Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond"

Transkript

1 Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond

2 Nordisk dimension Hvor mange nordiske lande skal være med i mit projekt? Kulturkontakt Nord: Ansøgninger til Kultur- og Kunstprogrammet skal have partnere eller deltagere fra mindst tre lande, hvoraf minimum to skal være nordiske (Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige og Færøerne, Grønland og Åland). For at søge støtte fra Nordisk-Baltisk Mobilitets program for Kultur eller fra NORDBUK Støtteprogram skal man være bosat i Norden eller Baltikum (Estland, Letland og Litauen), men man behøver ikke have nordisk eller baltisk nationalitet. For at søge støtte fra NORDBUK Støtteprogram skal man være registreret i Norden. Nordisk Kulturfond: Fonden støtter projekter, som minimum involverer tre nordiske lande (Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige og Færøerne, Grønland og Åland). Ud over de tre nordiske lande, kan projektet samarbejde med partnere i lande uden for Norden. Projektet skal have karakter af samarbejde, udveksling og/eller interaktion for at opnå støtte. Nordisk deltagelse kan både gælde nationalitet eller bosiddende i Norden. Fonden vil dog altid foretage en konkret vurdering af substansen i den nordiske deltagelse. Hvor meget skal projektpartnere være med i projektet? Fælles: Projektpartneres deltagelse styrker dit projekt og ansøgning. Det kan fx være aktive partnere, der bidrager til projektet med ressourcer, enten som ydelser eller penge. I ansøgningen skal du redegøre for projektets konkrete samarbejdspartnere og deltagere samt det nordiske samarbejde, udveksling eller inter aktion, der skabes med projektet. Kan udgifter til projektpartnere uden for Norden dækkes af nordiske midler? Fælles: Ja. Men dog er der særlige regler for NORDBUK Støtteprogram. Må kulturformen der søges om være fx reggae eller afrikansk dans? Fælles: Ja. Kulturkontakt Nord og Nordisk Kulturfond støtter alle kulturudtryk. Kan jeg få støtte til at turnere i Norden? Kulturkontakt Nord: Du kan ikke få ren turnéstøtte. Men støtten kan godt bruges til, at en ny produktion også skal turnere. Selve produktionen skal også opfylde kravet om den nordiske dimension. Nordisk Kulturfond: Fonden støtter kun turnévirksomhed, når det indgår som en del af et nordisk samarbejde. Fonden støtter fx ikke turnéer, hvor det primære sigte er promotion. Bedømmelseskriterier? Kulturkontakt Nord: Kvalitet og udvikling er vigtige kriterier for tildelingen af støtten fra Kulturkontakt Nord. Hovedformålet med støtten er udvikling forstået som: nyfortolkning, innovation og fornyelse af metoder, præsentation og samarbejdsformer. Endelig lægges vægt på formidling til publikum og formidling mellem professionelle aktører og miljøer. Nordisk Kulturfond: Nordisk Kulturfond vurderer projekter ud fra: substansen i projektets nordiske dimension, projektets forankring i de nordiske lande og projektets effekt og betydning. Dertil vurderes projektets kvalitet ud fra det kunstneriske og/eller kulturfaglige formål og indhold samt projektets originalitet.

3 Hvordan vurderes min ansøgning? Vurderingssystem Kulturkontakt Nord: Din ansøgning vurderes af sagkyndiggrupper, som arbejder under armslængdeprincippet, dvs. af uvildige nordiske og baltiske eksperter på diverse kultur- og kunstområder. En undtagelse er ansøgninger til NORDBUK Støtteprogram, som behandles af Kulturkontakt Nords programrådgivere og direktør og besluttes af NORDBUK. Nordisk Kulturfond: Din ansøgning vurderes af én af fondens sagkyndige og behandles videre af fondens sekretariat. Fondens bestyrelse har delegeret sin beslutningskompetence til sekretariatet i de tilfælde, hvor sekretariatet følger den sagkyndiges indstilling. Alle ansøgninger, hvor sekretariatet ikke er enig i den sagkyndiges forslag, afgøres af bestyrelsen. indholdet i projektet, og det nordiske skal være tydeligt motiveret i ansøgningen. Bemærk, at der gælder særlige regler for Nordisk-Baltisk Mobilitetsprogram for Kultur og NORDBUK Støtteprogram, se mere på Nordisk Kulturfond: Støtte til projekter uden for Norden vurderer vi ud fra, hvorvidt de skaber gensidig værdi for nordiske partnere. Derudover vurderer vi projekternes kvalitet, opfølgning, effekt og den generelle interesse udefra. Aktive og kompetente udenlandske partnere bør således bidrage til projektet med ressourcer enten i form af ydelser eller finansielle tilskud. Svækker det min mulighed for støtte, hvis jeg både søger NKF og KKN? Fælles: Nej. Bemærk dog, at den samlede nordiske finansiering til dit projekt højst må udgøre 85%. Hvordan vurderes et internationalt projekt? Kulturkontakt Nord: Når det gælder støtte til nordisk deltagelse/tema i internationale projekter, skal den nordiske deltagelse have en betydelig påvirkning på

4 Hvem kan søge? Hvordan definerer I, hvad en professionel kunstner er? Kulturkontakt Nord: Ansøgere til Kultur- og Kunstprogrammet kan både være professionelle og ikkeprofessionelle. Ansøgere til Nordisk-Baltisk Mobilitetsprogram for Kultur skal være professionelle, dvs. have dokumenteret erfaring eller have gennemført en kulturel eller kunstnerisk kvalificering eller uddannelse. Hvem kan søge? Fælles: Alle aktører inden for kulturområdet kan søge. Dvs. du kan søge som enkelt person, kulturorganisation, forening, virksomhed osv. I ansøgningen skal du angive den officielle ansøger, der er juridisk ansvarlig for projektet. Bemærk, at der gælder særlige regler for Nordisk-Baltisk Mobilitets program for Kultur og NORDBUK Støtteprogram. Se mere på Nordisk Kulturfond: Nordisk Kulturfond skelner ikke mellem professionelle og ikke-professionelle kunstnere. Hvornår er man organisation fremfor individuel kunstner eller gruppe? Kulturkontakt Nord: Man er en organisation, når man er registreret i et offentligt virksomhedsregister (fx CVR i Danmark eller Brønnøysundregistret i Norge). Individuelle kunstnere søger om støtte på egen hånd. Individuelle kunstnere, der arbejder og søger om støtte sammen, er en gruppe og behøver ikke være virksomhedsregistrerede.

5 Hjælp til at komme i gang og undervejs i processen Hvordan kommer jeg hurtigt i gang? Kulturkontakt Nord: Et godt sted at starte for professionelle kulturaktører og kunstnere er Mobilitetsstøtte fra Nordisk-Baltisk Mobilitetsprogram for Kultur, som støtter rejser i Norden og Baltikum med netværk, research, udstilling mv. som formål. Nordisk Kulturfond: Nordisk Kulturfonds pulje OPSTART støtter den første idéudviklings- og netværksfase. Din idé skal rumme et samarbejde med mindst ét andet nordisk land og ambitioner om samarbejde med flere nordiske lande. Dertil skal din projektidé have et tydeligt kunstnerisk eller kulturelt indhold. Kan jeg få et møde før jeg søger? Fælles: For at kunne rådgive dig via telefon eller ved evt. møde, har vi brug for et par linjer om dit planlagte projekt. Hvad er den grundlæggende idé med projektet? Hvilke aktører er med, og på hvilken måde fremmer projektet konkret samarbejde og udveksling inden for det felt, som projektet omhandler? Det er en god idé at beskrive dit projekt i forhold til de konkrete bedømmelses kriterier, som gælder for enten Kulturkontakt Nord eller Nordisk Kulturfond. Kulturkontakt Nord: Du kan kontakte organisationen på telefon eller på mail: program@kulturkontaktnord.org. Nordisk Kulturfond: Send en mail til kultur fonden@ norden.org, så vil sekretariatet kontakte dig. Kan jeg ændre i min ansøgerprofil? Kulturkontakt Nord: Ja, men du kan ikke ændre efternavn, land eller ansøgertype (dvs. individ, gruppe og organisation). Nordisk Kulturfond: Du kan ændre navn ( ), password og sprog på din profil på Min side. Hvis du overdrager det formelle ansvar for projektet til andre, eller hvis projektlederen udskiftes, skal du sende en mail til: kulturfonden@norden.org. Hvilke sprog Kulturkontakt Nord: Du kan ansøge på alle de nordiske sprog eller på engelsk. Nordisk Kulturfond: Du kan ansøge på dansk, svensk, norsk og finsk eller på engelsk. Hvordan laver man projektændringer? Kulturkontakt Nord: Send en mail til program@kulturkontaktnord.org og beskriv, hvilke ændringer du ønsker at lave. Nordisk Kulturfond: Mindre ændringer i deltagerliste, tidsplan og program skal ikke godkendes af fonden. Hvis du har væsentlige ændringer skal du sende en mail til kulturfonden@norden.org, og beskrive ændringerne. Hvordan rapporterer jeg? Kulturkontakt Nord: Det afhænger af støtteformen. Det er beskrevet i den kontrakt, du godkender, når du får støtte. Nordisk Kulturfond: Senest 3 måneder efter den slutdato, du angav i ansøgningen skal du logge på Min side og indtaste oplysninger i slutrapporteringsskemaet om projektets gennemførsel og uploade projektets regnskab.

6 Finansiering af mit projekt Hvad må støtten bruges til? Kulturkontakt Nord: Du må bruge støtten til det formål, du har beskrevet i din ansøgning. Dele af støtten må som regel også bruges på eksempelvis administrationsomkostninger og løn. Nordisk Kulturfond: Fonden støtter først og fremmest de ekstra omkostninger, det nordiske samarbejde medfører. Fonden kan give støtte til ansøgers egne administrationsog lønudgifter, hvis disse har en direkte tilknytning til projektet, og at de er nødvendige for, at projektet kan gennemføres. Nordisk Kulturfond: Nordisk Kulturfond bidrager kun til en del af et projekts finansiering. Du kan maksimalt søge om DKK til dit projekt. Størstedelen af fondens bevillinger ligger dog gennemsnitligt på ca DKK, og kun 3-4 % af Fondens bevillinger overstiger DKK. Jo større beløb, du søger om, desto større krav stiller fonden til omfanget af egenfinansiering og støtte fra andre bidragsydere. Hvordan kan in-kind finansiering indgå i projektet? Fælles: I egenfinansiering kan indgå frivillig arbejdstid. Du skal specificere beregningen af den frivillige arbejdstid i ansøgningens budget. Hvor meget kan der søges om? Kulturkontakt Nord: Kultur- og Kunstprogrammet: maks Kortvarig Netværksstøtte: maks Langvarig Netværksstøtte: maks Støtte til Residenscentre: maks Mobilitetsstøtte: udregnes på baggrund af afrejsested, destination og rejsedage. NORDBUK Støtteprogram: maks

7 Efter afslag Hvor mange gange kan man søge til samme projekt efter afslag? Kulturkontakt Nord: Der er ikke en grænse. Men du bør overveje at forbedre ansøgningen og evt. styrke projektets formål, hvis du søger støtte til et projekt, der tidligere har fået afslag. Nordisk Kulturfond: Du kan maksimalt søge to gange til samme projekt. Du får altid begrundet afslag på din ansøgning, så du har mulighed for at forbedre projektet, hvis du skulle vælge at søge igen. Nordisk Kulturfond: Fonden sender begrundede afslag på alle ansøgninger, der får afslag, som du kan få uddybet ved kontakt til fondens sekretariat. Husk at opgive journalnummer, hvis du kontakter fonden om en ansøgning. Hjælp til netværk Hvordan finder vi nordiske samarbejdspartnere? Kulturkontakt Nord: KKN s community på den nye hjemme side kan bruges til at netværke. Ellers kan deltagelse i nordiske konferencer og seminarer anbefales. Nordisk Kulturfond: Du kan kontakte fondens projektambassadører, som kan guide dig videre i det nordiske kulturmiljø. Du kan også kontakte de nordiske informationskontorer eller de nordiske huse. Læs mere her: Kan jeg få afslagsbegrundelse og uddybet feedback på min ansøgning? Kulturkontakt Nord: Du kan få oplyst, om der var formelle mangler i din ansøgning, der medførte et afslag (fx manglende budget eller at ansøgningen ikke var inden for støtteprogrammets område). Du kan ikke få en detaljeret afslagsbegrundelse eller uddybet feedback, men vi kan give overordnet og praktisk vejledning, fx i forhold til støttekriterier. Hvad betyder netværk når det gælder Mobilitetsprogrammet? Kulturkontakt Nord: Netværksstøttens formål er at give kulturaktører mulighed for at udvikle partnerskaber og lære af hinanden. Netværket skal udbygge kontakter og indeholde udveksling af erfaringer og viden, fx gennem en serie af møder, konferencer, workshops, personaleudveksling og fælles uddannelse. Netværksstøtten må ikke anvendes til produktion.

8 Om Nordisk Kulturfond Nordisk Kulturfond støtter nordiske kulturprojekter og deltager i udviklingen af kunst- og kulturlivet i Norden. Fonden har støttet nordisk kultursamarbejde siden 1966 med udgangspunkt i en aftale mellem de nordiske lande, og uddeler hvert år ca. 30 mio. DKK til ca. 200 projekter. Om Kulturkontakt Nord Kulturkontakt Nord er en organisation under Nordisk Ministerråd. Organisationen er bl.a. sekretariat for tre nordiske støtteprogrammer: Kultur- og Kunstprogrammet, Nordisk-Baltisk Mobilitetsprogram for Kultur og NORDBUK Støtteprogram. Organisationen uddeler årligt ca. 5 mio. Euro. Nordisk Kulturfond Ved Stranden København K Tel Sveaborg B Helsingfors Tel

Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond

Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond Nordisk dimension Hvor mange nordiske lande skal være med i mit projekt? Kulturkontakt Nord: Ansøgninger til

Læs mere

Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014

Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014 Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014 Formål Nordisk Kulturfond har til formål at fremme det kulturelle samarbejde mellem de nordiske lande Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige samt Færøerne,

Læs mere

Sammen om et nyt Norden

Sammen om et nyt Norden Sammen om et nyt Norden Nordisk Kulturfond støtter kulturprojekter, som gentænker og genskaber det nordiske, og som udvikler kulturlivet i Norden. Fonden uddeler årligt ca. DKK 29 millioner til 200 projekter.

Læs mere

ET INDBLIK I NORDISK KULTURFONDS VIRKSOMHED

ET INDBLIK I NORDISK KULTURFONDS VIRKSOMHED ET INDBLIK I NORDISK KULTURFONDS VIRKSOMHED Disposition Præsentation af - Hvad er? - Hvad støtter Fonden? Hvem kan søge? - Hvad støtter Fonden ikke? - Hvornår og hvordan kan man søge midler hos fonden?

Læs mere

Overblik Muligheder Tilskuddet Det praktiske

Overblik Muligheder Tilskuddet Det praktiske Overblik Muligheder Tilskuddet Det praktiske Erasmus+ 2014-2020 Europe 2020: strategi for vækst, jobs, social retfærdighed og inklusion Europæisk 2020-strategi for uddannelse (ET2020) I alt over syv år:

Læs mere

Informationsmøde om europæiske og nordiske støttemuligheder 3. juni 2010 Program 13.00-13.10 Velkommen og intro 13.10-13.45 EU s Kulturprogram v.

Informationsmøde om europæiske og nordiske støttemuligheder 3. juni 2010 Program 13.00-13.10 Velkommen og intro 13.10-13.45 EU s Kulturprogram v. Informationsmøde om europæiske og nordiske støttemuligheder 3. juni 2010 Program 13.00-13.10 Velkommen og intro 13.10-13.45 EU s Kulturprogram v. Lisbet Tegllund, CCP Danmark 13.45-14.30 Nordisk Kulturfond

Læs mere

Det fællesnordiske kultursamarbejde mål og vision

Det fællesnordiske kultursamarbejde mål og vision Det fællesnordiske kultursamarbejde 2010 2012 mål og vision 2 3 T RY K S A G N R. 541-618 Det fællesnordiske kultursamarbejde 2010 2012 mål og vision Det fællesnordiske kultursamarbejde 2010-2012 mål og

Læs mere

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Vejledning til ansøgere KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2013-2016 er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner,

Læs mere

NAPAs Kulturstøtteprogram

NAPAs Kulturstøtteprogram Nordens Institut i Grønland NAPAs Kulturstøtteprogram En håndbog om rammerne for NAPAs kulturstøtteprogram Indholdsfortegnelse 1 Forord...3 2 Programoversigt og overordnede mål og definitioner...3 Mål...

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tilskud til socialøkonomiske virksomheder

Vejledning til ansøgning om tilskud til socialøkonomiske virksomheder Vejledning til ansøgning om tilskud til socialøkonomiske virksomheder Læs denne vejledning omhyggeligt inden du udfylder ansøgningsskemaet. I. Puljens formål Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst er

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget. Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for tilskud. gældende pr. 1. januar 2019.

Kultur- og Fritidsudvalget. Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for tilskud. gældende pr. 1. januar 2019. Kultur- og Fritidsudvalget Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for tilskud gældende pr. 1. januar 2019. Indhold Baggrund...2 Prioriterede fokusområder, som du skal forholde dig til i ansøgningen...3

Læs mere

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider.

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider. Region Nordjylland inviterer 14 unge kunstnere fra de nordiske lande til en uges gratis nordisk camp på Kulturmødet - Danmarks største festival for kunst, kultur og kulturdebat. Vi har fokus på kreative

Læs mere

Mikroprojekt-puljen i tilknytning til KulturLINK Femern Bælt

Mikroprojekt-puljen i tilknytning til KulturLINK Femern Bælt Mikroprojekt-puljen i tilknytning til KulturLINK Femern Bælt Mikroprojektpuljen er etableret i tilknytning til projektet kulturlink Femern Bælt af Kulturregion Storstrøm og Kulturregion Midt- og Vestsjælland.

Læs mere

Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre

Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre Generelt Ansøgningsskemaet indeholder 5 delskemaer: Skema 1: Generelle oplysninger om projektet Skema

Læs mere

Ansøgningsskema for CKU s Kunstpulje

Ansøgningsskema for CKU s Kunstpulje Ansøgningsskema for CKU s Kunstpulje Side 1 Generelt Projekttitel [kort og præcis beskrivelse af projektet]: Kontaktperson/projektansvarlig [den juridisk ansvarlige for projektets gennemførelse. Den projektansvarlige

Læs mere

Det fællesnordiske kultursamarbejde Handlingsplan for 2010 2012

Det fællesnordiske kultursamarbejde Handlingsplan for 2010 2012 Det fællesnordiske kultursamarbejde Handlingsplan for 2010 2012 MÅL OG VISION Det fællesnordiske kultursamarbejde udgør en stærk helhed. Samarbejdet har stor indflydelse på sin omverden og afspejler det

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR KUV-PULJEN Den 21. juni. 2019

RETNINGSLINJER FOR KUV-PULJEN Den 21. juni. 2019 1 RETNINGSLINJER FOR KUV-PULJEN Den 21. juni. 2019 Retningslinjer for ansøgninger til Udvalget for kunstnerisk udviklingsvirksomhed Kunstnerisk udviklingsvirksomhed er en integreret del af en kunstnerisk

Læs mere

Brugerundersøgelse for Nordisk Kulturfond. Oxford Research, marts 2014

Brugerundersøgelse for Nordisk Kulturfond. Oxford Research, marts 2014 Brugerundersøgelse for Nordisk Kulturfond Oxford Research, marts 2014 1 Brugerundersøgelse Indhold 1. SAMMENFATNING 4 1.1 Hovedresultater 4 1.1.1 Brugerne er i udbredt grad tilfredse med Nordisk Kulturfonds

Læs mere

2014-2020 ET KREATIVT EUROPA. Fundraising og biblioteksudvikling europæiske perspektiver. Asbjørn K. Høgsbro. Direktionssekretær, Kulturstyrelsen

2014-2020 ET KREATIVT EUROPA. Fundraising og biblioteksudvikling europæiske perspektiver. Asbjørn K. Høgsbro. Direktionssekretær, Kulturstyrelsen ET KREATIVT EUROPA Fundraising og biblioteksudvikling europæiske perspektiver Asbjørn K. Høgsbro Direktionssekretær, Kulturstyrelsen ET KREATIVT EUROPA Et rammeprogram, der støtter de kulturelle, kreative

Læs mere

Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål

Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Kulturområdet Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er dynamisk

Læs mere

Nordisk Kulturfonds Strategi

Nordisk Kulturfonds Strategi Nordisk Kulturfonds Strategi Nordisk kulturfond strategi 2019 2020 2019 2022 1 / 15 2 Indledning 4 Overordnede målsætninger Mission Overordnede målsætninger Nordisk kulturfond 2 / 15 5 Tværgående strategiske

Læs mere

Kultur projektansøgning

Kultur projektansøgning Kultur projektansøgning 1. Ansøger Kontaktperson * Fornavn *) Hvis du skal rette i feltet, skal du gøre det under Ret profil på Min Side. Efternavn Arbejdstelefon Mobiltelefon E-mail Adresse Postnummer

Læs mere

Til ansøgningsskema Øget brug af videotolkning

Til ansøgningsskema Øget brug af videotolkning VEJLEDNING Til ansøgningsskema Øget brug af videotolkning Skema 1 Generelle oplysninger om projektet 1.1 Projektets titel anføres i rubrik 1.1 1.2 Ansøgerorganisationens navn, adresse og CV-nummer. Projektleders

Læs mere

Bevillingssystemer i Danmark

Bevillingssystemer i Danmark Bevillingssystemer i Danmark Mandag den 18. januar 2016 kl. 9-12 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon 33 88 80 31 www.dansehallerne.dk

Læs mere

Puljer i Kultur- og fritidsudvalget behandler derudover ansøgninger om tilskud til foreninger og aftenskoler. Side 1

Puljer i Kultur- og fritidsudvalget behandler derudover ansøgninger om tilskud til foreninger og aftenskoler. Side 1 SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR Dato: 12. januar 2018 Tlf. dir.: 2170 3435 E-mail: kultur@balk.dk Kontakt: Jeanette Aunsø Esbensen Sagsid: 00.22.04-A26-1-18 Puljer i 2018 Kultur- og fritidsudvalget behandler

Læs mere

Hovedbyer på forkant Ansøgningsskema

Hovedbyer på forkant Ansøgningsskema 2. oktober 2018 Hovedbyer på forkant Ansøgningsskema Side 1 6 Den samlede ansøgning må højst fylde 10 sider (A4), dertil kan vedlægges bilag. Under hvert enkelt punkt er det forventede indhold og omfang

Læs mere

Odder kulturforeningen forvalter på beføjelse fra Børne -, Uddannelsen- og Kulturudvalget en del af kulturudviklingspuljen. BYRÅD KULTURFORENING

Odder kulturforeningen forvalter på beføjelse fra Børne -, Uddannelsen- og Kulturudvalget en del af kulturudviklingspuljen. BYRÅD KULTURFORENING Forretningsorden 1 Odder Kulturforening anno 2018 Odder Kulturforening er en paraplyorganisation for kulturinstitutioner, kulturorganisationer- og foreninger, udøvende kulturaktører og kulturskabende personer

Læs mere

Vejledning til ansøgning i Videncenter for. Velfærdsledelse. 1. Titel. 2. Ansøgt beløb. 3. Hovedansøger 17/03/11. Videncenter for.

Vejledning til ansøgning i Videncenter for. Velfærdsledelse. 1. Titel. 2. Ansøgt beløb. 3. Hovedansøger 17/03/11. Videncenter for. Vejledning til ansøgning i Videncenter for Velfærdsledelse Dette er en vejledning til udfyldelse af ansøgningsskemaet. For yderligere information henvises til www.velfaerdsledelse.dk. Mulige ansøgere opfordres

Læs mere

Vejledning til ansøgning:

Vejledning til ansøgning: Vejledning til ansøgning: Puljen for bedre mad til ældre i eget hjem Ansøgningsfrist: d. 1. juni 2017 kl.12.00 Ansøgningsskema sendes udfyldt og underskrevet til Sundheds- og Ældreministeriet sum@sum.dk

Læs mere

Social projektansøgning

Social projektansøgning Social projektansøgning 1. Ansøger Kontaktperson * Fornavn *) Hvis du skal rette i feltet, skal du gøre det under Ret profil på Min Side. Efternavn Arbejdstelefon Mobiltelefon E-mail Adresse Postnummer

Læs mere

Europa-Nævnet Pulje C Felter markeret med * skal udfyldes.

Europa-Nævnet Pulje C Felter markeret med * skal udfyldes. Europa-Nævnet Pulje C Felter markeret med * skal udfyldes. Vær opmærksom på, at online forbindelsen til skemaet afbrydes efter 15 minutter. Oplysninger om ansøger (juridisk ansvarlig). Vælg CPR-nummer

Læs mere

Forebyggelsesfondens guide til udfyldelse af digitalt ansøgningsskema Juni 2007

Forebyggelsesfondens guide til udfyldelse af digitalt ansøgningsskema Juni 2007 Forebyggelsesfondens guide til udfyldelse af digitalt ansøgningsskema Juni 2007 Dette er en guide til, hvordan en ansøgning til Forebyggelsesfonden udfyldes. Guiden beskriver, hvad der skal gøres inden

Læs mere

Innovation i fødevaresektoren! Indkaldelse af projektidéer til innovationspulje

Innovation i fødevaresektoren! Indkaldelse af projektidéer til innovationspulje Innovation i fødevaresektoren! Indkaldelse af projektidéer til innovationspulje Kriterier og ansøgningsproces 1. Indledning En af de primære udfordringer for det regionale fødevareerhverv ligger i at etablere

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Formålet med puljen HVOR MEGET KAN MAN ANSØGE OM?

Formålet med puljen HVOR MEGET KAN MAN ANSØGE OM? Puljebeskrivelse 2 Formålet med puljen Kulturregion Fyns projekt Innovative Kulturkoncepter skal styrke de fynske kulturinstitutioner og kulturaktørers mulighed for, i tæt samarbejde med virksomheder,

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling Handlingsplan 2009-2011 Kunststyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3374 4500 Telefax 3374 4545 ks@kunst.dk

Læs mere

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Onsdag den 27. januar 2016 kl. 9-11 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon

Læs mere

Retningslinjer Kulturens Udviklingspulje

Retningslinjer Kulturens Udviklingspulje Retningslinjer Kulturens Udviklingspulje januar 2019 Indhold FØR DU SØGER 3 PULJENS FORMÅL 3 DET FORMELLE 3 ANSØGNINGS- OG SVARFRIST 3 HVEM KAN SØGE? 4 HVEM KAN IKKE SØGE? 4 HVAD KAN DER SØGES TIL? 4 HVAD

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER PÅ UDDANNELSESOMRÅDET I REGION SJÆLLAND 2009

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER PÅ UDDANNELSESOMRÅDET I REGION SJÆLLAND 2009 ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER PÅ UDDANNELSESOMRÅDET I REGION SJÆLLAND 2009 Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes gerne på mail: uddannelsekultur@regionsjalland.dk eller pr post til Region

Læs mere

KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER

KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER Retningslinjer - Kulturfonden - 2017 Kulturfondens formål... 3 Hvad støtter Kulturfonden?... 3 Hvad bliver der lagt vægt på?... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvornår

Læs mere

Submission #50 Roskilde Kommune

Submission #50 Roskilde Kommune Side 1 af 5 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Lisa Mailand / Frivilligcenter Roskilde Ansøgers adresse Jernbanegade 21A Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000 Roskilde Telefonnummer 21169026 Mail frivilligcenter@roskilde.dk

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for driftstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Driftstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Nordisk Kulturfonds styremøde

Nordisk Kulturfonds styremøde Protokol Nr. 177, 2015 Nordisk Kulturfonds styremøde 20/11 2015 DELTAGERE Danmark Mogen Jensen, medlem af Folketinget Carsten Topholt Karlsen, vicedirektør for Kulturstyrelsen Finland Paavo Arhinmäki,

Læs mere

Vejledning Fælles Rum

Vejledning Fælles Rum Vejledning Fælles Rum Foto: Emilie Koefoed for Realdania Foto: Bjarke Ørsted for Realdania Foto: Leif Tuxen Maj 2018 Udarbejdet af Realdania og Lokale og Anlægsfonden Vejledning Fælles Rum side 2 Introduktion

Læs mere

Et rigt og udviklende kulturliv

Et rigt og udviklende kulturliv Et rigt og udviklende kulturliv Kulturpolitik for Region Midtjylland 2016 SAM SPIL VIKLING VÆRK SYN TALENT OG NET KREATIVITET Region Midtjylland Regional Udvikling www.ru.rm.dk Ny kulturpolitik for Region

Læs mere

Kulturpulje

Kulturpulje Kulturpulje 2012-2013 Vejledning til ansøgere Indhold 1. Hvem kan søge Kulturpuljen 2012-2013?... 3 2. Hvad kan man søge til?... 3 2. 1 Kvalitet og vækst i nordjysk kunst og kultur... 3 2.2 Stedbundne

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for aktivitetstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Aktivitetstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for aktivitetstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Aktivitetstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

UDVALGSFORSLAG. Udvalgsforslag om opfølgning på kulturreformen. Nordisk Råd. 1. Udvalgets forslag. Kultur- og Uddannelsesudvalget foreslår, at

UDVALGSFORSLAG. Udvalgsforslag om opfølgning på kulturreformen. Nordisk Råd. 1. Udvalgets forslag. Kultur- og Uddannelsesudvalget foreslår, at UDVALGSFORSLAG Udvalgsforslag om opfølgning på kulturreformen 1. Udvalgets forslag foreslår, at rekommanderer Nordisk Ministerråd, at indsatser og aktiviteter for frivillig og amatørsektoren bliver indskrevet

Læs mere

Retningslinjer. For Kulturens Udviklingspulje pr

Retningslinjer. For Kulturens Udviklingspulje pr Retningslinjer For Kulturens Udviklingspulje pr. 1.1.2019 1 Indhold Før du søger... 3 Puljens formål... 3 Det formelle... 3 Ansøgnings- og svarfrist... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvem kan ikke søge?... 3 Hvad

Læs mere

Vejledning til ansøgning for

Vejledning til ansøgning for Vejledning til ansøgning for Lokale og landsdækkende aktiviteter skal understøtte et demensvenligt samfund Ansøgningsskemaet udfyldes elektronisk ved indskrivning i fil fra Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Læs mere

Principper som du skal forholde dig til i ansøgningen

Principper som du skal forholde dig til i ansøgningen Indhold Baggrund... 2 Principper som du skal forholde dig til i ansøgningen... 2 Generelle prioriteringer... 3 Når du skal søge tilskud... 3 Din ansøgningen skal indeholde... 4 Hvem kan søge om tilskud?...

Læs mere

Statens Kunstfond på 5 minutter

Statens Kunstfond på 5 minutter Statens Kunstfond på 5 minutter Indhold 1. Hvorfor har vi Statens Kunstfond? 2. Hvad er Statens Kunstfonds opgave? 3. Hvordan er Statens Kunstfonds organiseret? 4. Statens Kunstfonds andel af Kulturministeriets

Læs mere

Social projektansøgning

Social projektansøgning Social projektansøgning 1. Ansøger Kontaktperson * Fornavn *) Hvis du skal rette i feltet, skal du gøre det under Brugeroplysninger på Min Side. Efternavn Arbejdstelefon Mobiltelefon E-mail Adresse Postnummer

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

EU STØTTE: CREATIVE EUROPE CULTURE

EU STØTTE: CREATIVE EUROPE CULTURE CREATIVE EUROPE CULTURE 2014-2020 WWW.KULTURSTYRELSEN.DK EU STØTTE: CREATIVE EUROPE CULTURE 2014-2020 CREATIVE EUROPE CULTURE CREATIVE EUROPE CULTURE 3 Hvad er Creative Europe? Creative Europe er Europa-Kommissionens

Læs mere

Kommunepuljen i Circularity City (CC)

Kommunepuljen i Circularity City (CC) Ansøgningsvejledning Kommunepuljen Circularity City Kommunepuljen i Circularity City (CC) Kommunepuljen er en pulje i projektet Circularity City, der gør det muligt for kommuner at ansøge om penge til

Læs mere

INNOVATION CAMP. 30. november - 4. december IDEER 50 UNGE INNOVATION NYE VENNER KREATIVITET INDFLYDELSE FRIVILLIGE NORDIC YOUTH BRAINSTORM KOMPETENCER

INNOVATION CAMP. 30. november - 4. december IDEER 50 UNGE INNOVATION NYE VENNER KREATIVITET INDFLYDELSE FRIVILLIGE NORDIC YOUTH BRAINSTORM KOMPETENCER IDEER 50 UNGE INNOVATION NORDIC YOUTH INNOVATION CAMP NYE VENNER KREATIVITET INDFLYDELSE FRIVILLIGE BRAINSTORM KOMPETENCER HELSINGØR & KØBENHAVN, DANMARK 30. november - 4. december INNOVATION WHAT? Lad

Læs mere

Turismepuljen. Bevilling. 1. Ansøger. 2. Kontaktperson. 3. Projektinfo. 4. Ansøgningsformular. Afgørelse Afslag Tilsagn

Turismepuljen. Bevilling. 1. Ansøger. 2. Kontaktperson. 3. Projektinfo. 4. Ansøgningsformular. Afgørelse Afslag Tilsagn Turismepuljen Ansøgninger til Turismepuljen bliver vurderet og prioriteret ud fra gældende puljekriterier og Kultur, Turisme & Bosætningsudvalgets prioriteringsværktøj. Der opfordres derfor til, at du

Læs mere

Vi støtter dit projekt - Vejledning

Vi støtter dit projekt - Vejledning Vi støtter dit projekt - Vejledning 1. Råd om ansøgning Hjælp til ansøgning For at Det lokale beskæftigelsesråd kan udvælge de bedste projekter er det vigtigt, at projektansøgningerne er så præcise og

Læs mere

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje.

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. Punkt 4. Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. 2014-33295. Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller til, at udvalget drøfter og godkender forslag til justerede retningslinjer

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

Nordisk Ministerråd. Kultur i Norden. Torgny Sandgren, Seniorrådgivare Nordiska Ministerrådets Sekretariat. tosa@norden.org

Nordisk Ministerråd. Kultur i Norden. Torgny Sandgren, Seniorrådgivare Nordiska Ministerrådets Sekretariat. tosa@norden.org Kultur i Norden Torgny Sandgren, Seniorrådgivare Nordiska Ministerrådets Sekretariat tosa@norden.org 1 Agenda Det nordiska samarbetet Nordiskt samarbetet kring kultur Bidrag till kommuner Kunskap om möjligheter

Læs mere

Vejledning til ansøgning om spireprojekt i InnoBYG

Vejledning til ansøgning om spireprojekt i InnoBYG Vejledning til ansøgning om spireprojekt i InnoBYG FORMELLE KRAV Det overordnede tema for de korte projekter er: Bæredygtigt Byggeri Ansøgte beløb skal være mellem 50.000 og 500.000 kr. Der skal minimum

Læs mere

UDLÆNDINGE-, INTEGRATIONS- OG BOLIGMINISTERIET

UDLÆNDINGE-, INTEGRATIONS- OG BOLIGMINISTERIET UDLÆNDINGE-, INTEGRATIONS- OG BOLIGMINISTERIET Ansøgning om tilskud fra byfornyelseslovens forsøgs- og udviklingsmidler 2015 Jf. lovbekendtgørelse nr. 863 af 3. juli 2014 (Lov om byfornyelse og udvikling

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017 Referat Udvalget for Kultur & Fritid og mandag den 6. februar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Afbud: Henning Nielsen (V) Tina Mandrup (V) Indholdsfortegnelse 1. BU KF - Godkendelse

Læs mere

Kulturregion Fyn. Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø

Kulturregion Fyn. Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø Kulturregion Fyn Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø Om kulturaftalerne Vision Fynsk kultur skal ses, høres og mærkes. Alle skal have mulighed

Læs mere

Vejledning til ansøgning for

Vejledning til ansøgning for Vejledning til ansøgning for Rådgivnings- og aktivitetscentre til mennesker med demens og deres pårørende, herunder yngre med demens Ansøgningsskemaet udfyldes elektronisk ved indskrivning i fil fra Sundhedsstyrelsens

Læs mere

Vejledning til Ansøgningsblanket til projektmidler fra Nordisk Ministerråds arktiske samarbejdsprogram Ramme for projekterne

Vejledning til Ansøgningsblanket til projektmidler fra Nordisk Ministerråds arktiske samarbejdsprogram Ramme for projekterne Vejledning til Ansøgningsblanket til projektmidler fra Nordisk Ministerråds arktiske samarbejdsprogram 2015-17 Ramme for projekterne Målsætningen for det arktiske samarbejdsprogram er at give støtte til

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold

Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Vejledning til ansøgning om støtte til etablering af hjemmeside med aktivitets- og foreningstilbud til ældre 15.75.40.10 (Puljen genudmeldes

Læs mere

Emne: Besøg hos den Sekretariet for den færøske Forskningsråd (Granskingarrađiđ)

Emne: Besøg hos den Sekretariet for den færøske Forskningsråd (Granskingarrađiđ) Rapport Emne: Besøg hos den Sekretariet for den færøske Forskningsråd (Granskingarrađiđ) Dato: Mandag, den 30. januar, 2017 Tid: Kl. 09.00-17.00 Sted: Granskingarrađiđ, The Faroese Research Council, Bryggjubakki

Læs mere

Ansøgningsskema. Bemærk venligst:

Ansøgningsskema. Bemærk venligst: Ansøgningsskema Bemærk venligst: Det udfyldte ansøgningsskema skal uploades online på www.framevoicereport.org. Hjemmesiden og ansøgningsmodulet vil være tilgængeligt fra den 15.04.2018. Indtil da vil

Læs mere

Kunstneren i undervisningen og vigtigheden af æstetiske læreprocesser

Kunstneren i undervisningen og vigtigheden af æstetiske læreprocesser Projektudvikling og fundraising Hilde Østergaard Kunstneren i undervisningen og vigtigheden af æstetiske læreprocesser Hilde Østergaard og Hamayun Butt Min baggrund Bachelor i kunsthistorie Diplomuddannelse

Læs mere

Udmøntning af den nye integrationspulje

Udmøntning af den nye integrationspulje Stab og Udvikling Dato: 27. september 2016 Tlf. dir.: 4477 6594 E-mail: nins@balk.dk Kontakt: Nina Birthe Sørensen Udmøntning af den nye integrationspulje Kommunalbestyrelsen besluttede på deres møde den

Læs mere

Materialerne må meget gerne være af digital eller elektronisk form, og de skal kunne distribueres via www.ffe-ye.dk

Materialerne må meget gerne være af digital eller elektronisk form, og de skal kunne distribueres via www.ffe-ye.dk Ansøgningsskema Ansøgning til puljemidler for Ungdomsuddannelserne marts 2012 Materialer til brug i enkeltfag gymnasiale uddannelser 1 Grundlæggende Der kan søges midler til udvikling af materialer til

Læs mere

Notat om model for arbejde om internationale oplevelsesfyrtårne. 1. Beskrivelse af opgaven

Notat om model for arbejde om internationale oplevelsesfyrtårne. 1. Beskrivelse af opgaven Oplevelsesøkonomi og Landdistrikter Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Notat om model for arbejde om internationale oplevelsesfyrtårne Dato 10-08-2007 1. Beskrivelse af opgaven Vækstforum for Region

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tematiseret spireprojekt, "Brug af droner i byggebranchen", i InnoBYG

Vejledning til ansøgning om tematiseret spireprojekt, Brug af droner i byggebranchen, i InnoBYG Vejledning til ansøgning om tematiseret spireprojekt, "Brug af droner i byggebranchen", i InnoBYG FORMELLE KRAV Det overordnede tema for de korte strategiske projekter er: Brug af droner i byggebranchen

Læs mere

Kulturaftale mellem Kulturministeren og Kulturregion Nordjylland

Kulturaftale mellem Kulturministeren og Kulturregion Nordjylland KulturKANten 2013-2016 Kulturaftale mellem Kulturministeren og Kulturregion Nordjylland Navnet KulturKANten kom til verden som en kombination af idéen om at videreudvikle den gamle kulturaftale (KulturAftale

Læs mere

Sammendrag Executive Summary

Sammendrag Executive Summary Strategisk interessent- og omverdensanalyse af Nordisk Kulturfond og evaluering af HANDMADE og puls Sammendrag Executive Summary Af Oxford Research, juni 2018 Strategisk interessent- og omverdensanalyse

Læs mere

Hvilke udfordringer eller løsningsbehov i virksomheden/organisationen adresseres *

Hvilke udfordringer eller løsningsbehov i virksomheden/organisationen adresseres * Form Preview luk vindue Bemærk: Dette er et simpel preview af formularen. Denne form vises måske anderledes på din side, afhængigt af hvordan dit theme bruger styling & inheritance. ARTBIZZ NORD Sådan

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT

V E D T Æ G T E R. for. Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT J.nr. 17013 Endelig udgave 01.11.2013 AC/ah V E D T Æ G T E R for Nordisk Forening til Udgivelse af BCPT (F.M.B.A) (CVR.NR. 20905115) Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Nordisk

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Forår 2019 Efterskoleforeningen administrerer på vegne af Undervisningsministeriet en årlig pulje til forsøgsog udviklingsarbejde

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 Roskilde Festival-gruppens donationsstrategi 2018-2020 beskriver Festival-gruppens donationsarbejde i de kommende tre år.

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

nmlkji nmlkj RÅDIGHEDSSUM 2011 - Tilskud til museernes virksomhed og fællesopgaver

nmlkji nmlkj RÅDIGHEDSSUM 2011 - Tilskud til museernes virksomhed og fællesopgaver RÅDIGHEDSSUM 2011 - Tilskud til museernes virksomhed og fællesopgaver Kulturarvsstyrelsen Museer H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon: 33 74 51 00 E-mail: postmus@kulturarv.dk Vejledning

Læs mere

GAME CHANGERS 2014 ANSØGNINGSGUIDE

GAME CHANGERS 2014 ANSØGNINGSGUIDE GAME CHANGERS 2014 ANSØGNINGSGUIDE TRIN 1 ANSØGNINGEN 1.1 Venligst beskriv de sociale problemstillinger og udfordringer, der er for børn i dit samfund og som du ønsker at løse. Beskriv problemets omfang.

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 Roskilde Festival-gruppens donationsstrategi 2018-2020 beskriver Festival-gruppens donationsarbejde i de kommende tre år.

Læs mere

Vejledning til Ansøgningsblanket 2017 til projektmidler fra Nordisk Ministerråds arktiske samarbejdsprogram Ramme for projekterne

Vejledning til Ansøgningsblanket 2017 til projektmidler fra Nordisk Ministerråds arktiske samarbejdsprogram Ramme for projekterne Vejledning til Ansøgningsblanket 2017 til projektmidler fra Nordisk Ministerråds arktiske samarbejdsprogram 2015-17 Ramme for projekterne Målsætningen for det arktiske samarbejdsprogram er at give støtte

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Bobleprojekter i Inno-SE

Bobleprojekter i Inno-SE Baggrund for bobleprojekter Inno-SE Bobleprojekter i Inno-SE Bobleprojektpuljen er en pulje i Inno-SE der gør det muligt for virksomheder, i samarbejde med videnspartnere, at ansøge om penge til et forprojekt

Læs mere

Ansøgningsskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling

Ansøgningsskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling , maj 2019 side 1 I 12 til jer, der vil søge støtte til projektudvikling Fællesskaber og fritidsliv I Lokale og Anlægsfonden (LOA) og Realdania vil vi gerne være med til at styrke livet på landet. Derfor

Læs mere

KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER

KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER 20 17 KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER INTRODUKTION ALLE KOMMUNER I SYDDANMARK KAN INDGÅ I INTERNATIONALT SAMARBEJDE OGSÅ DIN Hensigten med denne vejledning er at gøre de europæiske muligheder

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM 2011

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM 2011 ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM 2011 Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter

Læs mere

KULTUR PUNKT Vejledning til ansøgere

KULTUR PUNKT Vejledning til ansøgere KULTUR PUNKT 2013 Vejledning til ansøgere KULTUR PUNKT 2013 Kulturel udvikling i et nordjysk lokalområde Indhold 1. Indledning 2. Hvem kan søge KULTUR PUNKT 2013? 3. Hvad kan man søge til, og hvad lægges

Læs mere

Vejledning om ansøgning til Handicappuljen 2015 15.64.07.10. Ansøgningsfrist 1. december 2014

Vejledning om ansøgning til Handicappuljen 2015 15.64.07.10. Ansøgningsfrist 1. december 2014 Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Vejledning om ansøgning til Handicappuljen 2015 15.64.07.10. Ansøgningsfrist 1. december 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 2 2

Læs mere