THEMCOM Persondataforordning/Privatlivsmeddelelse. Med virkning fra

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "THEMCOM Persondataforordning/Privatlivsmeddelelse. Med virkning fra"

Transkript

1 THEMCOM Persondataforordning/Privatlivsmeddelelse Med virkning fra Denne privatlivsmeddelelse beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles, anvendes og videregives af THEMCOM, når du besøger vores webside, mobile applikationer og andre onlineprodukter og -tjenester (samlet kaldet "tjenesterne"), eller når du på anden måde interagerer med THEMCOM. Persondataforordning/Privatlivsmeddelelse kan til enhver tid ændres Hvis vi foretager ændringer, ændrer vi datoen øverst i meddelelsen og, afhængigt af de konkrete ændringer vi foretager, sender dig eventuelt øvrig meddelelse. Vi skal opfordre dig til at gennemlæse privatlivsmeddelelsen, så du er informeret om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og hvordan du kan være med til at beskytte dit privatliv. 0. Kundedatapolitik 2. Indsamling af personoplysninger 3. Anvendelse af personoplysninger 4. Modtagere af dine personoplysninger 5. Sletning af personoplysninger 6. Cookies 7. Sikkerhed 8. Dine rettigheder 9. Tilbagekaldelse af samtykke 10. Ændring af oplysninger m.v. 11. Klager 12. Dataansvarlig, kontaktoplysninger og databeskyttelsesrådgiver 0. Kundedatapolitik Kundedata Med kundedata menes enhver information, kunden har placeret på dennes webhotel THEMCOM, f.eks. e- mails, internetsider, fotos og databaseindhold.

2 I det omfang kunden behandler personoplysninger som dataansvarlig, henviser vi til ovenstående, THEMCOM fungerer som databehandler afsnit. Kundens data på kontoen Registrering af et domæne igennem THEMCOM gør kunden til ejer af domænet. Kunden bevarer alle rettigheder til det indhold, som kunden placerer på dennes webhotel. De skabeloner og billeder, der stilles til rådighed af THEMCOM, forbliver THEMCOM's ejendom. THEMCOM gør imidlertid ikke krav på nogen rettigheder til det indhold, som kunden har placeret på kontoen. Kontoindehaveren er til gengæld juridisk ansvarlig for indholdet placeret på kontoen. THEMCOM tager ikke stilling til indholdet af en kundes webhotelkonto og foretager heller ikke nogen juridisk evaluering heraf. Ved åbenlyst ulovligt indhold f.eks. børneporno, forsøg på phishing e.l. vil THEMCOM imidlertid handle som et ansvarligt firma ved at informere de relevante myndigheder. I alle andre tilfælde vil THEMCOM handle, såfremt en EU- eller US-domstol eller anden relevant myndighed pålægger THEMCOM at gøre det. Kundens ansvar for kontoen hos THEMCOM Kunden bør altid logge ud af kontoen ved afslutning af en session, for at sikre at uvedkommende ikke kan tilgå kundens private og personlige informationer. Kunden bør tage denne forholdsregel, selvom kunden ikke bruger en offentlig computer på et bibliotek, en internetcafe eller lignende. Datasikkerhed THEMCOM vedkender sig det særlige ansvar, der hører med til at hoste personlige data på kunders webhotelkonti. Vi ønsker at vores kunder har fuld tillid til THEMCOM, som et trygt og sikkert sted at opbevare data. Derfor er THEMCOM og valgt leverandør af datacentret designet til at leve op til de højeste standarder for sikkerhed. Alle kundedata og THEMCOMS's systemdata sikres igennem en daglig fjernbackup af alle servere ved hjælp af en 10 Gbit privat fiberforbindelse til et separat backupdatacenter, som er placeret 10 km fra hoveddatacentret. Den daglige backup sikrer vores kunders webhoteller imod tab af data. Der tages backup af alle webhoteller uanset type. Backup er en sikring imod datatab som følge af fejl indenfor THEMCOM s kontrol. Det betyder at vi, medmindre årsagen til datatabet ligger udenfor vores kontrol, vil kunne genskabe alt indhold efter et evt. nedbrud. Ved genskabelse fra en backup, gendannes hele serveren og dermed alle webhoteller på serveren, til den tilstand de havde før nedbruddet. Dog mod vederlag. Når du benytter vores tjenester, så som f.eks mailhotel/server samt webhotel/server, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, herunder:

3 1. Indsamling af personoplysninger 1.1 Indsamling ved køb Når du foretager et køb hos THEMCOM, indsamler dine person/firma data. Hvis du vil registrere særlig vigtige domæner, kan vi kræve yderligere personlige oplysninger, som f.eks. dit cpr-nr. for at kunne registrere domænet på vegne af dig. 1.2 Anden indsamling Når du benytter vores tjenester, så som f.eks mailhotel/server samt webhotel/server, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, herunder: Logoplysninger: vi indsamler oplysninger om din brug af vores tjenester, herunder oplysninger om passwords og data. Oplysninger om din enhed: vi indsamler oplysninger om den enhed, du benytter til at få adgang til vores tjenester, herunder oplysninger om enhedens software og hardware, Media Access Control ("MAC")-adresse og andre unikke enheds-identifikatorer, devicetoken, mobile netværksoplysninger og tidszone. Oplysninger om brug: vi indsamler oplysninger vedrørende din brug af vores tjenester, herunder hvilke applikationer du bruger. Forbrugsoplysninger: vi indsamler oplysninger om dine forbrugsvaner vedrørende din brug af vores tjenester, herunder hvilke køb du foretager. Vi indsamler også andre oplysninger, som du direkte videregiver til os, som f.eks. når du deltager i en konkurrence og kampagne, anmoder om kundesupport, sender os en eller på anden måde interagerer med os. De typer oplysninger, vi indsamler om dig, omfatter navn, adresse og andre oplysninger, du vælger at videregive.

4 Vi kan også indhente oplysninger fra andre kilder og kombinere dem med oplysninger, som vi indsamler via vores tjenester. Desuden kan vi også indsamle oplysninger fra app stores, når du downloader eller opdaterer en af vores applikationer. Hvis du bestiller på vegne af en virksomhed/juridisk person, finder denne privatlivsmeddelelse ikke anvendelse, når vi indsamler personoplysninger om dig som kontaktperson. 2. Anvendelse af personoplysninger Vi kan anvende oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: til at videregive, opdatere og forbedre vores aktuelle tjenester. til at udvikle nye tjenester. til at besvare dine henvendelser, spørgsmål og anmodninger samt til at yde service og support. til at fremsende tekniske meddelelser, opdateringer, sikkerhedsadvarsler og support og administrative meddelelser til dig. til at kommunikere med dig om produkter, tjenester, tilbud, kampagner og arrangementer, som tilbydes af THEMCOM og andre, samt nyheder og information, som vi tror, du vil være interesseret i. til at forbedre vores tjenester. til at tilpasse og skræddersy funktioner til dig personligt såkaldt profilering og adfærdsmarkedsføring. til at behandle og levere konkurrencer og præmier. til at overvåge og analysere tendenser, brug og aktiviteter i relation til vores tjenester.

5 til at oprette link eller kombinere med oplysninger, vi modtager fra andre til at hjælpe med at forstå dine behov og yde dig bedre service, og til at opfylde alle andre formål hvortil oplysningerne er indsamlet. Vi kan dele oplysninger om dig som følger eller på anden vis, som beskrevet i denne privatlivsmeddelelse: som svar på en anmodning om oplysninger, hvis vi mener, at videregivelse deraf sker i overensstemmelse med gældende lovkrav. hvis vi mener, at dine handlinger er i strid med ånden eller sproget i vores vilkår eller politikker eller for at beskytte THEMCOM s eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. til at indberette misbrug eller tydelig ulovlig aktivitet. i forbindelse med, eller under forhandlinger om, fusioner, salg af virksomhed, finansiering eller køb af hele eller en del af vores forretning af en anden virksomhed, og vi kan desuden dele aggregerede oplysninger eller på anden måde anonymiserede oplysninger, der ikke med rimelighed kan tænkes at blive brugt til at identificere dig. vores tjenester kan tilbyde sociale delingsfunktioner og andre integrerede funktioner (som f.eks. Facebooks "Like" knap), der giver dig mulighed for at dele de handlinger, du foretager i forbindelse med vores tjenester med andre medier og omvendt. Brugen af sådanne funktioner giver mulighed for at dele oplysninger med dine venner eller offentligheden, afhængigt af hvilke indstillinger du har foretaget på den enhed, som tilbyder den sociale delingsfunktion. Hvis du vil vide 3. Modtagere af dine personoplysninger "Dine personoplysninger" er de oplysninger, vi indsamler om dig ved køb (som beskrevet i pkt. 1.1) og anden indsamling (som beskrevet i pkt. 1.2.).

6 3.1 Videregivelse af oplysninger til andre samarbejdspartnere Vi videregiver dine personoplysninger til andre, som vi samarbejder med, når vi benytter dine personoplysninger som beskrevet i pkt. 2. Dette omfatter (i) vores supportcentre placeret i Danmark, (ii) vores server-parker i Danmark, samt (iii) systemdriftsaktiviteter i Danmark. Disse modtagere behandler dine oplysninger (kunde) i nogle tilfælde. Vores supportcentre behandler dine oplysninger (kundeoplysninger), når det er nødvendigt at yde support til dig og kun efter, du har givet udtrykkeligt samtykke dertil. Vores datacentre er det sted, hvor vi hoster de oplysninger, du placerer hos os. 3.2 Videregivelse af oplysninger til THEMCOM s samarbejdspartnere Aftalerne regulerer, hvilke personoplysninger der behandles, hvorfor behandlingen foretages, hvordan personoplysninger skal beskyttes, hvordan de kan behandles og hvor længe. 3.3 Videregivelse af oplysninger til myndigheder for domænenavne Som del af vores forpligtelser som registrator af domænenavne skal THEMCOM videregive visse oplysninger til navnemyndigheder rundt omkring i verden om kunder, der registrerer domænenavne hos THEMCOM. Disse oplysninger varierer alt efter retningslinjerne fra myndigheden for domænenavne. Som hovedregel omfatter de oplysninger, vi videregiver, dine kontaktoplysninger (navn og adresse] men kan også omfatte din adresse, dit telefonnummer og din fødselsdato. Den relevante navnemyndighed kan gøre sådanne oplysninger offentligt tilgængelige via åbne, tilgængelige registre over ejere af domænenavne, såkaldte whois. 3.4 Videregivelse af oplysninger til domstole eller myndigheder Dine oplysninger (kundeoplysninger) omfatter alle oplysninger, du har placeret på dit webhotel hos THEMCOM, f.eks. s, internetsider, billeder og databaseindhold. THEMCOM danner sig ikke nogen mening og foretager ikke nogen juridisk gennemgang af dine oplysninger (kundeoplysningerne) på din webhotel-konto. Vi henviser til vores politik for kundeoplysninger på for yderligere information om videregivelse af oplysninger til domstole eller myndigheder.

7 4. Sletning af personoplysninger Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har brug for at behandle dem i forbindelse med et eller flere af de formål, der fremgår ovenfor. Generelt gemmer vi dine personoplysninger så længe, der stadig er et aktivt abonnement, og når det er påkrævet for at kunne levere tjenesten og yde support. Ellers gemmer vi dine personoplysninger i op til otte uger eller længere, hvis vi er retligt forpligtet dertil. Oplysningerne kan dog behandles og gemmes i længere tid i anonymiseret form, så vi kan forbedre vores tjeneste. 5. Cookies Vi anvender cookies på vores webside. 6. Sikkerhed Vi har iværksat sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer lever op til vores høje standarder for sikkerhedspolitik. Vi bestræber os derfor på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger. Dette omfatter kryptering af oplysninger og brug af pseudonymisering eller anonymisering, når det er relevant. Det omfatter desuden fysisk og logisk adgangskontrol, sikkerhedskopiering, logning, kryptering af kommunikation og andre foranstaltninger til at mindske risici. Oplysningerne kan dog behandles og gemmes i længere tid i anonymiseret form, så vi kan forbedre vores tjeneste. 7. Dine rettigheder Du er til enhver tid berettiget til at blive informeret om de personoplysninger om dig, som vi behandler, dog med visse lovgivningsmæssige undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelser mod indsamlingen og den videre behandling af dine personoplysninger, herunder profilering/automatiske afgørelser. Desuden har du ret til at få dine personoplysninger rettet,

8 slettet eller blokeret. Herudover har du ret til at få oplysninger om dig, som du har videregivet til os, samt ret til at få disse oplysninger overført til en anden dataansvarlig (dataportabilitet). Hvis du vil vide mere og/eller udøve nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte THEMCOM. På tlf.: eller mail: 8. Tilbagekaldelse af samtykke Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter vi ikke længere vil behandle dine personoplysninger, medminde vi kan fortsætte behandlingen på baggrund af et andet formål. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os, på tlf.: eller mail: 9. Ændring af oplysninger m.v. Hvis du ønsker at vi opdaterer, ændrer eller sletter de personoplysninger, vi behandler om dig, hvis du ønsker at få adgang til oplysningerne, eller hvis du har nogen spørgsmål vedrørende ovennævnte retningslinjer, kan du kontakte os, på tlf.: eller mail: 10. Klager Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, bedes du kontakte os som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K. 11. Dataansvarlig, kontaktoplysninger og databeskyttelsesrådgiver Dataansvarlig THEMCOM Metalvej 7C 1 sal DK4000 Roskilde

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

Persondatapolitik. Side 1 af 5

Persondatapolitik. Side 1 af 5 Persondatapolitik EJBY MOSEVEJ 219 2600 GLOSTRUP TLF 44 85 70 00 FAX 44 85 70 01 MAIL VESTFOR@VESTFOR.DK WEB WWW.VESTFOR.DK EAN 5798009042118 CVR 1086111 Side 1 af 5 1. Indledning 1.1 Hos I/S Vestforbrænding

Læs mere

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI?

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI? Denne politik ( Politikken ) beskriver hvordan Hopper ApS indsamler og behandler persondata, hvor Hopper er dataansvarlig og hvor vi ellers henviser til denne politik. Persondata betyder information om

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik 1. Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Ravnholt Gods er forpligtet til at beskytte

Læs mere

Persondatapolitik. I denne politik betyder persondata og data enhver form for information eller oplysning, der vedrører din person.

Persondatapolitik. I denne politik betyder persondata og data enhver form for information eller oplysning, der vedrører din person. Persondatapolitik Denne persondatapolitik fastlægger det grundlag, hvorpå vi behandler de persondata, som du oplyser os, eller som vi i øvrigt indsamler om dig. Ved at bruge vores hjemmeside og system,

Læs mere

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Når du besøger vores hjemmeside eller gør brug af vores serviceydelser, betror du os dine

Læs mere

EKSTERN PERSONDATAPOLITK

EKSTERN PERSONDATAPOLITK EKSTERN PERSONDATAPOLITK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes FOCUS leasing A/S, Focus Finans ApS, FOCUS flex leasing A/S og Focus

Læs mere

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop.

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Vores persondatapolitik 1. Generelt Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Gahrn-Jensen henter og gemmer oplysninger om dig for at levere

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS.

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 30. januar 2019 PERSONDATAPOLTIK Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 1. Indledning MARCOD behandler personoplysninger i en lang række situationer. Vi

Læs mere

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen EKSTERN PERSONDATAPOLITIK for Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen 1 Generelt 1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som Stiftelsen modtager og/eller indsamler om dig, det

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik På dlf.org vælger du aktivt, om du vil acceptere eller afvise brugen af cookies. Læs mere om, hvad vi bruger cookies til. Her på siden kan du læse om: Indledning Dataansvarliges

Læs mere

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler

Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik,

Læs mere

Fortrolighedspolitik B&V SpetsCom. Pr Præambel

Fortrolighedspolitik B&V SpetsCom. Pr Præambel Fortrolighedspolitik B&V SpetsCom Pr. 18.10.2018 1. Præambel B&V SpetsCom, som i det følgende benævnes Virksomheden, er en enmandsvirksomhed, som er specialiseret i diverse sprog- og rådgivningstjenester.

Læs mere

Persondatapolitik for Metropark ApS

Persondatapolitik for Metropark ApS Persondatapolitik for Metropark ApS 1. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Læs derfor denne persondatapolitik igennem, så du ved hvordan vi behandler dine data. 1.11 Metropark ApS ("Metropark",

Læs mere

Persondatapolitik - Munck Gruppen a/s

Persondatapolitik - Munck Gruppen a/s 1 af 5 Persondatapolitik - Seneste revidering: oktober, 2019 2 af 5 Indholdsfortegnelse 1. Dataansvarlig... 3 2. Om hvem og hvordan indsamler MG personoplysninger?... 3 3. Hvilke informationer indsamler

Læs mere

Databehandlingsaftale

Databehandlingsaftale Databehandlingsaftale Dataansvarlig: Kunde lokaliseret inden for EU (den dataansvarlige ) og Databehandler: Europæisk repræsentant Virksomhed: ONE.COM (B-one FZ-LLC) One.com A/S Reg.nr. Reg.nr. 19.958

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Persondatapolitik for VIAVANA.COM 1 Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt 1.1. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

1. Om Petro-chem. Petro-chem Smedeland Glostrup CVR-nr Datasikkerhed er vigtig for os

1. Om Petro-chem. Petro-chem Smedeland Glostrup CVR-nr Datasikkerhed er vigtig for os P RIVATLIVSPOLITIK FOR P ETRO -CHEM Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Petro-chem A/S, Petro-chem AS og Petro-chem AB (samlet betegnet Petro-chem, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano

Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano Privatlivspolitk Indhold Privatlivspolitk Indhold Vi tager din databeskyttelse alvorligt Dataansvar Kontaktoplysninger Vi sikrer fair og transparent databehandling

Læs mere

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt.

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. Privatlivspolitik 1. Om Klassisk-dressur.dk Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. En del af KLASSISK-DRESSUR.DK ś aktiviteter udføres via hjemmesiden www.klassisk-dressur.dk,

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R S A M S Ø S Y L T E F A B R I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R S A M S Ø S Y L T E F A B R I K P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R S A M S Ø S Y L T E F A B R I K 1. Formål 1.1 Samsø Syltefabrik A/S har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan Samsø Syltefabrik

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR G&O MARITIME GROUP

PRIVATLIVSPOLITIK FOR G&O MARITIME GROUP PRIVATLIVSPOLITIK FOR G&O MARITIME GROUP 1. Formål 1.1 G&O Maritime Group har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan G&O Maritime Group behandler dine persondata. 2. Kontaktoplysninger

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Persondatapolitik Et af vores mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores gæster, kunder og medarbejdere dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger.

Læs mere

Privatlivspolitik for Rationel Service A/S.

Privatlivspolitik for Rationel Service A/S. Privatlivspolitik for Rationel Service A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

DATABEHANDLINGSPOLITIK

DATABEHANDLINGSPOLITIK DATABEHANDLINGSPOLITIK Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Egeskov er forpligtet til at beskytte fortroligheden,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13.

Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13. Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13. Du har rettet henvendelse til Den danske Design- og Håndsværksefterskole I den forbindelse skal

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere

Databeskyttelsespolitik

Databeskyttelsespolitik EKKOfonden Databeskyttelsespolitik - Til dig der får hjælp af EKKOfonden jfc 16-01-2018 DATAANSVAR Vi tager din databeskyttelse alvorligt Kontaktoplysninger Vi sikrer fair og transparent databehandling

Læs mere

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian ApS og The Scandinavian Golf Club er som dataansvarlig forpligtet til, at beskytte

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere

Wila A/S persondatapolitik

Wila A/S persondatapolitik Wila A/S persondatapolitik 1. Generelle bestemmelser 1.1 Denne persondatapolitik omhandler vores indsamling og behandling af de persondata, vi indsamler om vores kunder (herefter betegnet som persondatapolitikken).

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion. 2. Vores behandlingsaktiviteter Kundesamarbejdet

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion. 2. Vores behandlingsaktiviteter Kundesamarbejdet Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion Haamann Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (Haamann) er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af

Læs mere

Privatlivspolitik for frivillige

Privatlivspolitik for frivillige POLITIK 24. OKTOBER 2018 Privatlivspolitik for frivillige - hvordan vi behandler dine persondata Version 0.3 Godkendt af styregruppen for implementering af EU persondataforordning den 3. september 2018

Læs mere

Privatlivspolitik for NEWWWEB ApS

Privatlivspolitik for NEWWWEB ApS Privatlivspolitik for NEWWWEB ApS Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK

KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK Formålene med og retsgrundlaget for FynBus behandling af dine personoplysninger FYNBUS BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER FynBus behandler personoplysninger om dig (den

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for Hellers Massage

Privatlivspolitik for Hellers Massage Privatlivspolitik for Hellers Massage Overblik Jeg respekterer dit privatliv og gør mig umage for at beskytte dine data. Jeg indsamler derfor ikke data om dig uden dit samtykke og vil aldrig misbruge dine

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN)

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER HOS FREDERIKSHAVN HAVN Denne politik er en del af Frederikshavn Havns samlede dokumentation for, at virksomheden overholder den

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Geo-referencing og event notification services

PERSONDATAPOLITIK Geo-referencing og event notification services PERSONDATAPOLITIK Geo-referencing og event notification services Oplysning om behandling af personoplysninger, jf. artikel 13 og 14 i EU Forordning 2016/679 ( GDPR ) Oplysningerne i nærværende persondatapolitik

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Jeg optræder som dataansvarlig, når jeg behandler personoplysninger.

PERSONDATAPOLITIK. Jeg optræder som dataansvarlig, når jeg behandler personoplysninger. ADVOKAT MORTEN RIISE-KNUDSEN Møderet for Højesteret Havnegade 41, 1., 1058 København K Telefon: 3333 9042 * Mobil: 2788 1024 * e-mail: morten@mr-k.dk * www.mr-k.dk Danske Bank 9541-2505 672 618 * CVR-nr.

Læs mere

Kontaktoplysninger FysioDanmark Holstebro er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger FysioDanmark Holstebro er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Nærværende privatlivspolitik kan genfindes på firmaets hjemmeside www.fysio7500.dk, ligesom der fremsendes en persondatameddelelse til kunder og tredjemand. Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Hillerød Varme A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan vi behandler

Læs mere

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside:

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside: Privatpolitik Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R B L O M M E N S L Y S T K R O A P S

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R B L O M M E N S L Y S T K R O A P S P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R B L O M M E N S L Y S T K R O A P S 1. Formål 1.1 Blommenslyst Kro har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan Blommenslyst Kro

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger.

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger. PRIVATLIVSPOLITIK FO R KUNDER, LEVERANDØR ER OG SAM ARBEJDSPARTNERE HOS PROTRUCK A/S Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ProTruck A/S (i det følgende betegnet som ProTruck, vi, os eller vores ) og gælder

Læs mere

PRIVATLI V SPO LI TIK FO R CHABBE R

PRIVATLI V SPO LI TIK FO R CHABBE R PRIVATLI V SPO LI TIK FO R CHABBE R 1. Formål 1.1 Chabber ApS ( Chabber ) har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan Chabber behandler dine persondata. 1.2 Privatlivspolitikken

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Denne databeskyttelsespolitik gælder ved indsamling og brug af personoplysninger på www.medictinedic.com (samt.dk) og i forbindelse med køb og øvrige henvendelser

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ARKITEKTFIRMA A/S HUNE & ELKJÆR ARKITEKTER (i det følgende betegnet som Hune & Elkjær, vi, os eller

Læs mere

Privatpolitik Bambino Booking

Privatpolitik Bambino Booking Privatpolitik Bambino Booking Personoplysningerne Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter PERSONDATAPOLTIK Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter Indledning Musikkens Hus indsamler personoplysninger i en lang række situationer. Vi er derfor også meget opmærksomme

Læs mere

Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug

Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug Privatlivspolitik for Krogstrup Møllelaug 25-05-2018 Møllelaugets dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

Hillerød Affaldshåndtering A/S

Hillerød Affaldshåndtering A/S Hillerød Affaldshåndtering A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan

Læs mere

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Lyngby- Taarbæk Kommune/ Ejendomskontor

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Lyngby- Taarbæk Kommune/ Ejendomskontor Dato 01.06.2018 Privatlivsbeskyttelsespolitik for Lyngby- Taarbæk Kommune/ Ejendomskontor Dataansvarlighed Vi tager din persondatabeskyttelse alvorligt Lyngby-Taarbæk Kommune/ Ejendomskontor behandler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/kunde-

Læs mere

Databehandleraftale. (De Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under ét Parterne )

Databehandleraftale. (De Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under ét Parterne ) Databehandleraftale XXXXXXX (herefter De dataansvarlige ) og XXXXXX (herefter Databehandleren ) (De Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under ét Parterne ) har

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for MHT ApS vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 28.05.2018 Godkendt af Jette Petersen Antal sider 11 Side 1 af 11 Tak, for at du har valgt at bruge vores produkter/services.

Læs mere

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S.

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Hillerød Spildevand A/S

Hillerød Spildevand A/S Hillerød Spildevand A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for

Privatlivspolitik for Privatlivspolitik for Kontaktoplysninger: WEISS ISOLERING A/S CVR-nummer: 25045580 Guldalderen 1 DK-2640 Hedehusene Kontakt: Jens Hagelskjær Mail: jhk@weiss-isolering.dk Tlf: +45 4656 2840 Mobil: +45 2341

Læs mere

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Sundhedstjek og Sundhedsprocent Det er vigtigt for Falck Healthcare A/S, at du har tillid til os, og derfor er det også vigtigt for os at beskytte dit privatliv.

Læs mere

Privatlivspolitik Tejn IF

Privatlivspolitik Tejn IF Privatlivspolitik Tejn IF 1. Indledning 1.1 På denne side kan du læse om Tejn IF privatlivspolitik. 1.2 Vi indsamler og behandler persondata om dig for at kunne administrere dit medlemskab af Tejn IF,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK DCC ENERGI

PRIVATLIVSPOLITIK DCC ENERGI PRIVATLIVSPOLITIK DCC ENERGI Denne Privatlivspolitik gælder for alle selskaber i DCC Energi Koncernen (DCC Energi Danmark A/S (Cvr. 32141846), DCC Energi Center A/S (Cvr. 32141773) og Dansk Fuels A/S (Cvr.

Læs mere

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger?

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger? PRIVATLIVSPOLITIK GALERIE MIKAEL ANDERSEN Galerie Mikael Andersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik 1. Indledning 1.1 Lundgrens Advokatpartnerselskab behandler oplysninger om nuværende og mulige klienter, samarbejdspartnere og leverandører samt besøgende på vores hjemmeside

Læs mere

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Version: 24-05-2018 Din databeskyttelse bliver taget alvorligt Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som danner grundlag for vores behandling af

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION 1.1. Personoplysninger er alle typer oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Frandsen El A/S (fremover betegnet som FE) opfordrer dig derfor til

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK OG DATABETINGELSER FOR MAXMEE

PRIVATLIVSPOLITIK OG DATABETINGELSER FOR MAXMEE PRIVATLIVSPOLITIK OG DATABETINGELSER FOR MAXMEE VERSION Dette er Privatlivspolitik og Persondatabetingelser for MaxMee.com og MaxMee App version 1.01 af 21. maj 2018. Når vi modtager personoplysninger

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 1. Indledning Seafood Sales er meget opmærksom på behovet for hensigtsmæssig

Læs mere

Privatlivspolitik for LTECH A/S

Privatlivspolitik for LTECH A/S Privatlivspolitik for LTECH A/S Kontaktoplysninger: LTECH A/S Industriparken 31 2750 Ballerup CVR-nummer: 26398576 Direktør: Henrik Holmgren Hjemmeside: http://ltech.dk/ Mail: info@ltech.dk Kontakt: Tina

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia Om denne persondatapolitik Inden for Lactalis Scandinavia, som består af Lactalis Danmark, Lactalis Sverige, Lactalis Norge og Lactalis Finland (herefter benævnt

Læs mere

J U H L - S Ø R E N S E N

J U H L - S Ø R E N S E N Persondatapolitik Juhl-Sørensen A/S Et af Juhl-Sørensen A/S overordnede mål er, at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Dette gør sig også gældende,

Læs mere

Privatlivspolitik for DV Partner ApS.

Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Persondatapolitik for Jesperhus Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors

Persondatapolitik for Jesperhus Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors Persondatapolitik for Jesperhus Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors Introduktion Vi ved godt, at du helst hurtigst muligt vil i gang med at bestille en fantastisk oplevelse eller ferie her i Jesperhus, hvor

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Klinik Bettina er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som

Læs mere

Privatlivspolitik for Psykolog Stig Jensen

Privatlivspolitik for Psykolog Stig Jensen Privatlivspolitik for Psykolog Stig Jensen Kontaktoplysninger: Kontaktperson: Stig Jensen CVR: 26803101 Telefonnr.: 40 31 20 42 Mail: Stig@presentiapsykologerne.dk Website: www.presentiapsykologerne.dk

Læs mere

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Helbredsundersøgelse Det er vigtigt for Falck Healthcare A/S, at du har tillid til os, og derfor er det også vigtigt for os at beskytte dit privatliv. Alle dine

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK Vores privatlivspolitik giver dig et tydeligt overblik over, hvordan vi behandler dine data, samt hvad du kan forvente, at vi bruger dem til.

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R U N I Q T R A C K I N G A P S

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R U N I Q T R A C K I N G A P S P RIVATLIVSPOLITIK FO R UNIQTRACKING APS Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Uniqtracking ApS (samlet betegnet Uniqtracking, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for Uniqtracking-tjenester.

Læs mere

Privatlivspolitik for Zieglersoft.

Privatlivspolitik for Zieglersoft. Privatlivspolitik for Zieglersoft. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere