Byråd 29. januar/punkt 103 om svømmehal - OMSKRIVNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Byråd 29. januar/punkt 103 om svømmehal - OMSKRIVNING"

Transkript

1 Kommunaldirektørens område Kommunikation Sagsnr Brevid Ref. LINK Dir. tlf INTERNT NOTAT: Bilag marts 2014 Byråd 29. januar/punkt 103 om svømmehal - OMSKRIVNING Resumé Byrådet har i forbindelse med budget 2014 besluttet at styrke svømmeområdet i Roskilde Kommune. Der er i den forbindelse afsat 110 mio. kr. til en udbygning af Roskilde Badet. Beslutningskompetence Kultur- og Idrætsudvalget Indstilling Forvaltningen indstiller, at 1) Byggeudvalg og kommissorium (vedlagt som bilag) godkendes. 2) Dommerkomité bestående af Kultur- og Idrætsudvalget godkendes. Forslag til eksterne fagdommere følger i april. 3) Procesplanen godkendes (vedlagt som bilag). Sagsfremstilling Som det fremgår af budgetforligsteksten, er der i afsat 110 mio. kr. til en udbygning af Roskilde Badet. Der gennemføres udbud af opgaven, som vurderes efter følgende principper iflg. budgetteksten: 1) udbuddet skal sikre høj arkitektonisk og oplevelsesmæssig kvalitet, 2) udbuddet skal indeholde krav om dampbad, 3) saunaer, spa, varmtvandsbassin, større vandlegeområde, omklædning, cafe og bassin til banesvømning. Hvis der kommer tilbud om et 50 meter bassin, der samtidig lever op til ovenstående principper, vil dette tilbud nyde fremme. Alternativt vil der blive realiseret et 25 meter bassin. Der skal nedsættes og godkendes en dommerkomité i forhold til udvælgelse af vinderprojektet, samt ved uddybningen af vinderprojektet. Det anbefales, at dommerkomiteen består af Kultur- og Idrætsudvalget. Der nedsættes et byggeudvalg, der udarbejder forslag til byggeprogram til Kultur- og Idrætsudvalget, projektforslag, udbudsmateriale og indstiller det mest fordelagtige tilbud på arbejdet til godkendelse i dommerkomitéen. Det anbefales, at byggeudvalget består af følgende: 1) Bygningschef (Formand), 2) Direktør for By, kultur- og Miljø 3) Kultur- og idrætschef 4) Konsulent fra kultur- og idræt 5) Leder af Roskilde Badene 6) Bygherrerådgiver og 7) 1 repræsentant fra Roskilde Idræts Union. Udvalget inddrages løbende i processen ved godkendelse af konkurrenceprogrammet (byggeprogrammet), ultimo april, deltagelse i dommerkomite og godkendelse af vinderprojektet, medio 2015 og løbende orienteringssager (status), månedligt. Indhentning af viden fra brugere og øvrige interessenter vil indgå i sagen. Økonomi Der er i forbindelse med budget 2014 afsat 110 mio. kr. til en udbygning af Roskilde Badet. De 110 mio. kr. er fordelt på 2 mio. kr. i 2015, 23 mio. kr. i 2015, 65 mio. kr. i 2016 og 20 mio. kr. i Det skal endvidere afdækkes, om anlægsrammen kan forhøjes via fondsmidler fra fx Lokale- og Anlægsfonden.

2 Side2/5 EFTERFØLGENDE POLITISK BEHANDLING: Kultur- og Idrætsudvalget, , pkt. 11 Godkendt. Evan Lynnerup og Marianne Kiærulff (V) og Karsten Lorentzen (O) kan ikke godkende indstillingens punkt 3, herunder den valgte placering og indstiller, at der bygges et 50 m bassin på Musicon. Endvidere indstiller V og O, at svømmehallens brugerråd bliver repræsenteret i byggeudvalget. V og O begærer sagen i byrådet. Økonomiudvalget, , pkt. 31 Et flertal i Økonomiudvalget anbefaler Kultur- og Idrætsudvalgets indstilling. Henrik Stougaard tager forbehold. V og O henholder sig til bemærkning fra Kultur- og Idrætsudvalgets møde. Byrådet, , pkt. 103 V stillede forslag om, at der bygges et 50 m bassin på Musicon, samt et svømmehallens brugerråd bliver repræsenteret i byggeudvalget. For stemte 12 bestående af V og O. Imod stemte 19 bestående af A, B, F, Ø og C. Forslaget blev herefter forkastet. Økonomiudvalgets flertalsindstilling blev herefter godkendt.

3 Side3/5 Pkt. 103 Igangsættelse af ny svømmehal ORIGINAL VERSION Sagsnr Byrådet Åbent punkt Resumé Byrådet har i forbindelse med budget 2014 besluttet, at styrke svømmeområdet i Roskilde kommune. Der er i den forbindelse afsat 110 mio. kr. til en udbygning af Roskilde Badet. Udvalget vil løbende blive inddraget og orienteret i processen. Beslutningskompetence Kultur- og Idrætsudvalget Indstilling Forvaltningen indstiller, at 1. Dommerkomiteen godkendes, 2. Procesplanen godkendes, og 3. Kommissorium for byggeudvalg godkendes. Sagsfremstilling Der er i årene afsat 110 mio. kr. til en udbygning af Roskilde Badet. Den markante udbygning forbedrer forholdene for foreningerne ved at skabe mere regulær vandkapacitet og samtidig skabe attraktive rammer med varmtvand og wellness til de mange andre brugergrupper i en svømmehal; f.eks. familiesvømning, ældresvømning, babysvømning, handicapsvømning og wellness-svømning. Roskilde Badet udbygges med både et stort svømmebassin og med varmtvands- og wellnessfaciliteter. Dermed vil Roskilde Badet blive en markant svømmefacilitet, som skaber moderne rammer for en bred vifte af svømmeaktiviteter. Udbygning af Roskilde Badet har følgende faser - planlægningsfasen - konkurrencefasen - projekteringsfasen - anlægsfasen Der skal gennemføres et udbud af opgaven, der sikrer mest muligt for pengene. Udbuddet skal vurderes efter følgende principper - udbuddet skal sikre høj arkitektonisk og oplevelsesmæssig kvalitet - udbuddet skal indeholde krav om dampbad, 3 saunaer, spa, varmtvandsbassin, større vandlegeområde, omklædning, cafe og bassin til banesvømning - såfremt, der kommer tilbud om et 50 meter bassin, der samtidig lever op til ovenstående principper, vil dette tilbud nyde fremme. Alternativt vil der blive realiseret et 25 meter bassin. Det skal endvidere afdækkes, om anlægsrammen kan forhøjes via fondsmidler fra fx Lokale- og Anlægsfonden.

4 Side4/5 Politisk styring af projektet Byggeudvalgets forslag til byggeprogrammet, samt forslag til eksterne fagdommere vil blive forelagt Kulturog Idrætsudvalget til godkendelse i april Der skal nedsættes og godkendes en dommerkomite i forhold til udvælgelse af vinderprojektet, samt ved uddybningen af vinderprojektet. Det anbefales, at dommerkomiteen består af Kultur- og Idrætsudvalget. Tidsplanen/procesplanen, hvor de enkelte faser er beskrevet, er vedlagt sagen til godkendelse. Tidsplanen ser i overordnede træk således ud - planlægningsfasen herunder beskrivelsen af byggeprogrammet løber frem til slutningen af april beslutningsfasen herunder udvælgelsen af vinderprojekt og evt. uddybning af projektet løber frem til medio opførelsesfasen herunder opførelsen løber frem til slutningen af december 2017 Udvalget inddrages ved - godkendelse af konkurrenceprogrammet (byggeprogrammet) - godkendelse af vinderprojektet - løbende orienteringssager (status) - deltagelse i dommerkomite Administrativ styring af projektet Der skal nedsættes et byggeudvalg med tilhørende et kommissorium. Forslag til kommissoriet for byggeudvalget er vedlagt sagen til godkendelse. Byggeudvalget udarbejder byggeprogram, projektforslag, udbudsmateriale og indstiller det mest fordelagtige tilbud på arbejdet til godkendelse i dommerkomiteen. Det anbefales, at byggeudvalget består af følgende - Bygningschef (Formand) - Direktør for By, kultur- og Miljø - Kultur- og idrætschef - Konsulent fra kultur- og idræt - Leder af Roskilde Badene - Bygherrerådgiver - 1 repræsentant fra Roskilde Idræts Union Indhentning af viden fra brugere og øvrige interessenter - møder med dialogforum mhp. viden og inspiration til byggeprogrammet og ved en evt. uddybning af vinderprojektet - inddragelse af Dansk Svømmeunion - indhentning af erfaringer fra andre byggerier Økonomi Sagen har ingen budgetmæssige konsekvenser. Der er i forbindelse med budget 2014 afsat 110 mio. kr. til en udbygning af Roskilde Badet. De 110 mio. kr. er fordelt på 2 mio. kr. i 2015, 23 mio. kr. i 2015, 65 mio. kr. i 2016 og 20 mio. kr. i Kultur- og Idrætsudvalget, , pkt. 11 Godkendt. Evan Lynnerup og Marianne Kiærulff (V) og Karsten Lorentzen (O) kan ikke godkende indstillingens punkt 3, herunder den valgte placering og indstiller, at der bygges et 50 m bassin på Musicon. Endvidere indstiller V og O, at svømmehallens brugerråd bliver repræsenteret i byggeudvalget. V og O begærer sagen i byrådet.

5 Side5/5 Økonomiudvalget, , pkt. 31 Et flertal i Økonomiudvalget anbefaler Kultur- og Idrætsudvalgets indstilling. Henrik Stougaard tager forbehold. V og O henholder sig til bemærkning fra Kultur- og Idrætsudvalgets møde. Byrådet, , pkt. 103 V stillede forslag om, at der bygges et 50 m bassin på Musicon, samt et svømmehallens brugerråd bliver repræsenteret i byggeudvalget. For stemte 12 bestående af V og O. Imod stemte 19 bestående af A, B, F, Ø og C. Forslaget blev herefter forkastet. Økonomiudvalgets flertalsindstilling blev herefter godkendt.

Kommunalt tilskud til genopførelse af Jyllingehallerne efter brand

Kommunalt tilskud til genopførelse af Jyllingehallerne efter brand Pkt. 344 Kommunalt tilskud til genopførelse af Jyllingehallerne efter brand Sagsnr. 277920 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Jyllingehallernes bestyrelse ansøger om 17 mio. kr. til genopbygning af bygningerne

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 06.12.2011 kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ole Peter Christensen (F) Indholdsfortegnelse: 528. Organisering samt tids- og procesplan vedr.

Læs mere

Resume Der skal tages stilling til, om den samlede ejendom Langdyssegård skal erhverves nu, alternativt om kun område 2 ønskes erhvervet.

Resume Der skal tages stilling til, om den samlede ejendom Langdyssegård skal erhverves nu, alternativt om kun område 2 ønskes erhvervet. Pkt. 353 Køb af aktiver Sagsnr. 99676 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal tages stilling til, om den samlede ejendom Langdyssegård skal erhverves nu, alternativt om kun område 2 ønskes erhvervet. Beslutningskompetence

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse Pkt. 97 Virksomhedsoverdragelse Sagsnr. 268687 Byrådet Lukket punkt Resume Roskilde Brandvæsen fik ikke tildelt kontrakt om ambulancekørsel i perioden 2016-2024 i forbindelse med Region Sjællands udbud

Læs mere

Fremtidig model for afgangsklassernes sidste skoledag

Fremtidig model for afgangsklassernes sidste skoledag Pkt. 23 Fremtidig model for afgangsklassernes sidste Sagsnr. 302485 Skole- og Børneudvalget Åbent punkt Resume Skole- og Børneudvalget besluttede den 13. marts 2018, at forvaltningen skulle vende tilbage

Læs mere

Om- og udbygning af Krogårdskolen Oprettet på KMD sagsnr Politisk deltagelse JA NEJ. X Projektkategori jf. byggestyringsreglerne 1 2 3

Om- og udbygning af Krogårdskolen Oprettet på KMD sagsnr Politisk deltagelse JA NEJ. X Projektkategori jf. byggestyringsreglerne 1 2 3 Projekt Om- og udbygning af Krogårdskolen Oprettet på KMD sagsnr. 253-2016-1883 Politisk deltagelse JA NEJ X Projektkategori jf. byggestyringsreglerne 1 2 3 X Godkendelsesdato (i styregruppen) 21. januar

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

file://fil-adm-02/programdata$/sbsys/temp/d1aknud/dagsorden/preview.html

file://fil-adm-02/programdata$/sbsys/temp/d1aknud/dagsorden/preview.html Side 1 af 9 Indkaldelse Søren Smalbro Carsten Andersen Mogens Bjerre Laila Zielke Børge Bech Kim Bach Michael Engbjerg Side 2 af 9 01.11.00-P20-6-17 8. Proces for realisering af indsatsen "Samspil mellem

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 32 Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A), Næstformand Jens Grønne

Læs mere

Bygherreorganisation. Bygherreorganisationen, generelt

Bygherreorganisation. Bygherreorganisationen, generelt Bygherreorganisationen, generelt Et anlægsprojekt, som samling af administrationen i et renoveret Frederikshavn rådhus og en nybygning på Værkergrunden, omfatter en lang række aktører, der i større eller

Læs mere

Handlingsplan for gennemførelsen af erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring

Handlingsplan for gennemførelsen af erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring Handlingsplan for gennemførelsen erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring 24. oktober _Rev. 31.oktober _Rev. 12. november Rebild Kommune Erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring.

Læs mere

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 6. Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18:00

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 6. Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18:00 Dagsorden for Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø Møde nr. 6 Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18:00 Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby Medlemmer: Erik Jæger Andreas Christensen Jakob Juul

Læs mere

Aftale om principper og rammer for lærernes arbejde og samarbejde som følge af folkeskolereformen - forhandlingsmandat

Aftale om principper og rammer for lærernes arbejde og samarbejde som følge af folkeskolereformen - forhandlingsmandat Pkt. 64 Aftale om principper og rammer for lærernes arbejde og samarbejde som følge af folkeskolereformen - forhandlingsmandat Sagsnr. 243463 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Byrådet besluttede den

Læs mere

side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 339. Fremtidens Børnehjem...

Læs mere

I - Kommissorium for 17 stk. 4 udvalg om uddannelse til alle - ØU

I - Kommissorium for 17 stk. 4 udvalg om uddannelse til alle - ØU I - Kommissorium for 17 stk. 4 udvalg om uddannelse til alle - ØU Sagstype Åben : Type: Økonomiudvalget I Sagsnr.: 10/391 Baggrund Det nyvalgte Byråd i Høje-Taastrup Kommune drøftede i forbindelse med

Læs mere

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal BESLUTNING Tiltrådt med bemærkning om at ønsket om tilskuerfaciliteter indgår i det videre arbejde med programoplægget. Styregruppen udvides, så der er to brugerrepræsentanter:

Læs mere

Orientering om udbud af bygherrerådgiveropgaven vedr. Børne- og Ungeunivers Stigsborg

Orientering om udbud af bygherrerådgiveropgaven vedr. Børne- og Ungeunivers Stigsborg Punkt 2. Orientering om udbud af bygherrerådgiveropgaven vedr. Børne- og Ungeunivers Stigsborg 2018-004010 Skoleforvaltningen fremsender til Skoleudvalgets orientering, udbud af bygherrerådgiveropgaven

Læs mere

Åbent punkt - Samarbejdsaftale med Banedanmark i forbindelse med elektrificering af jernbanestrækningen gennem Vejen Kommune (C) - Sag nr.

Åbent punkt - Samarbejdsaftale med Banedanmark i forbindelse med elektrificering af jernbanestrækningen gennem Vejen Kommune (C) - Sag nr. Vejen Kommune Side 1 Åbent punkt - Samarbejdsaftale med Banedanmark i forbindelse med elektrificering af jernbanestrækningen gennem Vejen Kommune (C) - Sag nr. 12/23574 Administrativ indstilling: Chef

Læs mere

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Referat fra ekstraordinært møde 03.04.2017 Mandag 03.04.2017 kl. 16:00 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Træningsskøjtehal og indstilling af tilbudsvinder

Læs mere

Fritids og idrætspolitik for Kolding Kommune. Proces- og handlingsplan for revision af fritids- idræts og folkeoplysningspolitikken i Kolding Kommune

Fritids og idrætspolitik for Kolding Kommune. Proces- og handlingsplan for revision af fritids- idræts og folkeoplysningspolitikken i Kolding Kommune Fritids og idrætspolitik for Kolding Kommune Proces- og handlingsplan for revision af fritids- idræts og folkeoplysningspolitikken i Kolding Kommune FORMÅL At udarbejde forslag til revision af Kolding

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 12. december 2007. Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Referat fra møde i onsdag den 12. december 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden 12.12.07... 3 2. FOU - Efterretninger 12.12.07... 4

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 26-02-2009. Mødetidspunkt: 14:45. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 26-02-2009. Mødetidspunkt: 14:45. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 14:45. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. Møde slut: 15:00 Fraværende: Søren Munk REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Sortebakkehallen - Licitationsresultat 120 Underskriftsside

Læs mere

Forundersøgelse -Varmtvandsbassin

Forundersøgelse -Varmtvandsbassin Forundersøgelse -Varmtvandsbassin Sagsnr.: 16/12904 November 2016 1 Indhold: 1. Baggrund 2. Tre hovedformål og målgrupper som kriterie for politisk valg om løsning o Hovedformål 1: Tilbud til visiteret

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 26-03-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind, Nørager

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 26-03-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind, Nørager REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind, Nørager Møde slut: 16:30 Indholdsfortegnelse Side 1. Sortebakkehallen - udvidelse af anlægsprojekt 209 Underskriftsside

Læs mere

9.Ny lystbådehavn og bydel ved Marina syd Sagsid.: 12/6628 Resumé

9.Ny lystbådehavn og bydel ved Marina syd Sagsid.: 12/6628 Resumé 9.Ny lystbådehavn og bydel ved Marina syd Sagsid.: 12/6628 Resumé Økonomiudvalget besluttede den 8. december 2014: at der - under inddragelse af Den Selvejende Institution Kolding Lystbådehavn - arbejdes

Læs mere

Notat. KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune. Udvidelse af Filmby 3 Aarhus. Kulturudvalget Orientering Kopi til

Notat. KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune. Udvidelse af Filmby 3 Aarhus. Kulturudvalget Orientering Kopi til Notat Side 1 af 6 Til Kulturudvalget Til Orientering Kopi til Udvidelse af Filmby 3 Aarhus KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune 1. Resume I forbindelse med vedtagelsen af budget

Læs mere

Optag i idrætstalentklassen

Optag i idrætstalentklassen Pkt. 150 Optag i idrætstalentklassen Sagsnr. 277126 Kultur- og Idrætsudvalget Åbent punkt Resume Venstre har bedt om, at sag om optag i talentklassen sættes på dagsordenen. Indstilling Forvaltningen indstiller,

Læs mere

Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning.

Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning. Pkt.nr. 11 Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr. 0768. Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning. 384729 Indstilling: Kultur og Fritidsforvaltningen indstiller

Læs mere

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder Referat Økonomiudvalget 30-04-2014 Dato 30. april 2014 Tid 16:15 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit S. Hansen (A) - Formand Lars Møller (V) Bjarne Kvist (A)

Læs mere

NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet

NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet Kultur og Idræt Sagsnr. 251967 Brevid. 1980469 Ref. KONU Dir. tlf. 4631 4067 kristofferon@roskilde.dk NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet 13.

Læs mere

Vejen Kommune Side 1. den afledte medfinansiering i alt andrager 19,4 mio. kr. for Vejen Kommune, som afsættes på anlægsbudgettet for 2014 og 2015.

Vejen Kommune Side 1. den afledte medfinansiering i alt andrager 19,4 mio. kr. for Vejen Kommune, som afsættes på anlægsbudgettet for 2014 og 2015. Vejen Kommune Side 1 Åbent punkt - Godkendelse af styregruppens indstilling til Banedanmark i forbindelse med elektrificering af jernbanestrækningen gennem Vejen Kommune (C) - Sag nr. 12/23574 Administrativ

Læs mere

Elite- og Talentrådet. NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler

Elite- og Talentrådet. NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler Elite- og Talentrådet Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2673786 Ref. LODI Dir. tlf. lottedi@roskilde.dk NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler 01.december 2017 Roskilde Kommunes

Læs mere

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår punkterne 1-4, og byrådet for så vidt angår punkterne

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår punkterne 1-4, og byrådet for så vidt angår punkterne Pkt. 103 Salg af ejendomme Sagsnr. 91529 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal gives anlægsbevilling til salgsindtægter og udgifter i forbindelse med salg af ejendommen Sct. Ols Gade 15-17 og tages stilling

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden Kultur- og Fritidsudvalget Ekstraordinært møde Dato 30. april 2014 Tid 16:00 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Frode Thule Jensen Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Bjarne

Læs mere

Åbent. 7. Første udkast til udbygningsplan på det sociale område. Sagsprocedure. Resume. Indstilling. Sagsbeskrivelse

Åbent. 7. Første udkast til udbygningsplan på det sociale område. Sagsprocedure. Resume. Indstilling. Sagsbeskrivelse 7. Første udkast til udbygningsplan 2019-2025 på det sociale område Sagsnr.: 253-2018-11352 Dok.nr.: 253-2019-19140 Åbent Sagsprocedure Social-, Sundheds- og Psykiatriudvalget, Økonomiudvalget og Byrådet.

Læs mere

Notat vedr. et kommende vandhus på Panteren udarbejdet af arbejdsgruppen vedr. vandhus. Godkendt af bestyrelsen for DGI Huset Panteren 24.02.

Notat vedr. et kommende vandhus på Panteren udarbejdet af arbejdsgruppen vedr. vandhus. Godkendt af bestyrelsen for DGI Huset Panteren 24.02. Notat vedr. et kommende vandhus på Panteren udarbejdet af arbejdsgruppen vedr. vandhus. Godkendt af bestyrelsen for DGI Huset Panteren 24.02.2015 Baggrund I forbindelse med vedtagelsen af budget 2015 besluttede

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00.

Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00. ALLERØD KOMMUNE Kultur- og Idrætsudvalget Møde nr. 13 Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00. Medlemmer: Formand - Flemming

Læs mere

17 STK. 4 UDVALG DE 17 VERDENSMÅL. teknik & miljø INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE

17 STK. 4 UDVALG DE 17 VERDENSMÅL. teknik & miljø INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE 17 STK. 4 UDVALG 2019 DE 17 VERDENSMÅL KOMMISSORIUM OG PROCES Kommissorium og procesplan er godkendt at Kommunalbestyrelsen på dets møde den 28. marts 2019. teknik & miljø

Læs mere

Vandkulturhus. Informationsmøder d.26.november og d.1.december

Vandkulturhus. Informationsmøder d.26.november og d.1.december Vandkulturhus Informationsmøder 2015 d.26.november og d.1.december Program Velkomst og præsentation Byrådets beslutning Hvem bygger, driver og ejer vandkulturhuset Offentlig/privat partnerskab (OPP) Økonomi

Læs mere

Lukket punkt - Projekt

Lukket punkt - Projekt Byrådet, 29-05-2012 Side 1 Lukket punkt - Projekt DIJMHA / 12/4570 Lukket sag Sagsfremstilling Kultur og Fritid og Rambøll afholdt den 6. februar 2012 licitation på byggeriet af SkateCity. 3 virksomheder

Læs mere

Indstillingspunkt 2 anbefales med den ændring, at der maksimalt kan bygges i to etager.

Indstillingspunkt 2 anbefales med den ændring, at der maksimalt kan bygges i to etager. 15-03-2016 Side 5 4. ØU - Arkitektkonkurrence for Degnejorden Sagsnr.: 13/18661 Resumé: har besluttet, at der skal gennemføres en arkitektkonkurrence for udviklingen af Degnejorden. Torsdag den 11. februar

Læs mere

Dagsorden til møde i Kommunalbestyrelsen

Dagsorden til møde i Kommunalbestyrelsen GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt 07-10-2019 19:00 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Kommunalbestyrelsen 07-10-2019 19:00 1 (Åben) Meddelelser fra formanden...3

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 19-05-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget Protokol Onsdag den 19 maj 2010 kl 08:30 afholdt Kultur- og Fritidsudvalget møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus

Læs mere

Ekstraordinært møde i Kultur- og Erhvervsudvalget

Ekstraordinært møde i Kultur- og Erhvervsudvalget Sidenr. 315 Ekstraordinært møde i Referat Mødedato: 17. marts 2011 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:10 Mødelokale: Fraværende: Havestuen, Rådhuset Bjarne Juel Møller GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDENEN:

Læs mere

Vedtægter Elite- og Talentråd

Vedtægter Elite- og Talentråd Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune 1. december 2014 Sagsnr. 97162

Læs mere

Udvalg for natur, miljø og grøn omstilling

Udvalg for natur, miljø og grøn omstilling Beslutning/Orientering: (UDF/UNMG) Ny daginstitution i Jonstrup godkendelse af program Sagsnr. i ESDH: 18/2311 Beslutningskompetence: Beslutningstema: Udvalg for dagtilbud og familier Udvalget for dagtilbud

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 14. maj 2014. Kl. 15:30 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 14. maj 2014. Kl. 15:30 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 14. maj 2014 Kl. 15:30 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Kunstgræsbane i Hvalsø - Frigivelse af midler...2 3. KF - Eventuelt...5

Læs mere

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår punkterne 1. 4. at, og byrådet for så vidt 5. 6. at

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår punkterne 1. 4. at, og byrådet for så vidt 5. 6. at Pkt. 110 Mageskifte Sagsnr. 50884 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal tages stilling til, om Roskilde Kommune vil indgå på et mageskifte med Den selvejende Institution Viby Friskole, hvorefter skolen

Læs mere

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 26. marts 2012 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Firkløverskolens fremtidige placering...2 3. ØU - Udlejning og bebyggelse

Læs mere

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1.

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1. By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 302991 Brevid. 2814517 Budgetnotat for Kultur- og Idrætsudvalget budget 2019 (junimødet) Dato 29. maj 2018 I dette notat er først en kort beskrivelse af forslag

Læs mere

228. Hospitalsgade, skitseforslag til ny udformning af gaden godkendelse af forslaget, samt anlægsbevilling.

228. Hospitalsgade, skitseforslag til ny udformning af gaden godkendelse af forslaget, samt anlægsbevilling. Møde: Byrådet Mødetid: 2. september 2013kl. 17:00 Mødested: Det gamle Rådhus Sekretariat: Sekretariatet 228. Hospitalsgade, skitseforslag til ny udformning af gaden godkendelse af forslaget, samt anlægsbevilling.

Læs mere

Svømmecenter i Aars - fase II

Svømmecenter i Aars - fase II Svømmecenter i Aars - fase II Projektet har til formål at forberede rammerne for den fremtidige konkurrenceudsættelse af svømmecentret. Kultur og Fritidsudvalget den 9. januar 2019 Styregruppemøde nr.

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune

Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Administrativ styregruppe Referat Dato: 29. november 2004 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 9.00 - ca. 12.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Forretningsorden

Læs mere

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Referat fra ekstraordinært møde 15-04-2015 Onsdag 15.04.2015 kl. 16:00 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Opgradering af Idrætsparken -

Læs mere

Notat. Bilag: Kommissorium 1.0. Kommissorium for Medborgerskabsudvalget. Den 30. januar 2014. Aarhus Kommune

Notat. Bilag: Kommissorium 1.0. Kommissorium for Medborgerskabsudvalget. Den 30. januar 2014. Aarhus Kommune Notat Bilag: Kommissorium 1.0 Den 30. januar 2014 Kommissorium for Medborgerskabsudvalget Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Baggrund Byrådet vedtog 6. november 2013 at nedsætte et Medborgerskabsudvalg

Læs mere

Kommissorium. Superkilen. Ligeså mangfoldig som Nørrebro selv www.superkilen.dk. Kilebestyrelsen for Superkilen i Mimersgadekvarteret (1/5) Superkilen

Kommissorium. Superkilen. Ligeså mangfoldig som Nørrebro selv www.superkilen.dk. Kilebestyrelsen for Superkilen i Mimersgadekvarteret (1/5) Superkilen Kilebestyrelsen for i Mimersgadekvarteret (1/5) er et kommende offentligt friareal i Mimersgadekvarteret. s fysiske rammer er det offentligt tilgængelige areal mellem Nørrebrogade ved Nørrebrohallen og

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Referat. 19. maj 2016 kl. 16:00. Kantinen 5. sal. Indkaldelse

Kommunalbestyrelsen. Referat. 19. maj 2016 kl. 16:00. Kantinen 5. sal. Indkaldelse Kommunalbestyrelsen Referat 19. maj 2016 kl. 16:00 Kantinen 5. sal Indkaldelse Hanne Agersnap Bodil Kornbek Mette Schmidt Olsen Finn Riber Rasmussen Dorthe la Cour Søren P. Rasmussen Curt Købsted Henrik

Læs mere

Proces for udmøntning af grundkapital til almene boliger for 2018, 2019 og 2020

Proces for udmøntning af grundkapital til almene boliger for 2018, 2019 og 2020 Notat Til: De almene boligorganisationer i Assens Kommune. 14. juni Sags id: 17/1771 Proces for udmøntning af grundkapital til almene boliger for 2018, 2019 og 2020 I dette notat beskrives den proces,

Læs mere

R E F E R A T - referat i kursiv indskrevet i dagsordensteksten, som står i normal skrift

R E F E R A T - referat i kursiv indskrevet i dagsordensteksten, som står i normal skrift Bestyrelsens 4. møde Torsdag d. 22. oktober 2015 kl 18:00 21:00 Sted: Roskilde Museum Der blev serveret en let aften-anretning fra museets café Romus. R E F E R A T - referat i kursiv indskrevet i dagsordensteksten,

Læs mere

Støtte til sports- og kulturarrangement

Støtte til sports- og kulturarrangement Pkt. 228 Støtte til sports- og kulturarrangement Sagsnr. 257022 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Den Internationale Racing Festival har rettet henvendelse til kommunen om mulighed for at afholde festivalen

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 8. januar 2014 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Allan Andersen, Bjarne Thyregod, Brian Franklin,

Læs mere

For etablering af dette vejstykke er det nødvendigt, at kommunen erhverver et mindre areal af ejendommen Køgevej 172C, der ejes af Telia Net.

For etablering af dette vejstykke er det nødvendigt, at kommunen erhverver et mindre areal af ejendommen Køgevej 172C, der ejes af Telia Net. Pkt. 52 Køb af areal til vej Sagsnr. 205222 Byrådet Lukket punkt Resume Forvaltningen har forhandlet med Telia Net om at købe et mindre areal af ejendommen Køgevej 172C med henblik på etablering af vej,

Læs mere

Sundhed, Velfærd og Beskæftigelsesudvalget s møde Tirsdag den

Sundhed, Velfærd og Beskæftigelsesudvalget s møde Tirsdag den SUNDHED, VELFÆRD OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET 2018-2021 Byrådsspørgsmål vedr. konkretisering varmtvandsbassin Sagsnr.: 17/7875 Punkttype Tema Kompetence Sagsbeskrivelse Orientering På byrådets møde den 24.

Læs mere

Referat af møde i Kultur-, Unge- og Fritidsudvalget

Referat af møde i Kultur-, Unge- og Fritidsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Kultur-, Unge- og Fritidsudvalget Mødetidspunkt 24-09-2018 17:05 Mødeafholdelse Rådssalen Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18:00 Tilstede: Anne Hjorth, Jesper

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Social- og Sundhedsudvalget den 19-01-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Social- og Sundhedsudvalget Protokol Tirsdag den 19 januar 2010 kl 15:30 afholdt Social- og Sundhedsudvalget møde i Mødelokale F 6sal/T

Læs mere

Sammenlægningsudvalget for Viborg Kommune

Sammenlægningsudvalget for Viborg Kommune Referat fra ekstraordinært møde Mødetidspunkt: Fra kl.: 17.00 Til kl.: 17.40 Mødested: Byrådssalen, Stænderpladsen 2, Viborg Mødenr.: 8 Fraværende: Karin Gaardsted, Steffen Andreasen, Katrine Ørnebjerg

Læs mere

Procedure for gennemførelse af byggeopgaver i Silkeborg Kommune

Procedure for gennemførelse af byggeopgaver i Silkeborg Kommune Procedure for gennemførelse af byggeopgaver i Silkeborg Kommune Indholdsfortegnelse Forord...1 1. Første idefase...2 2. Ide - og Programudvalg...2 3. Ide og Programudvalgets opgave...2 4. Politisk godkendelse

Læs mere

Østsjællands Beredskab

Østsjællands Beredskab Østsjællands Beredskab Beredskabskommissionsmøde (Beredskabskommissionsmøde) 14-12-2017 08:00 Gml. Vindingevej 10, Roskilde Mødeindhold Punkt Side Beslutning for punkt 1: Godkendelse af ny risikobaseret

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kommunalbestyrelsen den 07-10-2013, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kommunalbestyrelsen Dagsorden Mandag den 7. oktober 2013 kl. 17:00 afholder Kommunalbestyrelsen møde i Mødesalen/Rådhus. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Onsdag den 14-09-2011. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Onsdag den 14-09-2011. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 08:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 12:00 Afbud: Thøger E. Kristensen Fraværende: REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Ansøgning om godkendelse af låneoptagelse

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Den Ny Maltfabrik - bibliotek og museum. Igangsætning af projekt

Den Ny Maltfabrik - bibliotek og museum. Igangsætning af projekt 1 of 6 Den Ny Maltfabrik - bibliotek og museum. Igangsætning af projekt Sagsnr.: 11/33774 Sagen afgøres i: Byrådet Resumé Byrådet besluttede juni 2013 at medvirke til realiseringen af projektet Den Ny

Læs mere

Referat Kommunalbestyrels. en Indkaldelse. Mødedato: 10. december Tidspunkt: 17:00. Mødenr.: Mødesalen i Ringe.

Referat Kommunalbestyrels. en Indkaldelse. Mødedato: 10. december Tidspunkt: 17:00. Mødenr.: Mødesalen i Ringe. en 2018-21 Referat Kommunalbestyrels Mødedato: 10. december 2018 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødesalen i Ringe Indkaldelse Hans Stavnsager Søren Kristensen Anne Møllegaard Mortensen Anstina

Læs mere

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 15. august Kl. 16:00 i Mødelokale 4, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 15. august Kl. 16:00 i Mødelokale 4, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat tirsdag den 15. august 2017 Kl. 16:00 i Mødelokale 4, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Revidering af udbudsmateriale Lejrevej 15 A-G...2

Læs mere

Teknisk Udvalg. Dagsorden. Dato: Tirsdag den 6. november Mødetidspunkt: 18:00

Teknisk Udvalg. Dagsorden. Dato: Tirsdag den 6. november Mødetidspunkt: 18:00 Dagsorden Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Annette Johansen (A), Bjarne Kogsbøll (C), John A. Bilenberg (C), Kemal Bektas (A), Lars Prier (O), Laurids Christensen

Læs mere

REFERAT BORGER & SUNDHEDSUDVALGET. den i Borgmesterens Mødeværelse

REFERAT BORGER & SUNDHEDSUDVALGET. den i Borgmesterens Mødeværelse REFERAT BORGER & SUNDHEDSUDVALGET den 30.03.2009 i Borgmesterens Mødeværelse Afbud Finn Lambek (A) SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Handicapanalysen - analyse af kvalitetsstandarder på handicapområdet...

Læs mere

Procesplan for det videre arbejde med fælles forsyningsselskab

Procesplan for det videre arbejde med fælles forsyningsselskab Procesplan for det videre arbejde med fælles forsyningsselskab 1. Faseopdeling af det fremtidige arbejde angående øget samarbejde på tværs af forsyningsselskaberne Fase I: Afklaring I løbet af efteråret

Læs mere

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena- placering i politisk og administrativ organisation (Opdateret efter ØU den 6. marts 2019)

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena- placering i politisk og administrativ organisation (Opdateret efter ØU den 6. marts 2019) By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 316575 Brevid. 3098644 Ref. ANNEBJ Dir. tlf. 46 31 31 04 annebj@roskilde.dk Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena- placering i politisk og administrativ organisation

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden Kultur- og Fritidsudvalget Ekstraordinært møde Dato 30. april 2014 Tid 16:00 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Frode Thule Jensen Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Bjarne

Læs mere

Økonomiudvalget 9. december 2015

Økonomiudvalget 9. december 2015 378 Forsøgsprojekt med levering af varmholdig mad til ældrecentrene Sagsnr: 82.20.00-P20-3-15 Sagen afgøres i: Sagsresume Sagen afgøres i: Byrådet Byrådet vedtog den 8. oktober 2015 en budgetaftale for

Læs mere

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Åben Referat Dato: Mandag den 8. januar 2018 Tidspunkt: 15:30 Sted: Seglet Hillerød Kommune Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed / 08-01-2018 Sagsoversigt: 1. Valg

Læs mere

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Byrådets møde den 25.06.2008 kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 217. Anlægsbudget 2008. Budgetopfølgning i forbindelse med lovforslag vedrørende anlægssanktion...

Læs mere

Der er på baggrund af budgetdrøftelserne i Økonomiudvalget ud over ovenstående oversendt følgende budgetblokke:

Der er på baggrund af budgetdrøftelserne i Økonomiudvalget ud over ovenstående oversendt følgende budgetblokke: Økonomi og Ejendomme Sagsnr. 290280 Brevid. 2630965 Ref. TKK Dir. tlf. 4631 3065 tinakk@roskilde.dk NOTAT: Opsamling på fagudvalgenes afsluttende budgetdrøftelser 21. august 2017 Indledning Fagudvalgene

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Mødetidspunkt 24-09-2018 17:10 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Læs mere

Plan og Udvikling Sagsnr Brevid Ref. PKA Dir. tlf december 2015

Plan og Udvikling Sagsnr Brevid Ref. PKA Dir. tlf december 2015 ØKONOMIUDVALGET Plan og Udvikling Sagsnr. 246187 Brevid. 2229089 Ref. PKA Dir. tlf. 4631 3548 peterka@roskilde.dk NOTAT: Almene boligprojekter i Roskilde 3. december 2015 Indledning: Der er behov for flere

Læs mere

Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri)

Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri) Pkt. 173 Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri) Sagsnr. 213486 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal tages stilling til, om en storparcel på Ageren i Trekroner må udstykkes

Læs mere

NOTAT. Dato: 24. januar 2016 Vedrørende: Tids- og procesplan pr. 24. januar 2016

NOTAT. Dato: 24. januar 2016 Vedrørende: Tids- og procesplan pr. 24. januar 2016 NOTAT Dato: 24. januar 2016 Vedrørende: Tids- og procesplan pr. 24. januar 2016 Fagsekretariatet Ældre og Handicap Skanderborg Kommune Baggrund Projektet omkring plejeboligplanen har i efteråret haft fokus

Læs mere

Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse

Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse By, Kultur og Miljø Miljø Sagsnr. 217972 Brevid. 2533603 Ref. JNAL / 8LC 21. marts

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dagsorden åben / lukket Mødedato 28. januar 2015 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Møde i Børne- og Uddannelsesudvalget Onsdag den 05. februar 2014

Møde i Børne- og Uddannelsesudvalget Onsdag den 05. februar 2014 3. 13/28798 Ungdomskulturhus Indstilling: Direktøren for Børn og Undervisning og direktøren for By, Land og Kultur indstiller sagen til drøftelse og beslutning i Børne- og Uddannelsesudvalget og Kultur-

Læs mere

Jomfrustien, Haderslev, som byfornyelsesområde med klimatilpasningsinitiativer Willy Feddersen / 14/34171

Jomfrustien, Haderslev, som byfornyelsesområde med klimatilpasningsinitiativer Willy Feddersen / 14/34171 Haderslev Byråd, 25-11-2014 Side 1 Jomfrustien, Haderslev, som byfornyelsesområde med klimatilpasningsinitiativer Willy Feddersen / 14/34171 Åben sag Sagsindhold Denne sag vedrører klimatilpasningsprojekt

Læs mere

Nye tider Nye haller. Invitation til deltagelse

Nye tider Nye haller. Invitation til deltagelse Nye tider Nye haller Invitation til deltagelse Invitation til deltagelse i Nye tider Nye haller... side 3 Nye tider stiller nye krav til nye idrætshaller... side 3 Hvordan gør vi?... side 4 Den overordnede

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE TILLÆGSREFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 16-01-2003

FREDERIKSHAVN KOMMUNE TILLÆGSREFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 16-01-2003 FREDERIKSHAVN KOMMUNE TILLÆGSREFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 16-01-2003 Mødedato: 16-01-2003 Mødetidspunkt: kl. 15.00-18.00 Mødested: Lokalet ved kantinen Fraværende: Jørgen Steengaard, Cai Møller

Læs mere

Valg af booking- og tilskudssystem

Valg af booking- og tilskudssystem Pkt. 128 Valg af booking- og tilskudssystem Sagsnr. 274883 Kultur- og Idrætsudvalget Lukket punkt Resume Roskilde Kommune skal have nyt booking- og tilskudssystem i 2018. Det nuværende system, KMD Booking,

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 11-11-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Fredag den 11. november 2011 kl. 08:15 afholdt Økonomiudvalget ekstraordinært møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus. Medlemmerne

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 11-11-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Fredag den 11. november 2011 kl. 08:15 afholdt Økonomiudvalget ekstraordinært møde i Udvalgsværelse 1/Rådhus. Medlemmerne

Læs mere

Oversigt over aktiviteter og politiske behandlinger

Oversigt over aktiviteter og politiske behandlinger Sagsnr. 04.04.00-P20-1-18 Projekt Nye vand- og svømmefaciliteter Dato 29-07-2019 Dokument Oversigt over aktiviteter og politiske behandlinger Sagsbehandler Henriette Hemmingsen, Center for Politik og Udvikling

Læs mere

REBILD KOMMUNE. TILLÆGSDAGSORDEN Teknik- og Miljøudvalget. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 15:00. Sted:

REBILD KOMMUNE. TILLÆGSDAGSORDEN Teknik- og Miljøudvalget. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 15:00. Sted: TILLÆGSDAGSORDEN Mødedato:. Mødetidspunkt: 15:00. Sted: Mødelokale B, Støvring Rådhus. Indholdsfortegnelse Side 13. Regulering af den rørlagte del af Bælum Bæk gennem Bælum by 287 Underskriftsside 291

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere