Julegave/Konfirmationsgave? Med børn & børnebørn til Berlin Fra København med fly: april rejser siden 1986

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Julegave/Konfirmationsgave? Med børn & børnebørn til Berlin Fra København med fly: april rejser siden 1986"

Transkript

1 Julegave/Konfirmationsgave? Fra Jylland med bus: april 2019 Med børn & børnebørn til Berlin Fra København med fly: april 2019 Har du/i et barn/barnebarn i teenagealderen, som fortjener en gave, der giver jer fælles minder for resten af livet? Hvad med at invitere på en dannelsesrejse til Berlin, hvor man kan opleve byens brogede historie blandet sammen med det pulserende liv, som Berlin i dag er kendt for. Programmet er tilrettelagt således, at det ikke kun er for garvede Venstrefolk med historisk interesse men også for unge, videbegærlige sjæle, der gerne vil have lidt anderledes oplevelser med hjem? Vi begynder fx med en helt speciel byrundtur en Trabi-safari, hvor vi ser Berlin fra en Trabant den østtyske folkevogn. Og vi skal selv køre (kræver kørekort). På sidstedagen besøger vi Filmpark Babelsberg i Potsdam sydvest for Berlin, de verdensberømte filmstudier, hvor man bl.a. kan overvære et stuntshow, hvor artister viser deres færdigheder uden at komme til skade. I programmet er der også lagt tid ind til, at man kan gå på opdagelse på egen hånd og skulle der være noget, man har lyst til at springe over, så er det også muligt. Bare giv besked derom. Vi håber, at mange har lyst til at dele en sådan rejseoplevelse med deres barn eller barnebarn. Læs programmet og bliv inspireret til en anderledes rejseoplevelse.

2 Program Søndag d. 14. april (Palmesøndag) Ab Jylland Kl kl ca Afrejse fra Olesens Busser, Hobrovej 172, Støvring mulighed for parkering. Undervejs mod grænsen mulighed for påstigning i.h.t. nærmere aftale. Frokost- & indkøbspause, Harrislee herefter videre mod Berlin med pause undervejs. Ankomst Berlin Tegel Lufthavnen Ab København Kl Anbefalet mødetid i Københavns Lufthavn, terminal 2 kl Afrejse fra København med easyjet ca Ankomst Berlin Tegel Lufthavnen Herfra kører den samlede gruppe videre til vores overnatningshotel for indkvartering. Om aftenen fælles middag på hotellet. Mandag d. 15. april Kl Afgang fra hotellet til Berlins centrum, hvor vi begynder dagen med en ikke helt almindelig safari, nemlig en Trabi-safari, hvor vi ser Berlin fra en af de næsten folkekære Trabanter, østtyskernes folkevogn, som nærmest blev et symbol på murens fald. Da vi selv skal køre, er det en fordel at halvdelen af os har et gyldigt kørekort og lyst til at prøve en sådan tur bag rattet i en Trabi.

3 - rejser siden 1986 Efter denne specielle oplevelse skal vi besøge Checkpoint Charlie nej der er ikke meget tilbage, men her ved den mest berømte grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin opstod i 1963 museet Haus am Checkpoint Charlie ( et must, hvis man ikke har besøgt det tidligere. Alternativt kan man besøge Asisi Panorama The Wall, der på et 900 kvm stort panoramabillede skildrer dagliglivet på begge sider af Muren en efterårsdag i 80 erne se asisi.de/en/panorama/the-wall/ Herefter kører vi til Nicolai-Viertel i Østberlin, hvor der bliver lejlighed til at spise frokost på egen hånd inden vi går over til DDR-museet. Her kan man få et indblik i hverdagslivet i DDR, hjemme, i arbejdslivet, i skolen og blandt landets elite. Alternativt kan man fra samme sted tage på en times sejltur gennem Berlin på floden Spree. Sidst på eftermiddagen kører vi forbi Holocaust Mindesmærket, hvor vi holder en kort pause inden vi fortsætter til Potsdammer Platz før krigen hjemsted for Europas travleste gadekryds, sidenhen ingenmandsland mellem øst og vest, i dag et indkøbscentrum med butikker, kontorer og restauranter. I et af højhusene tager vi Europas hurtigste elevator op til toppen, hvorfra der er den fineste udsigt over hele Berlin.

4 Herefter er der nogle timer til rådighed fx til et besøg på egen hånd på Deutsches Spionagemuseum (deutsches-spionagemuseum.de), der har åbent til kl. 20. Eller til en bid mad, inden bussen kører tilbage til hotellet kl. 21. Tirsdag d. 16. april Vi begynder dagen med en speciel travetur. Den berømte lufthavn Tempelhof var i funktion indtil I dag er alle de historiske bygninger anvendt til mange forskellige formål og det udendørs areal er frit tilgængeligt som et parkområde, der tydeligt bærer præg af en lufthavn. Der bliver tid til at gå på opdagelse på egen hånd inden vi fortsætter til Deutsches Tecknikmuseum (sdtb.de/technikmuseum/startseite/), hvis vartegn er en Rosinenbomber et af den slags fly, der fløj forsyninger ind til bl.a. Tempelhof under blokaden af Vest-Berlin. Her kan man se alt, der har med trafik at gøre til lands, til vands og i luften. Ved middagstid fortsætter vi til Kurfürstendamm og Bahnhof Zoo, hvor der bliver tid til frokost og oplevelser på egen hånd. Måske et besøg i Zoo Berlin, Tysklands ældste zoologiske have eller på indkøb i KaDeWe, det berømte varehus, der har alt eller kan skaffe det! Sidst på eftermiddagen møder vi mange tyske og internationale berømtheder, når vi besøger Madame Tussauds museum på Unter den Linden, der i øvrigt også har en afdeling tilegnet Muren Living with the Wall. Hermed er vores besøg i selve Berlin slut og vi returnerer til vort hotel, hvor middagen venter.

5 Onsdag d. 17. april Efter morgenmaden forlader vi vort hotel og kører til Potsdam, sydvest for Berlin, hvor vi besøger Filmpark Babelsberg, der er anlagt i forbindelse med de berømte filmstudier se evthttps:// Billetten inkluderer adgang til forskellige shows og rundvisninger (også bag kulisserne) og ikke mindst et stort stuntshow. Et drømmeland for børn og barnlige sjæle, der giver en fornemmelse af, hvor tæt man kan komme på virkeligheden i filmverdenen. Midt på eftermiddagen forlader vi Babelsberg og kører til Gatow, i det tidligere Vest-Berlin, hvor det engelske RAF frem til 1994 havde deres egen flyveplads. Den hører i dag under Luftwaffe, der har åbnet et flymuseum på området. Her kan man se alle former for militærfly fra både øst og vest, udendørs og i flere hangarer. Se evt. Fra Gatow forsætter vi mod nord til Berlin Tegel, hvorfra der er flyafgang til København kl med easyjet hjemkomst København kl Bussen fortsætter til vort overnatningshotel nordvest for Berlin, hvor middagen står klar efter indkvartering. Torsdag d. 18. april (Skærtorsdag) kl Afrejse fra vort overnatningshotel mod grænsen. Ca Ankomst Harrislee indkøbspause inden vi fortsætter nordpå mod Støvring. Ca Hjemkomst Støvring. Ret til ændringer forbeholdes Priser pr. person: Ab Jylland med bus: Ab København med fly: Grundpris i dobbeltværelse.: 4.395,- kr ,- kr. Medlemspris, medlem af Venstre: 3.995,- kr ,- kr. Tillæg for enkeltværelse: 850,- kr. 565,- KR. Grundprisen inkluderer: Ab Jylland: Bustransport i 5 dage 3 overnatninger i Berlin inkl. morgenmad (halvpension 1. nat) 1 overnatning i på hjemrejsen inkl. halvpension Program med entreer som anført Dansk rejseleder Alle afgifter inkl. dansk moms Ab København: Flytransport København-Berlin/retur inkl. håndbagage Transport iflg. program 3 overnatninger i Berlin inkl. morgenmad (halvpension 1. nat) Program med entreer som anført Dansk rejseleder i Berlin Alle afgifter inkl. dansk moms Grundprisen inkluderer ikke: Evt. yderligere entreudgifter, drikkevarer og lign.

6 Praktiske oplysninger Tilmelding/betaling: Til Fogt Studie- & Grupperejser på tlf eller via mail til eller benyt tilmeldingsblanketten på Ved tilmelding bedes for samtlige deltagere oplyst: Fulde navn som i pas, fødselsdato, medlemsnummer i Venstre og for busrejsen ønske om påstigningssted. Endvidere bedes oplyst faktureringsadresse, tlf.nr. samt -adresse. Til orientering: Som medlem af Venstre får du en rabat på rejsen. Derfor bedes du oplyse dit medlemsnummer ved tilmelding. Herefter fremsender vi faktura på depositum, kr. pr. person. Restbeløbet faktureres til betaling medio februar Rejseforsikring: Det gule sygesikringskort dækker ikke udenfor Danmark. Rejseforsikring, der dækker sygdom og hjemtransport bør derfor tegnes inden afrejsen. Kontakt dit forsikringsselskab eller spørg Fogt Rejser. Det blå EU-sygesikringskort skal medbringes. Hotelkvalitet: Berlin: Nyere, 4-stjernet Campus hotel beliggende i Vest-Berlin, i grønne omgivelser ca. 5 km fra Kurfürstendamm. Alle værelser med bad/douche, radio/tv og telefon. På hotellet findes restaurant, bar, fitnesscenter og konferencefaciliteter. På hjemrejsen til Jylland 3-stjernet hotel lige udenfor Berlin med samme faciliteter. Buskvalitet: Vi kører i røgfri 4-stjernet langtursbus med luftaffjedring, hvilestole med klapborde og fodstøtter, toilet, køkken og køleskab, wi-fi, radio/cd-afspiller m. mikrofon og video. Flytransport: Afhængig af tilmeldingstidspunkt tager vi forbehold for ud- & hjemrejsetidspunkt og flyselskab (alt.: SAS eller Norwegian). Med easyjet er der pt ingen vægtgrænse for håndbagage - dog kun 1 stk. max 56x45-25 cm. Kuffert (max 23 kg) kan medbringes mod tillæg. Indkvartering: Ønsker man som enerejsende at dele værelse med en anden, er dette muligt såfremt en anden enerejsende af samme køn har samme ønske. Ellers opkræves tillæg for enkeltværelse også såfremt den ene af personerne melder fra pga. sygdom eller lign. Rejsen gennemføres i.h.t. vore almindelige betingelser der vedlægges faktura. Husk pas! FOGT STUDIE- & GRUPPEREJSER, VINGEVEJ 2, DK 4760 VORDINGBORG TLF./PHONE FAX: REJSMED@FOGTREJSER.DK WEB: CVR-NR.: REG.NR. 400 I REJSEGARANTIFONDEN

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM PROGRAM FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM 15.-17. JUNI 2017 Torsdag d. 15. juni Kl. 16.30 Afrejse fra Olesens Busser: Hobrovej 172, 9530 Støvring Mulighed for parkering! Udrejse via Storebælt mod Køge. Undervejs mulighed

Læs mere

REJSETILBUD TIL VENSTRE

REJSETILBUD TIL VENSTRE REJSETILBUD TIL VENSTRE I SAMARBEJDE MED FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM PROGRAM Torsdag d. 15. juni Kl. 16.30 Afrejse fra Olesens Busser: Hobrovej 172, 9530 Støvring Mulighed for parkering! Udrejse via Storebælt

Læs mere

Letland & Estland september 2018

Letland & Estland september 2018 Med Anton Yding til Letland & Estland 25. - 30. september 2018 De baltiske lande var selvstændige i mellemkrigstiden og blev annekteret af Sovjetunionen efter 2. verdenskrig. Balterne betragter de 45 år

Læs mere

Serbien & Ungarn september 2018

Serbien & Ungarn september 2018 Med Kirsten Bruun og Noa Jankovic til Serbien & Ungarn 4. - 11. september 2018 Tirsdag d. 4. september Kl. 12.25 Anbefalet mødetid Københavns Lufthavn afrejse kl. 14.25 med Norwegian Kl. 12.35 Anbefalet

Læs mere

Paris & Normandiet juni 2018

Paris & Normandiet juni 2018 Med Anton Yding til Paris & Normandiet 24. - 29. juni 2018 Søndag 24. juni kl. 06.15 Seneste mødetid i Billund Lufthavn. Individuelt check-in. kl. 07.15 Afrejse fra Billund med Air France til Paris CDG

Læs mere

REJSE TIL SKOTLAND 2017

REJSE TIL SKOTLAND 2017 REJSE TIL SKOTLAND 2017 MED ELLER UDEN BREXIT INKL. ISLE OF ARRAN Skotland 25.-29. juni 2017 med fly ab København 6.845 kr. Brexit og Skotland hvordan hænger det sammen eller gør det? Se det bedste af

Læs mere

Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016

Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016 Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016 Er du født med benzin i blodet og interesserer dig for alt, der har med biler og teknik at gøre, så er dette næsten drømmerejsen for dig. På denne rejse

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Æventyrlige Italien September 2018

Æventyrlige Italien September 2018 Æventyrlige Italien 11.-18. 18. September 2018 - rejser siden 1986 Tidligere var det populært blandt kulturpersonligheder fra mange lande at tage på dannelsesrejse til Italien. Landets glorværdige historie

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

oktober 2018

oktober 2018 Med Mads Fuglede til Foreløbigt program: 14. - 23. oktober 2018 Søndag d. 14. oktober Kl. 11.15 Afrejse fra Billund via London Heathrow med British Airways til Philadelphia Kl. 13.40 Afrejse fra København

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016 Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa 14. - 26. februar 2017 17. juni 2016 Kl. Tirsdag den 14. februar 2017 Fly nr.: 05.35 Vi anbefaler seneste mødetid i Københavns lufthavn til min.

Læs mere

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. - 23. august 2013 Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. 23. august 2013 med forberedende dage på Løgumkloster Refugium Medvirkende: Ebbe Juul-Heider, lektor, Beder Siggi Pfingsten,

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

oktober 2018

oktober 2018 Med Mads Fuglede til Revideret program pr. 14. august 2018: 14. - 23. oktober 2018 Søndag d. 14. oktober Kl. 10.25 Afrejse fra Billund via København til Washington Kl. 12.20 Afrejse fra København ned SAS

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

september 2018 begge dage inkl.

september 2018 begge dage inkl. Nyhedsbrev fra Nr. 107 fra MUSEUMSFORENING Sydsjælland og Møn Slut redigering til denne udsendelse: 18. juni 2018 www.museumsforening.dk Kulturhistorisk rejse til Berlin 23.- 26. september 2018 begge dage

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Holland i sommerklæder

Holland i sommerklæder Holland i sommerklæder Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Holland er også hot om sommeren Kanalsejlads i idylliske Giethoorn Hollands Venedig En morgen-oplevelse

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Flot nytårsfest med drikkevarer inkluderet Det flotte **** Estrel Hotel Uddrag af showet Stars in Concert til nytårsfesten

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.595,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig God mad

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.01.2020 2.595,- Højdepunkter Skøn og rolig nytårsaften i Berlin Det centralt beliggende Mark Hotel tæt ved Kurfürstendamm Hyggelig nytårsmiddag

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov.

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov. Busrejser til Berlin 3 dage fra kr. 1.098,- pr. person Inkl. bus samt hotel med morgenmad Berlin er en af de mest interessante storbyer i Europa, når det kommer til busrejser. Busrejser til Berlin byder

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Den tyske Eventyrvej. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Den tyske Eventyrvej. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Den tyske Eventyrvej Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Smukt, romantisk og historisk En hyggelig og afslappende tysklandsrejse Fyldt med spændende eventyr

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

Holland - Blomsterparade i Keukenhof

Holland - Blomsterparade i Keukenhof Holland - Blomsterparade i Keukenhof Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.695,- Højdepunkter Den enorme blomsterparade Blomstergodset Keukenhof Giethoorn Hollands Venedig God mad

Læs mere

Tæt på tjekkerne udenfor Prag Cesky Brod, Tjekkiet august 2017

Tæt på tjekkerne udenfor Prag Cesky Brod, Tjekkiet august 2017 Tæt på tjekkerne udenfor Prag Cesky Brod, Tjekkiet 18.-23. august 2017 - rejser siden 1986 Tjekkiets hovedstad, Prag har i årtier med god grund tiltrukket turister fra hele verden. Men der er også en verden

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET DAGE, OKTOBER

HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET DAGE, OKTOBER HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET 2017 4 DAGE, 27. 30. OKTOBER Det gamle rådhus i Werningerode Lige siden slutningen af 1950erne starten af 1960erne, hvor bl.a. Tjæreborgpræsten sendte de første ferieglade

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Londons Højdepunkter. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Londons Højdepunkter. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Londons Højdepunkter Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.695,- Højdepunkter Centralt hotel lige ved British Museum Rejseleder med hele vejen Tilkøb den store London sightseeing

Læs mere

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec. 2019 Flyinformation Udrejse d. 28. november fra Københavns Lufthavn 23:25 Afrejse fra København mod Dubai Ankomst til Dubai d. 29. november 09:00 Ankomst

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Rhinen - Rüdesheim Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Udsigten over Rhinen Troldkvinden Loreley Rüdesheims legendariske Drosselgasse Godt vinbondebesøg - både

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

oktober 2019

oktober 2019 Med Mads Fuglede til Foreløbigt program: 13. - 22. oktober 2019 Søndag d. 13. oktober Kl. 11.00 Afrejse fra Billund via Frankfurt til Washington Dulles ankomst ca. 16.00 Kl. 11.05 Afrejse fra København

Læs mere

BERLIN Med Kongenshus Efterskole

BERLIN Med Kongenshus Efterskole BERLIN 2017 Med Kongenshus Efterskole Så er vi klar til et af årets højdepunkter, nemlig vores Europatur, som i år går til Berlin. Vi tager afsted tidligt fredag morgen d. 7. april, og lander på KE igen

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

FSB MESSE KÖLN november 2019 Contact

FSB MESSE KÖLN november 2019 Contact FSB MESSE KÖLN 6. 8. november 2019 ConnectSport inviterer sammen med HI en tur til den internationale messe for sport, fritid og uderum, FSB+Aquanale i Køln 6. - 8. november 2019. Er du interesseret i

Læs mere

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Lørdag,23/4 tirsdag,3/5 2016. Pris:kr.10.298,- Pilgrimme fra Portugal har i mange år fulgt denne rute hele vejen op gennem landet. Ruten går igennem forskellige

Læs mere

Jul i Tyrol hos Hauserwirt

Jul i Tyrol hos Hauserwirt Jul i Tyrol hos Hauserwirt Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.595,- Højdepunkter Ægte, tyrolsk julestemning på Hotel Hauserwirt Dejligt familiedrevet hotel i Inndalen Interessante

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Rejsen arrangeres i samarbejde med Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Esbjerg.

Rejsen arrangeres i samarbejde med Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Esbjerg. Rejsen arrangeres i samarbejde med Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Esbjerg. Denne rejse er en rundrejse, som vil bringe dig til nogle af de smukkeste egne i Europa, og samtidig til nogle lokale mekka

Læs mere