Udbudsvilkår byggefelter på Mariager Havn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udbudsvilkår byggefelter på Mariager Havn"

Transkript

1 Udbudsvilkår byggefelter på Mariager Havn Beskrivelse Mariagerfjord Kommune udbyder nu 6 byggefelter på Mariager Havn. De 6 byggefelter er vist på salgsridset (bilag 1). Byggefelternes ca. størrelse og minimumpriser er angivet på prisbladet (bilag 2). Køber skal acceptere 3% afvigelse af grundstørrelsen uden beregning. Byggefelterne udgør delområde 3 af boligområdet i lokalplan 69/2012 Mariager Havneområde (bilag 3). Byggefelterne er endnu ikke udstykket, og der må således forventes mindre afvigelser i forhold til de angivne grundstørrelser på salgsridset. Byggefelterne byggemodnes således de er klar til overtagelse den Byggefelterne sælges med samme rettigheder og forpligtelser, som de har tilhørt, herunder eventuelle rettigheder og forpligtelser overfor grundejerforening og forsyningsselskaber. Byggefelterne er ikke selvstændigt vurderet. Vurderingsansættelsen vil ske efter endt udstykning. Bebyggelse, lokalplan og grundejerforening Arealet er omfattet af lokalplan 69/2012. Mariager Havneområde, delområde 3, som fastlægger muligheder for bebyggelse. Se lokalplanen for info om byggemulighederne på Mariager Havn, (bilag 3). Pris Mindstepriserne fremgår af vedlagte prisblad (bilag 2) Købesummen indeholder byggefeltets andel af byggemodning i området, herunder tilslutning af: Veje og stier Færdiggørelse af vejbelægning

2 Diverse tilslutningsbidrag er ikke betalt: Kloakbidrag er dog delvist betalt: På Byggefelt 2 er betalt 1 tilslutning og der skal betales betales 60 % i tilslutningsbidrag for de På Byggefelt 3 er betalt 2 tilslutninger og der skal betales betales 60 % i tilslutningsbidrag for de På Byggefelt 4 er betalt 1 tilslutning og der skal betales betales 60 % i tilslutningsbidrag for de På Byggefelt 5 er betalt 1 tilslutning og der skal betales betales 60 % i tilslutningsbidrag for de På Byggefelt 6 er betalt 2 tilslutninger og der skal betales betales 60 % i tilslutningsbidrag for de På Byggefelt 7 er betalt 2 tilslutninger og der skal betales betales 60 % i tilslutningsbidrag for de Vand er ført frem til grundene, men der er ikke betalt tilslutning. Køber skal selv afholde omkostningerne til vandtilslutning herunder tilslutningsbidrag. El der er ført tomrør ind på byggefelterne, men tilslutningsbidrag er ikke betalt. Varme er ført ind tilslutningsbidrag og rørføring på byggefeltet betales af køber. Salgsvilkår og overtagelse Byggefelterne sælges efter kl , på grundlag af de indkomne acceptable tilbud. Overtagelsesdatoen fastsættes efter aftale, men kan tidligst være Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb. Der kan ikke gives tilbud med variable beløb, som f.eks. "højeste bud + x kr." Der kan afgives tilbud på en eller flere byggefelter. Hvis en tilbudsgiver ønsker at købe mere end ét byggefelt, skal dette udtrykkeligt angives i rubrikken på tilbudslisten.

3 Byggefelterne sælges for højeste bud over mindsteprisen, eller til mindsteprisen såfremt det er det højeste bud. Tilbudsgiver kan prioritere sine tilbud. Prioriteringen skal angives med tal, således at laveste tal angiver højeste prioritet. Prioriteringen vil blive lagt til grund, hvor en tilbudsgiver er højestbydende på en eller flere byggefelter. Bortset herfra vil prioriteringen ikke blive tillagt betydning. Tilbud skal indgives på tilbudskemaerne, som er vedlagt som bilag 5. Ved kommunens gennemgang og accept af de højeste tilbud på hver enkelt byggefelt accepterer kommunen først det højeste tilbud, som er tilbudsgivers 1. prioritet (eller højest mulige prioritet). I tilfælde af, at der er flere højeste tilbud, som tilbudsgiverne har givet samme prioritet, accepteres først det tilbud, som er højest over den fastsatte mindstepris for de pågældende byggefelter. Hvis to eller flere tilbudsgivere har afgivet lige høje tilbud på det samme byggefelt, vil kommunen søge at indhente overbud. Hvor et højeste bud ikke kan fremkaldes ved at indhente overbud, kan kommunen foretage lodtrækning mellem de bydende eller vælge frit mellem tilbuddene. Udbud af Mariager Havn regneregler ved afgivelse af bud Mariagerfjord Kommune ønsker at lave et bredt udbud af byggefelterne på Mariager Havn. Det er derfor besluttet, at det er muligt at købe 1-6 felter. Udbuddet sker til kriteriet højeste pris, efter nedenstående regneregler. Såfremt kommunen har modtaget individuelle bud på kun nogle af felterne ved budrundens afslutning, samt samlede bud på alle felterne, vil de øvrige felter tælle med i en samlet vurdering til en af kommunen fastsat minimumspris ved opgørelsen for de enkelte felter. Hvis der eksempelvist gives bud på felt 1,3 og 5, vil felterne 2, 4 og 6 tælle med i den samlede prisvurdering med en minimumspris fastsat af kommunen. Den samlede vurdering beror således på prisen efter sammenregningen.

4 Udbuddet sker på denne måde, for at gøre det muligt for enkelte købere at købe et byggefelt. På denne måde finder kommunen at man sagligt kan sammeligne tilbud på de enkelte felter, med tilbud på samtlige felter. Mariagerfjord Kommune er ikke forpligtet til at sælge byggefelterne (til den udbudte mindstepris), men kan forkaste samtlige tilbud eller vælge frit imellem de afgivne tilbud eller søge at opnå overbud. Mariagerfjord Kommune forbeholder sig også ret til at sælge byggefelt(er) ud fra en vurdering af den mest optimale løsning for en samlet gennemførelse af projektet. Tilbudsgiverne er ikke afskåret fra at afgive et højere købstilbud end den fastsatte mindstepris. Snarest efter tilbudsfristens udløb tager Mariagerfjord Kommune stilling til de afgivne tilbud og meddeler foreløbig accept eller afslag eller søger at opnå overbud. Spørgsmål kan rettes til: Ejerdomsmæglerfirmaet John Frandsen Mariager Tlf nummer.: Mail: Havnegade 8a 9550 Mariager Kloakvilkår: I henhold til Mariagerfjord Vands betalingsvedtægt, har Mariagerfjord Vand opfyldt forsyningspligten, når de tilsluttede ejendomme kan aflede spildevand fra stueplan via gravitation. Fiber/Antenne: Der er ført tomrør ind på byggefeltet, men ikke valgt leverandør eller betalt nogen form for tilslutningsbidrag.

5 Diverse stik Oplysninger om stikplaceringer på det enkelte byggefelt kan indhentes hos de respektive forsyningsselskaber/ledningsejere. Jordbundsforhold Byggefelterne sælges ubebyggede, således som de er og forefindes, inkl. evt. befæstelse, beplantning mv. Der er foretaget en geoteknisk undersøgelse af jordens bæreevne mv. Se nærmere i den vedlagte geotekniske rapport med oplysning om jordbundsundersøgelser på de enkelte byggefelter (bilag 4.1 og 4.2). Sælger opfordrer køber til at gøre sig nærmere bekendt med den geotekniske rapport og resultaterne af jordbundsprøverne på de enkelte byggefelter. Ved prisfastsættelsen er der taget højde for ovennævnte forhold vedr. jordbundsforholdene på de enkelte byggefelter. Køber kan således ikke fremsætte krav af nogen art, herunder krav om afslag i købesummen, som følge af ekstraudgifter til fundering, med mindre jordbunden er væsentlig dårligere end forventeligt, jf. ovennævnte oplysninger og vedlagte geotekniske rapport (bilag 4.1 og 4.2). Køber opfordres derfor til at gøre sig nærmere bekendt med jordbundsforholdene på de enkelte byggefelter, forinden afgivelse af tilbud. Køber kan som udgangspunkt ikke fremsætte krav af nogen art, herunder krav om afslag i købesummen, som følge af jordbundsforholdene på de enkelte byggefelter og meromkostninger til fundering af ny bebyggelse. Køberen kan således ikke gøre noget ansvar eller krav gældende overfor sælger, såfremt jordbundsforholdene nødvendiggør ekstra fundering, og særlige udgifter til fjernelse af muld, udførelse af sandpude mv.

6 Såfremt der måtte vise sig væsentlige jordbundsmangler, udover hvad der må forventes efter de ovenfor beskrevne forhold og den geotekniske rapport, vil spørgsmålet om en eventuel økonomisk kompensation blive afgjort efter dansk rets almindelige regler om afslag for væsentlige mangler. OBS! Hvis du i forbindelse med et kommende byggeri konstaterer forhold, som du mener, kan berettige et afslag, skal de straks kontakte kommunen. I modsat fald risikerer du at miste din ret til at kræve afslag. Geoteknisk rapport er vedlagt (bilag 4). Forurening Der er konstateret forurening af grunden, hvor byggefelterne er beliggende. Der er i den forbindelse lavet undersøgelse, kortlægning og truffet foranstaltninger for at gøre grunden og byggefelterne godkendt til boligbebyggelse. Der henvises til udfærdiget Miljørapport (bilag 5). Køber er opfordret til inden afgiveles af bud, at gennemlæse miljørapport. Køberen kan således ikke gøre noget ansvar eller krav gældende overfor sælger som følge af forurening af grunden/byggefelterne. Øvrige oplysninger Byggefelterne sælges i øvrigt, som de er og forefindes, uden noget ansvar for Mariagerfjord Kommune. Der tages forbehold for ændringer af de beskrevne forhold. Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Ejerdomsmæglerfirmaet John Frandsen Mariager Telefonnummer.:

7 Omkostninger Skødet udarbejdes af Mariagerfjord Kommunes rådgiver. Købere, som ønsker advokatbistand, må selv afholde samtlige udgifter hertil. Tinglysningsafgiften betales af køber, og er på kr ,6% af købesummen (oprundet til nærmeste hundrede). Købstilbud For at købe et byggefelt, skal du udfylde tilbudsskema (bilag 5) og sende det pr. mail til: mariager@johnfrandsen.dk Alternativt kan det sendes/afleveres til: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, Mariager Havnegade 8a 9550 Mariager Mrk. Tilbud Mariager Havn Tilbudsskemaet skal være Ejerdomsmæglerfirmaet John Frandsen, Mariager i hænde senest kl Fortrydelsesret Hvis Mariagerfjord Kommune kan acceptere dit tilbud, sender vi en skriftlig accept til dig. Indtil vi fremsender accepten kan du frit tilbagekalde dit tilbud.

Salgsvilkår Arden Vest for nr. 1-45

Salgsvilkår Arden Vest for nr. 1-45 Salgsvilkår Arden Vest for nr. 1-45 Beskrivelse Mariagerfjord Kommune udbyder nu 23 byggegrunde på Hesselholt Skovhuse i Arden til salg. Hesselholt Skovhuse ligger i den vestlige del af Arden på grænsen

Læs mere

Salgsvilkår Hesselholt Skovhuse for nr. 1-45

Salgsvilkår Hesselholt Skovhuse for nr. 1-45 Salgsvilkår Hesselholt Skovhuse for nr. 1-45 Beskrivelse Mariagerfjord Kommune udbyder nu 23 byggegrunde på Hesselholt Skovhuse i Arden til salg. Hesselholt Skovhuse ligger i den vestlige del af Arden

Læs mere

Salg af parcelhusgrund Lenevej 4, Vejgaard Sagsnr

Salg af parcelhusgrund Lenevej 4, Vejgaard Sagsnr Beskrivelse Aalborg Kommune udbyder nu én parcelhusgrund på Lenevej 4 i Vejgaard til salg. Lenevej ligger på kanten af et boligområde i den sydøstlige del af Vejgaard. Vejgaard er en grøn bydel og indeholder

Læs mere

Parcelhusgrunde Duathlonvej, Svenstrup Nord Salgsvilkår er revideret i februar 2014. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten.

Parcelhusgrunde Duathlonvej, Svenstrup Nord Salgsvilkår er revideret i februar 2014. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten. J.nr.: 2013-7963 KJK/tik Duathlonvej Duathlonvej ligger i den nordøstlige del af Svenstrup. Der er planlagt i alt 19 grunde på Duathlonvej indenfor delområde A af lokalplan 6-1-102. Denne 1. etape omfatter

Læs mere

Parcelhusgrunde Kidholm, 2. etape Langholt Salgsvilkår er revideret i januar 2015. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten.

Parcelhusgrunde Kidholm, 2. etape Langholt Salgsvilkår er revideret i januar 2015. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten. Sagsnr.: 2008-15016 KJK/tik Kidholm Kidholmudstykningen ligger i den vestlige del af. Kidholm er en sidevej til Vestvej Der er planlagt i alt 30 grunde. Heraf er de først 4 grunde byggemodnede. Dette udbud

Læs mere

Aalborg Kommune sælger nu fire byggegrunde beliggende på Søhesten i den vestlige del af Hals by.

Aalborg Kommune sælger nu fire byggegrunde beliggende på Søhesten i den vestlige del af Hals by. Beskrivelse Aalborg Kommune sælger nu fire byggegrunde beliggende på Søhesten i den vestlige del af Hals by. Grundene er omfattet af lokalplan 5.40 Område til boligformål nordvest for Hals. Grundene er

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841 Sagsnr.: 2014-17841 KJK/tho Beskrivelse Hanebjælken ligger centralt i Vestbjerg i et område med et veludbygget stisystem. Der er sikker vej til børneinstitution, skole og idrætshal. Der er sælges i alt

Læs mere

Salg af parcelhusgrund Præstegårdsvej 9, Farstrup Sagsnr

Salg af parcelhusgrund Præstegårdsvej 9, Farstrup Sagsnr Beskrivelse Aalborg Kommune udbyder nu én parcelhusgrund beliggende på Præstegårdsvej 9 i Farstrup til salg. Grunden har matr.nr. 1ao, Ø. Farstrup By, Farstrup og er ca. 694 m², som vist på salgsridset

Læs mere

Parcelhusgrunde Kidholm, 1. etape Langholt Salgsvilkår er revideret i januar 2015 Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Kidholm, 1. etape Langholt Salgsvilkår er revideret i januar 2015 Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten Salgsvilkår er revideret i januar 2015 Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten Sagsnr.:1851-44633 KJK/tik. Kidholm Kidholmudstykningen ligger i den vestlige del af. Kidholm er en sidevej til

Læs mere

Salg af sokkelgrunde Nåleøjet, Vester Hassing Sagsnr

Salg af sokkelgrunde Nåleøjet, Vester Hassing Sagsnr Beskrivelse På Nåleøjet i Vester Hassing sælger Aalborg Kommune 11 sokkelgrunde. Grundene er beliggende på Nåleøjet 11, 13, 15, 17, 19, 29, 31, 33, 35, 37 og 39. Alle grundene er 225 m2. Grundene er vist

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Nåleøjet, Vester Hassing Sagsnr

Salg af parcelhusgrunde Nåleøjet, Vester Hassing Sagsnr Beskrivelse På Nåleøjet i Vester Hassing sælger Aalborg Kommune 3 parcelhusgrunde. Grundene er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1). Grundene varierer fra 739 m 2 til 952 m 2. Nåleøjet ligger naturskønt

Læs mere

Parcelhusgrunde Nåleøjet i Vester Hassing Salgsvilkår er revideret i januar 2015. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Nåleøjet i Vester Hassing Salgsvilkår er revideret i januar 2015. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2007-46143 - KJK/tik Nåleøjet På sælger Aalborg Kommune 4 parcelhusgrunde. Grundene er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1). Grundene varierer fra 711 m 2 til 952 m 2. Nåleøjet ligger naturskønt i den

Læs mere

Parcelhusgrunde Gartnervænget i Kongerslev Salgsvilkår er revideret i januar 2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Gartnervænget i Kongerslev Salgsvilkår er revideret i januar 2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2008-6542 - KJK/tik Gartnervænget På sælger Aalborg Kommune 5 parcelhusgrunde. Grundene, der er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1), varierer i størrelse fra 1.115 til 1.310 m2. Gartnervænget ligger

Læs mere

Parcelhusgrunde Lucernehaven i Ulsted Salgsvilkår er revideret i januar Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Lucernehaven i Ulsted Salgsvilkår er revideret i januar Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2008-44377 - KJK/tik På Lucernehaven sælger Aalborg Kommune 6 parcelhusgrunde. Grundene, der er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 3), er i størrelserne fra 911 m² til 915 m². Parcellerne ligger naturskønt

Læs mere

Sokkelgrunde Nåleøjet i Vester Hassing Salgsvilkår er revideret i januar Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Sokkelgrunde Nåleøjet i Vester Hassing Salgsvilkår er revideret i januar Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2007-46143 - KJK/tik Nåleøjet På sælger Aalborg Kommune 3 sokkelgrundegrunde. Grundene er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1). Grundene er hver på 225 m 2. Nåleøjet ligger naturskønt i den sydøstlige

Læs mere

Salg af parcelhusgrund Duathlonvej 10, Svenstrup Sagsnr Salgsvilkår er revideret i januar 2016

Salg af parcelhusgrund Duathlonvej 10, Svenstrup Sagsnr Salgsvilkår er revideret i januar 2016 Beskrivelse Duathlonvej 10 blev først udbudt til salg den 4. oktober 2015 sammen med de øvrige 9 grunde i etape 2 på Duathlonvej i Svenstrup. Vi udbyder den nu til salg på ny, idet prisen er reduceret

Læs mere

Parcelhusgrunde Kidholm, 3. etape Langholt Salgsvilkår september2014 rev. dec 2014. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten.

Parcelhusgrunde Kidholm, 3. etape Langholt Salgsvilkår september2014 rev. dec 2014. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten. Juridisk Afdeling Sagsnr.: 2013-52054 KJK/tik Kidholm etape 3 Boligområdet Kidholm ligger i den vestlige del af. Kidholm er en sidevej til Vestvej. Der er planlagt i alt 30 grunde i boligområdet ved Kidholm.

Læs mere

Parcelhusgrunde Kassandravej Salgsvilkår er revideret i februar 2013. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten.

Parcelhusgrunde Kassandravej Salgsvilkår er revideret i februar 2013. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten. J.nr.: 2008-15019 KJK/tik Bilag Bebyggelse m.m. er én af tre boligveje i en ny bydel i den sydøstlige del af Gug. Bydelen ligger attraktivt i nær sammenhæng med Gug med både institutioner og indkøbsmuligheder.

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 24. maj 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 26. januar 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 37 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Hjørring Kommune GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Indhold 1. Udbud 2. Reservation af grunde 3. Betalingsbetingelser 4. Tilslutningsbidrag 5. Salgsomkostninger 6. Afmærkning

Læs mere

SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde ved Fælledvej i Hundelev

SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde ved Fælledvej i Hundelev SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde ved Fælledvej i Hundelev Indhold 1. Udbud 2. Overtagelse 3. Betalingsbetingelser 4. Afmærkning af skel 5. Byggetilladelse 6. Kulturarv 7. Skader i

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Kornelparken, Grindsted Sagsnr

Salg af parcelhusgrunde Kornelparken, Grindsted Sagsnr Beskrivelse Aalborg Kommune udbyder nu fire parcelhusgrunde i et boligområde på Kornelparken i Grindsted til salg. Lokalplanområdet ligger nordøst for Grindsted, og i området er der et velfungerende stisystem.

Læs mere

Parcelhusgrunde Kidholm, 3. etape Langholt Salgsvilkår er revideret januar2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten.

Parcelhusgrunde Kidholm, 3. etape Langholt Salgsvilkår er revideret januar2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten. Juridisk Afdeling Sagsnr.: 2013-52054 KJK/tik Kidholm etape 3 Boligområdet Kidholm ligger i den vestlige del af. Kidholm er en sidevej til Vestvej. Der er planlagt i alt 30 grunde i boligområdet ved Kidholm.

Læs mere

2. Grundarealet Arealet sælges ubebygget, således som det er og forefindes, inkl. faste anlæg, befæstelse, beplantning m.v.

2. Grundarealet Arealet sælges ubebygget, således som det er og forefindes, inkl. faste anlæg, befæstelse, beplantning m.v. #BREVFLET# Click here to enter text. Udbudsvilkår Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Udbudsvilkår 13-08-2014 Bautastenen, Svenstrup, matr.nr. 7ct Sdr. Svenstrup

Læs mere

Salg af Ulstedvej 21, 9370 Hals.

Salg af Ulstedvej 21, 9370 Hals. #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby SALGSVILKÅR 12-05-2016 Juridisk Afdeling, BLF Salg af Ulstedvej

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 25. august 2015 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1.

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 20.05.2019 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Overtagelsesdagen fastsættes til den 01.09.2019. Snedronningen

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 5 Salgsmateriale for 2 villagrunde i Malling beliggende Krekærvangen 50 og Krekærtoften 112. TEKNIK OG MILJØ Bolig

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes byggegrunde Udbud af byggegrunde til opførelse af parcelhuse i Stenløkkeparken i Otterup Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

Salg af parcelhusgrund Øster Strandvej 39 og 41 Nørresundby Sagsnr

Salg af parcelhusgrund Øster Strandvej 39 og 41 Nørresundby Sagsnr Beskrivelse Aalborg Kommune udbyder nu to parcelhusgrunde på Øster Strandvej 39 og 41 i Nørresundby til salg. Øster Strandvej er beliggende i Nørre Uttrup i den østlige del af Nørresundby. Grundene ligger

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Sportvænget, Godthåb etape 3 Sagsnr

Salg af parcelhusgrunde Sportvænget, Godthåb etape 3 Sagsnr Beskrivelse Aalborg Kommune udbyder nu 10 parcelhusgrunde på Sportvænget i Godthåb til salg. Sportvænget ligger i et eksisterende boligområde i den vestlige del af Godthåb på grænsen mellem byen og det

Læs mere

Salg af ejendommen Thistedvej 96, 9400 Nørresundby

Salg af ejendommen Thistedvej 96, 9400 Nørresundby #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Udbuds- og salgsvilkår 06-09-2017 Salg af ejendommen Thistedvej

Læs mere

Parcelhusgrunde Sportvænget, Godthåb Salgsvilkår januar 2015.

Parcelhusgrunde Sportvænget, Godthåb Salgsvilkår januar 2015. Juridisk Afdeling J.nr.: 2014-1983 KJK/tik Sportvænget På Sportvænget i Godthåb sælger Aalborg Kommune 10 parcelhusgrunde. Grundene, der er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1), varierer i størrelse

Læs mere

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Salgsmateriale for villagrunden Laskedalen 82, 8220 Brabrand Vedlagt

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 20. oktober 2011 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden du anfører. 1 er 1.

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 31 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for 31

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes byggegrunde Udbud af kommunale byggegrunde til opførelse af byhuse på Fionagrunden i Bogense Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Udbud af del af matr. nr. 38c, 38d og 38 a Vestervang, Herning Jorder. til erhvervs- og foreningsformål.

Udbud af del af matr. nr. 38c, 38d og 38 a Vestervang, Herning Jorder. til erhvervs- og foreningsformål. + Udbud af del af mr. nr. 38c, 38d og 38 a Vestervang, Herning Jorder. til erhvervs- og foreningsformål. Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 8 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for 4. etape,

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 5 Salgsmateriale for 16 villagrunde ved Lauritshøj i Skødstrup. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 7 Salgsmateriale for 32 villagrunde ved Langfreddal i Sabro TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 5 villagrunde ved Laskedalen i Brabrand TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 26.06.2017 Sagsid 14/38190 Gældende for Dalgårdsvej, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

Til interesserede. Arealudvikling Aarhus. Den 8. december Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup

Til interesserede. Arealudvikling Aarhus. Den 8. december Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup Til interesserede Den 8. december 2013 Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 4. juni 2017 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 7 sommerhuse ved Bønnerup strand

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 7 sommerhuse ved Bønnerup strand Til interesserede Den 31. marts 2012 Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Salgsmateriale for 7 sommerhuse ved Bønnerup strand Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for sommerhusene ved

Læs mere

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Slettebjerggård Overordnet planlægning Den udbudte storparcel indgår i et nyt planlagt boligområde med både

Læs mere

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl Udbudsmateriale Salg af Kærager 1 i Spjald Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl. 12.00. Hermed udbydes følgende areal til salg: Kærager 1 i Spjald 1. Oplysninger

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

Salg af areal til boligformål, matr. nr. 5aq Sdr. Kongerslev by, Sdr. Kongerslev, beliggende Marsvej 6, 9293 Kongerslev

Salg af areal til boligformål, matr. nr. 5aq Sdr. Kongerslev by, Sdr. Kongerslev, beliggende Marsvej 6, 9293 Kongerslev Udbuds-/salgsvilkår Salg af areal til boligformål, matr. nr. 5aq Sdr. Kongerslev by, Sdr. Kongerslev, beliggende Marsvej 6, 9293 Kongerslev./. Under forbehold af Aalborg Byråds godkendelse udbydes herved

Læs mere

Salgsbetingelser for boliggrunde på Stadion Alle 5 og 9 Hampen

Salgsbetingelser for boliggrunde på Stadion Alle 5 og 9 Hampen Salgsbetingelser for boliggrunde på Stadion Alle 5 og 9 Hampen 28-11-2016 1 I budrunde: S A L G S B E T I N G E L S E R for boliggrunde på Stadion Alle 5 og 9, Hampen i Ikast-Brande Kommune De enkelte

Læs mere

UDBUDSVILKÅR storparceller til parcelhusgrunde ved Dalbygård, 6000 Kolding

UDBUDSVILKÅR storparceller til parcelhusgrunde ved Dalbygård, 6000 Kolding UDBUDSVILKÅR storparceller til parcelhusgrunde ved Dalbygård, 6000 Kolding Ejendommen 1 storparcel under udstykning udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

KØBSBLANKET TIL BYGGEGRUNDE

KØBSBLANKET TIL BYGGEGRUNDE HORSENS KOMMUNE KØBSBLANKET TIL BYGGEGRUNDE PDF-købsblanketten skal udfyldes, printes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til: mm@horsens.dk Eller afleveres/postes til: Horsens Kommune

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. projektgrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. projektgrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes projektgrunde Udbud af projektgrunde til opførelse af boliger på Fionagrunden i Bogense Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

Grunden har et areal på m 2.

Grunden har et areal på m 2. Salgsvilkår Udbudsgrundlag Ejendommen 1. Indledning Lejre Kommunes salg af grunde sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Kidholm, Langholt etape 4 Sagsnr

Salg af parcelhusgrunde Kidholm, Langholt etape 4 Sagsnr Beskrivelse Aalborg Kommune udbyder nu 12 parcelhusgrunde i et boligområde på Kidholm i Langholt til salg. Grundene ligger i første etape af det nye boligområde inden for lokalplan 15-027 Boligområde m.m.

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 03-04-2017 J.nr. 17/7050 Gældende for Vendehøj 20, Hornslet 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Til interesserede. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling Aarhus Aarhus Kommune. Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup.

Til interesserede. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling Aarhus Aarhus Kommune. Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup. Grundsalg Nordhavnsgade 12-14, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for storparcel

Læs mere

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området.

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området. Indhold Grunde på Strømmen 11, 15 og 17... 2 Plangrundlag... 2 Grundenes størrelse... 2 Randers Kommunes krav til byggeriet... 2 Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse:... 3 Supplerende bestemmelser

Læs mere

Der opkræves for tiden ingen ejendomsskat, men efter salget vil der blive beregnet og opkrævet ejendomsskat på normal vis.

Der opkræves for tiden ingen ejendomsskat, men efter salget vil der blive beregnet og opkrævet ejendomsskat på normal vis. Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby #BREVFLET# Udbuds- og salgsvilkår Juridisk Afdeling, BLF 21. august 2018 Udbuds- og salgsvilkår for matr. nr. 20o Horsens By,

Læs mere

Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018

Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018 Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018 Rådhusparken 2 2600 Glostrup www.glostrup.dk I marts 2018 blev 21 af de i alt 25

Læs mere

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet.

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet. UDBUDSBETINGELSER 1. Generelle vilkår Salget sker i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 om kommunernes styrelse og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

Udbudsvilkår Offentligt udbud

Udbudsvilkår Offentligt udbud Udbudsvilkår Offentligt udbud Bautastenen, langs Langdyssen, Svenstrup. Salg af areal til ustøttet boligformål, tæt-lav. Under forbehold af Teknik- og Miljøudvalgets godkendelse sælger Aalborg Kommune

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde Købsblanketten skal printes, udfyldes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til erik.janne@webspeed.dk - eller afleveres/postes til: EB Holding Randers ApS Kongelysdalen 14 8930 Randers NØ

Læs mere

Frederiksdalvej 4 etape Erhverv og Udvikling

Frederiksdalvej 4 etape Erhverv og Udvikling Frederiksdalvej 4. etape er på ca.120.000 m 2 Plan Området er omfattet af lokalplan nr. 501, Frederiksdalvej 3-4 etape. Anvendelse og bebyggelse Området er udlagt til erhvervsformål, såsom industri og

Læs mere

Salg af del af matr.nr. 19av Romdrup By, Romdrup, beliggende v/nørremarksvej, Klarup.

Salg af del af matr.nr. 19av Romdrup By, Romdrup, beliggende v/nørremarksvej, Klarup. #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby By- og Landskabsforvaltningen 07-12-2016 Salg af del af matr.nr.

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Nordfyns Kommune udbyder nu den tidligere storparcel i Stenløkkeparken til salg i 20

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

GRUND TIL BOLIG- OG/ELLER ERHVERVSFOR- MÅL I BYKVARTERET EGEBJERG

GRUND TIL BOLIG- OG/ELLER ERHVERVSFOR- MÅL I BYKVARTERET EGEBJERG GRUND TIL BOLIG- OG/ELLER ERHVERVSFOR- MÅL I BYKVARTERET EGEBJERG Ballerup Kommune tilbyder en attraktiv grund til bolig og eller erhvervsformål i det eftertragtede Egebjerggård, med adressen Egebjerg

Læs mere

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby. 12-08-2015 Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej,

Læs mere

Salg af grund til boligbyggeri Elektravej, Gug Sydøst Sagsnr

Salg af grund til boligbyggeri Elektravej, Gug Sydøst Sagsnr Beskrivelse Elektravej er én af tre boligveje i en ny bydel i den sydøstlige del af Gug. Bydelen ligger attraktivt i nær sammenhæng med Gug med både institutioner og indkøbsmuligheder. Fra området er der

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i området ved Drejøgade

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i området ved Drejøgade Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i området ved Drejøgade 1. Beskrivelse af området Grundene er beliggende i et nyt udstykningsområde i boligområdet ved Vesttarpvej

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde på Høngårds Ager

SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde på Høngårds Ager SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde på Høngårds Ager Indhold 1. Udbud 2. Overtagelse 3. Betalingsbetingelser 4. Afmærkning af skel 5. Byggetilladelse 6. Kulturarv 7. Skader i forbindelse

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune sælger 25 nye boligparceller i ny udstykning på Galgehøj i Aars

Vesthimmerlands Kommune sælger 25 nye boligparceller i ny udstykning på Galgehøj i Aars GALGEHØJ AARS Dato: 11. marts 2018 Vesthimmerlands Kommune sælger 25 nye boligparceller i ny udstykning på Galgehøj i Aars Parcellerne ligger på Galgehøj i den vestlige del af Aars. De bliver endeligt

Læs mere

UDBUDSVILKÅR. for. Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne af samlet areal m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde

UDBUDSVILKÅR. for. Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne af samlet areal m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde UDBUDSVILKÅR for Matr.nr. 3l, Hornelund By, Horne, af samlet areal 1.501 m 2. Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde Beliggenhed og zoneforhold Ejendommene er beliggende Rolighedsvej 8, Horne, 6800 Varde. Matr.nr.

Læs mere

Notat. Salg af parceller i Assens Kommune

Notat. Salg af parceller i Assens Kommune Notat Salg af parceller i Assens Kommune Baggrund Fra den 1. januar 2007 er opgaven med salg af ejendomme i Assens Kommune organisatorisk placeret i Byrådssekretariatet. 13. januar 2007 Kontaktperson:

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Carl Th. Dreyers Vej i Ebeltoft. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune

Læs mere

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til boligbebyggelse (delområde 1 og 2 i lokalplan ) Beliggende ved Dollerup Sø i Lunderskov

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til boligbebyggelse (delområde 1 og 2 i lokalplan ) Beliggende ved Dollerup Sø i Lunderskov UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til boligbebyggelse (delområde 1 og 2 i lokalplan 1115-11) Beliggende ved Dollerup Sø i Lunderskov Storparcel 1 Storparcel 2 De 2 storparceller udbydes til salg samtidig, idet

Læs mere

Navn:... Cpr. Nr... Navn:... Cpr. Nr...

Navn:... Cpr. Nr... Navn:... Cpr. Nr... Tilbudsskema Råbjergvej Sørup Etape 3 Undertegnede køber/købere: Navn:... Cpr. Nr...... Adresse: Tlf.:. Navn:... Cpr. Nr...... Adresse: Tlf.:. Afgiver herved bud på 1 af nedennævnte grunde i prioriteret

Læs mere

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til tæt-lav boligbebyggelse ved Elkærholmparken, V. Nebel, 6040 Egtved

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til tæt-lav boligbebyggelse ved Elkærholmparken, V. Nebel, 6040 Egtved UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til tæt-lav boligbebyggelse ved Elkærholmparken, V. Nebel, 6040 Egtved Ejendommene 2 udstykkede storparceller udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet.

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet. UDBUDSBETINGELSER 1. Generelle vilkår Salget sker i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 om kommunernes styrelse og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

Udbudsinformation. Langeland Kommune udbyder Longelse Skole til salg. Budfrist: Tirsdag den 10. juni 2014 kl. 12.00

Udbudsinformation. Langeland Kommune udbyder Longelse Skole til salg. Budfrist: Tirsdag den 10. juni 2014 kl. 12.00 Udbudsinformation Langeland Kommune udbyder Longelse Skole til salg Longelse Skole, Longelsevej 16, Sdr. Longelse, 5900 Rudkøbing Budfrist: Tirsdag den 10. juni 2014 kl. 12.00 Tilbud afgives på særlig

Læs mere

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Nåleøjet 52, Vester Hassing, 9310 Vodskov

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Nåleøjet 52, Vester Hassing, 9310 Vodskov Click here to enter text. Udbudsvilkår - revideret 28-01-2011 «edocaddresscivilcode» Udbudsvilkår Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Nåleøjet 52, Vester Hassing, 9310 Vodskov 1. Ejendommen Under

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde [ Redigérbar PDF fil / 2014 ] Købsblanket Byggegrunde Hvis Købsblanketten forsynes med digital signatur, er det tilstrækkeligt med en af købernes signaturer. PDF-Købsblanketten skal udfyldes, printes og

Læs mere

Udbudsvilkår for Flødalen, Svenstrup (etape 1).

Udbudsvilkår for Flødalen, Svenstrup (etape 1). #BREVFLET# Click here to enter text. Udbudsvilkår for Flødalen (etape 1) Aalborg Kommune, Rådmanden Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Udbuds-/salgsvilkår 07-02-2014 Udbudsvilkår for Flødalen, Svenstrup

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune sælger Delområde C på Galgehøj i Aars

Vesthimmerlands Kommune sælger Delområde C på Galgehøj i Aars VILKÅR FOR UDBUD Dato: 28. april 2019 Sagsnr.: 13.06.02-G10-33-19 Vesthimmerlands Kommune sælger Delområde C på Galgehøj i Aars Delområde C sælges som projektudbud Delområde C er en stor parcel til opførsel

Læs mere

Salgsbetingelser. for. Boliggrunde. Emil Ernsts Vej Engesvang

Salgsbetingelser. for. Boliggrunde. Emil Ernsts Vej Engesvang Salgsbetingelser for Boliggrunde på Emil Ernsts Vej 98-106 Engesvang 16-11-2016 1 S A L G S B E T I N G E L S E R for boliggrunde på Emil Ernsts Vej 98-106, Engesvang i Ikast-Brande Kommune I budrunde:

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere