Betinget købsaftale til boligbebyggelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Betinget købsaftale til boligbebyggelse"

Transkript

1 Aarhus Oktober 2018 Sagsnr tb/mab/kkp Betinget købsaftale til boligbebyggelse mellem Aarhus Kommune og [ ] vedrørende del IV af matr.nr. 5ea, Brabrand By, beliggende Lottesvej 1-21, 8220 Brabrand København Danmark Aarhus Danmark Shanghai Kina New York USA T E info@bechbruun.com Advokatpartnerselskab CVR-nr

2 2/15 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund Ejendommen Byggerettigheder Plangrundlag Ejendomsbyrder mv Grundejerforening Geotekniske forhold og forurening Fortidsminder Uforudsete jordbundsomkostninger Uforudsete bygningsomkostninger mv Byggemodning og byggepladsforhold Forsyningsforhold Byggepligt og tilbagekøbsret Forbud mod videresalg i ubebygget stand Overtagelsesdag Købesummen Gæld uden for købesummen Refusionsopgørelse Erklæring i henhold til lov om sommerhus og campering Berigtigelse Betingelser for overdragelsen af Ejendommen Generelt Underskrifter...15

3 3/15 Bilag Bilag 1 Udbudsbetingelser. Bilag 2 Købers tilbud af [ ] Bilag 3 Udstykningsrids af 17. april Bilag 4 Servitutredegørelse for Ejendommen, udarbejdet af landinspektør Annette Bøgh, af 17. april Bilag 5 Deklarationer tinglyst på Ejendommen. Bilag 6 Tekniske specifikationer af 9. august 2018 med underbilag for Ejendommen. Bilag 7 Deklaration om byggepligt og tilbagekøbsret. Bilag 8 Deklaration om forbud mod videresalg i ubebygget stand. Bilag 9 Dispositionsplan for Gellerupparken og Toveshøj. Bilag 10 Minihåndbog til kvalitetssikring af fysiske planer i Gellerup, juni Bilag 11 Sådan lykkes forandringen af Gellerup og Toveshøj.

4 4/15 Mellem Aarhus Kommune CVR-nr Rådhuset Rådhuspladsen Århus C ("Sælger") og [ ] CVR-nr. [ ] [ ] [ ] ("Køber") er der dags dato indgået denne betingede købsaftale ("Købsaftalen") vedrørende del IV af matr.nr. 5ea, Brabrand By, beliggende Lottesvej 1-21, 8220 Brabrand, på følgende vilkår: 1. Baggrund 1.1 Sælger er i gang med omdannelsen af Gellerup fra et udsat boligområde til en attraktiv bydel. Det gælder både de fysiske rammer og den sociale indsats. Målet er, at Gellerup bliver sammenligneligt med det øvrige samfund i forhold til uddannelsesniveau, tilknytning til arbejdsmarkedet og kriminalitet. 1.2 Med henblik på gennemførelse af denne omdannelse er der udarbejdet Dispositionsplan for Gellerup + Toveshøj ("Helhedsplanen"). 1.3 I forbindelse med gennemførelsen af denne omdannelse udbyder Sælger del IV af ejendommen matr.nr. 5ea, Brabrand By ("Ejendommen") til salg på baggrund af udbudsbetingelser (Bilag 1). Udbuddet sker med henblik på opførelse af byggeri til boligformål. 1.4 I henhold til Lokalplan 1059 er området udlagt til opførelse af boligbyggeri i form af tæt-lav bebyggelse. Der skal for Ejendommen udarbejdes en byggeretsgivende lokalplan. 1.5 Udbuddet er gennemført i henhold til lov om kommunernes styrelse 68 og bekendtgørelse nr af den 6. juli 2018 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme samt i overensstemmelse med de vilkår, der følger af Købsaftalen med bilag.

5 5/ Køber er på baggrund af sit tilbud af [ ] 2018 (Bilag 2) valgt som den vindende tilbudsgiver. Sælger overdrager Ejendommen til Køber med henblik på at Køber skal udvikle og bebygge Ejendommen i overensstemmelse med vilkårene i Købsaftalen med tilhørende bilag. 1.7 Købsaftalen med bilag udgør i det hele parternes aftalegrundlag. 2. Ejendommen 2.1 Ejendommen udgør del IV af matr.nr. 5ea, Brabrand By, og fremgår af udstykningsrids af den 17. april 2018 (Bilag 3). Ejendommen udgør sammen med den resterende del af matr.nr. 5ea, Brabrand By "Hejredalsgrunden". Sælger har ladet landinspektør Annette Bøgh, Landinspektørfirmaet Bøgh & Krabbe, udarbejde servitutredegørelse for Ejendommen (Bilag 4). De servitutter, der i henhold til servitutredegørelsen hviler på Ejendommen fremgår af Bilag Efter udstykning har Ejendommen et areal, der udgør m 2, heraf vej 0 m Hvis en efterfølgende opmåling i forbindelse med udstykningen af Ejendommen viser, at Ejendommens areal ikke svarer til det i punkt 2.2 anførte, har Køber pligt til at acceptere sådanne afvigelser og kan ikke gøre krav gældende mod Sælger i anledning heraf. 2.4 Ejendommen sælges, som den er og forefindes, og som beset af Køber med de på Ejendommen værende bygninger med mur-, grund- og nagelfast tilbehør, herunder varmeanlæg, alle slags kabler, rør, ledninger og installationer, som tilhører Sælger, hegn, træer, buske og anden beplantning samt alt Ejendommens øvrige rette tilliggende og tilhørende. Alle installationer overdrages til Køber i den stand, hvori de er og forefindes, og som af Køber besigtiget. Installationer overdrages Køber fri for hæftelser af enhver art. 2.5 Køber er forpligtet til at håndtere alle forhold omkring den købte Ejendom i forbindelse med renovering, ombygning og opførelse samt ved hel eller delvis nedrivning i forbindelse med realiseringen af Købers projekt. 2.6 Sælger har indgået aftale med Brabrand Boligforening, hvorefter Brabrand Boligforening erhverver naboejendommen, del nr. IIb af matr.nr. 5ea, Brabrand By ("Erhvervsgrunden Hejredal"). Det påhviler i henhold til denne aftale Brabrand Boligforening senest 1 år efter underskrift af aftalen at etablere en støjvold mod Edwin Rahrs Vej. Støjvolden vil blandt andet afskærme Ejendommen fra trafikstøj. 2.7 Sælger har forud for udbuddet udarbejdet tekniske specifikationer for Ejendommen med tilhørende underbilag (Bilag 6). De tekniske specifikationer beskriver blandt andet de fysiske rammer og krav til Køber i forbindelse med eventuel projekteringen af Ejendommen.

6 6/15 3. Byggerettigheder 3.1 Sammen med Ejendommen overdrages i alt ca etagemeter byggeret ("Byggerettighederne") på Ejendommen. 3.2 Etagearealet for Byggerettighederne opgøres i henhold til det til enhver tid gældende bygningsreglement. Ved opgørelse af Byggerettighederne, medregnes dog ikke: tagterrasser (helt eller delvist inddækkede), altaner (helt eller delvist inddækkede) og balkoner (helt eller delvist inddækkede), altangange, parkeringsarealer for biler og cykler og eventuelle sekundære rum (teknikrum, affaldsrum, depotrum og lignende), samt ubebyggede overdækkede arealer i portåbninger og under udhæng. 3.3 Køber er forpligtet til at opføre et byggeri på Ejendommen i overensstemmelse med Købsaftalen med bilag, herunder særligt tekniske specifikationer med underbilag for Ejendommen, jf. Bilag Hvis Køber konstaterer, at Købers planlagte byggeri på Ejendommen overstiger Byggerettighederne, har Køber pligt til at orientere Sælger herom inden indsendelse af ansøgning om byggetilladelse. Sælger ta2ger herefter stilling til, om Køber skal reducere det påtænkte byggeri på Ejendommen, eller om der i stedet skal ske regulering af Købesummen. Købesummen reguleres i givet fald med priserne anført i punkt Plangrundlag 4.1 Kommuneplan 2017, lokalplan nr samt lokalplan nr er gældende for området, herunder Ejendommen. 5. Ejendomsbyrder mv. 5.1 Køber er forpligtet til at respektere de byrder, herunder deklarationer, der er tinglyst på Ejendommen på tidspunktet for underskrift af Købsaftalen, jf. servitutredegørelse for Ejendommen (Bilag 4) med tilhørende deklarationer tinglyst på Ejendommen (Bilag 5). 5.2 Køber er tillige forpligtet til at respektere, ligesom Sælger er forpligtet til at foranledige, at der senest samtidig med tinglysning af endeligt skøde tinglyses følgende byrder på Ejendommen med prioritet forud for alle pantehæftelser: Deklaration om byggepligt og tilbagekøbsret (Bilag 7), jf. punkt Deklaration om forbud mod videresalg i ubebygget stand (Bilag 8), jf. punkt Deklaration om vejadgang (udarbejdes senere).

7 7/ Køber er bekendt med og accepterer, at der senere udarbejdes vedtægter for "Grundejerforeningen Byparken", og at vedtægterne tinglyses servitut- og pantstiftende på Ejendommen jf. nedenfor i punkt 6. Såfremt vedtægterne ikke er tinglyst på det tidspunkt, hvor der er udstedt skøde til Køber, er Køber pligtig at medvirke til, at vedtægterne i deres endelige form tinglyses. Køber afgiver således senest 1 uge forud for Overtagelsesdagen en tinglysningsfuldmagt til Sælgers advokat med henblik på, at tinglysning kan gennemføres. Tinglysningsafgift forbundet med tinglysning af vedtægterne afholdes af Sælger. Køber er forpligtet til at acceptere vedtægterne med det indhold, som aftales mellem Sælger og Brabrand Boligforening Andre byrder med eller uden pant, der efter Sælgers vurdering er nødvendige og sædvanlige i forbindelse med udstykning og gennemførelse af byggeri, herunder byrder som lovligt kan kræves tinglyst af offentlige myndigheder og koncessionerede virksomheder (forsyningsselskab). 5.3 Sælger bestemmer den indbyrdes prioritetsstilling mellem byrder, der tinglyses med prioritet forud for alle pantehæftelser. 5.4 Sælger oplyser, at der ikke påhviler Ejendommen utinglyste rettigheder eller forpligtelser. 5.5 Ejendommen overdrages endvidere fri for lejemål og andre brugsrettigheder. 6. Grundejerforening 6.1 Køber er forpligtet til at være medlem af Grundejerforeningen Byparken, som skal stiftes i forbindelse med etableringen af den nye bypark, herunder respektere de til enhver tid for grundejerforeningen gældende vedtægter. Medlemmerne af Grundejerforeningen vil blive pålagt både rettigheder og forpligtelser. Forpligtelserne vil særligt bestå i at bidrage økonomisk til den fremtidige drift af Byparken. Køber er forpligtet til at deltage i tinglysningen af Grundejerforeningens vedtægter i overensstemmelse med punkt Køber er forpligtet til at deltage i udgifterne til Grundejerforeningen i overensstemmelse med den til enhver tid i vedtægterne fastsatte bidragspligt. Alle medlemmer af grundejerforeningen, skal på lige vilkår bidrage til grundejerforeningen i forhold bebyggelsesmulighederne på medlemmets ejendom. Køber accepterer, at den endelige størrelse af ejendommens bidrag til Grundejerforeningen endnu ikke kendes. 6.2 Udover Grundejerforeningen Byparken, jf. punkt 6.1, er Køber bekendt med, at der skal etableres en privat fællesvej, at der etableres et vejlaug, og at udgifterne til etablering og vedligeholdelse af den private fællesvej afholdes af de vejberettigede i forhold til det antal byggerettigheder, der er beliggende på de respektive ejendomme. 6.3 Køber er endvidere pligtig at acceptere, at der kan etableres en grundejerforening for den private fællesvej.

8 8/15 7. Geotekniske forhold og forurening 7.1 Sælger har forud for udbuddet af Ejendommen foretaget en undersøgelse af de geotekniske forhold på Ejendommen. Resultatet af den foretagne undersøgelse fremgår af Tekniske specifikationer for Ejendommen (Bilag 6). Køber skal afholde omkostningerne til at overvinde de geotekniske hindringer, der fremgår heraf. 7.2 Ejendommen er ikke områdeklassificeret eller kortlagt, og bortskaffelse af overskudsjord skal derfor ikke anmeldes til Aarhus Kommune. 8. Fortidsminder 8.1 Sælger har forud for udbuddet af Ejendommen foretaget en undersøgelse af, i hvilket omfang der kan konstateres fortidsminder på Ejendommen. Resultatet af den foretagne undersøgelse fremgår af Tekniske specifikationer for Ejendommen (Bilag 6). Køber skal afholde omkostningerne til at overvinde de forhold, der fremgår heraf. 9. Uforudsete jordbundsomkostninger 9.1 Konstaterer Køber hindringer til overvindelse af geotekniske forhold og forurening, jf. punkt 7, og fortidsminder, jf. punkt 8, der overstiger, hvad Køber på baggrund af de i medfør af Købsaftalen modtagne oplysninger med rette kunne forvente, og fordyrer disse forhold Købers byggeri på Ejendommen, udarbejder Køber en opgørelse over omkostninger forbundet med overvindelse af disse forhold. 9.2 Hvis de eksterne omkostninger til overvindelse af disse uforudsete forhold samlet overstiger kr ekskl. moms, godtgør Sælger den del af de eksterne omkostninger, der overstiger kr ekskl. moms, på de vilkår, der fremgår af punkt 9.3 til punkt 9.8 nedenfor. 9.3 Hvis Køber konstaterer uforudsete forhold, (i) som ikke fremgår af det modtagne materiale, jf. punkt 7 og punkt 8, eller som Køber ikke i øvrigt havde kendskab til, (ii) som har væsentlig negativ betydning for gennemførslen af Købers projekt på Ejendommen, og (iii) hvor omkostningerne til imødegåelse heraf overstiger det i punkt 9.2 anførte beløb, skal Køber udarbejde en redegørelse med angivelse af de uforudsete forhold. Der skal blandt andet redegøres for, hvorfor Køber på baggrund af udbudsmaterialet og ved de sædvanlige undersøgelser, som en agtpågivende køber må forventes at gennemføre forud for afgivelse af tilbud, ikke kunne eller burde have kunnet tage de pågældende forhold i betragtning ved afgivelse af tilbuddet. Redegørelsen skal vedlægges et overslag over de eksterne omkostninger, som ved overvindelse af de uforudsete forhold påføres Køber, og som er nødvendige med henblik på gennemførelse af Købers projekt på Ejendommen i overensstemmelse med den i Købsaftalen fastlagte udnyttelse.

9 9/ Hvis Køber konstaterer sådanne hindringer, og Køber vurderer, at det kan føre til, at der vil blive fremsat krav mod Sælger om refusion, er Køber forpligtet til straks at orientere Sælger herom. Med henblik på at begrænse de samlede omkostninger mest muligt er Sælger berettiget til at foreslå afværgeforanstaltninger, der kan begrænse det samlede tab. Køber er ikke forpligtet til at tåle sådanne ændringer, som medfører indskrænkning i Byggerettighederne, jf. punkt 3, eller nødvendiggør ændringer i Købers byggeri, som fordyrer eller forsinker byggeprocessen eller medfører en forringet værdi eller anvendelighed af byggeriet for Køber. 9.5 Sælger er berettiget til at deltage i forhandlinger med relevante myndigheder med henblik på at begrænse de samlede omkostninger mest muligt. 9.6 Hvis det samlede refusionsbeløb, som Sælger kan forventes at skulle godtgøre i medfør af dette punkt, forventes at overstige 10 % af købesummen, er Sælger berettiget til at træde tilbage fra Købsaftalen. Parterne er enige om at afklare dette spørgsmål tidligst muligt, efter at det forventede refusionsbeløb kan opgøres med henblik på at afklare, om Sælger vil udnytte retten til at træde tilbage på de i dette punkt fastlagte vilkår. I så fald skal Sælger betale Køber de dokumenterede eksterne omkostninger, som Køber har afholdt i tillid til opfyldelsen af Købsaftalen. Hvis Køber har betalt købesummen, er Sælger forpligtet til at tilbagebetale købesummen uden tillæg af renter. 9.7 Købers krav om refusion af uforudsete omkostninger i medfør af dette punkt skal fremsættes skriftligt over for Sælger senest 1 år efter Overtagelsesdagen, efter hvilket tidspunkt Købers adgang til at fremsætte krav om refusion for de i dette punkt afholdte ekstraomkostninger bortfalder. 9.8 Hvis der konstateres uforudsete forhold, og disse medfører forsinkelse af Købers byggeri, herunder projektering og/eller opførelse af byggeriet eller byggeriets ibrugtagning, udskydes fristerne i punkt 13.1 og punkt 13.3 med en periode svarende til den forsinkelse, der er opstået på grund af de nævnte forhold. 10. Uforudsete bygningsomkostninger mv Sælger har forud for udbuddet af Ejendommen foretaget undersøgelser af de på Ejendommen værende bygninger med henblik på afdækning af eventuelt forureningsholdigt materiale. Undersøgelserne er vedlagt som Bilag 6 og oplister samtlige materialer, der skal håndteres på en særlig måde i forbindelse med arbejderne på Ejendommen jf. punkt 2.5. Dette vedrører eksempelvis håndtering af blyholdig maling, asbest i byggemateriale, PVC-materialer mv Køber skal afholde omkostningerne til at håndtering den forurening, der fremgår af miljøscreeningsundersøgelserne (Bilag 6) Konstaterer Køber hindringer forbundet med håndteringen af det forureningsholdige materiale, der overstiger, hvad Køber på baggrund af de i miljøscreeningsundersøgelserne (Bilag 6) modtagne oplysninger med rette kunne forvente, og fordyrer disse forhold Købers arbejder, udarbejder Køber en opgørelse over omkostningerne forbundet hermed.

10 10/ Hvis de eksterne omkostninger til overvindelse af disse uforudsete forhold forbundet med håndtering af de forureningsholdige materialer samlet overstiger kr ekskl. moms, godtgør Sælger den del af de eksterne omkostninger, der overstiger kr ekskl. moms, på de vilkår, der fremgår af punkt 10.5 til punkt nedenfor Hvis Køber konstaterer uforudsete forhold, (i) som ikke fremgår af miljøscreeningsundersøgelserne (Bilag 6), eller som Køber ikke i øvrigt havde kendskab til, (ii) som har væsentlig negativ betydning for gennemførslen af Købers projekt på Ejendommen, og (iii) hvor omkostningerne til imødegåelse heraf overstiger det i punkt 10.4 anførte beløb, skal Køber udarbejde en redegørelse med angivelse af de uforudsete forhold. Der skal blandt andet redegøres for, hvorfor Køber på baggrund af miljøscreeningsundersøgelserne (Bilag 6) og ved de sædvanlige undersøgelser, jf. punkt 7 og punkt 8, som en agtpågivende køber må forventes at gennemføre forud for afgivelse af tilbud, ikke kunne eller burde have kunnet tage de pågældende forhold i betragtning ved afgivelse af tilbuddet. Redegørelsen skal vedlægges et overslag over de eksterne omkostninger, som håndteringen af de forureningsholdige materialer vil påføre Køber, og som er nødvendige med henblik på gennemførelse af Købers projekt på Ejendommen i overensstemmelse med den i Købsaftalen fastlagte udnyttelse Hvis Køber konstaterer sådanne hindringer, og Køber vurderer, at det kan føre til, at der vil blive fremsat krav mod Sælger om refusion, er Køber forpligtet til straks at orientere Sælger herom. Med henblik på at begrænse de samlede omkostninger mest muligt er Sælger berettiget til at foreslå afværgeforanstaltninger, der kan begrænse det samlede tab. Køber er ikke forpligtet til at tåle sådanne ændringer, som medfører indskrænkning i Byggerettighederne, jf. punkt 3, eller nødvendiggør ændringer i Købers byggeri, som fordyrer eller forsinker byggeprocessen eller medfører en forringet værdi eller anvendelighed af byggeriet for Køber Sælger er berettiget til at deltage i forhandlinger med relevante myndigheder med henblik på at begrænse de samlede omkostninger til håndtering af forureningsholdigt materiale mest muligt Hvis det samlede refusionsbeløb, som Sælger kan forventes at skulle godtgøre i medfør af dette punkt, forventes at overstige 10 % af købesummen, er Sælger berettiget til at træde tilbage fra Købsaftalen. Parterne er enige om at afklare dette spørgsmål tidligst muligt, efter at det forventede refusionsbeløb kan opgøres med henblik på at afklare, om Sælger vil udnytte retten til at træde tilbage på de i dette punkt fastlagte vilkår. I så fald skal Sælger betale Køber de dokumenterede eksterne omkostninger, som Køber har afholdt i tillid til opfyldelsen af Købsaftalen. Hvis Køber har betalt købesummen, er Sælger forpligtet til at tilbagebetale købesummen uden tillæg af renter Købers krav om refusion af omkostninger i medfør af dette punkt skal fremsættes skriftligt over for Sælger senest 1 år efter Overtagelsesdagen, efter hvilket tidspunkt Købers adgang til at fremsætte krav om refusion for de i dette punkt afholdte ekstraomkostninger bortfalder Hvis der konstateres uforudsete forhold til håndtering af forureningsholdigt materiale, og disse medfører forsinkelse af Købers byggeri, herunder projektering og/eller opførelse af byggeriet eller

11 11/15 byggeriets ibrugtagning, udskydes fristerne i punkt 13.1 og punkt 13.3 med en periode svarende til den forsinkelse, der er opstået på grund af de nævnte forhold. 11. Byggemodning og byggepladsforhold 11.1 Købers og Sælgers byggemodningsforpligtelser for Ejendommen og byggepladsforhold på og omkring Ejendommen fremgår af Tekniske specifikationer med underbilag for Ejendommen, jf. Bilag Forsyningsforhold 12.1 Købers og Sælgers forpligtelser vedrørende forsyningsforhold mv. for Ejendommen fremgår af Tekniske Specifikationer for Ejendommen, jf. Bilag Byggepligt og tilbagekøbsret 13.1 Senest 12 måneder efter Overtagelsesdagen er Køber forpligtet til at indsende fyldestgørende ansøgning om byggetilladelse for samtlige af de af Køber erhvervede byggerettigheder Senest 24 måneder efter Overtagelsesdagen skal der være udstedt ibrugtagningstilladelse, der ikke er hindrende for anvendelse af 50 % af de af Køber erhvervede byggerettigheder Senest 36 måneder efter Overtagelsesdagen skal der være udstedt ibrugtagningstilladelse, der ikke er hindrende for anvendelse af 100 % af de af Køber erhvervede byggerettigheder Ovenstående frister udskydes, hvis en forsinkelse af ibrugtagningstilladelse er en følge af forhold, der er opstået uden Købers skyld, og over hvilke Køber ikke er herre, fx geotekniske forhold, forurening, arkæologiske udgravninger m.v., der overstiger det, som Køber, jf. punkt 8, kunne forudse, uforudsete naturbegivenheder, brand, strejke, lockout eller hærværk. Omfattet er yderligere nedbør, lav temperatur, stærk vind eller andet vejrlig, når sådant vejrlig forekommer i væsentligt større omfang, end det er sædvanligt. Endvidere udskydes fristen, hvis forsinkelsen skyldes offentlige påbud eller forbud, som ikke skyldes Købers egne forhold. Fristerne udskydes endeligt, såfremt forsinkelsen skyldes konkurs, rekonstruktionsbehandling eller anden misligholdelse hos en af ejeren af Ejendommens samarbejdspartnere og/eller underleverandører Hvis fristen i punkt 13.1 ikke er opfyldt senest 2 måneder efter det fastsatte tidspunkt, og/eller hvis fristerne i punkt 13.2 og/eller punkt 13.3 ikke er opfyldt senest 6 måneder efter det fastsatte tidspunkt, kan Sælger vælge at kræve Ejendommen tilbageskødet. Vælger Sælger at kræve Ejendommen tilbageskødet, sker tilbageskødning på markedsvilkår og med respekt af de faktiske forhold, foretagne dispositioner og til en salgspris, der svarer til markedsprisen med fradrag af 25 %, således at markedsprisen fastsættes ved at lade to af hinanden uafhængige uvildige statsautoriserede

12 12/15 ejendomsmæglere og valuarer udpeget af Danmarks Ejendomsmæglerforening vurdere markedsværdien. Markedsprisen fastsættes til gennemsnittet af de to vurderinger Vurderingen foretages på grundlag af oplysninger om Ejendommens beliggenhed, grundareal, bygninger, tilbehør, udstyr, rettigheder og forpligtelser samt andre forhold, der påvirker Ejendommens værdi Ved ansættelse skal der tages hensyn til de priser, som - i tiden op til vurderingen - er opnået ved salg af ejendomme og byggerettigheder af tilsvarende art og karakter samt af tilsvarende beskaffenhed og beliggenhed i almindelig fri handel Køber skal i forbindelse med tilbageskødningen fremsende alt materiale udarbejdet af Køber og Købers rådgiver vedrørende projektering af bebyggelsen og udarbejdelse af lokalplan, hvilket Sælger skal være berettiget til at anvende til gennemførelse af et projekt på Ejendommen uden nogen for form for begrænsning eller forpligtelse over for Køber eller Købers rådgivere. Samtlige immaterielle rettigheder skal således overdrages til Sælger. Køber er forpligtet til i aftalerne med sine rådgivere at sikre, at denne ret for Sælger videreføres over for rådgiverne og deres eventuelle underrådgivere. Sælger er berettiget til at tilbageholde købesummen, der skal betales til Køber, indtil Sælger har modtaget materialet Efter underskrift af Købsaftalen udarbejdes der en servitut med Sælger som påtaleberettiget, som skal tinglyses på Ejendommen, og som svarer til indholdet af punkt 13.1 til punkt Forbud mod videresalg i ubebygget stand 14.1 Køber er uberettiget til at videresælge Ejendommen eller del heraf uden at havefærdigopført byggeri på Ejendommen i overensstemmelse med Købsaftalen med bilag, medmindre særskilt aftale herom indgås med Sælger. Forbud mod videresalg gælder ikke i tilfælde af koncernintern overdragelse, forudsat at Køber indestår for opfyldelse af Købsaftalen Køber respekterer, at der på Ejendommen tinglyses servitut herom, jf. Bilag 8, med prioritet forud for al pantegæld. 15. Overtagelsesdag 15.1 Overtagelsesdagen fastsættes til den 1. i måneden efter, at betingelserne i punkt 21 er opfyldt, eller frafaldet af de berettigede parter ( Overtagelsesdagen ) Fra Overtagelsesdagen henligger dele af Ejendommen i enhver henseende for Købers regning.

13 13/ Købesummen 16.1 Købesummen for Ejendommen udgør kr. [ ], ekskl. moms, skriver kroner [ ] Sælger kan kræve at Køber senest 5 dage efter underskrift af Købsaftalen stiller garanti eller anden tilsvarende sikkerhed svarende til 50 % af købesummen, jf. punkt Garantien skal være udstedt af et anerkendt dansk pengeinstitut. Garantien og garantistiller skal kunne godkendes af Sælger. Køber er alternativt berettiget til at deponere et beløb svarende til 50 % af købesummen eller stille anden sikkerhed, forudsat, at den anden sikkerhed kan godkendes af Sælger. Købers forpligtigelse til at stille garanti berøres ikke af, om Sælger frafalder betingelsen om, at Køber skal stille garanti Købesummen reguleres fra datoen for Købers tilbud (Bilag 2), indtil Overtagelsesdagen i overensstemmelse med udviklingen i nettoprisindekset. Regulering sker i overensstemmelse med udviklingen i det af Dansk Statistik beregnede nettoprisindeks baseret på stigningen i nettoprisindekset fra datoen for Købers tilbud indtil 2 måneder før Overtagelsesdagen Købesummen indbetales på overtagelsesdagen på konto i Sælgers bank Det er Sælgers vurdering, at salget er momspligtigt. Køber overtager derudover ikke øvrige momsreguleringsforpligtelser. 17. Gæld uden for købesummen 17.1 Køber overtager ingen gæld uden for købesummen, udover det, der fremgår af Købsaftalen. Køber er bekendt med at være forpligtet til at deltage i afholdelse af omkostningerne til anlæggelse af den private fællesvej, jf. punkt Refusionsopgørelse 18.1 Med Overtagelsesdagen som skæringsdag udfærdiges sædvanlig refusionsopgørelse vedrørende Ejendommens indtægter og udgifter. Refusionssaldoen betales kontant ved påkrav. 19. Erklæring i henhold til lov om sommerhus og campering 19.1 Køber erklærer under henvisning til lov nr. 207 af den 7. juni 1972 og senere bekendtgørelse og lovbekendtgørelse nr. 920 af den 22. december 1989 om sommerhuse og campering, at Ejendommen skal anvendes i et erhvervsøjemed, der ikke er omfattet af lovens 1, da Ejendommen erhverves med henblik på opførelse af boligbyggeri.

14 14/ Berigtigelse 20.1 Handlen berigtiges af Sælger, der udfærdiger skøde, refusionsopgørelse mv., og som forestår tinglysning af skødet og de i punkt 5 omtalte deklarationer og servitutter Af omkostninger ved handlens berigtigelse skal Køber betale tinglysningsafgift til skødet og omkostninger til egen advokat. Sælger er forpligtet til at medvirke til, at tinglysningen gennemføres på den for Køber mest hensigtsmæssige måde Endeligt skøde udfærdiges af Sælger, og Køber er efter påkrav fra Sælger forpligtet til at tage endeligt skøde på Ejendommen uden unødigt ophold, når betingelserne herfor er opfyldt. 21. Betingelser for overdragelsen af Ejendommen 21.1 Købsaftalen er fra Sælgers side betinget af: At Sælger opnår Aarhus Byråds godkendelse til overdragelsen af Ejendommen At Køber stiller garanti i overensstemmelse med punkt 16.2 overfor Hvis én eller flere af betingelserne ovenfor ikke er opfyldt eller er frafaldet af Sælger, kan Sælger uden ugrundet ophold skriftligt meddele Køber, at Købsaftalen bortfalder, uden at parterne kan gøre krav gældende mod hinanden i den anledning Købsaftalen er fra såvel Købers som Sælgers side betinget af følgende: At der senest 18 måneder efter, at Byrådet har godkendt aftalen, jf. punkt foreligger endelig vedtaget, upåanket og upåankelig byggeretsgivende lokalplan, der muliggør realisering af Købers projekt på Ejendommen. Såfremt der indgives en klage eller opstartes søgsmål ved de civile domstole, er Parterne forpligtet til loyalt at arbejde for en løsning og håndtering heraf, således at klagen/søgsmålet finder sin endelige afgørelse, og lokalplanen bliver endelig, og således at realisering af Købers projekt på Ejendommen er mulig. Betingelsen er først opfyldt, når dette er tilfældet. Indgives en klage eller opstartes søgsmål ved de civile domstole udskydes ovenstående frist indtil den [ ]. Ved udløbet af sidstnævnte frist er Parterne forpligtet til loyalt at arbejde for en løsning eventuelt ved yderligere udskydelse af fristen således at Parterne forbliver i Aftalen. Hvis én eller flere af betingelserne ovenfor ikke er opfyldt eller frafaldet på tidspunktet for de for betingelserne anførte frister, kan én part, der ikke har frafaldet den påberåbte betingelse, uden ugrundet ophold skriftligt meddele den anden part, at Købsaftalen bortfalder, uden at Parterne kan gøre krav gældende mod hinanden i den anledning.

15 15/ Generelt 22.1 Alle bilag vedlagt Købsaftalen udgør en integreret del heraf Ingen ændringer til Købsaftalen og Købsaftalens bilag er gyldige, medmindre disse er skriftlige og tiltrådt af parterne Hvis en bestemmelse i Købsaftalen af en ret eller andet kompetent organ måtte blive anset for at være ugyldig, retsstridig eller ikke at kunne håndhæves i nogen jurisdiktion, skal den pågældende bestemmelse ikke anses for at være en del af Købsaftalen og skal ikke have indvirkning på håndhævelsen af den resterende del af Købsaftalen. Parterne er dog enige om at ændre Købsaftalen, således at intensionerne ved indgåelsen af Købsaftalen opfyldes bedst muligt Købsaftalen er underskrevet i to ligelydende eksemplarer, hvoraf hvert eksemplar skal betragtes som original Ingen bekendtgørelser vedrørende vilkårene for Købsaftalen skal ske af eller på vegne af nogen af parterne uden den anden parts forudgående skriftlige samtykke, hvilket samtykke ikke unødigt skal tilbageholdes eller forsinkes. 23. Underskrifter Dato: For: Aarhus Kommune Navn: Navn: Dato: For: [ ] Navn: Navn:

Betinget købsaftale. mellem. Aarhus Kommune. vedrørende del nr. IIb af matr.nr. 5ea, Brabrand By, beliggende Lottesvej 1-21, 8220 Brabrand

Betinget købsaftale. mellem. Aarhus Kommune. vedrørende del nr. IIb af matr.nr. 5ea, Brabrand By, beliggende Lottesvej 1-21, 8220 Brabrand Betinget købsaftale mellem Aarhus Kommune og [ ] vedrørende del nr. IIb af matr.nr. 5ea, Brabrand By, beliggende Lottesvej 1-21, 8220 Brabrand 2/14 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund... 4 2. Ejendommen...

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale

Udkast til betinget købsaftale Bilag 1 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Udkast til betinget købsaftale mellem Lejre Kommune og [ ] vedrørende ejendommen [ ] Indholdsfortegnelse 1. Baggrund

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser Bilag 2: Udviklingsplan for Lisbjerg af august 2018 Bilag 3: Lisbjerg - Etape 1 af august 2018 Bilag 4: Købers tilbud af

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale

Udkast til betinget købsaftale Bilag 1 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Peter Due Østerbye Center for Teknik & Miljø D 4646 491 E peos@lejre.dk Dato: 19. december 2018 J.nr.: 18/5318 Udkast

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE Udkast AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser af 11. april 2018 Bilag 2: Købers tilbud af [ ] Bilag 3: Udbudsskort fra Bøgh & Krabbe landinspektør af 20. februar

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser af 22. oktober 2018 Bilag 2 Købers tilbud af [ ] Bilag 3: Måleblad fra Aakjaer Landinspektører af 31. oktober 2016 Bilag

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [ ]

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [ ] BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [ ] Mellem Aarhus Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 2 8000 Aarhus C ("Sælger") og ("Køber") er indgået denne betingede købsaftale vedrørende del nr. 1 af 2202b Århus Bygrunde

Læs mere

Betinget købsaftale. Havnearealerne Betinget købsaftale. mellem. Odder Kommune

Betinget købsaftale. Havnearealerne Betinget købsaftale. mellem. Odder Kommune Aarhus Juni 2016 Sagsnr. 029774-0362 tb/fkr/kkp mellem Odder Kommune og [ ] vedr. del af matr.nr. 22bo, Halling By, Halling, beliggende Havnegade 2, 8300 Odder (Havnearealerne) 2/15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Betinget købsaftale for Campusgrunden, Horsens

Betinget købsaftale for Campusgrunden, Horsens Betinget købsaftale for Campusgrunden, Horsens mellem Horsens Kommune og [ ] vedrørende 60.000 etagemeter byggeret til [formål anføres, når udbud er gennemført] på Campusgrunden, Horsens 2/15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Betinget grundkøbsaftale

Betinget grundkøbsaftale Aarhus Oktober 2019 Sagsnr. 045612-0018 tb/tb/kkp Betinget grundkøbsaftale Mellem Kolding Kommune og [ ] vedrørende matr.nr. 452 Kolding Bygrunde samt del af litra 7000a og matr.nr. 554a Kolding Bygrunde

Læs mere

Betinget købsaftale. Strandvillagrundene Betinget købsaftale. mellem. Odder Kommune

Betinget købsaftale. Strandvillagrundene Betinget købsaftale. mellem. Odder Kommune Aarhus Juni 2016 Sagsnr. 029774-0362 tb/fkr/kkp mellem Odder Kommune og [ ] vedr. matr.nr. 23cc, 23cd, 23ce, 23cf, 23cg, 23ch, 23ci, 23cj, 23ck, 23cl, 23cm, 23cn, 23co og 23bø Halling By, Halling (Strandvillagrundene)

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. AARHUS KOMMUNE [Køber]

BETINGET KØBSAFTALE. AARHUS KOMMUNE [Køber] BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [Køber] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 2. EJENDOMMEN 3. KØBERS BEBYGGELSE 4. SERVITUTTER 5. GEOTEKNISKE FORHOLD OG FORURENING 6. FORTIDSMINDER 7.

Læs mere

vedrørende del nr. 2 af matr.nr. 94, Skanderborg Bygrunde, Skanderborg, beliggende Adelgade 36, 8660 Skanderborg.

vedrørende del nr. 2 af matr.nr. 94, Skanderborg Bygrunde, Skanderborg, beliggende Adelgade 36, 8660 Skanderborg. Den bevaringsværdige del Aarhus Juli 2017 Sagsnr. 019047-0040 jep/jep/cbl 4.juli 2017 Betinget købsaftale mellem Skanderborg Kommune og [ ] vedrørende del nr. 2 af matr.nr. 94, Skanderborg Bygrunde, Skanderborg,

Læs mere

Betinget købs- og entrepriseaftale

Betinget købs- og entrepriseaftale Aarhus November 2016 Sagsnr. 020789-0092 tb/mab/kkp Betinget købs- og entrepriseaftale Aarhus Kommune og [ ] Grundareal ved Åboulevarden under Sankt Clemens Bro, Aarhus 2/16 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund...

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Over Hornbæk By, Hornbæk 9i, 10m, 10r, 10q og 11h Overvænget 25, 25a, 25c og 31, 8920 Randers NV KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk Del nr. 2 af 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2 4 Overtagelsesdag....

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Kristrup By, Kristrup 5a Toftagervej 1, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Byggemodningsomkostninger

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

Betinget købsaftale. mellem. Skanderborg Kommune. vedrørende Regnbuevænget 1, 8660 Skanderborg. Aarhus November 2016

Betinget købsaftale. mellem. Skanderborg Kommune. vedrørende Regnbuevænget 1, 8660 Skanderborg. Aarhus November 2016 Aarhus November 2016 Sagsnr. 019047-0041 jep/mab/cbl Betinget købsaftale mellem Skanderborg Kommune og [ ] vedrørende Regnbuevænget 1, 8660 Skanderborg 2/11 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund... 4 2. Ejendommen...

Læs mere

AFTALE Maj 2013. Aarhus Kommune. Bassin 7, Aarhus Ø. Sagsnr. 029774-0256 tb/kkp

AFTALE Maj 2013. Aarhus Kommune. Bassin 7, Aarhus Ø. Sagsnr. 029774-0256 tb/kkp Sagsnr. 029774-0256 tb/kkp AFTALE Maj 2013 Aarhus Kommune og [ ] Bassin 7, Aarhus Ø Bech-Bruun Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100 Aarhus C T +45 72 27 00 00 F +45 72 27 00 27 CVR-nr. 25089944 København

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

Notat. Emne: Bassin 7 - Udbud af to byggefelter. BILAG til indstillingen DBH Bassin 7. Aarhus Kommune. Den 19. september 2012

Notat. Emne: Bassin 7 - Udbud af to byggefelter. BILAG til indstillingen DBH Bassin 7. Aarhus Kommune. Den 19. september 2012 Notat Emne: Bassin 7 - Udbud af to byggefelter BILAG til indstillingen DBH Bassin 7 Den 19. september 2012 Aarhus Kommune Udviklingssekretariatet for De Bynære Havnearealer Teknik og Miljø Bilag: Beskrivelse

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Kirkegade 12 i Ebeltoft 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 03-04-2017 J.nr. 17/7050 Gældende for Vendehøj 20, Hornslet 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Betinget salgsaftale 27. november 2007

Betinget salgsaftale 27. november 2007 Udkast 27. november 2007 Torben Brøgger Partner LLM tb@holst-law.com T +45 7225 8110 J.nr. 035559-0002 TB/DHR/KKP Betinget salgsaftale 27. november 2007 Mellem Fanø Kommune og [Køber] vedrørende salg af

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 26.06.2017 Sagsid 14/38190 Gældende for Dalgårdsvej, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Elkærbakke, Vrinners. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Højbjergparken Parcelhusgrunde Lokalplan 129-området Lysehøj K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 Tlf. nr.:

Læs mere

Betingelser for salg af erhvervsgrunde

Betingelser for salg af erhvervsgrunde Betingelser for salg af erhvervsgrunde 13-04-2018 Sagsid 18/8206 1. Udbud af erhvervsbyggegrunde De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste

Læs mere

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Paderup By, Kristrup 6Y Neptunvej 20, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2

Læs mere

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud.

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud. Erhvervsgrund Katkjærvej En lavtliggende erhvervsgrund på Katkjærvej i Skive, sælges i udbud uden mindstepris men med byggepligt og normale udstykningsomkostninger og tilslutningsafgifter På nedenstående

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Overtagelsesdag...3 5

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 19-03-2019 Sagsid 17/34883 Gældende for storparcel ved Oldagervej i Rønde 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr.

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-4899-33 KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE KILDEBJERGS AGRE, BJÆVERSKOV 2. DEL AF ETAPE 1 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 19-04-2018 Sagsid 07/36451 Gældende for Ladegårdsparken 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24.

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER]

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER] BETINGET KØBSAFTALE Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 2 2. EJENDOMMEN 2 3. BEBYGGELSE PÅ EJENDOMMEN 3 4. SERVITUTTER 4 5. JORDBUNDSFORHOLD

Læs mere

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 32f, Bjerreby by, Bjerreby. Adresse: BJERREBY MØLLEBAKKE 1, 5700 SVENDBORG Areal: 1.050 m 2 Køber betaler alle

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

Udbudsbrev. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Til interesserede

Udbudsbrev. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Til interesserede Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 8 Udbudsbrev Offentligt udbud af areal i Hejredalskvarteret til erhverv, 8220 Brabrand 1. Indledning 1.1 Introduktion

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) 1. Grunden overdrages til køber i den stand, hvori den er og forefindes, således som den er besigtiget. Grunden skal være

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

K Ø B S A F T A L E --------------------------------------

K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- A D V O K A T F I R M A E T STEFFENSEN HORSTMANN K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- Undertegnede sælger herved til medundertegnede Jens Jørgen N. Nielsen og Bente Østergaard Nielsen,

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Carl Th. Dreyers Vej i Ebeltoft. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen KØGE KOMMUNE 2017-003770-22 TORVET 1 4600 KØGE STORPARCEL Herfølge Syd KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget storparcel,

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

Betinget købsaftale Del af Brofæstet.

Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Viborg Kommune [Dato] Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Projektet... 3 4. Grunden... 3 5. Bebyggelsesmuligheder og planbestemmelser... 3 6.

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

KØBSAFTALE. -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE. -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Munkdrup By, Kristrup 3bc Æbleplantagen 8, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen...

Læs mere

(1) Hørsholm Kommune (2) [KØBER] BETINGET KØBSAFTALE. vedrørende. matr.nr. 11f Usserød By, Hørsholm

(1) Hørsholm Kommune (2) [KØBER] BETINGET KØBSAFTALE. vedrørende. matr.nr. 11f Usserød By, Hørsholm (1) Hørsholm Kommune (2) [KØBER] BETINGET KØBSAFTALE vedrørende matr.nr. 11f Usserød By, Hørsholm Bird & Bird Advokatpartnerselskab Sundkrogsgade 21 2100 København Ø Sagsnr.: HORKO.0003 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Stevnstrup By, Grensten 7x Randersvej 88E, 8870 Langå KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Overtagelsesdag....2

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 1tæ, Nørager Hgd., Durup, beliggende

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) 1. Grunden overdrages til køber i den stand, hvori den er og forefindes, således som den er besigtiget. Grunden skal være

Læs mere

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Købsaftale for Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt INDHOLDSFORTEGNELSE 1 PARTERNE... 3 2 EJENDOMMEN... 3 3 SERVITUTTER OG DEKLARATIONER... 3 4 OVERTAGELSE OG

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2015-000499-20 Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge Matr. nr. 13-a og 13-gg, Herfølge By, Herfølge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge 1. Parterne Køber: 2. Ejendommen Parcellerne: Matr. nr.

Læs mere

Købsaftale. Ca. 800 m 2

Købsaftale. Ca. 800 m 2 Købsaftale Del af matr. nr. 1 dn Ullerup by, Torup Bogbinderivej 15, 3390 Hundested Ca. 800 m 2 Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 4r Orup by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 4r Orup by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 27d Svendborg Markjorder Adresse: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg Areal: 1.226 m² Køber betaler alle tilslutningsafgifter

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på Mejsevej 2, Breum 7870 Roslev Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået

Læs mere

KØBSAFTALE. 1 Ejendommen

KØBSAFTALE. 1 Ejendommen KØBSAFTALE Mellem GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve (i det følgende benævnt kommunen/sælger) og Navn Adresse postnummer CVR-nummer (i det følgende benævnt køber) om den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-19527 - 10. maj 2017 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Rådhuset, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget parcel, grundstykke xxx, del af matr.nr. 2f, Ølby By, Højelse, beliggende

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale Hannebjerg, Louis Petersensvej 11, 2960 Rungsted Kyst Marts 2016 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Mellem. Aarhus Kommune. Vedrørende Byvej 21 og 21A, 8330 Beder

BETINGET KØBSAFTALE. Mellem. Aarhus Kommune. Vedrørende Byvej 21 og 21A, 8330 Beder 15.3.17 BETINGET KØBSAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Vedrørende Byvej 21 og 21A, 8330 Beder INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 5 2. Ejendommen... 5 3. Købers bebyggelse... 5 4. Ejendommens stand... 6

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Del af matr. nr. 62 aø Frederiksværk Markjorder, Rådhuspladsen, 3300 Frederiksværk Ca. 750 m 2 1 Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: Beliggende: Bilstrupparken, 7800 Skive Af

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som Købsaftaleskabelon af 23. maj 2011 K Ø B S A F T A L E vedr. parcel af Hanesvinget 2A, 9520 Skørping Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: Tlf.: CPR/CVR: E-mail: tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget

Læs mere

BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE. Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY

BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE. Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY 1 BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY 2 BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede sælger Lyngby-Taarbæk Kommune Torvet 17 2800 Kgs. Lyngby CVR-nr. 11 71 53

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 2d Terslev by og sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 2d Terslev by og sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til:

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til: GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Økonomi Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til: Del af den af kommunen tilhørende grund matr. 7000p, Kildebrønde

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge. KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE 2016-020298-36 Bellingeparken, Lykkebækvej, Køge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 1. Parterne 2. Ejendommen En ubebygget erhvervsparcel matr.nr.

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: 16dq Jebjerg by, Jebjerg Beliggende:

Læs mere

Udkast KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede

Udkast KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede ca. m2 af matr. nr. Trollesminde, Hillerød Jorder, indtegnet på bilag til denne købsaftale.

Læs mere

B E T I N G E T K Ø B S A F T A L E Byggeret (bygning B) Køge Idrætspark Udkast, 3. juli 2017

B E T I N G E T K Ø B S A F T A L E Byggeret (bygning B) Køge Idrætspark Udkast, 3. juli 2017 B E T I N G E T K Ø B S A F T A L E Byggeret (bygning B) Køge Idrætspark Udkast, 3. juli 2017 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 4 2. Indledning... 4 3. Ejendommen... 5 4. Købers bebyggelse... 5

Læs mere