Viega seminarer. Mere viden - større succes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Viega seminarer. Mere viden - større succes."

Transkript

1 Viega seminarer Mere viden - større succes.

2 Kære seminardeltager I mere end 115 år har Viega været en integreret del af VVS industrien. Gennem årene har vi været med til at forme og påvirke markedet, og i dag er Viega en af de førende på internationalt plan. Derfor ved vi præcis hvilke udfordringer, du har i dit daglige arbejde. I en tid hvor standarder, normer og almindelig praksis er under konstant forandring, arbejder vi for at være på forkant. For Viega er det vigtigt at støtte dig i dit arbejde. Derfor udvikler vi hele tiden nye innovative produkter for at gøre dit arbejde nemmere og mere sikkert. Derudover er det vigtigt for os at dele vores viden og ekspertise med dig. Vores seminarer dækker et bredt udvalg af fagområder lige fra teoretisk viden om vandkvalitet, normer og regler til praktisk anvendelse af presværktøj. Vores seminarer bringer dig ajour. Viega seminarcenter ser frem til at byde dig velkommen. Med venlig hilsen Kent Nielsen Administrerende direktør

3 Indhold 06 Drikkevandshygiejne 07 Systemteknik 08 Systemteknik 09 Systemteknik 10 Produktgodkendelser 11 Afløbsteknik Hygiejniske drikkevandsinstallationer Korrosionssikre løsninger Montageteknik i praksis Projektering med udvidet kvalitetssikring Regler og normer Design komponenter til det moderne baderum

4 4 Temaer Temaer Fra teori til praksis. Formålet med vores seminarer er at præsentere den nyeste viden inden for nedenstående altid med vægt på korrekt installation og god hygiejne. Drikkevandshygiejne Korrosion og materialesammensætning Montageteknik Viegas udvidede kvalitetssikring Regler og normer Viegas designløsninger Seminarerne kan tilpasses, så du har mulighed for individuelt at kombinere emnerne

5 Temaer 5

6 6 Drikkevandshygiejne Drikkevandshygiejne Hygiejniske drikkevandsinstallationer. Hvornår: Efter aftale. For mere information eller booking af et seminar skriv til Hvor: I Viegas seminarlokale i Birkerød eller ude hos jer. Varighed: Kort version: 1 time. Fuld version: 3 timer. Seminarindhold: Opbygning af drikkevandsinstallationer i henhold til DS439 og EN1717, samt anbefalinger om korrekt anlægsopbygning. Sundhedsmæssige aspekter i anlægs-, driftog vedligeholdelsesfasen: Drikkevand og kvalitet Legionella Pneumophila Kontrolparametre Drift og vedligehold Produkter og løsninger Korrekt anlægsopbygning uden døde ledninger Korrosions indflydelse på hygiejne Relevante love og andre gældende regler: BR15 DS439 DIN EN1717 VA / GDV / DVGW Viega udleverer diplom for deltagelse efter seminaret. Det er vigtigt at sikre vores drikkevand, så det ikke forurenes fra udefrakommende kilder. Både i anlægs-, drift- og vedligeholdelsesfasen. For at opnå dette er alle involverede parter nødt til at holde sig opdaterede om de gældende regler og anbefalinger. På drikkevandsseminaret får du indsigt og viden om, hvordan kvaliteten af drikkevand bevares fra vandstik til tappested. Derudover vil vi arbejde i dybden med de nyeste regler og anbefalinger på området. På dette hygiejneseminar opnår du en grundlæggende forståelse for, hvordan vi sikrer, at drikkevandsinstallationerne er i top.

7 Systemteknik 7 Systemteknik Korrosionssikre løsninger. Hvornår: Efter aftale. For mere information eller booking af et seminar skriv til Hvor: I Viegas seminarlokale i Birkerød eller ude hos jer. Varighed: Kort version: 1 time. Fuld version: 3 timer. I dag udføres de fleste nye vandinstallationer i enten rustfrie stålrør eller ALU-PEX-rør i modsætning til tidligere, hvor galvaniserede stålrør var mest almindelige. På dette seminar går vi i dybden med løsningerne inden for vandinstallationer. Typisk ser vi en blanding af forskellige materialer i installationerne, såsom rustfrit stål, galvaniseret stål, messing, kobber og andre materialer, der kan have en skadelig effekt på installationernes levetid. I nogle tilfælde kan korrosionsskader ses allerede inden for de første år af installationens levetid. Derfor er det vigtigt at have styr på, hvordan og hvornår man kan blande de forskellige materialer. Og det får du på dette kursus. Seminarindhold: Præsentation af de mest almindeligt forekommende korrosionsskader i Danmark. Vi vil gennemgå forskellige anbefalede løsninger med udgangspunkt i tests og erfaringer. Korrosion og materialesammensætning: Korrosionsformer Kendt og ukendt viden vejledninger m.m. Den galvaniske spændingsrække Metallers forskellighed Mikrobiel betinget korrosion bakterier Rustfrit stål Gode råd og anbefalinger Løsninger og muligheder rødgods Relevante love og andre gældende regler: BR15 Bekendtgørelse 1007 og 802 VA / GDV / DVGW Viega udleverer diplom for deltagelse efter seminaret. Med den nyeste og mest opdaterede viden kan man minimere eller helt kontrollere de fleste korrosionsformer, således at skader ikke opstår.

8 8 Systemteknik Systemteknik Montageteknik i praksis. Hvornår: Efter aftale. For mere information eller booking af et seminar skriv til Hvor: I Viegas seminarlokale i Birkerød eller ude hos jer. Varighed: 1,5 time. Seminarindhold: Præsentation af installationsløsninger med fokus på systemtankegang for bedre sikring af bygherre. Pressystemer metalpressystemer (V-pres) Pressystemer alu-pex Pressystemer tykvæggede stålrør Faldgruber og garantier Korrekt behandling af materialer Dimensionering af rørsystemer inkl. længdeudvidelse Viega løsninger og produkter Hands-on med pressystemer Valg af rette presværktøj Kvalitetssikring af presværktøj Viega udleverer diplom for deltagelse efter seminaret. Hvordan monterer du installationer bedst og mest sikkert i praksis? Det spørgsmål besvarer vi på dette seminar, hvor vi sætter fokus på de forskellige pressystemer, der findes på markedet i dag samt deres forskellige muligheder og faldgruber. Vi vil blandt andet gennemgå Viegas løsninger inden for drikkevand, gas, centralvarme- og sprinklersystemer. På seminaret vil du altså ikke blot få opdateret din viden, du vil også prøve de forskellige systemer af i praksis med dine egne hænder.

9 Systemteknik 9 Systemteknik Projektering med udvidet kvalitetssikring. Hvornår: Efter aftale. For mere information eller booking af et seminar skriv til Hvor: I Viegas seminarlokale i Birkerød eller ude hos jer. Varighed: 2 timer. Seminarindhold: Præsentation af projekteringsfasen. Både hvad angår teknisk assistance, men også med hensyn til garantier. Valg af materialer Installationsmetoder Dimensionering, inkl. zeta-værdier BIM-data hvordan bruges det, og hvad kan Viega tilbyde Kompensation for længdeudvidelse Viega Smartloop Inliner indvendig cirkulation til 25 etager Systemtankegang alt fra en leverandør Installationsvægge herunder tegninger og dimensionering Udbudsmateriale Viegas udvidede kvalitetssikring Hvad skal rådgiveren være opmærksom på? Hvad skal installatøren være opmærksom på? Valg af rette presværktøj Kvalitetssikring af presværktøj Inspektion på byggepladsen Projekteringsfasen kan være kompliceret. Derfor sætter dette kursus fokus på hvilke materialer og hjælpemidler, der kan anvendes i de enkelte faser. Desuden vil du få viden om vores udvidede kvalitetssikring. Hvad dækker den, og hvad stiller den af krav til installatøren? På seminaret gennemgår vi også Viegas presværktøj og forklarer vigtigheden af at vælge det rette værktøj for at sikre, at den vedligeholdes korrekt. Viega udleverer diplom for deltagelse efter seminaret.

10 10 Produktgodkendelser Produktgodkendelser Regler og normer. Hvornår: Efter aftale. For mere information eller booking af et seminar skriv til Hvor: I Viegas seminarlokale i Birkerød eller ude hos jer. Varighed: 1 time. Skal komponenter der installeres i brugsvandsinstallationer være dråbemærket? Eller skal de være VA-godkendte? Er dråbemærket det samme som GDV (godkendt til drikkevand)? Der er mange spørgsmål, der melder sig, når vi snakker om godkendelser af vand i Danmark. På dette seminar giver vi dig et overblik over, hvilke regler der er på området, samt hvilke godkendelser der er nødvendige, og hvilke der er ønskværdige. Seminarindhold: Præsentation af de gældende regler og normer for installationer i Danmark. BR15 Bekendtgørelse 1007 og 802 VA / GDV kontra DVGW / KIWA / SP Sitac DS439 DS469 DIN EN1717 Isolering Brandsikring Viega udleverer diplom for deltagelse efter seminaret. Desuden ser vi på forskellen mellem, hvornår en komponent må monteres, og hvornår den må markedsføres og sælges.

11 Afløbsteknik 11 Afløbsteknik Design komponenter til det moderne baderum. Hvornår: Efter aftale. For mere information eller booking af et seminar skriv til Hvor: I Viegas seminarlokale i Birkerød eller ude hos jer. Varighed: 1 time. Kunne du tænke dig at se de nyeste designløsninger til det moderne baderum? Eller ønsker du løsninger, der skiller sig ud? Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, vil vi meget gerne vise dig Viegas designløsninger til nutidens badeværelser. På dette seminar sætter vi fokus på at finde den rette løsning til forskellige typer af installationer. Det gælder både, når det kommer til installationsvægge med cisterner (fritstående eller som skinnesystem), og når vi taler afløb i brusenicher. Mulighederne er mange og løsningen findes i de små detaljer. Indhold: Præsentation af designprodukter fra Viega. Stilrene designløsninger, der skaber det unikke badeværelse. Installationsvægge Eco Plus cisterner høj, lav og hjørnemodul Indbygningsmoduler Højdejusterbare løsninger Det fleksible Steptec skinnesystem Stort udvalg af design-betjeningsplader Afløbsprodukter Standard gulvafløb Advantix afløsrender Advantix Vario afløbsrender - fri placering Advantix Vario vægafløb Af-/overløb til bruse- og badekar Designløsninger til badeværelset Viega udleverer diplom for deltagelse efter seminaret.

12 DK10/17 Ændringer forbeholdt. Viega A/S Blokken Birkerød Tel.: viega.dk Ny adresse pr Banevænget Birkerød Tel.: viega.dk

Korrosion i installationer kan undgås. Danvakdagen 5. april 2017 Leon Steen Buhl, Teknologisk Institut

Korrosion i installationer kan undgås. Danvakdagen 5. april 2017 Leon Steen Buhl, Teknologisk Institut Korrosion i installationer kan undgås Danvakdagen 5. april 2017 Leon Steen Buhl, Teknologisk Institut Agenda Hvad er korrosion i VVS installationer Vandkvalitet Materialer og korrosion Rustfrit stålrør

Læs mere

ROTH NYHEDER Drop messing og undgå korrosion!

ROTH NYHEDER Drop messing og undgå korrosion! ROTH NYHEDER Drop messing og undgå korrosion! Scan QR-koden og få mere at vide 2 NYHED Har du tænkt over, hvor stor en risiko du løber, når du benytter messing i dine installationer? En vandskade som følge

Læs mere

Advantix afløbsrender med Advantix Top

Advantix afløbsrender med Advantix Top Afløbsteknik 2 Advantix afløbsrender med Advantix Top Nyere badeværelser er ofte designet i rene linjer og uden afgrænsning til bruseområdet. Det kræver et effektivt afløbssystem. Advantix badeværelsesafløb

Læs mere

Viega Combi PB. Nemt og sikkert.

Viega Combi PB. Nemt og sikkert. Viega Combi PB Nemt og sikkert. Viega Combi PB med fleksible PB rør og koblingsdåse til indbygning. Hurtig montage og optimeret strømningshastighed. Det nye Viega Combi PB brugervenligt, økonomisk og fleksibelt.

Læs mere

VELKOMMEN TIL TEKNOLOGISK INSTITUT

VELKOMMEN TIL TEKNOLOGISK INSTITUT VELKOMMEN TIL TEKNOLOGISK INSTITUT Krav til vandinstallationer Sikring mod Leon Buhl Teknologisk Institut Energi & klima Center for installation og kalibrering Oversigt Generelle krav til vandinstallation

Læs mere

Vandkvalitet og risiko for korrosion. Leon Buhl Teknologisk Institut

Vandkvalitet og risiko for korrosion. Leon Buhl Teknologisk Institut Vandkvalitet og risiko for korrosion Leon Buhl Teknologisk Institut Leon Buhl, Teknologisk Vandkvalitet og risiko for korrosion 1. Korrosion generelt Leon Buhl, Teknologisk Bygningsreglementerne 8.4 Vand-

Læs mere

Nye materialer nye udfordringer. v/ Lars Nøhr-Nielsen, FORCE Technology

Nye materialer nye udfordringer. v/ Lars Nøhr-Nielsen, FORCE Technology Nye materialer nye udfordringer v/ Lars Nøhr-Nielsen, FORCE Technology Oversigt Materialevalg, nye (og gamle) anlæg Bestemmelser og litteratur for brugsvandsanlæg Oplæg til at forstå de nye udfordringer

Læs mere

Viega Advantix afløbsrende. Smukt design, fleksibelt og kombinerbart.

Viega Advantix afløbsrende. Smukt design, fleksibelt og kombinerbart. Viega Advantix afløbsrende Smukt design, fleksibelt og kombinerbart. 2 Viega Advantix afløbsrende Viega Advantix afløbsrende FLOT I ETHVERT BADEVÆRELSE. Kravene til badeværelsesdesignet er højere i dag

Læs mere

Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE

Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE Fremtiden er plastisk fantastisk. Plast er et af vor tids mest fantastiske materialer og bliver benyttet til alle mulige ting indenfor

Læs mere

Metalafgivelse til drikkevand. Frank Fontenay, FORCE Technology

Metalafgivelse til drikkevand. Frank Fontenay, FORCE Technology Metalafgivelse til drikkevand Frank Fontenay, FORCE Technology Temadag om sikre systemer til brugsvand TI Århus 25 februar 2008 Krav til drikkevand og materialer Drikkevand er et levnedsmiddel Krav til

Læs mere

John christensen. 10 år i rådgivende ingeniørfirma. 2 år i Boligselskabet Baldersbo 9 år i Boligselskabet VIBO

John christensen. 10 år i rådgivende ingeniørfirma. 2 år i Boligselskabet Baldersbo 9 år i Boligselskabet VIBO John christensen 10 år i rådgivende ingeniørfirma 20 år i AAB, København 2 år i Boligselskabet Baldersbo 9 år i Boligselskabet VIBO Varmt vand Før og nu. Hvordan Hvilke udfordringer Denne metode har vi

Læs mere

SÅDAN SIKRER I EJENDOMMENS DRIKKEVAND

SÅDAN SIKRER I EJENDOMMENS DRIKKEVAND SÅDAN SIKRER I EJENDOMMENS DRIKKEVAND Få viden om krav, ansvar og løsninger Øget vandforbrug til industri og produktion af fødevarer stiller store krav til god vandhygiejne. Det samme gør demografiske

Læs mere

LØSNINGER TIL DIT BADEVÆRELSE RENE AFLØB

LØSNINGER TIL DIT BADEVÆRELSE RENE AFLØB ØSNINGER TI DIT BADEVÆRESE RENE AFØB DESIGNAFØB BIVER MERE OG MERE POPUÆRE Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle løsninger, der kan opfylde

Læs mere

Viega Advantix Vario. Den første afløbsrende efter mål.

Viega Advantix Vario. Den første afløbsrende efter mål. Viega Advantix Vario Den første afløbsrende efter mål. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario Kan afkortes MED MILLIMETERS NØJAGTIGHED. Kan bruges overalt. En succeshistorie i alle størrelser Viega Advantix Vario

Læs mere

Viega Advantix Vario. Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet

Viega Advantix Vario. Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet Viega Advantix Vario Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet Viega Advantix Vario INDIVIDUALITET I SMUKKESTE FORM Elegant design og materialer af høj kvalitet har længe været standarden

Læs mere

Vandinstallationer med dokumenterede komponenter. Leon Buhl Energi & Klima, Teknologisk Institut

Vandinstallationer med dokumenterede komponenter. Leon Buhl Energi & Klima, Teknologisk Institut Vandinstallationer med dokumenterede komponenter Leon Buhl Energi & Klima, Teknologisk Institut Oversigt over indlæg Krav til drikkevandskvalitet Byggelovgivningen i Danmark Obligatorisk godkendelse af

Læs mere

Henvisning i BR om at installationer skal udføres i henhold til normerne

Henvisning i BR om at installationer skal udføres i henhold til normerne BR 95 og BR-S 98 angiver de overordnede regler Vandnormen og Afløbsnormen Henvisning i BR om at installationer skal udføres i henhold til normerne SBi s anvisninger henvisning i BR om at SBi s anvisninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL TEKNOLOGISK INSTITUT

VELKOMMEN TIL TEKNOLOGISK INSTITUT VELKOMMEN TIL TEKNOLOGISK INSTITUT Sammenhæng mellem DS 432 og BR08 (BR10) Leon Buhl Industri & Teknologisk Institut Oversigt over indhold Kort oversigt over byggelovgivningen Hvordan anvendes bygningsreglement

Læs mere

Giacomini Preskuglehaner FLOW OF ENERGY

Giacomini Preskuglehaner FLOW OF ENERGY Giacomini Preskuglehaner FLOW OF ENERGY GIACOMINI PRESKUGLEHANER// NEOTHERM / 0 205 Giacomini preskuglehaner Beskrivelse Giacomini preskuglehaner fremstillet til anvendelse i industri-, kølevarme- og drikkevandsanlæg.

Læs mere

Mærkernes betydning for installatøren (og alle andre)

Mærkernes betydning for installatøren (og alle andre) Mærkernes betydning for installatøren (og alle andre) Manden på podiet Birger T. Christiansen VVS-konsulent Bygningsingeniør, speciale vvs Medlem af diverse udvalg og netværk, herunder hos Dansk Standard,

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

ORIENTERING TIL VVS-INSTALLATØRER fra Aalborg Forsyning Vand A/S

ORIENTERING TIL VVS-INSTALLATØRER fra Aalborg Forsyning Vand A/S ORIENTERING TIL VVS-INSTALLATØRER fra Aalborg Forsyning Vand A/S Du kan kontakte os på: Aalborg Forsyning vand A/S Sønderbro 53 9000 Aalborg Telefon 7743 9143 Denne folder er udarbejdet august 2006 og

Læs mere

Sikring af vandinstallationer

Sikring af vandinstallationer Sikring af vandinstallationer Sikring af vandinstallationer Leon Buhl Teknologisk Institut Installation og kalibrering Oversigt Hvordan kan tilbagestrømning opstå. Årsager og eksempler Lovgivning og regler

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10052 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Pkt.1. Der er monteret kobberrør i brugsvandsinstallationen før galvaniserede stålrør. (i vandretningen) Pkt.2. Tæring og lille

Læs mere

Pushfit. Koblingsdåse type 5. fordelerrør. Unikt sortiment med innovativ samlemetode. og TEA-belægning

Pushfit. Koblingsdåse type 5. fordelerrør. Unikt sortiment med innovativ samlemetode. og TEA-belægning Pushfit Koblingsdåse type 5 fordelerrør og Unikt sortiment med innovativ samlemetode og TEA-belægning Fremtidssikker koblingsdåse med Pushfit Fremtidssikker koblingsdåse med Pushfit Wavin koblingsdåse

Læs mere

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål Uponor Blue Service gør det urimeligt nemt. Så du kan bruge tiden på det væsentlige.

Læs mere

Profipress med SC-Contur. Systemteknik. ZM_A1_da_ _132316_5.pdf :53:10

Profipress med SC-Contur. Systemteknik. ZM_A1_da_ _132316_5.pdf :53:10 A1 Profipress med SC-Contur Systemteknik ZM_A1_da_20171023_132316_5.pdf 1 23.10.2017 14:53:10 Presfittingsystem med presfittings af kobber og rødgods, godkendt efter DVGW-arbejdsseddel W 534 med DVGWgodkendelse

Læs mere

Pushfit. Koblingsdåse type 5. fordelerrør. Unikt sortiment med innovativ samlemetode. og TEA-belægning

Pushfit. Koblingsdåse type 5. fordelerrør. Unikt sortiment med innovativ samlemetode. og TEA-belægning Pushfit Koblingsdåse type 5 fordelerrør og Unikt sortiment med innovativ samlemetode og TEA-belægning Fremtidssikker koblingsdåse med Pushfit Fremtidssikker koblingsdåse med Pushfit Wavin koblingsdåse

Læs mere

Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega!

Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega! Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega! 2 Viega. CONNECTED IN QUALITY. Viega er overbevist om, at kvalitet betyder alt. Uden kvalitet, betyder alt ingenting.

Læs mere

REGISTRE Katalog - 1 Januar Udgave SCANDINAVIA

REGISTRE Katalog - 1 Januar Udgave SCANDINAVIA REGISTRE 2015 Katalog - 1 Januar 2015-1. Udgave SCANDINAVIA 1 SCANDINAVIA SANIT - Indbygningsmoduler & Cisterner Færdigmonterede registre - WC, håndvask og urinal. Registrene passer til alle byggerier

Læs mere

Udformning af varmtvandsinstallationen

Udformning af varmtvandsinstallationen Udformning af varmtvandsinstallationen Leon Buhl Teknologisk Institut Energi & Klima Installation & Kalibrering Hovedindhold i indlæg Hvor er der kritiske steder i installationen? Indretning af små installationer

Læs mere

Kuglehaner. - Optimal beskyttelse af drikkevandet

Kuglehaner. - Optimal beskyttelse af drikkevandet Kuglehaner - Optimal beskyttelse af drikkevandet JCH Kuglehaner til unik beskyttelse Når drikkevandet skal beskyttes, skal der ikke spares på kvaliteten. J. C. Hansen producerer kuglehaner i den bedste

Læs mere

Du kan trygt parkere. Din ventilationsløsning hos Novenco September 2006 LAND PRODUCTS & SYSTEMS

Du kan trygt parkere. Din ventilationsløsning hos Novenco September 2006 LAND PRODUCTS & SYSTEMS Car Park Du kan trygt parkere Din ventilationsløsning hos Novenco September 2006 LAND PRODUCTS & SYSTEMS DU FÅR DET HELE FOR DET HALVE SPAR OP TIL 50% PÅ INSTALLATION Hvis ventilationskanaler, brandvægge,

Læs mere

Kurser i vand og afløb

Kurser i vand og afløb Wavin Solution Center wavin.dk Kurser i vand og afløb Solutions for Essentials Det er fantastisk at kunne prøve alle teorier af i virkeligheden i Wavin Solution Center. Vi kan sætte nedsivningsanlæg, rør,

Læs mere

FORRÅDS- OG VARMT- VANDSBEHOLDERE

FORRÅDS- OG VARMT- VANDSBEHOLDERE FORRÅDS- OG VARMT- VANDSBEHOLDERE 82 1 FORRÅDSBEHOLDERE KN forrådsbeholdere type FO er beregnet for opbevaring af varmt brugsvand i fjernvarmeanlæg og centralvarmeanlæg, hvor veksler anvendes som opvarmnings

Læs mere

Drikkevandsinstallationer og -komponenter

Drikkevandsinstallationer og -komponenter Nye normer og sikring af rent brugsvand i fremtidens vandforsyning Temadag om Drikkevandsinstallationer og -komponenter Taastrup 9. april 2008 Vandforsyning i det nye bygningsreglement BR08 og den kommende

Læs mere

Megapress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Megapress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Megapress S Systemteknik F3 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings af ulegeret stål 1.0308 til sorte, forzinkede, industrielt lakerede og pulverlakerede stålrør

Læs mere

VA-Bekendtgørelsen. Leon Buhl Teknologisk Institut

VA-Bekendtgørelsen. Leon Buhl Teknologisk Institut VA-Bekendtgørelsen Leon Buhl Teknologisk Institut Godkendelser BR10 2012 BR 10 kap. 8.4.1 Generelt Stk. 6 Fabriksfremstillede produkter, der indgår i eller tilsluttes vandinstallationer, skal for så vidt

Læs mere

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400 2. G e n e r a t i o n LEVERES NU OP TIL DN400 Optimal tolerance pr. dimension & fuld trækfasthed G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R VAFOS Vand- og afløbsprodukter 2. generation

Læs mere

A C O Ve j o g a n l æ g

A C O Ve j o g a n l æ g B r ø n d g o d s P r o d u k t o v e r s i g t A C O B r ø n d g o d s w w w. a c o. d k ACO Vej og anlæg ACO Vej og anlæg står for nye og innovative løsninger inden for infrastruktur, med et komplet

Læs mere

Ophængssystem. BIS UltraProtect Til indendørs og udendørs brug. walraven.com

Ophængssystem. BIS UltraProtect Til indendørs og udendørs brug. walraven.com Ophængssystem BIS UltraProtect 1000 Til indendørs og udendørs brug walraven.com BIS UltraProtect 1000 Ophængssystem Til indendørs og udendørs brug Optimal bestykkelse Bedre end varmgalvanisering Korrosionsbestandighed

Læs mere

teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj

teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj Transport af vand er én af de meget vigtige funktioner Uponors produkter anvendes til. Derfor forsøger vores ingeniører hele tiden at forbedre funktionen

Læs mere

Hvordan kan funktionalitet og æstetik forenes på en diskret måde? ACO DRAIN SlotTop. Designet som æstetisk afvanding

Hvordan kan funktionalitet og æstetik forenes på en diskret måde? ACO DRAIN SlotTop. Designet som æstetisk afvanding Hvordan kan funktionalitet og æstetik forenes på en diskret måde? ACO DRAIN SlotTop. Designet som æstetisk afvanding ACO. creating the future of drainage. Enkelte og stilrene linjer er nødvendig for at

Læs mere

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521.

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Bedre økonomisk planlægning og kalkulation: Viegas Sanpress-rør 1.4521 Viegas svar på ustabile priser på rustfrit stål Tidligere steg

Læs mere

Ansøgningsprocessen. ved sekretariatsleder Ole Ravn

Ansøgningsprocessen. ved sekretariatsleder Ole Ravn Ansøgningsprocessen ved sekretariatsleder Ole Ravn Testning Step 1 Ansøger Læs vejledninger og materialespecifikation Strukturér ansøgningen, fx hvor mange ansøgninger skal der indsendes i forhold til

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

UPONOR VVS VARMESYSTEM PEX. Uponor Varmesystem PEX En sikrere varmeinstallation

UPONOR VVS VARMESYSTEM PEX. Uponor Varmesystem PEX En sikrere varmeinstallation UPONOR VVS VARMESYSTEM PEX Uponor Varmesystem PEX En sikrere varmeinstallation 06 2006 3010 Uponor Varmesystem PEX et komplet rørsystem til vandbåren varme fra varmekilde til radiator. Lige effektiv til

Læs mere

MULTIFLEX Ø1250 # # # # # specialbrønd til nedstigning. Wavin Specialbrønde DIMENSION TIL NEDSTIGNING SPECIALDESIGNES TIL PROJEKTET

MULTIFLEX Ø1250 # # # # # specialbrønd til nedstigning. Wavin Specialbrønde DIMENSION TIL NEDSTIGNING SPECIALDESIGNES TIL PROJEKTET Wavin Specialbrønde MULTIFLEX specialbrønd til nedstigning DIMENSION TIL NEDSTIGNING SPECIALDESIGNES TIL PROJEKTET SIKKER INSTALLATION FLEKSIBELT PROGRAM DOKUMENTERET LANG LEVETID Specialbrønd med styrke

Læs mere

Eksklusivt design enkel montering Boligafløb EG150

Eksklusivt design enkel montering Boligafløb EG150 Eksklusivt design enkel montering Boligafløb EG150 Indhold Eksklusivt design enkel montering 4-5 Et produkt flere anvendelsesmuligheder 4 Boligafløb design 5 Produkt information 6-15 Design og funktion

Læs mere

Håndbog for VVS-Installatører. Svendborg

Håndbog for VVS-Installatører. Svendborg Håndbog for VVS-Installatører Svendborg Forord Denne pjece er til autoriserede VVS-installatører, som dagligt arbejder med vand-installationer. Vi har samlet en kort beskrivelse af de gældende regler om

Læs mere

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Markeder & Produkter Velkommen tíl HellermannTyton. HellermannTyton er en ledende producent af produkter til befæstigelse, fastgørelse, identifikation,

Læs mere

Uponor - den foretrukne partner

Uponor - den foretrukne partner Uponor - den foretrukne partner 11 1.0 Uponor den foretrukne partner Hos Uponor Infra udvikles, fremstilles og markedsføres rørsystemer i plast til hovedområderne transport af drikkevand, afledning af

Læs mere

Ny lovgivning og udvikling over 10 år. Leon Buhl Teknologisk Institut, Energi & Klima

Ny lovgivning og udvikling over 10 år. Leon Buhl Teknologisk Institut, Energi & Klima Ny lovgivning og udvikling over 10 år Leon Buhl Teknologisk Institut, Energi & Klima Oversigt over indlæg Generel oversigt EU lovgivning og definitioner Normer og standarder (deres betydning i lovgivningshierarkiet)

Læs mere

Præfabrikerede installationsskakte

Præfabrikerede installationsskakte Præfabrikerede installationsskakte til udskiftning af faldstammer og stigrør i etageejendomme Hurtig montering Høj kvalitet Servicevenlig udformning Projekttilpasset Produkter Modul K100 En vandskade sikker

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

Korrosion i vvs-installationer

Korrosion i vvs-installationer SBi-anvisning 227 Korrosion i vvs-installationer 1. udgave, 2009 Korrosion i vvs-installationer Erik Brandt (red.) SBi-anvisning 227 Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet 2009 Titel Korrosion

Læs mere

Vi leverer enkle energiløsninger

Vi leverer enkle energiløsninger Vi leverer enkle energiløsninger Sternberg VVS & Gasteknik A/S har siden 1968 hjulpet virksomheder og private på Sjælland med at finde den helt rigtige løsning indenfor VVS, EL, gas og energi. Vi er certificerede

Læs mere

GECO 2 -BRUGG. Geotermisk opvarmning med CO 2 til gavn for miljøet

GECO 2 -BRUGG. Geotermisk opvarmning med CO 2 til gavn for miljøet Geotermisk opvarmning med CO 2 til gavn for miljøet Henter varmen i jorden CO 2 neutral Den geotermiske varmesonde GECO 2 -BRUGG fra Fontenay Rør A/S gør det muligt at hente varme ud af undergrunden med

Læs mere

Afsluttende prøve - rørmontør opgave A

Afsluttende prøve - rørmontør opgave A Afsluttende prøve - rørmontør opgave A Opgave A Din prøve er opdelt i to faser og har en varighed over 2 dage inkl. nedtagning og oprydning. Dag 1. Fase 1: En praktisk installationsopgave med tilhørende

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

DS/EN 1717 og DS 439 Hvad gælder hvor? Leon Buhl Energi & Klima Installation og Kalibrering

DS/EN 1717 og DS 439 Hvad gælder hvor? Leon Buhl Energi & Klima Installation og Kalibrering DS/EN 1717 og DS 439 Hvad gælder hvor? Leon Buhl Energi & Klima Installation og Kalibrering Hvor gælder hvad? BR08 kap 8.4.1 Stk. 1 Vand- og afløbsinstallationer skal udformes, så de frembyder tilfredsstillende

Læs mere

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER Badeværelsesmøbler ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Brusebadsløsninger og badekar Alle byggeprojekter

Læs mere

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP!

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! 2 Når tryghed er vigtig... Pusletiden bliver lidt hyggeligere, når du ved, at sikkerheden er i orden. Derfor er vores pusleborde udviklet

Læs mere

Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger

Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger Til nyanlæg og reparationer Universelle rørsamlinger Godkendte løsninger edre økonomi Den bedste løsning Ambolten 1 DK-6800 Varde Telefon: +45 7516 9029 Fax:

Læs mere

Det er de smukke detaljer, der gør livet behageligere. Visign fra Viega.

Det er de smukke detaljer, der gør livet behageligere. Visign fra Viega. Det er de smukke detaljer, der gør livet behageligere. Visign fra Viega. 1 2 Kan man genopfinde et rent funktionelt produkt? Svaret er ja. Det har Viega leveret et imponerende bevis på med betjeningspanelerne

Læs mere

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning ALVOR OG NØDVENDIG BRUGSVAND ALVOR OG NØDVENDIGHED FALDSTAMMER Almen tilstand/restlevetid:

Læs mere

KEMPER FK-4 tilbagestrømningssikringsventil BA

KEMPER FK-4 tilbagestrømningssikringsventil BA KEMPER FK-4 tilbagestrømningssikringsventil BA Løsningen til vandinstallationer der skal sikres i.h.t DS/EN1717 væskekategori 4 HIGH SPEED- PÅFYLDNING Indtil 75 % Tidsbesparelse når anlægget påfyldes Ingen

Læs mere

Viega A/S. Finn Bøye Nielsen adm.direktør. Produktportefølje bestående af 16.000 produkter kategoriseret i 3 strategiske forretningsområder:

Viega A/S. Finn Bøye Nielsen adm.direktør. Produktportefølje bestående af 16.000 produkter kategoriseret i 3 strategiske forretningsområder: Viega A/S Finn Bøye Nielsen adm.direktør Produktportefølje bestående af 16.000 produkter kategoriseret i 3 strategiske forretningsområder: Systemteknik Afløbsteknik Forbindelsesteknik. Vi kalder det Viega

Læs mere

TRANSFORMINGWATERCARE

TRANSFORMINGWATERCARE TRANSFORMINGWATERCARE Indhold 2 Visioner for vand 4-5 Eksperter i vandbehandling 6-7 Teknologier til kamp mod korrosion 8-9 Sundt og rent vand naturligvis 10-11 Procesindustri Vand til øl eller vand til

Læs mere

Ny rørcenteranvisning om legionella - Eksempler på risikoanalyser

Ny rørcenteranvisning om legionella - Eksempler på risikoanalyser Ny rørcenteranvisning om legionella - Eksempler på risikoanalyser Leon Buhl Teknologisk Institut, Energi & Klima, Installation og Kalibrering Oversigt Rørcenteranvisning 017 Legionella, installationsprincipper

Læs mere

"Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain

Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres. Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain "Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain Prisbelønnet originalitet HighLine Panel Corian Hot med ramme Fakta Unidrain

Læs mere

Kvarmløse Tølløse Vandværk

Kvarmløse Tølløse Vandværk Betingelser for Kvarmløse Tølløse Vandværk Regnskab 1 af 5 Indhold: Betingelser ved tilslutning til Kvarmløse - Tølløse Vandværk Betingelser ved tilslutning til Kvarmløse - Tølløse Vandværk... 2 1. Normer...

Læs mere

SLW1 VSH XPRESS PRESSYSTEM INSTALLATIONSVEJLEDNING VERSION 1.0 Z1 Z2 L1 L2

SLW1 VSH XPRESS PRESSYSTEM INSTALLATIONSVEJLEDNING VERSION 1.0 Z1 Z2 L1 L2 V H L0 U D d2 SLW1 VSH XPRESS PRESSYSTEM INSTALLATIONSVEJLEDNING VERSION 1.0 d1 Z1 Z2 L1 L2 1 Installationsvejledning VSH XPress pressystem i rustfrit og forzinket stål samt kobber 2 1. Skær røret i den

Læs mere

Renovering af faldstammer. v/ Flemming Springborg, Teknologisk Institut, Rørcentret

Renovering af faldstammer. v/ Flemming Springborg, Teknologisk Institut, Rørcentret Renovering af faldstammer v/ Flemming Springborg, Teknologisk Institut, Rørcentret Flemming Springborg Byggesagsbehandler i Københavns Kommune indtil 1998 Ansat på Teknologisk Institut siden 1998 Tilknyttet

Læs mere

viegajournal Marathon og markedsføring 1/09 Sanpress: En unik systemverden fra Viega V-profil: Originale Viega fittings eller kopier?

viegajournal Marathon og markedsføring 1/09 Sanpress: En unik systemverden fra Viega V-profil: Originale Viega fittings eller kopier? Marathon og markedsføring viegajournal 1/09 Når et Excel-ark fyldt med handlingsplaner bliver til konkrete projekter så er Susanne glad. Hun er spændt på at sætte de næste PR- og markedsføringsaktiviteter

Læs mere

A C O Ve j o g a n l æ g

A C O Ve j o g a n l æ g B r ø n d g o d s P r o d u k t o v e r s i g t A C O B r ø n d g o d s w w w. a c o. d k Hvorfor ACO Brøndgods? Det kompletterer ACO s produktprogram inden for professionelle afvandingsløsninger Det lever

Læs mere

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT FUNKTIONELLE OG CERTIFICEREDE LØSNINGER JELD-WEN er Europas største leverandør af dørløsninger. Vores projektafdeling markedsfører et bredt udvalg af såvel standard

Læs mere

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP!

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! MED ROPOX PUSLEBORDE OPNÅS Bedre arbejdsmiljø - den unikke form på bordet gør at man kommer tættere på væg og opbevaring, hvilket giver

Læs mere

Systemteknik. F1 Prestabo med SC-Contur

Systemteknik. F1 Prestabo med SC-Contur Systemteknik F1 Prestabo F1 Systemrør og presfittings i ulegeret stål. Anvendelse Prestabo systemet er beregnet til anvendelse i industri- og varmeanlæg og er ikke egnet til anvendelse i drikkevandsinstallationer.

Læs mere

Temadag om Vandinstallationer med indbygget fremtid 22. maj DS Certificering A/S. Godkendelser og certificering

Temadag om Vandinstallationer med indbygget fremtid 22. maj DS Certificering A/S. Godkendelser og certificering Temadag om Vandinstallationer med indbygget fremtid 22. maj 2007 DS Certificering A/S Godkendelser og certificering Program Godkendelser og certificering CE-mærkning Godkendelser, VA og MK Certificering

Læs mere

ASK NYT nr. 144 19. februar 2013 Redaktion Palle Kam Djursgård

ASK NYT nr. 144 19. februar 2013 Redaktion Palle Kam Djursgård Generalforsamling Den ordinære generalforsamling bliver afholdt mandag den 8. april 2013 kl. 19.00 og er blevet varslet inden udgangen af december i sidste ASK NYT ( 24, stk. 1). Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Programoversigt, general information, service

Programoversigt, general information, service Programoversigt, general information, service Programoversight I Service XV Størrelses- og gevindoplysninger Nye produkter fra Viega IX 1 Systemteknik A1 Profipress 25 A2 Profipress G 63 A3 Profipress

Læs mere

Sig farvel til kalk og korrosion!

Sig farvel til kalk og korrosion! Sig farvel til kalk og korrosion! www.nocalcinternational.com En patenteret teknologi som BESKYTTER HUSETS VVS-INSTALLATIONER mod ophobning af kalk uden at skade miljøet. Hvordan fungerer NoCalc? Det patenterede

Læs mere

Korrosion i vvs-installationer. Erik Brandt (red.)

Korrosion i vvs-installationer. Erik Brandt (red.) Korrosion i vvs-installationer Erik Brandt (red.) SBi-anvisning 227 Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet 2009 Titel Korrosion i vvs-installationer Serietitel SBi-anvisning 227 Udgave 1.

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Eksklusivt design enkel montering ShowerDrain

Eksklusivt design enkel montering ShowerDrain Eksklusivt design enkel montering ShowerDrain Indhold Den elegante afløbsrende 4-7 ShowerDrain fordele 4-5 Produkt til flere segmenter 6-7 Produkt information 10-19 Design og funktion 12 ShowerDrain 14

Læs mere

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade PRODUKTKATALOG rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade va-godkendt på teknologisk institut fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed Skønhed i væggen Geberit Shower element Nyhed 1 Frihed på badeværelset. Lad afløbet forsvinde i væggen, så det ikke forstyrrer helhedsindtrykket. Moderne installationer i væggen og de nyeste sanitærløsninger

Læs mere

Håndbog for VVSinstallatører

Håndbog for VVSinstallatører Håndbog for VVSinstallatører VEJEN FORSYNING A/S 1 Indhold 1. Forord... 3 2. Generelt om vandinstallationer... 3 3. ISO 22 000 Certificeret... 4 4. Krav til vandinstallationer... 4 5. Forsyningsgrænser/Ansvar...

Læs mere

Det fleksible. rør-i-rør system WALLOFIX

Det fleksible. rør-i-rør system WALLOFIX Det fleksible rør-i-rør system WALLOFIX BROEN WALLOFIX Intelligente flowløsninger kontrollerer naturens ressourcer BROENs intelligente flowløsninger gør det muligt at kontrollere naturens ressourcer til

Læs mere

Beholderstørrelse. 60 liter 110 liter 160 liter 200 liter

Beholderstørrelse. 60 liter 110 liter 160 liter 200 liter Energiløsning UDGIVET JUNI 2011 Udskiftning af varmtvandsbeholder Der kan opnås en energibesparelse ved at udskifte en ældre varmtvandsbeholder til en ny. Hvis varmtvandsbeholderen er isoleret med mindre

Læs mere

ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE

ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE PRODUKTKATALOG ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Systemteknik rustfrit stål

Systemteknik rustfrit stål Sanpress Inox G Systemteknik rustfrit stål G2 DK 4/16 Katalog 2016/2017 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings og rør af rustfrit stål, rør af rustfrit stål materialenr. 1.4401 iht. DIN

Læs mere

Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016

Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016 Rønnekrogen 9 Sag nr. 5447 2.0 - Omfangsbeskrivelse VVS d. 11.03.2016 Arbejder omfatter: Arbejdet omfatter: Komplet ny installation for brugsvand tilsluttet eksisterende vandmåler. Komplet nye varmeinstallation

Læs mere

Materialevalg til vandinstallationer i Rønne

Materialevalg til vandinstallationer i Rønne Rønne Vand- og Varmeforsyning A.m.b.a. marts 2010 Materialevalg til vandinstallationer i Rønne Vand fra værk til forbruger Det er målet for Rønne Vand- og Varmeforsyning (RVV) at producere drikkevand af

Læs mere

Wavin QuickStream PE. Tagafvanding med undertryk

Wavin QuickStream PE. Tagafvanding med undertryk Marts December 20102007 Wavin QuickStream PE Tagafvanding med undertryk TIGRIS Afløbssystem fjernvarmeløsninger Wavin QuickStream PE Med tryk på undertryk Wavin QuickStream er et effektivt system til afvanding

Læs mere

Profipress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Profipress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Profipress S Systemteknik A3 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings af, rødgods og siliciumbronze* godkendt efter DVGW-arbejdsseddel W 534 med DVGW-godkendelse,

Læs mere

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde Registrering af rørinstallationer Februar 2016 Norconsult Wessberg A/S Rådgivende ingeniørfirma Herlev Bygade 14 2730 Herlev Rapport Dato 25.02.2016 Sag 157421 Ini LM

Læs mere