Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur. PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur. PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik"

Transkript

1 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik Oplæsningens grand old man, kongelig skuespiller Paul Hüttel også kendt og elsket som Bertolt Brecht alter ego den tyske forfatterflygtning Herbert Schmidt i Matador - læser udvalgte tekster af Bertolt Brecht, ledsaget af kvindelig cellist der spiller udvalgt musik. - Det er forfatteren og filosoffen, mag.art. Jens Staubrand, der har redigeret Bertolt Brecht tekster til denne oplæsning.

2 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK JOEN BILLE læser Søren Kierkegaards I vinen er sandhed - oplæsning & musik Fortællingen 'I vinen er sandhed' er en elsket del af Søren Kierkegaards dobbeltværk Stadier på Livets Vej. Den fremtrædende skuespiller, en af vores fineste oplæsere Joen Bille læser Kierkegaaards tekst, ledsaget af kvindelig cellist, der spiller musik af Mozart. Det er forfatteren og filosoffen, mag.art. Jens Staubrand, der har redigeret Kierkegaards tekst til denne oplæsning, der handler om en festmiddag for 5 mænd der opstemt af vin - på skift - holder taler.

3 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK LAI YDE læser Søren Kierkegaards Johannes Forførerens Dagbog - oplæsning & musik Johannes Forførerens Dagbog er et af Søren Kierkegaards mest kendte og elskede værker. Det er en fortælling om den dæmoniske Johannes Forførerens forførelse af den unge pige Cordelia Wahl. Den velkendte skuespiller Reumert-prismodtageren Lai Yde læser Kierkegaards tekst ledsaget af kvindelig cellist, der spiller musik af Mozart. Det er forfatteren og filosoffen, mag. art Jens Staubrand, der har redigeret Kierkegaards tekst til denne oplæsning.

4 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser Luther og Kierkegaard: Om de gode Gerninger og Kærlighedens Gerninger - oplæsning & musik En litterær-musikalsk oplæsningsarrangement med tekster fra Søren Kierkegaards 'Kærlighedes Gerninger' og Martin Luthers 'Om de gode Gerninger'. - Med oplæsningens grand old man, kongelig skuespiller Paul Hüttel og kvindelig cellist der spiller musik af Bach. Det er forfatteren og filosoffen, mag.art. Jens Staubrand, der har redigeret Kierkegaard og Luthers tekst til denne oplæsning.

5 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser H.C. Andersens Lykke-Peer oplæsning & musik Lykke-Peer er et af H.C. Andersens mest kendte og elskede værker. Det er en fortælling om hovedpersonen Peers opstigen til en fremtrædende sanger og komponist. Den kendte skuespiller, oplæsninges grand old man, Reumert-prismodtageren Paul Hüttel læser H.C. Andersens tekst ledsaget af kvindelig cellist, der spiller musik der er nævnt i bogen. Det er forfatteren og filosoffen, mag. art Jens Staubrand, der har redigeret Lykke-Peer ned til denne oplæsning.

6 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK H.C. ANDERSEN OG KIERKEGAARD OPLÆSNING OG KORSANG Oplæsningens grand old man, Reumert-prismodtageren Paul Hüttel, læser H.C. Andersen-tekster om musik og Kammerkoret Carmina, dirigeret af Kasper Beck Hemmingsen, synger Kierkegaard-korværker af Finn Høffding, Knut Nystedt, John Frandsen og Michael Bojesen.

7 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser H.C. Andersens Kun en spillemand - oplæsning & musik Kun en spillemand er et af H.C. Andersens mest kendte og elskede værker. Bogen handler om det fattige barn Christian, hvis musikalske talent opdages, men som må nøjes med at leve som spillemand - og hans dragning mod den smukke pige Naomi, der imidlertid gifter sig til en position i livet. Den kendte skuespiller Reumert-prismodtageren Paul Hüttel læser H.C. Andersens tekst ledsaget af kvindelig cellist, der spiller musik der er nævnt i bogen. Det er forfatteren og filosoffen, mag. art Jens Staubrand, der har redigeret H.C. Andersens tekst til denne oplæsning.

8 Søren Kierkegaard produktion Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser H.C. Andersen & Søren Kierkegaard. En litterært-musikalsk collage - oplæsning & musik En litterær-musikalsk sammenstilling af to af guldaldertidens største forfattere. Tekster fra Kierkegaards værker og efterladte papirer, samt fra H.C. Andersens eventyr. Den fremtrædende skuespiller, oplæsningens grand old mand, Reumert-pris-modtageren Paul Hüttel læser teksterne af Kierkegaard og H.C. Andersen, ledsaget af kvindelig cellist, der spille musik af Mozart. Det er forfatteren og filosoffen, mag.art. Jens Staubrand, der har redigeret tekster af Kierkegaard og H.C. Andersens til dette arrangement.

9 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser Søren Kierkegaard: Min Regine oplæsning & musik Søren Kierkegaard mødte første gang den smukke unge Regine Olsen i maj 1837 og tre år efter blev de forlovet. Lidt over et år senere bryder Kierkegaard imidlertid forlovelsen med hende og rejser til Berlin. Den kendte skuespiller, oplæsningens grand old mand, Reumert-prismodtageren Paul Hüttel læser Kierkegaard overvejelser over forlovelsen fra hans breve og efterladte papirer, ledsaget af kvindelig cellist, der spiller musik af Mozart. Det er forfatteren og filosoffen, mag.art. Jens Staubrand, der har redigeret Kierkegaards tekst til denne oplæsning.

10 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser Shakespeares Sonetter oplæsning & musik Oplæsningens grand old man, kongelig skue-spiller Paul Hüttel læser udvalgte sonetter, ledsaget af kvindelig cellist der spiller musik af Mozart. - Det er forfatteren og filosoffen, mag.art. Jens Staubrand, der har redigeret Shakespeare tekst til denne oplæsning.

11 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser Søren Kierkegaard og JOBS BOG - En litterært-musikalsk collage - oplæsning & musik Den kendte kongelige skuespiller Paul Hüttel læser uddrag fra Jobs Bog, samt Kierkegaard-tekster om Jobs Bog, ledsaget af kvindelig cellist, der spiller musik af Bach. Det er forfatteren og filosoffen, mag.art. Jens Staubrand, der har redigeret Kierkegaards tekst og teksten fra Jobs Bog til denne oplæsning.

12 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser tekster af ASGER JORN Et tankvækkende musikledsaget oplæsningsarrangement med et udvalg af tekster fra Asger Jorns omfattende forfatterskab, redigeret af forfatteren og filosoffen Jens Staubrand, der har udgivet bøger om og med udvalgte tekster fra Asger Jorns forfatterskab og været kurator på en udstilling om Asger Jorn som forfatter på Det kongelige Bibliotek. - Med musik som Asger Jorn elskede arrangeret for cello.

13 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK Jens Staubrand - Foredrag & musik: Om Kierkegaard og Mozarts Figaros Bryllup, Tryllefløjten og Don Juan Den charmerende og elskede forfører Don Juan fra Mozarts opera Don Juan interesserede Søren Kierkegaard så meget at han skrev det musik-filosofiske essay De umiddelbare erotiske stadier eller det musikalsk-erotiske, populært kaldet for Don Juan-analysen, efter at have set operaen i København og i Berlin. Vi trænger ind i dette værk der hører til et af verdenslitteraturens perler og hører musik fra Don Juan-operaen, samt Figaros Bryllup og Tryllefløjten som Kierkegaard inddrager i sin analyse af Mozarts Don Juan. Jens Staubrand er forfatter og mag.art. i filosofi og har udgivet en række bøger om og af Søren Kierkegaard.

14 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK Tilbud til Jer kulturarrangement Jens Staubrand - Foredrag og musik: H.C. Andersens Lykke-Peer H.C. Andersens populære roman LykkePeer, handler om mønsterbryderen Peer et evigt aktuelt emne. Hans livsforløb er følgende: Efter en socialt udfordret opvækst, tilsmiler lykken ham, og han får en karriere som tekstforfatter, succesfuld operasanger og komponist. Han oplever ikke den lykke at stifte familie, og han får kun et kort og ikke et langt lykkeligt liv. Han dør 'on stage' efter at han har sunges hovedpartiet i operaen Aladdin, som han selv havde skrevet tekst og musik til. Vi trænger ind i romanen og lyttet til den musik som er nævnt i bogen. Jens Staubrand er forfatter og filosof, mag.art. og har udgivet en række bøger, herunder en ny udgivelse af Lykke-Peer. kierkegaardkultur@gmail.com

15 Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK Jens Staubrand - Foredrag & musik: Om Søren Kierkegaards Johannes Forførerens Dagbog Johannes Forførerens Dagbog er et af Søren Kierkegaards mest kendte og elskede værker. Det er en fortælling om den dæmoniske Johannes Forførerens forførelse af den unge pige Cordelia Wahl. Vi trænger ind i romanen. Jens Staubrand er forfatter og mag.art. i filosofi og har udgivet en række bøger om og af Søren Kierkegaard.

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur H.C. Andersen Lykke-Peer Lykke-Peer er et af H.C. Andersens mest kendte og elskede værker. Det er en fortælling om hovedpersonen Peers opstigen til en fremtrædende operasanger og komponist. Den kendte

Læs mere

Søren Kierkegaard Kulturproduktion. & Edition NONSK Kultur

Søren Kierkegaard Kulturproduktion. & Edition NONSK Kultur Martin Luther Om de gode Gerninger En litterær-musikalsk oplæsningsarrangement med tekster fra Martin Luthers Om de gode Gerninger. - Med oplæsningens grand old man, kongelig skuespiller Paul Hüttel og

Læs mere

KIERKEGAARD LIVE KIERKEGAARD I ORD OG TONER KIERKEGAARD-FOREDRAG

KIERKEGAARD LIVE KIERKEGAARD I ORD OG TONER KIERKEGAARD-FOREDRAG SØREN KIERKEGAARD KULTURPRODUKTION SK Books SK Live www.kierkegaard-kultur.dk Skriv til os på : kierkegaardkultur@gmail.com Eller ringe på : mobil +45 23 72 31 22, mobil +45 40 59 22 83 eller fastnet +45

Læs mere

SØREN KIERKEGAARD KULTURPRODUKTION SK Books SK Live www.kierkegaard-kultur.dk

SØREN KIERKEGAARD KULTURPRODUKTION SK Books SK Live www.kierkegaard-kultur.dk SØREN KIERKEGAARD KULTURPRODUKTION SK Books SK Live www.kierkegaard-kultur.dk Skriv til os på: kierkegaardkultur@gmail.com Ring på: mobil +45 23 72 31 22, mobil +45 40 59 22 83 KIERKEGAARD LIVE Musik-ledsagede

Læs mere

GUTTERMANN KULTURPRODUKTION

GUTTERMANN KULTURPRODUKTION GUTTERMANN KULTURPRODUKTION GK Books GK Live www.guttermann-kultur.dk Skriv til os på: guttermannkultur@gmail.com Eller ring på: mobil +45 23 72 31 22, mobil +45 40 59 22 83 eller fastnet +45 33 24 02

Læs mere

Søren Kierkegaard 5. maj 1813 11. november 1855. Egedal i det filosofiske hjørne Fejring af 200 året for Søren Kierkegaard

Søren Kierkegaard 5. maj 1813 11. november 1855. Egedal i det filosofiske hjørne Fejring af 200 året for Søren Kierkegaard Søren Kierkegaard 5. maj 1813 11. november 1855 Egedal i det filosofiske hjørne Fejring af 200 året for Søren Kierkegaard Forord side 2 Tak til side 15 Egedal fejrer Søren Kierkegaard - Golden Days markerer

Læs mere

Historien bag Papageno og Papagena

Historien bag Papageno og Papagena Papageno & Papagena Historien bag Papageno og Papagena Børneoperaen Papageno og Papagena er inspireret af Mozarts opera Tryllefløjten. Det er en meget gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse,

Læs mere

Hvad er opera kort fortalt?

Hvad er opera kort fortalt? Opera Hvad er opera kort fortalt? En opera er et teaterstykke med musik. I stedet for at sige ordene, synger man dem. Det er altså ikke skuespillere, men sangere, der optræder på scenen. De første operaer

Læs mere

H. C. Andersens liv 7. aug, 2014 by Maybritt

H. C. Andersens liv 7. aug, 2014 by Maybritt H. C. Andersens liv 7. aug, 2014 by Maybritt H.C. Andersen er Odenses berømte bysbarn. Næsten alle mennesker i hele verden kender H. C. Andersens eventyr. I Odense ligger det hus, hvor han voksede op.

Læs mere

STEMMER PÅ TOUR. Efterår 2019 / forår 2020

STEMMER PÅ TOUR. Efterår 2019 / forår 2020 STEMMER PÅ TOUR Efterår 2019 / forår 2020 Baggrund Stemmer på tour sætter lydbogen i fokus. I samarbejde med landets biblioteker inviterer ereolen landets bedste lydbogsindlæsere til at gæste bibliotekerne

Læs mere

Musikalsk billedfortælling

Musikalsk billedfortælling B H Musikalsk Følg med os ind i komponisternes verden til de steder, de udfoldede deres geni. Mens billeder ruller over lærredet, fortæller vi medrivende og humoristisk om deres liv og spiller deres musik

Læs mere

Special-pædagogisk forlag OPGAVER TIL. H.C. Andersens liv

Special-pædagogisk forlag OPGAVER TIL. H.C. Andersens liv E T E R OPGAVER TIL H.C. Andersens liv NAVN: Før du læser bogen OPGAVE 1 Instruktion: Hvad ved du om H.C. Andersen? Skriv stikord til de fire overskrifter i cirklen. Se eksemplet. P E R S O N E R T I N

Læs mere

MODUL 1 En børneopera inspireret af Tryllefløjten

MODUL 1 En børneopera inspireret af Tryllefløjten MODUL 1 En børneopera inspireret af Tryllefløjten Tryllefløjten er en opera skrevet af Emanuel Schikaneder med musik af Wolfgang Amadeus Mozart. Det er en gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse,

Læs mere

Special-pædagogisk forlag OPGAVER TIL. Instruktion: Hvad ved du om Søren Kierkegaard? Skriv stikord til de fire overskrifter i cirklen. Se eksemplet.

Special-pædagogisk forlag OPGAVER TIL. Instruktion: Hvad ved du om Søren Kierkegaard? Skriv stikord til de fire overskrifter i cirklen. Se eksemplet. E R OPGAVER TIL Søren Kierkegaard NAVN: Før du læser bogen OPGAVE 1 Instruktion: Hvad ved du om Søren Kierkegaard? Skriv stikord til de fire overskrifter i cirklen. Se eksemplet. P E R S O N E R T I N

Læs mere

DØDEN. den sidste udflugt. Temauger på biblioteket 29. marts april 2016

DØDEN. den sidste udflugt. Temauger på biblioteket 29. marts april 2016 2 DØDEN den sidste udflugt Temauger på biblioteket 29. marts - 10. april 2016 DØDEN den sidste udflugt Samtalesaloner Kulturcafé Foredrag om tab og sorg En retsmediciners hverdag Skæld ud på Gud Børneteater

Læs mere

Det er fordi min far steger hanekyllinger sagde Prinsessen. Øh svarede den første bror, for han kunne stadig ikke finde på noget klogt at sige.

Det er fordi min far steger hanekyllinger sagde Prinsessen. Øh svarede den første bror, for han kunne stadig ikke finde på noget klogt at sige. Klods Hans 1 Der var engang.. Ude på landet var der en gammel gård. I den gård boede der en gammel mand, der havde tre sønner. De to ældste sønner ville gerne fri til Prinsessen, for de havde hørt, at

Læs mere

Tryllefløjten. Papageno og Papagena er en historie om netop disse to og deres venskab.

Tryllefløjten. Papageno og Papagena er en historie om netop disse to og deres venskab. Tryllefløjten Tryllefløjten er en opera skrevet af Emanuel Schikaneder med musik af Wolfgang Amadeus Mozart. Det er en gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse, en ond dronning og en vis

Læs mere

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik December 2013 Odense Magasinet Nøddebo Præstegård Fynske Årbøger LitNet Teater 95b Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik Jul på gamle postkort 1 Historiefortæller Jens Peter Madsen Månedens Kunstner

Læs mere

Af Christine Almlund og Sebastian Hauge Lerche. For nogle år siden blev et dedikationseksemplar

Af Christine Almlund og Sebastian Hauge Lerche. For nogle år siden blev et dedikationseksemplar JAGTEN PÅ DEN - EN HISTORIE FOR SAMLERE Normalt er det førsteudgaver, der får bogsamlerne op af stolene. Men hvis det drejer sig om den hidtil forsvundne andenudgave af Kierkegaards Enten-Eller med dedikation

Læs mere

Se denne meddelelse i din browser. Nyhedsbrev November 2018

Se denne meddelelse i din browser. Nyhedsbrev November 2018 Se denne meddelelse i din browser Nyhedsbrev November 2018 Guld i mund ny historisk kogebog Æblesuppe, duepostej, frikassé og punch - dette er blot nogle af de spændende retter, du kan finde opskrifter

Læs mere

Den litterære Kierkegaard Askov højskole

Den litterære Kierkegaard Askov højskole Den litterære Kierkegaard 28.10.18-03.11.18 Askov højskole Kierkegaard var filosof og teolog men hans form var litterær. Ikke alene kan meget af hans produktion læses som skønlitterære værker (fx Enten-Eller,

Læs mere

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger C a r l N i e l s e n E d v a r d G r i e g J e a n S i be l i u s Nordiske fortællinger m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Nordiske fortællinger I dette hæfte skal du arbejde med tre nordiske

Læs mere

Ingen særlige. Vær opmærksom på, at der skal skaffes adgang til fx en film og fremstillinger fra internettet.

Ingen særlige. Vær opmærksom på, at der skal skaffes adgang til fx en film og fremstillinger fra internettet. Spejder: Den fantastiske fortælling Formål Gennem mærkeforløbet skal spejderne møde også mindre kendte - fantastiske fortællinger fra bibelen gennem aktiviteter. Spejderne skal bruge andre fremstillinger

Læs mere

Tekst: (Acta 2,1-11) Johs 14,15-21 Salmer: 291, 434, 285, 294, 292, 287 v.2, 290. Gud, lad os leve af dit ord som dagligt brød på denne jord

Tekst: (Acta 2,1-11) Johs 14,15-21 Salmer: 291, 434, 285, 294, 292, 287 v.2, 290. Gud, lad os leve af dit ord som dagligt brød på denne jord 1 Pinsedag den 15. maj 2016 Vor Frue kirke kl. 17 Jesper Stange Tekst: (Acta 2,1-11) Johs 14,15-21 Salmer: 291, 434, 285, 294, 292, 287 v.2, 290. Gud, lad os leve af dit ord som dagligt brød på denne jord

Læs mere

Thomas Ry anbefaler: BogCafé, Vejen 22-01-15. Clemens J. Setz: Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid. Noveller. 2014. 281 s.

Thomas Ry anbefaler: BogCafé, Vejen 22-01-15. Clemens J. Setz: Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid. Noveller. 2014. 281 s. Thomas Ry anbefaler: Clemens J. Setz: Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid. Noveller. 2014. 281 s. Sælsomme og meget anderledes noveller, som forfatteren i 2011 modtog Leipzig-bogmessens pris for, en

Læs mere

fordelt på 264 kor og 332 enkeltmedlemmer

fordelt på 264 kor og 332 enkeltmedlemmer Jeg vil åbne min formandsberetning med at citere fra min egen jubilæumsklumme fra sidste DAMblad. 1972: Danmark får sin første kvindelige regent i 560 år, hendes majestæt dronning Margrethe. Danmark bliver

Læs mere

LUTHERSTAFET 2017 SEKS SPÆNDENDE AFTENER I ÅRHUS NORDRE PROVSTI ELEV EGÅ HJORTSHØJ ELSTED LYSTRUP SKÆRING

LUTHERSTAFET 2017 SEKS SPÆNDENDE AFTENER I ÅRHUS NORDRE PROVSTI ELEV EGÅ HJORTSHØJ ELSTED LYSTRUP SKÆRING LUTHERSTAFET 2017 SEKS SPÆNDENDE AFTENER I ÅRHUS NORDRE PROVSTI ELEV EGÅ HJORTSHØJ ELSTED LYSTRUP SKÆRING Den 31. oktober 1517 slog Martin Luther sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg. Hans kritik

Læs mere

Foredrag for folkeskoler

Foredrag for folkeskoler Foredrag for folkeskoler Tina vil fortælle om, at hun som barn ikke vidste, vold ikke var normalt. Tina følte, hun fortjente volden og turde ikke fortælle om den. Tina vidste heller ikke, hvem hun skulle

Læs mere

plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert.

plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert. 1 plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert. Kammermusik 2 I 1709 gennemførte Frederik d. IV en noget lyssky

Læs mere

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst 15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst Når vi ser en film eller læser en rigtig god bog, sker der tit det, at vi kommer til at identificere os med en af figurerne. Det er som regel den, vi synes

Læs mere

Romantikkens brevskrivning Adam Oehlenschläger. Forberedelsesmateriale

Romantikkens brevskrivning Adam Oehlenschläger. Forberedelsesmateriale Romantikkens brevskrivning Adam Oehlenschläger Forberedelsesmateriale Hvad handler undervisningsforløbet om, og hvad skal vi lære? Undervisningsforløbet handler om brevskrivning i 1800-tallet, og vi skal

Læs mere

Hvem var Søren Kierkegaard? Kirkekampen

Hvem var Søren Kierkegaard? Kirkekampen Hvem var Søren Kierkegaard? Kirkekampen Søren Kierkegaard, var det ikke ham, der endte med at spekulere sig så langt ud, at han blev bindegal og sindssyg? Jo, det kan man godt sige. Han indledte en alt

Læs mere

Kierkegaard og ledelse

Kierkegaard og ledelse Kierkegaard og ledelse Cand phil Kirstine Andersen Forfatter, foredragsholder og konsulent, ka@kompashuset.dk, 45839283 Forløb 17.30 20.30 - At træde i karakter som menneske - At træde i karakter som leder

Læs mere

Den lukkede bog LETTE KLASSIKERE. Før du læser bogen. Instruktion: Læs teksten på bagsiden af bogen.

Den lukkede bog LETTE KLASSIKERE. Før du læser bogen. Instruktion: Læs teksten på bagsiden af bogen. OPGAVR TIL Den lukkede bog NAVN: Før du læser bogen OPGAV 1 Instruktion: Læs teksten på bagsiden af bogen. OPGAV 2 Instruktion: Læs her om de vigtigste personer i første del. Personerne: Frederikke Romanens

Læs mere

Når de voksne er nysgerrige

Når de voksne er nysgerrige Når de voksne er nysgerrige HØJE-TAASTRUP KOMMUNE 26. MAJ 2018 Civilingeniør Master i (filosofisk) vejledning Forfatter til: Samtalebogen Praktisk Filosofi og Ledelse Dialog en enkel vej til et godt samarbejde

Læs mere

GRÆNSER. Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015

GRÆNSER. Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015 GRÆNSER Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015 Jaruplund Højskole I samarbejde med Litteratour og Dansk Forfatterforening Tør du krydse grænsen og udfordre

Læs mere

Seks Fantastiske Fortællinger

Seks Fantastiske Fortællinger Seks Fantastiske Fortællinger Hanne Schmidt ~ 1 ~ Forsidebillede: Collager, fotos & malerier af Hanne Schmidt Udgivet hos www.saxo.com Facebook: Hanne Schmidt - Forfatter Kommende udgivelser: Clarice -

Læs mere

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang Nørremarkskirken Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang 2016-2017 Kom-sammeneftermiddage Torsdag den 25. august kl. 14.30 Mit liv med musik Musiker og klaverstemmer, Ole-Peter Jørgensen Vejle Ole-Peter

Læs mere

Tidsskriftet Replique udkommer hver måned med undtagelse af januar og august.

Tidsskriftet Replique udkommer hver måned med undtagelse af januar og august. R E P L I Q U E Replique, 4. årgang 2014 Redaktion: Rasmus Pedersen (ansvh.), Anders Orris, Christian E. Skov. Tidsskriftet Replique udkommer hver måned med undtagelse af januar og august. Skriftet er

Læs mere

FKF kristendomsmateriale Undervisningsforløb i klasse Lærervejledning. Autoriteter

FKF kristendomsmateriale Undervisningsforløb i klasse Lærervejledning. Autoriteter Autoriteter Forfatter: Simon Hauge Lindbjerg, 2019 1 Antal lektioner: 6 Beskrivelse FKF - mål Undervisningsforløbet forholder sig til kundskabsområdet Livsfilosofi og etik i 7.-8. klasse og sætter særligt

Læs mere

Søren Kierkegaard og filosofisk terapi

Søren Kierkegaard og filosofisk terapi Søren Kierkegaard og filosofisk terapi Anders Dræby, Dansk filosofisk selskabs årsmøde 2013 Præsentationen tager afsæt i muligheden for at forstå Kierkegaards forfatterskab som en nær efterkommer af den

Læs mere

Kulturudvalget 2010-11 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 8 Offentligt

Kulturudvalget 2010-11 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 8 Offentligt Kulturudvalget 2010-11 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 8 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92

Læs mere

14 nye børnehaveklassesange

14 nye børnehaveklassesange 14 nye børnehaveklassesange Tekster: 0.A, 0,B og 0.Y Søndersøskolen 2007-2008 Indspilning af alle instrumenter: John Syberg Arrangement: John Syberg og Carton Sønder Teknik: John Syberg Guitar: Carton

Læs mere

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor?

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor? Læringsspørgsmål til de 15 sange Askepot 1. Hvorfor er det figuren Askepot, der er hovedperson? 2. Hvad er Askepots drøm? 3. Hvad er Askepots virkelighed? 4. Hvad vil Shu- Bi- Dua gerne fortælle med denne

Læs mere

plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert.

plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert. 1 plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert. Kammermusik 2 I 1709 gennemførte Frederik d. IV en noget lyssky

Læs mere

ET EKSKLUSIVT KATALOG AF STORE OPLEVELSER TIL DEN JYSKE OPERAS ERHVERVSKLUB

ET EKSKLUSIVT KATALOG AF STORE OPLEVELSER TIL DEN JYSKE OPERAS ERHVERVSKLUB E R H V E R V S K L U B B E N O P E R A & C O. ET EKSKLUSIVT KATALOG AF STORE OPLEVELSER TIL DEN JYSKE OPERAS ERHVERVSKLUB OPERAFRISTELSER I 2019 Efter sin særdeles succesfulde opera Heksen (1892) gik

Læs mere

H. C. ANDERSEN PÅ DE ÆLDSTE KLASSETRIN AT TURDE SÆTTE FODEN I KLEMME I DØREN. Hvilke eventyr kender du? Hvilke eventyr holder du mest af?

H. C. ANDERSEN PÅ DE ÆLDSTE KLASSETRIN AT TURDE SÆTTE FODEN I KLEMME I DØREN. Hvilke eventyr kender du? Hvilke eventyr holder du mest af? H. C. ANDERSEN PÅ DE ÆLDSTE KLASSETRIN AT TURDE SÆTTE FODEN I KLEMME I DØREN Hvilke eventyr kender du? Hvilke eventyr holder du mest af? Hvorfor holder du mest af dem? Hvad synes du kendetegner et H. C.

Læs mere

SCRAPBOG KARAKTEROVERSIGT

SCRAPBOG KARAKTEROVERSIGT SCRAPBOG KARAKTEROVERSIGT OVERSIGT INTRO KARAKTERER... 2 MONA... 3 THOMAS... 4 GITTE... 5 KIMMI... 6 LIVA OG KURT... 7 TOVE, PATRICK, HELLE OG JENS PEDER... 8 Mor glæder sig til sin søns besøg! profil

Læs mere

En dag skinner solen også på en hunds røv Af Sanne Munk Jensen

En dag skinner solen også på en hunds røv Af Sanne Munk Jensen En dag skinner solen også på en hunds røv Af Sanne Munk Jensen Peter Thrane Indhold: 1. Titlen side 2 2. Sproget side 2 3. Tiden side 2 4. Forholdet til moren side 3 5. Venskabet til Julie side 3 6. Søsteren

Læs mere

Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru.

Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru. Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru. Hver uge plejede han at køre ud i sit rige for at se til, at alt gik,

Læs mere

Onsdag 6. september 2017 kl TOMMY SEEBACHs LIV Sunget og fortalt af Tommy s fætter: ERIK SLETTING

Onsdag 6. september 2017 kl TOMMY SEEBACHs LIV Sunget og fortalt af Tommy s fætter: ERIK SLETTING SeniorOnsdag September-oktober-november 2017 Ferritslev Fritidshus - Ørbækvej 916A - 5863 Ferritslev Fyn - tlf. 65981315 Hjemmeside: www.ferritslev-fritidshus.dk mail@ferritslev-fritidshus.dk Til september

Læs mere

www.forlagetalfa.dk hentet fra

www.forlagetalfa.dk hentet fra Tilegnet Lasse, Rasmus og Anders Lise Søelund På spring med Kierkegaard en dåseåbner i form af et filosofisk essay Lise Søelund På spring med Kierkegaard en dåseåbner i form af et filosofisk essay Lise

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

NYBORG VOLDSPILS HISTORIE ÅR FOR ÅR Redaktion: Kaj og Tove Bonde (Eventuelle tilføjelser eller ændringer kan sendes til:

NYBORG VOLDSPILS HISTORIE ÅR FOR ÅR Redaktion: Kaj og Tove Bonde (Eventuelle tilføjelser eller ændringer kan sendes til: 1958 NYBORG VOLDSPILS HISTORIE ÅR FOR ÅR Redaktion: Kaj og Tove Bonde (Eventuelle tilføjelser eller ændringer kan sendes til: bonde.kato@mail.dk) ELVERHØJ SKUESPIL I 5 AKTER Af JOHAN LUDVIG HEIBERG MUSIK:

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

- Bøger, musik, film og. magasiner lige ved hånden

- Bøger, musik, film og. magasiner lige ved hånden - Bøger, musik, film og magasiner lige ved hånden Hvad kan dit digitale bibliotek tilbyde dig? Mangler du en film at se fredag aften? Eller måske en god lydbog på vej til arbejdet er lige det du har brug

Læs mere

Kære lærere. Rigtig go arbejdslyst!

Kære lærere. Rigtig go arbejdslyst! Kære lærere Vi glæder os til at spille koncerten Carls legende liv for jer i uge 17. Over hele landet i 2015 er Carl Nielsen 150 årsdag blevet fejret på alle mulige måder. Nu er det blevet så blevet tid

Læs mere

Feens kys m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n

Feens kys m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Feens kys m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Feens kys I dette hæfte skal vi beskæftige os med et musikværk, der hedder Feens kys. Det bliver spillet af et stort symfoniorkester. Musikken er

Læs mere

Weekend højskole 2015

Weekend højskole 2015 Weekend højskole 2015 Biografier - og det der ligner Kan vi lære af andre menneskers erfaringer? Tre dages weekend-højskole om og med biografier. Fem spændende foredrag med meget forskellige tilgange til

Læs mere

Forår e f t e r m i d d a g. Program Efterår SOGN. i Jerne Sognehus

Forår e f t e r m i d d a g. Program Efterår SOGN. i Jerne Sognehus Program Efterår Forår 2017 SOGN i Jerne Sognehus e f t e r m i d d a g e Mandag den 4. september kl. 14.00 Foredrag: Den moderne H.C. Andersen Professor Johannes Nørregaard Frandsen viser, hvor moderne

Læs mere

HILLERØD BIBLIOTEK 4.-6. APRIL

HILLERØD BIBLIOTEK 4.-6. APRIL r.dk 4 4.-6. APRIL HILLERØD BIBLIOTEK Bogens død og andre dommedagsprofetier over trykt litteratur er hverdagskost. Bogen er gået online og er blevet digital - men hvad vil det sige? Vi kan afsløre så

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen Kenneth Bøgh Andersen Kenneth er født d. 29 november 1976, han blev født i Henne og nu bord han i Valby. Han er en dansk børne- og ungdomsforfatter. Hans første bog er Nidhugs Slaver. Han skrev den i 10

Læs mere

Seks vandringer i fiktionens skov

Seks vandringer i fiktionens skov Umberto Eco Seks vandringer i fiktionens skov Oversat af Søren Søgaard Seks vandringer i fiktionens skov indgår i serien Læringsarenaer 2006 Alinea, København Original amerikansk titel: Six Walks in the

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle. Kommunikationsarrangement TAVS-gruppen, Nordjylland

Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle. Kommunikationsarrangement TAVS-gruppen, Nordjylland Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle Kommunikationsarrangement TAVS-gruppen, Nordjylland TAVS-gruppen Tværfaglig gruppe, som formidler viden om alternativ kommunikation med udgangspunkt

Læs mere

Kærlighed er vejen ind

Kærlighed er vejen ind Forord Denne bog er ment som en indføring i Kierkegaards tænkning med udgangspunkt i hans begreb om kærlighed. Jeg har skrevet for mennesker, som ikke kender meget til Kierkegaard på forhånd, men som gerne

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

SPØRGSMÅL 1. I den sidste bog om Harry Potter kan man læse en historie om tre brødre.

SPØRGSMÅL 1. I den sidste bog om Harry Potter kan man læse en historie om tre brødre. SPØRGSMÅL 1 I den sidste bog om Harry Potter kan man læse en historie om tre brødre. Brødrene møder døden og får hver en gave: en usynlighedskappe, en magisk sten og en tryllestav. Tryllestaven kaldes

Læs mere

Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431

Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431 Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431 Det er sidste søndag i kirkeåret og teksten om verdensdommen kan næsten lyde som en dør der bliver smækket hårdt i. Vi farer sammen, vender

Læs mere

Sogneaftener Film og Studiekredse Højskoledage Efterår 2012 og Forår 2013

Sogneaftener Film og Studiekredse Højskoledage Efterår 2012 og Forår 2013 jallese Kirke Sogneaftener Film og Studiekredse Højskoledage Efterår 2012 og Forår 2013 Velkommen til Hjallese Kirke Hjallese Kirke er en ung kirke forankret i et stort og levende sogn, hvor traditioner

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle. Kommunikationsarrangement TAVS-gruppen, Nordjylland

Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle. Kommunikationsarrangement TAVS-gruppen, Nordjylland Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle Kommunikationsarrangement TAVS-gruppen, Nordjylland TAVS-gruppen Tværfaglig gruppe, som formidler viden om alternativ kommunikation med udgangspunkt

Læs mere

Den faglitterære gruppe

Den faglitterære gruppe Dansk Forfatterforening F-gruppen NYHEDSBREV OKTOBER 2017 Den faglitterære gruppe DEN FAGLITTERÆRE PRIS Du indbydes som medlem af den faglitterære gruppe til Prisfesten i forbindelse med overrækkelsen

Læs mere

Prædiken til kantategudstjeneste, sidste søndag i kirkeåret, Jægersborg kirke 2012. Opførelse af J. S. Bach: Wachet auf, ruft uns die Stimme.

Prædiken til kantategudstjeneste, sidste søndag i kirkeåret, Jægersborg kirke 2012. Opførelse af J. S. Bach: Wachet auf, ruft uns die Stimme. Evighedssøndag Prædiken til kantategudstjeneste, sidste søndag i kirkeåret, Jægersborg kirke 2012. Opførelse af J. S. Bach: Wachet auf, ruft uns die Stimme. Salmer: 86-362 // 268 269 v.3-5 431 Læsninger:

Læs mere

Langå og Torup sogne Foredrag Koncerter Udflugter 2014-2015 i Langå Kirke og sognegård

Langå og Torup sogne Foredrag Koncerter Udflugter 2014-2015 i Langå Kirke og sognegård Langå og Torup sogne Foredrag Koncerter Udflugter 2014-2015 i Langå Kirke og sognegård Langå-Torup Pastorat, Ulstrupvej 30, 8870 Langå www.ltpastorat.dk Velkommen til en række interessante foredrag, koncerter

Læs mere

Carl Nielsens mor. AJHanne Christensen. i november 1854: Jørgine Caroline i juni 1856: Mathilde Sophie i oktober 1857: Karen Marie

Carl Nielsens mor. AJHanne Christensen. i november 1854: Jørgine Caroline i juni 1856: Mathilde Sophie i oktober 1857: Karen Marie Carl Nielsens mor AJHanne Christensen Carl Nielsens barndomshjem i Nr. Lyndelse er indrettet som et museum, hvor der især er samlet materiale fra komponistens unge år med relation til familien og hjemmet,

Læs mere

Historien om en elsket

Historien om en elsket Historien om en elsket v/ Line Nielsen www.elsketafham.dk Lad den inspirere din bøn En elsket horkvinde Gomer - komplet, fuldstændig (Hos 1,3) Horkvinde (Hos 1,2) - Jeg søger min sikkerhed hos Diblajims

Læs mere

Børnebiblen præsenterer. Jesu fødsel

Børnebiblen præsenterer. Jesu fødsel Børnebiblen præsenterer Jesu fødsel Skrevet af: Edward Hughes Illustreret af: M. Maillot Bearbejdet af: E. Frischbutter; Sarah S. Oversat af: Christian Lingua Produceret af: Bible for Children www.m1914.org

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 7/201 5

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 7/201 5 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 7/201 5 Per Henriksen og Birgitte Tvermoes Jensen 1 9. september - 1 8. oktober 201 5 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering

Læs mere

Materiale til brug før og efter jeres besøg på Musikmuseet. Sæt lyd til Mørkebarnet

Materiale til brug før og efter jeres besøg på Musikmuseet. Sæt lyd til Mørkebarnet Materiale til brug før og efter jeres besøg på Musikmuseet Sæt lyd til Mørkebarnet Introduktion (til læreren) Inden I besøger Musikmuseet for at opleve forløbet Sæt lyd til Mørkebarnet, giver dette materiale

Læs mere

Festival for litteratur har noget for alle og enhver

Festival for litteratur har noget for alle og enhver Festival for litteratur har noget for alle og enhver Aarhus Litteraturfestival 2017 løb af stablen for niende gang fra den 18.-21. maj. I år kunne Vild med ORD bringe det største program til dato. Det

Læs mere

Min far og Vrede mand. Introduktion til undervisningsmaterialet. Min far og Vrede mand

Min far og Vrede mand. Introduktion til undervisningsmaterialet. Min far og Vrede mand Introduktion til undervisningsmaterialet Min far og Vrede mand 1 Undervisningsmateriale til Min Far og Vrede Mand Kære lærer. Dette undervisningsmateriale er tiltænkt til brug i danskundervisningen i indskolingen.

Læs mere

DET GODE LIV INDHOLD. Dette materiale er ophavsretsligt beskyttet og må ikke videregives

DET GODE LIV INDHOLD. Dette materiale er ophavsretsligt beskyttet og må ikke videregives DET GODE LIV AF STED TIL DET LYKKELIGE LAND De fleste mennesker, uanset hvor på kloden de bor, eller hvornår man spørger dem, vil sige, at det er vigtigt at leve et godt liv. At føle sig tilfreds med sit

Læs mere

Roman - tragikomisk fortælling

Roman - tragikomisk fortælling ERLING JEPSEN Født 1956. Dramatiker og forfatter. Den sønderjyske farm er hans syvende roman; blandt de tidligere kan nævnes Kunsten at græde i kor og Frygtelig lykkelig, der begge er filmatiseret. Har

Læs mere

Modtagelse. Deltagerne blev mødt af personer klædt i tøj fra tiden og Søren Kierkegaard

Modtagelse. Deltagerne blev mødt af personer klædt i tøj fra tiden og Søren Kierkegaard Modtagelse Deltagerne blev mødt af personer klædt i tøj fra tiden og Søren Kierkegaard Udlevering af: 1. badge 2. oplevelsespjece 3. cafebilletter 4. kommunikationstavle/brikker samt forskellige muligheder

Læs mere

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum 2013 Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer 16.1. ECHO Dialogudstilling Fyns Kunstmuseum 27.2. På rejse med H.C. Andersen H.C. Andersens Hus 21.3. En bid af historien 30.4. En landsby på H.C.

Læs mere

Januar - Juni 2016 GRØNDALSKIRKENs

Januar - Juni 2016 GRØNDALSKIRKENs Januar - Juni 2016 GRØNDALSKIRKENs Minicaféer Fredagscaféer & Tirsdagsudflugt G R Ø N D A L S K I R K E N s Minicaféer Fredagscaféer og Tirsdagsudflugt Januar Juni 2016 Minicafé fredag d. 8. januar kl.

Læs mere

Hvad ved jeg om H.C. Andersen?

Hvad ved jeg om H.C. Andersen? Før jeg læser bogen Hvad ved jeg om? Tænk dig godt om. Kig på mindmappet. Kig i bogen. Skriv eller tegn alt, hvad du ved om. Nina Sahl Gyldendal Hvor har du hørt om ham? Hvad lavede han? Hvad har du hørt

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Hurt igt overblik CD indeholder bl.a. indtalte dialoger og fortællinger, som supplerer bogen A que no?

Hurt igt overblik CD indeholder bl.a. indtalte dialoger og fortællinger, som supplerer bogen A que no? Cd A que no? - CD ISBN 13 9788761617682 Forfatter(e) Birgit Tengberg Hansen, Eva Liébana CD indeholder bl.a. indtalte dialoger og fortællinger, som supplerer bogen A que no? 200.00 DKK Inkl. moms CD'en

Læs mere

OPERAen i København: PORGY & BESS

OPERAen i København: PORGY & BESS I løbet af januar udsender vi via NETS kontigentopkrævning for 2014. www.silkeborg-teaterkreds.dk Nyhedsbrev nr. 48 5. december 2013 Julegaveidé: GAVEKORT TIL TEATERFORESTILLINGER Du kan glæde dine nærmeste

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

Richard Wagner Selskabet, København

Richard Wagner Selskabet, København medlem af Richard Wagner Verband International Den 11. december 2006 Kære musikvenner. Nyhedsbrev nr. 6. 2006 Selskabets hjemmeside har adressen www.richardwagner.dk På hjemmesiden indlæses nyhedsbrevene

Læs mere

Tekster: Es 60,1-6, Matt 2,1-12 Salmer: 122 Den yndigste rose, 136 Dejlig er, 138 De hellig tre konger (mel. Østrigsk julevise), 131 Blåt vælded lys

Tekster: Es 60,1-6, Matt 2,1-12 Salmer: 122 Den yndigste rose, 136 Dejlig er, 138 De hellig tre konger (mel. Østrigsk julevise), 131 Blåt vælded lys Tekster: Es 60,1-6, Matt 2,1-12 Salmer: 122 Den yndigste rose, 136 Dejlig er, 138 De hellig tre konger (mel. Østrigsk julevise), 131 Blåt vælded lys (mel. Haumann) Så ender julen, - for nogle er den måske

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag.

En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag. En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag. En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag! Forside billede: Babara Meinel Jacops Illustrationer: Fleur Celeste/ Farvelægning: Naomi Skrevet

Læs mere

Bo Skjærbæk: Et essay om variable spillestilsformler.

Bo Skjærbæk: Et essay om variable spillestilsformler. Bo Skjærbæk: Et essay om variable spillestilsformler. I et væld af hamborgere, rejnlændere og polkaer 1 fra sidste århundrede er de enkelte repriser 2 opbygget over et skelet jeg har valgt at kalde en

Læs mere

Midfaste søndag II. Sct. Pauls kirke 30. marts 2014 kl. 10.00. Salmer: 380/31/172/459//662/439/467/122

Midfaste søndag II. Sct. Pauls kirke 30. marts 2014 kl. 10.00. Salmer: 380/31/172/459//662/439/467/122 1 Midfaste søndag II. Sct. Pauls kirke 30. marts 2014 kl. 10.00. Salmer: 380/31/172/459//662/439/467/122 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Så er det blevet den fjerde søndag

Læs mere