Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle."

Transkript

1 FODBOLD for begyndere Når du skal lære at spille fodbold, er der mange nye regler og begreber, der kan være svære i starten. Heldigvis kan de nemt læres og derfor har vi lavet den her infografik, der forklarer de mest basale principper og regler. Grafikken kan både benyttes af klubber og forældre til at oplyse om fodbold til nye spillere. Alle kan lære at spille fodbold, og vi håber, at grafikken her kan hjælpe lidt på vej, så du får mod på at spille fodbold. DE GRUNDLÆGGENDE PRINCIPPER Når du skal lære at spille fodbold, er der nogle regler, som skal følges. Når du først kan dem, får du en bedre forståelse for spillet og dermed også en masse gode, sjove oplevelser med fodbold. Følgende gælder overordnet for U13 forår (U13 spiller 8 mod 8 i efteråret, men 11 mod 11 i foråret) til senior. Der kan være regionale forskelle afhængig af niveau og køn. Børnefodbold beskrives længere nede. Hvad er fodbold Fodbold er en holdsport, der kan spilles udenfor. Foldboldbanen er rektangulær og er enten af naturgræs eller kunstgræs. Fodbold handler om at score flest mål ved at sparke bolden i modstanderens mål. På hvert hold er der 1 målmand og 10 markspillere. Spilletiden per kamp er afhængig af hvilken aldersgruppe, der spiller. Størrelsen på bolden er afhængig af aldersgruppen. Spillerne og dommeren Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle Markspilleren må benytte alle dele af kroppen, på nær hænder og arme. De 10 markspillere skal hjælpe målmanden med at forsvare målet og sørge for at score i modstanderens mål. Målmanden skal sørge for, at modstanderen ikke scorer. Målmanden må røre bolden med hænderne - dog kun i straffesparksfeltet. Målmanden må ikke samle en tilbagelægning op fra sine medspillere. Spillerens udstyr En fodboldspiller spiller med specielt udstyr. Fodboldstøvler, der har knopper, så spilleren står bedre fast. Benskinner, der beskytter skinnebenene mod spark. Fodboldsokker, der dækker benskinnerne. Målmandshandsker til målmanden. PIIIIIFFFT Dommeren Håndhæver spillets regler. Tager tid og holder styr på mål. Bruger forskellige tegn til kendelser, som ved f.eks. frispark og straffespark. Når der spilles på eliteniveau, fra U17 og op til senior, tilføjes der to linjedommere.

2 Fodboldbanens mål og dimensioner Fodboldmålet er 7,32 x 2,44 meter Målet er placeret på midten af mållinjen Straffesparksfeltet er 40,32 x 16,5 meter Straffeparkspletten er 11 meter fra målet Målfeltet måler 18,32 x 5,5 meter Halvdelen af banen er markeret med en linje, og i midten af denne, er der tegnet en midtercirkel, hvor fodbolden gives op fra. Banen måler max 120 x 90 meter Målscoring og point MÅL IKKE MÅL Målstreg Målstreg Skyder du fodbolden helt over mållinjen, er der mål. Et mål kan annulleres, hvis holdet, der skyder på mål, har overtrådt en regel. Dommeren markerer for mål og pifter i sin fløjte. Det hold, der scorer flest mål, har vundet kampen. Hvis du og dit hold vinder kampen, får I 3 point. Spiller I uafgjort får i 1 point. Hvis I taber kampen får i 0 point. Spilletiden Kampens længde bestemmes af spillernes alder. U13 U14-U15 U16-U17 U18-senior 2 x 30 minutter 2 x 35 minutter 2 x 40 minutter 2 x 45 minutter Forlænget spilletid En fodboldkamp kan komme i forlænget spilletid, hvis den ender uafgjort, som f.eks. i en finale. Halvleg 15 min. Pause 5 min. Halvleg 15 min. Den forlængede spilletid består af to halvlege á 15 minutter. Spillerne får en kort drikkepause, før de starter den forlængede spilletid. Der er kun 5 minutters pause mellem de to halvlege. Ender den forlængede spilletid uafgjort, skal kampen afgøres med straffesparkskonkurrence. Straffesparkskonkurrence Det er ikke alle spillere, der må deltage. Hvis en spiller har fået rødt kort eller er blevet skiftet ud, kan denne ikke deltage. Sparker Sparkende holds målmand Udvalgte spillere fra begge hold Holdene vælger 5 spillere, der skal sparke. Rækkefølgen af spillerne, der skal sparke, bestemmer hvert hold selv. Alle spillere, undtagen sparkeren og de to målmænd, skal blive i midtercirklen. Målmanden må også gerne være straffesparksskytte. Hvert hold skiftes til at skyde op til 5 spark hver. Er resultatet stadig uafgjort, fortsættes konkurrencen indtil alle hold har sparket lige mange gange, men det ene hold fører med én.

3 FODBOLDREGLERNE Fodbold er en kontaktsport og det er op til dommeren at vurdere, hvornår der skal dømmes en kendelse; for eksempel frispark, offside eller hjørnespark. Under kampen må du: Bevæge dig overalt på banen Sparke til bolden Løbe og drible med bolden Heade til bolden Aflevere bolden Lave en tackling, der er indenfor reglerne BEMÆRK Det anbefales, at børn ikke træner hovedstød, før de er fyldt 11 år. Fair Play Fair Play er en vigtig del af fodbold. Fair Play er den ånd, fodboldkampen bliver afviklet i, herunder, at du: Giver hånd til dine modstandere før og efter kampen. Respekterer dommerens kendelser. Har respekt for medspillere, modstandere, tilskuere og trænere. DBU har lavet 10 forældrebud, der hjælper forældrene med deres rolle, når deres børn går til fodbold. DE 10 FORÆLDREBUD 1 Mød op til træning og kamp dit barn sætter pris på det. 2 Forhold dig i ro på sidelinjen lad børnene spille. 3 Ophold dig kun langs den ene sidelinje og i god afstand til trænere og spillere. 4 Respekter trænerens beslutninger vær positiv og støttende. 5 Respekter dommerens beslutninger se på dommeren som en vejleder. 6 Skab god stemning ved kampene byd f. eks. udeholdets forældre på kaffe. 7 Spørg om kampen var spændende og sjov ikke om resultatet. 8 Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr overdriv ikke. 9 Bak op om holdets og klubbens arbejde din indsats bliver værdsat, ikke mindst af dit barn. 10 Husk på, at det er dit barn, som spiller fodbold, ikke dig!! Kilde: DBU s Holdningshæfte Kort og udvisninger Hvis reglerne ikke overholdes, kan det straffes med to forskellige kort. Gult kort Gult kort betyder advarsel. Kortet kan gives til alle spillere (også udskiftedeog reservespillere). Gives der 2 gule kort til den samme spiller, resulterer det i rødt kort. Kan gives for usportslig opførsel samt forhaling af spillet. Afhængig af hvilken række, der spilles i, kan gult kort medføre 10 minutters udvisning. Rødt kort Rødt kort betyder udvisning. Får en spiller rødt kort, skal holdet spille med en spiller mindre resten af kampen. En spiller kan få direkte rødt kort eller rødt kort efter to gule kort. Det direkte røde kort kan gives, når spilleren udviser voldsom adfærd eller berøver modstanderholdet for en oplagt scoringsmulighed. Ved rødt kort skal spilleren forlade banen og i særlige grove tilfælde kan spilleren idømmes karantæne.

4 Offside I fodbold har man noget, der kaldes offside. Når en spiller dømmes offside, er spilleren nærmere modstanderens mållinje end både bolden og næstsidste modstander i afleveringsøjeblikket. Offside er den regel i fodbold, der kan være sværest, men bare rolig alt kan læres. OFFSIDE IKKE OFFSIDE BEMÆRK Hvis bolden modtages direkte fra indkast, målspark eller hjørnespark er der ikke offside. IGANGSÆTTELSER Der er mange igangsættelser, du skal lære at kende i fodbold. Begyndelsesspark Begyndelsessparket tages ved kampstart og halvleg samt efter en målscoring. Dommeren bestemmer ved møntkast, hvilket hold, der har retten til at vælge banehalvdel. - Det andet hold giver bolden op. - Holdet, der vandt møntkastet, giver bolden op ved 2. halvleg. Skal tages fra banens midtercirkel. Alle spillere skal være på egen banehalvdel. Indkast Dommeren dømmer indkast, når: Bolden har passeret sidelinjen. 2 m Hvordan tages et indkast Uden dommersignal. Af det hold, der ikke sidst rørte bolden. Fra det sted, hvor bolden passerede sidelinjen. Foretages med begge hænder. Skal have front mod banen. Kasteren skal have en del af hver fod på enten sidelinjen eller bag denne. Kasteren må ikke røre bolden igen, før den er rørt af en anden spiller. Alle modstandere skal stå mindst 2 meter væk fra det sted, hvor indkastet foretages. Frispark Straffespark Frispark Straffespark Der dømmes frispark, når: Reglerne overtrædes. Hvordan tages et frispark Skal som udgangspunkt tages, der hvor overtrædelsen skete. Bolden skal ligge stille. Den, der tager frisparket må ikke røre bolden, før en anden har rørt den. Et frispark dømt i modstanderens målfelt, dømmes til et straffespark. I fodbold kan der dømmes både indirekte og direkte frispark. Det mest anvendte frispark er direkte frispark.

5 Målspark Der dømmes målspark, når: Bolden går ud over mållinjen og modstanderen sidst har rørt den. Hvordan tages målsparket Som udgangspunkt tages dette af målmanden. Det er dog lovligt at lade en markspiller sparke. Bolden placeres et sted i målfeltet og skal ligge stille, før der må sparkes. Modstandere skal blive ude af målfeltet indtil bolden er i spil. Du må godt score direkte på målspark så længe det er i modstanderens mål. Scorer du i dit eget mål, bliver der dømt hjørnespark. Straffespark Der dømmes straffespark, når: 9,5 m En spiller laver en forseelse, der straffes med direkte frispark i eget målfelt. Hvordan tages straffesparket Målmanden skal blive på mållinjen, indtil straffesparket er taget. Alle øvrige spillere skal være mindst 9,5 meter væk fra straffesparkspletten. Dommeren fløjter og spilleren må sparke. Spilleren, der har taget sparket, må ikke berøre bolden, før den er rørt af en anden spiller. Hjørnespark 9,15 m Der dømmes hjørnespark, når: Bolden har passeret mållinjen og den sidst er rørt af det forsvarende hold. Hvordan tages hjørnesparket Bolden placeres i hjørnefeltet. Modspillere må ikke komme nærmere hjørnefeltet end 9,15 meter før bolden er i spil. Bolden skal ligge stille, før man sparker. Der må gerne scores på direkte hjørnespark. BØRNEFODBOLD Starter du til fodbold som barn, er der andre regler at spille efter. Du spiller børnefodbold til og med U12. I børnefodbold spilles der 3 mod 3, 5 mod 5 eller 8 mod 8. BEMÆRK Der kan være regionale forskelle på spilformerne i forhold til niveau og køn. Formålet med børnefodbold Børnefodbold skal spilles på børnenes præmisser. Al træning foregår med bold. Det skal være sjovt og lærerigt. Sunde og udviklende trænings og kampmiljøer. Handler om begejstring og fællesskab. Udvikling af spillere prioriteres højere end resultatet af kampe. I børnefodbold er der fokus på 1 Mange boldberøringer per spiller. 2 Spil på små områder. 3 Fokus på, at alle er i gang, så der ikke opstår kø og ventetid. 4 Få spillere på banen så alle spillere er involveret i spillet. 5 Mange succeser, som gør det sjovt for alle. Her kan du se to øvelser fra DBU s øvelsesbank, som Dansk Træner Union anbefaler som grundlæggende øvelser, der både lægger vægt på samarbejde, boldteknik og leg: Tunnel stafet: Makker tag-fat:

6 Regler Børnefodbold inddeles således: 3 mod 3 U7 og ned 5 mod 5 U8+U9+U10 8 mod 8 U11+U12 3 mod 3: Mål, størrelser og bold Banestørrelsen er 21x13 meter. Målstørrelsen er 1x1,5 meter. Boldstørrelse 3. Spillere og dommer Et hold kan være op til 5 spillere. Der kan spilles blandet piger og drenge. Fri udskiftning. Der er ingen fast målmand. Ingen må bruge hænderne. Hvis et hold er bagud med tre mål eller mere, er det tilladt at sætte en ekstra spiller ind. For hvert tredje mål holdet kommer bagud, må der indsættes en spiller til. Reduceres der, skal de(n) ekstra spillere tages ud igen. Der spilles med en kampleder og ikke en dommer. Spilletid og kampe Max spilletid 15 minutter. Max spilletid per dag er 60 minutter. Der spilles primært små stævner. Regler Når kampen sættes i gang og ved scoring, er det fra banens midte. Offside benyttes ikke. Spark Alle frispark er direkte. Der anvendes ikke straffespark. Målspark laves fra mållinjen. Der må både sparkes og dribles. Der spilles ikke med hjørnespark. Uanset hvem, der sparker den over mållinjen, er der målspark. Indkast udføres som indspark. Det anbefales, at der spilles efter HAK-princippet alle spillere spiller mindst halvdelen af kampen. 5 mod 5: Mål, størrelser og bold Banestørrelsen er 40x30 meter. Målfeltet er 5x13 meter og er det samme som straffesparksfeltet. Målstørrelsen er 1,5x3 meter. For U8 er boldstørrelsen 3. For U9 og U10 er boldstørrelsen 4. Spillere og dommer Et hold kan være op til 8 spillere. Der kan spilles blandet med piger og drenge. En spiller er udvalgt målmand. Fri udskiftning. Hvis et hold er bagud med tre mål eller mere, er det tilladt at sætte en ekstra spiller ind. For hvert tredje mål holdet kommer bagud, må der indsættes en spiller til. Reduceres der, skal de(n) ekstra spillere tages ud igen. Der spilles med en kampleder og ikke en dommer. Spilletid og kampe Max spilletid er 20 minutter. Max spilletid per dag er 80 minutter. Der spilles primært små stævner.

7 Regler En spiller kan få gult kort. Dette giver en udvisning på 5 minutter. Når kampen sættes i gang og ved scoring, er det fra banens midte. Offside benyttes ikke. Spark Frispark er direkte. Straffespark tages 5 meter fra mållinjen. Indkast tages som fra U13 og op modstanderen mindst 2 meter væk. Målspark har ingen begrænsninger og må tages som spark eller kast. Hjørnespark tages et sted på mållinjen mellem målfelt og sidelinje. Det anbefales, at der spilles efter HAK-princippet alle spillere spiller mindst halvdelen af kampen. 8 mod 8: Mål, størrelser og bold Banestørrelsen er 68x52,5 meter eller på tværs af en 11 mands bane. Straffesparksfeltet er 8x25 meter. Målfelt og straffesparksfelt er det samme. Straffesparkspletten er et kryds midt på den forreste linje af feltet. Midtercirklen måler en radius på 7 meter. Målstørrelsen er 5x2 meter. Boldstørrelse 4. Spillere og dommer Et hold kan være op til 11 spillere. Der er fri udskiftning fra sidelinjens midte. Kampen skal standes ved udskiftning. Der spilles med dommer. Spilletid og kampe Spilletiden opdeles i to halvlege og der spilles 2x30 minutter. Der spilles turneringer samt stævner. Regler Når kampen sættes i gang og ved scoring, er det fra banens midte. En spiller kan få gult kort. Dette giver en udvisning på 5 minutter. Offside benyttes ikke. Spark Frispark er direkte. Straffespark tages 8 meter fra mållinjen. Alle spillere bortset fra målmand skal være bag straffesparkspletten. Indkast tages som ved U13 og op modstanderen mindst 2 meter væk. Målspark og frispark i eget målfelt tages med spark eller kast. Modstanderen skal være udenfor målfeltet. Hjørnespark kræver, at modstanderen er mindst 7 meter væk fra bolden. SÅ LET BLIVER DU MEDLEM AF EN FODBOLDKLUB Kontakt fodboldklubben, du vil være medlem af. BEMÆRK Ved langt de fleste fodboldklubber, finder du al relevant information, herunder træningstider, kontaktinformation samt indmeldelse på klubbens hjemmeside.

8 KILDER Dbu.dk Fodboldloven pdf Holdninger og handlinger pdf Spilleregler for børnefodbold Grafikken er produceret af - du må gerne dele og bringe den, blot du henviser tilbage til kilden.

9 FODBOLD for begyndere

10 FODBOLD for begyndere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5 Side 1 af 5 1. Forord Futsal har sine rødder i Sydamerika, hvor fodbolden altid har været den mest populære sport, og hvor der blev spillet fodbold på hver en lille plads. Futsal er en teknisk og underholde

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup.

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. 2016 Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. Vi ved, at du glæder dig til at dømme en eller flere 8 mands kampe ved Kronborg Cup 2016. Vi har her samlet spillereglerne fra DBU Sjælland, som vi spiller efter.

Læs mere

Hvilket af nedenstående kriterier indgår IKKE i vurderingen af en mulig 'bremse et lovende angreb'-forseelse?

Hvilket af nedenstående kriterier indgår IKKE i vurderingen af en mulig 'bremse et lovende angreb'-forseelse? Navn Målmanden har bolden i hænderne og sparker den ud. Den rammer dommeren i ryggen og hopper tilbage mod mål. Målmanden får hånden på bolden i et forsøg på at redde den fra at gå I mål - men den ender

Læs mere

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af DBU Jylland med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af

Læs mere

Page 1 of 8 DBU JYLLAND INDEFODBOLD SPILLEREGLER - små mål Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af de efterfølgende

Læs mere

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Fyrkat Cup indbyder til indefodboldstævne i Hobro Idrætscenter 23., 24. og 25. januar 2015. Tilmelding sker gennem www.staevner.dk Alt efter antal tilmeldte

Læs mere

Spilleregler for indefodbold

Spilleregler for indefodbold Spilleregler for indefodbold 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger anvendes: 1 - Midterlinjen.

Læs mere

DBU JYLLAND INDEFODBOLD. SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014

DBU JYLLAND INDEFODBOLD. SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014 DBU JYLLAND INDEFODBOLD SPILLEREGLER (udsnit) - små mål 2013/2014 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger

Læs mere

1 spiller over midten. Målmand må tage bold med hænder

1 spiller over midten. Målmand må tage bold med hænder Side 1 af 5 OBS!!! DBUs spilleregler 2014/15 er tilpasset Oplandsturneringen. Særregler i Oplandsturneringen er markeret med kursiv skrift og rød skriftfarve. Herunder er skitseret de primære forskelle

Læs mere

Program påske lørdag

Program påske lørdag Program påske lørdag 09.00 14.00 8 mands U11 og U12 13.45 14.15 Præmieoverrækkelse U11 og U12 Aktiviteter Besøg AL s stand, gæt bolde og vind eller få en snak om alt fra lønkonti til realkreditlån. Speedcage

Læs mere

Spilleregler for indefodbold

Spilleregler for indefodbold Spilleregler for indefodbold 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger anvendes: 1 - Midterlinjen.

Læs mere

Kampleder 7- og11 mands

Kampleder 7- og11 mands Spilleregler for 7:7 rækker (For U-10 Drenge, U-11 Piger, U-11 Drenge, U-12 Piger, U-12 Drenge) Se regler her Banestørrelsen Længde min. 50 meter max. 68 meter. Bredde min. 36 meter max 56 meter. Idealstørrelse

Læs mere

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane Spilleregler for indefodbold (*) For at lette forståelsen og dermed forhåbentlig undgå tvivlstilfælde er DBU Lolland-Falster enkelte steder i regelsættet fremkommet med tilføjelser. Disse tilføjelser er

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 2015 Basisbank Cup 2015 Basisbank Cup 2015, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 7. februar 2015 klokken 13.00. Mødetid Holdene

Læs mere

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board (seneste udgave) med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 201 Basisbank Cup 2014 Basisbank Cup 2014, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 6. december. Mødetid Holdene skal melde deres

Læs mere

14. samt januar

14. samt januar 14. samt 21. - 22. januar 2017 45. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 45. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk, Strandby og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

10. samt januar

10. samt januar 10. samt 17. - 18. januar 1 2015 43. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 43. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder og spilleregler

Læs mere

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information

Futsal i DGI. Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information Futsal i DGI Futsalregler for voksne (U13 og op efter) Mere information www.dgi.dk/futsal 2 Futsalregler for voksne Futsal minder på mange måder om almindelig udendørs fodbold, men der er enkelte forskelle

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018

INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018 INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018 Lovgrundlaget for indefodbold er Fodbold loven udgivet af The Board med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af de efterfølgende paragraffer. Se nyeste udgave

Læs mere

Guldsmedens værksted/maribo Cup stævne Søndag den 22. september 2019 på MB s Anlæg. Blæsenborg Alle Maribo

Guldsmedens værksted/maribo Cup stævne Søndag den 22. september 2019 på MB s Anlæg. Blæsenborg Alle Maribo REVIDERET Stævne Program DBU Lolland-Falster afholder i samarbejde med Maribo Boldklub Stævne for U5-6-7-8-9-10-11-12 Piger og/ Drenge Guldsmedens værksted/maribo Cup stævne Søndag den 22. september 2019

Læs mere

Indholdsfortegnelse. FODBOLDLOVEN FOR 5-MANDS... 8 Diverse ændringer...8. DIVISIONERING Seniorer Ungdom Spillerbeskrivelser...

Indholdsfortegnelse. FODBOLDLOVEN FOR 5-MANDS... 8 Diverse ændringer...8. DIVISIONERING Seniorer Ungdom Spillerbeskrivelser... Indholdsfortegnelse Side FODBOLDLOVEN FOR 8-MANDS... 2 1 Banen... 2 2 Bolden... 2 3 Spillernes antal... 2 4 Spillernes udstyr... 3 5 Dommeren... 3 6 Linjedommere... 3 7 Spilletid... 3 8. Spillets igangsættelse...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. FODBOLDLOVEN FOR 5-MANDS... 7 Diverse ændringer... 7. DIVISIONERING... 8 1 Seniorer... 8 2 Ungdom... 8 3 Spillerbeskrivelser...

Indholdsfortegnelse. FODBOLDLOVEN FOR 5-MANDS... 7 Diverse ændringer... 7. DIVISIONERING... 8 1 Seniorer... 8 2 Ungdom... 8 3 Spillerbeskrivelser... Indholdsfortegnelse Side FODBOLDLOVEN FOR 7-MANDS... 2 1 Banen... 2 2 Bolden... 2 3 Spillernes antal... 2 4 Spillernes udstyr... 3 5 Dommeren... 3 6 Linjedommere... 3 7 Spilletid... 3 8. Spillets igangsættelse...

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Ændringer og præciseringer i fodboldloven pr. 1. juli 2017.

Ændringer og præciseringer i fodboldloven pr. 1. juli 2017. Ændringer og præciseringer i fodboldloven pr. 1. juli 2017. Kære dommer DBU s Dommer gruppe og FLU s Breddedommergruppe fremsender hermed en Læs let udgave af de nye ændringer og præciseringer, der er

Læs mere

Vikinge Cup 2016 EFTERÅR. Program FFB Vikinge Cup 2016 EFTERÅR

Vikinge Cup 2016 EFTERÅR. Program FFB Vikinge Cup 2016 EFTERÅR Program FFB Vikinge Cup 2016 Weekenden 23. 25. september 2016 på Frederikssund Stadion Kalvøvej 9, 3600 Frederikssund Vi vil gerne takke alle hold, trænere, forældre og andre supportere for jeres deltagelse

Læs mere

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v.

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v. DBU Lolland-Falster Spilleregler m. v. INDEFODBOLD 2018 / 2019 Spilleregler til store mål for sæsonen 2018/2019 Lovgrundlaget for indefodbold er Fodbold loven udgivet af The Board (2014/2015-udgaven) med

Læs mere

Lørdag d. 31. august 2019 i Øster Ulslev

Lørdag d. 31. august 2019 i Øster Ulslev Version 1 Stævne Program DBU Lolland-Falster afholder i samarbejde med Rudbjerg 5:5 Stævne for U8-U9-U10-U11 Drenge og U8-U9-U10 Piger. Lørdag d. 31. august 2019 i Øster Ulslev Øster Ulslev Stadion, Korsvej

Læs mere

Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018

Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018 Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018 Forenklede spilleregler s. 2 Regler for dispensation s. 3 Afbudstakter til kommunemesterskab s. 3 Indefodboldloven s. 4 1 Årgang Oversigt over forenklede

Læs mere

Dommerens placering. 1. Dommerens placering ved begyndelsesspark. 2. Dommerens placering ved målspark

Dommerens placering. 1. Dommerens placering ved begyndelsesspark. 2. Dommerens placering ved målspark Dommerens placering 1. Dommerens placering ved begyndelsesspark 2. Dommerens placering ved målspark Dommerens placering 3. Dommerens placering ved hjørnespark (1) 4. Dommerens placering ved hjørnespark

Læs mere

DBU Lolland-Falsters retningslinjer for Futsal,

DBU Lolland-Falsters retningslinjer for Futsal, DBU Lolland-Falsters retningslinjer for Futsal, 2018-2019. DBU Lolland-Falster Formål: Formålet med retningslinjer er at sikre -en så ensartet gennemførelse af kampene som muligt. Dette skal sikre, at

Læs mere

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen?

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen? Navn Beskrivelse Forsvarerne har fået tilkendt et frispark lige uden for eget straffesparksfelt. Sparkeren vil tage frisparket hurtigt, selv om en angriber ikke er 9,15 m væk. Da bolden passerer angriberen,

Læs mere

FUTSAL. Pelé In futsal, you have to be able to think and play quickly. That makes it easier later when you switch to football.

FUTSAL. Pelé In futsal, you have to be able to think and play quickly. That makes it easier later when you switch to football. FUTSAL Derfor skal du spille futsal dbu.dk Cristiano Ronaldo The small pitch helped me improve my footwork. If it weren t for futsal, I wouldn t be the player I am today. Pelé In futsal, you have to be

Læs mere

09. samt 16. - 17. januar

09. samt 16. - 17. januar 09. samt 16. - 17. januar 2016 44. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 44. gang at arrangerer indefodboldturnering for skolerne i Strandby, Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE

BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE BALLERUP-SKOVLUNDE FODBOLD INVITERER TIL BSF FAIRPLAY FODBOLD FITNESS STÆVNE En turnering for sjov i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 25. februar 2018 TAK for jeres tilslutning og vi glæder os til en hyggelig

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008.

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008. 17-03-2008 Firma Cup 2008 Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. på Borgerskolen Søndag 16/03-2008 Arrangør: Get2 Sport & Taastrup FC Sådan finder du

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

FUTSALSTÆVNE Program for Væggerløse Hallen Gl. Marielystvej Væggerløse

FUTSALSTÆVNE Program for Væggerløse Hallen Gl. Marielystvej Væggerløse FUTSALSTÆVNE Program for Væggerløse Hallen Gl. Marielystvej 12 4873 Væggerløse 3. Februar 2018 Arrangørklub.: Spillerantal: 5 mod 5 Hel Bane m. håndboldmål. Uden bander Spilletid: 9 min + 1 min pause.

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 13. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre

Stævneprogram. Søndag den 13. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre Stævneprogram Søndag den 13. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Herresenior Satair Super Sonics 1 Satair Super Sonics 2 Widex 1 Widex 2 Det Lille Bryggeri

Læs mere

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

FUTSALSTÆVNE Program for Rudbjerg Hallen Rudbjergvej 16 A 4983 Dannemare

FUTSALSTÆVNE Program for Rudbjerg Hallen Rudbjergvej 16 A 4983 Dannemare FUTSALSTÆVNE Program for Rudbjerg Hallen Rudbjergvej 16 A 4983 Dannemare 17. December 2017 Arrangørklub.: Rudbjerg FB Spillerantal: 5 mod 5 Hel Bane m. håndboldmål. Uden bander Spilletid: 9 min + 1 min

Læs mere

FUTSALSTÆVNE Program for Nørre Vedby Hallen Vigvej Nørre Alslev

FUTSALSTÆVNE Program for Nørre Vedby Hallen Vigvej Nørre Alslev FUTSALSTÆVNE Program for Nørre Vedby Hallen Vigvej 8 4840 Nørre Alslev 25. November 2017 Arrangørklub.: Nordfalster FB Spillerantal: 5 mod 5 Hel Bane m. håndboldmål. Uden bander Spilletid: 9 min + 1 min

Læs mere

NY FODBOLDLOV ÆNDRINGER OG PRÆCISERINGER EN DEL AF NOGET STØRRE

NY FODBOLDLOV ÆNDRINGER OG PRÆCISERINGER EN DEL AF NOGET STØRRE NY FODBOLDLOV ÆNDRINGER OG PRÆCISERINGER WWW.DBU.DK EN DEL AF NOGET STØRRE Ændringer i fodboldloven pr. 1. juli 2016 Kære dommer Som du måske ved ændres fodboldloven pr. 1. juli 2016. Den færdige lovbog

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Fodboldloven. 56. udgave 2005/2006 Udgivet af Dansk Boldspil-Union

Fodboldloven. 56. udgave 2005/2006 Udgivet af Dansk Boldspil-Union Fodboldloven 56. udgave 2005/2006 Udgivet af Dansk Boldspil-Union Forord DBU udsender hermed sin 56. udgave af Fodboldloven. 2005 har været et relativt stille år, hvad lovændringer angår. Den ændring

Læs mere

Ændringer og præciseringer i fodboldloven pr. 1. juli 2019.

Ændringer og præciseringer i fodboldloven pr. 1. juli 2019. Den Ændringer og præciseringer i fodboldloven pr. 1. juli 2019. Kære dommer DBU s Fodboldlovgruppe fremsender hermed en Læs let udgave af de nye ændringer og præciseringer, der er i fodboldloven pr.1.

Læs mere

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold Aldersgrænse Deltagerberettigede er alle, der på stævnedagen er fyldt 16 år. Oldboysspillere skal på stævnedagen være fyldt 32 år. Oldgirlsspillere

Læs mere

Ved ankomst skal 1 7 Klasse melde sig i stævnekontoret ved volden mellem kioskområdet og bane 5

Ved ankomst skal 1 7 Klasse melde sig i stævnekontoret ved volden mellem kioskområdet og bane 5 Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland - indendørs julestævne 2017

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland - indendørs julestævne 2017 Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland - indendørs julestævne 2017 Spilletid for alle puljer: 8 min. (9 min. pr. kampafvikling). I 4-holdspuljer er der sat fem minutters pause af mellem hver anden puljekamp,

Læs mere

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

KOM IND I KAMPEN! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE. - Banko-ordkort. - Gult og rødt kort

KOM IND I KAMPEN! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE. - Banko-ordkort. - Gult og rødt kort A5 DU2+3 KOM IND I KAMPEN! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE Et øget kendskab til og brug af de mest gængse udtryk inden for fodbold. - Banko-ordkort - Gult og rødt kort Hele holdet. Øget ordforråd,

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 s BANER 14. 15. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus mesterskab i udefodbold.

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 s BANER 20. 21. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle.

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. I Kina har man også spillet fod-bold for flere 1000 år siden,

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Teknisk træning. Inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub

Teknisk træning. Inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub Teknisk træning Inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub Boldmestring Europa udvikler færre fodboldtalenter end fx Sydamerika. Efter flere eksperters mening skyldes det blandt andet, at træningen

Læs mere

Prak9ske lovændringer 2016/2017

Prak9ske lovændringer 2016/2017 Prak9ske lovændringer 2016/2017 Ny lovbog 2016 / 2017 Referat fra The Board s årlige møde 28. februar 2015: Formålet med revisionen er at gøre fodboldloven mere 9lgængelig og leqere at forstå for alle

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren og

Læs mere

Boldklubben B1908 U10 Byder velkommen til Bone s Cup Amager 2017

Boldklubben B1908 U10 Byder velkommen til Bone s Cup Amager 2017 Boldklubben B1908 U10 Byder velkommen til Bone s Cup Amager 2017 26/8-2017 Info omkring regler: Banestørrelsen Længde 40 meter x Bredde 30 meter. Banerne er markeret med farvede toppe i hjørnerne Boldstørrelse

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

U11 Årgang Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018

U11 Årgang Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 U11 Årgang 2007 Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 4. runde 25.03.2018 AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 Kære Vinter Cup spillere, trænere og forældre. Så er vi nået til fjerde og sidste runde af

Læs mere

FLØJT FLØJT. BEMÆRK Når dommeren har givet signal til nyt opgiverkast, kan en godkendt målscoring ikke annulleres. Hvornår er der målscoring

FLØJT FLØJT. BEMÆRK Når dommeren har givet signal til nyt opgiverkast, kan en godkendt målscoring ikke annulleres. Hvornår er der målscoring Begynderguide til HÅNDBOLD Når du er ny i håndbold, er det rart at have et overblik. Her i grafikken får du alle de grundlæggende principper, regler og spillesystemer forklaret. Grafikken kan også bruges

Læs mere

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland Indendørs fodbold 2017/2018

Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland Indendørs fodbold 2017/2018 Reglement for DGI Midt- og Vestsjælland Indendørs fodbold 2017/2018 Indefodboldloven s. 2 Regler for dispensation s. 8 Afbudstakster s. 9 Datoer for finalestævner s. 10 INDEFODBOLDLOVEN 2017/2018 Lovgrundlaget

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 27. januar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø

Stævneprogram. Søndag den 27. januar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø Stævneprogram Søndag den 27. januar 2019 Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads 7 2100 Kbh. Ø Puljeinddeling og program Pulje 1 Pulje 2 Danske Bank 2 Det Lille Bryggeri Vallensbæk IF Team Kåsse Sjærrrrr Calcio

Læs mere

KFD Teorimesterskab 2013

KFD Teorimesterskab 2013 Navn Beskrivelse I 1 runde af den såkaldte forårsturnering bliver en spiller på banen så sur på modspillernes træner ude på bænken, at han kaster en snebold efter ham Han rammer dog ikke Hvad dømmer dommeren

Læs mere

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen 1 Spilleregler for FLU Futsal 1 Banen Dimensionerne Banen skal være rektangulær. Banens længde skal altid overstige bredden. Længde: Minimum 25 m. Maksimum 42 m Bredde: Minimum 15 m. Maksimum 25 m I FLU

Læs mere

MARIBO CUP STÆVNE. Søndag den 23. September 2018 på MB s Anlæg. Blæsenborg Alle Maribo

MARIBO CUP STÆVNE. Søndag den 23. September 2018 på MB s Anlæg. Blæsenborg Alle Maribo Stævne Program DBU Lolland-Falster afholder i samarbejde med Maribo Boldklub MARIBO CUP STÆVNE Søndag den 23. September 2018 på MB s Anlæg. Blæsenborg Alle 5 4930 Maribo Ved afbud indtil 48 timer før afkræves

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 20. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre

Stævneprogram. Søndag den 20. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre Stævneprogram Søndag den 20. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Damesenior Herresenior pulje 1 Herresenior pulje 2 HIK 1 Danske Bank 1 FC Wihlborgs 2

Læs mere

DM i Fodboldloven 2015. 2 Ja, hvis de ikke har brugt tre udskiftningsspillere allerede

DM i Fodboldloven 2015. 2 Ja, hvis de ikke har brugt tre udskiftningsspillere allerede Navn: Favoritdommer: Beskrivelse 1. Under en straffesparkskonkurrence pådrager målmanden sig sin anden advarsel og bliver udvist. Må holdet sætte reservemålmanden ind? 1 Ja Nej 2 Ja, hvis de ikke har brugt

Læs mere

Stævneprogram. Lørdag den 12. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre. Version II

Stævneprogram. Lørdag den 12. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre. Version II Stævneprogram Version II Lørdag den 12. januar 2019 Rødovre Hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Puljeinddeling og program Herresenior pulje 1 Herresenior pulje 2 Damesenior Team DEA Kung Pow EVA VIPVAB

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2011 i Skanderborg Kommune 25.2 Rettet 5. klasse Øvet Galten Hallen 8./9. klasse, Stjær Hallen Program for indefodboldstævnet Lørdag d. 26. februar 2011 i Ejerbaunehøj Hallen, Stjær Hallen og Galten Hallen

Læs mere

Spørgsmål og svar samt orientering.

Spørgsmål og svar samt orientering. Indefodboldudvalget side 1 Spørgsmål og svar samt orientering. DFU s Indefodboldudvalg bliver ind imellem anmodet om at tage stilling til spørgsmål om indefodbold. En del af disse spørgsmål og svar er

Læs mere

Lørdag den 22. Juni 2019 i Horbelev.

Lørdag den 22. Juni 2019 i Horbelev. Stævne Program DBU Lolland-Falster afholder i samarbejde med Horbelev IF.: 3:3 Stævne for U5 U6 U7 Mix - Drenge og- eller piger Lørdag den 22. Juni 2019 i Horbelev. Sportsvej 4 4871 Horbelev Følg P-Skiltene.

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015 Stævneprogram Lørdag den 15. august 2015 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema

Læs mere

MARIBO CUP STÆVNE. Søndag den 10. September 2017 på MB s Anlæg. Blæsenborg Alle Maribo

MARIBO CUP STÆVNE. Søndag den 10. September 2017 på MB s Anlæg. Blæsenborg Alle Maribo Stævne Program DBU Lolland-Falster afholder i samarbejde med Maribo Boldklub MARIBO CUP STÆVNE Søndag den 10. September 2017 på MB s Anlæg. Blæsenborg Alle 5 4930 Maribo Ved afbud indtil 48 timer før afkræves

Læs mere

KAMPPROGRAM. 30. april - 1. maj 2016. U6 U13 Piger og Drenge

KAMPPROGRAM. 30. april - 1. maj 2016. U6 U13 Piger og Drenge 6 KAMPPROGRAM 30. april - 1. maj 2016 U6 U13 Piger og Drenge Nybolig Palle Ørtoft Hasseris Hasserisvej 137 9000 Aalborg Tlf. 9816 2300 John F. Kennedys Plads, 9000 Aalborg OBS: Programmet kan hentes på

Læs mere

Fraugde Cup Stævneprogram for indefodboldstævnet Weekenden den 1. og 2. december 2018 i Fraugde Hallen. Arrangør: Fraugde G & IF

Fraugde Cup Stævneprogram for indefodboldstævnet Weekenden den 1. og 2. december 2018 i Fraugde Hallen. Arrangør: Fraugde G & IF Fraugde Cup 2018 Stævneprogram for indefodboldstævnet Weekenden den 1. og 2. december 2018 i Fraugde Hallen Arrangør: Fraugde G & IF 1 Velkommen til fodboldfest i Fraugde. Fraugde G & IF vil gerne byde

Læs mere

Fair Play Stævne. Søndag den 1. Oktober 2017 på TGB s Anlæg. Gl. Landevej Toreby L

Fair Play Stævne. Søndag den 1. Oktober 2017 på TGB s Anlæg. Gl. Landevej Toreby L Stævne Program DBU Lolland-Falster afholder i samarbejde med Toreby Grænge Boldklub. Fair Play Stævne Søndag den 1. Oktober 2017 på TGB s Anlæg. Gl. Landevej 27 4891 Toreby L Ved afbud indtil 48 timer

Læs mere

Futsal officielt regelsæt. Indholdsfortegnelse

Futsal officielt regelsæt. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Banen 2 Bolden 3 Antal spillere 4 Spillernes udstyr 5 Dommeren 6 Dommerassistenten 7 Tidtageren og den 3. dommer 8 Kampens længde 9 Spillets start og genstart 10 Bolden i spil og

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I INDEFODBOLD 2015

ÅRHUSMESTERSKABERNE I INDEFODBOLD 2015 ÅRHUSMESTERSKABERNE I INDEFODBOLD 2015 HEI HALLEN 5. Januar 11. 12. Januar 18. 19. Januar PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I INDEFODBOLD 2015 HEI Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen

Læs mere

Fodboldloven 2007/2008

Fodboldloven 2007/2008 Fodboldloven 2007/2008 Dansk Boldspil-Union Fodboldloven 58. udgave 2007/2008 Udgivet af Dansk Boldspil-Union Oplag: 8000 Layout/Dtp: Bettina Emcken/bete@dbu.dk, Lise Fabricius/lise@dbu.dk, Henrik Vick/vick@dbu.dk

Læs mere

Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB

Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB Række 1 (8x8) Række 2 (8x8) Række 3 (5x5 Dalum IF 1 (Rød) Allerød FK (Blå) Harte G&IF (Grøn) Hornslet IF (Hvid) Kerteminde (Blå) Allerød FK 1 (Blå)

Læs mere

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på?

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 udvises i 2 min, hvis han rammer målmanden? JA NEJ Modspillere skal være mindst 3 m. fra BLÅ 30? JA NEJ Et straffekast skal udføres

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Stævneprogram Lørdag og søndag den 15-16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Først en stille bøn til

Læs mere

Side 1. HIF Medaljestævne. U6 U december Sponsorer. Hvidovre IF drengeafdeling. Stævne sponser

Side 1. HIF Medaljestævne. U6 U december Sponsorer. Hvidovre IF drengeafdeling. Stævne sponser Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 15-16 december 2018 Sponsorer Hvidovre IF drengeafdeling Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

Stævneprogram. Søndag den 3. februar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø

Stævneprogram. Søndag den 3. februar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø Stævneprogram Søndag den 3. februar 2019 Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads 7 2100 Kbh. Ø Puljeinddeling og program Damer Herrer Pulje 1 Herrer Pulje 2 Herrer Pulje 3 Herrer Pulje 4 HIK 1 PAN 1 Posten

Læs mere

Ændringer i fodboldloven 2019/2020

Ændringer i fodboldloven 2019/2020 Ændringer i fodboldloven 2019/2020 Fodboldloven, der i Danmark i praksis træder i kraft, når opstarten går til efterårssæsonen 2019 indeholder en del ændringer i forhold til den fodboldlov, der var gældende

Læs mere

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS FORORD TIL SPILØVELSER KÆRE FODBOLDSPILLER Fodbolddelen består af 12 øvelseskort med en øvelse på forsiden og et spil på bagsiden.

Læs mere