SERQURIOS PRODUKTER. Europas billigste områdesikring med garanti PRODUKT DATABLAD FRA SER-HEGN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SERQURIOS PRODUKTER. Europas billigste områdesikring med garanti PRODUKT DATABLAD FRA SER-HEGN"

Transkript

1 PRODUKTER Europas billigste områdesikring med garanti Vi dækker Danske virksomheders behov for sikring og indhegning med kvalitets produkter, og hos os er det problemfrit og hurtigt at få et overblik over dit hegn- og portprojekt. Vi garanterer dig, at prisen er Europas billigste, og vi sætter en ære i en fuldstændig åben prisstruktur. Derfor kan du regne med, at den pris du beregner, også virkelig er det dit projekt koster. Du vælger ganske enkelt de produkter du ønsker at beregne et tilbud på og modtager prisen med det samme. Du bestemmer selv om du ønsker hegnet leveret, monteret eller selv ønsker at afhente i Fredericia. For at sikre dig at hegnet kan tilpasses sine omgivelser bedst muligt, kan du helt omkostningsfrit vælge mellem galvaniseret, grøn, antracitgrå eller sort overflade på hegnet. Vi har prioriteret at lave et standardkoncept, som kan tilgodese de flestes behov, hvilket giver os mulighed for at lagerføre, levere dag-til-dag og skære prisen helt ind til benet. Med garanterer vi dig, at vi er de hurtigste, mest effektive og billigste i Europa Vi glæder os til at byde dig velkommen på Vi dækker langt de fleste virksomheders behov for sikring og indhegning med kvalitetsprodukter, og hos os er det problemfrit og hurtigt at få et overblik over dit hegn- og port projekt. Vi garanterer, at prisen er Europas billigste, og vi sætter en ære i en fuldstændig åben prisstruktur. Derfor kan du regne med, at den pris, du beregner, også virkelig er det, dit projekt koster.

2 BETJENINGSSTANDER Betjeningsstander Med en højde på 2 meter. Standeren er fastgjort på fodplade med limankre monteret i betonen. Kan leveres i følgende overfladebehandling: Galvaniseret, galvaniseret samt pulverlakeret i farverne RAL 6005 Mosgrøn, RAL 7016 Antracitgrå, RAL 9005 Sort. 1 stk. betjeningsstander, 1 stk. topkappe i plast, 4 stk. limankre, 1 stk. punktfundament (kun ved montage). 1 stk. kodetastatur (tilbehør) Fundament til betjeningsstander (1 stk.) udføres i Ø35 cm og til frostfri dybde med frisk beton i styrke 20. Overfladen pudses og betjeningsstanderen monteres derpå sammen med kodetastatur (tilbehør).

3 BOMANLÆG Bomanlæg Elektrisk drevet bomanlæg med variabel indkørselsbredde fra 3,5 til 6 m. Bomanlægget kan nemt indstilles til højre/venstre åbning. Kan leveres i følgende overfladebehandling: Galvaniseret samt pulverlakeret i farverne RAL 6005 Mosgrøn, RAL 7016 Antracitgrå, RAL 9005 Sort 1 stk. bomanlæg, 1 stk. variabel bomarm, 2 stk. fotoceller på batteri, 2 stk. fjernbetjeninger, 4 stk. limankre 1 stk. punktfundament (kun ved montage). Fundamentet til bomanlæg udføres i Ø60 cm og til frostfri dybde med frisk beton i styrke 20. Overfladen pudses, og bomanlæget monteres med limankre. Herefter tilpasses længden af bomarmen til den ønskede åbning. Der nedgraves samlebrønd samt trækrør

4 DOBBEL SVINGPORT Manuel dobbeltfløjet svingport Med en højde på 2 meter og samlet gennemkørsels bredde på 6 meter. Hver port fløj er 3 meter og fastholdes i åbentilstand via skud rigle og nedstøbt stop. Udfyldning er i stålmåtte. Port stolper er fastgjort på fodplader med limankre monteret i betonen. Kan leveres i følgende overfladebehandling: Galvaniseret, galvaniseret samt pulverlakeret i farverne RAL 6005 Mosgrøn, RAL 7016 Antracitgrå, RAL 9005 Sort 2 stk. lågestolper med svingbeslag, 2 stk. lågefløje, 2 stk. skudrigler med 3 portstop (til skudrigler), 8 stk. limankre, Locinox låsekasse med dråbeformet cylinder inkl. 3 stk. nøgler, 2 stk. punktfundamenter (kun ved montage). Fundamenter til port stolper (2 stk.) udføres i Ø60 cm og til frostfri dybde med frisk beton i styrke 20. Overfladen pudses, og lågestolperne monteres med limankre. Herefter hænges lågefløjene på stolperne og tilpasses, samt der monteres skudrigler og støbes portstop.

5 ÅRS UR Års uret er beregnet til Elektriske skydeporte, bomanlæg og rotationslåger. Års uret programmeres efter kundens ønsker med bestemte åbne og lukke tider. Desuden kodes det også ind efter kalenderåret med weekender og helligdage. 1 stk. års ur Års uret installeres og monteres efter kundens ønsker. Det er derfor en god idé, at have ønskede tider klar når teknikeren kommer og installerer årsuret.

6 LYSMAST Lysmast Lysmast højde 6 m på fodplade med LED lyskilde på 200 Watt (16000 lumen). Lysmasten monteres på fodplade med limankre monteret i betonen. Kan leveres i følgende overfladebehandling: Galvaniseret, galvaniseret samt pulverlakeret i farverne RAL 6005 Mosgrøn, RAL 7016 Antracitgrå, RAL 9005 Sort 1 stk. lysmast, 4 stk. limankre, 1 stk. punktfundament (kun ved montage). Fundamenter til lysmasten (1 stk.) udføres i Ø60 cm og til frostfri dybde med frisk beton i styrke 20. Der nedstøbes trækrør til kabling af lysmasten. Overfladen pudses, og lysmasten monteres med limankre.

7 PULLERT Pullert Pullert med en højde på 1,2 meter. Pullerten er fastgjort på fodplader med limankre monteret i betonen. Kan leveres i følgende overfladebehandling: Galvaniseret, galvaniseret samt pulverlakeret i farverne RAL 6005 Mosgrøn, RAL 7016 Antracitgrå, RAL 9005 Sort 1 stk. Pullert på fodplade, 1 stk. topkappe i plast, 4 stk. limankre, 1 stk. punktfundament (kun ved montage). Fundamenter til pullert (1 stk.) udføres i Ø35 cm og til frostfri dybde med frisk beton i styrke 20. Overfladen pudses, og pullerten monteres herpå. Kan også leveres med reflekser som tilbehør.

8 ROTATIONSLÅGE Rotationslåge Elektromekanisk drevet rotationslåge med en højde på 2230 mm og en bredde på 1510 mm. For en højere sikkerhed låses rotationslågen op ved strømsvigt, så der ikke bliver spærret personer inde. Rotationslågen er fastgjort med limankre monteret i betonen. Kan leveres i følgende overfladebehandling: Galvaniseret, galvaniseret samt pulverlakeret i farverne RAL 6005 Mosgrøn, RAL 7016 Antracitgrå, RAL 9005 Sort 6 stk. limankre, 1 stk. punktfundament (kun ved montage). Fundamenter til rotationslågen støbes og der monteres limankre, som rotationslågen fastgøres på. Der tilsluttes strøm (230V / 50Hz). Der nedgraves samlebrønd med trækrør.

9 BRØND OG TRÆKRØR Samlebrønd Samlebrønd inklusiv trækrør med trækbånd Ø55 mm. til nedgravning i jorden. 1 stk. samlebrønd i beton Ø500 mm. højde 195 mm., 1 stk. låg til samlebrønd i beton, 1 stk. trækrør med trækbånd Ø55 mm. Samlebrønd og trækrøret nedgraves i rende. Trækrøret føres fra fundamentet ved produktet, til samlebrønden. Fra samlebrønden skal der være tilslutning til 230V 50 Hz. Vi anbefaler at der nedgraves 3 stk. trækrør i hver rende, så der er forberedt til yderlige installationer. Trækrør Med trækbånd Ø55 mm. til nedgravning i jorden. 1 stk. trækrør med trækbånd Trækrøret nedgraves i rende. Trækrøret føres fra fundamentet ved produktet, til samlebrønden. Fra samlebrønden skal der være tilslutning til 230V 50 Hz. Vi anbefaler at der nedgraves 3 stk. trækrør i hver rende, så der er forberedt til yderlige instalationer.

10 ELEKTRISK SKYDEPORT Elektrisk fritsvævende skydeport Med en højde på 2 meter og samlet gennemkørsels bredde på 7 meter. Porten er elektrisk styret med momentstyret motor, fotoceller og kodetastatur. Udfyldning er i stålmåtter. Porten er fastgjort med limankre monteret i betonen. Kan leveres i følgende overfladebehandling: Galvaniseret, galvaniseret samt pulverlakeret i farverne RAL 6005 Mosgrøn, RAL 7016 Antracitgrå, RAL 9005 Sort 1 stk. skydeport, 1 stk. anslagsgalge, 1 stk. fjerbetjeningsmodul, 1 stk. fjernbetjening 1 stk. blitzlys, 1 stk. motor, 12 stk. limankre, 2 stk. punktfundamenter (kun ved montage). Fundamenter til porten (2 stk.) udføres i Ø60 cm og til frostfri dybde med frisk beton i styrke 20. Overfladen pudses, og skydeporten monteres med limankre. Porten monteres med motor og der monteres fotoceller, blitzlys samt kodetastatur.

11 MANUEL SKYDEPORT Manuel fritsvævende skydeport Med en højde på 2 meter og 5 meter gennemkørselsbredde. Skydeporten er monteret på stabilisator galge med skinne, der gør at skydeporten er fritsvævende. Udfyldning er i stålmåtter. Anslagsstolpe og stabilisatorgalge er monteret på fodplader med limankre montage. Skydeporten kan leveres i følgende overfladebehandling: Galvaniseret, galvaniseret samt pulverlakeret i farverne RAL 6005 Mosgrøn, RAL 7016 Antracitgrå, RAL 9005 Sort. 1 stk. manuel skydeport, 1 stk. stabilisatorgalge på fodplade, 1 stk. anslagsgalge på fodplade 8 stk. limankre, Locinox låsekasse med dråbeformet cylinder inkl. 3 stk. nøgler, 2 stk. punktfundamenter (kun ved montage). Fundamenter til galger (2 stk.) udføres i Ø60 cm og til frostfri dybde med frisk beton i styrke 20. Overfladen pudses, og galgerne monteres med limankre. Porten monteres i galgerne og tilpasses. Porten kan leveres med højre/venstre åbning.

12 STÅLMÅTTEHEGN Stålmåttehegn Med en højde på 2 meter. Stålmåtterne er fastgjort på pælene med højsikkerhedsbeslag. Stålmåtterne er galvaniseret, beslag og møtrikker er udført i rustfrit stål. Pæle og hegn kan leveres i følgende overfladebehandling: Galvaniseret, galvaniseret samt pulverlakeret i RAL farverne 6005 Mosgrøn, 7016 Antracitgrå pr. fag 1 stk. hegn, 2 stk. pæle, 3 stk. komplette højsikkerhedsbeslag (3 stk. rustfrie samlebøjler, 6 stk. knækmøtrikker, 3 stk. rustfrie bagplader, 3 stk. afstandsstykker i plast, 3 stk. bagkapper i plast), 1 topkappe i plast. Pælene drives/bankes i jorden, hvorefter der hænges montagebøjler på pælene, og hegnet kan monteres med højsikkerhedsbeslag. Derefter fjernes montagebøjlerne og det sidste højsikkerhedsbeslag monteres. Hegnet monteres 5-10 cm over terræn for fremtidig vedligehold.

13 TASTATUR Tastatur Til elektrisk skydeport, bomanlæg og rotationslåge. Tastaturet er meget nemt at bruge, og er nemt at kode ind. Der kan programmeres helt op til 50 koder i tastaturet. 1 stk. kodetastatur Tastaturet monteres og koderne lagres efter kundens ønsker. Det er derfor en god idé, at have de ønskede koder klar til når teknikeren kommer.

Side10-11 Design 5. Side 12-13 Design 7. Side 14-15 Design 8. Side 16-17 Design 9

Side10-11 Design 5. Side 12-13 Design 7. Side 14-15 Design 8. Side 16-17 Design 9 Smedejern Indhold Side 4-5 Design 2 Side 6-7 Design 3 Side 8-9 Design 4 Side10-11 Design 5 Side 12-13 Design 7 Side 14-15 Design 8 Side 16-17 Design 9 Side 18-19 Side 20-23 Side 24-27 Specialdesign og

Læs mere

Hegn og sikring. sikringshegn.com

Hegn og sikring. sikringshegn.com Hegn og sikring sikringshegn.com Indhold Side 4-11 Side 12-13 Side 14-24 Side 25-28 Side 29-31 Side 32-33 Side 34-35 Områdesikring Elektrisk sikringshegn Porte og låger Bomme og pullerter Automatik Institutionshegn

Læs mere

Målforhold 1:1300 Dato Signaturforklaring Projekteret vej, anlæg m.m. Bygning Projekteret bygning Jordstykke Lokalplan

Målforhold 1:1300 Dato Signaturforklaring Projekteret vej, anlæg m.m. Bygning Projekteret bygning Jordstykke Lokalplan Målforhold 1:1300 Dato 03-11-2016 Københavns Kommune, GST, Kort og data er vejledende Signaturforklaring Projekteret vej, anlæg m.m. Bygning Projekteret bygning Jordstykke Lokalplan KIBO pullert PUE 30

Læs mere

Cottage svingporte. Frascati. Grimaldi. Imola

Cottage svingporte. Frascati. Grimaldi. Imola Cottage svingporte Firenze Frascati Gallipoli Gavi Genova Grimaldi Imola Firenze Tekniske specifikationer Standart udførelse Profil: 100x40 mm Lås og luknings profilrør: 100x40 mm Balustre: 100x30 mm Afstand

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

Smukke hegn. skaber bedre rammer. havehegn.dk

Smukke hegn. skaber bedre rammer. havehegn.dk Smukke egn skaber bedre rammer aveegn.dk Klinkeegn Farver i lærk Ubeandlet Teak Lærk Klinkeegn lærk fra aveegn.dk skaber en tryg ramme om din ave, som er naturlig og i et tidløst design. Hegnets øje kvalitet

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Portanlæg og Hegn. Intelligent løsning i aluminium ALU-PORTE HEGN LÅGER

Portanlæg og Hegn. Intelligent løsning i aluminium ALU-PORTE HEGN LÅGER Portanlæg og Hegn Intelligent løsning i aluminium ALU-PORTE HEGN LÅGER AUTOPORT Port med integreret automatik Moderne motorteknik Motorstyringen og motorenheden er integreret i portstolpen. Ingen udvendig

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Side af. NSH NORDIC A/S Virkefeltet 4 DK-8740 Brædstrup Tlf Fax

INDHOLDSFORTEGNELSE. Side af. NSH NORDIC A/S Virkefeltet 4 DK-8740 Brædstrup Tlf Fax INDHOLDSFORTEGNELSE 3D Panelhegn... 3D Panelhegn... Låge 3D Panelhegn,... Stolpe til 3D Panelhegn,... 2 Hjørnestolpe til 3D Panelhegn,... 2 Panelhegn... Panelhegn 000 x 2000 mm... Låge for panelhegn 030

Læs mere

Smedejern porte hegnselementer låger søjler

Smedejern porte hegnselementer låger søjler Smedejern porte hegnselementer låger søjler Sikkerheden garanteres ved hjælp af: Påkørsels switch og advarselslampe der indikere at portfløjen er i bevægelse. Påkørsels switchs stopper portfløjen og køre

Læs mere

San Remo. San Remo. Vejledende længde: Dobbelt og enkelt porte: sidehøjde + 70cm. Se alternativer under infosiden muligheder.

San Remo. San Remo. Vejledende længde: Dobbelt og enkelt porte: sidehøjde + 70cm. Se alternativer under infosiden muligheder. San Remo Tekniske specifikationer Rammer: Ramme profil (inkl. Lås og luknings profilrør): 40x40 mm U profil: 40x40x40 mm egnet til tykkelse 32 mm L profil: 40x40 mm Bambus: Tykkelse 32 mm x bredte 125

Læs mere

Mobilsikring Flytbart og genanvendeligt sikringskoncept med hurtig installation

Mobilsikring Flytbart og genanvendeligt sikringskoncept med hurtig installation Mobilsikring Flytbart og genanvendeligt sikringskoncept med hurtig installation SIKRING MOBI SIKRING.C Mobilporten Kan leveres komplet med: 40 fods container med skydeport. Fåes også i 0 fods. Mobilhegn

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 40. Knækarms markise. Side 1 ud af 6

Installations vejledning AMICO K 40. Knækarms markise. Side 1 ud af 6 AMICO K 40 Knækarms markise Side 1 ud af 6 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske installationer skal udføres af en autoriseret

Læs mere

specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk

specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk Indholdsfortegnelse: indstikslåse.... 3-24 flerpunktslåse.... 25-34 slutblik....

Læs mere

Trådhegn type 101. Det klassiske trådhegn. Tilvalgsmuligheder: Kort fortalt:

Trådhegn type 101. Det klassiske trådhegn. Tilvalgsmuligheder: Kort fortalt: Trådhegn type 101 Det klassiske trådhegn Til adskillelse af områder, afgrænsning af skellinjer osv., er denne type hegn blevet monteret utallige steder rundt omkring i landet gennem årene. Trådhegn kan

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Håndtag, skåle, greb og div. tilbehør

Håndtag, skåle, greb og div. tilbehør Håndtag, skåle, greb og div. tilbehør www.svalk.dk Skydedørs skåle Skydedørsskål rund, 40/35 mm. Mål: A : 40 mm B : 35 mm D : 11 mm. 06751 Skydedørsskål rund, forgyldt 5938383 06750 Skydedørsskål rund,

Læs mere

Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter

Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter SKANDIMATIK Kvalitet Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter gældende reglement fra EU. Produkterne fra er alle CE mærket og testet til brug på det Danske marked. Alle vores produkter er egnet

Læs mere

Håndtag, skåle, greb og div. tilbehør

Håndtag, skåle, greb og div. tilbehør Håndtag, skåle, greb og div. tilbehør www.svalk.dk Skydedørs skåle Skydedørsskål rund, 40/35 mm. Mål: A : 40 mm B : 35 mm D : 11 mm. 06751 Skydedørsskål rund, forgyldt 5938383 06750 Skydedørsskål rund,

Læs mere

SER HEGN har en meget flad struktur, hvilket indebærer en høj grad af indlevelse og ansvar hos den enkelte medarbejder.

SER HEGN har en meget flad struktur, hvilket indebærer en høj grad af indlevelse og ansvar hos den enkelte medarbejder. SER HEGN SER HEGN er etableret i 1990 af Svend Erik Rasmussen som dengang og nu er kendt for godt håndværk og ikke mindst at holde ord. Svend Erik begyndte selv som montør ved allerede etablerede hegnsfirmaer,

Læs mere

Dansk El-montage manual Portautomatik

Dansk El-montage manual Portautomatik Dansk El-montage manual Portautomatik (med fysiske ende stop) Terminaler: Power Portstyring 1 2 Power input 220/230Vac. Kabeldim. 3x1.5 PVIKJ eller lign. 3 4 Advarselslampe. Udgang 230Vac/20W. Signalet

Læs mere

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger.....1 Nødvendigt værktøj...1 Montering af garageportåbneren...2-6 Montering af skinnerne..7-8 Stramning af

Læs mere

Vi hjælper dig med at passe på de ting der betyder noget for dig

Vi hjælper dig med at passe på de ting der betyder noget for dig Vi hjælper dig med at passe på de ting der betyder noget for dig DEPOTRUM MASKINAFSKÆRMNING LAGERSIKRING SIKKERHEDSDØRE AFSKÆRMNINGER Depotrum type G350 - trådnet Systemet til normale sikkerhedsforhold

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere

Mekanisk Sikring fysisk værn mod indbrud. Hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger m.m.

Mekanisk Sikring fysisk værn mod indbrud. Hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger m.m. Mekanisk Sikring fysisk værn mod indbrud Hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger m.m. Fysisk værn mod ubudne gæster Dine uventede gæster vil hade det Mekanisk sikring er et fysisk

Læs mere

V-KING V-KING INDUSTRIEL FOLDEPORT

V-KING V-KING INDUSTRIEL FOLDEPORT V-KING PORTE DØRE HEGN V-KING INDUSTRIEL FOLDEPORT Anvendelse: V-KING-porten er den perfekte løsning til logistikcentre, havne, lufthavne og andre industriområder. Porten kombinerer fordelene ved en dobbeltfløjet

Læs mere

NØRHOLM & LEMMING A/S AUTOMATISKE DØRE, PORTE OG BOMME MONTAGE AF NL SERIEN PÅ ÆLDRE DØRPARTIE 1/5

NØRHOLM & LEMMING A/S AUTOMATISKE DØRE, PORTE OG BOMME MONTAGE AF NL SERIEN PÅ ÆLDRE DØRPARTIE 1/5 MONTAGE AF NL SERIEN PÅ ÆLDRE DØRPARTIE 1/5 VED MONTAGE AF NL SERIEN PÅ ÆLDRE DØRPARTIER ER DET VIGTIGT AT SIKRE SIG DE NØDVENDIGE PLADSFORHOLD OG ET SKRUEFAST UNDERLAG MURER OFTE ER DET NØDVENDIGT AT

Læs mere

DOKUMENTATION VÆGRACK GULVRACK PC RACK TILBEHØR. www.am-rack.dk

DOKUMENTATION VÆGRACK GULVRACK PC RACK TILBEHØR. www.am-rack.dk DOKUMENTATION VÆGRACK GULVRACK PC RACK TILBEHØR www.am-rack.dk Indholdsfortegnelse Side Index 1 Beskrivelse Vægrack. 2 Beskrivelse Gulvrack. 3 Beskrivelse PC Rack. 4 Bagplade 6he, 10he, 15he, 20he. Stabiliseringsvinkler.

Læs mere

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for FALCO LOK FALCOLOK FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning fra Falco. De mange valgmuligheder inden for materialer, design og beklædning gør det muligt at anvende overdækningerne til flere forskellige

Læs mere

PORTAUTOMATIK Original brugermanual

PORTAUTOMATIK Original brugermanual PORTAUTOMATIK Original brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup Telefon 86 82 20 88 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion og vigtige sikkerhedsråd 3 1) Pakkeliste 3 2) Installation 4

Læs mere

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde HI280 Småvarereol Fleksibilitet der passer til jeres behov 1 2 Altid en løsning til jeres specifikke behov Alle virksomheder har særlige behov og krav, når der skal indrettes lager til opbevaring og håndtering

Læs mere

Designmaster i Corten og rustfrit stål Koniske, Cylindriske og Bertlede

Designmaster i Corten og rustfrit stål Koniske, Cylindriske og Bertlede Juni 2013 Designmaster i Corten og rustfrit stål Koniske, Cylindriske og Bertlede Masternes arkitektoniske design passer ind i de fleste miljøer måske specielt i maritime eller sammen med naturmaterialer

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

Hovedstadens Låse-Service

Hovedstadens Låse-Service Knobloch til villaer og rækkehuse leveres i flere størrelser og varianter. Den mest almindelige type har låge og brevklap i fronten () men de kan også leveres med brevklap på fronten og låge på bagsiden

Læs mere

Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke?

Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke? Garageportåbnere So mmer og Aper t o garageportå b Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke? Med en garageportåbner slipper du for at gå ud af bilen i regn og blæst blot for at åbne porten.

Læs mere

MODEST MODEST PORT OG LÅGE

MODEST MODEST PORT OG LÅGE MODEST PORTE DØRE HEGN MODEST PORT OG LÅGE Anvendelse: MODEST-porte og -låger er velegnede til brug på alle typer private og offentlige områder samt industriområder. Portene kan monteres i indhegningsprodukter

Læs mere

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid.

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid. Parasoller ParaFix ParaFix Denne professionelle kæmpeparasol egner sig både til store og små restaurationer/beværtninger, hvor der er mulighed for sammensætning af flere parasoller ved hjælp af et moderne

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

Skydeport beslag Kg

Skydeport beslag Kg 150-300 Kg www.svalk.dk Kg 150/300 Se arbejdstegning på side 10-15 KG 150, beslagsæt til max. 150 kg. Dette skydeport beslag er beregnet til en port, som max. vejer 150 kg. KG 150 er en tophængt skydeports

Læs mere

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT TILLÆG TIL MONTAGE VEJLEDNING. VED KØB AF SKUR TIL CARPORT Det er kun nødvendigt at læse denne vejledning, hvis du også har valgt skur på din carport. Du SKAL dog også læse vejledning fra carporten, da

Læs mere

FØDSELSDAGS- TILBUD. 10 stærke tilbud 10 stærke brands 10 dejlige gaver og lidt mere... Besøg os på danzafe.dk

FØDSELSDAGS- TILBUD. 10 stærke tilbud 10 stærke brands 10 dejlige gaver og lidt mere... Besøg os på danzafe.dk FØDSELSDAGS- TILBUD 10 stærke tilbud 10 stærke brands 10 dejlige gaver og lidt mere... Besøg os på danzafe.dk DanZafe A/S - Marielundvej 45D - 2730 Herlev - Tlf. 38 28 31 11 - Fax 38 28 41 45 - info@danzafe.dk

Læs mere

Søndergård Hegn Søndergård He. Søndergård. Hegn Hegn

Søndergård Hegn Søndergård He. Søndergård. Hegn Hegn Søndergård d Søndergård Søndergård Søndergård Søndergård Søndergård Søndergård Søndergård Søndergård Sønder Søndergård Søndergård Søndergård Søndergård He A ndergård Søndergård Træhegn der Søndergård ens

Læs mere

PARKSTOLPER & BERTLEDE MASTER Rette produkt Til rette opgave

PARKSTOLPER & BERTLEDE MASTER Rette produkt Til rette opgave PARKSTOLPER & BERTLEDE MASTER Rette produkt Til rette opgave 6/01/2017 01 Teknisk beskrivelse Find den rigtige type mast til opgaven. Parkstolper og bertlede master til nedgravning og med fodflange fås

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST BICA SERIEN UDENDØRS AFFALDSSPAND I RUSTFRIT STÅL Elegant udendørs affaldsbeholder med eller uden askebæger i stilrent design. Leveres med

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af Glas-balkon

Generel montagevejledning for opsætning af Glas-balkon Læs denne brugs- og montagevejledning grundig inden opsætning. Hverken producent eller importør kan holdes ansvarlig ej heller erstatningspligtig for skader forvoldt på personer eller ejendom, som er forårsaget

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST SØJLEN TIL DE FLESTE FLOTTE FACADER BICA SERIEN SØJLE MED ASKEBÆGER 5075 Antracit grå 125 ltr. H: 100 cm D: 47 cm BICA SERIEN SØJLE UDEN

Læs mere

Skydeport beslag Kg 150 / Kg 300 samt tilbehør

Skydeport beslag Kg 150 / Kg 300 samt tilbehør Nr. 05502 Kg 150 beslagsæt komplet. Bestående af 2 stk. enkel skydeport ruller, 2 stk. justerbolte med nylon foring, 2 stk. bæreplader, 2 stk. endestop, 1 stk. bundstyr, monteringsvejledning og skruer.

Læs mere

SUPERROOF SMART FENCE GARDEN Version

SUPERROOF SMART FENCE GARDEN Version SUPERROOF SMART FENCE GARDEN Version 0418-01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Superroof produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Superroof produkt indeholder mange små dele, gem

Læs mere

Velkommen til verdenen af WIŚNIOWSKI hegn

Velkommen til verdenen af WIŚNIOWSKI hegn Hegn til ejendomme Velkommen til verdenen af WIŚNIOWSKI hegn Udført med gennemført passion i 25 år, stammer WIŚNIOWSKI navnet fra grundlæggeren og ejeren Andrzej Wiśniowski. Hans drøm om funktionelle,

Læs mere

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise Amico K38-Gota Knækarms markise Tjekliste 1 Gennemgå din følgeseddel og tjek om alt er korrekt, samt alle dele er med. Hvis der er noget der ikke stemmer overens bedes du kontakte os. Værktøj 2 Værktøjet

Læs mere

Basic. Vægmonteret postkasseanlæg

Basic. Vægmonteret postkasseanlæg Vægmonteret postkasseanlæg Knobloch GmbH har fremstillet postkasser og postkasseanlæg, siden firmaet blev grundlagt i 1896, og er i dag en af Europas førende fabrikanter. Knobloch- er en serie vægmonteret

Læs mere

polelite og keen Spotlights med unikke muligheder

polelite og keen Spotlights med unikke muligheder polelite og keen Spotlights med unikke muligheder Spotlights med unikke muligheder PoleLITE og Keen er to LED-spot som kan monteres på såvel nye som eksisterende stolper. Armaturet sidder på et leddelt

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Glasfiberskabe med plexiglas Tekniske data Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar

Læs mere

G.U-SECURY Automatik med motor-åbner.

G.U-SECURY Automatik med motor-åbner. G.U-SECURY Automatik med motor-åbner. Flerpunktlås med 3 automat falle/rigler og 1 låserigle Montage- og betjeningsvejledning Tekniske data Automat falle / rigle Automatisk falle Rigle Motor-åbner Karmoverføring

Læs mere

Produktinformation Screens Modelprogram

Produktinformation Screens Modelprogram Produktinformation Screens Modelprogram Screen SC75 SC75 bruges udvendig og passer fint til mindre vinduer og indbygges i en 75 x 75 mm kassette. På SC75 føres dugen i kassetten nærmest vinduet. SC75 er

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Montering af Automatik K19 Klargøring af stangtrækket: Anbring stangen på et par bukke og monter Det

Læs mere

Komfur 6/8 blus, med gasovn

Komfur 6/8 blus, med gasovn Electrolux 900-serien har køkkenudstyr, der opfylder alle behov i et professionelt køkken. 900-seriens alle moduler kan enten være fritstående eller bygget sammen til en funktionel arbejdsplads. Gaskogepladen

Læs mere

Flexi rullebane PRE-50-3

Flexi rullebane PRE-50-3 Flexi rullebane PRE-50-3 Flexi rullebanen er udtrækkelig op til 4,45 meter og leveres altid med et ende-stop, Flexi rullebanen, benyttes som reglen altid efter en kasselukker, de højde justerbare ben,

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en serie dørlukkere

Læs mere

PRODUKTGUIDE. 360 graders sikringssalg. Automatiske bomme. Glideporte automatik. Svingporte automatik. Parkeringssystemer. Port & dør automatik

PRODUKTGUIDE. 360 graders sikringssalg. Automatiske bomme. Glideporte automatik. Svingporte automatik. Parkeringssystemer. Port & dør automatik PRODUKTGUIDE 360 graders sikringssalg Automatiske bomme Glideporte automatik Svingporte automatik Parkeringssystemer Port & dør automatik Dør automatik Adgangskontrol Pullerter Came Danmark. Toldbodgade

Læs mere

Service- og montagevejledning Regnmåler

Service- og montagevejledning Regnmåler - - 1 - - Tillykke med Deres nye Bækmann K regnmåler. De har købt et produkt som med sit enkle og tidløse design vil pryde næsten uanset placering. en er tænkt som et synligt og markant element i havearkitekturen

Læs mere

Hurtigtgående rulleport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

Hurtigtgående rulleport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems Hurtigtgående rulleport Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems Hurtigtgående rulleport Albany RR200 Albany RR200 Hurtigtgående rulleport med innovative styreskinner til universalanvendelse indendørs.

Læs mere

INSTALLATIONSVEJLEDNING. WAVE-stream vandstander

INSTALLATIONSVEJLEDNING. WAVE-stream vandstander INSTALLATIONSVEJLEDNING WAVE-stream vandstander WAVE-stream er udviklet til opsætning på et tilhørende nedstøbningsmodul. Denne opsætnings vejledning beskriver opsætning på dette nedstøbningsmodul. Ud

Læs mere

PANSER. PANSER PROGRAM park, byrum, domicil AFFALDSBEHOLDERE. craft and design form

PANSER. PANSER PROGRAM park, byrum, domicil AFFALDSBEHOLDERE. craft and design form PANSER AFFALDSBEHOLDERE PANSER PROGRAM park, byrum, domicil craft and design form AFFALDSBEHOLDERE PANSER PANSER PRINCIPPER... 1: Enkelt at åbne kurven kraftig justerbar smæklås. 2: Affaldsposen er monteret

Læs mere

0835 ALU. SKINNE K40/K75(5M) 470,77

0835 ALU. SKINNE K40/K75(5M) 470,77 Side: 1 0835 ALU. SKINNE K40/K75(5M) 470,77 SVAL1010000 SKINNE ALU K75 5M Kg 75 Aluminiumsskinne 5,0M Skinneprofilens udvendige mål: B 31 mm x H 24,5 mm. Aluskinne anbefales kun til Kg 75 beslag Nr.00862

Læs mere

Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg tagventilator DVV. Type DVV - F600

Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg tagventilator DVV. Type DVV - F600 Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg tagventilator DVV Type DVV - F600 F600 iht. EN 12101-3 (600 C, 120 min) Type DVV - F400 F400 iht. EN 12101-3 (400 C,

Læs mere

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack Datablad / dokumentation er et unikt produkt med suveræne funktioner, høj stabilitet og leveres som standard i sort og færdigsamlet. kan også leveres som flatpack. Leveres i 3 dybder, dybde 400, 500 eller

Læs mere

1

1 1 www.staby-fliser.dk BRÆDDEHEGN 1 Let = Ru trykimprægnerede brædder på 16x100mm. Luksus = høvlet og afrundede trykimprægnerede brædder på 22x100mm. Hver sektion incl stolper BRÆDDEHEGN 1 LET ELLER LUKSUS

Læs mere

ES 25 - ES 25HS - ES 25 M ES 30 - ES 30HS - ES 30 M

ES 25 - ES 25HS - ES 25 M ES 30 - ES 30HS - ES 30 M ES 25 - ES 25HS - ES 25 M Bomhus af aluminium, blå/hvid. Bomarm med gummipolstret underkant og røde reflekstriber Bomarmlængde Max. spærrebredde ES 25 2.500 mm 2.280 mm 1,4 sek. ES 25HS 2.500 mm 2.280

Læs mere

Vægge og tag. 103 ApS Anette Krog, Byggesagkyndig 1 H.P. Simonsens alle 21, Odense : GPS ,

Vægge og tag. 103 ApS Anette Krog, Byggesagkyndig 1 H.P. Simonsens alle 21, Odense : GPS , 6:0 - Status på projektet er, at bagmure og skillevægge er rejst og tagkonstruktionen er under opbygning. Vægge er opført i 0 cm tykkelse på elementer. Ok. 6:03 - Dampspærre over bagmurselement og dampspærre

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST

Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST Mersalg af dine varer! Hos Sander Design A/S tror vi på

Læs mere

Eden Park prisliste fra 1. juni 2011: Postkasser til private og erhverv

Eden Park prisliste fra 1. juni 2011: Postkasser til private og erhverv Eden Park prisliste fra 1. juni 2011: Postkasser til private og erhverv Standere Quadra Leveres på oval stander, med 50 mm brevklap, inkl. et graveret navneskilt, højde: 1202 mm (over jordoverfladen) (inkl.

Læs mere

Jyskskruefundament

Jyskskruefundament Jordskruer til punktfundament for træterrasser. Til dette eksempel har vi gået ud fra at det er alm. grov sand jordtype fra FK1 til FK4 Hvis jordtypen ikke kan gå ind under dette, skal der tages kontakt

Læs mere

BUTIKSservice A/S. Varekatalog. Varenummer Beskrivelse Bemærkninger. Relæ til kassesluse Pan Oston (PO-diske) '09157 Kondensator til kassesluser

BUTIKSservice A/S. Varekatalog. Varenummer Beskrivelse Bemærkninger. Relæ til kassesluse Pan Oston (PO-diske) '09157 Kondensator til kassesluser levering fra dag-dag, udgået men kan produceres, ikke på lager, 3-5 dg leveringstid Relæ til kassesluse Pan Oston (PO-diske) Hvis du har en anden type kassesluse eller er i tvivl om det er den rigtige,

Læs mere

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER.

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. NÅR BATTERIET ER VED AT VÆRE AFLADET KOMMER DER EN

Læs mere

Pris- og produktkatalog, januar Kapslinger Teknikskabe Flexi-Line

Pris- og produktkatalog, januar Kapslinger Teknikskabe Flexi-Line Pris- og produktkatalog, januar 2013 Teknikskabe af en overbevisende kvalitet - skabt til alle former for udendørs installationer Teknikskabe er et robust skabssystem, der er udviklet på basis af mange

Læs mere

MANUAL MONTERING & INSTALLATION

MANUAL MONTERING & INSTALLATION Eliott MANUAL MONTERING & INSTALLATION PRODUKTFAKTA Eliott PRODUKTBESKRIVELSE ANVENDELSESOMRÅDE MONTERINGSHØJDE VÆGT MÅL Længde Bredde Højde med fuglepigge Højde med hanekam Højde, glat låg Prisma Light

Læs mere

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL SUPER 1/2/3 DEN FLEKSIBLE LAGERREOL FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. Reoler A/S - Bakkegårdsvej 501-3050 Humlebæk - Telefon 4919 2122 - info@reoler-as.dk

Læs mere

FDV -Fire Valve. Halton FDV. Brandventil

FDV -Fire Valve. Halton FDV. Brandventil Halton FDV Brandventil Kombineret fraluftsventil og brandspjæld til runde kanaler Typegodkendt i henhold til DS/EN 1366-2 og DS/EN 13501-3 Brandmodstandsklasse ES120/EIS15 ved installation i lette vægge

Læs mere

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle Pr. august 2012 VELFAC Ribo Et energivindue udviklet specielt til vinduesudskiftning VELFAC Ribo er specielt udviklet til vinduesudskiftninger

Læs mere

Industriporte ledhejseporte P rulleporte

Industriporte ledhejseporte P rulleporte Industriporte ledhejseporte rulleporte MakroPro and MakroPro Alu ledhejseporte er en moderne løsning for industri, lagerhuse og værksteder. Solid, driftsikker og varm port Ledhejseporten er produceret

Læs mere

Aperio Låsekasse valg Sprog: DK Ekstern/Intern Aperio låsekasse valg Revision 3 2013-08-16. Aperio låsekasse valg

Aperio Låsekasse valg Sprog: DK Ekstern/Intern Aperio låsekasse valg Revision 3 2013-08-16. Aperio låsekasse valg Aperio låsekasse valg 1 Indholdsfortegnelse Baggrund... 3 Fagudtryk... 3 Oversigt over låsekasser/aperio læsere... 5 Fallelåse... 5 Riglelåse... 6 2 Baggrund Dette dokument benyttes som opslagsværk, men

Læs mere

Jyskskruefundament

Jyskskruefundament Jordskruer til fundament for træbygninger. Eksempel på fundament til punktfundament: Til dette eksempel er der gået ud fra at det er alm. grov sand jordtype fra FK1 til FK4 Hvis jordtypen ikke kan gå ind

Læs mere

3-armede personmøller

3-armede personmøller 3-armede personmøller COMPACT 120 Justérbar for udendørs placering. Galvaniseret stål, pulverlakeret i RAL 9010 (ren hvid) for ka-binet og RAL 9006 (hvid alu) for cover. Arme i CrNi stål med børstet, mat

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en helt ny serie

Læs mere

Gelændere, rækværker Gangbroer type Flex Ramper

Gelændere, rækværker Gangbroer type Flex Ramper Gelændere, rækværker Gangbroer type Flex Ramper Indhold I denne brochure har vi samlet en række standardprodukter, som henvender sig til omtrent samme målgruppe. Vi fremstiller desuden lignende produkter

Læs mere

PARKERINGSBØJLER 9.11.2015 Alle priser er excl. forsendelse, opsætning og moms.

PARKERINGSBØJLER 9.11.2015 Alle priser er excl. forsendelse, opsætning og moms. PARKERINGSBØJLER 9.11.2015 Alle priser er excl. forsendelse, opsætning og moms. 1-9 stk. 10-20 stk. 21-50 stk. AS 505 CBG 1.560,00 1.504,00 1.464,00 Varmgalvaniseret stål, rørdiameter 60/40 mm. Med røde,

Læs mere

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack Solar Plus

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack Solar Plus Solar Plus Datablad / dokumentation Minirack er et unikt produkt med suveræne funktioner, høj stabilitet og leveres som standard i sort og færdigsamlet. Minirack kan også leveres som flatpack. Leveres

Læs mere

Planmonteret anlæg med bagudtag

Planmonteret anlæg med bagudtag Udg.01.web.2018. Planmonteret anlæg med bagudtag Postkasseanlæg i Top kvalitet Knobloch GmbH har fremstillet postkasser og postkasseanlæg, siden firmaet blev grundlagt i 1896, og er i dag en af Europas

Læs mere

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER.

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER NÅR BATTERIET ER VED AT VÆRE AFLADET KOMMER DER EN BIP-LYD

Læs mere

Styroment Projekterings - og montagevejledning

Styroment Projekterings - og montagevejledning ...fokus på isolering Styroment Projekterings - og montagevejledning l kortere byggetid l enkel montering l effektiv fundering l lette materialer ...fokus på isolering Indhold Projekteringsvejledning...........................3

Læs mere

Hovedprojekt. Skærbæk Skole K07_ H0_EXX_N005 K07_ H0_EXX_N005 TEGN.NR.: FASE: EMNE: MÅL: Armaturbog - DATO: INIT: REV.: REV.

Hovedprojekt. Skærbæk Skole K07_ H0_EXX_N005 K07_ H0_EXX_N005 TEGN.NR.: FASE: EMNE: MÅL: Armaturbog - DATO: INIT: REV.: REV. TEGN. NR. K07_ H0_EXX_N005 REV.: REV. OMFATTER Skærbæk Skole INIT: DATO: Hovedprojekt Vester alle 12, 8000 Aarhus C FASE: EMNE: MÅL: HOVEDPROJEKT Armaturbog - TEGN.NR.: K07_ H0_EXX_N005 SAGSNR.: 1100033492

Læs mere

Støbeanvisning og vigtige mål ved etablering

Støbeanvisning og vigtige mål ved etablering Støbeanvisning og vigtige mål ved etablering 1 Skitse set fra oven A: bredden på udsparingen skal være 78,5 cm, dybden skal være 10,5 cm. B: længden på betondækket er afhængig af køretøjets længde, se

Læs mere

CUBUS dobbelt carport

CUBUS dobbelt carport CUBUS dobbelt carport Vigtig information! CUBUS carport er først galvaniseret og dernæst pulverlakkeret. Alle dele kommer med en plastfolie til beskyttelse af overfladen. Denne folie skal tages af straks

Læs mere

Personbiler og Varebiler

Personbiler og Varebiler Opdatering af HPA og HH bremseprøvestande for Personbiler og Varebiler EWJ TEKNIK A/S, INDUSTRIVÆNGET 1, 3320 SKÆVINGE Tel: 45 81 45 45 Κ Fax: 45 81 46 46 Opdatering af HPA og HH bremseprøvestande. Hvorfor

Læs mere

Jyskskruefundament

Jyskskruefundament Jordskruer til fundament for træbygninger. Eksempel på fundament til punktfundament: Til dette eksempel er der gået ud fra at det er alm. Grov sand jordtype fra FK1 til FK4 Hvis jordtypen ikke kan gå ind

Læs mere