Tilslutningsvilkår 1. VÆRD AT VIDE OM DINE ABONNEMENTER OG DIN TILSLUTNING TIL FIBERNETTET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilslutningsvilkår 1. VÆRD AT VIDE OM DINE ABONNEMENTER OG DIN TILSLUTNING TIL FIBERNETTET"

Transkript

1 Tilslutningsvilkår 1. VÆRD AT VIDE OM DINE ABONNEMENTER OG DIN TILSLUTNING TIL FIBERNETTET For at tjenesteudbyderen kan levere de abonnementsydelser, du har bestilt, skal Nord Energi først etablere en fiberforbindelse til din bolig. 1.1 Hvor kan du få mere at vide om dit abonnement? På ordrebekræftelsen fra tjenesteudbyderen kan du se abonnementsydelserne deres omfang priser På ordrebekræftelsen giver tjenesteudbyderen besked om hvornår du bliver tilsluttet fibernettet (tidspunktet for levering). Fremgår det ikke, får du brev eller om det hurtigst muligt. Vilkår for abonnement, får du tilsendt af tjenesteudbyderen. 1.2 Hvornår forbindes og tilsluttes boligen til fibernettet? Du modtager et brev eller fra tjenesteudbyderen med tidspunkt for hvornår du får besøg af vores kundekonsulent, som sammen med dig fastlægger, hvor fiberen skal føres ind til din bolig og hvor fiberboksen skal placeres. hvornår du får besøg af tekniker, som monterer fiberboksen. Når teknikeren har monteret fiberboksen og konstateret, at der er forbindelse, har levering fundet sted. Hvis du ikke er hjemme, når kundekonsulenten eller teknikeren kommer på besøg, vil installationen blive forsinket. Vi forbeholder os ret til, at tage et gebyr for vores omkostninger i denne forbindelse. I etageejendomme kan det forekomme, at kundekonsulent-besøget ikke benyttes. Det afhænger af den aftale, som er indgået med ejendommens ejer. Du skal som lejer sikre dig følgende inden kundekonsulent besøget. Skriftelig godkendelse fra boligens ejer. Kontaktdata på udlejer så vi evt. kan kontakte udlejer og planlægge installation hvis dette er nødvendigt.

2 1.3 Hvad sker der, hvis etableringen af din forbindelse til fibernettet forsinkes? Tekniske forhold, vejret, forhold hos Nord Energis underleverandører og force majeure kan betyde, at tidspunktet for den faktiske levering, kan afvige fra det tidspunkt, du har fået oplyst i ordrebekræftelsen eller med brev/ . Disse forhold giver dig ikke ret til, at kræve erstatning for forsinkelsen. Ønsker du oplysninger om kvalitets- og serviceniveau, herunder også leveringstider, er du velkommen til, at kontakte tjenesteudbyderens Kundeservice. 2. TILSLUTNING TIL FIBERNETTET 2.1 Hvordan sluttes din bolig til fibernettet? Fire trin skal gennemføres før din bolig er tilsluttet fibernettet 1. Besøg af kundekonsulent. Her planlægges indføring af fiber og placering af fiberboksen. 2. Et fiberrør skal nedgraves/underskydes eller pløjes mellem hovednettet og din bolig. 3. Et fiberkabel skal blæses fra hovednettet gennem fiberrøret ind til fiberboksen. 4. Montering af fiberboks i din bolig Fiberrøret skal nedgraves fra skel til din bolig - kundekonsulentbesøg Nord Energi fremfører fiberrør på din grund. Såfremt der gælder andre vilkår vil det fremgå i særskilt brev til ordrebekræftelsen fra Tjenesteudbyderen. Fiberboksen installeres i stueetagen og inkluderer op til 1 meter indvendig kabeltræk. Installation af fiberboks på 1. sal samt andre ekstra ydelser koster et gebyr. Tjenesteudbyderens kundeservice kan oplyse priser og gebyrer på ekstra ydelser. Kundekonsulenten fastlægger sammen med dig, hvor din fiberforbindelse skal tilsluttes hovednettet ved at udpege det sted i skellet, hvor fiberrøret skal kobles til hovednettet det sted, hvor der skal bores hul i din bolig, for at forbinde fiberrøret til fiberboksen. Det er vigtigt, at følge kundekonsulentens vejledning og retningslinjer for, hvordan fiberrøret graves ned og dækkes til fiberboksen placeres i din bolig da det ellers kan betyde forsinkelse og/eller ekstra omkostninger for dig. Fiberrøret skal nedgraves/underskydes og sluttes til hovednettet, før vores tekniker kan komme på besøg for at montere fiberboksen.

3 Hvem graver fiberrøret ned? Du vælger selv, om du A. vil stå for at grave fiberrøret ned og betale for at få koblet kunderøret på det øvrige hovednet. B. vil betale os for at klare hele opgaven A. Hvis du selv sørger for nedgravning af fiberrøret Du aftaler med vores kundekonsulent, hvor du gratis kan afhente fiberrøret evt. får det udleveret. Du har selv ansvaret for, at grave det ned i.h.t. kundekonsulentens retningslinjer. Det er vigtigt, at arbejdet med, at grave fiberrøret ned er færdigt på det tidspunkt, som du har aftalt med kundekonsulenten, ellers kan din installationstid blive udskudt. Hvis gravearbejdet ikke godkendes af Nord Energi, kan vores tekniker ikke tilslutte fiberforbindelsen. B. Hvis vi skal sørge for nedgravningen af fiberrøret Bestiller du os til at grave fiberrøret ned, sætter du sammen med kundekonsulenten en markeringspind, som kundekonsulenten har med, dér hvor I bliver enige om, at fiberrøret skal føres ind i din bolig Hvad er dit ansvar i forbindelse med nedgravning af fiberrøret? Det er dit ansvar at Flytte/fjerne eventuelle buske og planter i haven, som hindre nedgravning. Sikre det nedgravede fiberrør, så fiberkablet ikke beskadiges, da du selv betaler eventuelle skader på fiberkablet. Markere hvor du har nedgravet fiberrøret. Således Nord Energi kan opmåle og dokumentere placeringen af røret. Du kan markere placeringen med små pæle eller andet. Nord Energis opmålere kommer på din adresse ca. 3-4 uger efter endt installation. Fjerne evt. terrassebrædder eller andre forhindringer ved indføringspunktet iflg. aftale med kundekonsulenten Oplyse om alle kendte rør og kabler på grunden så vi kan forhindre skader. Nord Energis leverandører er alle lovpligtig forsikret i forbindelse med evt. skader.

4 2.1.2 Fiberboksen skal placeres i din bolig Fiberboksens placering i din bolig (på installationsadressen), skal ske i samråd med kundekonsulenten. Den godkendte placering af fiberboksen kan variere efter forhold og retningslinjer som kundekonsulenten rådgiver om. Det gælder både med hensyn til placeringen af fiberboksen inde i din bolig samt afstanden fra skel til det sted, hvor du ønsker fiberboksen placeret. Ved etablering af fiberboksen i etageejendomme vil der være særlige forhold, der betyder at placering af fiberboksen aftales med ejendommens ejer. Hvis den placering du ønsker, ikke er inden for rammerne af det, som er inkluderet i betingelserne fra tjenesteudbyderen, kan installationen i nogle tilfælde udvides. Du betaler selv for denne udvidelse. Er du i tvivl om, om udvidelsen er inkluderet, kan du få svar på dette, hvis du henvender dig til tjenesteudbyderens kundeservice. Hvis tekniske forhold kræver det, har vi ret til efterfølgende at flytte fiberboksen for Nord Energis regning Montering af fiberboks teknikerbesøg Ved tekniker besøget monteres fiberboksen og der etableres forbindelse til fibernettet. Du får brev/ om tekniker besøget fra tjenesteudbyderen. Under hele besøget skal der være en myndig person tilstede i din bolig. Teknikeren installerer og forbinder fiberboksen til hovednettet, ved at indføre fiberkablet gennem ydermuren på din bolig. Indvendig installeres fiberboksen. Hvis du ikke er hjemme, når teknikeren kommer på besøg og installationen derfor ikke udføres, forbeholder vi os ret til, at tage et gebyr for vores omkostninger i denne forbindelse Hvem betaler reparationer efter tilslutningen? Du betaler selv, hvis det blive nødvendigt at reparere din bolig (fx maling, oppudsning og lignende), grundet vores tekniker har sat en fiberboks op, taget en fiberboks ned, eller har flyttet den Hvad skal du være opmærksom på, hvis du bor i lejebolig? Hvis du er lejer af den bolig, hvor du ønsker etablering af fibernettet, skal du vise vores tekniker og kundekonsulent en skriftlig tilladelse fra boligens ejer. I tilladelsen skal det fremgå, at den valgte installationsløsning er godkendt af ejeren.

5 3 VORES OG DINE FORPLIGTELSER OG RETTIGHEDER 3.1 Vores forpligtelser og rettigheder Nord Energi tilslutter dig til fibernettet Tjenesteudbyderen levere abonnementsydelser. Nord Energi driver, vedligeholder og overvåger løbende fibernettet. Nord Energi leverer og ejer fiberboksen. Ændringer og forhold ang. abonnementsydelser, priser på produkter og tilhørende udstyr (router, Tv-bokse mm.), vil blive leveret og administreret af Tjenesteudbyderen. Nord Energi forbeholder sig ret til midlertidigt, at afbryde tilslutningen og dermed også dine abonnementsydelser, for at vedligeholde, opgradere og servicere fibernettet og forbindelsen til fibernettet. Hvis en afbrydelse er nødvendig, vil den i videst muligt omfang ske om natten. Planlagte afbrydelser vil Nord Energi informere Tjenesteudbyderen om. Planlagte afbrydelser betragtes ikke som misligholdelse af vores ydelser. Nord Energi har ret til, at forbedre, ændre, udskifte og/eller opgradere forbindelsen til fibernettet, og/eller det udstyr, der hører til. Sådanne ændringer kan betyde, at de tekniske krav til dit eget udstyr ændres at anvende en eller flere underleverandører til at etablere samt drive fibernettet Vores niveau for kvalitet, service og fejlretning Nord Energi afhjælper fejl og mangler, der opstår i fibernettet, frem til og med udstyr ejet af os herunder fiberboksen. Fejl i levering af fibernet og afbrydelse af din forbindelse rettes inden for rimelig tid, efter at du har fejlmeldt det til Tjenesteudbyderens Kundeservice. 3.2 Dine forpligtelser Vedligeholdelse af udstyr Vedligeholdelse af dit udstyr er os uvedkommende og alene dit ansvar. Du betaler selv samtlige omkostninger ved dit udstyr.

6 3.2.2 Fejlretning i din bolig Du er forpligtet til at sikre, at vi kan få uhindret adgang til vores udstyr og installationer i din bolig for at kunne søge og rette fejl hurtigst muligt at hjælpe til med at søge og rette fejl i dit eget udstyr og egne installationer i din bolig i nødvendigt omfang Betaling af forgæves arbejde Du skal betale os for det arbejde, vi har udført forgæves. Hvis det efter forsøg på at rette en fejl, viser sig, at fejlen ikke skyldes vores forhold, men derimod dine forhold eller dit udstyr Udstyr Abonnenten er erstatningsansvarlig i henhold til dansk rets almindelige erstatningsregler for skader forvoldt på Nord Energis udstyr og installationer på adressen, ligesom abonnenten bærer risikoen for tyveri, bortkomst og hændelige skader. Abonnenten må ikke foretage ændringer i, flytning af eller andre indgreb i kabling eller udstyr udleveret af Nord Energi. Hvis abonnenten, eller nogen abonnenten har givet adgang til installationsadressen, forsætligt eller uagtsomt forårsager beskadigelse af fiberforbindelsen, genetablerer Nord Energi fiberforbindelsen for abonnentens regning. Bemærk, at fiberboksen monteret ved indføringen af fiber til huset ikke må nedtages men skal forblive opsat på adressen. 4. PERSONDATA Nord Energi Fibernet A/S behandler kun data i forbindelse med ordre om tilslutning til fibernettet. Disse ordre kan komme fra 3.part og selve dine abonnements betingelser og vilkår vil du modtage fra denne part. Du kan læse mere om Nord Energis persondatapolitik på

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND - Nordenergi Hvad sker der nu? Placering af indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale energiselskab 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling

Læs mere

Tilslutningsvilkår. for NRGi Fibernet A/S

Tilslutningsvilkår. for NRGi Fibernet A/S Tilslutningsvilkår for NRGi Fibernet A/S Januar 2013 1. Definitioner 1.1 Ved Abonnementsbetaling forstås den løbende betaling, som Abonnenten skal erlægge for de af Abonnenten til enhver tid bestilte Tjenester.

Læs mere

Installation af fibernet

Installation af fibernet Installation af fibernet Installation af fibernet de næste skridt Placering af udvendig og indvendig fiberboks Trækning af kabler Opsigelse af nuværende abonnementer Det gør Verdo Fiberbredbånd TV Telefoni

Læs mere

Når du har bestilt... Læs hvad der sker efter du har bestil fiberbredbånd

Når du har bestilt... Læs hvad der sker efter du har bestil fiberbredbånd Når du har bestilt... Læs hvad der sker efter du har bestil fiberbredbånd Når du har bestilt - Trin for trin 1 2 3 4 5 6 Ordrebekræftelse Vi sender ordrebekræftelse 5 dage efter at oprettelsen er færdigbehandlet

Læs mere

Installation af fibernet

Installation af fibernet Installation af fibernet Placering af udvendig og indvendig boks Trækning af kabler Opsigelse af nuværende abonnementer Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indhold 4 Installation af fibernet de

Læs mere

Kundekonsulentvejledning PRIVAT

Kundekonsulentvejledning PRIVAT Kundekonsulentvejledning PRIVAT V1.0 Januar 2017 1 Kundekonsulentbesøg... 3 Udlevering af udstyr:... 3 Placering af fiberboks:... 3 Indvendig placering:... 4 Placering ved el tavle:... 4 Hvis kunde selv

Læs mere

Installation af fiberbredbånd. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler. Fiberbredbånd TV Telefoni

Installation af fiberbredbånd. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler. Fiberbredbånd TV Telefoni Installation af fiberbredbånd Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler Fiberbredbånd TV Telefoni Hvad sker der nu? Tak for din bestilling af fiberbredbånd. Vi glæder os

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler Waoo leveres af dit lokale energiselskab ENIIG 2017 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling af

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale energiselskab ENIIG 2017 1 HVAD SKER DER NU? Tak for din

Læs mere

Vejledning til privatkunder

Vejledning til privatkunder Vejledning til privatkunder SÅDAN GØR DU Ñ Nedgravning af fiberrør Ñ Træk af kabler Ñ Opsigelse af nuværende abonnementer 2 Vejledning til privatkunder Indholdsfortegnelse 3 Intro 4 Det gør AURA Fiber

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Eventuelt træk af kabler Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab RAH FIBERBREDBÅND 2017 1 HVAD SKER DER NU? Tak

Læs mere

Tilslutningsvilkår for private

Tilslutningsvilkår for private Tilslutningsvilkår for private Introduktion RAH EnergiMidts Fibernet leverer internet, radio- og TV-kanaler samt telefoni (Tjenester) til kunder i Danmark. Denne tilslutningsaftale mellem RAH EnergiMidt

Læs mere

Nedgravning af fiberrør

Nedgravning af fiberrør Nedgravning af fiberrør Placering af udvendig og indvendig boks Opmåling af fiberrør Retningslinjer for nedgravning Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indhold 4 Beslut, hvor din fibernet-installation

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen Waoo leveres af dit lokale fiberselskab HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling

Læs mere

Vejledning til privatkunder

Vejledning til privatkunder Vejledning til privatkunder SÅDAN GØR DU Ñ Nedgravning af fiberrør Ñ Træk af kabler Ñ Opsigelse af nuværende abonnementer 2 Vejledning til privatkunder Indholdsfortegnelse 3 Intro 4 Det gør AURA Fiber

Læs mere

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen

INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen INSTALLATION AF FIBERBREDBÅND Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Klargøring inden installationen HVAD SKER DER NU? Tak for din bestilling af Waoo Fiber. Vi glæder os til at levere

Læs mere

Hiper aftalevilkår version september 2017

Hiper aftalevilkår version september 2017 Hiper aftalevilkår version 1.5 12. september 2017 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på

Læs mere

Tilslutningsvilkår for private

Tilslutningsvilkår for private Tilslutningsvilkår for private INTRODUKTION AURA Fibers Fibernet leverer internet, radio- og TV-kanaler samt telefoni (Tjenester) til kunder i Danmark. Denne tilslutningsaftale mellem AURA Fiber A/S og

Læs mere

Abonnementsvilkår for MES FIBERNET A/S

Abonnementsvilkår for MES FIBERNET A/S Abonnementsvilkår for MES FIBERNET A/S Ordrebekræftelsen er sammen med abonnementsvilkårene grundlaget for aftalen mellem dig og MES FIBERNET A/S. MES FIBERNET A/S har her fremhævet nogle vigtige punkter

Læs mere

Tilslutningsvilkår for private

Tilslutningsvilkår for private Tilslutningsvilkår for private INTRODUKTION Eniigs Fibernet leverer internet, radio- og TV-kanaler samt telefoni (Tjenes ter) til kunder i Danmark. Denne tilslutningsaftale mellem Eniig og kunden (Abonnenten)

Læs mere

SÅDAN GØR DU. Installationsvejledninger til privatkunder. Ñ Nedgravning af fiberrør Ñ Træk af kabler Ñ Opsigelse af nuværende abonnementer

SÅDAN GØR DU. Installationsvejledninger til privatkunder. Ñ Nedgravning af fiberrør Ñ Træk af kabler Ñ Opsigelse af nuværende abonnementer SÅDAN GØR DU Installationsvejledninger til privatkunder Ñ Nedgravning af fiberrør Ñ Træk af kabler Ñ Opsigelse af nuværende abonnementer 2 Vejledninger til privatkunder Indholdsfortegnelse 3 Intro 4 Det

Læs mere

Tilslutningsvilkår - RAH Fiberbredbånd Erhverv

Tilslutningsvilkår - RAH Fiberbredbånd Erhverv Tilslutningsvilkår - RAH Fiberbredbånd Erhverv INTRODUKTION RAH Fiberbredbånds Fibernet leverer internet, radio- og TV-kanaler samt telefoni (Tjenes ter) til kunder i Danmark. Denne tilslutningsaftale

Læs mere

TILSLUTNINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER (TILSLUTNINGSAFTALE) EWII BREDBÅND A/S. EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr.

TILSLUTNINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER (TILSLUTNINGSAFTALE) EWII BREDBÅND A/S. EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr. TILSLUTNINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER (TILSLUTNINGSAFTALE) EWII BREDBÅND A/S Disse abonnementsvilkår er gældende pr. 11. februar 2019 INDLEDNING Disse vilkår er gældende for indgåelse af aftaler om tilslutning

Læs mere

Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet

Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet Disse tilslutningsvilkår gælder for abonnentens tilslutning af abonnentens ejendom til fibernet hos Fibia P/S (herefter Fibia ). Heri fastsættes de vilkår, der

Læs mere

Tilslutningsvilkår. Tilslutning til fibernet

Tilslutningsvilkår. Tilslutning til fibernet Tilslutningsvilkår Tilslutning til fibernet 2. 1. VÆRD AT VIDE OM DINE ABONNEMENTER OG DIN TILSLUTNING TIL FIBERNETTET For at Bredbånd Nord kan levere de abonnementsydelser, du har bestilt, skal vi etablere

Læs mere

Tilslutningsvilkår for erhverv - januar 2012

Tilslutningsvilkår for erhverv - januar 2012 Tilslutningsvilkår for erhverv - januar 2012 Disse vilkår gælder for Abonnentens tilslutning til Bredbånd Nords fibernet. 1. DEFINITIONER Ved Abonnenten forstås den person eller juridiske enhed, som har

Læs mere

Almene betingelser for tilslutning og levering af fiberforbindelse

Almene betingelser for tilslutning og levering af fiberforbindelse Almene betingelser for tilslutning og levering af fiberforbindelse Januar 2008 Sammen med tilslutningsaftalen er de almene betingelser grundlaget for Aftalen mellem dig og Energi Fyn Bredbånd A/S. 1. Definitioner

Læs mere

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015 Hiper aftalevilkår version 1.0 14. december 2015 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

1. TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER

1. TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER Bredbånd Nord Tilslutnings- og abonnementsvilkår 1. TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER Disse abonnementsvilkår indgår som en del af den samlede abonnementsaftale, der er indgået mellem

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Alarmnet

Abonnementsvilkår for TDC Alarmnet Abonnementsvilkår for TDC Alarmnet Juli 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 1 2.A. Accesforbindelse... 1 2.B. Udvidet Fejlretning eller Mobil backup... 2 3. Aftalens

Læs mere

SÆRLIGE TILSLUTNINGS VILKÅR FOR BREDBÅNDS PULJEKUNDER

SÆRLIGE TILSLUTNINGS VILKÅR FOR BREDBÅNDS PULJEKUNDER SÆRLIGE TILSLUTNINGS VILKÅR FOR BREDBÅNDS PULJEKUNDER Nedenstående særlige tilslutningsvilkår fastsætter de særlige vilkår, som gælder for kunder (Abonnenter), der indgår aftale med Eniig om tilslutning

Læs mere

Installationsguide FIBERNET TIL DIT BEHOV UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT

Installationsguide FIBERNET TIL DIT BEHOV UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT Installationsguide FIBERNET TIL DIT BEHOV UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT GUIDE TIL INSTALLATION AF FIBERNETTET Vi er nu kommet til det tidspunkt, hvor du skal tage stilling til, hvor

Læs mere

Hiper aftalevilkår version juni 2016

Hiper aftalevilkår version juni 2016 Hiper aftalevilkår version 1.3 23. juni 2016 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

TILSLUTNINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER (TILSLUTNINGSAFTALE) EWII BREDBÅND A/S

TILSLUTNINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER (TILSLUTNINGSAFTALE) EWII BREDBÅND A/S TILSLUTNINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER (TILSLUTNINGSAFTALE) EWII BREDBÅND A/S INDLEDNING Disse vilkår er gældende for indgåelse af aftaler om tilslutning til privat brug i EWII Bredbånd A/S ( EWII )s forsyningsområde.

Læs mere

TILSLUTNINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER (TILSLUTNINGSAFTALE) EWII BREDBÅND A/S. EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr.

TILSLUTNINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER (TILSLUTNINGSAFTALE) EWII BREDBÅND A/S. EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr. TILSLUTNINGSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER (TILSLUTNINGSAFTALE) EWII BREDBÅND A/S Disse abonnementsvilkår er gældende pr. 4. december 2018 INDLEDNING Disse vilkår er gældende for indgåelse af aftaler om tilslutning

Læs mere

Vilkår for erhvervskunder for tilslutning til TREFOR Bredbånd Erhverv s fibernet (Tilslutnings- og abonnementsaftale) (Gældende fra 4.

Vilkår for erhvervskunder for tilslutning til TREFOR Bredbånd Erhverv s fibernet (Tilslutnings- og abonnementsaftale) (Gældende fra 4. Vilkår for erhvervskunder for tilslutning til TREFOR Bredbånd Erhverv s fibernet (Tilslutnings- og abonnementsaftale) (Gældende fra 4. april 2014) Indledning: Disse vilkår er gældende for indgåelse af

Læs mere

AURA Fiber ØE A/S. Vilkår for privatkunder eller erhvervsvirksomheders tilslutning til AURA Fiber ØE A/S (tilslutningsaftalen)

AURA Fiber ØE A/S. Vilkår for privatkunder eller erhvervsvirksomheders tilslutning til AURA Fiber ØE A/S (tilslutningsaftalen) AURA Fiber ØE A/S Vilkår for privatkunder eller erhvervsvirksomheders tilslutning til AURA Fiber ØE A/S (tilslutningsaftalen) (Gældende fra den 1. juni 2014) 1. Definitioner Ved Abonnenten forstås den

Læs mere

Typiske spørgsmål og svar omkring fibernet i Gnaverhavens Grundejerforening. November 2017

Typiske spørgsmål og svar omkring fibernet i Gnaverhavens Grundejerforening. November 2017 Typiske spørgsmål og svar omkring fibernet i Gnaverhavens Grundejerforening November 2017 Hvordan bestiller jeg fibernet? Der er 2 muligheder for at bestille: Tryk på dette link som tager dig til en online-bestilling:

Læs mere

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser KAMPAGNETILBUD En verden af oplevelser Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland. Vi er i fuld gang med at udbrede

Læs mere

Installationsguide FIBERNET TIL DIT BEHOV UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT

Installationsguide FIBERNET TIL DIT BEHOV UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT Installationsguide FIBERNET TIL DIT BEHOV UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT GUIDE TIL INSTALLATION AF FIBERNETTET Vi er nu kommet til det tidspunkt, hvor du skal tage stilling til, hvor

Læs mere

Bilag 1c: Produktspecifikation: Installationsydelser FTTH

Bilag 1c: Produktspecifikation: Installationsydelser FTTH Bilag 1c: Produktspecifikation: Installationsydelser FTTH Gældende pr. 31. oktober 2016. Indholdsfortegnelse 1. Præambel... 2 2. Teknikerbesøg... 2 2.1 Teknikerbesøg... 2 3. Installationsydelser... 2 3.1

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt igang med fiberbredbånd. TMS v3

Kom godt i gang. Kom godt igang med fiberbredbånd. TMS v3 Kom godt igang med fiberbredbånd TMS v3 1 Indholdfortegnelse 1 Introduktion side 4 2 Installation side 4 3 Tilslutning af udstyr side 5 4 Selvbetjening side 5 5 Opsætning af e-mail side 6 6 Hjælp side

Læs mere

Abonnementsvilkår for NOE

Abonnementsvilkår for NOE Abonnementsvilkår for NOE Ordrebekræftelsen er sammen med abonnementsvilkårene grundlaget for aftalen mellem dig og NOE. NOE har her fremhævet nogle vigtige punkter i abonnementsvilkårene. Vi anbefaler

Læs mere

Vilkårene opdateres løbende, og de til enhver tid gældende vilkår kan findes på www.profiber.dk. Ved Kabel-tv forstås analog TV incl. radiokanaler.

Vilkårene opdateres løbende, og de til enhver tid gældende vilkår kan findes på www.profiber.dk. Ved Kabel-tv forstås analog TV incl. radiokanaler. Vilkår for privatkunder for tilslutning til TRE-FOR Bredbånd A/S, NRGi Fibernet og Østjysk Energi Erhverv s fibernet (Tilslutnings- og abonnementsaftale) Gyldig fra 1. juli 2008. Indledning: Disse vilkår

Læs mere

EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr

EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr Side 1 Denne aftale er gældende for indgåelse af aftaler om etablering og benyttelse af EWII Bredbånds fibernet til erhverv i EWII Bredbånds forsyningsområde. Vilkårene opdateres løbende, og de til enhver

Læs mere

SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND

SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND 1. GENERELT 1.1 Disse særlige abonnementsvilkår for Boxer bredbånd ( Særlige Bredbåndsvilkår ) gælder i tillæg til de Generelle Abonnementsvilkår, og er gældende

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og Tilslutning - Trin for trin Opsætning af fiberboks og router (Trin 1-3) klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen. Fiberboks

Læs mere

Abonnementsvilkår. for NRGi Fibernet A/S

Abonnementsvilkår. for NRGi Fibernet A/S Abonnementsvilkår for NRGi Fibernet A/S Marts 2012 1. Generelle bestemmelser 1.1 Disse Abonnementsvilkår for NRGi Fibernet ( Abonnementsvilkår ) omfatter vilkårene for Abonnentens Tilslutning til Fibernet

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål 01 Ofte stillede spørgsmål Fakse - Fakse Ladeplads antenneforening Ofte stillede spørgsmål Fakse - Fakse Ladeplads AF 1 Hvad er fibernet? Fibernet er lyslederkabler, der består af glas med en tykkelse

Læs mere

En uendelig verden af oplevelser

En uendelig verden af oplevelser En uendelig verden af oplevelser Elsker du at streame? - bestil Waoo! i dag Lidt af alt det bedste - i én løsning! Kampagnepakke 50/50 Mbit/s Fiberbredbånd Kampagnepakke 50/50 Mbit/s Fiberbredbånd Lille

Læs mere

ABONNEMENTS- OG TILSLUTNINGSVILKÅR FOR EWII BREDBÅND ERHVERVS FIBERNET

ABONNEMENTS- OG TILSLUTNINGSVILKÅR FOR EWII BREDBÅND ERHVERVS FIBERNET ABONNEMENTS- OG TILSLUTNINGSVILKÅR FOR EWII BREDBÅND ERHVERVS FIBERNET (Gældende fra 1. september 2016) INDLEDNING Disse vilkår er gældende for indgåelse af aftaler om etablering og benyttelse af EWII

Læs mere

Kom godt i gang med. Comega fiberboks

Kom godt i gang med. Comega fiberboks Kom godt i gang med Comega fiberboks Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon til fiberboksen. Med denne lille vejledning finder

Læs mere

Kom godt i gang. Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboks/router. med router HG2381

Kom godt i gang. Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboks/router. med router HG2381 Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboks/router med router HG2381 Håndværkervej 27 9700 Brønderslev Telefon 98 88 99 90 bredbaandnord.dk Fiberboksens dioder og display Power

Læs mere

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring DONG Energy El & Gas A/S 13. juni 2014 1. Anvendelsesområde og generelle forhold Disse leveringsbetingelser ( Leveringsbetingelser )

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser og Vilkår Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Bredbånd Erhverv Binding Abonnement pr

Læs mere

TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR

TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR Gældende pr. 1. juni 2018 TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR For private med Waoo og Viasat produkter TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR 1 Kontakt os på tlf. 70 13 19 00 eller klik ind på energifyn.dk/fibernet

Læs mere

SÅDAN ETABLERER VI FIBERNET

SÅDAN ETABLERER VI FIBERNET SÅDAN ETABLERER VI FIBERNET Sidetal er markeret med grønt Sorte streger viser, hvornår din involvering er nødvendig Grå streger viser, hvornår der sker ting, hvor du ikke involveres TIDSLINJE SE SIDETAL

Læs mere

Priser og vilkår. Grundpriser. Fastnet. Fastnet 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2,3

Priser og vilkår. Grundpriser. Fastnet. Fastnet 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2,3 Grundpriser Fastnet Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 07,0 ISDN-basis, Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 5,0 ISDN-erhverv, Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 75,0 FlexISDN inkl. 8 kanaler

Læs mere

Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser

Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser Waoo! fra Energi Fyn til private Etablering af fibernet - så nemt er det! Når din bolig skal tilsluttes fibernettet, nedgraves et tomt fiberrør fra

Læs mere

Råderetskatalog. boligforeningen aab. www.aab.dk

Råderetskatalog. boligforeningen aab. www.aab.dk Råderetskatalog - inkluderer BESTEMMELSER OM INSTALLATIONSRET OG SKILLEVÆGGE boligforeningen aab www.aab.dk 1 Indhold 1 IndledninG 04 2 Arbejder inde i boligen 05 2.1 Individuelle forbedringsarbejder

Læs mere

TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR

TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR Gældende pr. 1. oktober 2016 TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR For private med Waoo og Viasat produkter TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR 1 INDHOLD Tilslutnings- og abonnementsvilkår for private med

Læs mere

Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2. Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3

Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2. Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3 Grundabonnementer Fastnet Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr.

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Om fiberboksen Fiberboksen har indbygget router, hvilket betyder at du kan nøjes med tilslutning til én boks, og så er du

Læs mere

Installationsvejledning PRIVAT

Installationsvejledning PRIVAT Installationsvejledning PRIVAT V3.0 Januar 2017 Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 INSTALLATIONS VARIANTER...4 Passiv installation... 4 Internet og IP-telefoni uden IP-TV og analog TV... 5 Internet,

Læs mere

Tillægsvilkår for Redundans Mobil og Redundans Mobil Plus

Tillægsvilkår for Redundans Mobil og Redundans Mobil Plus Tillægsvilkår for Redundans Mobil og Redundans Mobil Plus November 2016 1. Tillægsaftalen For aftale om Redundans Mobil eller Redundans Mobil Plus gælder følgende vilkår i tillæg til Abonnementsvilkår

Læs mere

Bilag 1 Produktspecifikation

Bilag 1 Produktspecifikation 6. marts 2012 Bilag 1 Produktspecifikation Til Rammeaftaletillæg Installationsydelser Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 3 2. TEKNIKERBESØG... 3 2.1 YOUSEE A/S TEKNIKERBESØG... 3 2.2 DANSK KABEL TV A/S

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR

TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR For private med Waoo! og Viasat produkter Gældende pr. 1. januar 2016 TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR 1 Kontakt os på tlf. 70 13 19 00 eller klik ind på energifyn.dk/fibernet

Læs mere

Produktspecifikke abonnementsbetingelser

Produktspecifikke abonnementsbetingelser Produktspecifikke abonnementsbetingelser For alle eksisterende kunder oprettet før 14. juni 2005, træder disse betingelser i kraft den 14. juli 2005. 1 Aftalens omfang Følgende specifikke abonnementsbetingelser

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer ICS A/S, (herefter kaldet ICS) leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser

Læs mere

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse:

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 2 3. Interaktive tjenester (Tv-arkiv og Start Forfra)... 2 4. Video on demand fra kundens

Læs mere

Vilkår for Radio Link Maj Indholdsfortegnelse

Vilkår for Radio Link Maj Indholdsfortegnelse Vilkår for Radio Link Maj 2001 Indholdsfortegnelse 1. Aftalen...1 2. Projektering, aftaleindgåelse og leveringstidspunkt...1 3. Adgang til Tele Danmarks installationer...2 4. Flytning...2 5. Priser...2

Læs mere

vedrørende til ] Kunden) [Region en Part) Side 1 af 6

vedrørende til ] Kunden) [Region en Part) Side 1 af 6 Kontraktbilag 8 SERVICEAFTALE vedrørende support og service til hardware til præhospitale køretøjer (ambulancer, akutlægebiler m.v.) til ]Region Midtjylland] [Region Nordjylland] [Region Syddanmark] ]

Læs mere

Utterslevhøj grundejerforening valgte i efteråret at søge støtte fra Energistyrelsen til etablering af fiberbredbånd i vores område.

Utterslevhøj grundejerforening valgte i efteråret at søge støtte fra Energistyrelsen til etablering af fiberbredbånd i vores område. Bredbåndsprojekt i UG værd at vide om projektet Nedenstående beskriver følgende: Hvorfor det er vigtigt, at alle støtter op om projektet Hvorfor vi har valgt TDC som vores samarbejdspartner Hvordan fiberen

Læs mere

Hiper aftalevilkår version maj 2018

Hiper aftalevilkår version maj 2018 Hiper aftalevilkår version 1.6 25. maj 2018 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

1. Aftalens omfang 2. Parterne 3. Indgåelse og oprettelse 4. Priser og betaling

1. Aftalens omfang 2. Parterne 3. Indgåelse og oprettelse 4. Priser og betaling Produktspecifikke abonnementsbetingelser for Cybercity Bredbånd Privat For alle eksisterende kunder oprettet før 1. december 2008, træder disse abonnementsbetingelser i kraft 1. januar 2009. 1. Aftalens

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af computer Der er flere muligheder hvorpå du kan tilslutte din computer til fiberforbindelsen. Vejledning for

Læs mere

Bredbånd Nord. Tilslutnings- og abonnementsvilkår

Bredbånd Nord. Tilslutnings- og abonnementsvilkår Bredbånd Nord Tilslutnings- og abonnementsvilkår 1. TILSLUTNINGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR FOR PRIVATKUNDER Disse abonnementsvilkår indgår som en del af den samlede abonnementsaftale, der er indgået mellem

Læs mere

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Fastnettjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår LIC Fastnet Abonnementsvilkår Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 3 2. Aftalens

Læs mere

Din guide til fibernet

Din guide til fibernet Din guide til fibernet Få lynhurtigt internet, billige telefonsamtaler og knivskarpe billeder på dit tv Det er nemt at få fremtiden ind med fiber. Du kan: gøre det hele selv gøre det selv med hjælp fra

Læs mere

VEJEN TIL BUSINESS PRO MPLS

VEJEN TIL BUSINESS PRO MPLS BESKRIVELSE AF PROCESSEN FRA FØRSTE KUNDEMØDE TIL OVERLEVERING AF MPLS NET TIL KUNDEN Stofa kæmper hver dag for endnu bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark. Stofa er

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

FiberBredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

FiberBredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning FiberBredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning INDHOLD DINE OPLYSNINGER Dine oplysninger SIDE Trin for trin vejledning SIDE 4 KUNDEOPLYSNINGER Installationsnr: Kundenr: Sådan tilslutter du det trådløse

Læs mere

FiberBredbånd og Telefoni

FiberBredbånd og Telefoni FiberBredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Wifi_vejledning_folder_FIBER_ ICOTERA_3000 20.10.2014.indd 1 30-06-2015 12:05:09 INDHOLD Dine oplysninger SIDE 3 Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Abonnementsvilkår for privatkunder. Indhold

Abonnementsvilkår for privatkunder. Indhold Abonnementsvilkår Abonnementsvilkår for privatkunder Indhold Disse abonnementsvilkår indgår som en del af den samlede abonnementsaftale, der er indgået mellem dig og dit lokale fibernetselskab. Heri fastsættes

Læs mere

Produktspecifikationer Fiberforbindelse Version 3.1

Produktspecifikationer Fiberforbindelse Version 3.1 Side 1 af 5 1. INTRODUKTION TIL FIBERFORBINDELSE... 3 2. SPECIFIKATION... 3 2.1. LØSNINGSMULIGHEDER... 3 3. BEGRÆNSNINGER... 3 4. SERVICETILGÆNGELIGHED... 3 5. BETINGELSER... 4 Side 2 af 5 1. Introduktion

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S BEKIDAN MASKINFABRIK A/S ERHVERVSVANGEN 18 DK-5792 ÅRSLEV TLF. +45 6599 1635 CVR-nr. DK 10511038 e-mail: bekidan@bekidan.dk www.bekidan.dk Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Tillægsvilkår for Udvidet Fejlretning Hverdage 8-19 og Udvidet Fejlretning 2 dage. Juni 2016

Tillægsvilkår for Udvidet Fejlretning Hverdage 8-19 og Udvidet Fejlretning 2 dage. Juni 2016 Tillægsvilkår for Udvidet Fejlretning Hverdage 8-19 og Udvidet Fejlretning 2 dage Juni 2016 Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for Udvidet Fejlretning Hverdage 8-19 og Udvidet Fejlretning 2 dage 1. Fejlretningsaftalen

Læs mere

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 38 11 30

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 38 11 30 Husk Når du udfylder følgesedlen - kan du udfylde den elektronisk - er det vigtigt at anføre prioritet for opgaven - vigtigt at skrive en gyldig email adresse - bør du udfylde fejlbeskrivelsen så godt

Læs mere

Stofa MitTv AFTALEVILKÅR

Stofa MitTv AFTALEVILKÅR Stofa MitTv AFTALEVILKÅR 1 AFTALEVILKÅR 1. GENERELT Gældende fra 31. marts 2016, medmindre andet fremgår af nærværende vilkår. Velkommen til Stofa MitTv Du får her et overblik over de vilkår, som gælder

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

Oplysninger om indføring og tilslutning af fjernvarme i større bebyggelser. AffaldVarme Århus Teknik og Miljø Århus Kommune

Oplysninger om indføring og tilslutning af fjernvarme i større bebyggelser. AffaldVarme Århus Teknik og Miljø Århus Kommune Fjernvarmen er nær Oplysninger om indføring og tilslutning af fjernvarme i større bebyggelser AffaldVarme Århus Teknik og Miljø Århus Kommune Ta stikket hjem Kom ind i varmen Her kan du få svar på spørgsmål,

Læs mere

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax:

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax: SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. 1.2. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder 1. Aftalegrundlag 1.1 I almindelighed gælder nedenstående betingelser for alle ODSIFs tilbud, salg, leveringer og ydelser, også i tilfælde,

Læs mere