Bugserede skiveslåmaskiner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bugserede skiveslåmaskiner"

Transkript

1 Bugserede skiveslåmaskiner GMT GMT FLEX Powered by Kongskilde

2 Høj arbejdshastighed Robust slåmaskine med høj arbejdshastighed. Egenskaber: Robusthed Stor kapacitet Gode køreegenskaber Effektiv crimpning GMT er JF s serie af robuste bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret med særlig fokus på følgende egenskaber: Robusthed, Stor kapacitet, Gode køreegenskaber og Effektiv crimpning. Denne kombination af egenskaber giver maskinen mulighed for at levere en god arbejdskvalitet med en høj arbejdshastighed, og dermed sikre en øget kapacitet. Den høje arbejdshastighed opnås delsved at maskinen har en god vendeteknik så kørsel på forager minimeres. Dels er maskinen udstyret med sikkerhedssystemet Top Safe, der sikrer maskinen mod kollision ved ujævnheder i terrænet. Dette betyder at maskinen kan have en høj arbejdshastighed, uden at det hverken går ud over arbejdskvalitet eller maskinen. Kombinér med frontmaskine og få større arbejdsbredde Hvis man har behov for at optimere sin græshøst yderligere, kan dette ske med en større arbejdsbredde. GMT-maskinen kan ideelt kombineres med en GXF-front-slåmaskine og dermed har man en arbejdsbredde på op til 7 m. GXF har lige som GMT-maskinerne en god terrænfølgningsevne, da maskinen er ophængt i det unikke konturophæng Contour Float. Med GMT har man også mulighed for at optimere maskinkæden med skårsammenlægningsudstyret Collector. Derved minimerer man arbejdet med rive, samtidig med at man optimerer udnyttelsen af de efterfølgende maskiner. GMT 3205 L med collector.

3 Effektiv vendeteknik og gode køreegenskaber Alle GMT maskiner har drejegear på trækstangen, hvilket gør dem lette at arbejde og manøvrere med. Det gælder både maskiner med sidemonteret trækstang og Flex-maskinerne med den længere centermonterede trækstang. Man kan dermed dreje 90 uden at der opstår vibrationer i transmissionen. Let til- og frakobling GMT er udstyret med en solid støttefod, der sikrer at maskinen står solidt under parkering. Træklaskerne er fikserede så til- og frakobling af maskinen er let. Alle GMT-maskiner er monteret med drejegear ved trækket. Dette gør maskinerne meget lette at manøvrere med. 360º God frihøjde To cylindre løfter skæreenheden under transport og kørsel på forager. Maskinen får derved en god frihøjde, så man let kan passere allerede skårlagt materiale. Stabil kørsel GMT er konstrueret til at køre på store hjul. Hjulene er placeret så deres yderkant er sammenfaldende med maskinens bredeste punkt. Dette sikrer stor stabilitet, og mulighed for høje vendehastigheder. Hydraulisk transportomstilling Omstilling til transport sker hydraulisk. Man aktiverer den hydrauliske svingcylinder, og maskinen svinger ind bag ved traktoren.

4 Knivbjælke fra JF GMT-maskinerne er udstyret med den glatte JF-knivbjælke. JF-knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Top Service Helt glat underside Lav knivbjælke Knivbjælken er godt beskyttet nedefra og indeni. Q+ knive med lang levetid De fuldtdækkende slæbesko beskytter gearkassen nedefra. Fordele: Skåner marken og afgrøden og sikrer en bedre genvækst. Giver ensartet stub og godt flow under vanskelige forhold. Længere levetid og lavere omkostninger. Beskyttelse af knivbjælken Knivbjælken er godt beskyttet mod stenslag og ujævnheder i marken. Slæbeskoene fungerer som integreret stenbeskytter. Med JF knivbjælken er det muligt at sætte en lav jævn stub helt ned til 40 mm, da det er muligt at indstille knivbjælken til en lav skærevinkel på kun 3º. Der opnås et fladere snit og dermed en ensartet stubhøjde og bedre flow i maskinen. De vredne Q+ knive er vendbare og giver en pæn stub. Knivene er robust konstrueret, så de får en lang levetid. Modskæret er 2 mm højere end knivbjælkens afdækning og mindsker slid på knivbjælkens topplade. Q+ skive med vredne knive. Beskyttelse af knivbjælken. Knivbjælken er godt beskyttet mod stenslag og ujævnheder i marken. Slæbeskoene fungerer som integreret stenbeskytter. Skivebjælkens Top Service design gør det muligt for dig at tjekke og skifte et tandhjul eller leje ved hver enkelt skive.

5 Top Safe Top Safe giver sikkerhed og høj arbejdshastighed. Top Safe består af 4 sidefjedre, 2 topfjedre og en justerbar trækstangsforlænger. Top Safe er JF s unikke anti-crash system. Systemet beskytter effektivt maskinen ved påkørsel af sten og lignende forhindringer. Det sikrer lave serviceomkostninger og lang levetid på maskinerne. Høj arbejdshastighed Top Safe systemet giver en unik kombination af effektivitet og sikring af maskinen. Man kan arbejde ca. dobbelt så hurtigt med en Top Safe slåmaskine, uden at stødkræfter ved kollision bliver forøget. Effektiv stensikring Hvis maskinen under arbejdet påkører en jordfast sten eller lignende aktiveres Top Safe systemet. Skæreenheden løftes dermed hen over forhindringen, og kollisionen bliver dermed delvist afværget. Dette minimerer skader med påkørsel og giver maskinen en længere levetid. God terrænfølgning Top Safe får desuden maskinen til at køre uhindret hen over ujævne marker, og giver maskinen en perfekt terræntilpasning selv ved meget høje arbejdshastigheder. Man opnår dermed en meget ensartet stubhøjde og en hurtigere genvækst. Man minimere desuden risikoen for jord i afgrøden, og optimere dermed foderkvaliteten. Let indstilling af Top Safe - uafhængigt af marktrykket Indstilling af Top Safe sker ved at justere topfjedrene med det medleverede værktøj. Indstillingen af Top Safe påvirker ikke marktrykket, da de to faktorer indstilles uafhængigt af hinanden. Let indstilling af Top Safe. Er forhindringen meget stor, åbnes et justerbar forlængerled i trækstangen, og maskinen bliver løftet endnu højere op, så forhindringen lettere kan passeres. Udløsningskraften kan justeres. Rammer skivebjælken en sten, trykkes topfjederen automatisk sammen, og maskinen løftes, så den kan glide uskadt hen over forhindringen. Justerbar trækstangsforlænger.

6 GMT med crimper Effektiv crimpning reducerer tørretiden. GMT findes med flere forskellige effektive crimpertyper. De sikrer en intensiv behandling af afgrøden og dermed en hurtigere tørring, samtidig med at afgrødens foderværdi bevares. PE finger Egenskaber: Lang levetid PE-Crimperne er den mest udbredte crimpertype fra JF. De er fremstillet af polyethylen, har stor slidstyrke og dermed lang levetid. Hvis en crimperfinger uheldigvis tabes i afgrøden, gør den hverken skade i den efterfølgende snitter eller i en komave. PE-crimper: PE-fingre er til alle forhold, hvor der ønskes en fleksibel og effektiv crimpning. Crimper har en lille egenvægt og kræver minimal vedligeholdelse. Trinløs indstilling af crimpergraden Crimpergraden kan indstilles trinløst med det medleverede værktøj. Derved kan crimpningsgraden altid indstilles efter lokale markforhold og vejrforhold. Remtræk giver let vedligeholdelse: Crimperen drives med remtræk, hvilket giver let vedligeholdelse. Remtrækket virker også chokabsorberende. Transmissionen skånes og Trinløs indstilling effekttab minimeres. Bedre flow JF s crimpere dækker 85% af arbejdsbredden, hvilket giver mulighed for stor fremkørselshastighed og dermed stor kapacitet. I de fleste tilfælde vil højere hastighed indebære både bedre flow og bedre skårdannelse. Dette vil igen betyde bedre flow for den efterfølgende finsnitter eller presser, færre stop, og dermed en optimering af hele maskinkæden. Slaglecrimper: Stålslagler kan bruges i områder, hvor der kan forekomme mange store sten og ekstremt slid på grund af f.eks. sand i afgrøden. Valsecrimper: Valsecrimper er til de mere delikate afgrøder, som skal crimpes skånsomt, for ikke at miste foderværdien f.eks. lucerne og kløver.

7 Top Dry Top Dry er deaktiveret Top Dry er aktivieret Hurtig omstilling til bredspredning med Top Dry Top Dry er navnet på JF s enkle, men effektive system for bredspredning. Når Top Dry aktiveres, bredspredes græsset til 80% af arbejdsbredden, samtidig med at crimpningen øges. Dette giver et bredt, men luftigt skår, hvilket giver en hurtigere tørring, der forkorter tørretiden. Hurtig omstilling med et håndtag Top Dry aktiveres hurtigt med et praktisk håndtag og uden brug af værktøj. Med håndtaget nedklappes en Top Dry-plade bag crimperen, som derved bredspreder afgrøden. Ekstra effektiv crimpning Top Dry-pladen er placeret i forlængelse af crimperpladen, og dette betyder at afgrøden presses yderligere imod crimperen, når Top Dry er aktiveret. Dette giver en ekstra crimpning af afgrøden og bidrager dermed også til den hurtigere tørring. Almindeligt skår Top Dry er aktivieret Top Dry er deaktiveret Top Dry - bredspredning

8 Indstilling af maskinen Let og central indstilling af maskinen. Udover at maskinen yder en god arbejdskvalitet har JF lagt stor vægt på let og brugervenlig indstilling af maskinen. JF har derfor valgt at placere maskinens centrale indstillinger let tilgængelig i venstre side af maskinen. Praktisk håndtag til indstilling af maskinen medleveres. Almindelig skruenøgle kan også bruges. Indstilling af Top Safe Indstilling af Top Safe sker ved justering af topfjedrerne. Indstillingen af Top Safe påvirker ikke marktrykket, da de to faktorer indstilles uafhængigt af hinanden. Indstilling af marktryk Indstilling af marktryk sker ved at justere de store kraftige sidefjedre med det medleverede værktøj. Et beslag fastholder fjederen i den ønskede indstilling. Aktivering af Top Dry Top Dry aktiveres hurtigt med et praktisk håndtag. Håndtaget nedklapper en Top Dry-plade bag crimperen, som derved bredspreder afgrøden. Indstilling af stubhøjden Stubhøjden kan indstilles trinløst til mellem ca mm. Indstillingen ændrer skærevinklen på knivbjælken, og dermed ændres stubhøjde også. Skærevinklen markeres på en indikator. Ved montering af høje slæbesko, kan stubhøjden øges med 30 mm. Indstilling af crimpergraden Crimpergraden kan indstilles trinløst. Indstillingen ændrer afstanden mellem crimperplade og crimper hvorimellem afgrøden løber.

9 Skårsammenlægning optimerer maskinkæden Robust ramme Med skårsammenlægningsbåndet Collector kan man lægge dobbeltskår for den efterfølgende maskine, og dermed optimere maskinkæden. Collector er effektiv uanset om man arbejder med GMT alene, eller i kombination med en frontslåmaskine. Collector har en god kasteevne pga. den store båndflade og den høje båndhastighed. Båndet er smørefrit, og har effektive stive kantbørster, så man undgår at afgrøderester kommer ind under båndet. Stor båndflade Effektive kantbørster Det er stadigvæk muligt at lægge almindelige skår eller bredsprede afgrøden med Top Dry selv om Collector er påmonteret maskinen. Indstillingsmuligheder giver præcist kast Stor diameter på båndvalser giver høj hastighed Ved slåning af 1. skår løftes båndenheden og maskinen lægger et almindeligt skår. Ved 2. skår aktiveres Collector til skårsammenlægning. Når skårsammenlægningsbåndet Collector lægger dobbeltskår behøver man ikke sammenrive afgrøden. Snitter, opsamlervogn eller ballepresser kan direkte opsamle dobbeltskåret, og dermed effektiveres man græshøsten.

10 GMT Flex Flex minimerer tid på forager. Med GMT Flex-maskinerne kan man optimere arbejdet ved at minimere kørsel på forager ved vending. Flex-maskinerne er udstyret med en centerplaceret trækstang og to sæt drejegear. Det betyder, at man kan arbejde med maskinen på både højre og venstre side af traktoren. Drejegearerne sidder i hver ende af trækstangen, hvilket betyder at man let kan vende på forager og let kan skifte arbejdsside. Fordelene er at marken kan høstes fra én side, man undgår kiler, man kan altid tage et fuldt skår og man opnår en kapacitetsforøgelse på omkring 15%, da kørsel på forager minimeres. Indbygget svingcylinder Den indbyggede svingcylinder er tilpasset således at cylinderens hastighed passer sammen med traktorens vending på forager. Maskinen har derfor en rolig og stabil kørsel ved vending. Ekstra drejegear Et drejegear er placeret mellem trækstang og skæreenheden. Kraftoverføringsakslen drejes dermed ikke i en uhensigtmæssig vinkel. Vibrationer undgås og det er let at veksle mellem arbejde på højre og venstre side af traktoren. Sådan fungerer Flex-systemet 1. Man starter med at køre rundt 4-5 gange for at skaffe tilstrækkelig vendeplads på foragrene Derefter kan man starte Flex-kørslen med maskinen skiftevis på venstre (a) og højre (b) side af traktoren. 1 2 b a 2 1 Flex-kørsel med GMT med centertræk. 1

11 Tekniske data GMT 3205 L P GMT 3205 L S GMT 3205 L R Type Sidetræk Sidetræk Sidetræk Arbejdsbredde 3.15 m 3.15 m 3.15 m Crimpertype PE-fingre Slagler Valser Top Safe Ja Ja Ja Skivetype Q+ Q+ Q+ Antal skiver/vredne knive 8/16 8/16 8/16 Antal drejegear Traktor, min 70 kw/95 HK 70 kw/95 HK 70 kw/95 HK Kraftudtag, standard 1⅜ - 6 splines 1⅜ - 6 splines 1⅜ - 6 splines PTO m/friktionskobling og friløb 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm Olieudtag II II II Liftkategori 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D Transportbredde 3.0 m 3.0 m 3.0 m Dæk, standard 380/ / /55-17 Vægt 2440 kg 2500 kg 2500 kg GMT 3205 Flex P GMT 3205 Flex S GMT 3205 Flex R GMT 3605 Flex P GMT 3605 Flex S GMT 3605 Flex R Type Centertræk Centertræk Centertræk Centertræk Centertræk Centertræk Arbejdsbredde 3.15 m 3.15 m 3.15 m 3.55 m 3.55 m 3.55 m Crimpertype PE-fingre Slagler Valser PE-fingre Slagler Valser Top Safe Ja Ja Ja Ja Ja Ja Skivetype Q+ Q+ Q+ Q+ Q+ Q+ Antal skiver/vredne knive 8/16 8/16 8/16 9/18 9/18 9/18 Antal drejegear Traktor, min 70 kw/92 HK 70 kw/92 HK 70 kw/92 HK 70 kw/102 HK 70 kw/102 HK 70 kw/102 HK Kraftudtag, standard 13/8-6 splines 13/8-6 splines 13/8-6 splines 13/8-6 splines 13/8-6 splines 13/8-6 splines PTO m/friktionskobling og friløb 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm Olieudtag 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D Liftkategori II II II II II II Transportbredde 3.0 m 3.0 m 3.0 m 3.4 m 3.4 m 3.4 m Dæk, standard 380/ / / / / /55-17 Vægt 2600 kg 2600 kg 2700 kg 2620 kg 2620 kg 2720 kg

12 Powered by Kongskilde Kongskilde Industries A/S Augustenborg Landevej Sønderborg Danmark Tel.: Subject to change without notice JF/DK/GMT/BRO/0415

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner GXS / GXS P GXS tripelsæt / GXF Moving agriculture ahead Knivbjælke GXS GXS skiveslåmaskiner er udstyret med den unikke, glatte Kongskilde knivbjælke,

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner. Tripelsæt maskiner. GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m. Moving agriculture ahead

Tripelsæt slåmaskiner. Tripelsæt maskiner. GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m. Moving agriculture ahead Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt maskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Moving agriculture ahead Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Tripelsæt. GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m

Tripelsæt. GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m Tripelsæt GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m Trailed Bugseret tripel tripelsæt set GXT GXT 12005 12005 SM with SM a working med en width arbejdsbredde of 11.6 m. på 11,6 m. Store arbejdsbredder øger

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Liftmonterede skiveslåmaskiner. GX-serien Arbejdsbredde 2,40-3,15 m

Liftmonterede skiveslåmaskiner. GX-serien Arbejdsbredde 2,40-3,15 m Liftmonterede skiveslåmaskiner GX-serien Arbejdsbredde 2,40-3,15 m GX-maskinerne er centerophængt, hvilket sikrer en god terræntilpasning. Forbedret arbejdskvalitet og optimeret terræntilpasning GX-maskinen

Læs mere

Clean cut. Græsmaskiner og fuldfodervogne

Clean cut. Græsmaskiner og fuldfodervogne Clean cut Græsmaskiner og fuldfodervogne JF har altid været innovative Siden mekaniseringen af landbruget har JF bidraget med innovative og effektive løsninger til landbruget. JF blev grundlagt 1951 af

Læs mere

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde Rotorvendere Z Hydro Z Pro Z 1000 Powered by Kongskilde Rotorvendere Alle rotorvendere fra JF har følgende udstyr: Artikuleret 3-punktsophæng. Rotorvenderne følger terrænet uafhængigt af 3-punktsophænget

Læs mere

Clean cut. Clean cut. Vækstpotentiale Græsprodukter og Fuldfoderblandere. Moving agriculture ahead

Clean cut. Clean cut. Vækstpotentiale Græsprodukter og Fuldfoderblandere. Moving agriculture ahead Clean cut Clean cut Vækstpotentiale Græsprodukter og Fuldfoderblandere Moving agriculture ahead Kongskilde er innovation Optimering af maskinlinjen fra mark til mule: Kongskilde udvikler innovative og

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m JF-STOLL's river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har derfor kun behov for et minimum af vedligeholdelse. Driftssikre

Læs mere

En komplet serie af græsmaskiner.

En komplet serie af græsmaskiner. GRÆSMASKINER 02 GRÆSMASKINER INDLEDNING En komplet serie af græsmaskiner. New Holland tilbyder en komplet serie af græsmaskiner. Serien omfatter både slåmaskiner, rotorvendere og river. Det er alle maskiner,

Læs mere

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR 1 PRONAR Rotorvendere Fra 4,60 til 7,70 mtr. Pronar liftophængte rotorvendere findes i 3 størrelser med henholdsvis 4 og 6 rotorer. Maskinen sikrer en god vending af afgrøden

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

FC 250 - FC 302 - FC 352

FC 250 - FC 302 - FC 352 Bugserede skårlæggere FC 250 - FC 302 - FC 352 www.kuhn.com be strong, be KUHN Det oplagte valg: En KUHN skårlægger! Som en af de førende producenter af skivehøstere og skårlæggere lægger KUHN vægt på

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

Liftophængte skårlæggere 3224-28, 3132, 3628-32-36, 5090. Perfekt høstekvalitet

Liftophængte skårlæggere 3224-28, 3132, 3628-32-36, 5090. Perfekt høstekvalitet Liftophængte skårlæggere 3224-28, 3132, 3628-32-36, 5090 Perfekt høstekvalitet Kverneland Taarup - Innovative løsninger, der imødekommer ethvert krav Et komplet sortiment Med de nye modeller på slåmaskiner

Læs mere

Redskabsramme HXF serien

Redskabsramme HXF serien 27-10-2016 1 Redskabsramme HXF serien Er der brug for en mellemrubrik eller manchet indsættes den her Arial 20 pt 27-10-2016 2 Produktoversigt HXF 2302 HXF 2802 HXF 3302 Klik på YouTube-ikonet på billederne

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Bugserede eksaktsnittere FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter hurtigere og kvaliteten

Læs mere

Grovfoderproduktion. maskiner skal der til. Bygnings- og Maskinkontoret i Sønderjylland. Læn jer bare tilbage

Grovfoderproduktion. maskiner skal der til. Bygnings- og Maskinkontoret i Sønderjylland. Læn jer bare tilbage Grovfoderproduktion maskiner skal der til Maskinkonsulent Kim Brodersen Bygnings & Maskinkontoret i Mobil : 30 56 00 25 Tirsdag Den. 23 maj 2006 Læn jer bare tilbage 1 Grundlæggende forudsætninger Jævne

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharver HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharve HK 25 HK 25 med rørpakkervalse og hydraulisk maskinløft (tilbehør). HK 25 er en all-round rotorharve for traktorer op til 95 kw / 130 hk. Erfaringerne fra de

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

ORIGINALE INSTRUKTIONER - ifølge direktiv 2006/42/EF, bilag I INSTRUKTIONSBOG. GMT 3205 FL GMT 3605 FL Skiveslåmaskine

ORIGINALE INSTRUKTIONER - ifølge direktiv 2006/42/EF, bilag I INSTRUKTIONSBOG. GMT 3205 FL GMT 3605 FL Skiveslåmaskine ORIGINALE INSTRUKTIONER - ifølge direktiv 2006/42/EF, bilag I 1.7.4.1 INSTRUKTIONSBOG GMT 3205 FL GMT 3605 FL Skiveslåmaskine Reservedelsnummer 81PIDK-171A 1. udgave Dansk Februar 2018 KÆRE KUNDE! FORORD

Læs mere

Rotavatorer. Rotavatorer. R500, R600 og R700. Moving agriculture ahead

Rotavatorer. Rotavatorer. R500, R600 og R700. Moving agriculture ahead Rotavatorer Rotavatorer R500, R600 og R700 Moving agriculture ahead Rotavator - til intensiv jordbearbejdning Langt fjederbelastet bagskjold giver en perfekt jordoverflade. Justerbare CE afskærmninger.

Læs mere

Kverneland Taarup 2500 H & 2600 Series, 2832 F, 2836 M, 5087 M. Perfekt afklipning let håndtering

Kverneland Taarup 2500 H & 2600 Series, 2832 F, 2836 M, 5087 M. Perfekt afklipning let håndtering Kverneland Taarup 2500 H & 2600 Series, 2832 F, 2836 M, 5087 M Perfekt afklipning let håndtering Vi skaber værdi for din bedrift helt fra starten! En investering i en Kverneland Taarup maskine er en investering

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL Frontmonterede skårlæggere FC 280 F FC 313 F / DF / RF www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 280 F - 313 F / 313 DF / 313 RF UFORLIGNELIG TILPASNING TIL TERRÆNET MAKSIMALT UDBYTTE AF MASKINERNE Høst af

Læs mere

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk Indholdsfortegnelse: Tokvam traktorskær TS Pro Prisliste nr. 2013-1 Tokvam Kunstgræsskær KGS Prisliste nr. 2013-2 Tokvam sneslynge V 140 MS / 225 HS Prisliste nr. 2013-3 Tokvam sneslynge F / THS Prisliste

Læs mere

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve Kompakt tallerkenharve Med REBELL classic tallerkenharve tilbyde Köckerling en kompakt tallerkenharve til den øverlig jordbearbejdning. Denne tallerkenharve har en yderst kompakt opbygning med intrigeret

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

Liftophængte skårlæggere 3200 MN, 3132 MT, 3600 FT, 5090 MT. Perfekt høstekvalitet

Liftophængte skårlæggere 3200 MN, 3132 MT, 3600 FT, 5090 MT. Perfekt høstekvalitet Liftophængte skårlæggere 3200 MN, 3132 MT, 3600 FT, 5090 MT Perfekt høstekvalitet Oplev ægte effektivitet og høstekvalitet Et komplet sortiment Med de nye modeller på slåmaskiner og skårlæggere tilbyder

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

HOLSØ - SLAGLEKLIPPER ORSI EVO

HOLSØ - SLAGLEKLIPPER ORSI EVO ORSI EVO EVO-modellerne er velegnede til græsarealer m.v. og kan leveres med enten Y-knive eller slagler. Valse og gearkasse med friløb er standard. Som option kan maskinerne leveres med hydraulisk sideforskydning.

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

novacat PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814

novacat PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814 novacat NOVADIsc PÖTTINGER slåmaskinekombinationer 97+017.DA.0814 NOVACAT X8 COLLECTOR Gode egenskaber og enestående lave omkostninger PÖTTINGER's slåmaskiner er både produktive og økonomiske. Det høje

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made SAPHIR SNEPLOVE SP NY MODEL Saphir sneplove model SP består af en to-delt plovkrop. Hver del er separat afsikret. Med den optimale plovform er sneploven egnet til arbejde i alle snehøjder. Standardudstyr

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

ORIGINALE INSTRUKTIONER - ifølge direktiv 2006/42/EF, bilag I INSTRUKTIONSBOG. GMT 3205 L Skiveslåmaskine

ORIGINALE INSTRUKTIONER - ifølge direktiv 2006/42/EF, bilag I INSTRUKTIONSBOG. GMT 3205 L Skiveslåmaskine ORIGINALE INSTRUKTIONER - ifølge direktiv 2006/42/EF, bilag I 1.7.4.1 INSTRUKTIONSBOG GMT 3205 L Skiveslåmaskine Reservedelsnummer 81PIDK-181x 1. udgave Dansk Februar 2018 KÆRE KUNDE! FORORD Vi værdsætter

Læs mere

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Version: 2.0 DK / Item number: 00210-3-468 TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Unik og innovativ fjederpakke sikrer optimal tilpasning til jordoverfladen InnoVATIons for THe

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

Produktprogram Mark. Skiveslåmaskiner Rotorriver Combiriver Skårlufter Crimper

Produktprogram Mark. Skiveslåmaskiner Rotorriver Combiriver Skårlufter Crimper Produktprogram Mark Skiveslåmaskiner Rotorriver Combiriver Skårlufter Crimper Visionen Kvalitet og fleksibilitet er Fransgårds fundament Med udgangspunkt i dygtige medarbejdere, et moderne produktionsapparat,

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Väderstad Cultus. Bugseret stubharve

Väderstad Cultus. Bugseret stubharve Bugseret stubharve Justerbar arbejdsdybde - Cultus er opbygget med hydraulisk dybderegulering ned til 25cm dybde. Stor fleksibilitet - Cultus kan udrustes med flere forskellige spidser, så der kan laves

Læs mere

Redskaber til FERRARI tohjulede traktorer

Redskaber til FERRARI tohjulede traktorer Redskaber til FERRARI tohjulede traktorer Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, 9541 Suldrup Tlf. 98653255 Fax. 98653300 www.ferrarimaskiner.dk - mail@ferrarimaskiner.dk Jordbearbejdning ekskl. Moms

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

Redskaber til BCS tohjulede traktorer

Redskaber til BCS tohjulede traktorer Redskaber til BCS tohjulede traktorer Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, 9541 Suldrup Tlf. 98653255 Fax. 98653300 www.bcsmaskiner.dk - mail@bcsmaskiner.dk Jordbearbejdning ekskl. Moms inkl. moms

Læs mere

Skiveslåmaskine 2300M, 2500 MH, 2600 M, 2800 F/FS, 2800 M, 5000 M. Perfekt afklipning Let håndtering

Skiveslåmaskine 2300M, 2500 MH, 2600 M, 2800 F/FS, 2800 M, 5000 M. Perfekt afklipning Let håndtering Skiveslåmaskine 2300M, 2500 MH, 2600 M, 2800 F/FS, 2800 M, 5000 M Perfekt afklipning Let håndtering 2 Vi hjælper med at optimere din virksomhed En investering i en Kverneland maskine er en investering

Læs mere

SLAGLEKLIPPER USM SMK. ??? Einblasdämmung: SMT Die wirtschaftliche Lösung USM 13 USM 18 SMK 15 ?????? ??? ???? ?????

SLAGLEKLIPPER USM SMK. ??? Einblasdämmung: SMT Die wirtschaftliche Lösung USM 13 USM 18 SMK 15 ?????? ??? ???? ????? SLAGLEKLIPPER USM??? Einblasdämmung: SMT Die wirtschaftliche Lösung?????? SMK???????????? USM 18 SMK 15 Slagleklipper / 13 / 15 / 18 / 21 / 26 Slagleklipperen USM bagmonteres på trepunksophæng og klipper

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr

Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr Din foretrukne samarbejdspartner til foder - og græsudstyr Siloking Kverneland DUO sætter nye stand Mindre slitage - SILONOX monteret på de mest udsatte steder, giver ekstrem lang levetid Mere komfort

Læs mere

Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK. Det rigtige valg

Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK. Det rigtige valg Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK Det rigtige valg HDK 1300-2400 HDK med opsamler og sidebørste HDK børster helt til kanten Hydraulisk drevet sidebørste med en diameter på 700 mm, pendel ophængt. Fås med kunststof

Læs mere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Timan RC 1000 Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. Let og sikker betjening Bredt redskabsprogram Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Dansk design og kvalitet timan.dk Ordentligt

Læs mere

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K nyhed designed manufactu R ed denmark Reliable ChiPPing TP 320 PTO K Stærk og intelligent flishugger Den kraftfulde TP 320 PTO K med bagudvendt tragt er

Læs mere

SLAGLEKLIPPER SLAGLEKLIPPER. Cutting Edge Technology

SLAGLEKLIPPER SLAGLEKLIPPER. Cutting Edge Technology SLAGLEKLIPPER SLAGLEKLIPPER Cutting Edge Technology Cutting Edge Technology VISION GreenTec leverer maskiner til pleje af grønne områder i et enkelt og funktionelt koncept. MISSION Med passion for maskiner,

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde Kverneland Taarup Rotorvendere Effektivt og skånsomt arbejde Rotorvendere tilpasset den samlede arbejdsgang Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden. Med et produktsortiment,

Læs mere

Bruttoprisliste 2013. Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2013. Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2013 Indholdsfortegnelse: Frontliftsystemer model LH Prisliste nr. 2013-1 Transmissioner model TH Prisliste nr. 2013-2 Fejemaskine model FM / 5 Prisliste nr. 2013-3 Fejemaskine model FM

Læs mere

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800 Rotavatorer R500, R600, R700 og R800 Rotavator - til intensiv jordbearbejdning Langt fjederbelastet bagskjold giver en perfekt jordoverflade. Justerbare CE afskærmninger. Enkel montage af fronthjul, sporløsnere

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

NS

NS NS1100-2100-3100-4100-5100 NS 1100 / NS 2100 Nordstens mekaniske hjulsåmaskiner findes i to serier, NS 1100 med 2,5 og 3,0 m arbejdsbredde samt NS 2100 serien i arbejdsbredderne 3,0 4,0 og 4,5 meter. NS

Læs mere

GMS 280 I GMS 320. Skiveslåmaskine. Brugsanvisning. Original brugsanvisning

GMS 280 I GMS 320. Skiveslåmaskine. Brugsanvisning. Original brugsanvisning GMS 280 I GMS 320 Skiveslåmaskine Brugsanvisning Original brugsanvisning DK FORORD KÆRE KUNDE! Vi værdsætter den tillid De har vist vort firma ved at investere i et JF-produkt, og ønsker Dem tillykke

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

Høj ydelse i høj kvalitet

Høj ydelse i høj kvalitet Høj ydelse i høj kvalitet MULCHER Generelle egenskaber Solid fast ramme klar til en ekstrem sæsonindsats. Hovedparten af maskinen er varmgalvaniseret, som gør maskinen mange gange mere bestandig mod dårlige

Læs mere

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning Joker Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning MICHAEL HORSCH: Kompakte tallerkenharver er i de senere år blevet en succesrig del af moderne jordbearbejdningsteknik. Landbrugene

Læs mere

Skiveslåmaskine GXT I GXT SM I GXT SM. Brugsanvisning

Skiveslåmaskine GXT I GXT SM I GXT SM. Brugsanvisning Skiveslåmaskine GXT 12005 I GXT 12005 SM I GXT 15005 SM Brugsanvisning Udgave 3 I Marts 2009 Fabrikant EU-Overensstemmelseserklæring JF-Fabriken - J. Freudendahl A/S DK 6400 SØNDERBORG DANMARK Tel. +45-74125252

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere Hegns- og rabatklippere Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere hegnsog rabatklippere: Topkvalitet inden for landskabspleje Landskabspleje er også en del af det moderne landbrug. Derfor har KUHN udviklet

Læs mere

Fransgård FKR-150 BF. Håndbog DK. Kæderydder

Fransgård FKR-150 BF. Håndbog DK. Kæderydder Fransgård Håndbog DK Kæderydder FKR-150 BF Fransgård Maskinfabrik A/S Fredbjergvej 132 DK - 9640 Farsø Telefon : +45 98 63 21 22 Fax : +45 98 63 18 65 www.fransgard.dk mail@fransgard.dk INHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

EasyCut B 970, B 1000 CV / CV Collect Skivehøsterkombinationer

EasyCut B 970, B 1000 CV / CV Collect Skivehøsterkombinationer EasyCut B 970, B 1000 CV / CV Collect Skivehøsterkombinationer www.krone.de EasyCut Butterfl y Forøger din produktivitet EasyCut B 970 uden crimber EasyCut B 1000 CV med crimber EasyCut 1000 CV Collect

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis Terrano Jordbearbejdning uden kompromis Terrano FX universel anvendelse Terrano FM tung universalharve Terrano Ekstremt let at trække! Centrale anvendelsesmuligheder for de forskellige maskiner: Terrano

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

140 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning, og hydraulisk justering fra lodret til under vandret.

140 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning, og hydraulisk justering fra lodret til under vandret. PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: 9044851 Beskrivelse: 140 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning, og hydraulisk justering fra lodret til under vandret. Sikkerhed:

Læs mere

Liftophængte skårlæggere og Butterflysæt. Kapacitet til den professionelle bruger

Liftophængte skårlæggere og Butterflysæt. Kapacitet til den professionelle bruger Liftophængte skårlæggere og Butterflysæt Kapacitet til den professionelle bruger 2 Et komplet sortiment til de professionelle brugere Med introduktionen af de sidste nye modeller af skårlæggere tilbyder

Læs mere

FLEX-SPREDER FRA SAMSON AGRO SAMSON AGROs sprederserie FLEX er konstrueret til den professionelle bruger, der stiller store krav til maskinens driftss

FLEX-SPREDER FRA SAMSON AGRO SAMSON AGROs sprederserie FLEX er konstrueret til den professionelle bruger, der stiller store krav til maskinens driftss SAMSON SPREDER FLEX 2014 MODEL - growing together FLEX-SPREDER FRA SAMSON AGRO SAMSON AGROs sprederserie FLEX er konstrueret til den professionelle bruger, der stiller store krav til maskinens driftssikkerhed

Læs mere

Rotorvendere 8000 serien. Effektiv og skånsom foderhåndtering

Rotorvendere 8000 serien. Effektiv og skånsom foderhåndtering Rotorvendere 8000 serien Effektiv og skånsom foderhåndtering Rotorvendere designet for effektiv og skånsom foderhåndtering Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden.

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

STIGA. Sneslynger

STIGA. Sneslynger STIGA Sneslynger 2017-18 ST 1131 E - Elektrisk sneskovl Med en elektrisk sneskovl minimerer du risikoen for vrid og overbelastning i ryg og skuldre. Sneskovlen er let at håndtere og har en praktisk størrelse

Læs mere

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814 TOP Rotorriver 97+022.DA.0814 River til alle brug Let kørende PÖTTINGER river med perfekt tilpasning til underlaget, og ekstremt manøvredygtige, opfylder alle specifikationer i landbruget. Ren rivning

Læs mere

CATMAN CATMAN. . CATMAN har de optimale løsninger for den professionelle bruger. . Knækstyret CATMAN handytransporter - runder alle hjørner.

CATMAN CATMAN. . CATMAN har de optimale løsninger for den professionelle bruger. . Knækstyret CATMAN handytransporter - runder alle hjørner. har de optimale løsninger for den professionelle bruger Knækstyret handytransporter - runder alle hjørner Varenumre: 880008+885502+885605 Vare nr: 880008+885502+885605 Vare nr: 885608 (stålskiftelad) Hydrostatisk

Læs mere

GXS 9005 I GXS 9005 P

GXS 9005 I GXS 9005 P GXS 9005 I GXS 9005 P Skiveslåmaskine Brugsanvisning Original brugsanvisning DK Edition: I Ausgabe: Edition: I Udgave: X03 FORORD KÆRE KUNDE! Vi værdsætter den tillid De har vist vort firma ved at investere

Læs mere

DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO

DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Identifikation... 3 Sikkerhed... 4 Generelle sikkerhedsanvisninger... 4 Tilkobling og frakobling... 4 Trepunktsophæng... 4 Anvendelse...

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9054244 Slagleklipper Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Slagleklipper - Varenr. 9054244 Beskrivelse: Slagleklipper til PTO

Læs mere

GXT 13005 P. Skiveslåmaskine. Brugsanvisning. Original brugsanvisning

GXT 13005 P. Skiveslåmaskine. Brugsanvisning. Original brugsanvisning GXT 13005 P Skiveslåmaskine Brugsanvisning Original brugsanvisning DK FORORD KÆRE KUNDE! Vi værdsætter den tillid De har vist vort firma ved at investere i et JF-STOLL produkt, og ønsker Dem tillykke

Læs mere

Brugsanvisning. ATV Slagleklipper Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. ATV Slagleklipper Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning ATV Slagleklipper Varenr.: 90 40 023 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering og

Læs mere

FC LIFT-CONTROL serien

FC LIFT-CONTROL serien Liftophængte skårlæggere FC LIFT-CONTROL serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 243 GII 243 R GII 283 GII 283 R GII 313 MÅLET ER KLART FODER I TOPKVALITET! LIFT-CONTROL Alle professionelle landmænd

Læs mere