Arbejdsmarkedsudvalget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arbejdsmarkedsudvalget"

Transkript

1 Sidenr. 1 Protokol Mødedato: 12. januar 2011 Mødetidspunkt: 13:00 Sluttidspunkt: 16:00 Mødelokale: Udvalgsværelset, Nicolaiplads 6, 4. etage Fraværende: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDENEN:

2 Indholdsfortegnelse Sidenr. 2 Sagsnr. Side 1. Orientering/status vedr. samarbejdet med Falck på sygedagpengeområdet Quick Care og Falck servicejob Motionsrettede tilbud til sygemeldte borgere Behandlede sager i 2010 på arbejdsmarkedsområdet Revideret strategiplan og plan for udmøntning af midler for Ny foreløbig fordeling af bevilling til de lokale beskæftigelsesråd i Orientering - januar Socialforvaltningen Bilagsoversigt... 16

3 Sidenr Orientering/status vedr. samarbejdet med Falck på sygedagpengeområdet J.nr.: P22 Sagsid.: 09/10442 SAGSFREMSTILLING: Socialdirektøren fremsender orientering/status vedr. samarbejdet med Falck på sygedagpengeområdet. FORVALTNINGENS BEMÆRKNINGER: Socialdirektøren oplyser, at afdelingschef for Sygedagpengeafdelingen Lone Gerken på mødet vil give en redegørelse. Socialdirektøren foreslår til endelig afgørelse, at orienteringen tages til efterretning. BESLUTNING ARBEJDSMARKEDSUDVALGET DEN : Følgende ENDELIGE AFGØRELSE vedtoges uden afstemning: Orienteringen toges til efterretning.

4 Sidenr Quick Care og Falck servicejob J.nr.: G01 Sagsid.: 11/589 SAGSFREMSTILLING: Medlem af Lis Ravn Ebbesen (SF) anmoder i mail af 29. december 2010 om optagelse af følgende punkt på s dagsorden: Med baggrund i henvendelsen fra Kirsten Nielsen 29. december 2010 ønsker SF en redegørelse for Quick Cares organisering af tilbuddet i Fitness One, nedlæggelsen og s mulighed for at gribe ind FORVALTNINGENS BEMÆRKNINGER: Socialdirektøren oplyser, at forvaltningen vil give en mundtlig redegørelse på mødet. Socialdirektøren foreslår til endelig afgørelse, at redegørelsen tages til efterretning. BESLUTNING ARBEJDSMARKEDSUDVALGET DEN : Følgende ENDELIGE AFGØRELSE vedtoges uden afstemning: Orienteringen toges til efterretning.

5 Sidenr Motionsrettede tilbud til sygemeldte borgere J.nr.: I00 Sagsid.: 11/123 SAGSFREMSTILLING: Medlem af Hans Erik Adsbøl (Dansk Folkeparti) anmoder i af 29. december 2010 om optagelse af følgende punkt på s dagsordn: En orientering i forhold til mail fra Kirsten Nielsen den 29. december mulig nedlæggelse af Fitness One, som er et tilbud til langtidssyge. FORVALTNINGENS BEMÆRKNINGER: Socialdirektøren oplyser, at der i Sygedagpengeafdelingen er mulighed for at give flere forskellige motionsrettede tilbud til sygemeldte borgere. På Job Igen, som er ét af Jobcenter Koldings egne tilbud, er der aktiveringsforløb for sygemeldte, som primært består af motion i Arena Syd i Vamdrup, hvor der både er motionscenter og afspænding. Til dette tilbud er der tilknyttet en afspændingspædagog og en fysioterapeut. Sygedagpengeafdelingen benytter sig af Alt-i-et-huset, som er et tilbud med såvel sagsbehandling, jobcafé, sundhedsfaglig udredning ved speciallæger og motionstilbud. Motionsdelen i Alti-et-huset er tidligere blevet leveret af Quick Care, som har brugt Fitness One s lokaler i Kolding, men Alt-i-et-huset benytter sig nu af en anden aktør. Sygedagpengeafdelingen har tidligere visiteret sygemeldte borgere direkte til tilbud ved Quick Care. I dette tilbud har der været tale om et rent motionstilbud i Fitness One. Visiteringen til det direkte tilbud ved Quick Care er sat bero. Quick Care, som er en privat konsulentvirksomhed, hvis ydelse er at afklare og opkvalificere sygemeldte borgere, har været forholdsvis dyrere med deres tilbud. Andre aktører på området udfører samme opgave til en væsentlig lavere pris. Det har ikke været muligt at forhandle med Quick Care om at få prisen reduceret. Det overvejes i øjeblikket, hvorvidt der skal indkøbes flere motionsforløb, men som nævnt, er der stadig motionsforløb til sygemeldte borgere i Kolding Kommune, idet der både er tilbud på Job Igen/Arena Syd og motionsdelen er stadig en del af forløbet i Alt-i-ethuset, dog ikke med Quick Care som leverandør.

6 Sidenr. 6 Socialdirektøren foreslår til endelig afgørelse, at orienteringen tages til efterretning. BESLUTNING ARBEJDSMARKEDSUDVALGET DEN : Følgende ENDELIGE AFGØRELSE vedtoges uden afstemning: Orienteringen toges efterretning.

7 Sidenr Behandlede sager i 2010 på arbejdsmarkedsområdet J.nr.: I00 Sagsid.: 11/113 SAGSFREMSTILLING: Medlem af Hans Erik Adsbøl (Dansk Folkeparti) har i af 29. december 2010 anmodet om at få nedenstående punkt optaget på s møde. Jeg vil gerne bede om en orientering på samtlige sager i 2010, hvor borgeren har fået medhold samt de sager, hvor nævnet hjemsendte til fornyet behandling i kommunen. Af orienteringen skal følgende fremgå: Hvilke sager borgeren har fået medhold i -Hvad var nævnets begrundelse? -Hvad er det samlede antal af sager år til dato? Hvilke sager der blev hjemsendt til fornyet behandling i kommunen -Hvad var nævnets begrundelse? Hvad er det samlede antal af sager 2010 til dato? FORVALTNINGENS BEMÆRKNINGER: Socialdirektøren oplyser, at der på mødet vil blive givet en orientering om sagerne. Socialdirektøren foreslår til endelig afgørelse, at orienteringen tages til efterretning. BESLUTNING ARBEJDSMARKEDSUDVALGET DEN : Følgende ENDELIGE AFGØRELSE vedtoges uden afstemning: Orienteringen toges til efterretning.

8 Sidenr Revideret strategiplan og plan for udmøntning af midler for 2011 J.nr.: G00 Sagsid.: 10/25810 SAGSFREMSTILLING: Socialdirektøren fremsender revideret strategiplan for samt plan for udmøntning af midler for FORVALTNINGENS BEMÆRKNINGER: Socialdirektøren oplyser, at den reviderede strategiplan indeholder en plan for udmøntning af midler for 2011 og er udarbejdet på baggrund af fællesseminaret mellem og Det Lokale Beskæftigelsesråd den 22. og 23. april Et seminar som resulterede i udarbejdelsen af et idekatalog samt en notat om forvaltningens bud på mål for Såvel idekataloget som notatet blev behandlet på s og Det Lokale Beskæftigelsesråds fællesmøde den 12. maj Herudover har strategiplanen taget udgangspunkt i den af M-ploy udarbejdede strategiplan for øget målretning af indsatsen for de ledige i Kolding Kommune. En strategi som peger på, at de udfordringer, der ligger i, at der i de sidste 10 år er nedlagt mange jobs og jobfunktioner, i Kolding-området. Samtidig er der i samme periode etableret helt nye job og jobfunktioner. Det vil sige, at nogle brancher har haft fremgang i beskæftigelse mens andre har oplevet en kraftig reduktion i antallet af arbejdspladser. Strategiplanen har taget udgangspunkt i, at rådet vil tilrette lægge sin indsats ved at: Støtte projekter, der skaber metodeudvikling og/eller fremskaffer ny viden gerne i samarbejde med andre relevante parter Arbejde projekt- og udviklingsorienteret, gerne på tværs af politikområder, således at der skabes helhed og sammenhæng i indsatsen overfor både borgere, virksomheder og samarbejdspartnere Formidle viden, f. eks gennem temadage, seminarer og dialogmøder Igangsætte kampagner, som kan sætte fokus på udvalgte problematikker Strategiplanen med tilhørende forslag om anvendelse af midler, er inddelt i nedenstående temaer: a) Virksomhedsservice og samarbejde b) Vejen tilbage til arbejdsmarkedet for jobklare ledige c) Vejen tilbage til arbejdsmarkedet for de svageste ledige d) Vejen tilbage til arbejdsmarkedet for potentielt og faktuelt sygemeldte borgere e) Unges vej i job og/eller uddannelse f) Kommunikation og synliggørelse af LBR g) Rådets mødevirksomhed

9 Sidenr. 9 a) Virksomhedsservice og samarbejde Hvis strategien for målretning af aktiveringsindsatsen skal lykkes, er der brug for at målrette og styrke samarbejdet med byens virksomheder. Og det anbefales at rådet støtter op omkring initiativer, som er afledt af den af M-ploy udarbejdede strategi. Ligesom det anbefales, at rådet økonomisk støtter op omkring initiativer, der kan være metodeudviklende, f. eks i forhold til at etablere virksomhedscentre for de jobklare ledige. Som noget nyt foreslås det, at rådet afsætter en pulje, som virksomhederne kan byde ind på i forhold til at løse specifikke beskæftigelsesmæssige problematikker ude på virksomhederne. Hele tankegangen bag rådets indsats overfor virksomhederne er, at vi skal have et tættere samarbejde og at projekterne i højere grad skal foregå ude på virksomhederne, mere end de tager udgangspunkt i at metodeudvikle sagsbehandlingen i Jobcentret. b) Vejen tilbage for de jobklare ledige Den faldende beskæftigelse har resulteret i en kraftig stigning i ledigheden, hvilket har betydet nye udfordringer i jobcentrets indsats, idet man skal håndtere flere ledige end tidligere, og da de nye ledige i vid udstrækning adskiller sig fra den gamle gruppe af ledige. Det er derfor afgørende, at Jobcenter Kolding via sin indsats sikrer de jobklare ledige en hurtig tilbagevenden til arbejdsmarkedet, således at man forebygger langvarig ledighed for gruppen. I indsatsen overfor de nyledige er det også vigtigt, at få de handicappede ind i den jobomsætning, som er på arbejdsmarkedet. c) Vejen tilbage for de svageste ledige For gruppen af de svageste ledige foreslås det, at rådet støtter op omkring initiativer, som kan medvirke til, at give den enkelte selvtillid og indsigt i den fællesskabsfølelse, det at have et arbejde indebærer. Her kan brugen af mentorer have stor betydning, i den forbindelse kan det oplyses, at Beskæftigelsesministeren i sin udmelding af indsatsområder for 2011 har gjort opmærksom på, at de lokale beskæftigelsesråd skal afsætte midler til jobcenterkoordinatorer af mentornetværk og til drift af netværksmøder og kurser. Herudover foreslås det, at introduktion til frivilligt arbejde kan være et initiativ, rådet kan støtte op omkring. d) Vejen tilbage for faktuelt og potentielt sygemeldte borgere I lighed med indsatsen overfor virksomhederne foreslås det, at rådet i større omfang end det hidtil har været tilfældet, støtter op omkring initiativer, der foregår ude på virksomhederne eller initiativer, som foregår mellem de forskellige aktører på området, mere end de tager udgangspunkt i sagsbehandlingen i sygedagpengeafdelingen.

10 Sidenr. 10 e) Unges vej i uddannelse og/eller job De unge er fremtiden og regeringen har sat et mål om, at 95% af en ungdomsårgang skal have en ungdomsuddannelse, et ambitiøst mål, som rådet vil støtte om op om, ved at medvirke til at lette overgangen fra folkeskolen til ungdomsuddannelserne. En overgang som kan være sværere for nogle unge end for andre, og som oprettelsen af et mentorkorps kan medvirke til at lette. Herudover foreslås det, at rådet igangsætter initiativer, som kan medvirke til at øge antallet af virksomheder, der stiller sig til rådighed i forhold til at oprette praktik- og/eller lærerpladser. f) Kommunikation og synliggørelse af rådet Rådet skal være koordinerende enhed mellem de mange aktørerne på arbejdsmarkedet og det foreslås at rådet også i 2011 afsætter midler til systematisk at kommunikere med de relevante aktører om udviklingen på arbejdsmarkedet, igangsatte projekter/initiativer m.v. g) Rådets mødevirksomhed Hvis rådet skal opfylde målet om at være en koordinerende enhed er det vigtigt, at medlemmerne af rådet inddrager og videreformidler til deres respektive baglande. Ligesom vidensdeling mellem medlemmerne er afgørende vigtig i forhold til at kunne pege på nye indsatsområder og metodeudvikling. Anvendelse af rådets midler Af lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats 47, stk. 2 fremgår det, at de lokale beskæftigelsesråd skal udarbejde en plan for, hvilke initiativer der påtænkes gennemført i det kommende år. Planen skal sendes til høring hos de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i Jobcentret. () Såfremt der er uenighed mellem rådet og de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i jobcentret om, hvorvidt anvendelsen af midlerne ligger indenfor de overordnede rammer i beskæftigelsesplanen, kan midlerne ikke anvendes. Jævnfør 48 i samme lov kan midlerne anvendes til: Efter lokale forhold at udvikle og underbygge virksomhedernes medvirken i virksomhedsrettede tilbud Efter lokale forhold at udvikle nye tilbud og nye jobtyper til personer med begrænsninger i arbejdsevnen, eller som i øvrigt har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet Opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere som led i aktiviteter eller initiativer efter 47. Der vil forud for alle initiativer og projekter blive udarbejdet dagsordenspunkter, som der skal træffes beslutning i.

11 Sidenr. 11 FORVALTNINGSINDSTILLING FRA DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD DEN : Socialdirektøren foreslår, at strategiplan for med plan for udmøntning af midler for 2011 godkendes og at strategiplanen sendes til relevante samarbejdspartnere BESLUTNING DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD DEN : Sagen toges tilbage. FORNYEDE FORVALTNINGSBEMÆRKNINGER FRA DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD DEN : Socialdirektøren oplyser, at stragegiplanen for for Det Lokale Beskæftigelsesråd, toges tilbage på ådets møde den 28. oktober 2010 (sag nr. 5). Nedenstående rettelser er indarbejdet i strategiplanen for : Under strategi C Vejen tilbage for de svageste ledige, blev der på rådets møde den 28. oktober 2010, foreslået at de lokale beskæftigelsesråd skal afsætte midler til jobcenterkoordinatorer af mentornetværk og til drift af netværksmøder og kurser. I dette afsnit blev der fejlagtigt skrevet at de lokale beskæftigelsesråd skal afsætte midlerne, men der menes, at de lokale beskæftigelsesråd kan afsætte midlerne til jobcenterkoordinatorerne. Under strategi E Unges vej i uddannelse og/eller job, blev der beskrevet, at rådet vil støtte op om, at flere unge får en ungdomsuddannelse. Dette ses i forlængelse af, at Regeringen har sat sig et mål om, at 95 % af en ungdomsårgang skal have en ungdomsuddannelse. Det foreslåes, at rådet igangsætter initiativer, som kan medvirke til at øge antallet af virksomheder, der stiller sig til rådighed i forhold til at oprette praktik- og/eller lærerpladser. Dette skal ske ved i højere grad at inddrage arbejdsmarkedets parter og kan f.eks understøttes ved at igangsætte kampagner. Socialdirektøren oplyser endvidere, at strategiplanen vil blive gennemgået på mødet.

12 Sidenr. 12 Socialdirektøren foreslår, at strategiplan for med plan for udmøntning af midler for 2011 godkendes, at strategiplanen for med plan for udmøntning af midler for 2011 sendes til høring i og at strategiplanen sendes til relevante samarbejdspartnere BESLUTNING DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD DEN : Et enigt råd tiltrådte indstillingen. FRAVÆRENDE: Mogens Jørgensen Socialdirektøren foreslår, at afgiver høringssvar. BESLUTNING ARBEJDSMARKEDSUDVALGET DEN : Følgende ENDELIGE AFGØRELSE vedtoges uden afstemning: Strategiplanen for toges til efterretning. BILAG: /10 Åben Strategiplan for LBR pdf

13 Sidenr Ny foreløbig fordeling af bevilling til de lokale beskæftigelsesråd i 2011 J.nr.: S00 Sagsid.: 10/30588 SAGSFREMSTILLING: Socialdirektøren fremsender orientering om ny foreløbig fordeling af bevilling af midler til de lokale beskæftigelsesråd i FORVALTNINGENS BEMÆRKNINGER: Socialdirektøren oplyser, at Arbejdsmarkedsstyrelsen i brev af 26. november 2010 oplyser, at der nu foreligger en ny foreløbig fordeling af bevilling til de lokale beskæftigelsesråd for Fordelingen er med forbehold for finanslovforslagets endelige vedtagelse. Når finansloven for 2011 er endeligt vedtaget, forventeligt i december 2010, vil Arbejdsmarkedsstyrelsen udsende en endelig bevillingsudmelding. Den samlede bevilling er fordelt efter samme fordelingsnøgle, som anvendes ved opgørelse af det kommunale bloktilskud. På Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 28. oktober 2010 var der orientering om, at den foreløbige bevilling til de lokale beskæftigelsesråd udgjorde kr. 194,6 millioner, hvoraf Kolding Kommunes andel udgjorde kr Af den nye foreløbige fordeling af bevilling til de lokale beskæftigelsesråd fremgår det, at det forventes at nettoudgiftsbevillingen for 2011 efter afslutning af finanslovsforhandlingerne vil blive faststat til 113,6 millioner kr. hvortil kommer, at det forventes at der bliver tilbageført 10,0 millioner kr. som de lokale beskæftigelsesråd ikke har anvendt i Det samlede beløb til fordeling udgør dermed 123,6 millioner kr., hvoraf Kolding Kommunes andel for 2011 forventes at udgøre kr Bevillingen skal i henhold til Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats 48 anvendes til: -Efter lokale forhold at udvikle og underbygge virksomhedernes medvirken i virksomhedsrettede tilbud -Efter lokale forhold at udvikle nye tilbud og nye jobtyper til personer med begrænsninger i arbejdsevnen, eller som i øvrigt har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet -Opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere som led i aktiviteter eller initiativer efter 47 eller -Evaluering og formidling som led i aktiviteter eller initiativer efter 47 Socialdirektøren foreslår, at orienteringen tages til efterretning.

14 Sidenr. 14 BESLUTNING DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD DEN : Et enigt råd tiltrådte indstillingen. FRAVÆRENDE: Mogens Jørgensen Socialdirektøren foreslår til endelig afgørelse, at orienteringen tages til efterretning. BESLUTNING ARBEJDSMARKEDSUDVALGET DEN : Følgende ENDELIGE AFGØRELSE vedtoges uden afstemning: Orienteringen toges til efterretning. BILAG: /10 Åben Foreløbig bevillingsudmelding LBR 2011

15 Sidenr Orientering - januar Socialforvaltningen J.nr.: G00 Sagsid.: 10/4520 SAGSFREMSTILLING: Socialdirektøren fremsender orientering om nyt fra Socialforvaltningen. FORVALTNINGENS BEMÆRKNINGER: Socialdirektøren oplyser, at der på mødet vil blive givet en orientering om synliggørelse af LBR-projekter samt en orientering om sagen, hvor en borger mødte forgæves op på Jobcenter Kolding. Socialdirektøren foreslår til endelig afgørelse, at orienteringen tages til efterretning. BESLUTNING ARBEJDSMARKEDSUDVALGET DEN : Følgende ENDELIGE AFGØRELSE vedtoges uden afstemning: Orienteringen toges til efterretning.

16 Sidenr. 16 Bilagsoversigt Punkt nr. Reference Tilgang Titel /10 Åben Strategiplan for LBR pdf /10 Åben Foreløbig bevillingsudmelding LBR 2011

17 Sidenr. 17 Oplæst og godkendt Hans Peter Andersen Formand Erik Lund Næstformand Claus Warming Medlem Tine Roos Nørgaard Medlem Hans Erik Adsbøl Medlem Lis Ravn Ebbesen Medlem Christian Kloppenborg- Skrumsager Medlem

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Sidenr. 1 Protokol Mødedato: 9. februar 2011 Mødetidspunkt: 13:00 Sluttidspunkt: 16:00 Mødelokale: Fraværende: Udvalgsværelset, Nicolaiplads 6, 4. etage Erik Lund, Christian Kloppenborg-Skrumsager GODKENDELSE

Læs mere

STRATEGIPLAN 2011-2014

STRATEGIPLAN 2011-2014 STRATEGIPLAN 2011-2014 Rådets mission at medvirke til at skabe balance mellem udbud og efterspørgsel af arbejdskraft såvel i forhold til det rummelige arbejdsmarked som i forhold til det ordinære arbejdsmarked

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Fællesmøde mellem Uddannelsesudvalget. Social- og Sundhedsudvalget

Fællesmøde mellem Uddannelsesudvalget. Social- og Sundhedsudvalget Sidenr. 19 Fællesmøde mellem Uddannelsesudvalget og Social- og Protokol Mødedato: 21. februar 2011 Mødetidspunkt: 8:00 Sluttidspunkt: 9:30 Mødelokale: Fraværende: KUC, Ågade 27, mødelokale 1.07, 1. sal

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 kl 14.00 i Jobcenter Struer Afbud/fraværende: Martin Munkebo, Mona Rask, Grethe Riksted, Poul Kjær Nielsen, Iben Kollemorten og Annelise Knudsen (suppleant). 1)

Læs mere

Sidenr. 1. Handicaprådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 13:30. Sluttidspunkt: 15:30. Gæstekantinen på Rådhuset

Sidenr. 1. Handicaprådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 13:30. Sluttidspunkt: 15:30. Gæstekantinen på Rådhuset Sidenr. 1 Referat Mødedato: 9. februar 2012 Mødetidspunkt: 13:30 Sluttidspunkt: 15:30 Mødelokale: Fraværende: Bemærkninger: Gæstekantinen på Rådhuset Ingen Dagsordenen godkendtes Indholdsfortegnelse Sidenr.

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Integrationsrådet 23-02-2011. Mødedato: 23. februar 2011. Mødetidspunkt: 17:00. Sluttidspunkt: 19:00. Nicolaiplads 6 6000 Kolding

Integrationsrådet 23-02-2011. Mødedato: 23. februar 2011. Mødetidspunkt: 17:00. Sluttidspunkt: 19:00. Nicolaiplads 6 6000 Kolding Sidenr. 1 Mødedato: 23. februar 2011 Mødetidspunkt: 17:00 Sluttidspunkt: 19:00 Mødelokale: Fraværende: Festsalen Nicolaiplads 6 6000 Kolding Muhubu Mahamud Barre GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDENEN:

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Opsamling på LBR-seminar den 6. september 2010 mploy a/s www.mploy.dk Gothersgade 103, 3. sal 1123 København K Tlf: 32979787 Email: mploy@mploy.dk

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Sidenr. 162 Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: 20. juni 2013 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 16:45 Mødelokale: Fraværende: Bemærkninger: Udvalgsværelset Dieselvej 6, 6000 Kolding Anders

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. maj 2008 på Jobcenter Syddjurs

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. maj 2008 på Jobcenter Syddjurs Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 21. maj 2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Indholdsfortegnelse Sidenr. 1 Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: 15. december 2011 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 18:00 Mødelokale: : Udvalgsværelset Dieselvej 6, 6000 Kolding Svend Erik

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Sidenr. 144 Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: 8. maj 2013 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Fraværende: Bemærkninger: Dagsordenen blev godkendt

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Page 1 of 9 Referat Arbejdsmarkedsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 4. juni 2007 14:00 Kattegatsiloen, lokale 5, etage 3 A. Eventuelle afbud skal ske til Susan Christensen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Sidenr. 236 Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 27. oktober 2011 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 18:00 Mødelokale: : Udvalgsværelset Dieselvej 6, 6000 Kolding Per Bergenhagen, Svend Erik Hansson,

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Referat Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: 15:30 Møde afsluttet: 17:00 Særlige forhold: Mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud:

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 12:00 Sted: Scandic Hotel Aalborg Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 17 Resultatrevision 2013 3 18 Tilbud på virksomhedsanalyse 2014 5

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. juni 2008 Lokale: Jobcentret Tidspunkt: kl. 15.30-17.55 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/131 Jobsøgningskursus for

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer 1) Meddelelser 2) Orientering a. Opfølgning på mål fra Beskæftigelsesplan 2009 Den stigende ledighed har betydet, at der i første

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Referat. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd

Referat. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Mødelokale 4 på Rådhuset i Støvring Fraværende: Hans Rønnau, Jesper F. Clausen og Katharina Hauge Antonsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 25 Godkendelse

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer Afbud: Grethe Riksted, Anders Holm og Mona Rask 1) Meddelelser 2) Orientering a. Nyt medlem af LBR indstillet LO har overfor Byrådet

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Referat. Lokalt Beskæftigelsesråd Den 1. februar 2011 kl. 16:00 Mødested: Bryllupssalen på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Møde nr.

Referat. Lokalt Beskæftigelsesråd Den 1. februar 2011 kl. 16:00 Mødested: Bryllupssalen på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Møde nr. Referat Lokalt Beskæftigelsesråd 2011 Den 1. februar 2011 kl. 16:00 Mødested: Bryllupssalen på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse Møde nr. 1 Indholdsfortegnelse Underskriftsark... 2 Indledende punkter

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd

Dagsorden. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Mødelokale 4 på Rådhuset i Støvring 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 25 Godkendelse af dagsorden 3 26 Beskæftigelsesplan 2018 - Kommentering 4 27

Læs mere

Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune

Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune juni 2011 1 Beskæftigelsesrådets formål Det lokale beskæftigelsesråd har til formål at rådgive kommunen og samordne og udvikle

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Sidenr. 162 Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Mødedato: 20. juni 2013 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Udvalgsværelset Dieselvej 6, 6000 Kolding Fraværende: Indholdsfortegnelse Sidenr. 163 Sagsnr.

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Det Lokale Beskæftigelsesråd i Kolding Kommune Strategiplan for indsatsen i 2013-2016 Indledning De lokale beskæftigelsesråd skal, jvf. lovbekendtgørelse nr. 731 af 15. juni 2010 om styringen af den aktive

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Sidenr. 182 Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: 15. august 2013 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 16:35 Mødelokale: Fraværende: Bemærkninger: Multiflex Fabriksvej 20, 6000 Kolding Inge-Mette

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Referat Social- og Sundhedsudvalget Tid Onsdag den 8. januar 2014 kl. 16:00 Sted Mødelokale 3 Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. 13/30939 Overordnet introduktion til

Læs mere

Handicaprådet. Referat. Mødedato: 12. april 2012. Mødetidspunkt: 13:30. Sluttidspunkt: 15:30

Handicaprådet. Referat. Mødedato: 12. april 2012. Mødetidspunkt: 13:30. Sluttidspunkt: 15:30 Sidenr. 1 Referat Mødedato: 12. april 2012 Mødetidspunkt: 13:30 Sluttidspunkt: 15:30 Mødelokale: Mødelokale 2.1 Børne- og Uddannelsesforvaltningen Ålegården 1 : Bemærkninger: Annie Terp Thomsen, Tine Roos

Læs mere

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Referat fra ordinært møde Ordinært møde Torsdag 28.08.2008 kl. 15:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Budget 2008: Budgetrevision 3 på Beskæftigelses- og Erhvervsudvalgets

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Sidenr. 202 Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: 24. oktober 2013 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 16:35 Mødelokale: Fraværende: House of Innovation Jernbanegade 27, 6000 Kolding Svend Erik

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 14:00 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Økonomiopfølgning ultimo maj 2008 63 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Referat Det lokale beskæftigelsesråd 06.10.2011 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/9 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 6. oktober 2011 1. Godkendelse

Læs mere

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 041. Godkendelse af dagsorden 58 042. Godkendelse af referat 59 043. Opfølgning på brugen af

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere

Beskæftigelsesudvalg

Beskæftigelsesudvalg REFERAT Beskæftigelsesudvalg Møde nr.: 6 Mødedato: Mødevarighed: 16.30-18.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 2 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 BE Virksomhedskontakten 2 BE Udkast til Beskæftigelsesplan

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Sidenr. 31 Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: 7. maj 2014 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Fraværende: Bemærkninger: Rådhusets gæstekantine Lis Bilov, Niels Abildtrup,

Læs mere

Åbent møde for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 07. december 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Åbent møde for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 07. december 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Åbent møde for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 07. december 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 070. Godkendelse af dagsorden 95 071. Godkendelse af referat 96 072. Orientering om konsekvenserne

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 19.01.2010, kl. 08:30 i Borgmesterens mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden...... 3 2 Udpegning af næstformand...... 4 3 Mødekalender for 2010...... 5 4

Læs mere

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 4. april 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro

R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den 4. april 2007 kl , lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro R E F E R A T fra Arbejdsmarkedsudvalgets møde onsdag den kl. 13.00, lokale 207, 2. sal på Rådhuset i Holstebro ÅBEN DEL: 1. 300-timers reglen 2. Legepark 3. Beskæftigelsesplanen LUKKET DEL: 4. Meddelelser

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 15. november 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Evaluering af projekt En hjælpende Hånd.... 3 3. Driftssituationen i Jobcenteret... 4

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 14. november 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. Resultatmål for projekt: Ekstraordinære initiativer

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde onsdag den 24. august 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3).

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3). Lokalt Beskæftigelsesråd (LBR) DAGSORDEN Møde nr. : 04/2008 Sted : Mødelokale 2 Dato : 16. april 2008 Start kl. : 12.00 Slut kl. : 14.00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen, DA Tom Levi Larsen,

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Sidenr. 92 Protokol Mødedato: 13. april 2011 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 16:30 Mødelokale: Fraværende: Bemærkninger: Rådhuset Dagsordnen godkendt. Indholdsfortegnelse Sidenr. 93 Sagsnr. Side 1.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd-Faxe

Det Lokale Beskæftigelsesråd-Faxe Mødedato 31. marts 2008 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:00 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - byrådssalen Afbud: Thyge Pind, Lars Juul Andersen, Jan Nielsen, Bent Larsen Fraværende: Jobcenterchef

Læs mere

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd

LBR Lokalt Beskæftigelses Råd LBR Lokalt Beskæftigelses Råd Onsdag den 16. juni 2010, kl. 16.00 18.00 Mødet afholdes i mødelokalet 1, Rådhuset, Torvegade 10, 7800 Skive Preben Andersen, Bent Møller Winther, Gert Ringgaard, Jørgen Knudsen,

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2011 hænger således godt sammen med regeringens hensigter i forbindelse med lovændringerne.

Beskæftigelsesplan 2011 hænger således godt sammen med regeringens hensigter i forbindelse med lovændringerne. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Oplæg til revideret beskæftigelsesstrategi som følge af ændrede økonomiske rammebetingelser NOTAT Dato: 20. januar 2011 Af: Birgitte

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kommunalbestyrelsen Mødedato: Tirsdag den 28. oktober 2014 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Kommunalbestyrelsens mødesal Henrik Zimino, Allan S. Andersen,

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 13. oktober Torsdag 13.10.2011 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af Youth Explorer 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

SKIVE KOMMUNE MØDESTED: MØDEDATO: Mødelokale 2. 3. sal 14-04-2008 REFERAT MØDETIDSPUNKT: MØDET HÆVET: Arbejdsmarkedsudvalget Kl. 14.

SKIVE KOMMUNE MØDESTED: MØDEDATO: Mødelokale 2. 3. sal 14-04-2008 REFERAT MØDETIDSPUNKT: MØDET HÆVET: Arbejdsmarkedsudvalget Kl. 14. MØDESTED: MØDEDATO: Mødelokale 2. 3. sal 14-04-2008 REFERAT MØDETIDSPUNKT: MØDET HÆVET: Arbejdsmarkedsudvalget Kl. 14.00 - Deltagere: Bente Østergaard, Jørgen Haugaard, Peter Østergaard, Aage Dahl Fraværende:

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Onsdag den 21-10-2009 Mødested: Hansborg, Østergade 48, mødelokale 1-U-2 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Jens-Ove Mortensen, Helle

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016 Fortsat fremgang og alle skal med

Beskæftigelsesplan 2016 Fortsat fremgang og alle skal med Beskæftigelsesplan 2016 Fortsat fremgang og alle skal med Pixie-version, januar 2016 Introduktion Pilen peger opad for det syddanske arbejdsmarked og for beskæftigelsesudviklingen i Esbjerg og Fanø Kommuner.

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Referat Dato: Torsdag den 09. juni 2011 Mødetidspunkt: 18:00 Møde afsluttet: 21:01 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Poppelgården Kenneth F. Christensen, Carsten Jelund, Katrine Høybye Frederiksen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense Beslutningsreferat af mødet torsdag den 13. december 2007 kl. 10.00 i Jobcenter Odense, Tolderlundsvej 2, mødelokale 0.12 i stuen. Fraværende: Ann Pedersen og Anne

Læs mere

BRØNDBY KOMMUNE. Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 19. august 2010 kl. 9.

BRØNDBY KOMMUNE. Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde. torsdag den 19. august 2010 kl. 9. BRØNDBY KOMMUNE Udskrift af beslutningsprotokollen til Beskæftigelsesudvalgets møde torsdag den 19. august 2010 kl. 9.00 i mødelokale 2 BRØNDBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse 65. Tilsyn med kommunernes administration

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat Torsdag den 04.12.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Tilbudsvifte for forsikrede ledige...4 2. Plan for LBR s virksomhedsrettede

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 12:30. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 12:30. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 12:30. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 14:30 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Foreløbigt regnskab 2008 samt økonomi 2009 24 2. Resultatløn

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 22. november 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen (G)

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014 Mødedato: 27. august 2014 Mødelokale: Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Byrådssalen, Tønder Rådhus 15:00 15:45 Tilstede: Susanne Linnet, Connie Andersen, Jens Egon Jørgensen, Jens Ellekjær,

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 23.08.2012 kl. 16.30 Brovst Rådhus, mødelokale 1 1/10 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 23. august 2012 1. Godkendelse

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Sidenr. 55 Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Mødedato: 16. august 2012 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 18:00 Mødelokale: Fraværende: Udvalgsværelset Dieselvej 6, 6000 Kolding Jens M. Andersen,

Læs mere

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2013 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2013 Kommunen skal i 2012 udarbejde en beskæftigelsesplan for 2013 1. Beskæftigelsesplanen er kommunens

Læs mere

Dagsorden Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 20. januar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Dagsorden Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 20. januar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Dagsorden mandag den 20. januar 2014 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Valg af formand...2 3. JA - valg af næstformand...3 4. JA - Orientering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Sidenr. 33 Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: 21. juni 2012 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 16:20 Mødelokale: : Udvalgsværelset Dieselvej 6, 6000 Kolding Inge-Mette Ohrt Rasmussen, Jens

Læs mere

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat af møde den 9. januar 2012 kl. 16.00 i Udvalgsværelse Medlemmer Bertil Nyenstad (A) formand Kirsten A. Lauritsen (A) næstformand Hans Jørgen

Læs mere

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme. Beslutningsreferat. af møde den 8. november 2010 kl i Udvalgsværelset

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme. Beslutningsreferat. af møde den 8. november 2010 kl i Udvalgsværelset Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat af møde den kl. 16.00 i Udvalgsværelset Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN 93 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 94 ORIENTERING FRA FORMANDEN...

Læs mere

Integrationsrådet. Dagsorden. Mødedato: 13. december 2012. Mødetidspunkt: 17:00. Mødelokale: Ågade 27, 6000 Kolding. Fraværende:

Integrationsrådet. Dagsorden. Mødedato: 13. december 2012. Mødetidspunkt: 17:00. Mødelokale: Ågade 27, 6000 Kolding. Fraværende: Sidenr. 1 Dagsorden Mødedato: 13. december 2012 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: KUC Ågade 27, 6000 Kolding Fraværende: Bemærkninger: Godkendelse af forslag til dagsordenen: Indholdsfortegnelse Sidenr.

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 6. oktober 2014. Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 6. oktober 2014. Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Referat mandag den 6. oktober 2014 Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orientering...2 3. JA - Dialogtema Virksomhedsservice...3 4. JA - Halvårsopfølgning

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 26. nov. 2012 Mødetid: 15.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Per Laursen (DA), Jens Christian Sørensen (DA), Hans Sørensen (LO), Birgit Øllegaard Kristianesen

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget Mødedato: Tirsdag den 27. maj 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Mødelokale: Medlemmer: 211, Mødelokale Bjarne Thyregod, Anders Krantz,

Læs mere

Hedensted Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 12. september Mødelokale 5 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 12. september Mødelokale 5 Hedensted Rådhus Refer Mødetidspunkt: Kl. 13:30 Mødested: Mødelokale 5 Hedensted Rådhus Deltagere:Henrik Alleslev, Carsten Steffensen, Erling Juul, Hans Christian Knudsen, Hans Sørensen, Lone Dybdal, Svend K. Andersen,

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Referat Dato: Onsdag den 22. juni 2011 Mødetidspunkt: 16:00 Møde afsluttet: 16:20 Mødelokale: Medlemmer: Bibliotekscaféen Hvidovrevej 280 2650 Hvidovre Milton Graff Pedersen, Frits Nielsen, Niels Holm,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 10. december 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på Rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Beskæftigelsesplanen for 2014 for Frederikshavn og Læsø Kommune

Tillæg nr. 2 til Beskæftigelsesplanen for 2014 for Frederikshavn og Læsø Kommune Tillæg nr. 2 til Beskæftigelsesplanen for 2014 for Frederikshavn og Læsø Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråds plan for den virksomhedsrettede indsats. I forbindelse med Aftale om midlertidig arbejdsmarkedsydelse

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl

Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl Referat fra LBR møde den 7. november 2011 kl. 14.00 Afbud: Niels W. Petersen (Karsten G. Hansen deltager som suppleant), Henrik Jensen, Mona Rask og Bo Ravn 1. Meddelelser 2. Orientering a. Ledelsesrapport

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets møde Mødedato: Torsdag den 20. september 2012 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Jobcenter, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 14:15 Fraværende: Ingen. Indholdsfortegnelse Side 1. Aktivitets- og økonomiopfølgning ultimo februar 2011 27 2.

Læs mere

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 19. februar 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:20 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Klaus Rønholt. Ingrid Nielsen

Læs mere

Ansøgning - Sæt skub i egu 2.0

Ansøgning - Sæt skub i egu 2.0 Ansøgning - Sæt skub i egu 2.0 1. Titel EGU springbrættet til job eller uddannelse. 2. Kommune og Samarbejdspartnere Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens Tlf.nr. 64 74 74 74 Email: assens@assens.dk

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 23. november 2009

Referat fra LBR mødet den 23. november 2009 Referat fra LBR mødet den 23. november 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer afbud: Grethe Riksted 1) Meddelelser 2) Orientering a) Ledighedstal september 2009 Ledigheden i Struer kommune ligger fortsat på

Læs mere

Referat. fra møde i Arbejdsmarkedsudvalget

Referat. fra møde i Arbejdsmarkedsudvalget Referat fra møde i Arbejdsmarkedsudvalget Referat åben / lukket Mødedato 08. december 2010 Mødetidspunkt 14.00 Mødelokale 188 (Fællesmøde med Udvalget for Erhverv og Turisme) Bemærkninger Mødet sluttede

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Sidenr. 1 Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 17:00 Mødelokale: : Udvalgsværelset, Dieselvej 6, 6000 Kolding Jytte Kristensen, Jan Isacsson, Svend

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 18. december 2013

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 18. december 2013 Mødedato: 18. december 2013 Mødelokale: Byrådssalen, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde: 15:00 Sluttidspunkt for møde: 16:15 Tilstede: Conni Andersen, Grethe Grønfeldt, Hans L. Hansen, Jens Egon Jørgensen,

Læs mere

Integrationsrådet. Referat. Mødedato: 8. februar 2012. Mødetidspunkt: 17:00. Sluttidspunkt: 19:00. Mødelokale: Ågade 27, 6000 Kolding

Integrationsrådet. Referat. Mødedato: 8. februar 2012. Mødetidspunkt: 17:00. Sluttidspunkt: 19:00. Mødelokale: Ågade 27, 6000 Kolding Sidenr. 1 Referat Mødedato: 8. februar 2012 Mødetidspunkt: 17:00 Sluttidspunkt: 19:00 Mødelokale: : Bemærkninger: KUC Ågade 27, 6000 Kolding Sulejman Topic, Anwar Maxamed, Idil Ali Ahmed, Muhubu Mahamud

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd

Dagsorden. Det Lokale Arbejdsmarkedsråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Mødelokale 2B på Rådhuset i Støvring 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 14 Godkendelse af dagsorden 3 15 Beskæftigelsesplan 2017 3 16 IGU (Integrationsgrunduddannelse

Læs mere

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner Beskæftigelsespolitiske visioner Notat om beskæftigelsespolitiske visioner 21. august 2007 Jens Stavnskær 8753 5127 jsp@syddjurs.dk I forbindelse med behandlingen af budgettet for 2008, skal der vedtages

Læs mere

Mødesagsfremstilling. Beskæftigelsesudvalget

Mødesagsfremstilling. Beskæftigelsesudvalget Mødesagsfremstilling Social- og Sundhedsforvaltningen Beskæftigelsesudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 15-09-2009 Dato: 18-08-2009 Sag nr.: ØU 218 Sagsbehandler: Jakob Duvå Kompetence: Fagudvalg Økonomiudvalget

Læs mere