grunde herfor, må arbejderne ikke nægte overarbejde, herunder nat-, lørdags- og søndagsarbejde. Lørdagsarbejde skal varsles senest ved sidste mønstringstid fredag. Ved arbejde udover kl. 18,00 bespises havnearbejderne. 3 Mønstringstider Mandskab mønstres som lokalt fastlagt, igennem valgt tillidsmand for havnearbejderne, eller som fastlagt ved sædvane - Jf. fællesoverenskomsten mellem 3F og DI II for lagerarbejdere, chauffører og havnearbejdere, særlige bestemmelser for havnearbejdere 4 stk. 1. Der forberedes som lokalt fastlagt eller sædvane, informationen til mæglerne omkring disponible arbejdere i forbindelse med sygdom eller mønstring til anden havn i området. Mønstringstider: En havnearbejder, i overenskomstens forstand, skal som minimum have deltaget i, samt bestået følgende kurser: Kørekort B Arbejdsmiljø og sikkerhed (Havnen som arbejdsplads) Lastsikring, håndtering og anhugning. Truckkort. (certifikat)

4 3 4 Arbejdets ledelse Hvor andet ikke er nævnt i denne overenskomst, tilkommer det arbejdsgiveren at bestemme, hvor mange arbejdere der skal anvendes, og hvorledes arbejdet skal udføres. Hvor skibets mandskab er behjælpelig ved losning, fradrages forholdsvis. Når det af driftsmæssige grunde findes hensigtsmæssigt, kan der, inden for det hold, der er mønstret til det pågældende arbejde, skiftes mellem land- og skibsarbejde. Det står arbejdsgiveren og de pågældende arbejdere frit for selv at bestemme spisetiden. Arbejdsgiveren og arbejdslederen har ret og pligt til øjeblikkelig at afskedige enhver, der møder beruset til sit arbejde eller beruser sig under dette. Tobaksrygning under arbejdet kan forbydes. 5 Arbejdets udførelse Såfremt arbejderne ikke fuldfører en påbegyndt akkord, har de tabt retten til krav på betaling for det udførte arbejde, for så vidt det ikke er sygdom eller anden tvingende grund, der er årsag hertil. Dersom vedkommende arbejder ikke fuldfører en påbegyndt akkord, har han ikke ret og pligt til at påbegynde noget andet arbejde, før den akkord, han har forladt, er færdig. I de tilfælde, hvor der er flere modtagere til en ladning, og hvor arbejdet foregår under uændrede forhold hos den anden modtager, udfører samme mandskab så vidt muligt hele losningen/lastningen. 6 Chauffører - Ansvarsforsikring Arbejdsgiveren erklærer sig villig til ikke at lade det komme chaufførerne til skade, at en forsikring er tegnet med selvrisiko. Arbejdsgiveren skal i alle tilfælde bære denne selvrisiko. Der tages dog forbehold overfor sådanne tilfælde, hvor forsikringsselskaberne ville gøre regres overfor chaufførerne. Bøder, der idømmes chaufføren, betales som hidtil af denne. 7 Rangering af banevogne Modtageren besørger rangering af banevogne, dog kan for enkelte vogne arbejderne selv rangere, for så vidt dette er muligt.

5 4 8 Tillæg til timelønnen A. Ved lempning til elevator, kornsuger, slangefører, samt snegl på planlager, ydes et tillæg til timelønnen på kr. 3,41. B. Ved rensning af sække ydes et tillæg på kr. 4,55 pr. time. C. Lastning af skrot: kr. 23,13 pr. mand/time. 9 Akkordtakster Alle akkordtakster er ændret, således at afregning sker på basis af normaltimelønnen med tillæg som nedenfor angivet for hver vare. A. Produktionstillæg for lastning af korn, foderpiller m.v., samt losning med kran og truck til truck: Der ydes et timetillæg på: kr. 6,80 pr. time/mand, og yderligere følgende tillæg: 1. Lastning af korn med joystick: Der mønstres 1 mand, når der udelukkende arbejdes udenfor lastrum. 45 øre pr. ts/mand. Når lempning er nødvendigt, antages yderligere 1 mand, der afregnes med 26 øre pr. ts. 2. Lastning med transportør: 39 øre pr. ts/mand Der antages 2 mand + 1 ekstra mand ved lempning, dog anvendes 3 mand fra start på skibe under 500 ts. 3. Lempning til kran: 45 øre pr. ts/mand, dog er tillægget ved losning af kul: 40 øre pr. ts/mand og ved losning af koks og cinders: 84 øre pr. ts/mand. Der anvendes normalt 1 mand og 1 lugemand. Når der er plads i rummet, indsættes bobcat. Lemper efter behov. 4. NPK på paller, truck til truck: 20 øre pr. ts/mand. Der anvendes 2 mand ombord, der kører skibets truck, 1 liftmand (efter behov) samt 2 mand, der kører trucks i land. Efter skibets udlosning afregnes med truckførerløn. B. Lastning af sukker: Der ydes et timetillæg på kr. 6,48 pr. time/mand, og yderligere følgende tillæg: 1. Når sukkeret hives ombord på paller og stuves sæk for sæk: 85 øre pr. ts/mand. Der anvendes: 8 mand, der indsættes, dog 9 mand, hvis der hives 2 paller ad gangen. Der stilles yderligere: 1 mand i gænget, hvis skibet laster over 1000 ts. eller har mellemdæk.

6 5 2. Lastning af sukker, der stuves på paller ombord i skibene: 55 øre pr. ts/mand. Der anvendes: I land 1 mand, ombord 1 lugemand, samt 4 mand. 3. Ved lastning og losning af sukker på paller, truck til truck, bemandes med 2 mand. Tillæg på opgaven 22 øre/ts/mand Byttere: Betales med samme takst som indlastning af sukker. Der regnes efter det dobbelte antal byttere. C. Lastning af big-bags. Der ydes et timetillæg på: kr. 6,15 pr. time/mand og yderligere følgende tillæg: Lastning af big-bags/50 kg sække i slings m/kran 81 øre pr. big-bag/mand. Der anvendes: 1 truckfører i land, 1 mand i land, 2 mand i rummet, hvoraf den ene kører truck, 1 lugemand + evt. 1 truckfører efter behov. D. Særlige aftaler: 1. Selvlossere til biler på Nakskov Havn bemandes med min. svarende til Hovedoverenskomstens 5 (i gældende overenskomst for 2001 jf. forhandlingsreferat af 29. nov. 2001). Arbejdet udføres på timeløn til 170 kr. pr. time. 2. Lastning og losning af møllevinger/containere bemandes altid med min. 7 mand til en fast pris pr. time pr. mand på kr Lastning og losning af flis og stammer bemandes med 1 mand på land og ved kørsel i lastrum yderligere med 2 mand til en fast pris pr. time pr. mand på kr Skibsrelateret varehåndtering på kaj med maskiner. Al varehåndtering på kaj skal udføres af havnearbejdere. Arbejdet udføres på timeløn til 170 kr. pr. time. Kraner: Arbejdsgiveren er forpligtet til, ved lastning og losning, at stille de bedst mulige kraner til rådighed, dog kan Nakskov havns kraner altid benyttes til lastning eller losning, hvis de er ledige. Afregning: Arbejde, der afsluttes FREDAG eller LØRDAG/SØNDAG, afregnes for hele ugen og udbetales TIRSDAG.

7 6 10 Fortrinsret 1. Såfremt der på én gang indtræffer arbejde til medlemmer og ikke medlemmer af Arbejdsgiverforeningen, og der muligt måtte være utilstrækkeligt antal arbejdere, skal der fortrinsvis arbejdes for medlemmer. Arbejdsgiveren forpligter sig til fortrinsvis at beskæftige medlemmer af 3F, Vestlolland. Arbejdsgiverne tilstræber at fordele arbejdet blandt de faste havnearbejdere. 2. Andet arbejde er udførsel af arbejde på virksomheder, der både er medlemmer og ikke medlemmer af Nakskov og Omegns Arbejdsgiverforening. Ved begrebet andet arbejde skal dette ikke forveksles med begrebet i Fællesoverenskomsten 9 om nyt arbejde, idet der er tale om arbejde, der normalt vil blive udført af andre, fast ansatte personale, eller det kan være enkeltstående job, eller job forårsaget af sæsonsvingninger. Ved andet arbejde skal det forstås, at arbejde, som i tid kan sammenlignes med havnearbejde, og at den enkelte medarbejder/løsarbejder (havnearbejder) ikke er fast tilknyttet/ansat i virksomheden, hvor det konkrete arbejde udføres, men kun er tilknyttet enkelte timer/dage, i henhold til aftale med arbejdsgiverne (mæglerne). Benyttelse og afregning kan kun ske via mæglerne. Udførelse af arbejde af ovennævnte andet arbejde, som ikke umiddelbart har med havnearbejde at gøre, aflønnes med en til enhver tid gældende overenskomst betaling på den pågældende virksomhed, dog aldrig mindre end de til enhver tid gældende satser i lokaloverenskomsten eller Fællesoverenskomsten. 11 Arbejde i andre havne - Mønstring til andre havne foretages efter 3. - Satser i denne overenskomst anvendes i andre havne. - Transporttid afregnes med den til enhver tid gældende grundløn. - Der udbetales kilometerpenge efter statens takster, og der samkøres. - Der udbetales tærepenge efter Fællesoverenskomsten (chauffører). 12 Organisationernes ansvar Bestyrelsen for de to foreninger forpligter sig til, hver for sig med alle midler, som står til deres rådighed, at sørge for, at denne overenskomst i alle dens punkter overholdes.

8 7 13 Hvor der ved renskrivning af overenskomsten er udeladt bestemmelser, anmærkninger, takster o. lign., som ikke udtrykkelig er frafaldet, er der enighed om genoptagelse af de omhandlede afsnit, dersom de pågældende arbejdsforhold atter bliver aktuelle. I så tilfælde undergives de udeladte bestemmelser m.m. de ændringer og rettelser, som i mellemtiden måtte være tilkommet generelt, eller ifølge almindelige vedtagelser mellem overenskomstparterne i det nærmere omfang, hvori de ville have været gældende, også for de pågældende arbejdsforhold. Nakskov, den 12. september DI Overenskomst II v/di (Nakskov og Omegns Arbejdsgiverforening) Sign. Christina Hedemark Jensen 3F, Vestlolland Sign. Steen Johansson DI Overenskomst II v/di (DSA) Sign. Kresten Hoppe

9 HAVNEARBEJDERE I NAKSKOV OG RØDBY HAVN DI Dansk Industri H. C. Andersens Boulevard København V Tlf di.dk 3F Fagligt Fælles Forbund Kampmannsgade København V Tlf f.dk

HAVNEARBEJDERE, NAKSKOV

HAVNEARBEJDERE, NAKSKOV HAVNEARBEJDERE, NAKSKOV TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (Nakskov og Omegns Arbejdsgiverforening) og 3F, Vestlolland 2010 2012 2010-2012 TILLÆGSOVERENSKOMST

Læs mere

VERENSKOMST HAVNEARBEJDE, HORSENS. TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst. DI Overenskomst ll (HTS-A, Horsens) 3F Horsens og Omegn.

VERENSKOMST HAVNEARBEJDE, HORSENS. TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst. DI Overenskomst ll (HTS-A, Horsens) 3F Horsens og Omegn. VERENSKOMST HAVNEARBEJDE, HORSENS TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (HTS-A, Horsens) og 3F Horsens og Omegn DI nr. 794618 2014 2017 2014-2017 Tillægsoverenskomst

Læs mere

Tillægsoverenskomst (til Fællesoverenskomsten) mellem. DI Overenskomst II (Vejle Arbejdsgiverforening) 3 F Vejle. gældende. for

Tillægsoverenskomst (til Fællesoverenskomsten) mellem. DI Overenskomst II (Vejle Arbejdsgiverforening) 3 F Vejle. gældende. for 2012-2014 Tillægsoverenskomst (til Fællesoverenskomsten) mellem DI Overenskomst II (Vejle Arbejdsgiverforening) og 3 F Vejle gældende for havnearbejdere i Vejle 2 Almindelige Bestemmelser 1. Ledelse af

Læs mere

ESBJERG HAVN TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST. DI Overenskomst II (Sydvestjysk Arbejdsgiverforening) 3F, Esbjerg Transport.

ESBJERG HAVN TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST. DI Overenskomst II (Sydvestjysk Arbejdsgiverforening) 3F, Esbjerg Transport. ESBJERG HAVN TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (Sydvestjysk Arbejdsgiverforening) og 3F, Esbjerg Transport 2010 2012 2010-2012 TILLÆGSOVERENSKOMST (til

Læs mere

EsbjErg havn. tillægsoverenskomst til Fællesoverenskomst. DI Overenskomst II (Sydvestjysk Arbejdsgiverforening) 3F, Esbjerg Transport.

EsbjErg havn. tillægsoverenskomst til Fællesoverenskomst. DI Overenskomst II (Sydvestjysk Arbejdsgiverforening) 3F, Esbjerg Transport. EsbjErg havn tillægsoverenskomst til Fællesoverenskomst 2012 2014 Indgået mellem DI Overenskomst II (Sydvestjysk Arbejdsgiverforening) og 3F, Esbjerg Transport DI nr. 794571 verenskomst 2012 2014 2012-2014

Læs mere

ESBJERG HAVN TILLÆGSOVERENSKOMST

ESBJERG HAVN TILLÆGSOVERENSKOMST ESBJERG HAVN TILLÆGSOVERENSKOMST til Fællesoverenskomst 2017 2020 Mellem DI Overenskomst II (Sydvestjysk Arbejdsgiverforening) og 3F ESBJERG TRANSPORT DI nr. 794571 2017 2020 Esbjerg Havn TILLÆGSOVERENSKOMST

Læs mere

AABENRAA HAVN VERENSKOMST OVERENSKOMST. DI Overenskomst ll (DSA) 3F, Aabenraa. Indgået mellem. DI nr. 794547

AABENRAA HAVN VERENSKOMST OVERENSKOMST. DI Overenskomst ll (DSA) 3F, Aabenraa. Indgået mellem. DI nr. 794547 VERENSKOMST AABENRAA HAVN OVERENSKOMST 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (DSA) og 3F, Aabenraa DI nr. 794547 2014 2017 2014-2017 Aabenraa Havn Tillægsoverenskomst (til Fællesoverenskomst) mellem

Læs mere

HAVNEARBEJDERE, JERNGROSSISTER M.V. I RANDERS

HAVNEARBEJDERE, JERNGROSSISTER M.V. I RANDERS VERENSKOMST HAVNEARBEJDERE, JERNGROSSISTER M.V. I RANDERS TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (DSA) og 3F Fagligt Fælles Forbund Randers (Transportarbejdere)

Læs mere

Havnearbejde, HOrsens

Havnearbejde, HOrsens Havnearbejde, HOrsens tillægsoverenskomst til fællesoverenskomsten 2010 2012 om løn- og arbejdsforhold ved havnearbejde i Horsens Indgået mellem DI overenskomst II (HTS-A,Horsens) og 3F, Horsens 2010 2012

Læs mere

BORNHOLMS HAVNEOG KØBMANDSFORENING

BORNHOLMS HAVNEOG KØBMANDSFORENING BORNHOLMS HAVNEOG KØBMANDSFORENING TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (Bornholms Havne- og Købmandsforening) og 3F, Bornholm Vedrørende lastning og losning

Læs mere

FISKERNES FISKEINDUSTRI (LASTNING AF FISKEMEL) OG CLAUS SØRENSEN A/S, SKAGEN

FISKERNES FISKEINDUSTRI (LASTNING AF FISKEMEL) OG CLAUS SØRENSEN A/S, SKAGEN FISKERNES FISKEINDUSTRI (LASTNING AF FISKEMEL) OG CLAUS SØRENSEN A/S, SKAGEN TILLÆGSOVERENSKOMST til Fællesoverenskomst 2017 2020 Mellem DI Overenskomst II (HTS-A Vendsyssel) og 3F Frederikshavn DI nr.

Læs mere

SAGA SHIPPING A/S, SKAGEN

SAGA SHIPPING A/S, SKAGEN VERENSKOMST 2014 2017 SAGA SHIPPING A/S, SKAGEN TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (HTS-A Vendsyssel) og 3F Frederikshavn DI nr. 794596 2014-2017 TILLÆGSOVERENSKOMST

Læs mere

VERENSKOMST FISKERNES FISKE INDUSTRI (LASTNING AF FISKEMEL) OG CLAUS SØRENSEN A/S, SKAGEN. TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst

VERENSKOMST FISKERNES FISKE INDUSTRI (LASTNING AF FISKEMEL) OG CLAUS SØRENSEN A/S, SKAGEN. TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst VERENSKOMST FISKERNES FISKE INDUSTRI (LASTNING AF FISKEMEL) OG CLAUS SØRENSEN A/S, SKAGEN TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (HTS-A, Vendsyssel) og 3F

Læs mere

NorSeaGroup Denmark A/S

NorSeaGroup Denmark A/S TILLÆGSOVERENSKOMST til Fællesoverenskomst 2017 2020 for arbejdet på basen og ved ekspedition af forsyningsskibene Mellem og 3F Esbjerg Transport DI nr. 794572 2017 2020 NorSeaGroup Denmark A/S TILLÆGSOVERENSKOMST

Læs mere

TILLÆGSOVERENSKOMST (til Fællesoverenskomst) mellem. DI Overenskomst II (HTS-A Vendsyssel) 3F Frederikshavn. gældende for

TILLÆGSOVERENSKOMST (til Fællesoverenskomst) mellem. DI Overenskomst II (HTS-A Vendsyssel) 3F Frederikshavn. gældende for 2012-2014 TILLÆGSOVERENSKOMST (til Fællesoverenskomst) mellem DI Overenskomst II (HTS-A Vendsyssel) og 3F Frederikshavn gældende for Fiskernes Fiskeindustri (lastning af fiskemel) og Claus Sørensen A/S,

Læs mere

SAGA SHIPPING A/S, SKAGEN OG BLUE WATER TRANSPORT A/S

SAGA SHIPPING A/S, SKAGEN OG BLUE WATER TRANSPORT A/S SAGA SHIPPING A/S, SKAGEN OG BLUE WATER TRANSPORT A/S TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (HTS-A Vendsyssel) og 3F, Frederikshavn 2010 2012 2010-2012

Læs mere

HAVNEARBEJDE I AALBORG

HAVNEARBEJDE I AALBORG VERENSKOMST 2014 2017 HAVNEARBEJDE I AALBORG TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (Den Særlige Arbejdsgiverforening (DSA)) og 3F Aalborg Gældende for havnearbejdere

Læs mere

TRUCK-KOMPAGNIET SKAGEN ApS

TRUCK-KOMPAGNIET SKAGEN ApS TRUCK-KOMPAGNIET SKAGEN ApS OVERENSKOMST 2017 2020 Mellem DI Overenskomst II (HTS-A Vendsyssel) og 3F Frederikshavn DI nr. 794599 2017 2020 Truck-Kompagniet Skagen ApS OVERENSKOMST 2017-2020 mellem DI

Læs mere

DANBOR SERVICE A/S TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST. Danbor Service A/S. 3F, Esbjerg Transport

DANBOR SERVICE A/S TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST. Danbor Service A/S. 3F, Esbjerg Transport DANBOR SERVICE A/S TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem Danbor Service A/S og 3F, Esbjerg Transport Gældende for arbejdet på basen og ved ekspedition af forsyningsskibene

Læs mere

TRUCK-KOMPAGNIET SKAGEN ApS

TRUCK-KOMPAGNIET SKAGEN ApS VERENSKOMST TRUCK-KOMPAGNIET SKAGEN ApS OVERENSKOMST 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (HTS-A Vendsyssel) og 3F Frederikshavn DI nr. 794599 2014 2017 2014-2017 OVERENSKOMST mellem DI Overenskomst

Læs mere

havnearbejdere i aalborg

havnearbejdere i aalborg havnearbejdere i aalborg tillægsoverenskomst til Fællesoverenskomst 2012 2014 Indgået mellem DI Overenskomst II (Den Særlige Arbejdsgiverforening (DSA)) og 3F, Aalborg Gældende for havnearbejdere i Aalborg

Læs mere

LAGERARBEJDE, ÅRHUS TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST. DI Overenskomst II. 3F Transport, Logistik og Byg, Århus.

LAGERARBEJDE, ÅRHUS TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST. DI Overenskomst II. 3F Transport, Logistik og Byg, Århus. LAGERARBEJDE, ÅRHUS TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II og 3F Transport, Logistik og Byg, Århus 2010 2012 Tillægsoverenskomst 2010-2012 mellem DI Overenskomst

Læs mere

SKAGEN TRUCK SERVICE ApS OG. TRUCK-KOMPAGNIET SKAGEN ApS

SKAGEN TRUCK SERVICE ApS OG. TRUCK-KOMPAGNIET SKAGEN ApS SKAGEN TRUCK SERVICE ApS OG TRUCK-KOMPAGNIET SKAGEN ApS OVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (HTS-A Vendsyssel) og 3F, Frederikshavn 2010 2012 2010-2012 OVERENSKOMST mellem DI Overenskomst

Læs mere

FESTUDLEJERVIRKSOMHEDER

FESTUDLEJERVIRKSOMHEDER FESTUDLEJERVIRKSOMHEDER TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II og 3F Fagligt Fælles Forbund, Transportgruppen 2010 2012 2010-2012 TILLÆGSOVERENSKOMST (Fællesoverenskomst)

Læs mere

MUSIKHUSET ESBJERG TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST. DI Overenskomst II (Sydvestjysk Arbejdsgiverforening) 3F, Esbjerg Transport

MUSIKHUSET ESBJERG TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST. DI Overenskomst II (Sydvestjysk Arbejdsgiverforening) 3F, Esbjerg Transport MUSIKHUSET ESBJERG TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (Sydvestjysk Arbejdsgiverforening) og 3F, Esbjerg Transport 2010 2012 2010-2012 TILLÆGSOVERENSKOMST

Læs mere

HANDICAP- HJÆLPERE OVERENSKOMST. DI Overenskomst ll (SBA) FOA Fag og Arbejde. 3F Privat Service, Hotel og Restauration. Indgået mellem. DI nr.

HANDICAP- HJÆLPERE OVERENSKOMST. DI Overenskomst ll (SBA) FOA Fag og Arbejde. 3F Privat Service, Hotel og Restauration. Indgået mellem. DI nr. VERENSKOMST HANDICAP- HJÆLPERE OVERENSKOMST 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (SBA) og FOA Fag og Arbejde og 3F Privat Service, Hotel og Restauration DI nr. 854598 2014 2017 Handicaphjælpere

Læs mere

VERENSKOMST FISKERNES FISKE- SORTERING A.M.B.A. HIRTSHALS OVERENSKOMST. DI Overenskomst ll (DSA) 3F Skagerak. Indgået mellem

VERENSKOMST FISKERNES FISKE- SORTERING A.M.B.A. HIRTSHALS OVERENSKOMST. DI Overenskomst ll (DSA) 3F Skagerak. Indgået mellem VERENSKOMST FISKERNES FISKE- SORTERING A.M.B.A. HIRTSHALS OVERENSKOMST 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (DSA) og 3F Skagerak Vedrørende løn- og arbejdsforhold for de beskæftigede medarbejdere.

Læs mere

DANBOR A/S. TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst. Danbor A/S. 3F Esbjerg Transport. Indgået mellem

DANBOR A/S. TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst. Danbor A/S. 3F Esbjerg Transport. Indgået mellem VERENSKOMST DANBOR A/S TILLÆGSOVERENSKOMST til fællesoverenskomst 2014 2017 Indgået mellem og 3F Esbjerg Transport Gældende for arbejdet på basen og ved ekspedition af forsyningsskibene DI nr. 794572 2014

Læs mere

CLAUS SØRENSEN A/S HIRTSHALS (FRYSEHUS)

CLAUS SØRENSEN A/S HIRTSHALS (FRYSEHUS) CLAUS SØRENSEN A/S HIRTSHALS (FRYSEHUS) TILLÆGSOVERENSKOMST TIL FÆLLESOVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (DSA) og 3F, Skagerak 2010 2012 2010-2012 TILLÆGSOVERENSKOMST (til Fællesoverenskomst)

Læs mere

COlOr line danmark. tillægsoverenskomst. DI Overenskomst II (DSA) 3F-Skagerak. Color Line Danmark A/S, Centralkøkkenet

COlOr line danmark. tillægsoverenskomst. DI Overenskomst II (DSA) 3F-Skagerak. Color Line Danmark A/S, Centralkøkkenet COlOr line danmark tillægsoverenskomst 2010 2012 til hovedoverenskomsten for Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervet mellem HORESTA-Arbejdsgiver og 3F-Privat Service, Hotel & Restauration Indgået mellem

Læs mere

Claus sørensen a/s HirtsHals (frysehus og pakkeri)

Claus sørensen a/s HirtsHals (frysehus og pakkeri) Claus sørensen a/s HirtsHals (frysehus og pakkeri) tillægsoverenskomst til Fællesoverenskomst 2012 2014 Indgået mellem DI Overenskomst II (DSA) og DI nr. 794605 verenskomst 2012 2014 2012-2014 TILLÆGSOVERENSKOMST

Læs mere

COLOR LINE DANMARK A/S

COLOR LINE DANMARK A/S VERENSKOMST 2014 2017 COLOR LINE DANMARK A/S TILLÆGSOVERENSKOMST 2014 2017 til hovedoverenskomsten for Hotel-, Restaurantog Turisterhvervet mellem HORESTA-Arbejdsgiver og 3F-Privat Service, Hotel & Restauration

Læs mere

SKAGEN LOSSE- KOMPAGNI ApS

SKAGEN LOSSE- KOMPAGNI ApS VERENSKOMST SKAGEN LOSSE- KOMPAGNI ApS OVERENSKOMST 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (HTS-A Vendsyssel) og 3F Frederikshavn DI nr. 794598 2014 2017 2014-2017 OVERENSKOMST mellem DI Overenskomst

Læs mere

Oversigt pr. 1. marts 2019

Oversigt pr. 1. marts 2019 Område Industri Transport Lager Bygge- og anlæg Grønne område Service (toneangivende overenskomst) (Industriens Overenskomst, DI Overenskomst I og CO-Industri) (Transportoverensk omsten, DTL-A og 3F) (Lageroverenskoms

Læs mere

FISKERNES SAMLECENTRAL A.M.B.A.

FISKERNES SAMLECENTRAL A.M.B.A. FISKERNES SAMLECENTRAL A.M.B.A. OG FISKERNES FISKESORTERING A.M.B.A. OVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (DSA) og 3F, Skagerak Vedrørende løn- og arbejdsforhold for de beskæftigede

Læs mere

SCALA BIO CENTER A/S, AALBORG

SCALA BIO CENTER A/S, AALBORG SCALA BIO CENTER A/S, AALBORG OVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (HTS-Arbejdsgiverforeningen, Nordjylland) og 3F, Aalborg 2010 2012 2010-2012 Overenskomst mellem DI Overenskomst II

Læs mere

Ansættelseskontrakt. mellem. 1. Tiltrædelsesdato

Ansættelseskontrakt. mellem. 1. Tiltrædelsesdato Ansættelseskontrakt mellem Adresse: Telefon/E-mail: CVR-nummer: (herefter kaldet virksomheden) og Adresse: CPR-nummer: (herefter kaldet medarbejderen) indgås følgende ansættelsesaftale: 1. Tiltrædelsesdato

Læs mere

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen. overført fra kommuner i det tidligere

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen. overført fra kommuner i det tidligere Cirkulære om Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen (særvilkår for køkkenmedhjælpere overført fra kommuner i det tidligere FKKA-område, der hører under KL s forhandlingsområde samt Københavns

Læs mere

Oversigt pr. 1. marts 2014

Oversigt pr. 1. marts 2014 Område Industri Transport Lager Bygge- og anlæg Grønne område Service (toneangivende overenskomst) (Industriens Overenskomst, DI Overenskomst I og CO-Industri) (Transportoverensk omsten, DTL-A og 3F) (Lageroverenskoms

Læs mere

2013-2015. Arbejde i Holddrift. mellem Fagligt Fælles Forbund (3F) og Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere (GLS-A)

2013-2015. Arbejde i Holddrift. mellem Fagligt Fælles Forbund (3F) og Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere (GLS-A) 2013-2015 Arbejde i Holddrift mellem Fagligt Fælles Forbund (3F) og Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere (GLS-A) 1. marts 2013 Denne aftale er indgået mellem: Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere

Læs mere

OK 2012 2014. Betalingssatser. Industriens Overenskomst

OK 2012 2014. Betalingssatser. Industriens Overenskomst OK 2012 2014. Betalingssatser Industriens Overenskomst Tekst - og stk. nr. Sats pr. 1/3-12 Sats pr. 1/3-13 Industriens Overenskomst. 13 Overarbejde Stk. 2 Varsling af overarbejde Overarbejde ud over 1

Læs mere

Daglønnede chauffører, pr. time 147,10 149,35 151,75 Tillæg, uanset timeantallet, pr. dag 23,00 23,00 23,00

Daglønnede chauffører, pr. time 147,10 149,35 151,75 Tillæg, uanset timeantallet, pr. dag 23,00 23,00 23,00 Chauffører 1. marts 1. marts 1. marts Månedsløn (160,33 timer), kr 20.106,66 20.467,40 20.852,19 Olietillæg, kr. 2.880,00 2.880,00 2.880,00 Kørsel med stor vogn m.m., kr. 597,60 597,60 597,60 Månedsløn,

Læs mere

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen. overført fra kommuner i det tidligere FKKAområde, samt Københavns og Frederiksberg kommuner)

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen. overført fra kommuner i det tidligere FKKAområde, samt Københavns og Frederiksberg kommuner) Cirkulære om Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen (særvilkår for sanitører overført fra kommuner i det tidligere FKKAområde, der hører under KL s forhandlingsområde samt Københavns og Frederiksberg

Læs mere

Ansættelseskontrakt. Funktionærer. Side 1 DKF

Ansættelseskontrakt. Funktionærer. Side 1 DKF Ansættelseskontrakt Funktionærer Side 1 Ansættelsesbevis for funktionærer Det bekræftes hermed, at Navn CPR-nr. Adresse Postnr Tlf. nr. By E-mail Er ansat som Stilling Med reference til Med følgende jobbeskrivelse:

Læs mere

Ansættelseskontrakt. Ikke-funktionærer. Side 1 KE

Ansættelseskontrakt. Ikke-funktionærer. Side 1 KE Ansættelseskontrakt Ikke-funktionærer Side 1 Ansættelsesbevis for ikke-funktionærer Det bekræftes hermed, at Navn CPR-nr. Adresse Postnr Tlf. nr. By E-mail Er ansat som Stilling Med reference til Med følgende

Læs mere

Overenskomst mellem Mejeribrugets Arbejdsgiverforening og Foreningen af mejeriledere og funktionærer angående mejeribestyrernes

Overenskomst mellem Mejeribrugets Arbejdsgiverforening og Foreningen af mejeriledere og funktionærer angående mejeribestyrernes Overenskomst mellem Mejeribrugets Arbejdsgiverforening og Foreningen af mejeriledere og funktionærer angående mejeribestyrernes lønforhold mv. 1. Mejeribestyreren er mejeriets ansvarlige leder og dets

Læs mere

Obligatorisk ansættelseskontrakt for klinikassistenter

Obligatorisk ansættelseskontrakt for klinikassistenter Obligatorisk ansættelseskontrakt for klinikassistenter Juni 2017 Mellem Adresse Cpr-nr. og arbejdsgiver Arbejdsstedets adresse er indgået følgende aftale: 1. For ansættelsen gælder overenskomsten mellem

Læs mere

Daglønnede chauffører, pr. time 154,25 156,75 159,25 Tillæg, uanset timeantallet, pr. dag 23,00 23,00 23,00

Daglønnede chauffører, pr. time 154,25 156,75 159,25 Tillæg, uanset timeantallet, pr. dag 23,00 23,00 23,00 Chauffører 1. marts 1. marts 1. marts Månedsløn (160,33 timer), kr 21.253,02 21.653,85 22.054,68 Olietillæg, kr. 2.880,00 2.880,00 2.880,00 Kørsel med stor vogn m.m., kr. 597,60 597,60 597,60 Månedsløn,

Læs mere

Daglønnede chauffører, pr. time 143,15 145,00 Tillæg, uanset timeantallet, pr. dag 23,00 23,00. Faglært tillæg, kr. pr.

Daglønnede chauffører, pr. time 143,15 145,00 Tillæg, uanset timeantallet, pr. dag 23,00 23,00. Faglært tillæg, kr. pr. Chauffører 1. marts 1. marts Månedsløn (160,33 timer), kr 19.473,36 19.769,97 Olietillæg, kr. 2.880,00 2.880,00 Kørsel med stor vogn m.m., kr. 597,60 597,60 Månedsløn, kr i alt 22.950,96 23.247,57 Ved

Læs mere

Overenskomstresultat Fællesoverenskomsten Mejeribrugets Arbejdsgiverforening

Overenskomstresultat Fællesoverenskomsten Mejeribrugets Arbejdsgiverforening Overenskomstresultat Fællesoverenskomsten Mejeribrugets Arbejdsgiverforening 1 - Arbejdstid Stk. 4 En lokalt aftalt arbejdsplan over 6 uger ændres til en lokal aftalt turnusperiode. Stk. 6 En ophængt arbejdsplan

Læs mere

Overenskomst Muskelsvindfonden

Overenskomst Muskelsvindfonden Overenskomst Muskelsvindfonden Mellem Muskelsvindfonden og Dansk Journalistforbund (DJ) er indgået følgende overenskomst vedrørende løn- og arbejdsforhold for de ved Muskelsvindfonden fastansatte journalistiske

Læs mere

Overenskomstforhandlingerne 2014. Særbestelnmelser gældende for virksoluhe er under. SOS Dansk Autohjælp,

Overenskomstforhandlingerne 2014. Særbestelnmelser gældende for virksoluhe er under. SOS Dansk Autohjælp, Overenskomstforhandlingerne 2014 Særbestelnmelser gældende for virksoluhe er under SOS Dansk Autohjælp, der er lnedlenllller af DTLs ar lejdsgiverforening I)TLs arbejdsgiverforening Nedennævnte parter

Læs mere

LØN- OG ARBEJDSFORHOLD FOR VETERINÆRSYGEPLEJEELEVER

LØN- OG ARBEJDSFORHOLD FOR VETERINÆRSYGEPLEJEELEVER Den Danske Dyrlægeforening Veterinærsygeplejerskernes Fagforening LØN- OG ARBEJDSFORHOLD FOR VETERINÆRSYGEPLEJEELEVER A. Område De anførte bestemmelser gælder for elever, der begynder erhvervsuddannelse

Læs mere

Forhandlingsprotokollat

Forhandlingsprotokollat MA- handlingsprotokollat Nedennævnte parter har i forligsinstitutionens regi indgået aftale fornyelse af overenskst mellem DI Overenskst-II/Mejeribrugets Arbejdsgiverforening v/di og 3F, Serviceforbundet/Danske

Læs mere

Lønskema Fællesoverenskomst for Mejeripersonale og chauffører gældende fra den 1. april 2009

Lønskema Fællesoverenskomst for Mejeripersonale og chauffører gældende fra den 1. april 2009 Fællesoverenskomst Mejeripersonale og chauffører Timeløn (kr.) Mejeriarbejdere, chauffører, industrioperatører og afløsere indtil 133,97 320 arbejdstimer er præsteret (2 måneder) Mejeriarbejdere, chauffører,

Læs mere

Udskrift af Arbejdsrettens dom af 21. juni 2019

Udskrift af Arbejdsrettens dom af 21. juni 2019 Udskrift af Arbejdsrettens dom af 21. juni 2019 I sag nr.: AR2018.0679 Fagbevægelsens Hovedorganisation for Fagligt Fælles Forbund (advokat Evelyn Jørgensen) mod Dansk Arbejdsgiverforening for DI Overenskomst

Læs mere

LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIK- OVERENSKOMST MARTS 2014

LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIK- OVERENSKOMST MARTS 2014 LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIK- OVERENSKOMST MARTS 2014 For chauffører, lager- og terminalarbejdere, flyttearbejdere, grænseoverskridende kørsel og dagrenovationsarbejde DI Overenskomst I (ATL)

Læs mere

PROTOKOLLAT MED TILKENDEGIVELSE meddelt tirsdag den 24. januar 2012. i faglig voldgiftssag 2011.0123: Fødevareforbundet, NNF

PROTOKOLLAT MED TILKENDEGIVELSE meddelt tirsdag den 24. januar 2012. i faglig voldgiftssag 2011.0123: Fødevareforbundet, NNF PROTOKOLLAT MED TILKENDEGIVELSE meddelt tirsdag den 24. januar 2012 i faglig voldgiftssag 2011.0123: Fødevareforbundet, NNF (advokat Martin Juul Christensen) mod DI overenskomst I for Danish Crown, Sønderborg

Læs mere

Vagtoverenskomsten. Der tages forbehold for DA s godkendelse af forhandlingsresultatet.

Vagtoverenskomsten. Der tages forbehold for DA s godkendelse af forhandlingsresultatet. Vagtoverenskomsten Nedennævnte parter har i forligsinstitutionenes regi indgået aftale om fornyelse af Brancheoverenskomst for vagtbranchen samt G4S-protokollater (vagtoverenskomsten) for en 3- årig periode.

Læs mere

Lønskema Fællesoverenskomst for Mejeripersonale og chauffører gældende fra den 1. april 2013

Lønskema Fællesoverenskomst for Mejeripersonale og chauffører gældende fra den 1. april 2013 Fællesoverenskomst Mejeripersonale og chauffører Mejeriarbejdere, chauffører, industrioperatører og afløsere indtil 480 arbejdstimer er præsteret (3 måneder) Mejeriarbejdere, chauffører, industrioperatører

Læs mere

Aflønning af elever i erhvervsuddannelsen til mejerist

Aflønning af elever i erhvervsuddannelsen til mejerist 5.0 1. Aflønning af elever i erhvervsuddannelsen til mejerist I hele aftaleperioden, såvel under skole- som praktikophold, yder praktikvirksomheden eleven løn. Reglerne herom er fastlagt i lønaftaler mellem

Læs mere

LØNNINGER FOR den fødevareindustrielle overenskomst gældende pr. 24. februar 2014

LØNNINGER FOR den fødevareindustrielle overenskomst gældende pr. 24. februar 2014 LØNNINGER FOR den fødevareindustrielle overenskomst gældende pr. 24. februar 2014 Lønstigninger pr. 24. februar 2014, hvorefter lønnen er: Chokolade- og sukkervarerfabrikanter Timelønnen for voksne, kr.

Læs mere

Personalehåndbogen bliver gennemgået hvert år af ledelsen, hvor der kan ske ændringer. Medarbejderne vil blive informeret om dette.

Personalehåndbogen bliver gennemgået hvert år af ledelsen, hvor der kan ske ændringer. Medarbejderne vil blive informeret om dette. Personalehåndbog 1 Indledning Denne personalehåndbog er tænkt som en hjælp for alle medarbejdere. Personalehåndbogen kan bruges som et opslagsværk, hvor man kan søge oplysninger om virksomheden, personalegoder

Læs mere

Budoverenskomst For flyvere - afløsere

Budoverenskomst For flyvere - afløsere Budoverenskomst For flyvere - afløsere Mellem Vognmand A-One multiservice Aps. Langehusvej 14. 1.tv. 2700 Brønshøj. Cvr-nr.: Og 3F Nordsjælland Syd Gydevang 12 3450 Allerød. 1. Overenskomstens område.

Læs mere

BPA Serviceniveau. Tidsforløb Det nye serviceniveau. Rådgivning og Visitationscenter Voksenhandicap Aarhus Kommune

BPA Serviceniveau. Tidsforløb Det nye serviceniveau. Rådgivning og Visitationscenter Voksenhandicap Aarhus Kommune BPA Serviceniveau Tidsforløb Det nye serviceniveau Tidsforløb 2011 Statsforvaltningen bekræfter serviceniveauet 2014 LOBPA indgiver ny klage August 2016 udtalelse fra Statsforvaltningen Oktober 2016 anmoder

Læs mere

Kendelse af 17. december 2008 i faglig voldgift: CO-industri for 3F - Fagligt Fælles Forbund (juridisk konsulent Jesper Kragh-Stetting) mod

Kendelse af 17. december 2008 i faglig voldgift: CO-industri for 3F - Fagligt Fælles Forbund (juridisk konsulent Jesper Kragh-Stetting) mod Kendelse af 17. december 2008 i faglig voldgift: CO-industri for 3F - Fagligt Fælles Forbund (juridisk konsulent Jesper Kragh-Stetting) mod DI - Organisation for erhvervslivet for Midtjysk Fornikling og

Læs mere

... ... ... ... ... Ved tidsbegrænset ansættelse ophører ansættelsen uden yderligere varsel den...

... ... ... ... ... Ved tidsbegrænset ansættelse ophører ansættelsen uden yderligere varsel den... ANSÆTTELSESBEVIS Efter Loven om ansættelsesbeviser skal der foreligge en skriftlig ansættelsesaftale for medarbejderen. Ansættelsesforholdet er ikke omfattet af nogen overenskomst. Funktionærloven, Barselsloven

Læs mere

LØNNINGER FOR den fødevareindustrielle overenskomst gældende pr. 23. februar 2015

LØNNINGER FOR den fødevareindustrielle overenskomst gældende pr. 23. februar 2015 LØNNINGER FOR den fødevareindustrielle overenskomst gældende pr. 23. februar 2015 Chokolade- og sukkervarerfabrikanter Timelønnen for voksne, kr. 110,55 Ungarbejdere, stiger til kr. 66,67 Biscuit- og Kagefabrikker

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM. NCC Roads A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING

OVERENSKOMST MELLEM. NCC Roads A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING DAS OVERENSKOMST MELLEM NCC Roads A/S OG DANSK METALS MARITIME AFDELING 2012 2014 1 Nærværende aftale mellem rederiet NCC Roads A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling er gældende for maskinmænd, maskinister,

Læs mere

UDDRAG AF OVERENSKOMST

UDDRAG AF OVERENSKOMST UDDRAG AF OVERENSKOMST mellem Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere (GLS-A) og Fagligt Fælles Forbund (3F) for elever under LANDBRUGSUDDANNELSEN - JORDBRUGSASSISTENT - JORDBRUGSMASKINFØRER DYREPASSERUDDANNELSEN

Læs mere

elever i kommuner eller amter

elever i kommuner eller amter Aftaler om løn- og arbejdsforhold for elever i kommuner eller amter Praktikgrundlaget... 3 Aflønning... 4 Aflønning i skoleperioder... 5 Arbejdstid m.v.... 6 Arbejde i forskudt tid m.v.... 7 Overarbejde...

Læs mere

LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIK- OVERENSKOMST MARTS 2015

LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIK- OVERENSKOMST MARTS 2015 LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIK- OVERENSKOMST MARTS 2015 For chauffører, lager- og terminalarbejdere, flyttearbejdere, grænseoverskridende kørsel og dagrenovationsarbejde DI Overenskomst I (ATL)

Læs mere

Protokollat gældende for ansatte i Danske Færger A/S, samt Bornholmstrafikken A/S og Sydfynske A/S

Protokollat gældende for ansatte i Danske Færger A/S, samt Bornholmstrafikken A/S og Sydfynske A/S Protokollat gældende for ansatte i Danske Færger A/S, samt Bornholmstrafikken A/S og Sydfynske A/S Dette protokollat supplerer DAS overenskomsten indgået mellem Bilfærgernes Rederiforening og Metal Søfart

Læs mere

LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIK- OVERENSKOMST MARTS 2014

LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIK- OVERENSKOMST MARTS 2014 LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIK- OVERENSKOMST MARTS 2014 For chauffører, lager- og terminalarbejdere, flyttearbejdere, grænseoverskridende kørsel og dagrenovationsarbejde DI Overenskomst I (ATL)

Læs mere

LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIKOVERENSKOMST

LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIKOVERENSKOMST LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIKOVERENSKOMST MARTS 2018 For chauffører, lager- og terminalarbejdere, flyttearbejdere, grænseoverskridende kørsel og dagrenovationsarbejde DI Overenskomst I (ATL) og

Læs mere

LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIKOVERENSKOMST

LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIKOVERENSKOMST LØNOVERSIGT FOR TRANSPORT- OG LOGISTIKOVERENSKOMST MARTS 2017 For chauffører, lager- og terminalarbejdere, flyttearbejdere, grænseoverskridende kørsel og dagrenovationsarbejde DI Overenskomst I (ATL) og

Læs mere

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen. m.fl. fra Frederiksberg Kommune))

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen. m.fl. fra Frederiksberg Kommune)) Cirkulære om Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen (særvilkår for overenskomstansatte specialarbejdere (ejendomsfunktionærer m.fl. fra Frederiksberg Kommune)) 2007 Cirkulære af 8. februar

Læs mere

Overenskomstfornyelsen Overenskomsten med Dansk El-Forbund/Dansk Metal

Overenskomstfornyelsen Overenskomsten med Dansk El-Forbund/Dansk Metal Orientering nr. 10/2014 Løn og arbejdsforhold 11. april 2014 Overenskomstfornyelsen 2014 - Overenskomsten med Dansk El-Forbund/Dansk Metal Mæglingsforslaget er nu vedtaget og ændringerne i overenskomsten

Læs mere

Overenskomst: Som ledsager aflønnes du efter Overenskomst om løn - og ansættelsesforhold for handicapledsagere som er indgået mellem KL, FOA og 3F.

Overenskomst: Som ledsager aflønnes du efter Overenskomst om løn - og ansættelsesforhold for handicapledsagere som er indgået mellem KL, FOA og 3F. ORIENTERING TIL LEDSAGERE Medarbejder tilgang: Esbjerg Kommune har arbejdsgiver forpligtelsen over for ledsagere under Ledsageordningen. Ledsageren får tilsendt et ansættelsesbrev ca. en uge efter ansættelsessamtalen.

Læs mere

Holddrift Gældende for overenskomsterne mellem Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere og Fagligt Fælles Forbund

Holddrift Gældende for overenskomsterne mellem Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere og Fagligt Fælles Forbund Holddrift 2018-2021 Gældende for overenskomsterne mellem Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere og Fagligt Fælles Forbund 2018-2021 Arbejde i Holddrift Mellem Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere

Læs mere

Vejledende vilkår for freelancejournalistik

Vejledende vilkår for freelancejournalistik Vejledende vilkår for freelancejournalistik 1 Alment journalistisk arbejde 2 Undervisning, specialviden og udlandsartikler 3 PR og Informationsjournalistik 4 Mindstebetaling 5 Paralleludgivelse efter afregning

Læs mere

Ansættelseskontrakt. for deltidsansatte i landbruget. Dansk Landbrug

Ansættelseskontrakt. for deltidsansatte i landbruget. Dansk Landbrug Ansættelseskontrakt for deltidsansatte i landbruget Dansk Landbrug Nærværende kontrakt er udarbejdet til brug ved ansættelse af medarbejdere i landbruget, der ikke er ansat på fuld tid, eller ansatte der

Læs mere

Vejledning til Design denmark Dansk Erhvervs Standardkontrakt for funktionærer

Vejledning til Design denmark Dansk Erhvervs Standardkontrakt for funktionærer Vejledning til Design denmark Dansk Erhvervs Standardkontrakt for funktionærer Ansættelseskontrakt for funktionærer er udarbejdet med henblik på opfyldelse af betingelserne i Lov om arbejdsgiverens pligt

Læs mere

Oplysninger for den samlede personalegruppe

Oplysninger for den samlede personalegruppe Oplysninger for den samlede personalegruppe Overskrifter Information Navn Medarbejder nr. 1 Overenskomster Løn- og ansættelsesforhold i henhold til Bygge- og anlægsoverenskomsten mellem Dansk Byggeri og

Læs mere

Overenskomstfornyelsen 2017 Fællesoverenskomsten for provinsen 3F

Overenskomstfornyelsen 2017 Fællesoverenskomsten for provinsen 3F Orientering nr. 13/2017 Løn og arbejdsforhold 26. april 2017 Overenskomstfornyelsen 2017 Fællesoverenskomsten for provinsen 3F Mæglingsforslaget er nu vedtaget, og ændringerne i overenskomsten kan nu iværksættes.

Læs mere

Dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag

Dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag Lederhåndbog side 5.5.1 Dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag Lovhjemmel findes i 84, stk. 1, 90 a, stk. 3, 91, stk. 3, 101 og 102, i lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. jf. LBK nr. 994 af

Læs mere

Dreist Advokater CVR: 17 00 32 75

Dreist Advokater CVR: 17 00 32 75 Side 2 af 5 2. ANSÆTTELSESFORHOLDETS BEGYNDELSESTIDSPUNKT OG VARIGHED 2.1. Ansættelsen sker til tiltrædelse den 2.2. Såfremt ansættelsesforholdet er midlertidigt, angives en slutdato: ARBEJDSSTED 3. 3.1.

Læs mere

DANSKE SLAGTERMESTRE og HK HANDEL

DANSKE SLAGTERMESTRE og HK HANDEL DANSKE SLAGTERMESTRE Ansættelseskontrakt for medarbejdere inden for HK/HANDEL s område For ansættelsesforholdet gælder overenskomsten mellem DANSKE SLAGTERMESTRE og HK HANDEL Undertegnede virksomhed Navn:

Læs mere

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen Cirkulære om Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen (særvilkår for rengøringsassistenter overført fra kommuner) 2007 Cirkulære af 2. marts 2007 Perst. nr. 026-07 PKAT nr. 148 J.nr. 07-348-138

Læs mere

Forlig Overenskomsten med 3F blev den 11. marts 2017 fornyet ved et forlig mellem parterne.

Forlig Overenskomsten med 3F blev den 11. marts 2017 fornyet ved et forlig mellem parterne. Orientering nr. 7/2017 Løn og arbejdsforhold 20. april 2017 Overenskomstfornyelse 2017 Budoverenskomst for provinsen Mæglingsforslaget er nu vedtaget, og ændringerne i overenskomsten kan nu iværksættes.

Læs mere

Lønskema Fællesoverenskomst for Mejeripersonale og chauffører gældende fra den 1. marts 2015

Lønskema Fællesoverenskomst for Mejeripersonale og chauffører gældende fra den 1. marts 2015 Fællesoverenskomst Mejeripersonale og chauffører Mejeriarbejdere, chauffører, industrioperatører og afløsere indtil 640 arbejdstimer er præsteret (4 måneder) Mejeriarbejdere, chauffører, industrioperatører

Læs mere

Aflønning af elever i erhvervsuddannelsen til mejerist

Aflønning af elever i erhvervsuddannelsen til mejerist AFSNIT: 5.0 1. Aflønning af elever i erhvervsuddannelsen til mejerist I hele aftaleperioden, såvel under skole- som praktikophold, yder praktikvirksomheden eleven løn. Reglerne herom er fastlagt i lønaftaler

Læs mere

Stem om din nye overenskomst

Stem om din nye overenskomst FÆLLESOVERENSKOMSTEN Stem om din nye overenskomst LAGERARBEJDERE, CHAUFFØRER OG HAVNEARBEJDERE 2017-2020 3F Transportgruppen forhandler din overenskomst STEM OG BESTEM Trygt arbejdsliv for fremtiden Kære

Læs mere

OK 2015. Betalingssatser. Industriens Overenskomst. Tekst - og stk. nr. Sats pr. 1/3-2015

OK 2015. Betalingssatser. Industriens Overenskomst. Tekst - og stk. nr. Sats pr. 1/3-2015 OK 2015 Betalingssatser Industriens Overenskomst Tekst - og stk. nr. Sats pr. 1/3-2015 Industriens Overenskomst 13 Overarbejde Stk. 2 Varsling af overarbejde Overarbejde ud over 1 time skal varsles dagen

Læs mere

Arbejdstidsaftale kort fortalt

Arbejdstidsaftale kort fortalt Arbejdstidsaftale kort fortalt Kommenteret udgave af arbejdstidsaftalen med tilhørende eksempler og lønarter. 4 Normperiode og søgnehelligdage Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer pr. uge

Læs mere

EDGAR MADSEN FISKEEKSPORT & FILETFABRIK A/S

EDGAR MADSEN FISKEEKSPORT & FILETFABRIK A/S EDGAR MADSEN FISKEEKSPORT & FILETFABRIK A/S HVIDE SANDE OVERENSKOMST 2010-2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (DSA) og 3F, Ringkøbing-Holmsland 2010 2012 2010 2012 OVERENSKOMST mellem DI Overenskomst

Læs mere

OK forslag Bygge- og anlægsoverenskomsten 3F Dansk Byggeri

OK forslag Bygge- og anlægsoverenskomsten 3F Dansk Byggeri OK forslag Bygge- og anlægsoverenskomsten 3F Dansk Byggeri 15 stk. 5 Forskud feriefridage udgør 900,00 til voksenarbejdere og 550,00 til ungarbejdere. 1000,00 og 650,00. 18 stk. 2 Søn- og helligdage samt

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 493-1937) Originalt emne Fagforeninger Foreninger Lønninger Lønninger i Almindelighed Uddrag fra byrådsmødet den 20. august 1937 - side 4 Klik her for at åbne den oprindelige

Læs mere

Fremlæggelsesmøde Onsdag den 26. marts 2014 Park Hotel Middelfart Fællesoverenskomsten Mejeri Periode

Fremlæggelsesmøde Onsdag den 26. marts 2014 Park Hotel Middelfart Fællesoverenskomsten Mejeri Periode OK 2014 Fremlæggelsesmøde Onsdag den 26. marts 2014 Park Hotel Middelfart Fællesoverenskomsten Mejeri Periode 2014-2017 17 ændres således: OK 2014 Mejeri Fællesoverenskomsten Forældreorlov og barsel I

Læs mere

Overenskomstfornyelse Den Grafiske Overenskomst - HK/Privat

Overenskomstfornyelse Den Grafiske Overenskomst - HK/Privat Orientering nr. 9/2014 Løn og arbejdsforhold 11. april 2014 Overenskomstfornyelse 2014 - Den Grafiske Overenskomst - HK/Privat Mæglingsforslaget er nu vedtaget og ændringerne i overenskomsten kan nu iværksættes.

Læs mere