Instaboost & SoMe-strategi #BYGDINBUSINESS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Instaboost & SoMe-strategi #BYGDINBUSINESS"

Transkript

1 Instaboost & SoMe-strategi #BYGDINBUSINESS

2 INTRO Hvis du som mig elsker Instagram (og SoMe generelt) men samtidig gisper over hvor ekstremt meget tid og arbejde det kræver at holde dig opdateret på skiftende algoritmer og nogle dage skal være heldig hvis dit opslag bare når ud til dine nærmeste venner (indsæt emoji der hiver sig selv i håret!) - så kig med her. Først lige et citat hentet (tidligere kendt som Latergramme): "Indeed, the Instagram marketer of today has to be extremely diligent: Is the call-to-action in your caption strong enough? Did you use the right combination of hashtags? Are you posting at the best possible time? Is your Instagram feed attractive as a whole? Businesses are under more pressure than ever to create compelling content and engage with their followers in unique and creative ways." Kravene til indhold på de sociale medier - og særligt til Instagram, er blevet så absurd høje at det til tider kan være svært at udtænke, hvilken strategi der giver mening. Derfor får du her 5 steps til at booste din Insta; sagt med andre ord konkrete redkskaber til at flexe dine Insta-muskler og SoMe-muskler mere genrelt (!) Her handler det ikke om hvilke top-hashtags du bare skal bruge betragt det mere som en slags holistisk business-strategi til dine sociale medier sådan at det ikke kun handler om at få følgere og likes men i stedet om at skabe en god og profitabel (online) forretning gennem et engageret og loyalt publikum. Så er du klar til første udfordring? Følg de 5 simple steps her.

3 STEP NR. 1: Stil et uimodståeligt & motiverende spørgsmål På en skala fra 1 til 10, hvor hvor god er du til at stille motiverende og uimodståelige spørgsmål til dine følgere? Med motiverende og uimodståelige spørgsmål mener jeg selvfølgelig spørgsmål der skaber engagement hos dine følgere og får dem til rent faktisk at kommentere og svare på din post. Det er OK hvis du ikke er kommet igang med at stille spørgsmål endnu - så betragt blot dette step som en lille reminder om at komme igang ;-) Sandheden er at alle businesses har brug for et engageret og loyalt publikum der interagerer og taler med dit brand - og med andre ord din business. Så hvad er hemmeligheden? Tænk på det sådan her: hvad er den aller bedste metode til at få en random person på gade til at snakke med dig? Starter du med at namedroppe de bedste inspirational quotes du kender? Eller hvor mange kopper kaffe du har drukket? Nej vel? Du skal spørge om noget interessant og endnu bedre - spørge dem om deres mening omkring et bestemt emne. Mennesker ELSKER at dele deres mening, ligemeget om det er IRL eller online. Og det er en af hemmelighederne til at få et mere engageret publikum - aka. følgere: At stille interessante spørgsmål. Et eksempel på et mindre interessant spørgsmål kunne være: Hvem elsker at læse en god bog og drikke god kaffe? Sådanne spørgsmålet vil kun give ja / nej svar. Og lyder måske endda for forudsigelige/opstillet, hvilket gørt at de fleste slet ikke at gider at svare. Her er et bedre: Du er lukket inde i en bjerg-hytte hele dagen og strømmen går (intet internet til dig) Hvilken bog ville du ønske du havde med dig for at læse og hvorfor? Hemmeligheden er at give dit SoMe publikum et rum til at udtrykke deres mening og tanker om emner der betyder noget for dem og derfor får de også automatisk lyst til at læse de efterfølgende svar og kommentarer. På den måde snakker dit publikum både med hinanden og med dit brand. Ved at spørge dit publikum/følgere lærer du at studere dem - du lærer dem at kende og lærer hvad de ønsker og har brug for, som du så får mulgiheden for at levere til dem og indtænke i dine services og produkter. Så udfordringen her i 1 step er simpel: Udtænk et virkelig engagerende og motiverende spørgsmål du kan spørge dine følgere om. Du kan teste spørgsmålet både på Instagram & Facebook - eller andre SoMe platforme hvis du ønsker. Fortvivl ikke hvis du ikke bliver bombarderet med svar med det samme. Dine følgere skal først til at lære at du virkelig gerne vil engagere dig i en samtale med dem - så gentag øvelsen igen efter noget tid. og bidrage til dit spørgsmål og den samtale du starter. Når du har gjort det er du klar til at gå videre til STEP NR. 2 i at skabe din SoMe stragtegi.

4 Er du klar til step nr. 2? Den hurtige marketing-lektie idag: Mennesker køber ikke produkter eller services: De køber løsninger! De køber et sæt work-out DVD er (hvis nogen overhovedet køber DVD er mere!?) - Men det de virkelig køber (eller ønsker at købe) er en ny og fit figur. Et andet eksempel: Folk køber ikke en ny kalender - men de køber ønsket om en organiseret hverdag. Kan du se forskellen? Workout DVD en er selvfølgelig det konkrete produkt - men grunden til at forbrugerne køber den er pga. den indbyggede transformation til en fit krop ( og et sundere liv) som DVD en lover. Så køberne vil måske ikke engang dyrke motion - men de ved at de vil være i god form og se sunde og fitte ud. På samme måde er kalenderen produktet - men det forbrugerne køber er i virkeligheden ønsket om et roligt og mindre kaotisk liv. Med disse pointer i hovedet - så tænk over hvordan du taler om dine produkter / services på sociale medier? Fokuserer du på de features dit produkt har? Eller husker du at dykke ned i alle de fordele dine kunder får når de køber? Sidstnævnte er selvfølgelig det aller bedste for din business og den del som du skal arbejde med at få frem. Når du skal markedsføre dit produkt er din opgave altså helt simpel: Vis og fortæl hvordan dit produkt eller services vil gøre dine kunders liv bedre. Så udfordring nr. 2 lyder: Lav en post der tydeligt viser (og beskriver) de fordele of forbedringer dit produkt eller service vil give dine kommende kunder når de handler hos dig. (Og gør så også dig selv den tjeneste når du har identificeret hvad det virkelig er du sælger; skriv det ned på en post-it og hæng det på din computer så du altid har den ved din side til kommende marketings-opgaver og SoMe opslag ;-)

5 Step nr. 3 ud af 5. Vi er nu nået til 3. step i at booste din Insta og skabe din SoMe strategi. Jeg håber at du føler dig blot en lille smule mere rustet til at poste på Instagram og tænker over hvordan du engagere dit publikum bedst muligt. Husk på at hvert af de steps du gennemgår her kan benyttes på repeat og på tværs af dine forskellige SoMe platforme. Lad os komme igang med 3. step. Step nr. 3: Lær dit publikum noget værdifuldt. Tænk over hvor meget hele vores kultur er bygget op omkring viden og information. Kig dig omkring og se hvor meget alle har travlt med at kigge på deres telefoner for hele tiden at få ny og opdateret information og viden. Hvad end det bare er nyt omkring mere eller mindre kendte celebs, tips til madlavning osv - faktum er at vi ikke kan få nok af viden. Derfor har de brands - og de mennesker som har en masse viden at dele også tendens til at blive opfattet som mere givende og troværdige at følge. Og troværdig og loyalitet er netop det der i sidste ende giver dig salg. Så tricket for dig og din business er at blive en slags online underviser. Ikke i bogstavelig forstand - men indtænk i dine posts at du skal uddanne dine følgere og dele al den spændende og brugbare viden du har. Og du behøver ikke at tage ekspert-brillerne på for at lære fra dig hver dag med detaljerede blog-posts og step-by-step guides. Men tænk på at gøre det til en vane at du engang imellem lærer dine følgere noget nyttigt - eller giver dem en særlig viden om dit felt som de kun kan få fra dig. Den viden du giver skal selvføgelig være brugbar - på den ene eller anden måde. Så tænk på hvad dine følgere går op i, hvad de holder af, eller hvad der kan hjælpe dem? Hvad kan gøre deres liv bare en smule lettere? eller sjovere? Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken - så længe den viden du deler er relevant og har en form for værdi fordine følgere. Et eksempel kunne være en guide, et skema, en video tutorial, you name it. Resultatet vil blive et mere loyalt og lyttende SoMe publikum som ser dig som en hjælpsom og troværdig kilde til viden - og nye ideer. Så din udfordring nr. 3. er: Del et lille tip eller anden brugbar viden som tilfører værdi til dine følgere - og måske tilmed gør deres dag lidt lettere eller sjovere.

6 Step nr. 4 Der er nu kun 2 steps tilbage. Step nr. 4 er både let for dig at implementere og et meget stærk værktøj til at skabe en profitabel business. Step nr. 4: Skab social proof og del det. Forestil dig følgende scenarie: Du er i en ny by - på ferie og leder efter et sted at spise. Hvordan vælger du restauranten? Du leder selvfølgelig efter steder på din mobil med nice anmeldelser og ser hvilke steder der ser besøgte ud! Imens du scroller gennem de forskellige forslag - ser du to forskellige sushi restauranter. Den ene har en samlet vurdering på 4 stjerner og omkring 2000 anmeldelser. Den anden har også en samlet vurdering på 4 stjerner men kun 20 anmeldelser. Hvilken restaurant ville du være tilbøjelig til at vælge? Den første selvfølgelig! Og grunden er selvfølgelig at flest mennesker besøger stedet og de kan li det! Og det er præcis dette fænomen vi kalder social proof. Et af de absolut stærkeste værktøjer du kan bruge i din business. Sagt helt enkelt, mennesker elsker at købe fra brands eller forretninger som andre køber fra. Hvis andre kan li det så må det være godt ikke? Tænk på hvordan større virksomheder som Amazon og itunes alle bruger social proof til at sælge deres produkter. Denne strategi kan du lige så vel bruge på sociale medier. Alt du skal gøre er at dele en lille smule om dine klienter / kunder - lav et opslag hvor du deler deres oplevelse af succes med dit produkt eller service. Det gode her er at du kan holde fokus på dine kunder og samarbejds-partnere, og ikke på dig selv. Og det viser hvor stærkt dit brand virkelig er. Din udfordring nr. 4 er derfor at du skal dele en post hvor fokus er på dine kunder eller samarbejdspartnere og deres positive oplevelser med dit produkt eller service. Et eksempel kunne være at lave en præsentation af din kunde / samarbejdspartner i relation til din service og helt ideelt en post, hvor din kunde fortæller om den positive forandring hun/han har oplevet ved at gøre brug af dit produkt/service. Så tænk i at fortælle den postive historie om din business - fra din kundes synspunkt. Pointen er at tage fokus væk fra dig selv og vise dit publikum / følgere at andre brugere er super tilfredse og glade for dit produkt eller service. Gentag dette step jævnligt og du vil få opbygget en helt særlig troværdighed omkring dit brand og din business.

7 Step nr.5 - TILLYKKE MED DIN SOME-STRATEGI SÅDAN! Vi er allerede nået til sidste step i at booste din insta og skabe din SoMe strategi. Er du klar? Lad os gå igang. Forestil dig at du skal interviewe 2 personer til en job-samtale. De er begge lige kvalificerede - på papiret. Person nr. 1 har alle de rigtige svar på dine spørgsmål og virker godt forberedt - hun fortæller dig alt det du gerne vil høre. Person nr. 2 tager sig derimod til at svare på spørgsmålet omkring sine svagheder. Hun fortæller hvordan hun hele livet har kæmpet med ADHD, har svært ved at finde fokus på en opgave ad gangen og holde koncentrationen i mere end 5 minutter. Hun fortæller at det før i tiden plejede at påvirke hendes produktivitet enormt. MEN hvad hun nu har lært er at være ærlig og realistisk omkring sine begrænsninger omkring koncentration og derfor har hun udviklet en ingen , ingen telefon politik i 4 timer når hun er på arbejde. Og hun sætter samtidig en alarm sådan at hun hvert 20. minut bliver mindet om at holde skrivebords-pause og strække ud for at få en mental pause. Alle disse små rutiner hjælper hende til at arbejde effektivt og produktivt. Så - hvilken af disse damer ville du ansætte? Oddsene er at du vil føle dig langt mere connectet til person nr 2 fordi hun turde åbne op og fortælle helt autentisk om sine udfordringer. På den måde bliver hun til en rigtig person og ikke bare en kandidat til et job. Pointen er at vi altid være tilbøjelige til at vælge (og følge) de personer vi følger os connectede med. Det samme princip gælder for dig og din business - især når det gælder små forretninger. Så tænk på at det virkelig er en fordel at droppe den meget corporete stil og vis at der sidder et autentisk og ægte menneske bag alt det du tilbyder. Dem der tør at være åbne og autentiske er dem der vinder - også når det gælder SoMe. Når kunder eller samarbejds-partnere ingeragerer med små og kreative virksomheder, så er det altså kun en fordel at de kan se og mærke den rigtige person bag brandet. Det gør at de stoler på dit brand og det de køber fra dig. Din sidste udfordring er derfor simpel (og udfordrende!) : Lav en post hvor du deler en autentisk og ægte info om dig selv. Find en ting eller info der viser at du ikke er perfekt. Eller del de udfordringer du møder og fortæl at du stadig gør så meget du kan for at give den bedste version til dit publikum. Hvis det lyder skræmmende så er du på rette spor! Det var den sidste udfordring for nu. Når du har gennemgået alle 5 steps har du samtidig skabt din egen SoMe-strategi og kan benytte principperne i hver udfordring på dine foretrukne SoMe-platforme. Gentag de forskellige steps så ofte du ønsker.

Sådan får du FLERE LIKES PÅ de SOCIALE MEDIER. Marianne Gammelgaard - Social Media Advisor

Sådan får du FLERE LIKES PÅ de SOCIALE MEDIER. Marianne Gammelgaard - Social Media Advisor Sådan får du FLERE LIKES PÅ de SOCIALE MEDIER Marianne Gammelgaard - Social Media Advisor Din guide til flere likes: I denne lille e-bog får du svaret på det mest stillede spørgsmål ift. sociale medier

Læs mere

Begynderens Guide Til Chatbots

Begynderens Guide Til Chatbots Begynderens Guide Til Chatbots Spørgsmål eller brug for hjælp? hejanton Ring på 31 56 43 21 Skriv til info@hejanton.com mere på hejanton.com Indholdsfortegnelse Side 3 - Side 9 - Side 11 - Side 12 - Hvad

Læs mere

Start samtalen, styrk salget

Start samtalen, styrk salget Start samtalen, styrk salget SÅDAN SKABER DU STRUKTUR I DIN FACEBOOK-KOMMUNIKATION Brian Carlson, Partner & Client Service Director, Klausen + Partners A/S 05.10.2017 Agenda 1. Facebook i 2017 2. Facebooks

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund Indholdsfortegnelse FÅ DIT PROJEKT I MÅL - CHECKLISTE... 2 TO MÅNEDER FØR LANCERING:... 2 EN MÅNED FØR LANCERING:...

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

De 10 bud til en bedre Linkedin profil

De 10 bud til en bedre Linkedin profil De 10 bud til en bedre Linkedin profil + = $ Første bud LinkedIN er dine kontakters visitkort! Når du får et visitkort Visitkort er i papir, det er folks LinkedIn profil ikke, så sørg for at forbinde hurtigt,

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS

MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS CONTENT MEDIER OPSTART MØD CONTENT MEDIER OPSTART OM Vi drives af at fortælle historier og skabe værdi. Passion All-In Garanti Gennemsigtighed Kamæleon Branding Content

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Melanie Kjærgaard Hansen Studienummer: 3006971 Erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation Praktiksted: Travel ALOTT Praktikperiode: 31.07.2017-21.12.2017

Læs mere

G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K

G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K E N H E L T A L M I N D E L I G F A C E B O O K S T R A T E G I der skader dig G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K EN FACEBOOK STRATEGI,

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Strategi for. kundeanmeldelser

Strategi for. kundeanmeldelser Strategi for kundeanmeldelser Bliv ikke straffet Du må ikke belønne dine kunder for at skrive en anmeldelse. Ingen rabat, ingen gaver, ingen special treatment. Du må kun tilskynde kunden til at anmelde.

Læs mere

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 DAGENS PROGRAM 08:30 09:30 Opsamling 09:30 09:45 Pause 09:45 10:45 Brik Å Teori:

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

Klædt på til Network Marketing

Klædt på til Network Marketing Klædt på til Network Marketing Overvejer du at starte i Network Marketing eller er du netop blevet en del af denne spændende branche? Her finder du et par værktøjer til rygsækken - baseret på mine erfaringer

Læs mere

5 måder at reducere dine Powerpoint tekster

5 måder at reducere dine Powerpoint tekster 1 Slides og præsentationer med alt for meget tekst er kedelige og kan ikke holde dit publikum fanget. Hvordan reducerer du mængden af tekst på dine slides? Hvordan får du gjort dem simple? // www.facebook.com/slidemarkting

Læs mere

Trend & Expert Reports: Online Series 2017

Trend & Expert Reports: Online Series 2017 ½ Trend & Expert Reports: Online Series 2017 Interactive Content Læs alt om hvad Interactive Content er, hvordan det giver marketing og salg helt nye muligheder for at skabe leads, kvalificere dem og lukke

Læs mere

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega.

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega. Hej. u er bestemt ikke en særling! er er altid nogen, der skal være den første til noget, og du er så den første i din klasse. Jeg synes ikke, du skal bruge din energi på at tænke på det. et ændrer jo

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Side 2 Indholdsfortegnelse: Succesfuld Facebook administration side 3 Den positive spiral Side 4 Sørg for at poste hver dag Side 5 Fokuser

Læs mere

Rikke Heimark Coaching

Rikke Heimark Coaching Find dit rette fokus Pixi E-bog Af Rikke Heimark, 2. februar 2017 For at tiltrække de rigtige ting i livet, hvad en det er mennesker, oplevelser, kontakter, muligheder osv, så er det alt afgørende at du

Læs mere

En guide til at begå sig på de sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier En guide til at begå sig på de sociale medier Tiltræk flere gæster med de sociale medier 66% forbrugere siger, * afat alle de besøger en restaurants side på de sociale medier, før de spiser der For at

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

Få det fulde udbytte af din kommunikation. En quick guide til en travl hverdag

Få det fulde udbytte af din kommunikation. En quick guide til en travl hverdag Få det fulde udbytte af din kommunikation En quick guide til en travl hverdag Det er ingen hemmelighed, at det tager rigtig lang tid at skrive et nyhedsbrev, en blog, en opdatering på diverse medier;

Læs mere

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost 10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost # 1: Hvis andre giver dig kritik, bliver du virkelig ked af det, og tænker at du ikke kan finde ud af noget som helst! # 2: Hvis du er i et parforhold, er

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Internt trænings- & repetitionsprogram. Indvendinger. En-til-en træning med indvendinger

Internt trænings- & repetitionsprogram. Indvendinger. En-til-en træning med indvendinger Internt trænings- & repetitionsprogram Indvendinger En-til-en træning med indvendinger To kolleger træner sammen En af jer træner som kunden. En af jer træner som sælgeren. Næste gang I træner, bytter

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen Styrk dit nærvær E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen Jeanette Selvig Sørensen Du modtager denne e-bog fordi du har skrevet dig op til mit nyhedsbrev - så tak for din interesse!

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor. 20. marts 2014

Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor. 20. marts 2014 Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor 20. marts 2014 TRINE-MARIA KRISTENSEN Cand. scient. soc. (PR) Marketing & Kommunikation Social Media rådgiver og underviser siden 2005 Jeg har blandt

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

HJERNE OG LÆRING. Hvor god er du til at lære? Hvad skal der til for, at du lærer optimalt?

HJERNE OG LÆRING. Hvor god er du til at lære? Hvad skal der til for, at du lærer optimalt? HJERNE OG LÆRING Hvor god er du til at lære? Hvad skal der til for, at du lærer optimalt? Hvilken hjælp har du brug for, for at få mest muligt ud af undervisningen? Vejledning Skemaet her skal bruges sammen

Læs mere

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen Miss Markmans hemmeligheder 10 sikre tips til succes på telefonen Guldkorn fra tusindvis af timer på telefonen Vi gør det hver eneste dag. Igen og igen. Tager telefonen og ringer til beslutningstagere,

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

Interview med butikschef i Companys Original

Interview med butikschef i Companys Original Interview med butikschef i Companys Original Interviewer 1: Amanda Interviewer 2: Regitze Butikschef: Lene Interviewer 1: Ja, det er bare, som sagt, til os selv, så vi selv kan analysere på det, men vi

Læs mere

PLANLÆG DINE FEJL OG BEFRI DIG SELV FOR VANETÆNKNING

PLANLÆG DINE FEJL OG BEFRI DIG SELV FOR VANETÆNKNING PLANLÆG DINE FEJL OG BEFRI DIG SELV FOR VANETÆNKNING PLANLÆG DINE FEJL OG BEFRI DIG SELV FOR VANETÆNKNING Uanset om det drejer sig om at tænke mere frit i brainstorms, turde gå nye veje eller være mere

Læs mere

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE 20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE Som koster dig kassen INTRO Mit navn er Jakob Bank og jeg ser mange websites dagligt - rigtigt mange. Derfor ved jeg en masse om, hvad danske website-ejere gør rigtigt - og ikke

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

"Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed"

Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed GRATIS GUIDE "Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed" TIL DIG FRA ANNE KNUDSEN NYDELSESCIRKLEN INTRODUKTION Mange af os har lært, at vejen til vægttab og sundhed handler om at holde sig fra

Læs mere

VISIONSDAG 2016 DESIGNPROCESSEN SOM UDVIKLINGSVÆRKTØJ

VISIONSDAG 2016 DESIGNPROCESSEN SOM UDVIKLINGSVÆRKTØJ VISIONSDAG 2016 DESIGNPROCESSEN SOM UDVIKLINGSVÆRKTØJ Træning i designprocessen for Ældre- og Handicapforvaltningen IS IT A BIRD IS ER ET STRATEGISK INNOVATIONS BUREAU Vi driver innovation Vi hjælper vores

Læs mere

NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013

NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013 NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013 Drømmeprojekt NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER 1 AMU på de sociale medier 2 Sociale medier på amukurs.dk 4 amukurs.dk

Læs mere

Guide til en. SOCIAL mediestrategi

Guide til en. SOCIAL mediestrategi 9 essentielle spørgsmål Guide til en SOCIAL mediestrategi 1 At bruge sociale medier handler om at styrke relationen til familie, venner, bekendte, men de kan også bruges til at styrke relationen til kunder,

Læs mere

AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE TRÆTHED TRÆTHED

AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE TRÆTHED TRÆTHED AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE 1 endda mene, at du ikke anstrenger dig nok. Det kan give problemer i forhold til familie, venner og din arbejdsgiver. I denne folder kan du læse om årsagerne til træthed

Læs mere

Bilag 6: Transskribering blogforbruger Sofie

Bilag 6: Transskribering blogforbruger Sofie Bilag 6: Transskribering blogforbruger Sofie Dato for interview: 26. juli 2016 Lokation: København Varighed: 13 min Transskriberingen bygger på Steinar Kvales teori om grov transskribering, hvor tænkepauser,

Læs mere

Mads Bukholt. Markedsføring i Sådan ændrer markedsføring sig i det kommende år og hvordan du bør udnytte det til din fordel

Mads Bukholt. Markedsføring i Sådan ændrer markedsføring sig i det kommende år og hvordan du bør udnytte det til din fordel Mads Bukholt Markedsføring i 2017 Sådan ændrer markedsføring sig i det kommende år og hvordan du bør udnytte det til din fordel Indhold 1. Indledning 2. Sociale medier 3. Søgemaskineoptimering 4. PR 5.

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Marketing & Social Media - bliv du s med naboen Aalborg, Væksthus Nordjylland, 15.01.2015 Indhold Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Markedsføring

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Kom videre med brugen af LinkedIn - Webinar

Kom videre med brugen af LinkedIn - Webinar Kom videre med brugen af LinkedIn - Webinar Velkommen webinaret starter snart På dette webinar vil underviseren (dagens host ) assisteres af en chatmaster. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt Sociale medier 2011 Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt 1 Agenda Hvad er sociale medier? Udvikling & trends på sociale medier Det kan sociale medier bruges til Sådan lytter du på de sociale medier

Læs mere

Nye digitale muligheder og trends

Nye digitale muligheder og trends Nye digitale muligheder og trends Skanderborg 15. September 2015 Velkomst hvem er vi? Thomas Fisker Nielsen (find mig på LinkedIN) Adjunkt på University College Nordjylland Underviser i Google Analytics,

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Skab bedre relationer gennem forbedring af image

Skab bedre relationer gennem forbedring af image Skab bedre relationer gennem forbedring af image I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. Maya Angelou Om

Læs mere

Bilag. Bilag 1: Cirkeldiagrammer

Bilag. Bilag 1: Cirkeldiagrammer Bilag Bilag 1: Cirkeldiagrammer Bilag 2: Uddrag af transskriberet interview Uddrag af interview vedrørende Ugeskema gennemført d. 01.04.2016 R= Praktikant (Intervieweren) D= læreren. R: Hvad er så de største

Læs mere

FUELGUIDE. Tillykke med jeres nye FuelBox!

FUELGUIDE. Tillykke med jeres nye FuelBox! FUELGUIDE Tillykke med jeres nye FuelBox! FuelBox er et værktøj der er enkelt at bruge træk et kort og I er i gang! En gennem tænkt implementering vil dog øge chancerne for at Fuelbox vil fungere som en

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

Jeppe: Øhm, jeg hedder Jeppe, og jeg er 27, og jeg læser HD afsætning på Handelshøjskolen i Aarhus

Jeppe: Øhm, jeg hedder Jeppe, og jeg er 27, og jeg læser HD afsætning på Handelshøjskolen i Aarhus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Transskribering af interview, Jeppe BM: først så skal jeg lige bede om dit navn og din alder og hvad du læser? Jeppe:

Læs mere

SÅDAN FINDER DU DEN HELT RETTE MEDARBEJDER

SÅDAN FINDER DU DEN HELT RETTE MEDARBEJDER SÅDAN FINDER DU DEN HELT RETTE MEDARBEJDER 6 gennemtestede steps, med råd og værktøjer, så du skaber resultater >>Rette mennesker rette resultater

Læs mere

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet D E N N E E - B O G E R U D A R B E J D E T A F WILLE Digital Marketing ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES 2. udgivelse

Læs mere

Fisk, fisk og mere fisk

Fisk, fisk og mere fisk Fisk, fisk og mere fisk ORANGE elevator Lille virksomhed med 5 faste medarbejdere i Kbh (plus 8-10 eksterne) Undervisning - værksteder og workshops Praktisk hjælp - kommunikation og marketing Strategi

Læs mere

The World of Social Media

The World of Social Media The World of Social Media Sociale medier er medier for social interaktion, hvilket vil sige at der er et socialt sammenspil online - Det er altså kommunikation der går begge veje. Sociale medier kan også

Læs mere

Social Media Marketing INDHOLDSPLAN. og strategi på SOCIALE MEDIER

Social Media Marketing INDHOLDSPLAN. og strategi på SOCIALE MEDIER Social Media Marketing INDHOLDSPLAN og strategi på SOCIALE MEDIER Kommunikation på sociale medier handler om at være tilstede, være relevant samt at tilføre værdi til dine følgere, potentielle kunder og

Læs mere

Mini guides til eksamen

Mini guides til eksamen Mini guides til eksamen Indhold PRÆSENTATIONSTEKNIK FORBEREDELSE NERVØSITET KONCENTRATION MINDSET KOMMUNIKATION 5 6 Præsentationsteknik Husk følgende 7 gode råd om Præsentationsteknik under eksamen: Fødder:

Læs mere

1 Start samtalen med pigerne idag! EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Start samtalen med pigerne idag! EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Start samtalen med pigerne idag! Start samtalen en kort introduktion Denne bog er skrevet med ét formål. Formålet er at give dig de redskaber der skal til, for at møde mennesker. Hverken mere eller mindre.

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Markedsføring af løb - på Facebook v. Trine-Maria Kristensen

Markedsføring af løb - på Facebook v. Trine-Maria Kristensen Markedsføring af løb - på Facebook v. Trine-Maria Kristensen trinemaria.dk Trine-Maria Kristensen Cand. Scient. Soc (PR) Strategisk rådgivning om sociale medier siden 2005 @trinemaria på Twitter Blogger

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself * Oplever du, at det nogen gange kan være svært at mærke, hvad du virkelig har lyst til? * Har du en velfungerende forretning, men

Læs mere

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige VELoverstået - eksamen. Vi skaber succeser. Det er vores

Læs mere

Udvikling af mobil app til eksisterende TV- program Gruppe 8. Marie, Rasmus K. og Laura G.

Udvikling af mobil app til eksisterende TV- program Gruppe 8. Marie, Rasmus K. og Laura G. Udvikling af mobil app til eksisterende TV- program Gruppe 8. Marie, Rasmus K. og Laura G. 1 DEN STORE BAGEDYST- APP Mobil- app til TV- program 1) Idé, indholdselementer, primære funktioner Den Store Bagedyst-

Læs mere

www.megetbedremoeder.dk Manual udgivet af Projekt Arbejdsglæde

www.megetbedremoeder.dk Manual udgivet af Projekt Arbejdsglæde www.megetbedremoeder.dk Manual udgivet af Projekt Arbejdsglæde Mødetavle.indd 1 08-09-2011 21:28:44 Indhold Rulles sammen med tryksiden udad Intro Emne Resultat Check-in Tid Start / slut Pause / pauser

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair

Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair marie@ingerfair.dk Hvem er I? Navn Hvad laver I Hvorfor er I på kurset Hvordan bruge I selv sociale medier? Sociale Medier i Danmark https://www.youtube.com/watch?v=axudlxyyawq

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere

Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere Julekalendere er et hyggeligt indslag i hverdagen. En julekalender skal være nem og hurtig at gå til - citat fra

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Hvad skal jeg skrive?

Hvad skal jeg skrive? Hvad skal jeg skrive? I dette kapitel lærer du: I. At booke møder via email II. At tænke sociale medier ind i dit opsøgende salg 26 Telefonen er død! I gamle dage - dvs. før internet, sociale medier og

Læs mere

10 Tips til bedre Facebook Annoncering

10 Tips til bedre Facebook Annoncering 10 Tips til bedre Facebook Annoncering Fra Bonzer Skrevet af Ulrich Svarrer (CEO hos Bonzer) 2 INTRODUKTION - - - - X Facebook Annoncering er med tiden blevet én af de mest anerkendte online marketing

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Junglebog for gymnasieelever

Junglebog for gymnasieelever Junglebog for gymnasieelever Af Jakob Dreyer og Lau Skovgaard 1. udgave Nyt Teknisk Forlag 2011 Forlagsredaktør: Henrik Larsen, hl@nyttf.dk Omslag: Nils Thobo-Carlsen Fotos: Colourbox: s.13, 16, 18,45,

Læs mere

FREMTIDSFORSKNING: SÅDAN LÆRER DU AT FORUDSE, FORVENTE OG SKABE FREMTIDEN AF FUTURE NAVIGATOR

FREMTIDSFORSKNING: SÅDAN LÆRER DU AT FORUDSE, FORVENTE OG SKABE FREMTIDEN AF FUTURE NAVIGATOR FREMTIDSFORSKNING: SÅDAN LÆRER DU AT FORUDSE, FORVENTE OG SKABE FREMTIDEN AF FUTURE NAVIGATOR KURSUS I FREMTIDSFORSKNING 1 VELKOMMEN - TIL DIN MENINGSFULDE FREMTID Kapitel 1, som du sidder med, byder på

Læs mere

Goal Marketing System Marketing tjek. Goal Marketing

Goal Marketing System Marketing tjek. Goal Marketing Goal Marketing System Marketing tjek Goal Marketing 1 Introduktion Goal Marketing lærer enkeltmandsvirksomheder med at udnytte deres tid og evner til at skabe en mere profitabel virksomhed ved at udnytte

Læs mere