HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE"

Transkript

1 HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE Kære forældre I denne guide finder du vejledning til de forskellige funktioner i Meebook for forældre. Du kan bl.a. se, hvordan du opretter dig, og hvilke informationer dit barns års- og elevplaner indeholder. SÅDAN OPRETTER DU DIG SOM BRUGER Når du skal oprette en forældrebruger på Meebook, er alt, hvad du skal bruge, dit navn, en e- mailadresse og dit barns uni-login. Du både opretter dig og logger ind som forælder på: Du kan følge nedenstående klik-guide til at oprette dig, eller du kan følge vores videoguide: 1. Klik på Ny bruger for at oprette dig. 2. Indtast først dit fulde navn og herefter den , som du ønsker at logge ind med. Klik på Tilføj nederst i højre hjørne, når du har indtastet dine korrekte oplysninger. 3. Du får nu tilsendt en med et kodeord, som du skal bruge til at logge ind med. Du kan altid ændre kodeordet til et kodeord, der er nemmere at huske. Klik på Log ind for at logge ind som forælder.

2 4. Indtast nu din samt det kodeord, du har modtaget på mail. 5. Når du er oprettet og logget ind, skal du tilknytte dit barn ved at indtaste dit barns uni-login. Kender du ikke dit barns uni-login, kan du få det oplyst af skolen. Først når dit barn er tilknyttet, og dit barns lærere har synliggjort årsplaner og elevplaner, vil du få mulighed for at se de forskellige planer. For at tilknytte dit barn til din profil, skal du klikke på fanen DIN PROFIL/ BØRN. 6. Herefter skal du have dit barns uni-login klar (både brugernavn og kodeord). Det første, du skal gøre, er at indtaste dit barns brugernavn og efterfølgende klikke på TILKNYT BARN. 7. Du skal nu bekræfte din relation til dit barn. Efter du har valgt din relation, skal du klikke på BEKRÆFT MED BARNS UNI-LOGIN.

3 8. Herefter skal du indtaste dit barns brugernavn og kodeord i det vindue, du bliver sendt videre til. 9. Klik på Log ind, og du bliver sendt tilbage til Meebook. Din relation bliver nu bekræftet. 10. Ved at klikke på GÅ TILBAGE TIL MIN PROFIL kan du nu se, at dit barn er tilknyttet. 11. Hvis dit barns lærere har delt årsplaner og elevplaner, er du nu klar til at kigge nærmere på dem under fanen ÅRS/ELEVPLANER. 12. Under DIN PROFIL/BØRN kan du også ændre dit nuværende kodeord. Indtast dit nye/ ønskede kodeord, og bekræft ændringerne med dit nuværende kodeord. Klik efterfølgende på GEM PROFIL.

4 ÅRSPLANER OG FORLØB 13. Som forælder får du adgang til de årsplaner og forløb, som dit barns lærere synliggør for dig. Du finder årsplanerne under fanen ÅRS/ELEVPLANER. 14. Under fanen får du et overblik over alle de planer, der er synlige for dig 15. Planerne står automatisk efter, hvornår de sidst er ændret, men leder du efter en særlig plan i et bestemt fag eller en plan af en bestemt lærer, kan du få systemet til at sortere ved at klikke på den ønskede sortering, f.eks. fag. 1) Skoleår 2) Fag 3) Elev 4) Lærer 5) Sidst ændret 6) Nyt (dette symbol betyder, at der er tilføjet noget nyt til årsplanen)

5 16. For at se de enkelte årsplaner skal du klikke på bjælken for den årsplan, du ønsker at få indblik i. Herefter ser du en kalenderoversigt over skoleåret. Kalenderoversigten kan bestå af forløb, ferier eller andre former for aktiviteter, som læreren har indsat. I kalenderoversigten kan du altid følge med i, hvilke forløb dit barn skal arbejde med i de forskellige perioder. 1) Fag, årstal, lærer og hold 2) Datoer 3) Eksempel på forløb 4) Eksempel på ferie 5) Beskrivelse af forløbet/aktiviteten: 6) Når du klikker på ikonet med de parallelle linjer, kommer der en beskrivelse af det enkelte forløb/aktivitet frem.

6 17. Du kan også komme endnu tættere på forløbets indhold ved at klikke på forløbets titel. Du får nu indblik i forløbet, herunder eventuelle læringsmål, som læreren har formuleret, og opgaver, som dit barn skal arbejde med. 18. Du kan også følge dit barns læring, og hvordan dit barn ser sig selv i forhold til læringsmålene. Indblikket i dit barns undervisning og læring giver nye muligheder for, at du kan tale med dit barn om, hvad der arbejdes med i skolen, og hvordan det går. Det giver også mulighed for, at du kan sætte dig ned med dit barn og få ham/hende til at fortælle dig om undervisningen ud fra forløbene.

7 ELEVPLANER 19. Som forælder får du adgang til de elevplaner, som dit barns lærere synliggør for dig. Du finder elevplanerne under fanen ÅRS/ELEVPLANER. 20. Du får nu et overblik over alle årsplanerne, der er delt med dig. Du skal derfor finde lige netop den årsplan, som du ønsker at se elevplanen til. Du kan måske se mange planer, så kig evt. på faget, lærerens navn e.l., når du vælger. Under årsplanen finder du også elevplanerne. Hold øje med under-fanen, hvor der står Årsplan - Elevplaner/status. 21. Klik på den fane, der hedder ELEVPLANER/STATUS. 22. Du ser nu den elevplan, der er blevet udarbejdet for dit barn. 1) Øverst i elevplanen kan lærerne skrive en status, der er en opsummering på, hvordan dit barns progression er fagligt. 2) I opfølgningen kan lærerne skrive, hvordan der skal følges op på målene, og hvordan I samlet elev, forældre og skole kan understøtte dit barns progression. En del af opfølgningen vil sandsynligvis blive formuleret i forbindelse med en skole-hjem-samtale.

8 23. Elever, forældre og lærere kan knytte kommentarer til elevplanen. 24. Læreren kan have vedhæftet en fil til elevplanen. Det kan være et testresultat, en statusudtalelse eller noget andet, der ikke lige hører til i forløbene. 25. Som forældre kan du også se de opgaver, dit barn har afleveret i Meebook. 26. Du kan se dit barns besvarelse af den enkelte opgave, den respons, læreren evt. har givet, og se ned i de filer, dit barn har vedhæftet sin besvarelse. Dette gør du ved at klikke på den lille mappe med et øje på under SE BESVARELSE.

9 27. Du kan også se de læringsmål, som dit barn har arbejdet efter. Læreren vil vælge nogle af de læringsmål ud, som er relevante for elevplanen. 1) Dit barns egen vurdering 2) Lærerens vurdering 3) Kommentarer mellem dit barn og læreren 4) Dato for vurdering Her ses et eksempel på lærer og elevs kommentarer til et læringsmål.

10 28. Det kan også være, at dit barns lærer har valgt at inddrage faglige mål i dit barns elevplan, hvis han/hun vurderer, at det giver mening. De faglige mål er de Fælles Mål fra Undervisningsministeriet, som er lærerens rettesnor i forhold til undervisningen i faget. Læreren nedbryder de faglige mål til læringsmål, som du og dit barn kan se inde i forløbet. 29. Det sidste element, der kan indgå i dit barns elevplan, kan være lærernoter. Lærernoter er noter, som læreren kan skrive i forbindelse med opgaver, men det kan også være observationer eller andre former for noter, som læreren skriver ned i forbindelse med dit barns læring eller sociale trivsel.

Meebook for forældre. Kære forælder

Meebook for forældre. Kære forælder Kære forælder I denne guide finder du vejledning til de forskellige funktioner i Meebook for forældre. Du kan bl.a. se, hvordan du opretter dig, og hvilke informationer dit barns års- og elevplaner indeholder.

Læs mere

HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE

HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE Kære forældre I denne guide finder du vejledning til de forskellige funktioner i Meebook for forældre. Du kan bl.a. se, hvordan du opretter dig, og hvilke informationer

Læs mere

MEEBOOK FOR FORÆLDRE HVORDAN GØR JEG? Kære forælder

MEEBOOK FOR FORÆLDRE HVORDAN GØR JEG? Kære forælder HVORDAN GØR JEG? 1 AF 13 Kære forælder I denne guide finder du vejledning til de forskellige funktioner i Meebook for forældre. Du kan bl.a. se, hvordan du opretter dig, og hvilke informationer dit barns

Læs mere

Er du allerede oprettet med uni-login i Forældrelntra, kan du logge direkte ind i Meebook (spring til side 4).

Er du allerede oprettet med uni-login i Forældrelntra, kan du logge direkte ind i Meebook (spring til side 4). Kære forældre I denne guide finder du vejledning til de forskellige funktioner i Meebook for forældre. Du kan bl.a. se, hvordan du opretter dig, og hvilke informationer dit barns års- og elevplaner indeholder.

Læs mere

Elevens forside Opgave Nyhedsfeed Aktuelle læringsmål Vurdering af tegn på læring Forældrenes forside...

Elevens forside Opgave Nyhedsfeed Aktuelle læringsmål Vurdering af tegn på læring Forældrenes forside... Elevplanen elever og forældre Elevplanen i MinUddannelse er et dynamisk værktøj, som samler informationer sammen om eleven ud fra de ting, som sker på holdene. Elevplanen ændres hele tiden i takt med at

Læs mere

Læringsplatform og elevens plan - En del af skole/hjem samarbejdet

Læringsplatform og elevens plan - En del af skole/hjem samarbejdet Læringsplatform og elevens plan - En del af skole/hjem samarbejdet Indhold Læringsplatform og elevens plan i Ikast-Brande kommune... 2 Læringsplatformen MOMO... 2 Elevens plan:... 2 Elevplanen er et fælles

Læs mere

Brugermanual Knowmio 10 March 2017

Brugermanual Knowmio 10 March 2017 Brugermanual Knowmio 10 March 2017 Indhold Opret en profil pkt. 1-6 Opret forløb og tjeks pkt. 7-10 Opret og skriv spørgsmål til tjeks pkt. 11-13 Spil tjeks i klassen pkt. 14-17 Gennemgå spillet med eleverne

Læs mere

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk?

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Elevnavn: Kontaktlærer: Dette skema skal hjælpe dig med at få overblik over, om du kan alt det i elevplan, som er nødvendigt for, at elevplan kan være et godt

Læs mere

Elevplaner i Meebook. Vejledning. Københavns kommune

Elevplaner i Meebook. Vejledning. Københavns kommune Elevplaner i Meebook Vejledning Københavns kommune Vejledning til elevplaner i Meebook 1. Introduktion til vejledningen Denne vejledning søger at guide ledere og pædagogisk personale til, hvordan arbejdet

Læs mere

Opret et hold/en klasse:

Opret et hold/en klasse: Denne vejledning er en hjælp til, hvordan man arbejder med elevplansforløb i Meebook. Hvordan en elevplan skabes efter forløbet er gennemført. A. Bemærk. Opret et hold/en klasse: 1. Opret et hold/en klasse.

Læs mere

For god ordens skyld har vi valgt at bibeholde årsplanerne fra sidste skoleår, så I fortsat vil kunne bruge disse.

For god ordens skyld har vi valgt at bibeholde årsplanerne fra sidste skoleår, så I fortsat vil kunne bruge disse. Årsplaner De seneste årsplaner findes i en udgave med og uden GeometriFessor. Årsplanerne tager udgangspunkt i årsplaner, men vi tilføjer det materiale, så årsplanerne nu indeholder flere perioder med

Læs mere

Brugermanual. for Bygningsstyrelsens serviceportal

Brugermanual. for Bygningsstyrelsens serviceportal Brugermanual for Bygningsstyrelsens serviceportal Hvordan får jeg tilsendt login-oplysninger? Du skal bede din kollega, som allerede har login, om at oprette en anmodning på Serviceportalen om, at du skal

Læs mere

Sådan bruger du Go Madpak

Sådan bruger du Go Madpak Sådan bruger du Go Madpak I denne guide har vi taget udgangspunkt i en forælder, som kan oprette elever under sig. Før du opretter dig skal du være sikker på, din skole eller virksomhed har en ordning

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Brugervejledning til EG On Klagenævn

Brugervejledning til EG On Klagenævn Brugervejledning til EG On Klagenævn 1 Introduktion... 2 1.1 Support... 2 1.2 Log ind... 2 2 Dine klagesager... 3 2.1 Stamoplysninger... 3 2.2 Statusoplysninger... 4 2.3 Høringsoverblik... 5 2.4 Kommunikation...

Læs mere

Opret et hold/en klasse:

Opret et hold/en klasse: Denne vejledning er en hjælp til, hvordan man arbejder med elevplansforløb i Meebook. Hvordan en elevplan skabes efter forløbet er gennemført. A. Bemærk. Opret et hold/en klasse: 1. Opret et hold/en klasse.

Læs mere

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS Instruktionen er delt i 3 afsnit: - Tilmelding og betaling for eksisterende medlemmer (side 1) - Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit kodeord (side 8) - Tilmelding

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Sådan logger du på Først skal du hente dit

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Et tilbud til alle forældre

Et tilbud til alle forældre Et tilbud til alle forældre Vejledning Bredagerskolen www.bredagerskolen.dk Vejledning ForældreIntra Bredagerskolen 1 December 2008 Kære forældre. Fra januar 2009 vil vi som noget nyt benytte os af ForældreIntra.

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

1. Første gang du logger ind

1. Første gang du logger ind PMTO: Trin-for-trinvejledninger til terapeuten 1 Indhold 1. Første gang du logger ind... 3 2. Sådan gør du et behandlingsforløb aktivt igen (første gang du logger ind)... 4 3. Sådan logger du ind... 7

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Hvordan du opretter, bruger og tildeler kategorier til arrangementer og nyheder

Hvordan du opretter, bruger og tildeler kategorier til arrangementer og nyheder Hvordan du opretter, bruger og tildeler kategorier til arrangementer og nyheder Opret kategorier 1. For at kunne bruge kategorier på nyheder og arrangementer skal man først oprette en række kategorier,

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Kom godt i gang med Fronter Sådan logger du på Først skal du hente dit Brugernavn på https://netid.ucl.dk/ Du skal taste dit CPR-nummer med bindestreg: (Hav tålmodighed det

Læs mere

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole Et tilbud til alle forældre Lille vejledning Ødsted Skole ForældreIntra 1 August 2008 ForældreIntra 2 August 2008 Kære forældre Fra skoleåret 2008/2009 vil vi som noget nyt benytte os af ForældreIntra.

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

FORÆLDREGUIDE TIL NEMBØRN version 2, september 2012

FORÆLDREGUIDE TIL NEMBØRN version 2, september 2012 FORÆLDREGUIDE TIL NEMBØRN version 2, september 2012 HVAD ER NEMBØRN? Velkommen til NemBørn! NemBørn er dit blik ind i dit barns børnehaveliv. I denne guide får du en introduktion til de vigtigste funktioner

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere

Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for

Læs mere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til elever Brugerhåndbog til elever

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til elever Brugerhåndbog til elever www.pralemappen.dk v5 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen til din pralemappe 1.1 Introduktion...side 3 1.2 Grundlæggende funktioner...side 3 1.3 Dine data...side 3 1.4 Sidens opbygning...side 4

Læs mere

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login Introduktion Elevintra er et samarbejdsværktøj for skolens elever og lærere. Det er web-baseret, hvilket betyder at du kan logge dig på hvilken som helst pc, bare der er Internet-adgang. I denne vejledning

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af aktiviteter

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Indhold Generelt... 1 Windows tidligere versioner... 1 Windows 10... 2 Apple Mac... 2 Log på... 2 Rediger dokumentet... 2 Tilføj et

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. 1.Login og kodeord Download og udskriv filer Kontakt...15

INDHOLDSFORTEGNELSE. 1.Login og kodeord Download og udskriv filer Kontakt...15 Teknisk vejledning til NEBULA Sidst opdateret den 18. aug 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.Login og kodeord...3 1.1 Login...3 1.2 Skift adgangskode...3 1.3 Glemt adgangskode...4 2.1 Find rundt i videobiblioteket...5

Læs mere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til undervisere support@pralemappen.dk Brugerhåndbog til undervisere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til undervisere support@pralemappen.dk Brugerhåndbog til undervisere www.pralemappen.dk v4 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen til pralemappen.dk 1.1 Introduktion...side 3 1.2 Grundlæggende funktioner...side 3 1.3 Indstillinger der gælder hele skolen...side 4 1.4

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere 1 Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem målrettet undervisere: Indhold 1. Log på administrationssystemet

Læs mere

MatematikFessor. Årsplaner NYT NYT NYT

MatematikFessor. Årsplaner NYT NYT NYT MatematikFessor Årsplaner NYT NYT NYT Du kan nu redigere teksten i målbeskrivelserne. OG Sende et link til kolleger og forældre, så de kan se holdets årsplan. De nye årsplaner 15/16 findes i en udgave

Læs mere

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet V 1.0 December 2016 DF Indhold Introduktion... 3 Oprettelse som elev... 3 Gennemgang af kompetenceoversigten... 8 Emne områder... 8 Registrering

Læs mere

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet V 1.0 December 2016 DF Indhold Introduktion... 3 Oprettelse som elev... 3 Gennemgang af kompetenceoversigten... 8 Emne områder... 8 Registrering

Læs mere

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Denne manual skal hjælpe dig igennem lokaletilskuds ansøgningsprocessen trin for trin. I manualen vil du finde beskrivelser og billeder,

Læs mere

WISEflow Guide til deltagere

WISEflow Guide til deltagere WISEflow Guide til deltagere Version 2.8.0 1 Indhold Deltager: Sådan kommer du i gang... 3 Opsætning af profil... 3 Flow-oversigt... 6 Flow-typer... 7 Flowets tilstand... 7 Hvordan afleverer jeg min besvarelse?...

Læs mere

Elevplaner i Meebook

Elevplaner i Meebook Elevplaner i Meebook en vejledning til ledere, lærere og pædagoger september 2017 Denne vejledning søger at guide ledere og pædagogisk personale til, hvordan arbejdet med elevplaner i Meebook foregår.

Læs mere

www.kjellerupskole.dk

www.kjellerupskole.dk ForældreIntra er et lukket univers, hvor forældre skal angive brugernavn og adgangskode for at blive lukket ind. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktioner i ForældreIntra. Man finder

Læs mere

Online indberetning af beboer- og udgiftsoplysninger

Online indberetning af beboer- og udgiftsoplysninger af beboer- og udgiftsoplysninger Side 1 Introduktion Hvis du har adgang til Brunata Online, giver det dig mulighed for at indberette beboer- og udgiftsoplysninger online. Denne vejledning viser, hvordan

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på diplomuddannelse, området Pædagogik Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på Pædagogisk diplomuddannelse Sådan logger du

Læs mere

SkoleIntra release 2 August 2015

SkoleIntra release 2 August 2015 SkoleIntra release 2 August 2015 I juli og august 2015 udrulles næste version af SkoleIntra. Mest bemærkelsesværdige ændring for brugerne er en ny loginside som vil fungere som indgangsside til alle dele

Læs mere

Manual i anvendelse af web til kursusledere på Lægedage

Manual i anvendelse af web til kursusledere på Lægedage Gå ind på Lægedages hjemmeside: www.plo-e.dk Klik på Login i øverste højre hjørne: Skriv dit brugernavn og din adgangskode, som du har fået oplyst i mailen med din kursusbekræftelse. Brugernavn: Dit fulde

Læs mere

Invitér kandidater til samtale

Invitér kandidater til samtale Invitér kandidater til samtale Når du har fundet og udvalgt de kandidater, du gerne vil tale nærmere med, kan du via Emply invitere dem til en personlig samtale. Systemet giver dig forskellige muligheder

Læs mere

MUS - LEDER AUHRA-VEJLEDNING

MUS - LEDER AUHRA-VEJLEDNING UH R MUS - LEDER UHR-VEJLEDNING Denne it-vejledning indeholder både en kvikguide og en udvidet it-vejledning til U s MUS-koncept i UHR til ledere, der skal afholde MUS. RHUS UNIVERSITET 1 KVIKGUIDE TIL

Læs mere

Vejledning i hvordan en digital test formidles til eleverne som en opgave i ElevPlan

Vejledning i hvordan en digital test formidles til eleverne som en opgave i ElevPlan Kompetencecenter for e-læring Det Nationale Videncenter for e-læring Vejledning i hvordan en digital test formidles til eleverne som en opgave i ElevPlan Fra Elevplan kan der indsættes en digital test

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

Brugervejledning til Djurspakken

Brugervejledning til Djurspakken Brugervejledning til Djurspakken Indtast www.djurspakken.dk i din WEB browser Login ved at klikke på login i øverst højre hjørne Indtast det tilsendte brugernavn og password husk at vælge domæne djurspakken.dk

Læs mere

webmail Outlook web application webmail

webmail Outlook web application webmail outlook web application webmail Outlook web application webmail outlook web application webmail indhold Tilgå webmailen 1 Sende emails 2 Oprette et møde 4 Tilføje en funktionspostkasse 5 Vise ugenumre

Læs mere

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Forfatter:

Læs mere

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar Guide Sådan bruger du KampKlar Guide til brug af KampKlar Indholdsfortegnelse... 0 Sådan downloader du app en... 2 Sådan logger du på... 2 Guide til at benytte dit barns log ind... 3 Jeg har ikke mit barns

Læs mere

første følgende måde: på Hjælp ikonet 2. Klik 3. Klik 15.12.09

første følgende måde: på Hjælp ikonet 2. Klik 3. Klik 15.12.09 1 Den første gangg du logger på PURE I programmet PURE har du mulighed for at inddatere egen videnproduktion og at oprette en profil. Den første gang, du logger på skal du træffe en række valg. Når du

Læs mere

QUICK GUIDE. til E-handel

QUICK GUIDE. til E-handel QUICK GUIDE til E-handel QUICK GUIDE Via vores hjemmeside www.ecolab.dk får du adgang til vores E-handel. Her kan du bl.a. finde produktbeskrivelser, sikkerhedsdatablade samt se hvilke produkter, der er

Læs mere

Vejledning til sæsonbooking

Vejledning til sæsonbooking 1. Gå til www.horsholm.dk/borger/kultur-og-fritid/lokalebooking/saesonbooking. Nederst på siden kan du logge på bookingsystemet. Klik på pilen til højre for START SÆSONBOOKING: KLIK HER 2. Login: indtast

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang 1. Åbn Internet Explorer 2. Skriv følgende adresse i adresselinjen: http://rudersdal.emshost.dk 3. Tryk på ENTER-tasten 4. Tilføj adressen til dine foretrukne hjemmesider: 1 Log

Læs mere

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf.

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. 5618 2600 Forældreintra 1 September 2007 Vejledning for forældre ForældreIntra

Læs mere

Instant Spam Control

Instant Spam Control Instant Spam Control - den nemme guide til jeres antispam-løsning Instant Spam Control er nemt at arbejde med eller lade arbejde for sig. 97% af al spam bliver automatisk sorteret fra. De sidste 3% kan

Læs mere

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument...

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument... Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter Indhold Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter... 1 Generelt... 1 Windows tidligere

Læs mere

Skole/hjem-samarbejde på internettet

Skole/hjem-samarbejde på internettet Skole/hjem-samarbejde på internettet Sakskøbing Skole 2009 Forord Guldborgsund kommune har vedtaget at indføre intranet på skolerne. Som system er valgt SkoleIntra, som består af 4 dele: 1. LærerIntra

Læs mere

Kort fortalt info til nye brugere

Kort fortalt info til nye brugere Kort fortalt info til nye brugere Når du har modtaget vores velkomstmail med brugernavn og adgangskode til debatforummet, kan du logge ind og få adgang til foreningens fora. Hvis du selv har oprettet dig

Læs mere

Trin-for-trin guide til debatforum

Trin-for-trin guide til debatforum Trin-for-trin guide til debatforum Et debatforum er en samarbejdsplatform, der gør det muligt at diskutere og dele information med hinanden. Man kan også vedhæfte dokumenter til en diskussion eller lægge

Læs mere

Ungdomsuddannelserne og 10. klasse i Optagelse.dk

Ungdomsuddannelserne og 10. klasse i Optagelse.dk Tilmelding til Ungdomsuddannelserne og 10. klasse i Optagelse.dk NFE - Skoleåret 2018/19 En introduktion og vejledning for elever og forældre: Hvad skal du som elev I løbet af skoleåret har du deltaget

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn

Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning Tabulex Daginstitution Børn Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Skabeloner... 4 Opret skabelon... 5 Stamkort...

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Generelle Læreplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn

Generelle Læreplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Generelle Læreplaner for Forvaltning Tabulex Daginstitution Børn Indhold IST Læreplaner... 3 Om pædagogiske læreplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Opsætning... 4 Skabeloner... 6 Opret skabelon... 7

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Indhold Outlook Web App... 1

Indhold Outlook Web App... 1 Outlook Web App Outlook Web App (OWA) bruges til at håndtere e-mails og kalendere uden at skulle have Outlook klient programmet installeret. OWA kan bruges på en hvilken som helst computer, der har adgang

Læs mere

Manual til ECOonline

Manual til ECOonline Manual til ECOonline Udarbejdet af Carina Gejl Nielsen 25-4-2016 Indhold Oprettelse af lokale... 5 Oprettelse af ny bruger... 7 Tildeling af Kemi til et lokale... 9 Oprettelse af arbejdspladsbrugsanvisning...

Læs mere

Vejledning til sæsonbooking

Vejledning til sæsonbooking 1. Gå til www.horsholm.dk/borger/kultur-og-fritid/lokalebooking/saesonbooking. Nederst på denne side kan du logge på bookingsystemet. >> HUSK AT LÆSE VEJLEDNINGEN OG LOKALEREGULATIVET

Læs mere

Afstemninger og Live Beskeder

Afstemninger og Live Beskeder Afstemninger og Live Beskeder Conference Managers Afstemninger og Live Beskeder er en interaktiv feature til at afgive svar på meningsmålinger, quizzer eller skrive spørgsmål under arrangementet. Arrangøren

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

Webmail Gmail Generelt Side 1

Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 2 Indholdsfortegnelse Oprette en Gmail...... Side 4 Indbakken Oversigt...... Side 9 Skriv en mail...... Side 11 Formateringsværktøjer...... Side

Læs mere

VEJLEDNING TIL SKOLELEDERNE

VEJLEDNING TIL SKOLELEDERNE Vejledning til udfyldelse af indstillingsskema til pædagogisk psykologisk vurdering i PPR s specialteam Denne vejledning viser dig - som skole - trin for trin, hvordan du skal udfylde skolens del af indstillingen.

Læs mere

Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger

Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger I denne vejledning kan du finde information om, hvordan du opdaterer din offentlige profil og kontaktoplysninger. Derudover indeholder vejledningen

Læs mere

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO ExtraNet Sider beskyttet med kodeord i OLO Side 1 af 16 For brugeren af din hjemmeside Fra forsiden kan du indsætte en knap, som henviser til en side, som kræver en kode. Side 2 af 16 Login er nødvendigt

Læs mere

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Denne manual skal hjælpe dig igennem lokaletilskuds ansøgningsprocessen trin for trin. I manualen vil du finde beskrivelser og billeder,

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Brugervejledning til. Vejleder

Brugervejledning til. Vejleder Brugervejledning til Vejleder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 KALENDER... 8 KOMPETENCEOVERSIGT... 9 UDDANNELSESLÆGER... 10 KOMPETENCER

Læs mere

Udfyldelse af arbejdspladsbrugsanvisninger

Udfyldelse af arbejdspladsbrugsanvisninger 1. Adgang til kemidatabasen Koncern HR Fysisk Arbejdsmiljø Marts 2014 Udfyldelse af arbejdspladsbrugsanvisninger Her kan du skrive dit brugernavn og adgangskode Brugernavn: Adgangskode: Kemidatabasen finder

Læs mere

Opgavesedler til pædagogisk personale uden tildelte rettigheder (Aula)

Opgavesedler til pædagogisk personale uden tildelte rettigheder (Aula) Målrettet kommunikation Opret opslag For at gennemføre denne opgaveseddel skal din skoles institutionsadministrator på forhånd have oprettet en Aula-gruppe*, som I kan øve jer på. Hvis ikke, anbefales

Læs mere

SEPTEMBER Hvordan går det med MinUddannelse på din skole?

SEPTEMBER Hvordan går det med MinUddannelse på din skole? SEPTEMBER 2017 Hvordan går det med MinUddannelse på din skole? Side 2 1. Indledning Denne vejledning skal, sammen med den overordnede implementeringsplan, understøtte skoleledelserne i at følge med i ibrugtagning

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT VEJLEDNING 0 Velkommen til Randers HF & VUC IT Randers HF & VUC 2018 Som studerende på Randers HF & VUC har du adgang til flere IT-tjenester, som du har brug for i dit studie. LUDUS LUDUS-web er stedet

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Denne vejledning er optimeret til Windows XP, men kan også bruges til de andre Windows styresystemer.

Denne vejledning er optimeret til Windows XP, men kan også bruges til de andre Windows styresystemer. Guiden min første backup Trin 2.1 Log på Når du har installeret din DATABOKS fjern-backup manager, vil dit log-ind vindue automatisk komme frem (Du kan få hjælp til at installere din DATABOKS fjern-backup

Læs mere

VEJLEDNING TIL SKOLELEDERNE

VEJLEDNING TIL SKOLELEDERNE Vejledning til udfyldelse af indstillingsskema til pædagogisk psykologisk vurdering i PPR s specialteam Denne vejledning viser dig - som skoleleder - trin for trin, hvordan du skal udfylde skolens del

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne.

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. Vejledning i brug af Interbook Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. 1 Indledning Tønder Kommunes lokalebookingsystem og foreningsportal (Interbook) er et program,

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere