PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK"

Transkript

1 PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK Vores privatlivspolitik giver dig et tydeligt overblik over, hvordan vi behandler dine data, samt hvad du kan forvente, at vi bruger dem til. MONTAGEBUREAUET APS S PRIVATLIVSPOLITIK Det er vigtigt for os, at vi beskytter og respekterer dit privatliv i forbindelse med dit samarbejde med os. Vi har høje standarder og har fastsat interne procedurer, der sikrer, at vi behandler dine persondata på bedst mulige vis. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved at bruge vores virksomhed. Her i vores privatlivspolitik kan du læse vilkårene for behandlingen af dine persondata og de rettigheder, du har i forbindelse med brug af vores virksomhed. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik eller vil du gerne i kontakt med os i øvrigt, er du velkommen til at kontakte os. Hvad er persondata? Persondata kan være mange ting. Det kan være navn, adresse og telefonnummer. Det kan også være et billede eller en IP-adresse. Det er blandt andet derfor, at du ved at kontakte os, afgiver persondata til os. Persondata er det samme som personoplysninger. Persondata er alle former for information, som kan bruges til at identificere en person. Det er derfor ikke kun den enkelte oplysning, der afgør, om noget kan kaldes persondata. Hvis flere oplysninger alene ikke kan identificere en person, men kan sammen med flere, er de persondata. Hvis en oplysning er persondata, skal lovgivningen om behandling af persondata overholdes. Det gør vi blandt andet ved at have lavet denne privatlivspolitik og have lavet sikkerhedsforanstaltninger, så vi passer godt på dine persondata.

2 Vi indsamler dine persondata på flere måder Vi indsamler persondata om dig på følgende måder: Når du er kunde hos os eller muligvis bliver det Når du er en del af vores netværk/samarbejdspartner Når du søger job hos os Når du begærer indsigt Du kan nedenfor læse, hvorfor vi gør det, og på hvilket grundlag vi gør det. Hvilke persondata indsamler vi og hvad er formålet? I dette afsnit kan du læse hvilke persondata, vi indsamler i forbindelse med driften af vores virksomhed, og hvorfor vi gør det. Vi indsamler og anvender ikke persondata på anden vis end det, der er beskrevet. Når du er kunde hos os eller muligvis bliver det Hvis du retter henvendelse til os via mail, fysisk post eller på anden vis med henblik på eventuelt at blive kunde hos os, behandler vi din henvendelse og persondataene heri for at kunne besvare din henvendelse. Tilsvarende gør vi, hvis anledningen i stedet er, at vi er blevet bedt om at rette henvendelse til dig med henblik på et kundeforhold hos os. Typisk vil det betyde, at vi som led i dit mulige kundeforhold hos os behandler disse oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer adresse Det er som udgangspunkt de samme oplysninger, vi behandler, hvis du er/bliver kunde hos os. Vores lovlige grundlag for at modtage oplysningerne er a) nødvendighed, dvs. for at vi kan opfylde aftalen (kontrakten) med dig som (mulig) kunde hos os, er vi nødt til at have de nævnte oplysninger. Når du er en del af vores netværk og/eller samarbejdspartner Hvis du eller din virksomhed er en del af vores netværk og/eller samarbejdspartner, indsamler vi visitkortinformationer (dvs. navn, , telefonnummer m.v.) for at kunne opbygge samarbejde og relationer mellem dig, vores virksomhed og andre relevante aktører i vores netværk.

3 Det gør vi, for at vi kan bringe værdi til dig og din virksomhed som led i vores relation til dig. Vores lovlige grundlag for at anvende dine personoplysninger er legitime interesser. Dvs. at vores interesse i at indsamle og opbevare oplysningerne overskygger dine grundlæggende rettigheder omkring, at vi ikke gør det. Vi har vurderet, at dine grundlæggende rettigheder som person er tilstrækkeligt afvejet i forhold til din (og vores) interesse i, at du er en del af vores netværk og/eller samarbejdspartner og herved lader os indsamle og opbevare dine personoplysninger. Hvis du ikke ønsker at lade os gøre det, skal du blot undlade at give os dem. Konsekvensen er, at vi ikke har mulighed for at opbygge relationer til dig/din virksomhed og bringe værdi hertil. Når du søger job os I forbindelse med din jobansøgning afgiver du persondata til os. Oplysningerne bruger vil til at vurdere dig som kandidat til en stilling hos os. Vi indsamler ikke oplysninger om dig fra andre, før vi har fået dit samtykke til at gøre det. Når du begærer indsigt Hvis du begærer indsigt, foretager vi en vurdering af den fornødne identifikation af dig, før vi udleverer persondata til dig. Det gør vi for at sikre, at vi ikke uberettiget udleverer persondata, som en falsk person har anmodet os om at udlevere. Det vil typisk betyde, at vi anmoder om kopi af dit sundhedskort og/eller billelegitimation som f.eks. pas eller kørekort. Det er vores vurdering, at det typisk vil være de nødvendige midler til at sikre identiteten og overholde reglerne. Det afhænger dog af situationen, bl.a. hvor godt vores kendskab er til dig. Herved modtager vi persondata, for at kunne udlevere persondata, men vi kan oftest ikke gøre det på anden måde og samtidig leve op til kravene. Hvis Datatilsynets praksis viser, at der bliver andre måder at sikre identiteten på personer, vil vi straks rette ind efter det. Vores lovlige grundlag for at modtage oplysningerne er primært a) nødvendighed, dvs. for at vi kan opfylde dit ønske om indsigt (aftalen om indsigt), er vi nødt til at have de nævnte oplysninger. Det er altså ikke et direkte lovkrav, men alligevel udspringer det af lovgivningen. Lovgivningen opstiller nemlig nogle kriterier for, hvordan vi lovligt kan opfylde dit ønske om indsigt. Derudover er det b) legitime interesser dvs. at vores interesse i at indsamle og opbevare oplysningerne overskygger dine grundlæggende rettigheder omkring, at vi ikke gør det. Dette er for at sikre dine interesser som privatperson og gælder også den anden vej, så vi ikke ved en fejl udleverer dine personoplysninger til andre.

4 Vi har vurderet, at dine grundlæggende rettigheder som person er tilstrækkeligt afvejet i forhold til din (og vores) interesse i, at du kan være nødt til at dokumentere din identitet over for os og derved lade os indsamle og opbevare dine personoplysninger. Konsekvensen ved, at du afviser at give os de relevante identitetsoplysninger vil være, at vi afviser dit ønske om indsigt. Videregivelse Vi anvender på nuværende tidspunkt eksterne virksomheder (databehandlere). I tilfælde af ændring vil vores privatlivspolitik blive opdateret. Og følgende vil være gældende: Virksomhederne håndterer persondata efter vores instruks og kun til de formål, vi har nævnt ovenfor. Vi har pålagt virksomhederne at være underlagt forskellige sikkerhedskrav, så persondataene behandles fortroligt og forsvarligt. Hvor længe opbevarer vi dataene? Når du er kunde hos os eller muligvis bliver det Vores sager inkl. tegninger, korrespondance, kontrakter mv. gemmer vi i 5 år. Det gør vi for at have muligheden for at kunne servicere vores kunder i tilfælde af problemer med arbejdet, hvor materialet ofte er afgørende for at kunne komme med en løsning, samt for at kunne dokumentere forholdene omkring udførelsen i tilfælde af en tvist. Når du er en del af vores netværk og/eller samarbejdspartner Oplysningerne gemmes og håndteres på tilsvarende vis som Hvis du er kunde hos os. Det gør vi, så vi kan sikre vores rettigheder i tilfælde af, at der opstår tvist om den ydelse, vi har købt af dig eller vi får brug for at videreføre et krav som led i vores samhandelsforhold. Når du søger job hos os Vi gemmer som udgangspunkt dine oplysninger i op til 4 måneder efter den dato stillingen er besat pr. Det gør vi for det tilfælde, at stillingen i den periode bliver ledig igen, og vi derfor har brug for at gennemgå de indkomne ansøgninger en gang til. Ønsker du ikke, at vi gemmer dine oplysninger så længe, skal du blot bede os om at slette dem. Uopfordrede ansøgninger gemmer vi i 6 måneder, fra den dag vi modtager dem, hvorefter de vil blive slettet.

5 Når du begærer indsigt (det har du ret til) Datatilsynet har mulighed for at udstede bøder i (som udgangspunkt) op til 2 år efter en forseelse. Derfor opbevarer vi dine persondata i op til 2 år efter, at du har begæret indsigt, så vi kan dokumentere, at du er den du udgiver dig for at være og ikke er en falsk person, der prøver at få personoplysninger udleveret om andre. Herved kan vi også dokumentere over for Datatilsynet, at vi har overholdt reglerne, hvis Datatilsynet ønsker at kontrollere vores virksomhed. Sikkerhedsforanstaltninger I dette afsnit kan du læse følgende: Generelt om vores sikkerhedsforanstaltninger og vores mål At vi har Interne retningslinjer for håndtering af persondata At vi har iværksat IT-mæssige sikkerhedsforanstaltninger At man desværre kan aldrig være 100% sikker Generelt om vores sikkerhedsforanstaltninger og vores mål Vores mål er at behandle persondata forsvarligt og hensigtsmæssigt, så alle kan føle sig trygge ved at bruge vores virksomhed. Vi vil sikre, at persondataene ikke anvendes, ødelægges, ændres, offentliggøres eller på anden måde misbruges. De eksakte sikkerhedsforanstaltninger afhænger af oplysningernes karakter, og vi vurderer konkret, hvad der er nødvendigt. Organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger Vi har interne regler om informationssikkerhed, som indeholder retningslinjer og procedurer. Det inkluderer blandt andet, at persondata kun må tilgås af den medarbejder, der har brug for det.

6 Tekniske sikkerhedsforanstaltninger I forhold til IT-sikkerhed har vi blandt andet lavet følgende foranstaltninger: Installeret antivirus på alle de IT-systemer, der behandler persondata Installeret adgangskode på computere Sørget for løbende backup af alle IT-systemer og via vores data behandlere, der behandler persondata Sikret, at vores data behandlere ligeledes er underlagt ovennævnte krav 100% sikkerhed findes ikke Ingen virksomhed kan give en 100% garanti for, at der ikke sker utilsigtede hændelser. Det kan vi desværre heller ikke. Skulle vores IT-systemer og andre sikkerhedsforanstaltninger alligevel blive kompromitteret, vil vi give besked til de berørte personer uden unødig forsinkelse, hvis kompromitteringen indebærer en høj risiko for de berørte personers rettigheder og frihedsrettigheder. Du har rettigheder I dette afsnit kan du læse, at alle personer, som vi har persondata om, har en række rettigheder: Ret til at få forkerte persondata rettet Ret til at få indsigt i persondata og få udleveret kopi Ret til at få slettet persondata Ret til at kræve begrænsning af behandling Ret til at gøre indsigelse imod behandling Ret til at tilbagekalde samtykke Ret til at kræve oplysninger om overførsel til lande og organisationer uden for EU Ret til at modtage oplysning om, hvordan vi behandler persondata Ret til at undgå profilering Ret til at klage over vores behandling af persondata Hvis du vil vide mere, eller udnytte dine rettigheder, beder vi dig kontakte os via mail.

7 Ret til at få forkerte persondata rettet Alle personer, som vi har persondata om, kan få berigtiget (rettet) de persondata, som vi er i besiddelse af om den pågældende. Ret til at få indsigt i persondata og få udleveret kopi Alle personer, som vi har persondata om, kan få indsigt i de persondata, vi har registreret om den pågældende og til at få udleveret en kopi af oplysningerne. Retten til indsigt kan være begrænset af hensyn til beskyttelsen af andre personers persondata og til vores erhvervshemmeligheder. Ret til at få slettet persondata Alle personer, som vi har persondata om, kan kræve at få slettet de oplysninger, som vi har registreret om den pågældende, medmindre vi har et lovligt grundlag for at behandle oplysningerne. Vi undersøger også selv løbende, om der er er oplysninger, som vi kan slette, som vi ikke længere har brug for. Ret til at kræve begrænsning af behandling Alle personer, som vi har persondata om, kan anmode os om at begrænse behandlingen af persondataene. Ret til at gøre indsigelse imod behandling Alle personer, som vi har persondata om, kan gøre indsigelse imod behandlingen af den pågældendes persondata. Dette omfatter retten til at gøre indsigelse imod, at vi anvender oplysningerne med henblik på markedsføring. Ret til at tilbagekalde samtykke Alle personer, som vi har persondata om på baggrund af et samtykke, kan tilbagekalde det (eller de) samtykke(r), vi har modtaget. Ret til at kræve oplysninger om overførsel til lande og organisationer uden for EU Alle personer, som vi har persondata om, kan få oplyst, om vi sender persondata til lande uden for EU. Vi kan oplyse, at vi som udgangspunkt ikke sender persondata uden for EU. Ret til at undgå profilering Alle personer, som vi har persondata om, har ret til at undgå, at vi laver profilering. Vi kan oplyse, at vi ikke laver profilering i vores virksomhed.

8 Klage Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at alle persondata behandles betryggende og at alle registrerede personers rettigheder beskyttes optimalt. Vi gennemgår regelmæssigt vores procedurer og håndteringen af persondata for at sikre dette. Hvis du mod forventning mener, at vi ikke behandler din henvendelse og dine rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen, beder vi dig kontakte os, gerne pr. mail, med teksten klage i emnefeltet. Vi vil da gennemgå sagen, således at eventuelle misforståelser og fejlopfattelser kan blive udredt. Det gør vi hurtigt, så du hurtigt kan få klarhed over dine persondata og dine persondatarettigheder. Hvis du fortsat mener, at vi ikke behandler din henvendelse og dine rettigheder i overensstemmelse med lovgivningen, kan du klage til Datatilsynet: Datatilsynet Borgergade København K Telefon: Links til andre serviceudbydere På vores hjemmeside kan der være links til andre hjemmesider, som ikke tilhører vores virksomhed. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider og vores privatlivspolitik gælder ikke for disse virksomheders hjemmesider. Opdatering af denne privatlivspolitik Vores virksomhed, vores produkter og tilbud, forbedres over tid. Det betyder, at indholdet i denne privatlivspolitik også ændres over tid. Vi forbeholder os retten til at lave ændringerne og offentliggøre her på hjemmesiden uden specifik orientering til dem, vi behandler persondata om. Ændringerne i persondatapolitikken gennem tid kan læses nedenfor og har forrang frem for tidligere versioner. Dette er version 1, dateret

9 Kontaktoplysninger Vores virksomhed Montagebureauet ApS er dataansvarlig, og sikrer, at persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen: Navn: Montagebureauet ApS CVR-nr.: Adresse: Fjeldhammervej 5-9 By: 2610 Rødovre Telefon: Mail: info@montagebureauet.dk

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for MHT ApS vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 28.05.2018 Godkendt af Jette Petersen Antal sider 11 Side 1 af 11 Tak, for at du har valgt at bruge vores produkter/services.

Læs mere

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik for Shine Danmark miljøvenlig rengøring vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 22.05.2018 Godkendt af Christina L. Johansen Antal sider 14 Side 1 af 10

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Defco A/S vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 24-05-2018 Godkendt af Jan B. Jensen Antal sider 13 Side 1 af 13 Privatlivspolitik Tak, for dit

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for Tabellae A/S vedr. behandling af persondata Version 1.1 Dato for seneste opdatering 25.10.2018 Godkendt af Stefan Reina Antal sider 13 Side 1 af 12 Tak, for dit besøg på

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Holms Støbeteknik vedr. behandling af persondata Version Versions 1.01 Dato 18/-2018 Godkendt af Bettina Holm Antal sider 12 Side 1 af 12 Privatlivspolitik

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Visuel Print A/S vedr. behandling af persondata Version 1.1. Dato 24.05.2018 Godkendt af Lars Alkemade Antal sider 11 Side 1 af 11 Privatlivspolitik Tak,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hjemmeside Ved besøg på vores hjemmeside indsamler vi følgende oplysninger om dig:

PRIVATLIVSPOLITIK. Hjemmeside Ved besøg på vores hjemmeside indsamler vi følgende oplysninger om dig: PRIVATLIVSPOLITIK Vi er dataansvarlig/databehandler, hvordan kontakter du os Advokatfirmaet Frank Iburg CVR 21 66 66 37 Skt. Clemens Torv 17, 8000 Aarhus C www.frankiburg.dk adv@frankiburg.dk Tel 86 13

Læs mere

Version 1.0 Dato Godkendt af Flemming Laigaard Antal sider 9

Version 1.0 Dato Godkendt af Flemming Laigaard Antal sider 9 Privatlivspolitik For Ebeltoft Autocenter ApS vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 180518 Godkendt af Flemming Laigaard Antal sider 9 PRIVATLIVSPOLITIK Tak, for dit besøg på vores hjemmeside

Læs mere

Hvad er persondata? Vi indsamler persondata på flere måder. Vi indsamler og bruger dine persondata til bestemte formål

Hvad er persondata? Vi indsamler persondata på flere måder. Vi indsamler og bruger dine persondata til bestemte formål Hvad er persondata? Persondata kan være mange ting. Det kan være navn, adresse og telefonnummer. Det kan også være et billede eller en IP-adresse. Persondata er alle former for information, som kan bruges

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for Hydro-X vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 05.04.19 Godkendt af Flemming Wittenberg Antal sider 12 Side 1 af 12 Tak, for dit besøg på vores hjemmeside. Det er

Læs mere

Privatlivspolitik. Privatlivspolitik. for. Faurlund ApS. vedr. behandling af persondata. Version 1.0 Dato Antal sider 12.

Privatlivspolitik. Privatlivspolitik. for. Faurlund ApS. vedr. behandling af persondata. Version 1.0 Dato Antal sider 12. Privatlivspolitik for Faurlund ApS vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 23.05.2018 Godkendt af Jan Svenstrup Antal sider 12 Side 1 af 12 Privatlivspolitik Tak, for dit besøg på vores hjemmeside.

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Aktiv Firmapension K/S vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 17. maj 2018 Godkendt af Susanne Kjærsgaard Petersen Antal sider 11 Aktiv Firmapension

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for Syddansk Høreklinik ApS vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 20/5 2018 Godkendt af Jan Agermose Antal sider [13] Side 1 af 13 Tak, for dit besøg på vores hjemmeside

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for SoftwareNerds ApS vedr. behandling af persondata Version 1.1 Dato 22-05-2018 Godkendt af Martin Egesø Antal sider 13 Side 1 af 13 Privatlivspolitik Tak,

Læs mere

Privatlivspolitik (Persondatapolitik)

Privatlivspolitik (Persondatapolitik) Privatlivspolitik (Persondatapolitik) for Krogslund Autodele ApS CVR-nr.: 15 24 24 85 vedrørende Behandling af persondata Version 1.0 Dato 24. maj 2018 Godkendt af CEO Bent Jensen Antal sider 10 Side 1

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Dato for udfyldelse : [15/5-2018] Godkendt af : [Jesper Lundsgaard Hansen] PRIVATLIVSPOLITIK. ZIGNA APS I Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Dato for udfyldelse : [15/5-2018] Godkendt af : [Jesper Lundsgaard Hansen] PRIVATLIVSPOLITIK. ZIGNA APS I Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Dato for udfyldelse : [15/5-2018] Godkendt af : [Jesper Lundsgaard Hansen] PRIVATLIVSPOLITIK Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Opdatering af vores persondatapolitik... 2 Hvad er personoplysninger?...

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK Indholdsfortegnelse

PRIVATLIVSPOLITIK Indholdsfortegnelse PRIVATLIVSPOLITIK Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Opdatering af vores persondatapolitik... 2 3. Hvad er personoplysninger?... 2 4. Hvilke services leverer vi... 3 5. Sådan indsamler vi personoplysninger?...

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 1. Indledning Seafood Sales er meget opmærksom på behovet for hensigtsmæssig

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

EKSTERN PERSONDATAPOLITK

EKSTERN PERSONDATAPOLITK EKSTERN PERSONDATAPOLITK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes FOCUS leasing A/S, Focus Finans ApS, FOCUS flex leasing A/S og Focus

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS (herefter Musikkens Hus ) værner

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej København SV Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej København SV Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej 5-048 2450 København SV Danmark CVR-nr.: 28292139 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 348-201300 KSO/kso 29.10.2017 Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS Denne politik er en del Seafood Sales ApS` samlede dokumentation

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S DATAANSVAR tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler i forskellige henseender persondata og har derfor vedtaget følgende politik der beskriver, hvorledes vi

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos CVR-nr. 15281545 AJ Consult A/S. (herefter Selskabet) Som følge

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 30. januar 2019 PERSONDATAPOLTIK Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 1. Indledning MARCOD behandler personoplysninger i en lang række situationer. Vi

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale med: Sundby Thy Autoophug Aps. CVR nr. 15234482

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger ved A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik 1. Indledning A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik (herefter Kofod & Christensen ) værner

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 Som registreret har du ret til:...

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ARKITEKTFIRMA A/S HUNE & ELKJÆR ARKITEKTER (i det følgende betegnet som Hune & Elkjær, vi, os eller

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. for. Startup Central ApS ( Selskabet )

PRIVATLIVSPOLITIK. for. Startup Central ApS ( Selskabet ) 1. INDLEDNING PRIVATLIVSPOLITIK for Startup Central ApS ( Selskabet ) Advokat Peter Agentoft Nielsen (L) Partner pag@lrp.dk Adresser: Løvenørnsgade 17 8700 Horsens Vesterbrogade 16 8722 Hedensted Tlf.

Læs mere

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage.

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. PERSONDATA Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. EcoVillage tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine persondata alvorligt. Vi vil altid gøre vores

Læs mere

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger?

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger? PRIVATLIVSPOLITIK GALERIE MIKAEL ANDERSEN Galerie Mikael Andersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik Her kan du læse cookie privatlivspolitik for Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, der ejer og driver: nilssonborresen.dk. 1. Advokatfirmaet Nilsson-Børresen privatlivspolitk 2.

Læs mere

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger.

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger. PRIVATLIVSPOLITIK FO R KUNDER, LEVERANDØR ER OG SAM ARBEJDSPARTNERE HOS PROTRUCK A/S Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ProTruck A/S (i det følgende betegnet som ProTruck, vi, os eller vores ) og gælder

Læs mere

Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser.

Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser. Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser. Den enkelte borger får med forordningen en lang række rettigheder, herunder: 1 Ret til løbende

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER)

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER) OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER) Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører BM Maler A/s ( selskabet

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 63-47115 Dato 26. november 2018 OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Læs mere

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. PRIVATLIVSPOLITIK For kunder og potentielle kunder hos Flemming Svendsen VVS ApS. Som dataansvarlig virksomhed ligger data beskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder... 2 Som registreret

Læs mere

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Daniel Aagaard Personlig Træner PERSONDATAPOLITIK Daniel Aagaard Personlig Træner ønsker at sikre et højt niveau af persondata sikkerhed og dermed beskyttelse af personoplysninger - både for vores klienter

Læs mere

Vi har udarbejdet en særlig fortegnelse over vores databehandlingsaktiviteter. Denne fortegnelse indeholder:

Vi har udarbejdet en særlig fortegnelse over vores databehandlingsaktiviteter. Denne fortegnelse indeholder: 1. Persondatapolitik 1.1. Generelt Dette dokument skal være tilgængeligt for medarbejdere, kunder, potentielle kunder, leverandører mv. Det skal give dem sikkerhed for, at vi arbejder professionelt med,

Læs mere

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Dataansvarlig ITD, Brancheorganisation For Den Danske Vejgodstransport Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 40990917 1. Introduktion Denne persondatapolitik

Læs mere

Oplysninger om persondata til kunder

Oplysninger om persondata til kunder Oplysninger om persondata til kunder Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos DM Spåntagning ApS CVR-nr.30599624 (herefter "Selskabet").

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr. 11 57 33 47.

Læs mere

1. Om Petro-chem. Petro-chem Smedeland Glostrup CVR-nr Datasikkerhed er vigtig for os

1. Om Petro-chem. Petro-chem Smedeland Glostrup CVR-nr Datasikkerhed er vigtig for os P RIVATLIVSPOLITIK FOR P ETRO -CHEM Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Petro-chem A/S, Petro-chem AS og Petro-chem AB (samlet betegnet Petro-chem, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen Holte Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen Holte Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen 426 2840 Holte Danmark CVR-nr.: 31941660 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger,

Læs mere

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I AGR CONSULT

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I AGR CONSULT HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I AGR CONSULT Her beskrives håndtering af personoplysninger i virksomheden. Dokumentet er senest opdateret 4. november 2018. 6330 Padborg CVR 34360030 Side 1 DATAANSVARLIG

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Dansk Fuels A/S (samlet betegnet Dansk Fuels, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER 1.1 Formål 1.1.1 Hos Jysk Tagpap ApS (herefter "Selskabet") vil vi løbende komme til elektronisk/automatisk at behandle

Læs mere

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at PRIVATLIVSPOLITIK Det er vigtigt for FloodFrame A/S ( FloodFrame ), at du føler dig tryg ved at overlade persondata til os. Det er derfor også vigtigt, at du er oplyst om, hvilke oplysninger FloodFrame

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN)

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER HOS FREDERIKSHAVN HAVN Denne politik er en del af Frederikshavn Havns samlede dokumentation for, at virksomheden overholder den

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R U N I Q T R A C K I N G A P S

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R U N I Q T R A C K I N G A P S P RIVATLIVSPOLITIK FO R UNIQTRACKING APS Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Uniqtracking ApS (samlet betegnet Uniqtracking, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for Uniqtracking-tjenester.

Læs mere

Persondatapolitik. Fonden DBK Mimersvej Køge Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Fonden DBK Mimersvej Køge Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Fonden DBK Mimersvej 4 4600 Køge Danmark CVR-nr.: 62523417 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af cookies (herefter Politikken

Læs mere

Derudover må personoplysninger i fysiske mapper kun tilgås af personer, der har et formål med at kunne tilgå de pågældende personoplysninger.

Derudover må personoplysninger i fysiske mapper kun tilgås af personer, der har et formål med at kunne tilgå de pågældende personoplysninger. GDPR - PROCEDURE/POLITIK FOR PERSONDATABESKYTTELSE Dataansvarlig Vincit Advokater ApS CVR-nr. 29 63 56 33 Trondhjems Plads 3, 4 2100 København Ø (herefter Vincit Advokater ) Tlf.nr.: +45 70 260 264 E-mail:

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER Industri-Automatik A/S Sundsnæs 6A, 6300 Gråsten 1 Oplysninger om Persondata til vores kunder. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse

Læs mere

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER PN Entreprise Steensbergsvej 25, 3230 Græsted Oplysninger om Persondata til vores kunder. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse

Læs mere

Persondatapolitik Revideret dato: 24. maj 2018

Persondatapolitik Revideret dato: 24. maj 2018 Denne persondatapolitik omhandler indsamling, brug og videregivelse af oplysninger med Vitus Bering Innovation Park som dataansvarlig. Formålet med vores persondatapolitik er at give indsigt i hvordan

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter PERSONDATAPOLTIK Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter Indledning Musikkens Hus indsamler personoplysninger i en lang række situationer. Vi er derfor også meget opmærksomme

Læs mere

Persondatapolitik - Munck Gruppen a/s

Persondatapolitik - Munck Gruppen a/s 1 af 5 Persondatapolitik - Seneste revidering: oktober, 2019 2 af 5 Indholdsfortegnelse 1. Dataansvarlig... 3 2. Om hvem og hvordan indsamler MG personoplysninger?... 3 3. Hvilke informationer indsamler

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5 PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE Side 1 af 5 1 DATAANSVARLIG OG DATABEHANDLER 1.1 PDO Group ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, der indsamles og behandles om kunder og brugere af

Læs mere

Som følge af din aftale med Firmaet accepterer du denne privatlivspolitik.

Som følge af din aftale med Firmaet accepterer du denne privatlivspolitik. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Malermester Björn Forsberg A/S, CVR-nr. 29398038 (herefter Firmaet ). Som følge af din aftale med

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som

Læs mere

Persondatapolitik. Side 1 af 5

Persondatapolitik. Side 1 af 5 Persondatapolitik EJBY MOSEVEJ 219 2600 GLOSTRUP TLF 44 85 70 00 FAX 44 85 70 01 MAIL VESTFOR@VESTFOR.DK WEB WWW.VESTFOR.DK EAN 5798009042118 CVR 1086111 Side 1 af 5 1. Indledning 1.1 Hos I/S Vestforbrænding

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, som vi har

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION 1.1. Personoplysninger er alle typer oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Frandsen El A/S (fremover betegnet som FE) opfordrer dig derfor til

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

Persondatapolitik. Hotel Fuglsøcentret A/S Dragsmurvej 6 Tlf Knebel CVR:

Persondatapolitik. Hotel Fuglsøcentret A/S Dragsmurvej 6 Tlf Knebel CVR: Persondatapolitik Hotel Fuglsøcentret A/S Dragsmurvej 6 Tlf 86351355 8420 Knebel CVR: 36444924 Introduktion Denne persondatapolitik vedrører kunder og leverandører og ansøgere til Hotel Fuglsøcentret A/S,

Læs mere

GDPR Persondatapolitik Tage E. Nielsen A/S

GDPR Persondatapolitik Tage E. Nielsen A/S GDPR Persondatapolitik Tage E. Nielsen A/S Introduktion For at kunne servicere vore kunder og vore medarbejdere er der vigtige personoplysninger, vi har behov for at behandle. Vores persondatapolitik oplyser,

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop.

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Vores persondatapolitik 1. Generelt Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Gahrn-Jensen henter og gemmer oplysninger om dig for at levere

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Klinik Bettina er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som

Læs mere

J U H L - S Ø R E N S E N

J U H L - S Ø R E N S E N Persondatapolitik Juhl-Sørensen A/S Et af Juhl-Sørensen A/S overordnede mål er, at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Dette gør sig også gældende,

Læs mere

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf.

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf. Persondatapolitik Dataansvarlig ITD Forsikringsmægler A/S Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 38725440 1. Introduktion Denne persondatapolitik (herefter benævnt Politikken") beskriver, hvordan ITD

Læs mere

Persondatapolitik Intervare

Persondatapolitik Intervare Persondatapolitik Intervare I Intervare passer vi godt på dine data, og deler dem aldrig med andre, med mindre, du har givet os lov, eller der er et andet retligt grundlag for behandlingen af dine personoplysninger.

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Færchfonden. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Færchfonden ( vi eller os ) behandler

Læs mere