GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted."

Transkript

1 Grindsted Rideklub GRINDSTED RIDEKLUB Hedemarken 4 A-B 7200 Grindsted info@grrk.dk Grindsted Rideklub VELKOMSTFOLDER

2 INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning Opstaldning Faciliteter Handikapridning Halvpartsordning Reglement Priser Betaling Aktiviteter Udvalg Sikkerhed Sponsorer PR På gensyn Vi ønsker dig velkommen som medlem i Grindsted Rideklub. Med denne folder vil vi fortælle lidt om klubben om vores intentioner, værdier, forventninger, faciliteter, undervisning med mere. Udover dette hæfte findes der små foldere om elevundervisning, halvpartsordning, handikapridning og handikapmedhjælp. Disse foldere kan du finde på vores hjemmeside Grindsted Rideklub startede i 1976 på et nedlagt landbrug, beliggende på Vejle Landevej lige uden for Grindsted. I år 2001 blev de gamle stalde revet ned, og nye blev bygget i tilknytning til den eksisterende ridehal, siden da er klubben blevet udvidet flere gange og er i dag en moderne klub med faciliteter i topklasse. I GRRK ligger vi vægt på: at her er plads til både alvor og sjov at vi har et godt socialt samvær at du får et ride- og træningsmæssigt udbytte horsemanship / hestevelfærd Vores intention og vision for klubben er at være omegnens mest attraktive klub klubben med de gode oplevelser. Denne vision vil vi nå ved bevidst at arbejde med værdier og holdninger.

3 GRRK OG DANSK RIDE FORBUND FORVENTNINGER GRRK en klub under Dansk Ride Forbund GRRK er medlem af Dansk Ride Forbund. Det betyder at vi får adgang til en lang række fordele som f.eks. kurser, rådgivning, mulighed for at afvikle og deltage i stævner med andre forbundsklubber. Det giver os også en række forpligtigelser da vores vedtægter skal være i overensstemmelse med Dansk Ride Forbunds vedtægter. Se mere på Forsikringsforhold Som klub under Dansk Ride Forbund er GRRK automatisk omfattet af det der kaldes Idrættens forsikringer. Hovedformålet med denne er, at holde klubberne, deres ansatte og frivillige skadesløse. Du er som enkeltmedlem ikke omfattet af klubbens forsikring og skal selv sørge for at have tegnet f.eks. ulykkesforsikring samt lovpligtig ansvarsforsikring på din evt. private hest. Som medlem af klubben forventer vi at du vil være åben, ærlig og møde op med en positiv indstilling, der bidrager til vores gode klubånd. Vi håber du vil deltage i vores aktiviteter, så du kan blive en del af vores gode fællesskab. Vi har en forventning om at du tager del i vores værdigrundlag og bidrager til at skabe en god klub. Du er ansvarlig for klubbens område og ejendele og skal behandle hesten med omtanke og horsemanship / hestevelfærd. Vi forventer, at du fortæller din underviser, hvis noget ikke fungerer tilfredsstillende. Da vi er en selvejende forening, forventes det at vores medlemmer og deres familie vil indgå aktivt i hverdagen og hjælpe til arrangementer.

4 VÆRDIGRUNDLAG UNDERVISNING Vi er en klub for såvel bredden som eliten. Vi lægger vægt på fællesskab, positiv klubånd og kvalitet i alle gøremål. Vi udviser interesse for den enkelte og ansvarlighed såvel i omgangen med hesten som overfor hinanden og klubben. Det betyder at vi: er en klub for både bredden og eliten har en positiv klubånd har et godt fællesskab har et højt kvalitetsniveau i alle vores gøremål udviser interesse for den enkelte udviser ansvarlighed i omgangen med hesten samt overfor hinanden og klubben Som en del af vores værdier er det vores mål, at undervise såvel bredden som eliten. Vores undervisning er både praktisk og teoretisk, og vi stræber efter at have høj kvalitet i undervisningen. Har du forslag, ris eller ros, til din undervisning, skal du snakke med din underviser om det. Dressur Vi underviser alle aldersgrupper og har hold for enhver smag: Begynder, øvede, baby, voksen samt familiehold. Det er muligt at få både enetimer og holdtimer. Spring Vi underviser også her alle aldersgrupper, og der er mulighed for at springe på hold for begyndere samt øvede. Der findes en speciel folder om elevundervisning, den finder du på vores hjemmeside Enetimer skal aflyses senest dagen før, ellers opkræves du for timen.

5 OPSTALDNING FACILITETER Ønsker du at få din hest opstaldet på GRRK, skal du kontakte vores daglige leder. Her får du en opstaldningskontrakt, som du bedes udfylde og aflevere i underskrevet stand, hvorefter din hest tildeles en fast opstaldningsplads. Ønske om at skifte boks eller lave ændringer aftales med daglig leder. Hesten fodres 3 gange dagligt, samt wrap om morgenen. Vi forventer at du fejer og rydder op efter dig selv i stalden. Du skal feje umiddelbart efter, at hesten er trukket ud af boksen og efter pleje på staldgangen. Vandspiltove skal af miljømæssige årsager fejes efter brug. Der forefindes trillebør eller sorte spande til hestegødning. ALT andet affald skal i skraldespandene. I sadelrummet kan du benytte den tildelte plads til dit udstyr. Gulvet i sadelrummet skal være frit, dvs. at alt udstyr skal være ophængt. Spørg daglig leder ang. plads til stævneskab. Luftfoldene er til fri afbenyttelse for opstaldede heste max. 2 timer pr. dag. Privatheste og ponyer er opstaldet på ejerens ansvar, hvorfor det er et krav, at ejeren er ansvarsforsikret. Klubben råder i dag over 2 ridehaller (20 x 60 m), hal 1 langs privatstalden og hal 2 langs elevstalden. Udendørs er der 5 dressurbaner, en springbane med vand- og sandgrav samt banket. Vi har flere store luftefolde, og adgang til et pragtfuldt terræn. I staldene er der 66 lyse og gode opstaldningspladser, vandspiltov, hestesolarium og opvarmede sadelrum med plads til udstyr. Vi har en i 2018 nybygget rytterstue med gode faciliteter, og desuden toiletter i forbindelse med hal 2. Rytterstuen er det naturlige samlingspunkt i hverdagen og til arrangementer. Alle vore faciliteter er i videst mulig omfang handikapvenlige. Og vi har desuden gode parkeringsforhold. Åbningstider for elevstald, privat stald og hal 1 og 2 finder du på vores hjemmeside.

6 OVERORDNET REGLEMENT SIKKERHEDSREGLER 1. Det er daglig leder der har det daglige overordnede ansvar på stedet 2. Al færdsel på klubbens arealer, både til fods og til hest, er på eget ansvar og forsikring 3. Ryttere der bruger klubbens område/faciliteter skal være medlem og indløse facilitetskort 4. Rygning er kun tilladt udendørs udvis ansvarlighed i forhold til brandfare 5. Alle forventes at bidrage til ro, orden og god stemning på GRRK 6. Tyveri er strafbart og meldes til politiet. Tyveri medfører direkte bortvisning 7. Ethvert medlem har pligt til at holde sig opdateret om priser, retningslinjer m.m. Klubbens primære oplysningskilde er hjemmesiden 8. Ønsker du undervisning, opstaldning eller hest i ridning så kontakt personalet eller find information på klubbens hjemmeside 9. Udmeldelse af klubben eller opsigelse af undervisning skal ske skriftligt til klubbens mail info@grrk.dk med 1 måneds varsel til den 1. i den efterfølgende måned Se desuden reglementer på vores hjemmeside. 1. Bær godkendt ridehjelm under ridning undtaget herfra er ryttere med bagrytter 2. Bær sikkerhedsmæssigt korrekt fodtøj under ridning og håndtering af hesten 3. Bær sikkerhedsvest ved springning hvis du er under 18 år 4. Fastgør dig aldrig til hesten ved f.eks. at vikle træktov rundt om hånden eller livet 5. Før altid en hest i trense eller træktov 6. Løb eller råb ikke i stalden 7. Du må aldrig rykke/flå/save hesten i munden med biddet 8. Du må aldrig anvende pisk udover almindelig irettesættelse og korrektion 9. Du må aldrig anvende sporer uhæmmet 10. Efterlad aldrig heste på opbindings/striglepladser uden opsyn 11. Lad aldrig to heste passere hinanden på steder hvor staldgangen er mindre end 2 meter bred 12. Staldgangen må ikke bruges til opbevaring af redskaber, striglekasser m.v. 13. Du skal have taget ryttermærke 1 eller have viden svarende dertil for at opholde dig alene i stalden 14. Kend klubbens regler for ridning på bane 15. Du skal have taget ryttermærke 2 eller have færdigheder svarende dertil for at kunne deltage i fri ridning uden undervisning 16. Du skal have taget ryttermærke 3 eller have færdigheder og viden svarende dertil for at lukke eller hente heste på folden 17. Kend klubbens forholdsregler ved brand 18. Kend klubbens opslag med de vigtigste telefonnumre

7 STALD OG FOLDREGLER HAL OG BANEREGLER 1. Åbningstider skal overholdes se på tavlen eller på hjemmesiden 2. Det er ikke tilladt at ride gennem stalden 3. Der fodres ca. kl , og Har du behov for hjælp til foderplan til din hest kontakt daglig leder 5. Der muges en gang ugentligt i halmbokse. Spånebokse er du selv ansvarlig for 6. Foldordning i hverdage kan tilkøbes hesten vil komme på fold ca. 3 timer dagligt (tilpasset vejret) 7. Folde kan frit benyttes max 3 timer dagligt pr. hest 8. Evt. skader på hegn ved folde meldes umiddelbart til personalet 9. Heste trækkes én og én og altid i træktov 10. Heste på staldgangen skal være tøjret og under opsyn 11. Du skal rydde op efter dig selv feje, ordne vandspiltov, foderrum, saddelrum m.m. 12. Alle opstaldere tildeles et saddelrum skal holdes ryddeligt og gulvet foran skal være frit 13. Ønsker du at medbringe et staldskab aftales dette med personalet 14. Saddelrum låses hver dag kl. ca af personalet er du opstalder kan du få en nøgle hos personalet 15. Sidste mand slukker musikken, slukker lyset, lukker dørene og låser af 1. Børn under 12 år må ikke ride alene, men skal være under opsyn af en voksen 2. Alle medlemmer med facilitetskort har lige ret til at bruge hallerne 3. Der rides venstre mod venstre skridt én og én 4. Løse heste (kun i hal 2) skal være under konstant opsyn 5. Longering kun i hal 2 vis hensyn til ridende personalet kan i forbindelse med undervisning/tilridning longere i hal 1 6. Ingen friridning i hallerne når der er elevhold/handikaphold se halplan på hjemmesiden 7. Al springning skal foregå under opsyn af person over 18 år, som skal stå på jorden 8. Undervisning på GRRK er kun tilladt ved klubbens personale 9. Alle skal samle klatter efter sig selv i ridehallerne men hjælp hinanden! 10. Al ridning i skov og terræn skal foregå på anviste veje og stier. Husk at overholde færdselsloven 11. Det anbefales at ingen rider alene i naturen og at man altid medbringer en mobiltelefon 12. Se mere om sikker ridning i terræn og trafik på DRF s hjemmeside

8 HANDICAP RIDNING HALVPARTS ORDNING Handicapridning er fysioterapi til hest. Her er hesten terapeuten. Ingen terapeut kan give mere balancetræning end hesten. Gennem hestens bevægelser (og dine egne) kan du opnå: større balance og bedre motorik afspændte muskler forbedring af gangmønster og koordination større posturalkontrol (hoved og kropskontrol) udspænding af forkortede muskler generel styrkelse af kroppens muskler forbedret sanse motorik øget psykisk velvære Du får rideøvelser tilpasset til behov og handicap, samt gymnastikog fysioterapiøvelser, der øger den virkning hesten har på dig. Ridefysioterapi kræver altid en lægeerklæring. Har du ikke mulighed for at få ridefysioterapi, er der på GRRK oprettet hold bl.a. for bofællesskaber og for sent udviklede unge. Dette foregår mod egen betaling. Der er tale om mindre lukkede hold, hvor der er hjælpere tilstede, som vil hjælpe dig i den udstrækning. Der er behov for. Har du lyst til at øve dig i at have din egen hest, eller bare lyst til at ride lidt mere, så er halvpartsordningen noget for dig. Du får 2 x 1 times ugentlig undervisning ved elevunderviser 1 times fri ridning om lørdagen Halvpartsryttere over 18 år kan vælge 1 x undervisning og 2 x fri ridning, hvoraf en er lørdag. Førsteret til stævnestart på hesten / ponyen. Tilbud om enkelte årlige arrangementer (f.eks. fælles skovture) Halvpartsordningen giver dig mulighed for at få indblik i, hvad det kræver at have sin egen hest. Den giver dig mange gode oplevelser og et tættere forhold til hesten. Derudover får du mange timer i fællesskabet med andre på rideskolen. Hvis alle heste er leje ud til halvpart, kan du komme på venteliste. På vores hjemmeside finder du en speciel folder om halvpartsordningen. På vores hjemmeside finder du en speciel folder om handikapridning.

9 UDVALG AKTIVITETER Klubben har en række udvalg til at varetage forskellige opgaver. Udvalgene nedsættes på den årlige generalforsamling. Og man binder sig til et udvalg for en etårig periode, dog to år i bestyrelsen. Vi opfordrer alle som har lyst, til at møde op på generalforsamlingen og melde sig i et udvalg. Det kræver ikke kendskab til heste og ridning men blot interesse. Bestyrelsen Ansætter personale og driver klubben efter vedtægterne sammen med den daglige leder. Materialeudvalg Sørger for at klubbens materialer er i orden og i forsvarlig tilstand. Desuden sørger de for at småreparationer af forskellig art bliver udført. Cafeteriaudvalg Forestår cafeteriadrift i forbindelse med arrangementer, såsom planlægning af menu, indkøb og pyntning af cafeteria til et stævne. På GRRK har vi altid mange aktiviteter i gang. Nogle af de ting vi arrangerer er bl.a.: Stævner Fester Spis-sammen-aftener Klubaftener med foredrag eller lignende Arbejdsdage Ridelejr Fælles skovture Julebanko Du vil finde informationer om vores arrangementer på alle opslagstavler, klubbens hjemmeside og Facebook side. Du må gerne tage venner og familie med til arrangementerne. Stævneudvalg Planlægger alle stævner der er større end klubstævner. Sponsorudvalg Finder sponsorer der gerne vil støtte vores rideklub.

10 BETALING SPONSOR Indmeldelsesblanketter får hos underviseren og afleveres samme sted i udfyldt stand. Medlemskontingent opkræves én gang årligt. Betaling for undervisning af enetimer sker bagud fra d. 20. til d. 20. i næste måned og opstaldning sker forud. Elevundervisning betales forud, de elever som ikke har betalt rettidigt tilsendes en rykker med et rykkergebyr på kr. 50,-. Finder betalingen ikke sted, kan eleven bortvises fra undervisningen. Opstaldningsheste tilmeldes hos den daglige leder, hvorefter staldkontrakt vil blive udleveret. Kontrakten skal udfyldes og returneres i underskrevet stand. Opsigelse af staldplads skal ske skriftligt til kassereren / daglig leder inden d. 10. i måneden til afrejse d. 1. i efterfølgende måned. Det er muligt at blive fast sponsor for klubben med et reklameskilt i ridehallen. Man kan også bidrage med ærespræmier til stævner eller sponsere klasser til de store stævner. PR Vi tilstræber at lave god reklame for klubben og give medlemmerne et højt informationsniveau. Vore primære informationskilder er Vores facebookside grindstedrideklub Vores foldere som du finder på vores hjemmeside. Alle opslagstavler. Hvis du ønsker at få indlæg om resultater, arrangementer og andet på vores hjemmeside eller Facebook, skal du kontakte den ansvarlige på vores INFO@GRRK.DK

11 PÅ GENSYN Vi håber, at du har fundet ud af hvem vi er, og hvad vi står for. Vi glæder os til at lære dig at kende. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af vores undervisere, den daglige leder eller bestyrelsen.

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED   FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED WWW.GRRK.DK INFO@GRRK.DK FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning

Læs mere

Grindsted rideklub. GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN GRINDSTED VELKOMSTFOLDER Indhold

Grindsted rideklub. GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN GRINDSTED VELKOMSTFOLDER Indhold Grindsted rideklub GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 28 7200 GRINDSTED 75322209 www.grrk.dk info@grrk.dk VELKOMSTFOLDER Indhold Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning Opstaldning Faciliteter Handicapridning

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016)

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklubs Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklub er en rideklub som er baseret på en frivillig arbejdende bestyrelse, med meget hjælp fra forældre og opstaldere.

Læs mere

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub (GOO) Velkomstfolder Velkommen til Græsted og Omegns Rideklub (GOO). Rideklubben er stiftet i 2014

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub GENERELT 01. Alle, der benytter klubbens faciliteter, dvs. rider, longerer mv. på HDR s område, skal være medlem og betale kontingent eller være forældre/værge

Læs mere

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig Velkommen til Højris Rideklub - vi har plads til dig Historie Højris rideklub blev startet i 1979, og i årenes løb er der kommet skub i udviklingen. Der er kommet flere faciliteter til - nye stalde, 2

Læs mere

Informationshæfte BLR

Informationshæfte BLR Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og

Læs mere

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr Rideklub under Danske Rideforbund, DRF www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub. Holmegården er hjemsted for Holmegårdens Rideklub, som er en forening under

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 Formand: Næstformand: Kasserer: Suppleanter: Fodermester: Underviser: Berit Andersen 30606465 Christina Jensen 53400388 Kresten Jensen 28936066 Annette Lomholt 29829110

Læs mere

Regler og gode råd på Darupgaard

Regler og gode råd på Darupgaard Regler og gode råd på Darupgaard Du og din hest bydes velkommen på Darupgaard. For at alle skal kunne føle sig tilpas her, er det nødvendigt, at du overholder følgende retningslinjer: 1 / 17 UDLEJNING/OPSIGELSE

Læs mere

Velkommen til Kongsdal Rideklub

Velkommen til Kongsdal Rideklub Velkommen til Kongsdal Rideklub 1 Oversigt Velkommen Side 2 Vores undervisere Side 3 Undervisning mm. Side 4 Faciliteter Side 5 Færdsel på KONG Side 6 Din bestyrelse Side 7 2 Velkommen Kongsdal Rideklub

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Informationshæfte BLR

Informationshæfte BLR Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982. LTR lejer sig ind på Stenrødgaard i Lyngby, hvor private og stedets egne heste er opstaldet.

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT OPSTALDNINGSKONTRAKT Opstaldningskontrakten er indgået mellem Mosegården og den i kontrakten nævnte hest og hesteejer. Opstaldningskontrakten kan ikke overdrages til anden hesteejer eller anden hest, med

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT Side 1 af 5 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. Denne aftale om opstaldning af hesten (hvor begrebet hesten omfatter såvel heste som ponyer) : Hestens navn er indgået mellem AFTALENS PARTER 1.1. Udlejers navn: Adresse:

Læs mere

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR)

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) Kokkedal Allé 3, 2970 Hørsholm Tlf. 45 76 40 42 Hjemmeside: www.kokkedal-rideklub.dk E-mail: (fremgår af hjemmesiden) INDHOLDSFORTEGNELSE OM

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982, og Rideklubben har i dag godt 200 medlemmer, hvoraf langt de fleste er aktive. LTR lejer

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Himmelev Rideklub Herregårdsvej 61 4000 Roskilde www.hirk.dk Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Der er den d.d. indgået aftale om, at nedenstående [hest/pony] opstaldes på Himmelev Rideklub, Herregårdsvej

Læs mere

Helsinge Rideklub. Velkomstfolder til pensionærer. Helsinge Rideklub. Husebyvej Helsinge

Helsinge Rideklub. Velkomstfolder til pensionærer. Helsinge Rideklub. Husebyvej Helsinge Helsinge Rideklub Helsinge Rideklub Husebyvej 13 3200 Helsinge Velkomstfolder til pensionærer Velkommen til Helsinge Rideklub Vi er en klub med mange aldersgrupper og et ridemæssigt niveau, der spænder

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Opgaver, når man næsten har egen hest (I) Når du har part på en HIRI hest, så deltager du i fælles opgaverne på HIRI: Forældrenes rolle:

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR

OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR. 1.8.2018 Mellem (ifht. opstaldning): Støtteforeningen Hesteskoen, Ålemarksgyden 36, 5270 Odense N. Mellem (ifht. indmeldelse): Rideklubben ODIN, Ålemarksgyden 36,

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2013 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS PÅKLÆDNING...

Læs mere

Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2. Dalby Rideklub...3. Tanholt Rideklub...8. Kolding Rideklub Jordrup Rideklub...

Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2. Dalby Rideklub...3. Tanholt Rideklub...8. Kolding Rideklub Jordrup Rideklub... Redegørelse rideklubber Indhold Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2 Dalby Rideklub...3 Tanholt Rideklub...8 Kolding Rideklub...11 Jordrup Rideklub...17 Vamdrup Rideklub...19 Hejlsminde

Læs mere

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail.

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail. KONTRAKT VEDRØRENDE OPSTALDNING AF HESTE. Vilkår for opstaldning af heste på Holtegaard Ridecenter. Prisliste 3 er pony med halm/hø +fodring/udlukning på 1 er pony + 2 er pony med halm/hø +fodring/udlukning

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 2 0 1 6 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS

Læs mere

Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby kontor: vagtlærer:

Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby  kontor: vagtlærer: Hestefolder 2017/18 Lundby Efterskole Efterskolevej 8-4750 Lundby www.lundbyefterskole.dk kontor: 55 76 71 03 vagtlærer: 61 76 37 03 adm@lundbyefterskole.dk Velkommen til Hestelinjen på Lundby Efterskole.

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt Box 3 x 3 m eller 3,25 x 3 m incl. strøelse ( 100kg.træpiller) 1600 kr. Hø i box + jordfold ud/indtrækning pr.mdr. Box 3,3 x 3,3 m incl. strøelse (120 kg. træpiller) 1700 kr. pr.mdr.

Læs mere

Telefon: adresse: 1

Telefon:  adresse: 1 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE Imellem Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej 54 8543 Hornslet og Opstalder: Telefon: E-mail adresse: 1 er dags dato indgået følgende aftale om opstaldning

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig Deltagere: Kristina Wollesen () Anne-Mette Schiller (AM) Karina Jensen () Kathrine Bauditz (KB) Pia Knudsen () Fraværende: - Kopi til: Referent: Deltagerne + hjemmesiden Pia Knudsen Mødedato: 9. februar

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Hestens/ponyens Pony (sæt X) Navn Oplysning om speciel adfærd, unoder, allergi eller lignende? Opstalders navn

Læs mere

Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk

Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk Staldleje og priser pr. 1/5 2015 Staldleje udgør 3350 kr. pr. måned. Der indbetales ved reservation af boks et reservationsgebyr på1000 kr. Forud for

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK)

Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK) Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK) 1 Aftalens genstand og parter Denne aftale om opstaldning af hesten (hestens navn og chip eller pasnr.) Hesten er undtaget fra konsum: JA NEJ Er indgået

Læs mere

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part At have part på en skolepony i VROR I det følgende har vi beskrevet hvad det vil sige at være part på en pony i VROR, hvad vi tilbyder og hvad vi forventer. Vi har i dette arbejde taget udgangspunkt i

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015)

Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015) Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015) Retningslinjer Vi vægter højt at alle i klubben trives, derfor er det vigtigt at der er plads til alle, vis hensyn til de andre ryttere. Vær

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til Udvidet klubstævne i dressur for hest og pony d. 23. og 24. marts 2013 Information: Ledøje-Smørum rideklub byder hermed velkommen til vores udvidede klubstævne i dressur d. 23. og 24.

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK)

ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK) ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK) Håndbog for medlemmer (april 2014) Rideklubbens Formål Organisation Arrangementer Reglement I stalden Daglig omgangsform 1 Procedurer Staldvagt (arbejdsplan) Fordeling af boks

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum hodsagerrideklubaulum@gmail.com www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager

Læs mere

Rosenkilde Gods www.middelfart-ridecenter.dk

Rosenkilde Gods www.middelfart-ridecenter.dk STUTTERI Rosenkilde Gods www.middelfart-ridecenter.dk Rosenkilde Gods ApS Røjlevej 30 5500 Middelfart Tlf. 6441 3252 Mobil 2729 3146 Mail: handicapcenter2013@gmail.com www.midelfart-ridecenter.dk CVR:

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Vejle Rideklubs lille stævneordbog

Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vi håber, at vi med denne lille vejledning kan lokke flere med på banen - også helt bogstaveligt med på springbanen! Den lille ordbog til stævne-hjælpere er først og

Læs mere

Stald Bugges ride eventyr

Stald Bugges ride eventyr Stald Bugges ride eventyr Her har du muligheden for at deltage i Danmarks sjoveste og samtidig meget lærerige ride lejr i uge 26 og/eller uge 32. Det foregår på Stald Bugge, Juelsmindevej 260, 7120 vejle.

Læs mere

VEJLEDNING est/pony til opstaldning af h

VEJLEDNING est/pony til opstaldning af h til op G N I N D E L VEJ y n o p / t s e h f a g n i staldn 2017-18 Kære elever og forældre. Skolestart Søndag d. 13. august 2017 kl. 13.30 Hesteaflevering Søndag 10.00-13.00 Rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start.

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start. Rytterinformation: Adresse: Ringsted Sports Rideklub/Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted Alm. Bestemmelser: Ankomst & opstaldning: Ansvar: Se DRF s reglement. Opstaldning foregår i teltstald. Ankomst

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 19

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 19 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 19 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 5 1. Almindelige bestemmelser... 5 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 7 1. Rytterens påklædning...

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Onsdag. 22/2 kl. 18 i rytterstuen på Skovsbogaard. Der vil være en let anretning efter Gf. 1 Valg af dirigent. 2 Bestyrelsen aflægger beretning. 3 Det reviderede regnskab

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg.

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. VELKOMMEN til Vilhelmsdal Sports Ridecenter Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. V/ Henrik Larsen, tlf. 40 30 08 55. Har du internet-adgang kan denne folder, og dyrlæge- og rytteroplysnings-skemaer findes

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE IKRAFTTRÆDEN. Imellem. Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej Hornslet

OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE IKRAFTTRÆDEN. Imellem. Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej Hornslet OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE Imellem Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej 54 8543 Hornslet bestyrelsen@rork.dk og Opstalder: Telefon: E-mail adresse: 1 er dags dato indgået følgende aftale

Læs mere

Vis omtanke. Adresse : Rosenholm Rideklub, Amaliegårdvej 54, 8543 Hornslet. Hvor det brænder : stald, lade eller ridehal.

Vis omtanke. Adresse : Rosenholm Rideklub, Amaliegårdvej 54, 8543 Hornslet. Hvor det brænder : stald, lade eller ridehal. Vis omtanke Daglig leder/bestyrelses medlem, eller ældste tilstedeværende medlem/ opstalder, skal tage den overordnede styring, hvis en brand opstår.! Vis omtanke, så risikoen for brand minimeres, bevar

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk 2 Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter.

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter. Halvpartskontrakt Du/I har valgt at have en halvpart på en af Vipperød Ridecenters ponyer/heste. Efter at vi først har prøvet at finde en pony som passer til dit/jeres niveau eller behov, og vi har haft

Læs mere

MRR Internt klubstævne Propositioner d september 2019 Sidste rettidig tilmelding 1/ Spring Lørdag 7/9:

MRR Internt klubstævne Propositioner d september 2019 Sidste rettidig tilmelding 1/ Spring Lørdag 7/9: 1 Spring Lørdag 7/9: Kl.nr Underkl Klassenavn /hest Metode INFO 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 1.a 1.b Bom på jord m/u hjælp / B0 Bom på jord m/u hjælp / B0 2.a Krydsspring (30 cm) m/u hjælp 2.b Krydsspring (30

Læs mere

Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne

Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne Fjordhestens Venner Kronjylland indbyder til 35 års Jubilæumsstævne d. 1 oktober 2016 i Harridslev Rideklub, Halagervej 19A, 8930 Randers NØ Mønstring

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Velkommen til Søgården

Velkommen til Søgården Velkommen til Søgården Denne folder er lavet til nye hesteejere og parter på Søgården, med det formål at man får en god introduktion til hverdagen i stalden. I hovedhuset bor Finn og Rie Riber, som har

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Tilstede: Anne-Marie, Pia, Mette, Knud, Malou Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen, valg af referent, næste mødedato og andre vigtige datoer

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR HIRTSHALS RIDEKLUB

UDVIKLINGSPLAN FOR HIRTSHALS RIDEKLUB Kære Sponsor Hirtshals den 28. januar 2015 Hirtshals Rideklub har brug for en håndsrækning I Hirtshals Rideklub er vi 130 medlemmer, heraf 65 unge mennesker mellem x og y år. Klubben blev grundlagt i 1971,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

HERSLEV RIDEKLUB INFO

HERSLEV RIDEKLUB INFO NYHEDSBREV NOVEMBER 2011 HERSLEV RIDEKLUB INFO LÆS OM: Cowboy for en dag S 2 Overnatning S 2 Ministævne S 3 Ledige parter på elevheste S 3 Klubmesterskab S 4 Ny elevpony S 4 Juletræsfest S 4 Køkkenhjælp

Læs mere

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere