Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen"

Transkript

1 Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Modul 8 BOSE15 Dato for evaluering: maj / juli 2017 (Holdet er delt i 2 derfor er der 2 statistikmålinger der samles i notatet). Modul/semesteransvarlig: MT Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 12,5 ud af 16 mulige svarprocent 78% (en enkelt studerende har kun svaret delvist) 1. Følgende spørgsmål bl.a. er stillet i evalueringen til afdækning af undervisningsforløbet i forhold til forventede læringsudbytter: I hvilken grad vurderer du, at der har været sammenhæng mellem den teoretiske undervisnings indhold og modulets/ semesterets læringsmål i følgende fag/temaer (de fag/temaer der fremgår af modul/semesterbeskrivelsen)? Notat: Farmakologi: 13 ud af 14 studerende vurderer sammenhængen mellem den teoretisk undervisning og de forventede læringsudbytter, som enten højt eller meget højt. En enkelt studerende svarer i nogen grad. Sygdomslære: Samtlige studerende vurderer sammenhængen mellem den teoretiske undervisning og de forventede læringsudbytter som enten højt eller meget højt. Sygepleje psykiatri: Samtlige studerende vurderer sammenhængen mellem den teoretiske undervisning og de forventede læringsudbytter som enten højt eller meget højt. 2. Følgende spørgsmål bl.a. er stillet til afdækning af hvordan de anvendte undervisningsformer har understøttet de studerendes læringsudbytte: I hvilken grad har de anvendte undervisningsformer i den teoretiske undervisning understøttet læringsudbyttet i følgende fag/temaer? I hvilken grad har undervisernes formidling understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer (de fag/temaer der fremgår af modul/semesterbeskrivelsen)? Notat: Farmakologi: 8 ud af 13 studerende svarer enten i høj grad, eller i meget høj grad på dette spørgsmål. Herudover svarer 3 i nogen grad og en enkelt ved ikke og en studerende har slet ikke besvaret spørgmålet. Undervisningen i farmakologi har foregået som en kombination af kort oplæg og arbejde i grupper med cases, og de studerende var positive, når der blev spurgt ind, efter endt undervisning. Denne form vil delvist blive videreført i den nye uddannelse på semester 4. Ift. formidling svarer 10 studerende enten meget høj grad eller høj grad og én studerende svarer i nogen grad.

2 Sygdomslære: 10 ud af 13 studerende svarer enten i høj grad eller i meget høj grad i forhold til undervisningsformen i sygdomslære psykiatri. En enkelt svarer i nogen grad og en svarer ved ikke og igen er der én der ikke har svaret. Sygdomslæren vil i den nye semester 4 i højere grad blive integreret med sygeplejen i håb om at skabe et tydeligere sammenhæng mellem fagene. Ift. formidling svarer 10 studerende enten høj grad eller meget høj grad og to studerende svarer i nogen grad. Sygepleje: 10 ud af 13 studerende svarer enten i meget høj grad eller i høj grad i forhold til undervisningsformen i psykiatrisk sygepleje. To studerende har svaret i nogen grad. Undervisningen er foregået som kombination mellem oplæg, gruppediskussioner og refleksion i plenum. Ift. formidlingen, så svarer 10 studerende enten i høj grad eller meget høj grad og to svarer i nogen grad. Samlet set vurderer alle de studerende der har svaret på spørgsmålet at den teoretiske undervisning været enten meget relevant (7 stud) eller relevant (5 stud). 3. Følgende spørgsmål bl.a. er stillet til afdækning af de studerendes studieaktivitet: Hvordan vurderer du din egen studieaktivitet i forhold til følgende fag/temaer (de fag/temaer der fremgår af modul/semesterbeskrivelsen)? Hvad har din gennemsnitlige ugentlige arbejdsindsats (undervisningstimer, forberedelse, projekt- og gruppearbejde mv.) på modulet/semestret været? I hvilken grad har studieaktivitetsmodellen bidraget til at give dig et overblik over de forskellige studieaktivitetsformer? Notat: 11 studerende er enten tilfreds eller meget tilfreds med egen studieaktivitet og en enkelt har svaret ved ikke. På spørgsmålet om de studerendes samlede ugentlige arbejdsindsats, så svarer én enkelt studerende at den har været under 15 timer, én svarer timer 7 studerende svarer og én enkelt svarer over 60 timer. Selve undervisningen fylder over de 15 timer ugentlig i sig selv, så muligvis er spørgsmålet misforstået af vedkommende studerende der har svaret under 15 timer. Det er meget blandede meninger om hvorvidt studieaktivitetsmodellen bidraget til at give et overblik over de forskellige studieaktivitetsformer, hvor nogen mener at den gjort det i meget høj grad og to har svaret slet ikke og øvrige ligger et sted midt imellem. 4. Følgende spørgsmål bl.a. er stillet til afdækning af studiemiljø på holdet samt uddannelsesinstitutionen: Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet? Hvordan vurderer du indholdet af de sociale arrangementer på uddannelsen?

3 Hvordan vurderer du institutionens it-faciliteter, tekniske udstyr samt bibliotek? Notat: Ift. det sociale miljø på holdet svarer 10 at det er enten godt eller meget godt. To svarer, enten eller, og en ved ikke. De fleste er også tilfreds med sit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab. I forhold til institutionens it faciliteter og bibliotek giver 6 studerende udtryk for tilfredshed, og 7 studerende svarer enten hverken eller, utilfreds (1 stud) eller ved ikke (2 stud). Der er også noteret i de kvalitative besvarelser at nogen er utilfreds med at der ikke helt har været styr på bibliotekets bøger. Hvilket kan skyldes at skolen oplevet at flere bøger forsvundet uden at de er blevet registreret som udlånt i systemet. 5. Følgende spørgsmål bl.a. er stillet til afdækning af relevansen af forløbets indhold i forhold til professionsområderne: Hvordan vurderer du samlet set modulets/semesterets undervisningsforløb i forhold til modulets/semestrets læringsudbytte? Notat: Samtlige studerende vurderer samlet set modulets teoretiske undervisningsforløb som værende enten meget relevant eller relevant.

4 Hold: bose15 J.nr.: 4071 Modul: 8 Dato: 31. juli 2017 Status: 6 ud af 8 har besvaret evalueringen Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab?

5 Hvordan vurderer du indholdet i de sociale arrangementer på uddannelsen? I hvilken grad vurderer du, at der er sammenhæng mellem den teoretiske undervisnings indhold og modulets læringsudbytter i følgende fag/temaer? - Farmakologi I hvilken grad vurderer du, at der er sammenhæng mellem den teoretiske undervisnings indhold og modulets læringsudbytter i følgende fag/temaer? - Sygdomslære

6 I hvilken grad vurderer du, at der er sammenhæng mellem den teoretiske undervisnings indhold og modulets læringsudbytter i følgende fag/temaer? - Psykiatrisk sygepleje I hvilken grad har de anvendte undervisningsformer i den teoretiske undervisning understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Farmakologi I hvilken grad har de anvendte undervisningsformer i den teoretiske undervisning understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Sygdomslære

7 I hvilken grad har de anvendte undervisningsformer i den teoretiske undervisning understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Psykiatrisk sygepleje I hvilken grad vurderer du, at de teoretiske underviseres formidling har understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Farmakologi I hvilken grad vurderer du, at de teoretiske underviseres formidling har understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Sygdomslære

8 I hvilken grad vurderer du, at de teoretiske underviseres formidling har understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Psykiatrisk sygepleje Hvordan vurderer du samlet set modulets teoretiske undervisningsforløb i forhold til modulets læringsudbytter? Hvordan vurderer du din studieaktivitet i forhold til den teoretiske undervisning?

9 Hvad har din gennemsnitlige ugentlige arbejdsindsats (teoretisk og kliniks undervisning, forberedelse, opgaver mv.) på modulet været? I hvilken grad har studieaktivitetsmodellen bidraget til at give dig et overblik over de forskellige studieaktivitetskategorier/former? Hvordan vurderer du Bornholms Sundheds og Sygeplejeskoles it-faciliteter, tekniske udstyr og bibliotek? Hvor har du været i klinik?

10 Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Personalet i klinikken var forberedt på min ankomst"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Ved introduktion til og i klinikken fik jeg den information jeg havde brug for"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Til den indledende studiesamtale fik min kliniske vejleder og jeg afklaret vores forventninger til klinikforløbet"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "I hverdagen er der mulighed for at gå sammen med en klinisk vejleder/sygeplejerske"?

11 Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Jeg vidste, hvilke sygeplejefaglige opgaver jeg kunne udføre, når den kliniske vejleder ikke var til stede"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Jeg blev tilstrækkeligt fagligt udfordret i forbindelse med de sygeplejefaglige opgaver, som jeg udførte i klinikken"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Jeg havde god mulighed for at få indsigt i forskellige borger/patientforløb"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Der var sammenhæng mellem det kliniske undervisningsforløb og modulets læringsudbytter"?

12 I hvilken grad vurderer du at den teoretiske og kliniske undervisning supplerer hinanden, så du kan opnår modulets læringsudbytter? Oplevede du at den kliniske vejleder havde et godt kendskab til modulets læringsudbytter? I hvilken grad bidrog den kliniske vejleder til din læring gennem spørgsmål, opgaver og feedback løbende?

13 I hvilken grad er du enig/uenig i følgende udsagt; "Jeg fik tilstrækkeligt feedback på den obligatoriske studieaktivitet"? I hvilken grad oplevede du at have en god dialog med den kliniske vejleder om klinikforløbet? I hvilken grad oplevede du at personalet i klinikken havde en god forståelse af din rolle som studerende?

14 Hvilke pædagogiske studeimetoder har været anvendelige ifht. din læring? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Jeg trives godt blandt medarbejderne i klinikken"? I hvilken grad oplevede du at det var acceptabelt at sige fra i forhold til opgaver, du ikke havde viden om eller var utryg ved at udføre?

15 I hvilken grad mener du at du har ydet dit bedste for at få et velfungerende og lærerigt klinikforløb? Samlet status Hold: bose15 J.nr.: 4071 Modul: 8 Dato: 08. maj 2017 Status: 6,5 ud af 8 har besvaret evalueringen (En stud er kun svaret delvis)

16 Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab? Hvordan vurderer du indholdet i de sociale arrangementer på uddannelsen?

17 I hvilken grad vurderer du, at der er sammenhæng mellem den teoretiske undervisnings indhold og modulets læringsudbytter i følgende fag/temaer? - Farmakologi I hvilken grad vurderer du, at der er sammenhæng mellem den teoretiske undervisnings indhold og modulets læringsudbytter i følgende fag/temaer? - Sygdomslære I hvilken grad vurderer du, at der er sammenhæng mellem den teoretiske undervisnings indhold og modulets læringsudbytter i følgende fag/temaer? - Psykiatrisk sygepleje

18 I hvilken grad har de anvendte undervisningsformer i den teoretiske undervisning understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Farmakologi I hvilken grad har de anvendte undervisningsformer i den teoretiske undervisning understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Sygdomslære I hvilken grad har de anvendte undervisningsformer i den teoretiske undervisning understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Psykiatrisk sygepleje

19 I hvilken grad vurderer du, at de teoretiske underviseres formidling har understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Farmakologi I hvilken grad vurderer du, at de teoretiske underviseres formidling har understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Sygdomslære I hvilken grad vurderer du, at de teoretiske underviseres formidling har understøttet dit læringsudbytte i følgende fag/temaer? - Psykiatrisk sygepleje

20 Hvordan vurderer du samlet set modulets teoretiske undervisningsforløb i forhold til modulets læringsudbytter? Hvordan vurderer du din studieaktivitet i forhold til den teoretiske undervisning? Hvad har din gennemsnitlige ugentlige arbejdsindsats (teoretisk og kliniks undervisning, forberedelse, opgaver mv.) på modulet været?

21 I hvilken grad har studieaktivitetsmodellen bidraget til at give dig et overblik over de forskellige studieaktivitetskategorier/former? Hvordan vurderer du Bornholms Sundheds og Sygeplejeskoles it-faciliteter, tekniske udstyr og bibliotek? Hvor har du været i klinik? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Personalet i klinikken var forberedt på min ankomst"?

22 Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Ved introduktion til og i klinikken fik jeg den information jeg havde brug for"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Til den indledende studiesamtale fik min kliniske vejleder og jeg afklaret vores forventninger til klinikforløbet"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "I hverdagen er der mulighed for at gå sammen med en klinisk vejleder/sygeplejerske"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Jeg vidste, hvilke sygeplejefaglige opgaver jeg kunne udføre, når den kliniske vejleder ikke var til stede"?

23 Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Jeg blev tilstrækkeligt fagligt udfordret i forbindelse med de sygeplejefaglige opgaver, som jeg udførte i klinikken"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Jeg havde god mulighed for at få indsigt i forskellige borger/patientforløb"? Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Der var sammenhæng mellem det kliniske undervisningsforløb og modulets læringsudbytter"? I hvilken grad vurderer du at den teoretiske og kliniske undervisning supplerer hinanden, så du kan opnår modulets læringsudbytter?

24 Oplevede du at den kliniske vejleder havde et godt kendskab til modulets læringsudbytter? I hvilken grad bidrog den kliniske vejleder til din læring gennem spørgsmål, opgaver og feedback løbende? I hvilken grad er du enig/uenig i følgende udsagt; "Jeg fik tilstrækkeligt feedback på den obligatoriske studieaktivitet"?

25 I hvilken grad oplevede du at have en god dialog med den kliniske vejleder om klinikforløbet? I hvilken grad oplevede du at personalet i klinikken havde en god forståelse af din rolle som studerende? Hvilke pædagogiske studeimetoder har været anvendelige ifht. din læring?

26 Hvor enig/uenig er du i følgende udsagn; "Jeg trives godt blandt medarbejderne i klinikken"? I hvilken grad oplevede du at det var acceptabelt at sige fra i forhold til opgaver, du ikke havde viden om eller var utryg ved at udføre? I hvilken grad mener du at du har ydet dit bedste for at få et velfungerende og lærerigt klinikforløb? Samlet status

27

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Modul 8 Dato for evaluering: 17.11.16 2016 Modul/semesteransvarlig: MT Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten:

Læs mere

Hold: bosf15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab?

Hold: bosf15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab? Hold: bosf15 J.nr.: 4071 Modul: 6 Dato: 07. februar 2017 Status: 9 ud af 11 har besvaret evalueringen (82%) Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Modul 6 BSE15 Dato for evaluering: maj / juli 2017 (Holdet er delt i 2 derfor er der 2 statistikmålinger der samles i notatet).

Læs mere

Hold: bose15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet?

Hold: bose15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet? Hold: bose15 J.nr.: 4071 Modul: 7 Dato: 07. februar 2017 Status: 14 ud af 17 har besvaret evalueringen 82% Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til

Læs mere

Hold: bosf16 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet?

Hold: bosf16 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet? Hold: bosf16 J.nr.: 4071 Modul: 5 Dato: 08. maj 2017 Status: 10 ud af 13 har besvaret evalueringen Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Semester 3 BSF17 Dato for evaluering: 4. september 2018 Modul/semesteransvarlig: PKN Antal studerende/mulige der har svaret samt

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: 10, hold BoSE14 Dato for evaluering: 7/2 2017 Modul/semesteransvarlig: Kirstine Rosendal Antal studerende/mulige der har svaret

Læs mere

Hold: bosf16 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet?

Hold: bosf16 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet? Hold: bosf16 J.nr.: 4071 Modul: 7 Dato: 31. juli 2017 Status: 9 ud af 13 har besvaret evalueringen Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe

Læs mere

Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet?

Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet? Evaluering Hold: bose15 Modul: 5 Modulansvarlig : LFI J.nr. Dato: 16. november 2016 Status: 14 ud af 16 har besvaret evalueringen Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Semester 3 BSE16 Dato for evaluering: 13. februar 2018 Modul/semesteransvarlig: PKN Antal studerende/mulige der har svaret samt

Læs mere

Opfølgning på evaluering

Opfølgning på evaluering Opfølgning på evaluering Semester: 4 BSE16 Dato for evaluering: 11-06-2018 Semesteransvarlig: Martin Tengberg Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 10 ud af 18 har svaret, hvilket

Læs mere

Hold: bosf14 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet?

Hold: bosf14 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet? Hold: bosf14 J.nr.: 4071 Modul: 13 Dato: 27. marts 2017 Status: 7 ud af 8 har besvaret evalueringen (svarende til 88%) Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget

Læs mere

Hold: bose14 J.nr. 4071

Hold: bose14 J.nr. 4071 Hold: bose14 J.nr. 4071 Modul: 9 Dato: 16. november 2016 Status: 11 ud af 16 har besvaret evalueringen (68,75%) Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag

Læs mere

Hold: BSF17o-1 J.nr.: Status: 7½ ud af 17 har besvaret evalueringen (½ er en der har afgivet nogen svar )

Hold: BSF17o-1 J.nr.: Status: 7½ ud af 17 har besvaret evalueringen (½ er en der har afgivet nogen svar ) Hold: BSF17o-1 J.nr.: 4071 Modul: Semester 1 Dato: 31. juli 2017 Status: 7½ ud af 17 har besvaret evalueringen (½ er en der har afgivet nogen svar ) I hvilken grad vurderer du, at der har været sammenhæng

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Semester 3 BSE17 Dato for evaluering: 12. februar 2019 Modul/semesteransvarlig: PKN Antal studerende/mulige der har svaret samt

Læs mere

Hold: bosf15 J.nr.: Status: 10 ud af 16 har besvaret evalueringen svarende til 62,5%

Hold: bosf15 J.nr.: Status: 10 ud af 16 har besvaret evalueringen svarende til 62,5% Hold: bosf15 J.nr.: 4071 Modul: 9 Dato: 08. maj 2017 Status: 10 ud af 16 har besvaret evalueringen svarende til 62,5% Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget

Læs mere

Hold: BSE16o-1 J.nr.: 4071

Hold: BSE16o-1 J.nr.: 4071 Hold: BSE16o-1 J.nr.: 4071 Semester: 1 Dato: 07. februar 2017 Status: 11 ud af 21 har besvaret evalueringen I hvilken grad vurderer du, at der har været sammenhæng mellem undervisningens indhold og semestrets

Læs mere

Evaluering. Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet?

Evaluering. Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet? Evaluering Modul/ semester: Modul 13 Dato for evaluering: 31/10 2016 Modul/semesteransvarlig: PKN Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 10/14 71% Hvis svarprocenten på de elektroniske

Læs mere

Opfølgning på evaluering J.nr.: 4071

Opfølgning på evaluering J.nr.: 4071 Opfølgning på evaluering J.nr.: 4071 Hold: BSE16o-1 Semester: 5 Dato for evaluering: 11/2 2019 Semesteransvarlig: KR Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 9/19 svarer til 47% I hvilken

Læs mere

Hold: BSF18o-1 J.nr.: 4071

Hold: BSF18o-1 J.nr.: 4071 Hold: BSF18o-1 J.nr.: 4071 Semester: 1 Dato: 08. august 2018, rev. d. 11/9 Status: 12 ud af 19 har svaret, samt 4 har afgivet nogen svar I hvilken grad vurderer du, at der har været sammenhæng mellem indholdet

Læs mere

Evaluering. Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet?

Evaluering. Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet? Evaluering Modul/ semester: Modul 3 Dato for evaluering: 17/11 2016 Modul/semesteransvarlig: LM Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 15/18 83% Hvis svarprocenten på de elektroniske

Læs mere

Opfølgning på evaluering

Opfølgning på evaluering Opfølgning på evaluering Semester: 5 Dato for evaluering: 13/2 2018, mundtlig evaluering 26/1 2018 Semesteransvarlig: KR Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 7/12 svarer til 58% I

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Semester: 2 Dato for evaluering: jan - feb 2019 Semesteransvarlig: LOTM Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 8 ud af 16

Læs mere

Opfølgning på evaluering

Opfølgning på evaluering Opfølgning på evaluering Semester: 2. semester BOSF17 Dato for evaluering: Uge 4-6 2018 Semesteransvarlig: LM Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 10 ud af 17 har svaret på hele spørgeskemaet,

Læs mere

I hvilken grad vurderer du, at der i deltema 1 har været sammenhæng mellem indholdet i de respektive fag og semestrets læringsmål?

I hvilken grad vurderer du, at der i deltema 1 har været sammenhæng mellem indholdet i de respektive fag og semestrets læringsmål? Semester: 2. semester BSE16 Dato for evaluering: juli/september 2017 skema måtte genåbnes ved dette holds start på 3. semester pga. meget få besvarelse i første omgang Semesteransvarlig: LM Antal studerende/mulige

Læs mere

Modul 12 - S Powered by Enalyzer Survey Solution

Modul 12 - S Powered by Enalyzer Survey Solution Modul 12 - S2012 20-08-2015 Powered by Enalyzer Survey Solution 20-08-2015 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 2 [TARGET_GROUP] 2 Hvor har du været i klinik? I primær sektor 10 2 På udvekslingsophold

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Hold BSF15, Semester 7 valgfrit element social ulighed i sundhed Dato for evaluering: juni/juli 2018 Modul/semesteransvarlig:

Læs mere

Evaluering af klinik i primær. Modul 11 - Efterår (klinikperiode uge 35-44) DIA studerende

Evaluering af klinik i primær. Modul 11 - Efterår (klinikperiode uge 35-44) DIA studerende Evaluering af klinik i primær Modul 11 - Efterår 2015 (klinikperiode uge 35-44) DIA studerende 1 Evaluering af uddannelsesforløb for sygeplejestuderende i Region Hovedstaden. Udarbejdet af Klinisk Koordinationsenhed,

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: Hold BSE15, Semester 7 valgfrit element social ulighed i sundhed - J.nr.: 4071 Dato for evaluering: oktober 2018 Modul/semesteransvarlig:

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: modul 14 hele uddannelsen, hold BosE13 Dato for evaluering: elektronisk evaluering 7/2 2017 samt mundtlig evaluering 24/1 2017

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: modul 14 hele uddannelsen, hold BosF14 Dato for evaluering: elektronisk evaluering 26/6 2017 samt mundtlig evaluering 19/6 2017

Læs mere

Endeligt notat J.nr. 4071

Endeligt notat J.nr. 4071 Endeligt notat J.nr. 4071 Semester: 7 hele uddannelsen, hold BSE15 Dato for evaluering: 11/2 Semesteransvarlig: KR Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 5/12, svarer til 42%. I hvilken

Læs mere

Evaluering. Modul 7 Hold BoF15. Foråret Tilbage meldinger fra de studerende. Hvordan vurdere du det sociale studiemiljø på holdet

Evaluering. Modul 7 Hold BoF15. Foråret Tilbage meldinger fra de studerende. Hvordan vurdere du det sociale studiemiljø på holdet Evaluering Modul 7 Hold BoF15. Foråret 2016. Tilbage meldinger fra de studerende Hvordan vurdere du det sociale studiemiljø på holdet Hvordan vurdere du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fælleskabet

Læs mere

Praktikrapport - Metode, datagrundlag og spørgsmål

Praktikrapport - Metode, datagrundlag og spørgsmål Praktikrapport - Metode, datagrundlag og spørgsmål Overblik over datagrundlaget i praktikrapporten Der er lavet praktikevaluering af elever og studerende på følgende uddannelser: Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Læs mere

Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 15 II ABCD Klasse AB i uge 06 til 16/2016. Klasse CD i uge 17 til 26/2016

Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 15 II ABCD Klasse AB i uge 06 til 16/2016. Klasse CD i uge 17 til 26/2016 1 Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 15 II ABCD Klasse AB i uge 06 til 16/2016. Klasse CD i uge 17 til 26/2016 Spørgeskemaet består af 25 spørgsmål, svarmulighederne er angivet med en 5-trins skala,

Læs mere

Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efterår 2016 Modul: 12 Sted: RH Silkeborg og Hammel Neurocenter Svarprocent: 76 %

Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efterår 2016 Modul: 12 Sted: RH Silkeborg og Hammel Neurocenter Svarprocent: 76 % Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efterår 2016 Modul: 12 Sted: RH Silkeborg og Hammel Neurocenter Svarprocent: 76 % Metode: Bearbejdningen tager udgangspunkt i fem svarkategorier:

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat

Opfølgning på evaluering det samlede notat Opfølgning på evaluering det samlede notat Semester: 7 hele uddannelsen, hold BSF15 Dato for evaluering: elektronisk evaluering juni 2018 samt mundtlig evaluering 21/6 2018 Semesteransvarlig: KR Antal

Læs mere

Resultater for Semester 01 (syde16) - E16 1

Resultater for Semester 01 (syde16) - E16 1 Resultater for Semester 01 (syde16) - E16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet semester 1. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen

Læs mere

Evaluering af komprimeret enkeltfag under Åben Uddannelse for FS2017

Evaluering af komprimeret enkeltfag under Åben Uddannelse for FS2017 NOTAT Evaluering af komprimeret enkeltfag under Åben Uddannelse for FS2017 Læreruddannelse og formidling 15.juni 2017 Birgitte Hedeskov og Mette Marie Gräs Kokholm I forårssemestret 2017 er der gennemført

Læs mere

Resultater for Modul 10 (syde14) - E16 1

Resultater for Modul 10 (syde14) - E16 1 Resultater for Modul 10 (syde14) - E16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet modul 10. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen

Læs mere

Resultater for Modul 03 (syde15) - F16 1

Resultater for Modul 03 (syde15) - F16 1 Resultater for Modul 3 (syde15) - F16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet modul 3. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen

Læs mere

Resultater for Modul 07 (3kde14) - F16 1

Resultater for Modul 07 (3kde14) - F16 1 Resultater for Modul 7 (3kde14) - F16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet modul 7. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen

Læs mere

Resultater for Modul 03 (3kde15) - F16 1

Resultater for Modul 03 (3kde15) - F16 1 Resultater for Modul 3 (3kde15) - F16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet modul 3. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen

Læs mere

UDEVA årsrapport 2013

UDEVA årsrapport 2013 UDEVA årsrapport 2013 Region Hovedstaden UDEVA årsrapport 2013 Evaluering af kliniske undervisnings- og praktikforløb for sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever i Region Hovedstaden

Læs mere

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Efteråret 2017 INDHOLD 1 Indledning 3 2 Svarprocenten 3 3 Præsentation af evalueringens data 4 3.1 Trivsel 4 3.2 Fremmøde 5 3.3 Semestrets overordnede

Læs mere

Resultater for Socialt iværksætteri (3kde13) - F16 1

Resultater for Socialt iværksætteri (3kde13) - F16 1 Resultater for Socialt iværksætteri (3kde13) - F16 1 Læringsudbytte Kære studerende Du har netop afsluttet modul 11. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering

Læs mere

Evalueringsskema. Evaluering af klinisk undervisning for sygeplejerstuderende.

Evalueringsskema. Evaluering af klinisk undervisning for sygeplejerstuderende. Evalueringsskema Evaluering af klinisk undervisning for sygeplejerstuderende. Formålet med evalueringen Formålet med din evaluering er at indsamle oplysninger om de uddannelsestilbud, du som sygeplejerstuderende

Læs mere

Side 1 Evaluering af teoretisk undervisning

Side 1 Evaluering af teoretisk undervisning Side 1 Evaluering af teoretisk undervisning 1. I hvilken grad er du blevet introduceret til undervisningsforløbets læringsudbytter/mål (f.eks. via It s learning, introduktion ved underviser, studieplaner

Læs mere

Medicin kandidat 4. semester, efterår 2014

Medicin kandidat 4. semester, efterår 2014 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 17 studerende den 4. februar 2015. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 10. februar 2015. Fristen for besvarelse udløb den 13. februar 2015.

Læs mere

Opfølgning på evaluering af :

Opfølgning på evaluering af : Opfølgning på evaluering af : Modul 12 / forår 2016; HOLD 13II ABCD; opgjort august 2016 Evalueringens grundlag - svarprocent Skemaet er udsendt til 121 studerende 102 har helt eller delvist gennemført,

Læs mere

Evalueringsskema for modul 7.

Evalueringsskema for modul 7. Evalueringsskema for modul 7. 05-12-2013 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 3 [TARGET_GROUP] 3 1. Har de nødvendige informationer om modul 7 været tilgængelige for dig? Procent Nej 0 Ved ikke

Læs mere

Evalueringsskema for modul 7.

Evalueringsskema for modul 7. Evalueringsskema for modul 7. 27-10-2014 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 5 [TARGET_GROUP] 5 1. Har de nødvendige informationer om modul 7 været tilgængelige for dig? Procent Nej 0 Ved ikke

Læs mere

Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efteråret 2016 Modul: 11 Sted: RH Viborg/Skive Svarprocent: 76 %

Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efteråret 2016 Modul: 11 Sted: RH Viborg/Skive Svarprocent: 76 % Bearbejdning af data fra evaluering af klinisk undervisning Periode: Efteråret 2016 Modul: 11 Sted: RH Viborg/Skive Svarprocent: 76 % Metode: Bearbejdningen tager udgangspunkt i fem svarkategorier: Meget

Læs mere

A. Vurdering af organisering og tilrettelæggelse af klinisk undervisning

A. Vurdering af organisering og tilrettelæggelse af klinisk undervisning Sygeplejerskeuddannelsen i Silkeborg Evalueringsskema Evaluering af klinisk undervisning for sygeplejerstuderende. Formålet med evalueringen Formålet med din evaluering er, at indsamle oplysninger om de

Læs mere

Evaluering af klinik i primær på 6. semester. Sygeplejerskeuddannelsen Københavns Professionshøjskole (tidl. Metropol) Forår 2018

Evaluering af klinik i primær på 6. semester. Sygeplejerskeuddannelsen Københavns Professionshøjskole (tidl. Metropol) Forår 2018 Evaluering af klinik i primær på 6. semester Sygeplejerskeuddannelsen Københavns Professionshøjskole (tidl. Metropol) Forår 2018 Studerende i primær sektor Nedenfor vises besvarelser af de studerende,

Læs mere

Modul 1 syde15. Publiceret af Laila Jensen 19 november 2015 klokken 12:11 Powered by Enalyzer

Modul 1 syde15. Publiceret af Laila Jensen 19 november 2015 klokken 12:11 Powered by Enalyzer Modul 1 syde15 Publiceret af Laila Jensen 19 november 2015 klokken 12:11 Powered by Enalyzer Modul 1 syde15 Publiceret af Laila Jensen 19 november 2015 klokken 12:11 Powered by Enalyzer Svar status Ikke

Læs mere

Evaluering af din kliniske undervisningsperiode

Evaluering af din kliniske undervisningsperiode Evaluering af din kliniske undervisningsperiode Kære sygeplejestuderende Du er nu i slutningen af din kliniske undervisningsperiode og det er tid til evaluering af perioden. Formålet med denne evaluering

Læs mere

Evalueringsskema for modul 2.

Evalueringsskema for modul 2. Evalueringsskema for modul 2. 05-02-2013 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 5 [TARGET_GROUP] 5 1. Har de nødvendige informationer om modul 2 været tilgængelige for dig? Procent Nej 0 Ved ikke

Læs mere

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Marts 2015 University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Spørgeskema til studerende modul 12 Evaluering af undervisningsforløb i klinisk undervisning Klinisk uddannelsessted: Hold: Navn: Evalueringen

Læs mere

Modul 1 F Powered by Enalyzer Survey Solution

Modul 1 F Powered by Enalyzer Survey Solution Modul 1 F2015 08-05-2015 Powered by Enalyzer Survey Solution 08-05-2015 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 20 [TARGET_GROUP] 20 1. Har de nødvendige informationer om modul 1 været tilgængelige

Læs mere

Semesterevaluering 4. semester

Semesterevaluering 4. semester Semesterevaluering 4. semester I det følgende skal du besvare 19 spørgsmål om, i hvilken grad den teoretiske og kliniske undervisning som helhed har givet dig læringsmuligheder i forhold til semesterets

Læs mere

1. Har den kliniske del af uddannelsen motiveret dig til - - fordybelse i semesterets tema?

1. Har den kliniske del af uddannelsen motiveret dig til - - fordybelse i semesterets tema? Frekvenser Skemaet er udsendt til 125 studerende 71 har helt eller delvist gennemført, svarende til 56,8% 54 har ikke svaret, svarende til 43,2% 1. Har den kliniske del af uddannelsen motiveret dig til

Læs mere

Evalueringens grundlag svarprocent Skemaet er sendt til 105 studerende. Heraf har 87 studerende besvaret spørgeskemaet, svarende til 83 %

Evalueringens grundlag svarprocent Skemaet er sendt til 105 studerende. Heraf har 87 studerende besvaret spørgeskemaet, svarende til 83 % Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 13 II ABD, april - juni 2014. C-klassen indgår ikke, da den afvikles som net-baseret uddannelse, og evalueres af projektgruppen Evalueringens grundlag svarprocent

Læs mere

Evalueringsskema for modul 10.

Evalueringsskema for modul 10. Evalueringsskema for modul 10. 05-12-2013 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 6 [TARGET_GROUP] 6 1. Har de nødvendige informationer om modul 10 været tilgængelige for dig? Procent Nej 0 Ved ikke

Læs mere

Modul 10 - hold S2012X og Y

Modul 10 - hold S2012X og Y Modul 10 - hold S2012X og Y 16-02-2015 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 19 [TARGET_GROUP] 19 1. Har de nødvendige informationer om modul 10 været tilgængelige for dig? Procent Nej 0 Ved ikke

Læs mere

Evaluering af klinik på modul 2 forår (klinikperiode uge 19-20, 21-22)

Evaluering af klinik på modul 2 forår (klinikperiode uge 19-20, 21-22) Evaluering af klinik på modul 2 forår 2015 (klinikperiode uge 19-20, 21-22) 1 Indholdsfortegnelse Gennemførelsesoversigt... 3 Studerende i somatisk sektor... 4 Kvalitative besvarelser fra studerende i

Læs mere

Evalueringsskema for modul 10.

Evalueringsskema for modul 10. Evalueringsskema for modul 10. 27-10-2014 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 6 [TARGET_GROUP] 6 1. Har de nødvendige informationer om modul 10 været tilgængelige for dig? Procent Nej 17% 1 Ved

Læs mere

Resultater for Semester 04 (3kde16) - F18 1

Resultater for Semester 04 (3kde16) - F18 1 Resultater for Semester 04 (3kde16) - F18 1 Læringsudbytte 1 Kære studerende Du har netop afsluttet den teoretiske del af semester 4. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes

Læs mere

Modul 1 - hold F2014

Modul 1 - hold F2014 Modul 1 - hold F2014 19-05-2014 Powered by Enalyzer Survey Solution 1. Har de nødvendige informationer om modul 1 været tilgængelige for dig? Procent Nej 0% 0 Ved ikke 4% 1 Ja 96% 25 100% 26 Antal Den

Læs mere

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Marts 2015 University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Spørgeskema til studerende modul 6 og 9 Evaluering af undervisningsforløb i klinisk undervisning Klinisk uddannelsessted: Evaluering af modul:

Læs mere

Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi

Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi Svarprocent Ikke-gennemført 1 6,7% Nogen svar 1 6,7% Gennemført 13 86,6% I alt 15 100,0% Spørgsmål til semestret:

Læs mere

Sundhedsinformatik 1. studieår, forår 2015

Sundhedsinformatik 1. studieår, forår 2015 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 15 studerende den 16. juni 2015. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 23. juni 2015. Fristen for besvarelse udløb den 1. juli 2015. Ud af de

Læs mere

Idræt kandidat 5. semester (2-fags speciale), efterår 2015

Idræt kandidat 5. semester (2-fags speciale), efterår 2015 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 11 studerende den 3. februar 2016. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 10. februar 2016. Fristen for besvarelse udløb den 12. februar 2016.

Læs mere

De første 6 spørgsmål vedrører den teoretiske del af din uddannelse.

De første 6 spørgsmål vedrører den teoretiske del af din uddannelse. Semesterevaluering 4. semester det følgende skal du besvare 19 spørgsmål om, i hvilken den teoretiske og kliniske undervisning som helhed har givet dig læringsmuligheder i forhold til semesterets tema

Læs mere

Sexologi 2. studieår, forår 2015

Sexologi 2. studieår, forår 2015 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 25 studerende den 16. juni 2015. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 23. juni 2015. Fristen for besvarelse udløb den 1. juli 2015. Ud af de

Læs mere

Modul 3 S Powered by Enalyzer Survey Solution

Modul 3 S Powered by Enalyzer Survey Solution Modul 3 S2014 08-05-2015 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 10 [TARGET_GROUP] 10 1. Har de nødvendige skriftlige informationer om modul 3 været tilgængelige for dig? Procent Antal Ved ikke 2

Læs mere

MedIS bachelor 1. semester, efterår 2014

MedIS bachelor 1. semester, efterår 2014 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 134 studerende den 4. februar 2015. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 10. februar 2015. Fristen for besvarelse udløb den 13. februar 2015.

Læs mere

Evaluering af kliniksteder. Rikke Lang Ingebrigtsen Lektor Radiografuddannelsen 5. februar 2017

Evaluering af kliniksteder. Rikke Lang Ingebrigtsen Lektor Radiografuddannelsen 5. februar 2017 Evaluering af kliniksteder Lektor Baggrund Overordnede rammer fra fælles procedure Kvalitetssikring af praktik i Metropol Intern procedure Kvalitetssikring af klinikforløb i Alle klinikforløb bliver evalueret

Læs mere

Evalueringsskema for modul 1. -

Evalueringsskema for modul 1. - Evalueringsskema for modul 1. - 12-11-2012 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 6 [TARGET_GROUP] 6 1. Har de nødvendige informationer om modul 1 været tilgængelige for dig? Procent Nej 1 Ved ikke

Læs mere

Resultater for Semester (syde17) - E17 1

Resultater for Semester (syde17) - E17 1 Resultater for Semester 01 2017 (syde17) - E17 1 Læringsudbytte 1 Kære studerende Du har netop afsluttet semester 1. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering

Læs mere

Resultater for Semester 05 (syde15) - E17 1

Resultater for Semester 05 (syde15) - E17 1 Resultater for Semester 05 (syde15) - E17 1 Læringsudbytte 1 Du har netop afsluttet semester 5. På UC Diakonissestiftelsen lægger vi stor vægt på at inddrage de studerendes vurdering af uddannelsen i det

Læs mere

VIA Sygeplejerskeuddannelsen Semesterbeskrivelse. 1. semester

VIA Sygeplejerskeuddannelsen Semesterbeskrivelse. 1. semester Semesterbeskrivelse. semester INDHOLD Indledning 3 2 Tema 3 3 Semesterstruktur og opbygning 3 4 Fagområder og fag 4 5 Studieaktivitetsmodellen 4 6 Læringsudbytte 5 7 Indhold 6 8 Undervisnings- og arbejdsformer

Læs mere

Evalueringsskema for modul 3.

Evalueringsskema for modul 3. Evalueringsskema for modul 3. 05-12-2013 Powered by Enalyzer Survey Solution 1. Har de nødvendige skriftlige informationer om modul 3 været tilgængelige for dig? Ved ikke 0 Nej 0 Ja 10 9 10 9 Kommentér

Læs mere

Konklusion på evaluering af modul 9

Konklusion på evaluering af modul 9 Konklusion på evaluering af modul 9 Hold: FH77 Svarprocent: 91 (31 studerende ud af 34) Dato: Forår- semesteret 2011 Konklusion: Overordnet tilfredshed: Stort set alle studerende (94 %) svarer, at de i

Læs mere

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018 SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 81 studerende den 22. juni 2018. Der

Læs mere

Sundhedsteknologi bachelor 3. semester, efterår 2015

Sundhedsteknologi bachelor 3. semester, efterår 2015 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 41 studerende den 3. februar 2016. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 10. februar 2016. Fristen for besvarelse udløb den 12. februar 2016.

Læs mere

Klinisk Videnskab og Teknologi 3. semester, efterår 2015

Klinisk Videnskab og Teknologi 3. semester, efterår 2015 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 31 studerende den 3. februar 2016. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 10. februar 2016. Fristen for besvarelse udløb den 12. februar 2016.

Læs mere

Studieaktivitetsmodellen

Studieaktivitetsmodellen Temadag om revision af sygeplejerskeuddannelsen 2016 For kliniske vejledere OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus den 25. oktober i Odense og den 3. november i Svendborg Studieaktivitetsmodellen

Læs mere

Folkesundhedsvidenskab 9. semester, efterår 2015

Folkesundhedsvidenskab 9. semester, efterår 2015 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 74 studerende den 3. februar 2016. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 10. februar 2016. Fristen for besvarelse udløb den 12. februar 2016.

Læs mere

Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik

Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår 2016 Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik Kolofon Maj 2017 Besvarelser af elektronisk modulevaluering efteråret 2016 Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik

Læs mere

Evalueringsskema for modul 3.

Evalueringsskema for modul 3. Evalueringsskema for modul 3. 05-12-2013 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 3 [TARGET_GROUP] 3 1. Har de nødvendige skriftlige informationer om modul 3 været tilgængelige for dig? Procent Antal

Læs mere

Spørgsmål vedrørende modulets indhold og læringsudbytte - Har modulets læringsudbytte som helhed været tydeligt fra starten af modulet?

Spørgsmål vedrørende modulets indhold og læringsudbytte - Har modulets læringsudbytte som helhed været tydeligt fra starten af modulet? Evalueringsrapport modul 12, RAD109 Antal studerende på holde 25 Antal besvarelser 14 Svarprocent 56 % Spørgsmål vedrørende modulets indhold og læringsudbytte - Har modulets læringsudbytte som helhed været

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Evalueringsskema for modul 3.

Evalueringsskema for modul 3. Evalueringsskema for modul 3. 05-12-2013 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 14 [TARGET_GROUP] 14 1. Har de nødvendige skriftlige informationer om modul 3 været tilgængelige for dig? Procent Antal

Læs mere

Modul 9 F Powered by Enalyzer Survey Solution

Modul 9 F Powered by Enalyzer Survey Solution Modul 9 F2013 08-05-2015 Powered by Enalyzer Survey Solution [LAUNCH] 12 [TARGET_GROUP] 12 1. Har de nødvendige informationer om modul 9 været tilgængelige for dig? Ved ikke 0 Nej 1 Ja 92% 11 10 12 Den

Læs mere

Stort udbytte 40% Rimeligt udbytte 60% Lille udbytte. Mangelfuldt udbytte 0% 25% 50% 75% 100% 36% Stort udbytte. Rimeligt udbytte 64% Lille udbytte

Stort udbytte 40% Rimeligt udbytte 60% Lille udbytte. Mangelfuldt udbytte 0% 25% 50% 75% 100% 36% Stort udbytte. Rimeligt udbytte 64% Lille udbytte Hvordan vurderer du dit udbytte af det samlede modul i forhold til læringsudbyttet (jf modulbeskrivelsen) - Har viden om og kan redegøre for analyser og analyseprincipper, du har udført Stort udbytte Rimeligt

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, foråret 2011

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, foråret 2011 Evaluering af Pædagogisk Sociologi, foråret 2011 I foråret 2011, blev der udbudt tre moduler på suppleringsuddannelsen i, Pædagogisk teori, Sociologisk teori og videnskabsteori. Modulerne er dog evalueret

Læs mere

Idræt kandidat 1. semester, efteråret 2014

Idræt kandidat 1. semester, efteråret 2014 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 22 studerende den 4. februar 2015. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 10. februar 2015. Fristen for besvarelse udløb den 13. februar 2015.

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. 1. semester

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. 1. semester Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Semesterbeskrivelse. semester INDHOLD Indledning 3 Tema 3 3 Semesterstruktur og opbygning 3 4 Fagområder og fag 4 5 Studieaktivitetsmodellen 4 6 Læringsudbytte 4 7 Indhold

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, foråret 2011

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, foråret 2011 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, foråret 2011 I foråret 2011 blev der på kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi udbudt to moduler, diversitet og perspektiv. Modulerne er blevet

Læs mere