HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni 2018"

Transkript

1 HusAvISEN Nybodergården Maj-Juni 2018

2 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren med Guitar-Kaj Babybesøg hitter Husets 40 års fødselsdag Festmiddagen Foredrag om Stille København ved Peter Olesen Halfdanskerne afsluttede fejringen af huset Indvielse af det nye klaver Besøg til Danmark Spiser Sammen på Rosenborgcenteret Gæstekunstner i huset Fredagsbar i maj Tur i maj Fernisering workshop Tur i juni Fredagsbar i juni Vaskeordningen Faste aktiviteter Fødselsdage i maj og juni Vil du tale med en præst Fodterapeut og frisør Menu Maj Husavisen udkommer hveranden måned: Januar-Februar Marts-April Maj-Juni Juli-August September-Oktober November-December Deadline for næste Husavis: Fredag d.22.juni 2018

3 Nyttige oplysninger Nyttige Navne & Numre: Hovednr./omstillingen Nybodergården Forstander Kontorfunktionær: mandag og torsdag sal sal sal - Afdelingssygeplejeske sal - Afdelingssygeplejerske Ledende økonoma Teknisk medarbejder Aktivitetsmedarbejder/Frivilligkoordinator Fax Ved indflytning: Henvendelse til den pågældende afdelingsleder, hvor beboeren skal flytte ind. Ved dødsfald: Se udflytningsproceduren. Eller kontakt afdelingssygeplejersken eller kontoret i åbningstiden. Vi byder velkommen til nye indflyttere: 1.sal: Vivi Poulsen Mogens Johansen Finn Vikke 2.sal: Inge Heiberg

4 nyt fra forstanderen Kære Alle i Nybodergården. Kom maj du søde milde.1. maj er dagen, hvor vejret er lidt trist med en skyet grålig himmel. Ude i horisonten anes meget små huller med en lysere himmel med mere hvide skyer. Mon solen kommer lidt frem nu, hvor mange mødes i forbindelse med, at det er 1. maj? Hvor man dog kan længes efter solen, som vi fik nogle dejlige dage med tidligere i april. Først af alt vil jeg rette og sige en meget stor tak til jer alle, borgmester og vores bestyrelse, der var med til at gøre vores 40 års fødselsdag til noget ganske særligt. Tak for blomster, kort, gaver, taler og udlån af klaveret fra Garnisons Kirke. Tak fordi I alle var med til at fejre dagen og de følgende dage ved den private middag torsdag aften, foredrag og fredagscafé, samt kagebordet på selve dagen. Tak for den flotte og meget lækre kage fra La Glace. Tak til personalet der var med i alle dagene og jeres indsatser, der medførte at det hele forløb, som det var tænkt og planlagt. Tak til vores køkken, der endnu engang viste os, hvor dejlig og lækkert tilberedt mad, de som altid forsøder os med. Også en tak for omtalen i Københavns Kommune og i Lokalavisen. I sidste Husavis skrev jeg om den nye madmodel og madtilbud. Prisen pr. måltid er uændret. Modellen er besluttet og indført i Sundheds-og omsorgsforvaltningen for at sikre den rette og tilstrækkelige ernæring til vores ældre. Ved fravær: hvis beboeren er fraværende grundet hospitalsindlæggelse og ikke spiser i Plejehjemmet skal beboerens opkrævning for mad reguleres. Beboeren opkræves for første fraværsdag i fraværsperioden og til sidste fraværsdag. Frivillig afbestilling af mad, udover indlæggelser, skal se med en frist på minimum 48 timer. Denne tekst er hentet direkte fra budgetaftalen Pr. 1. april 2018 overgik vi til ny aftale jf. beboervask. Jeg skal kun beklage, at informationen fra vaskeriet er formidlet senere ud. Informationen genfinder du i denne udgave af Husavisen. Det nye i aftalen er; at du som beboer kan/bør vælge tilkøbsydelser som rens, ekstra vask, vask af dyne, pude, vask af gardiner m.m. Det betyder, at du skal udfylde et skema med bank oplysninger, som vi sender til DFD. Vi opfordrer alle beboere til at have en ekstra dyne og pude liggende.

5 nyt fra forstanderen Vi er ved at rette afkrydsningsskemaet fra DFD til, idet det har været uklart og ikke afstemt med nuværende afkrydsningsskemaer i forhold til valg af ydelser generelt i forbindelse med indflytning i Nybodergården. Pr. 1. juni overgår vi til ny aftale vedr. levering af vask og linned også via DFD. Vi anbefaler altid at leje linned via os af hensyn til hygiejne og mange skift af linned fx ved sygdom og infektioner. Jeg vil endnu en gang reklamere for at oprette sig med ordning lommepenge via vores cash Guard system i Caféen. Vi anbefaler, at beboerne ikke har store beløb af kontanter liggende i deres bolig af hensyn til, at vi er et åbent hus og har ofte besøgende samt snart afvikling af hovedferien for personalet, hvor afløsere og vikarer er at se mere af i huset. Generelt ved værdier i boligen anbefaler vi at I køber en værdiboks eller deponerer værdier i en bankboks. I april hhv. den 18. og 25. afholdte vi beboer og pårørendemøder sidst på eftermiddagen. Vi talte på begge møder om Bruger- og pårørendeundersøgelsen 2017, det kommunale tilsyn fra november 2017, hverdagslivet i Nybodergården herunder klippekortordningen, indsatser i 2018 fra 3B Boligselskabet, vores ventilationsanlæg samt telefon og kaldesystem. Vi var i dialog om de åbne besvarelser fra både bruger- og pårørendeundersøgelsen. Det gav god anledning til at tale om kommunikation og forventninger mellem personale, beboere og pårørende. Vi var i dialog omkring Nybodergårdens indsatser i 2018: faglighed og kerneopgave, kvalitet og patientsikkerhed og kommunikation herunder takt, tone og pli. Vi talte også om, hvordan vi med fordel kan aftale og forventningsafstemme med pårørende ved beboer indflytning; hvordan vi kommunikerer samt hvor pårørende og familier kan søge informationer om os generelt. I efteråret afholder vi beboer og pårørende møder den 24. og 31. oktober kl i konferencen. På disse møder skal vi bl.a. evaluere, om vi skal afholde møderne som de seneste to år eller ændre lidt i møderne i I efteråret 2017 indledte vi samarbejde med Fodterapeut Dorte. Dorte har meddelt mig i april, at hun ønsker at stoppe ordningen om at være i Nybodergården fast hver fredag. Dorte har stadig sin klinik på Østerbro, og hun vil kunne kontaktes som hidtil. Om det er muligt at finde en autoriseret fodterapeut, der kan være en fast dag i Nybodergården i fremtiden kan være udfordrende. Jeg vil naturligvis gøre mit, men til da vil jeg bede jer at kontakte en autoriseret fodterapeut på eget initiativ og gerne i dialog med personalet.

6 nyt fra forstanderen Jeg opfordrer personale, beboere, familier og pårørende at være i kontinuerlig dialog omkring pleje og behandling af beboernes fødder. Fødderne er lige så vigtige som al anden personlig pleje. Det er en Autoriseret fodterapeut, der vurderer behandlingen og hvor ofte fødderne skal ses af en autoriseret. Betaling og afregning af fodbehandling skal ske direkte mellem beboer, familie og pårørende eller via en værge i økonomiske forhold. Naturligvis støtter personalet gerne beboer, familie og pårørende i at den bedste aftale omkring betaling sker. Dog er det ikke hensigtsmæssigt, at personalet skal fungere som inkassator for fodterapeut eller andre som fx frisør. Jeg opfordrer til, at der aftales med personalet, behandler eller frisør, hvordan afregning skal foregå. Det er trist at komme i en situation, hvor behandler ikke kan modtage en beboer, hvis der er et økonomisk mellemværende. Hovedferien tager sin begyndelse fra i dag. Hovedferien løber fra 1. maj til udgangen af september. I denne periode vil det faste personale afholde hovedferie på skift. Som beboer, familie og pårørende og ikke mindst samarbejdspartnere vil vi alle de kommende måneder kunne møde personale, vi måske ikke ser så tit eller ikke har set før. Det er herfor endnu mere vigtigt, at man som familie og pårørende overvejer, hvem man går til i forhold til de spørgsmål, man ønsker svar på. Er man i tvivl om kontaktperson m.m. opfordrer jeg til at kontakte afdelingssygeplejersken i afdelingen. Nybodergården rummer mange forskellige typer af ansættelser, praktikanter, studerende og elevforløb. Det er vi forpligtet til at bidrage til samfundet med. Vi bliver fx målt på hvor mange vi har ansat i fx fleksjob. Vi er i gang med at gennemgå listen med vores faste tilknyttede afløsere, som vi har ca. 15 af. Det gør vi et par gange om året for at sikre, at vi har de rette ansatte med de rette kompetencer; som skal hjælpe os, når det faste personale afholder ferie. Ud over det faste personale, rummer vi og modtager følgende I Nybodergården: - Vi har gennemsnitlig 5 virksomhedspraktikanter i praktik i hele huset. - Vi har ansatte i fleksjob og seniorjob. - Vi har hele tiden et vekslende antal Social- og sundheds elever og sygeplejestuderende. Lige nu har vi tre elever og har lige sagt farvel til to sygeplejestuderende. Praktikkerne er af forskellig længde men fx vores studerende er her i 4 uger. Vi er et klinisk uddannelsessted fra efteråret Vi tilbyder også og har flygtninge i praktik. - Vi forsøger at få ansat 2-3 unge i fritidsjob 5 timer pr. uge i 5 måneder via et samarbejde med Socialforvaltningen.

7 nyt fra forstanderen Udover disse typer af tilknytning til huset samarbejder vi med frivillige, Vågetjenesten, St.Josef Institut om social praktik, vuggestuen, dagplejen mm. Så vi kan godt forstå, at I oplever mange forskellige ansigter i huset. Vores faste kerne af personaler er heldigvis blevet meget mere stabil gennem de sidste år både hvad angår sygefravær og personaleomsætning. Jeg har planlagt ferie i ugerne 28,29 og 32. Er der ønske om en dialog om godt eller mindre godt, kontakter I blot mig eller administrationen for en aftale. Administrationen vil frem til næste udgivelse af Husavisen fortsat være åben mandag og torsdag Ved kursus og ferie er administrationskontoret lukket. Jeg opfordrer derfor til at kontakte os med henblik på en konkret aftale. Man er altid velkommen til også at sende en mail via fællespostkassen, der kan tilgås via hjemmesiden: Hold rigtig godt øje med opslag om sommerture og andre muligheder for hyggeligt fællesskab både det planlagt og det spontane. Rigtig god og dejlig sommer til jer alle. Mange hilsner Jette.

8 Fredagsbar i marts I marts havde vi besøg af Guitar-Kaj, der underholdt os til fredagsbaren i caféen. Festlige og kendte sange blev krydret med små anekdoter fra Bertel Abildgaard s liv på de skrå brædder. Tak til Guitar-Kaj for en hyggelig eftermiddag!

9 babybesøg hitter Små babyer skaber stor glæde hos beboerne. Anne og lille Charlie er kommet hos os i næsten et halvt år, og nu er en mødregruppe på fem også begyndt at komme forbi. Det er vi meget glade for! De skaber smil og humør når de besøger afdelingerne eller caféen.

10 husets 40 års fødselsdag Jenny Nielsen på 108 år i forgrunden. Nybodergårdens 40 års fødselsdag blev fejret på dagen med et stort flot kagebord, dejlig klassisk musik, borgmesterbesøg, taler og hyggeligt samvær i caféen. Og som en speciel gæst havde vi besøg af 108 år gamle Jenny Nielsen, som var bestyrelsesmedlem dengang huset blev bygget! Concerto Copenhagen spillede til festen. Borgmester Sisse Marie Welling holdt tale.

11 festmiddagen Festmiddagen torsdag d. 5.april var en udsøgt fornøjelse for os alle. Køkkenet havde lavet kalvemørbrad til hovedret og Rubinstein til dessert. Mmmmmm! Stor tak til køkkenet! Det hele blev krydret med dejlig jazz af Jakob Dinesen Trio.

12 foredraget stille københavn Som afslutning på fødselsdagen havde vi engageret foredragsholder Peter Olesen til en times visuel vandring i Det stille København. Her fik vi idéer til, hvor man stadigvæk kan søge fred og ro midt inde i København. Tak til Peter for de interessante historier og billeder :)

13 halfdanskerne Halfdanskerne rundede de tre dages fejring af med en dejlig gang kendte og kære melodier fra en svunden tid. Tak til alle der var med til at gøre de tre dage med fødselsdagsfejring til noget særligt!

14 indvielsen af klaveret I forbindelse med husets fødselsdag fik Nybodergården et nyt klaver på udlån fra Garnisons kirke. Klaveret fik sin ilddåb ved gudstjenesten med sognepræst og betyrelsesformand Claus Oldenburg d. 11.april. Det var organist Hans Westenholz fra kirken, der fik æren af at spille de første toner på tangenterne - og det lød fantastisk! Tak til Garnisons kirke for lån af klaver - det sætter vi stor pris på!

HusAvISEN. Marts-April Nybodergården

HusAvISEN. Marts-April Nybodergården HusAvISEN Marts-April 2018 Nybodergården IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårskuren Udehold på gåtur i kvarteret Bedre lydforhold i lokaler Biblioteket opgraderet Bibliotek tilbud Ny

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017 HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter Balletbørn på besøg Nytårsaften Hyggelig Nytårskur Glimt fra året der gik Læsegruppen fortsætter Unge

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april.

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april. HusAvISEN Nybodergården Maj-Juni 2019 Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april. IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter i huset Biblioteket Dejlig forårsbrunch Hilsen fra ISJ-praktikanter

Læs mere

September-Oktober 2018

September-Oktober 2018 HusAvISEN Nybodergården September-Oktober 2018 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren i juli Teaterforestillingen Kys & Vinyl Fredagsbaren i august Nye bøger i vores bibliotek Service

Læs mere

fredagsbaren i marts

fredagsbaren i marts fredagsbaren i marts Til vores fredagsbar d.22.marts havde vi hyret Per Larsen til at stå for underholdningen. Det var et hit. Eller skal vi hellere sige masser af hits. Og Per havde taget sin gode ven

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2017 HusAvISEN Nybodergården Juli-August 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Forårsturen til Karen Blixen museet Workshop fernisering med kærligheds tema Fredagsbaren i juni Sankt-Hans grill

Læs mere

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år!

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år! Legard Duo Selvom juletravlheden var på sit højeste fik vi dog plads til endnu et musik indslag lige op til jul. Det var Legard Duo som skabte en nostalgisk stemning i huset. Der var bl.a. sange af Liva

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar Godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar Godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2018 Godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårskur Nye ansigter i huset Fredagsbar i november med duoen Glemmer Du Workshop fernisering Søværnets

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2019 Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Glimt fra jule- og nytårsaften 2018 Nytårskuren 2019 Dejlig korsang med USMIFKA

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2018 GOD SOMMER!

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2018 GOD SOMMER! HusAvISEN Nybodergården Juli-August 2018 GOD SOMMER! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren med koncertforedrag Tur til Zoologisk Have Nyt ansigt i huset Fernisering workshop Tøjsalg

Læs mere

November-December 2018

November-December 2018 HusAvISEN Nybodergården November-December 2018 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren i september Teaterforestillingen Viceværten Fredagsbaren i oktober Memories - teaterforestilling

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

November-December 2017

November-December 2017 HusAvISEN Nybodergården November-December 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Ny fodterapeut er startet Univers på Vers - koncert Niels har et PS! Unge musikere underholdt I Luthers fodspor

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårsaften Nytårskur Glimt fra hverdagen Åbent Hus-arrangement Babybesøg Besøgshunde fra Trygfonden

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder.

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder. Dorthe Mariehjemmet ligger i Rødovre kommune, på hjørnet af Fortvej og Rødovrevej. Der er adgang til boligerne fra Fortvej 19. Der bor 90 borgere i huset, fordelt på 6 grupper. OM BOLIGEN Huslejen betales

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

Teaterbesøg I caféen fredag d. 4.november kl Nybodergården

Teaterbesøg I caféen fredag d. 4.november kl Nybodergården Teaterbesøg ƦɐɀΎƙȺɂΎƟɐɀΎȷΎƦȷȺ Ɂȹ NOSTALGI OG DANSKE HITS FRA 1960 ERNE MED SIGNE VAUPEL, STINE PRÆTORIUS & FREDRIK MELLQVIST I caféen fredag d. 4.november kl.14-15 Nybodergården Pårørende undersøgelse

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

Ingeborggårdens Aktivitetscenter

Ingeborggårdens Aktivitetscenter Ingeborggårdens Aktivitetscenter Ingeborggårdens Aktivitetscenter Troels-Lunds Vej 27-29 2000 Frederiksberg Tlf: 38 71 37 00 Åbningstid mellem 9.00 15.00 Email: adm@ingeborggaarden.dk Direkte telefon til

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

Vi har brug for dig. Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej Roskilde. Der er brug for frivillige medarbejdere

Vi har brug for dig. Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej Roskilde. Der er brug for frivillige medarbejdere Vi har brug for dig Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Der er brug for frivillige medarbejdere Indledning. Denne lille håndbog/pjece informerer om de

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

VELKOMMEN i Poppelhaven. Skærmet afsnit Tlf Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf

VELKOMMEN i Poppelhaven. Skærmet afsnit Tlf Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf VELKOMMEN i Poppelhaven Skærmet afsnit Tlf. 99 22 20 27 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Med dette hæfte ønsker vi at byde dig velkommen i dit nye hjem i Poppelhaven. Poppelhaven

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

GENTOFTE PLEJEBOLIGER. Pårørende til beboere på Ordruplund

GENTOFTE PLEJEBOLIGER. Pårørende til beboere på Ordruplund GENTOFTE PLEJEBOLIGER Pårørende til beboere på Ordruplund 1 Velkommen til pårørende på Ordruplund Denne folder er til dig, der er pårørende til en beboer på Ordruplund. Heri kan du finde praktiske oplysninger

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Indhold Velkommen... 3 Om Kirstinehaven... 4 Lejligheden... 5 Indflytning... 5 Når du flytter ind, så husk... 6 Hvad koster det at bo i Kirstinehaven?... 8 Andet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017 GUDERUP PLEJECENTER Forord. Med denne pjece vil vi gerne byde velkommen til Guderup Plejecenter. Vi vil meget gerne leve op til de forventninger, der måtte være til os og ønsker at løse problemer ved hjælp

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2014

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2014 GUDERUP PLEJECENTER Forord. Med denne pjece vil vi gerne byde velkommen til Guderup Plejecenter. Vi vil meget gerne leve op til de forventninger, der måtte være til os og ønsker at løse problemer ved hjælp

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde. Østerbro 8-10 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde. Østerbro 8-10 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde Østerbro 8-10 9000 Aalborg Velkommen til Thomasminde Plejehjemmet Thomasminde blev officielt indviet den 13. august 2004. Thomasminde, Østerbro 8 10, er en bygning

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

September-Oktober 2017

September-Oktober 2017 HusAvISEN Nybodergården September-Oktober 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbar i august Kys & Vinyl - nostalgisk underholdning Læsegruppen er startet igen Fodterapeut takker

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

ARENDSE NYT Maj 2018

ARENDSE NYT Maj 2018 ARENDSE NYT Maj 2018 Indholdsfortegnelse Maj 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Digt Velkommen Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Foddamen

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere