Anne-Mette Ørts Vinstrup. 1.Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anne-Mette Ørts Vinstrup. 1.Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt."

Transkript

1 Referat fra fællesmødet i Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen for private og kommunale arbejdsgivere mandag, den 3. september 2018 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Herning Deltagere: Afbud fra: Referant: Herning kommune: Bente Schleicher Holstebro kommune: Maibritt Jensen Ikast-Brande kommune: Line Norup Rasmussen Ringkøbing-Skjern kommune: Birthe Nyrup Dahl Struer kommune: Bodil Mogensen Lemvig Kommune: Else Sørensen Privathjælpen, Struer: Anne Stubberup Privat Pleje & Omsorg ApS, Herning: Gitte Sundborg Nielsen Kær.dk ApS, Holstebro: Nina Ørskov Karlsen og Vivian Stokholm Social & SundhedsSkolen Herning: Rhina Høj Eriksen, Karen Marie Aarup, Kirsten Kammer og Charlotte Tipsmark Herning kommune: Marian Graves Wounlund Bust Holstebro kommune: Lisbeth Munk Ringkøbing-Skjern kommune: Grethe Haglund Kær.dk ApS, Holstebro: Dorthe Lund Anne-Mette Ørts Vinstrup 1.Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt. 2.Godkendelse af referaterne fra 6. og 20. marts 2018 Godkendt. Pkt. 3 i referatet af 20. marts Udlandsophold/-praktik for social- og sundhedshjælperelever. Der arbejdes på at få flere social- og sundhedshjælperelever på praktikophold i udlandet. Social- og sundhedshjælperelever kan komme i praktik i Norden og i Europa. Når eleverne starter på uddannelsen, informeres de om muligheden for at komme i praktik i udlandet i deres sidste praktik. En forudsætning for at komme af sted er, at eleverne skal kunne nå deres praktikmål. Erhvervsrettet påbygning kan evt. inddrages. På skolens hjemmeside er der en beskrivelse af arbejdsgangen for praktikophold i udlandet. Denne arbejdsgang er pt. under revidering. Punktet skal med til næste fællesmøde.

2 3. Oplæg om afsluttende eksamen v/afdelingsleder Grethe Thing På de to indkaldedage samt på skoleperiode 4 arbejdes der med den afsluttende eksamen. Eleverne skal igennem LA4, hvor der arbejdes med de 13 kompetencemål og hvor erfaring fra praktikken knyttes sammen med skoleerfaring. Der er arbejdes med syv cases til eksamen. Eleverne arbejder i Canvas også i praktiktiden. Indkaldedagene. Dag 1: Eleverne inddeles i grupper hvor hver gruppe får en kortfattet grundfortælling om 7 borgere. Eleverne skal herefter selv udvikle data om personens liv og bygger selv på med erfaringer fra praktikken både i personens fortid og nutid. Eleverne placeres herefter i arbejdsteams, som er fordelt af underviserne. Eleverne har mulighed for at komme med ønsker til teams. Dag 2: De syv borgere (= de syv cases) præsenteres for alle teams, som herefter arbejder videre med de syv cases indtil den afsluttende eksamen. Sidste praktik 5 uger: I elevernes sidste fem praktikuger arbejder de, ud over praktikmålene, med de syv cases - med kompetencemålene og med hændelser m.m. fra dagligdagen - og de laver daglige noteringer om alle syv cases i deres logbog. Sidste skoleperiode: I skoleperiode 4 arbejder eleverne videre i de nedsatte teams. Hver dag sker der en til to begivenheder med borgerne, og alle teams tildeles nye opgaver/informationer. Afsluttende eksamen: I hvert team er der 2-3 eller 4 elever. Undtagelsesvis kan et team bestå af en elev. Dagen inden eksamen trækker eleverne i teamet en case til prøven hvert case kan kun trækkes en gang i teamet. Det vurderes, at eleverne fint klarer at takle både casene og praktikmålene, mens de er ude i deres sidste praktik. Er der elever, der er fraværende de to indkaldedage, tildeles de et arbejdsteam og må selv tilegne sig viden om casene på Canvas. Eleverne tilbydes ikke ekstra undervisning. 4. Undervisning i simulation - oplæg v/grethe Thing På social og sundhedshjælperuddannelsen er der et spændende to ugers valgfag: Simulation og praktiske færdigheder. Erfaringer viser, at simulationsundervisning er medvirkende til at skabe større sammenhæng mellem teori og praksis.

3 Simulation er en læringsmetode, der øger elevernes mulighed for at træne og afprøve færdigheder i en undervisningssituation, som er praksisnær. Eleverne har mulighed for at træne og gentage praksisnære færdigheder i et sikkert og trygt læringsmiljø på skolen. Der er fokus på elevernes refleksion og læring, og eleverne kombinerer viden fra skolen med viden fra praksis. Scenariet bygger på: Lyt til borgeren, kommunikation, undervisning i et forum, hvor man er tryg samt respekten for hinanden. Når eleverne er i gang, får de hele tiden øje på andre ting/muligheder, end de lige tænkte ved starten af opgaven. Situationerne har udgangspunkt i social- og sundhedshjælpernes fagbog Personlig hjælp, omsorg og pleje. Fagbeskrivelsen er: 1. Begrebsdannelse ud fra faglige tekster og tidligere erfaringer 2. Planlægge pleje- og omsorgssituationer 3. Anvende simulation i kliniske cases, således at situationer lettere kan forstås og håndteres, hvis en lignende situation opstår i praktikken 4. Refleksion over hændelsesforløbet/simulationen gennem debriefing. Faget er stadig i udvikling og det skal evalueres, om det er en seriøs måde for eleverne at arbejde på. 5. Drøftelse af fremtidige temadage for praktikvejledere v/rhina Høj Eriksen Temadag for praktikvejledere på social- og sundhedshjælperuddannelsen: 17. september 2018 Temadag for praktikvejledere på social- og sundhedsassistentuddannelsen: 11. og 24. september 2018 Skal der fremadrettet være fælles temadage? (for social- og sundhedshjælperuddannelsen og socialog sundhedsassistentuddannelsen) Det blev besluttet, at ved de sidste to temadage (datoer ovenfor) startes dagen med at spørge praktikvejlederne, om de går ind for fælles temadage eller temadage som nu - uddannelserne hver for sig. Vejlederne skal give deres svar ved middagstid. Det er skolens praktikkoordinatorer, der står for forespørgslen. 6. Samarbejde omkring elever, der flyttes i praktikken. Hvornår er der behov for HHE? v/praktikkoordinator og Rhina Høj Eriksen. Både skolen og praktikken har fokus på fastholdelse af eleverne. Der er et godt samarbejde, og begge parter vil elevernes bedste. Når en elev ikke trives i praktikken, kontaktes skolens praktikkoordinator enten af praktikken eller af eleven. Alle tre parter kan til enhver tid anmode om afholdelse af en HHE.

4 7. Talentspor hvilken værdi tillægges social- og sundhedshjælpere med talentspor ved ansættelser som uddannet? v/rhina Høj Eriksen Kommunerne er enige om, at det pt. er underordnet, om en social- og sundhedshjælper har talentspor, når de søger om ansættelse. Ved ansættelser kigges både på elevernes udtalelser fra praktikken, deres personlige kompetencer, evnen til at samarbejde m.m. Karaktererne tillægges ikke den store betydning. Er der elever, der synes at undervisning på avanceret niveau er for kedeligt, kan der ændres til ekspertniveau inden for de første 14 skoledage. Det er vigtigt at alle elever motiveres refleksionsmæssigt/udfordringsmæssigt. Der kan arbejdes med elevernes selvstændighedsniveau og refleksionsniveau. 8. Mødestruktur for Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen v/rhina Høj Eriksen Mødestruktur for fælles-forum: Tilføjelser til Mødestruktur for Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen: Eventuelle kommentarer til det udsendte referat indsendes til skolen inden for en måned efter modtagelsen af referatet. Kommentarerne sendes til alle deltagere. Efterfølgende sendes tilrettet referat, som herefter kommer på skolens hjemmeside. På dagsordenen påføres, hvem der er indbudt til mødet. Bilag: Godkendt Mødestruktur for Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen. 9. Informationer fra praktikken og skolen Herning kommune er i gang med nyt IT-system. Det betyder pt. at de medarbejdere, der ikke er på kursus skal få hverdagen til at køre. Det er grunden til, at der ikke kommer mange vejledere fra Herning kommune til skolens temadage. Rhina Høj Eriksen oplyser, at skolen hvert efterår år udbyder et 3-dags IT-kursus i Fællesspor3. Se på skolens hjemmeside under Kurser og efteruddannelse. Førstehjælp og brandbekæmpelse Ved opstart på uddannelsen er der nogle få elever, der har fået godskrevet gf2 og i den forbindelse mangler beviser for deltagelse i brandbekæmpelse og førstehjælp. (som er et af optagelseskriterierne) Har eleverne tilegnet sig dokumentation på brandbekæmpelse og førstehjælp på et tidligere tidspunkt, kan disse beviser benyttes, da der ikke er forældelsesfrist for datoen på dokumentationen for deltagelse ved brandbekæmpelse og førstehjælp.

5 Faget Personlig hjælp, omsorg og pleje på skoleperiode 3, indeholder fagmålet: Generhvervelseskursus i førstehjælp. Der udstedes dog ingen bevis for førstehjælp. Ved manglende dokumentation for brandbekæmpelse, kan eleven deltage sammen med et af skolens grundforløbshold, når de skal til brandbekæmpelse. Tidspunktet vil så vidt muligt være i en praktikperiode. Ved manglende dokumentation på førstehjælp, kan det tilbydes som supplerende undervisning i praktiktiden. I samarbejde med Jobcentrene er man opmærksom på at få ufaglærte i gang med social- og sundhedshjælperuddannelsen. For at blive EUV1-elev og få godskrivning for gf + samtlige praktikker på social- og sundhedshjælperuddannelsen, er der følgende kriterier for vurdering af, om eleven har 2 års relevant erhvervserfaring (jvfr. BEK 1117): Det er et krav, at eleven kan dokumentere erhvervserfaring for både: Hjemmeplejen og Plejecenter Og kan dokumentere erfaring med følgende jobfunktioner: Skal have erfaring fra flere vagtlag med hovedvægt på dagvagt Skal have væsentlig arbejdserfaring med pleje- og omsorgsopgaver Skal i sine arbejdsfunktioner have indgået i team Skal i sine arbejdsfunktioner have indgået i faglig sparring De 2 års relevant erhvervserfaring inden for området skal være erhvervet inden for de seneste 4 år før uddannelsens start. Endvidere skal eleven have arbejdet på fuld tid i de to år = mindst 24 timer pr. uge. Kommunerne kan give en ufaglært medarbejder mulighed for at prøve forskellige områder på arbejdspladsen inden opstart på uddannelsen, da man skal huske på, at EUV1-elever ikke kommer ud i praktikken og ikke får en status i praktikken, da deres uddannelse kun er omfattet af skoledelen. Under uddannelsen er eleverne SU-berettiget eller er ledig og får pengene et andet sted fra (f.eks. arbejdsgiver/jobcenter). Skole-praktikplanerne for 2019 er på skolens hjemmeside. I den forbindelse er der et ønske fra praktikkens side om, at der ud for tidspunkterne for erhvervsrettet påbygning står anført, hvilket specialefag der undervises i. Ønsket noteres. Er der indgået en uddannelsesaftale med en gf2-elev, kan arbejdsgiver også følge eleven på Elevplan på grundforløbet.

6 10. Eventuelt Der er flere pladser på Praktikvejleder uddannelsen, der starter 29. oktober Der er planlagt Forflytningskursus i januar Forespørgsel til skolens rygepolitik: Der bliver ingen ændringer i skolens rygepolitik inden for det næste år. Skolen drøfter rygepolitikken igen i løbet af Indtil da, er skolens rygepolitik i Herning, at skolen er røgfri indendørs og der må ryges i det markerede område ved Multibanen. Her er opsat askebægere, som skal benyttes. I Holstebro er skolen også røgfri indendørs og der må ryges i det markerede område. Der blev spurgt til forflytningskurser for vejledere. Da Herning kommune selv underviser deres vejledere i forflytning, er der flere af skolens tidligere opslåede kurser, der er blevet aflyst på grund af manglende tilmeldinger. Rhina Høj Eriksen kontakter de private udbydere og de andre kommuner i forbindelse med planlægning af et kursus. Punkt til næste møde: Profilering af gf2-ssh. Hvordan får vi profileret gf2-ssh højere, således der bliver flere elever, der ønsker at tage gf2-ssh og fortsætte på social- og sundhedshjælperuddannelsen efter endt grundforløb.? Her er det vigtigt med samarbejde mellem skolen, kommunerne og de private udbydere. Pr er Svend Rask Lykkegaard ansat som afdelingsleder for GF & PA. Møder i i Skolepraktikforum - Social og sundhedshjælperuddannelsen: For kommuner : For private: For kommuner og private: 8. marts 2019 i Herning 20. marts 2019 i Herning 16. september 2019 i Holstebro

3. Godkendelse af referatet fra møderne den 11. august 2016 og den 30. november 2016 Godkendt.

3. Godkendelse af referatet fra møderne den 11. august 2016 og den 30. november 2016 Godkendt. Referat fra fællesmødet for private og kommunale arbejdsgivere på social- og sundhedshjælperuddannelsen torsdag, den 8. juni 2017 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning, Gullestrupvej 10, 7400

Læs mere

Der indgås uddannelsesaftale mellem arbejdsgiver og elev, der omfatter hele uddannelsen (grundforløbet og hovedforløbet).

Der indgås uddannelsesaftale mellem arbejdsgiver og elev, der omfatter hele uddannelsen (grundforløbet og hovedforløbet). Referat fra mødet i Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen for kommunale arbejdsgivere fredag, den 8. marts kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning, Gullestrupvej, Herning

Læs mere

Ringkøbing-Skjern kommune: Grethe Haglund Social & SundhedsSkolen, Herning: Charlotte Tipsmark og Kirsten Kammer

Ringkøbing-Skjern kommune: Grethe Haglund Social & SundhedsSkolen, Herning: Charlotte Tipsmark og Kirsten Kammer Referat fra mødet i Skole-Praktik forum for social- og sundhedshjælperuddannelsen tirsdag, den 20. marts 2018 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Deltagere: Herning kommune:

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher og

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher Holstebro

Læs mere

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 6. april

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 5. april 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, klasselokale

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Torsdag den 30. august 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 30 Deltagere:

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 21. juni 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 10 Deltagere:

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Mandag den 8. oktober 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 6 Deltagere: fra:

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Torsdag den 17. januar 2019 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning afdeling Holstebro, lokale P3 Deltagere:

Læs mere

Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet på et senere tidspunkt. Der er også mulighed for at printe din ansøgning.

Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet på et senere tidspunkt. Der er også mulighed for at printe din ansøgning. Ansøgningen modtages kun elektronisk, og den nødvendige dokumentation skal være medsendt din ansøgning for at komme i betragtning. Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 6. april 2017 kl. 10:30 13.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, lokale E2 Deltagere:

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Bente Schleicher (BS) Herning Kommune, Handicap og Psykiatri/ Sundhed og Ældre

Bente Schleicher (BS) Herning Kommune, Handicap og Psykiatri/ Sundhed og Ældre Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, trin 2 mandag den 13. april 2015 kl. 09.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, lokale 11 Deltagere: fra: Bente Schleicher

Læs mere

info dag/rhe

info dag/rhe SOSU 2017 Social og sundhedshjælperuddannelse Ny uddannelse Social og sundhedsuddannelse En uddannelse bliver til to Trin 1 Social- og sundhedshjælper Trin 2 Social- og sundhedsassistent Social- og sundhedshjælperuddannelse

Læs mere

(Obs: Studieordning for akademiuddannelserne er vedhæftet referatet).

(Obs: Studieordning for akademiuddannelserne er vedhæftet referatet). Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, trin 2 torsdag den 15. januar 2015 kl. 09.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning-klasselokale 11 Deltagere: fra:

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Mandag den 8. januar 2017 kl. 8.30 11.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, klasselokale 1

Læs mere

Referat for møde i LUU SOSU/AMU

Referat for møde i LUU SOSU/AMU Referat for møde i LUU SOSU/AMU Dato: Fredag den 14. september 2018 Kl. 9.00 12.30, lokale 11, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Lis Bukholt, Herning Kommune, Formand Susanne Andersen,

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC)

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 15. september 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl

Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, lokale 6 Deltagere: fra: Bente

Læs mere

Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet på et senere tidspunkt. Der er også mulighed for at printe din ansøgning.

Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet på et senere tidspunkt. Der er også mulighed for at printe din ansøgning. Ansøgningen modtages kun elektronisk, og den nødvendige dokumentation skal være medsendt din ansøgning for at komme i betragtning. Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet

Læs mere

09-10-2015 Uddannelseschef Anne Mette Vind/ Praktikvejledermøde

09-10-2015 Uddannelseschef Anne Mette Vind/ Praktikvejledermøde Infodag for praktikvejledere 1. oktober 2015 Nye skolepraktikplaner SSH 2016 Mål for EUD reformen 2015 Mål 1: Flere elever skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse Mål 2: Flere

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Mandag den 22. september 2014 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 23. august 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro (GN) Susanne Andersen, FOA Herning

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Fredag den 6. januar 2017 kl. 9:00 14:00 på Social & SundhedsSkolen, Herning klasselokale 6 Deltagere: fra: Bente

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde D. 16. september 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen TIL STEDE: NINA JEXEN, ILSE SØRENSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, KAREN M LUND, ULLA LAURSEN, ANNE HØYRUP, EVA PEDERSEN,

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 12. oktober 2017 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, lokale P3

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 24. november 2017 Kl. 9:00 13:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Dagsorden Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro E8, på E-gangen

Læs mere

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Dialogmøde 4. maj 2015

Dialogmøde 4. maj 2015 Dialogmøde 4. maj 2015 Dagens program Velkomst v/ Anders Sevelsted Oplæg om hvad der er sket siden sidst v/ Ditte Grostøl og Anders Sevelsted Oplæg om kompetencevurdering v/ Ditte Grostøl. Oplæg om fremtidig

Læs mere

info dag/rhe

info dag/rhe SOSU 2017 Social og sundhedsuddannelse En uddannelse blev til to Trin 1 Social- og sundhedshjælper Trin 2 Social- og sundhedsassistent Social- og sundhedshjælperuddannelse Erhvervsuddannelsen til social-

Læs mere

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI)

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Dagsorden Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 13. oktober

Læs mere

Referat fra møde i LUU, SOSU-området

Referat fra møde i LUU, SOSU-området Referat fra møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 6. marts 2015 kl. 09.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Gitte

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) Mette Martinussen, adm. medarbejder, Social & SundhedsSkolen, Herning

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) Mette Martinussen, adm. medarbejder, Social & SundhedsSkolen, Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Lokal undervisningsplan for Social- og Sundhedsassistentuddannelsen på SOPU Særudgave

Lokal undervisningsplan for Social- og Sundhedsassistentuddannelsen på SOPU Særudgave Lokal undervisningsplan for Social- og Sundhedsassistentuddannelsen på SOPU Særudgave Udarbejdet i samarbejde med de lokale uddannelsesudvalg Gældende fra 1. august 2015 1 Praktiske oplysninger Se link:

Læs mere

Punkt 2. Godkendelse af forretningsorden. Drøftelse:

Punkt 2. Godkendelse af forretningsorden. Drøftelse: Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 12. juni 2015 kl. 08.00 13.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Lis

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat for møde i LUU SOSU/AMU

Referat for møde i LUU SOSU/AMU Referat for møde i LUU SOSU/AMU Dato: Fredag den 22. februar 2019 Kl. 9.00 12.30, lokale 31, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Lis Bukholt, Herning Kommune, Formand Susanne Andersen,

Læs mere

Referent: Mette Martinussen (MEM) Social & SundhedsSkolen, Herning. Tanja Guldhammer vil fremover repræsentere Lemvig Kommune, Handicap og Psykiatri.

Referent: Mette Martinussen (MEM) Social & SundhedsSkolen, Herning. Tanja Guldhammer vil fremover repræsentere Lemvig Kommune, Handicap og Psykiatri. Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) torsdag den 28. april 2016 kl. 9:00 12:00 på Social & SundhedsSkolen, Herning - afdelingen i Holstebro Lokale

Læs mere

Praktik. i Den pædagogiske assistentuddannelse. Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015

Praktik. i Den pædagogiske assistentuddannelse. Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015 Praktik i Den pædagogiske assistentuddannelse Gældende for hold påbegyndt efter 1. august 2015 April 2016 Samarbejde mellem skole og praktiksted Skolen og praktikstedet samarbejder med henblik på at skabe

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Temaeftermiddag for praktikken

Temaeftermiddag for praktikken Temaeftermiddag for praktikken Social og sundhedsuddannelsen under erhvervsuddannelse lov og bekendtgørelse Oktober 2008 EUD lov og bek. v. Gitte B Jensen Side 1 Temaeftermiddag for praktikken Lov og indgangene

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Fredag den 21. november 2014, kl. 09.00 13.00 (inkl. julefrokost) i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Erna Leth (suppleant),

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher og

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Tirsdag den 9. april 2019 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 11 Deltagere: fra:

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

veje til den gode praktik

veje til den gode praktik veje til den gode praktik SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN HERNING indholdsfortegnelse FORORD SIDE 3 INDLEDNING SIDE 4 TO SIDER AF SAMME SAG SIDE 6 FORUDSÆTNINGER FOR EN GOD PRAKTIKUDDANNELSE SIDE 7 FORUDSÆTNINGER

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik

Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik Evaluering af ny metode til at skabe sammenhæng mellem skole og praktik Randers Social- og Sundhedsskole indførte i efteråret 2013 en ny struktur for timerne ud i praktik og ind fra praktik. Tidligere

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen Referat TILSTEDE: DORTE MAYAN HANSEN, NINA JEXEN, EVA PEDERSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, ANNE HØYRUP, TOVE HUSUM, RUTH SKRIVER,

Læs mere

Tekstdel - Uddannelsesordning for social- og sundhedshjælperuddannelsen

Tekstdel - Uddannelsesordning for social- og sundhedshjælperuddannelsen Tekstdel - Uddannelsesordning for social- og sundhedshjælperuddannelsen Denne tekstdel af uddannelsesordningen indeholder generelle oplysninger om uddannelsen i henhold til uddannelsesbekendtgørelsens

Læs mere

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til social- og sundhedshjælper

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til social- og sundhedshjælper BEK nr 1117 af 18/08/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 6. oktober 2016 Ministerium: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling Journalnummer: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Styrelsen

Læs mere

Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning

Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning Social- og sundhedshjælperuddannelsen Social- og sundhedsassistentuddannelsen Pædagogisk assistentuddannelse Gældende fra 1. januar 2017 [Skriv her]

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag d. 2. oktober 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1 Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentant fra Hospitalsenheden Vest: Erna Leth; suppleant for Bente

Læs mere

Praktikrapport - Metode, datagrundlag og spørgsmål

Praktikrapport - Metode, datagrundlag og spørgsmål Praktikrapport - Metode, datagrundlag og spørgsmål Overblik over datagrundlaget i praktikrapporten Der er lavet praktikevaluering af elever og studerende på følgende uddannelser: Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Læs mere

Afbud: Anne Grethe Hansen (AGH) Ringkøbing-Skjern Kommune, Center Øst, Grønbjerg

Afbud: Anne Grethe Hansen (AGH) Ringkøbing-Skjern Kommune, Center Øst, Grønbjerg Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) mandag den 1. september 2015 kl. 8.30-12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning - afdelingen i Holstebro Deltagere:

Læs mere

Ansøgning til social- og sundhedsuddannelserne og den pædagogiske assistentuddannelse

Ansøgning til social- og sundhedsuddannelserne og den pædagogiske assistentuddannelse Ansøgning til social- og sundhedsuddannelserne og den pædagogiske assistentuddannelse Social- og sundhedshjælper (hovedforløb trin 1) Social- og sundhedsassistent (hovedforløb trin 2) Pædagogisk assistentuddannelse

Læs mere

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30.

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl. 9-12 Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch (går kl. 10.45),

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

Praktikvejleder træf Social- og sundhedsassistent uddannelsen

Praktikvejleder træf Social- og sundhedsassistent uddannelsen Praktikvejleder træf 2018 Social- og sundhedsassistent uddannelsen 12.00-12.10 Velkommen Program for dagen 12.10-12.25 Læsevejleder/SPS (Marianne Bay) 12.25-12.35 Præsentation af SSA uddannelsen(karina

Læs mere

Evalueringsrapport Aftalestyring 2008 - Sundhedsuddannelserne

Evalueringsrapport Aftalestyring 2008 - Sundhedsuddannelserne Evalueringsrapport Aftalestyring 2008 - Sundhedsuddannelserne Som angivet i Kontrakt for Aftalestyring 2008 Sundhedsuddannelserne af november 2007, skal der udarbejdes en årlig evalueringsrapport på de

Læs mere

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 10-01-12 KL. 9-15 PÅ SOSU-SKOLEN DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE OG SKOLEPRAKTIK-KOORDINATORER REFERENT: BERIT BORGÅ GAMEMASTER:

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Ulla Mikkelsen, Tina Møller Matzen,

Læs mere

SUNDHEDS- ASSISTENTELEVER.

SUNDHEDS- ASSISTENTELEVER. SIGNATURPLAKAT FOR SOCIAL- OG RESUME Beskrivelse af projekt omhandlende kobling i overgang mellem skole- og praktikperiode på social- og sundhedsassistentuddannelsen. Januar 2017. Grethe Thing Social &

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE INDBYDELSE TIL SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 1-6-11 KL. 9-15 PÅ REGIONSHOSPITALET, SKIVE FESTSALEN PÅ 6. ETAGE RESENVEJ 25, 7800 SKIVE DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE

Læs mere

DIN PERSONLIGE UDDANNELSESPLAN

DIN PERSONLIGE UDDANNELSESPLAN DIN PERSONLIGE UDDANNELSESPLAN Navn Holdnummer 1 Indholdsfortegnelse PRÆSENTATION OG FORMÅL... 3 1. SAMTALE: KONTAKTLÆRERSAMTALE... 4 2. SAMTALE: KONTAKTLÆRERSAMTALE... 5 3. SAMTALE: PRAKTIKBESØG... 6

Læs mere

Erhvervsuddannelsesreform

Erhvervsuddannelsesreform Erhvervsuddannelsesreform 2014-2015 Ursula Dybmose, KL Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner, PASS 1. september 2014 Indhold Reformens mål Grundforløbet Flytning af 7 uger Adgangskrav til hovedforløbet

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 15. november 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 (mødet afsluttes med frokost) Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Om godskrivning og afkortning af dele af praktikuddannelsen på Social- og sundhedsuddannelsen, trin 1 (Social- og sundhedshjælper)

Om godskrivning og afkortning af dele af praktikuddannelsen på Social- og sundhedsuddannelsen, trin 1 (Social- og sundhedshjælper) 1 Om godskrivning og afkortning af dele af praktikuddannelsen på Social- og sundhedsuddannelsen, trin 1 (Social- og sundhedshjælper) Personer, der søger optagelse på Social- og sundhedsuddannelsen, trin

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Håndbog til praktikvejledere PA elever

Håndbog til praktikvejledere PA elever Håndbog til praktikvejledere PA elever Håndbog til praktikvejledere Udgivet af Vordingborg Kommune Januar 2015 Udarbejdet af: Pædagogisk Konsulent Charlotte Skovgaard Fotos: Colourbox Vordingborg Kommune

Læs mere

1: Ansøgning til Social - og sundhedsuddannelsen SOCIAL- OG SUNDHEDSHÆLPER (TRIN 1) 2: Personlige data *Navn: 3: Uddannelsesstart

1: Ansøgning til Social - og sundhedsuddannelsen SOCIAL- OG SUNDHEDSHÆLPER (TRIN 1) 2: Personlige data *Navn: 3: Uddannelsesstart Når du udfylder skemaet, kan du bruge vejledningen på s. 5 1: Ansøgning til Social - og sundhedsuddannelsen SOCIAL- OG SUNDHEDSHÆLPER (TRIN 1) 2: Personlige data *Navn: *Personnummer: Er du dansk statsborger?

Læs mere

Uddannelsesordning for Social- og sundhedsuddannelsen

Uddannelsesordning for Social- og sundhedsuddannelsen Uddannelsesordning for sundhedsuddannelsen Udstedelsesdato: 15. marts 2010 Udstedt af det faglige udvalg for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen i henhold til følgende

Læs mere

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 LUU PAU Dato: 10. oktober 2017. Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 Mødedeltagere: Mette Kim Bjerre, Annie Hansen, Henning Troelsen, Lone Rasmussen, Pia Ranck, Thomas

Læs mere