Baggrundsoplysninger og FGU-rektorens kompetenceprofil

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Baggrundsoplysninger og FGU-rektorens kompetenceprofil"

Transkript

1 Baggrundsoplysninger og FGU-rektorens kompetenceprofil Der er i indeværende år oprettet 27 institutioner i hele Danmark for forberedende grunduddannelse med i alt 88 skoler (udbudssteder), der skal være klar til at modtage elever i målgruppen i august Alle FGU`erne har status af selvejende statslige institutioner. Med oprettelsen af FGU-institutionerne er der samtidig blevet indsat bestyrelser for hver af de enkelte institutioner. Bestyrelsen for FGU Storkøbenhavn Nord består af medlemmerne: Kristine Henriksen, Gladsaxe Kommune, (Formand) Søren Slotsaa, DI, (Næstformand) Jesper Würtzen, Ballerup Kommune Gert Biilmann, Herlev Kommune Karsten Lomholt, Lyngby-Taarbæk Kommune Søren B. Heisel, Gentofte Kommune Jesper Holm, 3F Jesper Tranberg-Hansen, LO Jørgen Spange, Tømrer- og snedkerfirmaet Jørgen Spange A/S René Van Laer, Knord Maria Bundgaard Bjørn, VUC Lyngby, (medarbejderrepræsentant med stemmeret) Tina Danum, Ballerup Herlev Produktionshøjskole, (medarbejderrepræsentant uden stemmeret) Elevrepræsentant forventes udpeget efter uddannelsens opstart i august Bestyrelsen arbejder professionelt og samarbejdsorienteret, besidder stor viden på området, ægte engagement omkring målgruppen og har et stort ønske om, at FGU Storkøbenhavn Nord bliver en succes. Bestyrelsen arbejder i udgangspunktet med et 4 årigt udviklingsperspektiv. Institutionernes størrelse og kompleksitet FGU-institutionerne vil variere meget i størrelse, hvor den største forventes at have knap årselever og den mindste omkring 100 årselever, jf. tabel 1nedenfor. FGU Storkøbenhavn Nord forventes i udgangspunktet at få mellem årselever fordelt på to skoler én i Ballerup og én i Gladsaxe, der skal nyetableres. Tabel 1: Forventet antal årselever per institution Forventet årselever per FGU-institution Antal institutioner Over årselever 2 Fra årselever 6 Fra årselever 12 Fra årselever 5 Under For hver institution vil der være et antal skoler, som typisk vil være geografisk spredt over de kommuner, som indgår i institutionens dækningsområde. Skolerne vil variere meget i størrelse, hvor den største kan blive på over 400 årselever, og den mindste skole vil ligge på under 50 årselever. I gennemsnit er der 3 skoler pr. institution.

2 Tabel: Forventet antal årselever per skole Forventet antal årselever per skole Antal skoler Under 75 årselever 9 Fra årselever 6 Fra årselever Ca. 40 Fra årselever 14 Fra Fra Mere end 300 (op til 450+) 4 De nye FGU-institutioner kan forventes, som FGU Storkøbenhavn Nord, at have mellem ansatte/årsværk, dog sådan at de største kan komme op over 170 ansatte/årsværk, og de mindste kan få ansatte/årsværk. Den formelle proces med at overføre personale til FGU Storkøbenhavn Nord er i fuld gang, og det bliver en vigtig opgave for den kommende rektor at sikre, at de kommer til at lande så godt som muligt i de nye institutionelle rammer inden skolestarten i august Det er et krav, at alle tre FGU-spor skal udbydes på hver skole og ligeledes et krav, at der skal være pædagogisk ledelse på hver skole. Der skal derfor rekrutteres pædagogiske ledere for hver af de kommende skoler i Ballerup og Gladsaxe. De kommer til at referere til rektor, og rektor vil få en central rolle i rekrutteringsprocessen. Ledelsesopgaven Ledelsesopgavens kompleksitet for den øverste leder vil variere efter institutionens og skolernes størrelse, herunder også antallet af skoler/adresser, antal kommuner med forskellige organiseringer af den kommunale ungeindsats, nærhed til det lokale arbejdsmarked, antal erhvervsskoler og øvrige ungdomsuddannelsesinstitutioner i dækningsområdet, som FGU-institutionen skal samarbejde med. Samtidig står FGU-institutionerne overfor en lang række opgaver, som vil være ens på alle skoler, feks. udvikling og etablering af den gode faglige og pædagogiske praksis, udarbejdelse af lokale undervisningsplaner, udvikling af prøver samt udvikling af den gode kollegiale praksis omkring fælles forberedelse af undervisningen og nye arbejdsformer etc. Der vil være etablering og drift af værksteder efter de faglige temaer, planlægning af basisforløbene og et arbejde med at udvikle og fastlægge procedurer for optagelse af elever, herunder forløbsplaner mv. En stor del af disse opgaver vil skulle være forankret i lærergrupperne/lærerteams, men det forventes, at rektor sammen med de pædagogiske ledere sikrer, at der etableres fælles kvalitetsstandarder og ensartede koncepter for udviklingen af den nye uddannelse og faglig-pædagogisk praksis på institutionen som helhed, så udvikling, planlægning og videndeling kan ske så nemt og ressourceeffektivt som muligt.

3 Der vil også være en række mere specielle funktioner/opgaver, hvor en tværgående ressourceudnyttelse, fx opbygning af kendskab til kompenserende strategier og redskaber for ordblinde, vil være hensigtsmæssig. Endelig kan de økonomisk-administrative opgaver være centraliseret på en skole eller decentralt placeret på alle skoler i institutionen. For FGU Storkøbenhavn Nord gælder dog i opstartsfasen, at der vil kunne trækkes på sekretariatsbistand fra primært Gladsaxe Kommunes FGU sekretariat. Fælles for alle FGU-institutioner er, at der må etableres et ledelsesteam på institutionen på tværs af skolerne, som sikrer, at der bliver tale om én fælles skole, at der sker fælles udvikling, etableres et tværfaglig samarbejde og sker vidensopbygning og -deling i forhold til den nye professionsidentitet internt på de enkelte skoler og mellem skolerne i institutionen. Ledelseskompetencer Med etableringen af FGU-institutionerne etableres der, som beskrevet ovenfor, et nyt ledelsesorganisering bestående af en institutionsleder dvs. rektor og en eller flere pædagogiske ledere, hvilket er nyt for især produktionsskolerne. Nedenfor er beskrevet en række krav til de helt konkrete ledelseskompetencer, som knytter sig til den overordnede ledelsesrolle, som en kommende rektor for FGU Storkøbenhavn Nord skal kunne udfylde i tilstrækkelig omfang, via sin erfaring, uddannelsesmæssige baggrund og personlighed: Ledelseskompetence Institutionsleder/Rektor Strategi Kan udvikle strategi ud fra forståelse af FGU-institutionens samfundsmæssige og uddannelsesmæssige rolle Kan sikre at strategien skaber mening og retning for institutionen/skolerne Kan involvere bestyrelsen i strategiske beslutninger og kan identificere strategiske samarbejdspartnere Kan omsætte strategi til strategiske indsatsområder/handleplaner og lede på indsatser/planer. Kan eksekvere Pædagogisk ledelse Kan sikre udvikling af FGU-institutionens pædagogiske didaktiske grundlag Kan lede pædagogiske ledere med fokus på kvalitet i uddannelserne og pædagogisk didaktisk udvikling Kan skabe rammer for anvendelse af SPS og kompenserende midler Driftsledelse Kan foretage en overordnet økonomisk styring og prioritering af FGU-institutionens samlede ressourcer Har økonomiforståelse og systemkendskab og kan sikre en effektiv organisering af institutionen Fag-faglig ledelse Kan forstå lovgivningen samt bevillings- og styringsprincipperne på FGU-området, herunder vilkårene for statsligt selvejende institutioner. Har indsigt i nationale og lokale uddannelsespolitiske dagsordener herunder også kendskab til FGU målgruppen

4 Har kendskab til den kommunale ungeindsat og det lokale arbejdsmarked (brancher) og forstår fag-faglige problemstillinger Personaleledelse Kan sætte mål for og vurdere de pædagogiske (og administrative) lederes ledelsesindsats, udvikling og samarbejde Kan positivt motivere og give ledelsesmæssig opbakning til ledere og nærmeste medarbejdere Kan delegere til pædagogiske (og administrative) ledere samt nærmeste medarbejdere Kan arbejde strategisk med institutionsudviklingsaftaler for kompetenceudvikling af institutionens medarbejdere Ledelse af team Kan skabe og lede et velfungerende ledelsesteam med klare mål, helhedsorienterede beslutninger, koordinering og fokus på FGUinstitutionen som en sammenhængende organisation Procesledelse/samarbejde Kan sikre helhederne i komplekse processer Kan sætte retning og sikre en sund samarbejdende kultur, videndeling og understøtte trivsel og skabe relationer Kan navigere i krydsfeltet mellem forskellige aktører og interessenter Kan opbygge netværk med eksterne aktører (bestyrelse, kommunale interessenter, arbejdsmarkedets parter, UVM, øvrige FGUinstitutioner, andre uddannelsesinstitutioner mv.) Forandringsledelse Kan opstille visioner og sætte mål for forandringer i FGUinstitutionen Er selv motiveret af, og kan smitte andre med pionerånd og gåpåmod i en proces, hvor skinnerne ofte lægges, mens toget kører Kan forklare politiske og organisatoriske beslutninger (etableringen af FGU) og gøre dem meningsfulde for hele institutionen Kan skabe et fælles kultur, der sætter retning for omstilling af de forskellige (undervisnings)kulturer til en ny fælles (undervisnings)kultur Kan få forandringer gennemført gennem pædagogiske (og administrative) ledere Kommunikation Kan kommunikere med alle niveauer og interne og eksterne interessenter Er omgængelig og ligevægtig, også under pres og kan føre en ligeværdig dialog Kan sikre profilering af FGU-tilbuddet over for målgruppen af unge, den kommunale unge indsats, virksomheder og andre aktører De strategiske, kommunikative og forandringsledelsesmæssige kompetencer vurderes til at være af særlig vigtighed i opstartsfasen.

5 Proces og tidsplan Aktivitet Tidspunkt Ansøgningsfrist 27. november Første samtalerunde 6. december Personprofiltestforløb december Anden samtalerunde og referencetagning 11. december Endelig godkendelse i bestyrelsen 18. december Forhandling, kontraktindgåelse og ansættelse Inden den 28. december Forventet tiltrædelse 1.februar 2019 Ansættelsessamtalerne foregår på Gladsaxe Rådhus, hvorimod personprofil testforløbet gennemføres på Gentofte Rådhus. Første runde samtaler forventes gennemført eftermiddag/aften. Anden runde samtaler morgen/formiddag. For kandidater der går videre til anden samtalerunde, skal der sættes ca. en time af til udfyldelse af profilspørgeskema hjemme og ca. 1,5 timer til en tilbagemeldingssamtale. Denne vil godt kunne foregå aften/weekend, om nødvendigt. Indstillingsudvalget/ansættelsesudvalget består af: Kristine Henriksen, Gladsaxe Kommune, (Formand) Søren Slotsaa, DI (Næstformand) Tina Danum, Ballerup Herlev Produktionshøjskole Gert Biilmann, Herlev Kommune René Van Laer, Knord Ansvarlig for rekrutteringsprocessen er HR-Proceschef Mikael Bierbaum, Gentofte Kommune Mibi@gentofte.dk, tlf / assisteret af rekrutteringsteamet i HR-Stab og Proces, Gentofte Kommune.

Inspiration til FGU-institutionslederens kompetenceprofil

Inspiration til FGU-institutionslederens kompetenceprofil Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Afdelingen for Erhvervsrettet Uddannelse og Tilskud Inspiration til FGU-institutionslederens kompetenceprofil Der oprettes 27 institutioner for forberedende grunduddannelse

Læs mere

Inspiration til FGU-institutionslederens kompetenceprofil

Inspiration til FGU-institutionslederens kompetenceprofil Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Afdelingen for Erhvervsrettet Uddannelse og Tilskud Inspiration til FGU-institutionslederens kompetenceprofil Der oprettes 27 institutioner for forberedende grunduddannelse

Læs mere

Profil for institutionsleder af FGU-Nordsjælland med hovedsæde i Frederiksværk

Profil for institutionsleder af FGU-Nordsjælland med hovedsæde i Frederiksværk Profil for institutionsleder af FGU-Nordsjælland med hovedsæde i Frederiksværk Opgaven På trods af bestræbelser fra mange engagerede professionelle har næsten 50.000 unge under 25 år ikke en ungdomsuddannelse

Læs mere

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Onsdag den 10. oktober 2018 kl. 11.00 13.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Ved Rådhuset 1, 2860 Søborg, lokale: 2608 (Gladsaxeværelset) Deltagere

Læs mere

Stillings- og personprofil. Institutionsleder. Forberedende Grunduddannelse - FGU. Kolding & Vejen

Stillings- og personprofil. Institutionsleder. Forberedende Grunduddannelse - FGU. Kolding & Vejen Stillings- og personprofil Institutionsleder Forberedende Grunduddannelse - FGU Kolding & Vejen November 2018 Opdragsgiver Bestyrelsen for FGU i Kolding og Vejen Kommuner Adresse Placering af institution

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord

Referat af bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Referat af bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Tirsdag den 18. december 2018 kl. 08.00 10.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Rådhus Allé 7, 2860 Søborg. Mødelokale 3608, fløj 6, 3. sal Deltagere Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Institutionsleder. Job- og personprofil. FGU Esbjerg, Fanø og Varde

Institutionsleder. Job- og personprofil. FGU Esbjerg, Fanø og Varde Institutionsleder Job- og personprofil FGU Esbjerg, Fanø og Varde Oktober 2018 Indhold 1 Overblik... 3 2 Den forberedende grunduddannelse - FGU... 4 2.1 Mål og overordnede rammer... 4 2.2 FGU Esbjerg,

Læs mere

Stillings- og personprofil. Institutionsleder. Forberedende Grunduddannelse FGU Lolland og Guldborgsund

Stillings- og personprofil. Institutionsleder. Forberedende Grunduddannelse FGU Lolland og Guldborgsund Stillings- og personprofil Institutionsleder Forberedende Grunduddannelse FGU Lolland og Guldborgsund November 2018 Opdragsgiver Bestyrelsen for FGU i Lolland og Guldborgsund Kommuner Adresse Banegårdspladsen

Læs mere

Direktør. Job- og personprofil. FGU Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs

Direktør. Job- og personprofil. FGU Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs Direktør Job- og personprofil FGU Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs November 2018 Indhold 1 Overblik... 3 2 Den forberedende grunduddannelse - FGU... 4 2.1 Mål og overordnede rammer... 4 2.2 FGU

Læs mere

Stillings- og personprofil. Institutionsleder. Forberedende Grunduddannelse FGU Sønderjylland

Stillings- og personprofil. Institutionsleder. Forberedende Grunduddannelse FGU Sønderjylland Stillings- og personprofil Institutionsleder Forberedende Grunduddannelse FGU Sønderjylland November 2018 Opdragsgiver Bestyrelsen for FGU Sønderjylland Adresse Afklares af bestyrelsen Stilling Institutionsleder

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør. Forberedende Grunduddannelse FGU Vordingborg, Slagelse og Næstved

Stillings- og personprofil. Direktør. Forberedende Grunduddannelse FGU Vordingborg, Slagelse og Næstved Stillings- og personprofil Direktør Forberedende Grunduddannelse FGU Vordingborg, Slagelse og Næstved November 2018 Opdragsgiver Bestyrelsen for FGU i Vordingborg, Slagelse og Næstved Kommuner Adresse

Læs mere

Institutionsleder. Job- og personprofil. FGU Odense, Assens, Nyborg, Nordfyn og Kerteminde kommuner

Institutionsleder. Job- og personprofil. FGU Odense, Assens, Nyborg, Nordfyn og Kerteminde kommuner Institutionsleder Job- og personprofil FGU Odense, Assens, Nyborg, Nordfyn og Kerteminde kommuner Oktober 2018 Indhold 1 Overblik... 3 2 Den forberedende grunduddannelse FGU... 4 2.1 Mål og overordnede

Læs mere

Institutionsleder. Job- og personprofil. FGU Aarhus

Institutionsleder. Job- og personprofil. FGU Aarhus Institutionsleder Job- og personprofil FGU Aarhus November 2018 Indhold 1 Overblik... 3 2 Den forberedende grunduddannelse - FGU... 4 2.1 Mål og overordnede rammer... 4 2.2 FGU Aarhus... 5 3 Jobprofil...

Læs mere

Stillings- og personprofil. Institutionsleder. Forberedende Grunduddannelse FGU Vendsyssel

Stillings- og personprofil. Institutionsleder. Forberedende Grunduddannelse FGU Vendsyssel Stillings- og personprofil Institutionsleder Forberedende Grunduddannelse FGU Vendsyssel November 2018 Opdragsgiver Bestyrelsen for FGU Vendsyssel Adresse Sct. Knuds Park 6 9800 Hjørring Stilling Institutionsleder

Læs mere

Aarhus november Jobprofil LE JRE, RO SK IL DE OG SOLRØ D

Aarhus november Jobprofil LE JRE, RO SK IL DE OG SOLRØ D Aarhus november 2018 Jobprofil INSTIT UT IONSLE DER DEN FO RBE RE DENDE G RUN DUDDAN NELSE HØJE -T AASTRUP, GREVE, LE JRE, RO SK IL DE OG SOLRØ D KO MMUN ER I N D L E D N I N G Genitor er blevet bedt om

Læs mere

Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Beskæftigelses- og Integrationsudvalget 2018-2021 Referat 15. maj 2018 kl. 07:00 Udvalgsværelse 1 - Ekstraordinært møde Indkaldelse Søren P. Rasmussen Karsten Lomholt Henrik Bang Ib Carlsen Kasper Langberg

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

Den første bestyrelse for FGU

Den første bestyrelse for FGU Den første bestyrelse for FGU Referat Dato 25. oktober 2018 Mødetidspunkt 13:30 Sluttidspunkt 15:30 Sted Mødelokale 233 Vordingborg Rådhus Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Medlemmer Fraværende Mikael

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

Reform af det forberedende område

Reform af det forberedende område Reform af det forberedende område - Sammenhængende, kommunal ungeindsats (KUI) v/direktør Hans Henrik Gaardsøe - Forberedende grunduddannelse (FGU) v/direktør Klaus Christiansen Viborg Byråd 18. juni 2018

Læs mere

Institutionsleder hos FGU Sydøstjylland

Institutionsleder hos FGU Sydøstjylland Anja Lange 05-11-2018 Institutionsleder hos FGU Sydøstjylland JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Institutionsleder hos FGU Sydøstjylland

Læs mere

Den kommunale ungeindsats og FGU. 16. April 2018 Børne- og Skoleudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Den kommunale ungeindsats og FGU. 16. April 2018 Børne- og Skoleudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Den kommunale ungeindsats og FGU 16. April 2018 Børne- og Skoleudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Aftale om Bedre veje til uddannelse og job og lovgivning Aftalens hovedindhold En ny uddannelsespolitisk

Læs mere

Forberedende grunduddannelse FGU-reformen. - En del af en sammenhængende kommunal ungeindsats

Forberedende grunduddannelse FGU-reformen. - En del af en sammenhængende kommunal ungeindsats Forberedende grunduddannelse FGU-reformen - En del af en sammenhængende kommunal ungeindsats Dagsorden Baggrund FGUs struktur, formål og målgruppe Kommunens økonomiske ansvar Oprettelse af bestyrelse Oprettelse

Læs mere

Stillings- og personprofil. Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014

Stillings- og personprofil. Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014 Stillings- og personprofil Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014 Opdragsgiver UU Djursland Ungdommens Uddannelsesvejledning på Djursland - et samarbejde mellem Norddjurs Kommune

Læs mere

Institutionsleder FGU-institutionen i Vejle, Billund, Fredericia og Middelfart Kommuner

Institutionsleder FGU-institutionen i Vejle, Billund, Fredericia og Middelfart Kommuner Anja Lange og Thomas Gajhede 05-12-2018 Institutionsleder FGU-institutionen i Vejle, Billund, Fredericia og Middelfart Kommuner JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Dyssegårdsskolen Generelle oplysninger Adresse Dyssegårdsskolen Dyssegårdsvej 26, 2900 Hellerup Tlf.: 39985550 dyssegaardsskolen@gentofte.dk Stilling Reference Løn-

Læs mere

Aftale om bedre veje til uddannelse og job. Politisk aftale oktober 2017

Aftale om bedre veje til uddannelse og job. Politisk aftale oktober 2017 Aftale om bedre veje til uddannelse og job Politisk aftale oktober 2017 Aftalens hovedindhold En ny uddannelsespolitisk målsætning En sammenhængende kommunal ungeindsats En ny Forberedende Grunduddannelse

Læs mere

2 vicedirektører til Udlændingestyrelsen

2 vicedirektører til Udlændingestyrelsen København maj 2016 Jobprofil 2 vicedirektører til Udlændingestyrelsen 1. Indledning Denne jobprofil er udarbejdet af Genitor ApS på baggrund af samtaler med ledere i Udlændingestyrelsen og Ministeriet

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Svendborg Erhvervsskole. Version 15

Ledelsesgrundlag. Svendborg Erhvervsskole. Version 15 Ledelsesgrundlag Svendborg Erhvervsskole Version 15 Indholdsfortegnelse 1. Formål og baggrund... 3 2. Skolens værdier... 3 3. Kodeks for strategisk dialogforums arbejde... 4 Ejerskab:... 4 Dialog:... 5

Læs mere

Job- og personprofil for leder af nyoprettet integrationsafdeling

Job- og personprofil for leder af nyoprettet integrationsafdeling Job- og personprofil for leder af nyoprettet integrationsafdeling Jobcenter Horsens søger pr. 1. marts 2017 en leder til nyoprettet integrationsafdeling. Integration af flygtninge og familiesammenførte

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center for

Læs mere

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017 Stillings- og personprofil Overtandlæge Frederikssund Kommune August 2017 Opdragsgiver Frederikssund Kommune Adresse Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund Telefon: 47 35 10 00 www.frederikssund.dk

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Tilbudsservice

Job- og personprofil for leder af Tilbudsservice Job- og personprofil for leder af Tilbudsservice Jobcenter Horsens søger pr. 1. marts 2017 en leder til Tilbudsservice. Borgere, virksomheder, eksterne og interne samarbejdspartnere skal opleve et Jobcenter

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR PÅ 4 LEDELSESNIVEAUER OG 6 TEMAER - DEL 2

LEDELSESGRUNDLAG UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR PÅ 4 LEDELSESNIVEAUER OG 6 TEMAER - DEL 2 LEDELSESGRUNDLAG UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR PÅ 4 LEDELSESNIVEAUER OG 6 TEMAER - DEL 2 Ledelsesgrundlaget er lavet med udgangspunkt i Leadership-Pipeline modellen. 2 Politisk betjening - Lede opad

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre.

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. LEDELSESGRUNDLAG Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. Du sidder nu med Greve Kommunes ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlaget er en del af ledelseskonceptet, som sætter retning for Greve

Læs mere

FGU-reformen. Etablering af de nye fgu-institutioner. Marts 2018

FGU-reformen. Etablering af de nye fgu-institutioner. Marts 2018 FGU-reformen Etablering af de nye fgu-institutioner Marts 2018 Baggrund 28.06.2015 Regeringsgrundlag: Sammen for fremtiden 4. marts 2016 28. februar 2017 Ekspertgruppen om bedre veje til en ungdomsuddannelse

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige

Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige Jobcenter Horsens søger pr. 1. marts 2017 en leder til afdelingen Forsikrede ledige. Jobsøgende ledige og virksomheder skal opleve et Jobcenter Horsens,

Læs mere

Udpegning, sammensætning og betjening af FGU-bestyrelser

Udpegning, sammensætning og betjening af FGU-bestyrelser Udpegning, sammensætning og betjening af FGU-bestyrelser KL har i forbindelse med udpegning, sammensætning og betjening af bestyrelserne for de nye FGU-institutioner bedt Undervisningsministeriet uddybe

Læs mere

Nedenfor følger en kort gennemgang af de to elementer i aftalen.

Nedenfor følger en kort gennemgang af de to elementer i aftalen. Dagsordenpunkt Placering af en institution til Forberedende Grunduddannelse i Beslutning Baggrund Regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre indgik 13.10.2017

Læs mere

Information om FGU Nordsjælland

Information om FGU Nordsjælland Information om FGU Nordsjælland Geografisk dækningsområde FGU Nordsjælland er en statslig selvejende uddannelsesinstitution, som fra august 2019 tilbyder Forberedende Grunduddannelse til unge i Allerød,

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016)

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Dette dokument definerer de generelle rammer i relation til roller og ansvar for de forskellige ledelsesniveauer og ledelsesfora.

Læs mere

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE København, februar 2019 Job- og personprofil CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE FONDEN NOVAVI GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING Fonden

Læs mere

Institutionsleder FGU Himmerland

Institutionsleder FGU Himmerland Anja Lange og Anne Sofie Osmundsen 20-11-2018 Institutionsleder FGU Himmerland JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide FGU Himmerland 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL STILLINGSPROFILBESKRIVELSE

JOB- OG KRAVPROFIL STILLINGSPROFILBESKRIVELSE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE STILLINGSPROFILBESKRIVELSE FRITIDS- OG UNGDOMSSKOLELEDER FRITIDS- OG UNGDOMSSKOLELEDER () Byrådet har den 27. august 2014 vedtaget en ny organisering af fritids- og ungdomsskoleområdet

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

KLYNGELEDELSESPROFIL KØBENHAVNS KOMMUNE

KLYNGELEDELSESPROFIL KØBENHAVNS KOMMUNE KLYNGELEDELSE I KØBENHAVN Alle børn og unge i København skal have lige adgang til at trives, udvikle sig og lære, sådan at de har de bedste muligheder nu og fremover i livet. Dag- og fritidstilbud har

Læs mere

Ledelse i det almene gymnasium. Tabelrapport

Ledelse i det almene gymnasium. Tabelrapport Ledelse i det almene gymnasium Tabelrapport 1 Hvor længe har du været ansat i din nuværende stilling som rektor? 0-5 år 24 23 6-10 år 26 25 11-15 år 14 14 Mere end 15 år 23 22 Ikke oplyst 17 16 Total 104

Læs mere

Forberedende Grunduddannelse (FGU) Beskæftigelses- og Integrationsudvalget 15. maj 2018

Forberedende Grunduddannelse (FGU) Beskæftigelses- og Integrationsudvalget 15. maj 2018 Forberedende Grunduddannelse (FGU) Beskæftigelses- og Integrationsudvalget 15. maj 2018 Etablering af lokal FGU-institution FGU erstatter en række af de nuværende forberedende tilbud, som bliver integreret

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur NOTAT HR-stab Arbejdet med en mere klar og tydelig ledelse er med dette oplæg påbegyndt. Oplægget definerer de generelle rammer i relation

Læs mere

Aftale om bedre veje til uddannelse og job

Aftale om bedre veje til uddannelse og job Aftale om bedre veje til uddannelse og job Samarbejdsmøde om FGU og ungeindsatsen for de 17 kommuner, KKR Sjælland D. 15. december 2017 kl. 9-11, Næstved Aftalens hovedindhold En ny uddannelsespolitisk

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Værkstedsservice

Job- og personprofil for leder af Værkstedsservice Job- og personprofil for leder af Værkstedsservice Jobcenter Horsens søger pr. 1. marts 2017 en leder til Værkstedsservice. Borgere, virksomheder, eksterne og interne samarbejdspartnere skal opleve et

Læs mere

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE Børn og Unge søger to samarbejdende og visionære sundhedsplejeledere til henholdsvis område Sydvest

Læs mere

Stillings- og personprofil. Sekretariatschef Danske SOSU-skoler

Stillings- og personprofil. Sekretariatschef Danske SOSU-skoler Stillings- og personprofil Sekretariatschef Danske SOSU-skoler Marts 2015 Opdragsgiver Danske SOSU-skoler Adresse Danske SOSU-skoler Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 København K Telefon: 42 41 35 01 Email:

Læs mere

København december Jobprofil

København december Jobprofil København december 2018 Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON HR-CHEF 1. Indledning Professionshøjskolen Absalon har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny HR-chef. Job- og

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Maglegårdsskolen Marts 2015 Generelle oplysninger Adresse Maglegårdsskolen Maglegård Skolevej 1 2900 Hellerup Telefon: 39 98 56 00 Stilling Skoleleder Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region

Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region Job- og personprofilen indeholder Stillingen 1. Ansættelsesvilkårene 2. Organisationen 3. Welfare Tech Regions konkrete mål 4. Welfare Tech Regions ydelser

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre stærke værdier er styrende

Læs mere

Velkommen til stormøde!

Velkommen til stormøde! Velkommen til stormøde! DAGENS PROGRAM Gennemgang af aftalen Oplæg til drøftelse (særlige opmærksomhedspunkter) FROKOST Drøftelse Herfra (PSF s plan & input hertil samt skolernes opgaver) Dengang og nu

Læs mere

Kompetenceprofiler for

Kompetenceprofiler for Kompetenceprofiler for medarbejder, teams, afdelingsleder og direktør Vi spiller hinanden gode på vores forskellige niveauer 13. januar 2015 1 MEDARBEJDER PRIORITET Som medarbejder skal jeg levere løsninger

Læs mere

Job og personprofil. Direktør Danske Fysioterapeuter

Job og personprofil. Direktør Danske Fysioterapeuter Job og personprofil Direktør Danske Fysioterapeuter I det følgende beskrives jobbet som direktør i Danske Fysioterapeuter og de kompetencer og kvalifikationer, foreningen lægger vægt på i forbindelse med

Læs mere

Velkommen til stormøde!

Velkommen til stormøde! Velkommen til stormøde! DAGENS PROGRAM Gennemgang af aftalen Oplæg til drøftelse (særlige opmærksomhedspunkter) FROKOST Drøftelse Herfra (PSF s plan & input hertil samt skolernes opgaver) Dengang og nu

Læs mere

I denne rapport kan du se, hvordan du har vurderet dig selv i forhold til de tre kategoriserede hovedområder:

I denne rapport kan du se, hvordan du har vurderet dig selv i forhold til de tre kategoriserede hovedområder: - Mannaz Ledertest Dette er din individuelle rapport, som er baseret på dine svar i ledertesten. I rapporten får du svar på, hvilke ledelsesmæssige udfordringer der er de største for dig. Og du får tilmed

Læs mere

Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv

Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv Center for Plan, Kultur og Erhverv (CPK) har en bred faglig profil, Vi samarbejder med erhvervslivet, borgerne og diverse organisationer

Læs mere

Ledelsesroller i Byens TMF

Ledelsesroller i Byens TMF Ledelsesroller i Byens TMF Med Byens TMF sætter vi yderligere fokus på at imødekomme Byens Behov og fremtidssikre TMF. Vi gør det ud fra følgende fire pejlemærker: Byens behov, Tværgående samarbejde, Mere

Læs mere

Profil og prioriteter - Niveau 2 og 3 ledere. Strategi, Service og Koordination

Profil og prioriteter - Niveau 2 og 3 ledere. Strategi, Service og Koordination Profil og prioriteter - Niveau 2 og 3 ledere Strategi, Service og Koordination Niveau 2, fagchefens profil Kommunikativ og analytisk kompetence: Skaber og formidler overblik over eget fagområde Kan kommunikere

Læs mere

Strategisk og kommunikerende leder til Gladsaxe Kommunes Familieafdeling

Strategisk og kommunikerende leder til Gladsaxe Kommunes Familieafdeling GLADSAXE KOMMUNE Strategi, Kommunikation og HR NOTAT Leder af myndighedsafdelingen, Job- og kravprofil Dato: 26. april 2018 Af: Dorte Bjerregaard Jensen Strategisk og kommunikerende leder til Gladsaxe

Læs mere

Lederkompetencer - Skanderborg Kommune

Lederkompetencer - Skanderborg Kommune Lederkompetencer - Skanderborg Kommune Medarbejderprofilen er inddraget i samme oversigt som lederprofilerne her er hovedvægten på ns deltagelse i opnåelse af målet indenfor hver lederkompetence. Tekst

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG DEL 2 UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR DECEMBER 2016

LEDELSESGRUNDLAG DEL 2 UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR DECEMBER 2016 LEDELSESGRUNDLAG DEL 2 UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR DECEMBER 2016 Ledelsesgrundlaget er lavet med udgangspunkt i Leadership-Pipeline modellen. Ledelsesgrundlaget viser ledelsesfunktionerne i Guldborgsund

Læs mere

Skabelon til brug for KKR s forslag til dækningsområder og institutions- og skoleplaceringer for Forberedende Grunduddannelse

Skabelon til brug for KKR s forslag til dækningsområder og institutions- og skoleplaceringer for Forberedende Grunduddannelse Skabelon til brug for KKR s forslag til dækningsområder og institutions- og skoleplaceringer for Forberedende Grunduddannelse Skabelonen skal ses i forlængelse af Undervisningsministeriets udsendte brev

Læs mere

Kommissorium: Organisering af 4K-samarbejdet på børne-, unge- og kulturområdet: Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Rudersdal

Kommissorium: Organisering af 4K-samarbejdet på børne-, unge- og kulturområdet: Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Rudersdal Revideret og endelig udgave april 2014 Kommissorium: Organisering af 4K-samarbejdet på børne-, unge- og kulturområdet: Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Rudersdal og Gladsaxe INDHOLD 1. Formål med 4K-samarbejdet

Læs mere

OMRÅDECHEF BØRNEFAMILIEENHEDEN BRØNSHØJ-HUSUM-VANLØSE

OMRÅDECHEF BØRNEFAMILIEENHEDEN BRØNSHØJ-HUSUM-VANLØSE KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL OMRÅDECHEF BØRNEFAMILIEENHEDEN BRØNSHØJ-HUSUM-VANLØSE SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Generelle oplysninger. Baunegårdsvej 33 2820 Gentofte Telefon: 39650228 www.gentofte.gentofte skoler.dk. Skole og Ungechefen

Generelle oplysninger. Baunegårdsvej 33 2820 Gentofte Telefon: 39650228 www.gentofte.gentofte skoler.dk. Skole og Ungechefen [Skriv tekst] Generelle oplysninger Adresse Stilling Reference Ansættelsesvilkår Gentofte Skole Baunegårdsvej 33 2820 Gentofte Telefon: 39650228 www.gentofte.gentofte skoler.dk Skoleleder Gentofte Kommune

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

Chef for Handicap og Psykiatri

Chef for Handicap og Psykiatri Udarbejdet af Herning Kommune 13-12-2018 Chef for Handicap og Psykiatri JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Chef for Handicap og Psykiatri

Læs mere

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE 2017 2020 INDLEDNING Esbjerg Kommune vil være Danmarks nye vækstcenter i 2020 og er med sine ca. 10.000 ansatte den største og mest mangfoldige arbejdsplads i

Læs mere

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil Leder af Center for Læring og Trivsel Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 3 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 4 Ledelsesopgaven... 6 Lederprofil... 7 Ansættelsesvilkår... 7

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

Job- og personprofil. Direktør til forsyningsafdelingen i Lyngby-Taarbæk Forsyning

Job- og personprofil. Direktør til forsyningsafdelingen i Lyngby-Taarbæk Forsyning Job- og personprofil Direktør til forsyningsafdelingen i Lyngby-Taarbæk Forsyning 2 Direktør til forsyningsafdelingen Lyngby-Taarbæk Forsyning er midt i en spændende udvikling af den moderne, miljøvenlige

Læs mere

Referat og Dagsorden for FGU Bornholms bestyrelsesmøde

Referat og Dagsorden for FGU Bornholms bestyrelsesmøde Referat og Dagsorden for FGU Bornholms bestyrelsesmøde 07. november 2018 kl.15.35 til 18.30 Sted: Bornholms Regionskommune Landemærket 26 3700 Rønne Mødelokale 3(Ved siden af kommunalbestyrelsessalen)

Læs mere

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil Aarhus december 2018 Job- og personprofil KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Børne- og Undervisningsudvalget Møde nr :30

Børne- og Undervisningsudvalget Møde nr :30 Dagsorden for Børne- og Undervisningsudvalget Møde nr. 6 15.05.2018 16:30 Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 (tlf. 3957 5240) Medlemmer Tilforordnede Claus Wachmann Martin Samsing Katrine Skov Jakob Skovgaard

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Skovshoved Skole Maj 2015 Generelle oplysninger Adresse Stilling Reference Ansættelsesvilkår Skovshoved Skole Korsgårdsvej 1 2920 Charlottenlund Telefon: 39 98 55

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef Natur og Miljø

Job- og personprofil for afdelingschef Natur og Miljø Job- og personprofil for afdelingschef Natur og Miljø 1. Stillingen... 2 2. Dine opgaver på kort sigt... 2 3. Din Baggrund... 3 4. Ansættelsesvilkår... 3 5. Natur- og Miljøafdelingen... 4 6. Skive Kommune...

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE 0. - 5. ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 1 KRAGELUNDSKOLEN www.kragelundskolen KRAGELUNDSKOLEN

Læs mere

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015 Stillings- og personprofil Lægelig direktør Sygehus Lillebælt Region Syddanmark April 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune Ledelsesgrundlag Allerød Kommune Forvaltningen Byrådssekretariatet Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Baggrund Allerød Kommune gennemførte 1. januar 2011 en

Læs mere

Jobprofil for Centerchef til Center for Ejendomme og Intern Service

Jobprofil for Centerchef til Center for Ejendomme og Intern Service Jobprofil for Centerchef til Center for Ejendomme og Intern Service Centrets overordnede faglige områder, funktioner og formål er: Centrets faglige områder og funktioner er organiseret i forhold til Facility

Læs mere

Direktør. Job- og kravprofil

Direktør. Job- og kravprofil Direktør Job- og kravprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger ny direktør. Det er Hvidovre Kommunes vision at være Børnenes og Familiernes by med udfordrende tilbud om læring og fritidsliv. Visionen

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune

Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune Få mere ud af det, du har. Dette er kommunens pejlemærke for vores arbejde og de fælles initiativer, der søsættes i hvert center

Læs mere

BUPL Sydjyllands politik for god pædagogfaglig ledelse. Side 1 af 7

BUPL Sydjyllands politik for god pædagogfaglig ledelse. Side 1 af 7 God institutionsledelse er professionsfaglig ledelse " fra pædagogisk ledelse til pædagogfaglig ledelse" BUPL Sydjylland vil med denne politik sætte pædagogfaglig ledelse på dagsordenen som det politiske

Læs mere

Job- og kompetenceprofil. Afdelingsleder til Børneinstitutionen Posekær

Job- og kompetenceprofil. Afdelingsleder til Børneinstitutionen Posekær Job- og kompetenceprofil Afdelingsleder til Børneinstitutionen Posekær Børnehandicapområdet Maj 2015 1. Om stillingen Børneinstitutionen Posekærs leder gennem flere år går på efterløn. Vi søger en ny leder,

Læs mere

Skabelon til brug for KKR s forslag til dækningsområder og institutions- og skoleplaceringer for Forberedende Grunduddannelse

Skabelon til brug for KKR s forslag til dækningsområder og institutions- og skoleplaceringer for Forberedende Grunduddannelse Skabelon til brug for KKR s forslag til dækningsområder og institutions- og skoleplaceringer for Forberedende Grunduddannelse Skabelonen skal ses i forlængelse af Undervisningsministeriets udsendte brev

Læs mere

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet Stillings- og personprofil Ret- og administrationschef Energitilsynet Marts 2013 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet. Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 4171 5400 www.energitilsynet.dk

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere