Tillæg nr. 11 til Gribskov Kommunes spildevandsplan

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tillæg nr. 11 til Gribskov Kommunes spildevandsplan"

Transkript

1 Gribskov Kommune Tillæg nr. 11 til Gribskov Kommunes spildevandsplan UDKAST 30. september 2016 Etablering af nyt slammineraliseringsanlæg ved Pårup 1. Indledning 2. Lovgrundlag 3. Nuværende forhold 4. Fremtidige forhold 5. Øvrig myndighedsbehandling 6. Berørte lodsejere 7. Økonomi 8. Miljøvurdering Formålet med tillæg nr. 11 til Gribskov Kommunes spildevandsplan er at skabe det planmæssige grundlag for etablering af et nyt slammineraliseringsanlæg ved Pårup til behandling af slam fra Gribvand Spildevand A/S's renseanlæg i Gribskov Kommune, undtaget renseanlægget i Helsinge. 2. Lovgrundlag Det lovmæssige grundlag for udarbejdelse af spildevandsplanen er miljøbeskyttelsesloven lov nr af 19. november Kommunalbestyrelsen udarbejder en plan for bortskaffelse af spildevand.

2 3. Nuværende forhold De nuværende forhold vedr. afvanding af slam fra Græsted, Gilleleje, Dronningmølle, Smidstrup,Tisvilde, Vejby og Stokkebro Rågemark renseanlæg indebærer, at slammet afvandes mekanisk på Helsinge Renseanlæg. Det afvandede slam udspredes på landbrugsjord. 4. Fremtidige forhold Slammet fra ovennævnte renseanlæg skal fremover behandles i det kommende slammineraliseringsanlæg. Det mineraliserede slam udspredes på landbrugsjord. Rejektvandet fra slammineraliseringsanlægget renses på Gilleleje Renseanlæg, hvorfra det udledes til Søborg Kanal via havnebassinet til Kattegat. Det planlægges videre, at spildevandet fra de seks renseanlæg i fremtiden renses på Udsholt og Gilleleje renseanlæg, hvorfra slammet pumpes i ledninger til slammineraliseringsanlægget. Slammineraliseringsanlægget med tilhørende adgangsvej placeres som vist på nedenstående kortudsnit. Figur 1 Placering af slammineraliseringsanlæg og adgangsvej For strækningen benævnt "1" placeres adgangsvejen i erhvervet jord jf. afsnit 6. Slamledning fra Gilleleje Renseanlæg frem til slammineraliseringsanlægget og rejektvandsledning fra slammineraliseringsanlægget frem til Gilleleje Renseanlæg, lægges i adgangsvejen. For strækningen benævnt "2", benyttes de eksisterende veje på firmaet Nordkysten A/S s areal både til adgang og til etablering af slamledninger. Benyttelse af eksisterende private veje på firmaet Nordkysten A/S areal og ret til at anlægge slamledninger i disse veje, sker efter en privatretlig aftale der indgås mellem Gribvand Spildevand A/S og firmaet Nordkysten A/S og der tinglyses servitut til sikring af anvendelse af vejene til adgang til slammineraliseringsanlægget og til sikring af adgang til fremtidigt vedligehold af slamledningerne i vejene. Slamledningernes videre forløb i Pårupvejen fra firmaet Nordkysten A/S og frem til Gilleleje Renseanlæg, placeres som vist på nedenstående kortudsnit. Ledningerne etableres udelukkende i offentlig vej.

3 Slamledningen fra Gilleleje Renseanlæg frem til firmaet Nordkysten A/S, følger det viste ledningsforløb. Rejektvandsledningen fra firmaet Nordkysten A/S frem til Gilleleje Renseanlæg følger også det viste ledningsforløb, men tilsluttes den eksisterede kloakledning i Parkvej. Den med rødt viste signatur i Parkvej og frem til Gilleleje Renseanlæg, dækker således kun over slamledningen fra Gilleleje Renseanlæg. Figur 2 Placering af slamledning fra Gilleleje Renseanlæg til slammineraliseringsanlægget og rejektvandsledning fra slammineraliseringsanlægget til Parkvej. Endvidere er vist tilslutningspunktet for slamledningen fra Udsholt Renseanlæg (se figur 3). Slamledningen fra Udsholt Renseanlæg placeres som vist på figur. 3 Ledningen etableres udelukkende i offentlig vej. Placeringen af ledningen i vejene gennem Smidstrup er endnu ikke helt fastlagt og derfor kun retningsgivende. Slamledningen tilsluttes slamledningen i krydset Parkvej/Pårupvej (se figur 2). Der skal ikke føres en ledning for rejektvand frem til Udsholt Renseanlæg, da alt rejektvand ledes til Gilleleje Renseanlæg

4 Figur 3 Placering af slamledning fra Udsholt Renseanlæg til krydset Parkvej/Pårupvej. Udspredning af slam Med den nuværende struktur for afvandingen af slam, tilføres landbrugsjorden forskellige næringsstoffer (N og P), som findes i det mekanisk afvandede slam. Det vurderes, at der i fremtiden vil blive tilført mindre næringsstoffer, fordi en del af stofferne medgår i tagrørsvæksten. Indholdet af polymer (bl.a. mikroplast) i det mekanisk afvandede slam som tilføres jorden ved udspredningen ophører, fordi mineralisering af slam sker uden kemikalier. Udledning fra Gilleleje Renseanlæg Udledningen fra Gilleleje Renseanlæg vil stige som følge af, at der tilføres regnvand fra tagrørsbedene via rejektvandsledningen fra slammineraliseringsanlægget. Stigningen udgør ca m³/år, svarende til 1-2 % af renseanlæggets nuværende belastning og indeholder ikke forurening udover hvad der er forventeligt i regnvand afledt fra befæstede arealer. Renseanlægget har kapacitet til denne øgning i belastningen. Rejektvandet fra slammineraliseringsanlægget modsvarer nogenlunde den slammængde, der tilføres slammineraliseringsanlægget fra procestankene på Gilleleje Renseanlæg. Rejektvandet og slammet fra procestankene modsvarer nogenlunde hinanden i forureningsindhold og rejektvandet vil således ikke medvirke til at belaste renseanlægget yderligere. 5. Øvrig myndighedsbehandling Der vil blive ansøgt om fornyet udledningstilladelse for Gilleleje Renseanlæg pga det tilførte rejektvand samt landzonetilladelse og miljøgodkendelse. 6. Berørte lodsejere Lodsejere der skal afstå areal: Følgende lodsejere skal afstå areal i forbindelse med anlæg af slammineraliseringsanlægget og adgangsvejen frem til firmaet Nordkysten A/S jf. figur 1 (strækning 1 fra slammineraliseringsanlægget og frem til firmaet Nordkysten A/S s ejendom).

5 Gribskov Kommune er indstillet på, på vegne af Gribvand Spildevand A/S, at ekspropriere de nødvendige arealer til slammineraliseringsanlæg og adgangsvej med hjemmel i miljøbeskyttelseslovens 58, såfremt frivillig aftale om overtagelse af arealerne ikke kan opnås. Ekspropriationsretten opnås ved endelig vedtagelse af nærværende tillæg til spildevandsplan for Gribskov Kommune. Lodsejere der skal have tinglyst servitut ved anvendelse af eksisterende veje og placering af offentligt ledningsanlæg på privat jord: Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S skal på nedenstående matrikler have lyst servitut for anvendelse af veje, etablering af slamledning og rejektvandsledning samt adgang for Gribvand Spildevand A/S til fremtidig vedligeholdelse af slamledning og rejektvandsledning (jf. figur 1, strækning 2): Lodsejere der berøres midlertidigt ved projektets gennemførelse, men som ikke skal afstå areal eller have tinglyst servitut: Ejendomme beliggende langs ledningstraceerne vist på figur 2 og 3 hvor ledningerne nedgraves i offentlig vej samt firmaet Nordkysten A/S vist på figur 1, strækning 2. Ejendommene adviseres i takt med at ledningsarbejderne gennemføres som ved almindelige arbejder i offentlig vej. Den midlertidige berøring omfatter typisk gener i forhold til køreadgang til ejendomme i kortere tid, typisk én enkelt arbejdsdag samt støj og støv i et par dage mv. Gribvand Spildevand A/S adviserer berørte lodsejere i god tid inden de berøres af arbejdet. 7. Økonomi og tidsplan Omkostningerne ved etablering af slammineraliseringsanlægget, adgangsvejen og slamledningerne er estimeret til ca. 25 mio. kr. og er medtaget på anlægsbudgettet for Gribvand Spildevand A/S i Etableringen af slammineraliseringsanlægget forventes gennemført i Vurdering efter lov om Plan og programmer Tillæg til spildevandsplaner er omfattet af "Bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer" nr. 936 af 24. september Lovens formål er at sikre et højt miljøbeskyttelsesniveau og at bidrage til integration af miljøhensyn under udarbejdelsen og vedtagelsen af planer og programmer med henblik på at fremme en bæredygtig udvikling ved at sikre, at der gennemføres en miljøvurdering af planer og programmer, som kan få væsentlig indvirkning på miljøet. Der henvises yderligere til:

6 "Miljøscreening af etablering af slammineraliseringsanlæg øst for Pårup i forbindelse med spor 3 af Gribvand Spildevand A/S s strategi , vedr. etablering af slammineraliseringsanlæg øst for Pårup". Miljøscreeningen kan udleveres ved henvendelse til Gribskov Kommune. Følgende vurderes og er resumeret fra ovenstående screening: a) Planens hovedformål er at tilvejebringe det retslige grundlag for, at Gribvand Spildevand A/S kan etablere et slammineraliseringsanlæg øst for Pårup. b) Effekterne af ikke at etablere slammineraliseringsanlægget vil være, at slam fra de kommende udbyggede renseanlæg i Gilleleje og Udsholt, fortsat afvandes mekanisk. c) Miljøforholdene forventes at blive positivt berørt af projektet som følge af at den mekaniske afvanding ophører og dermed ophører forbruget af kemikalier og el til mekanisk afvanding. Af øvrige miljøforhold kan nævnes, at slammineraliseringsanlægget får karakter af en sivskov og omkranses af et beplantningsbælte sammensat af buske og træer der aftales med Gribskov Kommune og evt. omkringliggende ejendomme. Det er hensigten, at beplantningsbæltet skal fremstå som skov og dermed dække for sivskoven. På afstand vil den beplantning der findes øst for anlægget blive gentaget omkring anlægget således at det på afstand vil fremstå som et skovområde. Højden af sivene målt fra nuværende terræn er skønnet, for højden vil afhænge af hvor dybe bassiner der etableres. På nuværende tidspunkt skal man nok anse sivskoven for at opnå en højde på 1,5-2,0 meter over nuværende terræn på tidspunktet hvor bassinerne er fulde og dermed står med maks. slamdybde. Under alle omstændigheder vil beplantningsbæltet dække for sivskoven uanset højden af sivene. Bassinerne på slammineraliseringsanlægget forsynes med tætte membraner, så evt. udsivende slam ikke kan forurene grundvandet. Derudover etableres måleudstyr for indpumpede slammængder og bortpumpede rejectvandsmængder samt nedbør. d) Der vurderes ikke at være særlige områder, som påvirkes af planerne e) Internationalt udpegede beskyttelsesområder påvirkes ikke. f) Ved etableringen af slammineraliseringsanlægget opnås den bedst mulige løsning af slamafvandingsforholdene. Derudover kan det nævnes, at slammineraliseringsanlægget indpasses i landskabet i kraft af et beplantningsbælte, der sammensættes så det virker naturligt i forhold til den øvrige bevoksning omkring anlægget. g) Der synes ikke at være nogen negative effekter af forslaget. h) Etableringen af slammineraliseringsanlægget vurderes ikke at medføre negative effekter.

7 i) Der etableres overvågning af slammineraliseringsanlægget samt af de ledninger, der skal pumpe spildevand og rejectvand mellem renseanlæggene og slammineraliseringsanlægget.

Tillæg nr. 12 til Gribskov Kommunes spildevandsplan

Tillæg nr. 12 til Gribskov Kommunes spildevandsplan Gribskov Kommune Tillæg nr. 12 til Gribskov Kommunes spildevandsplan UDKAST 10. maj 2017 Nedlæggelse af Dronningmølle Renseanlæg og fremtidig rensning af spildevandet på Gilleleje Renseanlæg 1. Indledning

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Gribskov Kommunes spildevandsplan. Vedtaget 7. juni 2018 Kloakering af Nordsjællands Efterskole Aggebovej 34

Tillæg nr. 1 til Gribskov Kommunes spildevandsplan. Vedtaget 7. juni 2018 Kloakering af Nordsjællands Efterskole Aggebovej 34 Tillæg nr. 1 til Gribskov Kommunes spildevandsplan Vedtaget 7. juni 2018 Kloakering af Nordsjællands Efterskole Aggebovej 34 1 Baggrund 2 Lovgrundlag 3 Indhold Oplandsforhold Oplandsareal Afledning af

Læs mere

Gribskov Kommune. Tillæg nr. 4 til Gribskov kommunes spildevandsplan. Nye oplande RGL03SN og RGL04SN i Rågeleje-Udsholt. Udkast 10.

Gribskov Kommune. Tillæg nr. 4 til Gribskov kommunes spildevandsplan. Nye oplande RGL03SN og RGL04SN i Rågeleje-Udsholt. Udkast 10. Gribskov Kommune Tillæg nr. 4 til Gribskov kommunes spildevandsplan Nye oplande RGL03SN og RGL04SN i Rågeleje-Udsholt Udkast 10. september 2014 1. Indledning 2. Lovgrundlag 3. Nuværende forhold 4. Fremtidige

Læs mere

Tillæg nr. 7 til Fredensborg Kommunes spildevandsplan

Tillæg nr. 7 til Fredensborg Kommunes spildevandsplan Tillæg nr. 7 til Fredensborg Kommunes spildevandsplan 2011-2020 Kloakering af boligområdet Asminderødhave i Fredensborg Februar 2017 Indhold 1. Baggrund... 3 2. Grundlaget for tillægget... 4 2.1 Lovgrundlag...

Læs mere

Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18c 3230 Græsted. Henning Holm Tlf. nr

Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18c 3230 Græsted. Henning Holm Tlf. nr VVM-screeningsskema Vejledning til udfyldning af screeningsskema Skemaet udfyldes med blanding af tekst og afkrydsninger. Nogle punkter skal udelukkende besvares i tekstfeltet. Alle punkter SKAL ledsages

Læs mere

Spildevandsplantillæg nr. 3 vedr. optagelse af 2 ejendomme i kloakopland LL 10 i Liseleje

Spildevandsplantillæg nr. 3 vedr. optagelse af 2 ejendomme i kloakopland LL 10 i Liseleje Spildevandsplantillæg nr. 3 vedr. optagelse af 2 ejendomme i kloakopland LL 10 i Liseleje 1 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 3 1.1 Grundlag for tillægget 3 1.2 Omfang af tillægget 3 1.3 Lovgrundlag 4 2 Fremtidig

Læs mere

Tillæg 8 til Spildevandsplan

Tillæg 8 til Spildevandsplan Tillæg 8 til Spildevandsplan 2015-2020 Etablering af ledningsanlæg og udvidelse af regnvandsbassin i Korning 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Lovgrundlag...1 3. Plangrundlag...1 4. Spildevandsforhold

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Lejre Kommunes spildevandsplan

Tillæg nr. 3 til Lejre Kommunes spildevandsplan Tillæg nr. 3 til s spildevandsplan 2016-2023 Udvidelse af Herslev Bryghus Nyt kloakopland HE03 F O R S L A G 1 1 Baggrund Dette forslag til tillæg til Spildevandsplan 2016-2023 omhandler etablering af

Læs mere

Tillæg 11 til Spildevandsplan

Tillæg 11 til Spildevandsplan Tillæg 11 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Udvidelse af eksisterende regnvandsbassin, samt opdeling af kloakopland HS32 i to kloakoplande 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Lovgrundlag...1

Læs mere

Vindinge Øst Spildevandsplantillæg nr. 5 vedr. nyt opland VIN-1ns, Vindinge

Vindinge Øst Spildevandsplantillæg nr. 5 vedr. nyt opland VIN-1ns, Vindinge Vindinge Øst Spildevandsplantillæg nr. 5 vedr. nyt opland VIN-1ns, Vindinge Forslag Vindinge Øst Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 2 1.1 Grundlag for tillægget 2 1.2 Omfang af tillægget 2 1.3 Lovgrundlag

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan 2008-2015 Separering af kloaksystem i Korning Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Plangrundlag... 3 4. Spildevandsforhold i Korning... 3 5. Arealer

Læs mere

Stålmosen, Vindinge Spildevandsplantillæg nr. 7 vedr. nyt opland VIN-2ns, Vindinge

Stålmosen, Vindinge Spildevandsplantillæg nr. 7 vedr. nyt opland VIN-2ns, Vindinge Stålmosen, Vindinge Spildevandsplantillæg nr. 7 vedr. nyt opland VIN-2ns, Vindinge Forslag Stålmosen Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 2 1.1 Grundlag for tillægget 2 1.2 Omfang af tillægget 2 1.3 Lovgrundlag

Læs mere

Randers Kommune. Tillæg til spildevandsplanen for Randers Kommune. Tillæg nr. 27/2018 Etablering af regnvandsledning fra Nordbyen

Randers Kommune. Tillæg til spildevandsplanen for Randers Kommune. Tillæg nr. 27/2018 Etablering af regnvandsledning fra Nordbyen Randers Kommune Tillæg til spildevandsplanen for Randers Kommune Tillæg nr 27/2018 April 2018 Randers Kommune Miljø og Teknik, Laksetorvet, 8900 Randers C, tlf 89 15 15 15 2 Indholdsfortegnelse 1 Forord

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2014 FORSLAG: Tillæg nr. 4 til spildevandsplan 2012-2015. Separatkloakering af Nansensvej, Horsens TEKNIK OG MILJØ 1 INDLEDNING... 3 2 PLANLÆGNINGSGRUNDLAG... 3 2.1 LOVGRUNDLAG...

Læs mere

Allerød Kommune. Marts Indledning. 1.2 Lovgrundlag

Allerød Kommune. Marts Indledning. 1.2 Lovgrundlag Allerød Kommune Tillæg V til Spildevandsplan 2013 for Allerød Kommune Præcisering af tidligere Tillæg II til Spildevandsplan 2013 for Allerød Kommune fsva. opland VasNOE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens

Læs mere

Billund Kommunes Spildevandsplan

Billund Kommunes Spildevandsplan Billund Kommunes Spildevandsplan 2011-2018 Tillæg nr. 4 Tillægget omfatter: Ny trykledning mellem Donslund og Stenderup-Krogager Nedlæggelse af Donslund Renseanlæg 5. marts 2015 Endelig 14/31068 1. Indledning

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 2 til Lejre Kommunes spildevandsplan

Forslag til tillæg nr. 2 til Lejre Kommunes spildevandsplan Lejre Kommune Forslag til tillæg nr. 2 til Lejre Kommunes spildevandsplan 2016-2023 Kloakering af Trællerupvej 4a - 8 Nyt spildevandskloakeret opland, oplandsnummer TR02 F O R S L A G 1 1 Baggrund Tillægget

Læs mere

Spildevandsplantillæg nr. 4 vedr. optagelse af en række ejendomme ved Sølager i spildevandsplanen for Forslag

Spildevandsplantillæg nr. 4 vedr. optagelse af en række ejendomme ved Sølager i spildevandsplanen for Forslag Spildevandsplantillæg nr. 4 vedr. optagelse af en række ejendomme ved Sølager i spildevandsplanen for 2011-2021 Forslag Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 3 1.1 Grundlag for tillægget 3 1.2 Omfang af tillægget

Læs mere

Afskæring af spildevand fra Ølsted med tilslutning til Melby Renseanlæg Side 1 af 8 Marts 2014 FORSLAG HALSNÆS KOMMUNE

Afskæring af spildevand fra Ølsted med tilslutning til Melby Renseanlæg Side 1 af 8 Marts 2014 FORSLAG HALSNÆS KOMMUNE Afskæring af spildevand fra Ølsted med tilslutning til Melby Renseanlæg Side 1 af 8 FORSLAG HALSNÆS KOMMUNE TILLÆG NR. 6 TIL SPILDEVANDSPLAN 2011-2021 AFSKÆRING AF SPILDEVAND FRA ØLSTED MED TILSLUTNING

Læs mere

Kundeforummøde 3. oktober 2017

Kundeforummøde 3. oktober 2017 Kundeforummøde 3 oktober 2017 Dagsorden GVS økonomiske ramme (prisloft) for 2018-19 Takster og vejbidrag (inkl Kommunikation heraf) Resultat forbrugervalg Status kommende spildevandsplan Status restruktureringen

Læs mere

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013 Favrskov Kommune Tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland HIN50 samt ændring af kloakopland HIN47 for planlagt boligområde ved Haarvej i Hinnerup Sagsnr. 710-2016-2801 Udgivelsesdato 5. januar

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 til Horsens Kommunes Spildevandsplan Kloakering af ejendomme på Ydingvej TEKNIK OG MILJØ 1 INDLEDNING... 3 2 PLANLÆGNINGSGRUNDLAG... 3 2.1 LOVGRUNDLAG... 3 2.2 MILJØVURDERING...

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Fredensborg Kommunes spildevandsplan

Tillæg nr. 10 til Fredensborg Kommunes spildevandsplan Tillæg nr. 10 til Fredensborg Kommunes spildevandsplan 2011-2020 Kloakering af boligområdet Dysseager i Karlebo juni 2019 Indhold 1. Baggrund... 3 2. Grundlaget for tillægget... 3 2.1 Lovgrundlag... 3

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 4 til Spildevandsplan Tillæg nr. 4 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Separering af kloaksystem i del af Vestergadekvarteret i Løsning 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Lovgrundlag...1 3. Plangrundlag...1

Læs mere

Ny lokalplan for Udsholt Renseanlæg

Ny lokalplan for Udsholt Renseanlæg Orienteringsmøde om den kommende lokalplan for Udsholt Renseanlæg 5. november 2018 1 Emner fra Gribvand Spildevand A/S Udgangspunktet for ombygningen Udsholt Renseanlæg som en del af en større ændring

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2013-17 2013-2017 Separatkloakering af Frifelt samt justering af kloakoplande i Borg, Sølsted, Lovrup Nord,

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2013-17 2013-2017 Separatkloakering af Frifelt samt justering af kloakoplande i Borg, Sølsted, Lovrup Nord, Tønder Kommune Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2013-17 2013-2017 Separatkloakering af Frifelt samt justering af kloakoplande i Borg, Sølsted, Lovrup Nord, august 2015 Udarbejdet til: Tønder Kommune Kongevej

Læs mere

Tillæg nr. 11 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 11 til Spildevandsplan Tillæg nr. 11 til Spildevandsplan 2008-2015 Regnvandsbassin på Løsningvej Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Plangrundlag... 3 4. Spildevandsforhold... 3 5. Arealbehov og rådighedsindskrænkninger...

Læs mere

Kundeforummøde 16. juni 2017

Kundeforummøde 16. juni 2017 Kundeforummøde 16. juni 2017 Dagsorden Rundvisning Græsted Renseanlæg Valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i GVS Status uvedkommende vand Status Rågeleje- Udsholt Orientering restrukturering

Læs mere

Forslag til. Tillæg nr. 2 til spildevandsplanen for Odsherred Kommune. Delvis udtræden af kloakfællesskabet for H.

Forslag til. Tillæg nr. 2 til spildevandsplanen for Odsherred Kommune. Delvis udtræden af kloakfællesskabet for H. Forslag til Tillæg nr. 2 til spildevandsplanen 2014-18 for Odsherred Kommune Delvis udtræden af kloakfællesskabet for H. Lundbeck A/S Juni 2016 Offentliggørelse og vedtagelse Forslag til tillæg nr.2 til

Læs mere

Teknik og Miljø 2012. Tillæg nr. 3 til Slagelse Kommunes digitale Spildevandsplan 2010-2020. Omø Renseanlæg

Teknik og Miljø 2012. Tillæg nr. 3 til Slagelse Kommunes digitale Spildevandsplan 2010-2020. Omø Renseanlæg Teknik og Miljø 2012 Tillæg nr. 3 til Slagelse Kommunes digitale Spildevandsplan 2010-2020 Omø Renseanlæg INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Baggrund...3 2 Tillæggets omfang...3 2.1 Erhvervelse af rettigheder...3 2.2

Læs mere

VVM-screeningsskema nedlægning af Dronningmølle Renseanlæg

VVM-screeningsskema nedlægning af Dronningmølle Renseanlæg VVM-screeningsskema nedlægning af Dronningmølle Renseanlæg Vejledning til udfyldning af screeningsskema Skemaet udfyldes med blanding af tekst og afkrydsninger. Nogle punkter skal udelukkende besvares

Læs mere

Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Spildevandskloakering af nyt boligområde omfattet af Lokalplan 1111. 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Lovgrundlag...1 3. Plangrundlag...1

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013

Forslag til tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013 Favrskov Kommune Forslag til tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland HIN50 samt ændring af kloakopland HIN47 for planlagt boligområde ved Haarvej i Hinnerup Sagsnr. 710-2016-2801 Udgivelsesdato

Læs mere

Spildevandsplan for Frederikshavn Kommune 2005-2016

Spildevandsplan for Frederikshavn Kommune 2005-2016 Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 xx.xxxx 2014 Spildevandsplan for Frederikshavn Kommune 2005-2016

Læs mere

Køge Kommune. Tillæg til Køge Kommunes Spildevandsplan Bassin i Algestrup

Køge Kommune. Tillæg til Køge Kommunes Spildevandsplan Bassin i Algestrup Tillæg til Køge Kommunes Spildevandsplan 2012-2016 Vedtaget i Byrådet den 29.4.2014 Udarbejdet af: Kontrolleret af: Lotte Juul Hansen Mette Kajhøj og Alex Torpenholt Jørgensen Udgave/dato: 15. maj 2014

Læs mere

Tillæg nr. 10 til spildevandsplan for Odder Kommune

Tillæg nr. 10 til spildevandsplan for Odder Kommune Tillæg nr. 10 til spildevandsplan 2001 2008 for Odder Kommune Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og indledning 2. Lovgrundlag 3. Miljøvurdering 4 Areal og ejerforhold 5. Ændring af kloakopland og kloakeringsprincip

Læs mere

3. tillæg til Spildevandsplan 2005-2012. Plejecenter ved Snorrebakken

3. tillæg til Spildevandsplan 2005-2012. Plejecenter ved Snorrebakken 3. tillæg til Spildevandsplan 2005-2012 Plejecenter ved Snorrebakken Teknik & Miljø, December 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning og baggrund...3 2. Lovgrundlag...3 3. Eksisterende forhold...3 4. Fremtidige

Læs mere

Randers Kommune Miljø og Teknik, Laksetorvet, indg. E3, 8900 Randers C, tlf

Randers Kommune Miljø og Teknik, Laksetorvet, indg. E3, 8900 Randers C, tlf Randers Kommune Tillæg til spildevandsplanen for Randers Kommune Tillæg nr 4/2010 FORSLAG Maj 2010 Randers Kommune Miljø og Teknik, Laksetorvet, indg E3, 8900 Randers C, tlf 89 15 15 15 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tillæg nr. 14 til Spildevandsplan Etablering af regnvandsbassiner i Vesløs By

Tillæg nr. 14 til Spildevandsplan Etablering af regnvandsbassiner i Vesløs By Tillæg nr. 14 til Spildevandsplan 2009-2015 Etablering af regnvandsbassiner i Vesløs By Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Lovgrundlag 3 3. Forslag til tillæg nr. 14 4 3.1. Området 3.2. Plan 3.3. Arealbehov

Læs mere

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan 2009-2012. Justering af oplandsgrænser i Vadstedområdet inkl. Lokalplanområde

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan 2009-2012. Justering af oplandsgrænser i Vadstedområdet inkl. Lokalplanområde Favrskov Kommune Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan 2009-2012 Justering af oplandsgrænser i Vadstedområdet inkl. Lokalplanområde 324 Nyt kloakopland for nyt boligområde ved Nørregade i Hinnerup, Lokalplanområde

Læs mere

TILLÆG NR. 2 TIL SPILDEVANDSPLAN 2008

TILLÆG NR. 2 TIL SPILDEVANDSPLAN 2008 MAJ 2013 KØBENHAVNS KOMMUNE TILLÆG NR. 2 TIL SPILDEVANDSPLAN 2008 TILLÆG VEDR. OMLÆGNING AF KLOAKLEDNINGER I FORBINDELSE MED ETABLERING AF NORDHAVNSVEJ FORSLAG ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens

Læs mere

Gribvand Spildevand A/S Grønt regnskab 2014

Gribvand Spildevand A/S Grønt regnskab 2014 Gribvand Spildevand A/S 2014 Januar 2015 Virksomhedsoplysninger Udgiver: Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18c 3230 Græsted kundeservice@gribvand.dk Udgivelse: Januar 2015. Nærværende grønne regnskab er

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Forslag til separatkloakering af del af Kirkevej, Hurup December 2017

Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Forslag til separatkloakering af del af Kirkevej, Hurup December 2017 Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2016-2021 Forslag til separatkloakering af del af Kirkevej, Hurup December 2017 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Forslag til tillæg nr. 1...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tillæg VI til Spildevandsplan 2013 for Allerød Kommune

Indholdsfortegnelse. Tillæg VI til Spildevandsplan 2013 for Allerød Kommune Allerød Kommune Tillæg VI til Spildevandsplan 2013 for Allerød Kommune Kloakering af kloakopland MN5 Præcisering af tidligere Tillæg I Præcisering af tidligere tillæg IV COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens

Læs mere

Kundeforum. 26. september 2018

Kundeforum. 26. september 2018 Kundeforum 26. september 2018 Dagsorden 1. Uvedkommende vand Status kommunikation 2. Status restrukturering 3. Beredskabsplan 4. Rotteprojekt 5. Eventuelt 6. Næste møde 13-11-2018 2 Uvedkommende vand Uvedkommende

Læs mere

Tillæg nr. 7 til Kalundborg Kommune Spildevandsplan

Tillæg nr. 7 til Kalundborg Kommune Spildevandsplan PLAN, BYG OG MILJØ Forslag til Tillæg nr. 7 til Kalundborg Kommune Spildevandsplan 2010-2015 For nyt sommerhusområde ved Bjerge Nordstrand Forslag til Tillæg til Spildevandsplan For nyt sommerhusområde

Læs mere

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan Nyt kloakopland HIN49 for planlagt boligområde 2. etape af Haldumgårdsvej i Hinnerup

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan Nyt kloakopland HIN49 for planlagt boligområde 2. etape af Haldumgårdsvej i Hinnerup Favrskov Kommune Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland HIN49 for planlagt boligområde 2. etape af Haldumgårdsvej i Hinnerup Sagsnr. 710-2016-15099 Udgivelsesdato 6. december 2016 Udarbejdet

Læs mere

Favrskov Kommune. Forslag til tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013

Favrskov Kommune. Forslag til tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013 Favrskov Kommune Forslag til tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland HIN49 for planlagt boligområde 2. etape af Haldumgårdsvej i Hinnerup Sagsnr. 710-2016-15099 Udgivelsesdato 30. marts 2016

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Separatkloakering af del af Kirkevej, Hurup April 2018

Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Separatkloakering af del af Kirkevej, Hurup April 2018 Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2016-2021 Separatkloakering af del af Kirkevej, Hurup April 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Forslag til tillæg nr. 1... 4 3.1 Området...

Læs mere

Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan Vejen Kommune

Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan Vejen Kommune Vejen Kommune Tillæg nr. 8 til Spildevandsplan 2008-2011 Vejen Kommune Transportledning fra Maltbæk til Vejen Kongeåen ved Vejen Brørup Renseanlæg Drift og vedligehold Slamminiralisering Vejen Kommune

Læs mere

Gribskov Kommune. Tillæg nr. 5 til Gribskov kommunes spildevandsplan. Nyt opland RGL02SN i Rågeleje-Udsholt. Udkast 10.

Gribskov Kommune. Tillæg nr. 5 til Gribskov kommunes spildevandsplan. Nyt opland RGL02SN i Rågeleje-Udsholt. Udkast 10. Gribskov Kommune Tillæg nr. 5 til Gribskov kommunes spildevandsplan Nyt opland RGL02SN i Rågeleje-Udsholt Udkast 10. september 2014 1. Indledning 2. Lovgrundlag 3. Nuværende forhold 4. Fremtidige forhold

Læs mere

Spildevandsplan Tillæg nr. 13. Boliger nord for Bondebjergvej i Gyrstinge

Spildevandsplan Tillæg nr. 13. Boliger nord for Bondebjergvej i Gyrstinge Spildevandsplan 2005 Tillæg nr. 13 Boliger nord for Bondebjergvej i Gyrstinge Oktober 2011 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Eksisterende forhold...

Læs mere

Nøddelund. Viborg Kommune. Forslag til tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Separatkloakering af landsbyen Nøddelund

Nøddelund. Viborg Kommune. Forslag til tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Separatkloakering af landsbyen Nøddelund Nøddelund Forslag til tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2009 2013 Rekvirent Teknik & Miljø Natur og Vand Sct. Mogens Gade 3 8800 Viborg Kontakt: Anders Haugstrup Rådgiver Orbicon A/S Klostermarken 12 8800

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan Separatkloakering af kloakopland T204B, Tilsted Juni 2018

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan Separatkloakering af kloakopland T204B, Tilsted Juni 2018 Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2016-2021 Separatkloakering af kloakopland T204B, Tilsted Juni 2018 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Tillæg nr. 2... 4 3.1 Området... 4 3.2

Læs mere

Separatkloakering af fælleskloakeret opland PK10.01 i Gassum

Separatkloakering af fælleskloakeret opland PK10.01 i Gassum Forslag om Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune 2009 2012 Tillæg nr. 12/2011 Separatkloakering af fælleskloakeret opland PK10.01 i Gassum Miljø og Teknik Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 BAGGRUND

Læs mere

Hjørring Kommune. Tillæg til Hjørring Kommunes Spildevandsplan. Tillæg 1 af 2019 Spildevandkloakering af Vrå Skole.

Hjørring Kommune. Tillæg til Hjørring Kommunes Spildevandsplan. Tillæg 1 af 2019 Spildevandkloakering af Vrå Skole. Hjørring Kommune Tillæg til Hjørring Kommunes Spildevandsplan Tillæg 1 af 2019 Spildevandkloakering af Vrå Skole. Udarbejdet den 4. dec. 2018 Tillæg 4 af 2017 Separatkloakering. S.2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 12 til Spildevandsplan Udvidelse af kloakopland SØF28 i erhvervsområde

Favrskov Kommune. Tillæg nr. 12 til Spildevandsplan Udvidelse af kloakopland SØF28 i erhvervsområde Favrskov Kommune Tillæg nr. 12 til Spildevandsplan 2013 Udvidelse af kloakopland SØF28 i erhvervsområde i Søften Sagsnr. 710-2017-8671 Udgivelsesdato 27. juni 2018 Udarbejdet Shakawan Amin og Erik Pedersen

Læs mere

FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup

FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan 2016-2020 Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup Indhold 1. Indledning...3 2. Lov- og planlægningsgrundlaget...3 3. Beskrivelse af kloakoplandet

Læs mere

VVM-Anmeldeskema. Jf. bilag 5, bek. nr af 06/11/2014. Vejledning til udfyldning af anmeldeskema

VVM-Anmeldeskema. Jf. bilag 5, bek. nr af 06/11/2014. Vejledning til udfyldning af anmeldeskema VVM-Anmeldeskema Jf. bilag 5, bek. nr. 1184 af 06/11/2014 Vejledning til udfyldning af anmeldeskema Skemaet udfyldes af bygherren eller dennes rådgiver baseret på bygherrens viden om eget projekt sammenholdt

Læs mere

Ikast-Brande Kommune Teknisk Område Centerparken Brande

Ikast-Brande Kommune Teknisk Område Centerparken Brande Tillæg nr. 6 til Ikast-Brande Spildevandsplan 2010-2021 Bording By - Etablering af ny transportledningssystem for spildevand fra Østervang til Gl. Renseanlæg Ikast-Brande Kommune Teknisk Område Centerparken

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 18 til Spildevandsplan Tillæg nr. 18 til Spildevandsplan 2008-2015 Tillæg vedrørende nedlæggelsen af Bråskov Renseanlæg Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Offentliggørelse og vedtagelse... 4 2. Spildevandsforhold...

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 14 til. Spildevandsplan Tillægget omfatter:

Forslag til tillæg nr. 14 til. Spildevandsplan Tillægget omfatter: Forslag til tillæg nr. 14 til Spildevandsplan 2009-2018 Skanderborg Kommune Adelgade 44 8660 Skanderborg Tlf. 87 94 70 00 www.skanderborg.dk Teknik og Miljø Natur og Miljø Revideret september 2014 Tillægget

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Kerteminde Kommune

Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan Kerteminde Kommune Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2014-2017 Kerteminde Kommune Udvidelse af industriområde syd for Lindø Port of Odense September 2015 Side 1 af 1 PROJEKT Lindø Industripark A/S, Afvanding af havneudvidelse

Læs mere

Spildevandsplan Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan for Horsens Kommune Kloakering af ejendomme på Søhulevej.

Spildevandsplan Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan for Horsens Kommune Kloakering af ejendomme på Søhulevej. Spildevandsplan 2012-2015 Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2012-2015 for Horsens Kommune Kloakering af ejendomme på Søhulevej. TEKNIK OG MILJØ 1 INDLEDNING... 3 2 BAGGRUND... 3 3 PLANLÆGNINGSGRUNDLAG...

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan Separering af fælleskloakken ved Nørredige i Ringkøbing

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan Separering af fælleskloakken ved Nørredige i Ringkøbing R A P P O R T Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 15 til Spildevandsplan 2010-2020 Separering af fælleskloakken ved Nørredige i Ringkøbing Udarbejdet den 5. oktober 2017 Vedtaget i Byrådet den 13. marts

Læs mere

Tillæg 9 til Spildevandsplan

Tillæg 9 til Spildevandsplan Tillæg 9 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Separering af kloaksystem og ophævelse af tilslutningspligt og ret for tag- og overfladevand for ejendomme på en del af Blæsbjergvej i Hedensted

Læs mere

Etablering af regnvandsbassin og offentlige ledninger samt tilretning af kloakoplandet SKl22 i Kliplev.

Etablering af regnvandsbassin og offentlige ledninger samt tilretning af kloakoplandet SKl22 i Kliplev. Forslag til Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2018-2022 Etablering af regnvandsbassin og offentlige ledninger samt tilretning af kloakoplandet SKl22 i Kliplev. Oktober 2019 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3

Læs mere

Aalborg Byråd Miljø- og Energiudvalget. Udskrift af beslutningsprotokollen. Mødet den Punkt

Aalborg Byråd Miljø- og Energiudvalget. Udskrift af beslutningsprotokollen. Mødet den Punkt Punkt 6. Godkendelse: Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen vedrørende separatkloakering af ejendomme i den fælleskloakerede del af K-område 3.0.20 i Klarup inden den 31. december 2019.

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. spildevandsledning til Sportsbyen

Tillæg nr. 2 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. spildevandsledning til Sportsbyen Tillæg nr. 2 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan 2016-2020 Vedr. spildevandsledning til Sportsbyen Indhold 1. Indledning...3 2. Lov- og planlægningsgrundlaget...3 3. Beskrivelse af kloakoplandet - status...5

Læs mere

Favrskov Kommune Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan 2013 Udvidelse af kloakopland SKØ01 (byggeri af bolig på Skolebakken 16 i Skjød)

Favrskov Kommune Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan 2013 Udvidelse af kloakopland SKØ01 (byggeri af bolig på Skolebakken 16 i Skjød) Favrskov Kommune Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan 2013 Udvidelse af kloakopland SKØ01 (byggeri af bolig på Skolebakken 16 i Skjød) Sagsnr. 710-2016-43901 Udgivelsesdato 13. februar 2017 Udarbejdet Shakawan

Læs mere

Tillæg 13 til Spildevandsplan

Tillæg 13 til Spildevandsplan Tillæg 13 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Ophævelse af tilslutningspligt og ret for tag- og overfladevand for ejendomme på en del af Jernbanegade i Løsning omfattet af lokalplan 1123

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan UDKAST Inddragelse af et nyt erhvervsområde i oplandet til Stegholt renseanlæg i

Forslag til Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan UDKAST Inddragelse af et nyt erhvervsområde i oplandet til Stegholt renseanlæg i Forslag til Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2014-2017 UDKAST 2018-03-23 Inddragelse af et nyt erhvervsområde i oplandet til Stegholt renseanlæg i Aabenraa Marts 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

Slammineraliseringsanlægget, Pårup. Gribvand Spildevand A/S Grønt regnskab 2018

Slammineraliseringsanlægget, Pårup. Gribvand Spildevand A/S Grønt regnskab 2018 Slammineraliseringsanlægget, Pårup Gribvand Spildevand A/S 2018 Januar 2019 Virksomhedsoplysninger Ny struktur for spildevandsrensningen 2022 Udgiver: Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18c 3230 Græsted kundeservice@gribvand.dk

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Spildevandskloakering af kloakopland KKl 1A, ved Stågbak og Tuerbak, Klitmøller.

Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Spildevandskloakering af kloakopland KKl 1A, ved Stågbak og Tuerbak, Klitmøller. Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan 2016-2021 Spildevandskloakering af kloakopland KKl 1A, ved Stågbak og Tuerbak, Klitmøller. November 2018 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3.

Læs mere

Hjørring Kommune. Tillæg til Hjørring Kommunes Spildevandsplan. Tillæg 3 af 2019 Separatkloakering af Højene enge -1. etape Hjørring Nordøst.

Hjørring Kommune. Tillæg til Hjørring Kommunes Spildevandsplan. Tillæg 3 af 2019 Separatkloakering af Højene enge -1. etape Hjørring Nordøst. Hjørring Kommune Tillæg til Hjørring Kommunes Spildevandsplan Tillæg 3 af 2019 Separatkloakering af Højene enge -1. etape Hjørring Nordøst. Udarbejdet den 4. marts 2019 Tillæg 4 af 2017 Separatkloakering.

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune. Forslag til Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan 2010-2020 Det justerede betalingsprincip ESØ 90 I/S

Ringkøbing-Skjern Kommune. Forslag til Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan 2010-2020 Det justerede betalingsprincip ESØ 90 I/S Ringkøbing-Skjern Kommune Forslag til Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan 2010-2020 Det justerede betalingsprincip ESØ 90 I/S Revideret den 3. december 2014 Tillæg nr. 10 til spildevandsplan Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

RAPPORT. Ringkøbing-Skjern Kommune. Forslag til Tillæg nr. 11 til Spildevandsplan Separering af Herborg

RAPPORT. Ringkøbing-Skjern Kommune. Forslag til Tillæg nr. 11 til Spildevandsplan Separering af Herborg RAPPORT Ringkøbing-Skjern Kommune Forslag til Tillæg nr. 11 til Spildevandsplan 2010-2020 Separering af Herborg Udarbejdet den 24. juni 2015 Tillæg nr. 11 til spildevandsplan Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02)

Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02) Forslag til tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2011-2014 for Brønderslev Kommune. Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B-14.01 og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02)

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan Kloakseparering af Havbogade, Sønderborg. Vedtaget af Sønderborg Kommune

Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan Kloakseparering af Havbogade, Sønderborg. Vedtaget af Sønderborg Kommune Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2009-2016 Kloakseparering af Havbogade, Sønderborg Vedtaget af Sønderborg Kommune Indhold 1. Indledning og baggrund... 2 2. Formål... 2 3. Delspildevandsplanens forhold

Læs mere

Tillæg til spildevandsplanen Ny By etape 1, Frederikssund

Tillæg til spildevandsplanen Ny By etape 1, Frederikssund Frederikssund Kommune Tillæg til spildevandsplanen Ny By etape 1, Frederikssund Forslaget er behandlet af Teknik, Miljø og Erhvervsudvalget den 1.11.2010 Forslaget er vedtaget af Byrådet til 8 ugers offentlig

Læs mere

1. Indledning Eksisterende forhold Fremtidige forhold Recipienter Administrative forhold...3. Bilag:...4 Kortbilag:...

1. Indledning Eksisterende forhold Fremtidige forhold Recipienter Administrative forhold...3. Bilag:...4 Kortbilag:... 1. Indledning...2 2. Eksisterende forhold...2 2.1 Lednings- og renseanlæg...2 2.2 Recipienter...2 2.3 Gældende spildevandsplan....2 3. Fremtidige forhold...2 3.1 Ejendomme i det åbne land...2 3.2 Ledningsanlæg...2

Læs mere

For meget regnvand i dit sommerhusområde?

For meget regnvand i dit sommerhusområde? For meget regnvand i dit sommerhusområde? Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. Kend dine rettigheder og pligter Juli 2008 når

Læs mere

Gribvand Spildevand A/S Grønt regnskab 2015

Gribvand Spildevand A/S Grønt regnskab 2015 Gribvand Spildevand A/S 2015 Januar 2016 Virksomhedsoplysninger Ny struktur for spildevandsrensningen 2020 Udgiver: Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18c 3230 Græsted kundeservice@gribvand.dk Udgivelse:

Læs mere

Forslag til Tillæg til forslag til Spildevandsplan 2016 Vejen Kommune

Forslag til Tillæg til forslag til Spildevandsplan 2016 Vejen Kommune Forslag til Tillæg til forslag til Spildevandsplan 2016 Transportledning samt det justerede betalingsprincip ved Bobøl Deponi Kongeåen ved Vejen Brørup Renseanlæg Drift og vedligehold Slamminiralisering

Læs mere

Forslag til: Favrskov Kommune. Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2009-2012. Byggemodning og ny rundkørsel ved Hammelvej, Hadsten

Forslag til: Favrskov Kommune. Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2009-2012. Byggemodning og ny rundkørsel ved Hammelvej, Hadsten Forslag til: Favrskov Kommune Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2009-2012 Byggemodning og ny rundkørsel ved Hammelvej, Hadsten Marts 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 INDLEDNING... 3 1.1 Offentliggørelse og vedtagelse...3

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund

Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund Dato: 28. februar 2014 Sags nr. 820-2013-25330 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til

Læs mere

Gribvand Spildevand A/S Grønt regnskab 2016

Gribvand Spildevand A/S Grønt regnskab 2016 Gribvand Spildevand A/S 2016 Januar 2017 1 Virksomhedsoplysninger Ny struktur for spildevandsrensningen 2020 Udgiver: Gribvand Spildevand A/S Holtvej 18c 3230 Græsted kundeservice@gribvand.dk Udgivelse:

Læs mere

Tillæg nr. 6 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan. Vedr. Ændring af opland IG07 Igelsø fra separatkloakeret til spildevandskloakeret

Tillæg nr. 6 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan. Vedr. Ændring af opland IG07 Igelsø fra separatkloakeret til spildevandskloakeret Tillæg nr. 6 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. Ændring af opland IG07 Igelsø fra separatkloakeret til spildevandskloakeret Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. STATUS... 3 3. PLAN... 3 4. KLOAKERING...

Læs mere

vejen mellem Resen og Karup. Ledningstraceet ses i kortet til højre.

vejen mellem Resen og Karup. Ledningstraceet ses i kortet til højre. Indholdsfortegnelse Tillæg nr. 4 3 Lovgrundlag 5 Plangrundlag 6 Fordebat 8 Spildevandsanlæg 9 Miljømæssige konsekvenser 11 Økonomi 13 Tidsplan 14 Berørte ejendomme 15 Miljøvurdering 17 Bilag 18 Kort -

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 4 Til Spildevandsplan 2010-2015

Forslag til Tillæg nr. 4 Til Spildevandsplan 2010-2015 Forslag til Tillæg nr. 4 Til Spildevandsplan 2010-2015 Transportledning Nymindegab - Nr. Nebel 1 Tillæg nr. 4 til Varde Kommunes Spildevandsplan 2010-2015 Udgiver: Varde Kommune Udgivelsesår: 2014 Titel:

Læs mere

Tillæg nr. 11 Spildevandsplan Vejen Kommune

Tillæg nr. 11 Spildevandsplan Vejen Kommune Tillæg nr. 11 Spildevandsplan 2008-2011 LAR på kommunens materielgård og genbrugsplads i Brørup Kongeåen ved Vejen Brørup Renseanlæg Drift og vedligehold Slamminiralisering Tillæg nr. 11 til Spildevandsplan

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside vedtaget Tillæg nr. 15 til spildevandsplan 2012-2015, Kloakering i forbindelse med udvidelse af Fjernvarme Horsens Horsens Kommune Rådhustorvet 4 8700 Horsens Telefon:

Læs mere

Separatkloakering af fælleskloakerede opland PK07.01 i Jennum

Separatkloakering af fælleskloakerede opland PK07.01 i Jennum Forslag om Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune 2009 2012 Tillæg nr. 14/2011 Separatkloakering af fælleskloakerede opland PK07.01 i Jennum Miljø og Teknik INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 BAGGRUND

Læs mere

Spildevandsplan Hørsholm Kommune. Kloakseparering i eksisterende kloakopland B1,

Spildevandsplan Hørsholm Kommune. Kloakseparering i eksisterende kloakopland B1, 1 Tillæg nr. 002 Spildevandsplan 2012-2016 Hørsholm Kommune Kloakseparering i eksisterende kloakopland B1, Tagvand fra AB Opnæsgård og tag- og overfladevand fra 40 omkringliggende 2 Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 17 til Spildevandsplan Separering af fælleskloakken i den sydlige del af Grønbjerg

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 17 til Spildevandsplan Separering af fælleskloakken i den sydlige del af Grønbjerg R A P P O R T Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 17 til Spildevandsplan 2010-2020 Separering af fælleskloakken i den sydlige del af Grønbjerg Udarbejdet den 3. november 2017 Vedtaget i Byrådet den 13.

Læs mere

Notat. Tillæg til Spildevandsplan Omhandlende: Teknik & Miljø Industrimiljø & Affald

Notat. Tillæg til Spildevandsplan Omhandlende: Teknik & Miljø Industrimiljø & Affald Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 21. april 2017 Sagsid 17/9315 Notat Tillæg til Spildevandsplan 2016-2021 Omhandlende: - Forsinkelsesbassin på matrikel 1z Mulvad By, Bramming. Telefon 76 16 16 16 www.esbjergkommune.dk

Læs mere

Arrild kloakseparering. Borgermøde den 15. april 2015

Arrild kloakseparering. Borgermøde den 15. april 2015 Arrild kloakseparering Borgermøde den 15. april 2015 Dagsorden: 1. Velkomst (v. Jacob Riis Bols, Tønder Spildevand A/S) 2. Baggrund (v. Martin Madsen, Tønder Kommune) 3. Gennemgang af projektet (v. Jacob

Læs mere

Planlagt separatkloakering af Langholt

Planlagt separatkloakering af Langholt Bilag 1 Ændringsforslag Langholt Planlagt separatkloakering af Langholt Med vedtagelse af Spildevandsplan 2016-2027 den 13.06.2016 har Byrådet besluttet, at alle de fortsat fælleskloakerede dele af Langholt

Læs mere

Bassin, Kagerup. Gribvand Spildevand A/S Grønt regnskab 2017

Bassin, Kagerup. Gribvand Spildevand A/S Grønt regnskab 2017 Bassin, Kagerup Gribvand Spildevand A/S 2017 Januar 2018 Virksomhedsoplysninger Smidstrup Gilleleje Udsholt Pårup Stokkebro Dronningmølle Tisvilde Vejby Græsted Pumpning af spildevand Pumpning af slam

Læs mere

Miljø, Plan og Teknik 2019

Miljø, Plan og Teknik 2019 Miljø, Plan og Teknik 2019 Kalundborg Sorø Næstved Spildevandsplan 2015-2018 Hyllested - kloakering Tillæg 7 Hyllested Tillæg 7 til digital spildevandsplan 2015-2018 Indhold Forord... 3 Baggrund... 3 Miljøvurdering...

Læs mere