Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr"

Transkript

1 Aggerhusavisen Løssalg kr November 2016 Parkvej Præstø Tlf

2 Forsiden: Smuk morgen ved søen. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: I week- end kontaktes det øvrige personale ved uopsættelige problemer. Gennem hele sommeren har der været sat hårdt ind på at redde vores kæmpestore og gamle nerier i glasarkaden fra et massivt angreb af ULDLUS. De er blevet klippet ned og sprøjtet ugentligt med et biologisk bekæmpelsesmiddel. Det ser ud til at missionen er lykkes. Men vi ved også at det hurtigt kan vende igen. Derfor må vi forbeholde os retten til at fjerne og kassere planter, der står foran dørene, hvis vi konstaterer uldlus eller skjoldlus. Hvis du er i tvivl om, hvad der er sket med din plante kan du altid spørge Eva (rengøring) eller Karl. Aggerhus Avis Redaktion: Annie Kobbernagel Deadline: Artikler d. 15. i måneden. Hvis du ønsker noget med i avisen skal være i Word og kan sendes til annk@vordingborg.dk. Hvis du ikke har mulighed for selv at skrive på pc hjælper jeg gerne.

3 Aktivitetscenteret Telefon (bedst mellem kl. 8 og 9) Åbningstider i Aktivitetscenteret: Mandag og torsdag kl Tirsdag kl Onsdag kl Fredag kl Stolegymnastik med Annie: Mandag og onsdag kl Motionshold med Linda: Torsdag kl Herregymnastik Ikke for tøsedrenge tirsdag kl i lokalerne ved Bårse stadion med Niels. Vi tilpasser al gymnastik til jer der kommer. Tag løstsiddende og behageligt tøj på og gode sko, der står fast på gulvet. Vidste du at der på DGI huset PANTEREN i Vordingborg er et fægtehold med en instruktør på 80 år? at vi nu har 8 herrer til gymnastik, hver tirsdag i lokalerne ved Bårse Stadion og at der er plads til flere?

4 at der god bevægelse hver torsdag på Aggerhus for både kvinder og mænd? Der er også plads til flere. at Annie rigtig gerne ville have nogle gode historier til at skrive i avisen? Det kunne være fra din barndom, ungdom eller dit arbejdsliv. De må gerne være sande, men det er ingen betingelse bare de er gode. at stemningen i Caféen aldrig har været så hyggelig som nu efter at vi har fået høflig selvbetjening ved kaffebordet? Tak for det. ****************************************** Beboer- og Venneforeningens bestyrelse Formand: Lene Kirk tlf Næstformand: Lise Olsen Bestyr.medl.: Henriette Kirk tlf Bestyr.medl.: Conny Hermansen Bestyr.medl.: Annie Rasmussen tlf

5 Vi hejser flaget for.. D. 4. november: Agnete Hansen ***************************************************** Velkommen til: Tove Pedersen lejligh. 39

6 Har vi det godt???... Det kan man jo altid spørge sig selv om. Jeg kom til at stille spørgsmålet efter at have læst i en lille bog jeg har lånt af Christian i køkkenet. F. Vestergaard: Bidrag til Ørslev by historie. Her får I et lille uddrag fra bogen.behandling af fattigsager gik ikke altid gnidningsløst af. Det var ikke anderledes dengang end nu (1980): Det hændte at en eller anden fattig gjorde vrøvl over den behandling, der blev dem til del. Således kan nævnes en sag fra 1869, da Mads Jensen (Bygård) var sognerådsformand. Maren Christensdatter har klaget over sognerådet til amtet. Hvad hendes ankeskrivelse går ud på, fremgår tydeligt af sognerådsformandens svar eller redegørelse dateret d : Det forholder sig ganske rigtigt, at Marie Christensdatter d. 3. ds. var mødt i Ørslev skole ved fattiguddelingen, ikke for at bede om hjælp, men for, som altid, at tvinge sognet til at give hende, hvad hun forlanger, og når hun så ikke straks kan blive affærdiget, så falder hun i huiing, så der næsten ikke kan høres ørenlyd. Det var også tilfældet denne gang, hvorfor sognerådet bad hende tie eller gå, men da ingen af delene var muligt, så gik jeg, formanden, ned i den anden ende af skolen for at sætte hende ud, men da hun mærkede det, rakte hun tunge af mig og for i det samme ud af skolen, formodentlig for hun tror at hun kunne gøre nar af mig, fordi jeg i en 14 ugers tid

7 har haft leddevand i mit ene knæ, er lidt dårligt til bens og må bruge stok. Jeg gjorde da ikke andet end lukkede døren efter hende, men får næppe vendt mig, før døren er hugget op, jeg vender mig og slår efter hende med min stok, men nåede hende ikke, hvilket sognerådsmedlemmerne og almisselemmerne skal være vidne til. Hvad Maren Christensdatters understøttelse angår, da har hun fået husly og ildsbrændsel og får også jævnligt 1-2 rdl., ikke at tale om, når hun er syg, får hun den hjælp, som de andre fattige, men hun er et menneske, som aldrig får nok og aldrig beder ordentligt om noget, men tiltvinger sig det med uartigheder og grovheder. Hvad rug, byg og sulevarer angår, da kan det ikke gives hende, når det ikke i forvejen er bestemt. Foruden bliver det ikke tilstået nogen, førend de er så gamle og svage, at de ikke kan hjælpe til deres egen forsørgelse, og det er Maren Christensdatter ikke. Sikke en historie.

8 Det sker på Aggerhus i November Onsdag d. 2. nov. kl. 14: Bankospil v/ Venneforeningen Torsdag d. 3. nov. kl. 14: Gudstjeneste v/ Lars Foged Fredag d. 4. nov. kl. 10 Skosalg v/ Lotte i Cafeen. Mandag d. 7. nov. Skønne kvinder. Onsdag d. 9. nov. kl : Sangeftermiddag. Kom og syng med. Fredag d. 11. nov. kl. 10: Tøjstativet (tøjsalg). Fredag d. 18. nov.: Aktivitetscenteret lukket. Onsdag. d. 30. nov. kl : Vi synger julen ind. Alle de gamle, kendte julesange.

9 Menuplan For uge 44 Tirsdag d. 1.11: Dansk bøf med løg, kartofler, løgsauce og majsblanding. Biret: Syltet fersken med kvarkcreme. Onsdag d. 2.11: Gule ærter, sprængt nakkefilét, kartofler, haricot verts, sennep og rugbrød. Biret: Æblegrød med mælk. Torsdag d. 3.11: Fiskerulle med laksemoussé, kartofler, hollandaisesauce og ærter. Biret: Budding med brombærsauce. Fredag d. 4.11: Skinkefars, kartofler, sauce og voksbønnemix. Biret: Græskarsuppe. Lørdag d. 5.11: Kogt kyllingebryst, kartofler, citronsauce og broccoliblanding. Biret: Hønsekødssuppe med urter og boller. Søndag d. 6.11: Nakkekotelet, kartofler, sauce, gulerødder og blomkål. Biret: Citronfromage med flødeskum. Mandag d. 7.11: Kødsauce, pastaskruer og romanescoblanding Biret: Rødgrød med mælk.

10 Menuplan For uge 45 Tirsdag d. 8.11: Kogt kalvekød, kartofler, sur/sød sauce og bønner. Biret: Syltet pære med karamelsauce. Onsdag d. 9.11: Frikadeller, kartofler, brun sauce og rødkål. Biret: Suppe med urter og boller. Torsdag d : Andesteg med æbler og svesker, brunede kartofler, brun sauce og rødkål. Biret: Ris a la mande med kirsebærsauce. Fredag d : Paneret flæsk, kartofler, persillesauce og wokgrønt. Biret: Jordbær/rabarbergrød med mælk. Lørdag d : Kødboller i karrysauce, brune ris og ærter. Biret: Stikkelsbærgrød med mælk. Søndag d : Krebinet, kartofler samt stuvede ærter og gulerødder. Biret: Hyldebærsuppe med kammerjunker. Mandag d : Boeuf bourguignon med oksekød, kartoffelmos med spinat og blomkålsblanding. Biret: Æblekage med flødeskum.

11 Menuplan For uge 46 Tirsdag d : Ølbraiserede svinekæber, kartoffelmos med gulerod og persille samt kroblanding. Biret: Gul alliancegrød med mælk. Onsdag d : Levergryde, kartofler og kroblanding. Biret: Sødsuppe med svesker. Torsdag d : Fiskefrikadeller, kartofler, persillesauce og carotter. Biret: Champignonsauce. Fredag d : Røget bacon, Brunkål, kartofler, sennep og rugbrød. Biret: Chokoladebudding med flødeskum. Lørdag d : Skinkerulle med bacon, kartofler, flødesauce, romanescoblanding og solbær. Biret: Solbær/hindbærgrød med mælk. Søndag d : Kogt røget skinke, brunede kartofler, grønlangkål og gulerødder. Biret: Muldvarpeskud med flødeskum. Mandag d : Millionbøf, kartoffelmos og slikærter. Biret: Syltede blommer med vaniljecreme.

12 Menuplan For uge 47 Tirsdag d : Dansk bøf med løg, kartofler, løgsauce og rosenkål. Biret: Alliancegrød med mælk. Onsdag d : Kylling jambalaya med chorizopølse, paprikasauce, ris og broccoliblanding. Biret: Yoghurtdessert med kirsebær. Torsdag d : Dampet laks, kartofler, hollandaisesauce og ærter. Biret: Rødgrød med mælk. Fredag d Brændende kærlighed, kartoffelmos og bønner. Biret: Syltet fersken og ananas med makronflødeskum. Lørdag d : Kalv i fricassésauce, kartofler og broccoli. Biret: Hindbæris. Søndag d : Helstegt nakkefilét med svesker, sauce, brunede og hvide kartofler samt rødkål. Biret: Moccafromage med flødeskum. Mandag d : Stegt kyllingelår med persille, kartofler, sauce, blomkål og gulerødder. Biret: Mannabudding med saftsauce.

13 Kære Beboere og Pårørende Nu nærmer den mørke tid sig og julemåneden står lige for at begynde. Det er nu vi alle vil hygge med de levende lys i vores stuer. De levende lys er hyggelige men også farlige når de brænder uden opsyn og det opsyn kan vi ikke tilbyde konstant. Derfor henstiller vi til at alle dekorationer og stager arrangeres med de meget naturtro batteri lys, som man nu kan få i alle størelser og farver, endda med fjernbetjening Venlig hilsen fra Personalet Helle og Vivi

14 Rådets medlemmer: Bruger og pårørenderådets side. Bjarne Nielsen, tlf , (Pårørenderep.) Gurli Nielsen, tlf , (Pårørenderep.) Birgitte Andersen, tlf , (Pårørenderep.) Thyra Marie Kirk, tlf (beboerrep.) Knud Erik Nielsen, tlf (beboerrep.) Conny Hermansen, Parkvej 19, (beboerrep.) Helle Hansen, tlf , (distriktsleder). Vivi Weinell, tlf , (ass. distiktsleder) Lonnie Ahlgren, tlf , (Medarbejderrep.) Annie Kobbernagel, tlf , (Medarbejderrep.) Repræsentanter for Seniorrådet: Jørgen Damø. tlf Lone Frederiksen, tlf Bruger og pårørenderådet holder møde mindst fire gange om året. Rådet diskuterer og har indflydelse på retningslinjerne for den daglige pleje og omsorgsindsats, kostplaner, arbejdsrutiner, aktiviteter, samvær m.m.

15 Onsdag d. 26. oktober havde vi besøg af Karin og Klaus. Det blev en eftermiddag, hvor vi (igen) var ved at lette taget på Aggerhus. Der blev sunget og trallet, vippet fra side til side og gættet med. Tiden fløj afsted og alt for hurtigt var det slut. Tak for en rigtig hyggelig eftermiddag. Vi håber at I kommer igen en anden gang. Venneforeningen og Aktivitetscenteret

16 Fodbehandling Aggerhus Statsautoriseret fodterapeut V/ Jonna Juul Nielsen Fodbad Negleklip, tilretning af negle Fjernelse af hård hud Oprensning omkring negle og false Beskæring af ligtorne samt aflastninger Filt,- silikone,- aflastninger, individuelle fremstillede silikone aflastninger Beskæring af fodvorter samt behandlings mulighed Indlægsfremstilling Vejledning til pleje personale for hver enkelte borger Afslutningsvis cremes fødderne ind med en let fodmassage Øvrigt Vejledning til daglige vedligehold Vejledning i sko s betydning og konsekvenser for fødderne Vejledning af fejlstillinger og hvilke konsekvenser det kan have Vejledning til fodsvamp samt behandlings muligheder Vejledning til neglesvamp samt behandlings muligheder Vejledning til fodøvelser Tilskud Regionstilskud til borger med sukkersyge, leddegigt og nedgroet negle med lægehenvisning, som jeg henter elektroninsk. Kommunal tilskud iform af helbredstilskud op til 85% Indrapportering elektronisk til sygesikring Danmark Betaling Kontant afregning, bankoverførsler, faktura til rette person, mobilpay, swipp eller via dankort. Klinik for Fodterapi Statsautoriseret fodterapeut Jonna Juul Nielsen Skyttemarksvej Stensved Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rimfrost. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week - end

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Februar 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Silkehaler. En hyppig gæst i Danmark om vinteren. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen September 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rød fluesvamp. En af vores mest almindelige svampe i Danmark. Den kan findes i såvel nåle- som løvskov. Den er giftig, men

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Årets første avis. Sidste års sidste nyt. Tak til alle for et dejligt år 2017. Hvor har vi dog haft mange glade og hyggelige

Læs mere

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Løvfald. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I weekend

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Marts 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Påsketid er tid til æg. Æg kommer fra høns. Derfor: HØNS. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Maj 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Liljenkonval en af vores smukkeste forårsblomster men også en af de giftigste. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage

Læs mere

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Oktober 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Det er godt med et lille hvil på vejen. Peder nyder vist det gode vejr. (foto: Linette) Pedel Karl Speth kan

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 September 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Havtorn er blevet et meget populært bær i det nordiske køkken. Havtorn indeholder rigtig mange gode C vitaminer,

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli & august Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Juli & august Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Juli & august 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Blåfugl. En almindelig sommerfugl over det meste af Europa. Dog har vi i Vordingborg kommune en sjælden

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Den blå anemone. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Maj 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Mælkebøtten sender sine frø ud i verden. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon:

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Februar 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Februar 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Februars kulde, gør laderne fulde. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon:

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Februar 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. Der ud over kontaktes det øvrige

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen November 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Månedens forsidebillede er bær med rimfrost på. Det var en lidt underlig fornemmelse at finde det billede frem. Jeg begynder jo at lave

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Gæslinger. Pilens blomst. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Maj 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Maj 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Honningbi (tæt på uden fare for at den stikker). Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 September 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: September er lig med start på æblehøsten. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Aggerhusavisen. Juni Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Juni Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Juni 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Sankt Hans bål. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. December Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. December Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen December 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Så er endnu et år ved at nå sin afslutning, hvilket altid kommer bag på mig. Hvor blev det år nu af?? Så kan man finde den gamle kalender

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Februar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 KONKURRENCE Og nu kom Kjørmes Knud. Kyndelmisse slår sin knude. Ravne skrige, ugler tude... men vinteren strenges, atter vinden om i nord.

Læs mere

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Oktober 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rød fluesvamp Den danske sprog er en svær én skrevet af Gonzalo Vargas fra Chile Vi starter med LÅS, der i

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Marts 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Martsvioler Foråret nærmer sig og dermed også vores mulighed for at være i glasarkaden. Vi er så heldige at vi har dette beskyttede

Læs mere

Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen April 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Rigtig god påske til alle. Så blev urene stillet frem til sommertid. I haven står påskeliljerne i kø med deres gule kyser. Temperaturen

Læs mere

Aggerhusavisen. Juni 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Juni 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Juni 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Roser er røde violer er blå jordbær er søde du er ligeså. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Maj 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Kære alle. På forsiden blomstrer liljekonvallen. Den smukkeste forårsbebuder. Men skindet bedrager. Den smukke lilje er en af vores mest giftige

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Aggerhusavisen. Oktober 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Oktober 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Oktober 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rød fluesvamp. Den er talrig i de danske skove i år. Historien lyder at vikingerne spiste rød fluesvamp for

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Juli og august 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Juli og august 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Anna Ancher: Høstarbejdere Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon:

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Nakkesteg med champignonsauce, rosenkål og kartofler Kogt kylling med sur/sød thaisauce, karotter og løse ris Ymerfromage med jordbærsauce Hybensuppe med tvebakker Kalkunfrikadeller med dijonskysauce,

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen September 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Sommerferien er slut og vi skal i gang med alle de daglige aktiviteter, som vi byder på. Det er dog ikke helt som normalt. Som de fleste

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Nakkefilet med skysauce, bønner og kartofler Stegt sild med persillesauce, gulerod og kartofler Abrikosgrød med sødmælk Kærnemælksfromage med saftsauce Bøf stroganoff med bønner og løse ris Skinke

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Onsdag 20-04-2016 Stegt kyllingebryst med skysauce, blomkål og kartofler Sprængt oksekød med sur/sødsauce, ærter/rød peber og kart. Henkogt ananas med flødeskum Klar suppe med urter, kød og melboller

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Fiskefrikadeller med picklessauce, broccoli og kartofler Svensk pølseret Risengrød med kanelsukker Stikkelsbærgrød med sødmælk Paprikagryde (af oksekød) med ærter og kartofler Stegt skrubbefilet

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage. Øllebrød Muffin

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage. Øllebrød Muffin side 1/7 Fredag 21-10-2016 Sprængt nakkefilet m.peberrodssauce, kløvet gulerod og kartofler Kalvehjerter med flødesauce, blomkål og kartofler Skovbærdessert Kirsebærgrød med sødmælk Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Svinekam med skysauce, rodfrugter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Jordbærdessert Syltede blommer med flødeskum Frikadeller med skysauce, bønner og kartofler Kogt

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu oktober 2016

Træningscenter Gladsaxes menu oktober 2016 1 Lørdag Ribbensteg med sauce, kartofler og rødkål Hindbærdessert 2 Søndag Glaseret skinke med flødekartofler og broccoli Abrikoser og svesker med råcreme 3 Mandag Stegt flæsk med persillesauce, kartofler

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Marts 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Foråret venter. Dermed masser af blomster og farver. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Aggerhusavisen. April 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. April 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 April 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Perlehyacinter Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Levering Mandag den 2. Januar 2017

Levering Mandag den 2. Januar 2017 Levering Mandag den 2. Januar 2017 * Kylling med brun sovs, romanescokål og kartofler Farseret porre med skysovs, broccoli og kartofler Hakkebøf med løgsovs, blomkål og kartofler Irsk stuvning med rugbrød

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Levering Mandag den 30. Januar 2017

Levering Mandag den 30. Januar 2017 Levering Mandag den 30. Januar 2017 * Chili con carne med ris Sprængt kalv med peberrodssovs, gulerod og kartofler Frikadeller med brun sovs, rød coleclaw og kartofler Gullasch med asier og mos Rismelsgrød

Læs mere

Aftensmad Telefon:

Aftensmad Telefon: Akaciegården Aftensmad Telefon: 36197726 Uge 9 Kost til småtspisende 50 E% Dag Fredag 1 Ret Mørbradgryde med hjemmesyltede drueagurker og kartoffelmos Maizenagrød med kanelsukker og smør Lørdag 2 Dampet

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Kalkungryde m/estragon, kartofler, bønner Sprængt svinenakke, hvidkålssuppe, sennep Hindbærgrød, sødmælk Æbleskiver med, jordbærsyltetøj Laksefrikadeller, hollandaise, gulerodsmix, kartofler Enebærgryde(svin),

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 15. december. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

Levering Mandag den 2. December 2013

Levering Mandag den 2. December 2013 Levering Mandag den 2. December 2013 * Kalkungryde med euromix og ris Rullesteg med mørk persillesovs, asier og kartofler Kødboller med stuvet selleri, ærter og kartofler Forloren hare med vildtsovs, ribsgele

Læs mere

Kyllingefilet m/skysauce, årstidens grønsager & kartofler. Blød menu: Kyllingekrebinetter. Blød menu: Kalkunfrikadeller

Kyllingefilet m/skysauce, årstidens grønsager & kartofler. Blød menu: Kyllingekrebinetter. Blød menu: Kalkunfrikadeller 40 Mandag 3 Klar suppe m/ urter & boller, flute Kyllingefilet m/skysauce, årstidens grønsager & kartofler Blød menu: Kyllingekrebinetter Tirsdag 4 Kalkun i sød-sur sauce, blomkål & kartofler Risengrød

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 2. november. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. Plan 50 Afleveres senest uge 46 Periode: Mandag d. 12. December til Søndag d. 18. December 1 Bøf, løgsovs, bløde løg, kartofler, delikatesseblanding Abrikostrifli 2 Morsøgryde med kartoffelmos Rabarbergrød,

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016 side 1/8 Kalkunstroganoff med bønner og løse ris Sprængt nakkefilet, peberrodssauce, gulerodsmix og kart. Halve æbler med cremesauce Svesketrifli Skinke med stuvet spinat og kartofler Oksekød med laurbærskysauce,

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

Biblioteket kommer ikke i juli Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl GUDSTJENESTE

Biblioteket kommer ikke i juli Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl GUDSTJENESTE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer ikke i juli Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 7. juli kl. 13.45

Læs mere

Madservice Frederikshavn Tlf.: 98 45 66 19 Telefontid: 08:00-12:00

Madservice Frederikshavn Tlf.: 98 45 66 19 Telefontid: 08:00-12:00 Uge: 52 Andelår m/skysauce / brunede Frikadeller m/stuvede hvidkål Mørbradbøf m/ champingonsauce Grønlangkål / Stegt mediserpølse Millionbøf Kogte Basmatiris Kogt Pasta tricolore Stuvet kartofler Kogt

Læs mere

Aggerhusavisen. September 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. September 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 September 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rønnebær. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder Allerførst godt nytår til alle; - beboere, pårørende og medarbejdere i Engparken. Tak for samarbejdet i året, der er gået, og jeg glæder mig til

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 19. december Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 19. december Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 19. december Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Levering Torsdag den 1. Maj 2014

Levering Torsdag den 1. Maj 2014 Levering Torsdag den 1. Maj 2014 * Hornfisk med persillesovs, kroblanding og kartofler Kalvesteg med kaperssovs, tyttebær og kartofler Græske frikadeller med tzatziki, bagt tomat og stegte kartofler Hakkebøf

Læs mere

Menuplan Omme Centret

Menuplan Omme Centret Menuplan Omme Centret Mandag Omelet m/ kartofler, skinke og rugbrød Risengrød m/ kanelsukker og saftevand Tirsdag Stegt flæsk m/persillesovs kartofler og rødbede Æblegrød m/mælk Onsdag Svensk pølse ret

Læs mere

Levering Mandag den 27. Februar 2017

Levering Mandag den 27. Februar 2017 Levering Mandag den 27. Februar 2017 * Frikadeller med bagte beder og stuvede kartofler Kalvegryde med cocktailpølser og kartofler Sprængt flæsk med gule ærter, sennep og kartofler Hakkebøf med løgsovs,

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Lørdag 19-03-2016 Fiskefrikadeller med krydret tomatsauce, majs & kartofler Sprængt svinekam med aspargessauce, gulerodsmix og kart. Stikkelsbær-kiwigrød med sødmælk Tomatsuppe med nudler Søndag

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 13. februar Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 13. februar Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 13. februar Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JUNI 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JUNI 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JUNI 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Britta Nørrekjær 55 36 37 57 brno@vordingborg.dk

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 13. oktober. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

Periode: Mandag d. 21. November til Søndag d. 27. November

Periode: Mandag d. 21. November til Søndag d. 27. November Plan 47 Afleveres senest uge 43 Periode: Mandag d. 21. November til Søndag d. 27. November 1 Oksesteg, skysovs,kartofler, bønner, perleløg Jordbærfromage 2 Bøf, bløde løg, bearnaisesovs, stegte kartofler,

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 2. november. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 31. august. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden Menukort ALLERGENER Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til afdelingens personale Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden MANDAG TIRSDAG Cremet grøntsagsssuppe,

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Oktober 2018 Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Oktober 2018 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 22. februar. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris.

Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris. Middag Aften Mandag d. 29.6 Æg m/ mayo og benfrie sild. Røget rullepølse m/ rødløg. Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris. Tirsdag d. 30.6 Lun leverpostej m/ champ. Paneret kotelet m/

Læs mere

STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET GUDSTJENESTE VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET GUDSTJENESTE VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 26. januar. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet. Hvis du har spørgsmål

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 23. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 23. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 23. oktober Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Periode: Mandag d. 08. August til Søndag d. 14. August

Periode: Mandag d. 08. August til Søndag d. 14. August Plan 32 Periode: Mandag d. 08. August til Søndag d. 14. August Afleveres senest uge 28 1 Marineret kalkun m. flødekartofler,broccoli Rabarberkage 2 Husarsteg med fyld, skysovs,stegte kartofler, gulerod,

Læs mere

MADPLAN FOR OKTOBER 2017 FRIT EFTER MATADOR OG LAURAS GÆSTEBUD DATO FORRET HOVEDRET DESSERT FLÆSKESTEG MED RØDKÅL SKYSAUCE KARTOFLER

MADPLAN FOR OKTOBER 2017 FRIT EFTER MATADOR OG LAURAS GÆSTEBUD DATO FORRET HOVEDRET DESSERT FLÆSKESTEG MED RØDKÅL SKYSAUCE KARTOFLER MADPLAN FOR OKTOBER 2017 FRIT EFTER MATADOR OG LAURAS GÆSTEBUD DATO FORRET HOVEDRET DESSERT SØNDAG D. 1 LAURA S DEJLIGE FLÆSKESTEG MED RØDKÅL RIS AL Á MANDE MED KIRSEBÆRSOVS MANDAG D. 2 TIRSDAG D. 3 ONSDAG

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015 1 Mandag Karrygryde med løse ris eller kartofler og ærter Ananas med makronskum Krydrede oksekødsboller med bulgursalat og sauce verde 2 Tirsdag Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost

Læs mere

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN Nyt fra lokalleder Det er planen, at klippekort systemet, som jeg har nævnt i forrige månedsbrev, starter op i uge 28. Charlotte Albin bliver tovholder på udførelsen

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2019 ENGPARKEN Flere gange om ugen kommer de frivillige og blandt andet synger og spiller sammen med os på Engparken. Det nyder alle i høj grad. Udover det har Engparkens venner

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR FEBRUAR 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder Udskiftning af vinduer ud mod åen. Vinduerne på Engparken trænger til at blive udskiftet og der startes med vinduerne i fællesarealet ned mod

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 16. januar Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 16. januar Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 16. januar Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Madservice Frederikshavn Tlf.: Telefontid: 10:00-12:00

Madservice Frederikshavn Tlf.: Telefontid: 10:00-12:00 Uge: 7 Bøf m/ championgsauce Stegt medisterpølse m/stegesauce Søndagsgryde. Frikadeller m/paprikasauce Forloren and m/skysauce Brunkål Kødboller m/ stuvede selleri Kyllingeschnitzel m/bearnaisesauce Krokonens

Læs mere

Periode: Mandag d. 29. August til Søndag d. 04. September

Periode: Mandag d. 29. August til Søndag d. 04. September Plan 35 Periode: Mandag d. 29. August til Søndag d. 04. September Afleveres senest uge 34 1 Oksesteg, skysovs,kartofler, bønner, perleløg Eksotisk fromage 2 Bøf, bløde løg, bearnaisesovs, stegte kartofler,

Læs mere

Beboer-bladet. Margretecentret. December/Januar. OK-Centret Margretecentret Østre Boulevard Maribo Tlf.:

Beboer-bladet. Margretecentret. December/Januar. OK-Centret Margretecentret Østre Boulevard Maribo Tlf.: Beboer-bladet December/Januar Margretecentret OK-Centret Margretecentret Østre Boulevard 14 4930 Maribo Tlf.: 54170100 www.ok-margretecentret.dk Information Tillykke Sidste måneds vinder af kryds og tværs

Læs mere

Sveskegrød, mælk 2. Solbær-hindbærsuppe m.tvebakker 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 21

Sveskegrød, mælk 2. Solbær-hindbærsuppe m.tvebakker 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 21 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Karbonader, skysovs, kartofler, buketsymfoni Morsøgryde med kartoffelmos Brændende kærlighed, rødbeder Fars. porre, skysovs, kartofler, gulerod/porre

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 25. september Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 25. september Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 25. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. Plan 16 Periode: Mandag d. 17. April til Søndag d. 23. April Afleveres senest uge 12 1 Kogt kalv, peberrodssovs, kartofler, symfoniblanding Chokolademousse 2 Stegt medister, skysovs, kartofler, rødkål

Læs mere

Madservice Frederikshavn Tlf.: Telefontid: 10:00-12:00

Madservice Frederikshavn Tlf.: Telefontid: 10:00-12:00 Uge: 43 Skinkeschnitzel m/whiskysauce Kogt Ærter Moccafromage Paneret flæsk m/persillesovs Frikadeller m/stuvede hvidkål Forloren and m/skysauce Skipperlabskovs Millionbøf Karbonader m/jægersauce Kyllingsteg

Læs mere

Hybensuppe m. creme fraiche 2. Chokolade muffins 3. Pandekager med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Oksekødsuppe med kød-melboller 6

Hybensuppe m. creme fraiche 2. Chokolade muffins 3. Pandekager med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Oksekødsuppe med kød-melboller 6 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Spr. oksekød i sur-sødsovs, kartofler, karotter Skipperlabsskovs, rødbeder Stegte hvidkålsrouletter, skysovs, kartofler, gulerødder Benløse

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00

Læs mere

Menuplan Hjemmeboende

Menuplan Hjemmeboende Uge 1 Hovedret Biret Grydestegt kylling m/persille, kartofler, skysovs,, ærter, grønne blomkål, peber Gammeldags kalvesteg m/kartofler, skysovs, Kogt sprængt nakke m/kartofler, lys sovs, blomkål, Stegt

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR OKTOBER 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR OKTOBER 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR OKTOBER 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Høstfest blev fejret den 14. september. Som I kan se på billederne var der travlhed før festen med blandt andet borddækning og smørrebrøds fremstilling.

Læs mere

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her torsdag den 17. december mellem kl. 9.00-10.30 Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 28. marts. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere