SkemaWeb nyhedsbrev, 20. april 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SkemaWeb nyhedsbrev, 20. april 2011"

Transkript

1 SkemaWeb nyhedsbrev, 20. april 2011 Det er nu blevet tid for en ny version af SkemaWeb, og denne gang er der kommet ret mange nyheder med både store og små. KontrolCentret. For de brugere af SkemaWeb, der har adgang til KontrolCentret, er den mest iøjenfaldende nyhed den måde, KontrolCentret fremover skal startes på. Tidligere har KontrolCentret været installeret på den enkelte PC, hvilket desværre har betydet, at ikke alle har fået taget nye versioner i brug. Nu skal KontrolCentret startes fra web-siden (Silverlight). Fordelene ved dette skift er: - Samlet login o Login til web delen af SkemaWeb er hermed også login til KontrolCentret. - Altid nyeste version o Hver gang KontrolCentret startes, vil systemet automatisk sørge for at det er den nyeste version der kører. Den tid det tager at starte KontrolCentret, er stort set uændret, men som bruger sparer du besværet med at kontrollere / hente nye versioner. - Ingen installation af KC o Da KontrolCentret ikke skal installeres på den enkelte PC, kan du altså starte det fra enhver Windows PC hvis KontrolCentret ikke har været brugt på maskinen tidligere, bliver det automatisk hentet. o Tildeling af KontrolCenter foregår fremover i form af en rettighed, hvor der tidligere skulle uddeles en adgangsfil til den enkelte bruger. - web menu fjernet o Det eksisterende Web menupunkt er fjernet fra KontrolCentret. - Lettere at udsende ny version o En knap så tydelig fordel ved dette skift er, at det nu er betydeligt lettere at udsende en ændring til KontrolCentret, hvilket bl.a. betyder, at nye faciliteter løbende kan tilføjes. - To menupunkter samt en forklaring o Første gang du starter KontrolCentret, tager starten lidt tid, da nyeste version hentes til din maskine. o For at starte KontrolCentret kan du anvende et af to nye menupunkter. Start KontrolCenter er den direkte start, og vil i de fleste tilfælde være det eneste

2 nødvendige. På nogle maskiner kan opsætningen af sikkerheder dog forhindre denne måde at starte på derfor er der et menupunkt mere. o Dette alternative menupunkt viser et link (se nedenfor), der kan bruges til at starte KontrolCentert med. o Det tredie menupunkt er en guide, der beskriver start af KontrolCentret. Her ses de tre menupunkter til KontrlCentret: Hvis det direkte menupunkt ikke virker, vises en linie med et link til KontrolCentret: Parkeringsplads. Der er nu adgang til parkeringspladsen fra Silverlight webdelen. Funktionen er integreret i Overblik, hvor den startes ved at trykke på P-ikonet Start af P plads Du kan her se dine egne parkerede brikker, samt vælge at se, hvad andre har parkeret. På listen over parkerede brikker er der fire ikoner: 1. Marker brikken

3 2. Aktiver brikken 3. Se skema for alle undervisere, hold og lokale på brikken 4. Slet brikken Når der er markeret en eller flere brikker, er det muligt at aktivere eller slette dem ved at trykke på en af de to ikoner over listen: Tidspunkt for aktivering: Hvis du ikke vælger andet, vil brikkerne blive genplaceret fra første lektion og frem. Du vælger en anden start lektion ved at markere lektionen med skyderen på tidssøjlen: Når du trækker skyderen op eller ned, vil den nærmeste lektion blive markeret med to streger på tværs af de viste skemaer du kan på denne måde visuelt kontrollere, at der ikke opstår uønskede konflikter. Samtidigt vises det markerede tidsrum som tekst over skemaerne.

4 Reservationer og infobrikker. Øvrige rettelser til SkemaWeb drejer sig primært om reservationer og infobrikker, der begge har fået en række nye faciliteter, der beskrives nedenfor. I dialogen, hvor du opretter en reservation eller en infobrik, er der kommet to nye knapper Ryd valg og Vælg alle. Disse knapper sætter / fjerner flueben ved alle de elementer, der er valgt fra søgedialogen (se nedenfor). Lettere reservation: På lokaleskemaerne er der nu et nyt +, der åbner reservationsmenu med lokalet markeret, klar til at reservere. Dette + vises kun, når man har fravalgt visning af ledige lektioner. Her på Overblik :

5 Her ses + på lokaleskemaet der åbner for hurtig reservering: For alle skemaer gælder at den lille knap B på brikkerne er fjernet fra reservationer og andre brikker, hvor den lille knap med i giver adgang til at tilknytte eller fjerne lokaler / ressourcer.

6 Infobrikker: Når du opretter en infobrik, sættes du automarisk på som modtager af brikken. Tilsvarende markeres øvrige modtagere, når disse vælges fra søgelisten. Den normale bemærkning på brikker og reservation er nu udvidet med en lang tekst, der kan indeholde en tekst formatteret med mange af de muligheder, der findes i html, bl.a. fontstørrelse, -farve, -familie, listeopstilling, grafik m.m. Grafik skal fysisk placeres på en web-adressse, der er offentlig tilgængelig, men vil fremstå som en del af bemærkningen. Du kan i dag vælge, at en infobrik skal vises som dagsinfo, hvilket betyder, at bemærkningen optræder som en gul tekst sammen med datoen: En lang tekst optræder som et link, men vises i en særlig tekstrude, når der trykkes på linket : En helt ny måde at præsentere infobrikker på er som Periode bemærkninger, der dækker over flere dage, f.eks. en projekt periode.

7 Her er vist tre periode bemærkninger. Den første har tilknyttet et almindeligt link, den anden har både et link og en lang tekst, og den tredie er blot den korte tekst fra infobrikken. Når der er en lang tekst på en periode bemærkning, skal den foldes ud for at læse den: Links på reservationer Reservationer har nu fået de samme muligheder for bemærkninger og links, som gælder for almindelige lektionsbrikker og infobrikker herved kan en reservation i højere grad anvendes som informationscentrum for et møde. Bestilling af materialer parallelt med forplejning på reservationer. I forbindelse med møder kan det være relevant at bestille forplejning eller reklame / forbrugsmaterialer. I nogle organisationer er disse ting formaliseret i form af et bestemt udvalg af varer. Det er nu muligt at oprette et sådant varesortiment, og den enkelte medarbejder, der laver en lokale reservation, kan så markere antal af hver enkelt vare, der skal leveres til mødet. Som (næsten) alle andre faciliteter kræver det, at der fra KC tildeles rettigheder til denne funktion. Med / uden angivelse af pris

8 I forbindelse med varebestilling kan der sættes en pris på den enkelte vare, og den samlede pris vil så blive vist på udskrifterne. Da det ikke er alle organisationer der ønsker sådan en afregning, kan visning af priser slås fra centralt med denne layout option: web.bestilling.medpris=n Udskrift af varebestilling til kantine og andre servicemedarbejdere kan ske ved at vælge den ønskede periode og de relevante lokaler på overblik og trykke på ikonet for bestillings udskrift. Som alle andre udskrifter dannes der et pdf-dokument, der så kan gemmes, printes eller sendes som en . Ikon for udskrift af varebestilling Flytning af brik Når du markerer en brik på overblik-skemaet har det hele tiden været muligt at flytte en brik en hel lektion op eller ned. Det er nu muligt at angive et frit starttidspunkt, hvilket specielt er interessant for reservationer. For at flytte en brik på denne måde kræves, at du er tildelt rettigheden movelesson. Dato-tid på pdf udskrifter. Når der sker ændringer i et skema kan det være svært at holde styr på hvilken udskrift der er den nyeste. Derfor er pdf-udskrifter fra SkemaWeb nu forsynet med et tidsstempel nederst.

9 Tvungen visning af infobrikker I den enkelte organisation er det nu muligt at tving brugere til at se info-brikker, ved at anvende denne layout option: web.option.cansuppressinfo=n Skemavisning Som supplement til at kunne vælge hvor mange dage skemavisning skal omfatte, er der nu tre genvejsknapper: 7, 14 og 30 dage. Når et skema vises, f.eks. 30 dage, er datoen på kolonneoverskriften aktiv: Et tryk på datoen med musen vil skifte til visning af et 7-dages skema, hvor den dato man trykkede på indgår en slags zoom funktion. Skema frigivelse pr brugergruppe Det har altid været muligt at sætte en frigivelsesdato på skemaer overfor elever / studerende. Denne facilitet er nu udvidet til at have en frigivelses dato for hver brugergruppe (0 = elev, 1 = lærer, o.s.v.). Du styrer det med denne layout option, hvor 1-tallet betyder brugergruppe 1. Du kan altså angive en dato for hver gruppe. Hvis du ikke anvender denne option, er skemaerne frigivet uendeligt. Den enkelte bruger kan se, hvilken frigivelsesdato der er gældende på Info på Profil :

10 Lidt hints: Dette er ikke nye ting, men henvisning til ting, der nok ikke er kommunikeret tydligt tidligere. Når skemaer vises på web (Silverlight) er opstillingen til dels styret af værdier, der kan ændres fra KontrolCentret s menupunkt Layout. F.eks. Hvilken del af dagen der er synlig i skemaet, når brugeren netop er logget på, styres af værdien med navnet web.skemaui.visibeltime.lowervalue. Værdisættet er minuttal indenfor dagen så kl 8:00 angives som 480 (8 * 60 minutter). De fleste vil nok sætte denne værdi til lidt før starten på første lektion. Husk at angive SkemaUI.visibelTime.LowerValue (uden web foran) som en del af linien web.prefetch disse værdier hentes i forbindelse med logon, så de er klar til brug når skemaet skal vises. Her starter dagen kl 08:00 Kommende Fagfordeling.

11 Dette er specielt for skemalæggere. Det bliver muligt at oprette en fagfordeling i KontrolCentret, som så danner udgangspunkt for, hvor mange brikker der skal lægges for det enkelte hold. Faciliteten er ikke fuldt detaljeret endnu, men vil bl.a. omfatte et nyt begreb: Ulagte brikker, der tjener to formål: 1) I KontrolCenteret, hvor man løbende kan holde øje med, hvor mange brikker der mangler at blive lagt man kan selvfølgelig gøre en lagt brik ulagt igen, når man skal pusle skemaet på plads. 2) Man behøver ikke at skemalægge alle brikker fra starten, da det kan være op til den enkelte lærer eller team at få de sidste lektioner planlagt. Skemalæggeren kan altså overfører en klump ulagte brikker til lærerens P-plads, hvor lærerens så selv skal sørge for at få dem planlagt.

Her beskrives tre måder hvorpå man kan oprette en reservation i SkemaWeb.

Her beskrives tre måder hvorpå man kan oprette en reservation i SkemaWeb. Reservering af lokaler. Her beskrives tre måder hvorpå man kan oprette en reservation i SkemaWeb. 1) Generel reservering fra eget skema 2) Tilføj et lokale til en brik på eget skema 3) Opret reservation

Læs mere

Septimana RESERVERING AF LOKALER

Septimana RESERVERING AF LOKALER RESERVERING AF LOKALER INDHOLD 1. RESERVERING AF LOKALER.... 1 1.1. GENEREL RESERVERING FRA EGET SKEMA:... 1 1.2. TILFØJ ET LOKALE TIL EN BRIK PÅ EGET SKEMA:... 6 1.3. OPRET RESERVATION FRA LOKALETS SKEMA...

Læs mere

SkemaWeb nyhedsbrev, 5. juli -11

SkemaWeb nyhedsbrev, 5. juli -11 SkemaWeb nyhedsbrev, 5. juli -11 Det er nu atter blevet tid for en ny version af SkemaWeb. Den tidligere annconcerede funktion med fagfordeling kommer lidt drypvis, da jeg gerne vil holde en ca. månedlig

Læs mere

Komme-i-gang vejledning til Septimana. For skemalægger og systemadministratorer

Komme-i-gang vejledning til Septimana. For skemalægger og systemadministratorer Komme-i-gang vejledning til Septimana For skemalægger og systemadministratorer Denne Komme i gang er rettet mod skemalæggere og systemadministration. Hvis du er lærer eller studerende, kan du finde en

Læs mere

SkemaWeb nyhedsbrev, 27. maj -11

SkemaWeb nyhedsbrev, 27. maj -11 SkemaWeb nyhedsbrev, 27. maj -11 Det er nu atter blevet tid for en ny version af SkemaWeb. Denne opdatering kommer kort tid efter den seneste og er dermed første gevinst af at KontrolCenteret nu er lettere

Læs mere

SkemaWeb nyhedsbrev, 19. september -11

SkemaWeb nyhedsbrev, 19. september -11 SkemaWeb nyhedsbrev, 19. september -11 Så har efteråret ramt kalenderen, det nye skoleår er godt igang og en ny version af SkemaWeb er lagt på serveren. Der er gået lidt tid siden seneste nyhedsbrev, da

Læs mere

SkemaWeb nyhedsbrev, 2. december -11

SkemaWeb nyhedsbrev, 2. december -11 SkemaWeb nyhedsbrev, 2. december -11 Denne gang har arbejdet koncentreret sig om nye funktioner i KontrolCentret. En ret overset facilitet i SkemaWeb er brug af skemabånd denne facilitet har fået sig en

Læs mere

Modent system i rivende udvikling. Septimana er en løsning til mange opgaver. Septimana omfatter mange moduler, til løsning af f.eks.

Modent system i rivende udvikling. Septimana er en løsning til mange opgaver. Septimana omfatter mange moduler, til løsning af f.eks. Løsninger til din arbejdsdag Systemerne fra I-Arkaden er udviklet i tæt samarbejde med dagligdagens brugere, og er derfor lavet til at løse arbejdsdagens opgaver så glidende som muligt. Modent system i

Læs mere

SkemaWeb nyhedsbrev, 12. marts -12

SkemaWeb nyhedsbrev, 12. marts -12 SkemaWeb nyhedsbrev, 12. marts -12 Denne gang har udviklingsarbejdet koncentreret sig om flere ting: - Nye funktioner i KontrolCentret. - En helt ny hjemmeside til I-Arkaden og Septimana, med bedre hjælp

Læs mere

Hvad kan jeg i WebUntis?

Hvad kan jeg i WebUntis? Hvad kan jeg i WebUntis? Hvad kan jeg i WebUntis? 1 1. Login 1.1 Login og rettigheder på WebUntis 4 2 2. Skemaer 2.1 Skemaer i WebUntis 7 3 3. Undervisning 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 3.6 3.7 Undervisning i WebUntis

Læs mere

Reservationsrettigheder i Septimana KontrolCenter.

Reservationsrettigheder i Septimana KontrolCenter. Reservationsrettigheder i Septimana KontrolCenter. Dette er en gennemgang af hvordan man tildeler regler for reservation til lokaler i Septimana KontrolCenter. Først beskrives de generelle principper og

Læs mere

Septimana HVORDAN GØR JEG & FAQ

Septimana HVORDAN GØR JEG & FAQ HVORDAN GØR JEG & FAQ INDHOLD 1. HVORDAN GØR JEG... 1 1.1. HOW CAN I SELECT ENGLISH AS LANGUAGE... 1 1.2. LOGIN UDEN AT TASTE BRUGERNAVN OG ADGANGSKODE (QUICKLOGIN)... 2 1.3. JEG HAR GLEMT MIT PASSWORD...

Læs mere

QUICKGUIDE TIL XMEDIA

QUICKGUIDE TIL XMEDIA QUICKGUIDE TIL XMEDIA 1 UPLOAD DINE EGNE BILLEDER TIL "MINE MAPPER" 2 ARBEJD MED EN SKABELON 3 OPRETTELSE AF PDF 4 ÅBN OG ARBEJD VIDERE MED EN SKABELON 1 OPLOAD DINE EGNE BILLEDER TIL MINE MAPPER Opret

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang 1. Åbn Internet Explorer 2. Skriv følgende adresse i adresselinjen: http://rudersdal.emshost.dk 3. Tryk på ENTER-tasten 4. Tilføj adressen til dine foretrukne hjemmesider: 1 Log

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Introduktion. Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen

Introduktion. Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen Introduktion Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen Hvem er manualen til? Manualen er skrevet til slutbrugere som bruger appen. For opsætning

Læs mere

Elevplan vejledning 2013

Elevplan vejledning 2013 Elevplan vejledning 2013 Indhold Sådan logger du på:... 1 Sådan indtaster du dit mobilnummer og ændre din mailadresse:... 2 Fraværsbesked sendt fra startsiden... 3 Fraværsbesked sendt fra skemaet... 4

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

EG-Bolig WEB. For bestyrelser i DAB

EG-Bolig WEB. For bestyrelser i DAB EG-Bolig WEB For bestyrelser i DAB Generelt... 3 Formål... 3 Anvendelse... 3 Udgivelse... 3 Rettelser... 3 Bruger oprettelse... 3 Generel information... 3 Logon på... 4 Startsiden... 6 Menuen i... 6 Menuen

Læs mere

Septimana. Table of Contents

Septimana. Table of Contents Table of Contents Hvordan gør jeg?... 3 How can I select English as language... 3 Login uden at taste brugernavn og adgangskode (QuickLogin)... 4 Jeg har glemt mit password... 4 Hvordan skifter jeg mit

Læs mere

Indhold. Vejledning til censorbestilling

Indhold. Vejledning til censorbestilling Indhold Inden du kan bestille... 2 Log-in... 2 Min profil... 2 Censorbestillinger... 3 Når censor er allokeret... 4 Opret bestilling... 5 Eksaminatorer... 8 Opret eksaminator... 8 Karakterindberetning...

Læs mere

SKOLEINTRA INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 KOORDINATION 5 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10 NYT FRA SFO 12

SKOLEINTRA INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 KOORDINATION 5 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10 NYT FRA SFO 12 INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 OFFENTLIGGØRELSE 4 KOORDINATION 5 AKTIVITETSKALENDER 5 NY AKTIVITET 5 MASSEOPRET 7 OVERSIGTER 8 UDSKRIFTER 9 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10

Læs mere

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer EasyXP Serien Kom godt i gang bruger/beboer Rev. 3.20 2006 KEsolutions ApS all rights reserved Author: JS.11.12.2006 Easy ver.3.20 Side 2/10 Indholdsfortegnelse 1. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade

Læs mere

TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING 2016

TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING 2016 VEJLEDNING TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING 2016 Indhold Velkommen til Tabulex Fleksibel Skemalægning!... 4 Backup... 4 Tabulex Trio, opsætning... 4 Grupper... 4 Overførsel til Tabulex Fleksibel Skemalægning...

Læs mere

ActiveBuilder Brugermanual

ActiveBuilder Brugermanual ActiveBuilder Brugermanual Forfatter: TalkActive I/S Dato: Juni 2004 Version: R. 1.01 Sprog: Dansk Copyright 2004 - Talk Active - all rights reserved. Indhold: 1. INDLEDNING...2 2. QUICK-START...3 3. OPBYGNINGEN

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

Kom godt i gang med DLBR Webdyr

Kom godt i gang med DLBR Webdyr Kom godt i gang med DLBR Webdyr Kom godt i gang med DLBR Webdyr Udgivet Februar 2011 Redaktør Tryk Videncentret for Landbrug Videncentret for Landbrug Udgiver Videncentret for Landbrug, KvægIT, 8740 5000

Læs mere

2017 Recordit.nu version 2. Call Recorder Kvikguide for Apresa Client

2017 Recordit.nu version 2. Call Recorder Kvikguide for Apresa Client 2017 Recordit.nu version 2 Call Recorder Kvikguide for Apresa Client Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Opsætning... 4 2.1 Brugere... 4 2.2 Konto... 7 2.3 Server forbindelse... 7 2.4 Skærm... 8 2.5

Læs mere

TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING

TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING VEJLEDNING TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING Version 2.0 Indhold Baggrund... 4 Tabulex Trio, opsætning... 4 Grupper... 5 Overførsel til Tabulex Fleksibel Skemalægning... 6 Adgang til Tabulex Fleksible Skemaer...

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 18 09 2015 Ny version af editor SkoleIntra benytter som bekendt en editor ved navn CKeditor til online redigering af tekster. I SkoleIntra 5.10.0 opdateres editor

Læs mere

Brugerindstillinger M-QS-11DK 24-02-2005

Brugerindstillinger M-QS-11DK 24-02-2005 Brugerindstillinger M-QS-11DK 24-02-2005 Metrologic ApS Tinvej 20 B 3060 Espergærde Tel: 0045 4913 6500 Fax. 0045 4913 6540 E-mail: Mail@metrologic.dk WWW. Metrologic.dk Version: 1 2005 Q-DAS GmbH, - Metrologic

Læs mere

Untis 2018 er tilpasset til den nyeste Windows-standard. Hermed er det ikke længere muligt at skifte tilbage til det gamle layout fra 2014.

Untis 2018 er tilpasset til den nyeste Windows-standard. Hermed er det ikke længere muligt at skifte tilbage til det gamle layout fra 2014. Nyheder Untis 2018 Untis 2018 er tilpasset til den nyeste Windows-standard. Hermed er det ikke længere muligt at skifte tilbage til det gamle layout fra 2014. Nyheder i Untis 2018 Afsnit 1: MultiUser er

Læs mere

Elevskema. Med modulet Elevskema kan du fordele eleverne på kurser og danne individuelle elevskemaer.

Elevskema. Med modulet Elevskema kan du fordele eleverne på kurser og danne individuelle elevskemaer. Elevskema Med modulet Elevskema kan du fordele eleverne på kurser og danne individuelle elevskemaer. Forudsætningen for at arbejde med modulet Elevskema er, at der i Untis er oprettet elever, som er tilknyttet

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever Netprøver.dk Brugervejledning for elever 20. februar 2019 Indhold 1 Dine forberedelser i Netprøver.dk før prøvedagen... 3 1.1 Sådan tjekker du dit it udstyr... 3 1.2 Sådan logger du på Netprøver.dk...

Læs mere

Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan. Indhold: Log på MUS. Forberedelse til MUS

Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan. Indhold: Log på MUS. Forberedelse til MUS Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan Indhold: 1. Log på 2. MUS 3. Øvrigt om Medarbejderplan 4. Rekruttering behandling af ansøgere Log på Log på www.medarbejderplan.dk med: Bruger ID: initialer

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

TABULEX FLEKSIBLE SKEMAER

TABULEX FLEKSIBLE SKEMAER VEJLEDNING TABULEX FLEKSIBLE SKEMAER Version 2.0 Indhold Baggrund... 4 Grupper... 4 Overførsel til Tabulex Fleksible Skemaer... 5 Adgang til Tabulex Fleksible Skemaer... 7 Indstillinger - Skemavisning...

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

HMN Naturgas - WebGIS

HMN Naturgas - WebGIS HMN Naturgas - WebGIS November 5, 2012 WebGIS er en webside, der viser HMN Naturgas gasledninger. Private kan se hvor gas stikledningen ligger på deres egen grund. Visse samarbejdspartnere har fået lidt

Læs mere

brugervejledningen. Vis/udskriv brugervejledning.

brugervejledningen. Vis/udskriv brugervejledning. Brugervejledningen. For at kunne arbejde effektivt med programmet, er det vigtigt, at du forstår princippet i programmets brugerflade. I det følgende kan du læse om hovedprincipperne i betjening af Næsgaard

Læs mere

FMK-online, vejledning for apoteksansatte Juni 2014 Side 1

FMK-online, vejledning for apoteksansatte Juni 2014 Side 1 Mini-vejledning for apoteksansatte Opslag på FMK Uanset om du logger ind på www.fmk-online.dk eller sundhed.dk vil du blive bedt om login. Hvis du i forvejen er logget ind, vil billedet med arbejdssted

Læs mere

Vejledning i UDDATA+ Kom godt i gang med en rund tur i UDDATA+

Vejledning i UDDATA+ Kom godt i gang med en rund tur i UDDATA+ Vejledning i UDDATA+ Kom godt i gang med en rund tur i UDDATA+ Indhold Skemavisning (Uge)... 2 Noter... 4 Fraværsregistrering... 5 Statistikker... 9 Aktivitetskalender... 10 Hvordan oprettes en kalender?...

Læs mere

I Septimana kan skolen oprette en standard regel for hold-rettede brikker, samt evt. en anden standard for arbejdsopgaver.

I Septimana kan skolen oprette en standard regel for hold-rettede brikker, samt evt. en anden standard for arbejdsopgaver. Kontering af tid i Septimana. 042,234 Regnskab med undervisnings- og arbejdstid, i Septimana, giver mulighed for en meget detaljeret statistik. Statistikken er opdelt pr underviser og pr hold, samt lektionernes

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning Nyt i SkoleIntra 5.9 Sidst ændret den 25 05 2015 Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning I SkoleIntra kan man tilknytte en elev til en anden klasse end normalklassen.

Læs mere

brugervejledningen. Vis/udskriv brugervejledning.

brugervejledningen. Vis/udskriv brugervejledning. Brugervejledningen. For at kunne arbejde effektivt med programmet, er det vigtigt, at du forstår princippet i programmets brugerflade. I det følgende kan du læse om hovedprincipperne i betjening af Næsgaard

Læs mere

2. Klik på i højre hjørne af skærmbilledet. Herefter logges der på med din mailadresse samt password Bemærk standard password er RfC123 (Vær

2. Klik på i højre hjørne af skærmbilledet. Herefter logges der på med din mailadresse samt password Bemærk standard password er RfC123 (Vær 1. 2. Klik på i højre hjørne af skærmbilledet. Herefter logges der på med din mailadresse samt password Bemærk standard password er RfC123 (Vær opmærksom på stort R lille f stort C) med mindre du selv

Læs mere

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen Indhold Indhold... 2 Administratorvejledning version 1.0... 3 Indledning... 3 Globale links... 3 Titel og logo... 5 Brugerroller... 6 Administrator... 6 Forsideredaktør... 7 Rumoprettere... 9 Aarshjul_oprettere...

Læs mere

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Author: JS.30.06.2013 SaniProLogic / Easy 3000/4000 Kom godt i gang - beboer Side 2/7 Brugerfladen på Internettet Saniva.dk

Læs mere

Quick Start Guide X-Point

Quick Start Guide X-Point Quick Start Guide X-Point Indhold 1. Heading one...fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1.1 Heading two...fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1.1.1 Heading three...fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1.1.2 Corporate

Læs mere

Elevvejledning til SkoleKomNet - Min egen hjemmeside

Elevvejledning til SkoleKomNet - Min egen hjemmeside Indledning...1 Sådan får du adgang...2 Dit KlasseWeb skrivebord Overblik...2 Dit arbejdsområde...3 Din hjemmeside på nettet...3 Sådan laver du en hjemmeside i 4 trin...3 Trin 1 Dit personlige billede på

Læs mere

Vejledning til brug af IT Elever.

Vejledning til brug af IT Elever. Vejledning til brug af IT Elever. 2 Udgave: Maj.2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg produktionshøjskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som Elev, at benytte

Læs mere

Mobile Arbejdssedler. Mobile TID. Mobile Observationer

Mobile Arbejdssedler. Mobile TID. Mobile Observationer Næsgaard MOBILE Generelt Flere vejledninger Næsgaard MOBILE kan anvendes til markregistrering og/eller til tidsregistrering. Har du adgang till både Mark og TID i PC program kan du som administrator bestemme

Læs mere

Kalender-administration

Kalender-administration Kalender-administration 11. Udgave, maj 2010 UNI C SkoleKom Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf. 35878550 Om vejledningen... 3 1 Kalendertyper... 4 1.1 Personlig kalender...4 1.2 Gruppekalender...4 1.3

Læs mere

Vejledning til at redigere skema

Vejledning til at redigere skema Vejledning til at redigere skema Der kan flyttes/byttes én skemabegivenhed i skemaet under UDDATA+. Indhold Flyt og Byt... 2 Flytte en lektion... 2 Bytte en lektion... 3 Opsætning... 4 Fejlsøgning... 4

Læs mere

Vejledning til opgraderet version af Danmarks Arealinformation

Vejledning til opgraderet version af Danmarks Arealinformation Vejledning til opgraderet version af Danmarks Arealinformation Følgende funktioner virker anderledes i HTML5-versionen end i Silverlight-versionen: 1) Vælg/tænd kortlag... 2 2) Tilføj kortlag fra Lagkatalog...

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Langeskov IT Online Backup Guide

Langeskov IT Online Backup Guide Langeskov IT Online Backup Guide / version 24-08-2017 Kontakt oplysninger ved spørgsmål eller hjælp Langeskov IT / Jesper Hansen E-mail: info@langeskov-it.dk WWW: www.langeskov-it.dk/produkter/online-backup

Læs mere

COOKIENOTE BRUGERVEJLEDNING MODUL VERSION 1.6.1

COOKIENOTE BRUGERVEJLEDNING MODUL VERSION 1.6.1 COOKIENOTE MODUL VERSION 1.6.1 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM GODT I GANG MED CookieNote 3 OPSÆTNING AF CookieNote 3 DEAKTIVER MAGENTOS EGEN COOKIE-BEKRÆFTELSE 6 TRIC INFO-MODUL 7 NOTIFIKATIONER 8 SUPPORT 8 Vejledning:

Læs mere

BRUGERGUIDE STUDIO FITNESS MUSIC-TV

BRUGERGUIDE STUDIO FITNESS MUSIC-TV BRUGERGUIDE STUDIO FITNESS MUSIC-TV Herunder finder du en introduktion til de forskellige funktioner i administrationsmodulet til dit Studio Fitness Music-TV. INDHOLD LOGIN OG INDSTIL SPROG... 2 LOGIN

Læs mere

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Administratorvejledning til opsætning af TDC Scale Mobil 1 Indhold Side Indledning 3 1. Tilpasning af din Scaleløsning generelt 3 2. Lokalnummerlængde 3 3. Hovednummervisning 6 Opsætning

Læs mere

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Sonofon Erhverv Kom godt i gang med SMS fra Outlook Brugervejledning 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax

Læs mere

November 2012. SSZ brugervejledning 20121105 01

November 2012. SSZ brugervejledning 20121105 01 It brugervejledning for Erhvervsakademi Sjælland November 2012 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 4 1.1. Om it systemerne... 4 1.2. Supportmuligheder... 4 1.3. SSZ helpdesk... 4 2. Kom godt i gang...

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær

KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær Vejledning til lærer Fraværsindberetning af heldagsfravær via LærerIntra Når din kommune har tilkøbt modulet KMD Educa WEB-elevfravær, kan du som klasselærer eller

Læs mere

ViTre - Opdatering version 84-87 fra ScanDis A/S. Nyheder og instruktion TAL

ViTre - Opdatering version 84-87 fra ScanDis A/S. Nyheder og instruktion TAL ViTre - Opdatering version 84-87 fra ScanDis A/S Nyheder og instruktion TAL Fejlrettelse: F6 virkede ikke hvis udklipslæsning var slået fra. Fejlrettelse: SEORD Korrektur regler virkede ikke optimalt.

Læs mere

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler)

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Modulet "Mine aktiviteter" fungerer som et katalog over skemaer og øvelser, som er tildelt den enkelte borger. De skemaer og øvelser, man er vant til at give

Læs mere

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer.

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer. Filer Generelt Det ikke er tilladt at lagre informationer, der er i strid med gældende dansk lovgivning. For at kunne arbejde med filer på internetportalen skal du være logget ind med brug af medlemsnummer

Læs mere

Lærervejledning. Lærer-vejledning til Speedadmin

Lærervejledning. Lærer-vejledning til Speedadmin Lærer-vejledning til Speedadmin Sidst tilrettet januar 2015 1 Generelt Denne brugervejledning er en kort gennemgang af de mest brugte lærer-funktioner i Speedadmin. Se evt. flere uddybende vejledninger

Læs mere

Print selv på biblioteket

Print selv på biblioteket Print selv på biblioteket Installationsvejledning til at kunne printe fra din egen computer på bibliotekets printere Brug af denne vejledning forudsætter, at du har købt et kopi- og print kort på biblioteket.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD PC...4 Mac...18 PC Sådan installerer du Chili Cloud på PC Åbn den mail du har modtaget med Chili Cloud

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

ITSprint. Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk 13-02-2014 ITS

ITSprint. Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk 13-02-2014 ITS ITSprint Sådan printer du vha. print.supportcenter.dk Denne vejledning beskriver hvordan du kan printe vha. print.supportcenter.dk fra computere og mobile enheder såsom tablets (fx ipads) og smartphones

Læs mere

WebGIS. Adresseopslag, og andre opslag (MR Stationer, stik m.m.) er ikke ændret. Dog kan du ikke

WebGIS. Adresseopslag, og andre opslag (MR Stationer, stik m.m.) er ikke ændret. Dog kan du ikke WebGIS September 2014 WebGIS er en webside, der viser HMN Naturgas gasledninger. Private kan se hvor gas stikledningen ligger på deres egen grund. Visse samarbejdspartnere har fået lidt udvidet adgang

Læs mere

Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI)

Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI) Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI) Vejledning til indberetning via Citrix-løsning Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Systemkrav... 4 Installation af Citrix-klient... 5 Tilpasning

Læs mere

WebUntis: App til iphone og android - Untis Mobile

WebUntis: App til iphone og android - Untis Mobile WebUntis: App til iphone og android - Untis Mobile Untis Mobile Gruber og Petters i Østrig, der programmerer Untis og WebUntis har udarbejdet app'en Untis Mobile, der kan vise skemaer fra WebUntis på iphone

Læs mere

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Hardeknud gruppe Brugermanual Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Indhold Indledning... 4 Om denne brugermanual... 4 Formålet med Gruppeweb... 4 Hjemmesidens opbygning... 4 Redaktører... 5 Log

Læs mere

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad n Tema Internettet på ipad Opdateret d. 14.10.2017 Sofus Opdateret d. 31. januar 2017 Side 1 Indhold Side 3 Side 3 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side

Læs mere

Sundhedsstyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI) Vejledning til indberetning via Citrix-løsning

Sundhedsstyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI) Vejledning til indberetning via Citrix-løsning Sundhedsstyrelsens Elektroniske Indberetningssystem (SEI) Vejledning til indberetning via Citrix-løsning Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Systemkrav... 4 Installation af Citrix-klient... 5 Tilpasning

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Adgang 1. Åben aim-askovfonden.dk 2. Skærmbilledet ser ud som følger: 3. Login: Din e-mail adresse 4. Adgangskode har du modtaget pr. mail. Ellers klik på Glemt din

Læs mere

Bruger manual Administrator Psupport

Bruger manual Administrator Psupport Bruger manual Administrator Psupport Side 1 af 50 Indholdsfortegnelse Log-on til systemet.... 4 Månedsskema... 5 Tilføj fraværsdag/periode... 5 Ændre/Slet en fraværsdag/periode... 6 Vis Print... 7 Fraværs

Læs mere

TIDSREGISTRERING VERSION 2.0. R2PTRACKING APS Nørregade 13, 4100 Ringsted

TIDSREGISTRERING VERSION 2.0. R2PTRACKING APS Nørregade 13, 4100 Ringsted 2017 TIDSREGISTRERING VERSION 2.0 R2PTRACKING APS Nørregade 13, 4100 Ringsted INDHOLD Om Tidsregistrering... 2 Opsætning i webtour... 2 Typer til tidsregistrering... 2 Chauffør opsætning... 2 Tidsregistrering

Læs mere

Vejledning til AdPoint

Vejledning til AdPoint Vejledning til AdPoint Login på adressen http://manager.alignint.dk/cpdev/dev.jsp og følgende login billede kommer frem: Log på med dit kundenr., brugernavn og adgangskode og følgende billede kommer frem:

Læs mere

Vejledning Lærerlogin

Vejledning Lærerlogin Vejledning Lærerlogin Opdateret 15. april 2013 Indhold Indledning... 3 Opsætning på ungdomsskolens hjemmeside... 4 Integrering i selve hjemmesiden... 4 Link... 5 Tildeling af adgangskoder... 6 Indhold...

Læs mere

4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS Introduktion til kanalen Hvad er et spot? Opret et nyt spot 2

4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS Introduktion til kanalen Hvad er et spot? Opret et nyt spot 2 4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS 1 4.1 Introduktion til kanalen 1 4.2 RSS kanalside 1 4.2.1 Hvad er et spot? 2 4.2.2 Opret et nyt spot 2 4.2.3 Aktivt og inaktivt spot 4 4.2.4 Rediger et spot

Læs mere

Vejledning til Teknisk opsætning

Vejledning til Teknisk opsætning Vejledning til Teknisk opsætning v. 1.0 Adm4you, 2010. Indhold Kort om denne vejledning... 3 Generelt om easyourtime... 3 Installation af databasen... 3 Sikkerhed og rettigheder... 4 SQL Login... 4 Rettigheder

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Registrer

Læs mere

Dit personlige SkoleKom

Dit personlige SkoleKom Dit personlige SkoleKom Når du første gang åbner dit skrivebord på SkoleKom har det et standardudseende I form af en standard-baggrund og et standard-resumé. Du kan nu tilpasse baggrunden, så den passer

Læs mere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere 5.Udgave Okt 2014 IT-Center Syd byder dig velkommen til EUC Syd. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som medarbejder, at benytte

Læs mere

Vejledning til brug af IT Elever.

Vejledning til brug af IT Elever. Vejledning til brug af IT Elever. 2 Udgave: Maj.2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Alsmic. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som Elev, at benytte de forskellige IT faciliteter

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ad. En bestemt aktivitet... 4 Ad. Et bestemt sted... 5 Eksempel på at søge flere tider på en gang i én forespørgsel...

Indholdsfortegnelse. Ad. En bestemt aktivitet... 4 Ad. Et bestemt sted... 5 Eksempel på at søge flere tider på en gang i én forespørgsel... Indholdsfortegnelse Kort om Interbook.roskilde.dk.... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Hjælpefunktion... 3 Startsiden... 4 Nyheder... 4 Søg ledige tider enkelt søgning... 4 Ad. En bestemt aktivitet... 4 Ad.

Læs mere

Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater

Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af Oprindelsescertifikater. Dokumentet indeholder

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5 EASY 3000/ EASY 4000 BRUGER Indholdsfortegnelse 1. Indledning og brug side 2 2. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade side 3 Reservation side 4 Sprog side 5 3. Brugerfladen på Internettet side

Læs mere

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister Foreningsregister BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige Version 1.0 BRND Foreningsregister version 1.0 / GE 1 AKTIVPORTALEN Foreningsregister Velkommen til brugerguiden for Foreningsregister. Med denne guide

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 13 10 2015 Ny loginside Med SkoleIntra 5.10 introduceres et nyt fælles login, som giver single sign on mellem det nye SkoleIntra, det klassiske SkoleIntra og itslearnings

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Ønsker du vejledning til en specifik område, kan du gå direkte til det ved at klikke på det i listen nedenfor. Generelt om fuldmagter... 2 Fuldmagt på virk.dk...

Læs mere