Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann"

Transkript

1 Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden orienterings punkt om studiestart og stormøde føjes til ellers godkendt 2. Godkendelse af referat fra , bilag 1 godkendt 3. Studiemiljø, bilag 2 & 3 Studiemiljøundersøgelsen er til brug for Uddannelsesevalueringen. Det er en kvalitativ undersøgelse, derfor fylder svarene meget. Knap en tredjedel har besvaret flest kvinder og der er flest studerende fra Aarhus, som har svaret. De overordnede fokuspunkter er Stress, feedback og progression. I forhold til feedback som fylder meget er fokus at finde ud af hvad de studerende efterlyser, når de taler om feedback? I forhold til spørgsmålet Hvad forstår du ved god tilbagemelding ved eksamen ønskes et bredere spørgsmål som kan afdække hvordan feedback kan gives i andre sammenhæng eks. I forhold til studiet generelt Det er vedtaget og sat på budget, at der skal bruges feedback timer ved større skriftlige opgaver og har betydet en omfordeling af timerne, på de enkelte moduler. Det præciseres at Etik, normativitet og dannelse på 2. semester er en mundtlig eksamen selv om der er et skriftligt produkt. Feedback på denne eksamen ligger derfor ikke på synopsen men i den mundtlige del. Ligeledes er der sat 5 minutter af til Feedback på den mundtlige eksamen i Pædagogikkens filosofi- og idéhistorie på 1. semester. Den nye studieordning og revisionen af eksamensformerne er netop sket med henblik på imødekomme en bedre mulighed for at få timer til feedback.

2 Ditte opsummerer set fra de studerendes perspektiv: Der bliver ikke stillet store krav om formen på feedback ved eksamen, det de studerende ønsker er egentlig en tilbagemelding om plusser og minusser ved ens præstation både mundtlige som skriftlige eksaminer. De har dog ligeledes et ønske om en tilbagemelding på deres faglige progression gennem studiet. Det er vigtigt at få en undervisers vurdering af hvor du befinder dig hvad skal du gøre mere ved! Det er at betragte som en Fastholdelsessamtale. De studerende kan også få afprøvet deres viden ved at få mulighed for at holde oplæg på der respektive moduler. Der er sat en proces i gang med at skabe fagligt studiemiljø. Når der er flyttet til Nobel, vil Thomas og Carsten gerne sætte sig sammen med Ditte & Marie og aftale en proces for udviklingen en af studiekultur og et fagligt studiemiljø. Der er et ønske om tilgængelige undervisere uden for undervisningstiden i Aarhus. Det føles fragmenteres at underviserne fra KBH tager hjem samme dag om de har undervist, man ønsker de bliver hængende lidt længere og deltager i det faglige studiemiljø. Men der er også et økonomisk aspekt i overstående problematik, som gør, det vanskeligt at få undervisere frem og tilbage mellem Emdrup og Aarhus. Det betyder krav om betaling for flere overnatninger og hvor hentes der flere timer og penge. Der skal fremsættes et ønske om flere timer, men det er også muligt at omfordele allerede eksisterende timer. Der skal ansøges om bevilliger fra de forskellige puljer m.m. Forslag til forbedringer: Lunchtime talk i Emdrup bliver over videolink til et lokale i Aarhus. En eller flere studiegrupper kan få besøg af en underviser. Underviseren kan evt. bruge de kollektive vejledningstimer til dette. I forhold til feedback på faglig progression kan man tilbyde de studerende en statussamtale efter 1. studieår. Set fra et Studenterperspektiv, vil de studerende gerne kunne erfare, hvad man har lært og have muligheden for dette ved at skulle give sin viden fra sig til andre. Studerende har efterspurgt at 3. semesters studerende engagerer sig mere i den næste årgang, og lærer fra sig. Arrangere fælles eksamenslæsning, for at sikre at alle er tilknyttet en studiegruppe. Mange nye studerende skal øve sig på form og ramme, da de ikke nødvendigvis er bekendt med at arbejde i studiegrupper. Enkelte efterlyser en læsekreds uformelle møder, hvor man læser sammen og får en værklæsningstradition. En dimittend eller en underviser kan tilknyttes.

3 Der er altid en problematik om de studerende vil dukke op til de arrangementer, der søsættes. Ditte svarer, at dette er man netop klar over, og derfor er der så stort fokus på dette ved studiestart. Men det er en ny kultur som skal bygges op. Men det er vigtigt også at have for øje, at nogle studerende har lang transporttid og ikke kommer for ½ time med mindre de også har undervisning. Der er meget vigtigt at tutorer og de studiestartsansvarlige får skrevet deres arbejde og erfaringer ned så de kan overlevere til de næste studerende ikke skal starte forfra. Der skal også laves opsamling: med henblik på uddannelsesevalueringen. 4. Orientering om optag 75 studerende som er tilbudt plads. Det betyder 60 plus 15 idet der er overbooking. Der er endnu ikke status på, hvor mange der har takket nej. Alle der har søgt bliver optaget alle der ikke har takket nej. Studerende med laveste snit er 6.5 det er det højeste på DPU. Kvaliteten af de studerende synes ok på dette parameter. Men det betyder, at der ikke bliver kigget på kvalifikationer, idet alle optages. 5. Orienterings/diskussionspunkt Genindskrivning Vil UN godkende, at der tages pladser fra optaget til at lade studerende genindskrive og i så fald hvor mange? Hvis man tager pladser fra optag og de ikke fyldes op, får man dem ikke igen. Så man skal være bevidst om hvor mange der har behov/hvor mange der vi søge. Det besluttes, at der tages 3 pladser til næste sommer. 6. Afrunding godkendt Handlingsplan, bilag 4 Planen er godkendt så det er blot kommentarer. Studienævnet gør status over hvilke problemer der er og der udveksles med andre institutter. Studienævnet tjekker at men gør noget ved det der er problematisk. Oliver orienterer at der skal gøres mere ved pæd. filosofis profil og at dette arbejdes der på. Oliver vil komme med forslag til hvordan, man kan gøre med profilen på nettet. Med hensyn til specialet var der kun 9%, som havde afleveret til tiden på 1. prøveforsøg. Dette skal der samles op på ved, at der på specialeseminaret tales mere om gennemførsel.

4 Afdelingslederen vil arrangere et erfaringsudvekslingsmøde mellem vejledere. Og vil derudover også invitere kolleger fra andre uddannelser på ARTS, som er sammenlignelige med pæd. filosofi (art og størrelse) med henblik på at erfaringsudveksle om hvordan de håndterer specialesituationen motiverer de studerende. Det skal indskærpes, overfor de studerende, at de læser på en fuld tids uddannelse og de skal gøre sig klart, hvad dette betyder. Der er planlagt kurser i Litteratursøgning, kildehenvisninger mv. 7. Orienteringspunkt om studiestart og stormøde Studiestart: Studiestartsprogrammerne er færdige. Der har været en del tekniske problemer som Søren Fransén vil blive orienteret om. Stormøde: De studerende skal holde oplæg. Ditte og Maria, får løbende forslag til oplæg ind fra studerende, og de bedste vil blive udvalgt. Men underviserne er også velkomne. Der er ansøgt om midler til hjemmeside optag af oplæg mv. Anne-Marie mener, at dette bør DPU facilitere, og at det ikke bør koste noget. Det skal dog ligge på den interne hjemmeside. Ditte svarer, at intention er at det skal være offentligt og tjene som inspirationskilde, idet der også er deltagere fra en Professionshøjskole. I så fald, skal det revideres og det skal afgøres inden om indhold og præstation er i godt nok til at blive offentliggjort. 8. Forsknings/bemandings plan bilag 5 & 6 Oliver orienterer at denne bemandingsplan/forskningsdækning er led i akkrediteringen. Der ønskes en redegørelse for, om undervisningen på Kandidatuddannelsen i pædagogisk filosofi er forskningsdækket. Bemandingsplanen godkendes. Det konkluderes, at alle moduler på kandidatuddannelsen i pædagogisk filosofi var fuldt ud forskningsdækket i 2016 og vil være det fremadrettet. Der er kommentarer til mangler og fejl i planen. Studienævnet har derfor taget i opdrag, at komme med forslag til forbedring af planen. Kvaliteten af planen vil derfor blive gennemgået senere.

5 9. Datoer for UN-møder i efteråret: Det besluttes at UN-møder i efteråret 2017 skal ligge onsdage fra kl. 10:00 12:00 Næste møder er således: 20.september, 25. oktober, 22.november og 13. december. 9. Evt. Orienteringspunkter til næste møde. Deltagerne bedes tænke over følgende til næste møde: Anne-Marie ønsker regler for intern censur og vil gerne tage dette op i UN og SN. Ligeledes skal anonymisering af opgaver diskuteres i forbindelse med den øgede brug af intern censur. Der skal også foretages en kontrol af sammensætningen af eksaminatorer og interne censorer, for at undgå censor ægtesaber. Ved næste møde er pæd. filosofi flyttet ind i Nobelparken. Lokaler i Aarhus til UN-møder skal fremover bookes enten i Nobelparken eller Tåsingegade.

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd.

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd. Side 1/5 Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus 1443-240 Mødeemne: UN-møde pæd. filosofi Deltagere: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Asger Sørensen, Henrik Vase Frandsen, Oliver

Læs mere

Mødet i SN 25. september har følgende beslutningspunkter:

Mødet i SN 25. september har følgende beslutningspunkter: UN-møde pæd. filosofi, 20. september 2017 Til stede: Emdrup Anne-Marie Eggert Olsen, Maira Hoffmann, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Asger Sørensen, Lars-Henrik Schmidt, Tobias Kjærulf Christensen, Tove

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

Fraværende: Asger Sørensen, Jørgen Huggler, Sune Frølund, Candy Clifforth, Stine Augusta Winther Junge, Anja Roer

Fraværende: Asger Sørensen, Jørgen Huggler, Sune Frølund, Candy Clifforth, Stine Augusta Winther Junge, Anja Roer Referat UN-møde pædagogisk filosofi 16. januar 2017 Til stede: Emdrup: VIP: Anne Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Thomas Aastrup Rømer, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kaufmann, Kirsten Hyldgaard, Henrik Vase

Læs mere

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Mandag d. 20.4.2015, 13-15 Emdrup: A112 Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 28. marts 2014, kl. 12 14 Emdrup lokale A112 videolink til Aarhus, Trøjborg lokale 252 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede: Henrik

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra 12. april 2019 Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 12. april 2019, kl. 10:00-12:30 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 13. december 2018, kl. 12.30-15.00 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Til stede Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Janus Kragerup, Mia Tvede Henriksen, Per Jepsen, Dag Lindemann, Henrik Vase Frandsen, Per Jepsen

Til stede Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Janus Kragerup, Mia Tvede Henriksen, Per Jepsen, Dag Lindemann, Henrik Vase Frandsen, Per Jepsen Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Onsdag d. 27.5.2015, 13-15 Emdrup: A 112 Århus: Trøjborg 2110-222 Til stede Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Janus Kragerup, Mia Tvede Henriksen, Per Jepsen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1)

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1) Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 22. november 2018, kl. 9:00 11:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Emdrup lokale D219 videolink til Århus Uddannelsesfagudvalgsmøde Filosofi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Emdrup lokale D219 videolink til Århus Uddannelsesfagudvalgsmøde Filosofi Møde den: 23.10.2012 Emdrup lokale D219 videolink til Århus 1431-021 Uddannelsesfagudvalgsmøde Filosofi REFERAT Til stede: Thomas Aastrup Rømer; Sune Frølund; Cecilie Tang Brock; Morten Korsgaard; Pernille

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT. Møde den: 26. september 2014, kl Aarhus, Tåsingegade 3, lokale videolink til Emdrup lokale

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT. Møde den: 26. september 2014, kl Aarhus, Tåsingegade 3, lokale videolink til Emdrup lokale Møde den: 26. september 2014, kl. 13 15 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-413 videolink til Emdrup lokale B101a Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Deltagere: Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Jonas Lieberkind, Jørn Bjerre, Iris Hauksdottir, Kathrine Degn, Christina Johannsen, Kristian Birk

Deltagere: Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Jonas Lieberkind, Jørn Bjerre, Iris Hauksdottir, Kathrine Degn, Christina Johannsen, Kristian Birk Referat af UFU-møde Pædagogisk sociologi og MA LLL Den 27. maj 2013 kl. 13-16 i lokale D219 Deltagere: Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Jonas Lieberkind, Jørn Bjerre, Iris Hauksdottir, Kathrine Degn,

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

Notat vedrørende evaluering F2009 af kandidatuddannelserne og suppleringsuddannelserne ved Institut for Pædagogik, DPU

Notat vedrørende evaluering F2009 af kandidatuddannelserne og suppleringsuddannelserne ved Institut for Pædagogik, DPU Notat vedrørende evaluering F2009 af kandidatuddannelserne og suppleringsuddannelserne ved Institut for Pædagogik, DPU v. Kirsten Hyldgaard Studieleder Notatet opsummerer de væsentligste resultater af

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt, Niels Bonderup Dohn, Anitta Kristiansen, Sebastian Sand Christensen, Suppleanter: Linda Busgaard.

Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt, Niels Bonderup Dohn, Anitta Kristiansen, Sebastian Sand Christensen, Suppleanter: Linda Busgaard. Møde den: 20. februar 2018 10:00 14:00 Emdrup lokale B302 og Nobel 1483-525 Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) Deltagere: UN-medlemmer Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt, Niels Bonderup

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 22. juni 2011 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Niels Rosendal Jensen, Mads Lindensgaard, Nadja Hjort Heidemann, Regitze Wind, Torin Julius Bolvinkel, Kathrine Raagaard

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Fra studieadministrationen: Drude Katrine Jørgensen og Jeppe Norskov Stokholm (referent)

Fra studieadministrationen: Drude Katrine Jørgensen og Jeppe Norskov Stokholm (referent) Møde den: 7. oktober 2014, kl. 13.00-15.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Deltagere: Jan Kahr Sørensen, Jens B. Christensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen og Mikkel Lund.

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

UN-formanden meddeler: Der mangler stadig godkendelse af undervisningsplaner. Det er i proces.

UN-formanden meddeler: Der mangler stadig godkendelse af undervisningsplaner. Det er i proces. UN-møde, Generel Pædagogik onsdag den 06. december 2017. Emdup: B101a & Aarhus: 1483-253 Tilstede: Frederik Pio (UN-formand), Per Fibæk Laursen (UN-medlem), Lars-Henrik Schmidt (UN-medlem) Eva Viegas (UN-medlem),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

6. Uddannelsesreformprocessen 7. Specialefolder 8. Forholdet mellem studienævnets arbejde og lærermøder 9. Evt. 10. Merit og dispensationer

6. Uddannelsesreformprocessen 7. Specialefolder 8. Forholdet mellem studienævnets arbejde og lærermøder 9. Evt. 10. Merit og dispensationer Møde den: 23. august 2010 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Niels Kryger, Sune Frølund, Anne Strandsbjerg Petersen, Helene Kamp Rasmussen, Kathrine Raagaard Nielsen,

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 8. APRIL 2015

M Ø D E R E F E R A T 8. APRIL 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 8. APRIL 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt, Sisse Nikolajsen

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt, Sisse Nikolajsen Møde den: 14. juni 2017 kl. 11-15 Emdrup lokale B101a og 2113-252 Trøjborg Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik Referat Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt, Sisse Nikolajsen

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. februar 2019, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A019 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 17. januar 2019, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt.

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 25. september 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1443-313 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio

Læs mere

10. SEMESTER AALBORG

10. SEMESTER AALBORG Hvilken by studerer du i? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? Hvilken bacheloruddannelse er du optaget på studiet med? - Andet Pædagog + et år fra kandidaten i Læring og Forandringsprocesser

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/7 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 12. december 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet: Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: D 118 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014

Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014 Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014 Deltagere: 22 personer (inklusiv siddende bestyrelse) var mødt op til generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

REFERAT fra møde i Filosofisk Studienævn den 11. marts 2015 kl. 9.00

REFERAT fra møde i Filosofisk Studienævn den 11. marts 2015 kl. 9.00 REFERAT fra møde i Filosofisk Studienævn den 11. marts 2015 kl. 9.00 Emne: Filosofisk studienævn Dato og tidspunkt: Onsdag den 11. marts 2015 kl. 9.00-12.00 Sted: Sokrates Deltagere: Caroline Schaffalitzky

Læs mere

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE øde den 30. november 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 24. juni 2010 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Niels Rosendal Jensen, Sune Frølund, Niels Kryger, Helene Kamp Rasmussen, Kathrine Raagaard Nielsen, Tilde

Læs mere

Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, semester, efterårssemestret 2017

Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, semester, efterårssemestret 2017 Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, 1. + 3. + 5. semester, efterårssemestret 2017 Dato: 18. april 2018 Kl.: 13.00 Til stede: Lektor og studienævnsformand Morten Ziethen Lektor

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø www.socialkandidat.dk Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl. 13.00 15.00 Sted: Aalborg:

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dato: 10. oktober 2018 Mødedato: 10. oktober 2018 kl. 14-16 Mødested: Emdrup A011 (25) Videolink; 1483-525 Det Blå Rum Videolink (6) Mødeemne: 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN)

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015 Deltagere: Kim Møller, Lærke Mogensen, Annick Prieur, Nicolay Johansen og Julie Roed Erhardsen. Afbud fra: Sidse Granat Jønsson Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 7. april 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Lisser Rye Ejersbo, Karina

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. juni 2018, kl. 10:00 12:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 10. september 2018 kl. 13-15 Mødested: 1483-523 Det Gule Rum Videolink (6); Emdrup A011 (25) Videolink Mødeemne: 7. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere: Dato: 10.

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere

Cases: Snitflader og visitationspraksis (SKAL være alumne/ku-mail)

Cases: Snitflader og visitationspraksis   (SKAL være alumne/ku-mail) Navn: Cases: Snitflader og visitationspraksis E-mail: (SKAL være alumne/ku-mail) Studievejledning: Oplæringsansvarlig: Start med at se de videocases, der hører til arbejdsarket og udfyld herefter arket.

Læs mere

Titel: Beretning fra censorformandskabet for optometristuddannelsen 2014-15

Titel: Beretning fra censorformandskabet for optometristuddannelsen 2014-15 Indholdsfortegnelse Titel: Beretning fra censorformandskabet for optometristuddannelsen 24-5... 2 Første del... 2 Resume... 2. Censorkorpset sammensætning (jf. 22 og 28, stk. 2, 3. pkt.) herunder:... 2

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, foråret 2011

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, foråret 2011 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, foråret 2011 I foråret 2011, blev der på kandidatuddannelsen i pædagogisk filosofi udbudt to moduler, Praktisk filosofi og Pædagogikkens idehistorie

Læs mere

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 5. december 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 (det blå rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Tilstede Trøjborg: Anne Krogsgaard (UFU-medlem), Carsten Fog-Nielsen, Heidi Skau

Tilstede Trøjborg: Anne Krogsgaard (UFU-medlem), Carsten Fog-Nielsen, Heidi Skau Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Tirsdag d. 17.2.2015, 13-15 Emdrup: A 011 Århus: Trøjborg 2113-252 Tilstede Emdrup: Mia Skjold (suppleant), Anna Fransgård (UFU-medlem), Janus Kragerup Sørensen

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende otte moduler indenfor Pædagogisk Sociologi: Offentlige organisationer

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk

Tilforordnede: Charlotte Herold Lange, Marie Lund Hansen, Birgitte Dam, Ida Werliin Holm og Kristine Kirk Mørk Møde i Uddannelsesnævnet og Koordineringsudvalget for Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2017 kl. 11.30-12.30 og 12.30-14.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Uddannelsesnævnet

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Evaluering af kandidatuddannelserne, foråret 2009

Evaluering af kandidatuddannelserne, foråret 2009 Evaluering af kandidatuddannelserne, foråret 2009 Som en del af kvalitetssikringen af Danmarks Pædagogiske Universitetsskoles uddannelser foretages der efter hvert afsluttet semester en evaluering af undervisningen.

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab Møde den: 17. september 2012, kl. 15.15-17.00 Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov,

Læs mere

Tilforordnede: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Maria Solhøj Madsen (VEST), Annike Vestergaard Martínez (SNUK).

Tilforordnede: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Maria Solhøj Madsen (VEST), Annike Vestergaard Martínez (SNUK). ARTS Mødedato: 14. juni 2019 kl. 12.30-14.30 Mødested: Emdrup D118 - Aarhus 1483-523 (det gule rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Godkendt referat Deltagere

Læs mere