HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 94a SPORTSKILEN I SALPETERMOSEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 94a SPORTSKILEN I SALPETERMOSEN"

Transkript

1 HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 94a SPORTSKILEN I SALPETERMOSEN

2 GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan for et område i Salpetermosen, som fremtidigt ønskes udnyttet til idrætsformål og rekreativt område. Byrådet har ladet udarbejde en samlet landskabsplan med de enkelte baneanlægs indpasning i terrænet. Lokalplanens bestemmelser er udformet således, at området terrænmæssigt og beplantningsmæssigt følger landskabsplanens hovedide og giver mulighed for, at der ved Frederiksborghallen og Hillerød Svømmehal kan opføres yderligere halbyggeri til idrætsformål. Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende syd for Milnersvej, vest for jernbanen og nord for Overdrevsvejen. Den største del af området ejes af kommunen. Området rummer bl.a. svømmehallen, FDF/FPF's kredshus, to mindre kolonihaveområder og en kommunal losseplads for byggeaffald. I den østlige del af området langs med jernbanen lejer brevdueforeningerne et areal, og ved spejdernes kredshus har de kommunale værker en vandboring. DSB's transformerstation holdes uden for lokalplanområdet. Tilkørsel til transformeren med blokvogne skal dog fortsat kunne finde sted igennem området. Igennem den vestlige del af området på en strækning langs med Pøleåen løber to højspændingsluftledninger. Kommunen har ladet foretage geotekniske undersøgelser, som viser, at jordbunden er blød og sumpet i store dele af området, og der er tale om jordsætninger,som er størst, hvor opfyldning (lossepladsen) har fundet sted. Et hvilket som helst nyanlæg i området vil derfor medføre enten pilotering, udskiftning af blød jord med grus og lignende, eller at man må acceptere at f.eks. baneanlæg sætter sig og nogle år fremover fortløbende skal reguleres.

3 På en del af den nedlagte losseplads har kommunen anlagt tre midlertidige træningsbaneanlæg til fodbold. Lokalplanens forhold til anden planlægning Dispositionsplan Lokalplanområdet ligger i en af de grønne kiler. Ifølge kommunens dispositionsplan fra 1975 er hensigten med de grønne kiler at trække landskabet helt ind til bykernen. Herved bliver byen opdelt i bydele af et landskab, der giver mulighed for adgang til nærrekreative aktiviteter af forskellig art. De grønne kiler har således til hensigt at skabe reservearealer til ikke specifiserede offentlige formål. Dispositionsplanen angiver, at den største del af lokalplanområdet Ønskes anvendt til sportsanlæg og rekreative anlæg. En øst-vestgående primærsti igennem området skal forbinde de op til området grænsende bydele med hinanden. 15 -Rammer For lokalplanområdet foreligger der et tillæg nr. 8 godkendt af planstyrelsen den 22. april 198o. Lokalplanens idemæssige indhold Området udlægges til offentlige formål (idræt og rekreation) og hele området overføres til byzone. Der gives mulighed for at opføre idrætshaller og klubhus, hvis størrelse og beliggenhed fastlægges i planen. Endvidere indeholder lokalplanen bestemmelser om de enkelte idrætsanlægs placering samt udformning og planen fastlægger områdets betjening med stier og parkeringspladser. I planen er det angivet, hvor en eventuel forbindelse mellem Milnersvej og Overdrevsvejen kan etableres.

4 LOKALPLANEN Lokalplan nr. 94 a for Sportskilen i Salpetermosen. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 Lokalplanens formål Det er planens formål: at give mulighed for etablering af idrætsanlæg med dertil knyttet bebyggelse og parkering, at sikre området en udformning, så det anvendes rekreativt, at sikre offentligheden adgang til området, at fastlægge adgangsforholdene til området med hensyn til veje, stier og parkeringspladser, at give mulighed for en eventuel vejforbindelse mellem Overdrevsvejen og Milnersvej, at sikre området en udformning så der opnås en karakterfuld helhed i harmoni med omgivelserne. 2 Områdets afgrænsning og zonestatus 2.1. Lokalplanen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag 1 i mål 1:4000 og omfatter følgende matr.nr.e: 1 a og 2 af Holmene, del af matr.nr.e 1 t, 1 u, 1 v, 1 x og 1 aq af Favrholm, samt matr.nr. 1 di og del af matr.nr.e 1 d, 1 bl og 1 bæ af Trollesminde, og del af matr.nr.e. 15 ci og 19 c af Hillerød markjorder samt del af Pøleå og del af jernbaneareal.

5 2.2. Området er beliggende i landzone. Med byrådets offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan overføres området til byzone. 3 Områdets anvendelse 3.1. Området udlægges til offentlige formål og må kun anvendes til idrætsanlæg med tilhørende rekreative grønne områder. 4 Vej - og stiforhold +) 4.1. Der udlægges areal til den på kortbilag 1 viste vej A-B i en bredde på 7 m Der udlægges areal til stierne a-b, c-d, e-f og g-h med en beliggenhed, som vist på kortbilag 1. Andre stier skal udlægges i princippet som vist på kortbilag Parkeringspladser til betjening af området skal placeres inden for de på kortbilag 1 med P-signatur viste områder. Den på kortbilaget viste grusbane kan anvendes til reserveparkering, men må ikke indrettes eller anvendes til permanent parkering. +) Opmærksomheden henledes på, at der langs Milnersvej er pålagt byggelinier i en afstand af 21 m fra vejmidte som vist på kortbilag 1.

6 5 Bebyggelsens omfang og placering +) 5.1. Bebyggelse må kun opføres inden for de på kortbilag 1 viste byggezoner henholdsvis byggefelter Bygningers gulvkote fastlægges i hvert enkelt tilfælde af bygningsmyndigheden. Byggezone A 5.3. Indenfor byggezone A kan opføres haller indeholdende idrætsbaner med tilhørende omklædnings- og badefaciliteter. Bebyggelsens højde må ikke overstige 12m målt fra gulvkoten. Byggefelt B 5.4. I byggefeltet kan opføres et klubhus i een etage med udnyttet tagetage. Byggefelt C 5.5. I byggefeltet kan opføres en mindre bygning i een etage indeholdende opholdsrum, toiletter og redskabsrum Uanset ovenstående byggebestemmelser skal der gives mulighed for at etablere en overdækning af tilskuerpladser (tribune) +) Opmærksomheden henledes på servitut af den , hvorefter der indenfor en afstand af 5 m fra 5o KV og 12o KV højspændingsledninger ikke må opføres bebyggelse eller etableres oplagsplads, sportsareal med tilskuerpladser eller stakkeplads m.v. Beplantningshøjde må ikke overstige 3 m.

7 af den på kortbilag 1 viste opvisningsbane, dog kun efter byrådets nærmere godkendelse. I forbindelse med overdækningen kan det tillades at indrette lokaler i tilslutning til opvisningsbanens funktioner. 6 Bebyggelsens ydre fremtræden 6.1. Bebyggelse i byggezone A skal udformes således, at der opnås en arkitektonisk helhed, der i sine proportioner og ved sin materialeholdning tager hensyn til de allerede eksisterende haller Blanke og reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes Skiltning og reklamering må kun finde sted med byrådets tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 7 Ubebyggede arealer 7.1. Der anlægges idrætsbaner med størrelse og beliggenhed som vist på kortbilag 1. Tennisanlæg 7.2. Tennisanlægget indrettes og udføres i overensstemmelse med de på kortbilag 2 viste retningslinier. Banerne Banerne 2-6 udføres i overensstemmelse med det på kortbilag 3 viste snit. Banerne 2-5 indrettes efter den på kortbilag 3 viste målsatte plan. Opvisningsbane 7.4. Bane 1 (opvisningsbanen) anlægges i

8 overensstemmelse med en af byrådet nærmere godkendt detailleret plan. Lysmaster på baneanlæg 7.5. På grusbanen, tennisbanerne og opvisningsbanen kan der etableres lysmaster efter byrådets nærmere godkendelse. Masterne må ikke være højere end 2o m. Belysning af stier 7.6. Belysning af stier inden for lokalplanområdet må kun udføres som parkbelysning med en lyspunktshøjde på max. 4 m Terrænregulering, fjernelse af eksisterende bevoksning eller nyplantning må kun finde sted efter en af byrådet nærmere godkendt beplantningsplan. 8 Lokalplanens retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i Øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Lokalplanen udlægger området til offentlige formål. Det betyder, at ejeren efter kommuneplanlovens 32 under visse forudsætninger kan kræve ejendommen overtaget af kommunen mod erstatning.

9 I henhold til 34 i kommuneplanloven kan der foretages ekspropriation af private ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelsen af lokalplanen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Lokalplanforslaget indeholder i 2 bestemmelser om, at det af planen omfattede område overføres til byzone. Retsvirkningerne heraf fremgår blandt andet af lov om frigørelsesafgift, (finansministeriets bekendtgørelse nr. 3o1 af 12. juni 197o om frigørelsesafgift) samt lov nr. 328 af 18. juni 1969 om tilbudspligt. Vedtagelsespåtegning Således vedtaget af Hillerød byråd, den 23. august T: Stokholm /Svend Erik Aaen I henhold til 27 i lov om kommuneplaner vedtages foranstående lokalplan endeligt. Hillerød byråd, den 24. april T. Stokholm /Svend Erik Aaen Tinglyst den 11. august 198o.

10 ?

11

12

LOKALPLAN NR. 143. For Sportskilen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 143. For Sportskilen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 143 For Sportskilen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan for et område i Salpetermosen, som

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 203 For et område på Munkeengen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård

Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens formål...6 3 - Områdets status...6

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 97 OMRÅDET VED STATIONEN

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 97 OMRÅDET VED STATIONEN HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 97 OMRÅDET VED STATIONEN GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN De anlæg for den kollektive trafikafvikling, som forefindes ved Hillerød station og rutebilstationen ved Hostrupsvej er

Læs mere

LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion

LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 2-05 LYNGVEJENS STADION REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING I OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR 41a NØDEBO KRO

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR 41a NØDEBO KRO HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR 41a NØDEBO KRO I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 Lokalplanens formål at give

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

Lokalplan Ishøj Kirke

Lokalplan Ishøj Kirke Lokalplan 1.09 Ishøj Kirke Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.09 Lokalplanens indhold I mange landsbyer præger kirken og dens omgivelser bybilledet, dels i kraft af kirkens monumentale placering

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 28 for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 FOR ET ~1~RÅDETIL OFFENTLIGE FORMÅL I SKABOESHUSE. REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 162 Kirken i Østergade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører)

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) Lokalplan nr. 34 For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark.

Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark. Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70).

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN NR18 1984 LANGESKOV KOMMUNE Lokalpian nr.18 for et offentligt område i Langeskov Dato: 30.05.1984 J.nr.O1.02.05.P16/106-84 Revideret: 3/1-1985 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

LOKALPLAN Holmebækcentret

LOKALPLAN Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2 Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2 FOR ET OMRÅDE SYD FOR HERFØLGE, HOMLEBÆKCENTRET I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fatsættes

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde i Tolvkarlevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde i Tolvkarlevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 186 For et erhvervsområde i Tolvkarlevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

Lokalplan nr. 6.1 Idrætsanlæg i Tikøb

Lokalplan nr. 6.1 Idrætsanlæg i Tikøb Lokalplan nr. 6.1 Idrætsanlæg i Tikøb INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Lokalplanens realisering...3 Lokalplanens retsvirkninger...5 Tillæg nr. til Helsingør kommunes 15-rammer af nov. 1977....6 LOKALPLANEN...7

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Kommune har i henhold til Planlægningslovens bestemmelser udarbejdet lokalplan for et

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Trollesminde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Trollesminde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 166 For et erhvervsområde ved Trollesminde Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

LOKALPLAN 3-01 Lystbådehavnen

LOKALPLAN 3-01 Lystbådehavnen LOKALPLAN 3-01 Lystbådehavnen KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-01 LYSTBÅDEHAVN REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Nærværende lokalplan 3-01

Læs mere

LOKALPLAN ET OMRADE VED 0RSLEV SKOLE I 0RSLEV VORDINGBORG (Lokalplan nr i Vordingborg kommune)

LOKALPLAN ET OMRADE VED 0RSLEV SKOLE I 0RSLEV VORDINGBORG (Lokalplan nr i Vordingborg kommune) LOKALPLAN ET OMRADE VED 0RSLEV SKOLE I 0RSLEV (Lokalplan nr. 0-202.1 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1979 Redegørelse i tilknsning til lokalplan nr. 0-202,lfor et område ved Ørslev skole i 0rslev, Vordingborg

Læs mere

LOKALPLAN NR Hillerød Handelsskole ved Trollesmindeallé. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Hillerød Handelsskole ved Trollesmindeallé. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 248 Hillerød Handelsskole ved Trollesmindeallé Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense.

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 FOR OMRÅDER I BOVENSE REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget af ønsket om at sikre en beskeden

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32. Idrætsanlæg i Løgstrup. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger:

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32. Idrætsanlæg i Løgstrup. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 Idrætsanlæg i Løgstrup Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 03.04.84 Blanke sider er ikke indscannet i dette dokument Lokalplan nr. 32

Læs mere

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole Lokalplan 167 Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole TEKNISK FORVALTNING SEPTEMBER 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelsen -Baggrund for udarbejdelse af lokalplan... 2 -Beliggenhed, afgrænsning

Læs mere

LOKALPLAN 5-10 Stadion i Herfølge

LOKALPLAN 5-10 Stadion i Herfølge LOKALPLAN 5-10 Stadion i Herfølge KØGE KOMMUNE 1981 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-10 STADION I HERFØLGE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund Det eksisterende Herfølge stadion er idag beliggende på et areal syd

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

Lokalplan nr. 11. Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse

Lokalplan nr. 11. Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse Lokalplan nr. 11 Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse 27.08.1986 SKÆVINGE KOMMUNE Lokalplan nr. 11 for område E3 i Gørløse Skævinge kommune LOKALPLAN NR. 11 for et område i kommuneplanen benævnt E3, beliggende

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Tilladelse fra andre myndigheder SKIVE KOMMUNE.

Tilladelse fra andre myndigheder SKIVE KOMMUNE. SKIVE KOMMUNE. Indholdsforteqnelse: Indledning Hvad er en lokalplan Lokalplanens indhold Forholdet til den Øvrige planlægning Lokalplanens retsvirkninger Oversigtskort side 1 - - - - - 1 1 1 2 3 Lokalplanbestemmelser

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune.

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune. T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 11 vedrører en grund ved Hyrdindestien syd for posthusets eksisterende indkørsel og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

LOKALPLAN NR Jollehavn i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Jollehavn i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 149 Jollehavn i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan Vejleå Kirke

Lokalplan Vejleå Kirke Lokalplan 1.20 Vejleå Kirke Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.20 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen indeholder bestemmelser om anvendelsen af et areal i den vestlige del af Ishøj Bycenter.

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04

Silkeborg Kommune. Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04 Silkeborg Kommune Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04 Lokalplan nr. 40.04 for et område ved G1. Kærsgård. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD... LOKALPLANENS

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Lokalplan Boldfælleden ved stranden

Lokalplan Boldfælleden ved stranden Lokalplan 1.10 Boldfælleden ved stranden Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 110 Lokalplanens indhold Lokalplanen, der omfatter arealet begrænset af Ishøj Strandvej mod nord, Store Vejleå og kommunegrænsen

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

HFDEtL{REL~F 0~ [Uf{fILPIIFN NR BFFENTItGE FURNf!ft HRVNIIFFLJ MAHJRGER KOMMUNE.

HFDEtL{REL~F 0~ [Uf{fILPIIFN NR BFFENTItGE FURNf!ft HRVNIIFFLJ MAHJRGER KOMMUNE. HFDEtL{REL~F 0~ [Uf{fILPIIFN NR.141.2. tor 4 omr&tlj 14 BFFENTItGE FURNf!ft HRVNIIFFLJ MAHJRGER KOMMUNE. REDE~ØHEL5E til LelrnLpkitt ur. H.1.2. (o i~tk 9rIor1t~~~L MfIFI!R&FR HflVWBfft, RO MMUNF. LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN NR. 22 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN NR. 22 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 22 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 22 vedrører Birkholm kirkegård, som ligger øst for Hjortespringvej og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78. Fragtmandscentralen - Katmosevej. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05.

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78. Fragtmandscentralen - Katmosevej. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05. VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78 Fragtmandscentralen - Katmosevej Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05.85 Blanke sider er ikke indscannet i dette dokument VI BORG

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN, jernbanen og et boligområde.

Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN, jernbanen og et boligområde. MB lifii i R E D E G Ø R E L S E Vamdrup Kommune Offentligt fritidsområde (stadion-park). Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 151. Johannesskolen i Lille Dyrehavevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 151. Johannesskolen i Lille Dyrehavevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 151 Johannesskolen i Lille Dyrehavevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 9 for et offentlig område i Hinnerup.

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 9 for et offentlig område i Hinnerup. GRUNDMATERIALET ER GEODÆTISK INSTITUTS SUPPLEKENDE TEMATISK INFORMATION HVAD AN&R ER UDARBEJDET OG PÅFØRT AF HINNERUP KOMMUNE. KORTET ER UDELUKKENDE TIL TJENSTLIG BRUG HOS OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG MÅ

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

LOKALPLAN NR. 177a. For området ved Hotel Hillerød. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 177a. For området ved Hotel Hillerød. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 177a For området ved Hotel Hillerød Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Lokalplanens udarbejdelse er foranlediget af ønskerne om at kunne udvide hotellet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune Skole. fritidsinstitution. socialt servicecenter. tandklinik m. m Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form.

Læs mere

Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m.

Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m. Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m. INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...2 Lokalplanens indhold og baggrund...2 Lokalplanens retsvirkninger...3 LOKALPLANEN...4 1 - Områdets afgrænsning...5 2 - Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan nr. 134 for

Læs mere

I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2.1. nævnte område.

I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2.1. nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 12 omfattende et område til havnevirksomheder i Hvide Sande. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

Lokalplan nr. 1.04.2

Lokalplan nr. 1.04.2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.2 Området er beliggende øst for Lipperts Hotel ved hjørnet af Parkvej og Marievej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 18.07.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalpian nr. 17 For et område til vandrerhjem mellem. Kerteminde markjorder

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalpian nr. 17 For et område til vandrerhjem mellem. Kerteminde markjorder KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 17 For et område til vandrerhjem mellem Skovvej og Tyveleddet, del af matr. nr. 26 Kerteminde markjorder sept. 1983 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN~ Side.

Læs mere