Referat. Folkeoplysningsrådet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Folkeoplysningsrådet"

Transkript

1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Harhoff BEMÆRK at mødet afholdes på Rådhuset i lokale Harhoff. Medlemmer Jørgen Ellekjær (JE) Jannie Seiffert (JS) Jan Larsen Per Svendson Svend Åge Jørgensen Søren Sjales Jensen Bente Jeppesen Fraværende Bemærkninger

2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt nr. Side 1. Konstituering af Folkeoplysningsrådet Folkeoplysningsrådets mødeplan for Udpegning af medlem til Frivilligrådet KFUM Nordrupøster søger om tilskud til ny varmekilde Orientering, marts Midler til opgradering af lokale i Ahornhallen til kampsport/boksning...9

3 Side 2 1. Konstituering af Folkeoplysningsrådet Åben sag Sagsid: 17/24723 Sagen afgøres i: Folkeoplysningsrådet Bilag: 1 Gældende vedtægter, pdf (36591/18) Indledning I forbindelse med valg af medlemmer til Folkeoplysningsrådet, skal medlemmerne konstituere sig med formand og næstformand for den valgte periode. Beskrivelse af sagen I henhold til forretningsordenen for Folkeoplysningsrådet skal rådet konstituere sig med formand og næstformand. Af forretningsordenen fremgår det, at 2 - Konstituering: 1. Rådet på førstkommende møde efter et valg skal konstituere sig med formand og næstformand. 2. Valget ledes af den siddende formand og i dennes fravær af den siddende næstformand. 3. Såfremt den siddende formand og/eller næstformand ikke er genvalgt, ledes konstitueringen af det medlem der har siddet i længst tid i rådet. Da hverken den nuværende formand eller næstformand er valgt til Folkeoplysningsrådet, skal valget ledes af Jørgen Ellekjær der er det længst siddende medlem. Perioden gælder indtil næste kommunalvalg jf. folkeoplysningsrådets vedtægt. Vedtægten vedlægges som bilag. Følgende personer er valgt: Område: Navn: Medlem af: Idrætten Jan Larsen Ringsted IF-volley Idrætten Per Svendson Jystrup IF Idrætten Svend-Åge Jørgensen Ringsted IF-boksning Handicapidrætten Jørgen Ellekjær Ringsted Handicap IF Uniformerede korps/spejdere Søren Jensen Skee-spejderne Voksenundervisningen Bente Jeppesen AOF Sydvestsjælland Voksenundervisningen Eva Hunicke LOF Ringsted Øvrige foreninger Jannie Seiffert Natur & Ungdom Ringsted Inddragelse og høring Ingen. Økonomi Ingen bevillingsmæssige konsekvenser.

4 Side 3 Indstilling Direktionen indstiller, at Folkeoplysningsrådet vælger formand og næstformand. Beslutning i Folkeoplysningsrådet den Jørgen Ellekjær blev valgt som formand. Svend Åge Jørgensen blev valgt som næstformand.

5 Side 4 2. Folkeoplysningsrådets mødeplan for 2018 Åben sag Sagsid: 18/465 Sagen afgøres i: Folkeoplysningsrådet Bilag: Indledning Folkeoplysningsrådets mødeplan for 2018 skal fastlægges. Beskrivelse af sagen Administrationen foreslår, at møderne fastlægges på tirsdage som hidtil, og foreslår endvidere, at møderne fastlægges i ugen op til Kultur- og Trivselsudvalgets møder. Det vil sikre, at de anbefalinger som Folkeoplysningsrådet indstiller, vil komme med på Kultur- og Trivselsudvalgets møde i samme måned. Der foreslås nedenstående møderækkefølge (der er taget hensyn til diverse skoleferier) med mødestart kl. 16:30: Folkeoplysningsrådet Kultur- og Trivselsudvalget Tirsdag, den 16. januar 2018 Tirsdag, den 23. januar 2018 Tirsdag, den 6. februar 2018 Tirsdag, den 20. februar 2018 Tirsdag, den 13. marts 2018 Tirsdag, den 20. marts 2018 Tirsdag, den 17. april 2018 Tirsdag, den 24. april 2018 Tirsdag, den 15. maj 2018 Tirsdag, den 22. maj 2018 Tirsdag, den 12. juni 2018 Tirsdag, den 19. juni 2018 Tirsdag, den 14. august 2018 Tirsdag, den 21. august 2018 Tirsdag, den 11. september 2018 Tirsdag, den 18. september 2018 Tirsdag, den 9. oktober 2018 Tirsdag, den 23. oktober 2018 Tirsdag, den 13. november 2018 Tirsdag, den 20. november 2018 Tirsdag, den 11. december 2018 Tirsdag, den 18. december 2018 Inddragelse og høring Ingen. Økonomi Ingen bevillingsmæssige konsekvenser. Indstilling Direktionen indstiller at mødeplanen godkendes. Beslutning i Folkeoplysningsrådet den Godkendt med bemærkning om at mødeplanen genfremsættes til godkendelse i forbindelse med konstitueringen af det nye folkeoplysningsråd. Ej til stede: Tove Kobbelgaard og Palle Rasmussen. Beslutning i Folkeoplysningsrådet den Godkendt.

6 Side 5 3. Udpegning af medlem til Frivilligrådet Åben sag Sagsid: 15/29192 Sagen afgøres i: Folkeoplysningsrådet Bilag: 1 Vedtægter Frivilligrådet besluttet pdf (162481/17) Indledning I henhold til Frivilligrådets vedtægter, skal der i forbindelse med at en ny byrådsperiode påbegyndes udpeges en repræsentant fra Folkeoplysningsrådet til Frivilligrådet. Der skal endvidere udpeges en personlig suppleant. Med denne sag udpeges et medlem og en suppleant til Frivilligrådet. Beskrivelse af sagen I henhold til Frivilligrådets vedtægter (bilag) har Frivilligrådet til formål at rådgive Byrådet i spørgsmål, der vedrører frivillighed og frivilligt socialt arbejde. Frivilligrådet har endvidere til formål at støtte, synliggøre og inspirere frivilligheden og det frivillige sociale arbejde i Ringsted Kommune, Frivilligrådet består af 11 medlemmer, der repræsenterer frivillighed og frivilligt socialt arbejde i Ringsted kommune. De 7 medlemmer er udpeget af Byrådet, og de 4 øvrige medlemmer er valgt direkte af de frivillige sociale foreninger og organisationer i Ringsted kommune. Valgperioden er 4 år. De 7 medlemmer udpeges med: 1 repræsentant for Kultur- og Trivselsudvalget 1 repræsentant for Folkeoplysningsrådet 1 repræsentant for Ældrerådet 1 repræsentant for Integrationsrådet 1 repræsentant for Handicaprådet 1 repræsentant for Café Dagmar (Kirkens Korshær) 1 repræsentant for Landsbyforum Der udpeges endvidere personlige stedfortrædere for alle medlemmer. I denne sag skal Folkeoplysningsrådet udpege et medlem og en suppleant til Frivilligrådet. Inddragelse og høring Ingen. Økonomi Ingen bevillingsmæssige konsekvenser. Indstilling Direktionen indstiller, at der udpeges et medlem og en suppleant til Frivilligrådet. Beslutning i Folkeoplysningsrådet den Sagen udsættes til Folkeoplysningsrådets konstituerende møde. Ej til stede: Tove Kobbelgaard og Palle Rasmussen. Beslutning i Folkeoplysningsrådet den Søren Jensen er valgt som repræsentant til Frivilligrådet.

7 Side 6 Jannie Seiffert er valgt som suppleant for Søren Jensen i Frivilligrådet.

8 Side 7 4. KFUM Nordrupøster søger om tilskud til ny varmekilde Åben sag Sagsid: 18/2 Sagen afgøres i: Folkeoplysningsrådet Bilag: Indledning KFUM Nordrupøster søger om tilskud til ny varmekilde. Beskrivelse af sagen Gruppen søger om tilskud til indkøb og opsætning af ny varmekilde. Brændeovnen skal erstatte husets nuværende brændeovn som er over 20 år gammel. Den nye brændeovn opfylder alle miljøkrav, og er således både mere effektiv og mere miljørigtig i forhold til den nuværende pejs. Gruppen har indhentet tilbud på en Svendsen 1 grundmodel. I tilbuddet er endvidere inkluderet isokern i skorstenen. Gruppen sørger selv for nedrivning af den nuværende pejs. Den samlede pris er på kroner. Inddragelse og høring Ingen. Økonomi Ingen bevillingsmæssige konsekvenser. Vurdering Det er administrationens vurdering, at ansøgningen opfylder kriterierne i retningslinjerne. Indstilling Direktionen indstiller, at sagen drøftes. Beslutning i Folkeoplysningsrådet den Der bevilliges 2/3 af beløbet, dog max kroner.

9 Side 8 5. Orientering, marts 2018 Åben sag Sagsid: 18/11 Sagen afgøres i: Folkeoplysningsrådet Bilag: Indledning Orientering fra - Formanden - Øvrige medlemmer - Administrationen Beslutning i Folkeoplysningsrådet den Der ønskes et orienteringspunkt over hvad der er udbetalt i medlemstilskud og lokaletilskud.

10 Side 9 6. Midler til opgradering af lokale i Ahornhallen til kampsport/boksning Åben sag Sagsid: 17/22591 Sagen afgøres i: Byrådet Bilag: 1 Bilag Bilag til overslag af pdf (39858/18) 2 Bilag Overslag pdf (39859/18) 3 Bilag - S1.02E Fremtidige forhold.pdf (39860/18) Indledning Sagsgang Orientering BY ØK ÆGU PBU KMU BUU KTU SAMU Indstilling X X Beslutning X BY=Byråd, ØK=Økonomiudvalg, ÆGU=Ældre- og Genoptræningsudvalg, PBU=Plan- og Boligudvalg, KMU=Klima- og Miljøudvalg, BUU=Børne- og Undervisningsudvalg, KTU=Kulturog Trivselsudvalg, SAMU=Social- og Arbejdsmarkedsudvalg Denne sag handler om, hvorvidt der skal prioriteres yderligere midler til at renovere og opgradere et kommunalt lokale til boksning/kampsport. Beskrivelse af sagen I forbindelse med at Ringsted IF-boksning overgik til samme lokaletilskuds-model som kommunens øvrige foreninger, der er godkendt til lokaletilskud, har administrationen været i løbende dialog med bokseklubben om at finde et egnet kommunalt lokale, som kunne erstatte klubbens nuværende lokaler. Det er lykkedes i efteråret 2017 at finde et lokale på Campus-området på 1. salen oven på Ahornhallen, som bokseklubben gerne vil benytte. Lokalet trængte til istandsættelse, og skulle endvidere opgraderes, så lokalet opfylder de krav, der stilles i forbindelse med at kunne anvende lokalet til boksning/kampsport. Kultur- og Trivselsudvalget bevilligede midler til dette i november Administrationen havde forud for sagen gennemgået lokalet og indretningen sammen med bokseklubben. I den efterfølgende projektering har det vist sig, at der er indgået fejlagtige oplysninger vedr. størrelsen på bokseringe i det oprindelige projekt. Det betyder, at det oprindelige projekt ikke kan gennemføres på en måde, hvor bokseklubben har mulighed for at træne i bokseringe af normal størrelse. Det oprindelige projekt var vurderet til at koste kr kr. til istandsættelse af lokalet. Overslagsprisen var inklusiv rådgiverhonorar og uforudsete udgifter. Finansieringen af det oprindelige projekt kom dels fra driftsmidler hos Vej- og Ejendomscentret, midler fra Folkeoplysningsrådet samt midler til fritidsfaciliteter under Kultur- og Trivselsudvalget. Det opdaterede projekt indebærer en meromkostning på kr (se bilag 1, 2 og 3). Disse merudgifter skal bl.a. anvendes til flytning af dør, nedrivning af væg, nye bokseringe mv. Merudgifterne fordeler sig med kr til selve lokalerenoveringen og kr er til selve bokseringene. Såfremt det ønskes at det opdaterede projekt skal gennemføres kan administrationen pege på følgende merfinansiering: Folkeoplysningsområdet via overført mindreforbrug fra 2017 i alt kr. Fritidsfaciliteter under Kultur- og Trivselsudvalget i alt kr.

11 Side 10 Totalt kr. Administrationen ser tre muligheder: 1) At tilsagnet om at der kan stilles lokaler til rådighed for bokseklubben i lokaler over Ahornhallen trækkes tilbage, og at bokseklubben dermed må indgå fornyet lejeaftale med privat aktør. Dette vil fastholde årligt lokaletilskud pt. kr til bokseklubben. 2) At bokseklubben tildeles et andet kommunalt lokale fx i en gymnastiksal, en hal eller lignende via den almindelige halfordeling 3) At der bevilliges yderligere kr , så det reviderede projekt for opgradering af Ahornhallen kan gennemføres Ringsted IF-boksning har i 2017 modtaget ordinært lokaletilskud på kroner. Denne udgift vil i fremtiden bortfalde, såfremt klubben flyttes over i det kommunale lokale. Udgiften på i alt kr kroner til det opdaterede projekt med renovering af lokalet, holdt op mod den løbende udgift til lokaletilskud vil således være tjent hjem efter ca. 11 år. Det er forventningen, at lokalet kan stå klart til brug i august Inddragelse og høring Folkeoplysningsrådet høres på sit møde den 13. marts Økonomi Hvis indstillingen følges medfører det en flytning af i alt 0,225 mio. kr. til Plan- og Boligudvalget i 2018 til gennemførelse af det samlede projekt. Budgettet trækkes fra Folkeoplysningsområdet med 0,1 mio. kr. (overført mindreforbrug fra 2017) og Fritidsfaciliteter under Kultur- og Trivselsudvalget med 0,125 mio. kr. Vurdering Administrationen vurderer, at lokalet kan opgraderes indenfor den oplyste reviderede økonomiske ramme. Det er endvidere vurderingen, at en flytning af klubben fra lejede lokaler til kommunale lokaler er fornuftigt, både set ud fra et økonomisk synspunkt, men også ud fra et forenings-synpunkt. Placeringen af bokseklubben i Ringsted Syd og på Campusskolen vil gøre bokseklubben attraktiv i forhold til den hoved-målgruppe, som klubben gerne vil arbejde med. Administrationen vurderer desuden, at det pt. er vanskeligt at finde andet egnet kommunalt lokale til bokseklubben. Indstilling Direktionen indstiller, at der bevilliges yderligere kr., så det reviderede projekt for opgradering af lokale i Ahornhallen kan gennemføres. Beslutning i Folkeoplysningsrådet den Folkeoplysningsrådet anbefaler, at en del af merudgiften finansieres med kroner fra Folkeoplysningsrådets jf. sagsfremstillingen.

12 Side 11 Underskriftsside Jørgen Ellekjær (JE) - Medlem Svend Åge Jørgensen - Medlem Jannie Seiffert (JS) - Medlem Søren Sjales Jensen - Medlem Jan Larsen - Medlem Bente Jeppesen - Medlem Per Svendson - Medlem

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-19:00 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-19:00 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 11-10-2017 Mødedato: Tirsdag den 10-10-2017 Mødetidspunkt: - 19:00 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) Palle

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 17-01-2018 Mødedato: Tirsdag den 16-01-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Møderum 5 Medlemmer Erik Schaumann

Læs mere

Referat. Frivilligrådsmøde

Referat. Frivilligrådsmøde Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådsmøde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: - 19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9. 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 10-10-2018 Mødedato: Tirsdag den 09-10-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:45 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, 4100 Ringsted

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Tirsdag den 27-06-2017 Mødedato: Torsdag den 08-06-2017 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Fraværende Per Petersen (Røde Kors Ringsted), Mikkel Benzner (Kirkens Korshær og Cafe Dagmar)

Fraværende Per Petersen (Røde Kors Ringsted), Mikkel Benzner (Kirkens Korshær og Cafe Dagmar) Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådet Dannet den: Torsdag den 26-04-2018 Mødedato: Onsdag den 25-04-2018 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 9/2017 Dannet den: Fredag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 9/2017 Dannet den: Fredag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 9/2017 Dannet den: Fredag den 03-11-2017 Mødedato: Torsdag den 02-11-2017 Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Mødested: Rønnedevej Medlemmer Per Nørhave (hjpen) O Torben

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 1/2018 Dannet den: Fredag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-19:00

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 1/2018 Dannet den: Fredag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-19:00 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 1/2018 Dannet den: Fredag den 26-01-2018 Mødedato: Tirsdag den 23-01-2018 Mødetidspunkt: 17:30-19:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Daniel Nørhave (hjdan) O Line

Læs mere

Referat. Frivilligrådsmøde

Referat. Frivilligrådsmøde Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådsmøde Dannet den: Tirsdag den 02-05-2017 Mødedato: Torsdag den 27-04-2017 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, 4100 Ringsted Medlemmer

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 13-03-2019 Mødedato: Tirsdag den 12-03-2019 Mødetidspunkt: 16:30-19:30 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, 4100 Ringsted

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 12-09-2018 Mødedato: Tirsdag den 11-09-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Jørgen Ellekjær

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 15-11-2017 Mødedato: Tirsdag den 14-11-2017 Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Tirsdag den 09-05-2017 Mødedato: Tirsdag den 09-05-2017 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 15-08-2018 Mødedato: Tirsdag den 14-08-2018 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Jørgen Ellekjær

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 11/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 11/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 11/2017 Dannet den: Onsdag den 20-12-2017 Mødedato: Tirsdag den 19-12-2017 Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Mødested: Rønnedevej Medlemmer Per Nørhave (hjpen) O

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen Benny Dyhr Jens Chr. Nielsen John Rasmussen

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen Benny Dyhr Jens Chr. Nielsen John Rasmussen Referat Ældrerådet Møde nr.: 4/2014 Dannet den: Mandag den 28-04-2014 Mødedato: Torsdag den 24-04-2014 Mødetidspunkt: 09:00-11:00 Mødested: Grønt mødelokale Amtstue Allé 71 Medlemmer Inger Glerup Jørgen

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 2/2018 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-18:30

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 2/2018 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-18:30 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 2/2018 Dannet den: Onsdag den 21-02-2018 Mødedato: Tirsdag den 20-02-2018 Mødetidspunkt: 17:30-18:30 Mødested: Ringsted Sportcenter Medlemmer Daniel Nørhave

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Torsdag den 14-12-2017 Mødedato: Tirsdag den 12-12-2017 Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Referat. Ældre- og Genoptræningsudvalget

Referat. Ældre- og Genoptræningsudvalget Referat Ældre- og Genoptræningsudvalget Møde nr.: 10/2018 Dannet den: Tirsdag den 23-10-2018 Mødedato: Mandag den 22-10-2018 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Mødested: Gråt, Amtstue Alle Medlemmer Benny Christensen

Læs mere

Tillægsdagsorden. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Mandag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1

Tillægsdagsorden. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Mandag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1 Tillægsdagsorden Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Mandag den 08-05-2017 Mødedato: Tirsdag den 09-05-2017 Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:15

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 09-10-2013 Mødedato: Tirsdag den 08-10-2013 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Lokale C Hækkerupsvej 1, mødelokale C.

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:20. Rådhuset, Inka-værelset.

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:20. Rådhuset, Inka-værelset. Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 07-12-2010 Mødetidspunkt: 16:30-18:20 Mødested: Inkaværelset Rådhuset, Inka-værelset. Afbud til Flemming Christensen, fbc@ringsted.dk

Læs mere

Referat. Ældre- og Genoptræningsudvalget

Referat. Ældre- og Genoptræningsudvalget Referat Ældre- og Genoptræningsudvalget Møde nr.: 3/2019 Dannet den: Tirsdag den 19-02-2019 Mødedato: Mandag den 18-02-2019 Mødetidspunkt: 17:30-18:30 Mødested: Gråt, Amtstue Alle Medlemmer Benny Christensen

Læs mere

Skolernes medfinansiering af vidtgående specialundervisningstilbud

Skolernes medfinansiering af vidtgående specialundervisningstilbud Skolernes medfinansiering af vidtgående specialundervisningstilbud Åben sag Sagsid: 15/7366 Sagen afgøres i: Byrådet Bilag: Indledning Sagsgang Orientering BY ØK ÆGU PBU KMU BUU KTU SAMU Indstilling x

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 5-4-217 Mødedato: Tirsdag den 4-4-217 Mødetidspunkt: - 17:3 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) Palle Rasmussen

Læs mere

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: et Mødedato: tirsdag den 12-04-2011 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Medlemmer Arner Frederiksen (Ældresagen) Lis Andersen (Hyldegården

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Birgit Thomsen Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen. Fraværende Jørgen Larsen

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Birgit Thomsen Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen. Fraværende Jørgen Larsen Referat Ældrerådet Møde nr.: 7/2013 Dannet den: Tirsdag den 27-08-2013 Mødedato: Torsdag den 22-08-2013 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale, Amtstue Alle Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager

Læs mere

Orientering om Movias analyse af den kollektive trafik i Ringsted Kommune

Orientering om Movias analyse af den kollektive trafik i Ringsted Kommune Orientering om Movias analyse af den kollektive trafik i Ringsted Kommune Åben sag Sagsid: 16/27767 Sagen afgøres i: Klima- og Miljøudvalget Bilag: 1) 2217534 Åben: Søjlediagrammer- regnskab- 2015.pdf

Læs mere

Anlægsbevilling og rådighedsbeløb til renovering af Byskovskolen afd. Benløse bygning 64 (PBU, BUU)

Anlægsbevilling og rådighedsbeløb til renovering af Byskovskolen afd. Benløse bygning 64 (PBU, BUU) Anlægsbevilling og rådighedsbeløb til renovering af Byskovskolen afd. Benløse bygning 64 (PBU, BUU) Åben sag Sagsid: 17/1898 Sagen afgøres i: Byrådet Bilag: 1) 2210693 Åben: Bilag 1 - løsningsmuligheder_samlet

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 12/2013 Dannet den: Mandag den 27-01-2014 Mødedato: Mandag den 16-12-2013 Mødetidspunkt: 17:00-17:40 Mødested: Hækkerupsvej 1 Medlemmer Henrik Hvidesten (HH)

Læs mere

Referat. Plan- og Boligudvalget. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 21:00-21:30

Referat. Plan- og Boligudvalget. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 21:00-21:30 Referat Plan- og Boligudvalget Møde nr.: Konstituerende møde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: 21:00-21:30 Mødested: Rådhuset Medlemmer Per Flor (pefl) A

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 13-12-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Mødested: Mødelokale C Afbud til Marianne Olesen, maro@ringsted.dk eller på 5762

Læs mere

Referat. Integrationsråd. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 19:00-21:30.

Referat. Integrationsråd. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 19:00-21:30. Referat Integrationsrådet Møde nr.: Integrationsråd Dannet den: Torsdag den 08-11-2012 Mødedato: Onsdag den 07-11-2012 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: Gråt mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Johnny

Læs mere

Referat. Kultur- og Fritidsudvalget. Møde nr.: 10/2019 Dannet den: Fredag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 19:00-20:00

Referat. Kultur- og Fritidsudvalget. Møde nr.: 10/2019 Dannet den: Fredag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 19:00-20:00 Referat Kultur- og Fritidsudvalget Møde nr.: 10/2019 Dannet den: Fredag den 25-10-2019 Mødedato: Torsdag den 24-10-2019 Mødetidspunkt: 19:00-20:00 Mødested: Byrådssalen Medlemmer Daniel Nørhave (hjdan)

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 7/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:24

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 7/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:24 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 7/2017 Dannet den: Onsdag den 23-08-2017 Mødedato: Tirsdag den 22-08-2017 Mødetidspunkt: 17:00-18:24 Mødested: Ringsted Sportscenter Medlemmer Per Nørhave

Læs mere

Referat. Klima- og Miljøudvalget. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 21:00-21:30

Referat. Klima- og Miljøudvalget. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 21:00-21:30 Referat Klima- og Miljøudvalget Møde nr.: Konstituerende møde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: 21:00-21:30 Mødested: Rådhuset Medlemmer Torben Lollike (tlo)

Læs mere

Referat. Frivilligrådet

Referat. Frivilligrådet Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådet Dannet den: Onsdag den 05-12-2018 Mødedato: Tirsdag den 04-12-2018 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 3/2018 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-18:30

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 3/2018 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-18:30 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 3/2018 Dannet den: Onsdag den 21-03-2018 Mødedato: Tirsdag den 20-03-2018 Mødetidspunkt: 17:30-18:30 Mødested: Ringsted Kongrescenter Medlemmer Daniel Nørhave

Læs mere

Referat. Frivilligråd. Møde i Frivilligrådet Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00

Referat. Frivilligråd. Møde i Frivilligrådet Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Referat Frivilligråd Møde nr.: Møde i Frivilligrådet Dannet den: Onsdag den 18-09-2013 Mødedato: Tirsdag den 17-09-2013 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: lilla mødelokale Medlemmer Lis Andersen (Hyldegården

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Hækkerupsvej Hækkerupsvej 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) - Formand Palle

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 6/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 6/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 6/2017 Dannet den: Onsdag den 14-06-2017 Mødedato: Tirsdag den 13-06-2017 Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Mødested: Rønnedevej Medlemmer Per Nørhave (hjpen) O Torben

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 2/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 18:30-19:00

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 2/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 18:30-19:00 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 2/2017 Dannet den: Onsdag den 22-02-2017 Mødedato: Tirsdag den 21-02-2017 Mødetidspunkt: 18:30-19:00 Mødested: Hermansen, Ringsted Rådhus Medlemmer Per Nørhave

Læs mere

Referat. Handicaprådet

Referat. Handicaprådet Referat Handicaprådet Møde nr.: 5/2013 Dannet den: Tirsdag den 14-05-2013 Mødedato: Tirsdag den 07-05-2013 Mødetidspunkt: 17:30-18:35 Mødested: Grå mødelokale, Amtstue Alle Medlemmer Jan Jakobsen Ib Ipsen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Konstitueringsmøde Ældrerådet Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 13:00-14:00

Referat. Ældrerådet. Konstitueringsmøde Ældrerådet Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 13:00-14:00 Referat Ældrerådet Møde nr.: Konstitueringsmøde Ældrerådet Dannet den: Tirsdag den 03-12-2013 Mødedato: Onsdag den 27-11-2013 Mødetidspunkt: 13:00-14:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer

Læs mere

Referat. Social- og Arbejdsmarkedsudvalget

Referat. Social- og Arbejdsmarkedsudvalget Referat Social- og Arbejdsmarkedsudvalget Møde nr.: 2/2019 Dannet den: Tirsdag den 05-02-2019 Mødedato: Mandag den 04-02-2019 Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Mødested: Byrådssalen Medlemmer Britta Nielsen (hjbrni)

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 8/2012 Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 8/2012 Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 8/2012 Dannet den: Tirsdag den 21-08-2012 Mødedato: Mandag den 20-08-2012 Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Henrik Hvidesten (HHV) V Jan

Læs mere

Referat. Plan- og Boligudvalget. Møde nr.: 10/2019 Dannet den: Fredag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 20:00-20:30

Referat. Plan- og Boligudvalget. Møde nr.: 10/2019 Dannet den: Fredag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 20:00-20:30 Referat Plan- og Boligudvalget Møde nr.: 10/2019 Dannet den: Fredag den 05-07-2019 Mødedato: Torsdag den 04-07-2019 Mødetidspunkt: 20:00-20:30 Mødested: Harhoff Medlemmer Per Flor (pefl) A Timo Jensen

Læs mere

NYT STED: Rønnedevej 9, 4100 Ringsted. Mødelokale 1.

NYT STED: Rønnedevej 9, 4100 Ringsted. Mødelokale 1. Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 13-11-2013 Mødedato: Tirsdag den 12-11-2013 Mødetidspunkt: 16:30-18:15 Mødested: Lokale C NYT STED: Rønnedevej 9, 4100

Læs mere

Social Investeringsfond (ØK)

Social Investeringsfond (ØK) Social Investeringsfond (ØK) Åben sag Sagsid: 17/26308 Sagen afgøres i: Byrådet Bilag: 1) 2388035 Åben: Budgetproces for Budget 2019-2022 (ØK) 2) 2336260 Åben: Underskrevet budgetaftale 2018 Indledning

Læs mere

Udvikling af boligområde i Kaserneområdet

Udvikling af boligområde i Kaserneområdet Udvikling af boligområde i Kaserneområdet Lukket sag Sagsid: 18/2784 Sagen afgøres i: Plan- og Boligudvalget Bilag: 1) 2422467 Lukket: Bilag 1- Lokalplan 291.pdf 2) 2421834 Lukket: Bilag 2 - StøjrapportNiras.pdf

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 18-03-2008 Mødetidspunkt: 16:30-18:00. Hækkerupsvej, 4100 Ringsted.

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 18-03-2008 Mødetidspunkt: 16:30-18:00. Hækkerupsvej, 4100 Ringsted. Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 18-03-2008 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej, 4100 Ringsted. Afbud skal meddeles til Flemming Christensen, 5762 6243 eller fbc@ringsted.dk

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 4. marts 2015 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00 Medlemmer:

Læs mere

Autocamperparkeringsplads i Ringsted by

Autocamperparkeringsplads i Ringsted by Autocamperparkeringsplads i Ringsted by Åben sag Sagsid: 14/7014 Sagen afgøres i: Byrådet Bilag: 1 1697606 Åben: Bilag 1 Dyrskueplads ) autocamperpplads 2 1697615 Åben: Bilag 2 Tværallé.pdf ) autocamperpplads

Læs mere

Referat. Ældre- og Genoptræningsudvalget

Referat. Ældre- og Genoptræningsudvalget Referat Ældre- og Genoptræningsudvalget Møde nr.: 5/2018 Dannet den: Fredag den 20-04-2018 Mødedato: Torsdag den 19-04-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Borgerstuen på Solbakken Medlemmer Benny

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 6/2012 Dannet den: Fredag den 15-06-2012 Mødedato: Torsdag den 14-06-2012 Mødetidspunkt: 16:00-16:50

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 6/2012 Dannet den: Fredag den 15-06-2012 Mødedato: Torsdag den 14-06-2012 Mødetidspunkt: 16:00-16:50 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 6/2012 Dannet den: Fredag den 15-06-2012 Mødedato: Torsdag den 14-06-2012 Mødetidspunkt: 16:00-16:50 Mødested: Harhoff Medlemmer Henrik Hvidesten (HHV) V Jan

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 11-05-2010. Mødetidspunkt: 16:30-17:30

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 11-05-2010. Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 11-05-2010 Mødetidspunkt: - 17:30 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen (benyt handicapindgangen i gavlen). Afbud til fbc@ringsted.dk eller på 5762 6243.

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Tirsdag den 22-01-2013 Mødedato: Mandag den 21-01-2013 Mødetidspunkt: 17:00-19:15 Mødested: Hækkerupsvej 1 Medlemmer Henrik Hvidesten (HHV)

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Budgetproces for Budget (ØK)

Budgetproces for Budget (ØK) Budgetproces for Budget 2019-2022 (ØK) Åben sag Sagsid: 17/26108 Sagen afgøres i: Byrådet Bilag: 1) 2380803 Åben: Forslag til tidsplan - Budget 2019 Indledning Sagsgang Orientering BY ØK ÆGU PBU KMU BUU

Læs mere

Referat. Plan- og Boligudvalget

Referat. Plan- og Boligudvalget Referat Plan- og Boligudvalget Møde nr.: 10/2018 Dannet den: Tirsdag den 30-10-2018 Mødedato: Mandag den 29-10-2018 Mødetidspunkt: 17:00-18:30 Mødested: Rønnedevej 9 - Møderum 1 Medlemmer Per Flor (pefl)

Læs mere

Referat. Byrådet. Møde nr.: 8/2019 Dannet den: Fredag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 21:00-21:30

Referat. Byrådet. Møde nr.: 8/2019 Dannet den: Fredag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 21:00-21:30 Referat Byrådet Møde nr.: 8/2019 Dannet den: Fredag den 05-07-2019 Mødedato: Torsdag den 04-07-2019 Mødetidspunkt: 21:00-21:30 Mødested: Byrådssalen Medlemmer Henrik Hvidesten (hjhehv) Klaus Hansen (hjkh)

Læs mere

Referat. Social- og Arbejdsmarkedsudvalget

Referat. Social- og Arbejdsmarkedsudvalget Referat Social- og Arbejdsmarkedsudvalget Møde nr.: 5/2018 Dannet den: Fredag den 20-04-2018 Mødedato: Onsdag den 18-04-2018 Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Mødested: Regnbuen, Frejasvej 27-31 Medlemmer Britta

Læs mere

Referat. Børne- og Undervisningsudvalget

Referat. Børne- og Undervisningsudvalget Referat Børne- og Undervisningsudvalget Møde nr.: 9/2018 Dannet den: Tirsdag den 23-10-2018 Mødedato: Mandag den 22-10-2018 Mødetidspunkt: 18:00-19:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Klaus Hansen (hjkh) V

Læs mere

Referat. Kultur- og Fritidsudvalget

Referat. Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Møde nr.: 1/2018 Dannet den: Onsdag den 25-04-2018 Mødedato: Tirsdag den 24-04-2018 Mødetidspunkt: 17:30-19:30 Mødested: Ringsted Bibliotek og Borgerservice, Tværalle

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/04 Mødedato: torsdag den 28-04-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/04 Mødedato: torsdag den 28-04-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/04 Mødedato: torsdag den 28-04-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Referat. Børne- og Undervisningsudvalget

Referat. Børne- og Undervisningsudvalget Referat Børne- og Undervisningsudvalget Møde nr.: 2/2017 Dannet den: Tirsdag den 20-02-2018 Mødedato: Mandag den 19-02-2018 Mødetidspunkt: 17:30-18:00 Mødested: Byskovskolen afd. Benløse Medlemmer Klaus

Læs mere

Referat. Børne- og Undervisningsudvalget

Referat. Børne- og Undervisningsudvalget Referat Børne- og Undervisningsudvalget Møde nr.: 7/2017 Dannet den: Tirsdag den 22-08-2017 Mødedato: Mandag den 21-08-2017 Mødetidspunkt: 17:30-18:30 Mødested: Kongrescentret - Diamanten Medlemmer Sadik

Læs mere

Servicemål på byggesager i Ringsted Kommune

Servicemål på byggesager i Ringsted Kommune Servicemål på byggesager i Ringsted Kommune Åben sag Sagsid: 18/3543 Sagen afgøres i: Plan- og Boligudvalget Bilag: 1) 2419056 Åben: Bilag 1 - Servicemålaftale mellem KL og Regeringen december 2015 2)

Læs mere

Kultur-og Fritidsudvalget

Kultur-og Fritidsudvalget Referat Mødedato: Tirsdag den 7. januar 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 17:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.11/rådhuset Per Møller Jensen, Gudrun Bjerregaard, Anders Bertel, Mads Panny,

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Referat. Klima- og Miljøudvalget. Møde nr.: 2/2014 Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: 17:30-19:30

Referat. Klima- og Miljøudvalget. Møde nr.: 2/2014 Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: 17:30-19:30 Referat Klima- og Miljøudvalget Møde nr.: 2/2014 Dannet den: Tirsdag den 18-02-2014 Mødedato: Mandag den 17-02-2014 Mødetidspunkt: 17:30-19:30 Mødested: Mødelokale TF Medlemmer Klaus Hansen (KH) V Finn

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/03 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/03 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/03 Mødedato: torsdag den 24-03-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Referat. Kultur- og Fritidsudvalget. Møde nr.: 3/2018 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-18:30

Referat. Kultur- og Fritidsudvalget. Møde nr.: 3/2018 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-18:30 Referat Kultur- og Fritidsudvalget Møde nr.: 3/2018 Dannet den: Onsdag den 20-06-2018 Mødedato: Tirsdag den 19-06-2018 Mødetidspunkt: 17:30-18:30 Mødested: Harhoff Medlemmer Daniel Nørhave (hjdan) O Line

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:45. Hækkerupsvej 1, kld. Indgang i gavlen (handicapindgang).

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:45. Hækkerupsvej 1, kld. Indgang i gavlen (handicapindgang). Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 22-04-2008 Mødetidspunkt: - 17:45 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kld. Indgang i gavlen (handicapindgang). Eventuelt afbud skal ske til Flemming Christensen

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15.

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 2 Mødedato Tirsdag den 16. marts 2010 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Erik Fabrin formand, Søren Hyldgaard næstformand, Mikkel Barnekow Rasmussen,

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 11/2012 Dannet den: Onsdag den 24-10-2012 Mødedato: Mandag den 22-10-2012 Mødetidspunkt: 17:00-20:00 Mødested: Hækkerupsvej 1 Medlemmer Henrik Hvidesten (HHV)

Læs mere

Referat. Kultur- og Fritidsudvalget. Møde nr.: 1/2019 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-18:30

Referat. Kultur- og Fritidsudvalget. Møde nr.: 1/2019 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:30-18:30 Referat Kultur- og Fritidsudvalget Møde nr.: 1/2019 Dannet den: Onsdag den 23-01-2019 Mødedato: Tirsdag den 22-01-2019 Mødetidspunkt: 17:30-18:30 Mødested: Harhoff Medlemmer Daniel Nørhave (hjdan) O Line

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 10/2012 Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: 20:00-21:30

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 10/2012 Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: 20:00-21:30 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 10/2012 Dannet den: Tirsdag den 25-09-2012 Mødedato: Mandag den 24-09-2012 Mødetidspunkt: 20:00-21:30 Mødested: Harhoff Medlemmer Henrik Hvidesten (HHV) V

Læs mere

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid Åbent Referat til Mødedato: Onsdag den 17. april 2013 Mødetidspunkt: 14:00-15:00 Mødested: Mødelokale 1, Bytoften Deltagere: Lisbet Rosendahl, Ingvard Ladefoged, Peter Nielsen, Bøje Meiner Jensen, Hans

Læs mere

Referat. Integrationsrådet. Møde i Integrationsrådet Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 19:00-21:30. Amtstue Alle Ringsted

Referat. Integrationsrådet. Møde i Integrationsrådet Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 19:00-21:30. Amtstue Alle Ringsted Referat Integrationsrådet Møde nr.: Møde i Integrationsrådet Mødedato: onsdag den 02-11-2011 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: Gråt mødelokale Amtstue Alle 71 4100 Ringsted Medlemmer Johnny Dahlgaard

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Referat. Integrationsrådet

Referat. Integrationsrådet Referat Integrationsrådet Møde nr.: Integrationsrådet Dannet den: Onsdag den 01-02-2012 Mødedato: Onsdag den 25-01-2012 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: - Gråt mødelokale, ved kantinen. Social og Sundhedsforvaltningen

Læs mere

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 4/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 4/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Referat Økonomiudvalget Møde nr.: 4/2017 Dannet den: Onsdag den 01-03-2017 Mødedato: Tirsdag den 28-02-2017 Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Henrik Hvidesten (hjhehv) V Sadik Topcu

Læs mere

Referat. Handicaprådet

Referat. Handicaprådet Referat Handicaprådet Møde nr.: 10/2012 Dannet den: Fredag den 16-11-2012 Mødedato: Tirsdag den 13-11-2012 Mødetidspunkt: 17:30-18:50 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Allé 71 Medlemmer Jan Jakobsen Lars

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 30-01-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik

Læs mere

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 20/2012 Dannet den: Tirsdag den 11-12-2012 Mødedato: Mandag den 10-12-2012 Mødetidspunkt: 18:30-18:35

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 20/2012 Dannet den: Tirsdag den 11-12-2012 Mødedato: Mandag den 10-12-2012 Mødetidspunkt: 18:30-18:35 Referat Økonomiudvalget Møde nr.: 20/2012 Dannet den: Tirsdag den 11-12-2012 Mødedato: Mandag den 10-12-2012 Mødetidspunkt: 18:30-18:35 Mødested: Byrådssalen Medlemmer Niels Ulrich Hermansen (NUH) V Britta

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 17. februar 2014 kl. 16.00 i Lunden, Rådhuset Medlemmer Gitte Hemmingesen ( ) Morten Fenger ( ) Birgit Mortensen ( ) Hans-Henrik Blom ( )

Læs mere

Referat. Integrationsrådsmøde. Dannet den: Mandag den 17-09-2012 Mødedato: Torsdag den 13-09-2012 Mødetidspunkt: 18:15-20:15.

Referat. Integrationsrådsmøde. Dannet den: Mandag den 17-09-2012 Mødedato: Torsdag den 13-09-2012 Mødetidspunkt: 18:15-20:15. Referat Integrationsrådet Møde nr.: Integrationsrådsmøde Dannet den: Mandag den 17-09-2012 Mødedato: Torsdag den 13-09-2012 Mødetidspunkt: 18:15-20:15 Mødested: Gråt mødelokale Amtsstue Alle 71 Medlemmer

Læs mere

Referat. Klima- og Miljøudvalget. Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Tirsdag den 22-01-2013 Mødedato: Mandag den 21-01-2013 Mødetidspunkt: 17:30-19:00

Referat. Klima- og Miljøudvalget. Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Tirsdag den 22-01-2013 Mødedato: Mandag den 21-01-2013 Mødetidspunkt: 17:30-19:00 Referat Klima- og Miljøudvalget Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Tirsdag den 22-01-2013 Mødedato: Mandag den 21-01-2013 Mødetidspunkt: 17:30-19:00 Mødested: Mødelokale TF Medlemmer Svend-Erik Jakobsen (SEJ)

Læs mere

Referat. Plan- og Boligudvalget. Møde nr.: 4/2019 Dannet den: Torsdag den Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: 18:30-19:00

Referat. Plan- og Boligudvalget. Møde nr.: 4/2019 Dannet den: Torsdag den Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: 18:30-19:00 Referat Plan- og Boligudvalget Møde nr.: 4/2019 Dannet den: Torsdag den 21-03-2019 Mødedato: Mandag den 18-03-2019 Mødetidspunkt: 18:30-19:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Per Flor (pefl) A Timo Jensen (tije)

Læs mere

Referat. Integrationsrådet. Møde nr.: 1/2017 Dannet den: Fredag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00

Referat. Integrationsrådet. Møde nr.: 1/2017 Dannet den: Fredag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Referat Integrationsrådet Møde nr.: 1/2017 Dannet den: Fredag den 10-03-2017 Mødedato: Tirsdag den 07-03-2017 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Mødelokale Nrg. stort Medlemmer Line Lynnerup Benny Christensen

Læs mere

Udsatterådet. Referat

Udsatterådet. Referat Udsatterådet Referat til mødet den kl. 13:00 i Mødelokale C Medlemmer: Allan Andersen Ellen Kirk Jensen Trine Pedersen Trine Engholm Christensen Kirsten Harboe Andersen Peter Uno Andersen (A) Nina Damsgaard

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 17-06-2008 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 17-06-2008 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 17-06-2008 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Hækkerupsvej Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Onsdag den 06-03-2013 Mødedato: Onsdag den 27-02-2013 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Mødelokale Nrg. stort Mødelokale i stueetagen

Læs mere

Referat fra møde i Udvalget for Børn & Ungdom onsdag den 13. januar 2010. Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre

Referat fra møde i Udvalget for Børn & Ungdom onsdag den 13. januar 2010. Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre Referat fra møde i onsdag den 13. januar 2010 Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...3 2. BU - Valg af næstformand...4 3. ØU - Udvalgets mødeplan

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 21. november 2012 kl. 17.00 i F7 Mødet slut kl. 19.15 MØDEDELTAGERE Kristian Moberg (V) Alice Linning Annelise Hansen Kenneth Jensen (A) Ruth Rasmussen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 27. maj 2014 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Annette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

Referat. Frivilligråd

Referat. Frivilligråd Referat Frivilligråd Møde nr.: Møde i Frivilligrådet Dannet den: Tirsdag den 15-05-2012 Mødedato: Torsdag den 10-05-2012 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale, Social og sundhedsforvaltningen

Læs mere

1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender Handicaprådets opgaver 6

1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender Handicaprådets opgaver 6 Referat Handicapråd Mødedato: 26. februar 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 2, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender

Læs mere