Mexico med De Dødes Dag Til folkefest i Mexico

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mexico med De Dødes Dag Til folkefest i Mexico"

Transkript

1 Mexico med De Dødes Dag Til folkefest i Mexico Allehelgen og De Dødes Dag er to festlige begivenheder i Mexico. Og højdepunkter i årets gang. Denne rejse er lagt tilrette, så vi oplever de to dage på nært hold: Optog, udklædte mennesker, blæser-orkestre og glade mexicanere, der markerer de døde sjæle med en hyldest til livet. Mexicos pyramider og kolossale ruiner fra fordums højt udviklede indianer-kulturer er attraktioner i verdensklasse. Vi ser de bedste af dem: Aztekernes Sol-pyramide i Teotihuacan. Zapotekernes tempelbjerg Monte Alban. Og mayaernes velbevarede ruinbyer i Palenque, Uxmal og Chichen Itza. 17 dage Pris Rejseleder Status Information 27. okt 19 til 12. nov kr Steffen Dam Men nutidens Mexico er mere end det. Knaldfarver. Musik. Dans. Et folkeliv man uvægerligt bliver betaget af. Hovedstaden Mexico City er meget mod sit image en spændende storby. Vi ser Diego Riveras berømte vægmalerier på Nationalpaladset, det charmerende boheme-kvarter Coyoacan med Frida Kahloo-museet, og sejler på kanalerne i Mexicos svar på Venedig, sammen med mexicanere på udflugt. På rundrejsen besøger vi de maleriske kolonitids-byer Taxco, Puebla, Oaxaca og San Cristobal. Og så er der faktisk enestående naturoplevelser at hente i Mexico. Vi sejler bl.a. ind i den dybe Sumidero-kløft, og i mangroverne på Yucata, hjemsted for den lyserøde flamingo. Blandt mange andre oplevelser er frokost på en kaktus-farm, workshop på en kakao-plantage og besøg hos en tzotzil-indianerfamilie. Max 20 deltagere!

2 1. dag Til Mexico City Med tidlig afgang fra København og en enkelt mellemlanding er vi i Mexico City først på aftenen lokal tid, og kører direkte til hotel, hvor middagen er inkluderet. Mexico City inkl. forstæder er med cirka 28 millioner indbyggere verdens næststørste by, og er samtidig en gigantisk smeltdigel af kulturer og indtryk. Mexico City er en fascinerende blanding af en storby i den tredje verden og en moderne storby i vestlig henseende. Byen ligger i 2250 meters højde og er således en af verdens højst beliggende storbyer - og er oven i købet omgivet af tre vulkaner. Vi har 3 overnatninger i Mexico City. Måltider: Aftensmad 2. dag Rådhuspladsen og antropologisk museum Vi begynder rejsen gennem Mexico på Zocalo, som er det centrale af det centrale i landet. Vi kunne kalde det rådhuspladsen, blot uden rådhus. Til gengæld er der et Nationalpalads, og det er en stor attraktion i kraft af Diego Riveras vægmalerier, som skildrer Mexicos historie set fra Riveras revolutionære synspunkt. Det er faktisk en god indføring i landets historie at se de store vægmalerier. På Zocalo-pladsen ser vi også katedralen, som er en blanding af barok og nyklassicisme. Det er den største kirke i Mexico, og der udspilles altid et stort folkeliv såvel foran som inde i kirken. Om eftermiddagen besøger vi det antropologiske museum, der er berømt for sine samlinger, og er et godt sted at få overblik over den mexicanske kultur og historie, helt tilbage til før den spanske erobring. Dagen slutter ved vort hotel i bydelen Reforma. 3. dag Aztekerne! 90 km udenfor Mexico City ligger Latinamerikas største ruin-kompleks: Teotihuacán. Her findes nogle af Mexicos største pyramider. De rejser sig majestætisk over resterne af en ældgammel storby, som blev forladt flere århundreder før aztekerne erobrede området og gjorde den øde by til deres hovedstad. Bygningerne dateres tilbage til år 200 f.kr., men er i øvrigt bygget over lange perioder. Arkæologerne har indtil nu fundet 75 templer, 600 værksteder og 2000 boligkomplekser, og man mener at kunne påvise, at omkring år 600 e.kr. boede der ca mennesker i byen, der i sin storhedstid var den sjette største by i verden. Den 62 meter høje Solpyramide dateres til år 500 e.kr., og det samme gælder Månepyramiden for enden af den to kilometer lange Avenida de los Muertos - De dødes Allé, som er det navn, aztekerne 800 år senere gav til byens hovedgade. Nær ved pyramiderne besøger vi en familie, der har levet her i generationer. De dyrkere figenkaktus, som kan anvendes til mange ting, og det viser de os gerne. Vi bliver også sat i sving med at forberede en frokost, der baseres på kaktusblade. På vej tilbage til Mexico City stopper vi ved Basilikaen for Jomfruen af Guadeloupe. Det er verdens næstmest besøgte pilgrimssted for katolikker, kun overgået af Peterskirken i Rom. Middag på egen hånd i Mexico City.

3 4. dag Frida Kahloo og flydende haver Vi checker ud fra hotellet og kører til den bohemeagtige forstad Coyoacán, hvor der bor mange kunstnere og forfattere. Her besøger vi Frida Kahlo-museet, som er huset, hvor kunstnerparret Frida Kahloo og Diego Rivera boede. De tilhørte den venstreorienterede intellektuelle elite, hvilket også kan spores i motivvalget, der blandt andet viser Stalin som helt. Museet rummer en interessant samling af mexicansk folkekunst samt malerier af andre malere som f.eks. Paul Klee. Derpå tager vi til en anden bydel, Xochimilco, Mexicos Venedig. Her venter en farverig båd på os, der sejler os ud i de smalle kanaler. Mange mexicanere tager til Xochimilco på udflugt. Vi smager lidt lokale snacks på sejlturen, der forhåbentlig også byder på musikalsk akkompagnement fra nogle af de orkestre, der altid sejler rundt på kanalerne og spiller for folk. Ud på eftermiddagen forlader vi Mexicos hovedstad. 3 timers kørsel bringer os til Taxco, en charmerende by med hvidkalkede huse og brostenslagte gader. Taxco er kendt for: Sølv. I tidligere tider var der nemlig minedrift, og traditionen for forarbejdning og forhandling af sølv har overlevet til i dag. Indkvartering og middag på hotel. 5. dag En af verdens største drypstenshuler Vi besøger grotterne i Cacahuamilpa. Det er blandt verdens største drypstenshuler, og vi kommer til at gå cirka 2 km inde i hulerne. Derpå kører vi mod en anden af Mexicos kolonitids-byer: Puebla. Det var en hovedby for den spanske krone. Det har sat sit præg på bygninger og gader. Byen er kendt for sit glaserede, farvestrålende tegl, talavera, som mange af byens huse og kirker er beklædt med, både udvendig og indvendig. Her er mere end 100 kirker og 1000 koloniale bygninger. Vi kan nå en rundtur i byen, hvor vi blandt andet ser det livlige marked Victoria med farverig, håndmalet keramik. Vi har en overnatning i Puebla.

4 6. dag Zapotekerne! Dagens etape går fra Puebla til Oaxaca. Det er en tur på 5 timer ad god vej gennem kuperet natur. Langs vejen ser vi store kaktus. Lige før Oaxaca drejer vi til Monte Alban. Det er en ruinsamling fra et samfund, der havde sit højdepunkt fra ca. 900 f. Kr. til 1300 e. Kr. Samfundet blev opbygget af zapotekerne, som var det dominerende folk i området, indtil de blev fordrevet af spanierne. Monte Alban er dog fuld af historie, stemning og klassisk meso-amerikansk arkitektur. Stedet var i øvrigt den første større by på den vestlige halvkugle og handels- og regeringscentrum for den zapotekiske stat. Placeret på toppen af et bjerg 400 meter over Oaxaca by, har denne by været svær at indtage, og når man vandrer rundt imellem resterne af dette kongedømme, forstår man, hvor udviklet samfundet var med hensyn til uddannelse, forskning og sociale foranstaltninger. Dagen i dag og i morgen er noget helt særligt i Mexico: De Dødes Dag. Den 1 og 2. november vender afdødes sjæle tilbage til jorden for at mødes igen med dem, sjælene elskede. Det tages meget alvorligt. Familier forbereder sig til mødet, laver mad, pynter op. For eksempel på kirkegårdene, hvor man måske begiver sig hen med mad og vin og får en aften med både sorg og glæde. Stemningen er svær at beskrive, men vi oplever den sent om aftenen, hvor vi kører til en kirkegård i nærheden af Oaxaca. Vi har 2 nætter i Oaxaca. 7. dag Kunsthåndværk i omegnen Oaxaca regnes for at være en af de smukkeste kolonitidsbyer i Mexico. Byen blev et centrum for munkeordenen dominikanerne, derfor er der store kirker i Oaxaca. Samtidig er den indianske kultur meget tydelig. Mange kvinder bærer det traditionelle, farverige tøj. Man ser også den indianske kultur overleveret gennem tekstiler og keramik. Vi besøger 3 landsbyer, som hver for sig udmærker sig indenfor et bestemt kunsthåndværk. San Bartolo Coyotepec er byen, hvor den kendte sorte keramik udviklede sig. Santo Tomás Jalieza er især kendt for tekstiler og San Martin Tilcajete for træskæring. Om eftermiddagen er vi tilbage i Oaxaca, og tager en tur rundt i bymidten, hvor et stort torv er flankeret af små butikker og boder. Vi smager på nogle af de mange regionalke specialiteter, der kan købes her. Dagen igennem oplever vi De Dødes Dag, for fejringen strækker sig over 2 dage. Vi kan opleve dansetrupper, eller finde små altre, sirligt pyntet op med for eksempel kranier af sukker.

5 8. dag På vej mod Yucatan Vi har en transportdag foran os. Vi skal nå frem til byen Tehuantepec, som ligger ved Stillehavskysten. Det er en strækning på 230 km, og selv om vejen er god, sætter vi 6 timer af til kørslen. Vi begynder med to små stop udenfor Oaxaca. Først et fotostop ved træet i Tule. Det regnes for det største træ i Mexico. Dernæst et stop ved en fabrik, der fremstiller mezcal. Mezcal fremstilles af agaveplanten ligesom tequila. Det er bare forskellige sorter af agave, der anvendes til de to drikke. I gamle dage var det kun lokalt, mezcal blev lavet. I dag er der regler for, hvordan den fremstilles og hvor. Staten Oaxaca er et af de 8 steder, der har tilladelse til at fremstille mezcal. Kun afbrudt af frokostpause kører vi derpå til Tehuantepec, hvor vi er fremme sidst på eftermiddagen og indkvarteres på hotel for 1 nat. Middag på hotellet. 9. dag Til højlandet I dag kommer vi til den sydligste stat i Mexico: Chiapas. Det er samtidig staten med flest, anerkendte etniske grupper, nemlig 12 i alt. Efter morgenmaden kører vi fra Tehuantepec, og efter nogle timer når vi frem til Cahuare, hvor vi skifter til båd og sejler ind i den 25 km lange og snævre Sumidero kløft. Her rejser klippevæggene sig nærmest lodret op til 1000 meter på begge sider af kløften. Langs med floden kan vi være heldige at se krokodiller. Vi slutter dagen af i San Cristobal de las Casas, hvor vi har 2 overnatninger. San Cristóbal de las Casas ligger i Sierra Madre-bjergene, 2100 m over havets overflade. Byen blev grundlagt i 1528 og var tidligere hovedstad i Chiapas og hørte ind under Guatemala. Byen er kendt for sin smukke arkitektur fra kolonitiden, blandt andet kirken Templo de Santo Domingo med en kunstfærdig facade. Tidligere var den blot kendt som "San Cristóbal". Senere blev "de las Casas"- delen tilføjet til ære for Bartolomé de las Casas, en spansk præst, der kæmpede for indianernes rettigheder. 10. dag På landsbybesøg På en halvdagsudflugt fra San Cristobal besøger vi to landsbyer. Først San Juan Chamula med dens spændende og mystiske kirke, hvor lokale åndemagere foretager gamle maya ritualer. Indenfor er stemningen intens med rækkevis af brændende stearinlys, tyk røg fra røgelsen og messende kirkegængere. Herefter tager vi til Zinacantan landsbyen, hvor de lokale udfører forskellige rituelle ofringer af geranium planten. Her besøger vi en familie, som ernærer sig ved vævning. Om eftermiddagen er der tid til at udforske San Cristobal på egen hånd. Et besøg på kulturcentret Na Bolom kan varmt anbefales. Den danske opdagelsesrejsende og arkæolog Frans Blom boede i San Cristobal fra 1950 til sin død i Han og hans kone grundlagde Na Bolom kulturcentret i byen, som huser et museum.

6 11. dag På kakaoplantage Vi forlader San Cristobal umiddelbart efter morgenmaden, og skal nå frem til Villahermosa, som ligger 5 timers kørsel væk. Undervejs besøger vi en kakaoplantage, hvor vi lærer om kakaoen og den betydning, den har haft for Mexicos oprindelige befolkninger. Der er lagt op til, at vi prøver at fremstille vores egen chokoladebar. Efter en frokost kører vi direkte til vort hotel i Villahermosa. 12. dag Olmekerne! Olmekerne er den ældste civilisation i Mexico. De har ikke efterladt sig noget skriftsprog, men derimod en række stenhoveder, der i sig selv rejser mange spørgsmål om de tidlige kulturer i Amerika. Olmekernes store tid var mellem 1200 f. Kr og 800 f.kr. Vi ser nogle af deres levn i parken La Venta. Derpå kører vi mod Palenque, der ligger i Lacandon junglen, cirka 2 timers transport fra Villahermosa. Vi standser ved vandfaldene Roberto Barrios, hvor man kan vælge at tage sig en dukkert i det turkisblå vand. Vi har en nat i Palenque. Middag på hotellet. 13. dag Mayaerne! Vi besøger maya ruinerne i Palenque, der går for at være et af de smukkeste ruin-områder i Centralamerika. De er ikke de største, men de er meget velbevarede og ligger midt i junglen, hvor papegøjer og brøleaber ofte ses og høres, og hvor stemningen om morgenen er eventyrlig. Palenque var fra år den største by i det vestlige maya-lavland med et anslået indbyggertal på Som maya-by er Palenque unik på grund af de mange stukarbejder, der pryder templer og tagkamme. Allerede fra præklassisk tid var området beboet, men grundlæggelsen af Palenque og de første faser af byens historie er endnu stort set ukendte. De templer og bygninger, der er synlige i dag, stammer fra den senklassiske periode (ca. år e.kr.), bl.a. Inskriptionernes Tempel fra herskeren Pakals regeringstid (år ). Mod slutningen af 700-tallet ramtes Palenque som de øvrige mayabyer i det sydlige lavland af en alvorlig krise og blev gradvis forladt. Midt på dagen bryder vi op. Vi skal ud på halvøen Yucatan og nå frem til byen Campeche. Et stykke af vejen går langs Den Mexicanske Golf. Vi beregner 6 timer for at nå frem til Campeche, der har en bymur omkring sig. Den blev bygget som værn mod utallige piratangreb i 1700-tallet. Hele bykernen er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi har én nat i Campeche.

7 14. dag Mexicos svar på Panama-hatten Inden vi forlader Campeche, får vi et indtryk af fortidens pirateri gennem et besøg på fæstningen San Miguel. På vej mod det centrale Yucatan stopper vi i byen Pomuch, der har en særlig tradition omkring De Dødes Dag. Det hører vi mere om på stedet! Vi har også et stop i Bécal, som er center for Mexicos svar på Panama-hatten. I Bécal flettes jipijapas, som de bløde hatte kaldes lokalt. De fineste af dem eksporteres. Efter diverse små stop når vi frem til maya-ruinerne Uxmal, og indkvarteres på hotel ved siden af det arkæologiske område. Om aftenen er det muligt at tilkøbe et Sound & Light show, som finder sted inde mellem de arkæologiske maya bygninger i Uxmal. Det kan først opklares ved ankomst, om showet kører, og hvornår. Middag på hotellet. 15. dag Troldmandens pyramide Uxmal er på FNs liste over Verdens Kulturarv. Det var den danske arkæolog, Frans Blom, der stod for den første egentlige udgravning i Ruinerne er et af de fineste eksempler på maya-stilen, Puuc, der er karakteriseret ved rektangulære bygninger, firkantede søjler og en topfrise dekoreret med avancerede, geometriske mosaikrelieffer. Det mest fascinerende af bygningsværkerne er Troldmandens Pyramide med dens ovale, meget stejle form. Sagnet siger, at det var en troldmands søn (en dværg født af et æg), der på én nat byggede pyramiden. Efter Uxmals særprægede bygninger og sagn gør det godt med en lokal frokost. Den får vi i nærheden, i form af retten pibil. Det er en barbecue med svinekød, appelsin og lime. Efter frokost fortsætter vi til Celestuin ved kysten. Det er en køretur på 2 timer. Vi skifter til både og sejler i mangroveskovene ud for Celestun. Området er beskyttet og hjemsted for kolonier af flamingo, men der er en rig flora og fauna. Vi slutter dagen i Merida, som også kaldes den hvide by. I begyndelsen af 1900-tallet var der en enorm efterspørgsel på tov, og det kunne laves af sisalfibrene fra enorme agave-plantager på Yucatan. Datidens mexicanske modstykke til gullaschbaroner og oliemagnater voksede frem, og der blev bygget store villaer og haciendas i Merida. I dag er dén industri ophørt, men Merida er stadig en livlig by. Vi har en nat på hotel i Merida.

8 16. dag Et af verdens 7. nye vidundere Vi runder rejsen af med et af verdens 7 nye vidundere: Chichén Itza. Det er både den bedst bevarede og den største af maya-byerne. Kåringen til et af de nye 7 vidundere var resultatet af en verdensomspændende afstemning i De tidligste arkæologiske fund i Chichén Itzá stammer fra før Kristi fødsel, men byen havde sin storhedsperiode år e.kr., og i den periode opførtes tempelkomplekserne, boldbanerne og det astronomiske observatorium. De smukke bygninger var selvfølgelig forbeholdt præstestanden og de adelige, mens håndværkere og bønder boede i de traditionelle ovale lerhytter. Den mest dominerende bygning i området er templet for Kukulcán, mayaernes øverste gud. Han var ikke bare gud for de fire elementer, men var også skabergud og gud for genopstandelse og reinkarnation. Den hellige brønd Cenote Sagrado er skabt ved et naturligt jordskred. Brønden har et tværsnit på 59 meter og er tæt omkranset af træer og slyngplanter. Udover at være den eneste kilde til vand blev en del af disse brønde brugt til menneskeofringer. I brønden har man fundet jade, guld og menneskeknogler. Fra Chichén Itza kører vi til kysten og Cancun, hvor vi har den sidste overnatning på et hotel ved stranden. 17. dag Hjemrejse Transfer til lufthavnen i Cancun for vores fly til Europa. (fly) Prisen inkluderer Fly København-Mexico t/r Indkvartering i delt dobbeltværelse Halvpension Al transport Alle entreer ifølge program Dansk rejseleder Engelsktalende guide Drikkepenge til guide og chauffører Drikkepenge på hoteller Drikkevand i bus Ingen hokus pokus: se vores prispolitik her Ikke inkluderet Personlige udgifter Rejse- og afbestillingsforsikringer Eneværelsestillæg (2.800 kr) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her

Bello Mexico Garanterede afgange hver mandag - stor 16 dages rundrejse i mytiske Mexico

Bello Mexico Garanterede afgange hver mandag - stor 16 dages rundrejse i mytiske Mexico Bello Mexico Garanterede afgange hver mandag - stor 16 dages rundrejse i mytiske Mexico Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Bello Mexico 16 dages garanteret rundrejse Mexico City - Oaxaca- San Cristobal - Palenque

Læs mere

Mayaernes Mexico 16 dages individuel rundrejse i Magiske Mexico

Mayaernes Mexico 16 dages individuel rundrejse i Magiske Mexico Mayaernes Mexico 16 dages individuel rundrejse i Magiske Mexico Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Mayaernes Mexico 16 dages individuel rundrejse Mexico City - San Cristobal - Palenque - Merida - Playa del

Læs mere

Mexico i mayaernes fodspor

Mexico i mayaernes fodspor Mexico i mayaernes fodspor 17 dage Inden spanierne ankom til Mexico i begyndelsen af 1500-tallet, var området en broget mosaik af højtstående kulturer, som skabte store velfungerende byer med fantastiske

Læs mere

Med kunstneren Jethoni i Mexico

Med kunstneren Jethoni i Mexico Med kunstneren Jethoni i Mexico 15 dages oplevelsesrejse i farverige Mexico Teknisk arrangør: Jethoni i Mexico 15 dages oplevelsesrejse i farverige Mexico Mexico City - Taxco -Puebla Catemaco Villahermosa

Læs mere

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med Solgudens Rige 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Solgudens Rige 12 dages grupperejse Mexico City - Taxco - San Jose Vista - Oaxaca - Puebla - Mexico City

Læs mere

MEXICO CITY TAXCO PUEBLA OAXACA TEHUANTEPEC SAN CRISTOBAL PALENQUE VILLAHERMOSA MEXICOS KULTURSKATTE

MEXICO CITY TAXCO PUEBLA OAXACA TEHUANTEPEC SAN CRISTOBAL PALENQUE VILLAHERMOSA MEXICOS KULTURSKATTE MEXICO CITY TAXCO PUEBLA OAXACA TEHUANTEPEC SAN CRISTOBAL PALENQUE VILLAHERMOSA MEXICOS KULTURSKATTE På denne fantastiske rundrejse kommer vi rundt om Mexico og Mellemamerikas vigtigste arkæologiske kulturskatte.

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

MEXICO CITY TAXCO SAN CRISTOBAL PALENQUE CAMPECHE MERIDA PLAYA DEL CARMEN MEXICOS HØJDEPUNKTER 

MEXICO CITY TAXCO SAN CRISTOBAL PALENQUE CAMPECHE MERIDA PLAYA DEL CARMEN MEXICOS HØJDEPUNKTER  MEXICO CITY TAXCO SAN CRISTOBAL PALENQUE CAMPECHE MERIDA PLAYA DEL CARMEN MEXICOS HØJDEPUNKTER  Mexico er et fascinerende land med mange og kontrastfyldte kulturer og på denne tur kommer vi til at

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

MEXICO CITY TAXCO OAXACA TUXTLA GUTIERREZ SAN CRISTOBAL PALENQUE CAMPECHE MÉRIDA PLAYA DEL CARMEN MAGELØSE MEXICO

MEXICO CITY TAXCO OAXACA TUXTLA GUTIERREZ SAN CRISTOBAL PALENQUE CAMPECHE MÉRIDA PLAYA DEL CARMEN MAGELØSE MEXICO MEXICO CITY TAXCO OAXACA TUXTLA GUTIERREZ SAN CRISTOBAL PALENQUE CAMPECHE MÉRIDA PLAYA DEL CARMEN MAGELØSE MEXICO Mange vælger at rejse til Mexico på egen hånd for at have mest mulig frihed under rejsen.

Læs mere

Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

Frida Kahlos farverige verden 14 dages kulturel Mexicorejse i Fridas fodspor

Frida Kahlos farverige verden 14 dages kulturel Mexicorejse i Fridas fodspor Frida Kahlos farverige verden 14 dages kulturel Mexicorejse i Fridas fodspor Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Frida Kahlos farverige verden Fridas Verden 14 dages kulturrejse i farverige Mexico Mexico City

Læs mere

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

MEXICO CITY TAXCO OAXACA TEHUANTEPEC SAN CRISTOBAL PALENQUE CAMPECHE MERIDA CHICHEN ITZA MEXICO GRANDE

MEXICO CITY TAXCO OAXACA TEHUANTEPEC SAN CRISTOBAL PALENQUE CAMPECHE MERIDA CHICHEN ITZA MEXICO GRANDE MEXICO CITY TAXCO OAXACA TEHUANTEPEC SAN CRISTOBAL PALENQUE CAMPECHE MERIDA CHICHEN ITZA MEXICO GRANDE Oplev Mexicos kontraster fra den hektiske hovedstad Mexico City over Mexicos allerstørste pyramider

Læs mere

Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

Mageløse Mexico. 16 dages rundrejse på egen hånd. Rejse til MEXICO med

Mageløse Mexico. 16 dages rundrejse på egen hånd. Rejse til MEXICO med 16 dages rundrejse på egen hånd Rejse til MEXICO med Mageløse Mexico 16 dages rundrejse på egen hånd til Mexicos store riger Fra Mexico City og hele vejen ud til Playa del Carmen via Chiapas Mange vælger

Læs mere

12 dages kulturrejse på den mexicanske højslette med tid til fordybelse

12 dages kulturrejse på den mexicanske højslette med tid til fordybelse MEXICO CITY - TAXCO - OAXACA - PUEBLA - MEXICO CITY SOLGUDENS BØRN  Mexico har en alsidig kultur og landets historie er fortællingen om mange århundredes op- og nedture, storhed og fald, invasioner

Læs mere

Mexico FDI World Dental Association 2011. 10. 25. september 2011. OurWorld A/S, Nupark 49, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Mexico FDI World Dental Association 2011. 10. 25. september 2011. OurWorld A/S, Nupark 49, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Mexico FDI World Dental Association 2011 10. 25. september 2011 Mexico er et land i en rivende udvikling og med en spændende historie. Da den nye verden blev opdaget i slutningen af det 15. århundrede,

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Mexico. Rundrejser med dansk rejseleder

Mexico. Rundrejser med dansk rejseleder Mexico Rundrejser med dansk rejseleder Velkommen til Mexico Kære læser Der findes ikke mange lande i verden, der har så meget kultur og historie at byde på som Mexico. Stjernegaard Rejser har arrangeret

Læs mere

Vamos Mexico 16 dages kulturrejse i farverige Mexico

Vamos Mexico 16 dages kulturrejse i farverige Mexico 16 dages kulturrejse i farverige Mexico Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Vamos Mexico 16 dages kulturrejse i farverige Mexico Mexico City - Taxco - Puebla - Catemaco - Villahermosa - Palenque - San Cristobal

Læs mere

HEj. Rejseplan MEXICO CITY PUEBLA CATEMACO OAXACA TAXCO AZTEKERNES RIGE. Hej. Dag 1: Billund / København Mexico City

HEj. Rejseplan MEXICO CITY PUEBLA CATEMACO OAXACA TAXCO AZTEKERNES RIGE. Hej. Dag 1: Billund / København Mexico City MEXICO CITY PUEBLA CATEMACO OAXACA TAXCO AZTEKERNES RIGE Mexico har en alsidig kultur og landets historie er fortællingen om mange århundredes op- og nedture, storhed og fald, invasioner og besættelser,

Læs mere

Mexico Grande 16 dages rundrejse fra Mexico City til Cancun

Mexico Grande 16 dages rundrejse fra Mexico City til Cancun 16 dages rundrejse fra Mexico City til Cancun Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages rundrejse fra Mexico City til Cancun Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

Mexico City er en af verdens største metropoler fuld af kontraster

Mexico City er en af verdens største metropoler fuld af kontraster MEXICO AZTEKERNES VUGGE Mexico City er en af verdens største metropoler fuld af kontraster 9 dages grupperejse til Aztekernes land i Mexico Det oprindelig Indianerfolk og nu-tidens mennesker har alle sat

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

16 dages klassisk kulturrejse inklusiv Acapulco

16 dages klassisk kulturrejse inklusiv Acapulco 16 dages klassisk kulturrejse inklusiv Acapulco Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Vamos Mexico 16 dages klassisk kulturrejse inklusiv Acapulco Mexico City - Puebla - Catemaco - Villahermosa - Palenque -

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

De Dødes Dag i indianernes Mexico

De Dødes Dag i indianernes Mexico De Dødes Dag i indianernes Mexico 16 dages rundrejse med rejseleder Mikael Witte Når en unik rundrejse kombineres med unikke, lokale begivenheder, nærmer rejseoplevelsen sig det magiske. Det er tilfældet

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Mexico rundrejse 5. til 17. februar 2016

Mexico rundrejse 5. til 17. februar 2016 Mexico rundrejse 5. til 17. februar 2016 En rundrejse i Mexico er et møde med en venlig befolkning, hvis levevis og traditioner går tilbage til mayaerne og atztekerne. På rejsen besøger vi flere af de

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Mexicos Højdepunkter. 14 dages kulturrejse på tværs af Mexico. Rejse til MEXICO med

Mexicos Højdepunkter. 14 dages kulturrejse på tværs af Mexico. Rejse til MEXICO med 14 dages kulturrejse på tværs af Mexico Rejse til MEXICO med Mexicos Højdepunkter 14 dages kulturrejse på tværs af Mexico Mexico City Taxco San Cristobal Palenque Campeche Merida Playa del Carmen Mexico

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Dagsprogram Mexico 1. 17. oktober 2011

Dagsprogram Mexico 1. 17. oktober 2011 Dagsprogram Mexico 1. 17. oktober 2011 En enestående specialrejse fra Aztekerhøjlandet til Mexicos caribiske strande. Oplev Mayapyramider, indianske kulturer og maleriske kolonibyer. Rejsen sætter fokus

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Hver påskelørdag tændes den hellige ild mirakuløst hos den ortodokse patriark i Jerusalem. Den fragtes med fly til Grækenland og fordeles til to religiøse

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Aztekernes Rige. 10 dages kulturrejse på den mexicanske højslette. Rejse til MEXICO med

Aztekernes Rige. 10 dages kulturrejse på den mexicanske højslette. Rejse til MEXICO med 10 dages kulturrejse på den mexicanske højslette Rejse til MEXICO med 2 Aztekernes Rige 10 dages kulturrejse på den mexicanske højslette Mexico City Puebla Catemaco Oaxaca Taxco Mexico har en alsidig kultur

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Tænk hjemmelavet syltetøj, nystakket hø, hestetrukne vogne og en fornemmelse af, at tiden står stille. Så er du ved at være ved essensen af denne rejse: Sommerferie

Læs mere

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Tænk hjemmelavet syltetøj, nystakket hø, hestetrukne vogne og en fornemmelse af, at tiden står stille. Så er du ved at være ved essensen af denne rejse: Sommerferie

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Mayaernes verden. Titel. Forfatter. Hvad forestiller forsidebilledet? Hvad fortæller bagsideteksten om bogen?

Mayaernes verden. Titel. Forfatter. Hvad forestiller forsidebilledet? Hvad fortæller bagsideteksten om bogen? A FØR JEG LÆSER BOGEN Fakta om bogen Titel Forfatter Hvornår er bogen udgivet? _ På hvilken side findes Indholdsfortegnelse? _ Stikordsregister? Bøger og www? Hvor mange kapitler er der i bogen? Hvad forestiller

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Bridgeferie i Colombia marts 2019

Bridgeferie i Colombia marts 2019 Bridgeferie i Colombia 2.-16. marts 2019 16 dage/ 14 nætter: 2 nætter Bogota, 2 nætter Villa de Leyva, 3 nætter Armenia (Zona Cafetera), 3 nætter Santa Marta og 4 nætter Cartagena Program Colombia er landet

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

STJERNEGMRD REJSER AFREJSEBREV. På sporet af mayaere og aztekere. 08. - 22. februar 2016. Rejseleder Annemarie Bjerre

STJERNEGMRD REJSER AFREJSEBREV. På sporet af mayaere og aztekere. 08. - 22. februar 2016. Rejseleder Annemarie Bjerre STJERNEGMRD AFREJSEBREV På sporet af mayaere og aztekere 08. - 22. februar 2016 Rejseleder Annemarie Bjerre STJERNEGMRD Kongens Lyngby, Ol. februar 2016 Kære Rejsedeltagere! Afrejsen til Mexico nærmer

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016.

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. København, den 3. juni, 2015 VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. Program TAORMIA Taormina er Siciliens mest kendte destination. Allerede romerne opdagede Taormina

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Mexicos Kulturskatte. Oplevelsesrejse med. 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige. Vi flyver med

Mexicos Kulturskatte. Oplevelsesrejse med. 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige. Vi flyver med 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige Vi flyver med Oplevelsesrejse med 2 Mexicos Kulturskatte 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige Mexico City Taxco Puebla Oaxaca Tehuantepec

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Oplev de sagnomspundne Azteker- og Mayariger på denne rejse gennem Mexico og Guatemala

Oplev de sagnomspundne Azteker- og Mayariger på denne rejse gennem Mexico og Guatemala MEXICO CITY - PUEBLA - OAXACA - CHIAPAS - COROZAL - FLORES - CHETUMAL - PLAYA DEL CARMEN MUNDO MAYA  Oplev de sagnomspundne Azteker- og Mayariger på denne rejse gennem Mexico og Guatemala 19 dages

Læs mere

Thüringen - I midten af Tyskland

Thüringen - I midten af Tyskland Thüringen - I midten af Tyskland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Frodigt, grønt og indbydende Oplev Erfurt med Kræmmerbroen De smukke Feengrotter Bjergbane

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere