Slut med skadelig maling inde og ude!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Slut med skadelig maling inde og ude!"

Transkript

1 Slut med skadelig maling inde og ude!

2 REN maling er helt fri for plast, biocider, MI, flygtige organiske forbindelser, tungmetaller, blødgørere, toksiske komponenter etc.

3 Med REN har vi skabt en af verdens reneste malinger, hvor bæredygtighed, sundt indeklima, åndbarhed og kvalitet er i top. Med REN får du: Et sundt indeklima, hvor der ikke sker emissioner af skadelige stoffer. Et gennemtestet og dokumenteret produkt, som er certificeret efter de mest krævende standarder. Et produkt uden mikroplast, som er designet efter cirkulære principper. Et professionelt produkt, som giver effektive arbejdsprocesser og en unik finish ved både renovering og nybyg. Et produkt, der kan ånde, og som har den højeste diffusionsåbenhed for maling.

4 REN skaber et sundt indeklima Ved ganske enkelt at være fri for skadelige stoffer er REN det simple modsvar til et dårligt indeklima. REN er baseret på kalk, som indgår i vores dagligdag f.eks. i tandpasta og fødevarer. Indeklimaet både i hjemmet og på arbejdspladsen er af stor betydning. Et dårligt indeklima opstår bl.a. af luftens kvalitet, afgasning fra materialer, fugt og mikroorganismer. Det kan være skyld i sygdom og/eller koncentrationsbesvær. Den indendørs luftforurening er ofte 2,5-5 gange højere end udendørs, og det forventes, at allergirelaterede sygdomme fordobles inden for blot få årtier. Alene i Danmark er der på nuværende tidspunkt omkring 1 mio. allergikere. De malinger, der typisk anvendes i dag, indendørs såvel som udendørs, bærer en stor del af skylden for det dårlige indeklima. Både direkte ved emissioner af sundhedsskadelige stoffer, og indirekte ved at forhindre bygningerne i at ånde, hvorved der kan opstå fugt- og svampeskader.

5

6

7 REN er mineralsk maling baseret på kalk Den særlige mineralstruktur i malingen gør, at alle typer maleropgaver, både inden for nybyg og restaurering, kan udføres med det bedste resultat. Malingen efterlader et ensartet udtryk, som kendes fra andre malinger, og slutresultatet er en smuk kalkmat og stoflig overflade. Desuden gør kalken i REN Maling, at den binder sig kemisk til underlaget og skaber en slags forstening af overfladen. Det gør den særdeles stærk og vejrbestandig, og REN Maling har derfor en lang levetid.

8 Facademaling Malingen kan bruges på tegl, beton og kalk- eller cementpudsede facader og på overflader, der tidligere er behandlet med silikatmaling eller mat plastmaling. Læs mere i produktbladet for REN Facademaling. Vægmaling Malingen kan bruges på de mest almindelige byggematerialer som gips, beton, cement- og kalkpuds og på tidligere malebehandlede overflader som f.eks. silikatmaling eller mat plastmaling. Læs mere i produktbladet for REN Vægmaling. Spartelmasse Spartelmassen bruges til lukning af huller og små revner samt til udbedring af mindre skrammer og skår. Læs mere i produktbladet for REN Spartelmasse.

9 REN kalkmaling til effektive maleprocesser inde og ude Ingen afsmitning, hurtig tørretid og smukt resultat. Med REN-malingerne bliver arbejdsgangene mere effektive, da de er nemme at bruge, og der ikke skal grundes inden påføring. Det sparer både tid og penge. Derudover har de en særdeles god dækkeevne og hæfter godt på de fleste nye og eksisterende byggematerialer.

10 REN er fri for plast og kan indgå i naturens kredsløb

11 REN er fremstillet efter cirkulære principper En af de største miljømæssige udfordringer er mikroplast i naturens kredsløb. Rapporter fra Miljøstyrelsen fastslår, at maling, bildæk og tøj er hovedkilder til denne forurening. Selv om mikroplast blot er bittesmå stykker plast fra bl.a. maling, udgør den et stort problem for naturen og i sidste ende for os mennesker. Mikroplasten binder farlige kemikalier, og når dyr og organismer optager plasten, føres både plasten og kemikalierne tilbage til os, bl.a. gennem den mad vi spiser. Derfor har stort set alle typer maling på markedet et større eller mindre plastindhold eller er direkte plastbaserede. Med REN præsenterer vi en maling, der er helt fri for mikroplast, og som er designet til at kunne indgå i naturens kredsløb. Hovedingrediensen er kalk, der stammer fra naturen, og malingen kan efter brug føres direkte tilbage til naturen. Det kan lyde underligt, at størstedelen af verdens mikroplastforurening skyldes maling. Men plast er blandt de foretrukne bindere i maling og den mest udbredt måde at producere maling på idag.

12 REN er som kalk en af de mest diffusionsåbne behandlinger, der kan udføres. Vi ser dagligt skader på vores bygninger, fordi der er valgt for tætte materialer eller materialer, som ikke understøtter bygningens behov for at kunne ånde og slippe af med fugt. Her bærer plastmalinger en stor del af skylden. Bygninger vil altid være udsat for fugt. Det gælder både udefra i form af regn og slagregn, nedefra i form af opstigende fugt og indefra i form af damp. Hvis fugten ikke kan slippe væk fra bygningen, kan der opstå skimmel, frostsprængninger i murværk og andre skader på bygningen. Det er derfor vigtigt at undgå fugtophobninger, bl.a. ved at bruge en maling, der kan ånde, og som understøtter fugttransport væk fra bygningen. Vi har 40 års erfaring med fugttransport i bygninger og ved, hvad der skal til for at sikre dem en lang levetid uden fugtskader. Vores mission er at skabe åndbare malinger, der understøtter, at transporten af fugt ud af bygningen sker hurtigt og naturligt.

13 Maling skal kunne ånde!

14 Professionelt resultat til nybyg og renovering

15

16

17 REN er et kvalitetsprodukt, der egner sig godt til renoveringsopgaver Malerfirmaet Peter Munck & Søn Malerfirmaet Peter Munck & Søn har brugt REN Vægmaling i forbindelse med renovering af kraftige teglstensmure på et af de fornemste rokokopalæer i Frederiksstaden. Det er vigtigt, at især ældre bygninger kan ånde og lede fugt væk fra bygningen. Kalk er perfekt til den opgave, men hvor traditionel kalkning har begrænsninger i forhold til de overflader, der skal males på, kan REN Vægmaling hæfte på de fleste byggematerialer. REN Vægmaling er en diffusionsåben kalkmaling med samme gode egenskaber som kalk; den giver et godt og åndbart miljø for bygningen og fremstår med et flot, mat og stofligt udseende! REN Vægmaling har særdeles gode påføringsegenskaber. Malingen kan påføres med rulle, dækker godt og er yderst professionel at arbejde med. Og så er det en klar fordel, at REN Vægmaling har egenskaber som kalk og samtidig kan hæfte på tidligere malede overflader som silikatmaling og mat plastmaling. Sted: Frederiksstaden, København Projekt definition: Opstigende grundfugt Årstal: 2017 Malermester: Malerfirmaet Peter Munck & Søn Her er virkelig tale om en maling, der fungerer, fortæller kvalitetsansvarlig Amalie Clemént fra malerfirmaet Peter Munck & Søn.

18 REN kan tones i over 700 NCS farver

19

20 REN har fået topkarakter af de strengeste certificeringsordninger For os er dokumentation vigtigt, når vi taler bæredygtighed. Ikke mindst fordi det er med til at skabe en større gennemskuelighed på et marked, hvor de fleste taler om bæredygtighed, men få gør noget ved det. REN er et gennemtestet produkt og et af de malingsprodukter, der har flest bæredygtighedscertificeringer og tests bag sig. Malingen læner sig op ad nøje udvalgte certificeringsordninger, som repræsenterer det, vi mener, hører til blandt de strengeste. Cradle2Cradle (C2C) er en global ordning, som måske er verdens strengeste certificering. Det er derfor svært at nå topkarakter inden for C2C, men REN er næsten i top med et guldniveau for REN og sølvniveau for REN med farve. C2C afspejler produktets totale bæredygtighedsprofil, og der tages stilling til renhed/sundhed, cirkulær økonomi, vedvarende energi, vandhåndtering og social fairness. Læs mere om C2C på AgBB og M1 er en hhv. tysk og finsk ordning og nogle af de ordninger, der stiller de strengeste krav inden for indeklima. De indgår i vores udvidede dokumentationspakke. Testning efter disse standarder er vores garanti for, at REN er ren og uden emissioner af farlige stoffer og ikke indeholder flygtige organiske opløsningsmidler. M1 er desuden den højeste klassificering i den finske certificeringsordning og er dermed garanti for, at malingen understøtter et godt indeklima. Læs mere om AgBB og M1 på f.eks.

21 Testet i henhold til: C2C-certificering på guldniveau. Hvad betyder det? REN har fået en C2C-certificering på guldniveau. Det er en bedrift i særklasse og betyder, at: REN ikke indeholder skadelige stoffer. REN kan indgå i et biologisk (og teknisk) kredsløb efter endt levetid. REN er produceret på biobaseret- og vedvarende energi (min. 50%). REN som arbejdsplads overholder det globale kodeks for arbejdsvilkår og er engageret i at fremme vilkår på arbejdspladsen på forskellig vis. REN ikke skader vand i produktionsfasen, men er med til at fremme vandkvaliteten. En C2C-certificering er opdelt i fem niveauer; basis, bronze, sølv, guld og platin. Selv om en basiscertificering ikke har de store krav, er det vanskeligt at opnå sølv, guld og platin. Desuden er det indlejret i certificeringen, at der løbende skal ske forbedringer, så man ikke bliver på det samme niveau. Ud over de fem niveauer, er det nødvendigt at forholde sig til fem kategorier renhed/sundhed, genanvendelse/cirkulær økonomi, vedvarende energi, social fairness og vandhåndtering. Vi er meget stolte af vores C2C-certificering på guldniveau. Vi er ligeledes stolte af vores sølvcertificering til REN med farve, som betyder, at malingen kan dokumenteres næsten 100% naturnedbrydelig/genanvendelig og 100% fri for skadelige stoffer. Vi arbejder på at få vores tonede produkter certificeret på guldniveau.

22 Globale partnerskaber KALK A/S i samarbejde med Graphenstone

23 Globale partnerskaber er nøglen til en bæredygtig fremtid. Via partnerskaber kan vi konstant skabe nye og bedre produkter. Hos KALK A/S arbejder vi med både åbne og lukkede innovationsprocesser. I samarbejde med partnere i ind- og udland bestræber vi os på at levere de mest bæredygtige produkter på markedet, samtidig med at kvaliteten er i top. Det gælder for samtlige af vores produkter, herunder vores kulekalk, mørtler og nu også vores malingserie. Graphenstone besidder derudover et stort internationalt vidensnetværk bestående af eksperter og vidensinstitutioner, som arbejder på at fremme bæredygtighed ved hjælp af nye grafenteknologier og viden, som indgår i produktet REN. Vores holdning er, at sammen kan vi udvikle bedre og mere bæredygtige løsniger. Partnerskaber mellem virksomheder og globale vidensinstitutioner giver gode muligheder for innovation og er nødvendigt for at komme hurtigt i mål med den bæredygtige dagsorden. Første del af REN-serien er udviklet i samarbejde med Graphenstone, en spansk pendant til KALK A/S. Begge er specialister i åndbare løsninger, bevaring og restaurering, og ligesom KALK A/S kæmper Graphenstone hver dag for at sikre, at der sker en korrekt bevaring og restaurering af vores bygninger.

24 Køb REN på Tel Web. Bredeløkkevej 12 DK-4660 Store Heddinge Testet i henhold til:

KEIM Silikatfarve til villaer

KEIM Silikatfarve til villaer KEIM Silikatfarve til villaer Beskytter dine værdier Gratis rådgivning Vi beskytter dine værdier KEIM silikatfarve er en investering i lang holdbarhed. De første KEIM behandlede facader i Skandinavien

Læs mere

KEIM. SILIKATFARVER TIL RUM

KEIM. SILIKATFARVER TIL RUM KEIM. SILIKATFARVER TIL RUM k e i m. s i l i k a t f a r v e r t i l r u m 3 KEIM I BOLIG OG KONTOR SUNDT, HOLDBART OG ÆSTETISK Farver betyder atmosfære, de fremhæver og giver livskvalitet. De kan imidlertid

Læs mere

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling.

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. Malgodt.dk CSR Strategi En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. 2 Malgodt.dk CSR Strategi OM OS Malgodt.dk er en moderne detailforretning der sælger maling, malertilbehør samt

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Styrke bag facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Bag Facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er der stor

Læs mere

Sigma Renova Isotop. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA.

Sigma Renova Isotop. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA. Spærrende vandig maling til væg og loft med yderst gode spærrende/isolerende egenskaber. Afhængigt af gennemslagets karaktér påføres et eller to lag. Glansen er mat

Læs mere

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2 PRODUKT TEKST 402 B&J Loftmaling 2 Lugtsvag maling til lofter og overvægge der skal fremstå med helmat finish. Produktet er også velegnet til airless. B&J 402 opfylder kravene til EU Miljømærket Blomsten.

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

SKAMO PLUS. Egenskaber. Fakta. For yderligere information, kontakt: www.skamol.com

SKAMO PLUS. Egenskaber. Fakta. For yderligere information, kontakt: www.skamol.com SKAMO PLUS www.skamol.com Egenskaber Diffusionsåben og kapillaraktiv Skimmelhæmmende Isolerende Ubrandbar Høj trykstyrke Fri for sundhedsskadelige stoffer Nem at forarbejde med alm. håndværktøjer Fakta

Læs mere

Maling til stue, kontor m.m.

Maling til stue, kontor m.m. Maling til stue, kontor m.m. Maling til stue skal være rimeligt slidstærk og vaskbar, fordi her er trafik og risiko for fedtede fingre og spild. Men malingen til stuen må heller ikke være for blank. Det

Læs mere

Maling til stuer - glans 5

Maling til stuer - glans 5 Maling til stuer - glans 5 Maling til stuer - glans 5 Mat vægmaling til stuer og værelser er det populære valg. Helmat vægmaling glans 5, fås i mange smukke nuancer, men glans 10 giver en lige så smuk

Læs mere

Ren akrylmaling glans 5, 10 & 25

Ren akrylmaling glans 5, 10 & 25 Ren akrylmaling glans 5, 10 & 25 Ren akrylmaling og intet andet. Har du brug for en stærk, smudsafvisende og vaskbar akrylmaling til dine vægge, finder du den lige her. Ren akrylmaling i glans 5, 10 eller

Læs mere

PRODUKT INFORMATION. KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds. Værd at vide om 2008

PRODUKT INFORMATION. KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds. Værd at vide om 2008 PRODUKT INFORMATION Værd at vide om 2008 KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds Oversigt: 1. Generelt om problemer med fugt i bygninger 1.1 Byggematerialer i relation til problemer 1.2 Fugt i kældre et

Læs mere

Maling til køkken, bad og erhverv glans

Maling til køkken, bad og erhverv glans Maling til køkken, bad og erhverv glans Maling til køkken, bad og erhverv glans 25 Maling til køkken og maling til bad. I denne kategori finder du maling til køkkenet og maling til badeværelset. Vidste

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

Bæredygtig i fødevareproduktionen. Plastik! Har vi et problem?

Bæredygtig i fødevareproduktionen. Plastik! Har vi et problem? Bæredygtig i fødevareproduktionen Plastik! Har vi et problem? Bæredygtighed i fødevareproduktionen Den nuværende tid, er vi ved at drukne i affald og plastik. Vi bruger en masse, måske overflødig, energi

Læs mere

AQUABEAD. Selvklæbende profiler. Kant- og hjørneprofiler. Til indervægge og lofter

AQUABEAD. Selvklæbende profiler. Kant- og hjørneprofiler. Til indervægge og lofter AQUABEAD Selvklæbende profiler Kant- og hjørneprofiler Til indervægge og lofter Til indervægge og lofter Gyproc AquaBead er letanvendelige profiler til udadgående hjørner og afslutning af gipsplader. Profilerne

Læs mere

BIG Choices NYE DESIGN MULIGHEDER MED GYPTONE BIG

BIG Choices NYE DESIGN MULIGHEDER MED GYPTONE BIG BIG Choices NYE DESIGN MULIGHEDER MED GYPTONE BIG Gyptone BIG Choices Design og akustik Nu lancerer vi de nye Gyptone BIG Quattro 40 og 44, to ekstra designmuligheder, som udover at tilbyde nye, spændende

Læs mere

Væg- og Loftmaling 09. Alt til nybyg og renovering

Væg- og Loftmaling 09. Alt til nybyg og renovering Væg- og Loftmaling 09 Alt til nybyg og renovering AcryMatic Coating ApS AcryMatic Coating ApS repræsenterer et stort udvalg af Jotun s produktsortiment. Produkter der ikke er i kataloget kan bestilles.

Læs mere

Smukke murfarver TIL SOKKEL OG FACADE. Jotun Premium Mur malingsystem holdbar og smuk mur uden afskalninger og revner

Smukke murfarver TIL SOKKEL OG FACADE. Jotun Premium Mur malingsystem holdbar og smuk mur uden afskalninger og revner Smukke murfarver TIL SOKKEL OG FACADE Jotun Premium Mur malingsystem holdbar og smuk mur uden afskalninger og revner FORSIDE: JOTUN HORISONT DENNE SIDE: VÆG: JOTUN HORISONT SOKKEL: JOTUN 4456 IDYLL STAKIT:

Læs mere

MALING INTERIØR RAW INTERIØR KVALITETSMALING KOMBINERER GOD DÆKKEEVNE MED EN PROFESSIONEL FINISH HOLDER HVAD DU LOVER

MALING INTERIØR RAW INTERIØR KVALITETSMALING KOMBINERER GOD DÆKKEEVNE MED EN PROFESSIONEL FINISH HOLDER HVAD DU LOVER MALING INTERIØR RAW INTERIØR KVALITETSMALING KOMBINERER GOD DÆKKEEVNE MED EN PROFESSIONEL FINISH HOLDER HVAD DU LOVER RAW COMBI PRIMER Glans: Mat Rækkeevne: 6-8 m² pr. liter Størrelser: 10 l Kan tones:

Læs mere

KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds

KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds Værd at vide om 2010 Oversigt: KEFA Drænpuds-System Multifunktionspuds 1. Generelt om problemer med fugt i bygninger 1.1 Byggematerialer i relation til problemer 1.2 Fugt i kældre et særligt problem 2.

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

SKALCEM /2016 Facader i farver. Skalcem 100 Rødokker. SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling

SKALCEM /2016 Facader i farver. Skalcem 100 Rødokker. SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling SKALCEM 100 06/2016 Facader i farver Skalcem 100 Rødokker SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling Skalcem 100 farver Skalcem 100 Mellemgul Skalcem 100 fremstår med en tidløs, naturlig og fløjlsmat overflade,

Læs mere

SKALCEM /2017. Skalcem 100 Rødokker. Skalcem 100. Stærk, cementbaseret murmaling

SKALCEM /2017. Skalcem 100 Rødokker. Skalcem 100. Stærk, cementbaseret murmaling SKALCEM 100 10/2017 Skalcem 100 Rødokker Skalcem 100 Stærk, cementbaseret murmaling Skalcem 100 Skalcem 100 er en slidstærk, cementbaseret murmaling til mineralske underlag. Velegnet udendørs og indendørs.

Læs mere

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG NespriTec Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG Aldrig mere sprøjtetåge Afdækning som ved påføring med rulle Et unikt samarbejde mellem den tyske malinggigant Caparol og sprøjteproducenten

Læs mere

Meget mere end bare fugebånd

Meget mere end bare fugebånd Meget mere end bare fugebånd Bedre isoleringseffekt Markedets bedste garantier Sikker support på byggepladsen December 2015 Professionelle fugeløsninger til professionelle fagfolk Stærke løsninger overalt

Læs mere

Sto Scandinavia I Facade. Facadesystem StoNordic Pudssystem

Sto Scandinavia I Facade. Facadesystem StoNordic Pudssystem Sto Scandinavia I Facade Facadesystem StoNordic Pudssystem StoNordic Pudssystem I Fordele Systemet til alle underlag Magasinstorget, Linköping, Sverige StoNordic Pudssystem er et komplet system med gennemtestede

Læs mere

KEIM Lignosil. Silikatfarve til træ

KEIM Lignosil. Silikatfarve til træ KEIM Lignosil Silikatfarve til træ Træ et byggemateriale med sjæl og karakter Der findes næppe noget andet bygge- og konstruktionsmateriale, der er så knyttet til mennesket som træ. I træ fornemmer man

Læs mere

Beton og bæredygtighed. Gitte Normann Munch-Petersen / Claus V Nielsen Teknologisk Institut, Beton / Rambøll

Beton og bæredygtighed. Gitte Normann Munch-Petersen / Claus V Nielsen Teknologisk Institut, Beton / Rambøll Beton og bæredygtighed Gitte Normann Munch-Petersen / Claus V Nielsen Teknologisk Institut, Beton / Rambøll Betonworkshop 27. oktober 2017 Oversigt Agenda Beton og miljøpåvirkninger Grøn beton Bæredygtighed

Læs mere

Cembrit Bølgeplader i fibercement

Cembrit Bølgeplader i fibercement Cembrit Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

KEIM Granital. Original silikatfarve til facader 8WUDHD. KEIM Granital

KEIM Granital. Original silikatfarve til facader 8WUDHD. KEIM Granital Original silikatfarve til facader 8WUDHD original silikatfarve af høj kvalitet for lang levetid Høj produktkvalitet på mineralsk basis Bindemidlet i er vandglas, som trænger ind i underlaget og gennem

Læs mere

afsnit 13 KLIMA OG BÆREDYGTIGHED

afsnit 13 KLIMA OG BÆREDYGTIGHED 230 afsnit 13 KLIMA OG BÆREDYGTIGHED Indhold: 13.1 Bæredygtigt byggeri...232-233 13.2 Muret byggeri i et bæredygtigt perspektiv... 234 231 13.1 Bæredygtigt byggeri Hos Saint-Gobain Weber A/S er bæredygtighed

Læs mere

Byggeriets Evaluerings Center

Byggeriets Evaluerings Center Byggeriets Evaluerings Center Simon Mortensen Temamøde Vand i byer den 26. maj 2010, Bygholm Horsens www.byggeevaluering.dk Byggeriets Evaluerings Center Erhvervsdrivende fond Stiftet i 2002 af den danske

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige, miljøvenlige

Læs mere

KEIM SOLDALIT SILIKATFARVE TIL ALLE FACADETYPER

KEIM SOLDALIT SILIKATFARVE TIL ALLE FACADETYPER KEIM SOLDALIT SILIKATFARVE TIL ALLE FACADETYPER KEIM Soldalit - mineralsk facadefarve f til alle underlag KEIM siden 1878 Mineralske farver har i flere tusinde år været det naturlige og mest holdbare valg

Læs mere

Biobaserede byggematerialer - Udvikling af biokompositter. 12. oktober 2016 Anne Christine S. Hastrup, Teknologisk Institut

Biobaserede byggematerialer - Udvikling af biokompositter. 12. oktober 2016 Anne Christine S. Hastrup, Teknologisk Institut Biobaserede byggematerialer - Udvikling af biokompositter 12. oktober 2016 Anne Christine S. Hastrup, Teknologisk Institut Plan for præsentationen Indledning Hvorfor biokompositter? Hvad er biokompositter?

Læs mere

Sundhedsstyrelsens indsats omkring PCB i indeklima

Sundhedsstyrelsens indsats omkring PCB i indeklima Sundhedsstyrelsens indsats omkring PCB i indeklima De kommunale udfordringer med PCB Kommunernes Landsforening den 21. juni 2011 Henrik L. Hansen, ledende embedslæge, kontorchef Indeklima og sundhed Indeklima

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

CombeeWorx Home. Sortiment Skridsikring & Plejeprodukter.

CombeeWorx Home. Sortiment Skridsikring & Plejeprodukter. CombeeWorx Home Skridsikring & Plejeprodukter Sortiment 2017 www.combeeworx.com Unikke kemiske produkter CombeeWorx kemiske skridsikringsprodukter Med CombeeWorx Home skridsikring får du en nem, hurtig

Læs mere

DANFUGESAND DANFUGESAND DANFUGESTENMEL DANFUGESTENMEL

DANFUGESAND DANFUGESAND DANFUGESTENMEL DANFUGESTENMEL DANFUGESAND DANFUGESTENMEL Skal opbevares tørt DANFUGESAND til betonstensbelægninger DANFUGESTENMEL til betonsten, chaussesten og brostensbelægninger www.danfugesand.dk DANFUGESAND Lug ud i kemikalierne

Læs mere

Supertæt med illmod 600 fugebånd

Supertæt med illmod 600 fugebånd Supertæt med illmod 600 fugebånd Nr. 1 båret af stærke kompetencer 31.876.652 meter illmod 600 forpligter 31.876.652 meter, 31.876.653 meter, 31.876.654 meter, 31.876.655 meter... Fugebånd i lange baner

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader HardiePlank brædder HardiePanel plader Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

PANELBYG.dk. PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk. Den rigtige samarbejdspartner

PANELBYG.dk. PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk. Den rigtige samarbejdspartner 16 Oktober 2015 1 PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk Tommy Bundgaard Hansen Rådgivning og salg Dir. telefon: +45 88 32 17 72 Mobil : +45 6128 4080

Læs mere

PRODUKTDATABLAD FOR SYSTEMLØSNING Sikafloor MultiDur EB-27

PRODUKTDATABLAD FOR SYSTEMLØSNING Sikafloor MultiDur EB-27 PRODUKTDATABLAD FOR SYSTEMLØSNING SKRIDSIKKERT, AFSANDET OG FARVET EPOXY GULVSYSTEM PRODUKTBESKRIVELSE er et 2-komp. farvet epoxy baseret gulvsystem der giver slidstærkt, fugefrit, skridsikkert finish

Læs mere

KOMPROMENT Keylite. Produktdata/Anvisning

KOMPROMENT Keylite. Produktdata/Anvisning KOMPROMENT Keylite Produktdata/Anvisning Produktdata /Anvisning nr. 31 Keylite - Sne og is I kolde områder kan betragtelige mængder sne og is lægge sig på taget, og Keylite s tagvinduer kan i længere perioder

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

PANELBYG.dk. Indholdsfortegnelse. Indvendig isolering. Hulmurs isolering. Kontaktoplysninger

PANELBYG.dk. Indholdsfortegnelse. Indvendig isolering. Hulmurs isolering. Kontaktoplysninger 1 2 Indholdsfortegnelse side 3 Indvendig isolering side 4 Hulmurs isolering side 6 Gulv isolering side 8 Tag isolering side 10 Facade isolering side 11 Loft isolering side 12 Løsningsforslag side 13 U-værdi

Læs mere

Maling til entré og gang - glans 10-25

Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Skal du bruge maling til gang, entré eller bryggers, findes den her. Maling til gangarealer skal helst være solid, slidstærk

Læs mere

KEIM Silikatfarve til facader og vægge. ren og naturlig - holdbar som sten

KEIM Silikatfarve til facader og vægge. ren og naturlig - holdbar som sten KEIM Silikatfarve til facader og vægge ren og naturlig - holdbar som sten KEIM siden 1878 KEIM Silikatfarve mineralsk farve til alle Allerede i middelalderen var bindemidlet i silikatfarven, det flydende

Læs mere

Få fingrene i en ansvarlig cement... for en klimavenlig produktion for et godt arbejdsmiljø

Få fingrene i en ansvarlig cement... for en klimavenlig produktion for et godt arbejdsmiljø Få fingrene i en ansvarlig cement... for en klimavenlig produktion for et godt arbejdsmiljø Ansvarlig på alle områder Aalborg Portland stræber konstant efter at udvise ansvarlighed til gavn for vores fælles

Læs mere

Maling til entré og gang - glans 10-25

Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Skal du bruge maling til gang, entré eller bryggers, findes den her. Maling til gangarealer skal helst være solid, slidstærk

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En ny generation og en stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

Beton og bæredygtighed. Gitte Normann Munch-Petersen Teknologisk Institut, Beton

Beton og bæredygtighed. Gitte Normann Munch-Petersen Teknologisk Institut, Beton Beton og bæredygtighed Gitte Normann Munch-Petersen Teknologisk Institut, Beton Oversigt Agenda Beton Grøn beton Bæredygtighed Bæredygtig beton Oversigt Beton Danmark 8,0 mio. tons - eller 3,5 mio. m 3

Læs mere

Indeklima i skoler fra udfordringer til løsninger 14. november 2017

Indeklima i skoler fra udfordringer til løsninger 14. november 2017 Indeklima i skoler fra udfordringer til løsninger 14. november 2017 Kan inventar og materialers afgasninger påvirke indeklimaet på skolerne? Helene Bendstrup Klinke Indeklima, Byggeri & Anlæg, Teknologisk

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

Læs mere på Kontakt os for yderligere information. PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm. Tlf.

Læs mere på   Kontakt os for yderligere information. PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm. Tlf. 16 Marts 2017 1 Den rigtige samarbejdspartner er Danmarks førende leverandør af kvalitets isolering fra RECTICEL til hele byggeriet. Vi tilbyder den rigtige rådgivning indenfor brug af RECTICEL produkter.

Læs mere

Ikke egnet til påføring på maling, der indeholder syntetisk harpiks, samt gips og andre ikkemurværksoverflader.

Ikke egnet til påføring på maling, der indeholder syntetisk harpiks, samt gips og andre ikkemurværksoverflader. PRODUKTDATABLAD MV MURVÆRKS IMPRÆGNERING MV Murværks Imprægnering er et brugsklart, vandbaseret vandafvisende middel, der indeholder silan/siloxan, til beton- og murværksoverflader. MV Murværks Imprægneringforringer

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning.

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning. Skifer i fibercement En smuk og holdbar løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Energirenovering. Videncenter for energibesparelser i bygninger. 27. november 2015. NCC præsentation Videncenter for energibesparelser i bygninger

Energirenovering. Videncenter for energibesparelser i bygninger. 27. november 2015. NCC præsentation Videncenter for energibesparelser i bygninger NCC NCC Construction Energirenovering Danmark A/S Energirenovering NCC præsentation Videncenter for energibesparelser i bygninger Videncenter for energibesparelser i bygninger 27. november 2015 27. november

Læs mere

Meget mere end bare fugebånd

Meget mere end bare fugebånd Meget mere end bare fugebånd Bedre isoleringseffekt Markedets bedste garantier Sikker support på byggepladsen Maj 2017 Professionelle fugeløsninger til professionelle fagfolk Markedets bedste garantier

Læs mere

Deklaration af præstation I henhold til CPR, regulativ (EU)N 305/2011. Soudal Akryl Prof. Revideret: 29/07/2014 Side 1 Af 3

Deklaration af præstation I henhold til CPR, regulativ (EU)N 305/2011. Soudal Akryl Prof. Revideret: 29/07/2014 Side 1 Af 3 Deklaration af præstation Revideret: 29/07/2014 Side 1 Af 3 Reference No: 230868 Unik identifikations kode af produkt-typen: Tiltænkt anvendelse eller anvendelser af konstruktions produktet: Fugemasse

Læs mere

Weber Cempexo Murmaling er en murmaling som anvendes primært til maling mineralske underlag som:

Weber Cempexo Murmaling er en murmaling som anvendes primært til maling mineralske underlag som: Cempexo Murmaling, Hvid Cempexo Murmaling, Hvid Weber Cempexo Murmaling er en murmaling som anvendes primært til maling mineralske underlag som: Beton Gasbeton Fibercement Mursten Puds/vandskuring Sandsten

Læs mere

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning 3M Industri Tape og Lim VHB tape Det afprøvede alternativ til skruer, nitter og svejsning Kvaliteten er afprøvet igennem 30 år 3M VHB tape blev opfundet af 3M for over 30 år siden. Tapen har vist sig at

Læs mere

Bygge- og anlægsaffald i det kommunale system

Bygge- og anlægsaffald i det kommunale system Bygge- og anlægsaffald i det kommunale system Dansk Affaldsforening, Affaldsdage 11.11.2016 Funktionsleder Niels Bukholt Stort fokus på bygge- og anlægssektoren Ellen McArthur fundation 0,8-1,1 mia. kr.

Læs mere

Vejledning om bly i byggematerialer

Vejledning om bly i byggematerialer Vejledning om bly i byggematerialer Gladsaxe Kommune By- og Miljøforvaltningen Rådhus Allé 7 2860 Søborg Tlf. 39 57 50 00 Juni 2013 Forord Denne vejledning henvender sig til borgere, bygherrer, rådgivere,

Læs mere

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit SVØMMEHALLER Ventilationsaggregater af komposit Vores styrke, din fordel FORDELE > Korrossionsfri Lang levetid, lav vedligeholdelse > Lav vægt Forstærkning af tagkonstruktionen er unødvendig > Hygiejnisk

Læs mere

AQUABEAD. Selvklæbende profiler. Hjørne- og kantprofiler. Til indervægge og lofter

AQUABEAD. Selvklæbende profiler. Hjørne- og kantprofiler. Til indervægge og lofter AQUABEAD Selvklæbende profiler Hjørne- og kantprofiler Til indervægge og lofter Til indervægge og lofter Gyproc AquaBead er letanvendelige profiler til hjørner og afslutninger af gipsplader. Profilerne

Læs mere

MALING MED SILIKATMALING PÅ MURVÆRK OG PUDS af Søren Vadstrup

MALING MED SILIKATMALING PÅ MURVÆRK OG PUDS af Søren Vadstrup Center for Bygningsbevaring i RAADVAD ANVISNINGER til Bygningsbevaring MALING MED SILIKATMALING PÅ MURVÆRK OG PUDS af Søren Vadstrup Dato: Januar 2010 Under betegnelsen silikatmaling forhandles en række

Læs mere

Sto Scandinavia Facade. Sto Facademaling og slutpuds

Sto Scandinavia Facade. Sto Facademaling og slutpuds Sto Scandinavia Facade Sto Facademaling og slutpuds Indledning Renovering af en facade er en omfattende opgave, som starter med en grundig analyse af det eksisterende underlag, valg af maling/puds, rengøring

Læs mere

Byg sådan 3. Merisolering af ydervægge. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt

Byg sådan 3. Merisolering af ydervægge. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Byg sådan 3 Merisolering af ydervægge paroc.dk PAROC PROTECTION Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Januar 2013 UDVENDIG ISOLERING GIVER HUSET VARMT TØJ PÅ At merisolere huset er en god investering.

Læs mere

SYSTEMER TIL SKIMMELSANERING. Slut med skimmelsvamp indendørs

SYSTEMER TIL SKIMMELSANERING. Slut med skimmelsvamp indendørs SYSTEMER TIL SKIMMELSANERING Slut med skimmelsvamp indendørs ÅRSAGER TIL SKIMMELSVAMP Problematikken med skimmelsvampe Skimmelsvamp er en af de hyppigste sundhedsrisici indendørs. Skimmelvækst skyldes

Læs mere

Delux [di:luks] THINGS OF VERY HIGH QUALITY. Beskrivelse af. Grøn

Delux [di:luks] THINGS OF VERY HIGH QUALITY. Beskrivelse af. Grøn Beskrivelse af Hvorfor en komplet grøn løsning? Delux har nu eksisteret siden 2002, og vi har løbende forbedret vores ydelser. Det har resulteret i et højt og stabilt kvalitetsniveau, et godt arbejdsmiljø

Læs mere

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Verdensomspændende og lokale Velkommen hos Schmolz+Bickenbach. Vi har løsningen. Schmolz+Bickenbach gruppen er en af verdens førende producenter og distributører

Læs mere

Træbeskyttelse med lang holdbarhed

Træbeskyttelse med lang holdbarhed Træbeskyttelse med lang holdbarhed ÅR Unik varmereflekterende træbeskyttelse med køleeffekt, der reflekterer solens varme og skadelige infrarøde (IR) stråler Se alt om COOLINGPAINT på coolingpaint.dk SOLENS

Læs mere

VALG AF CERTIFICERINGSORDNING I DK

VALG AF CERTIFICERINGSORDNING I DK VALG AF CERTIFICERINGSORDNING I DK HARPA BIRGISDOTTIR 2009 Vi har brug for en certificeringsordning for bæredygtigt byggeri Samme forståelse af begreber mv. Erfaringer med at emnet forsvandt i projektforløbet

Læs mere

En præsentation af iq-therm

En præsentation af iq-therm En præsentation af iq-therm Hvad kan De forvente af iq-therm? Et intelligent system som kombinerer høj isolering, kapillaritet og fugtkontrol/komfort. En skimmelsikkert og sund isolering. Enkel opsætning.

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde

Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde PART OF THE EKOKEM GROUP Bæredygtige løsninger skabes i samarbejde Introduktion til NORDs Bæredygtighedsnøgle Stoffer i forbrugsprodukter har medført hormonforstyrrelser hos mennesker Bæredygtighed er

Læs mere

PROFESSIONEL SVAMPE-, SKIMMEL- OG INSEKTBEKÆMPELSE

PROFESSIONEL SVAMPE-, SKIMMEL- OG INSEKTBEKÆMPELSE PROFESSIONEL SVAMPE-, SKIMMEL- OG INSEKTBEKÆMPELSE www.protox.dk Protox Svamp er et godkendt professionelt og effektivt middel til behandling mod angreb af svamp i træ- og murværk. Midlet er let at bruge

Læs mere

KEIM Seccopor. Fugthåndteringssystem

KEIM Seccopor. Fugthåndteringssystem Seccopor Fugthåndteringssystem Det er porerne, det drejer sig om! Porer transporterer vand Vandafvisning forhindrer kapillartransport Porer spiller en vigtig rolle i naturen ved transport af fugt. Kapillareffekten

Læs mere

NOGLE GANGE ER DU NØDT TIL AT GÅ LANGT TILBAGE FOR AT VÆRE MODERNE

NOGLE GANGE ER DU NØDT TIL AT GÅ LANGT TILBAGE FOR AT VÆRE MODERNE NOGLE GANGE ER DU NØDT TIL AT GÅ LANGT TILBAGE FOR AT VÆRE MODERNE CITY M LUFTRENSER FRA CAMFIL Camfil Clean Air Solutions 1 I løbet af få timer (afhængig af størrelsen på rummet) vil en CITY luftrenser

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri Cembrit B7 Sortblå Unik styrke og flot finish Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er et stærkt valg.

Læs mere

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s B L A N K Den lette tagløsning MetroBond BLANK er et stilrent og elegant kvalitets produkt, der med sin blanke overflade giver et eksklusivt udseende - og det tør vi godt give års garanti på! scandinavien

Læs mere

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN > MODERNE OG INNOVATIV Farver, overflader og samlinger - skab et unikt udseende med fremtidens muligheder 2 www.hbc.dk >

Læs mere

SILIKONEPUDS Indfarvet strukturpuds til indendørs og udendørs brug

SILIKONEPUDS Indfarvet strukturpuds til indendørs og udendørs brug SKALFLEX SILIKONEPUDS 10/15 SILIKONEPUDS Indfarvet strukturpuds til indendørs og udendørs brug Skalflex Silikonepuds Egenskaber Skalflex Silikonepuds er en vandafvisende slutpuds baseret på silikoneharpiks,

Læs mere

Poly Eternit En smuk og elegant løsning

Poly Eternit En smuk og elegant løsning Poly Eternit En smuk og elegant løsning www.cemrit.dk Perfekt finish ude som inde Gode og holdare detaljer Poly Eternit vinduesundstykker, sålænke og mur- og skorstens afdækninger er smukke, holdare produkter

Læs mere

Hemmeligheden bag god maling!

Hemmeligheden bag god maling! Hemmeligheden bag god maling! Der findes mange forskellige typer og kvaliteter af maling på markedet. Ligeledes er der mange meninger om, hvad der adskiller god kvalitets-maling fra de billige malinger.

Læs mere

Er mikroplast en af våre store miljøutfordringer?

Er mikroplast en af våre store miljøutfordringer? Er mikroplast en af våre store miljøutfordringer? J e s Vo l l e r t s e n P r o f e s s o r i M i l j ø t e k n o l o g i v e d S e k t i o n f o r Va n d o g M i l j ø Institut for Byggeri og Anlæg,

Læs mere

Vandfortyndbar, tokomponent epoxymaling til udendørs og indendørs brug. Færdigbehandling af let til moderat belastede mineralsk gulve og vægge.

Vandfortyndbar, tokomponent epoxymaling til udendørs og indendørs brug. Færdigbehandling af let til moderat belastede mineralsk gulve og vægge. MATERIALEBESKRIVELSE Type Anvendelse Anvendelsesområde Egenskaber Farve og glans Vandfortyndbar, tokomponent epoxymaling til udendørs og indendørs brug. Til beton og mineralske underlag. Færdigbehandling

Læs mere

Sigmalife. Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA.

Sigmalife. Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA. Sigmalife Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA. Skal træet bevare sit smukke udseende, skal det både plejes og beskyttes Lige meget hvor mange materialer, der er til rådighed i byggeindustrien,

Læs mere

Facadebehandling. flotte resultater, der holder i mange år

Facadebehandling. flotte resultater, der holder i mange år Facadebehandling flotte resultater, der holder i mange år Detalje på facade Indgangsparti, privatbolig dokumentation får du på www.acrymatic.dk AC WALL-FLEX Overfladebehandlingen der holder på væggen Til

Læs mere

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Det naturlige valg til din facade Klassisk design med overlegen æstetik Få et moderne og rustikt udtryk og et flot farvespil på facaden med Cembrit Patina & Cembrit

Læs mere

Giver maling nyt liv.

Giver maling nyt liv. Genopfindelse af maling. Giver maling nyt liv. Er væggene blevet grå og triste, eller er træet blevet afbleget? Bosch tilbyder med sine malingsystemer til væg- og træmaling præcis den hjælp, du har brug

Læs mere

ISO-BLOCO 600. Faglig korrekt fugetætning i facadeområdet

ISO-BLOCO 600. Faglig korrekt fugetætning i facadeområdet ISO-BLOCO 600 Faglig korrekt fugetætning i facadeområdet Udfordring facadefuger Bevægelsesfuger stiller de højeste krav til fugetætning Sikker og ældningsbestandig tætning af bygningsfuger er en elementar

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste Værdi kr 25,- LADY Minerals Kalkmaling God smag fortjener det bedste NYHED HENTET IND FRA NATUREN FOR AT SKABE RUM MED SMUKKE, KALKEDE VÆGGE OG ET UNIKT FARVEUDTRYK FORSIDE VÆG: LADY 1623 MARRAKESH DENNE

Læs mere