Oversigt over 18-ansøgninger ved den ordinære ansøgningsrunde 2018 Beskrivelse af ansøgning Kommentar/begrundelse for indstilling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oversigt over 18-ansøgninger ved den ordinære ansøgningsrunde 2018 Beskrivelse af ansøgning Kommentar/begrundelse for indstilling"

Transkript

1 Faster Kirke, CVR: Foreningen Front For Krigsveteraner, CVR: Kirkens Korshær, Ringkøbing, CVR: Øvrige social-humanitære indsatser Aktivitet: Besøgstjeneste i Borris og Faster Sogne. Deltagere: 15 Der søges tilskud til: Kørselsudgifter til besøgsledere, kursus- og mødeudgifter, porto, kontorhold, hilsner til besøgsvenner og besøgsværter. Økonomi: Ingen deltagerbetaling Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. Formue: 0 kr Aktivitet: WM i fodbold på Læsø. Periode: Deltagere: Der er registreret 212 veteraner i Ringkøbing- Skjern Kommune pr. juni Det forventede antal deltagere ved aktiviteten er ikke oplyst. Der søges tilskud til: Transport, indkvartering, forplejning m.v. Økonomi: Der er ikke oplyst budget for aktiviteten i I 2017 var budgettet følgende: Indtægter: kr., ( kr. er donationer fra kommuner), Udgifter: kr., Nettoresultat: kr Aktivitet: Frivillige i Kirkens Korshær, herunder Nørkleklubben. Deltagere: 45 Der søges tilskud til: Årlig udflugt og ca. 3 møder, materiale til nørklerne. Økonomi: Intet kontingent men der er egenbetaling ved udflugt. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: 0. Tilskuddet er reduceret i forhold til det ansøgte beløb, da deltagerantallet fra kommunen ikke er kendt. Der er også lagt vægt på, at det ikke er et lokalt og kommunalt forankret foreningstilbud, som ifølge fordelingsprincipperne prioriteres over landsforeninger og foreninger, der dækker et større område. Tilskuddet skal betragtes, som et anerkendende tilskud til de sociale aktiviteter i nørkleklubben.

2 Medborgerhuset Ringkøbing, CVR: Røde Kors Egvad Afd., CVR: Røde Kors Ringkøbing, CVR: Aktivitet: En Onsdags-hygge-café, hvor der kommer enlige, som er blevet enker eller er alene af en anden årsag. Caféen skal være med til at nedbryde tabuet om, at det er svært at være alene. Periode: Deltagere: 10 Der søges tilskud til: Lokaleleje, annoncering, oplægsholdere. Økonomi: Intet kontingent men der betales 20 kr. for kaffe og brød. Budget: Indtægter: 0 (på nær betaling af kaffe og brød), Udgifter: kr. Formue: kr. (bonlagt til daglig drift og lønninger) Aktivitet: Besøg hos ensomme, enlige personer med sparsomt netværk for at højne livskvaliteten. Der er i stigende grad brug for besøgsvenner, som vil stille sig til rådighed på vore plejehjem for beboere og svage ældre i eget hjem, som gerne vil have en hyggesnak, gå eller køre en tur m.m. Grundet store afstande er der behov for godtgørelse til kørsel for at holde besøgsvennerne udgiftsneutrale. Deltagere: 40 Der søges tilskud til: Transportudgifter og delvis dækning af juleafslutning Økonomi: Ingen medlemsbetaling. Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. Formue: 0 kr Aktivitet: Årligt arrangement for besøgsvenner og nørklere. Periode: Deltagere: 35 Der søges tilskud til: Forplejning. Økonomi: Ingen deltagerbetaling. Budget: Indtægter 0 kr., Udgifter: kr. kr. Formue: 0 kr.

3 Røde Kors Ringkøbing, Vågetjenesten, CVR: Røde Kors Skjern, CVR: Røde Kors Skjern, Besøgstjenesten, CVR: Aktivitet: Vågetjenesten ved Røde Kors Ringkøbing. Frivillige vågekoner sidder ved ensomme døende. Deltagere: 10 Der søges tilskud til: Hjælp til befordring. Økonomi: Ingen deltagerbetaling. Formue: 0 kr Aktivitet: Røde Kors nørklere. Formålet er det sociale i at mødes og fremstilling af nørkletøj. Deltagere: 35 Der søges tilskud til: Mødeaktivitet og administration. Økonomi: Ingen deltagerbetaling. Budget: Indtægter 0 kr., Udgifter: kr. kr. Formue: 0 kr. (ingen selvstændig formue men en del af Røde Kors Skjern) Aktivitet: Arrangementer i besøgstjenesten, hvor besøgsvenner og besøgsmodtagere m.fl. mødes på tværs til en social begivenhed samt en temadag for besøgsvenner om "Hvordan kommunikerer vi sammen". Periode: Deltagere: 100 Der søges tilskud til: Mødeaktivitet og administration. Økonomi: Ingen deltagerbetaling. Budget: Indtægter 0 kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (dækkende for hele Røde Kors afdelingens beholdning). Tilskuddet skal betragtes, som et anerkendende tilskud til de sociale aktiviteter i nørkleklubben.

4 Røde Kors, Videbæk, CVR: I alt 10 er Dansk Blindesamfund, kreds Midt- Vestjylland, CVR: Aktivitet: Vågetjeneste Røde kors Videbæk, Besøgstjeneste, Nørklere, Cafe Grønbjerg, Samtalegruppe. Deltagere: 125. Der søges tilskud til: Transportudgifter og delvis dækning af juleafslutning Økonomi: Der er kontingent til Røde Kors landsplan. Budget: Indtægter i forbindelse med udflugt og adventsfest. Indtægter: kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. Tilskuddets størrelse er fastlagt i forhold til lignende aktiviteter. 2. Hjælp til handicap, sygdom Aktivitet: Dansk Blindesamfunds omsorgsklub i Tilskuddets størrelse er fastlagt i forhold til Ringkøbing-Skjern Kommune. Der holdes foredrag, musik, overvejelser om foreningens egen sang, bankospil samt en årlig sommerudflugt. økonomiske formåen. Periode: 9 gange årligt. Deltagere: 56 medlemmer, deltagere hver gang. Der søges tilskud til: Foredrag og underholdning, sommerudflugt, gevinster til bankospil, tilskud til taxakørsel, juleafslutning. Økonomi: Der betales 250 kr. for medlemskab af DSB landsforeningen. Deltagere betaler for kaffe og brød og et beløb til taxakørsel på 60 kr. Budget: Indtægter: 0, Udgifter: kr. kr. Formue: Bankbeholdning på kr. desuden en kapitalplejeordning, som er midler til at dække eventuelt underskud på kr. * Der er indsendt en kørselsliste til administrationen, men denne vedlægges ikke pga. Cpr-numre.

5 Ferierejser for bevægelseshæmmede og raske, CVR: Aktivitet: Årlig rejse for ældre og bevægelseshæmmede med hjælpere. Dette år til Kaya Side i Tyrkiet. Periode: Deltagere: 70 (65) Der søges tilskud til: Billetter til 12 hjælpere á 6995 kr. Økonomi: Der er et støttemedlemsskab på 100 kr. årligt pr. medlem. Medlemmerne betaler selv for rejsen. Budget: Indtægter: 0, Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (står som sikkerhed da rejsen bestilles forud). Der er fastlagt et tilskud på 4500 kr. pr. deltager i forhold til overvejelser om aktivitetens art og fordelingsprincipperne Foreningen Danske Døvblinde, CVR: Foreningen for de frivilliges aktiviteter på Anker Fjord Hospice Hvide Sande, CVR: Aktivitet: At tilbyde døvblinde borgere et særligt fællesskab og via tilbud specielt tilrettet døvblinde og bringe den enkelte ud af ensomhed og isolation. Deltagere: 15 (4) Der søges tilskud til: Rejseudgifter, kørsel, administration og annoncering, mødeudgifter, interne arrangementer, honorarer. Økonomi: Kontingent på 250 kr. Den enkelte betaler for forplejning og kaffe på erfamøder. Budget: Vedlagt budget. Indtægter: Ikke angivet, Udgifter: kr. (15 deltagere)/ kr. (4 deltagere). Formue: kr. (se egenkapital i det vedlagte årsregnskab) Aktivitet: Fremme og udvikle de frivilliges aktiviteter - dygtiggøre, udvikle og bevare motivationen hos de frivillige på Anker Fjord Hospice bl.a. i form af temadage, hvor der undervises i specifikke emner. Deltagere: 85 (75) Der søges tilskud til: Ovenstående. Økonomi: Intet kontingent. Formue: kr. Tilskuddet er fastlagt i forhold til deltagerantallet. Der er også lagt vægt på, at det ikke er et lokalt og kommunalt forankret foreningstilbud, som ifølge fordelingsprincipperne prioriteres over landsforeninger og foreninger, der dækker et større område. Der er tale om et generelt tilskud til frivilligpleje. Tilskuddet er fastlagt i forhold til overvejelser om fordelingsprincipperne samt foreningens mulighed for at ansøge patienternes øvrige hjemkommuner om tilskud.

6 GIGTforeningen Ringkøbing-Skjern, CVR: Grønbjerghjemmets Venner, CVR: Aktivitet: Cafémøder, foredrag, sommerudflugt og julefrokost for gigtramte, familier, pårørende samt de der interesserede i kroniske sygdomme. Periode: Deltagere: 30 Der søges tilskud til: Cafémøder, udflugt, lyshealing, julefrokost. Økonomi: Medlemsbetaling 40/50 kr. Ikke-medlemmer 50/60 kr. samt egenbetaling til forskellige arrangementer, Indtægt/udgifter: Vedlagt budget for hver enkelt aktivitet. Formue: kr Aktivitet: Aktiviteter og ture for beboerne på Grønbjerghjemmet, som er udviklingshæmmede og senhjerneskadede. Deltagere: 16 Der søges tilskud til: Aktiviteter som banko, sang, musik, husflid, udflugter, sommerhustur m.m. Økonomi: Kontingent 60 kr. for enlige og 100 kr. for par. C a. 150 kr. Budget: Der er vedlagt budget. Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr. Der er tale om et generel tilskud fastlagt i forhold til overvejelser om aktiviteternes art og fordelingsprincipperne. Der er tale om et generel tilskud fastlagt i forhold til overvejelser om aktiviteternes art og fordelingsprincipperne.

7 HjerneSagen i Ringkøbing-Skjern Kommune, CVR: Hjerteforeningen Ringkøbing, CVR: Aktivitet: Busture, foredrag og øvrige aktiviteter for foreningens medlemmer og pårørende samt hjælpere. Deltagere: 20 Der søges tilskud til: Busture hvor der skal anvendes liftbus til kørestolsbrugere, foredragsholdere, udgifter til generalforsamling, lokaleleje Medborgerhuset og evt. andre lokaler. Økonomi: Kontingent til landsforeningen på 225 kr. Egenbetaling til mad og drikke samt de fleste entréer, Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr Aktivitet: 32 timer med motion for hjertepatienter - Hjertehold. Deltagere: Medlemmer 645 (deltagere på holdene personer pr. hold). Der søges tilskud til: Ovennævnte aktiviteter. Økonomi: Medlemmerne betaler kontingent direkte til Hjerteforeningen. Deltagerbetaling ca. 25 kr. pr. gang. Budget: Budget vedlagt. Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (skal anvendes til drift af foreningen). Der er bevilget et samlet tilskud, som både dækker aktiviteterne i og Tilskuddets størrelse er fastlagt i forhold til lignende aktiviteter. Aktiviteten hjertemotion i falder i en en grænsezone i forhold til 18-midlerne, idet der er tale om et honorar til en uddannet fysioterapeut, som forestår aktiviteten. Der er således overvejelser om aktivitetens art og om denne hører hjemme i regi af 18-midlerne og det frivillige område. Der ønskes derfor yderligere information om hjertemotion i forhold til fremtidig stillingtagen. Ligeledes forventes problematikken om grænsezonen drøftet på et fællesmøde mellem Frivilligrådet og Social- og Sundhedsudvalget i maj 2018.

8 Hjerteforeningen Ringkøbing, CVR: Hjerteforeningen Skjern Tarm Videbæk, CVR: Aktivitet: Foredrag, Gåture på hjertestien, højskoledag m.m. Periode: Deltagere: Medlemmer 645 Der søges tilskud til: Ovennævnte aktiviteter. Økonomi: Medlemmerne betaler kontingent direkte til Hjerteforeningen. Budget: Indtægter 4000 kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (skal anvendes til drift af foreningen) Aktivitet: Motion, hjertevenlig gymnastik. Deltagere: 90 Der søges tilskud til: Hjertevenlig gymnastik, hjertemotion, foredrag, annoncer, motionstur/socialt arrangement. Økonomi: Medlemmerne betaler kontingent direkte til Hjerteforeningen, 220 kr. Der er deltagerbetaling ved arrangementerne. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr. Jf. kommentarerne ovenfor vedrørende bevilling af et samlet tilskud til og Tilskuddets størrelse er fastlagt i forhold til lignende aktiviteter. Aktiviteten hjertemotion i en falder i en en grænsezone i forhold til 18-midlerne, idet der er tale om et honorar til en uddannet fysioterapeut, som forestår aktiviteten. Der er således overvejelser om aktivitetens art, og om denne hører hjemme i regi af 18-midlerne og det frivillige område. Der ønskes derfor yderligere information om hjertemotion i forhold til fremtidig stillingtagen. Ligeledes forventes problematikken om grænsezonen drøftet på et fællesmøde mellem Frivilligrådet og Social- og Sundhedsudvalget i maj 2018.

9 Høreforeningen Ringkøbing-Skjern, CVR: Aktivitet: Vejledning og information om hørelse og høreproblemer m.m. Periode: Hele året Deltagere: Ca. 50 deltagere, 91 medlemmer i kommunen. Der søges tilskud til: Aktiviteter, åben vejledning, annoncer, blad, udgifter bestyrelse, diverse. Økonomi: Kontingentandel af centralt kontingent 100 kr. pr. medlem. Deltagerbetaling 40 kr. pr. medlem. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr Klittens Rejseforening, CVR: Landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade (LMS), CVR Aktivitet: Charterferie til Kreta for bevægelses-hæmmede og ældre. Periode: Deltagere: 22 (21 i kommunen) Der søges tilskud til: Rejseudgifter og rejseforsikring. Økonomi: Deltagerbetalingen er anslået til kr. hvilket dækker helpension inkl. drikkevarer, transport til/fra lufthavne, bagage og forplejning på fly. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr Aktivitet: Tilskud til rådgivningsaktiviteter, personlige rådgivningssamtaler og digital rådgivning samt rekruttering, uddannelse, supervision og opkvalificering af frivillige rådgivere. Periode: Hele året Deltagere: 25 (8000 på landsplan) Der søges tilskud til: Rejseudgifter og rejseforsikring. Økonomi: Det er gratis at modtage rådgivningen samt medlemstilbud som massage, yoga m.m. Budget: Vedlagt budget. Formue: kr. Tilskuddets størrelse er fastlagt i forhold til lignende aktiviteter. Der gives afslag på en begrundet med, at der ikke vurderes at være en lokal tilknytning.

10 Medborgerhuset Ringkøbing, CVR: Aktivitet: Ældresagen Ringkøbing-Holmsland og Medborgerhuset vil afholde 3 arrangementer med fokus på at nedbryde tabuet omkring en ægtefælle ramt af demens. Periode: Deltagere: 28 Der søges tilskud til: Foredragsholdere, annoncer og opslag, lokaleleje, diverse. Økonomi: Egenbetaling på 50 kr. pr. gang. Budget: Der er vedlagt budget. Indtægter (egenbetaling 50 kr. pr. person), Udgifter: kr. Formue: kr. (bonlagt til driftsudgifter og lønninger). Tilskuddets størrelse er fastlagt ud fra overvejelser om udgifternes art, herunder ønskes der ikke bevilget midler til udgiften "diverse" Medborgerhuset Ringkøbing, CVR: Aktivitet: Café Samvær er stadig et nyt tilbud. Caféens formål er, at give mennesker med hukommelsesproblemer og deres pårørende mulighed for at have en oplevelse og et fristed, hvor man kan mødes med ligesindede. Periode: Deltagere: 22 Der søges tilskud til: Busture, musikalske arrangementer, oplægsholdere, husleje, annoncering m.m. Økonomi: Egenbetaling på 20 kr. pr. person til kaffe og kage. Budget: Der er vedlagt budget. Indtægter (egenbetaling 20 kr. pr. person til kaffe og kage), Udgifter: kr. Formue: kr. (bonlagt til driftsudgifter og lønninger).

11 Netværksgruppen ved Å-Center Syd, Skjern, CVR: Aktivitet: Netværksgruppe, som arrangerer ferieture for voksne handicappede i bofællesskaber og udeboende i Skjern og Tarm. Periode: Festival d og ferieture til Svendborg d samt Slette Strand d Deltagere: Ferieture 20 personer, festival personer. Der søges tilskud til: Rejseudgifter og rejseforsikring. Økonomi: Deltagerne betaler for alle de faktiske udgifter og ledsagere. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: 0 kr. Tilskuddets størrelse er fastlagt i forhold til lignende aktiviteter. Der opfordres til at søge om midler til generelle aktiviteter, som ikke udelukkende er ferieture Osteoporoseforeninge n afd. Herning, Holstebro, Ringkøbing- Skjern og Ikast-Brande, CVR: Scleroseforeningen lokaleafd. Ringkøbing, CVR: Aktivitet: Foredrag om osteoporose og forebyggelse. Periode: Deltagere: Forventet 75 deltagere (110 medlemmer bosat i kommunen). Der søges tilskud til: Foredragsholdere, annoncer, udsendelse af indbydelse, leje af lokale. Økonomi: Deltagerbetaling 50 kr. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (der mangles stadig at betale udgifter til et møde i 2017) Aktivitet: Arrangement for børnefamilier med en person med sclerose, og et arrangement for medlemmer med specialindrettet bil. Periode: Deltagere: 50 Der søges tilskud til: Entré Jyllands Mini Zoo, glatbanedeltagere. Økonomi: Der betales et medlemskontingent til foreningen som blandt andet går til forskning, drift af Sclerosehospitalerne, og ferielegater til økonomiske trængte familier med sclerose. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr. Tilskuddet er fastlagt i forhold til overvejelser om, at det ikke er et lokalt og kommunalt forankret foreningstilbud, som ifølge fordelingsprincipperne prioriteres over landsforeninger og foreninger, der dækker et større område.

12 Stafet for Livet Skjern, CVR: Aktivitet: Stafet for livet Skjern, som er et arrangement, der over 24 timer, synliggør hverdagen for en kræftpatient. Samtidig forsøges der indsamlet midler til forskning, oplysning og senfølgebehandling i forbindelse med kræft. Periode: Deltagere: 600. Der søges tilskud til: Telt inklusiv opstilling og nedtagning. Økonomi: Deltagerbetaling 100 kr. (ikke i budgettet) Budget: Indtægter 0 kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (startkapital). Tilskuddet gives til den del af aktiviteten, der vedrører oplysningsvirksomhed om kræft og kræftpatienter. Vedtægter for foreningen indhentes TGF15, Skjern, CVR: Aktivitet: At lave aktiviteter, underholdning m.m. for borgere på Fredensgade og St. Nørgårdsparken i Skjern, som har udfordringer indenfor autismespektrumforstyrrelser eller ADHD. Deltagere: ca. 40 (nogle gange op til 150) Der søges tilskud til: Aktiviteter hele året grisefest, markedsdag, julefrokost, biografture, udflugter m.m. Økonomi: Intet kontingent. Budget: Indtægter kr. (der ansøges om kr. ved en fond), Udgifter: kr. Formue: kr. (der er udgifter fra 2017, som ikke er afholdt endnu, derfor bliver formuen på kr.). Tilskuddet er fastlagt i forhold til mulighed for større egenbetaling ved f.eks. opkrævning af et kontingent eller deltagerbetaling, sammenlignelige aktiviteter og fordelingsprincipperne.

13 Tusindfryd 16, Skjern, CVR: I alt 21 er Middag på Tværs, CVR: Aktivitet: Aktiviteter for medlemmer af Tusindfryd 16, som er borgere der er tilknyttet Rosengårdens Dag- og Støttecenter. Rosengården er et Center for Socialpsykiatri, ADHD og Autisme. Deltagere: ca. 48 Der søges tilskud til: Kontorhold, udflugter, arrangementer, sommerhustur, markedsdag m.m. Økonomi: Intet kontingent. Budget: Der er vedlagt budget. Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (aktiviteterne startede sent i 2017 af forskellige grunde kr. er fondsmidler til brug i 2018). 3. Flygtninge og integrationsarbejde Aktivitet: Middage på tværs i kaffehuset, fællesspisning og undervisning i dansk kultur, skik og sprog, studietur, tværkulturel sommerlejr, andre udflugter samt Sport på tværs. Deltagere: Forventet ca deltagere pr. arrangement. Anførte antal medlemmer/deltagere er 160. Der søges tilskud til: Ovennævnte aktiviteter. Økonomi: Intet kontingent. Budget: Der er vedlagt budget. Formue: kr. (disse midler skal anvendes indtil der er modtaget andre midler til 2018). Tilskuddet er fastlagt i forhold til muligheder for større egenbetaling ved f.eks. opkrævning af et kontingent eller deltagerbetaling, sammenlignelige aktiviteter og fordelingsprincipperne. Tilskuddet er fastlagt i forhold til et ønske om et større tværgående samarbejde. Frivilligrådet opfordrer til, at der etableres et aktivt tværgående samarbejde med andre parter, herunder de alm. sportsklubber. Der er meget potentiale, og der ses store muligheder for nye tiltag. I kommende er efterspørges desuden mere viden om deltagerne og "flowet" i deltagerkredsen. Et forslag er at lave en donationskasse, som man kan lægge et tilskud til aktiviteterne. Ivar Kristoffersen ønskede at få tilføjet en mindretalsindstilling om at bevilge kr.

14 Multikulturelle Venner/Flygtningeven ner Skjern, CVR: Aktivitet: Kvinde/pige aktiviteter, etnisk madlavning, bowling, spisning med socialt samvær, familieweekendlejr, udflugter, tilskud til sportskontingenter, fiskekort, museumskort, administration, annoncer, kursus m.m. Deltagere: 428 Der søges tilskud til: Ovenstående aktiviteter. Økonomi: De frivillige betaler et kontingent på 100 kr. Deltagerne har en lille egenbetaling ved de fleste aktiviteter. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (Ikke benyttet tilskud på 2098 kr. fra 2017 tilbagebetales. Rest er til at starte det nye års aktiviteter med). Tilskuddet er fastlagt i forhold til, at det er svært at svært at gennemskue en, herunder er deltagerantallet uklart. Frivilligrådet vil desuden gerne inviteres med til en af de kommende aktiviteter Røde Kors Ringkøbing, CVR: Aktivitet: Integration af flygtninge i Ringkøbing og omkringliggende småbyer. Fællesaktiviteter for danske kontaktfamilier og flygtninge. Deltagere: 120 Der søges tilskud til: Fælles udflugt, besøg i cirkus, informationsmøde. Økonomi: Intet kontingent. Der overvejes beskeden brugerbetaling til nogle arrangementer. Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. kr. Formue: 0 kr. Tilskuddets størrelse er fastlagt i forhold til lignende aktiviteter.

15 Udvalget for indvandrerarbejdet under Luthersk Missionsforening i Videbæk, CVR: Aktivitet: Venskabscafe, med f.eks. bankospil, sport, spil, venskabsmiddage - fastelavnsfest, grillaften, julefrokost, årlig udflugt. Deltagere: 100 Der søges tilskud til: Udflugt, husleje, kopi af indbydelser, fisketur, halleje, cafeaftener, kvindeaften, mandeaften. Økonomi: Intet kontingent. På den årlige udflugt er der en egenbetaling på kr. for voksne. Budget: Indtægter: 6.000, Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (pga. aflyst fisketur samt reducerede udgifter til udflugt i 2017). I alt 4 er Børns Voksenvenner Ringkøbing, CVR: Børn og unge Aktivitet: Der søges 18-midler til dækning af foreningens nødvendige udgifter, for at driften kan hænge sammen økonomisk, og for at foreningen forsat kan bestå. Aktiviteter der søges tilskud til: Annoncering Abonnementer PR-udgifter Udflugter og arrangementer for voksenvenner og børn Møder og kurser for voksenvenner Administrationsudgifter og transportudgifter (Al kørsel til interne møder er ikke omfattet). Der forsøges indhentet midler fra lokale fonde m.m. Deltagere: Ca. 82 (variabelt). Der søges tilskud til: Ovenstående aktiviteter. Økonomi: Intet kontingent - dog er der frivillige kontingetbetalinger til landsforeningen samt forskellige donationer. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (donationer og gaver). Der blev opfordret til, at der indsendes en ny senere, hvis der ikke opnås andre tilskud.

16 Børns Voksenvenner Tarm-Skjern, CVR: Medborgerhuset Ringkøbing v/pernille Priess Pedersen, CVR: Aktivitet: Til videreudvikling af arbejdet med Børns Voksen Venner. Der er stadig 7 børn på venteliste. I 2018 forventes det at der afholdes workshop på Tryllestaven i Tarm samt udflugt i efteråret, erfamøder og julehygge og matchskurser for nye medlemmer af styregruppen, og kurser for nye voksenvenner. Der laves kampagner for nye voksenvenner. Deltagere: Børn og deres voksenvenner mellem 25 og 35, inklusive børn på venteliste. Der søges tilskud til: Workshop, møder, efterårsudflugt, julehygge, kampagne og kørsel. Økonomi: Intet kontingent. Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. kr. Formue: 0 kr. (ikke angivet) Aktivitet: En uge med kreative sysler for børn klasse. Det er ikke alle børn, der er til fysiske aktiviteter, som der er rigtig mange tilbud af. Desuden vil vi gerne sikre, at alle børn har mulighed for at deltage uanset social baggrund, derfor er der opmærksomhed på deltagerprisen. Periode: Deltagere: 24. Der søges tilskud til: Materialer og lokaleleje. Økonomi: Egenbetaling 375 kr. pr. deltager, som dækker forplejning, frokost, eftermiddag, aftensmad samt hygge og fernisering. Indtægter: Egenbetaling til ovennævnte poster, Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (bonlagt til daglig drift og lønninger af det faste personale). Der er vedlagt et budget, hvor det fremgår at udgifterne beløber sig til kr. Dette er forkert. Det korrekte beløb er kr., som det fremgår af en. Der gives afslag på en, idet målgruppen ikke findes at falde indenfor 18-midlerne, da det er et åbent tilbud til alle børn og unge. Målgruppen skal være socialt sårbare eller udsatte børn og unge, når det vedrører 18-midlerne, jf. fordelingsprincipperne.

17 Red Barnet Ringkøbing- Skjern, CVR: Røde Kors Skjern, CVR: Aktivitet: Der søges tilskud til udflugter, hyggeaftener mv. i Red Barnets lokale oplevelsesklub for socialt udsatte børn. Oplevelsesklubben afholder 5-6 årlige arrangementer for børnene i klubben og deres forældre. Deltagere: 20 Der søges tilskud til: Befordring, entré, forplejning. Økonomi: Intet kontingent. Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (En del af formuen forventes anvendt til julehjælp til fattige familier. Hertil kommer at arrangementer i oplevelsesklubben ofte planlægges inden, de ved, om der støtte fra diverse fonde og andre donorer. Kontinuitet er vigtig i arbejdet, og derfor tilstræbes det altid at have en økonomiske buffer.) Aktivitet: Familienetværk Røde Kors. Sommerlejr for familier, der ellers ikke kommer på ferie. Mødeaktivitet hen over året. Socialt samvær og netværk på tværs. Deltagere: 40 Der søges tilskud til: Sommerlejr, café eftermiddage, ture ud af huset. Økonomi: Intet kontingent. Familierne medbringer selv madpakke på ture og sørger så vidt mulig for transport. Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (Røde kors Skjern er en stor forening med mange aktiviteter, det er nødvendigt med en kassebeholdning).

18 Røde Kors Ringkøbing, Cvr: Aktivitet: Røde Kors Familielejr Røde Kors afd. Tilskuddet er fastlagt i forhold til at der er Ringkøbing har i mange år vha. 18 midler kunnet inviteret tale om et weekendarrangement, og der er familier på Familielejr. forholdsvis store deltagerudgifter til Formålet et er give ressourcesvage borgere og deres børn forplejning. et tilbud om fællesskab og netværk. Familielejren følges op af fællesmiddage fordelt over resten af året, for at støtte udviklingen af det fællesskab lejren har tilbudt deltagerne. Familielejren støttes af frivillige der deltager i såvel planlægning som afholdelse af lejren. Familielejren er for flere af deltagerne deres eneste mulighed for at holde ferie uden for hjemmet. Periode: Deltagere: 35 Der søges tilskud til: Forplejning, kreative aktiviteter, opfølgningsdage. Økonomi: Ingen deltagerbetaling. Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. kr. Formue: 0 kr.

19 Skitur for udfordrede børn, Hvide Sande, afventer CVR Ungdommens Røde Kors, CVR: I alt 8 er Aktivitet: Midler til afvikling af en skitur for udfordrede børn i indskolingen. Turen går til Sverige og vil have en varighed på 4½ dag, med 3 dage på ski. Datoen er endnu ikke fastlagt. Formålet er: - at give en god oplevelse i samværet med andre børn og voksne. - at træne sociale færdigheder i praksis. - at støtte det enkelte barn i positiv kognitiv udvikling. - at give det enkelte barn oplevelsen af sejre ved mestring af forskellige færdigheder. - at skabe en ramme hvor børnene oplever nærværende voksne, der sammen med børnene får både fællesskabet og det praktiske til at fungere. Periode: Deltagere: 6 Der søges tilskud til: Leje af hytte, broafgift, Diesel, bus, ski og liftkort, forplejning, Økonomi: Der er en egenbetaling på 500 kr. pr. barn. Budget: Indtægter:3.000 kr., Udgifter: kr. kr. Formue: 0 kr Aktivitet: Ungdommens røde kors børnelejr i Pårup i uge 29 for børn i alderen 7-13 år, der har et særligt behov af økonomiske, sociale, familiære, psykiske, fysiske eller andre årsager. Periode: Deltagere: 6 Der søges tilskud til: Deltagerbetaling til URK til 6 deltagere. Økonomi: Intet kontingent. Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (overskud fra 2016). Der gives afslag på grund af at det er en uklar, hvor det f.eks. er svært at vurdere, hvem deltagerne er. Frivilligrådet støtter dog gerne lokale afdelinger, som gerne vil have børn med på lejren.

20 Aflastningstjenest en i Skjernområdet, CVR: Røde Kors Kommunekreds, CVR: Hjælp til ældre Aktivitet: Aflastningstjenesten hjælper med opgaver hos demente, langvarigt syge og døende. Der er 10 aflastere i gang, som kan tage ud til borgere i kommunen, både i eget hjem, ældrecentre og bosteder. Periode: Hele året Deltagere: 10 aflastere dækker alle henvendelser. Der søges tilskud til: Kontorudgifter, kørsel, kurser/møder, annonce Økonomi: Intet kontingent. Det er gratis at tage imod hjælpen. Budget: Indtægter: kr. (de ansøgte midler), Udgifter: kr. kr. Formue: 6850 kr. ( 18- midler fra 2017, som efterfølgende er blevet tilbageført) Aktivitet: Dansk Røde Kors kommunekreds, tilbyder enlige Tilskuddet er fastlagt i forhold til at der ældre, at komme på ældrelejr. Formålet er at give relativt store udgifter til forplejning. ældre mulighed for at skabe nye venskaber og give positive Frivilligrådet vil i øvrigt gerne have en oplevelser. På lejren tilbydes socialt beskrivelse af hvad deltagerne får ud af at samvær både ude og inde, der er mulighed for at gå en tur deltage - dvs. de netværksskabende i den smukke have, eller benytte stedets aktiviteter. svømmehal. Periode: Deltagere: 37 (25 ældre og 12 frivillige) Der søges tilskud til: Leje af sted, leje af bus, entre, mad og drikke. Økonomi: Deltagerbetaling på 800 kr. pr. ældre. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (skyldes betaling fra diverse samaritter aktiviteter og førstehjælpskurser. Midlerne anvendes til materialer og kurser i 2018).

21 Ældre Sagen Skjern- Tarm, CVR: Aktivitet: Motionsvenner og aflastning, Søndagscafé, Tryghedsopkald, IT hjælp, Spis sammen kampagne. Deltagere: Alle med bopæl i Ringkøbing Skjern Kommune. Ca medlemmer i Skjern-Tarm afdelingen. Der søges tilskud til: Kørselsudgifter, ekstra udgifter til lokaleleje, telefon til tryghedsopkald, spis sammen - forplejning, annonce, underholdning, materialer til IT. Økonomi: Der er ikke kontingent. Deltagerbetaling ved nogle aktiviteter eller betaling til kaffe/brød. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. Tilskuddet er fastlagt i forhold til overvejelser om foreningens egen økonomiske formåen Ældre Sagen Ringkøbing Holmsland, CVR: Aktivitet: Tryghedsopkald, ca telefonopkald og transport. Bisidder, transport og annonce. Besøgs- og motionsvenner, transport og annoncer. Suppe- og cafesøndage, annoncer og transport. Læringsvenner på Lem Skole og Alkjærskolen Ringkøbing. Kørselsudgifter. Hjælpende hånd. Periode: Hele året Deltagere: Der søges tilskud til: Tryghedsopkald/telefon, bisidder/annoncering, telefon og transport, besøgs- og motionsvenner/12 stk., Suppe- og cafesøndrage/hjælpere, transport, annonce, diverse/telefon og transport, Læringsvenner. Økonomi: Kontingent pr. medlem på 250/410 kr. til landsorganisationen. Der modtages et tilskud fra denne på ca kr. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. Tilskuddet er fastlagt i forhold til overvejelser om foreningens egen økonomiske formåen.

22 Ældre Sagen Videbæk, CVR: I alt 5 er Bakkely, Vennekredsen, CVR: Aktivitet: Social-humanitært hjælpearbejde indenfor ældreområdet såsom: Motion(gåture m.v.), forsk. former for gymnastik, besøgsvennetjeneste, bisidderordning, handyman(hjælpen er nær). Desuden suppeaftner for enlige, forsk. foredrag, diverse udflugter samt bowlingeftermiddage. Endvidere aflastningsordning for pårørende til demente. Periode: Hele året Deltagere: 150, medlemmer bosatte i kommunen. Der søges tilskud til: Besøgs- og motionsvennetjenesten, handyman (hjælpen er nær), suppeaftener/spis-sammen, kørselstilskud. Økonomi: Kontingent pr. medlem på 220 kr. samt deltagergebyr ved hvert arrangement. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. kr. Formue: kr. (kontingentandele fra hovedorganisationen samt diverse indtægter). Tilskuddet er fastlagt i forhold til overvejelser om foreningens egen økonomiske formåen. 6. Aktiviteter for ældre Aktivitet: Koncert, foredrag, sommerture, endagsophold, Tilskuddet er fastlagt i forhold til lignende pølsevogn, brunch. aktiveter samt mulighed for at opkræve en Periode: vis egenbetaling. Deltagere: 100 Der søges tilskud til: Koncert, foredrag, sommerture og leje af sommerlejr, leje af pølsevogn, brunch. Økonomi: Medlemskontingent 100 kr. for beboere uden for plejehjemmet samt deltagerbetaling. Gratis for plejehjemmets beboere. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (Vennekredsen sparrer op til en ny vennebus, da den gamle er ca. 12 år gammel. Indstil nu er der hensat kr. til dette. En ny koster ca kr.)

23 Beboervennerne "De gamles hjem", Lem, CVR: Bølling Aktivklub, CVR: Aktivitet: Udflugt og underholdning for beboerne på Rosenlunden samt tilstødende boliger, deres pårørende, pensionister fra lokalområdet. Periode: Hele 2018 Deltagere: 225 (200) Der søges tilskud til: 4 gange underholdning, sommerfest m.m., udflugt - bus og bespisning. Økonomi: Medlemskontingent 80/150 kr. Deltagerbetaling ved fester 110 kr. for mad. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (formuen skal bruges til elorgel, fornyelse af gårdhave, beboernes daglige fornøjelse) Aktivitet: At samle ældre og ensomme til hyggeligt samvær, som at synge eller spille forskellige spil. Periode: Hele 2018 Deltagere: 11 Der søges tilskud til: Lokaleleje, foredrag, sommerfest, julearrangement, udflugt, kaffe og diverse. Økonomi: Medlemskontingent 100 kr. årligt. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: 800 kr Faster Sogns Højskole, CVR: Aktivitet: Primært foredrag. Oplysning for borgere om samfundet. Ekskursioner til efterskoler, højskoler og virksomheder. For +60 årige, men alle er velkomne. Periode: Deltagere: 40 Der søges tilskud til: Foredragsholdere, kaffe m.m. Økonomi: Deltagerbetaling 25 kr. pr. gang og 50 kr. til julehygge. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (formuen et større end forventet på grund af tilbagebetaling af et "lån").

24 Fjelstervang Hyggeklub, CVR: Aktivitet: Fremme det sociale netværk blandt ældre borgere i Fjelstervang. Periode: Deltagere: 20 (18) Der søges tilskud til: Udflugter, bowling, vedligeholdelse af petanque baner, juleafslutning. Økonomi: Deltagerbetaling 10 kr. til kaffe pr. gang. Der er er deltagerbetaling ved arrangementer. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr Fjordglimts Venner, CVR: Fredagscaféen Seniorgården Tarm, CVR: Aktivitet: Arrangementer på Fjordglimt Ældrecenter for beboere og udeboende pensionister, bl.a. sang, musik og foredrag. Deltagere: 100. Der søges tilskud til: Sang, musik, kaffe, kontorhold. Økonomi: Kontingent 100 kr. deltagerbetaling til kaffe/brød. Budget: Indtægter: 300 kr. (ca kr. i kontingent - ikke anført i budgettet), Udgifter: kr. Formue: kr. (formuen skyldes at der modtages beløb fra fonde som er øremærket til demensafsnittet) Aktivitet: Fredagscafeen seniorgården Tarm: Hygge for ældre +60 og foredrag 2-3 gange, sommerudflugt samt afslutning til jul. Deltagere: 25 Der søges tilskud til: Foredrag, udflugter, julefrokost. Økonomi: Intet kontingent men medlemskort til Seniorgården. Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. Formue: 55 kr.

25 Guldalderklubben for Skjern og Omegn, CVR: Aktivitet: Højskoleprægende foredrag samt en årlig udflugt. Deltagere: Der søges tilskud til: Foredragsholdere, kaffe, administration (trykning af program, bus og entre til udflugt. Økonomi: Kontingent: 100 kr. Egenbetaling 25. kr. for kaffe og foredrag. Ikke-medlemmer betaler 30 kr. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr Hoven Hyggeklub, CVR: Hemmet Plejehjems Vennekreds, CVR: Aktivitet: Sang, foredrag, oplæsning. Periode: Deltagere: 25 (23). Der søges tilskud til: Underholdere og at betale Hoven Hallen for lokaler og måske en udflugt. Økonomi: Intet kontingent men betaling af 15 kr. for kaffe. Budget: Der er ikke angivet specifikke udgifter og indtægter. Formue: kr Aktivitet: Ture med borgere som ikke selv kan komme omkring og andre arrangementer. Periode: Deltagere: 60 deltagere. 120 medlemmer bosat i kommunen. Der søges tilskud til: Leje af bus. Økonomi: Kontingent/deltagerbetaling på 50 kr. (indgår ikke i budget). Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. Formue: kr. Tilskuddet er afstlagt i forhold til lignende aktiviter.

26 Hover Pensionistforening, CVR: Højmark Guldalderklub, CVR: Aktivitet: Oplysende foredrag, kulturelle oplevelser, underholdning, fællessang, socialt samvær, virksomhedsbesøg, udflugter. Periode: Deltagere: 37 Der søges tilskud til: Ovenstående aktiviteter samt husleje og kørsel. Økonomi: Kontingent 100 kr. årligt samt egenbetaling 40 kr. pr. gang. Udflugter 100 kr. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr Aktivitet: Foredrag, musik og sang, rejsebeskrivelser. Periode: Deltagere: 35 Der søges tilskud til: Lokaleleje, diverse foredrag, bus, administrationsudgifter. Økonomi: Kontingent 200 kr. pr. medlem. Deltagerbetaling 45 for kaffe og 250 til udflugt. Budget: Indtægter kr., Udgifter: ,25 kr. Formue: kr. Tilskuddet er fastlagt i forhold til overvejelser om foreningens egen økonomiske formåen Klub 08 Stauning, CVR: Aktivitet: Selskabelig social forening i Stauning. Deltagere: Der søges tilskud til: Husleje, varme. Økonomi: Intet kontingent. 10 kr. pr. gang til kaffen. Udflugter 100 kr. Budget: Indtægter 0 kr., Udgifter: kr. Formue: 2.630,70 kr.

27 Klub95 Torsted, CVR: Lem Ældreklub, CVR: Aktivitet: En klub hvor de modne i sognet mødes hver anden uge i vinterperioden, som regel i klubhuset Torstedvej 52. Der er fortælling / foredrag m.m. Periode: Deltagere: 23 (20) Der søges tilskud til: Honorarer og kørsel foredragsholdere, lokaler, lys, varme, annoncering, kagebord. Økonomi: Intet kontingent. Der betales til kaffen, hvor udgifterne er indregnet. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr Aktivitet: Foredrag med forskellige foredragsholdere og musikunderholdning.14 foredrag pr. år, generalforsamling og udflugt for pensionister og efterlønnere. Periode: Deltagere: 30. Der søges tilskud til: Udgifter til Lem Hallen, udflugt, annonce, porto, papir, honorarer til foredragsholdere. Økonomi: Kontingent 150 kr. årligt og entre på 45 kr. ved arrangementer. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr Lyne Vennekreds, CVR: Aktivitet: Lyne Vennekreds har 11 aktiviteter om året, herunder foredrag-musik-sangaften, Sct. Hans aften, høstfest, banko. Periode: Deltagere: 150 Der søges tilskud til: Foredragsholdere, musik og sangaftener, bankospil. Økonomi: Kontingent 50 kr. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. Formue: kr.

28 Morgengry, CVR: Aktivitet: Sangkoret "Morgengry" består i år af 74 pensionister, der hver tirsdag formiddag øver på Seniorgården i Tarm. Det er pensionister, der synger korsang til glæde for sig selv, men også med henblik på at synge for ældre på f.eks. plejehjem, "som vi føler, vi giver en god oplevelse". Periode: Deltagere: 74 Der søges tilskud til: Lokaleleje på Seniorgården i Tarm. Økonomi: Medlemskontingent 350 kr. Budget: Indtægter kr., Udgifter: kr. (husleje) Formue: kr. ("der kan altid være uforudsete udgifter"). De øvrige indtægter fra budgettet anvendes til fotokopier, udflugt, kaffe, juleafslutning m.m Optimisterne Videbæk, CVR: Aktivitet: Ture/udflugter der giver livskvalitet og sammenhold, kulturelle oplevelser. Deltagere: ca. 25 medlemmer Der søges tilskud til: Diverse udflugter, biograftur, julefrokost. Økonomi: Kontingent 50 kr. pr. år. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: Ikke oplyst. Tilskuddet er fastlagt i forhold til aktivitetens art og mulighed for egenbetaling.

29 Ringkøbing og Omegns Pensionistforening v/ Henning Hammelsvang Nielsen, CVR: Aktivitet: Sundhedsfremmende, forebyggende aktiviteter for økonomisk svagtstillede pensionister med foredrag, sang, dans, banko m.m. Deltagere: 310. Der søges tilskud til: Husleje til Fjordparken. Økonomi: Medlemskontingent 100 kr. Budget: Indtægter: 0 (der er en kontingentindtægt på kr., hvoraf kr. betales til hovedforbundet Danske Seniorer - ikke anført i budgettet), Udgifter: kr. (husleje) Formue: kr.(der skal betales ca kr. til Danske Seniorer) Røde Kors Skjern, CVR: Seniorklubben i No, CVR: Aktivitet: Sociale arrangementer ved beboerhus Enghaven. De ældre er enlige og har stor glæde af at møde andre og få et bedre netværk. Deltagere: 20 Der søges tilskud til: Udgifter til foredrag og diverse i forbindelse med arrangementer. Økonomi: Der er ikke et kontingent. Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: 3000 kr. Formue: kr Aktivitet: Der søges midler til et foredrag med Bjarne Nielsen Brovst. En meget aktiv forening, med foredrag, fællesspisning, udflugter. Periode: Deltagere: 40 Der søges tilskud til: Ovennævnte foredrag, kørsel, leje af sal. Økonomi: Forventet kontingent på 100 kr. pr. person. Forventet billetpris på 125 kr. Budget: Indtægter: (ikke angivet), Udgifter: kr. Formue: kr. (rest af en tidligere donation. Til foreningens fremtidige virke). Der gives et generelt tilskud til aktiviteter i klubben. Tilskuddets størrelse er endvidere fastlagt i forhold til overvejelser om klubbens økonomiske formåen.

30 Seniorklubben i Velling, CVR: Skjern og Omegns Pensionistforening, CVR: Spjald Seniorklub, CVR: Aktivitet: Foredrag, film, sang, udflugter. Deltagere: 35 Der søges tilskud til: Rengøring, foredragsholdere, kaffe, udflugter, julefrokost, kontorudgifter m.m. Økonomi: Kontingent 200 kr. pr. medlem, 25 kr. for kaffe pr. gang. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr. ("arvepenge") Aktivitet: Foredrag, musik, sang, efterårsfestjulearrangement, pladespil, udflugt, husleje. Deltagere: deltagere. Medlemmer 257. Der søges tilskud til: Husleje Økonomi: Kontingent 85 kr. pr. medlem, deltagerbetaling 50 kr. til foredrag og underholdning. Budget: Indtægter: 0 (kontingentindtægt ikke angivet), Udgifter: Formue: kr Aktivitet: Foredrag, underholdning, gymnastik, banko samt forskellige udflugter for pensionister og efterlønsmodtagere. Deltagere: 227 medlemmer, ca. 70 deltagere. Der søges tilskud til: Udgifter til foredrag, underholdning, banko, gymnastik og gymnastikredskaber. Økonomi: Kontingent 125 kr., deltagere i gymnastik betaler desuden 200 kr. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (det er nødvendigt med en vis formue for at drive en forening på et vist niveau). Tilskuddet er afstlagt i forhold til lignende aktiviter. Tilskuddet er afstlagt i forhold til lignende aktiviter.

31 Sdr. Bork Forsamlingshus, CVR: Søndermarkens Vennekreds, CVR: Aktivitet: Sdr. Bork seniorklub er en klub for alle seniorer i Sdr. Bork og omegn, som dyrker glad motion (seniorgymnastik). Derefter fælles kaffebord med rundstykker og the, sange efter højskolesangbogen eller seniorsangbogen og andre aktiviteter. Nogle spille billard, andre boccia, brætspil eller kort. Andre sidder bare og hyggesnakker. Et par gange om året er der arrangeret fællesspisning. F. eks efterårsfest, juleafslutning, udflugt eller lign. Deltagere: 30 (25). Der søges tilskud til: Lokaleleje. Økonomi: Kontingent 150 kr. samt deltagerbetaling på 20 kr. til kaffe og brød. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: 0 kr Aktivitet: Arrangementer med foredrag, musik, underholdning, forårsfest, julefrokost m.m. Deltagere: Ca. 70 medlemmer deltagere. Der søges tilskud til: Foredrag, musik og underholdning. Økonomi: Kontingent 50 kr. samt mindre egenbetaling for kaffe (ikke anført i budget). Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. Formue: ca kr.

32 Tim og Omegns Seniorklub, CVR: Tim Plejehjems Venner, CVR: Vennekredsen Centerparken, CVR: Aktivitet: kortspil hver uge hele året, foredrag, udflugterforårsfest- høstfest-julefest, idræt på tværs hver tirsdag Periode: Hele året. Deltagere: 200 Der søges tilskud til: Halleje og rengøring. Der søges ikke tilskud til aktiviteter. Økonomi: Kontingent 100 kr. samt fuld deltagerbetaling ved aktiviteter (ikke anført i budget). Budget: Indtægter: 0 kr., Udgifter: kr. Formue: kr Aktivitet: Arrangementer med underholdning for beboere på plejehjemmet. Deltagere: 45. Der søges tilskud til: Busture, forårsfest, høstfest, musikaftener, pladespil. Økonomi: Deltagerbetaling 50 kr. Deltagerne betaler selv mad, drikkevarer og kagebord. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (bl.a. fra loppemarked) Aktivitet: Sommerfest for beboerne og deres pårørende som afholdes på Centerparken. Periode: Deltagere: 80 (50) Der søges tilskud til: Leje af telt, køreture og udflugter med beboerne. Økonomi: Kontingent på 125 kr. for ca. 120 medlemmer. Deltagere som ikke er beboere betaler 150 kr. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr. Formue: kr. (er fremkommet ved kontingent, bankospil og frivillige gaver). Det er en høj husleje. Der bør arbejdes på at sænke huslejen, hvis der fremover skal opnås fuld dækning. Kan lokalerne eventuelt deles med andre? Tilskuddet er fastlagt i forhold til lignende aktiviter.

33 Vorgod Ældrecenter, Brugerrådet, CVR: Vorgod Ældrecenters Vennekreds, CVR: Værestedet Loftet, CVR: Aktivitet: Forskellige former for underholdning og beskæftigelse, f.eks. foredrag og aktiviteter til musik. Har også fremsendt en særskilt mail med begrundelse for :" Vi vil skabe et fællesskab for senior som har brug for at møde andre og skabe nye relationer. På den måde forbygger ensomhed". Periode: Deltagere: 17 Der søges tilskud til: Generalforsamling, foredrag, nytårskoncert, udstilling, frivilligfest, internet og kontorartikler. Økonomi: Deltagerbetaling er 150 kr. ved kursus, 40 kr. ved foredrag og koncerter. Budget: Indtægter: kr., Udgifter: kr..formue: kr Aktivitet: Arrangerer underholdning og koncerter. Leje af bus. Periode: Deltagere: 80 Der søges tilskud til: Leje af bus, musik og sang, blomster, udflugter, reparation af elcykel. Økonomi: Kontingent 100 kr., deltagerbetaling 5 kr. til kaffe pr. gang. Budget: Indtægter: 0 kr. (kontingentindtægt ikke anført i budgettet), Udgifter: kr. Formue: kr Aktivitet: Kortspil og andre spil, hyggesnak og samvær for pensionister og efterlønnere bosat i Vedersø/Stadil. Periode: Deltagere: 21. Der søges tilskud til: Husleje, el, varme, julearrangement, rengøringsartikler, nye spil. Økonomi: Kontingent 100 kr. betaling af kaffe 5 kr. pr. gang. Budget: Indtægt: kr., Udgift: kr. Formue: kr. Tilskuddet er fastlagt i forhold til lignende aktiviter. Der bør arbejdes for at få flere deltagere med for at få en holdbar løsning på længere sigt. Tilskuddet er fastlagt i forhold til lignende aktiviter.

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Referat Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 27 Godkendelse af referat fra møde den 1. marts 2018 1 28 Budget og Regnskab 1 29 Nyreforeningen Kreds Vestjylland

Læs mere

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Pkt. Tekst Side 49 Budget/regnskab 1 50 Fastsættelse af møder i 2016. 1 51 Lukket punkt: Cafe Kilen 1 52 Lukket punkt:

Læs mere

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Dagsorden Møde 20. juni 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 27 Godkendelse af referat fra møde den 1. marts 2018 1 28 Budget og Regnskab 1 29 Nyreforeningen Kreds Vestjylland

Læs mere

Ansøgninger til 18-puljen - 2016

Ansøgninger til 18-puljen - 2016 Ansøgninger til 18-puljen - 2016 Nr. Forening Kort beskrivelse Ansøgt 2016 Bevilliget 2016 Bevilliget 2015 Kategori Planlægning af 2 årlige 1 Vejlefjords Venner arrangementer for 5.000 Sygdomsgrupper og

Læs mere

Ansøgninger april midler

Ansøgninger april midler Ansøgninger - 18 midler Ansøger 1 Astma og Allergi Foreningen Luftballon Sommercamp Bevilget beløb i i Astma-Allergi Foreningens formål er at forbedre livskvaliteten, såvel 4.800 kr. Delvis socialt som

Læs mere

DH blev stiftet i 1934 som De Samvirkende Invalideorganisationer (DSI).

DH blev stiftet i 1934 som De Samvirkende Invalideorganisationer (DSI). Ansøgninger april 2014-18 Ansøger 2014 Aktivitet Ansøgt beløb DH Hørsholm DH blev stiftet i 1934 som De Samvirkende Invalideorganisationer (DSI). 20.000 kr. Ja De 32 medlemsorganisationer i DH har tilsammen

Læs mere

Foredragsholdere og underholdende indslag ved. arrangementer. kr 14.000,00 kr

Foredragsholdere og underholdende indslag ved. arrangementer. kr 14.000,00 kr 18, 1. tildelingsrunde 2015, sag 14/14952 Organisation/forening KundeidBidragsnr. Søger Bemærkning Bevilling Bevilget 2014 Ikke umiddelbart berettiget I alt Ældre Aktivcentret Glamsbjerg 8002 55 Foredragsholdere

Læs mere

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2014-745.000 kr. Der er indkommet 37 ansøgninger. Forening + ansøgning om

Læs mere

Ansøgninger april midler

Ansøgninger april midler Ansøgninger - 18 1 Bedre Psykiatri Foreningens formål er at skabe bedre vilkår for psykisk syge og deres pårørende igennem rådgivning, information og støtteaktiviteter. 62.500 April: 12.000 2 Blixen Klub

Læs mere

Ansøgninger oktober midler

Ansøgninger oktober midler Ansøgninger - 18 midler Ansøger Dansk Præmatur Forening Ikke søgt om midler Dansk Præmatur Forening har bl.a. til formål: At støtte og rådgive forældre til for tidligt fødte børn, voksne der er født for

Læs mere

Sag nr. 19/ bilag 2: Oversigt over 18 bevillinger - tilskudsrunde Kontaktperson Anne-Mette Møller Seeberg

Sag nr. 19/ bilag 2: Oversigt over 18 bevillinger - tilskudsrunde Kontaktperson Anne-Mette Møller Seeberg Organisation/forening Søger Bemærkning Bevilling 2019 Bevilget 2018 Ældre Aktivcentret Glamsbjerg kr 30.000,00 Foredrag, underholdning/musik til forskellige arrangementer 10.000,00 kr 12.000,00 Aktive

Læs mere

Børn/unge: Ældre/Vennekredse/frivillige/plejehjem

Børn/unge: Ældre/Vennekredse/frivillige/plejehjem Ansøgninger vedr. tilskud til frivilligt socialt arbejde 18 2017 1. ansøgningsrunde Børn/unge: Dok. 1 Dansk Præmatur Forening 2 Ungdmens Røde Kors Støtte og rådgivning til familier og fagpersoner til for

Læs mere

Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning kr.

Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning kr. Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2016 - kr. Forening + ansøgning om tilskud til: Ansøgt Frivilligrådets 1.

Læs mere

18 - tilskudsrunde 2019, sag 18/17370

18 - tilskudsrunde 2019, sag 18/17370 Organisation/forening AnsøgningSøger Bemærkning Bevilling Bevilget 2018 Ældre Aktivcentret Glamsbjerg 381 kr 30.000,00 Foredrag, underholdning/musik til forskellige arrangementer 10.000,00 kr 12.000,00

Læs mere

Ansøgninger april midler

Ansøgninger april midler Ansøgninger april 2013-18 midler Ansøger Bevilget beløb i 2012 2013 - Aktivitet Ansøgt beløb i april 2013 Lokal forankring Rungsted Sogns Menighedspleje Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm Frivilligcenter

Læs mere

Bilag 1 Regnskab for bevillinger til 18, frivilligt socialt arbejde 2014

Bilag 1 Regnskab for bevillinger til 18, frivilligt socialt arbejde 2014 Budget for 337.299 kr. Bevilget til sundhedsfremmende tiltag i henhold til Overført fra Årets frivillige sociale pris 22.341 kr. - 4.000 kr. Sundhedspolitikken eserveret til nye foreninger i - 3.500 kr.

Læs mere

Ældreområdet. Forventer at give de ældre beboere en 8.000 4.000 Plejeboligerne

Ældreområdet. Forventer at give de ældre beboere en 8.000 4.000 Plejeboligerne Foreningens navn Aktivitetscenter Vikingegården Balle Hyllested Rosmus Beboerpårørenderådet, v. Plejeboligerne Ringparken Bruger pårørende råd Mørke/Ådalen Ældreområdet Formål Søger om Kr. Tildelt. Kr.

Læs mere

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2015. 53.000 kr.

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2015. 53.000 kr. Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2015 Forening + ansøgning om tilskud til: Ansøgt Frivilligrådets indstilling

Læs mere

OVERSIGT OVER ANSØGNINGER 18 HOVEDPULJE 2019

OVERSIGT OVER ANSØGNINGER 18 HOVEDPULJE 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 OVERSIGT OVER ANSØGNINGER 18 HOVEDPULJE 2019 KATEGORIER AF ANSØGNINGER GUL GRØN RØD HVID GRÅ LILLA Aktiviteter for ældre Børn og unge Hjælp til handicap, sygdom Øvrige social-humanitære

Læs mere

OVERSIGT OVER ANSØGNINGER 18 HOVEDPULJE 2019

OVERSIGT OVER ANSØGNINGER 18 HOVEDPULJE 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 OVERSIGT OVER ANSØGNINGER 18 HOVEDPULJE 2019 KATEGORIER AF ANSØGNINGER GUL GRØN RØD HVID GRÅ LILLA Aktiviteter for ældre Børn og unge Hjælp til handicap, sygdom Øvrige social-humanitære

Læs mere

Foreningens navn Hvad kaldes aktiviteten? Ansøgt beløb 18 bevilling begrundelse

Foreningens navn Hvad kaldes aktiviteten? Ansøgt beløb 18 bevilling begrundelse Foreningens navn Hvad kaldes aktiviteten? Ansøgt beløb 18 bevilling 2019 18 begrundelse Alerdomshjemmets venner Frivillig støtte til beboerne på Hobro Alderdomshjem. 8000 6000 Til dækning af aktiviteter

Læs mere

Fordeling af 18 og 79 midler 2016 Forening Hvad søges der til Ansøgt beløb 18

Fordeling af 18 og 79 midler 2016 Forening Hvad søges der til Ansøgt beløb 18 Fordeling af 18 og 79 midler 2016 Forening Hvad søges der til Ansøgt beløb 18 Røde Kors Ældre som er særligt udsatte eller ensomme Besøgstjenesten, Vågetjenesten, Sociale cafeer, Cykling uden alder, kaffeklub

Læs mere

Kultur, Idræt og svømmeture kun for kvinder. Fremtidens kommunikations muligheder og Sundhedscafé

Kultur, Idræt og svømmeture kun for kvinder. Fremtidens kommunikations muligheder og Sundhedscafé Forening /Organisation Målgruppe Hvad søges der til? Ansøgte beløb Bevilling 2007 Bevilling 2008 Afghansk Kultural forening Børn, Unge, Voksne med flygtninge og indvandrebaggrund Kultur, Idræt og svømmeture

Læs mere

Skema over ansøgere 2. runde 2013

Skema over ansøgere 2. runde 2013 Skema over ansøgere 2. runde 2013 Ansøger 1. Motionsvenner Indsatsen retter sig mod enkeltpersoner, der ikke kan benytte sig af de eksisterende motionsbud. Der søges dels om skud den daglige drift af det

Læs mere

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Aktiviteten er netværksskabende og sundhedsfremmende.

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Aktiviteten er netværksskabende og sundhedsfremmende. GLADSAXE KOMMUNE De Frivilliges Hus Ansøgninger om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 2012, 18 NOTAT Dato: 21. november 2011 Af: Rikke Clausen Ansøgninger, der helt eller delvist imødekommes

Læs mere

Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012

Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012 Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012 Farvekode: Grøn = Patientforening Lilla= Aktivitet i lokalområdet Blå = Ældreforening Alm. 18 Projekter Orange = Sårbare og udsatte grupper Brun= Misbrugsområdet Rød=Aktiviteter

Læs mere

Resume 18 for små ansøgninger Små ansøgere 2017 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret

Resume 18 for små ansøgninger Små ansøgere 2017 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret Små ansøgere 2017 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret Borgere med økonomiske og/eller sociale problemer. At stille gratis retshjælp til rådighed. Der søges 34.000 kr. og der er indstillet 25.000

Læs mere

Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Referat Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 71 Godkendelse af referat fra møde den 21. september 2017 1 72 Budget og regnskab 1 73 Aktiv

Læs mere

Formål: ADHD Café Kolding for alle med diagnosen ADHD/ADD og deres pårørende, netværksmøder m.m.

Formål: ADHD Café Kolding for alle med diagnosen ADHD/ADD og deres pårørende, netværksmøder m.m. Afslag ansøgninger 2019 ADHD Sydjylland Alle med diagnosen ADHD/ADD og pårørende, ca. 15-20 personer. ADHD Café Kolding for alle med diagnosen ADHD/ADD og deres pårørende, netværksmøder m.m. Der søges

Læs mere

Fordelingsudvalget gennemgik på mødet de følgende kriterier og generelle retningslinjer til at prioritere efter i 2018:

Fordelingsudvalget gennemgik på mødet de følgende kriterier og generelle retningslinjer til at prioritere efter i 2018: NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Fordelingsudvalgets forslag til fordeling af 18 midler til frivilligt sociale

Læs mere

Børn/unge: Ældre/Vennekredse/frivillige/plejehjem

Børn/unge: Ældre/Vennekredse/frivillige/plejehjem 1 Børns Vilkår Rådgivning til børn og unge 2 Ungdommens Røde Kors Oplevelser for børn af udsatte familier 3 Natteravnene i Aabenraa Skabe tryghed for unge i nattelivet 4 Red Barnet, Aabenraa Netværk for

Læs mere

Møde 23. juni 2016 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 23. juni 2016 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Referat Møde 23. juni 2016 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 22 Budget/regnskab 1 23 Godkendelse af referat fra mødet den 25. februat 2016 1 24 Roland 1

Læs mere

udviklingstilskud Akt.- tilskud jf. kriterie Søgt Foren.- tilskud jvf. kriterie Søgt foreningstilskud Søgt akt. tilskud

udviklingstilskud Akt.- tilskud jf. kriterie Søgt Foren.- tilskud jvf. kriterie Søgt foreningstilskud Søgt akt. tilskud Ansøgningsfrist 01/11 2012 forenings udviklings s 1 Centerrådet Bælum ÆC 10.000 10.000 2 Centerrådet Øster Hornum ÆC 10.000 10.000 3 Centerrådet Engparken 10.000 10.000 4 Centerrådet Haversdal 10.000 10.000

Læs mere

18 ansøgninger forår 2013 Fokusgrupper:

18 ansøgninger forår 2013 Fokusgrupper: 18 ansøgninger forår 2013 Fokusgrupper: Alm. 18 Projekter Grøn = Patientforening Blå = Ældre/ensomme Rød = Handicappede Orange = Særligt udsatte grupper Forening Ansøgt Beløb 1 Vetterslev Høm 11,445 2

Læs mere

Ansøgt beløb. Søger penge til årlig sommerlejr. Børn og unge,

Ansøgt beløb. Søger penge til årlig sommerlejr. Børn og unge, Overordnet målgruppe Ansøgt beløb Indstillet beløb Ansøgers navn Forvaltningens kommentar Søger penge til at yde tilskud til børn, som ikke har råd til at deltage i fritidsaktiviteter. Broens arbejde vurderes

Læs mere

I alt 823.506 723506-208406

I alt 823.506 723506-208406 Tilskud 18 midler 2010 Kt. 599 00 120-50 Udarbejdet af sekretariatet for Sundhed og Handicap april 2010 Samlet budget 1.700.000 politisk besparelse 185.000 1.515.000 34% til Frivillighusene 515100 25%

Læs mere

Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010. Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008

Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010. Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008 Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010 Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008 Indstilling Uddeling SP-møde 26.10.09 1. Svanevig Hospice Frivillige på Svanevig Hospice 50.000 10.000./.

Læs mere

79 - tilskud til ældre aktiviteter 2018

79 - tilskud til ældre aktiviteter 2018 79 - tilskud til aktiviteter 2018 Fordeling af 79-puljen til aktiviteter 2018 Nr Forening Projekt Målgruppe Projekts hovedformål 1 Aktivitetscentret VOC Aktivitetscenter for Udsatte, ITsvage, Pårørende

Læs mere

Bilag til Kultur- og Trivselsudvalgsmøde 13. december Orientering om uddeling af 18 tilskud for perioden

Bilag til Kultur- og Trivselsudvalgsmøde 13. december Orientering om uddeling af 18 tilskud for perioden Ansøger Ansøgt Tilskud Projektets aktiviteter Bemærkninger til ansøgning beløb Ældre og ensomme Tværfaglig seniorklub 10.000 2.000 Foredrag mv. på klubdage i efteråret Foreningen har modtaget kr. 10.000

Læs mere

Bevillinger til 18, frivilligt socialt arbejde 2015

Bevillinger til 18, frivilligt socialt arbejde 2015 Bevillinger til 18, frivilligt socialt arbejde Budget for 349.711 kr. til indsatser under Sundhedspolitikken 79.700 kr. Overført fra 45.539 kr. 164.500 kr. isponeret og reserveret til et særligt brobygningsprojekt

Læs mere

Møde 21. november 2013 kl. 14:00 i Mødelokale 6, Rådhuset

Møde 21. november 2013 kl. 14:00 i Mødelokale 6, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 21. november 2013 kl. 14:00 i Mødelokale 6, Rådhuset Fraværende: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 31 Godkendelse af referatet fra møde 5. september 2013 1 32 Budget/Regnskab

Læs mere

Oversigt over ansøgninger om tilskud til Frivilligt socialt arbejde

Oversigt over ansøgninger om tilskud til Frivilligt socialt arbejde Oversigt over ansøgninger om tilskud til Frivilligt socialt arbejde 18 2018 Budget til tilskud til Frivilligt socialt arbejde 18 midler i 2018 Tilbagebetalte ikke anvendte midler tildelt i 2017 5000 hjerteforeningen

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling 1.2-2014 Indstillingsskema 18 2014-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i

Læs mere

ADHD foreningen ADHD foreningen søger om kr. i støtte til netværksgrupper, kurser og foredrag rettet mod foreningens målgruppe og pårørende.

ADHD foreningen ADHD foreningen søger om kr. i støtte til netværksgrupper, kurser og foredrag rettet mod foreningens målgruppe og pårørende. GLADSAXE KOMMUNE De Frivilliges Hus Bilag 2: Ansøgninger til 18 der helt eller delvist imødekommes NOTAT Dato: 25. november 2013 Af: Trine Sandberg Ladegaard Ansøgninger, der helt eller delvist imødekommes

Læs mere

Oversigt tildelt tilskud jf. 18 SEL 2017 Tilskud til frivillige sociale organisationer og foreninger

Oversigt tildelt tilskud jf. 18 SEL 2017 Tilskud til frivillige sociale organisationer og foreninger Oversigt tildelt tilskud jf. 18 SEL 2017 Tilskud til frivillige sociale organisationer og foreninger 21-12-2017 Organisation/Forening Bevilliget til Ansøgt om Udbetalt Efterløn- og Pensionistforeninger

Læs mere

Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset

Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset Fraværende: Inge-Lise Kofoed Beck Pkt. Tekst Side 19 Budget/regnskab 1 20 Godkendelse af referat fra møde den 26. februar

Læs mere

Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Dagsorden Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 71 Godkendelse af referat fra møde den 21. september 2017 1 72 Budget og regnskab 1 73 Aktiv Mandag, Resen

Læs mere

Møde 25. februar 2016 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 25. februar 2016 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Dagsorden Møde 25. februar 2016 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 1 Budget / regnskab 1 2 Godkendelse af referat fra mødet den 26. november 2015 1 3 UFL-Vestjylland (Unge for

Læs mere

Ansøgninger om tilskud til frivilligt socialt arbejde 2014 efter Servicelovens 18.

Ansøgninger om tilskud til frivilligt socialt arbejde 2014 efter Servicelovens 18. Ansøgninger om tilskud til frivilligt socialt arbejde 214 efter Servicelovens 18. (Side 1-4: ansøgninger for hele 214 nye ansøgninger markeret med rødt, side 5: oversigt over ansøgninger pr. 1.5.214) Navn:

Læs mere

Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015

Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015 Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015 Nr. Ansøger Aktiviteten/projektets formål Beskrivelse Ansøgt beløb Bevilling 1. Alkorådet (søgt begge puljer) Rådgivning og oplysning til misbrugeren

Læs mere

2017: kr. samt 2018: kr. 2017: kr. samt 2018: kr.

2017: kr. samt 2018: kr. 2017: kr. samt 2018: kr. 1.2-2018 Børn, Unge og Familier Natteravnene Hvidovre Syd Natteravnene skaber tryghed ved deres tilstedeværelse samt åbner op for dialogen mellem unge og voksne. En af sideeffekterne ved deres tilstedeværelse

Læs mere

18 tilskud til sociale foreninger

18 tilskud til sociale foreninger 18 tilskud til sociale foreninger Guide til ansøgning og nye kriterier Oplæg på Vindrosen 24. August 2017 Sofie Valbjørn, Borger & Arbejdsmarked Rammer for 18 tilskud Formål Støtte frivilligt socialt arbejde

Læs mere

Indstillingsskema 18 2013-2 rundeuddeling

Indstillingsskema 18 2013-2 rundeuddeling Indstillingsskema 18 2013-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i kr. indstilling

Læs mere

Antal medlemmer: ca. 120 medlemmer i Regionen 4 i Halsnæs Kommune, 100 støttemedlemmer 4-5 i Halsnæs Kommune

Antal medlemmer: ca. 120 medlemmer i Regionen 4 i Halsnæs Kommune, 100 støttemedlemmer 4-5 i Halsnæs Kommune Notat Sagsnr.: 2016/0000050 Dato: 5. februar 2016 Titel: Administrationens bemærkninger til ansøgningerne Sagsbehandler: Kirstine Andersen Udviklingskonsulent 1. Dansk Landsforening for hals- og mundhuleopererede

Læs mere

Skema over ansøgere 2. runde 2015

Skema over ansøgere 2. runde 2015 Skema over ansøgere 2. runde 2015 Ansøger Aktivitet, der søges tilskud til Ansøgt beløb Vurdering 1. KFUM s soldaterhjem 1. Ansøgning om støtte til etablering af hobbyværksted. Målgruppen: er hjemvendte

Læs mere

18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede

18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede 18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede Alm. 18 Projekter Dokumen Bemærkning tation for til an- 2014 ca. Forening Ansøgt Beløb Ansøgt

Læs mere

Bilag 1. Ansøgning om støtte til Frivilligt Socialt Arbejde 18 pr. 1. november 2010 for indsatsområderne for året 2011

Bilag 1. Ansøgning om støtte til Frivilligt Socialt Arbejde 18 pr. 1. november 2010 for indsatsområderne for året 2011 Bilag 1. Ansøgning om støtte til Frivilligt Socialt Arbejde 18 pr. 1. november 2010 for indsatsområderne for året 2011 Ansøger: Aktivitet/Projekt: Formål/indsats: Ansøgning: Tidl. 18: Indstilling: Bevilling/

Læs mere

(reduceres forholdsmæssigt for allle. tilskud) Telefonstjerne/besøgstjeneste og tryghedsopkald ,00 96.

(reduceres forholdsmæssigt for allle. tilskud) Telefonstjerne/besøgstjeneste og tryghedsopkald ,00 96. 79 midler 2013 Forening Kontaktperson aktivitet Forslag før reduktion formue telefonstjern e/besøgsord ning lokaleleje kørsel formuse under 20000 Opsamling Lokaleleje 33.250,00 28.150 Aktivitetsbestemt

Læs mere

Hvilke forhold har betydning for, om du deltager i aktiviteter for ældre? Andet:

Hvilke forhold har betydning for, om du deltager i aktiviteter for ældre? Andet: Hvilke forhold har betydning for, om du deltager i aktiviteter for ældre? Andet: Jeg bor 8 km herfra er stadig selvstændig At vi kan komme frem Senior dans Dårlig gang, svimmelhed Underviser i it Spiller

Læs mere

Regnskab for 2010 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde

Regnskab for 2010 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Regnskab for 2010 vedr. 18 midler tilskud til frivilligt socialt arbejde Nr. Forening/ 18 Anvendt til Forbrug Retur Forvaltningens Organisation/Formål Bevilling kr. kr. bemærkninger 1 1-2010 Boligfonden

Læs mere

Temadage for frivillige tilknyttet huset. Ældre ,00 Brev sendt: Kontonr:

Temadage for frivillige tilknyttet huset. Ældre ,00 Brev sendt: Kontonr: Ansøger Formål Målgruppe Ansøgt Beløb Bevilget Regnskabs beløb Bemærkning: Vibeke under-skriver og sender brevene ud. Kopi til Anita til ansøgningen Belø b tjek ket ans Konto nr. side 1 indscann et 1 Foreningen

Læs mere

Brohusklubben Brohusklubben søger om kr. i støtte til aktiviteter for døve pensionister.

Brohusklubben Brohusklubben søger om kr. i støtte til aktiviteter for døve pensionister. GLADSAXE KOMMUNE Sundheds- og Handicapudvalget 02-11-2016 Bilag 2. 18 ansøgninger der helt eller delvist imødekommes NOTAT Dato: 12.10.2016 Af: Trine Sandberg Ladegaard Ansøgninger, der helt eller delvist

Læs mere

Derudover foretog fordelingsudvalget en vurdering af årets aktiviteter i forhold til sidste års ansøgninger og bevillinger.

Derudover foretog fordelingsudvalget en vurdering af årets aktiviteter i forhold til sidste års ansøgninger og bevillinger. NOTAT Kommune Forvaltningen Bjarkesvej 2 3450 Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Fordelingsudvalgets indstilling for 18 midler til frivilligt sociale foreninger efter serviceloven i 2012.

Læs mere

Resume 18 for afslag Afslag ansøgninger 2018 Børns Vilkår. Målgruppe: Børn og unge, der har problemer i deres hverdag.

Resume 18 for afslag Afslag ansøgninger 2018 Børns Vilkår. Målgruppe: Børn og unge, der har problemer i deres hverdag. Afslag ansøgninger 2018 Børns Vilkår Børn og unge, der har problemer i deres hverdag. At rådgive gennem BørneTelefonen på adskillige platforme. Af det samlede antal henvendelser fra børn, unge og forældre

Læs mere

Frivillige. Tilbuddet er indenfor: Sundhed & Ældre. 26. februar 2012/js

Frivillige. Tilbuddet er indenfor: Sundhed & Ældre. 26. februar 2012/js Frivillige 26. februar 2012/js Tilbuddet er indenfor: Sundhed & Ældre Navn på tilbud Hvor mange frivillige har I cirka tilknyttet i jeres tilbud? Hvilke funktioner/opgaver har de frivillige i jeres tilbud?

Læs mere

BØRSKATALOG Sammen kan vi alt

BØRSKATALOG Sammen kan vi alt Sammen kan vi alt INDHOLD: 2 Lokaler / Materialer 3 Kurser, Foredrag og Undervisning 4 Praktisk hjælp / Frivillige 5 Rådgivning / Markedsføring 6 Aktiviteter Lokaler/Materialer Uudnyttet aktivitetsrum.

Læs mere

Møde 26. februar 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 6

Møde 26. februar 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 6 Frivillighedsudvalg Referat Møde 26. februar 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 6 Pkt. Tekst Side 1 Budget/regnskab 1 2 Godkendelse af referat fra møde den 20. november 2014 1 3 Scleroseforeningen - lokalafdeling

Læs mere

Modtaget i 2010 20.100 14.000 12.000 12.000 5.500 5.500 5.500 5.500 28.000 21.000 18.000 18.000

Modtaget i 2010 20.100 14.000 12.000 12.000 5.500 5.500 5.500 5.500 28.000 21.000 18.000 18.000 ANSØGNINGER OM TILSKUD JF. 18 2011 Budget 2011: 1.143.000 Reserveres til Dialogdag -40.000 Reserveres til 2. uddeling 2011-100.000 Diverse uforudsete møder, annoncering m.m. -15.000 Rest til 1. uddeling

Læs mere

Oversigt over bevilling af tilskud 2014 fra 18-puljen til frivilligt socialt arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommmune

Oversigt over bevilling af tilskud 2014 fra 18-puljen til frivilligt socialt arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommmune 1 2014-116 1. Diverse Borris og Faster Besøgstjeneste v. Elsie Holm efholm@hotmail.com 27182259 2 2014-88 3 2014-96 4 2014-95 5 2013-44 Café Værestedet Skjern v.lise Lotte Fogde Lauridsen vaerestedet.skjern@kfumsoc.dk

Læs mere

NR Ansøger Målgruppe Emne Tildeling/kr. Bruger/pårørenderåd Aldersro Demens Beboere på Plejecentret 3 ældrevenlige PC'ere 20.000

NR Ansøger Målgruppe Emne Tildeling/kr. Bruger/pårørenderåd Aldersro Demens Beboere på Plejecentret 3 ældrevenlige PC'ere 20.000 Opfølgning på midlerne fra Social- og Sundhedsudvalgets digitaliserings- og ensomhedspulje Baggrund Social- og Sundhedsudvalget etablerede i foråret 2014 to puljer for henholdsvis afhjælpning af ensomhed

Læs mere

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Foreningen er nystartet og aktiv lokalt i Gladsaxe.

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Foreningen er nystartet og aktiv lokalt i Gladsaxe. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Stab og Sekretariat SSU 19.12.2007 - Bilag a - tilskud til socialt frivilligt arbejde 2008 NOTAT Dato: 29. november 2007 Af: Charlotte Stelsig Lindbaum

Læs mere

Søg midler til den frivillige sociale indsats

Søg midler til den frivillige sociale indsats Søg midler til den frivillige sociale indsats Guide til ansøgning Oplæg hos Frivillighuset Vindrosen 23. august 2018 Borger & Arbejdsmarked Program Mål: At I kan skrive en ansøgning om støtte til frivilligt

Læs mere

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen SSU 17.12.2008 - Bilag a 18 ansøgninger til frivilligt socialt arbejde i 2009 NOTAT Dato: 24. november 2008 Af: Trine Sandberg Ladegaard

Læs mere

Frivillighedspuljen

Frivillighedspuljen Beløb til fordeling: 1.076.963 kr. NR Navn på forening Egenkapita 1 Alzheimerforeningen Storstrøm lokalforening Frivillighedspuljen 2018-79 Søger til l 20.373 Foredrag om demens: 10.000 Sociale arrangementer

Læs mere

18 ansøgninger efterår 2013

18 ansøgninger efterår 2013 18 ansøgninger efterår 2013 Fokusgrupper: Grøn = Patientforening Blå = Ældre/ensomme Rød = Handicappede Orange = Særligt udsatte grupper Alm. 18 Projekter Forening Ansøgt Ansøgt til / Aktivitet Indstilling

Læs mere

a) Ældrecentre o.lign.

a) Ældrecentre o.lign. 18 ansøgninger 2011 - budgetramme: 866000 Ansøger Formål Begrundelse Ansøgt beløb Indstilling Cvr.nr. Overført fra 79 1. Svage ældre a) Ældrecentre o.lign. Aktiviteter for beboerne Optimistforeningen og

Læs mere

Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017

Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017 Notat Sagsnr.: 27.15.12-Ø40-1-17 Dato: 18-08-2017 Titel: Administrationens kommentarer til ansøgningerne Sagsbehandler: Kirstine Andersen Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017

Læs mere

Tildelte midler fra 18 puljen til nye og ekstraordinære tiltag i 2015

Tildelte midler fra 18 puljen til nye og ekstraordinære tiltag i 2015 Oversigt over 18-ansøgninger til "Puljen til nye eller ekstraordinære aktviteter" 015 1 3 4 5 A B C D E F G H Journal nr. E-015-1- 1 E-015-1- Forening el. lign Julehjælpen v/ Rene Husted Vahl, København

Læs mere

Oversigt over indstilling af tilskud 2015 fra 18-puljen til frivilligt socialt arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommmune

Oversigt over indstilling af tilskud 2015 fra 18-puljen til frivilligt socialt arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommmune 1. Diverse Borris og Faster Besøgstjeneste v. Elsie Holm efholm@hotmail.com CVR: 27182259 1 2015-99 2 2015-92 6.600 6.600 Café Værestedet, KFUM's sociale arbejde, Skjern v. Lise Lotte Fogde Lauridsen vaerestedet.skjern@kfumso

Læs mere

Store Heddinge At give pensionister et indholdrigt liv Pensionister i Stevns 5.000 15.000 5.000 Pensionistforening

Store Heddinge At give pensionister et indholdrigt liv Pensionister i Stevns 5.000 15.000 5.000 Pensionistforening Modtaget Ansøgt Indstillet Nr. Forening/Ansøger Aktivitet Målgruppe beløb i 2015 beløb i kr. beløb i 2016 1 Store Heddinge At give pensionister et indholdrigt liv Pensionister i Stevns 5.000 15.000 5.000

Læs mere

19.100 dansk, lektiehjælp, Hjælp til integration i det danske samfund. Lektiehjælp, ture, teater m.m. Som bekendt er de. gruppe i samfundet,

19.100 dansk, lektiehjælp, Hjælp til integration i det danske samfund. Lektiehjælp, ture, teater m.m. Som bekendt er de. gruppe i samfundet, Ansøgning om støtte til frivilligt socialt arbejde 18 pr. 1.april 2008 for indsatsområderne: Flygtninge og indvandrere: Ansøger: 1. Klub Heimdal. Kontaktgruppen for flygtninge/indvandrere i. 2. Flygtningevennerne

Læs mere

79 tilskudsfordeling 2015

79 tilskudsfordeling 2015 Prioritering: p1: Aktiviteter der gør deltagerne aktive via bevægelse, motion og idræt p2: Aktiviteter der skaber og plejer sociale relationer blandt deltagerne p3: Aktiviteter der skaber viden, oplysning

Læs mere

Juletræsfest for 70 personer: forplejning, underholdning, gaver, lokale, juletræ og pynt.

Juletræsfest for 70 personer: forplejning, underholdning, gaver, lokale, juletræ og pynt. Små ansøgere 2016 Dansk Kvindesamfund - Rådgivningskontoret Borgere med økonomiske og/eller sociale problemer. At stille gratis retshjælp til rådighed. Der søges 34.000 kr. og der er indstillet 25.000

Læs mere

Frivilligguide - Vennekredse og frivillige ved dag- og plejecentre

Frivilligguide - Vennekredse og frivillige ved dag- og plejecentre Frivilligguide - Vennekredse og frivillige ved dag- og plejecentre Amaliehavens Venner Augustenborg Kontaktperson: Ulla L. Petersen E-mail: bryllupskagen@bbsyd.dk Postnummer: 6440 By: Augustenborg Tlf.

Læs mere

Oversigt over bevilling af 18-midler

Oversigt over bevilling af 18-midler Oversigt over bevilling af 18-midler Ansøgers navn AktivVirken Alzheimerforeningens Lokalforening Østsjælland Arbejdsskadeforeningen Asperger gruppen i Stevns - AGiS Overordnet målgruppe, flygtninge og

Læs mere

Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN. Solveig Petersen. Rousthøjs Alle 32, 7130 Juelsminde. Solveig.rousthoej@gmail.com

Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN. Solveig Petersen. Rousthøjs Alle 32, 7130 Juelsminde. Solveig.rousthoej@gmail.com I? HEDENSTED INDGÅET 26 OKT, 2015 Hedensted Kommune ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN Navn på forening / organisation: Kontaktperson: Adresse: Onsdagscafeen, en cafe for personer med demenssygdom, deres pårørende

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER SKEMA TIL ANSØGNING OM TILSKUD TIL FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE EFTER SERVICELOVENS 79 I FREDERIKSBERG KOMMUNE GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER Foreningens/organisationens/gruppens oplysninger Navn: Røde Kors Hovedstaden

Læs mere

Tilskud til frivilligt socialt arbejde via 18 i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune

Tilskud til frivilligt socialt arbejde via 18 i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune 090715 Tilskud til frivilligt socialt arbejde via 18 i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune Fokus på frivilligt socialt arbejde I Sundhed og Omsorg At udvikle samarbejdet med frivillige foreninger er en hjørnesten

Læs mere

Oversigt over ansøgninger til 18-puljen til frivilligt socialt arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommmune i 2016

Oversigt over ansøgninger til 18-puljen til frivilligt socialt arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommmune i 2016 Nr. 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 Opmærk somheds Forening el. lign punkter 1. Diverse Borris og Faster Besøgstjeneste v. Elsie og Poul Holm poul_holm@post.tele.dk CVR: 27182259 Café Værestedet, KFUM's sociale arbejde,

Læs mere

Frivillighedspuljen. Frivillige sociale foreninger

Frivillighedspuljen. Frivillige sociale foreninger Oversigt over indkomne ansøgninger pr. 1.4.2018 Tilskud 18 efter serviceloven vedr. 2018 Frivillige sociale foreninger i Varde Kommune S nr. Sagsnr. Ansøger Målgruppe Projektbeskrivelse Beløb Koordineringsudv

Læs mere

Bilag 1: Ansøgere om støtte til frivilligt socialt arbejde efter ansøgningsrunde 2011

Bilag 1: Ansøgere om støtte til frivilligt socialt arbejde efter ansøgningsrunde 2011 Bilag 1: Ansøgere om støtte til frivilligt socialt arbejde efter 18. 4. ansøgningsrunde 211 Nr. Ansøger 1 Børns vilkår J. 17 2 Dansk Blindesamfund -Skive kreds J. 1 3 Dansk Congolesisk Forening DCF J.

Læs mere

Resume 18 for små ansøgninger Små ansøgninger 2018 Apostolsk Kirke i Danmark - Familienetværk Kolding

Resume 18 for små ansøgninger Små ansøgninger 2018 Apostolsk Kirke i Danmark - Familienetværk Kolding Små ansøgninger 2018 Apostolsk Kirke i Danmark - Familienetværk Kolding Socialt udsatte familier og deres børn. At give socialt udsatte familier et pusterum, hvor de kan få oplevelser sammen, råd/vejledning

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Møde 5. september 2013 kl. 14:00 i Mødelokale 6, Rådhuset

Møde 5. september 2013 kl. 14:00 i Mødelokale 6, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 5. september 2013 kl. 14:00 i Mødelokale 6, Rådhuset Afbud: Per Ravn Pkt. Tekst Side 21 Godkendelse af referat fra møde den 6. juni 2013 1 22 Budget/regnskab 1 23 Unge

Læs mere

Møde 22. november 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 22. november 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Referat Møde 22. november 2018 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Pkt. Tekst Side 56 Godkendelse af referat fra møde den 4. oktober 2018 1 57 Budget og Regnskab 1 58 SAND Vestjylland 1 59 Dansk

Læs mere

Frivilligguide - Vennekredse og frivillige ved dag- og plejecentre

Frivilligguide - Vennekredse og frivillige ved dag- og plejecentre Frivilligguide - Vennekredse og frivillige ved dag- og plejecentre Amaliehavens Venner Augustenborg Kontaktperson: Ulla L. Petersen E-mail: bryllupskagen@bbsyd.dk Postnummer: 6440 By: Augustenborg Tlf.

Læs mere

Møde 12. juni 2014 kl. 14:00 i Mødelokalet i Østergade 11, 1. sal (over apoteket)

Møde 12. juni 2014 kl. 14:00 i Mødelokalet i Østergade 11, 1. sal (over apoteket) Frivillighedsudvalg Referat Møde 12. juni 2014 kl. 14:00 i Mødelokalet i Østergade 11, 1. sal (over apoteket) Afbud fra Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 14 Godkendelse af referat fra møde den 25. februar

Læs mere

Analyse af de brugerstyrede centre

Analyse af de brugerstyrede centre RAPPORT Analyse af de brugerstyrede centre August 2015 Foto: 2/11 Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Metode... 4 Sammenfatning... 5 Samlet dataindsamling.. 8 3/11 Indledning På Velfærdsudvalgsmødet den

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN OG INITIATIVPULJEN Navn på forening / organisation: Kontaktperson: Adresse: Aften for enlige i Løsning og Korning sogne Sognemedhjælper Randi Hummelmose Løsning Kirkecenter,

Læs mere