Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads Korsør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør"

Transkript

1 Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej Korsør Tlf.: teknik@slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens 35, stk. 1 tilladelse til arealoverførsel af 2 jordstykker fra ejendommen beliggende Borgergade 153A, 4241 Vemmelev samt ændret anvendelse af disse jordstykker, hvorved landbrugspligten ophæves. De to jordstykker ligger på matr. nr. 8q og 8æ, Vemmelev By, Vemmelev. Arealerne skal overgå fra landbrugsareal til grønt areal foran industriområdet. 18. november 2015 Sagsid.: Kontaktperson: Heidi Egø Kryl Dir. tlf.: Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Kort nr. 1. Oversigtskort der viser de to områder, hvor der søges om ændret anvendelse med matr.nr. 8æ til venstre og matr.nr. 8q til højre.

2 Tilladelsen må ikke udnyttes, før klagefristen er udløbet. Hvis der bliver klaget, har klagen den virkning, at tilladelsen kun må udnyttes, hvis Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer det. Hvis der bliver klaget over tilladelsen, vil kommunen orientere dig. Side2/6 Tilladelsen vedrører kun forholdet til landzonebestemmelserne i Planlovens kapitel 7. Andre nødvendige tilladelser skal søges hos de relevante myndigheder. Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år fra datoen på dette brev, jf. 56, stk. 1 i Planloven. Vilkår for tilladelsen Tilladelsen er meddelt på følgende vilkår; At arealet ikke må bebygges At arealet ikke må bruges til parkeringsanlæg eller oplag Der gøres opmærksom på, at de arealoverførte områder ikke vil kunne indgå i ejendommens størrelse i forbindelse med beregning af bebyggelsesprocent. Dette fremgår af Bygningsreglementets bilag 1, stk. 4, nr. 1: Til grundens størrelse medregnes ikke arealer af grunden, der er beliggende i en anden zone end den, hvori der bygges. De overførte arealer er beliggende i landzone, mens det bagvedliggende industriområde er overført til byzone. Redegørelse Du har ansøgt Slagelse Kommune om at arealoverføre del af matr.nr. 8æ Tjæreby By, Tårnborg og del af matr.nr. 8q Vemmelev by, Vemmelev, begge tilhørende landbrugsejendommen Borgergade 153A, 4241 Vemmelev til Industrikrogen 7, 4241 Vemmelev. De to områder, der ønskes overført er ca m² og ca m². De to matrikler ligger mellem et eksisterende industriområde og Vestmotorvejen. Køber ejer den bagvedliggende grund i industriområdet, beliggende Industrikrogen 7, 4241 Vemmelev, og det er denne ejendom de to områder ønskes arealoverført til.

3 Arealerne er udlagt til landbrugsarealer. Det er imidlertid ikke længere muligt at forpagte arealerne ud til landbrug eller græsslåning på grund af manglende vejadgang, da arealerne er blevet tilbage som restarealer mellem industriområdet og Vestmotorvejen. Arealerne bliver derfor heller ikke længere dyrket, hvilket har medført en hel del ukrudt, vildtvoksende planter og træer på arealet. Ved en overtagelse af arealerne bag virksomheden ud mod motorvejen, vil virksomheden selv kunne bestemme vedligeholdelsesgraden af arealet. Side3/6 I forbindelse med arealoverførslen vil landbrugspligten blive ophævet. Der kræves normalt ikke landzonetilladelse til selve arealoverførslerne, men der kræves landzonetilladelse, hvis der med arealoverførslen skal ske en ændret anvendelse af arealet. Da der i det konkrete tilfælde skal ske en ændring fra landbrugsjord til grønt areal med ophævelse af landbrugspligten, kræver det ansøgte landzonetilladelse. Matr.nr. 8æ ligger indenfor følgende udpegninger; Landbrugsflade med det strategiske mål vedligeholde Korridor i naturnetværket Vejbyggelinje langs Vestmotorvejen Kystnærhedszone Kirkeomgivelser omkring Vemmelev Kirke Matr.nr. 8q ligger indenfor følgende udpegninger; Landbrugsflade med det strategiske mål vedligeholde Korridor i naturnetværket Vejbyggelinje langs Vestmotorvejen Kirkeomgivelser omkring Vemmelev Kirke Beskyttet vandløb i skel Arealoverførslen vil ikke påvirke oplevelsen af kirken eller landskabet. Ifølge Bekendtgørelse nr. 408 af 1. maj 2007 om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter skal myndighederne i forbindelse med administration af gældende lovgivning sikre, at der ikke sker forringelse af yngle- og rasteområder for en række strengt beskyttede dyrearter (opført på habitatdirektivets bilag IV). Der er ikke kendskab til forekomst af bilag IV arter på arealet.

4 Ejendommen er beliggende indenfor en spredningskorridor i det i kommuneplanen udpegede naturnetværk. Netværket skal forbedre spredningsmulighederne for vilde dyr og planter. Det samlede naturnetværk skal sikres mod forhold, der kan forringe levevilkårene for de tilstedeværende dyre- og plantearter. Inden for naturnetværket kan der som hovedregel kun opføres nye bebyggelser, som har direkte tilknytning til det enkelte jordbrug. Der skal ikke ske etablering af anlæg eller bebyggelse. Side4/6 Ejendommen er beliggende i kystnærhedszone. I henhold til Planlovens 35, stk. 3 må kommunen for arealer i kystnærhedszonen kun meddele landzonetilladelse, hvis det ansøgte har helt underordnet betydning i forhold til de nationale planlægningsinteresser i kystområderne. I kystnærhedszonen må der kun etableres ny bebyggelse og anlæg, som er afhængig af en kystnær placering. Det skal sikres, at åbne kyster fortsat kan udgøre landskabelige helheder, hvor natur og landskab har høj prioritet. Der har ikke været gennemført naboorientering i medfør af Planlovens 35, stk. 5, da det ansøgte anses for at være af underordnet betydning for naboerne. Kommunens vurdering Slagelse Kommune har i sin behandling bl.a. lagt vægt på; at der er tale om overførsel af et mindre landbrugsareal, der er efterladt som et restareal mellem et industriområde og Vestmotorvejen at arealet ikke længere dyrkes, da det er svært tilgængeligt at der med denne afgørelse ikke tilsidesættes hensyn, som planloven skal varetage Forhold du skal være opmærksom på Opdager du en forurening i jorden, skal Kommunen underrettes, efter 21 i lov om miljøbeskyttelse. Hvis der findes spor af fortidsminder skal jordarbejdet standses, jf. museumslovens 27, og fortidsmindet skal straks anmeldes til Museum Vestsjælland, tlf eller på plan@vestmuseum.dk. Efter lovens 25 kan den, der udfører et jordarbejde, forud for igangsætning af arbejdet anmode

5 det lokale kulturhistoriske museum om en udtalelse om, hvorvidt arbejdet indebærer risiko for ødelæggelse af fortidsminder. Offentliggørelse I medfør af Planlovens 35, stk. 8 skal tilladelsen offentliggøres. Det sker ved offentliggørelse på kommunens hjemmeside torsdag den 19. november Side5/6 Klagevejledning Afgørelsen efter planloven kan, jf. planlovens 58, stk. 1 og 59, påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af: enhver med retlig interesse i sagens udfald Miljøministeren en berørt nationalparkfond oprettet efter lov om nationalparker landsdækkende foreninger, der som hovedformål har beskyttelsen af natur og miljø eller varetagelsen af væsentlige brugerinteresser inden for arealanvendelsen, på betingelse af at foreningen eller organisationen har vedtægter eller love, der dokumenterer dens formål, og repræsenterer mindst 100 medlemmer. Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Natur- og Miljøklagenævnet. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på og Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Slagelse Kommune. Kommunen videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes.

6 Klagen skal være modtaget senest 4 uger efter offentliggørelsen. Hvis fristen udløber i weekenden eller på en helligdag, forlænges den til følgende hverdag. Kommunen sender det materiale, der er indgået i sagens behandling til Natur- og Miljøklagenævnet, jf. Planlovens 60. Hvis der klages, vil ansøger Side6/6 og ejer blive underrettet. Hvis du ønsker at indbringe denne afgørelse for en domstol, skal retssagen være anlagt inden 6 måneder efter, at du har modtaget afgørelsen, jf. 62, stk. 1. i Planloven. Med venlig hilsen Heidi Egø Kryl Landzone sagsbehandler Kopi af denne afgørelse er tilsendt; Danmarks Naturfredningsforening Slagelse (dnslagelse-sager@dn.dk) Friluftsrådet, kreds Sydvestsjælland (sydvest@friluftsraadet.dk) Dansk Ornitologisk Forening (natur@dof.dk) Dansk Ornitologisk Forening (slagelse@dof.dk) Museum Vestsjælland (plan@vestmuseum.dk) Slagelse kommunes hjemmeside ( Byggeinformation (mxf@byggeinformation.dk)

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.:

Læs mere

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85

Læs mere

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev Per Steve Kjærside Brovej 1 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit.

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit. Center for Miljø, Plan og Teknik Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens 35, stk. 1

Læs mere

Landzonetilladelse. Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde

Landzonetilladelse. Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj.

Landzonetilladelse. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj. Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre

Landzonetilladelse. Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Torben Roepstorff Gammelgade 7, Skælskør

Landzonetilladelse. Torben Roepstorff Gammelgade 7, Skælskør Torben Roepstorff Gammelgade 7, 1. 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose

Landzonetilladelse. Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv Slagelse

Landzonetilladelse. Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv Slagelse Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv. 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Johnny Andersen Dyrhaugesvej Korsør

Landzonetilladelse. Johnny Andersen Dyrhaugesvej Korsør Johnny Andersen Dyrhaugesvej 19 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej Jyderup

Landzonetilladelse. Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej Jyderup Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej 3 4450 Jyderup Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde

Landzonetilladelse. Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted

Landzonetilladelse. HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse 8. januar 2014 Sagsid.: 2013-105543

Læs mere

Landzonetilladelse. Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse. Att. Gitte Lysehøj.

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse. Att. Gitte Lysehøj. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Att. Gitte Lysehøj. Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR

Læs mere

Landzonetilladelse. M.I.C. Fonden Grønhøjvej 19 4242 Boeslunde Plan og Byg

Landzonetilladelse. M.I.C. Fonden Grønhøjvej 19 4242 Boeslunde Plan og Byg M.I.C. Fonden Grønhøjvej 19 4242 Boeslunde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Landzonetilladelse. Ove Hørup Rode Anne Solveig Hjelm Jensen Birkelyvej 6 4180 Sorø

Landzonetilladelse. Ove Hørup Rode Anne Solveig Hjelm Jensen Birkelyvej 6 4180 Sorø Ove Hørup Rode Anne Solveig Hjelm Jensen Birkelyvej 6 4180 Sorø Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85

Læs mere

Landzonetilladelse. Troels Grum-Schwensen Arkitekt m.a.a. Designer MDD Østerbrogade 50, 4. tv. 2100 København Ø

Landzonetilladelse. Troels Grum-Schwensen Arkitekt m.a.a. Designer MDD Østerbrogade 50, 4. tv. 2100 København Ø Troels Grum-Schwensen Arkitekt m.a.a. Designer MDD Østerbrogade 50, 4. tv. 2100 København Ø Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Skovsøhus Natur ApS Store Frederikslund 8 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skovsøhus Natur ApS Store Frederikslund 8 4200 Slagelse Skovsøhus Natur ApS Store Frederikslund 8 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Fonden Kallehavegård Neblevej 24 Neble 4242 Boeslunde

Landzonetilladelse. Fonden Kallehavegård Neblevej 24 Neble 4242 Boeslunde Fonden Kallehavegård Neblevej 24 Neble 4242 Boeslunde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Tim Krogh Larsen Hyllestedvej Dalmose

Landzonetilladelse. Tim Krogh Larsen Hyllestedvej Dalmose Tim Krogh Larsen Hyllestedvej 25 4261 Dalmose Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Arkitektfirmaet John Veje as Østergade 3 4230 Skælskør

Landzonetilladelse. Arkitektfirmaet John Veje as Østergade 3 4230 Skælskør Arkitektfirmaet John Veje as Østergade 3 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Den Selvejende institution Askehavegård Fuglagervej Slagelse. Att.: Bonnie Skovgaard Petersen

Landzonetilladelse. Den Selvejende institution Askehavegård Fuglagervej Slagelse. Att.: Bonnie Skovgaard Petersen Den Selvejende institution Askehavegård Fuglagervej 2 4200 Slagelse Att.: Bonnie Skovgaard Petersen Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg

Landzonetilladelse. Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Landzonetilladelse. Jørgen Damgaard Sørensen Vollerupvej Slagelse

Landzonetilladelse. Jørgen Damgaard Sørensen Vollerupvej Slagelse Jørgen Damgaard Sørensen Vollerupvej 24 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Teis Bjørn Nielsen Holbergsgade 15 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Teis Bjørn Nielsen Holbergsgade 15 4200 Slagelse Teis Bjørn Nielsen Holbergsgade 15 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Center for Skole og Fritid Att. Kim Sannemand Larsen Smedegade 36 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Center for Skole og Fritid Att. Kim Sannemand Larsen Smedegade 36 4200 Slagelse Center for Skole og Fritid Att. Kim Sannemand Larsen Smedegade 36 4200 Slagelse Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Christian Blichert, ATKINS

Landzonetilladelse. Christian Blichert, ATKINS Christian Blichert, ATKINS Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen Leif Hansen Bildsøvej 185 4200 Slagelse Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Anders Tamstrup Jensen Frederikslundvej Slagelse

Landzonetilladelse. Anders Tamstrup Jensen Frederikslundvej Slagelse Anders Tamstrup Jensen Frederikslundvej 20 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse samt dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Landzonetilladelse samt dispensation fra søbeskyttelseslinjen Design-Plan v. Johnny Andersen CVR: 25 21 42 42 Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse samt dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Læs mere

JH Rådgivning A/S Parkvænget 25 4200 Slagelse

JH Rådgivning A/S Parkvænget 25 4200 Slagelse JH Rådgivning A/S Parkvænget 25 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje Torben Wissing Fruegade 15 C 4200 Slagelse Sendt digitalt Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje

Læs mere

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle KVA Vind 6 på Tingvej 12, 4241 Vemmelev. Matr. nr. 11b Stude by, Hemmeshøj

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle KVA Vind 6 på Tingvej 12, 4241 Vemmelev. Matr. nr. 11b Stude by, Hemmeshøj Niels Christian Vedel Müller Tingvej 12 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle

Læs mere

Landzonetilladelse. Design-plan Norvangen 3 D opg.a 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Design-plan Norvangen 3 D opg.a 4220 Korsør Design-plan Norvangen 3 D opg.a 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Marie og Bjarke Hauerslev Müller Englandsvej 29, 1. sal 2300 København S Plan og Byg

Landzonetilladelse. Marie og Bjarke Hauerslev Müller Englandsvej 29, 1. sal 2300 København S Plan og Byg Marie og Bjarke Hauerslev Müller Englandsvej 29, 1. sal 2300 København S Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. HASHØJ BIOGAS A M B A Vemmeløsevej 19 A 4261 Dalmose

Landzonetilladelse. HASHØJ BIOGAS A M B A Vemmeløsevej 19 A 4261 Dalmose HASHØJ BIOGAS A M B A Vemmeløsevej 19 A 4261 Dalmose Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse til spildevandsanlæg

Landzonetilladelse til spildevandsanlæg Lars Kenneth Jensen Hjorthøjvej 8 4291 Ruds Vedby Sendt via Byg og Miljø Landzonetilladelse til spildevandsanlæg Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at etablere et hævet nedsivningsanlæg på

Læs mere

Landzonetilladelse til udvidelse af virksomhed

Landzonetilladelse til udvidelse af virksomhed Emil Stigler Døjringevej 48 4180 Sorø E-mail: emil@segroup.dk Landzonetilladelse til udvidelse af virksomhed Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at udvide virksomheden SE Group på ejendommen:

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning og indretning af erhverv og boliger

Landzonetilladelse til udstykning og indretning af erhverv og boliger Pedersbolig.dk ApS Årslev Markvej 41 8220 Brabrand Landzonetilladelse til udstykning og indretning af erhverv og boliger Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til indretning af lejligheder og erhverv

Læs mere

Landzonetilladelse til anneks til sommerhus

Landzonetilladelse til anneks til sommerhus Til ejerne af ejendommen: Lindebjærgvej 2 4180 Sorø Landzonetilladelse til anneks til sommerhus Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at opføre et anneks på ejendommen: Adresse.: Lindebjærgvej

Læs mere

Landzonetilladelse. Vanas ApS Rugkrogvej Fuglebjerg. Att.: Thomas Møller

Landzonetilladelse. Vanas ApS Rugkrogvej Fuglebjerg. Att.: Thomas Møller Vanas ApS Rugkrogvej 17 4250 Fuglebjerg Att.: Thomas Møller Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation

Landzonetilladelse og dispensation Randers Kommune Laksetorvet 1 8900 Randers C Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 17-10-2018 / 01.03.03-P19-61-18 Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere

Landzonetilladelse. Louise Michelle Werder Banevej 26 Hyllested 4261 Dalmose

Landzonetilladelse. Louise Michelle Werder Banevej 26 Hyllested 4261 Dalmose Louise Michelle Werder Banevej 26 Hyllested 4261 Dalmose Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Katrine Lebrecht Helden Veronavej 1 2300 København S Sendt digitalt Den 13. september 2018 Landzonetilladelse - byggesagsnr. 202-8 C/5 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 12-08-2018 vedrørende

Læs mere

Steen Meldgaard Pedersen Søhusevej 30 4230 Skælskør. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen - naturbeskyttelseslovens

Steen Meldgaard Pedersen Søhusevej 30 4230 Skælskør. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen - naturbeskyttelseslovens Steen Meldgaard Pedersen Søhusevej 30 4230 Skælskør Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Læs mere

Landzonetilladelse til bygning til garage og udhus

Landzonetilladelse til bygning til garage og udhus Til ejer Dybendalvej 3 4190 Munke Bjergby Landzonetilladelse til bygning til garage og udhus Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at opføre en bygning til garage og udhus på ejendommen: Den

Læs mere

Laila Vivian Andersen Markus Andersen Kirkepold Sønderborg

Laila Vivian Andersen Markus Andersen Kirkepold Sønderborg Laila Vivian Andersen Markus Andersen Kirkepold 18 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at arealoverføre ca. 65 m² fra ejendommen matr.nr. 7 Ullerup Ejerlav til ejendommen matr.nr. 411 og 493 Ullerup

Læs mere

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone.

Det ansøgte er ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne i 36 eller 37, hvorfor der kræves tilladelse efter 35, da ejendommen ligger i landzone. Rasmus Ibsen Scherfig Puglundvej 11 7200 Grindsted Haderslev Kommune Teknik og Miljø Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1. sal, 6100 Haderslev www.haderslev.dk Tlf. 74 34 34 34 plan@haderslev.dk 31. juli 2015

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven H4 Arkitekter ApS Frederiksberg Allé 55, 1th 1820 Frederiksberg C Att.: Anders Henriksen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320

Læs mere

Klagefristen på dispensationen er på 4 uger og regnes fra den dag, hvor du har modtaget

Klagefristen på dispensationen er på 4 uger og regnes fra den dag, hvor du har modtaget Til ejer Anagervej 3 4190 Munke Bjergby Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinje til udvidelse af udhus Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at udvide udhuset med en overdækning

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Henrik Holm Zeyn Bovelgårdsvej 29 4070 Kirke Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til legeområde

Landzonetilladelse til legeområde Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse til legeområde Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Peter Engelbrekt Knøss Udsigten Randers SØ / P

Landzonetilladelse. Peter Engelbrekt Knøss Udsigten Randers SØ / P Peter Engelbrekt Knøss Udsigten 11 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 01-09-2016 / 01.03.03-P16-38-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Linda Møller Abrahamsen Carl Christian Abrahamsen Karlebyvej 16 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf.: 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte

Læs mere

Lisbet Marie Jensen Jørn Jensen Kampen 5, Rinkenæs 6300 Gråsten

Lisbet Marie Jensen Jørn Jensen Kampen 5, Rinkenæs 6300 Gråsten Lisbet Marie Jensen Jørn Jensen Kampen 5, Rinkenæs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at arealoverføre ca. 750 m² fra ejendommen matr.nr. 1513 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs til Kampen 5, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Rambøll Ny Østergade 7 4000 Roskilde Att.: Thomas Egon Rasmussen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46

Læs mere

Sonja Pedersen Østkystvejen Sæby

Sonja Pedersen Østkystvejen Sæby Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Sonja Pedersen Østkystvejen 325 9300 Sæby Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 21. januar 2019 Landzonetilladelse

Læs mere

Hermann Sillesen Ørstedsvej Ribe. Sendt digitalt. Den 9. maj Landzonetilladelse byggesagsnr F/3

Hermann Sillesen Ørstedsvej Ribe. Sendt digitalt. Den 9. maj Landzonetilladelse byggesagsnr F/3 Hermann Sillesen Ørstedsvej 55 6760 Ribe Sendt digitalt Den 9. maj 2017 Landzonetilladelse byggesagsnr 260-14 F/3 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 03.03.2017 vedrørende landzonetilladelse

Læs mere

KM Telecom Frank Petersen - fpe@km-telecom.dk

KM Telecom Frank Petersen - fpe@km-telecom.dk KM Telecom Frank Petersen - fpe@km-telecom.dk Haderslev Kommune Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 22 14 bhal@haderslev.dk 27. februar 2015 Sagsbehandler: Britt

Læs mere

Niels-Erik Winther Jørgensen Stenbjergvej Asnæs. Sendt digitalt. Den 15. juli Landzonetilladelse byggesagsnr. 1-5 N/4

Niels-Erik Winther Jørgensen Stenbjergvej Asnæs. Sendt digitalt. Den 15. juli Landzonetilladelse byggesagsnr. 1-5 N/4 Niels-Erik Winther Jørgensen Stenbjergvej 8 4550 Asnæs Sendt digitalt Den 15. juli 2016 Landzonetilladelse byggesagsnr. 1-5 N/4 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 18-01-2016 vedrørende landzonetilladelse

Læs mere

Edvars & Edvars arkitekter maa-uia Ahlgade 40A 4300 Holbæk. Sendt digitalt. Den 1. maj Landzonetilladelse byggesagsnr.

Edvars & Edvars arkitekter maa-uia Ahlgade 40A 4300 Holbæk. Sendt digitalt. Den 1. maj Landzonetilladelse byggesagsnr. Edvars & Edvars arkitekter maa-uia Ahlgade 40A 4300 Holbæk Sendt digitalt Den 1. maj 2017 Landzonetilladelse byggesagsnr. 22-1 C/3 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 15-12-2016 vedrørende

Læs mere

Susanne Meineche & Kim Pedersen Mirabellehegnet Augustenborg

Susanne Meineche & Kim Pedersen Mirabellehegnet Augustenborg Susanne Meineche & Kim Pedersen Mirabellehegnet 1 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at ændre anvendelsen af ca. 103 m² landbrugsjord til havejord på ejendommen matr.nr. 13 Bro, Ketting, der ligger

Læs mere

Bjeragervej 75, 8300 Odder, matr. nr. 3 a Bjerager By, Bjerager.

Bjeragervej 75, 8300 Odder, matr. nr. 3 a Bjerager By, Bjerager. Lars Steenberg Nikolajsen Bjeragervej 75 Bjerager 8300 Odder Byggeri Rådhusgade 3 8300 Odder Tlf. 8780 3333 www.odder.dk Landzonetilladelse Vedrørende landzonetilladelse til etablering af Bed and Breakfast

Læs mere

Landzonetilladelse. Vanas ApS Rugkrogvej Fuglebjerg. Att.: Thomas Møller

Landzonetilladelse. Vanas ApS Rugkrogvej Fuglebjerg. Att.: Thomas Møller Vanas ApS Rugkrogvej 17 4250 Fuglebjerg Att.: Thomas Møller Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse / P

Landzonetilladelse / P Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 05-12-2018 / 01.03.03-P19-92-18 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til overførsel af 1,69 ha til

Læs mere

Hvornår og hvor længe er tilladelsen gyldig Kommunen offentliggør landzonetilladelsen på vores hjemmeside den 3. januar 2017.

Hvornår og hvor længe er tilladelsen gyldig Kommunen offentliggør landzonetilladelsen på vores hjemmeside den 3. januar 2017. Stine Servé Sendt til email: ss@stineserve.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk KOPI Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte: 4646 4916 E-mail:

Læs mere

Landzonetilladelse. Ophævelse af landbrugspligten på arealet oplyses af ansøger at forudsætte en landzonetilladelse efter planlovens 35, stk. 1.

Landzonetilladelse. Ophævelse af landbrugspligten på arealet oplyses af ansøger at forudsætte en landzonetilladelse efter planlovens 35, stk. 1. WWW.KALUNDBORG.DK Returadresse:, Kristian Hansen Møllevej 11 Ubby 4490 Jerslev Sjælland Landzonetilladelse DATO 14. november 2017 SAGS NR. 326-2017-41687 Tilladelse til at overføre 1617m 2 landbrugsjord

Læs mere

Kåre Kjærgaard Baunbjergvej 13 Holm 6430 Nordborg

Kåre Kjærgaard Baunbjergvej 13 Holm 6430 Nordborg Kåre Kjærgaard Baunbjergvej 13 Holm 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opsætte 2 midlertidige pavilloner på ejendommen matr.nr. 492d Holm, Nordborg, der ligger på Baunbjergvej 13, Holm, 6430 Nordborg.

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Advokat Mette Ravn Steenstrup Amaliegade 10 1256 København K (sendt pr. mail) KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla

Læs mere

Landzonetilladelse til terrænregulering og dispensation fra søbeskyttelseslinjen til tilbygning og udestue til bolig

Landzonetilladelse til terrænregulering og dispensation fra søbeskyttelseslinjen til tilbygning og udestue til bolig Pia Haugaard og Leif Sørensen Parnasvej 7 4180 Sorø Sendt pr. e-mail: leifzzz@gmail.com Landzonetilladelse til terrænregulering og dispensation fra søbeskyttelseslinjen til tilbygning og udestue til bolig

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven Kære Mette Ravn Steenstrup

Landzonetilladelse Planloven Kære Mette Ravn Steenstrup Mette Ravn Steenstrup mrs@mazanti.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte: 4646 4916 E-mail: camh@lejre.dk

Læs mere

GRÅSTEN FRISKOLE Sønderborg Landevej 67. 6300 Gråsten

GRÅSTEN FRISKOLE Sønderborg Landevej 67. 6300 Gråsten GRÅSTEN FRISKOLE Sønderborg Landevej 67 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre grønt forsamlingshus/bålhytte og en multibane ved Gråsten Friskole, på ejendommen matr.nr. 112 Adsbøl, Gråsten-Adsbøl,

Læs mere

Landzonetilladelse. Tom Skjøtt Holmberg Gunnerupvej Randers SØ / P

Landzonetilladelse. Tom Skjøtt Holmberg Gunnerupvej Randers SØ / P Tom Skjøtt Holmberg Gunnerupvej 3 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 31-05-2016 / 01.03.03-P16-13-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse til sø

Landzonetilladelse til sø Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej 3 4450 Jyderup Sendt pr. mail: bodal@outlook.dk Landzonetilladelse til sø Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at etablering af en ca. 600 m2 stor sø

Læs mere

Sønderborg Kommune har den 21. april 2015 modtaget din landzone ansøgning om at ændre eksisterende erhvervsareal på 130 m² til beboelse.

Sønderborg Kommune har den 21. april 2015 modtaget din landzone ansøgning om at ændre eksisterende erhvervsareal på 130 m² til beboelse. Kathy Jakobsen Petersen Bavnevej 14 6580 Vamdrup Landzonetilladelse til at ændret anvendelse af erhvervsareal til beboelse på ejendommen matr.nr. 123 Kværs, Gråsten der ligger på Kværsgade 21, Kværs, 6300

Læs mere

Mette Neist & Jimmy Ellemose Sørensen Lendumvej Frederikshavn. Sendt pr. mail til:

Mette Neist & Jimmy Ellemose Sørensen Lendumvej Frederikshavn. Sendt pr. mail til: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Mette Neist & Jimmy Ellemose Sørensen Lendumvej 125 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde

Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk CVR nr.: 29 18 85 05 Landzonetilladelse til opstilling af

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning af vindmølleparcellen matr.nr. 14q Vust By, Vust.

Landzonetilladelse til udstykning af vindmølleparcellen matr.nr. 14q Vust By, Vust. Landinspektør Nord Att. landinspektør Carsten Overgaard Bredgade 206 9700 Brønderslev cos@landnord.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Dorte Filges Skullerupvej 13 4330 Hvalsø Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail:

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Merete Harbo Dir: +4579755590 Mob: e-mail: Merete.Harbo @Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-125-19 6.5.2019 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af

Læs mere

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Pia Saaby Sørensen Øvejen 8 4532 Gislinge Sendt digitalt Den 22. august 2017 Landzonetilladelse byggesagsnr. 223-8 BX/4 og 223-8 A/3 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 20-06-2017 vedrørende

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Poul Erik Christensen Jenslev Gade 4 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646

Læs mere

Thomas Christiansen Wegeners Vej Holbæk. Sendt digitalt. Den 22. december Landzonetilladelse byggesagsnr B/14

Thomas Christiansen Wegeners Vej Holbæk. Sendt digitalt. Den 22. december Landzonetilladelse byggesagsnr B/14 Thomas Christiansen Wegeners Vej 2 4300 Holbæk Sendt digitalt Den 22. december 2016 Landzonetilladelse byggesagsnr. 290-13 B/14 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 20-10-2016 vedrørende landzonetilladelse

Læs mere

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Nicolaj C. S. Andersen Hesselvej 7 4572 Nørre Asmindrup Sendt digitalt Den 6. juni 2019 Landzonetilladelse byggesagsnr. 241-9 A/3 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 10-02-2019 vedrørende landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej 39, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej 39, 4100 Ringsted Jan Mikael Carlsen Ottestrupvej 39 4100 Ringsted Sendt på mail: jan@agipo.dk Dato: 9. august 2017 Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej

Læs mere