PERFEKT SMAG DIREKTE VRA VANDHANEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PERFEKT SMAG DIREKTE VRA VANDHANEN"

Transkript

1 PERFEKT SMAG DIREKTE VRA VANDHANEN UNBOTTLED WATER MED GROHE BLUE HOME

2 HVOR VILLE DU FORVENTE AT FINDE DET MEST FORFRISKENDE VAND PÅ JORDEN?

3 I EN REGNSKY?

4 FRA EN FRISK BOBLENDE KILDE?

5 MÅSKE I EN FLASKE? ELLER INGEN AF DE STEDER?

6 VI MENER SVARET ER DERHJEMME.

7 VI KALDER DET UNBOTTLED WATER MED GROHE BLUE HOME

8 VELKOMMEN TIL DIN PRIVATE VANDKILDE. Hvornår var sidste gang du rent faktisk smagte på vand? Var det da du tog en tår, der efterlod dig med en tørst for mere? Efter dit første møde med GROHE Blue Home bliver tingene ikke det samme som før: et smukt og intelligent system, der transformerer simpelt postevand til ren tørstslukkende nydelse, og dit køkken til et mødested for tørstige venner. Først og fremmest fanger armaturets elegance blikket, men når du kigger nærmere under vasken, finder du hemmeligheden ved GROHE Blue Home: køleren og årsagen til, at dit drikkevand aldrig bliver det samme som før.

9 Hvis du foretrækker koldt kildevand så kunne det ikke være lettere: bare tryk på den øverste knap. LED-lysene lyser blåt, og dit glas fyldes med ren forfriskelse.

10 UDEN BRUS, LIDT BRUS ELLER DANSKVAND: VALGET ER DIT Hvor meget brus kan du lide i dit vand? Det handler alt sammen om smag. GROHE Blue Home har en simpel og intuitiv mekanisme, der lader dig tilføre kulsyre til dit drikkevand bare ved at trykke på en knap for lækkert og køligt, filtreret vand fuldstændig som du og hele din familie kan lide det. Danskvand men ikke for meget brus? Måske en lidt mildere danskvand? Det skal du få. Tryk på begge knapper lige efter hinanden LED erne lyser tyrkis for at producere en fin og letbrusende vandstrøm.

11 Danskvand, levende med bobler. Hvis det er sådan du forestiller dig en tørstslukkende himmel, så bare tryk på den nederste knap LED erne lyser grønt for dit perfekte glas vand.

12 PERFEKT AFKØLET PRÆCIST SOM DU KAN LI DET MORGENDAGENS DRIKKEVAND Form og funktion sammenkobles i GROHE Blue Home, som kombinerer alle fordelene ved et køkkenarmatur i højeste kvalitet med en sofistikeret vandkøler. Koblet med tidsløst design og så kigger du på fremtiden vandkilde i hjemmet. Forestil dig den forfriskende sensation ved afkølet vand iskoldt og tørstslukkende. Det venter på dig og er kun et knaptryk væk ved præcist den rette temperatur. Tænk på glasset som dugges til med små vanddråber og på den første, lækre kolde tår. Afkølet vand lige når du har lyst hvor forfriskende er det lige?

13 ISKOLDT OG SMAGFULDT, LIGE FRA VANDHANEN

14 DET INTELLIGENTE HJERTE I GROHE BLUE HOME. Godt gemt under køkkenvasken finder du ny banebrydende teknologi. GROHE Blue Home køleren er vores undercover geni, der tager vand og filtrerer det, køler det, og tilsætter brus lige til at fylde i glasset. Her kan du vælge din ideelle temperatur mellem 5 og 10 for lækkert, afkølet vand. Det er her dit danskvand bringes til verden, og hvor du finder det sofistikerede filter.

15 MAGIEN ER I FILTRET Til vores GROHE Blue-system har vi arbejdet sammen med BWT, Europas førende eksperter i filtreret vand, så vi kunne sikre, at vores system producerer en forfriskende drikkeoplevelse uden sidestykke. GROHE Blue-filtre bruger en filtreringsproces i fem trin til at fjerne selv de mindste partikler fra postevandet, men bevarer alle de vigtige mineraler, der gavner dit helbred. BYPASS-INDSTILLING En lille mængde kalk i vandet er vigtigt for en behagelig smag og mineralbalancen. Med bypassindstillingen kan en lille mængde vand filtreres uden at fjerne kalk i ionbytteren. INDLØBSVAND UDLØBSVAND FEMTRINSFUNKTION FILTRERING AF BYPASS-VAND BYPASS AF VANDGENNEMSTRØMNING FINFILTRERING Fanger selv de mindste resterende partikler. To andre filtre er ligeledes tilgængelige. Hvis du bor i områder med blødt vand, er det aktive kulfilter det rette for dig. Det forbedrer smagen men vedholder kulsyren i vandet. AKTIVT KULFILTER En ekstra filtreringsproces for at opnå maksimal smagsoplevelse. Bypass-vand filtreres og renses, mens de vigtige mineraler bevares. Til den bedste smag og sunde fordele er magnesium+ filteret det ideelle valg. Det tilføjer op til 35 mg magnesium pr. liter vand, som hjælper dig med at få nok at dette essentielle mineral og samtidig giver filteret den bedste smag til din te eller kaffe. Læs mere om vores forskellige filtre på HØJTYDENDE IONBYTTER Fjerner kalk. AKTIVT KULFORFILTER (= SMAGSFORBEDRING) Fjerner klor, metalstoffer, visse organiske forbindelser, herunder insekticider og pesticider, for at få en renere, friskere smag. FORFILTRERING Bortfiltrerer grove partikler af sand og snavs. grohe.dk Side 29

16 GARANTIEN FOR REN SMAG Hvis du kan lide the og kaffe kommer du til at elske GROHE Blue Home. Uanset om det er til kaffemaskinen eller til at brygge the, bringer det filtrerede vand det bedste frem i dine yndlingsdrikke. Og takket været det filtrerede vand, kan aromaerne udvikle sig til deres fuldeste for en uforglemmelig café crema. Det filtrerede vand beskytter også dine køkkenapparater imod tilkalkning.

17 1 min. for at udskifte Se videoen for at se hvor let det er at udskifte CO2-flasken. DEN LETTE VEJ TIL PERFEKTE BOBLER. Intet kunne være lettere eller hurtigere end at indsætte den nye CO2-flaske. På mindre end et minut har du en helt ny forsyning af danskvand op til 60 liter. Og når tiden kommer hvor CO2-flasken skal skiftes, begynder displayet på armaturet af blinke, hvilket advarer dig i god tid. GROHE Blue Online-shoppen, eller GROHE Ondus-appen, gør det let og enkelt at bestille erstatningsflasker samt returnere de tomme flasker. Besøg vores GROHE Blue shop: grohe.dk Side 33

18 NYHED: MED UDTRÆKSFUNKTION Vores nye GROHE Blue Home-armaturer fås nu med udtræksmousseur for endnu mere funktionalitet og fleksibilitet. Vælg blandt tre nutidige armaturformer med udtræk, hver med sin hygiejniske mousseur og to separate vandveje, der leverer både filtreret og ufiltreret vand. Bly- og nikkelfri Udtræksmousseur hygiejnisk mousseur med 2 udløb

19 BETJEN VIA GROHE ONDUS APP Betjen din GROHE Blue Home-vandhane via smartphone app for total bekvemmelighed. GROHE Ondus Appen fortæller dig ikke kun når filtret eller CO2-patronen skal udskiftes, men kan også helt automatisk genbestille begge for dig. Brug appen til at tappe vand og monitorer dit vandforbrug via personlige fitness apps. Systemkrav iphone med ios 9.0 eller nyere / smartphone med Android 4.3 eller nyere Mobilenheder samt GROHE Ondus App inkluderes ikke i levering og skal bestilles særskilt via en autoriseret Apple store/itunes eller Google Play store. Bluetooth varemærket samt logoer er registrerede varemærker eget af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug af disse varemærker af Grohe AG foregår under licens. Andre varemærker og varenavne ejes af deres respektive ejere. Apple, Apple-logoet, ipod, ipod Touch, iphone og itunes er varemærker under Apple Inc. og er registreret i USA og andre lande. Apple er ikke ansvarlig for funktionen af denne enhed eller dens overensstemmelse med sikkerhed og lovgivningsmæssige standarder.

20 NYD ALLE FORDELENE VED GROHE BLUE HOME.

21 HJEMMEBRAGT BETYDER FRA HANEN TIL BORDET Hvad kunne være lettere og mere bekvemmeligt end at tappe dit drikkevand lige fra vandhanen? Livet blev lige en hel del enklere. Plads: Vi kunne alle godt tænke os mere af det. Og i køleskabet er der ofte ikke meget plads. Prøv at klemme nok vandflasker ind i køleskabet til at holde familien kørende i weekenden eller når vennerne kommer på besøg. Ingen gider at drikke lunkent vand på en varm sommerdag. Heldigvis kan GROHE Blue Home levere afkølet vand on demand. Tænk et øjeblik på al den energi det tager at sikre en konstant forsyning af vand på flaske derhjemme. Stå i kø for at købe dem, transportere de tunge flasker hjem, bære dem op ad trapperne og lægge dem ind i køleskabet. Og før du ved af det, er det tid til at returnere de tomme flasker for så at starte hele processen forfra igen. Noget andet der er dyrbart er vores tid. Så hvorfor bruge kostbare minutter for at køre til supermarkedet og lede efter en parkeringsplads for at købe eller returnere flasker? GROHE Blue Home betyder kort og godt mindre frustration og mere fritid. Og her er endnu en tanke: hvis hvert familiemedlem foretrækker vand på hver sin måde, betyder det tre forskellige typer du skal købe. Ikke med GROHE Blue Home: Du kan få vand med, uden eller med lidt brus alt i ét armatur.

22 SPAR PÅ LANG SIGT. OG PÅ KORT SIGT. BRAND A BRAND B -50 % GROHE Blue Home er en investering på mere end en måde. Når du ser på omkostningerne ved at have drikkevand til rådighed for familie og venner 365 dage om året, kan du hurtigt se hvordan du kan spare i forhold til flaskevand. Det er et enkelt regnestykke. Du kan spare penge for hvert glas vand, du drikker. Og det er uden at medregne tid og anstrengelser. BRAND C Når du registrerer dit GROHE Blue Home køb online udvider vi desuden din garanti fra 2 til 3 år. GROHE BLUE HOME Årlig omkostning: 1620,- Årlig omkostning: 1188,- Årlig omkostning: 1080,- Årlig omkostning: 540,- Udregningseksempel Årlige omkostninger for en familie på fire med et gennemsnitligt forbrug på 1,5 liter om dagen per person.

23 DEN BEDSTE EMBALLAGE TIL VAND ER: INGEN EMBALLAGE OVERHOVEDET Det ser måske åbenlyst ud, men i en verden, der langsomt drukner i et hav af plastikflasker, er udfordringen med de nærmest udestruerbare platiskflasker ved at blive vigtigere end nogensinde før. Og ikke nok med det, så bruges der 7 liter vand at producere bare en enkelt liter vand på flaske dertil kommer også energiforbruget samt CO2-emissionerne som skabes. 1 liter 1 liter 1 liter 1 liter 1 liter For at producere 1 liter vand på flaske kræves der 7 liter vand. 1 liter 1 liter 1 liter GROHE Blue skal kun bruge én. Vi har alle et ansvar for vores planet. Det kræver, at vi anstrenger os for at tage vare på miljøet og spare på de dyrbare vandressourcer. Med GROHE Blue Home har vi et enkelt mål: at hjælpe jorden et glas vand af gangen. Behøver vi så overhovedet vand på flaske? Hos GROHE tror vi på, at vi har fundet løsningen med GROHE Blue Home. Vi bad Georg-August-Universität Göttingen om at udføre dybdegående research der skulle sammenligne CO2-emissioner. Resultatet: En enorm reduktion i CO2-udledelsen på 61 % i forhold til flaskevand. Så du kan sagtens få en ren og skær vandglæde uden at gå på kompromis med dine grønne idealer. Flaskevand: Op til 108,5 g CO2-ækvivalent per liter. GROHE Blue Home: 17,96 g CO2-ækvivalent per liter.

24 FÅ MERE SUNDHED I DIT LIV. +35 % Alle ved, at grundstenen for et godt helbred er at drikke nok vand. Det er livsvigtigt for din hjerne og godt for huden. Så hvis det er skønhed og intelligens du er efter, så behøver du ikke lede længere end GROHE Blue Home. Magnesium og vitalitet hører sammen. Med magnesium+-filtret kan du få mere af dette vigtige mineral i din kost. 2 liter GROHE Blue Home-vand indeholder lige så meget magnesium som 4 æbler op til 35 mg per liter. Magnesium forbedrer også vandets smag. Opskriften på smag og helbred: Brug de eksklusive vandopskrifter fra GROHE. Baseret på naturlige ingredienser og udviklet af GROHE og BWT. Vores Vandopskriftsbog er smækfyldt med lækre drikke. De er testet og godkendt af en vandsommelier. Hvor meget er nok? Eksperter anbefaler, at vi drikker mindst 2 liter vand om dagen. Med GROHE Blue er det så let og behageligt at tappe et glas forfriskende vand, at mange vil opleve at deres vandforbrug stiger.

25 Besøg vores GROHE Blue shop: DIN VANDKILDE TIL NÅR DU ER PÅ FARTEN: GROHE TO GO Du behøver ikke at blive derhjemme for at nyde GROHE Blue Home. Brug de stilfulde og praktiske flasker til når du er på farten. I brudsikker plastik og elegant børstet aluminium sørger disse flasker for, at du altid kan nyde forfriskende og lækkert vand uanset hvor du er henne.

26 ET KIG NÆRMERE PÅ GROHE BLUE HOME

27 DESIGNET TIL AT SE SMUK UD I ALLE KØKKENER. Vi har designet GROHE Blue til at være et æstetisk midtpunkt i dit køkken. For at sikre, at din vandhane harmoniserer med dit køkken kan du vælge blandt en række forskellige former. Der er tre tidsløse og elegante valgmuligheder: L-, C- og U-formede tude, alle tilgængelige i to stilfulde finishes krom og super steel. grohe.dk Side 53

28 HANEN SOM KOMPLEMENTERER ALLE ANDRE Hvis du allerede har en flot vandhane i dit køkken og ikke ønsker at erstatte den med en anden, så er GROHE Blue Home Mono det perfekte valg til dig. Den passer perfekt ved siden af din eksisterende vandhane.

29 Separate indre vandveje for ufiltreret postevand og filtreret drikkevand. Tuden kan drejes 150 DET ULTIMATIVE I DESIGN OG FUNKTION. Hygiejnisk mousseur med to udløb og valgfrit udtræk. GROHE Blue Home er symbiosen mellem tidsløst design og innovative funktioner, der gør den behagelig at bruge. Selvom den er skøn at kigge på, er der stadigvæk meget mere ved GROHE Blue Home end man lige aner. Fremadroterende håndtag med riflet struktur for bedre greb. Patron med GROHE SilkMove-teknologi til almindeligt postevand. Når det er tid til at udskifte filtret, lyser displayet på håndtaget med et orange, blinkende lys for at advare dig. Tryk på knappen med den oplyste LED-ring for vand med meget, lidt eller uden brus.

30 INSTALLÉR KØLERENHEDEN: DET SIDSTE TRIN TIL EN PERFEKT FORFRISKNING GROHE Blue Home køleren er slank hvilket gør det let at finde det ideelle sted at placere den i dit køkken. Den kan stilles direkte under køkkenvasken eller inden for en radius på 2,5 meter eksempelvis i et lille kabinet med en bredde på 30 cm. ALLE STEDER KAN VÆRE ET HJEM TIL GROHE BLUE HOME. Placer armaturet og montér med et fikseringssæt under håndvasken. Placer ventilationsskabelonen og bor ventilationshullet tilsvarende. Monter T-fittings og kombiner med alle slanger og forbind disse til køleren. Test for evt. lækager inden strømforsyningen tilsluttes. Skru filtret ind i filterhovedet og placér køleren i skabet i dit borede huller. Dernæst konfigureres vandet (uden CO2-flaske installeret) med armaturets trykknapper. Skru CO2-flasker i efter konfiguration af det filtrerede vand og luk frontlåget. Derefter konfigureres det karboniserede vand med armaturets trykknapper. Juster softwaren til den korrekte indstilling. grohe.dk Side 59

31

32 GROHE BLUE HOME PRODUKTPORTEFØLJE & TILBEHØRSSERIE / DC0 GROHE Blue Home Startsæt med L-tud med udtræk / DC0 GROHE Blue Home Startsæt med C-tud med udtræk / DC0 GROHE Blue Home Startsæt med U-tud med udtræk Farvemuligheder: 000 I StarLight Krom DC0 I SuperSteel GROHE SilkMove GROHE StarLight Forbedret vand Drejestop Comfort Height grohe.dk Side 63

33 / DC1 GROHE Blue Home Startsæt med L-tud / DC0 GROHE Blue Home L-tud med udtræk / DC1 GROHE Blue Home Startsæt med C-tud / DC0 GROHE Blue Home C-tud med udtræk / DC1 GROHE Blue Home Startsæt med U-tud / DC0 GROHE Blue Home U-tud med udtræk / DC1 GROHE Blue Home Startsæt Mono / GROHE Blue Home S-Size filter Kapacitet: 600 L ved 15 KH / GROHE Blue Home Aktivt kulfilter For regioner med vand hårdhed <9 KH er kapaciteten 3000 L GROHE Blue Magnesium+ filter med magnesium og premium smag Kapacitet: 400 L ved 15 KH / GROHE Blue Home rensepatron / adapter til GROHE Blue filterhoved bruges kun i kombination med HVER GROHE BLUE HOME INDEHOLDER: KØLERENHED GROHE BLUE HOME CO2-FLASKE, 425 G S-SIZE FILTER / GROHE Blue CO2-flaske 425 g 4 stk. Tilgængelig som: GROHE Blue CO2 Refill flaske 425 g 4 stk GROHE Blue glas, 6 stk / GROHE Blue glaskaraffel / SD0 GROHE Blue drikkeflaske plastik GROHE Blue drikkeflaske rustfrit stål Farvemuligheder: 000/001 I StarLight Krom DC0/DC1 I SuperSteel GROHE SilkMove GROHE StarLight Forbedret vand Drejestop Comfort Height Besøg vores GROHE Blue shop: grohe.dk Side 65

34 HER ER SVARENE PÅ ALLE DINE SPØRGSMÅL Hvor meget plads behøver jeg for at kunne installere GROHE Blue Home? Køleren er 20 cm bred og 50 cm dyb. Det betyder, at hele systemet passer ind i et standard 60 cmeller endda 30 cm-køkkenskab. Hvornår skal jeg udskifte filtret? Filtret skal udskiftes mindst hver 12. måned, eller når det er opbrugt. Et LED-display på armaturets venstre håndtag gør det let at se om filterkapaciteten er ved at være tom. Et blinkende lys indikerer om kapaciteten er på mindre end 10 % og et hastigt blinkende orange lys indikerer når filtret er nede på 1 % kapacitet, hvilket betyder, at det skal skiftes. Hvis enheden er integreret med GROHE Ondusappen, påminder den dig om at skifte filtret ved at sende en push-notifikation. Hvornår skal jeg udskifte CO2-flasken? Den skal udskiftes så snart vandet ikke længere tilføres brus. For at advare i god tid lyser LEDdisplayet på armaturets venstre håndtag hvidt kort før CO2-flasken skal udskiftes. Systemet sender også en push-notification via GROHE Ondus-appen. Hvor kan jeg købe erstatningsfiltre og CO2-flasker? Besøg vores online GROHE Blue Shop for alle erstatningsfiltre, CO2-flasker og tilbehør eller bruge GROHE Ondus-appen til at genbestille det, du har behov for, med din smartphone. Hvordan udskifter jeg filtret? Filtret kan nemt skiftes ved at skrue det gamle filter af, og det nye i, på filterholderen. Du behøver ikke engang at lukke for vandforsyningen. Hvordan udskifter jeg CO2-flasken? CO2-flasken kan også udskiftes ved at skrue den gamle af, og den nye i. Let og enkelt! Hvordan kan jeg skille mig af med filtret? Filtret kan let afskaffes præcist som almindelig plastik. Hvad er kapaciteten på en CO2-flaske? Flasken på 425 g producerer omtrent 60 liter danskvand. Hvad sker der hvis jeg ikke bruger GROHE Blue Home i et længere stykke tid? GROHE anbefaler ikke at lade filtersystemet stå ubrugt i længere perioder. Hvis GROHE Blue filtersystemet ikke anvendes i et par dage skal systemet skylles igennem med mindst fire liter vand. Hvis du lader systemet stå ubrugt i mere end 4 uger, så skal systemet renses med GROHE Blue Bio-Clean rengøringsvæske , og filtret erstattes. Jeg hører ofte, at postevandet er i topkvalitet, så hvorfor skulle jeg købe GROHE Blue Home? GROHE Blue renser postevandet selvom kvaliteten i forvejen er god, og derudover får du også muligheden for at vælge afkølet, brusende vand. Mineraler som kalcium og magnesium, som er vigtige for kroppen, bibeholdes, mens kalkindholdet reduceres og substanser som påvirker smagen så som tungmetaller (jern, kobber), klor og organiske substanser (pesticider) filtreres væk. Vandværket garanterer kun drikkevandskvaliteten indtil det løber ind i dit hjem. Urenheder som forårsages af dit hjems vandrør elimineres af GROHE Bluefiltret. Hvad skal jeg overveje når jeg installerer GROHE Blue Home? Glem ikke, at køleren har behov for rigeligt med luftventilation og kræver desuden afledning af varm luft gennem bunden af skabet. Udskæringsskabelonen er inkluderet i ethvert produktsæt. grohe.dk Side 67

35 GROHE: EN HEL VERDEN AF INTELLIGENT DESIGN TIL KØKKENET Opdag de mange smukke og funktionelle armaturer i vores brede udvalg. De varierer fra slanke, minimalistiske forme der er tidsløse i deres appel, til slående stilelementer der sender et kraftigt deign budskab. Armaturerne fås med en bred skare af geniale funktioner, der gør dem både behagelige og lette at bruge. Eksempelvis findes de med udtrækkelige mousseursprays hvilket er både praktisk og tidsbesparende. Eller EasyToucharmaturer som kan betjenes med blot en enkelt fingerspids. Mulighederne er grænseløse. Uanset dine behov, tilbyder GROHE dig alle valgmulighederne samt den komfort og fleksibilitet, som du ønsker dig. Find mere på grohe.dk

36 TILMELD DIG OG FÅ MERE FOR PENGENE! Registrer dit GROHE Blue Home System nu! Og modtag som belønning en udvidet garanti fra 2 til 3 år. BESTIL HJEMMEFRA: DONE Besøg vores GROHE Blue Online shop for at se vores eksklusive serie af karafler og glas, drikkeflasker til når du er på farten, såvel som filtre og CO2-flasker. Produktregistrering: Besøg vores GROHE Blue shop: grohe.dk Side 71

37 Følg os KVALITET TEKNOLOGI DESIGN BÆREDYGTIGHED Winner 2017 From FORTUNE, September 15, FORTUNE is a registered trademark of Time Inc., used under license. FORTUNE and Time Inc. are not affiliated with, and do not endorse products or services of, GROHE. Grohe A/S Sluseholmen 8C, 2. th København SV 09/2018 Copyright by GROHE

UNBOTTLED WATER. GROHE.DK Følg os på. Grohe A/S Sluseholmen 8C, 2.th København SV Danmark

UNBOTTLED WATER. GROHE.DK Følg os på. Grohe A/S Sluseholmen 8C, 2.th København SV Danmark GROHE.DK Følg os på Grohe A/S Sluseholmen 8C, 2.th. 2450 København SV Danmark UNBOTTLED WATER 12/2016 Copyright by GROHE LAD GROHE BLUE HOME FORFRISKE DIG - MED ELLER UDEN BRUS HVOR VILLE DU FORVENTE AT

Læs mere

VAND PÅ INNOVATIVE MÅDER GROHE VANDSYSTEMER TIL KØKKENET

VAND PÅ INNOVATIVE MÅDER GROHE VANDSYSTEMER TIL KØKKENET VAND PÅ INNOVATIVE MÅDER GROHE VANDSYSTEMER TIL KØKKENET GROHE VANDSYSTEMER DESIGNET TIL AT SE GODT UD I DIT KØKKEN KOMBINÉR GROHE BLUE HOME MED GROHE RED MONO GROHE Red Mono L-tud GROHE Red Mono C-tud

Læs mere

GROHE BLUE CHILLED, FILTERED & SPARKLING

GROHE BLUE CHILLED, FILTERED & SPARKLING CHILLED, FILTERED & SPARKLING VANDET En gang drak vi det reneste vand direkte fra kilderne. Siden er det gået ned ad bakke... indtil nu! I årevis havde vi kun det vand, som kom ud af hanen. Siden fik vi

Læs mere

100 C DIREKTE FRA VANDHANEN NY GROHE RED: KOGENDE VAND MED DET SAMME

100 C DIREKTE FRA VANDHANEN NY GROHE RED: KOGENDE VAND MED DET SAMME 100 C DIREKTE FRA VANDHANEN NY GROHE RED: KOGENDE VAND MED DET SAMME KOGENDE VARMT VAND: HVAD SKULLE VI GØRE UDEN DIG? DU ER MIN RYGENDE, VARME DRIK NÅR JEG KOMMER IND FRA KULDEN 2 3 VORES SPAGHETTI À

Læs mere

BRUGSANVISNING GROHE BLUE KØKKEN

BRUGSANVISNING GROHE BLUE KØKKEN BRUGSANVISNING GROHE BLUE KØKKEN GROHE BLUE BRUGERVEJLEDNING Tillykke med din nye GROHE Blue. For at få størst udbytte af din GROHE Blue er der nogle få ting, du skal vide. GROHE Blue Vandet 5 Filteret

Læs mere

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85 Kogende varmt vand. Før i tiden skulle du bruge en gryde eller en elkedel. Nu kommer det direkte ud af armaturet. Det innovative Red kedelsystem har altid tre til seks liter kogende vand (afhængig af kedelversion)

Læs mere

Kvalitet helt enkelt og direkte fra hanen

Kvalitet helt enkelt og direkte fra hanen Kvalitet helt enkelt og direkte fra hanen Den originale Kvalitet og helt enkelt Direkte fra hanen Isvand fra hanen med og uden brus Den originale minicooler giver iskoldt vand direkte fra din egen køkkenhane.

Læs mere

GROHE Køkken GROHE BLUE BRUGSANVISNING

GROHE Køkken GROHE BLUE BRUGSANVISNING GROHE Køkken GROHE BLUE BRUGSANVISNING GROHE BLUE BRUGERVEJLEDNING Tillykke med din nye GROHE Blue. For at få størst udbytte af din GROHE Blue er der nogle få ting, du skal vide. GROHE Blue Vandet 3

Læs mere

Nyheder til. grohe.dk. løsninger til dit køkken

Nyheder til. grohe.dk. løsninger til dit køkken Nyheder til dit køkken grohe.dk løsninger til dit køkken innovationer køkken SySteMer GROHE KØKKEN SYSTEMER Kogende, filtreret, afkølet eller med brus. Vores systemer leverer vand, der er klart til brug

Læs mere

GROHE BLUE BRUGERVEJLEDNING. grohe.dk

GROHE BLUE BRUGERVEJLEDNING. grohe.dk GROHE LUE RUGERVEJLEDNING grohe.dk GROHE LUE EN FERSKVNDSKILDE I DIT KØKKEN Tillykke med din nye GROHE lue. For at få størst udbytte af din GROHE lue er der nogle få ting, du skal vide. GROHE lue Vandet

Læs mere

GROHE KØKKEN. Dit KØKKEN

GROHE KØKKEN. Dit KØKKEN KØKKEN Dit KØKKEN grohe.dk Side 3 KøKKEn THE SOURCE OF LIVING Vand bruges til at drikke og lave mad over hele verden. Vi bruger rindende vand i køkkenet omkring 100 gange hver dag! Vi tager det så meget

Læs mere

PRAKTISKE EGENSKABER GROHE KØKKEN. ÅBEN VANDVARMER Den perfekte vandgennemstrømning kombineret med åbne vandvarmere.

PRAKTISKE EGENSKABER GROHE KØKKEN. ÅBEN VANDVARMER Den perfekte vandgennemstrømning kombineret med åbne vandvarmere. DIT KØKKEN 2017 ÅBEN VANDVARMER Den perfekte vandgennemstrømning kombineret med åbne vandvarmere. EASYEXCHANGE Mousseuren er let at installere og afinstallere med en mønt. EASYDOCK Garanterer, at din udtrækkelige

Læs mere

MINICOOLER by 34523_Waterpoint.indd 1 05/05/11 6:58:52

MINICOOLER by 34523_Waterpoint.indd 1 05/05/11 6:58:52 MINICOOLER by Friskt koldt vand direkte fra hanen, med eller uden brus MiniCooler stilles under jeres køkkenvask og forbindes til en hane i køkkenbordet. MiniCooler giver friskt koldt vand eller danskvand

Læs mere

GROHE BLUE BRUGERVEJLEDNING. grohe.dk

GROHE BLUE BRUGERVEJLEDNING. grohe.dk GROHE LUE RUGERVEJLENG grohe.dk GROHE LUE EN FERSVNSILE I IT ØEN Tillykke med din nye GROHE lue. For at få størst udbytte af din GROHE lue er der nogle få ting, du skal vide. GROHE lue Vandet Filteret

Læs mere

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ:

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: arena.grohe.dk VASK FREM FOR AT TØRRE. FORDI INTET RENGØRER DIG MERE END VAND. VELKOMMEN

Læs mere

»Sådan får De bedre vand-vaner«

»Sådan får De bedre vand-vaner« »Sådan får De bedre vand-vaner«danske Vandværkers Forening Det forventer vi af drikkevandet: Det er billigt Det er ikke sundhedsfarligt at drikke Det smager godt Det er klart Det er køligt Det lugter ikke

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

INDEN EN ENKELT DRÅBE UDVIKLER SIG TIL EN OVERSVØMMELSE. START I GROHE SENSE BESKYTTER DIT HJEM MOD VAND. BRANCHEN FOR VANDSIKKERHED MED GROHE SENSE

INDEN EN ENKELT DRÅBE UDVIKLER SIG TIL EN OVERSVØMMELSE. START I GROHE SENSE BESKYTTER DIT HJEM MOD VAND. BRANCHEN FOR VANDSIKKERHED MED GROHE SENSE INDEN EN ENKELT DRÅBE UDVIKLER SIG TIL EN OVERSVØMMELSE. GROHE SENSE BESKYTTER DIT HJEM MOD VAND. START I BRANCHEN FOR VANDSIKKERHED MED GROHE SENSE HAV LØSNINGEN PÅ ET PROBLEM: GÅ IND I BRANCHEN FOR VANDSIKKERHED

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

DANPURE HOME 200 TDS,

DANPURE HOME 200 TDS, Memo Type Dato Tilsluttet DANPURE OFFICE 200 TDS DanPure DR IN KING WATER S YS TEM Navn Adresse TLF: REVERSE OSMOSIS SYSTEM DANPURE HOME 200 TDS BRUGER MANUAL 19 01 02 03 04 05 06 07 12 13 14 15 17 18

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

2.995, , , ,- Alle priser er inkl. moms A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , ,-   Alle priser er inkl. moms A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705539104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramiske ventiloverdele Høj svingtud 5 års drypgaranti 2.995,-

Læs mere

Oticon Opn åbner op for en ny verden

Oticon Opn åbner op for en ny verden Oticon Opn åbner op for en ny verden Traditionel teknologi Ny teknologi Fokuserer på en stemme, og undertrykker alle andre. Åbner op for lydbilledet for at få flere stemmer med. Du kender nok følelsen.

Læs mere

Quooker produktoversigt marts 2019

Quooker produktoversigt marts 2019 Quooker produktoversigt marts 2019 Fusion Square Fusion er en alt-i-en hane, der kan give dig koldt, varmt og kogende vand. Med en Quooker CUBE køleenhed kan du også få afkølet vand med og uden brus fra

Læs mere

Hovedstadsområdets Vandsamarbejde VAND. Vand er liv brug det med omtanke

Hovedstadsområdets Vandsamarbejde VAND. Vand er liv brug det med omtanke Hovedstadsområdets Vandsamarbejde VAND Vand er liv brug det med omtanke Renhed Vand er liv Energi Fællesskab Velvære Leg Lyst Ansvar Omtanke Behov For millioner af år siden var hele kloden dækket af vand.

Læs mere

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,-

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,- Børma køkkenarmatur Børma håndvask/brusearmatur Med J-tud. Krom Uden bundventil. Krom VVS nr. 70 5504 104 VVS nr. 70 3514 104 Leveret og monteret kr. 1.795,- Leveret og monteret kr. 2.195,- Børma brusearmatur

Læs mere

DANPURE OFFICE 1500 TDS,

DANPURE OFFICE 1500 TDS, Memo Type Dato Tilsluttet Navn Adresse DANPURE OFFICE 1500 TDS TLF: DanPure DR IN KING WATER S YS TEM REVERSE OSMOSIS SYSTEM DANPURE OFFICE 1500 TDS BRUGER MANUAL 19 01 02 03 04 05 06 07 12 13 14 15 17

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

GROHE ECOJOY KOLDSTART. Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort

GROHE ECOJOY KOLDSTART. Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort GROHE ECOJOY KOLDSTART Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort September 2014 GROHE TEKNOLOGI GROHE PRODUKTFORDELE GROHE SilkMove ES Let og enkel håndtering med unik præcision og ultimativ komfort

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Med Oticon Opn Play kan dit barn trives i en fantastisk kaotisk verden Det er slut med at overbelaste børns hjerner Børn bliver konstant bombarderet

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Remote 3.0 fjernbetjening Introduktion Indhold Efter opdatering af Oticon Opn firmware er det nødvendigt

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk.

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. Tilbehør www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. På dine betingelser: Tilpas dine lytteoplevelser. Følg børnene til skole om morgenen, mød venner

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Oticon Opn åbner op for en ny verden

Oticon Opn åbner op for en ny verden Oticon Opn åbner op for en ny verden Traditionel teknologi Fokuserer på en stemme, og undertrykker alle andre. Ny teknologi Åbner op for lydbilledet for at få flere stemmer med. Du kender nok følelsen.

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. 02 Hansgrohe ComfortZone Giv dig selv mere rum. Med Metris, Talis og Focus. Badeværelset er meget mere end et sted for personlig hygiejne. I

Læs mere

Installationsvejledning: Model AQUARELLA

Installationsvejledning: Model AQUARELLA Installationsvejledning: Model AQUARELLA Indhold 1. Udpakning 2. Indhold af levering 3. Indsætte membran 4. Indsætte filter 5. Forbindelse vandforsyning 6. Forbindelsesslanger 7. Indledende operation 8.

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Forbind dit husholdningsapparat med fremtiden. BSH_022_HC_Geraetebeil_Waschen_Trocknen_X_Bosch_210x148_V001_DA_STAR.indd 1

Forbind dit husholdningsapparat med fremtiden. BSH_022_HC_Geraetebeil_Waschen_Trocknen_X_Bosch_210x148_V001_DA_STAR.indd 1 Forbind dit husholdningsapparat med fremtiden. BSH_022_HC_Geraetebeil_Waschen_Trocknen_X_Bosch_210x148_V001_DA_STAR.indd 1 14.01.16 11:55 Home Connect. En app til det hele. Home Connect er den første app,

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Sig farvel til kalk og korrosion!

Sig farvel til kalk og korrosion! Sig farvel til kalk og korrosion! www.nocalcinternational.com En patenteret teknologi som BESKYTTER HUSETS VVS-INSTALLATIONER mod ophobning af kalk uden at skade miljøet. Hvordan fungerer NoCalc? Det patenterede

Læs mere

AQUA DANMARK EN NY VERDEN

AQUA DANMARK EN NY VERDEN AQUA DANMARK Leyco SOFT EN NY VERDEN GOD KAFFE MILJØET AT SPARE PENGE GOD KVALITET MINDRE RENGØRING ET RENT HJEM BLØDT TØJ 1 2 Leyco SOFT SERIEN Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu

Læs mere

Udvid din lytteoplevelse

Udvid din lytteoplevelse GN ReSound hjælper mennesker med at genopdage hørelsen med høreapparater, der efterligner det naturlige øres måde at behandle lyd på. Der betyder, at du kan glemme din hørenedsættelse - og i stedet fokusere

Læs mere

Kedel. Model No:

Kedel. Model No: Kedel Designer kedel Runde, hvide glinsende glaselementer kombineret med højglans rustfri ståloverflader Lækkert blåt touch control panel (LCD display) Opvarmningsteknologi:Præcis temperaturregulering

Læs mere

MiniCooler brugermanual. Side 1. brugermanual. MINICOOLER giver iskoldt vand direkte fra hanen...

MiniCooler brugermanual. Side 1. brugermanual. MINICOOLER giver iskoldt vand direkte fra hanen... MiniCooler brugermanual brugermanual Side 1 MiniCooler brugermanual Side 3 Tillykke med din nye MiniCooler Før du tilslutter MiniCooler og før MiniCooler tages i brug, anbefaler vi at installations og

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Der findes seks modeller i vores kollektion af kogendevandhaner.

Læs mere

Brugsanvisning til ReSound apps

Brugsanvisning til ReSound apps Brugsanvisning til ReSound apps Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din ReSound app. ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine

Læs mere

PowerView Motorisering. Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere

PowerView Motorisering. Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere PowerView Motorisering Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere 2 Perfekt lys, energieffektivitet og en lettere hverdag - det får du med PowerView Motorisering. Vigtigste fordele Præcis betjening

Læs mere

Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken.

Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken. Monterings vejledning Qooler sparkling 17i indbygning i køkken. Teknisk data: Mål: H 390mm x B 235mm x D 420mm inkl. luftskjold 230v 50 Hz. 270 w max forbrug Kalkfilter og kulfilter skal skiftes en gang

Læs mere

DET PERFEKTE MATCH VI INTRODUCERER GROHE KØKKENVASKE: SKABT TIL AT MATCHE I FORM OG FUNKTION

DET PERFEKTE MATCH VI INTRODUCERER GROHE KØKKENVASKE: SKABT TIL AT MATCHE I FORM OG FUNKTION DET PERFEKTE MATCH VI INTRODUCERER GROHE KØKKENVASKE: SKABT TIL AT MATCHE I FORM OG FUNKTION Tænk på et sted, hvor folk finder sammen. Et sted hvor enhver stemning kan omdannes til en endeløs række af

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Baby. Læs videre for at få vigtige oplysninger, som kan hjælpe dig med at få din nye Arlo Baby sat op. Hvis du har brug for hjælp, bedes

Læs mere

Forbind dit køleapparat med fremtiden.

Forbind dit køleapparat med fremtiden. Forbind dit køleapparat med fremtiden. Home onnect. En app til det hele. Home onnect er den første app, som vasker og tørrer, skyller, bager, brygger kaffe og kigger i køleskabet for dig. Forskellige husholdningsapparater

Læs mere

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING Introduktion Tillykke med at have downloadet Interton appen. Interton appen er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Interton

Læs mere

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med Quooker derimod

Læs mere

Forbind din tørretumbler med fremtiden. BSH_022_HC_Geraetebeil_Trocknen_P_Bosch_210x148_da.indd 1

Forbind din tørretumbler med fremtiden. BSH_022_HC_Geraetebeil_Trocknen_P_Bosch_210x148_da.indd 1 Forbind din tørretumbler med fremtiden. SH_022_H_Geraetebeil_Trocknen_P_osch_210x148_da.indd 1 14.01.16 17:29 Home onnect. En app til det hele. Home onnect er den første app, som vasker og tørrer, vasker

Læs mere

Quooker produktoversigt maj 2019

Quooker produktoversigt maj 2019 Quooker produktoversigt maj 2019 Fusion Fusion er en alt-i-en hane, der kan give dig koldt, varmt og kogende vand. Med en Quooker CUBE køleenhed kan du også få afkølet vand med og uden brus fra samme hane.

Læs mere

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Ceratherm er en serie af funktionelle termostater i flot og enkelt design. Under sit rene, strømlinede udseende gemmer sig en verden af teknologi

Læs mere

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016 22. Udgave 2016 STILREN ELEGANCE WELLNESS H VER DAG Renhed i en ny dimension Et douchetoilet, der ser ud som et normalt WC. Geberit AquaClean Sela imponerer med sit strømlinede design og kan med garanti

Læs mere

DOMEAS 10 VANDSPARERÅD

DOMEAS 10 VANDSPARERÅD DOMEAS 10 VANDSPARERÅD 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Montér en spareperlator på din vandhane. Den blander vandet med luft, så strålen virker større og du kan spare over 40% på dit vandforbrug. Køb en vandbesparende

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

PRODUKTKATALOG CYLINDERE

PRODUKTKATALOG CYLINDERE PRODUKTKATALOG PÅLIDELIG KVALITET SIKKERHED CYLINDERE PÅLIDELIG VERDENS FØRENDE PRODUCENT. PATENTERET VENTIL TEKNOLOGI KVALITET CO2 RENHEDSKVALITET 99.9% ISBT SIKKERHED Swiss-TS, DOT USA, TC, LLOYDS, ISO

Læs mere

Smart Baby Monitor Manual

Smart Baby Monitor Manual Smart Baby Monitor Manual Inside the box Smart Baby Monitor Pose Holder til sengen Li-ion batteri Strømadaptor + 3 landespecifikke adaptorer Manual 2 Tak fordi du har valgt Smart Baby Monitor Overvåg dit

Læs mere

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Line Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Oplev ægte frihed Det trådløse Line tilbehør gør det lettere for dig at deltage i enhver samtale og interagere med verden omkring dig på en intuitiv

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Mondo-serien Matic-serien TH-serien. Mondo Matic TH THa. Kaffefilter

Mondo-serien Matic-serien TH-serien. Mondo Matic TH THa. Kaffefilter Mondo-serien Matic-serien TH-serien Mondo Matic TH THa Kaffefilter Ve r d e n o v e r e n s m a g a f k v a l i t e t Den herlige duft er afslørende... frisk kaffe! Brygget med et filter, så du virkelig

Læs mere

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine!

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Vi er Danmarks største online hvidevareforhandler. Spørg

Læs mere

Forbind din ovn med fremtiden. BSH_HC_Geraetebeileger_Ofen_Siemens_DA.indd :24

Forbind din ovn med fremtiden. BSH_HC_Geraetebeileger_Ofen_Siemens_DA.indd :24 9001 154 707 Forbind din ovn med fremtiden. BSH_HC_Geraetebeileger_Ofen_Siemens_DA.indd 1 29.10.15 14:24 Home Connect. En app til det hele. Home Connect er den første app, som kan vaske, vaske op, bage,

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

50/65 C. mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

50/65 C. mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid NYHED TWINTAPS KOGENDE-VANDHANE OG BLANDINGSBATTERI I SAMME DESIGN 100 C 50/65 C Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger,

Læs mere

Tillid til selv den mindste detalje

Tillid til selv den mindste detalje Tillid til selv den mindste detalje 02 03 Introducerer Med vores nyeste førsteklasses høreapparat, der er noget ganske særligt, får du en høreoplevelse, der er helt uden sammenligning. Du får en klarere,

Læs mere

Det bedste vand kommer fra hanen

Det bedste vand kommer fra hanen Det bedste vand kommer fra hanen Hvor kommer vandet fra? Vand er i konstant bevægelse. Den måde, det bevæger sig på, hedder vandets kredsløb. Når det regner eller sner, kommer der vand på jorden. Vandet

Læs mere

Ace. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk.

Ace. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk. Ace www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk. Den diskrete duo til krystalklar lyd og nem betjening: Den nye Ace med touchcontrol

Læs mere

Lad livet inspirere dig

Lad livet inspirere dig Vil du vide mere om ReSound Unite Så kan du spørge din lokale høreapparatspecialist, scanne QR koden eller eller gå ind på www.gnresound.dk/unite M101720-DK-13.07-Rev.A Lad livet inspirere dig med ReSound

Læs mere

Forbundet med verden.

Forbundet med verden. Pure 13 BT primax star Life sounds brilliant. Forbundet med verden. De nye Pure 13 BT høreapparater. Hørelse i verdensklasse med direkte forbindelse til iphone og TV. Høresystemer signia.dk/pure-13-bt

Læs mere

Brugsanvisning til ReSound apps

Brugsanvisning til ReSound apps Brugsanvisning til ReSound apps Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din ReSound app. ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine

Læs mere

Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid)

Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid) Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid) WiFi 12W LED RGBW (CW) downlight Diameter: 120 mm Hul dismeter: 120-140mm Farver: RGB + CW (kold hvid) Lumen: Max 1050 lm Kan styres med fjernbetjening

Læs mere

Blødt Kalkfrit Vand Direkte Fra Hanen

Blødt Kalkfrit Vand Direkte Fra Hanen Blødt Kalkfrit Vand Direkte Fra Hanen Blødt Vand Grøn Fremtid Teknisk data Blødgørings anlæg Teknisk data Greenline 25 Greenline 40 Tank størrelse til Ion-bytter 9 l 11 l Max. Flow ved hårdhed mindre end

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for din verden

Høreapparatet, som åbner op for din verden Høreapparatet, som åbner op for din verden Deltag igen i situationer, du plejer at undgå Er det anstrengende at følge med i samtalen? Kender du følelsen? Du sidder ved middagsbordet og kæmper for at følge

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores innovative lydteknologi og design i kombination

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Hvad er der i kassen? Arlo Baby-kamera USBstrømkabel USBstrømforsyning (varierer efter område) Plade til vægmontering Skruer og plugs 3 Hent Arlo-appen Download den gratis

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende *

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Genopladelige høreapparater, der holder hele dagen * Se side 2 Deltag igen i aktiviteter, som du har trukket dig fra Er det anstrengende at følge med

Læs mere

Sikring af dit hjem. Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning.

Sikring af dit hjem.   Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning. Sikring af dit hjem Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning Plug & Play Gratis app-adgang Individuelle behov Ingen abonnement www.abus-smartvest.com Trådløst Smartvest-alarmanlæg

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden

Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden Med Oticon Opn Play kan dit barn trives i en fantastisk kaotisk verden Det er slut med at overbelaste børns hjerner Alle børn er nysgerrige på at opdage

Læs mere

Ferie- og konferencecenter Musholm har valgt vandbesparende og handicapvenlige produkter fra hansgrohe

Ferie- og konferencecenter Musholm har valgt vandbesparende og handicapvenlige produkter fra hansgrohe Presseinformation Ferie- og konferencecenter Musholm har valgt vandbesparende og handicapvenlige produkter fra hansgrohe Nye vandhaner tjener sig selv hjem på et par år Korsør, april 2018. Musholm er efter

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Indbygningsspot Phoenix hvid LED 31155/31/PH Lys, der passer til øjeblikket Med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en 4" nedadvendt lampe, der kan dæmpes

Læs mere

Damixa Clover Easy. Brugervenligt design der gør hverdagen lettere

Damixa Clover Easy. Brugervenligt design der gør hverdagen lettere Damixa Clover Easy Brugervenligt design der gør hverdagen lettere Clover Easy By Damixa 2 3 Clover Easy By Damixa Hvis hænder kunne tale Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

Forbind din fuldautomatiske kaffemaskine med fremtiden.

Forbind din fuldautomatiske kaffemaskine med fremtiden. Forbind din fuldautomatiske kaffemaskine med fremtiden. Home Connect. En app til det hele. Home Connect er den første app, som vasker, skyller, bager, brygger kaffe og kigger i køleskabet for dig. Forskellige

Læs mere